Perforeret strækloft
3D kunst perforering

Stræklofter i dag er svært at overraske. Dette nemme at installere og overkommelige design er favoriseret af et stigende antal boligejere. Men produktionsteknologien står ikke stille, og producenterne søger konstant måder at forbedre eksisterende produkter på og udvide sortimentet. Således fremkom en række perforerede stræklofter. Overvej denne mulighed mere detaljeret.

Hvad er perforerede lofter

Det perforerede loft er et strækstof fremstillet af PVC film eller syntetisk stof med åbninger med forskellige diametre. Afhængigt af størrelsen og placeringen af ​​perforeringen er lofterne opdelt i to undergrupper. Man løser det teknologiske problem, det andet - rent dekorativt.

Tøj til sådanne lofter er perforeret på særligt udstyr under kontrol af et computerprogram. Maskinen fungerer som en plotter, kun den tegner ikke et billede, men danner huller nøjagtigt i overensstemmelse med det givne mønster. Materialets styrke er ikke reduceret, uanset type ornament og dens størrelse, som ved perforering smeltes udskæringerne ved kanterne.

Perforeringstyper

akustisk

Hovedformålet med lofterne i denne gruppe er installationen af ​​en lydisoleringsmembran. Perforering af sådanne malerier har til opgave at reducere støjniveauet. Vi vil forstå, hvordan dette virker.

Lydisoleringsegenskaber anvendt i materialets spændingsstrukturer er forskellige. Øvelsen har vist, at hele lærred, om end lidt, forstærker lyde fra overetagen, og en film med mikroskopiske huller tværtimod bliver en hindring for lyden.

Perforeret strækloft reducerer støjniveauet med 14-64% i frekvensområdet, der er karakteristisk for den menneskelige stemme. Faktum er, at "porerne" på en sådan web er fyldt med luft, hvilket gør det svært for en lydbølge at passere gennem materialet. På grund af friktion bliver dets energi delvist omdannet til varme, delvist slukket på grund af fænomenet resonans, hvilket resulterer i, at ekkoet reduceres mærkbart. Derfor blev lofterne perforeret med små huller kaldet akustiske.

Støjabsorptionskoefficienten afhænger af følgende indikatorer:

 • tykkelsen af ​​den påførte klud varierer i området fra 0,17-0,22 mm;
 • Indrykket mellem loftet og loftet er mindst 4,5 cm, optimalt 10 cm;
 • diameteren af ​​pinholes er en standardstørrelse på 0,1, 1,3 og 1,8 mm;
 • perforeringstrin - fra 2 til 9 mm;
 • Antallet af huller pr. 1 kvadrat. m - som regel er det 15, 25 eller 250 tusind.

Jo mindre hullernes størrelse er, jo større er dens tæthed og tykkere lærredet, desto bedre er lydisoleringsegenskaberne.

De førende producenter tilbyder akustiske stræklofter med perforeringer af tre typer:

Den første bruges i boligområder, den anden og tredje - i offentlige bygninger, indkøbscentre, biografer.

Akustiske lofter er opdelt i følgende typer materialer:

 1. Tøj - er ikke så almindeligt, har en høj pris og en længere levetid.
 2. PVC film - værdsat af et stort udvalg af mættede farver og forskellige overfladetekster.
 3. Vinyl med vandafvisende egenskaber - takket være en særlig behandling, som forhindrer dannelsen af ​​kondensat, kan bruges i værelser med høj luftfugtighed.

Ud over hovedfunktionen giver akustiske lærred med større åbninger mulighed for at udstyre det originale belysningsdesign. Men det rigtige fund for designere er dekorative lofter på flere niveauer.

3D kunst perforering

I modsætning til den sædvanlige spændingsstruktur udføres installationen af ​​dekorative 3d-lofter i to lag. One-solid, der bruges som farve substrat, skaber den anden-udskårne, sammen med speciel belysning på baggrund af den første kunstneriske effekt. Denne teknologi kaldes også Apply (Eppley), som på russisk betyder "at anvende".

Denne type udskårne lærred er mere til dekoration. Det originale billede eller det abstrakte billede her består af større huller. En slags originalt loft "stencil". Den perforerede lærred er monteret under et fast substrat, malet efter designerens plan i bestemte farver. Sammen skaber begge lag et originalt og smukt tredimensionelt mønster. Der er så mange billedskabeloner, at valget ikke er let. Hvis det ønskes, og tilgængeligheden af ​​midler er muligt at bestille et individuelt projekt. Sandt nok vil omkostningerne ved et sådant loft være meget dyrere, så de fleste foretrækker det færdige design.

Varianter af konstruktionen af ​​spændingsstrukturen multipliceres ved anvendelse af forskellige belysningsmetoder i kombination med belysningsindretninger.

Forskellige farver og teksturer af PVC-film giver designere ekstra plads til fantasien. Glat, spejl, satin, mat, tekstureret eller buet overflade, gennemsigtige, gennemsigtige, metalliske, Swarovski lofter - kunstneriske løsninger med en sådan mangfoldighed bliver virkelig unikke.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved perforerede dekorative lofter er æstetik, multipliceret med de ubegrænsede muligheder for deres udførelse. Sådanne designs vil finde et værdigt sted i enhver indretningstilstand. Andre fordele er måske ikke så betydningsfulde, men de er værd at nævne:

 • muligheden for at strække de perforerede lofter i rum med nogen fugtighed på grund af fugtmodstand og god luftudveksling;
 • manglende reaktion på udkast og fremragende ventilation af mellemrummet mellem lærduerne;
 • økologisk renhed, de anvendte materialer ikke absorberer og udsender ikke lugte og sundhedsskadelige stoffer;
 • Lang levetid, farver og fysiske egenskaber ved internettet ændres ikke gennem årene (producenter garanterer - fra 10 til 15 år);
 • hurtig installation, ingen støv og snavs under installationen;
 • vedligeholdelighed med mindre skade.

Nu om manglerne:

 • mærkbart fald i lofterhøjden; installation i mindre rum anbefales ikke;
 • vanskeligheder i plejen, fjern støvet fra den udskårne klud er ikke let;
 • lav varmebestandighed
 • muligheden for at øge lydstyrken fra øverste etage, især trinene og banke.

Funktioner ved installation af stræklofter med perforering

Til installation af kunstmalerier har producenterne lavet en speciel 3D-baguette. Hans enhed giver dig mulighed for at montere to lag på én gang. Dette reducerer arbejdstiden, men prisen på en sådan profil er lidt højere end normalt. Lad ud baguetter af tre typer:

 1. anbring 8 - med et mellemrum mellem knivene på 8 mm;
 2. anvende 40 - lag er placeret i en afstand af 4 cm fra hinanden;
 3. anbring 0 - substratet og det perforerede loft er tæt monteret.

Påfør og standard baguetter, monteret på væggen over hinanden på en given afstand. Samtidig er den mindste mulige clearance - 2,5 cm.

Installation af akustiske lofter har sine egne egenskaber. Når du vælger et ark med huller på mere end 1,3 mm, er det tilladt at installere et brandalarmsystem og et ventilationssystem under filmen. Sådanne perforeringsstørrelser forstyrrer ikke luftudvekslingen mellem rummet og loftrummet. Med et mindre tværsnit monteres branddetektorer udenfor.

For at opnå den maksimale lydisoleringseffekt installeres akustiske lofter i en afstand af 10 cm fra loftet. Om nødvendigt er en tættere strækning tilladt, men ikke mindre end 4,5 cm, ellers vil lydabsorptionsgraden være for lav. Hvis der er planlagt yderligere installation af lydisoleringsmaterialer, øges denne afstand med passende tykkelse.

Ellers ligner installationen af ​​perforerede lofter installation af løbende lærred. Lejeprofilen er fastgjort langs omkredsen på væggene: Til PVC bruger de et harpunsystem til et stof - et klip. Materialet er omhyggeligt fyldt i baguetter med en speciel spatel. Ved installation af kunstlofter spænder de først det første lag af kontinuerlig film med en god reflekterende virkning, og fastgør derefter lærredet med 3d perforering. Hele processen tager som regel ikke mere end 4 timer uden at installere belysning.

Når du strækker vinylfilmen og lærredet, opvarmes rummet af en varmepistol til 60 ° C.

Der kræves yderligere tid til installation af elektriske ledninger. Steder til fremtidige belysningsenheder og kabelførsler udarbejdes i henhold til en tidligere trukket ordning forud for installationen af ​​profilen. Derefter justeres baguettes monteringshøjde til lampens niveau.

Baggrundsbelysning indstillinger

Det kunstneriske lofts skønhed opnås ikke kun af det oprindelige design og farveskema. I multilevelstrukturer spiller placeringen af ​​belysningsenheder en stor rolle. Disse er spotlights, lysekroner, fluorescerende lamper, LED strimler mv.

Akustiske lofter med stor perforering ud over traditionelle lamper giver dig mulighed for at installere lyskilden bag lærredet, hvilket vil skabe en original effekt af gløden på hele overfladen gennem hullerne i filmen.

Hvad angår kunstnerisk perforering, installeres belysningsindretningerne oftest mellem første og andet lærred. LED-baggrundsbelysning bruges som regel rundt om loftets omkreds. Dette giver dig mulighed for at understrege billedet og skabe lydstyrke.

Eksperimenterer med belysningen af ​​perforerede stræklofter, kan du opnå interessante effekter:

 • en lysekrone i midten af ​​ornamentet vil accentuere og supplere mønsteret;
 • spotlights, der er anbragt i enkelte elementer af billedet, vil give endnu mere originalitet til hele billedet;
 • installationen af ​​belysningsenheder bag det første lag af gennemsigtig film vil gøre en kontrast for det perforerede lærred og fremhæve mønsteret på baggrunden;
 • en kombination af fluorescerende tape og spotlights rundt om loftets omkreds skaber et usædvanligt spil blænding;
 • Placering LED-belysning langs linierne i det perforerede mønster vil give dybde og understrege 3d-effekten af ​​lofterne;
 • Ved hjælp af sidelys og farvesonering, helt unik, opnås enestående kunstnerisk design.

Det er vigtigt, at afstanden fra belysningsanordningerne til loftoverfladen forhindrer overophedning af filmen. Strømmen må ikke overstige 35 watt til halogen- og LED-lamper og 50 watt til glødelamper. Hvis disse krav ikke følges, vil filmen overophedes, og selvom den ikke smelter, bliver den i det mindste gul.

Funktioner pleje perforeret lærred

For at holde det udskårne stretchloft rent og i god stand er det nok at gøre en generel rengøring hvert halve år, idet man følger følgende regler:

 • en støvsuger bruges til at fjerne støv; overfladen rengøres forsigtigt uden at trykke på lærredet;
 • urenheder fjernes med en blød svamp med brug af vaskemidler anbefalet af producenten eller med almindelig vinduesrenser;
 • det perforerede loft kan ikke skrabes, især ved brug af slibende pulvere;
 • Det er forbudt at anvende organiske opløsningsmidler, da overfladen kan ændre farve, strække og endda smelte.

Det er tilrådeligt at vaske køkkenlofter oftere, så forurening fra brændende gasbrændere, oliekogning i stegepande og andre madlavningsspor ikke akkumuleres i en fedtfilm, hvilket vil være ret vanskeligt at rengøre.

Derfor kræver pleje af perforerede lofter ikke stor indsats, og takket være de dekorative egenskaber og det enorme udvalg af deres popularitet vokser hver dag til trods for de meget høje priser.

3d perforering stræk loft.

Fremskridt går fremad, glæder folk med præstationer og innovative innovationer inden for reparation. Et af disse nye designs er 3D-loftsstansning. Hvis du ledte efter noget usædvanligt og eksklusivt, kunstnerisk 3D perforering af loftet - det er præcis det, du har brug for.

Loft med kunstnerisk 3D-stans svarer til de bedste moderne trends, men det vigtigste er eksklusivitet, du kan ikke se sådanne lofter blandt nogen af ​​dine venner og bekendte.

Du kan vælge at designe dit loft ethvert mønster fra følgende huller i forskellige størrelser og former, arrangeret på kaotisk vis, såvel som mønstre, ovaler, firkanter, bølger, farver eller abstraktion eller indsend dit eget mønster, som vi belyser i livet.

3D-perforering af loftet er lavet ved hjælp af en unik teknologi ved hjælp af specialudstyr, der gør det muligt at skære forskellige former og former i perfekt proportion på lærredet.

Tredimensionelt volumen opnås ved anvendelse af en kombination af endelte og perforerede spændingsark. Samtidig kan lofter i forskellige nuancer bruges som baggrund, over hvilke lofter med kunstnerisk perforering vil blive installeret.

Når du installerer multi-level strukturer med kunstnerisk 3D-stansning, er det vigtigt at overveje højden af ​​lofterne og rummets geometri. Afhængig af rummets højde og den ønskede effekt vælges afstanden mellem basisklasset og den perforerede.
Ved hjælp af LED-backlights installeret mellem det strakte lærred, kan du oprette en unik effekt, der forbedrer opfattelsen af ​​tredimensionelt volumen.

Streklofter med kunstnerisk stansning 3D er et nyt, unikt værktøj til design af værelser. Deres vigtigste opgave er at give rummet smarte og originale, for at skabe et unikt, unikt design af rummet. Banal huller er i stand til at skabe et rigtigt mirakel, loftet, ikke som nogen af ​​de eksisterende. De sædvanlige loftsbelægninger erstattes af lyse og usædvanlige løsninger, der kan forbløffe og erobre med deres unikke og eksklusivitet.

På trods af deres unikke har lofter med kunstnerisk perforering samme kvaliteter og kapaciteter som almindelige vinyllofter. De er praktiske, miljøvenlige, resistente over for skade og dannelsen af ​​skadelige mikroorganismer, understøtter ikke forbrænding og er holdbare.

Efter at have stoppet dit valg af tredimensionel perforering, skal du huske, at ikke alle specialister og endda et firma er i stand til at installere sådanne lofter. Til installation af perforerede 3d canvases vil højtuddannede håndværkere med kompetencer og erfaring på dette område være påkrævet. En særlig tilgang kræver design af belysningssystemet.

Vores firma, designstudiet NPO RPS, var en af ​​de første til fuldt ud at beherske teknologien i 3D-perforeringstaket og anvende det succesfuldt i sine aktiviteter. Vi tilbyder kun vores kunder kun højkvalitetsprodukter fra førende europæiske producenter til overkommelige priser. Vi værdsætter hver enkelt kunde, så vi nærmer os hver enkelt ordre, idet der tages hensyn til alle krav og ønsker.

3D perforerede lofter

Blandt andet design af stræklofter er 3D perforerede stræklofter meget populære i dag. Det handler om deres interessante design. Sådanne systemer er også kendt som udskårne lofter. En funktion af modulerne er tilstedeværelsen af ​​huller i forskellige former og diametre. De kan placeres på lærredet i form af et billede eller i en hvilken som helst rækkefølge.

Indholdsfortegnelse:

Perforerede lofttyper

Før du bestiller 3d stræklofter, skal det forstås, at sådanne systemer kan være af forskellige typer:

 • på stofbasis
 • på filmbasis.

Kunden kan vælge både blank og mat lærred. For den førstnævnte er en reflekterende overflade typisk, så disse ser bedst ud i salen. Loftets egenartede egenskaber er, at der anvendes to lærred i konstruktionen. Enfarve, som er overlejret lys. I de sidste huller er der tilvejebragt - dette er en tegning eller et mønster. Det viser sig tredimensionelt billede, unikt i sin skønhed.

Kombinationen af ​​muligheder er faktisk en enorm mængde. Hvis du bruger et kombineret lærred som base, vil effekten være fantastisk: Blomster af forskellig form og skygge vil "blomstre" på loftet. Du kan også lave enkle billeder fra cirkler af forskellige former, og nogle mennesker kan lide abstraktion.

Hvilke billeder skal du vælge?

I øjeblikket er stræklofter med 3D-billedudskrivning meget populære. Billedet kan være meget anderledes. Dens fordel er, at en sådan overflade ser voluminøs ud og tiltrækker altid opmærksomhed. Det vigtigste - at vælge det rigtige billede. Hvis kunden er i tvivl, kan han rådføre sig med vores firmaets ledere. Hver af dem har stor erfaring inden for installation af spændingsstrukturer, herunder installation af hævede lofter i form af et rum med en 3d-effekt. Disse er perfekte til børnehaven eller stuen.

Tegninger i det perforerede strækloft kan være forskellige. Ofte vælger du:

 • korrekt symmetrisk sammensætning
 • beton ornament;
 • figur eller silhuet, for eksempel blomster, spiral.

Specialister i vores virksomhed kan udføre både to og tre niveau systemer. Disse er ikke enkle muligheder for udførelse, men takket være specialisternes høje professionalisme, tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer og udstyr garanterer virksomheden fremragende kvalitet og holdbarhed i systemet.

3D perforerede stræklofter - ubegrænset plads til designere

Teknologier inden for strækophængskonstruktioner udvikler sig konstant. En usædvanlig visuel 3D-effekt er skabt af perforerede stræklofter, der ser passende ud i ethvert rum. Unikke og usædvanlige løsninger kan bruges i værelser til ethvert formål og stil. Vores virksomhed overvåger alle innovationer på markedet, og er derfor klar til at tilbyde dig de bedste løsninger i skabelsen af ​​originale spændingsstrukturer.

Funktioner perforerede lofter

På trods af den højere pris er perforerede stræklofter i Moskva hurtigt ved at blive populære. Special teknologi kaldet Anvend gør det muligt at lave vinyl udskæringer af forskellige former i vinyl.

og størrelser. Kombinationen af ​​et sådant lærred med en hel film skaber effekten af ​​perforering, som er meget elegant og ser original ud. Denne teknologi ("Apply" - med den engelske vedhæftet fil) ved hjælp af specialudstyr giver dig mulighed for at skære ud af alle former og former på figurer på spændingsfilmene. Volumenet af de perforerede lofter opnås gennem en kombination af enkeltskårne og udskårne klæder. Film kan være placeret i samme niveau eller på forskellige niveauer.

Den nyeste teknologi giver dig mulighed for at gøre på lærredet ikke kun individuelle elementer, men også mønstre, billeder, ornamenter. Dette åbner ubegrænsede muligheder for designere. At gøre værelset unikt er et snap.

Installationen af ​​dette design har flere funktioner:

 1. For det første installeres en 3D-sokkel langs hele omkredsen. Det har et sofistikeret udseende, men det er meget let og øger derfor ikke belastningen på de bærende vægge og skillevægge. At have en speciel sokkel forenkler installationsprocessen meget.
 2. I en profil er hele kluden oprettet.
 3. På en afstand nedenfor er der monteret en film med udskæringer.
 4. En baggrundsbelysning er installeret mellem filmene i form af en LED-strimmel eller separat monterede spotlights, hvorved der opnås en 3D-effekt.

Effektiv og usædvanlig

En af de vigtigste fordele ved sådanne designs er en usædvanlig visuel effekt. Det tredimensionale mønster opnås ved brug af belysning mellem lærredene. Da de perforerede lofter ser unikt ud, er der plads til dem i ethvert boligområde eller ikke-boligområde.

Designernes særegenhed er, at de hjælper med at udforme ethvert designidee. Der er ingen begrænsninger på skæret, så lærredet kan afbildes:

 • hvirvler;
 • cirkler;
 • stjerner;
 • kvadrater, trekanter og andre geometriske former;
 • halvcirkler og så videre.

Et sådant design kan efterligne stjernehimlen, havstranden, blomsterfeltet og andre billeder. Alt er begrænset kun af din fantasi. Ved opstilling af perforerede lofter kan der anvendes film med forskellige farver og teksturer. Brug af pigge giver mulighed for at afgrænse rummet og udvide mulighederne for designeren. Desuden kombineres cutoutfilmene med fotoudskrivning og andre teknologier.

Hvis du vil overraske dine gæster, så skal du installere originale lofter i stuen. Det er passende og ret raffineret, de vil se på kontorlokalet. Hvis du planlægger at installere lofter i soveværelset, er det bedre at opgive glansen, da spejlfladen kan skabe ubehag.

Hvor meget er det?

Bygningskostnaden afhænger af flere faktorer:

 • materiale til den nederste og øverste del;
 • området af det øvre lærred;
 • kompleksiteten af ​​mønsteret på bundfilmen;
 • brugen af ​​belysning (antallet af lamper, båndtype osv.).

At finde perforerede stræklofter er billig, slet ikke let. Derudover giver ikke alle virksomheder denne service. Til udskæringer skal du bruge specialudstyr. Vores virksomhed følger ikke kun tendenser og ændringer i markedet, men tilbyder også gunstige betingelser for samarbejde. Hvis du ikke vil overbetale, kontakt os venligst.

Professionel og hurtig installation

For at værdsætte skønhed, originalitet, anvendelighed og andre fordele ved perforerede strukturer, bedes du kontakte vores firma. Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester, herunder designer assistance. Vores firma beskæftiger erfarne håndværkere, der dygtigt besidder færdighederne til at bruge moderne udstyr, så det er nemt at legitimere din hver drøm og idé.

Hvis du er interesseret i perforerede stræklofter, er prisen på linned og service i vores virksomhed sat på et acceptabelt niveau. Derudover kan du drage fordel af rentefrie rater. I vores arbejde bruger vi kun materialer fra beprøvede globale producenter, og vi påtager os ansvarligt for opfyldelsen af ​​enhver opgave, og derfor garanterer vi høj kvalitet. Installationsprocessen tager kun et par timer, og ved afslutningen forbliver værelset rent.

For at diskutere alle detaljer om samarbejde eller for at præcisere de detaljer, du er interesseret i, kontakt vores konsulent online, brug tjenesten "Tilbagekald" eller ring til os selv.

Perforeret strækloft

Perforeret strækloft - en af ​​de mest spektakulære strukturer, der anvendes til indretning. Ellers hedder disse moduler "udskårne lofter" eller "lofter med kunstnerisk 3D perforering". Disse moduler er udstyret med forskellige diametre og former med huller, der kan arrangeres kaotisk eller i form af et specifikt mønster.

Perforeret strækloft

Typer af perforerede lofter

Perforerede lofter er af to typer:

Begge kan være blanke eller matte. Glans har en reflektionseffekt, derfor anbefales ikke til installation i soveværelset eller i køkkenet. I det første tilfælde kan spejleffekten forårsage psykisk ubehag. I det andet tilfælde vil tilstedeværelsen af ​​vanddamp være mærkbar: På loftet under madlavning er dannelsen af ​​dumme pletter mulig, som forsvinder efter tørring.

Filmperforeret strækloft i køkkenet

Satin linned

Satinduvaser fremstillet af vinyl PVC-film er meget populære. De repræsenterer en mellemliggende mulighed mellem glatte og matte modeller. Satinduvaser, som alle andre, kan have sømme eller være sømløse.

Følgende fordele ved satinfilm bemærkes:

 • de har den bedste tekstur til fotoudskrivning;
 • De har en jævn og glat overflade, som er den bedste mulighed for at installere dekorativ belysning;
 • I modsætning til blankt lærred skaber du ikke blænding;
 • Har alle fordelene ved matte malerier: skab ikke blænding, pletter og støvakkumulationer er mindre synlige på lærredens overflade;
 • mister ikke farvemætning under indflydelse af sollys;
 • egnet til installation i rum med høj luftfugtighed
 • Afviger på lang sigt: mindst 50 år.

Satin udskårne lofter

Dekorative træk af perforerede lofter

På enhver form for loft kan perforering kombineres med fotoudskrivning. Sådanne moduler opfylder de mest sofistikerede æstetiske krav, har en højere pris og er i stand til at give rummet en unikhed. Lofter, som tegnes af en professionel kunstner, hedder "kunstnerisk".

Enhedens perforerede strækloft

Ifølge den dekorative virkning kan alle strækdråber opdeles i flere grupper:

 • gennemskinnelig;
 • gennemsigtige;
 • med en buet overflade (den sværeste at fremstille og installere, men giver dig mulighed for at oprette tredimensionale figurer på øverste niveau i rummet);
 • Swarovski lofter, dekoreret med samme navn dekorative krystaller, som skaber en utrolig smuk placering af lys højdepunkter;
 • kombineret, monteret af lærred med forskellige typer af teksturer.

Der er også en slags perforeret og ikke-perforeret lofter, som bakteriedræbende. Sådanne klæder behandles med en særlig løsning, der har egenskaber, der er skadelige for skimmel og meldug, men sikkert for mennesker, fugle og dyr.

Mønstre på perforerede stræklofter

Hvordan man laver perforerede lofter

Perforerede væv af stof og PVC-film er lavet på specielt edb-udstyr, der er i stand til at levere præcisionsskæring. Det fungerer på princippet om en plotter, så for at få resultatet skal du indstille en algoritme til handlingsprogrammet.

Du kan vælge en af ​​de mønsterskabeloner, der er installeret på udstyret, eller indlæse et andet mønster. Udviklingen af ​​en ny skærealgoritme er en dyr operation, og derfor for at spare, vælger de fleste kunder et mønster fra det katalog, som producenten tilbyder.

Video - Perforerede (udskårne) stræklofter

Hvorfor perforerede lofter er bedre end ikke-perforerede lofter

Perforeret strækloft - et to-plan design. Toplaget, der ligger tæt på loftet, består af en kontinuerlig film, bundlaget er perforeret. Takket være disse funktioner er to-niveau lofter kendetegnet ved højkvalitets lydisolering. Dette gælder især for lejligheder beliggende i flere etager boliger.

Der er et andet træk ved perforerede klæder: Takket være hullerne i dem kan du oprette en utrolig smuk dekorativ rumbelysning. Denne effekt opnås takket være baggrundsbelysningen mellem første og andet niveau. Oftest udføres den ved hjælp af LED-strimler eller forskellige typer indbyggede armaturer.

Perforering giver en tilstrækkelig aktiv luftcirkulation i rummet. Opvarmet fra lyskilder begynder luftmasserne at bevæge sig. Således opretholdes ensartet lufttemperatur.

Fremhævning af perforerede stræklofter

Sammenligning af russiske og importerede stræklofter

Markedet tilbyder stretch lærred af forskellig kvalitet. Men alle producenter hævder at deres produkter vil vare mindst 10-12 år. Og disse udsagn er blevet bevist i praksis, da mange virksomheder installerer stræklofter har været i drift i over et årti.

Russiske virksomheder producerer kun mat lærred. Alle dekorative og blanke film kommer til hjemmemarkedet fra udlandet. Fra medarbejdere i virksomheder, der beskæftiger sig med installation af hævede lofter, kan du ofte høre negative anmeldelser om kvaliteten af ​​russiske PVC-film. Først og fremmest noterer de sig deres specifikke ubehagelige lugt, hvilket er en konsekvens af den kemiske sammensætning, der anvendes i produktionen.

En anden ulempe ved indenlandske produkter er, at den ofte indeholder defekter, som findes under filmspænding. En sådan funktion er også bemærket, såsom canvases karakteristiske yellowness, som enten umiddelbart kan mærkes, når produktet pakkes ud eller vises noget tid efter, at det er installeret i kundens lejlighed.

Stræklofter Clipso

Importerede lærred adskiller sig fra russisk og bredt. Således har produkter fra franske og tyske producenter en standardbredde på 510 cm, og de indenlandske er kun 150 cm. Derfor vil lofter af russisk film altid have et meget større antal sømme, hvilket uundgåeligt påvirker udseendet af klare strukturer.

Efter at have analyseret fakta kan vi konkludere: på trods af den indlysende fordel i pris mister de russiske firmaers produkter væsentligt i kvalitet. Derfor anbefaler fagfolk ikke at gemme og, hvis det er muligt, at bestille importerede film.

Karakteristik af klæder til fremstilling af perforerede stræklofter

De mest populære mærker af spænde stoffer, såsom: Lackfolie, Clipso, Descor. Levetiden for disse materialer erklæret af producenterne er mindst 50 år.

Tabel nr. 2. Karakteristik af klæder til fremstilling af perforerede stræklofter.

Perforeret strækloft

Perforerede lofter er en forholdsvis ny løsning inden for interiørdesign. Men de har allerede fået stor popularitet og er meget udbredt i udsmykningen af ​​boliger, kommercielle og offentlige bygninger. Der er to typer perforerede lofter: akustiske lofter og 3D-lofter.

Virksomheden "Artsalon" udfører professionel installation af et perforeret strækloft af enhver art. Vi garanterer høj kvalitet og den korteste vendingstid. Derudover tilbyder vi gunstige priser for perforerede lofter, som giver dig mulighed for at bruge dem til efterbehandling uden betydelige økonomiske omkostninger.

Perforerede akustiske lofter

Akustiske stræklofter er et ark af PVC film eller tekstil klud med mange mikroskopiske huller. Fremstillingen af ​​sådanne lofter udføres ved hjælp af specielt perforeringsudstyr, som støtter huller i membranen og sikrer deres kanter, hvilket gør det muligt at bevare banens styrkeegenskaber. På grund af tilstedeværelsen af ​​huller afspejler lærredet ikke lydbølger, men absorberer dem. Derfor kaldes disse lofter akustisk. De reducerer støjeniveauet i bolig- og offentlige bygninger med 14% 64%. Takket være dette forbedres komfortpræstationen, hvilket gør sådanne perforerede stræklofter i Moskva meget populære.

Afhængigt af den krævede støjabsorptionskoefficient og webmateriale vælges hullernes størrelse (fra 0,1 til 2 mm) og deres antal pr. Kvadratmeter (fra 10.000 til 500.000, i gennemsnit ca. 250.000).

Akustiske lofter kan laves af forskellige materialer. På denne baggrund udmærker sig følgende typer af dem:

 • Struktur-perforerede lofter;
 • perforerede lofter af konventionel PVC film;
 • perforerede lofter af vandafvisende PVC-film - kan bruges i rum med høj luftfugtighed (i svømmebassiner, drivhuse osv.).

3D perforerede lofter

Perforerede 3D-stræklofter udfører først og fremmest en dekorativ funktion. De repræsenterer en meget effektiv og original løsning i interiøret. I dette tilfælde er perforeringen ikke længere mikroskopisk, men ret store huller, som kan have en meget forskellig form og fælles arrangement, hvilket skaber et smukt og lunefuldt design. Lofter er i to niveauer. På den nederste del er et perforeret lærred og over - et baggrundsfarvet lærred, som kan have forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at skabe et meget smukt tredimensionalt billede. Særligt stilfuldt udseende perforeret hængende loft med belysning.

Installation af sådanne lofter udføres på rammen af ​​en særlig 3D-baguette. Dette giver dig mulighed for at installere hurtigt og effektivt. Dette kræver dog særlige færdigheder. Vores firma vil levere fremstilling og installation af 3D-lofter i enhver design beslutning. Samtidig vil prisen på perforerede stræklofter være for dig den mest rentable.

Perforerede stræklofter - de bedste muligheder og designfunktioner

Hvis du tror, ​​at almindelige strakte lærred i indretningen stadig kan overraske nogen, så er du meget forkert. De kan findes nu i hver anden by lejlighed. For at få den eftertragtede WOW-effekt, har du brug for noget mere, og dette er mere givet til perforerede stræklofter, billeder, som undertiden kun gør et glimrende indtryk. De bedste varianter af perforerede spændeklude "forberedt" ved hjælp af en speciel teknologi er i vores dagens udvalg.

Teknologiske funktioner

Basismaterialet til perforerede lofter forbliver det samme vinylklæde, som bruges til at installere standardspændingsstrukturer. Gennemførelsen af ​​en storslået volumeneffekt opnås ved anvendelse af to lag polyvinylchlorid, i et af hvilke huller med forskellige diametre og former skæres - de såkaldte perforeringer.

High-precision skærespændingsstof udføres ved hjælp af specielt computerudstyr. Det har en høj pris, så du vil ikke være i stand til at udføre perforeringen af ​​strækloftet derhjemme. Handlingsprogrammet omfatter alle understøttede dekorative løsninger til i dag, og hvis du ønsker at udvikle dit eget layout og bringe det til live, vil det koste dig et ryddeligt beløb. Imidlertid kræver skønhed, som det er kendt midler ofre, og derfor er der ikke noget overraskende i, at de originale mønstre på dit loftloft vil kræve mere alvorlige investeringer end du havde forventet.

Alle fordele ved at bruge

 • Oprettelsen af ​​det originale interiør i ethvert rum
 • ubegrænsede muligheder for at kombinere perforeringer med fotoudskrivning;
 • maksimal udnyttelse af det dekorative potentiale i lys højdepunkter
 • forskellige baggrundsbelyste eksperimenter;
 • implementering af den overbevisende 3D-effekt, der allerede er nævnt ovenfor
 • pålidelighed og sikkerhed af det spændte stof, som det er tilfældet med konventionelle filmlofter.

mangler

 • Særlige krav til lofternes højde - I lave lokaler er projekter, der er vanskelige at implementere, med deres anvendelse.
 • hurtig ophobning af støv på den perforerede overflade
 • mere kompliceret og dyr installation
 • højt forbrug af materialer.

Hvad er det?

På billedet bruges perforeret strakt lærred oftest i 3 basale versioner:

Alt er klart nok her: Hvilken slags film vi bruger til installation, får vi denne type overflade.

Den visuelle perfektion af stretchlærredet lavet af glans og dets evne til at glinke awesomely, ved at organisere fantastiske lys scenarier, bruges måske oftest. Sådanne perforerede hævede lofter ser godt ud i billedet, men i virkeligheden - endnu bedre. Ved at bruge baggrundsbelysningen kan du opnå det nødvendige skuespil og højdepunkter på en blank overflade.

Matte stræklofter ser meget mere tilbageholdte og i stedet for chic, glitter og skønhed, er de afhængige af harmonisk integration i det overordnede interiør. På samme tid, kan vi ikke sige, at deres udtryksfulde kvaliteter er på de hvidkalkede loftflader - mat overflade på grund af lys refleksionskarakteristikker ofte ikke så stærkt indlysende, og ikke så meget sætter tonen i det indre, og dygtigt støtter ham. Det er generelt ikke værre end den første mulighed.

Men her er nogle billeder af perforerede stræklofter med en mat overflade, der ikke er ringere i designpotentialet til de glatte versioner.

Stofoverflader anvendes til montering meget mere sjældent, men som de siger er passende. Metalliske og perlemorstofstoffer er mere populære. De er helt afsløret i det sædvanlige interiør, en la hverdagsklassikere, og i mere komplekse og ekspressive højteknologiske løsninger.

Som et andet kriterium for systematisering af perforerede hævede lofter, kan du bruge den dekorative effekt, de skaber:

 • gennemsigtige;
 • gennemskinnelig;
 • 3D surround;
 • med krumningseffekt;
 • kombineres.

Det mest imponerende og rentable udseende perforerede lofter, der skaber en ekspressiv volumetrisk effekt på overfladen. Det kan lidt krænke geometriets love og være snoet, men det er netop tilfældet, når man ignorerer individuelle regler giver anledning til en særlig, i modsætning til noget andet, design stil.

Hvad angår hullerne selv, kan deres placering på lærredens overflade have en anden karakter - og i hvert enkelt tilfælde løser sine egne kunstneriske opgaver:

 1. tilfældig placering af perforeringer;
 2. streng geometri;
 3. koncept.

Den første mulighed med vilkårlig placering af huller over hele overfladen af ​​strækloftet er det enkleste. Det kræver ikke særlig design forberedelse, og i det væsentlige afhænger antallet af perforeringer og deres placering kun af din vision om det endelige design af rummet som helhed. Ofte er udgangspunktet for at tælle dem arten af ​​den anvendte belysning og typen af ​​belysningsscenarie, der bruges i rummet.

Strenge geometri i forhold til placering af huller og deres antal er sekvensen af ​​deres placering på linjerne og kryds, gør det muligt at foretage indvendige tegning værelse og bestilling af elementerne i et harmonisk symmetri ved hjælp af perforerede udspændte lofter. Dette placeringsprincip er typisk oftest for design i minimalistisk stil eller nuværende high-tech. Det er kortfattet og fokuserer ikke på opmærksomhed.

Under begrebet betød vi tilstedeværelsen af ​​et specifikt designprojekt med den oprindelige placering af perforeringer på strækloftet, som hver især er en del af et fælles stilistisk koncept. Det kan synes, at en hvilken som helst kaotisk indkvartering bærer præg af designløsninger, men det er ikke sandt: eksistensen af ​​et design projekt stiller meget objektive og realistiske begrænsninger på valget af perforeringer, så på nogle tilfældigt her og der kan ikke være nogen.

baggrundsbelysning

Det er svært at overvurdere sin rolle i at skabe forskellige dekorative effekter, takket være hvilke folk i virkeligheden elskede lofter med perforering. For at skabe et helt unikt lysmønster på et sådant loft, kan du forbinde hele din fantasi - slutresultatet er direkte afhængigt af din egen kreative frækhed af mod. Du kan kun begrænse watt i de armaturer du bruger - 60 watt til almindelige glødelamper og ikke mere end 35 watt til populære "halogen" og lysdioder.

Mest populære effekter

 • stjernehimmel (nat) himmel;
 • vandbevægelse;
 • solnedgang (solopgang);
 • dynamisk belysning;
 • sollys ser ud fra bagved skyerne;
 • flora og fauna.

Selvfølgelig, at liste alle de muligheder med perforerede stretch lofter er ikke muligt - den menneskelige fantasi er virkelig ubegrænset, og hvert nyt projekt kan give interiøret en helt ny og unik effekt, at dets dekorative potentiale kunne overskygge alle tidligere. Ja, og at formidle al den visuelle pragt med trykte tegn - det er stadig et tvivlsomt selskab. Derfor er det bedre at beundre billedet af perforerede stræklofter i moderne interiører - og prøv at forestille dig, hvilke af de fremlagte ideer der kan testes på din loftoverflade.

konklusion

Som billedet viser, ser perforerede stræklofter sig godt ud i ethvert interiør, og alle de vanskeligheder, der er forbundet med deres installation, mere end betale et fantastisk udseende. Slutresultatet er direkte afhængigt af din kreative opfindsomhed: Jo mere fantasi du viser, når du implementerer et projekt med perforerede stræklofter, det mere underholdende og spektakulære spil med lys højdepunkter og 3D-volumenbehandling vil du få (også at skabe en volumetrisk sammensætning i loftet Stræklofter med 3D-mønster). Tiden står ikke stille, og til tider er det umagen værd at se nærmere på de friske frugter af færdigbehandlingsteknologier i dag, så i morgen vil det være behageligt at overraske dig med den designopgave, dine gæster udfører i praksis, og også at blive overrasket over dig selv.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

3D perforerede lofter

Stræklofter med kunstnerisk 3D-perforering

Denne type stræklofter viste sig for nylig i vores land og er allerede blevet populær på grund af det usædvanlige udseende og muligheden for at kombinere med gipsvægskonstruktioner og LED-belysning.

3D perforeret loft

Effekten af ​​perforering opnås ved at kombinere to canvases - de strækkes parallelt med hinanden og den nedre lærred er perforeret.

Til fastsættelse af loftet ved hjælp af en særlig, såkaldt 3D-profil.

profil for perforerede lofter

Perforering kan være af de fleste forskellige størrelser, såvel som selve perforeringsmønsteret og dets placering. Chaotiske huller med forskellige diametre eller et ordnet geometrisk mønster - valget er dit!

Perforeringer kan kombineres med fotoudskrivning, samt med LED-belysningsteknologi.

Hvis du vil lave et værelse, hvor du skal installere stræklofter, mere behagelig og støjsvage, skal du være opmærksom på at forbedre rummets akustiske egenskaber, mikroåbninger for stræklofter med kunstnerisk 3D-perforering, der i høj grad kan forbedre optagelsen af ​​støjabsorption. Duken af ​​et sådant strækloft er lavet af PVC-film med mikroperforeringshuller. Denne PVC-film blev testet og akkrediteret i London på ultrafølsomt udstyr i laboratoriet for akustisk undersøgelse. Forskningsorganisation. Ifølge resultaterne af testning af PVC-folien med mikroperforeringshuller modtog den "D" -klassen af ​​lydabsorption.

Perforeret loft i rummet

PVC-film med huller med større diameter kan ikke kun betydeligt forbedre støjabsorptionen som PVC-film med mikroperforeringshuller i rummet, men giver også en signifikant forbedring af akustiske egenskaber. Og ved hjælp af installationen af ​​stræklofter med et lærred med større perforering, udvides mulighederne for at oversætte nye funktionelle og designfunktioner og ideer.

Brugen af ​​perforerede klæder giver dig mulighed for at skjule alle kommunikationer bag filmen, og perforeringshullerne giver et konstant luftstrøm.

En anden version af loftet med kunstnerisk perforering

Stretchloft ved hjælp af kunst 3D perforering er i stand til at opfylde de mest sofistikerede æstetiske krav, hjælper med at skabe forskellige visuelle effekter ved hjælp af yderligere lyskilder placeret på den forkerte side af strækloftet, så du kan oversætte til usædvanlige versioner af indretning og åbner for dig nye muligheder for design.

PVC film til stræklofter med perforering er lavet i ruller, hvis bredde er højst 2 m.

To-niveau strækloft med kunstnerisk perforering

Den akustiske virkning af strækloftet med 3D-perforering er, at brugen af ​​perforeret PVC-film reducerer efterklangsperioden signifikant og skaber meget mere behagelige forhold i rummet, herunder akustisk, end de var før: niveauet af ekstern støj falder, det bliver meget roligere.

Loftet, der laves i denne teknologi, vil gøre dit indre unikt og virkelig originalt!

Perforeret strækloft

På dekorationsområdet i betragtning af de hurtige fremskridt næsten hver dag er der nye opfindelser. I dag er perforerede stræklofter blevet populære - en bekvem designmulighed for ethvert værelse. Perforering af loftet kan udføres både på hele loftet stof og i en enkelt sektion. Det afhænger af kundens ønske og valg. Spredt på kaotisk vis, huller i forskellige størrelser eller strengt ordnede tegninger - alt er givet til fantasien.

Brugte stræklofter med perforeringer i indretningen af ​​rummet kan give både elegant design og høj funktionalitet.

Disse lofter betragtes ikke uden grund det bedste. De skelnes af:

 • flot udseende af PVC film;
 • det store valg af de farveordninger, der er lagt til opmærksomhed;
 • tegning på loftet lærred nogen, selv de mest komplekse billeder.

Desuden maskerer installationen af ​​sådanne lofter forskellige uregelmæssigheder og mangler ved den indledende overflade, idet man undgår de ublu omkostninger til penge og dyrebar tid.

På trods af det nylige udseende af eksklusive lofter og mistillid over for dem er perforerede stræklofter sikkert salgsleder.

Hvad er specielt

I sådanne loftkonstruktioner, i modsætning til den klassiske PVC-film, er hele overfladen dækket af et stort antal huller. Perforering er anderledes: fra simpelt til komplekst, fra uorden til struktureret, lavet med forskellige former.

Ud over perforering har PVC film ingen andre unikke egenskaber. Tilstedeværelsen af ​​perforering i lofterne gør det ikke mindre holdbart, stærkt og elastisk.

Perforerede lofter installeres både i kontorlokaler og i boliglejligheder. Ud over de mange fordele ved spændingsstrukturer kan perforeringen forbedre luftudvekslingen på kontoret, rummet og endda i køkkenet.

Grundpris ved perforering i loftet

3D kunst perforering på strækloftet

Virksomheden "Formellofter" tilbyder altid kun de seneste udviklinger, som øjeblikkeligt bringer dit interiør til en unikhed. Takket være de hurtigt voksende moderne teknologier er "kunst 3D perforering af stræklofter" for nylig blevet vist. Det usædvanlige udseende tiltrækker straks opmærksomheden. Hvis du ville have noget usædvanligt, strække lofter med perforeringer - lige hvad du har brug for. Ved hjælp af denne interessante teknik opnås samtidig praktisk praktisk formål og originale æstetik.

3D perforering Kunstperforering er lavet til alle standarder og er perfekt til fotoudskrivning eller LED belysning. Den særlige egenskab ved denne teknologi er, at loftsafsnittene bliver voluminøse og skaber et optisk spil. Loftsmodeller er designet af designere individuelt for hver klient og værelse. Forskellen i layout er i forskellige former, størrelser og arrangement af huller i mønstret form (spiraler, mønstre).

For at montere et sådant usædvanligt loft anvendes en nyudviklet profil. Dens fordel ligger i, at det er muligt at fastsætte to lærduer samtidigt (basis og niveau med perforering).

På det tidspunkt er stræklofter med perforeringer installeret ikke længere end konventionelle lofter, men de er meget mere perfekte. Praktisk og moderne materiale, der anvendes til fremstilling af lofter, egnet ikke kun til hjemmet. På kontoret vil f.eks. Installation af perforerede lofter bidrage til at skabe forretningsstil på værelset.

De bedste Formellofter designere vil med glæde opfylde dine vildeste ønsker. Her vil de hjælpe dig med at vælge den rigtige farve, skitsere designplanen og gøre alt for at få effekten overrasket dig, og selve loftet i lang tid er tilfreds med dets praktiske og fremragende udseende.

Vores firma garanterer:

 • Arbejdsydelse af høj kvalitet. Kun kvalificerede og uddannede håndværkere må arbejde.
 • Rimelig pris for strakt lærred, forbrugsstoffer og installationsarbejde. På trods af praktisk anvendelighed, pålidelighed og holdbarhed er perforerede stræklofter overlegen gipsplanklofter.
 • Kun kvalitetsmateriale fra certificerede producenter.
 • Stort udvalg af materialer af russisk, italiensk, tysk og fransk produktion.
 • Implementering af projekter uanset niveauet af kompleksitet: fra den mest enkle og enkle til den mest komplekse med flere typer tegninger.
 • Giver gunstige rabatter på årstider, rabatter på dækningsområdet.