Udskriv på lofter

Moderne japansk udstyr gør det muligt for os at opnå den højeste kvalitet i produktionen af ​​fotoudskrivning.

En særlig funktion "kort" eliminerer udseendet af striber på billedet. Dette giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater, når du skriver så populære skyer, den stjerneklar himmel.

Branded blæk er certificeret, miljøvenlig, modstandsdygtig over for mekanisk belastning.


Det færdige installerede produkt er lugtfri. Udskrivning bredde: satin glans op til 3,2 meter, matting op til 5 meter.

Til rasterbilleder

Fotos, collager osv.
Filfarveplads: RGB (uden alfakanaler og ICC-profiler)
Filformat: TIF (med LZW-komprimering uden lag - flad billede) JPEG (med minimal komprimering)
Billedskala: 1: 1
Anbefalet billedopløsning (DPI dots per inch)
Sky, skyer (uden detaljerede objekter): 30-50
Natur, arkitektur, rum (indeholder detaljerede objekter): 50-100
Meget detaljerede billeder med øget efterspørgsel: 100-200

Til vektorbilleder

Ornamenter, mønstre, illustrationer mv.
Filfarveplads: CMYK (alle spotfarver skal konverteres til cmyk)
Filformat: AI, EPS (version ikke højere end CS4)
CDR (version ikke højere end X5)
Kopier af bitmapbilleder, der bruges i illustrationer, skal vedhæftes separat og overholde kravene til bitmap-billeder.
Billedskala: flere 10 - 1: 1, 1:10, 1: 100 med angivelse af fremtidige størrelser.

Hvordan er udskrivning på stræklofter?

Det er svært at overraske med et moderne personens strækloft, men det er muligt, hvis vi taler om et lærred med et trykt billede. Det kan være alt fra abstraktion og stjernehimlen til det landskab du har lavet under rejsen.

Udskrivning på stræklofter - en måde at gøre interiøret unikt. Udover æstetik har denne designløsning praktiske fordele. I dette tilfælde bevares alle driftsegenskaber af materialet. Overfladen behøver ikke særlig pleje, og mønsteret over tid forbliver farverigt og klart.

Et sådant loft tiltrækker ikke støv, deformerer ikke og sprækker ikke. Bagved det kan du skjule kommunikation, mangler i dekoration. Overfladen er modstandsdygtig over for fugt og kan derfor beskytte rummet mod oversvømmelser (på grund af naboerne ovenfor). Vand akkumuleret over nettet kan nemt fjernes gennem et specielt afløbshul. Hverken tegningen eller selve loftet vil lide.

Kvalitetsmateriale strækloft bevarer lysstyrken i farver i lang tid

Trykningsteknologi

Ved udskrivning på et strækloft skal du bruge en bredformatprinter, der understøtter rulleudskrivningsindstillingen eller en platteplotter.

I printeren skal materialet læses i ruller. Bredden når 5 meter, og længden er ubegrænset. Plotters udskrive på lærred af en vis størrelse. Dens bredde er mindre end 5 m.

Billederne anbringes på en af ​​måderne, henholdsvis ved hjælp af forskellige farver:

 1. Øko-solvent kunsttryk. Billedet er lyst, detaljeret, voluminøst, slår ikke over tid. Teknologien er bedre at bruge, når du arbejder med lyse stoflofter. På et mørkt lærred vises mønsteret.
 2. Metoden er velegnet til kunsttryk på relieffladen. Du kan lave en efterligning af tapestry, lærred med oliemaleri.
 3. UV-teknologi. Brugt blæk, der hærder under påvirkning af ultraviolet stråling. Teknologien er velegnet til arbejde med sort og farvet lærred, mønsteret er uigennemtrængeligt. Manglen på teknologi - begrænset bredde af lærredet (2,2 m). Hvis du har brug for et bredere lærred, skal du ikke undgå sømene.
 4. Ultraviolet blæk skinner ikke. Selv på en blank overflade bliver billedet kedeligt.
 5. Latex udskrivning. Teknologien giver mulighed for at opnå en sømløs web uden breddebegrænsninger. Billedet er af høj kvalitet, realistisk. Denne udskrivningsmetode er dyrere sammenlignet med de ovenfor beskrevne.

Storformat printer til udskrivning af loftslofter

Hvad er der trykt på?

For at udskrive på strækloftet var lyst og klart, skal du korrekt vælge belægningsmaterialet. Fra sin type og tekstur afhænger det af, hvordan billedet ser ud. På det blanke lærred ser enhver illustration æstetisk glædeligt ud, du behøver bare at designe belysningen korrekt. Egenskaben af ​​dette materiale er en reflekterende effekt. Det vil sige, ikke bare mønsteret vil være synligt i loftet, men også konturerne af møblerne, menneskets silhuetter.

Mattoverflader er egnede til teksturelle detaljerede plot. Billeder på satin finish vil være så lyse som muligt. Det afspejler en smule lyset, hvilket betyder, at nuancerne kan være lidt forvrænget.

For nylig er populariteten af ​​glaslofter stigende. Billeder påføres først til filmen og overføres derefter til loftet. UV-maling er egnet til glas.

I første omgang blev billederne trykt på en lysfilm. Til mørke mønstre blev maling påført hele overfladen af ​​lærredet, hvilket var betydeligt dyrere. Udskriv nu på materialer af enhver farve.

Detaljerede billeder eller billeder med semitoner udskrives bedst på matematisk grundlag.

Udskrivningsproces

I den indledende fase vælger de en tegning - ethvert billede fra kataloget af trykkeriet eller det personlige arkiv af husets ejere. Hvis kunden vælger tegningen selv, skal han opfylde følgende krav:

 • kvalitet - ikke mindre end 1200 dpi
 • Arbejdsformater er.tiff,.psd,.eps.
 • forholdet mellem billedstørrelsen og loftet er 1: 1;
 • farvepalet - CMYK.
For at sikre, at det originale billede ikke afviger fra det, der vil blive trykt på loftet, anbefales det at gøre farvesikker.

I det næste trin er loftet lavet. Processen er den samme som ved arbejde med spændingssystemer uden fotoudskrivning. Den eneste forskel er, at arbejdsfladen ikke skæres ud til specifikke målinger.

Gå derefter til billedet. Men først lave en test - en reduceret kopi. Denne prøve giver dig mulighed for at forstå, hvordan billedet vil se ud, om der skal foretages justeringer. Efter godkendelsen af ​​layoutet fortsæt til fuld størrelse udskrivning.

Vi bruger printere og plottere - udstyr, der bruges til udskrivning udendørs reklame. Men for stræklofter er der brug for:

 • højere opløsning og detaljer - i indretningen er arbejdsfladen 1-2 meter væk fra det menneskelige øje, mens afstanden er større udendørs;
 • blæk - til udendørs reklame, opløsningsmiddelfarver bruges til indendørs brug - ultraviolet og øko-opløsningsmiddel (udsend ikke skadelige stoffer, har ingen stærk lugt).

Uden høje detaljer vil komplekse billeder se sløret ud.

Hvad anvendes der på loftet?

Tusindvis af ideer til fotoudskrivning, men der er også favoritter: himlen (dag eller nat), floristiske kompositioner, etniske ornamenter, fresker, akvaprints (vandfald, damme, vanddråber), kort over verden eller individuelle regioner.

Billedet skal være "let" og diskret, for ikke at skabe det indtryk, at loftet "presser" på dig.

Til fotoudskrivning på et strækloft er kun de illustrationer, der ser ens ud fra forskellige vinkler, egnede. På billedet skal der ikke være en klart defineret top eller bund, ellers fra siden af ​​døren vises billedet korrekt, og fra vinduets side vil det blive vendt på hovedet.

Når man vælger et billede, styres de af loftets højde, stilen på interiøret, formålet med rummet, niveauet af indvinding. For eksempel ser i stuen, ornamenter, freskomalerier, efterligning af stukkestøbning æstetisk glædeligt ud. I soveværelset er landskaber foretrukne. Til køkkenet passer blomstermønstre. Farvefulde billeder af yndlings tegneseriefigurer, stjerner, grønne græsplæner og så videre er passende i børnenes værelse.

De lyseste og fabelagtige historier - i børnehaven

Jo lavere loftet, jo lysere lærredet skal være. Optimale satin og blanke belægninger med reflekterende virkning. De forstørrer visuelt rummet. I et lille rum anvendes et tryk ikke på hele loftet, men på sin side (center, hjørne).

Du kan se, hvordan et strækloft med fotoprint er lavet ved hjælp af en Mimaki SWJ-320 plotter på denne video:

Fotoprint på loftet er en usædvanlig løsning i et moderne interiør (80 billeder)

Fotoprint på loftet er en god mulighed for dem, der ønsker at gøre deres værelse ikke kun smukt og originalt, men også hjemlig. Hertil kommer, i modsætning til håndmalet falsk loft, hvilket kræver en vis færdighed og tid.

Loftet med fotoudskrivning er ret nemt at installere og vedligeholde.

En meget vigtig egenskab af denne type er, at den kan bruges i badeværelset, hvor luftfugtigheden er høj.

Hvad er mulighederne for udskrivning af fotos på lærred?

Smuk fotoprint på loftet er ikke bare en overfladisk maling applikation. Til dette formål anvendes en særlig teknik, som består i dyb penetration af farvestof direkte ind i strukturen af ​​stoffibrene.

For at oprette et stort udskriftsark ved hjælp af en printer til storformatudskrivning. Tegningen selv kan gøres på tre måder:

 • Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning;
 • UV trykning metode;
 • Latex metode.

Lad os undersøge hver af mulighederne mere detaljeret.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning

Denne type udskrivning er lavet med special blæk. Tøj med denne type fotoprint bør ikke bruges i lokaler til børn, da opløsningsmiddelfarver kan være toksiske. Denne blæk bruges ofte på lyse paneler.

Det skal bemærkes, at trykning på et stof kan skabe effekten af ​​et lærred på et malet billede.

UV-udskrivningsmetode

I dette tilfælde bruges en speciel UV-maling til at anvende billedet på lærredet. Det er bemærkelsesværdigt, at sådan fotoudskrivning på stræklofter kan udføres på absolut ethvert lærred. Men det skal bemærkes, at malerierne til sådanne lofter vil være, det koster lidt mere end lærredet med opløsningsmiddeludskrivning.

Det er meget vigtigt, at der bruges sikker blæk til tegning af tegningen, så disse lofter er velegnede til børns værelser. Også sådanne klæder kan vaskes stille, uden frygt for, at de vil knække, eller malingen begynder at skrælle.

Latex print metode

Denne metode bruges ofte til store formatduvaser. Latex-udskrivning hjælper med at maksimere billedets virkelighed. Et stort plus på denne type trykning er, at det er fuldstændig harmløst.

Hvad er fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning?

1. Loftet med fotoudskrivning giver næsten ikke noget til en mug og en svamp.

2. Dette loft er meget nemt at rengøre. Det er nok at tørre det med en tør klud.

3. Strekak - dette er en ægte frelse for værelser med ujævnt loft.

4. Spændbeklædninger er modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.

5. Et særpræg ved sådanne lofter er holdbarhed. Trykte dåser må ikke knække eller falme.

6. Du kan selv vælge det ønskede mønster eller ornament.

7. Suspended lofter er en fremragende beskyttelse mod oversvømmelser.

Hvordan vælger du et lærred til udskrivning af fotos?

For det første skal det være et sømløst stof. Mønsteret vil således være fast og uden forvrængning.

For det andet kan lærredet have en anden tekstur: glans, satin eller mat finish.

For det tredje kan stoffet lærred hjælpe dig med at efterligne overfladen af ​​det malede billede.

Uanset hvilket materiale du vælger, er det vigtigste er dets sikkerhed og holdbarhed.

Grundlæggende tips om valg af et billede

Nu kan du anvende absolut et billede på lærredet, det vigtigste er, at kildekoden er af høj kvalitet. Inden du bestiller et strækloft, skal du se på fotos af fotoprint på loftet.

Så du vil vide om billedet passer ind i det samlede indre af dit værelse.

Lofter med 3D-udskrivning ser meget interessant ud, de passer perfekt ind i ethvert moderne design.

Hvad er prisen på et loft med fotoudskrivning?

Omkostningerne vil variere fra firma, udskriftskvalitet, stofstruktur og direkte fra størrelsen.

Som følge heraf må jeg sige, at stræklofter med fotoudskrivning ikke kun er interessante og smukke, men også meget praktiske.

Fotoprint på lofter

fra 750 / m2

Brug for hjælp? Konsulter med en specialist!

8 (495) 410-62-33

online regnemaskine

kampagner og rabatter

Arbejdsplan

Hvordan installerer vi hævede lofter

Billedkatalog til udskrivning af billeder i lofter

beskrivelse

Enhver tegning på dit loft

Processen med at skabe et fantastisk loft

Det er muligt at anvende en tegning til materialer, hvis stræklofter er lavet!

Alexey Zabolotsky, fotosekspert til dit loftsfirma: hvordan billedudskrivning foregår på stræklofter.

Know-how i produktionen af ​​hævede lofter

Fotoprint på stræklofter fra producenten er den bedste løsning til alle, der ønsker at have et velplejet og originalt hus. Valget af muligheder for tegninger og ornamenter er ekstremt stort, og for ikke at blive skuffet over valg af valgmuligheder, er det tilrådeligt at kende sig til produktionsteknologien og omhyggeligt overveje stræklofterne med fotoudskrivning, hvoraf mange billeder præsenteres i stort antal i kataloget. Vi vil lave valgmuligheder efter ønske. Professionelt udstyr giver dig mulighed for at få lofter, der ikke kun kan øje øjet, men også skabe positive følelser gennem hele sit liv.

Sådan opretter du originale stræklofter

For at skabe et originalt stretch lærred med billedudskrivning er der brug for moderne højteknologisk udstyr - en printer til storformatudskrivning.

Der findes flere måder at anvende et billede på lærredet på:

 • miljøopløsningsmiddeludskrivning. Billedet påføres med special blæk. Moderne varianter af økosolvent er absolut ikke-giftige og kan anvendes i lokaler med ethvert formål. Kontrast økosolvent ser især smuk ud på lette dåser;
 • UV-udskrivning. Særlig UV-maling ser smuk og pæn på strækbeklædningen af ​​enhver type, uanset deres originale farve og tekstur. Men vi skal tage højde for, at et sådant strækloft med billedprint vil koste lidt højere;
 • latex print metode er optimal til store lærred. Denne teknologi giver dig mulighed for at få de mest realistiske billeder. Trykningsmetoden er sikker og miljøvenlig.

Fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning

Du kan vælge et billede fra færdige løsninger, der præsenteres i kataloget, hvor de er alle fordelt efter emner, eller du kan vælge individuelt og anvende din egen version fra en hvilken som helst skitse eller et billede.

Tøj kræver ikke svært pleje. De rengøres ret regelmæssigt med en tør klud.

Denne mulighed er optimal, hvis opgaven er at skjule uregelmæssighederne i loftet. Høj computeropløsning giver dig mulighed for at lægge billeder på en lille del af loftet eller på hele loftet, selvom området er meget imponerende.

Fotoprint på stræklofter falmer ikke og springer ikke, så dette designmulighed loftrummet vil være ekstremt holdbart.

Stræklofter med fotoudskrivning: Hvordan vælger du et lærred?

Lærredet til fotoudskrivning skal være sømløst, og det vil således være muligt at opnå et realistisk billede, dets integritet og det fuldstændige fravær af forvrængning. Tekstur kan være anderledes: matte, satin, blank. Tegningen lavet på glans vil modtage yderligere lysstyrke og glans, den uigennemsigtige klud giver det ekstra volumen.

Stræklofter med billedudskrivning, hvis katalog kan ses med samme interesse som album med værker af berømte kunstnere, repræsenterer virkelig en ny kunstform. På loftet i dag kan du se smukke landskaber, abstrakte ornamenter, himlen i ethvert vejr, og endda realistiske billeder af kæledyr og filmkarakterer, du kan sætte dig selv ophængte lofter "himmel med skyer" eller "stjerneklar himmel".

Stræklofter med fotoprint er ikke kun originale og praktiske, men også økonomisk fordelagtige. Ved beregning af omkostningerne tages hensyn til billedets størrelse, lærredets tekstur og udskriftskvalitet.

Vores firma udfører fotoprint på loftslofter (Moskva) på ethvert lærred efter eget valg. For at bestille stilfulde, pæne og overraskende smukke stræklofter med billedudskrivning (prisen er angivet af lederen), skal du bare ringe til os, få svar på eventuelle interesserede spørgsmål og råd om valg. Vores ansvarlige og kreative tilgang til ordreopfyldelse vil bidrage til at skabe et eksklusivt og varigt design til dit interiør.

Katalog af fotoudskrivning på loftslofter og vægge.

I dag bruger indretningsarkitekter over hele verden i deres projekter sådan knowhow som hævede lofter. De er paneler, der er monteret lidt lavere (fra 1,5 cm.) Fra hovedloftet på baguetten. Denne baguette er lavet af plast eller højstyrke aluminium, og kludene har øget slidstyrke, holdbarhed og tjener fra 10 år og derover. Designet af stræklofter i dag kan gøre det muligt for dig at indse absolut enhver af dine fantasi. Ud over en anden palette kan du vælge at udskrive.

Digital udskrivning på stræklofter er den bedste udvej, hvis monotoni i det indre keder sig, især da kun kreativ og avantgarde er på mode nu.

Ved hjælp af fotoudskrivning kan du nemt dreje et solidt loft til et vidunderligt landskab eller en let sløret himmel, endeløs plads, en fantastisk fantasi af abstraktion, yndlingsblomster (som gave til din dame) og meget mere, du kan udskrive alt! Denne kunsttryk anvendes både til sømløse stræklofter på stofbasis og til polyvinylchloridlofter. Hvis du for eksempel anvender et mønster på glansen, vil det modtage ekstra glans, og hvis der på et stofark er der ekstra volumen. Indtrækningen af ​​maling finder sted ret dybt, derfor strækker lofter dekoreret med fotoudskrivning, ændrer ikke deres farve og bliver ikke kedelige i årtier.

Valget til fordel for et strækloft indebærer altid holdbarhed og modstand mod eksterne faktorer. Eventuelle lofter, især stof, er frostbestandige, hvilket er vigtigt i vores breddegrader. En blank, mat, satin eller anden overflade kan anvendes på en tegning af enhver kompleksitet, der harmonisk ser i et eller andet interiør. Også ved hjælp af fotoudskrivning kan du anvende absolut et billede, endda en efterligning af dyre byggematerialer og efterbehandling materialer, for eksempel porcelæn stentøj, der vil tilfredsstille enhver kundes behov.

Nu strækker lofter med fotoudskrivning er en speciel slags kunst, og ikke kun udskrivning af billeder. Faktisk kan du på overfladen sætte et hvilket som helst billede - et landskab, billeder af himlen, familiemedlemmer eller kæledyr, tegneseriefigurer, abstraktion og så videre.

Valget af billede skal næres med stort ansvar,

Det anbefales at installere lofter med billeder af dyr, legetøj og tegneseriefigurer i børnenes værelse.

Landskabet på vinylstrækloftet i stuen pryder det indre af rummet. Peering i det fredelige billede, vil du helt sikkert få en bølge af styrke og fremragende humør.

Havets billede bruges oftest til børne- og teeneværelser, badeværelser og soveværelser. Ofte kan en sådan sæl ses i kontorer og kontorer.

Et plot af billeder som naturen prale af stor plot rigdom. Billeder af repræsentanter for dyre- og planteverdenen kan tilføje lyse farver til ethvert rum og dermed hæve stemningen, give en vitalitet og understrege det unikke indre.

Et af de mest populære billeder til fotoudskrivning er himlen. Et fotografi af himlen tidligt om morgenen, på varmt middag, i skumring eller på en stjerneklar nat kan lave et mesterværk fra ethvert interiør, tiltrække opmærksomhed, berolige og levere mange positive følelser. Loft med himmelfotoprint er oftest installeret i stuer, soveværelser og badeværelser.

Vinyl stræklofter med et påført billede i abstraktionstilstanden vil fungere som en stilfuld tilføjelse til det indre af et soveværelse, en hall, et køkken eller en plads til undergræsning. Afhængigt af typen af ​​mønstre kan rummet få et festligt og elegant udseende. Lys og ukomplicerede mønstre og figurer kan igen skabe en romantisk og luftig atmosfære på værelset. Abstraktion og mønstre - en af ​​de universelle, og derfor de mest almindelige typer fotoprint.

Billedet af fresker findes ofte på stræklofter installeret i soveværelser og stuer. Kun en meget begrænset kreds af mennesker kan forkæle et ægte vægmaleri i en lejlighed. Dette er forbundet med store økonomiske omkostninger og varigheden af ​​tegningsprocessen. Fresco trykt på vinyl vil være et glimrende alternativ, der kan skabe ujævne visuelle effekter og skabe et luksuriøst palads fra et sædvanligt rum. I de samme rum vil det se godt ud og udskrive i stil med indretning.

Urte sammensætninger i et lille rum giver volumen, lyse farver passer til stuen og planteskolen.

Kalde og beige toner kan bruges til trykning på kontoret.

Stræklofter med fotoudskrivning i rummets stil hjælper med til at bringe en del af mystik og fantasi. Planeter, galakser, nebulae og parallelle verdener giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør ikke kun i et rum til en teenager. ADVARSEL! Ved hjælp af en projektor eller fiberoptik skaber vi et dynamisk rum for dit scenario! Ofte er efterspørgslen efter en sådan dækning høj på caféer og underholdningssteder, såvel som i soveværelset.

Det skal bemærkes, at ethvert billede kan udskrives på vinylklæder, og det er muligt at installere et strakt lærred ikke kun på loftet, men også på væggene.

Vi har vores egne fotodatabaser, men du kan også give dit eget billede.

Ring og still spørgsmål! Vi vil gerne svare dem!

Stræklofter med fotoudskrivning

Foto udskrivning stræklofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Stræklofter med fotoudskrivning

Oprettelse af et indre af sit eget hus forsøger hver person at gøre det ikke kun behageligt, men også unikt, en af ​​en slags. Og det er stræklofter med fotoudskrivning, som kan hjælpe med at skabe en ekstraordinær, slående i sit unikke design, for at blive et så højt "højdepunkt" for hvert enkelt rum.

Hvad er stræklofter med billedudskrivning.

Vi kan sige, at dette er en ny generation af malerier. Absolut ethvert billede kan anvendes på lærredet til strækloft med specielle øko-opløsningsmiddelblæk. På samme tid som grundlaget for at bruge både matte og blanke lærred. Blæk til udskrivning af billeder:

 • UV-resistent;
 • har et højt fugtighedsresistensniveau
 • miljøvenligt og sikkert.

Sidste øjeblik er bekræftet af certifikatet om overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder og tilladelse til indendørs brug. Således kan stræklofter med billedudskrivning være en endelig funktion i designet af ethvert rum, hvad enten det er et soveværelse, stue, bad eller køkken.

Hvorfor er udskrivning af billeder på stræklofter så populære?

Fotoprint på overfladen af ​​hævede lofter har længe været en modetrend. Og overraskende er disse "billeder" i årenes løb blevet mere populære. På grund af øjeblikket flere faktorer.

 • Ved hjælp af stræklofter med fotoudskrivning kan du indse selv de mest utrolige designideer.
 • Kataloger af producenter er så omfattende, at de tillader at realisere fantasier fra enhver klient og vælge den perfekte mulighed for ethvert værelse.
 • Højkvalitets loftslofter med fotoprint på ingen måde dårligere end andre typer af lignende produkter og i æstetik på mange måder bedre end dem.

En interessant kendsgerning er, at et korrekt udvalgt billede, der ligger over familiemedlemmernes hoved, ifølge psykologer har en positiv indflydelse på den psykologiske situation i huset og bidrager til at opnå en harmoni.

Vores firma tilbyder kun højkvalitets loftslofter med fotoudskrivning fra førende europæiske producenter. Når vi henvende os til os, vil du helt sikkert finde den perfekte løsning til dit hjem, hvilket skaber det originale og harmoniske design i hvert enkelt rum.

Udskrivning på stræklofter

Lang ønskede at lave et eksklusivt design i loftet og give dit værelse et unikt udseende? Kun i sommer giver vi dig en enestående mulighed for at realisere dine designplaner - indtil 30. september er en 50% rabat gyldig til fotoudskrivning i et katalog på over 4.000 billeder! Gå ikke glip af muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed i nogle 5 dage!

For aktier:
+ loftsplint
som en gave.

4 hjørner
i hvert værelse
som en gave

- 5%
med forudbetaling
ved 100%
- 3%
efter tilgængelighed
socialt kort
- 3%
til nye bosættere

Stræklofter med billedudskrivning - et billede anvendt med en speciel printer til et bredt format - blev et af de meget udbredte områder inden for indretning. Tegningstegningen kan udføres på materiale af enhver faktura, herunder glans, satin eller gennemskinnelig PVC.

Funktioner trykningsteknologi på loftslofter

Udskrivning på stræklofter udføres på specielle plottere, som varierer i opløsning op til 1420 dpi, hvilket giver højeste billedkvalitet uanset størrelse. Det bruger specielle malinger, der er modstandsdygtige over for UV-lys, som de ikke ændrer farve i mange år.

Ved påføring absorberes en sådan maling i materialet meget dybt, så det er muligt at vaske sådanne klæder på samme måde som de sædvanlige, om nødvendigt ved hjælp af vinduesrenser (så der ikke er pletter).

Ud fra et synspunkt om miljøvenlighed af en sådan teknologi er trykning på stræklofter helt sikkert, hvis du har alle nødvendige overensstemmelsescertifikater for produkterne, kan sådanne stoffer installeres i ethvert rum. De udsender ikke stoffer eller lugt i luften.

En anden teknologi, der er meget populær i dag, er UV-udskrivning. Det bruger specielt blæk, der er i stand til at ændre sin struktur under virkningen af ​​ultraviolet stråling og danner en film, der er fast klæbet til overfladen. Denne teknologi giver dig mulighed for at arbejde ikke kun med hævede lofter, men også med metal, træ, stof, glas. Med hensyn til udskrivning på stræklofter giver UV-udskrivning dig mulighed for at give:

 • lysstyrken af ​​farverne
 • evnen til at udføre glatte overgange mellem halvtoner,
 • der er mulighed for at udskrive på farve materialer (herunder sort eller mørkblåt glans),
 • tørrer næsten øjeblikkeligt
 • printbredder op til 250 cm er tilgængelige.

Du ringer, du kan bestille trykning på stræklofter fra os hurtigt, billigt og effektivt. Vi har en stor bank af billeder om ethvert emne. Kontakt os!

Stræklofter fotoudskrivning. Fototryk katalog

Katalog af fotoudskrivning til hævede lofter

På vores hjemmeside finder du unikke billeder til fotoudskrivning på loftslofter.

Hvis du kunne lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et strækloft eller tapet med fotoudskrivning, og send ordren med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs tapet, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med billedudskrivning og 3D sømløs tapet vi sender i hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Stræklofter med fotoudskrivning i Moskva

Stræklofter med himmel, skyer eller andre billeder, og endda købt til en overkommelig pris - et fremragende valg, hvis du er træt af monotont interiør, vil du have noget nyt og originalt.

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder trykkerier og tegninger på lærred fremstillet af stof eller polyvinylchlorid. Grafikken anvendes ved hjælp af ultraviolet fotoudskrivning. Samtidig anvendes specielt blæk. Under indflydelse af ultraviolet lys fryser de, hvilket resulterer i, at der dannes en stærk film af et billedbillede på overfladen. De billeder, der er skabt på denne måde, er kendetegnet ved god fugtighedsbestandighed og næsten fuldstændig immunitet overfor sollysets virkninger, så denne type indretning kan bruges i ethvert rum, op til badeværelser.

Her finder du et omfattende katalog af stræklofter med fotoudskrivning med fotos og priser, hvor du kan vælge den bedste mulighed for dig selv eller bestille dit eget eksklusive design.

Anvendelsesområder

I almindelighed ville en sådan indretning være passende i ethvert rum, hvis du vælger den rigtige farve på lærredet og tegningen på den. Oftest strækker lofter med fotoudskrivning bestilles i:

 • stuer, hvor de bliver et lyst supplement til indretningen af ​​børnehaven, soveværelset, stuen mv.
 • svømmebassiner, hvor indretningen på havtemaet er særlig passende, i et vist omfang giver dig mulighed for at føle dig selv på havstranden;
 • hoteller, cafeer, restauranter, hvor de vil give rummet en unik stil, hvorfra gæsterne vil glæde sig over;
 • butikker og saloner, hvor lærred med billeder (ofte designere) tjener som yderligere bekræftelse af institutionens smag og stil samt at fremhæve dets elitestatus;
 • kontorer og bilforhandlere, hvor en sådan udsmykning giver dig mulighed for at skabe ethvert nødvendigt tematisk indretning, der animerer rummet;
 • børnehaver og medicinske institutioner, fordi denne indretning med en rimeligt overkommelig pris også kan bruges i budgetorganisationer, hvor den også fungerer som en spektakulær og effektiv mulighed for højkvalitativ tematisk dekoration.

Priser for stræklofter med et mønster

Mange tror, ​​at det er ret dyrt, selvom det i virkeligheden ikke er tilfældet. Hvis du mener, at du får et perfekt glat gulv med et lyst, udtalt, eksklusivt design, praktisk, slidstærk, praktisk vedligeholdelsesfri, klar til at tjene uden udskiftning selv i ti år, vil enhver pris synes mere end rimelig. Nå, når du bestiller et tryk på strækloftene med os, sparer du endnu mere, fordi du får det bedste forhold mellem kvalitet og pris i Moskva!

Fotoudskrivning på stofstræklofter

Dækstræklofter Descor (Tyskland) er i dag en af ​​de bredeste lærred til stræklofter, som giver dig mulighed for at anvende udskrifter på op til 5 meter brede og med printopløsninger op til 1200 dpi.

Udskrivning sker med en speciel printer op til 5 meter bred og miljøvenlig UV-maling.

Takket være UV-udskrivning kan du kombinere billedudskrivning på loft og vægge.

Vores firma vil gøre for dig så hurtigt som muligt og høj kvalitet fotoprint på Descor stof stræklofter:

- Produktion fra 3 timer

- Fotoprint 5 meter bredt

- Udskrivning med ultraviolet (UV) trykfarve

- Beregn omkostningerne ved fotoudskrivning

- Levering i Rusland

- Du kan give dit eget foto til fotoudskrivning eller vælge det fra fotobanken http://www.shutterstock.com

- Foto print omkostninger på Descor stof stræklofter - 1550 rubler. PVC film - fra 650 gnid / m2

For mere information kontakt venligst vores ledere: