Plast

Belysningsophæng i billedet (+50 fotos)

At skabe komfort i en lejlighed eller et hus er en mangesidig opgave, en af ​​de væsentligste elementer er harmonisk rumbelysning. I verden af ​​moderne interiørdesign har mange lyst til at skabe et hjem med flot design.

Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration.

To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design.

produkter

Objekt GalleriChildren's Medical Center By: Skt. PetersborgSwimmingpool By: DniproCafe "Dolphin" By: Moskva Adresse: Prospekt Mira, d.119, artikel 522TC "På Pushkin" By: Khabarovsk Adresse: st. Leo Tolstoy, 19<

Sådan placeres lys på loftet

I de seneste år har belysningen af ​​lejligheder og private huse gennemgået dramatiske ændringer - det er blevet vanskeligere at konstruktivt, men mere praktisk og funktionelt.

Kontor Ceiling Lights: Typer og Typer

Hvor behageligt arbejdsvilkårene for kontorarbejdere vil være, afhænger af deres produktivitet. Kunstig belysning af arbejdspladser og hele rummet som helhed spiller en central rolle i dette.

Alle svarene på spørgsmålet, hvorfor LED taklamper til lofter - den bedste løsning

LED-lamper til loftslofter er en af ​​de bedste løsninger. Hvorfor? I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad der er disse enheder.

faststof

Loftsplade "Solid"The Solid varemærke er specialiseret i fremstilling af polystyren byggevarer siden 1994 og er blandt de top 10 bedste producenter af klæbemiddelfliser og polystyren skum plade sok blandt europæiske producenter.

Eaves til gardiner: typer, funktioner, hvad man skal vælge afhængig af stil på rummet

Kronen har først og fremmest en konstruktiv funktion - det holder gardinerne. Takket være ham kan du frit flytte gardiner, gardiner, gardiner fra side til side.

Hvordan male vægge og loft med akrylmaling?

Akrylmaling til vægge og lofter bruges i stigende grad til færdiggørelse i et beboelsesområde. Populariteten af ​​disse materialer fortsætter med at vokse takket være deres fremragende tekniske egenskaber og brugervenlighed.

Hvad er levetiden for hævede lofter

For nylig er en sådan tagbeklædning som stræklofter blevet meget populær. Naturligvis er hovedproblemet for dem, der ønsker at få en nydimensioneret belægning, levetiden for suspenderede lofter.

Hvordan hæves loftet til væg og loft

Spændingssystemer i dag er blevet en af ​​de mest praktiske og populære typer lofter. Dette skyldes installationshastigheden, det næsten fuldstændige fravær af installationsaffald, overkommelig pris mv.

Valg af lamper til hængende og hængende loft

Nylige tendenser i skabelsen af ​​belysning - multi-element systemer, der bruger et stort antal små belysningsarmaturer. Massive lysekroner er ikke alle interiører, og selvom de er, suppleres de stadig med belysning fra LED-stripe eller spotlights.

Stræklofter

Boligejere, der drømmer om at skjule uregelmæssighederne i loftoverfladen, anbefaler eksperter at være opmærksomme på en af ​​de mest effektive måder at gennemføre denne ide på - installation af suspenderede lofter.

Aluminiumskorn. Arter. Egenskaber af runde, snor, fleksible produkter og profilsystemer

Gardiner spiller en vigtig rolle ved skabelsen af ​​et harmonisk indvendigt rum. De giver rummet en vis fuldstændighed, gør det hyggeligt og bogstaveligt talt trækker vejret ind i det.

Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Loft flise håndværk

Håndværk fra loftfliser - originale ideer til hjemmetLoft flise fiskAlle, der overlevede reparationen af ​​huset, forbliver som regel de rester af byggematerialer. Selvfølgelig kan du smide dem væk og ikke kæmpe med hvor du skal vedhæfte alt dette skraldespand.

Suspended ceiling profil - grundlaget for hele systemet

Da populariteten af ​​suspenderede strukturer vokser dag for dag, er der flere og flere mennesker villige til at forsøge at lave en sådan struktur alene.

Rack loft beregning - regnemaskine

Rack loft calculatorOnline calculator rackloft beregner baseret på forbrugsfrekvenser det minimale antal komponenter, der måtte være nødvendige, når loftet installeres.