Detaljeret installation af tagbøjlen til tag + apparat og driftsprincip

Enhver, selv det enkleste tag, indebærer brug af specielle elementer, der udgør dets led, brud, krydsninger, der forbinder skråningerne og områder af krydset til væggene og gavlene.

Yderligere elementer lavet af de samme materialer, der udgør hovedelementerne i taget, er dens komponenter, hvilket giver den funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed og et fuldstændigt attraktivt udseende.

De beskytter taget mod de aggressive virkninger af ydre faktorer, atmosfæriske og naturlige fænomener, beskytter mod indtrængen af ​​fremmedlegemer og snavs og udfører også vandtætningsfunktionen i tag- og underdækningsområder.

Yderligere elementer udmærker sig også smukt ud over det generelle billede af taget, endobling leddene, kinks og områder der grænser op til væggene. Og deres installation er udført på lignende måde til montering af pladematerialer.

De vigtigste yderligere elementer er mange. Jogs, skøjter, luftfartøjer, endovy - de er alle nødvendige på deres egen måde og udfører en vigtig funktion i tagets arrangement. Dernæst ser vi på, hvordan du korrekt installerer tagbøjlerne på taget.

Funktioner af ledge

Eaves niveauet for et tag er den typiske repræsentant for doborny elementer.

Det er en vigtig langsgående komponent i tagstrukturen. Udover dekorationsfunktionen beskytter den selve tagets integritet og beskytter det mod skader. Eaves-strimlen er monteret, efter at kassen på trussens struktur er klar og et vandtætningsmateriale er installeret under det.

 • Det beskytter kronenes frontalplanke mod at blive våd i tilfælde af nedbør;
 • Det forhindrer indtræk af fugt under taget og ind i interiøret;
 • Giver fuldstændig attraktivt udseende til hele strukturen;

Sektionsdiagram

Enhed og driftsprincip

Eaves lameller danner en metal beskyttelseskant med en korrosionsbestandig belægning, der beskytter front- eller tagpladen mod fugt.

Ser først på taget, det ser ud til at dette langsgående element er bragt under kanterne af tagdækningen. Faktisk er dens installation lavet før læggning af metal eller bølgepap. Først efter styrken på forsiden eller tagpladen vil det være muligt at begynde at lægge de modstående materialer.

Normalt lavet af det samme materiale som den overfladebelagte belægning, er den malet i samme farve som den og beskytter ikke kun tagskægget eller frontpanelet mod at blive vådt, men forhindrer også vand i at komme ind i selve tagterrassen.

Kapelnik og eaves strip - hvad er forskellene?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at tagene og dråberne er de samme.

Faktisk er disse to forskellige strimler, der udfører to forskellige funktioner.

 • Cornice-pladen beskytter kronens frontplank mod at blive våd, og dryppestikken bruges til at trække vand, nemlig kondensat fra vandtætningen, fra de vigtigste strukturelle elementer i taget til renden eller direkte til jorden. Det er især vigtigt i efteråret og foråret med høj luftfugtighed og hyppige regner;
 • Kapelnik beskytter husets facade mod dannelse af svampe, skimmelsvamp og vask ud af murerblandingen, såvel som fra forfald af træ, mens tagskærmen beskytter taget selv;
 • Kapelnik styrker taget og beskytter det mod luftmasserne, og cornicepladen beskytter den mod aggressiv ekstern indflydelse;

Eaves niveau: størrelser

Tagbeskyttelsesstrimler er fremstillet af galvaniseret stålprofil. Fabrikanter bruger de samme tynde plader af stål til deres produktion, hvis tykkelse varierer fra 0,4 til 0,5 mm såvel som til fremstilling af metalfliser.

De er belagt med de samme polymere materialer, såsom polyester eller plastisol, som igen er dækket af metalfliser. I tilfælde af komposit metal er lamellerne dækket af basaltkrummebånd. Den omtrentlige længde af elementet ligger i området 50-60 cm.

Fordi planken er "plantet" på bunden af ​​taget, trækkes den nødvendige optagelse ud fra sine individuelle dele.

Montering af cornice strip

Montering af ekstra elementer, der er fastgjort til tagskæggene, udføres på det allerede forberedte frontpanel, som er fastspændt med galvaniserede stålspåner til trussystemets endedele. Hvis frontpladen er på niveau, bliver montering af planken meget lettere.

Installation af ledges er lavet i følgende rækkefølge:

 • Frontfladen af ​​bunden af ​​taget er anbragt med en pladeplade. Kan anvendes til disse formål sidespor eller profileret;
 • Derefter er der monteret en støttebjælke på husets mur, som tjener som sikkerhedsstøtte, når du lægger krogenoverhænget
 • Lige før afslutningen af ​​tagskægget er tagrørsystemet forsynet med beslag eller kroge, der fastgøres til stolpebenene eller til tagpladen. I dem vil der også blive foldet rännene i afløbssystemet. Hvis afstanden mellem spærrene af de samme kroge er bedre at fastgøre dem;
 • Sænk den første krog eller beslag under forlængelsen af ​​hældningen med 2 cm for at sikre, at vand fra taget er garanteret at komme ind i risten.
 • Dernæst kommer omdrejningspunktet til at fastgøre strimlerne på tagskægget oven på fastgørelserne af afløbene til frontpladen. Det spidses med en skruehøjde på mindst 30-35 cm i et tavlermønster.
 • Det er umuligt at fastholde stroppen eller med huller mellem dem. Hver efterfølgende plank skal overlappe, nemlig gå til det allerede fikserede element med ca. 1 cm. Den sidste plank er justeret i størrelse med en fin snit.
 • Efter at have gennemført installationen, kan du fortsætte med at vende mod taget med en metalflise eller bølgepulver. Og efter afslutning af tagning af tagmaterialer er at gøre installationen af ​​andre ekstra elementer af taget.

Foto montering skovl lameller

Yderligere elementer

Vi foreslår at du bliver bekendt med andre typer af ekstra elementer af taget:

 1. Skøjter bruges som en dekorativ komponent til maskering af leddene af tagets overflade med bølgepulver. De beskytter ventilationshullet på tagrummet og leddene mod udsivning og vandretention.
 2. Ansigtspladen beskytter plader af metalfliser eller bølgeplader, der dækker dem langs enderne, fra stærk vind, vandindtrængning under taget i området af tarmforbindelsen og forhindrer insekter eller fugle i at komme ind under taget;
 3. Vægstrimlen anvendes i områder med kryds med vægge eller andre planer placeret lodret.
 4. Væggen beskytter lige fugen uden at strobe med yderligere forsegling;
 5. Vægbunden er fastgjort under beklædningsgenstanden, metalfliser eller terrassebord i fastgørelsesområdet til væggen eller til en anden overflade, som er placeret lodret. Et hæfte er placeret i den ene kant af det ekstra element, hvilket forhindrer overløb af drænet vand.
 6. Endova øverste leder vandet fra taget, hovedsagelig med den dekorative rolle at maskere de indre områder af samlingen mellem arkene af tagmateriale.
 7. Endova bund - et element der anvendes i områderne af krydset af negative vinkler. Det beskytter stedet for sammenføjning af plader af metalfliser eller bølgepap fra vandudslip under taget;
 8. Lavt tidevand - et element designet til at beskytte leddene af vinduer og vægge i en bygning fra indvandet af vand;
 9. Krydsningsbjælkerne bruges på forskellige kinks af taget. De beskytter leddet mod indførelsen af ​​vand under tagdækningen;
 10. Snegodderzhatels slats beskytter mod uventet lavine-lignende nedstigning af snemasser, samt utilsigtet fald af tagets komponenter;
 11. Indvendige og ydre hjørner - Dekorative elementer, der bruges til at maskere leddene af indvendige og ydre hjørner af tagets modstående materiale
 12. En ridge aerator er et produkt, der bruges til at slippe af med for høj fugtighed i området under taget;
 13. Rygpluggen er en vigtig komponent, der forhindrer snavs og fugt i at komme ind under taget.

Arbejdet med alle de øvrige elementer af taget i aggregatet sigter mod at opretholde tagets integritet og øge levetiden. Fraværet af noget element kan, selv om det er umærkeligt, men har en ekstremt negativ indvirkning på opførelsen af ​​huset som helhed.

Nyttig video

Installation dækker med dine egne hænder på videoen nedenfor:

Enhed og formål med cornice strip til bølgepap

Udover selve tagdækket anvendes der flere forskellige elementer ved at arrangere taget, hvorved taksamlinger med vertikale overflader, tagets kanter, dets brud, dale, gardinskinner, ebbs osv. Dannes. Alle disse yderligere detaljer giver dig mulighed for at øge funktionaliteten af ​​taget, beskytte det mod de negative virkninger af eksterne faktorer og give taget et komplet og attraktivt udseende. Et af disse elementer er gardinstangen til bølgepap.

Formålet med et doborny niveau

Eaves-elementet er nødvendigt for at beskytte taget mod regn og insekter. Desuden er denne detalje vigtigt for tagets æstetiske appel og billedets integritet. Baren er installeret efter udførelse af kasser.

Hovedelementerne i dette element er som følger:

 • Under kraftig nedbør og smeltning af snedæksel beskytter tagpladen på en forsvarlig måde frontplanken fra at blive våd.
 • Eaves trimmeren er nødvendig for at beskytte tagrummet og tagbordet mod fugt.
 • Uden denne adgang, ville taget have set ufærdige, ville de uinteressante elementer i trussystemet og vandtætningen have været synlige. Det er derfor, man kan hævde, at det også er et æstetisk synspunkt, at tagpladen også skal bruges.

enhed

Eaves niveauer til en professionel gulv giver mulighed for at danne det stærke beskyttede overhæng af et tag med et korrosionsbeskyttende dække. Denne del er fastgjort til forsiden og tagpladen og beskytter dem på en forsvarlig måde mod fugt. Først da kan du gå videre til installationen af ​​tagbelægning af bølgepap.

Faktisk er disse lange strimler med langsgående fold, som er nødvendige for at beskytte underrummet. De er fastgjort til laths eller board, forstærker kanten af ​​drejebænken. Disse lameller dækker tagets overhæng. Længden af ​​et element er 500-600 mm.

Vigtigt: Disse dobory er lavet af samme stål med galvaniseret belægning (tykkelse på 0,04-0,05 cm) som selve bølgepulveret og har samme polymere beskyttelseslag mod korrosion. Farven på stroppen vælges under metallprofilens farver.

Formen af ​​sektionen af ​​denne del kan være af to typer:

 • Lige produkter - dette er de sædvanlige lameller i form af et hjørne med de rullede kanter på hylderne;
 • krøllede elementer kan have flere ekstra stivere (takket være dette vil kantens kant blive forstærket, og elementets dekorative kvalitet vil stige).

Hvis projektet giver mulighed for montering af tagrender, er de ekstra strimler fastgjort efter færdiggørelsen af ​​deres installation. Inden dette element er fastgjort, skal enden af ​​tagskæggets overhæng være dækket af et konventionelt myggenet eller specielt ventileret tape. End dobira er fastgjort med skruer, matchet til detaljer og omslag.

Nødvendige værktøjer og materialer

Installation af tagbøjlerne dobor er lavet ved hjælp af følgende værktøjer samt de nødvendige materialer:

 • galvaniserede negle eller skruer;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • en blyant
 • målebånd;
 • bygning niveau;
 • Bulgarsk eller sakse til skæring af metal.

Advarsel! Da alt arbejde udføres i højden, er det nødvendigt at bruge specialudstyr til tagdækning og værktøjssække.

Monteringsteknologi

Installation af ledgen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Hvis projektet sørger for tilrettelæggelsen af ​​tagens dræningssystem, udføres dette arbejde inden fastgørelsen af ​​cornice stripen. For at gøre dette er kroge eller beslag på tagdrænesystemet fastgjort til bjælkebenene eller tagpladerne. Gutterne vil efterfølgende passe ind i disse elementer. Hvis tømmerhældningspladsen er den samme, kan kroge eller beslag fastgøres til bjælkebenene eller fyldet.
 2. For at vandet fra taget skal strømme direkte ind i renden, skal kroge monteres et par centimeter under hældningens overflade. For at tilvejebringe hældningen af ​​ristene, der er nødvendige for vandstrømning, er kroge eller beslag monteret med et gradvist fald i retningen af ​​afløbsrøret.
 3. Derefter kan du fortsætte til installationen af ​​den valgte stribe. Det er fastspændt på frontpanelet over fastgørelserne i afløbssystemet. Skruer er skruet i et tavlermønster med en stigning på ca. 300-400 mm.
 4. Alle stropper er fastgjort med et overlap på et par centimeter. Det er strengt forbudt at fastgøre skovlskærer eller med afstanden mellem tilstødende elementer. Den sidste rem i rækken justeres til længden af ​​hældningen og trimmet.
 5. Efter installationen af ​​cornice strimlerne fortsætter til installationen af ​​vindbrættet på tagens overhæng. Og først efter færdiggørelsen af ​​disse værker kan du gå videre til installationen af ​​det valgte tagdækning.

Foruden tagrørene og vindstrimlerne er der andre vigtige yderligere elementer af tagene af metalprofiler, hvis installation ikke bør forsømmes. Alle disse detaljer er ikke kun nødvendige for takets skønhed, men også for strukturens holdbarhed og beskyttelse mod ugunstige vejrvirkninger.

Eaves trims for metalfliser: typer og funktioner af installationen

Eaves-lameller er et integreret element i metalets tag. De vedrører de ekstra dele og er ansvarlige for strukturens integritet, sammenføjning af separate dele af taget.

Fordele og ulemper

Populariteten og den høje forbrugernes efterspørgsel efter eaves elementer skyldes en række ubestridelige fordele ved dette materiale.

 • Beskyttelse af loftet / gulvet mod de negative virkninger af aggressive miljøfaktorer.
 • Sikring af tæt tilslutning af taget med lodrette overflader: vægge, skorstene og ventilationsaksler.
 • Glemmer træets træelementer. Dette eliminerer risikoen for spredning af åben ild fra nabobygninger under en brand og øger generelt brandets sikkerhed i bygningen.
 • En bred vifte af farver i gardinpladerne giver dig mulighed for at vælge flere elementer til metalpladen af ​​enhver skygge, hvilket giver mulighed for at bruge teknikken til at kombinere forskellige farver.
 • Korrekt brug af alle typer gardinstrimler i opførelsen af ​​taget samt streng overholdelse af installationsteknologien giver et stilfuldt og æstetisk udseende ikke kun til taget, men også til hele bygningen som helhed.

Ulemperne ved lamellerne omfatter de høje omkostninger ved materialet og de store arbejdsomkostninger under deres installation. Det kræver også besiddelse af visse byggeværdier og et særligt værktøj.

skæbne

Yderligere elementer i den samlede struktur / struktur af taget kan ikke undervurderes. På trods af at de besætter et meget lille område på taget, afhænger styrken af ​​strukturen og varigheden af ​​belægningens levetid af den korrekte installation af lamellerne. Gardinelementernes dekorative funktion er at skabe et komplet billede, samt evnen til at give taget et æstetisk udseende. Normalt vælges lamellerne for at matche metalpladens overordnede farve, men nogle gange købes ekstra dele i en kontrastfarve, der giver tagets individualitet og stil.

Ud over den dekorative funktion giver yderligere dele pålidelig beskyttelse af tagsystemet og tagdækning:

 • fra vandindtrængning;
 • fra regn;
 • fra smeltende sne.

Takket være installationen af ​​gardinstænger, bliver kanten af ​​forhænget helt beskyttet mod indtrængen af ​​fugt med en stærk sidevind, og en speciel drypbjælke løber vand fra taget ind i afløbsrøret.

Fremstil skovleelementer af samme stål og anvende samme teknologi som metalplader. Niveauet passerer galvanisering og bliver dækket af et beskyttende polymerlag. Belægningerne er polyester og plastisol. Ved produktion af niveauer for en sammensat flise påføres basaltkrummen. Tykkelsen af ​​elementerne er 0,5 mm, prisen på 1 løbende meter varierer fra 100 til 200 rubler afhængigt af belægningens kvalitet. Funktionelt er elementerne i undergrunden opdelt i hoved-, ende-, højderyg, forbindelsesstrimler og dryp.

Kapeliki og hovedplader

Kapelnik er designet til at samle og dræne vand i afløbssystemet, så det skal kun installeres fra den side, hvor afløb er installeret. Ud over dræningsfunktionen beskytter dråbestiften den nederste del af kassen. Frontpladen beskytter loftet mod regn og sne og dækker også hele højden på frontpladen. Installationsniveauet for tagskinnen afhænger af, hvor let hovedpladen er installeret. Forsiden bør fastgøres med galvaniserede negle til enden af ​​spærrene.

Derefter skal du hule tagskæggene ved hjælp af sidespor eller folie. Et tømmer skal fastgøres til væggen, som vil spille rollen som den anden støtte, hvilket giver mulighed for at arkivere tagoverhænget. På toppen af ​​bordet er det nødvendigt at forstærke tagbøjlebøjlen med en overlapning mellem to tilstødende elementer på 1 cm. Hvis beslagene på afløbsrørene er fastgjort direkte på spærrenes endeflader, er stangen monteret over dem. Trinnet mellem de selvskærende skruer må ikke overstige 35 cm. Efter installationen af ​​tagrørelementerne er færdiggjort, kan du fortsætte med at dække taget med en metalflise.

højderyg

Denne type afskærmningselementer lukker en forbindelsessøm mellem tagskråninger. Det beskytter loftsrummet mod indtrængen af ​​nedbør og smeltende sne. Også dette materiale beskytter kanterne af pladen fra bøjning i tilfælde af stærke vindstød og tillader ikke at støde støv under taget og små snavs. Montering af højderammen udføres efter installationen af ​​tagtakventilationssystemet, og begynder i slutningen af ​​taget. Ridge lameller lægges over enden, hvilket giver kvoter udad med 30 mm. Hvis der anvendes flade strimler under installationen, skal de overlappes med en lugtstørrelse på op til 10 cm. Ved tilsætning af halvcirkelformede modeller skal dele forbindes langs stempler.

Vedhæftningsmetode og fordybningens form afhænger af takets vinkel. De vælges under installationen af ​​kasser. Hvis værdien af ​​plankens vinkel og taglederen ikke stemmer overens, kan delene korrigeres ved hjælp af VVS-værktøjer. Efter at have lagt den halvcirkelformede højderyg, skal enderne lukkes med specielle stik. For at reducere lønomkostningerne og reducere installationstiden anbefales det at installere en træbjælke under højderammen. Dette vil medvirke til hurtigt at vedhæfte strukturen til en træbase.

Butt ende

Denne type beskyttende ekstra elementer er fastgjort på enderne af taghældningerne. De beskytter kassen mod fugt og vind. Takket være disse egenskaber er endepladen ofte kaldt vind. Denne detalje er et fladt ark, der har en længde på 190 til 200 cm. De geometriske former af elementerne afhænger af den anvendte type metaltegle. For eksempel til et ribbet tag skal du købe elementer med yderligere stivningsribber - i så fald ser taget ud organisk (som helhed), og planken ser ikke noget fremmed.

Remmen virker som følger: Den resulterende fugt fjernes fra kantens overkantskant, tagbeklædningens tag er forsvarligt lukket fra snavs og støv, og fastgørelseselementerne bliver ikke løs på grund af vindstød.

Vindpladen installeres efter installationen af ​​metalpladen. Fastgørelse bør laves, med fokus på højden af ​​bølgetallet. Samtidig skal den dække tagdækslerne og kassen. På siderne af varen er fastgjort med skruer, og på toppen forbindes med bølgens karm, som nødvendigvis skal overlappe hinanden. Til dette formål holdes flangingen af ​​arket op. Formade ledninger behandles nødvendigvis med fugemasse. Overlapning af endestrimlerne må ikke overstige 5 cm, og afstanden mellem tilstødende selvdrejende skruer skal være mindst 40 cm.

Junction strips

Når installationen af ​​metalpladen er færdig, og vindstrimlen er installeret, fortsæt med installationen af ​​joggingstangen. Det funktionelle formål med denne type er, at det løser ende tæppet på vertikalt placeret fly. Med andre ord forbinder de jævnt taget taget med vægge, skorstene og ventilationskanaler, der danner en tagdækning. Ud over de praktiske fordele virker forbindelseslinjen som et dekorativt element og giver taget et færdigt, pænt udseende.

Installation bør begynde med shtrobleniya lodret overflade af røret, og det skal kun ske i mursten, men ikke i sømme. Derefter er varmebestandigt vandtætningsmateriale lagt med en højde på ikke mindre end 5 cm. Dernæst limes det med konstruktionstape. Derefter skal du justere stangen til rørets dimensioner, sæt den på røret, mens du sætter stangets overdel ind i rillen i sporet. Fugen skal behandles med tætningsmiddel. Den nederste del af krydset skal fastgøres til kassen på skruerne. Installationen af ​​elementet er lavet til væggene og ventilationskanalerne på samme måde. Materialets overlapning bør ikke være mere end 10 cm.

Nyttige tips

Nøjagtig overholdelse af installationsteknologien og efter nogle anbefalinger hjælper med at danne et smukt og holdbart tag, som i mange år vil beskytte loftsrummet mod regn, vind og sne.

 • Først og fremmest bør man sørge for at alle materialer til tagets enhed var af samme farve og stil. Det anbefales at købe alle ark fra et parti, og købe et lager: normalt er der 2-3 ekstra ark.
 • Hvis arket er ved et uheld beskadiget, og der er behov for at udskifte det med en ny, er der stor sandsynlighed for, at materialet fra det andet parti afviger i skygge, hvilket vil påvirke det samlede udseende af taget negativt.
 • Selvdrejende skruer bør også købes fra samme batch. Dette sikrer den samme farve på kappen.

Installationsstænger gør det selv - detaljerede instruktioner

Enhver, selv det enkleste tag, indebærer brug af specielle elementer, der udgør dets led, brud, krydsninger, der forbinder skråningerne og områder af krydset til væggene og gavlene.

Yderligere elementer lavet af de samme materialer, der udgør hovedelementerne i taget, er dens komponenter, hvilket giver den funktionalitet, pålidelighed, holdbarhed og et fuldstændigt attraktivt udseende.

De beskytter taget mod de aggressive virkninger af ydre faktorer, atmosfæriske og naturlige fænomener, beskytter mod indtrængen af ​​fremmedlegemer og snavs og udfører også vandtætningsfunktionen i tag- og underdækningsområder.

Yderligere elementer udmærker sig også smukt ud over det generelle billede af taget, endobling leddene, kinks og områder der grænser op til væggene. Og deres installation er udført på lignende måde til montering af pladematerialer.

De vigtigste yderligere elementer er mange. Jogs, skøjter, luftfartøjer, endovy - de er alle nødvendige på deres egen måde og udfører en vigtig funktion i tagets arrangement. Dernæst ser vi på, hvordan du korrekt installerer tagbøjlerne på taget.

Eaves niveauet for et tag er den typiske repræsentant for doborny elementer.

Det er en vigtig langsgående komponent i tagstrukturen. Udover dekorationsfunktionen beskytter den selve tagets integritet og beskytter det mod skader. Eaves-strimlen er monteret, efter at kassen på trussens struktur er klar og et vandtætningsmateriale er installeret under det.

 • Det beskytter kronenes frontalplanke mod at blive våd i tilfælde af nedbør;
 • Det forhindrer indtræk af fugt under taget og ind i interiøret;
 • Giver fuldstændig attraktivt udseende til hele strukturen;

Sektionsdiagram

Enhed og driftsprincip

Eaves lameller danner en metal beskyttelseskant med en korrosionsbestandig belægning, der beskytter front- eller tagpladen mod fugt.

Ser først på taget, det ser ud til at dette langsgående element er bragt under kanterne af tagdækningen. Faktisk er dens installation lavet før læggning af metal eller bølgepap. Først efter styrken på forsiden eller tagpladen vil det være muligt at begynde at lægge de modstående materialer.

Normalt lavet af det samme materiale som den overfladebelagte belægning, er den malet i samme farve som den og beskytter ikke kun tagskægget eller frontpanelet mod at blive vådt, men forhindrer også vand i at komme ind i selve tagterrassen.

Kapelnik og eaves strip - hvad er forskellene?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at tagene og dråberne er de samme.

Faktisk er disse to forskellige strimler, der udfører to forskellige funktioner.

 • Cornice-pladen beskytter kronens frontplank mod at blive våd, og dryppestikken bruges til at trække vand, nemlig kondensat fra vandtætningen, fra de vigtigste strukturelle elementer i taget til renden eller direkte til jorden. Det er især vigtigt i efteråret og foråret med høj luftfugtighed og hyppige regner;
 • Kapelnik beskytter husets facade mod dannelse af svampe, skimmelsvamp og vask ud af murerblandingen, såvel som fra forfald af træ, mens tagskærmen beskytter taget selv;
 • Kapelnik styrker taget og beskytter det mod luftmasserne, og cornicepladen beskytter den mod aggressiv ekstern indflydelse;

Eaves niveau: størrelser

Tagbeskyttelsesstrimler er fremstillet af galvaniseret stålprofil. Fabrikanter bruger de samme tynde plader af stål til deres produktion, hvis tykkelse varierer fra 0,4 til 0,5 mm såvel som til fremstilling af metalfliser.

De er belagt med de samme polymere materialer, såsom polyester eller plastisol, som igen er dækket af metalfliser. I tilfælde af komposit metal er lamellerne dækket af basaltkrummebånd. Den omtrentlige længde af elementet ligger i området 50-60 cm.

Fordi planken er "plantet" på bunden af ​​taget, trækkes den nødvendige optagelse ud fra sine individuelle dele.

Montering af cornice strip

Montering af ekstra elementer, der er fastgjort til tagskæggene, udføres på det allerede forberedte frontpanel, som er fastspændt med galvaniserede stålspåner til trussystemets endedele. Hvis frontpladen er på niveau, bliver montering af planken meget lettere.

Installation af ledges er lavet i følgende rækkefølge:

 • Frontfladen af ​​bunden af ​​taget er anbragt med en pladeplade. Kan anvendes til disse formål sidespor eller profileret;
 • Derefter er der monteret en støttebjælke på husets mur, som tjener som sikkerhedsstøtte, når du lægger krogenoverhænget
 • Lige før afslutningen af ​​tagskægget er tagrørsystemet forsynet med beslag eller kroge, der fastgøres til stolpebenene eller til tagpladen. I dem vil der også blive foldet rännene i afløbssystemet. Hvis afstanden mellem spærrene af de samme kroge er bedre at fastgøre dem;
 • Sænk den første krog eller beslag under forlængelsen af ​​hældningen med 2 cm for at sikre, at vand fra taget er garanteret at komme ind i risten.
 • Dernæst kommer omdrejningspunktet til at fastgøre strimlerne på tagskægget oven på fastgørelserne af afløbene til frontpladen. Det spidses med en skruehøjde på mindst 30-35 cm i et tavlermønster.
 • Det er umuligt at fastholde stroppen eller med huller mellem dem. Hver efterfølgende plank skal overlappe, nemlig gå til det allerede fikserede element med ca. 1 cm. Den sidste plank er justeret i størrelse med en fin snit.
 • Efter at have gennemført installationen, kan du fortsætte med at vende mod taget med en metalflise eller bølgepulver. Og efter afslutning af tagning af tagmaterialer er at gøre installationen af ​​andre ekstra elementer af taget.

Foto montering skovl lameller

Yderligere elementer

Vi foreslår at du bliver bekendt med andre typer af ekstra elementer af taget:

 1. Skøjter bruges som en dekorativ komponent til maskering af leddene af tagets overflade med bølgepulver. De beskytter ventilationshullet på tagrummet og leddene mod udsivning og vandretention.
 2. Ansigtspladen beskytter plader af metalfliser eller bølgeplader, der dækker dem langs enderne, fra stærk vind, vandindtrængning under taget i området af tarmforbindelsen og forhindrer insekter eller fugle i at komme ind under taget;
 3. Vægstrimlen anvendes i områder med kryds med vægge eller andre planer placeret lodret.
 4. Væggen beskytter lige fugen uden at strobe med yderligere forsegling;
 5. Vægbunden er fastgjort under beklædningsgenstanden, metalfliser eller terrassebord i fastgørelsesområdet til væggen eller til en anden overflade, som er placeret lodret. Et hæfte er placeret i den ene kant af det ekstra element, hvilket forhindrer overløb af drænet vand.
 6. Endova øverste leder vandet fra taget, hovedsagelig med den dekorative rolle at maskere de indre områder af samlingen mellem arkene af tagmateriale.
 7. Endova bund - et element der anvendes i områderne af krydset af negative vinkler. Det beskytter stedet for sammenføjning af plader af metalfliser eller bølgepap fra vandudslip under taget;
 8. Lavt tidevand - et element designet til at beskytte leddene af vinduer og vægge i en bygning fra indvandet af vand;
 9. Krydsningsbjælkerne bruges på forskellige kinks af taget. De beskytter leddet mod indførelsen af ​​vand under tagdækningen;
 10. Snegodderzhatels slats beskytter mod uventet lavine-lignende nedstigning af snemasser, samt utilsigtet fald af tagets komponenter;
 11. Indvendige og ydre hjørner - Dekorative elementer, der bruges til at maskere leddene af indvendige og ydre hjørner af tagets modstående materiale
 12. En ridge aerator er et produkt, der bruges til at slippe af med for høj fugtighed i området under taget;
 13. Rygpluggen er en vigtig komponent, der forhindrer snavs og fugt i at komme ind under taget.

Yderligere elementer

Arbejdet med alle de øvrige elementer af taget i aggregatet sigter mod at opretholde tagets integritet og øge levetiden. Fraværet af noget element kan, selv om det er umærkeligt, men har en ekstremt negativ indvirkning på opførelsen af ​​huset som helhed.

Nyttig video

Installation dækker med dine egne hænder på videoen nedenfor:

Eaves plank under metalfliser og bølgepap - typer af strukturer og installationsteknikker

Metal tag af metalfliser og bølgepap arkiveres nu hurtigt, men deres arrangement har sine egne nuancer. Uden sådanne detaljer som en strimmel, vindstrimmel og andre yderligere elementer er korrekt installation umulig. Lad os se, hvad forskellene mellem disse elementer er, og hvor de er installeret. Og DIY finder her instruktioner til installation af disse elementer.

Navne på hovedelementerne i metalets tag.

Grundlæggende yderligere elementer

Til metalfliser og til professionelle gulve er rækkevidde, mængde og installationsteknik af yderligere elementer næsten ens. Dette skyldes, at materialerne er meget nærtstående, fordi de er lavet af samme stål, kun arkene er bøjet på forskellige måder.

Dette element er monteret på kanten af ​​tagets vandrette overhæng og er designet til at beskytte taggens tæthedsventilationsspjæld fra nedbør.

Slange- eller gavlindsatsen er monteret på det skrånende tags sidekanter.

Den er monteret oven på vindbrættet på gavlen og er designet til at beskytte det skrånende overhæng fra vind og nedbør, så det kaldes også vindstrimlen.

Som navnet antyder, er installationen af ​​dette element altid udført over højderyggen.

Konstruktionens struktur og størrelse kan være anderledes, men formålet er altid det samme - for at beskytte tagdækket i skateområdet fra nedbør.

Disse elementer er monteret ved sammenkædningen af ​​tagdækningen til enhver konstruktion, for eksempel skorstenen, husets tilstødende væg eller tagets plan.

Sortimentet af disse strukturer er ret bredt, og de anvendes ikke kun til metalbelægning eller profileret ark.

På alle tage, hvor der er krydsninger, er næsten samme modeller monteret.

Yderligere elementer til metal tagdækning.

Hvordan dobori er monteret

Installation af ekstra elementer er ikke en vanskelig ting, det vigtigste her er ikke at forveksle med hvad og hvor man skal søm, så jeg sætter detaljerede instruktioner ved siden af ​​hvert diagram.

Sådan repareres tagpladen

Ofte forvirrer folk gardinestangen med et dryp. Så er klodsens foring spidset over batten og dækker hele strukturen fra nedbør, og dryppestikken er designet til at dræne kondensat fra tagtakskagen.

Takfladen er monteret direkte under tagmateriale.

 • Fastgørelsen af ​​tagpladen er udført efter at tagstangssystemet er fuldt monteret, kassen er fyldt over spærrene, og frontpladen er installeret;
 • På dette tidspunkt bør dryppestiften og frontpladen, der dækker frontpladen, allerede installeres og opvarmes fuldt ud.
 • Hvis de hængende kroge, på hvilke ristene er monteret, er planlagt at blive fastgjort til rafterbenene, skal de også installeres;
 • De eneste undtagelser er modellerne af rendebøjler, der er fastgjort direkte til frontpladen, de kan fastgøres efter anbringelsen af ​​taget;

Ordningen med arrangement af kanten af ​​taget.

 • Pladen selv er fastspændt oven på det ekstreme vandrette bordplade. Det er ikke så vigtigt, at du spiker det eller skruer det med skruer, i hvert fald er fastgørelsestrinet ca. 300 mm;
 • Men båndet er ret bredt, så det spidses med to rækker søm, mellem disse rækker skal placeres med en forskydning, det vil sige neglene er slået i et skakbræt mønster;
 • Efter installationen af ​​dette design kan du gå videre til installationen af ​​taget af metal eller profileret ark.

Eaves lining selv er en præfabrikeret struktur, det er samlet fra en serie af identiske elementer og hvert efterfølgende element er negles med en overlapning på 50-70 mm til den forrige.

Linjesegmentet spidses til kasseoverlapningen.

Indstil endepladen

Montering af endepladerne udføres efter at metaltaget er lagt, og endegabbrættet spidses. Der er ingen forskel mellem endepladerne under metal og professionelt ark, de er også monteret på samme måde.

Installationsskemaet af endegabelbeklædningen på metalfliser.

 • Strukturen er L-formet, og dens vandrette del skrues over den yderste bølge af taget;
 • Skruerne skal skrues ind i den øvre del af bølgen, og de er arrangeret i trin på 300-500 mm;
 • Den lodrette del af foringen er monteret på samme måde, kun skruet til vindbrættet;
 • Frontpladesegmenterne er monteret fra bund til top og overlapper ca. 100 mm. Ved installationsprocessen smøres overlapningen mellem segmenterne nødvendigvis tætningsmidlerne.

Ordningen med montering af endefladen på bølgepappens tag.

Indstil højderammen

 • Monteringen af ​​højderygets pude starter fra kanten af ​​taget. Det første segment skal strække sig ca. 20-30 mm ud over taget. Efter installationen lukkes det straks af endehætten;
 • Segmenterne skrues med skruer med en pressevasker ind i den øverste del af tagmaterialet. Ifølge reglerne er det nødvendigt at fixe pladen i hver bølge, men ofte befæstermesterne løser det gennem bølgen, hvilket heller ikke betragtes som en for stor fejltagelse;
 • Hvis modellen er lige, er overlapningen mellem segmenterne 100 mm. I de halvcirkelformede modeller laves forbindelsen langs den tværgående linje af stempling. Men i begge tilfælde smøres forbindelsen med tætningsmidler;
 • Den ekstreme pude er skåret i længden og en lignende endehætte er installeret på den.

Arrangementet af højderygets design.

Krydspunkter

Krydspunkterne er monteret på 2 måder, og valget af metode afhænger af installationsplaceringen af ​​strukturen:

 1. Hvis vi beskæftiger os med forbindelsen mellem to plan af taget, skal den øverste del af indsatsen gå under overdelens tagdækning og fastgøres gennem arket til den nederste del af bølgen, og den nederste del af planken er overlejret over den nedre sektor og fastgjort til den øvre del af bølgen;
 2. Hvis der er anbragt en tilslutning til en væg, skæres en grove på 20-30 mm dybde foreløbigt ind i væggen ved hjælp af møllen. Indspringets øvre kant indsættes i denne rille og fyldes med tætningsmidler. Desuden skrues indsatsen på væggen og gennem taget til kassen.

Ordningen arrangement af krydset, afhængigt af placeringen af ​​deres installation.

konklusion

På trods af det faktum, at gardinstangen og de tilhørende doboros er installeret på samme måde, som du ser, er der stadig nogle nuancer, og det er bedre at huske dem. Videoen i denne artikel viser interessante detaljer i processen med at arrangere dobory. Hvis du har spørgsmål, skriv venligst i kommentarerne, jeg vil forsøge at hjælpe.

Ønskerne kan bøjes med hånden.

Tag taggrunde

Det vigtigste i livet er et pålideligt tag over hovedet. Dette bekræftes af professionelle mestere. De er enige om, at kun et pålideligt og holdbart tag kan give komfortabel leve i huset. Og ofte afhænger pålideligheden og holdbarheden af ​​mindre elementer, f.eks. En cornice. Denne del af taget er lille og en procentdel af overfladen af ​​hældningen. Men det udfører så vigtige funktioner, at det direkte påvirker tagets levetid og styrken af ​​strukturen.

Hvad er et tak cornice

Tagets taghætter er den nederste del af rampen, som er dens forlængelse ud over væggene. Installationen udføres under installation af trussystemet og er dannet ved at øge længden af ​​truss benene eller installere fyldstoffer. Tagdækkerne har den øverste dækning, som er dannet af tagmateriale og lavere syning ved et træ, en sidespor eller andet materiale.

Taggitter er udstyret til at beskytte væggene og fundamentet af huset mod fugt

Hovedfunktionerne til tagskæggene er:

 1. Beskyttelse af husets vægge mod fugt. Det er taglænets overhæng, der kan forhindre indånding af atmosfærisk fugt og snavs på ydervæggen, hvilket giver mulighed for lang tid at bevare sit attraktive udseende og integritet.
 2. Forebyggelse af smelte- og regnvandets hældning på fundamentet. Strukturen af ​​skovlens overhæng er sådan, at vandstrømme og sneblokke, der glider ned ad skråningerne, flyttes længere væk fra grunden af ​​huset. Dette giver dig mulighed for at forhindre jordudslæt nær huset og ødelæggelsen af ​​fundamentets blinde område.
 3. At give taget et færdigt og pænt udseende. Overhængene til taghullerne kan give tagkonstruktionen et mere proportionelt udseende, harmonisk afslutte det arkitektoniske design af huset og bidrage til at hæve det ydre.

Installation af tagbøjleoverhæng er en obligatorisk fase af tagværker. I dette tilfælde er typen, form og type af vandtæt belægning i denne sag ligegyldigt. Selv et fladt tag skal have en lille takeaway, som står for ydervægge for at beskytte dem mod fugt.

Video: hvordan tagene skal se ud

Typer af tagoverhæng

Når der arrangeres et hældet tag, dannes to typer overhæng:

 1. Gavl. Det er en del af taghældningen, der stikker ud over husets ydervæg fra siden af ​​gavlen. Det er kendetegnet ved en lille længde. Udformet af kasser og frontlister, der giver form til det forreste overhæng. Gable overhæng er lille
 2. Cornice. Det er den nederste del af hældningen, der starter fra skæringsplanet mellem taget og den øverste del af ydervæggen. Serverer for at forhindre sprøjt af vand på væggen. Overhængene på hegnene ligger selv på et fladt tag.

Faktisk, tagene - dette er forlængelsen af ​​rafterbenene. Da overhænget er placeret i bunden af ​​skråningen, dannes det under hensyntagen til mindste snebelastning. Imidlertid skal designet tage højde for muligheden for at udøve betydelig pres og på grund af fordelingen af ​​belastninger, hvilket er muligt på grund af installationen af ​​renden og snerydningen.

Former for dannelse

Metoden til montering af overhænget afhænger direkte af tagkonstruktionen på længden af ​​hældningen. Der er flere måder at danne et tag overhæng på:

 1. Længdeben Denne metode betragtes som den enkleste. Det består i brugen af ​​truss ben, hvis længde er større end hældningens størrelse. Jo længere stængerne til spærre, jo større bliver overhænget. Denne metode har en fejl. Især vil vægten af ​​rammen øges, og dermed belastningen på fundamentet. Derfor skal denne kendsgerning overvejes selv under udformningen af ​​huset. Eaves kan dannes ved at forlænge tømmerfoden eller arrangere fyldet.
 2. Bygning spærrefilet. Fobies er lette stykker af kantede plader, hvis tykkelse er meget mindre end tykkelsen af ​​bjælkerne. Dette design giver dig mulighed for at lave en stor cornice, og en betydelig stigning i vægten af ​​rammen vil ikke være.

Ofte bruger professionelle håndværkere fyldstoffer til at danne et overhæng i tilfælde af, at skrålængden væsentligt overstiger standardstørrelserne af savet træ. Normalt anvendes brædder med en længde på 6 m til tagrammen. Hvis taghældningen er af samme længde, så formes corniceen ved hjælp af fyldstoffer.

Størrelser af overhæng

Det er meget vigtigt at vælge overhængets størrelse korrekt, for hvis det er for lille, vil det ikke være i stand til fuldt ud at udføre sine funktioner, det vil sige smeltevand eller regnvand vil falde på ydervægge, fundamentet, som i sidste ende vil føre til ødelæggelsen af ​​huset. Ved beregning af denne parameter er det nødvendigt at overveje:

 1. Klima. Størrelsen af ​​cornice er påvirket af mængden af ​​nedbør, der falder om vinteren og sommeren. Hvis mængden af ​​nedbør er stor, er det nødvendigt at bruge et tag med en bred cornice. For eksempel i huse i nærheden af ​​de alpine bjerge, huse har tagbøjle overhæng ikke mindre end 1 m bred.
 2. Stingrays hældning. Jo større takets vinkel, desto mindre kan tagene være. Dette skyldes træk ved faldende sne og vand. Men hvis tagskråningerne er meget stejle, kan vandets bevægelse være ret intens. Derfor kan tagskæggene gøres brede.
 3. Andelene af huset. Hvis bygningen har et fladt tag og et bredt taghul, vil det virke lavere. Et smalt overhæng med et højt tag vil hjælpe med at trække silhuetten ud.

Den mindste tilladte bredde af cornice er 45-50 cm. Men et sådant element kan kun udstyres i områder med lave snebelastninger. Om nødvendigt kan søjlens størrelse øges til 1 m.

Eaves trimning metoder

Da cornice også udfører en dekorativ funktion, skal du skære det ordentligt. Det er vigtigt ikke blot at vælge et kvalitetsmateriale, men også at bestemme metoden til afslutning af tagbøjlerne. Sidstnævnte afhænger af skråningernes hældning og deres længde.

Der er to metoder til arkivering af forhæng:

 1. Diagonal. Hyppigst anvendt ved arkivering af tagskærme med spotlights. Det består i at placere materialet parallelt med hældningen. Passer til tag med stor skråning, men en lille skrålængde. Det er ret svært at lave et sådant bindemiddel med egne hænder, så du skal konsultere en specialist. Diagonal arkivering udføres på tage med en stor hældning.
 2. Direkte. Denne metode består i at arrangere kassen, som er placeret i en ret vinkel mod husets ydervæg. En sådan indgivelse tager lidt tid, men kan være dyrt med hensyn til forbrug af fyldmaterialet. Ved direkte arkivering af tagskægget kan der være meget affald.

Fastgøring kan fastgøres enten direkte til stifterbenene (hvis takets hældning er lille) eller til en specialfremstillet kasse. For dens arrangement er det nødvendigt:

 1. Skær det 4 cm tykke skærebræt mellem husets mur og kanten af ​​spærrene. I dette tilfælde kan en af ​​sine kanter placeres direkte på rafterbenet, og det andet - til brættet ved siden af ​​husets mur (det er skruet til toppen af ​​spærrene). Bindematerialet kan fastgøres direkte til bjælkerne eller til en specielt udstyret kasse
 2. Den anden mulighed er også muligt, når det ikke er et lodret bord, men et tømmer er fastgjort til husets mur. I dette tilfælde udføres monteringen på dowels. Arrangementet af tagbøjlen gør det lettere at indføre overhænget

Enheden af ​​tagene af forskellige materialer

Installation af overhænget er det sidste trin i samlingen af ​​rafterrammen. Efterhånden som kassen er klar, skal du klippe bundfladerne til niveau og derefter fastgøre frontbjælken for at beskytte den nederste overflade af kløften fra fugt, fugle og andre problemer. Til dette kan du bruge forskellige materialer.

Materialet til arkivering skal vælges på en sådan måde, at det sikrer ventilationen af ​​tagskægget, fordi levetiden på karmrammen afhænger af den. For nemheds skyld kan du bruge et specielt materiale med perforeringer, for eksempel soffits. Du kan også installere specielle ventilationsgaller eller lægge materialet med et hul.

Fra bordet

Bindemidlet kan laves ved brug af almindelige kantede plader eller andet lignende tømmer. Denne metode har utvivlsomt fordele, især træ er et miljøvenligt materiale tilgængeligt for alle. Men det er værd at huske på, at træet har brug for beskyttelse mod fugt, ellers vil kanten af ​​tagskæggene med brædder tjene dig i kort tid. For at beskytte skal du regelmæssigt opdatere malingslaget, som beskytter træet mod rådne.

Træafskærmninger kræver beskyttelse mod fugt

Til installation af træbeklædning har du brug for:

 1. Skær bordet i stykker af ønsket længde. Mættet med antiseptiske, fugtsikre og brandsikre forbindelser.
 2. Monter bræddernes bredde til overhængets bredde. Du kan lægge tavlerne på dæderne parallelt med væggen og på tværs
 3. Fastgør brædderne med skruer eller galvaniserede negle i trin på 10 mm. Sørg for, at der er et ventilationsgab.
 4. Ønsker man, oven på de lange plader parallelt med væggen, kan du lave ekstra trim kortbrædder. I dette tilfælde skal de placeres på tværs af det lange. Træplader kan placeres langs væggen og vinkelret på den.

Hvis taget har en betydelig hældningsvinkel, udføres bindemidlet på en anden måde:

 1. Første monteret kasse. Et bord er skruet til væggen lodret, det andet - langs de nedre kanter af spærene parallelt med jorden. Eaves filers skal løses med et hul
 2. Nu er kantpladen fastgjort, mens du forlader et ventilationshul på 2 cm mellem huden og husets væg.

Fra sidespor

Arkskærme sidespor kan betragtes som den mest praktiske løsning. Dette skyldes det faktum, at du kan montere dette materiale med egne hænder. Siding er en plade af metal eller plast med en polymer belægning. Derfor er den fremragende til alle vejrforhold, lige så stor regn, hagl og solstråler, mens det attraktive udseende opretholdes i hele driftsperioden. Ulempen ved dette materiale kan betragtes som dårlig ventilation. Det er let at løse dette problem - det er nok at installere specielle ventilationsgitter.

Siding tillader ikke luften godt, så ved indføring af tagskæggene skal du installere ventilationsgitter

For at installere sidespor har du brug for:

 1. Klip strimlerne i stykker, som svarer til bredden af ​​overhænget.
 2. Fastgør guideprofiler langs tagene og parallelt med væggen. Siding bør lægges på en speciel profil.
 3. Mellem dem skal du placere sidesporene, som er forbundet med et tornsporingssystem. For at forbinde sidestrimlerne indbyrdes vil det hjælpe tornsporingssystemet
 4. Monter ventilationsgitter hver 1.5 m. Hvis dette ikke er tilfældet, vil kondensat dannes i hulrummets hulrum, hvilket vil have negativ indflydelse på træets dele af tagskægget.

Fra spotlights

Soffits er paneler specielt designet til arkivering af gardiner og gable overhæng. De adskiller sig fra sidespor ved tilstedeværelsen af ​​perforering. Og det er deres største fordel. Luft trænger let igennem disse åbninger, men samtidig kan vand ikke passere gennem dem. Der er forskelle i bredden. Soffit paneler er meget bredere end sidespor, så binder processen vil tage meget mindre tid.

Soffits er et specielt materiale til trimaflygter

Installation er som følger:

 1. To J-formede strimler fastgøres langs tagskægget og væggen med selvlukkende skruer. Til installation af spotlights anvendes specielle strimler.
 2. Mellem dem er spotlights monteret, og længden af ​​hver søm på stingmaterialet skal være mindre end 6 mm mellem lamellerne. Dette er nødvendigt for at spotlights for at kompensere for deformationen under påvirkning af temperaturen. Hvis bredden af ​​tagets overhæng overstiger 90 cm, kan denne parameter øges til 12 mm.
 3. Frontpanelet lukker en speciel plank. Der er flere muligheder for at lukke den ydre kant af hemmingmaterialet.

Fra et professionelt blad og galvaniseret stål

Faktisk er disse materialer identiske, forskellene ligger kun i nærværelse af en polymercoating og stivere. De er præget af modstand mod temperatur ekstremer og vindtryk.

Montering af profilerede plader eller galvaniseret stål skal være på spærre, der rager ud over de vertikale vægge, hvis hældningsvinklen er lille. Ellers kan det være nødvendigt at arrangere kassen eller at installere stængerne langs henholdsvis væg- og stødbenene.

Fix det profilerede ark med en kant kan være på rafterbenene, og den anden - på linjen nær husets mur

Ved brug af profileret plader til plating skal du bruge:

 1. Plader af materiale skåret i stykker af størrelsen af ​​tagene.
 2. Arranger dem vinkelret på væggen og fastgør dem. Til fastgørelse kan du bruge skruer. Professionelt ark kan skrues
 3. Samlingsstedet mellem profilpladen og væggen skal lukkes med et indvendigt hjørne (fastgjort til stingmaterialet) og en frontplade (fastgjort til frontpladen).
 4. At fastsætte et eksternt hjørne på ydersiden af ​​et professionelt blad. Ydre led af det profilerede ark skal lukkes med en ekstern rem.

For at sikre ventilation skal et stykke bølgepap skæres i stykker 2 cm mindre end overhængets bredde.

Installation af ledge strip

Cornice baren skal fastgøres til krydset af taget. Du skal gøre arbejdet i følgende rækkefølge:

 1. For at montere frontbrættet skal det samtidig fastgøres til enderne af trussystemet med galvaniserede negle. Alternativ mulighed - fastgørelse i specielle riller på trussystemet. Montering af tagskinner begynder med montering af frontplade.
 2. Før fastgørelsen af ​​tagskinnen er det nødvendigt at montere beslag til tagrender. De kan placeres både på tagpladen og på rafterbenene.
  Før fastgørelsen af ​​cornice strimlerne skal fastgøres beslag til dræning
 3. Nu kan du fortsætte med at fastsætte tagpladen, som skal installeres før installationen af ​​tagmaterialet. Det er nødvendigt at have tagbøjlen oven på beslagene til drænsystemet. Til fastsættelse kan du bruge skruer, der er skruet ind i tagskægget eller frontplanken. Hældningen mellem fastgørelsesanordninger kan være 30-35 cm. Eaves-strimmel tjener til at beskytte undervandsrummet mod fugtindtrængning

Video: montering af kantbåndet

Tagene, selvom en mindre del af taget, udfører meget vigtige funktioner. De skal beskytte murene og fundamentet af huset fra ødelæggelse. Derfor er det nødvendigt at beregne sin størrelse og materialevalg for arrangementet korrekt.