Gulv og loft plan

Gulv- og loftplanet er en del af et komplet designprojekt, hvor de tekniske parametre er detaljerede, med angivelse af bindinger og dimensioner. Pålidelige beregninger i gulv og loftdesign hjælper bygherrer med at udføre færdiggørelsen præcist og hurtigt, og kunderne betaler ikke for byggematerialer.

Gulvbelægning gulv

En integreret tilgang til gulv og loft

Ved hjælp af råd fra en erfaren designer og et nyt kig på kendte ting kan du vende gulvet i en typisk planlægningslejlighed fra en ansigtsløs overflade til et funktionelt og farverigt element i interiøret. Til færdiggørelse af gulvet er der et stort udvalg af moderne materialer.

Afhængigt af formålet med rummet, brug:

 1. naturlige træplader;
 2. parket eller gulvbræt;
 3. laminatgulve;
 4. fliser eller porcelæn fliser;
 5. linoleum eller pvc fliser;
 6. fyldstofpolymer.

En sådan mangfoldighed gør det muligt at vise fantasi og ikke-standardiseret tilgang.

Grundplan i lejligheden

Grundplan

Grundplan indeholder oplysninger om zoneinddeling af boligareal. Denne arkitektoniske teknik bruges til både studie og badeværelse. Ansøg om zonering kan være den samme type materiale eller helt forskellige typer af beklædning.

Hvis lejligheden er en studie lejlighed, ville en billig løsning være at installere den samme type belægning i flere tilstødende værelser. Samtidig er det bedre at slippe af med tærsklerne.

Gulvplanen angiver det nøjagtige layout af de materialer, der anvendes i udsmykningen. På tegningen angiver overgangslinjerne for materialer, placeringen og typen af ​​tærskler. Desuden skal du angive retningen for installationen og tegningen, som skal vise sig.

Gulvvarme plan

Gulvplaner for lokaler uden for boligen

Opvarmede gulve - en moderne løsning til badeværelset, altan eller køkkenet. Ved hjælp af denne fantastiske teknologi er der skabt behagelige betingelser og et sundt mikroklima i lokaler.

Ved design af varme gulve udarbejder designeren en separat plan, som omfatter:

 1. tilslutningspunkt og rute for strømkabel. I betragtning af den betydelige effekt af sådanne anordninger kan det være nødvendigt at lægge en separat linje og vægge væggene;
 2. grænser for termiske elementer i rummet. Dette vil bidrage til at undgå situationen, når køleskabet er placeret i stedet for gulvvarme;
 3. kontrolpunktssteder. De tilpasser sig indretningen og placeres på et tilgængeligt sted.

Loftsplan

Lofter - den eneste frie overflade i rummet. Loftet er så stort, at de påvirker rummets stil og karakter. Moderne teknologier giver mulighed for at lave lofter fra en række forskellige materialer.

I udsmykningen af ​​loftet brug:

 1. kitt og maling;
 2. drywall;
 3. strakt lærred lavet af polyvinylchlorid film;
 4. plast paneler;
 5. metal lameller;
 6. kvadratiske og rektangulære kassetter i fliselagte systemer;
 7. træ clapboard.

I hvert tilfælde skaber designeren en tegningsplan for loftet, herunder:

 1. tegning ramme med en detaljeret beskrivelse af højden, størrelsen af ​​nicher, kasser og andre elementer af komplekse lofter;
 2. kabelføring, placering af installationsbokse og belysningsenheder;
 3. placering af kontakter og styreudstyr
 4. type materiale og rækkefølgen af ​​dens placering (installation);
 5. steder og højde af installation af taggrunde og grænser.

Jo mere detaljeret tegningen er, desto lettere vil det være at bringe det til liv.

Et gennemtænkt og teknisk kompetent designprojekt giver mulighed for reparationer hurtigt og som forventet af kunden. Brug af computersimulering giver mulighed for at se projektet i tredimensionalt billede. Dette giver mulighed for at rette flaskehalse og forebygge mulige mangler lige før starten af ​​arbejdet.

Belyset loft

Du kan bestille et designprojekt ved at ringe til +7 (499) 404 26 70 og +7 905 771 30 09

Loftplan tegning

Det første trin i ethvert designprojekt er oprettelsen af ​​en måleplan, der med en nøjagtighed på fem centimeter angiver længden, bredden og højden af ​​hvert rum, de bærende og ikke-bærende vægge, vinduernes og døråbningernees dimensioner. Vær sikker på at bemærke tilstedeværelsen og placeringen af ​​forsyningsselskaber: ventilationsaksler, stigerør til vandforsyning og sanitet, elektriske paneler, brandfølere, stigerør og varmepaneler.

I processen med at foretage målinger udføres en foto- eller videofiksering af objektet; bind om nødvendigt til kardinalpunkterne. Oprettelse af en måleplan kræver særlig pleje, så et gennemsnit på 100 kvadratmeter til måling af en lejlighed. m i den nye bygning tager omkring en time. For den sekundære fast ejendom vil have brug for fra to timer eller mere, fordi her arbejdet kan være kompliceret på grund af tilstedeværelsen af ​​møbler, tilgængelige efterbehandling materialer, vindueskarme, dørkarme osv.

Varianter af planlægningsbeslutninger

Kernen i arbejdet med planlægningsløsninger er en teknisk opgaveformular, som kunden og designeren i fællesskab udfylder. På dette stadium og senere, når man diskuterer planlægningsmuligheder, er en livlig dialog nødvendig for maksimal produktivitet, da kun personlig kommunikation giver mulighed for at fjerne en række problemer, hurtigt få de nødvendige forklaringer og tage højde for de specifikke nuancer, der findes i hvert projekt.

På baggrund af det tekniske projekt, BTI-planerne og måleplanen opstilles der flere varianter af planlægningsbeslutninger, som adskiller sig fra hinanden og kollektivt giver kunden mulighed for at vurdere potentialet i hans lejlighed eller hus. Hvert sådant koncept er ikke kun bundet til reglerne og reglerne, men selvfølgelig til placeringen af ​​kommunikationer og bærende vægge, så alle foreslåede ideer til ombygning kan senere træde i praksis og også aftalt i de relevante tilfælde.

Du er nødt til at forstå, at straks får den perfekte løsning ikke virke. Alle muligheder vil have deres egne fordele og ulemper, og det endelige layout kommer fra diskussioner af de foreslåede løsninger og søgen efter kompromiser mellem kundens ønsker og evnerne i hans lejlighed eller hus.

Den endelige plan med arrangement af møbler og udstyr

Efter at have gennemgået planlægningsbeslutninger baseret på en af ​​dem, eller fra elementerne af alle på én gang, indsamles den endelige plan. Ofte er den udviklet i to versioner: Den første er strengt i overensstemmelse med kundens kommentarer, og den anden er med tilføjelser og vision fra designeren. Arbejdet på det endelige layout betyder først og fremmest arbejdet med detaljerne: den endelige dimensionering, indretning af møbler, køkkenudstyr af specifikke dimensioner og så videre.

På dette stadium kan diskussionen om planlægning finde sted via telefon eller e-mail, normalt i nogle få modtagelser. Undervejs vil kommunikanten i kommunikationsprocessen kende kundens smag og præferencer bedre, hvilket vil yde stor hjælp til yderligere arbejde. En gennemført og aftalt slutplan vil ikke længere blive ændret og vil blive afgørende for gennemførelsen af ​​hele projektet.

Skitser af det endelige layout

Skitser er volumetriske billeder af lokalerne, der ligner skitser "for hånd" og som giver dig mulighed for visuelt at vise kunden en specifik planlægningsløsning. Hvad på planen lignede rektangler, cirkler og ovaler vender her ind i kommoder, borde, stole, sofaer og skabe. Skitser udføres altid i flere versioner, det er fra dem, at design, placering og design af værelserne, formularerne og niveauerne af lofter og gulve, indretning af møbler, indretning og kilder til belysning begynder. Samtidig giver arbejdet med skitser og diskuterer dem med kunden os mulighed for at besvare eventuelle kontroversielle problemer.

Planlægge for demontering af vægge og skillevægge

På en sådan plan er alle de dele af vægge, der skal nedrives, loftets højde og de nye åbninger, der oprettes, angivet såvel som bindingen af ​​dimensioner til rummets ydervægge. Desuden er der på samme tegning om nødvendigt udskiftning af vinduer, indgangs- og indvendige dørblokke, radiatorer noteret, og for sekundære boliger angives fjernelsen af ​​alle gamle efterbehandlingsmaterialer. Takket være demonteringsplanen får bygherrer et komplet billede af den kommende arbejdsfront og mængden af ​​affald, der senere skal fjernes fra webstedet.

Væg og partition plan

Denne tegning indeholder alle oplysninger om væggene opføres - deres placering, materialer, bindende til de ydre vægge i lokalerne og til hinanden - samt data om døråbninger og dekorative skillevægge, lodrette fejninger med dimensioner til podier og skabte nicher. Det er på grundlag af installationsplanen, at mængden af ​​byggematerialer og estimatet for det oprindelige reparationsstadium beregnes. Om nødvendigt er påmindelser om udskiftning af vinduer og dørblokke, varme radiatorer tilføjet til tegningen. Rød farve fremhæver noter om specificitet og løsninger til et bestemt objekt, som bygherrer skal være opmærksomme på.

Dimensionsplan efter ombygning

Denne tegning giver en ide om, hvordan lejligheden eller huset vil se efter ombygning: højde, længde og bredde af alle værelser, dør og vindueblokke, tilstedeværelsen af ​​sænkende lofter. I overensstemmelse med dimensionplanen vælges egnede møbler i størrelse, og den nøjagtige mængde finishmaterialer beregnes, og i fremtiden vil tegningen være nyttig for ejerne, hvis de ønsker at lave kosmetiske reparationer eller renovere indretningen.

Forklaring af lokaler efter ombygning

Forklaring er nødvendig for at koordinere ombygningen af ​​en lejlighed eller et hus i de relevante tilfælde: Denne tegning angiver det funktionelle formål for hvert rum og dets kvalitative, kvantitative og tekniske egenskaber; Serienumrene på værelserne er angivet i materialespecifikationerne. Derudover viser den også placeringen af ​​vådzoner - badeværelser, badeværelser og køkkener, og i nærværelse af gaskomfurer og ovne er de også nødvendigvis markeret med uddybning.

Layout og åbningsplan

Denne tegning indeholder data om placeringen i lejligheden eller huset til alle døråbninger, der angiver dimensionerne for hver af dem og indeholder også præciseringer og noter, der er nødvendige for bestilling og efterfølgende korrekt installation af dørblokke. Hertil kommer, at planen indeholder en ordning for åbning af døre og om nødvendigt giver deres udstyr - for eksempel installerede glidestrukturer. Det angiver også anbefalingen om dørens model, farven på dørbladets facade og de anvendte dørbeslag.

Grundplan

I hver tegning viser for hvert værelse typene, antallet og mønsteret af lægning af anvendte gulvbelægninger samt tilstedeværelsen og niveauet af trin og podier. Derudover viser grundplanen overgangslinjerne mellem de forskellige belægninger, typen, længden og placeringen af ​​basispladerne, såvel som tilstedeværelsen af ​​separationstærskler.

Designeren udvikler flere begreber i en sådan tegning, på grundlag af hvilken en enkelt endelig version vil blive godkendt sammen med kunden. Derudover udføres flere supplerende gulvplaner nødvendigvis med flisens layout, der angiver dens type, farveforhold, mønster, retning og binding af starten af ​​installationen. Derefter beregnes en grundplanspecifikation for projektet i overensstemmelse med den af ​​kunden godkendte plan.

Grundplan

Opvarmede gulve lægges strengt i en afstand på 10-15 centimeter fra vægge, møbler og sanitære apparater, i keramiske fliser, sten eller porcelæn fliser - disse materialer har fremragende termisk ledningsevne, hvilket giver mulighed for maksimal funktionalitet af den færdige struktur. Tegningen angiver placeringen og arealet af gulvvarme, giver en reference på væggene og et diagram over installationen af ​​termostater.

Man må huske på, at det i flere boliger er tilladt at bruge kun elektriske modeller, derfor er planen for at placere et opvarmet gulv i sådanne tilfælde en integreret del af strømforsyningsprojektet. For private huse er det også muligt at installere et vandopvarmet gulv.

Loftsplan

Indledningsvis udvikler designeren flere varianter af loftplan og placering af belysningsudstyr, og i tillæg til kundens ønsker tages der hensyn til det tekniske behov for at sænke loftet, f.eks. For at installere ventilation eller kabelbehandling for at installere spotlights. Det endelige koncept er skabt som følge af diskussioner, tilpasninger og kommentarer, og indeholder allerede to tegninger - den faktiske loftplan og en separat belysningsplan.

Taksplanen skal angive de materialer, der anvendes med henvisning til formålet med et specifikt rum eller designelementer i bygningen, hovedkoncentrationerne af loftkonstruktionerne er noteret, samt nedskæringer med detaljer af komplekse elementer er angivet. På samme tegning tages forskellige designbeslutninger i betragtning, såsom spejle, vægmalerier eller glasmosaik.

Loftsplan med belysningsudstyr

På baggrund af denne tegning udfører bygherrer installationen af ​​stikkontakter og derefter elektriske lyskilder. Hvis det er nødvendigt, for at få klarhed, leverede fotografier af fremtidige inventar og allerede indlejrede ideer. Den endelige plan, der er udviklet ud fra de tre begreber, beskriver den endelige konfiguration af lofterne i alle rum og de anvendte typer af lyskilder, med en nøjagtig binding af hver lampe i forhold til vægge og loftkonstruktioner.

I et designprojekt er et større antal belysningsenheder altid lagt ned, end det er nødvendigt i virkeligheden, da der på en gang er skabt flere lys scenarier i designfasen. De omfatter et lyst hoved og dæmpet aftenlys, belysning over spisebordet eller arbejdsbordet, i fjernsynsudsigten, samt specielle typer apparater - for eksempel farvet partylys eller stjerneklar himmelloft.

Belysningsplan i forbindelse med afbrydere

På denne tegning anbringes skifternes layout over planen med placeringen af ​​belysningsudstyret, for hver hvor højden af ​​lokationen er angivet i noterne, og referencen er angivet i forhold til væggen og lyskilden. Sammenhængen mellem belysningsanordninger med afbrydere udføres efter designernes skøn og tager hensyn til tekniske forhold. Kunden, som har modtaget den klare ordning, kan rette op på det, som følge af vaner og anmodninger.

I planen er de normale afbrydere mærket med pink, som bruges til at tænde og slukke for et bestemt lysarmatur. Afbrydere er vist i blåt, de er gennemkørsler, som giver dig mulighed for at oprette et styresystem til en enkelt lyskilde fra forskellige dele af et rum. Desuden skal der på sådanne tegninger anføres installationssted for dimmere og bevægelsesfølere.

Layout af stikkontakter, elektriske ledninger og lavstrømsnet

Denne tegning er ikke kun nødvendig for bygherrer, når man udfører installationsarbejde, men også for koordinering af elektrisk udstyr i forskellige tilfælde. Planen angiver placeringen af ​​alle udgange, elektriske ledninger og lavspændingsledninger for hver af lejlighederne i en lejlighed eller et hus med en beskrivelse af formålet med en stikkontakt, dens højde og bindingen på væggene.

På kundens anmodning fjernes ekstra stikkontakter, eller der tilføjes ekstra, når du justerer planen. Ved første øjekast kan deres nummer i en sådan tegning virke overflødig, men i den moderne verden med sit enorme udvalg af husholdningsapparater og gadgets er tilstedeværelsen af ​​et tilstrækkeligt antal elektriske og lavstrømsmæssige netværk et spørgsmål om komfort. Desuden udarbejdes planen på grund af manglende tees, forlængelseskabler og overspændingsbeskyttere, som igen øger belastningen på elnettet.

Vægmaleri og wallpapering plan

I overensstemmelse med denne plan udfører bygherrer udsmykningen af ​​lokalerne. For hvert værelse på tegningen gives der instruktioner om brug af specifikke typer tapet, maling og dekorative belægninger samt i forskellige farver markerede områder af væggene under deres påføring eller limning. Yderligere planer kan vedhæftes til planen, som viser vægfejning både for hele lejligheden eller huset og for individuelle rum, hvis de af en eller anden grund kræver særlig opmærksomhed fra bygherrerne.

Hovedlokaler collager

Som mange andre komponenter i et designprojekt udføres i første omgang collager i flere versioner, som derefter leveres til kunden til gennemgang. Kollagenes vigtigste opgave er at identificere stil- og farvepræferencerne hos lejligheden eller hussejere, for at definere deres smag og vaner i form af indretning, møbler og indretning samt at beskrive den atmosfære og stemning, som kunden gerne vil se i hvert enkelt rum.

Kollager skabes altid i forskellige farver, idet der anvendes markant forskellige nuancer af mætning, der ofte bruger kontrastfarver. Desuden forsøger designeren i disse begreber at vise de forskellige muligheder for indretning og dekorative elementer, der kan være involveret i projektet. Sammen med collager kan eksempler på færdige interiører også diskuteres, det hjælper også til mere præcist at bestemme kundens præferencer.

Sweep de vigtigste lokaler

Efter at det endelige koncept er godkendt og de nødvendige materialer er valgt, udvikler designeren vægfejninger for alle lokaler af objektet. På baggrund af disse udviklinger vil bygherrer efterfølgende udføre det sidste trin i reparationsarbejde - vægafslutning. Til kunden gives et feje en visuel ide om, hvor meget færdiggørelsesmateriale der skal bruges, arrangement af møbler i forhold til væggene og dens dimensioner samt placeringen af ​​alle de planlagte dekorative elementer - fotobaggrunde, paneler, spejle, vægpaneler og så videre.

Ligesom de øvrige tegninger og planer, der er oprettet til designprojektet, er fejderne forsynet med noter, der skal lede og rette fremskridtene i arbejdet og være særligt opmærksomme på bygherrer, butikscheferne for efterbehandling materialer og møbler og kunderne selv til nogle vigtige detaljer og nuancer. Udviklingen af ​​køkkenet giver dig mulighed for hurtigt at beregne prisen på det færdige headset fra forskellige virksomheder og træffe den bedste beslutning baseret på forholdet mellem pris og kvalitet.

Sweep kabinetter og walk-in closets

Udvikling af opbevaringsrum, garderobeskabe, walk-in closets og andre lignende opbevaringssteder beliggende i forskellige dele af en lejlighed eller hus udføres altid adskilt fra resten af ​​lokalerne. Ved udvikling af et designprojekt giver disse koncepter dig mulighed for at organisere det ledige rum funktionelt og så præcist som muligt bestemme, hvor mange ting der kan placeres på hvert enkelt sted. Derefter vil ejerne, som i sidste ende vil ændre situationen, kunne bruge de samme tegninger til at bestille en ny påfyldning af skabe og omklædningsrum, og tilpasse dem til nye opgaver.

Sweep vægge med flise layout

Indledningsvis vælges flere flisekollektioner til designprojektet, hvorfra de første layouter er lavet, så du endelig kan beslutte dig for en specifik samling, farveskema og selve typen af ​​fremtidige layout - lodret, vandret, offset og så videre. Parallelt skal antallet af decorer i det fremtidige layout være klart, da de samlede omkostninger af de nødvendige materialer direkte afhænger af dette. For bygherrer vil dette feje tjene som vejledning når man lægger fliser, der klart viser både udgangspunktet for layoutet og placeringen af ​​individuelle elementer i forhold til vægge, sanitetsudstyr og hinanden.

VVS udstyr layout plan

Først og fremmest er denne plan nødvendig for rørlæggere, som vil udføre forsyningen med al kommunikation af vandforsyning og dræning både i badeværelser og sanitære anlæg og i køkkenet, herunder til passende husholdningsapparater. På denne tegning er modellerne af det sanitære udstyr, der er valgt til projektet, angivet, den nøjagtige justering af dens placering på væggene er lavet, og placeringen af ​​andre elementer - blandere, opvarmede håndklædestænger og lignende noteres. For at forenkle installationen og fjerne eventuelle fejl, fejl og ændringer, er tekniske kort fra producenten af ​​det valgte VVS-udstyr inkluderet i layoutplanen.

Specifikationer for materialer og indretning

Efter at have gennemført alle diskussioner med kunden, foretaget de nødvendige justeringer og endelige godkendelse af de indsendte visualiseringer, tegninger og fejninger, begynder designeren at forberede projektet til levering og tælle de færdige materialer, der er nødvendige for implementeringen. I denne specifikation, der er lavet i form af et bord på flere ark, er navnet på et bestemt materiale givet, billedet er angivet, det nøjagtige beløb og det rum, hvori materialet vil blive brugt, er angivet. Det skal tages i betragtning, at alle tallene er indtastet i tabellen uden en bestand, da sidstnævntes nummer helt afhænger af kundens ønsker.

Photorealistic 3D visualisering af lokaler

3D-visualiseringer er billeder af fremtidige lokaler, der giver dig mulighed for at se det ønskede resultat godt inden reparationens afslutning. Lignende billeder er lavet til alle de vigtigste lokaler i en lejlighed eller hus, altid fra flere vinkler. Ofte viser 3D-visualiseringer et bestemt rum under forskellige forhold - f.eks. Om dagen med naturligt lys, om aftenen med hovedlyskilden eller med dæmpet baggrundsbelysning.

Når der oprettes visualiseringer, tages der hensyn til alle tidligere aftalte kundernes forhold og parametre: Indretningens farve og belysningsløsninger, indretning af møbler og dekorative elementer, installation af husholdningsapparater og køkkenudstyr, efterbehandling materialer, metoder til at lægge gulvbelægninger og fliser osv. Takket være sådanne billeder fremstår det fremtidige interiør for ejerne med egne øjne, hvilket gør det lettere at træffe beslutninger vedrørende bestemte detaljer og valg af specifikke materialer.

I overensstemmelse med kundens ønsker og de seneste ændringer udføres den endelige revision og korrektion af billederne, hvorefter 3D-visualiseringerne modtager endelig godkendelse. Fra dette tidspunkt bliver de til en prøve, som kun kan følges for at opnå det ønskede resultat.

Tegning et loftplan

For nylig vendte alle dekoratører af verden igen deres opmærksomhed mod lofterne. Måske er dette en forbigående mode, og måske en trend der varer i årtier. Vi vil leve og se, men for nu lad os lære at tegne den korrekte loftplan, bare i tilfælde.

Loft indretning er ikke en uhyggelig gipsvæg konstruktion, med bølger, altid tre-etagers, falder på hovedet. Husk det gennemsnitlige indre af 90'erne? Jeg vil virkelig have dig til at huske dine lofter og smil. Dette er alt tilbage i fortiden med mine læsere - jeg er sikker. Du kan heller ikke glemme - vores liv, vores historie.

Flerlagslofter gerne lave bygherrer i dag. Dette er penge. Og mange flere fortsætter med at ønske stræklofter, der skinner og skinner, spejl, farvet med rhinestones. Hvorfor? Et mysterium for mig. Der er intet bedre i det indre af et almindeligt fladt direkte, lige loft. Kun i nogle tilfælde er det nødvendigt at virkelig ændre planen og tegne et komplekst loft.

Enkel det vil være eller svært i dit hus er helt ubetydeligt for tegningerne. Loftplanen er en del af de dokumenter, du medbringer til formanden.

Og i dag lærer vi at tegne en loftsplan, så både formand og hele familien forstår. Overvej gode eksempler på komplekse lofter og eksempler på deres brug.

Husk ordningen, hvor mange planer har vi brug for at tegne alt for at komme hen til reparationen fuldt væbnede:

af Oxana Panteleeva

Vi har allerede tegnet en møbelplan, lagt alle VVS på steder og udarbejdet en plan for inventar.

Tiden er kommet for at tegne en smuk og korrekt loftplan.

Hvorfor tegner vi loftplanen efter fastgørelsesplanen? Det er enkelt: Lampen er monteret på loftet eller indlejret indeni. Valget af armaturer kan påvirke loftets design meget.

Ud over armaturplanen skal du også på dette tidspunkt udarbejde en plan for alt udstyr til luftudveksling i dit drømmehus! Jeg ved ikke, om det er nødvendigt at skrive en separat artikel om klimaanlæg og klimaanlæg. Under alle omstændigheder skal du finde oplysninger om ventilationsomkostningerne før konstruktionens start.

Hvis du har planlagt et komplekst klimastyringssystem for dig selv, så advarer jeg dig: disse kamerater kommer først til hjemmesiden! De tilbyder dig et layout af alt udstyr fra rør til dekorative gitter. Deres indviklede og undertiden komplicerede ordning vil være en prioritet for det efterfølgende arbejde på lofter. Det ser sådan ud:

fra projekt af studiet "The Wave of Decor"

At vide, hvordan rørene vil passere, vil du være i stand til at forstå, hvordan du bliver nødt til at sy dem op, forstå hvor meget loftet går ned, og hvor vil den største nedstigning være. Som i denne henseende kan du arrangere alle lysene smukt. Og ikke forkæle dit interiør.

Du skal have hånden til at begynde at tegne en loftplan:

 • møbler og VVS plan
 • air condition plan
 • lamper og klart vide hvor overhead, og hvor den indbyggede

Vi vil trække igen på eksemplet af en velkendt en-værelses lejlighed:

Med dette arrangement af møbler:

Vi tegner en lampelys som denne:

De spotlights du valgte er alle indbyggede, men lysekronerne er almindelige.

Og vi ved, at der ikke er klimakontrol, men der vil kun være et klimaanlæg på væggen mellem to vinduer. Men! Du har en planlagt udstødning, og du skal skjule røret i en smuk kasse eller på en eller anden måde løse dette problem.

Loft højde - 270 cm (skrevet på planen).

Hvad skal man gøre næste? Først bryg kaffe og åbn en chokoladebar, chokolade hjælper hjernen til at fungere godt, så det bliver meget flot!

Loftet for det implementerede projekt i 2016. Studio "The wave of decor". Dekoratør Oksana Panteleeva

Kom i gang. Hvis du ikke har en plan for "bølgerne" i loftet, så råder jeg dig til ikke at fantasere eller pervertere i en højde på mindre end tre meter. Du bør ikke blive involveret i komplekse lofter, det er derfor:

 • For det første er det ikke moderigtigt og aldrig i trend
 • For det andet spildte penge
 • For det tredje skal interessante kompakte lofter opfylde en bestemt stilistisk ide om forfatteren, og uden hjælp fra en professionel dekorator vil det være svært at klare her

Derfor er vi ikke kloge, men vi gør rationelt med følelse, korrekt og korrekt placering af accenter.

Et eksempel på rumzonering. Smukt loft. Projektdesigner Oksana Yusupova - www.instagram.com/feodosiya/

Hvor finder man de rigtige accenter i loftet? Loftet kan være ansvarlig for den sværeste opgave sammen med placering af møbler - visuelt opdele rummet i "funktionelle zoner".

Hvordan kan dette gøres på vores eksempel? Vi ser:

Vi delte loftet i funktionelle og logiske områder af lejligheden. Fremhævet af farve to niveauer: lyserød og lilla.

Pink vil være over boligareal: spisestue og sofa dele og lilla - dette er service dele: et køkken, en indgang, en garderobe og et badeværelse. Alle de indbyggede lys og et rør fra hætten kommer ind i den lilla zone - fantastisk.

Det næste trin er at bestemme loftssænkende højde. Hvor mange millimeter bliver det "rene" loft lavet af gipsplader faldet i forhold til det "beskidte" loft af beton, dem til gulvpladen i dit hus.

Faktorer der påvirker sænkning af loftet:

 1. du sænker loftet på samme niveau over hele området af lejligheden med det krævede beløb (for eksempel, så armaturerne og udstødningsrøret normalt står)
 2. du deler loftet med funktionelle zoner, og du vil have højdeforskelle mellem dem
Smukt farvet loft i projektet Diana Balashova www.instagram.com/diana_balashova/

Den første mulighed gør et fladt loft overalt. Til den optimale sænkning af loftet tager vi størrelsen af ​​rørene eller lampen. Bemærk venligst at på grund af røret kan det være nødvendigt at sænke loftet til 25-30 cm! Dette er for meget i en højde på 270 cm og for urimeligt. Forgæves undervurderer du ikke loftets niveau for noget peberkager og slik.

Som min kollega siger: "Jeg ønsker dig højt til loftet og store vinduer til hele ferien" - og hvor rigtigt hun er!

Et eksempel på at sænke loftet for en luftkanal i min lejlighed. Foto: Dina Alexandrova

Historie nummer to er mere rimelig - sænker loftet, hvor det er fysisk nødvendigt.

Du har besluttet, at det rosa loft, i hvilket rør ikke passerer, der ikke er indbyggede lamper, må kun udjævnes. Sammen med superintendenten træffer du en beslutning - gipsplader eller gipsplader. Herved afhænger værdien af ​​X for det rosa loft. Hvis du har en gipsjustering, så vil loftet i gennemsnit falde 50 mm.

Det næste skridt er at få alle de tekniske kort over rør og inventar. Find ud af det største beløb for at sænke loftet. Det hele afhænger af dit ønske i første omgang: hvor klar eller ikke villig til at ofre højde, da der er to scenarier:

Den første mulighed: Vi tager som basis rørets højde, for eksempel 300 mm, og sænker hele lilla loftet med 300 mm, så det er nøjagtigt: her har vi 50 mm og her 300. Så på planen skriver vi til bygherrer med alle symbolerne.

Den anden mulighed: Ideen om at sænke loftet med 300 mm overalt, chokerer dig. Derfor er loftet nu funktionelt inddelt i tre zoner: lyserød til justering, lilla for lamper, grøn til et rør fra hætten. Og dimensionerne vil f.eks. Være 50 mm til justering, 100 mm til lamper og 300 for rør.

Nu er det øjeblik, hvor det er bedst, at du laver et loft.

Det ville se primitivt ud som dette: Forestil dig at du tog en stor sav, lavede en fiktiv lige linje langs tv-køkkenets akse (læs om HER) og skåret loftet langs denne linje.

I dette afsnit forstår du straks, hvor mange mm du vil se i trinene.

Tip: Dybden af ​​boksen over de øverste køkkenskabe gør dybden specielt til dine planlagte eller eksisterende skabe.

Hvad er skåret til? For eksempel til stucco. Hver stucco cornice har en højde langs "væggen", og vægafsnittet hjælper med at se om den planlagte stucco cornice passer eller ej, du skal øge højden af ​​lumenet (sådanne trin kaldes) eller ej.

For eksempel: langs omkredsen af ​​den lyserøde del ved krydset med violet vil du lægge en smuk stukkeskive som denne:

Vi ser på dimensionerne: højde langs væggen H = 83mm. Og vi har en clearance svarende til 50 mm! Hvad er konklusionen? Eller vi leder efter en cornice, der passer 50 mm langs væggen, eller øger clearance til det ønskede mærke, så bliver det sådan:

Jeg håber, at mine illustrationer er klare. Og nu er det ikke skræmmende at tegne en loftplan.

Nyttig på:

Vi overvejede et temmelig simpelt og fælles scenario. Mere komplekse lofter kræver et andet forberedende arbejde. Fordi selv beregningen af ​​den korrekte sænkning af loftet i de forskellige sektioner afhænger af et stort antal faktorer, arbejder væggenes linjer, alle højderne på listerne, tilgængeligheden af ​​kommunikation og møbelhøjden her.

Svetlana Arefieva, en udsmykers arbejde. www.instagram.com/arefieva_svetlana/

Om stucco lidt mere:

Jeg er tilhænger af at have taggrunde (og ikke basisplader, fileter osv.) Ved krydset mellem væg og loft i vores huse. Som min lærer sagde: Vi burde ikke leve i kasser. Han har ret på mange måder. Derfor, hvis du har den samme mening eller har valgt en stil, der kræver tilstedeværelse af gardinstænger i projektet, skal du vælge dem, før du begynder at tegne en loftplan, så det ikke bliver smertefuldt smertefuldt og derefter genopretter alt.

Og godt stuck er meget bedre end et sådant mareridt fra bølgerne i lofterne. Især det ser forfærdeligt ud, hvis loftet ikke er højt. Der er ikke noget stilfuldt og fashionabelt her, det ses ikke i moderne magasiner og blandt topdesignere og arkitekter. Tænk derfor en million gange, og tag den rigtige beslutning til fordel for at opgive sådan "skønhed".

Hvordan ikke at gøre! potolok-exp.ru

Vores professionelle loftsplaner er naturligvis ikke så enkle, og alt fra A til Z er angivet der for at gøre det klart for bygherrer et hundrede procent eller mere. Men hvis du læser omhyggeligt alt nu, vil den opnåede viden være nok til at læse og forstå den faglige plan.

Især hvis du vil komplicere dit liv med en rig stucco dekoration eller loft bjælker, som også kræver konstruktiv undersøgelse, eller du har et kompliceret klimaanlæg, der meget påvirker loftet.

Et eksempel på en loftplan, der er inkluderet i studiets dokumenter:

Planer, nedskæringer, knuder. Erklæringen af ​​hele stucco. Tegninger af stuck på vores skitser - dette er et seriøst og stort job. Men jeg er nødt til at introducere dig til processen.

Og for dig selv er det nødvendigt at lære: at gøre planerne ret enkle og klare. Som følge heraf skal alt arbejde få noget som dette:

En sådan ordning vil allerede være mere forståelig for dig og for bygherrer. Og ikke "rock art" på loftet af små. Kridt - så trækker du i henhold til din egen ordning på beton for at sikre igen, at alt er beregnet korrekt.

Og nu ser vi på et udvalg af smukke lofter med et par kommentarer.

Projekt af Kirill Istomin

Vi ser tilbage i farvede lofter, men i en ny, meget stilfuld læsning - adopter og vær ikke bange for at bruge farve til loftet. I hemmelighed: Jeg har ingen hvide lofter i mine projekter, for i min foretrukne palette, som bruges, er der 29 nuancer af hvidt.

foto ved indvendige låse | DOMINO Santoro Signature Homes

Fretwork og mønstre på lofterne vil ikke miste relevans. Især hvis: det giver højde, udføres stilfuldt og med god smag.

Billeder af Troy Thies Yawn Design Studio

Caissons i loftet kan enten være rigtige fra træ, i henhold til alle reglerne for kofangerede lofter eller i lette versioner (Caisson i arkitektur er et element i opdeling af loftet eller den indvendige overflade af hvelvet.)

Colour caissons ser smukke og stilfulde, farve viser deres dybde og understreger geometri. Men her igen er højden meget vigtig.

Jean-Louis Deniot-projektet Svetlana Arefieva

Og alligevel er et lyst fladt loft på 99%, hvis du laver reparationer uden hjælp fra en dekorator, den bedste løsning, du ikke bliver træt af i et år, hvor du kan bringe enhver stil og ikke være afhængig af det, hvis du vil bytte en stol meget med en sofa.

af Alexander James Interiors

Og selvom indretningen selv er lys - loftet er en stor følgesvend for ham:

Projekt af Kirill Istomin

Så i dag talte vi med dig om, hvordan man kan tegne en smuk loftsplan ved dine egne hænder. Hvad skal overvejes, glem ikke. Vi lærte, hvorfor alle de tekniske egenskaber ved lamper og klimaanlæg er vigtige.

Vi mødtes med begrebet "skåret" loftet. Og de kunne endda tegne det selv. Vi så en professionel loftplan og kigget på de smukke elegante lofter i projekter af berømte dekoratører og designere.

Jeg tegnede illustrationer, så alt var klart og let for dig, jeg håber du sætter pris på det.

Tak for din opmærksomhed! Bliv hos mig og sørg for at dele med dine venner ideerne fra bloggen "On the Wave of Decor" og vente på nye interessante artikler! Og...

Loftsdesign: finesserne af indretningen

At gøre loftet i hjemmet er en nøgle komponent i det indre af ethvert rum. I dag er konstruktionen af ​​loftszonen lignet kunst: Med omhyggelig og kreativ tilgang giver det dig mulighed for at skabe en unik sammensætning, hvorved opfattelsen af ​​rummet ændres. Overvej de eksisterende designkompositioner.

Særlige egenskaber

Udformningen af ​​lofter i en lejlighed eller privat hus er underlagt karakteristika for et bestemt rum. På samme tid er der små ting, der spænder fra området og slutter med formens bredde. Indledningsvis udføre en visuel inspektion af hele rummet, givet dets formål. Efter udarbejdelsen af ​​projektet, som skal tage højde for en række nuancer:

 • Formen af ​​loftet vil afhænge af formålet med rummet. For køkkenet kan det for eksempel være enklere, for design af et opholdsrum kan designet kompliceres med flere accenter.
 • Farveforhold. Den er valgt ud fra graden af ​​belysning af et bestemt rum. Samtidig må vi ikke glemme den stilistik, der er valgt til interiøret: Det er vigtigt at observere balancen af ​​farver, idet man i hvert tilfælde vælger præcis det område, der er karakteristisk for en bestemt retning. I dette tilfælde skal skyggen af ​​loftmaterialet blødgøre den indre sammensætning.

En kompleks struktur bør ikke overfokusere på sig selv. Hvis udsmykningen af ​​loftet vil blive brugt lyse farver i store mængder, vil det bryde harmoni af situationen, vil atmosfæren i rummet miste følelsen af ​​hjemme komfort.

 • Ofte kan begrænsningen af ​​strukturen være en brudt udsigt til et rum. Dette aspekt vil øge omkostningerne ved dækning. Der er dog en fordel: Du kan visuelt opdele rummet i separate områder, for eksempel gennem forskellige niveauer. Dette vil gøre det muligt at skabe en diskret organisation i lokalet, samtidig med at man ændrer opfattelsen af ​​manglen på loftdesign.

Tayutkino spejl

Mest læsbare

I dag:

For hele tiden:

For sidste gang:

Design projekt. Sammensætning af projektdokumentation

Listen over projektdokumentation er opført her, hvor kunden sammen med bygherrer vil kunne realisere en smuk ide til det virkelige liv. Dette er den samme pakke med dokumenter, som kunden modtager i hans hænder efter afslutningen af ​​designarbejdet. Fra dette punkt kan du sikkert begynde at reparere eller bygge.

Et designprojekt er et værktøj, der optimerer reparationsomkostningerne (rekonstruktion) for enhver boligforbedring (eller offentlige lokaler). Sådanne tegninger med varierende detaljer giver os mulighed for at bestemme omkostningerne ved reparation (rekonstruktion) med stor nøjagtighed, og om nødvendigt i diskussionsfasen af ​​designprojektet er det muligt at vælge den bedste løsning i henhold til kriteriet om "priskvalitet".

Materialerne, der præsenteres her, er et eksempel på en endelig designbeslutning, hvad kunden og designer kommer til under det fælles arbejde med at diskutere en række spørgsmål relateret til ruminddeling, funktionalitet og bekvemmelighed, valget af færdige materialer, den valgte stil, mængde arbejde og tekniske specifikationer. Mellemliggende muligheder for at arbejde med design er udeladt.

Det hele starter med en måling. En designer kommer til dig og omhyggeligt måler alle broer og broderier i dit hus. Alt dette er lavet i form af tegning med alle anvendte dimensioner. For eksempel:

Denne tegning er grundlaget for alt yderligere arbejde. Først og fremmest begynder arbejdet på lejligheden. Dette er den længste fase. Tar op til 50 procent af alt arbejde. Efter at kunden har fastslået ved hjælp af designeren (under hensyntagen til den nuværende lovgivning om ombygning) om zoneopdelingen af ​​lokalerne, er den endelige kundegodkendte ombygningsbeslutning foretaget i form af flere planer: For det første er planen for demontering af de eksisterende ikke-bærende skillevægge, hvor alle vægge, der skal demonteres, angivet. Alle nødvendige størrelser er sat på de samme tegninger, der henvises til yderligere sider til synspunkter om nødvendigt for at afklare demontering af forskellige komponenter:

Næste er en tegning med en plan for at installere nye partitioner med en angivelse af materialet til installation. Alle nyopførte skillevægge, glasruder af balkoner, huler er sat på tegningen, højden af ​​de nye døråbninger er angivet. Alle nødvendige dimensioner anvendes, og der henvises til yderligere tegninger af forskellige samlinger, hvis det er nødvendigt:

Alle tekniske aspekter af ombygning skal derefter aftales i de relevante tilfælde. Om nødvendigt suppleres designprojektet med ingeniørprojekter, der hver især udføres i de respektive organisationer.
Et nyt lejlighedslayout med fuldt anvendte dimensioner udstedes i et særskilt ark:

Enhver lejlighed vil være livløs, hvis der ikke er strøm i den. For at sikre minimale omkostninger til ledning af elektriske ledninger og at tage højde for alle designforbedringer til indvendig belysning (og i øjeblikket er brugen af ​​lys et meget kraftfuldt værktøj til at forme rummet og skabe dets humør) for at kunne udføre en kompetent (og derfor holdbar) brug klimaanlæg, gulvvarme, telefon, fjernsyn og anden netværkskommunikation; der er tegnet en elekstraktion med angivelse af deres formål og at finde alle andre elektriske apparater:

Fortsæt med at fortsætte det elektriske tema, fortsæt til belysningen. Til dette gøres planen på et særskilt ark til placeringen af ​​alle belysningsenheder med angivelse af deres navn og formål (lysekrone, væglampe, loftslampe), angiver placeringen af ​​kontakterne. En plan med hængende lofter anvendes på den samme tegning, hvilket angiver fra placeringenes dimensioner og højder. Den ekstra tegning er en del af et ophængt loft, om nødvendigt under hensyntagen til dets design:

Vi vender tilbage til jorden, eller rettere til gulvet. For at gøre dette tager vi samme grundplan efter genopbygningen og pålægger den en grundplan med angivelse af belægningsmaterialet i forskellige områder, sektionernes konfiguration (om nødvendigt) og gulvets højde, hvis der er forskelle i rummet:

Designprojektet indeholder en tegning med placeringen af ​​møbler og udstyr. Planen angiver alle funktionelle områder og deres områder:

På samme eller på et særskilt ark anvendes planen for udstyrets placering i badeværelserne:

Hvis projektet giver mulighed for isolering af en balkon eller loggia, udarbejdes et planafsnit med en angivelse af listen over anvendte materialer og deres placering. Alle nødvendige monteringsafsnit er givet:

Hvis projektet giver mulighed for montering af forskellige gipspladekonstruktioner, udføres der planmæssigt planer for disse konstruktioner med angivelse af alle størrelser og placeringer af layoutet på lejlighedsplanen.
Disse tegninger er den vigtigste og nødvendige del af designprojektet.
Generelt kan listen over dokumenter være som følger:

1. Den dimensionelle tegning med en binding af ingeniørkommunikation.
2. Plan for demontering af skillevægge og ingeniørkommunikation.
3. Plan af de opstillede skillevægge.
4. Grundplan efter ombygning med dimensioner.
5. Plan for anbringelse af hygiejneudstyr med bindende udgivelser og bilag til montage tegninger fra producenten.
6. Planlæg loftet, der angiver den anvendte type materiale, de enkelte knudepunkter og sektioner. (Antallet af tegninger afhænger af niveauet af loftets kompleksitet).
7. Plan for placering af belysningsanordninger, binding af belysningsudgivelser, plan af kontakter, der indikerer optagelse af grupper af lamper.
8. Udformning af stikkontakter og elektriske ledninger med henvisning til geometriske dimensioner.
9. Udformning af elektrisk gulvvarme med regulator.
10. Gulvplan med angivelse af gulvniveau, type gulvbelægning, mønster og dimensioner. Afsnit design af gulvet med angivelse af lagene af belægningen. (Antallet af tegninger afhænger af niveauet af kompleksitet).
11. Forklaring af gulvbelægning med angivelse af område og artikelnummer på det valgte materiale.
12. Skær og scan vægge med dekorative elementer. (Antallet af tegninger afhænger af antallet af dekorative elementer).
13. Udvikling af vægge med fliser layout med instruktioner af størrelser, artiklen og området af det valgte materiale.
14. Tegninger af tilpassede produkter (udført om nødvendigt).
15. Planlæg arrangementet af de udvalgte møbler.
16. Specifikation af døre med angivelse af størrelsen på døråbninger.
17. Tegninger eller tegninger af drejninger, smedning, andre dekorative elementer.
18. Farvepas i form af farvepaletter trykt på fotopapir.
19. Den endelige visualisering af hvert værelse med tre eller fire punkter.

Kundens hænder modtager en vægtig pakke med dokumenter fra 20-40 ark med alt, hvad der er nødvendigt for planens gennemførelse.

Tegninger af gipsplanklofter: hovedmål og afstande

Hvad skal gipsplankloftegninger tage i betragtning? Hvilke størrelser og afstande skal iagttages under installationen? Hvad bliver ordningen for montering af rammen, når loftsømmer med gipsvæg? Lad os prøve at finde ud af det.

I begyndelsen - en lyrisk uddybning. Detaljeret tegning af loftet er yderst sjældent. Faktisk er det kun nødvendigt at koordinere projektets detaljer med kunden. Dem, der installerer loftet i deres egen lejlighed, er ofte begrænset til en skitse, der angiver hovedmålene.

For at skabe en kompleks struktur - skal du stole på nogle grundlæggende principper for fastgørelse og dimensioner.

Hvad mere kan der være behov for så detaljeret som muligt plan af gipsplader loftet?

 • Præcis beregning af materialekonsumtion. Først og fremmest vedrører det store rum, hvor komplekse fladens lofter er designet. Indkøb af profil og ark ved øje kan være for dyrt (se Beregning af gipspladens loft: hvad og hvor meget at købe).

Bemærk: Selv med et detaljeret projekt er det stadig bedre at købe gipsvæg og profiler med en vis margen, omkring 10-15 procent. Omkostningerne ved beskæring er uundgåelig.

 • Godkendelse af rammefastgørelsespunkter med kommunikationsplanen. Hvis ledninger i lofter i loft og vægge er skjulte, er det bedre at bruge tid på præcis planlægning under forberedelsen af ​​installationsarbejdet, og ikke på udskiftningen efter en kortslutning.
 • Oprettelse af en generel plan for rummet med indbyggede møbler. Hvis møblerne til køkkenet eller hallen er bestilt samtidig med installationsarbejdet, er det bedre at vide på forhånd, ned til millimeter, hvilken højde er til din rådighed, og hvor de spotlights, der er skjult i loftet, vil blive placeret.

Ofte er en tegning med nøjagtige dimensioner nødvendig for at koordinere projektet med kunden. Ved reparation er din lejlighed begrænset til en skitse.

Etage loft

Til at begynde med vil vi adskille det enkleste tilfælde. Vi monterer et simpelt loft på et niveau. Hvad vil rammen for gipspladens loft se ud, og på hvilke afstande at navigere?

ramme

 • Grundlaget for rammen er profilen UD, der omgiver rummet omkring omkredsen. Den nøjagtige afstand fra loftet afhænger af graden af ​​ujævnhed i loftet og på tilstedeværelsen eller fraværet af den indbyggede belysning.

Spotlights kræver en overlapningsafstand på mindst 5 centimeter. Hvis de ikke er - profilen er monteret tæt på overlapningens nederste punkt.

Profilflow er lig med rummets omkreds, afrundet til et stort antal lameller.

 • CD-profilen vil være placeret på tværs af rummet. Afstanden mellem profilerne ligger inden for 50-60 centimeter. Det er fastgjort til loftet med suspensioner i samme interval.
 • Vinkelret på de vigtigste cd-profiler er monteret over leddene af gipsplader. De kan installeres på forhånd eller direkte ved tilslutning af ark. De er forpligtet til at sikre fugeens ustabilitet: kanterne af de tilstødende ark monteres strengt på en profil.

Taket på to niveauer kan være enklere end enkeltniveauet.

gips gipsplader

Tegninger angiver som regel ikke grænserne for de enkelte ark. Den eneste parameter, der er forbundet med gipsvæg og nyttig til beregning af antallet af selvlukkende skruer, er forbundet med trinnet med fastgørelse af gipsvæggen til profilen. Den er højst 25 centimeter.

Fler niveau loft

Hvis loftet i rummet har højdeforskelle, vil ordningen blive meget mere kompliceret. Ikke kun på grund af at det bliver mere udvidet langs lodret: Yderligere niveauer vil tvinge os til at styrke rammen. Af hensyn til materialets økonomi vil vi kun styrke det, hvor det er nødvendigt - direkte nær den lodrette del af loftet.

Ved tegning af tegningen skal følgende parametre og afstande overvejes:

 • Loftet på første niveau bruger standardafstanden mellem cd-profilerne og standardafstanden mellem suspensionerne: 50-60 centimeter. Imidlertid er profilerne, under hvilke loftet på anden niveau er placeret, fastgjort med suspensioner hver 40 centimeter. Trinet mellem profilerne under loftet på andet niveau er også 40 cm.

Bemærk venligst: Denne indikation gælder naturligvis kun for de profiler, der tegner sig for en del af vægten af ​​loftet på andet niveau. Hvis overgangsrammen i højden ikke er knyttet til profilen - i form af belastning, ændres ingenting for det.

På den ene side, jo oftere er profilen - jo mindre sandsynligt er loftet til sag. På den anden side - glem ikke at spare materialer.

 • Den mindste forskel i højden mellem loftsniveauerne er lig med tykkelsen af ​​gipspladen. En simpel fastgørelse af arket skåret ud ifølge skabelonen vil allerede give loftet en lettelse, genoplive den.
 • Den optimale forskel mellem niveauerne med hensyn til nem installation er lig med bredden på CD-profilen, 60 millimeter.
 • Hvis forskellen mellem de første og anden niveau lofter ikke overstiger 20 centimeter, er det ikke nødvendigt at forbinde de nederste og øverste dele af rammen af ​​den lodrette sektion med stativer.

Undtagelsen er, når loftet på andet niveau er monteret nær væggen uden bøjler og har en lille bredde. Derefter kommer al sin vægt på profil UD, fastgjort til væggen og på stativet. De placeres med mellemrum på 25-40 centimeter.

Nogle gange erstatter racks succesfulde suspensioner.

Nyttige tips

De er forbundet mere med installationen af ​​lofter af gipsplader end med oprettelsen af ​​deres tegninger.

Men jeg tror, ​​de kan være nyttige.

 • Kredsløb omfatter ofte skjult baggrundsbelysning. Energibesparende og LED-lamper er ideelle til hende, men glødelamper bør ikke bruges. De vil opvarme luften stærkt i et begrænset rum over loftet. Før eller senere vil det føre til revner.
 • Plader af gipsvæg er syet til profilen ikke tæt på hinanden, men med et hul på 5 millimeter. Mellemrummet er fyldt med kitt under færdiggørelsen.
 • Hvis du limer leddene af arkene med en serpyanka - et specielt bånd, der sælges i hardwareforretninger - så vil det være muligt at undgå revner i leddene efter nogle år (se Sprækker på gipspladens loft, årsager og retsmidler).
 • Når du installerer flere niveauer som en lodret overflade, kan du bruge det sædvanlige hardboard. Det er meget mere fleksibelt end GCR.

konklusion

Som det allerede er sagt, er en skitse, en skitse og ikke en tegning af gipslofter mere nyttig ved reparation af et hus. Den nøjagtige angivelse af størrelsen er ofte problematisk allerede på grund af den langt fra ideelle væggeometri i de fleste af husene.

Kompromis kan være en skitse, der angiver hovedmålene.

Men hvis du ønsker det, kan du lave et detaljeret diagram over det fremtidige loft. Men vær forberedt på at rette den under reparationsprocessen. Succeser i kreativitet!