Reservedele til lamper

Desværre er ikke en enkelt lampe forsikret mod skade, men det betyder ikke, at det er tid til en stilfuld væglampe at forlade husets vægge. Selvfølgelig kan du købe reservedele til lysekroner, lamper, bordlamper og gulvlamper kun i en specialbutik, der sælger belysningsarmaturer. "Decoromir" er selve butikken, der har en lang række komponenter, der kan genoplive dine lyskilder, som du ikke vil deltage med.

Afsnittet "Reservedele til lamper" vil være af interesse ikke kun for dem, der står over for fejl i belysningsenheder. Det er ikke udelukket, at den købte lysekrone ikke harmonisk ser i dette eller det indre, men en lille modernisering kan ændre situationen. For eksempel kan du købe parenteser, holdere, strenge til vedhængslamper, stikkontakter, og endda ændre omslaget, der ikke matcher i farve eller form.

Muligheden for at købe komponenter til belysningsarmaturer vil spare dig for store finansielle omkostninger. Vores erfarne specialister vil om nødvendigt erstatte dele og give nyt liv til den gamle lysekrone.

Hvad er loftlamperne?

Loftslamper og væglamper har flere vigtige funktioner. Først og fremmest er de helt sikkert i stand til at supplere ethvert interiør, samt bidrage til at ændre lysstrålens hældning og sikre fordelingen i rummet.

Særlige egenskaber

Loftslampe er et funktionelt element i lysekronens overordnede design, som bruges som diffusor. Taklampen lukker lampen, sikrer ensartet transmission og spredning af lysfluxet og beskytter også det menneskelige øje mod direkte udsættelse for lys.

Der er mange forskellige typer taklamper til belysning, afhængigt af hvilken lysets lysstyrke og retningen af ​​lyskilden vil variere. Jo mere åbent loftet bliver, desto lysere bliver lysstrålen.

Når man vælger det, er det værd at overveje, at hvis den åbne del af loftet er rettet opad, vil belysningen blive mere omfattende, og hvis den åbne del vil blive rettet lige ned, så vil der være mulighed for at skabe en retningslysbelysning.

Fabrikanter tilbyder i dag mange typer materialer til fremstilling af lofter: glas, plast, polycarbonat, metal, træ og jævnpapir. Derudover er det værd at huske på, at i forhold til det moderne marked kan du købe loftlamper separat fra lysekronerammen. De kan begge fuldt ud passe modellerne og tjene som et ekstra i tilfælde af svigt af dem, der allerede var inkluderet, og skabe et helt nyt design.

Valg af det korrekte materiale til loftet tillader også anvendelse af forskellige typer af pærer, det være sig diode, halogen eller enheder med højeste grad af opvarmning - glødelamper.

Loftslamper har to hovedfunktioner:

 • Beskyttende. De beskytter belysningsanordninger mod støv og beskadigelse. Og de beskytter en person mod stærkt lys, hvilket kan påvirke øjnene negativt.
 • Dekorative. Det generelle udseende af en lysekrone, vægsconce eller armatur til stræklofter afhænger af lampens form, farve og stil. Udskiftning af lysene kan helt ændre stil beslutningen som en lampe, og rummet som helhed.

Alt eksisterende loft kan opdeles i typer på flere grunde.

Ved design udsender:

 • åbne;
 • lukket;
 • Mellemliggende mulighed - halvt lukket loft.

Lysstyrkenes lysstyrke og graden af ​​dens spredning afhænger af designet. Jo stærkere lampen er dækket af baldakinen, desto mere diffust lys opnås ved udgangen, jo mere åbne versioner giver lysere retningslys. Loftets åbne overflade kan styres både til loftet, hvilket vil give belysning af den mest omfattende del af rummet eller sidelæns og nedad, hvilket vil give en mere præcis lysretning.

Valget af design vil først og fremmest ske ved udnævnelsen af ​​lampen. For eksempel vil lukkede modeller være en glimrende løsning til et hvileværelse, men for en spisestue og et køkken er det bedre at vælge åbne designmuligheder.

Ifølge antallet af loftlamper kan der være lysekroner til ét taklys og flere. Afhængig af dette vil lysstyrken af ​​lysflussen også blive justeret og lysekronens udseende ændres.

Derudover kan loftet variere i form.

Der er flere almindelige former:

 • Formen af ​​en kegle eller afskåret kegle;
 • sfæriske;
 • cylinder;
 • Også ganske populære modeller med nuancer i form af blomster.

Efter formål og placering tildeles:

 • Loft, som normalt har et par horn med lamper, som er monteret loftslamper af forskellige former;
 • Wall eller sconce;
 • Bordlampe.

I serien af ​​loftmodeller kan intet sammenlignes med populariteten af ​​en otte lampe lampe. Den bruges normalt til store rum, hvor der er behov for en tilstrækkelig stor mængde lys. Derudover kan loftlysene have ophængt konstruktioner. Sådanne modeller er perfekte til belysning i værelser i japansk stil eller i loft stil, når lamperne ligner et loft med en lampe, der hænger på en dekorativ tråd fra loftet.

Fjernindretninger anvendes som loftmodeller. Denne type lyselement er indbygget i loftet og bruges til at oplyse værelser til forskellige formål. Blandt sådanne indbyggede modeller kan både stationære og roterende indstillinger. Brugen af ​​fluorescerende lamper i loftmodeller hjælper med til at opnå den mest komfortable atmosfære i lejligheden. Desuden kan denne type armatur forsynes med en diode med bevægelsesføler, som vil bidrage til energibesparelser.

Energibesparelser vil også bidrage til brugen af ​​forskellige typer lamper, f.eks. LED. Halogenvarianter vil også bidrage til en vis reduktion af energiforbruget.

Afhængigt af designet kan væglamperne opdeles i:

 • Sconce - lamper, der i de fleste tilfælde udfører en dekorativ funktion. Det bruger loftet af interessante usædvanlige former, et andet arrangement af hornene, såvel som en række farver.
 • Overhead eller piller. Lamper, der er monteret nøjagtigt på væggen og har et fuldt lukket loft, normalt i form af en tablet. Oftest anvendes disse muligheder til køkkenbelysning, badeværelse og toilet.
 • Landskabslamper - en anden version af vægkompositionen. Sådanne muligheder har en høj grad af beskyttelse mod snavs og fugt.

Wall sconces har normalt en mindre koncentreret og lys lysstråle. Oftest bruges disse lamper som et element af yderligere belysning i korridoren, soveværelse, stue. Afhængigt af design og type loftlamper kan du oprette en spotbelysning af bestemte genstande eller visuelt skubbe grænserne for rummet.

Bordlamper, der tilbydes på markedet i dag, kan opdeles i hjem- og kontorlamper. Ofte er denne type armatur placeret på skrivebordet eller sengebordet og bruges til retningsbelysning i forbindelse med arbejde eller læsning. Sådanne lamper kan installeres permanent og kan have en særlig fastgørelse i form af tøjnåle, som gør det muligt at flytte lette elementer i tilfælde af behov.

materialer

 • Glas bruges oftest til fremstilling af loftlamper. Glasloft kan være af forskellige former, farver og teksturer - i form af en kugle, liljer eller en terning, uigennemsigtig eller gennemsigtig, med tilføjet farve- eller gradientfordeling. Glas giver et stort udvalg af lampeskærme. Blandt fordelene ved dette materiale er en komplet miljøvenlighed og evnen til at modstå høje temperaturer, så den kan bruges med enhver type lampe. Ulempen ved dette materiale er naturligvis den kendsgerning, at glas er et ret skrøbeligt materiale.
 • Den næstmest populære er loftet på plastik. Denne type er den billigste og højkvalitets analoge glas. I dette tilfælde er det dog kun nødvendigt at anvende varmebestandigt materiale. Dette vil ikke tillade loftet at deformere, når det opvarmes af pærer. Plastloftlamper kan også have en helt anden form, og mange moderne producenter skaber også høje loftlampe af høj kvalitet, der efterligner en gennemsigtig glasversion, at det nogle gange er svært at finde forskelle. Som minusser er det muligt at bemærke muligheden for udledning af en ubehagelig lugt ved opvarmning. Separat kan du vælge modeller af polycarbonat - dette materiale kan også tjene som erstatning for glas.
 • Papir er en kortvarig mulighed, så oftest er denne type brugt til dekoration, og ikke til belysningsenheder. Her anvendes klumpede loftkonstruktioner, hvis vægge er tilstrækkeligt stor afstand fra lamperne.
 • Træloft kan også bruges til dekoration af rummet. Imidlertid er træ et langt mere praktisk materiale, i modsætning til papir. Det er let at vaske, og udsættelse for høje temperaturer er meget mindre. Sådanne modeller er en glimrende mulighed for placering i lokaler i ecostyle.
 • Armaturer med metalloftlamper er en ideel mulighed for placering i børnehaven på grund af styrken af ​​det anvendte materiale. Den korrekte form giver mulighed for at opnå den maksimale fordeling af lysfluxen i rummet.
 • Derudover er ganske almindelige specielle modeller, der er lavet af skrotmaterialer. Keramiske, vævede, vævede, hæklede muligheder kan være en glimrende mulighed for usædvanlige stilløsninger i værelser til forskellige formål.

form

Takket være sortimentet af forskellige former for loftlamper, kan du vælge det rigtige udseende for enhver stilopløsning af rummet. For et stort rum vil en stor nok lysekrone med glas nuancer og rig indretning være en glimrende løsning. Du kan også bruge lysekronen på nogle få horn.

 • I værelser med massive møbler er de ideelle muligheder halvkugle og tallerken. Sådanne former vil bidrage til at understrege interiøret og fremhæve alle fordelene ved design lækkerier.
 • Kvadratisk dækning vil være en glimrende løsning til placering i urban stil, det vil også være en pletfri mulighed for et loft-stil værelse og minimalisme.
 • Den klassiske stil med brugen af ​​usædvanlige geometriske former, så her passer sådanne former som en kegle, en klassisk cylinder, formen af ​​blomsterknopper.
 • Den runde version har mange inkarnationer, og kan derfor bruges i næsten ethvert interiør. Forskellige farver og ekstra indretning vil bidrage til at skabe en særlig binding til stilopløsningen af ​​rummet. Desuden er formularen "cups" meget populær - de kræver brug af lamper med nedsat varme, men de ser meget imponerende ud, mens de repræsenterer et simpelt design.
 • For værelser i retrostil anvendes der ofte modeller som "klump" og "linder" - disse er de mest brugte modeller af loftlamper i sovjetiske tider, så i dag sælges de ofte på auktioner og har en ret høj pris.
 • Små lofter i form af stearinlys, stjerner og andre usædvanlige små former anvendes oftest i kombination med andre former og udgør i sammensætning et ret stort belysningssystem.

Markedet for formularer til børns værelser er ret omfattende. De bruges normalt til vægsconces og belyser de mest intime ønsker hos børn. Der kan være former som rattet på et piratskib og selve skibet, prinsessens slot, cinderellaens sko, en larve og en kanin fra eventyret om Alice, en blomst, en bil, et fly, en regnbue og mange andre former.

Farve løsninger

Farven på armaturloftet afhænger direkte af rummets overordnede farve.

Så den mest populære og eftertragtede farve til ethvert værelse er naturligvis hvid. Det er velegnet til både soveværelse og stue, spisestue, korridor. Næsten ethvert design, lavet i hvid farve, vil se fordelagtigt ud. Derudover går hvid farve godt med forskellige stilbeslutninger. Hvide uigennemsigtige lyskilder passer perfekt til Provence-stil, men den glatte hvide overflade vil være en tilføjelse til sådanne stilarter som minimalisme og high-tech.

En meget populær farveopløsning til soveværelset er grøn. Da denne farve spiller rollen som farve til afslapning og pacificering. Afhængigt af skyggen kan du få forskellige belysningsmuligheder.

Lysegrønt loft vil tilføre munterhed til værelset, bringe et glædeligt håndtryk, mørkere vil bringe ro i sindet, trøst.

Sorte versioner med pærer, der udsender lyset af et varmt gult spektrum, kan også være egnet til soveværelset. Dette farveskema kan være en ægte velsignelse for et moderne eller klassisk rum. Denne kombination vil se ganske stilfuld og usædvanlig ud, især hvis lysekronen har en gylden indretning. Den samme effekt kan opnås ved hjælp af mørkeblå, burgunder og smaragdfarver. Disse ædle nuancer vil føje sensualitet og pompositet til rummet.

Gul og orange farver stimulerer appetit, tilføjer varme og komfort, så lamperne med sådanne elementer harmonerer harmonisk ind i spisestuen eller i køkkenet.

Højteknologisk stil hviler på lyse accenter, så forskellige farver er de mest populære for design af rummet i den valgte stil. De mest anvendte plastikmuligheder er rød, sort, lilla, turkis.

I børnehaven kan du også bruge en række forskellige farver. For babyens værelse skal du vælge lyserød, crimson, scarlet farver, til babyen - blå, blå, smaragd, brun. Derudover er træmodeller perfekte til børnehaven, de er miljøvenlige og passer nemt ind i et rum, for eksempel en piratstil.

Neutrale grå og beige farver er også ret populære farver. De kan som hvide passe ind i næsten ethvert interiør. Derudover kan de have forskellige nuancer, der kan bidrage til at skabe virkelige kompositioner. Du kan komponere dem som en del af samme farveskala og med ledsagerfarver. For eksempel ser grå ud med pink eller gul, og beige bliver perfekt kombineret med blå og brun.

Producentoversigt

I dag er der et stort antal producenter på markedet, der tilbyder deres lysekroner begge færdige med loft nuancer og separat. Sådanne modeller antager et særskilt særskilt valg af loftlamper til selvmontering af slutproduktet.

 • Et af de mest højtydende virksomheder er det østrigske konglomerat Eglo. Dette firma producerer ca. 700 nye designs til loftlamper pr. År, med leverancer i mere end 130 lande rundt om i verden. Denne fabrikant har sine egne særegne egenskaber: De fleste af loftslamperne har et stik til E14-størrelsen. Det vigtigste materiale, der bruges af virksomheden, er glas, hovedsagelig hvidt, og designet er udviklet i overensstemmelse med europæiske modestandarder. Måske er det derfor, at selskabet i dag er en af ​​lederne af det europæiske marked.
 • Fremragende modeller i retrostil findes i samlinger af det italienske firma Lussole. Her kan du vælge passende indstillinger til både loftlamper og til gulv og væg muligheder. Et stort udvalg af farver og former gjorde virksomheden til en førende inden for branchen.
 • Interessante usædvanlige former og farver er typiske for modeller produceret af det polske mærke Luminex. Virksomheden har eksisteret i omkring 50 år og formået at etablere sig som producent af varer af fremragende kvalitet, mens virksomheden stadig bruger i sin produktion en kombination af højteknologi og gamle håndværk. Ud over kvalitet tilbyder Luminex også gode priser, som giver dig mulighed for at vælge muligheder for enhver tegnebog. Dette firma repræsenterer mange varianter af floristiske motiver i forskellige størrelser og farver.
 • De jugoslaviske producenter, de eneste tilbageværende, giver mulighed for at købe loftlamper til jugoslaviske lysekroner, der var populære i 80'erne, de havde et specielt design, og derfor er det ret vanskeligt at vælge passende loftlamper. Af denne grund bevares separat produktion af bare sådanne modeller i modtagerlandene i Jugoslavien. De er lavet af høj kvalitet glas og har en særlig indretning, ofte emalje.
 • Kina er en anden global producent af forskellige loftmodeller til en bred vifte af armaturer. Her kan du finde mange former, farver og materialer. Desuden er omkostningerne ved sådanne muligheder normalt lavere end hos europæiske producenter, mens kvaliteten er ret høj.

Installationstips

Installationen af ​​loftet vil direkte afhænge af typen af ​​konstruktion af lampen, som en eller anden model vil blive brugt på. For eksempel er der valgmuligheder, der fastgøres ved hjælp af specielle stifter, der er gevindskåret på den ene side og simpelthen skruet ind i hullerne i lysekronens bund. Dette skaber indtryk af at flyde i luften. Her kan du som et råd kun nævne, at når du udskifter lampen, skal du fjerne dækslet fra stifterne hver gang.

Hvad angår de andre typer lyselementer, er der en række nyttige tips til installation af loftlyset, ikke kun i kvalitet, men også i sikkerhed.

Før du starter installationen, skal du erhverve alle nødvendige værktøjer. Deres sæt vil afhænge af typen af ​​konstruktion og på materialet af modellen, der installeres. Så til installation skal du muligvis have en skruetrækker, tænger, en speciel skruetrækker med en spændingsindikator.

Før du installerer eller fjerner lysekronen, skal du sørge for, at lampeafbryderen er slukket. Luminaries arbejder fra netværket, du skal bare afbryde forbindelsen, men med loftlamper er det ikke nok bare at slukke for strømmen, nogle gange skal du afbryde hele netværket. Denne løsning vil hjælpe ikke kun med at sikre mesteren, hvem der installerer loftlyset, men også for at undgå unødige strømfald i netværket. Hvis der er tvivl om, hvorvidt elmen er slukket, kan du tjekke den med et værktøj med en spændingsindikator. Hvis han ikke udsender et lyssignal, betyder det, at lysekronen er helt deaktiveret, og enhver kontakt med dens dele bliver helt sikker.

Undlad at forsømme monteringsvejledningen, især hvis de er lavet for første gang, vil dette hjælpe med at undgå unødvendige ekstra trin til montering og demontering af modeller.

Så efter at du har slukket for installationsstedet, kan du direkte gå til loftinstallationen selv. Hvis dette er en helt ny version, skal du fjerne den originale emballage. Ofte er nye glasloftlamper strammet til en film for at beskytte mod chipping og revner. Derfor skal du fjerne det, før du installerer det, ellers kan filmen smelte ved opvarmning fra en pære og forårsager ikke kun en ubehagelig lugt ved smeltning, men også negativ påvirkning af glasets udseende.

Nogle taklamper, især hvis de købes separat fra lysekronen, kan kræve yderligere huller til installation. Her hjælper en speciel keramisk boremaskine, som giver et glat hul og vil ikke beskadige det overordnede design. Hvis der ikke er nogen speciel øvelse, er det ikke nødvendigt at køre til butikken og købe det. Du kan bruge en drillmans tjenester i en stor varebutik til reparation eller kontakte producenten direkte og bestille f.eks. Loftslyset fra den officielle hjemmeside. Sådanne tjenester er normalt billige, samtidig med at produktets integritet opretholdes og ikke er bekymret for kvaliteten af ​​de fremstillede huller.

Når de nødvendige huller er lavet, kan du gå videre til installationen. Aktivitetssekvensen afhænger kun af design og konstruktion af slutproduktet. Så oftest er loftlamperne simpelthen fastgjort til specielle skruer med dekorative hætter. Dette giver dig mulighed for at opnå den mest pålidelige kobling, og giver også yderligere dekoration af lampen.

Når installationen er afsluttet, skal du igen sørge for, at alle fastgørelseselementer er sikkert fastgjort, alle yderligere dekorative elementer er på plads, lampen er skruet ind, og ledningerne er sikkert isoleret. Når alle punkter i denne regel er opfyldt, kan du tilslutte den elektriske spænding igen og tænde for lampen.

Sådan installeres en lysekrone selv, se mere i videoen nedenfor.

Smukke eksempler i det indre af huset

Der er mange spektakulære eksempler på brugen af ​​forskellige dekorative nuancer i udformningen af ​​lokaler til forskellige formål.

For eksempel spiller i belysning en af ​​de vigtigste roller i korridoren eller gangen, fordi korridoren normalt kun er belyst af kunstig belysning og ikke har ekstra understøttelse fra vinduerne. I moderne interiør er gange normalt udstyret med indbyggede loftslamper. Sådanne modeller er meget nemme at vedligeholde og tager ikke op ekstra plads.

Helt interessante muligheder tilbydes af producenterne for den nuværende populære loft stil - grove metal modeller, interessante kombinationer af metal, papir, træ og andre materialer giver en enorm plads til dekoration.

Antik styling er også populær. Retro loftlamper, stilet som populære modeller af 80-90'erne, modtager i dag et nyt liv. Keglerne, cylindriske lysekroner fremstillet af landene i det tidligere Jugoslavien, returneres til brug. Derudover kan du dekorere interiøret ved at installere en spektakulær lampe på væggen.

Køb loftslysekroner separat

Belysning er en af ​​de vigtigste komponenter, der påvirker komforten og bekvemmeligheden i rummet, hvilket skaber hygge og hjemlig atmosfære i rummet. Ethvert elektrisk apparat skal have en særlig personlighed. Deres valg er bedre at betro en professionel med særlig viden og færdigheder.

Lysfordeling med lysekroner

Den nyeste belysningsteknologi gør det muligt for køberen at placere accenter som krævet af interiøret. Du kan fokusere på en bestemt genstand, i en zone i rummet, ved hjælp af et blødt dæmpet lys, du kan gemme rummets mangler og mangler.

Ofte er der behov for at omdanne udseendet af loft eller lysekroner. Dette sker:

 • når du opdaterer interiøret. For eksempel, når reparation, når kunden beslutter at forlade den gamle lampe, passer de eksisterende loftlamper ikke ind i rummets nye design;
 • på grund af brud.

Denne version af transformationen giver dig mulighed for at lave en ny unikke højdepunkt i det indre af rummet, der fokuserer på modernitet og unik stil. Det skal huskes, at korrekt udvalgte og installerede belysningsenheder er et meget vigtigt punkt i udsmykning af et rum.

Varianter af nuværende loftslysekroner

Det moderne marked med lamper er fyldt med en række forskellige modeller. Sortimentet af produkter er stort og varierer:

 • dimensioner;
 • designer dekoration;
 • de materialer, hvorfra produktet er fremstillet
 • forskellige former.

De mest populære modeller af lysekroner

 1. Klassisk, der ligner en plade. De er lavet af højkvalitets frostet glas, med påført fajance ornament. Loftslamper er dekoreret ganske enkelt og samtidig strengt derfor ideel til næsten ethvert interiør.
 2. Suspenderet model til lysekroner. Den mest populære blandt købere og designere af lokalerne, da de er designet til at bringe ind i designet et strejf af naturlig og blomsters inkarnation. Sådanne lofter er altid attraktive og elegante, der ofte minder om form af en blomsterskål, en knopp eller en blomst.
 3. Modeller i moderne stil. Det er svært at forestille sig et moderne rumdesign uden deres brug. Både runde og firkantede varianter er mulige her, som ideelt set passer ind i det indre af kontorlokaler, designet i højteknologisk stil. De er lavet af tyndt glas og har et stort udvalg af farver og ornamenter. De ser stilfulde og moderne, værelset er ikke overbelastet med tunge mættede nuancer. Den lethed og luftighed, som det indrettede rum er fyldt med, er et kendetegn ved sådanne produkter.

På stedet "Smil of Light" kan du hente moderne højkvalitetsbelysning. Også i vores sortiment er et stort udvalg af loftlamper til de førende producenter af lysekroner til en overkommelig pris.

Hvordan bestiller man en bestilling?

 • Udfyld en lille formular på webstedet, og inden for få minutter vil vores leder kontakte dig for at afklare oplysninger.
 • Ring det angivne telefonnummer uafhængigt.
 • Vores konsulenter hjælper dig med at vælge valgmuligheden for dine krav, fortælle dig om alle nuancerne ved at bruge produktet, hjælpe dig med at placere din ordre og levere lige til døren.

Din lampe er ophørt med at udstråle det lys, der vil glæde dig hver dag? Lav en ordre af nye armaturer, og atmosfæren af ​​varme og komfort vil fylde dit hjem, skabe en fornemmelse af noget nyt og usædvanligt.

Vores ekspert vil rådgive om produktets driftsegenskaber og hjælpe med at bestemme valget af den bedste løsning, arrangere køb og levering.

Ulybka Sveta online butik tilbyder sine kunder:

Loft loft i interiøret (25 billeder)

Belysningsudstyr er et af de vigtigste elementer i indretning. Udskiftning af kun en lysekrone kan drastisk ændre udseendet af hele rummet. Korrekt ensartet fordeling af lys i lejligheden skaber en ekstra komfort, så du skal kompetent og bevidst angribe valget af lamper.

Loftsarmaturer er indhegnet armaturer. Lampen inde i loftet kan helt eller delvis lukkes af diffusoren, og lampens udsender bliver blødere og mere ensartet. På grund af den forholdsvis stærke opvarmning har hvert loft sin egen begrænsning af effekten af ​​de lygter, der anvendes i dem. Dette bør overvejes ved udskiftning af en mislykket pære. Ud over konventionelle glødelamper kan forskellige typer lyskilder anvendes i produktet: halogen, lysdiode eller fluorescerende.

Komponenter af belysningsproduktet:

 • en metal disk er fastgjort til loftet ved den ene side; en lysreflektor og elektriske fittings er installeret på den anden side;
 • patron med klemme monteret på ventilen i mængden fra 1 til 8 stykker, i sjældne tilfælde mere;
 • linsen er et beskyttende element i pæren, spiller en dekorativ rolle og har funktionen af ​​spredning lys, hvilket giver det blødhed.

De vigtigste typer af loftlamper

Standardlys er i form af en plade med frostede eller klare glasdiffusorer. Monteret på loftets overflade. Nu er der produceret mini-loft lamper, de bruges, da indbyggede spotlights på grund af de særlige i loftets konstruktion ikke kan bruges.

Loftslamper til loftslyset er de mest almindelige former for blomster eller knopper, formen af ​​bolden er også populær. Antallet af loftlamper kan være fra en til otte eller mere.

Loftslamper til højteknologiske lysekroner har en bred vifte af farver og nuancer, den mest populære er runde eller firkantede form.

Fordele ved loftbelysning

 • Loft kan bruges i rum med høj luftfugtighed, mens produktet skal være mærket IP 54 (ikke under);
 • da lamperne installeres direkte på loftoverfladen, er der meget pladsbesparelse (det vil være relevant for værelser med lave lofter);
 • et stort udvalg af typer, former, materialer af loftlamper, som det er let at tillade at erstatte enhver lysekrone.

Ulemper ved loftbelysning produkter

 • Den største ulempe er vanskeligheden ved at udskifte en mislykket pære. For at udskifte mange modeller skal linsen løsnes. Umiddelbart efter at lampen brænder ud, er det umuligt at skrue loftet op, du skal vente, indtil det køler ned, da du kan blive brændt;
 • Ikke alle modeller (på grund af den høje grad af opvarmning) kan bruges med et strækloft.

Materialer til fremstilling af lofter

På grund af den voksende konkurrence på belysningsmarkedet øges antallet af valgmuligheder også (nye typer og typer armaturer udvikles, samt et voksende valg af materialer til fremstilling).

Plastplade

Ideel til dem, der har et lille budget. Disse modeller er forskellige abstrakte former for loft. Ved fremstilling af sådanne lamper er varmebestandig plast, som ikke udsender lugter og ikke bøjer under påvirkning af temperaturer påføres.

Glas lofter

Overvejet en klassisk belysning armaturer. De har den største distribution, da de produceres i lang tid. Besidder den bredeste linje af modeller af forskellige former og designs. På grund af sorten vælges de let efter betydningen af ​​de mest sofistikerede interiører.

Glasmosaik

Fremstillet af farvet glas. Har et elegant udseende, der giver rummet blød belysning og omslutter det med charme og romantik.

Smedejern lamper

Bruges hovedsagelig til stilistisk design (middelalderen, gotisk) lokaler: museer, gamle paladser mv.

Træloft

Brugt til at skabe unikt lys og skygge, giver dig mulighed for at vælge en del af rummet mere intens belysning.

Montering af loftlamper

Succesen med installationen af ​​en loftslampe afhænger stort set af det korrekte valg af monteringsudstyr. Hvis lampen skal monteres på en træoverflade, kan skruer bruges til fastgørelsesanordninger. Hvis overfladen af ​​beton passer skruer og plast dykker, med gipsvæg - sommerfugl anker.

Når der anvendes et ophængt gipsplankloft i rummet, og belysningsproduktet er tungt, er det bedre at skabe et pålideligt grundlag for loftslampen selv under installationen af ​​loftet. For at gøre dette skal enten en metalprofil eller en træskinne installeres i stedet for fastgørelsen af ​​den fremtidige armatur.

Og endelig, for at lampen kan give dig gode følelser i lang tid og for at behage øjet, skal du være opmærksom på processen med at vælge den. Det er nødvendigt at stole ikke kun på produktets smukke udseende, men også at være opmærksom på dets tekniske egenskaber (lampeffekt, beskyttelsesgrad mod fugt og støv, IP), for at overveje den type fiksering, der anvendes til montering af lysekronen.

Online hjem guiden

En af måderne at dekorere det indre af et værelse er at installere det oprindelige loft på loftlampen. Denne tilpasning gør det også muligt at variere belysningen i henhold til dispersionsgraden. Der er mange sorter af design og æstetisk appel. Du kan købe dem strukturelt klar eller gøre loftet for lysekronen med dine egne hænder.

Resume af artiklen:

Formål og designfunktioner

Taklyset er en integreret del af designet af en takkroner. Det er fastgjort til dets beslag og udfører funktionen af ​​et dekorativt ornament og giver samtidig et givet niveau af dispersion. Når du bruger loftslys i rollen som lofter, er disker monteret direkte ved bunden af ​​loftet.

I mange tilfælde kan du støde på udskiftelige varianter af denne komponentlysekrone. Producenter inden for hver model af loftlampen tilbyder et sæt lampeskærme, hvorved køberen vil kunne vælge den ønskede type indretning efter ønske og ændre det om nødvendigt.

Strukturelt skelnes der åbne, halvåbne og lukkede modifikationer. Lukkede modeller er tæt på form til et sfærisk produkt og tillader lyset at diffunde ret effektivt, hvilket skaber blød belysning i hele rummet. De kan nemt installeres i soveværelset og skabe en intim atmosfære.

Men de åbne versioner giver fokus på lysfluxen på et bestemt område i rummet, f.eks. På loftet, til gulvet eller til siden, som det fremgår af billedet af taklamperne til lysekronen.

Denne mulighed er egnet til spisning eller køkken, hvis du styrer lyset lodret nedad. For stuen er det tilrådeligt at købe et halvt åbent produkt eller et åbent design med en tur op til loftet.

Hvordan vælger man en model

Hvis du vil vælge de mest effektive og æstetisk tiltalende typer og størrelser af lysekroner, skal du tage højde for mange faktorer, såsom fremstillingsmateriale, monteringsmetoder, antal lamper, installationssted. Jo flere parametre du tager højde for, jo mere originale vil lampens udseende være.

Valg af materiale

Den mest populære løsning er at bruge glas nuancer. Dette design er gennemsigtigt, giver fri passage af lys. De er uhøjtidelige i plejen og samtidig forskelligartet i stil og farve design.

Men glas er et skrøbeligt materiale og kan nemt bryde ved mekanisk påføring. Derfor anbefales sådanne modeller ikke at lægge i børns værelser.

Metal nuancer er meget holdbare og nem at vedligeholde. Derfor er denne mulighed perfekt, hvis du er i panik for at sætte en bordlampe til dit barn.

Et alternativ til glas for at finde det bedste loft til moderne lysekroner kan være plastprodukter. Selvfølgelig er de ikke så dyre og ser mindre præsentabel ud, men den visuelle lighed og forskellige designfærdigheder giver dig mulighed for at vælge et design, der passer perfekt til en lejlighed designet i højteknologisk stil.

Tygmodifikationer hjælper med til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i lejligheden. De ser originale og passer perfekt ind i soveværelset. Dækningen vil dog kræve at pleje - stoffet er tilbøjeligt til at absorbere støv og lugt. Over tid skal du ændre det.

For elskere af etniske og orientalske sedler i designen er der papirprodukter, præget af æstetik og originalitet. Men de kan ikke prale af lang levetid.

Chuck størrelse og mount

Når du køber, skal du være opmærksom på lysdesignets egenskaber og metoden til at fastgøre loftet til det. Fastgøring kan ske på grund af tilstedeværelsen af ​​fjedre på grund af klemring, bolte eller gevind.

Påvirker også typen af ​​patronens design. Der er en fælles base type E-27. Ved brug af det kræves en installationsplatform til loftet med en diameter på 43-60 mm. Men i kinesiske modeller er fastgørelsesområdet 35 mm.

I modeller af "minion" type E-14 skiller diffusoren sig mere end 30 mm ved hjælp af klemringen. Hvis installationen er lavet med fjedre, så er der et område på 55 mm.

Der er også en standard "Halogen" J-9 og J-4. Der er ingen almindeligt accepteret tilgang, så når du vælger et loft, er det tilrådeligt at tage patronen med dig, når du går til salgsstedet.

Antal lamper

Der er design, hvor en lampe er placeret under en skygge. Denne mulighed er mest almindelig. Men det er muligt at kombinere flere lamper under diffusoren. Desuden kan deres antal være anderledes - 2-3 eller op til ti. Det afhænger af typen af ​​lampe - den sædvanlige glødelamper, halogen, LED.

For glødelamper, der kombineres i en skygge, er det vigtigt at overholde kravet om en effektiv køleskab.

Udvælgelse af armaturer til det tilsigtede formål

Køber loftlamper til lysekroner separat, er det tilrådeligt at tage hensyn til typen af ​​værelse og stilistisk design af interiøret.

På badeværelset skal du studere sikkerhedskravene, fordi dette er en zone med høj luftfugtighed og temperatur. Hvis du foretrækker glas eller plast, er det tilrådeligt at vælge en mat hvid eller gennemsigtig kopi. Så du eliminerer forvrængningen af ​​lys fra spejlet.

Også for kompakte rum bør ikke vælge en massiv model. Det bedste her ville være en loftsdiffusor. Den moderne stil vil se flotte geometriske verificerede designs af metal eller plast. Et klassisk interiør bliver dekoreret med et gennemsigtigt glasloft eller en vintageprodukt.

Når man vælger et produkt i børnehaven, skal man også være særlig opmærksom på sikkerheden. Overvejet og fremstillingsmetode og fastgørelsessikkerhed. Farvepalet skal være blødt, og overfladens forøgede tæthed reducerer lysstyrken.

Det anbefales at vælge hvid farve, og også grønne eller blå nuancer. For at gøre atmosfæren i køkkenet og stuen mere varm og hyggelig vil det hjælpe lyse diffusorer og produkter med lyse farver.

Funktioner erstatte loftet

Hvis du har et spørgsmål, hvordan du fjerner og udskifter dækslet, anbefaler vi at bruge en simpel instruktion. Uden at gå i stykker før arbejdet påbegyndes, skal værelset være slukket. Derefter løsnes det dekorative trim og venter, indtil strukturen er afkølet.

Når du har fastslået fastgørelsesmetoden, fjernes forsigtigt dækslet:

 • med gevindskruen skrues af og løsnes
 • Skru fast monteringsskruerne med en skruetrækker i skruetilslutningen;
 • den laterale mekanisme med låse kræver forskydning af den bevægelige lås, hvorefter diffusoren selv fjernes fra rillerne;
 • Ved brug af en plastring på chucken bør strukturen skrues forsigtigt ud, og det tillader ikke at fjerne en del af patronen.

Skal jeg gøre håndarbejde?

Til salg er et stort antal forskellige designs og designprodukter. Men det vil være særligt behageligt at se på lysekronen, hvis den er dekoreret med en plade lavet med egen hånd og med en sjæl. I dette tilfælde hjælper du instruktionerne om hvordan man laver loftet.

Håndværkere anbefaler fremstilling af karton, stof eller papir. Denne mulighed er ikke for kompliceret, men giver dig mulighed for at opbygge et æstetisk attraktivt produkt.

Hvis du vil lave et originalt objekt, der vil overraske gæsterne, er det tilrådeligt at bruge tråd, strikning, plastik og glasflasker samt plastskål og et metalgitter.

Loftslamper til lysekroner er i stand til at dekorere interiøret i enhver lejlighed. Selvfølgelig kan du vælge en af ​​de modeller, der præsenteres i kommercielle netværk. Men snarere håndlavede produkter vil se helt behageligt og oprigtigt ud.

Når du vælger den mest egnede modifikation, skal du tage højde for materialet, fastgørelsesformen, antallet af dækkede lyspærer, dimensioner og farvepalet.

Loftslamper til loftlys i Moskva

Antal lampehoveder og lampeskærme: 1 stk. Basismateriale: Metal, Materiale til lampeskærmen: Glas, Metal, Højde: 35 mm, Antal lamper: 1, Lampeffekt: 18, Lygternes mærke: LED, Lampelys: LED, Lysstrøm: 1440 lm, Strøm svarende til glødelamper: 180, Farve s.

plafond 9677, art. 70.311

Antal lampeskærme og lampeskærme: 1 stk., Basismateriale: Metal, Materiale til lampeskærm: Plast, Højde: 104 mm, Antal lamper: 1, Lampeffekt: 60, Lygternes mærke: LED, Lampe type: LED, Strøm svarende til glødelamper: 600, Farve af en luminescens: Neutral (4200), De.

Funktioner Mærke - Citilux. materiale af en plafond - stof. farve på en plafond - grøn. base type - E27. lampetype - glødelampe eller lysdiode. bredde / diameter - 310. spænding - 220. kontrolpanel - nr. lampeffekt - 60. antal lamper - 1. samling - Basel. farvearmatur.

Antal lampehoveder: 1 stk., Basismateriale: Metal, Materiale til lampeskærm: Plastik, Højde: 86 mm, Antal lamper: 1, Lampeffekt: 30, Lygternes mærke: LED, Lampe type: LED, Strøm svarende til glødelamper: 300, Lys farve: Varm (3000K), Neutral.

Antal lampehoveder og lampeskærme: 1 stk., Basismateriale: Metal, Materiale til loftet: Metal, Plast, Højde: 85 mm, Bredde: 565, Længde: 565, Antal lamper: 1, Lampeffekt: 60, Lygternes mærke: LED, Type lamper: LED, LED-baggrundslys modes: Permanent lys.

Antal lampeskærme og lampeskærme: 1 stk. Basismateriale: Metal, Materiale til lampeskærm: Glas, Højde: 90 mm, Bredde: 340, Længde: 340, Antal lamper: 2, Lampeffekt: 60, Lygternes mærke: E27, Lygte type : Glødelamper, Lysstofrør, LED, Total effekt: 120, Lyspærer i.

Højde (mm): 130 mm; Diameter (mm): 340 mm; Base: E14; Antal lamper: 3; Lampeffekt: 40 W; Rebar farve: hvid; Farve på en plafond: gennemsigtig.

Karakteristika: Højde, mm: 280; Diameter, mm: 100; Beskyttelsesgrad, IP: 20

Shop Light LightStore.su

Omkostningseffektiv Lavpris og energibesparende Betaling 4-7 måneder Effektiv belysning Lys belysning og ingen krusninger af lysstrøm Holdbarhed Lang levetid Lysdioder Garanti 2 år LED-lampe Prism 36W Garantipris fra kl. 10.

Sådan installeres loftet for loftslys på stræklofterne med egne hænder: video- og fotoinstruktioner

Forside »Publikationer» Sådan installeres loftet for gør-det-selv loftloftbelysningsarmaturer: video- og fotoinstruktioner

Når ordet "loft" indebærer hvælvet eller kuplet loft, som er rigt dekoreret med maleri. Over tid har dette ord opnået en anden betydning, nu er loftlyset kaldet en lukket lampe monteret på loftet og giver et diffust lys.

Indhold:

Indhold:

En lampe installeret i en sådan lampe kan lukkes fuldstændigt af en diffusor eller kun delvis, og det lys, der passerer gennem det, bliver blødere og fylder rummet med et naturligt lys.

Lofter er visse typer loftslamper, der har deres egne designfunktioner, anvendelsesområdet, eget plus og minus. De vil blive overvejet i dette materiale.

Hvordan er loftloftet

Elementer af design af lampe-loftet:

 • En reflektorskive lavet af metal, som er faste beslag.
 • Patron monteret på armaturets armatur. Antallet af patroner kan variere fra en til ni.
 • Diffuser - et element der beskytter lampen, spiller en dekorativ funktion og funktionen af ​​lysdisplayet.
 • Diffusere kan være af forskellige former og størrelser. Det mest almindelige materiale til produktion er varmebestandig gennemsigtig plast, frostet eller klart glas. Selv om der er diffusorer med stof eller papir diffusorer, der omslutter lampens metalramme.

I modelmodellen findes i øjeblikket mini-loft lamper, hvis diameter er kun et par centimeter. Sådanne lofter bruges til spotbelysning, i tilfælde hvor loftets designfunktioner gør det umuligt at bygge i spotlights.

Fordele og ulemper ved loftlys

Godbidder

 • Betydende pladsbesparelser. På grund af monteringsfunktionerne direkte til loftoverfladen, ville en sådan lampe være det bedste valg for lejligheder med lavt loft, hvor det ikke er muligt at placere en almindelig lysekrone eller hængende loft med indbyggede spotlights. Det er også den bedste løsning til at placere sådanne lamper - loftslys vil være i værelser, der ikke afviger i stor størrelse: hall korridor, badeværelse eller påklædningsværelse.
 • Mulighed for placering i værelser med høj luftfugtighed. Til belysning af badeværelser, brusere, puljer og saunaer er den optimale løsning et loftlys og forsænket lys. Lampene i loftet skal dog være så lukkede som muligt, dette skyldes sikkerhed og øger loftets levetid. Et vigtigt krav til armaturer placeret i vådrum er støv- og fugtighedsbeskyttelsesindekset, hvilket ikke har betydning under IP 54.

Vigtige oplysninger. Lampen anses for fuldstændig beskyttet mod fugt, hvis dens sikkerhedsindeks svarer til IP67 eller har et højere indeks.

 • Uden tvivl er den største fordel ved loftlyset dens funktionalitet, men det forhindrer ikke producenterne i at udvide området. For eksempel kan man i modellerne af sådanne lampeskærme finde både ascetiske former og temmelig originale modeller, som kan blive hovedindikatoren for hele interiøret.

ulemper

 • En af de største ulemper ved loftet kan betragtes som en del vanskeligheder med at erstatte en blæst pære. Til denne procedure er det nødvendigt at fjerne linsen, og i nogle modeller har den en betydelig vægt, og alene vil det være ret svært at gøre. Hvis lampen var i tændt tilstand, skal du også vente et stykke tid, indtil det er helt afkølet, ellers kan du blive brændt.

Hvordan man vælger lampe-loftet

Ved valg af armaturer er de vigtigste udvælgelseskriterier: armaturens funktionelle karakteristika, strukturelle og eksterne funktioner, type rum, som belysningen er valgt til. Loftlyset er ingen undtagelse.

Udnævnelse og design af værelset

Ved indretning vælger hver person en lampe, der fokuserer på din smag og det generelle koncept om reparation. Loftets farve og form kan være helt anderledes for det samme rum.

Men der er nogle uudtalte regler, som vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og bedst supplere den generelle ide om rummet. For eksempel bør loftets farve kombineres med væggenes farve eller eventuelle indvendige elementer. Og hvis du vil fokusere på lampen, tværtimod, skal diffusorens farver skille sig ud mod loftets baggrund (se Design af gipsvægslofter i hallen: designmuligheder).

For at bruge loftet i køkkenet eller spisestuen er det mest optimale neutrale farver - hvid og gul. Dette vil medvirke til at undgå ændringer i lysets spektrum, hvilket igen kan påvirke udseendet af kogte retter negativt.

For eksempel kan blå og grøn, placeret i køkkenet, spille en grusom vittighed med produkterne, hvilket gør dem ikke appetitvækkende, men ved at arrangere sådanne farver i soveværelset kan du skabe en atmosfære af ro og ro.

For børneværelset er loftet det mest passende gule og oransje, og for stuen - rød, da dette værelse er designet til støjende kommunikation med venner og modtagelse af alle slags gæster (se lofter lavet af gipsplader i børnehave: design ideer).

Antallet af løg i loftet og deres type

Hvert loft har en grænse for muligvis brugt magt, som består af summen af ​​kraften af ​​alle pærerne. Denne begrænsning skyldes selve armaturets design - pærerne er placeret i diffusorens lukkede rum (helt eller delvis), og temperaturen dannet inde i loftet kan nå høje højder. Dette kan afhænge af lampens egen kraft og på deres nummer. Det er derfor, at når der vælges en loftslampe, skal der tages særlig hensyn til den tilladte effekt (se Tilslutning af lofter i overensstemmelse med sikkerhedsregler og foranstaltninger).

Vigtige oplysninger. Når du vælger et loft med løg, skal du være opmærksom på, at et par lamper giver mindre lumen (lysflow) end en lyspære, hvis effekt er lig med summen af ​​de to tidligere. Med andre ord vil en hundrede watt lampe placeret i loftet producere mere lys end to halvtreds watt lamper, mens diffusoren vil blive opvarmet meget mindre.

Til brug i sådanne lamper kan du vælge en række eksisterende pærer: glødelamper, fluorescerende, halogen og LED. Men når du vælger dem, bør du overveje den type overflade, som du planlægger at montere lampen på.

Loftet af beton, hængende loft lavet af gips- eller glas-magnesiumplader samt aluminiumstrukturer er ikke modtagelige for stærk opvarmning og har derfor ingen begrænsninger på den maksimale effekt og giver stort valg.

Men når man vælger varmeelementer til lofter, der er planlagt til at blive brugt på trægulve eller lofter, skal præferencer udelukkende gives til energibesparende lamper - LED eller fluorescerende.

Installations- og driftsregler for loftlamper

Ved valg af monteringsarmatur til loft skal du være opmærksom på det materiale, hvorfra loftet er lavet.

Så er loftet fastgjort til træloftet ved hjælp af skruer, og til montering i lofter af beton, skruer og dowels anvendes. Fastgørelsen til loftet af gipsplader afhænger af lampens vægt - et lille og let loft, der nemt kan fastgøres ankre, sommerfugle.

Et stort og tungt loft kræver forudgående arbejde. For at gøre dette, skal du installere en træbjælke, selv når du monterer rammen til et loft, eller styrker selve rammen på stederne i fastgørelsen.

Loftmonteringskema

Som tidligere nævnt er det største ubehag ved brug af loftlamper at erstatte blæste lamper. For at spare dig selv fra denne procedure så meget som muligt, kan du erstatte almindelige glødelamper med mere holdbare - energibesparende. Dette vil hjælpe dig med ikke kun at reducere udgifterne til styrker under driften af ​​lampe-loftet, men også betydeligt reducere omkostningerne ved elektricitet.

Metoden til regulering af loftet afhænger af dens designfunktioner. Så langt de fleste har den klassiske metode til kontrol - en stationær switch eller dimmir. Men på det moderne marked er der modeller, der er udstyret med en kontakt direkte på loftet, modeller med et fjernbetjeningspanel og endda udstyret med en bevægelsesføler.

Afslutningsvis

Måske har lampens loft ikke så mange former som klassiske lysekroner, men det forhindrer dem ikke i at være en fuld konkurrent i deres funktionalitet. Og ofte er kun denne type lampe i stand til at skabe den perfekte belysning, idet det originale design holdes uberørt og skaber behagelige forhold ved brug af rummet.


Det er muligt at dekorere strækloftet på en stilfuld og moderne måde ved hjælp af smukke spotlights. Spændingsflowet er ikke kun smukt og jævnt.


Du kan opnå en unik og samtidig interessant interiør i rummet ved hjælp af belysning design, nemlig forsænket armaturer til hængning.


I denne artikel vil vi tale om LED-spotlights til hængende lofter, samt andre belysningsmuligheder, der vil være fremragende.