Grundlæggende sidespor: efterbehandling, start og tilslutning

Når man afslutter facaden af ​​et landhus eller et privat hus, er valg og korrekt brug af yderligere elementer af stor betydning. Komponenter letter arbejdet og giver dig mulighed for at skabe en mere attraktiv type foring. Hoveddetaljer: start-, forbindelses- og efterbehandlingssider. Hver af dem har visse parametre og funktioner ved installationen.

Funktioner og egenskaber ved profiler til montering af sidespor

For at sikre en mere pålidelig forbindelse mellem panelerne producerer alle producenter komplementære produkter. Det er nødvendigt at tage hensyn til hver arts egenskaber.

Startlinje

Den oprindelige profil er det første og grundlæggende stykke. Den har en kompleks form, som kan opdeles i to elementer:

 1. Øverste del Inkluderer en række aflange huller, der tjener til sikkert at rette til bunden. Afhængigt af varianten kan den have en eller to rækker monteringsspalter.
 2. Nedre sektion. Dette element i form af en zigzag er en del af låseforbindelsen og giver pålidelig fastgørelse af den første del af sidesporet.

Størrelsen på den oprindelige profil i forskellige modeller er forskellig, men formen er ens overalt

Du burde vide det! De indledende og endelige strimler ved montering af metalstænger "L-bar" er arrangeret i omvendt rækkefølge, da installationen går fra top til bund.

Dimensionerne af startprofilen afhænger af fabrikanten. Hovedmål: længde - fra 305 til 366 (385) cm, bredde - 44-78 mm.

Afslutningselement

Denne skinne bruges til færdiggørelse af arbejde og er placeret under tag eller gavlets overhæng. I udseende ligner det en J-profil, men adskiller sig i en tæt pasning af en buet sektion.

Målpladen har et simpelt design.

 1. Øverste del På grund af den omvendte vedhæftning er et sted til fastgørelse af panelets kant. Siding kan simpelthen glide under bøjningstungen, men for pålidelig fastgørelse anbefales det at desuden slå det med et specielt værktøj til dannelse af "ører".
 2. Nedre sektion. Det har huller til skruer eller negle.

Afslutningsdetaljen bruges også, når den vender ud mod vinduesåbninger: Den er eksponeret langs indersiden langs rammens omkreds. Dette er især tilfældet ved afslutning af skråninger med soffits. Tage i betragtning, at med de vertikale arrangement af panelerne er de oprindelige og endelige fragmenter monteret ved hjørnerne.

Brug af en efterbehandlingsprofil, når du lukker vinduesåbninger

Størrelsen på finishpladen afhænger også af producenten. Længden overstiger oftest ikke 366 cm med en monteringsbredde på 50 mm.

Dockingdel

Dette element kaldes også H-profil. Hovedformålet er en pålidelig dockning af panelernes kanter i tilfælde af mangel på længde eller behovet for at gennemføre en designplan. Fastgøreren finder også anvendelse, når den vender mod de store vinduesåbninger: fragmenter er anbragt på kanterne af strukturen.

Afhængig af strukturen er dockningsstrimlen enkel eller kompleks. Den første er en patchplade, der dækker panelernes samling, den anden bruges som en stik: giver dig mulighed for sikkert at fastgøre kanterne på sidesporet og beskytter basen mod miljøets skadelige virkninger.

Skematisk fremstilling af en simpel og kompleks dockingsplade.

Formen på dockingelementet ligner to J-profiler med en enkelt overdel, hvilket giver et mere attraktivt udseende. Dimensioner: længde - fra 3050 til 3660 mm, bredde på den udragende sektion - 45-75 mm.

Jtrim profil

Universal ekstra produkt: Det bruges til yderligere fastgørelse af paneler, og også som et alternativ til andre komponenter.

Universal J-trimprofiler er tilgængelige i den bredeste farvepalette.

Jay Trim kan bruges i følgende tilfælde:

 • At erstatte vinkelfragmenter af kompleks form. Profilen er monteret med docking eller overlappende ved sammenkrydsningen af ​​de to vægge. For at skabe fuldstændigheden af ​​udseendet i sidste fase er der sat fakturaformning.
 • Når man vender vinduesåbninger. Delen skal installeres langs den ydre del af strukturen omkring rammens omkreds. Fra ydersiden er hjørnesegmentet monteret, hvorefter skråningerne er dækket af paneler.
 • Til overhæng af tag og gavl ved afslutningen af ​​arbejdet. Tjener som grundlag for fastgørelse af panelerne.

J-trimeprofilen bruges oftest i arrangementet af tagskærme og vinduesåbninger.

 • Som forbindelseselement. Fugen vil se ud som to produkter rettet i forskellige retninger.
 • Til at lægge vinyl eller metal sidespor opretstående. I en sådan situation skal J-profilen monteres øverst og nederst på steder, hvor start- og efterbehandlingsremmen styrkes med det vandrette sæt.
 • Længden af ​​et sådant element er oftest 366 cm, den samlede bredde er ca. 5 cm.

  Tip! Til kælder sidespor er også brugt Jtrim-profil, fast på indersiden hjørner.

  Monteringsteknologi

  Det er nødvendigt at installere yderligere elementer under hensyntagen til nogle regler og nuancer. Dette giver dig mulighed for at udføre arbejdet uden meget besvær og undgå problemer i fremtiden.

  Nødvendige værktøjer

  For fastgørelsesanordninger vil der kræves følgende enheder:

  • Skruetrækker eller boremaskine med justerbar hastighed. Anvendes til skrueskruer, derudover kompletteres med de relevante bits.
  • Level. Kræves for at indstille lameller og profiler. Hvis du ikke udfører nøjagtig justering, vil yderligere arbejde være ekstremt problematisk.
  • Bulgarsk, sav eller elektrisk puslesag. Bruges til at trimme fragmenter til den ønskede størrelse.
  • Tænger til at skabe huller. "Ører" giver en mere pålidelig fiksering, når du slutter til målestrimlen eller støbningen.
  • Hammer. Anvendes, hvis negle bruges i stedet for skruer.
  • Mallet. Nogle gange er det nødvendigt at udstille paneler. Hvis et sådant værktøj er påkrævet, betyder det oftest, at der ikke overholdes temperaturgab.
  • Måleudstyr: lineal og målebånd.

  Et komplet sæt værktøjer til installation af sidespor

  Alt hvad du behøver forberede på forhånd til at udføre arbejde uden forsinkelse.

  Monter den oprindelige rem

  Værker begynder efter installationen af ​​batten. Alle stativer skal justeres nøjagtigt i et enkelt plan. Startniveauet for metalplade eller vinyl med et vandret arrangement af panelerne skal fastsættes som følger:

  1. Delen er fastgjort i bygningens nedre kant eller ved lavvande, hvis kælderen er oprettet separat (dens hud er næsten identisk med arbejdet med facaden).
  2. For at fastgøre det indledende element, 4-6 mm nedad fra jorden, trækkes en linje, den måles op til 40 mm. Dette er standardindstillingen for de fleste produkter 45-50 mm bred.

  Den oprindelige rem er monteret på en afstand fra jorden

 • Ved mærkning skruer er skruet eller negle er drevet ind, alt er kontrolleret af niveau. Fastgørelsen er placeret i en ret vinkel nøjagtigt i midten. Fastgørelsen starter fra midten og bevæger sig til kanterne.

  Det er vigtigt! For alle komponenter er der en generel regel - den obligatoriske tilstedeværelse af et mellemrum mellem hovedet og overfladen af ​​delen. Dette vil kompensere for termisk udvidelse.

 • Hvis det er nødvendigt at tilslutte fragmenterne i tilfælde af mangel på længden, skal de fastgøres i en afstand på 6-10 mm fra hinanden.
 • Startprodukter bruges sammen med komplekse hjørnesegmenter, så der dannes også et mellemrum mellem dem.

  Der er to muligheder for tilslutning af startstrimler og vinkelprofiler: 1 - med et mellemrum mellem delene; 2 - uden indrykning, men med trimning af neglestrimler på hjørneelementet

  Når man vælger den vertikale metode, placeres detaljerne parallelt med panelerne.

  Installer H-stik og J-profil

  På grund af det faktum, at dockeskinnen bruges til at forbinde forskellige dele af sidesporet, placeres det efter at have lagt startstrimlen og hjørnerne. Produktet placeres strengt lodret, undtagelser er kun mulige med komplekse plating muligheder, så er der behov for omhyggelig justering. Fastgørelsen udføres med skruer gennem eksisterende huller med et trin på 35-45 cm, en teknologisk afstand er nødvendigvis tilbage. Sider kan ikke passe tæt for at undgå deformation under termisk udvidelse.

  Ved tilslutning af elementer er det meget vigtigt at tage højde for dæmpningsgabet.

  Hvis en J-profil bruges som en docking eller et andet element, er proceduren som følger:

  1. Placeringen bestemmes, hvorefter delen er indstillet i den angivne retning nøjagtigt i overensstemmelse med niveauet.
  2. Hvis trimning er påkrævet (især når du arbejder med vinduesåbninger og tagoverhæng), så gøres det uden at danne et hjørne eller observere en 45 graders vinkel. Du skal indsætte sidespor med et hul, det skal ikke være en god pasform.
  3. Fastgørelsesanordninger er lavet i henhold til standardreglerne med et mellemrum mellem hoved og overflade.

  Eksterne og indvendige vinkler er ret realistiske at udstyre med en J-profil

  En sådan profil er en god mulighed for at skabe en hængslet struktur og arkivering af tagene.

  Montering af målestrimlen

  For at færdiggøre facadearbejdet skal du rette den færdige del. Det sidste panel er trimmet til den ønskede størrelse, den endelige profil er fastgjort under tagets overhæng. For pålidelighed på kanten af ​​sidesporet monteres monteringshuller. Den forreste del glider under den bøjede del af finishpladen.

  Når du bruger en sådan profil til kantvinduer, anbefales det at trimme det i en 45 graders vinkel med et lille mellemrum. Fragmenter er indstillet på åbningens indvendige omkreds og anvendes til fastgørelse af spotlights.

  Typer og egenskaber af lamellerne til mixeren

  Selvreparation bliver mere og mere populær. Meget pænere at gøre alt selv, og bonusen er den lave omkostning for arbejde (sammenlignet med prisen på hyrede håndværkere). Kvaliteten af ​​reparationen er meget vigtigere. For sådanne fans opdages specielle enheder, der gør livet nemmere og reducerer kompleksiteten til et minimum. Dette er kategorien for mixerstangen.

  Uden forbindelse til rørene og i mangel af elementer kaldet montering (forbindende del af rørledningen) eller vandudtag (type beslag) vil installationen af ​​blanderen være meningsløs. Pladen er nødvendig for nem tilslutning af blanderen til vandforsyningssystemet.

  Moderne tilbehør hjælper:

  • udføre installationsarbejde med egne hænder
  • Fastgør ventilen uden centrering;
  • kombinerer i sig to vandstik: til koldt og varmt vand;
  • egnet til alle typer mixere (til en eller to vandhaner);
  • Du kan installere mixeren efter at have fuldført alt arbejdet.

  struktur

  Plank er en speciel mount, der har to knæ og en ideel hældningshældning. Hvert knæ har en speciel belægning og gevind til tilslutning til excentrics. Dette element refererer til tilbehørssektionen, så hvis du søger efter sådanne enheder på websteder og onlinebutikker, skal du søge efter det afsnit, du har brug for. To knæ har kun en klassisk plank, der er muligheder for 3 og 4 stykker. Det er fastgjort til skruerne og dowels. Den nederste del er designet til at dræne rør. Standardforbindelse er også mulig på almindelige vandstik, som er single.

  Planken ligner visuelt to, allerede fastgjort vandstik med en målt afstand. Enkle vandstik er nødvendige til fastgørelse af adaptere til slanger og blandere, dobbelte, der er placeret i kort afstand fra hinanden, er nødvendige til fastgørelse af adapterslanger. Dobbelt vandstik på en lang plank bruges til dockning af overgangsslanger og fastgørelse af kranen (de er den samme 15 cm plank med flere rækker af installationspassager - ovenfra og under). Vi har faktisk brug for dobbelt vandstik på en lang stribe.

  Fremstillingsmateriale

  Standardstrimler fremstillet af to materialer: polypropylen (PP) og forkromet messing.

  • Plast er ikke egnet til fastgørelse af metalrør, det er kun beregnet til PVC-materiale. Samlingen er lavet ved stødssvejsning: rørene er udlagt, de skæres og derefter opvarmes de sammen med stangen, og plastiket størkner og således opnås en ret tæt samling, der ikke længere kan ødelægges eller demonteres uden konsekvenser af brud. Det betegnes med forkortelsen PP.
  • Metaltangen er designet specielt til metalrør. Samlinger kan forbindes med beslag. Den færdige ende af røret er snoet med en møtrik og en ring, hvorefter den monterede beslag er fastgjort, og hele strukturen strammes med en nøgle.

  For at lette udvælgelsen af ​​blanderen til en sådan rem er den (det metal, den plastik) tilgængelig med en afstand mellem knæene på 150 millimeter. Takket være dette design, med en forudmålt vinkel på 90 grader og centrering, har du ikke brug for komplekse beregninger. Alt, hvad der er nødvendigt, er at bruge niveauet til jævnt at fastgøre planken på væggen, hvis det ikke er tilfældet, vil den strakte tråd gøre.

  Materialer fremstillingen kan være anderledes. Dit valg afhænger af kvalitetskendetegnene og prisen, som du vil være klar til at købe et tilbehør til.

  Standardstørrelser

  Standard knæstørrelser:

  • PPR lodning: intern 20 mm (rørdiameter);
  • tråd: intern 1/2 (oftere, sådanne dimensioner betegner 20x12).

  Typer af tilbehør til blandere er brede:

  • til ledningsrør fra bunden (klassisk version) - det kan være plast og metal;
  • flow type (til PVC-rør) - egnet til komplekse forsyningsrør, umuligt fra bunden.

  montering

  • Montering af mixeren sker normalt under eftersynet.
  • Hvis der er en sådan mulighed, så laves der et hul i væggen til rørledninger. Baren "opvarmes" i væggen med 3-4 centimeter, så kun fittings forbliver på overfladen.
  • I mangel af en sådan mulighed er planken fastgjort direkte til væggen, det vigtigste er at indstille det præcist vandret (et niveau hjælper dig her). Glem ikke forseglingen (brug linse eller syntetisk spole til mere præcis tætning).
  • Ud over "opvarmning" af remmen er der mulighed for at montere det i en niche.
  • Derefter har du brug for en beslag til at installere kranen. Fastgørelseselementet er en geometrisk flad eller U-formet rem af messing og har åbninger af en vis størrelse.
  • Hvis der ikke er åbninger til eccentrics i badekar (typen af ​​adapter til fastgørelse af mixeren, hvis geometriske akse ikke falder sammen med den rotationsakse, der kræves til dockning og ændring af mixerens indretning), skal fittings med de nødvendige fastgørelseselementer købes separat.
  • Som nævnt ovenfor er beslagets beslag et knæ med to udtag, med en tråd på den indvendige overflade. Der er ingen forskel på, hvordan blanderen monteres på - væggen med PVC-rør eller metal - med en beslag eller en stang, en del af knæet sættes på røret, den anden er nødvendig for at spænde excentricerne. Således udleder vandet rør til yderligere tilslutning.
  • Der er behov for ekscentricer for at regulere blandingsventilens pasform.
  • Som konklusion skal du vedhæfte dekorative dyser, der skjuler huller og andre effekter af montering i væggen.

  Installation i gipsplader

  Installation af en gipskran er vanskeligere end at installere på en solid base. For et gipsplader er der eget tilbehør, men det kan være sværere at finde dem end en almindelig bar. Afstanden fra kanten af ​​planken til kanten af ​​vandudløbet skal være tykkelsen på 2 lag med 12,5 mm hypotank plus tykkelsen af ​​fliserens klæbemiddel med fliser.

  Til montering skal du have et træ, der er monteret bag gipspladen, hvor blanderen skal holdes, to plader gipsvæg eller dobbelt gipsvæg, en metalstrimmel samt skruer og skruer. Alt arbejde skal udføres uden unødigt pres. Ved brug af plast- og PVC-rør kan du beskadige elementerne på installationsfasen.

  Prisen på linjen varierer fra 50 rubler til 1.500 rubler: alt afhænger af kvalitet, materiale, oprindelsesland og den garanti, den er villig til at give. Da vandstikkene skal kunne modstå trykket på hovedet og høje temperaturer, bør garantien være passende.

  Under alle omstændigheder kan du prøve at installere mixeren selv eller bruge guidenes tjenester.

  Sådan indstilles stangen til mixeren, se følgende video.

  Møbler og inventar

  Alle moderne køkken sæt har i komplette sæt hængslede tilfælde. De giver dig mulighed for at spare plads, har en god kapacitet. Ligger i øjenhøjde, er disse skabe meget nemme at bruge og er altid fyldt med et stort antal ting, hvilket skaber en alvorlig belastning på de monterede mekanismer. Derfor er det meget vigtigt at producere pålidelige og højkvalitetsfastgørere af kabinettet til væggen.

  Soderazhnie:

  Valg af kabinets højde

  Før du begynder at fastsætte vægskabe på væggen, skal du vælge højden for deres montering korrekt. Det er bestemt på grundlag af hovedkriteriet - væksten af ​​ejer af køkkenet. I gennemsnit er afstanden ca. 50-60 cm fra bordpladen til bunden af ​​vægskaberne. Ifølge GOST er denne værdi 45 cm.

  I tilfælde af, at der stilles vægplade på plads over køleskabet eller over den høje ovn, bestemmer højden af ​​disse elementer det ønskede niveau af kabinetter.

  Eksisterende kabinetmonteringsmekanismer

  Brugen af ​​moderne fastgørelsesudstyr forenkler det arbejde, der er forbundet med hængslet af køkkenskabe. Det giver dig mulighed for at fjerne små fejl i anvendelsen af ​​markup og øger styrken af ​​hele strukturen. Samtidig kræves der meget lidt arbejde, og alt arbejde kan udføres uafhængigt uden hjælp.
  Til montering af kabinettet på væggen, anvendes hovedsagelig specialfremstillet skinne og enhed, som kaldes et hængsel.

  Hitch er udstyret med en krog, der er fastgjort indefra til kabinets sidevæg og forbliver usynlig fra siden.

  Monteringsplade

  Den første måde er at montere på monteringspladen.

  Fordelene ved denne metode:

  • Alt arbejde kan udføres af en person, da der ikke er behov for kabinetstøtte, når markeringen er færdig. Dette letter i høj grad opgaven, og giver dig også mulighed for at hænge frysere med høj præcision;
  • Takket være de specielle justeringsskruer kan kabinets placering ændres ved at gøre dem højere og lavere, såvel som tættere på eller væk fra væggen. Denne mekanisme gør det muligt at nøjagtigt justere kabinettet, hvilket er ret vanskeligt, og når man bruger konventionelle hængsler, er det ikke altid umuligt;
  • Der er specielt lavede hak på hængslet på kabinettet, som du nemt kan justere længden af;
  • al den nødvendige installation kan udføres selv når køkkenforkladen allerede er tilsluttet;
  • ingen grund til at bruge en grænse til justering
  • ret simpelt at gøre ikke kun installation på skinnen, men også at demontere. I grunden tager hængslet af køkkenskabe på denne måde ikke mere end 1,5 timer.
  • først og fremmest den høje pris for hele kittet, som omfatter monteringsskinne og hængsler. Men dette er ikke et alvorligt problem, da en masse tid er reddet som følge heraf;
  • En anden ulempe ved denne fremgangsmåde er, at der på grund af kabinets løse pasform til væggen er et lille mellemrum i den øvre del.

  Møbler hængsler

  Den anden metode er mere tilgængelig, men vil tage mere tid, og derudover vil der være behov for yderligere assistance. Det vil bruge hængsler og fastgørelsesdele.

  For det første bestemmes den øvre grænse, og en vandret linje tegnes langs længden af ​​alle kabinetter, der skal hænges.

  Så bestemmer niveauet nøjagtigheden af ​​dens form (der er tilfælde, hvor resultatet er forvrænget på grund af ujævn sex).

  Det første punkt er markeret på den modtagne linje, et hul er lavet ved hjælp af en perforator eller en boremaskine og fastgørelsesanordninger er installeret. Derefter tages et skab og suspenderes midlertidigt for at bestemme placeringen af ​​det næste fiksering med absolut præcision. I dette tilfælde bør man ikke styre kun en linje trukket, men ensartetheden af ​​kabinettet selv skal kontrolleres efter niveau.

  Hele den videre proces er ens. Når alle kabinetter er tilsluttet og deres placering kontrolleres af niveau, kan du begynde at forbinde dem med møbler skruer mellem dem. Den sidste fase af arbejdet er installationen af ​​en forbindende dekorativ cornice, som skrues til den øvre base med skruer.


  Nu er det kun at hænge facaderne, montere hylderne, se om dørene virker normalt, og om nødvendigt korrigere unøjagtigheder ved hjælp af justeringsskruerne. Hele processen kræver koncentration og god opmærksomhed, såvel som en sparsom assistent, uden hvis hjælp det er ret vanskeligt at beregne den nødvendige afstand for fastgørelser korrekt.

  Bagvægskabsdesign

  Arbejdets gang på hængslet afhænger direkte af designet af bagvæggen af ​​vægskabene.


  I det første tilfælde fastgøres bagvæggen til negle og har ikke udsparinger. Derfor monteres den øvre del ikke tæt på monteringspladen, og kabinettet kommer ud med en skråning. For at undgå dette skal der være plads i bunden af ​​kabinettet, hvilket svarer til monteringspladens bredde. For at gøre dette kan du negle en tynd skinne eller beregne højden af ​​hængslet på en sådan måde, at den "gik" til køkkenforkladen. I sidstnævnte tilfælde skal der fastgøres fastgørelsesanordninger, når køkkenforkladen er installeret.

  I det andet tilfælde er bagvæggen fastgjort med en forsænkning.

  Dette design er mere bekvemt, fordi det giver dig mulighed for at hænge dem ikke kun i en overlapning på køkkenforkladen, men også ende til ende. Men når du installerer frysere uden overlapning, er det vigtigt, at forklædet er ideelt placeret nøjagtigt, da selv en lille forspænding straks kommer i øjnene.

  Sådan monteres kabinettet på væggen ved hjælp af monteringspladen

  Forberedende arbejde

  • Det er ønskeligt, at væggene er jævnt justeret;
  • hvis arbejdet er udført i hjørnet køkkenet, skal vinklen dannet af væggene være nøjagtigt 90 grader;
  • alt arbejde på ledninger, placering af stikkontakter for udstødning, resultaterne af de øvre lamper bør udfyldes;
  • Du bør også straks forberede den mur, hvormed skabene skal hænge. Den skal males eller dækkes med tapet og fastgør køkkenforkladen. Da det er yderst vanskeligt at gøre alt med installerede frysere.

  instrumenter


  For at hænge køkkenskabe på plads skal du have følgende værktøjer:

  • bor - kan være elektrisk eller manuel. Det er nødvendigt til boring af huller til fastgørelsesanordninger. Hvis du skal arbejde på støttevæggen, skal du bruge en hammerboremaskine eller bore med en sådan funktion;
  • niveau;
  • målebånd;
  • skruetrækker;
  • en hammer;
  • klemmer - et hjælpeværktøj, som vil være nødvendigt, hvis du ønsker at forbinde kasserne til hinanden for at skabe effekten af ​​soliditeten af ​​hele strukturen;
  • hvis installationen vil blive lavet på et anker, vil der være behov for en skiftenøgle på passende vis;
  • Nå selvfølgelig, at du skal forberede det nødvendige antal fastgørelsesdele. For at fastgøre hængslerne til kabinetterne er der behov for skruer (som regel færdiggør fabrikanter dem med vægmonterede frysere). For at fastgøre den monterede samlestang til væggen, skal du bruge skruer med dowels. Hvis det ønskes, kan du købe specielle bånd til fastgørelsesskabe til hinanden.

  Sådan monteres kabinettet på væggen - trin for trin instruktioner

  Først og fremmest ved hjælp af justeringsskruer er det nødvendigt at fastsætte kroge i mellemposition. Derefter fastgøres de indvendigt på sidevæggene på en sådan måde, at krogen kun vil se ud med 2-3 millimeter og kunne let klæbe fast i fastgørelseslinjen.
  Nu kan du begynde at anvende markeringen på væggen. I dette tilfælde skal du følge de grundlæggende regler:

  • hvis placeringen af ​​vægskabe afhænger af store køkkenapparater eller høje genstande, så skal de på markeringstidspunktet placeres på deres steder;
  • Når det er monteret på monteringsskinnen, skal du på forhånd vide, om kabinetterne overlappes på køkkenforkladen eller ikke desto mindre tæt på det;
  • Fastgørelsespladen skal være placeret 3-4 cm under sektionens overkant. For at kunne beregne denne afstand korrekt, er det nødvendigt at fastgøre stangen til kabinets bagvæg på en sådan måde, at den monteres på væggen. Så vil det tydeligt ses, hvor mange centimeter der skal tages i betragtning ved anvendelsen af ​​den endelige mærkning.


  Under hensyntagen til alle disse anbefalinger er der ved hjælp af et niveau tegnet to linjer ud fra hjørnet af køkkenet. Af disse viser en bjælke den øverste kant af den hængslede skinne, og den anden angiver toppen af ​​skabene.
  Tip: For at bestemme kabinens vandrette placering er det bedst at bruge niveauet, og ikke at måle afstanden fra loftet eller gulvet, da der senere kan opstå fejl. Selvom der er sikkerhed for, at loftet eller gulvet er tilstrækkeligt højt, er det ikke værd at risikoen, ellers bliver du nødt til at genoprette alt arbejdet igen.

  Den øverste kant af stangen presses til de forberedte linjemarkeringer (lavere) og gør det nødvendige antal mærker til hullerne til montering.

  Hvis væggene er stærke og har en god lejepapacitet, er det muligt at opdele skinnen i små stykker på 15 cm, og hver af dem skal installeres nøjagtigt på de steder, hvor skurene skal være placeret. Men hvis der endda er den mindste tvivl i vægternes styrke, skal du ikke dele skinnen, men tværtimod fastsætte den mere støt med flere fastgørelsesdele.

  Yderligere med et bor i en bestemt diameter, laves et lille hul forsigtigt i væggen for at installere skinnen. Nedenfor er et par grundlæggende anbefalinger:

  • Du kan ofte støde på et sådant problem, når boren i begyndelsen af ​​boringen ser ud til at hoppe. For at eliminere dette ubehag laves der små huller på borepladserne. De er lavet ved hjælp af en hammer slag på stansen eller i hans fravær på et stærkt negle;
  • hvis det er værd at lave et hul med en lidt mindre diameter, når borevæggen smuldrer, og derefter udvide den med en boring af den rigtige størrelse. Det er således meget mere præcist;
  • At måle dybden af ​​boringen, den forberedte dowel er taget, påført boren, og den nødvendige afstand gemmes nøjagtigt. Hvis hullet allerede er lavet, og det var sving at hamre dyvelen ind i det, så skal du sørge for at der er nok dybde. For dybt et hul vil gøre arbejdet ubehageligt;
  • Det er ret vanskeligt at bore et hul i en betonvæg, selv ved hjælp af en boremaskine med spids spids. Derfor, i mangel af et slag, vil du have brug for et par blide slag med en hammer på stansen;
  • Under arbejdet skal der lægges særlig vægt på de steder, hvor ledningerne passerer.

  Derefter føres dykkerne forsigtigt ind i hullerne, og der monteres en monteringsskinne på fastgørelserne. På den er der ved hjælp af et hængsel monteret skabe. Deres position er reguleret af skruerne, med hvilke de monterede mekanismer er udstyret.

  For at skabe effekten af ​​kabinettet i hele væggen, skal du tæt forbinde dem med hinanden. For at gøre dette skal de fastgøres parvis med klemmer, der starter fra hjørneskabet. For ikke at forkæle deres overflade, skal der placeres en trækile mellem kabinettet og klemmen.

  Derefter bores der et hul mellem de indbyrdes forbundne kabinetter under snittet. Når man ved boring på spånplader ofte dannes chips.

  For at forhindre dette problem skal du anvende en af ​​følgende to metoder:

  • På steder, hvor boret går, er det nødvendigt at trykke stærkt ned på træbaren (jo tættere jo bedre).
  • For det første bliver et tyndere gennemgående hul boret, og med en boring med den ønskede diameter udvides den på begge sider.

  På denne monter færdiggøres vægskabene, det er kun at installere hylderne, fastgøre dørene og justere dem med skruer, der ligger på hængslerne.

  Sådan tilsluttes køkkenskabe til baren.

  Vægskabe er et vigtigt element i køkkensæt. Takket være sådanne møbler vil du spare plads, samtidig er det rummeligt.

  Det er værd at huske, at sådanne møbler ofte er de mest fyldte med forskellige i sin sværhedsgrad, men sådanne er nødvendige til fremstilling af fødevarer.

  Derfor skal fastgørelsesmekanismerne i køkkenskabe undergå store belastninger. Det er derfor, at pålideligheden og kvaliteten af ​​fastgørelseselementerne på hver del af headsettet på væggen betragtes som en vigtig faktor.

  Hængdehøjde

  Før du begynder at montere headsettet i en enkelt "væg", skal du beslutte dig for den højde, som møblerne skal hænge på. For at udføre disse manipulationer korrekt skal der laves foreløbige beregninger.

  Derudover er det nødvendigt at bestemme den mekanisme, der vil holde en række køkkenskabe.

  Det er nødvendigt at bestemme kløften korrekt fra bordpladen til bunden af ​​headsettet. Dette giver primært bekvemmeligheden til ejerne af lejligheden eller huset i brug af møbler.

  Ofte bruges GOST til at bestemme denne faktor, og en afstand på 45 cm bruges som hovedværdien, men det er ikke helt sandt.

  Kasserne skal placeres på ejerens niveau for at skabe de mest behagelige betingelser for deres brug.

  Hovedmålestokken for bestemmelse af højde er ofte husholdningernes vækst.

  For personer med mellemhøjde varierer denne værdi fra 55 til 65 cm. Den optimale højde er, at når en person uden eksterne enheder når den højeste hylde og tager det ønskede emne uden at risikere at lade det gå.

  Det vigtigste er den komfortable brug af køkkenskabe.

  Hvis du ikke planlægger at installere bunden af ​​headsettet eller bordpladen, skal der tages hensyn til beregningerne i tabellen:

  Menneskets højde / fikseringshøjde (i centimeter)

  • 155-165 / 175-180
  • 165-175 / 185
  • 175-190 / 200

  Det skal huskes: montering af vægskabe er en seriøs procedure, på grund af forkerte beregninger vil alle fejlene være mærkbare.

  Lad os kigge nærmere på nogle af de øjeblikke, som vi bliver nødt til at møde under installationen af ​​de hængslede møbler.

  Monteringsmuligheder

  Der er 2 metoder, hvorved monteringen er lavet til køkkenskabe. Installation udføres:

  1. En linje, det vil sige placeringen af ​​fastgørelseselementet er lige langt fra loftet;

  Det betragtes som den mest almindelige type indkvartering. På denne måde kan du nemt låse skabene selv.

  Denne metode anvendes meget sjældnere, da implementeringen er meget mere kompliceret end en lineær monteringsordning.

  Den første metode er populær i, at til fastgørelse af køkkenskabe kan du kun bruge din egen styrke uden at ty til hjælp udefra.

  Valget af indstillinger på grund af antal, størrelse og dybde af vægskabe.

  Den anden mulighed for at vedhæfte fixeringsobjekter er mindre almindelig blandt den gennemsnitlige person Alt fordi der er brug af et tag af disse møbler som en ekstra overflade.

  Enhver af de foreslåede variationer er perfekt til et værelse med et lille område, og med en stor en.

  Og alt, fordi de ikke har nogen virkning på rummets fylde eller kompaktitet.

  Når man vælger en metode, ændres kun interiør og design.

  Installationsmetoder

  Ved at anvende nye armaturer til fastgørelse af moderne køkkenskabe på væggen har en person i høj grad forenklet sit liv, fordi installationen af ​​vægskabe nu er blevet meget lettere. Nyt understøttelsessystem hjælper med at fjerne små fejl i forbindelse med anvendelsen af ​​markup. Derudover tilføjer det stabilitet til hele strukturen.

  Derudover behøver du ikke at anvende meget strøm, og ejeren vil selv kunne klare denne opgave.

  For at gøre fastgørelsen nødvendig til installation af køkkenskabe, er det nødvendigt at bruge en speciel skinne og hængsel.

  Hitch har en krog, takket være den er fastgjort til boksen sidevæg. Samtidig er det helt usynligt.

  Der er 2 installationsmetoder:

  1. Et stik på monteringsbjælken;

  For at fastgøre kabinettet på væggen, anvendes en specielt forberedt skinne og en anordning kaldet et hængsel.

  Loops and fasteners vil blive brugt i denne monteringsmetode.

  Fordelene ved den første mulighed er:

  • Intet behov for hjælp udefra (på grund af hvilket der ikke er behov for at understøtte genstande ved markering), vil det tillade at hænge dem så præcist som muligt;
  • Specielle justeringsskruer gør det muligt at ændre placeringen af ​​køkkenskabe, hvilket bidrager til justering af genstande;
  • Takket være de specielle indskæringer, der er placeret på bredden af ​​prøven, justeres længden.
  • sådan installation er mulig selv i nærværelse af et forklæde;
  • ingen grund til at bruge en kantsten til udjævning
  • nem montering og demontering.

  Alt arbejde kan udføres uafhængigt uden hjælp.

  Den anden mulighed er mere tilgængelig (den bruger hængsler, såvel som fastgørere), men tager mere tid og kræver yderligere hjælp.

  I denne installationsmetode skal du have hjælp.

  Uanset mulighederne for arbejdet var der følgende materialer:

  1. Grundlaget for fastsættelse af genstande;
  2. Hængsler til døre;
  3. Elementer der kræves til udformning af kasser;
  4. Negle, skruer;
  5. Indskæring plade;
  6. dæk;
  7. prøve;
  8. Skruer for at installere hængsler.

  Materialer og værktøjer, du har brug for.

  1. skruetrækker;
  2. bore;
  3. Langt niveau;
  4. roulette;
  5. styrtdykke;
  6. blyant;
  7. clamp;
  8. Skruenøgle;
  9. Håndskruetrækker;
  10. hammer;
  11. Piercer.

  Forberedende foranstaltninger

  For at starte processen med installation af køkkenskabe skal du udføre følgende trin:

  • Tilpasning af vertikale vægge, mens man bemærker, at der for et vinkelt køkken er en vinkel på vægkobling på 90 grader (oftest udføres denne proces ved hjælp af gipsvæg, og takket være dette sker justering);
  • Mærkning (dette trin skal udføres ved hjælp af en rørledning, blyant og niveau);

  Punkter på det niveau, som køkkenskabe skal monteres på, skal angive den ønskede højde.

  Disse øjeblikke vil danne grundlag for det fremtidige arbejde.

  Det næste skridt vil være forberedelsen af ​​værktøjer og forbrugsstoffer.

  Installationsvejledning

  1. Efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde kan du gøre forsamlingen. Når skruerne skrues i, skal du justere kroge i en position og sørge for, at de er på et gennemsnitligt niveau. Baldakiner bør fastgøres i en position. Fremspringet af fastgørelsesdelen (har en krogkonfiguration) skal være 2 mm i forhold til bagvæggen.
  2. Hvis det var planlagt at skære dæk, så er det værd at gøre emnerne.
  3. På de præmærkede væghuller er lavet til fastgørelse af dækket.

  I slutningen skal du fastgøre stangen med klumper eller skruer.

  Fastgørelse af skabe på foden.

  Dørene til test skal lukkes og åbnes flere gange for at forstå, om justering er nødvendig, eller om de er tilsluttet nøjagtigt.

  Installation af toppen af ​​møblerne

  Den første prioritet er at fastsætte kroge i mellemposition. For at gøre dette skal du bruge justeringsskruerne. Efter dette er det nødvendigt at fastsætte dem indefra på sidevæggene, så krogen er udenfor med 2-3 mm, og muligheden for fiksering på monteringsbjælken er tilvejebragt.

  Hængsel design giver dig mulighed for at justere monteringen i højde og dybde.

  Den næste fase - tegning markering på væggen. Men for dette at følge en række regler.

  1. I forvejen er det nødvendigt at bestemme, hvordan kasserne skal installeres - tæt på forkladen eller overlappe hinanden.
  2. Placeringen af ​​monteringspladen er lavere med 3-4 cm af sektionens overkant. For den korrekte beregning af denne afstand er det nødvendigt at fastgøre en stang til objektets bagvæg på en sådan måde, at den efterfølgende fastgøres til væggen.

  Dette gøres for at få klarhed, så du kan se det antal centimeter, der skal tages i betragtning under den endelige mærkning.

  Det næste skridt er at lave huller for at installere skinnen. Her finder du nogle nyttige tips:

  • Hvis boret "hopper", lav små indskæringer med søm eller piercer og hammer;
  • Hvis muren smelter, når den er i gang, så er det til en begyndelse værd at lave et lille hul og derefter reamme det til en acceptabel størrelse;
  • Hvis du har brug for at ændre dybden af ​​boringen, skal du bruge den forberedte dowel;
  • Hvis du har brug for at lave et hul i betonvæggen, men der ikke er nogen perforator, kan du gøre det med en hammer og et slag.

  Ledningssteder kræver særlig opmærksomhed.

  Ved afslutningen af ​​alle handlinger placeres dowels i hullerne. Næste er installationen af ​​monteringsstrimler på fastgørelsesanordninger. På monteringspladen er låste skabe. For at justere deres position brugte skruer monterede mekanismer.

  For at få headsettet til at ligne en enkelt "væg", skal du forbinde dem tæt sammen.

  Elementerne er fastgjort med klemmer, der starter fra hjørnet og undgår chipping (i overensstemmelse med ovenstående instruktioner).

  Således opnås tilpasningen af ​​kabinets fælles ensemble i et plan.

  Det næste skridt er at bore huller mellem tæt monterede dele af headsettet for at sikre dem med skæringsbånd.

  I sidste etape er hylderne installeret, dørene er faste.

  Egenskaber ved at hænge på gipsvæggen

  Det største problem med at fastgøre headsettet på gips er dets manglende evne til at opretholde styrke under store belastninger. Derfor anbefales det ikke at bruge standardfastgørere. Selv den lille vægt af skabet, der er installeret gennem monteringsankeret, kan nemt skade gipspladens foring.

  Derfor er det kun tilladt at hænge kun dekorative hylder og malerier på gipsplader vægge.

  Hvis headsettet skal fastgøres på en gipspladens overflade, er det nyttigt at have en træbjælke eller en tyk plank, der er fastgjort på væggen takket være ankerboltene.

  Typer og metoder til montering af beslag til bjergene

  Eaves bracket er en støtte til styreskinnen og ofte et dekorativt element, der bærer gardinens vægt og strukturen som helhed. Den skal være holdbar, praktisk til installation, pålidelig i drift.

  Typer og placering

  Armene til tagskæggene er lukkede - en ring, hvor stangen er indsat, eller en spærre til specialiserede produkter med en smuk navnekaliper og åben - halvgummi-klemme, lås. Sidstnævnte er meget mere praktisk, da røret om nødvendigt er lettere at trække ud af bjerget.

  Beslaget til tagskægget er normalt medtaget, men hvis det er nødvendigt, kan du altid finde en smuk holder til stangen

  Holderen kan være single eller double, for henholdsvis single og double row modeller. Forbindelsen er normalt lavet med en diameter på 25-28 mm, stangen til hovedgardinerne er fastgjort her, den indre ring har en diameter på 16-25 mm, og guiden til fastgørelse af tylen er fastgjort på den.

  Trækbeslag lukket for at fjerne stangen med denne model, skal du skrue af spidsen

  Mount type

  Afhængigt af placeringen af ​​tagskæggene er beslagene opdelt i 3 typer:

  • Lige vægmonteret på væggen, i sidevæggene eller på væggen over vinduet.
  • Loft.
  • Sidepaneler er fastgjort på 2 modsatte overflader, kan cornice installeres mellem to vægge eller i vinduesåbningen på vertikale skråninger. Sådanne modeller kaldes flanger.

  Billedet viser takkonstruktionen af ​​tagbøjlen, under 2 runde stænger af samme diameter

  materialer

  Ligesom gardinestænger er beslagene til dem lavet af:

 • plast;
 • metal;
 • træ.
 • Metalholdere anses for at være de stærkeste, men innovative teknologier gør det muligt at fremstille parenteser fra polymerer, der ikke er ringere i pålidelighed over for metal. Træprodukter er bedre end deres konkurrenter i skønhed og miljøvenlighed.

  Nu er der mange smukke og praktiske kombinerede modeller, træ / metal, plast / metal mv. Sådanne produkter er mere alsidige, da de udvider valgmulighederne for forskellige indvendige emner: møbler, trimme, dørhåndtag.

  Farven på gardinbeslagene bestemmer materialet, hvorfra den er lavet, men moderne belægninger har så styret fremad, at det ved første øjekast er svært at forstå, hvad holderen er lavet af.

  Det moderne design af gardinestænger har længe gået ud over de sædvanlige løsninger, for eksempel en træbøjle til en træbjælke

  Så naturlige naturlige farver er karakteristiske for træmodeller: blegestrå, honning, rav og nut-lignende kirsebær med en rød dash, til mørk wenge og ibenholt. Samt dekoreret med moderne belægning: craquelure, hvid, sort, rød og endog grøn, patineret, alderen til "retro" stilarter, guld, sølv mv.

  Metalbeslag er ikke ringere end træ i dekoration: Glans - Forkrommet og poleret rustfrit stålprodukter, belagt med messing, bronze, guld, ædelmatte, næsten grå. Og selvfølgelig er alle de grundlæggende farver på paletten RAL.

  Farvene på beslagene til plastikplankerne er vanskelige at beskrive i en nøddeskal. Disse er nuancer og halftoner, patination og forgyldning, efterligning af træ og metal.

  Moderne dekorative belægning er meget slidstærk og pålidelig, tarner ikke og klipper ikke under drift

  Design funktioner

  For at installere 1 cornice til gardiner, kræves 2 beslag - i det mindste hvis du skal åbne en åbning på mere end 2 meter, skal du installere yderligere supportpunkter:

  • til træ, plast og metalprodukter hver 1500-2000 mm;
  • funktioner i strengmodeller foreslår at arrangere yderligere punkter af støtte hver 900-1000 mm.
  • Profilprodukter antager 2 understøtninger på hver side og mellemliggende understøttelsespunkter hver 200-600 mm.

  Det er vigtigt at være opmærksom på beslagets længde. I standardloft og vægmodeller kan tagskærerne fjernes fra væggen med maksimalt 150 mm.

  Men nogle gange kræver vindueskarmens bredde mere plads. Det anbefales at bruge en lofttype monterings eller flanger til montering mellem 2 vægge, som giver dig mulighed for at installere cornice i enhver afstand fra vinduet. Ved fremstilling af eksklusive modeller kan længden af ​​beslaget være 400 mm eller mere ifølge individuelle ordrer. Nogle producenter reagerede på kundernes behov og om ønsket sjældent held, men det er muligt at købe en beslag med en stor fjernelse.

  I dag er markedet repræsenteret af 2 typer af beslag: Justerbar (en ring på en pind) - Holderen kan savnes og ureguleret - normalt trekantet, figuren og L-formet.

  Smukke beslag til cornices er ikke kun funktionelle belastninger, de er en fuldgyldig indretning

  Beslag til tagskægget - en integreret del af tagskæggene til gardiner. Så snart de ikke kalder dette element - og holderen, og låsen, og selv tykkelsen. Beslaget som en særskilt del giver ikke meget interesse, men på trods af det begrænsede antal modifikationer tilhører det stadig elementerne i taggrundeindretningen.

  Bracket - "den usynlige fronts helt". Den vigtigste funktionelle belastning af beslagene er evnen til at fastgøre kronen til væggen eller til loftet. Det er konsollen, mere præcist dets placering og udseende, der spiller den "første violin" ved fastsættelsen af ​​metoden til åbning af gardinerne.

  Hvad er parenteserne?

  Udvalget af supportdele er varieret, men hovedklassificeringskriteriet er muligheden for at montere et fremspringende element.

  Holderen til tagskæggene har forskellige fastgørelsesmetoder, som afhænger af dens "dislokation", men bruger oftest følgende fire muligheder.

  1. Fastgørelse til væggen over vinduet
   Denne type fastgørelse antager det klassiske udseende af indehaverne. Planken fra enden er fastgjort til væggen over vinduesåbningen.
  2. Loftsmontering
   Loftmonteringsindstillingen indebærer brug af kroge eller T-formede holdere. De er monteret på samme måde som den foregående metode: De er fastgjort med en ende til loftets overflade.
  3. Fastgørelse til vinduesrammen
  4. Fastgørelse fra væggen til væggen udelukker ikke muligheden for at bruge ansigtsholderen. Det er her, når to små cylindriske beslag er monteret på modstående vægge, hvorefter elementrøret er placeret i dem, hvilke projekter og nødvendigvis er fastgjort med skruer.

  Ved konstruktion er beslagene opdelt i to typer.

  1. Åbne holdere må fjerne røret med gardiner eller tyl. Derfor øger det grad af bekvemmelighed, når man fjerner fx ringe eller andre dekorative elementer.
  2. Lukkede kaliber er begrænsede med hensyn til at fjerne røret, men er pålidelige i mekanismen af ​​hele konstruktionen.

  Ved antallet af fastholdelsesstænger er indehavere opdelt i:

  Hvad skal jeg se efter?

  Har du oplevet installationen af ​​en cornice for første gang? Du ved ikke hvor mange parentes det er nødvendigt for hele strukturen at se harmonisk og pålidelig?

  Dette er et hyppigt spørgsmål. Og eksperter besvarer det tvetydigt og opmærksom på det faktum, at dette tal primært afhænger af længden af ​​corniceen, gardinens vægt og cornice som helhed.

  Hvis du overholder standardberegningsordningen, er alt det simpelt: to parenteser er nok til en taggrænse på højst 150 centimeter.

  Og hvis længden af ​​cornice ikke passer til klassikerne? Svaret på dette spørgsmål er fundet. Det menes at for hver efterfølgende måler er det nødvendigt at tilføje en anden holder.

  Således opsummerer vi ovenstående, lægger vi vægt på principperne for højkvalitets monteringsholdere til tagskæggene.

  • Mindst en tykkelse skal være mindst to kalibrer, hvoraf hver vil blive placeret ved kanterne.
  • Hvis længden af ​​cornice når 2 meter eller mere, er det afgørende at øge antallet af beslag for at give beskyttelse for taggarnerne fra at falde under gardinens vægt.

  Hvor lang tid skal tælleren være? Dette er også et af de ofte stillede spørgsmål.

  Husk: Når du vælger længden af ​​beslaget, stole du på bredden af ​​vindueskarmet. Ellers - når tykkelsen er kortere end vindueskarmet - når du lukker gardinerne, vil du observere en bøjning, og som følge heraf kan det samlede indtryk af, hvad du ser, ikke retfærdiggøre håb og forventninger.

  Det er vigtigt at vide, at indehaveren skal være længere end fjernelsen af ​​karmen.

  Hvis modellen er standard, bliver det muligt at øge den i længder i området op til 15 centimeter. Men situationer sker anderledes. Nogle gange kan vindueskarmens fremspring være mere end 20 centimeter.

  Hvad så? Derefter vises en bøjning, et "hump" på gardinen. Hvis din cornice er specialfremstillet, kan beslaget forlænges selv med 40 centimeter.

  Ønsker at gå på den mindste modstands vej - vælg parenteser, der kan justeres i længden.

  Opbygningen af ​​parenteserne: Vi studerer designet

  Holdere til cornices er meget enkle. De består af to hoveddele:

  • stang med en krog;
  • ring til stang gardin (ring er ikke nødvendigvis en, der kan være flere, for eksempel to eller tre).

  Antallet af ringe er direkte afhængig af antallet af gardiner.

  Industrien af ​​tekstilmaterialer og dekorative elementer er så udviklet, at det ikke længere er overraskende, når en indehaver af en ikke-standardformular kan ses på disken.

  Ofte køber du en cornice, køber du med det en hel række ekstra elementer.

  Men hvad nu hvis du stadig har købt tagene uden ekstra komponenter? Du skal selv vælge indehaveren. Men før du går i butikken, skal du gennemgå oplysningerne om kaliprenes materialer og funktionalitet.

  Som materialer til fremstilling, plastik, træ, metal og i princippet kan alt hvad gardinstængerne er lavet af anvendes.

  • Plastbøjler anvendes, hvis corniceen selv er lille i masse og længde.
  • Træ og metalbeslag vælges, når cornice er tung og designet til et to meters vindue.

  Montering af beslaget: gør det enkelt, men omhyggeligt

  For at gøre installationen let, hurtig og uden yderligere omkostninger, anbefaler vi, at du forbereder arbejdspladsen på forhånd.
  Du skal bruge: en perforator, plastikskiver og skruer.

  1. Preliminære mærkningsarbejder (bestemme fastgørelsesstedet for indehaverne). Brug roulette og niveau for dette. Sørg for at være opmærksom på afstanden langs vinduets kanter. For at alt skal se professionelt og symmetrisk, skal afstanden fra vinduesåbningens kant til indehaverne være det samme. En undtagelse er, når installationen udføres langs hele væggen.
  2. Bor huller til størrelsesunderstøtningsdele.
  3. Indsæt dykkerne i hullerne. Tykkelsen monteres enten med skruer eller dowels, men deres nummer afhænger af cornice-materialet.

  Hvis tagene er plastik eller træ - brug en dowel, hvis metal - kun tre. Efter alt er metalhornet meget tungere end de to andre.

 • Fastgør støttekonstruktionen med skruer.
 • Sørg for at kontrollere rigtigheden af ​​en vis afstand, før du endelig fastsætter den anden kaliper.

  Braketter til cornices har en dobbelt belastning: praktisk og æstetisk. Og selvfølgelig vil jeg have begge sider til deres bedste. Resultatet afhænger af, om installationshandlingerne er korrekte, på den rigtige type indehavere og på ejendomsgraden af ​​værktøjerne og symmetriets grundprincipper, så du bør ikke rabat de trinvise installationsinstruktioner, selvom du ikke er ny til denne virksomhed.

  Fastgørelsesgardiner - et vigtigt stadium i design af rummet. Gardiner skaber en følelse af hygge og komfort i huset, samt give interiøret sin skønhed.

  For at vedhæfte gardinerne kræver ikke meget indsats og dygtighed. Alt kan gøres nemt med egne hænder. Du skal bare følge nogle instruktioner.

  Typer af fastgørelsesgardiner

  Metoder til fastgørelse af gardiner afhænger af deres type:

  Fastgør stofgardiner

  For at fastgøre gardinerne behøver du ikke en specialist. Det er nemt at gøre det selv.

  Ved første øjekast er der intet skamfuldt i fastsættelse af stofgardiner. Alle tekstilgardiner er monteret på tagene.

  Men! Der er mange muligheder for, hvordan man vedhæfter gardiner til tagbøjlerne:

  • snørehuller;
  • kroge;
  • metal ringe;
  • loop;
  • klemmer;
  • løbegang;
  • gardin tape.

  Måske mistede du ikke engang, at ved hjælp af forskellige monteringsmuligheder kan du oprette et interessant vinduesdesign og give et højdepunkt til det indre af et hvilket som helst rum.

  Installer cornice

  Der er flere typer af taggrunde:

  • plet glas teleskopisk (rund form, der er metal og plast. Fastgjort til vinduesrammen. Gardiner sættes på tagskægget gennem særlige huller i dem);
  • runde (denne tagger lukker ikke gardinet og udfører desuden en dekorativ funktion. Der er metal, plast, træ. Monteret på væggen);
  • skinnebøjle (det er en struktur med riller i hvilke kroge til gardiner er installeret. Plast. De kan bestå af to eller tre rækker. Fastgør til en væg eller et loft. Du kan også købe en sådan gardinstang med en ekstra baguette eller plastplank lamineret med sjældne skove).

  Inden du lægger taggen til loftet, er det nødvendigt at beregne en tilstrækkelig afstand til toppen af ​​vinduet, hvilket skal være mindst fem centimeter, så det ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet. Afstanden fra tagskægget til væggen skal være mindst 10 centimeter.

  Tagene kan også fastgøres mellem to vægge.

  Først skal du installere beslagene (på væggen eller loftet, afhængigt af typen af ​​tagskægget). Monter derefter cornice på dem. Før installationen skal du være opmærksom på, om du har opretholdt den ønskede afstand, så gardinerne og tagskæggene ikke blander sig i fremtiden.

  Derudover er der en række tips til tagbøjlerne, hvilket vil give dem et smukt udseende.

  String gardin stænger

  String gardin stænger er blevet meget populære i dag. Basis for cornice er en tynd stålstreng.

  Til fastsættelse af strenge anvendes specielle beslag i form af parentes. Gardiner til strengen er fastgjort med kroge eller klip.

  Strengen ved første øjekast kan virke meget uhøjtidelig og ubemærket, men det vil faktisk medvirke til at skabe en meget smuk drap.

  Fastgjort cornice med beslag. Strengen trækkes gennem hullerne i bjerget i begge retninger. Juster den ønskede længde med en bolt og trim resten.

  snørehuller

  Dette er en meget populær type fastgørelsesgardiner i dag. De er metal-, plast- eller træringe, hvorigennem tagene er passeret.

  Se meget pænt og elegant.

  Selvom de stadig ikke er billige. Grommets er bedst egnet til tunge gardiner af tykke stoffer, gardiner. Men ikke meget pænt kombineret med lette, luftige stoffer: tyll, organza, silke.

  De er nemme at bruge, vil medvirke til at skabe en smuk draperi og glatte, voluminøse folder.

  Anvendes kun til rørformede gardinstænger.

  Billedet viser en metode til fastgørelse af gardiner med øjenlåg

  kroge

  Dette er nok den billigste måde at lave gardiner på. Men du er nødt til at bruge dem med klemmer til kroge, ikke spring ud af fundamentet af cornice.

  Kroge selv ser ikke meget æstetisk glædeligt ud, så de bruger ofte et gardinbånd sammen med dem, hvilket vil give gardinerne elegance og medvirke til at skabe smukke folder.

  Kroge er ikke velegnede til tunge stoffer og gardiner.

  ringe

  Det er også en ganske populær type vedhæftning. Forskellen mellem ringene og grommets er, at ringene er installeret på den ydre del af gardinet til sin øvre kant og grommets - i det indre.

  Fordelene ved ringene er, at de er holdbare, holdbare, hjælper med at skabe smukke volumen gardiner, og er meget billigere.

  Fastgørelser kan også dekoreres med ekstra elementer af indretning, såsom snore, som i billedet

  loops

  Hængsler - en meget bekvem og praktisk form for fastgørelsesgardiner. De kan være af forskellige typer:

  • overliggende;
  • i form af buer
  • loop-stropper;
  • Kardborrelås;
  • knap hængsler.

  Ved hjælp af hængsler kan gardinerne fastgøres til taghullerne i enhver form.

  Loops kan også laves med hånden. De er lavet af ethvert tilgængeligt materiale - tråde, tovværk, stykker stof.

  Hængsler giver vinduerne et meget originalt og unikt design.

  For at gøre dem selv tager ikke meget arbejde. Materialet til løkkerne er skåret i samme længde og gevindskåret gennem hullerne i gardinet, bundet på cornice i form af knuder, buer. Spidsen af ​​strengene kan være dekoreret med forskellige tucks, perler, rhinestones, sten.

  Loop-strings er gode til fastgørelse af lette stoffer og medium tæthed.

  Ved hjælp af loop-strings kan du skabe et meget smukt design.

  klip

  Denne type fastgørelse er meget velegnet til gardin gardiner lavet af medium tæthed stof. De vil ikke holde tunge portiere, og de vil se besværlige på tynde sæler.

  Klip kan have det mest forskellige design - i form af blomster, dyr, frugt. De vil hjælpe med at skabe et interessant og originalt design.

  løbegang

  Kuliski er en "ærme" i den øverste del af gardinerne. De er velegnede til enhver form for stof.

  Kulisk kan laves med egne hænder. Topet af gardinet er pakket ind i den ønskede længde og danner en slags ærme, hvorigennem gardinstangen passerer.

  Denne type vedhæftning er velegnet til enhver form for stof.

  Det er rigtigt, at trækstrengen måske ikke er meget praktisk at bruge. Det sker, at det med deres hjælp er svært at skubbe og trække gardinerne på.

  Kuliski - den mest økonomiske og nemmeste måde at vedhæfte gardiner på til tagene

  Gardin tape

  Ved hjælp af et bånd fastgør gardinerne meget let, både til væggen og til loftet.

  Du køber et gardinbånd, sy på gardiner og fastgør dem til tagene.

  Bånd kan være både gennemsigtige og tætte, har en eller to rækker af løkker. En ledning syes langs hele dens længde, med hvilken stoffet trækkes sammen og en smuk drapering formes som strenge. Antallet og mængden af ​​folder kan let justeres ved hjælp af en ledning.

  Gardin tape - en stor assistent i at skabe volumen draperi.

  Gardin tape kan også laves med hånden.

  Fastgør persienner på plastvinduer

  Der er flere måder at fastsætte persienner på:

  Afhængigt af metoden vælges den ønskede længde af persiennerne.

  I den første version er det nødvendigt at tilføje 10 cm i bredde og højde til åbningens størrelse. Sørg for at kontrollere, om du kan åbne vinduet med blinds hævet.

  Billedet viser montage af skodder til loftet

  I den anden variant er det nødvendigt at minimere 4 cm fra åbningsbredden og 2 cm fra højden.

  I den tredje version - glasets bredde plus tre centimeter. I dette tilfælde må persiennerne ikke forstyrre vindueshåndtaget.

  Persienner er fastgjort med dykker og skruer. Kan monteres i loftet.

  Først skal du bore en mur og indsætte en dowel i den. Skru derefter monteringsskruerne. Brug niveauet på den modsatte side ved at montere monteringen på samme måde.

  For at installere skodder til loftet mere end en halv meter bredt, skal du bruge tre monteringsbeslag.

  Persienner

  Rullevindet er en klud lavet af klud såret på en aksel.

  Metoder til fastgørelse af gardiner:

 • åben type (udvendig åbning);
 • lukket type (inde i åbningen).
 • På bredt vindue, døråbninger, er det bedre at installere rullegardiner med en lukket type fastgørelse. Hvis åbningens dimensioner ikke er store, eller der ikke er vindueskarme, er gardinerne installeret over åbningen.

  Monteringsruller afhænger af deres system:

  • ved hjælp af metal eller plastikbeslag i åbningen
  • fri hængende;
  • fjederbeslag uden fastgørelse til rammen;
  • på dobbeltsidet tape
  • skruer på rammen.

  Rullegardiner er meget nemme at installere. Enhver kan gøre dette!

  Før det fastgøres med tape, opvarmes det af en hårtørrer, så fjernes beskyttelsesfilmen og limes til overfladen. Yderligere installation udføres på den sædvanlige måde.

  Den klassiske version af montering persienner:

  • monteringsbeslag med dowels;
  • installation af gardiner i beslagene på kontrolsiden;
  • installation af kæder, hvorved gardinerne styres
  • monteringsbeslag

  Gardinerne er monteret på åbningsskodderne ved hjælp af monterede beslag, som er monteret på lukkerens øverste del.

  Bambus lukker

  Bambusgardiner, såvel som rullegardiner, er fastgjort ved hjælp af beslag på samme måde.

  For det første er der ved hjælp af en blyant og et niveau markeret på begge sider. Vi laver huller, så ved hjælp af dowels monterer vi de beslag, hvor gardinet er installeret.

  Ved installation af bambusgardiner er det nødvendigt at tage højde for, at de ikke bør åbnes fuldt ud, og at der skal være mindst en tur på akslen. Beslagene er udelukkende monteret i vandret position.

  Romerske persienner

  Romersk persienner er normalt monteret på en speciel tagskinne, som består af en aluminiumsprofil, en løftemekanisme og en styreenhed.

  Hvis du af en eller anden grund ikke kunne få en særlig cornice, skal du ikke modløses. Lukkeren kan monteres på velcro velcro, som sælges i butikkerne syning af tilbehør og headset. En del af velcroen limes til de sædvanlige taggrunde, den anden - til de blinde

  Men det er mere praktisk at bruge en særlig cornice.

  Gardiner - den perfekte assistent til at skabe hygge og komfort i dit hjem!

  Curtain cornices udfører to funktioner: æstetisk og praktisk. De skal passe perfekt og dekorere interiøret, holde gardinerne godt og ikke forstyrre håndteringen af ​​dem. Derfor skal kronerne selv fastgøres ordentligt.

  Til dette formål er der specielle holdere - beslag. Her vil vi tale om, hvad de er, og hvordan de skal løses med dine egne hænder.

  Dekorative væg cornice

  Typer af parenteser

  På trods af sin lille størrelse og temmelig uhåndterlige arrangement betragtes tagbøjlebeslagene dekorative elementer, der bærer den funktionelle belastning. Som regel kommer de komplet med cornices og er lavet i samme design med dem.

  Men mange producenter tilbyder at montere sådanne kits på egen hånd fra et stort udvalg af rør selv, hvor gardiner hænger, understøtningselementer, dekorative tips, kroge og andre detaljer.

  Ved hvilke kriterier vælger indehaverne?

  Monteringsmetode

  Gardinens placering i forhold til vinduesåbning, hvordan de åbner, afhænger generelt af typen af ​​monteringsbeslag.

  • Til væggen. Dette er den mest almindelige, klassiske version, hvor holdere er fastgjort på en væg i en vis afstand vertikalt og vandret i forhold til vinduet.

  Foto af standardarrangementet af tagskægget med fastgørelse til væggen

  • Til loftet. Ikke mindre populær måde at placere gardinens øverste kant så højt som muligt. Metoden til fastgørelse af holderen er den samme: slutdelen til bunden. Hvis designet af et falskt loft for at give en niche over vinduet, vil taggene ikke være synlige, og det vil give indtryk af, at gardinerne flyder direkte fra under loftet.

  Rådet. Ved afmonterede lofter skal man forudse, hvordan man monterer beslag. Til loft er det nødvendigt at levere indlejrede dele under lærredet.

  Metaldele monteres på det fremtidige loft

  • Fra væg til væg. Dette er en mulighed, når to ende cylindriske holdere er installeret modsat hinanden på modsatte vægge. Det bruges ofte til at oprette en lyspartition, der deler et rum i funktionelle zoner.

  Der er også beslag til specielle tagskærter, placeret inde i vinduesåbningen.

  Fremstillingsmateriale

  Hvis du købte en gardinstang uden komponenter eller besluttede at tilpasse et metal- eller plastrør eller en træpind til gardiner, skal holdere til dem vælges særskilt under hensyntagen til det materiale, de er fremstillet af.

  Hjemmelavet cornice dekoreret metal holdere

  De mest almindelige beslag til gardinskinner er metal. De er holdbare og pålidelige, som er i stand til at modstå en stor belastning. Metal vælger for tunge taggrunde og tætte flerlags gardiner.

  Træprodukter anses for at være lidt mindre holdbare, mens plastprodukter hovedsagelig anvendes til gardiner, der er små i størrelse og længde, og at gardinerne er lette nok. Deres pris er den mest demokratiske.

  Design funktioner

  Konstruktionen af ​​beslagene og deres udførelse er meget forskelligartede.

  I henhold til metoden til fastsættelse af tagskæggene i dem er de opdelt i:

  • Åbent, hvor røret kan indsættes og fjernes uden at fjerne ringene og endda gardiner fra den;
  • Lukket, hvilket begrænser bekvemmeligheden ved at fjerne røret, men mere pålideligt i drift.

  Eksempel på åben og lukket konstruktion

  Disse produkter varierer også i antallet af fastholdelsesstænger og er enkelt, dobbelt og tredobbelt.

  Dobbelt beslag til tagskægget med fastgørelse til væggen

  Af stor betydning ved valg af vægholdere er længden af ​​fjernelsen. Det bestemmes afhængigt af vindueskarmets bredde og skal være større end dets fremspring uden for vægplanet.

  Hvis den er lille, købes standardbeslag op til 15 cm lang.

  Men hvis vindueskarmet eller andre strukturelle elementer stikker ud med 20-30 cm eller mere, bliver holderne lavet til ordre. Selvom i dag på salg kan findes justerbare modeller, stigende i længden, eller specielle forlængere. Extender skal vælges med forsigtighed.

  Beslag forlængelse til hjørner 16 mm i diameter

  Rådet. Før du køber gardiner, skal du altid huske fremspringet af vindueskarmet. Gardiner bør ikke bøje sig omkring det - sådan en bøjning ser skødesløs og ikke æstetisk tiltalende.

  Du bør også overveje stængernes diameter: de skal let komme ind i landingspladsen. Standardbøjlen til de dobbelte skråninger fra 16 mm til 19 mm, men der er også modeller med større eller mindre diameter.

  Dekorativ konsol cornice 35 satin

  montering

  Først og fremmest skal du bestemme antallet af parenteser. På dette afhænger designets pålidelighed. Det er umuligt at sige, hvor mange indehavere der kræves for en vis længde af cornice.

  Der er andre faktorer at overveje:

 • vægten af ​​selve søjlen
 • belastning på det;
 • installationsmetode mv.
 • Men som regel er to ekstreme punkter af støtte nok til et to meter rør med en diameter på 16 mm. Et punkt tilføjes til hver efterfølgende måler. Dette er ikke kun nødvendigt for at holde strukturen på plads, men også for at undgå, at stangen svækker under gardinens vægt.

  Installationsinstruktionerne er meget enkle.

  • boremaskine eller hammerbor
  • roulette hjul;
  • bygning niveau;
  • skruetrækker eller skruetrækker;
  • og også armatur: selvdrejende skruer eller plastdykler med skruer.