Stræklofter med fotoudskrivningsforhandlere

Art-lofter eller stræklofter med kunstnerisk print er et eksempel på en harmonisk kombination af loftmaleriets traditioner og de nyeste teknologier. Storformatudskrivning giver mulighed for at gengive et billede på et strækloft, fra let elegant ornament til fuldfarvebilleder af forskellige emner.

For at gøre det lettere for dig at træffe beslutning om valg af billeder til udskrivning på strækloftet, har vores designere udviklet 7 tematiske kataloger. SAROS DESIGN-filbiblioteket indeholder mere end 5 tusinde billeder. Du kan også bruge fotobanken www.shutterstock.com til at vælge et billede.

Vores virksomhed var en af ​​de første til brug ved fotoudskrivning på stræklofter, ikke kun den sædvanlige teknologi til alle, der bruger øko-solvent blæk, men også trykning ved hjælp af UV-hærdelige blæk, som fryser under ultraviolet stråling. Hver af disse teknologier har sine fordele.

Sammenligning af indvendig trykteknologi

Dobbelt fotoprint på stræklofter - ny teknologi

Dobbelt fotoudskrivning på stræklofter er en ny teknologi, der kombinerer de bedste resultater inden for interiørfotoprint og LED-belysning.

Strækloftet med fotoprint på DAY-NIGHT-teknologien - repræsenterer en klud, hvor tegning anvendes fra to parter: på ansigtet (DAY) og fra bagsiden (NATT).
Kernen i denne teknologi ligger i, at når LED-baggrundsbelysningen er slukket, ser du billedet (DAY) påført på forsiden af ​​loftet.

Når LED-belysningen er tændt, placeret i loftloftet, vises en tegning (NATT) på bagsiden af ​​loftet.

Se videoeksemplet:

I øjeblikket anvender vi billeder ved brug af UV-udskrivning på:

   1. På satinfilm (maksimal bredde uden søm 500 cm) uden begrænsninger på loftets størrelse
    • Fuldfarvetryk på begge sider (DAY-NIGHT) på hvidt lærred
    • Omvendt sideudskrivning (NIGNT) på hvidt lærred.
    • Omvendt sideudskrivning (NIGNT) på farve lærred
   2. På en lakfilm (maksimal bredde uden søm 500 cm) uden begrænsninger på loftets størrelse
    • Pressen fra en bagside (NATT) på en hvid og farvet klud

Eksempel på fotoudskrivning på bagsiden (NIGNT) på et lakloft (farve L12)

Vigtigt: Når der udskrives billeder, der indebærer en mønsterdocking, kan der være en teknologisk mønsterforskel mellem for- og bagsiden af ​​loftet inden for 1 cm.

Hvordan bestiller du en fotoudskrivning på et strækloft?

TRIN 1. Loft tegninger og tekniske specifikationer til fotoudskrivning kommer fra forhandleren via e-mail.
Du kan arrangere billedet direkte i tegneprogrammet SAROS DESIGNER 2 eller sende en separat teknisk opgave til at placere billedet til udskrivning. I de tekniske specifikationer skal du angive navnet på billedet, dets placering i loftet og den ønskede størrelse.
Du kan vælge billedet til udskrivning i vores kataloger eller fra fotobanken www.shutterstock.com. Også på individuel anmodning kan vi udvikle et billede specifikt til dit loft.

TRIN 2. Dernæst udvikler vi strækloftets layout med billedudskrivning og sender det til dig for godkendelse via e-mail, og vi sender også en faktura til denne ordre. Hvis det efter vores mening er kvaliteten af ​​det valgte billede, er det tvivlsomt, så vil layoutet indikere, at det er nødvendigt at lave farvefarve.

TRIN 3. På din anmodning vil vi lave en farvesikker (16x80 cm) - et fragment fra en fil i ægte størrelse, der er forberedt til udskrivning. Så du kan sætte pris på kvaliteten af ​​det fremtidige loft. De første 3 farve proofs er tilgængelige gratis.

TRIN 4. Efter loftets udformning og farvebestandighed til ham aftalt, sendes loftet til produktion. Det færdige produkt kan tages fra lageret i 2-3 dage.

VIGTIGT!

For ikke at beskadige det udskrevne billede lægges lakens stræklofter desuden med en beskyttende film. Detaljerede oplysninger om, hvordan du installerer lakeret tæpper med fotoudskrivning, du kan få fra specialisterne i vores firma.

Udskrivning på stræklofter

Lang ønskede at lave et eksklusivt design i loftet og give dit værelse et unikt udseende? Kun i sommer giver vi dig en enestående mulighed for at realisere dine designplaner - indtil 30. september er en 50% rabat gyldig til fotoudskrivning i et katalog på over 4.000 billeder! Gå ikke glip af muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed i nogle 5 dage!

For aktier:
+ loftsplint
som en gave.

4 hjørner
i hvert værelse
som en gave

- 5%
med forudbetaling
ved 100%
- 3%
efter tilgængelighed
socialt kort
- 3%
til nye bosættere

Stræklofter med billedudskrivning - et billede anvendt med en speciel printer til et bredt format - blev et af de meget udbredte områder inden for indretning. Tegningstegningen kan udføres på materiale af enhver faktura, herunder glans, satin eller gennemskinnelig PVC.

Funktioner trykningsteknologi på loftslofter

Udskrivning på stræklofter udføres på specielle plottere, som varierer i opløsning op til 1420 dpi, hvilket giver højeste billedkvalitet uanset størrelse. Det bruger specielle malinger, der er modstandsdygtige over for UV-lys, som de ikke ændrer farve i mange år.

Ved påføring absorberes en sådan maling i materialet meget dybt, så det er muligt at vaske sådanne klæder på samme måde som de sædvanlige, om nødvendigt ved hjælp af vinduesrenser (så der ikke er pletter).

Ud fra et synspunkt om miljøvenlighed af en sådan teknologi er trykning på stræklofter helt sikkert, hvis du har alle nødvendige overensstemmelsescertifikater for produkterne, kan sådanne stoffer installeres i ethvert rum. De udsender ikke stoffer eller lugt i luften.

En anden teknologi, der er meget populær i dag, er UV-udskrivning. Det bruger specielt blæk, der er i stand til at ændre sin struktur under virkningen af ​​ultraviolet stråling og danner en film, der er fast klæbet til overfladen. Denne teknologi giver dig mulighed for at arbejde ikke kun med hævede lofter, men også med metal, træ, stof, glas. Med hensyn til udskrivning på stræklofter giver UV-udskrivning dig mulighed for at give:

 • lysstyrken af ​​farverne
 • evnen til at udføre glatte overgange mellem halvtoner,
 • der er mulighed for at udskrive på farve materialer (herunder sort eller mørkblåt glans),
 • tørrer næsten øjeblikkeligt
 • printbredder op til 250 cm er tilgængelige.

Du ringer, du kan bestille trykning på stræklofter fra os hurtigt, billigt og effektivt. Vi har en stor bank af billeder om ethvert emne. Kontakt os!

Fotoprint på loftet er en usædvanlig løsning i et moderne interiør (80 billeder)

Fotoprint på loftet er en god mulighed for dem, der ønsker at gøre deres værelse ikke kun smukt og originalt, men også hjemlig. Hertil kommer, i modsætning til håndmalet falsk loft, hvilket kræver en vis færdighed og tid.

Loftet med fotoudskrivning er ret nemt at installere og vedligeholde.

En meget vigtig egenskab af denne type er, at den kan bruges i badeværelset, hvor luftfugtigheden er høj.

Hvad er mulighederne for udskrivning af fotos på lærred?

Smuk fotoprint på loftet er ikke bare en overfladisk maling applikation. Til dette formål anvendes en særlig teknik, som består i dyb penetration af farvestof direkte ind i strukturen af ​​stoffibrene.

For at oprette et stort udskriftsark ved hjælp af en printer til storformatudskrivning. Tegningen selv kan gøres på tre måder:

 • Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning;
 • UV trykning metode;
 • Latex metode.

Lad os undersøge hver af mulighederne mere detaljeret.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning

Denne type udskrivning er lavet med special blæk. Tøj med denne type fotoprint bør ikke bruges i lokaler til børn, da opløsningsmiddelfarver kan være toksiske. Denne blæk bruges ofte på lyse paneler.

Det skal bemærkes, at trykning på et stof kan skabe effekten af ​​et lærred på et malet billede.

UV-udskrivningsmetode

I dette tilfælde bruges en speciel UV-maling til at anvende billedet på lærredet. Det er bemærkelsesværdigt, at sådan fotoudskrivning på stræklofter kan udføres på absolut ethvert lærred. Men det skal bemærkes, at malerierne til sådanne lofter vil være, det koster lidt mere end lærredet med opløsningsmiddeludskrivning.

Det er meget vigtigt, at der bruges sikker blæk til tegning af tegningen, så disse lofter er velegnede til børns værelser. Også sådanne klæder kan vaskes stille, uden frygt for, at de vil knække, eller malingen begynder at skrælle.

Latex print metode

Denne metode bruges ofte til store formatduvaser. Latex-udskrivning hjælper med at maksimere billedets virkelighed. Et stort plus på denne type trykning er, at det er fuldstændig harmløst.

Hvad er fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning?

1. Loftet med fotoudskrivning giver næsten ikke noget til en mug og en svamp.

2. Dette loft er meget nemt at rengøre. Det er nok at tørre det med en tør klud.

3. Strekak - dette er en ægte frelse for værelser med ujævnt loft.

4. Spændbeklædninger er modstandsdygtige mod ekstreme temperaturer.

5. Et særpræg ved sådanne lofter er holdbarhed. Trykte dåser må ikke knække eller falme.

6. Du kan selv vælge det ønskede mønster eller ornament.

7. Suspended lofter er en fremragende beskyttelse mod oversvømmelser.

Hvordan vælger du et lærred til udskrivning af fotos?

For det første skal det være et sømløst stof. Mønsteret vil således være fast og uden forvrængning.

For det andet kan lærredet have en anden tekstur: glans, satin eller mat finish.

For det tredje kan stoffet lærred hjælpe dig med at efterligne overfladen af ​​det malede billede.

Uanset hvilket materiale du vælger, er det vigtigste er dets sikkerhed og holdbarhed.

Grundlæggende tips om valg af et billede

Nu kan du anvende absolut et billede på lærredet, det vigtigste er, at kildekoden er af høj kvalitet. Inden du bestiller et strækloft, skal du se på fotos af fotoprint på loftet.

Så du vil vide om billedet passer ind i det samlede indre af dit værelse.

Lofter med 3D-udskrivning ser meget interessant ud, de passer perfekt ind i ethvert moderne design.

Hvad er prisen på et loft med fotoudskrivning?

Omkostningerne vil variere fra firma, udskriftskvalitet, stofstruktur og direkte fra størrelsen.

Som følge heraf må jeg sige, at stræklofter med fotoudskrivning ikke kun er interessante og smukke, men også meget praktiske.

Stræktryk

Moderne japansk udstyr gør det muligt for os at opnå den højeste kvalitet i produktionen af ​​fotoudskrivning.

En særlig funktion "kort" eliminerer udseendet af striber på billedet. Dette giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater, når du skriver så populære skyer, den stjerneklar himmel.

Branded blæk er certificeret, miljøvenlig, modstandsdygtig over for mekanisk belastning.


Det færdige installerede produkt er lugtfri. Udskrivning bredde: satin glans op til 3,2 meter, matting op til 5 meter.

Til rasterbilleder

Fotos, collager osv.
Filfarveplads: RGB (uden alfakanaler og ICC-profiler)
Filformat: TIF (med LZW-komprimering uden lag - flad billede) JPEG (med minimal komprimering)
Billedskala: 1: 1
Anbefalet billedopløsning (DPI dots per inch)
Sky, skyer (uden detaljerede objekter): 30-50
Natur, arkitektur, rum (indeholder detaljerede objekter): 50-100
Meget detaljerede billeder med øget efterspørgsel: 100-200

Til vektorbilleder

Ornamenter, mønstre, illustrationer mv.
Filfarveplads: CMYK (alle spotfarver skal konverteres til cmyk)
Filformat: AI, EPS (version ikke højere end CS4)
CDR (version ikke højere end X5)
Kopier af bitmapbilleder, der bruges i illustrationer, skal vedhæftes separat og overholde kravene til bitmap-billeder.
Billedskala: flere 10 - 1: 1, 1:10, 1: 100 med angivelse af fremtidige størrelser.

Hvordan er udskrivning på stræklofter?

Det er svært at overraske med et moderne personens strækloft, men det er muligt, hvis vi taler om et lærred med et trykt billede. Det kan være alt fra abstraktion og stjernehimlen til det landskab du har lavet under rejsen.

Udskrivning på stræklofter - en måde at gøre interiøret unikt. Udover æstetik har denne designløsning praktiske fordele. I dette tilfælde bevares alle driftsegenskaber af materialet. Overfladen behøver ikke særlig pleje, og mønsteret over tid forbliver farverigt og klart.

Et sådant loft tiltrækker ikke støv, deformerer ikke og sprækker ikke. Bagved det kan du skjule kommunikation, mangler i dekoration. Overfladen er modstandsdygtig over for fugt og kan derfor beskytte rummet mod oversvømmelser (på grund af naboerne ovenfor). Vand akkumuleret over nettet kan nemt fjernes gennem et specielt afløbshul. Hverken tegningen eller selve loftet vil lide.

Kvalitetsmateriale strækloft bevarer lysstyrken i farver i lang tid

Trykningsteknologi

Ved udskrivning på et strækloft skal du bruge en bredformatprinter, der understøtter rulleudskrivningsindstillingen eller en platteplotter.

I printeren skal materialet læses i ruller. Bredden når 5 meter, og længden er ubegrænset. Plotters udskrive på lærred af en vis størrelse. Dens bredde er mindre end 5 m.

Billederne anbringes på en af ​​måderne, henholdsvis ved hjælp af forskellige farver:

 1. Øko-solvent kunsttryk. Billedet er lyst, detaljeret, voluminøst, slår ikke over tid. Teknologien er bedre at bruge, når du arbejder med lyse stoflofter. På et mørkt lærred vises mønsteret.
 2. Metoden er velegnet til kunsttryk på relieffladen. Du kan lave en efterligning af tapestry, lærred med oliemaleri.
 3. UV-teknologi. Brugt blæk, der hærder under påvirkning af ultraviolet stråling. Teknologien er velegnet til arbejde med sort og farvet lærred, mønsteret er uigennemtrængeligt. Manglen på teknologi - begrænset bredde af lærredet (2,2 m). Hvis du har brug for et bredere lærred, skal du ikke undgå sømene.
 4. Ultraviolet blæk skinner ikke. Selv på en blank overflade bliver billedet kedeligt.
 5. Latex udskrivning. Teknologien giver mulighed for at opnå en sømløs web uden breddebegrænsninger. Billedet er af høj kvalitet, realistisk. Denne udskrivningsmetode er dyrere sammenlignet med de ovenfor beskrevne.

Storformat printer til udskrivning af loftslofter

Hvad er der trykt på?

For at udskrive på strækloftet var lyst og klart, skal du korrekt vælge belægningsmaterialet. Fra sin type og tekstur afhænger det af, hvordan billedet ser ud. På det blanke lærred ser enhver illustration æstetisk glædeligt ud, du behøver bare at designe belysningen korrekt. Egenskaben af ​​dette materiale er en reflekterende effekt. Det vil sige, ikke bare mønsteret vil være synligt i loftet, men også konturerne af møblerne, menneskets silhuetter.

Mattoverflader er egnede til teksturelle detaljerede plot. Billeder på satin finish vil være så lyse som muligt. Det afspejler en smule lyset, hvilket betyder, at nuancerne kan være lidt forvrænget.

For nylig er populariteten af ​​glaslofter stigende. Billeder påføres først til filmen og overføres derefter til loftet. UV-maling er egnet til glas.

I første omgang blev billederne trykt på en lysfilm. Til mørke mønstre blev maling påført hele overfladen af ​​lærredet, hvilket var betydeligt dyrere. Udskriv nu på materialer af enhver farve.

Detaljerede billeder eller billeder med semitoner udskrives bedst på matematisk grundlag.

Udskrivningsproces

I den indledende fase vælger de en tegning - ethvert billede fra kataloget af trykkeriet eller det personlige arkiv af husets ejere. Hvis kunden vælger tegningen selv, skal han opfylde følgende krav:

 • kvalitet - ikke mindre end 1200 dpi
 • Arbejdsformater er.tiff,.psd,.eps.
 • forholdet mellem billedstørrelsen og loftet er 1: 1;
 • farvepalet - CMYK.
For at sikre, at det originale billede ikke afviger fra det, der vil blive trykt på loftet, anbefales det at gøre farvesikker.

I det næste trin er loftet lavet. Processen er den samme som ved arbejde med spændingssystemer uden fotoudskrivning. Den eneste forskel er, at arbejdsfladen ikke skæres ud til specifikke målinger.

Gå derefter til billedet. Men først lave en test - en reduceret kopi. Denne prøve giver dig mulighed for at forstå, hvordan billedet vil se ud, om der skal foretages justeringer. Efter godkendelsen af ​​layoutet fortsæt til fuld størrelse udskrivning.

Vi bruger printere og plottere - udstyr, der bruges til udskrivning udendørs reklame. Men for stræklofter er der brug for:

 • højere opløsning og detaljer - i indretningen er arbejdsfladen 1-2 meter væk fra det menneskelige øje, mens afstanden er større udendørs;
 • blæk - til udendørs reklame, opløsningsmiddelfarver bruges til indendørs brug - ultraviolet og øko-opløsningsmiddel (udsend ikke skadelige stoffer, har ingen stærk lugt).

Uden høje detaljer vil komplekse billeder se sløret ud.

Hvad anvendes der på loftet?

Tusindvis af ideer til fotoudskrivning, men der er også favoritter: himlen (dag eller nat), floristiske kompositioner, etniske ornamenter, fresker, akvaprints (vandfald, damme, vanddråber), kort over verden eller individuelle regioner.

Billedet skal være "let" og diskret, for ikke at skabe det indtryk, at loftet "presser" på dig.

Til fotoudskrivning på et strækloft er kun de illustrationer, der ser ens ud fra forskellige vinkler, egnede. På billedet skal der ikke være en klart defineret top eller bund, ellers fra siden af ​​døren vises billedet korrekt, og fra vinduets side vil det blive vendt på hovedet.

Når man vælger et billede, styres de af loftets højde, stilen på interiøret, formålet med rummet, niveauet af indvinding. For eksempel ser i stuen, ornamenter, freskomalerier, efterligning af stukkestøbning æstetisk glædeligt ud. I soveværelset er landskaber foretrukne. Til køkkenet passer blomstermønstre. Farvefulde billeder af yndlings tegneseriefigurer, stjerner, grønne græsplæner og så videre er passende i børnenes værelse.

De lyseste og fabelagtige historier - i børnehaven

Jo lavere loftet, jo lysere lærredet skal være. Optimale satin og blanke belægninger med reflekterende virkning. De forstørrer visuelt rummet. I et lille rum anvendes et tryk ikke på hele loftet, men på sin side (center, hjørne).

Du kan se, hvordan et strækloft med fotoprint er lavet ved hjælp af en Mimaki SWJ-320 plotter på denne video:

Fotoprint på lofter

fra 750 / m2

Brug for hjælp? Konsulter med en specialist!

8 (495) 410-62-33

online regnemaskine

kampagner og rabatter

Arbejdsplan

Hvordan installerer vi hævede lofter

Billedkatalog til udskrivning af billeder i lofter

beskrivelse

Enhver tegning på dit loft

Processen med at skabe et fantastisk loft

Det er muligt at anvende en tegning til materialer, hvis stræklofter er lavet!

Alexey Zabolotsky, fotosekspert til dit loftsfirma: hvordan billedudskrivning foregår på stræklofter.

Know-how i produktionen af ​​hævede lofter

Fotoprint på stræklofter fra producenten er den bedste løsning til alle, der ønsker at have et velplejet og originalt hus. Valget af muligheder for tegninger og ornamenter er ekstremt stort, og for ikke at blive skuffet over valg af valgmuligheder, er det tilrådeligt at kende sig til produktionsteknologien og omhyggeligt overveje stræklofterne med fotoudskrivning, hvoraf mange billeder præsenteres i stort antal i kataloget. Vi vil lave valgmuligheder efter ønske. Professionelt udstyr giver dig mulighed for at få lofter, der ikke kun kan øje øjet, men også skabe positive følelser gennem hele sit liv.

Sådan opretter du originale stræklofter

For at skabe et originalt stretch lærred med billedudskrivning er der brug for moderne højteknologisk udstyr - en printer til storformatudskrivning.

Der findes flere måder at anvende et billede på lærredet på:

 • miljøopløsningsmiddeludskrivning. Billedet påføres med special blæk. Moderne varianter af økosolvent er absolut ikke-giftige og kan anvendes i lokaler med ethvert formål. Kontrast økosolvent ser især smuk ud på lette dåser;
 • UV-udskrivning. Særlig UV-maling ser smuk og pæn på strækbeklædningen af ​​enhver type, uanset deres originale farve og tekstur. Men vi skal tage højde for, at et sådant strækloft med billedprint vil koste lidt højere;
 • latex print metode er optimal til store lærred. Denne teknologi giver dig mulighed for at få de mest realistiske billeder. Trykningsmetoden er sikker og miljøvenlig.

Fordelene ved stræklofter med fotoudskrivning

Du kan vælge et billede fra færdige løsninger, der præsenteres i kataloget, hvor de er alle fordelt efter emner, eller du kan vælge individuelt og anvende din egen version fra en hvilken som helst skitse eller et billede.

Tøj kræver ikke svært pleje. De rengøres ret regelmæssigt med en tør klud.

Denne mulighed er optimal, hvis opgaven er at skjule uregelmæssighederne i loftet. Høj computeropløsning giver dig mulighed for at lægge billeder på en lille del af loftet eller på hele loftet, selvom området er meget imponerende.

Fotoprint på stræklofter falmer ikke og springer ikke, så dette designmulighed loftrummet vil være ekstremt holdbart.

Stræklofter med fotoudskrivning: Hvordan vælger du et lærred?

Lærredet til fotoudskrivning skal være sømløst, og det vil således være muligt at opnå et realistisk billede, dets integritet og det fuldstændige fravær af forvrængning. Tekstur kan være anderledes: matte, satin, blank. Tegningen lavet på glans vil modtage yderligere lysstyrke og glans, den uigennemsigtige klud giver det ekstra volumen.

Stræklofter med billedudskrivning, hvis katalog kan ses med samme interesse som album med værker af berømte kunstnere, repræsenterer virkelig en ny kunstform. På loftet i dag kan du se smukke landskaber, abstrakte ornamenter, himlen i ethvert vejr, og endda realistiske billeder af kæledyr og filmkarakterer, du kan sætte dig selv ophængte lofter "himmel med skyer" eller "stjerneklar himmel".

Stræklofter med fotoprint er ikke kun originale og praktiske, men også økonomisk fordelagtige. Ved beregning af omkostningerne tages hensyn til billedets størrelse, lærredets tekstur og udskriftskvalitet.

Vores firma udfører fotoprint på loftslofter (Moskva) på ethvert lærred efter eget valg. For at bestille stilfulde, pæne og overraskende smukke stræklofter med billedudskrivning (prisen er angivet af lederen), skal du bare ringe til os, få svar på eventuelle interesserede spørgsmål og råd om valg. Vores ansvarlige og kreative tilgang til ordreopfyldelse vil bidrage til at skabe et eksklusivt og varigt design til dit interiør.

Stræklofter med fotoudskrivning

Foto udskrivning stræklofter

Gratis afgang af måleren 24 timer

Hurtig beregning af strækloftet

Hvis du har spørgsmål, ring bare og Elite Stroy-konsulenten besvarer alle dine spørgsmål.
Vores telefon: 8 (495) 125-35-70 (Vi har kun live kommunikation)

Stræklofter med fotoudskrivning

Oprettelse af et indre af sit eget hus forsøger hver person at gøre det ikke kun behageligt, men også unikt, en af ​​en slags. Og det er stræklofter med fotoudskrivning, som kan hjælpe med at skabe en ekstraordinær, slående i sit unikke design, for at blive et så højt "højdepunkt" for hvert enkelt rum.

Hvad er stræklofter med billedudskrivning.

Vi kan sige, at dette er en ny generation af malerier. Absolut ethvert billede kan anvendes på lærredet til strækloft med specielle øko-opløsningsmiddelblæk. På samme tid som grundlaget for at bruge både matte og blanke lærred. Blæk til udskrivning af billeder:

 • UV-resistent;
 • har et højt fugtighedsresistensniveau
 • miljøvenligt og sikkert.

Sidste øjeblik er bekræftet af certifikatet om overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder og tilladelse til indendørs brug. Således kan stræklofter med billedudskrivning være en endelig funktion i designet af ethvert rum, hvad enten det er et soveværelse, stue, bad eller køkken.

Hvorfor er udskrivning af billeder på stræklofter så populære?

Fotoprint på overfladen af ​​hævede lofter har længe været en modetrend. Og overraskende er disse "billeder" i årenes løb blevet mere populære. På grund af øjeblikket flere faktorer.

 • Ved hjælp af stræklofter med fotoudskrivning kan du indse selv de mest utrolige designideer.
 • Kataloger af producenter er så omfattende, at de tillader at realisere fantasier fra enhver klient og vælge den perfekte mulighed for ethvert værelse.
 • Højkvalitets loftslofter med fotoprint på ingen måde dårligere end andre typer af lignende produkter og i æstetik på mange måder bedre end dem.

En interessant kendsgerning er, at et korrekt udvalgt billede, der ligger over familiemedlemmernes hoved, ifølge psykologer har en positiv indflydelse på den psykologiske situation i huset og bidrager til at opnå en harmoni.

Vores firma tilbyder kun højkvalitets loftslofter med fotoudskrivning fra førende europæiske producenter. Når vi henvende os til os, vil du helt sikkert finde den perfekte løsning til dit hjem, hvilket skaber det originale og harmoniske design i hvert enkelt rum.

Katalog af fotoudskrivning på loftslofter og vægge.

I dag bruger indretningsarkitekter over hele verden i deres projekter sådan knowhow som hævede lofter. De er paneler, der er monteret lidt lavere (fra 1,5 cm.) Fra hovedloftet på baguetten. Denne baguette er lavet af plast eller højstyrke aluminium, og kludene har øget slidstyrke, holdbarhed og tjener fra 10 år og derover. Designet af stræklofter i dag kan gøre det muligt for dig at indse absolut enhver af dine fantasi. Ud over en anden palette kan du vælge at udskrive.

Digital udskrivning på stræklofter er den bedste udvej, hvis monotoni i det indre keder sig, især da kun kreativ og avantgarde er på mode nu.

Ved hjælp af fotoudskrivning kan du nemt dreje et solidt loft til et vidunderligt landskab eller en let sløret himmel, endeløs plads, en fantastisk fantasi af abstraktion, yndlingsblomster (som gave til din dame) og meget mere, du kan udskrive alt! Denne kunsttryk anvendes både til sømløse stræklofter på stofbasis og til polyvinylchloridlofter. Hvis du for eksempel anvender et mønster på glansen, vil det modtage ekstra glans, og hvis der på et stofark er der ekstra volumen. Indtrækningen af ​​maling finder sted ret dybt, derfor strækker lofter dekoreret med fotoudskrivning, ændrer ikke deres farve og bliver ikke kedelige i årtier.

Valget til fordel for et strækloft indebærer altid holdbarhed og modstand mod eksterne faktorer. Eventuelle lofter, især stof, er frostbestandige, hvilket er vigtigt i vores breddegrader. En blank, mat, satin eller anden overflade kan anvendes på en tegning af enhver kompleksitet, der harmonisk ser i et eller andet interiør. Også ved hjælp af fotoudskrivning kan du anvende absolut et billede, endda en efterligning af dyre byggematerialer og efterbehandling materialer, for eksempel porcelæn stentøj, der vil tilfredsstille enhver kundes behov.

Nu strækker lofter med fotoudskrivning er en speciel slags kunst, og ikke kun udskrivning af billeder. Faktisk kan du på overfladen sætte et hvilket som helst billede - et landskab, billeder af himlen, familiemedlemmer eller kæledyr, tegneseriefigurer, abstraktion og så videre.

Valget af billede skal næres med stort ansvar,

Det anbefales at installere lofter med billeder af dyr, legetøj og tegneseriefigurer i børnenes værelse.

Landskabet på vinylstrækloftet i stuen pryder det indre af rummet. Peering i det fredelige billede, vil du helt sikkert få en bølge af styrke og fremragende humør.

Havets billede bruges oftest til børne- og teeneværelser, badeværelser og soveværelser. Ofte kan en sådan sæl ses i kontorer og kontorer.

Et plot af billeder som naturen prale af stor plot rigdom. Billeder af repræsentanter for dyre- og planteverdenen kan tilføje lyse farver til ethvert rum og dermed hæve stemningen, give en vitalitet og understrege det unikke indre.

Et af de mest populære billeder til fotoudskrivning er himlen. Et fotografi af himlen tidligt om morgenen, på varmt middag, i skumring eller på en stjerneklar nat kan lave et mesterværk fra ethvert interiør, tiltrække opmærksomhed, berolige og levere mange positive følelser. Loft med himmelfotoprint er oftest installeret i stuer, soveværelser og badeværelser.

Vinyl stræklofter med et påført billede i abstraktionstilstanden vil fungere som en stilfuld tilføjelse til det indre af et soveværelse, en hall, et køkken eller en plads til undergræsning. Afhængigt af typen af ​​mønstre kan rummet få et festligt og elegant udseende. Lys og ukomplicerede mønstre og figurer kan igen skabe en romantisk og luftig atmosfære på værelset. Abstraktion og mønstre - en af ​​de universelle, og derfor de mest almindelige typer fotoprint.

Billedet af fresker findes ofte på stræklofter installeret i soveværelser og stuer. Kun en meget begrænset kreds af mennesker kan forkæle et ægte vægmaleri i en lejlighed. Dette er forbundet med store økonomiske omkostninger og varigheden af ​​tegningsprocessen. Fresco trykt på vinyl vil være et glimrende alternativ, der kan skabe ujævne visuelle effekter og skabe et luksuriøst palads fra et sædvanligt rum. I de samme rum vil det se godt ud og udskrive i stil med indretning.

Urte sammensætninger i et lille rum giver volumen, lyse farver passer til stuen og planteskolen.

Kalde og beige toner kan bruges til trykning på kontoret.

Stræklofter med fotoudskrivning i rummets stil hjælper med til at bringe en del af mystik og fantasi. Planeter, galakser, nebulae og parallelle verdener giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør ikke kun i et rum til en teenager. ADVARSEL! Ved hjælp af en projektor eller fiberoptik skaber vi et dynamisk rum for dit scenario! Ofte er efterspørgslen efter en sådan dækning høj på caféer og underholdningssteder, såvel som i soveværelset.

Det skal bemærkes, at ethvert billede kan udskrives på vinylklæder, og det er muligt at installere et strakt lærred ikke kun på loftet, men også på væggene.

Vi har vores egne fotodatabaser, men du kan også give dit eget billede.

Ring og still spørgsmål! Vi vil gerne svare dem!

Stretch loft gør det selv

På denne side - detaljerede forklaringer og anbefalinger baseret på den langsigtede praksis med selvinstallation af stræklofter.

Hvis du selv bestemmer dig for at installere et hæftet loft - se her.

Hvis du ønsker at lave et lignende websted om dit emne uafhængigt, men du har ingen idé om, hvordan dette sker - se her.

Hjem → Artikler → Hvordan udskriver man på strækloftet?

21. Hvordan udskrives der på et strækloft?

Måleren skal have et katalog med billeder. Du vælger billeder fra kataloget, eller du kan tilbyde dine egne, findes på internettet, købt i en billedbank, tegnet mv.

Bemærk venligst, at billedopløsningen skal være mindst 40 dpi. Hvad betyder dette? En tomme er 2,54 cm. Derfor skal du have et billede på 3200x4700 pixel, men det kan være mindre - selvom billedet kan være mindre klart, når du skal udskrive et billede med høj kvalitet på en størrelse på 2x3m (80x118inch). Til sammenligning: opløsningen på din skærm er 72 dpi. For et strækloft er sådan printkvalitet valgfri, og ikke alle printerformater i bredformat vil kunne udskrive med en sådan kvalitet med en materialebredde på 3 meter.

Hvidt blankt strækloft med fotoprint - skyer

Udskrivning af billeder på et strækloft kan være almindelig UV og ultraviolet. Når du bruger blækpatronblæk fra dyserne på printeren sprøjtet på loftets materiale. Denne proces svarer helt til, hvordan din hjemme inkjet printer udskriver på papir. Baseret på min egen erfaring, vil jeg sige, at den bedste gode inkjetudskrivning er opnået på hvidt mat og satin stretch loftmateriale.

Sateen strække loft med en fotoudskrivning på en stribe

På det glatte materiale påføres maling ikke altid efter behov. Det skyldes tilsyneladende, at sådant materiale kan akkumulere og holde statisk elektricitet i lang tid, hvilket ikke tillader blækket at påføres jævnt. Den almindelige maksimale bredde på printudskrivning er 3 meter. Inkjetudskrivning er lavet på hvidt stræklagsmateriale.

Ægteskab inkjet udskrivning på hvidt lak stretch loft

Ved ultraviolet udskrivning tørrer blækket næsten øjeblikkeligt i øjeblikket, når det påføres materialet, idet det ikke spredes i en ujævn struktur. I udseende ligner den færdige UV-udskrivning på et strækloft en halvglansstik med rige og naturlige farver.

Glansfarvet stretchloft med UV-tryk

Den almindelige bredde af UV-udskrivning er op til 2,54 meter. Plus UV-udskrivning er, at det kan gøres selv på farvet materiale.

Når du har valgt et billede og forklaret, hvor og hvordan det skal placeres, er layoutet af dit værelse med billedet lavet. Udsigten ovenfra er vist her, men du vil se på det færdige loft nedenunder. Det er vigtigt ikke at forvirre billedets retning!

Ordningen med udskrivning på strækloftet

Efter din godkendelse sendes materialet til pressen. Nogle gange udføres et foreløbigt farvesikret mod et gebyr - et lille fragment af et billede på 50x50 cm i størrelse for at vurdere farve og kvalitet af trykning. Fremstillingen af ​​et strækloft med billedudskrivning kan tage fra en uge til en måned.

Fra personlig oplevelse vil jeg sige at med ultraviolet udskrivning på farvet blankt materiale er der også fejl. Først påføres et særligt hvidt maling (substrat) på det farvede blanke materiale i strækloftet, hvorpå billedet derefter udskrives. Denne maling interagerer med strækloftfilmen og nogle gange bryder - der opnås en synlig mangel.

Materialeskader under UV-udskrivning på strækloft

Vi skal reparere, lim på indersiden med en tynd plastik. Der kan være flere sådanne skader.

Endnu engang anbefaler jeg at udskrive på hvidt stræk loft materiale kun!

Med en stor loftsbredde udskrives der på to dåser, som derefter svejses søm udad. Dette gøres, fordi filmen med det udskrevne billede ikke loddes sammen - sømmen kan ikke laves, så materialet er loddet indvendigt, hvor der ikke er trykning. I princippet ser det acceptabelt ud.

Hvidt matte strækloft med fotoprint - søm ud

I denne udførelsesform blev klienten tilbudt flere muligheder for billeder, hvoraf den ene blev lavet af mig fra forskellige billeder. Klienten valgte det og efter en lille finjustering godkendt.

Layout sammensat billede til udskrivning på strækloftet

Da strækloftet var cirkulært med en radius på 230 cm, blev billedet opdelt for udskrivning på to dåser.

Det færdige billede af de to dele, der skal udskrives på strækloftet

Udskrivning på strækloftet blev lavet under hensyntagen til krympningen af ​​lærredet, og arbejderne i værkstedet behøvede ikke at måle og kombinere noget. Materialet blev skåret rundt på kanten af ​​printet og svejset ordentligt.

Det ser meget originalt ud på strækloftbilledet, gentaget på væggene (tapet).

Print mønster med tapet på satin stretch loft

For at gøre dette skal du tage et billede af mønsteret med tapetet. Derefter skal den tegnes i en grafisk editor, for eksempel i Corel Draw.

Bemærk:

Hvis du skal tegne et mønster fra et tapet eller et andet sted, kan du sende mig et billede af det ønskede mønster, og jeg vil tegne det til dig i vektorformat og sende det via e-mail. Jeg kan også sende dig en færdigfil til udskrivning, hvis du skitser ud, hvad, hvor og hvordan skal placeres.

Det trækede vektorbillede kan skaleres uden tab af kvalitet, ændre farve og position efter behov, og danne det endelige mønster.

Layout til trykmønstre med tapet på strækloftet

Her er et andet eksempel på tegning af et tapetmønster fra et foto og udskrivning af et grupperet billede på en stribe af et strækloft. Klienten fotograferede et stykke tapet og sendte det via e-mail.

Tegning et mønster fra et foto tapet - blomst

Efter mønsteret blev trukket på klientens anmodning arrangeret mønsteret af mønsteret og arrangementet af mønsteret i forhold til rummets sider.

Tegning af et mønster fra et foto tapet - skema

Jeg blev bedt om at arrangere blomsterne tilfældigt og gøre dem i forskellige størrelser. Denne mulighed blev straks godkendt af kunden.

Tegning af et mønster fra et foto tapet - Skema 2

Derefter blev en rasterfil udarbejdet til udskrivning (som et billede).

Tegning af et mønster fra et foto tapet - fil til udskrivning

Vær opmærksom!

Du kan straks arrangere skærelinjerne i materialet, der er krympet (5-7%) og den nødvendige indrykning for at undgå fejl, fordi arbejderne i butikken måske ikke forstår hvad og hvor man skal skære.

Efter udskrivning blev lærredet svejset af tre baner, en harpoon svejset til kanterne og et strækloft blev installeret ved installation af en lysekrone, lamper og en omkørsel af to varmeledninger.

Stretch loft med print mønster med tapet - blomst

Der er stadig et færdigt lærred med et trykt billede - himlen, blomster, mønstre mv. Fordelene er lav pris (600-700 rubler pr. Kvm mod 1200-2500 rubler per kvm pr. Print), billedet er lavet på et blankt materiale. Ulempen er, at billedet gentages hver 2. til 3 meter, men det er næsten umærkeligt. De fleste kunder er tilfredse. For det meste vælger skyer.

Glossy stretch loft med det færdige billede af skyer

En interessant mulighed for en rimelig pris - (600-700 r. / Kvm).

Stræklofter

Moderne lejlighed renovering er ikke begrænset til omlægning af møbler og banal erstatning af tapet. Ejerne forsøger at skabe et originalt og komfortabelt interiør, berigende det med stilfulde og lyse elementer. Til dette formål er stræklofter med fotoudskrivning fremragende. Ved hjælp af dem vil det vise sig at legemliggøre de mest dristige og uventede fantasier. Derudover har disse lofter en anstændig ydeevne og lang levetid.

Teknologi udskrivning på lærredet

Den avancerede teknologi til tegning af billedet på lærredet giver dig mulighed for at skabe mange unikke og originale designkombinationer. Hele processen fra valget af loftet til gennemførelsen af ​​det færdige projekt kan opdeles i flere hovedfaser:

 1. Kunden vælger det korrekte billede. Virksomhedskunstneren har altid i sit arsenal et katalog med billeder, som en mulighed kan klienten medbringe et foto, han kan lide. Millioner af interessante muligheder på forskellige emner er repræsenteret i Shutterstock fotobank - stræklofter. Fotoprint vil vise sig at vælge i andre populære mapper: "Apriori", "Sirius", Vista Desing, etc.
 2. Det næste trin er valget af loftet blad. Fotoudskrivningen påføres stof eller PVC-materiale. Desuden varierer lærredet i tekstur. Billedet ser anderledes ut på en mat, satin og blank overflade. Nogle producenter tilbyder kunderne at lave skitser ved at udskrive billeder på overflader, der er forskellige i tekstur.
 3. Efter godkendelse af mønster, størrelse og tekstur overføres det forstørrede billede til lærredet. Arbejdet udføres ved hjælp af en høj opløsningsformat i bredformat (1200 dpi). Til fotoudskrivning anvendes sikre miljøvenlige blæk, der er modstandsdygtige over for fugt, slid og fading.

Udskrivning sker ved UV-, opløsningsmiddel- eller latexmetode.

UV-udskrivning. Til maling ved brug af en speciel UV-maling, som har god styrke. En sådan udskrivning kan udføres på en hvilken som helst type web. Ekstra fordele ved UV-teknologi omfatter:

 • farvestoffer er sikre for mennesker, så disse lofter er egnede til dekoration af et børnerum;
 • malingen absorberes bogstaveligt i lærredets struktur og sprækker ikke, når loftet strækkes;
 • lærredet med UV-udskrivning er ikke bange for vand - efter den våde rensning tegner teksten slet ikke.

Udskriv bredde - maks. 2,2 m. Hvis du har brug for at skabe en tæt større bredde, skal du lave en søm i loftet. Stræklofter med UV-udskrivning er dyrere sammenlignet med kludene, der fremstilles ved opløsningsmiddelmetode.

Opløsningsmiddel (miljøopløsningsmiddel) trykning udføres ved anvendelse af opløsningsmiddelfarve. Den største ulempe ved denne teknologi er brugen af ​​giftige farvestoffer. Opløsningsmiddelmaling anvendes mere almindeligt, når der påføres lysbilleder, fordi farven selv er let gennemskinnelig - denne funktion kan medføre forvrængning af farve på en mørk baggrund.

Særlige træk ved miljøopløsningsmiddeludskrivning:

 • webbredde - maks. 3,5 m;
 • tegning af et billede på en stofklud overfører alle subtiliteter af billedet fra et kunstduk;
 • lærredet taber ikke lysstyrken over tid og falmer ikke i solen.

Latex-udskrivning giver dig mulighed for at anvende et mønster af enhver størrelse uden at skabe unødvendige sømme på lærredet. Denne teknologi udføres på storformatplottere designet til latexudskrivning. Højkvalitetsudskrivning giver dig mulighed for at modtage billedbilledkvalitet.

Nayatzhny lofter - design. Fotoprint i forskellige interiører: video

Fordele og ulemper ved stræklofter med fotoudskrivning

Den brede popularitet af stræklofter med fotoudskrivning skyldes et antal af deres ubestridelige fordele:

 1. Glat og jævnt loftbelægning. Inden du strækker stoffet, er det ikke nødvendigt at justere bunden af ​​loftet omhyggeligt.
 2. Lærredet tolererer temperaturfald - det strækker sig ikke og krymper ikke.
 3. Streklofter med billeder er holdbare, ikke falme og ikke give revner.
 4. Omfattende loftsdesign muligheder. Ved at bruge et lærred med et tryk kan du usædvanligt "slå" loftets design, formen på rummet eller visuelt zone rummet.
 5. Nem installation.
 6. At lave et loft med et billedtryk vil være billigere end at skabe det samme interiør ved brug af maleri med pensler.
 7. Uhøjtidelig pleje - lærred med billeder er ikke bange for fugt og er nemme at rengøre med en fugtig svamp.
 8. Mange kunstnere giver en garanti for deres arbejde i en periode på 10-15 år.

Blandt ulemperne ved at installere sådanne lofter Bemærk:

 1. I tilfælde af oversvømmelse skal lærredet udskiftes.
 2. Valget af loftlamper er begrænset.
 3. Mekanisk beskadigelse er mulig. Disse kan være udskæringer eller punkteringer.

Sådan vælges et lærred til fotoudskrivning

Omkostningerne ved loftkonstruktionen bestemmes stort set af det materiale, der bruges til at lave lærredet.

Stræklofter med fotoprint fra PVC-film varer mere end 10 år uden at miste deres oprindelige udseende. Dette materiale er elastisk, ikke bange for oversvømmelse, og støv sætter sig ikke på overfladen. Nogle producenter dækker lærredet med et tyndt lag Teflon, som beskytter mod kontaminering.

Hele gruppen af ​​PVC lofter er opdelt i tre typer: blank, mat og satin.

Glatte lofter med fotoudskrivning - den mest populære mulighed blandt spændingsduger. De er præget af en bred vifte af applikationer: kontorer, beboelsesejendomme, landejendomme, offentlige rum, klubber, caféer, svømmebassiner mv. Glatte lofter i værelser med øgede krav til lydisolering - optagestuer og biografer er specielt efterspurgte.

Fordele ved PVC-lærred med glans:

 • miljøvenlighed
 • vandtæthed;
 • evnen til at bruge, når man opretter komplekse strukturer på flere niveauer
 • fremragende kompatibilitet med forskellige lys - lys er skabt på loftet;
 • modstand mod dannelse af skimmelsvamp og svampe.

Mattemodeller har en glat overflade uden glans. I udseende minder de noget om traditionel hvidvaskning. Et sådant loft er mere egnet til at placere den korrekte rektangulære form. Derudover er det bedst at bruge mat lærred i værelser med kolonner, antikke møbler og malerier hængt på væggene. En mat finish vil ikke distrahere opmærksomheden fra de vigtigste designelementer.

Plusser matte malerier:

 • øget fugtresistens;
 • god styrke;
 • rimelig pris - uigennemsigtige stræklofter vil koste billigere end blanke.

Det er vigtigt! Det blanke loft med fotoudskrivning skaber illusionen af ​​et højere rum og udvider visuelt rummet. Imidlertid er billedet på det måske ikke så klart som på et mat lærred. Samtidig vil udskriftskvaliteten i begge tilfælde være den samme, men indtrykket er anderledes.

Satinlofter - overgangsvalg mellem matte og glatte modeller. Den optimale kombination af lys glans blank belægning og diskret mat lærred. Overfladen af ​​satinloftet er glat og giver en blid glans. Teksturens tekstur svarer til satinstof.

For at skabe stofstræklofter anvendes der et specielt stof, der er fyldt med polymerer. Stoffet har en tilstrækkelig stor bredde, så sømmen i loftet kan undgås.

De vigtigste fordele ved "stof" lofter:

 • styrke;
 • modstand mod lave temperaturer
 • mindre modtagelighed for mekaniske skader sammenlignet med PVC sengetøj.

Vurdering af de mest populære emner til fotoudskrivning

 1. For det første - billedet af himlen. Nogle foretrækker en lyseblå, næsten skyløs himmel. Andre tværtimod udstikker et rum med stormbrune skyer, blå skyer eller en stjerneklar nattehimmel.
 2. Stræktryk fotoudskrivning - blomster tager tredjepladsen i popularitet. De oftest skildrer liljer, tulipaner, liljer i dalen, tusindfryd, orkideer, kamilleer eller fancy malede blomster. Der er ingen specielle anbefalinger til valg af blomsterbilleder. Det vigtigste er, at tegningen på loftet harmonisk "passer" ind i det samlede indre af rummet.
 3. Grafiske abstrakte linjer, ornamenter og mønstre er efterspurgte. Nogle gange er det en buet linje placeret over sofaen og visuelt afgrænsende plads. Nogen kan lide et symmetrisk ornament omkring lysekronens centrum. Spændingsdæk med grafik bruges ofte i design af kontorer og kontorer.
 4. Blandt de elskede af brugerdefinerede designs er populære billeder af hvaler af katedraler og fotomalerier. Et sådant loft skal indrammes med en bred baguette, suppleret med passende tapet og andre indvendige detaljer.

Det er vigtigt! Til fotoudskrivning er det bedre at vælge billeder, der normalt opfattes over hovedet. Det er sædvanligt at se skyer og himmelhoved, fresker i paladser og museer, smukke trægrene eller klatring af blomster i haven.

Stræklofter med fotoudskrivning i det indre af lejligheden

Stræklofter med fotoudskrivning: børns motiver

Lyse billeder i børnehaven udvikler barnets kreative potentiale. Derfor anbefaler mange psykologer ikke at begrænse valget af en eller to toner i planteskabets design og bruge forskellige farvepaletter. Det er ved hjælp af usædvanlige lofter i barnets rum, at vi kan skabe en fabelagtig atmosfære.

Egnede billeder vil være:

 • eventyr tegn og tegneserie tegn;
 • sjove prints og mønstre;
 • geografiske kort, historiske plot, natur og abstrakte tegninger passer til ældre skolebørn.

"Foto loft" i soveværelset

For et soveværelse er det bedre at vælge rolige, afslappende toner. Den første ting efter at være vågnet kommer over loftet. Dette billede er i stand til at indstille den ønskede rytme og humør for hele dagen. På samme tid bør det ikke være smigrende og distrahere af afslapning om aftenen.

 • bjergtoppe;
 • vanddråber, havoverflade;
 • blomster og ornamenter med glatte overgange.

Kompetent udvalg af mønstre og farver til loftet hjælper med at skabe en romantisk og hyggelig atmosfære i soveværelset.

Strekak med fotoudskrivning i hallen

I stuen vil et loft med billedudskrivning fylde rummet med særlig energi og kombinere designerens sammensætning til en enkelt helhed. Hallen er dekoreret med stof eller filmdug af forskellige farver. To-niveau stretch lofter med fotoudskrivning er meget udbredt.

Multi-niveau stræklofter med fotoudskrivning: et billede i det indre af stuen

Stræklofter med fotoudskrivning til hallen: video

Stræklofter fotoudskrivning: bad

På badeværelset er det bedre at bestille stræklofter lavet af PVC med en blank finish. Valget af billede afhænger af stilen på rummet. Det er i badeværelset at billeder af havdyr, nedsænket skibe og andre billeder af den mættede vandverden vil se passende ud.

Rådet. På et kompakt badeværelse er det uønsket at installere et strækloft på flere niveauer - visuelt reducerer rummet rummet og højden.

Fotoprint på loftet: ideer til køkkenet

For køkkenet bruger man ofte "blomster" og "frugt" motiver. Kaffetemaer, stilleben, sommerfugle, orientalske ornamenter og hieroglyffer er også populære. Det er uønsket at bruge en stjerneklar himmel, plads eller fresker.

Psykologer anbefaler at begrænse mængden af ​​blå og blå, i betragtning af at sådanne toner udtømmer appetitten.