Polyurethan bundplade sokkel

Polyuretanskum sokler kan bruges til gulv og loft dekoration. Trims af dette materiale er fantastisk til design af næsten ethvert interiør.

Hvad er fordelene ved en sådan indretning, og hvad er dens ulemper? Skal jeg lave en lejlighed med polyurethan sokkel? Og hvis det gør det, hvad er funktionerne ved at installere det på gulvet og i loftet?

Lad os se nærmere på alt dette. Til at begynde med, lad os se, hvilke egenskaber sådanne striber har.

Fordele og ulemper ved polyurethan sokkel

Den største fordel ved denne indretning er dens fleksibilitet. Det kan simpelthen være en ideel mulighed for design af lejligheder, hvis vægge er forskellige i en kompleks konfiguration - de har afrundede hjørner, nicher og buer. Selvfølgelig vil det være rart at se på flade overflader. Du kan se lejlighederne dekoreret med brug af sådanne lameller på billedet:

Fordele og ulemper ved loft polyurethan skørt

Polyurethan loftsplint har en række ubestridelige fordele:

 1. Et væld af farver og teksturer. Derudover kan du bruge til udsmykning af rummet både en bred og smal udgave af indretningen;
 2. Enkelhed i at forlade. I tilfælde af kontaminering kan sådanne strimler, i modsætning til skum, simpelthen vaskes med en opløsning af ethvert husholdningsvaskemiddel;
 3. Økologisk ren. Hvis det ønskes, kan et sådant loftsplint limes selv hos børn. Polyurethanskum er en skumplast. I det væsentlige er det samme skumgummi, kun stift og fleksibelt;
 4. Modstand mod deformation. Det er muligt at bruge en sådan indretning i modsætning til det samme træ selv i badeværelser.

Polyuretanstrimler kan efterligne stuckaturer

Loftplade lavet af polyurethan har kun en, men en ganske betydelig ulempe - meget vægt. Skumstrimler er for eksempel meget lettere at installere.

Vigtigt: Skind af polyurethanskum bør kun fastgøres på en speciel lim. Ellers vil de snart simpelthen bare bevæge sig væk fra væggene og sagen.

Gulvstiften

Sokkelgulv polyurethan har alle fordelene ved loftet. Derudover kan det også bemærkes en sådan fordel som mekanisk styrke. I tilfælde af utilsigtet indvirkning udgør den ikke ridser, som på træ eller huller, som på plastik.

Polyurethan gulv sokkel ser meget pæne og samtidig forskellige mekaniske styrke

Anvendes både til gulvet og til loftet, på grund af dets elastik og fleksibilitet, støder polyurethanstrimlerne perfekt på alle overflader af vægoverfladen.

Ud over den store vægt af minus af denne type indretning betragter både gulv og loft også en temmelig høj pris. Prisen på den er sammenlignelig med prisen på et træ. En sådan indramning af gulvet ser dog ikke værre ud:

Montering af polyurethan loftsplint

Lad os nu se, hvilken teknologi polyurethan skørt er monteret på loftet. Deres installation foregår i flere faser.

Valget af lim til lamellerne

Til installation af polyurethanelementer kan du bruge Moment Installation lim superstrong eller andre lignende flydende negle. Også undertiden er plankerne fastgjort med lim beregnet til fliser. Den bedste løsning ville imidlertid være et specielt klæbemiddel til polyurethanrør. På samme tid for en bylejlighed skal du vælge indstillingen til limning af lameller af dette materiale på beton.

Polyuretanelementer limes på en speciel lim

For at lime enderne mellem lamellerne, skal du bruge en særlig lim til leddene. Efter dets påføring forekommer smelteffekten. Som følge heraf, når elementerne krymper, adskiller leddene ikke yderligere.

Overfladebehandling

Overfladen af ​​loft og vægge skal først rengøres grundigt af snavs og støv. Det er meget vigtigt at fjerne alle fedtede pletter.

Vægge og lofter skal affedtes inden limning af polyuretanrør. Foto overflade rengøring

Derefter blev overfladen af ​​væggene og loftet primet. Dette trin er valgfrit, og du kan springe det over, hvis du ønsker det.

Sådan limes polyurethanstrimler

Monteret sokkel loft polyurethan som følger:

 1. Planken er belagt med lim fra siden, hvor den vil klæbe til overfladen af ​​væggene og loftet;
 2. Derefter skal du trykke let på den på overfladen og holde den så lille;
 3. Derefter slår den af ​​og venter i ca. et minut;
 4. Derefter presses det mod loftet og væggen igen og holdes i den rigtige position også i et øjeblik.

Loftsplade lavet af polyurethan. Foto stramme

 1. Samlinger og mellemrum mellem loftet og lamellerne er anbragt. Akrylforsegling kan bruges til dette formål.

Mellemrummet kan dækkes med kittet eller akrylforsegling

Således kan du sikkert fastgøre loftsplinten polyurethan. Montering (videoen viser trin-for-trin-processen) med lim er et spørgsmål, der kræver en vis nøjagtighed.

Mekanisk installation

Sommetider er polyurethan sokler monteret på loftet og væggene mekanisk. I dette tilfælde er de første hjørneelementer monteret. Ved siden af ​​væggen med selvskærende skruer med et trin på 30-50 cm, monteres monteringspladen, som kommer i sættet. På sidste etape klikker soklen blot på barens elementer.

Polyurethan soklen kan installeres på specielle strimler

Hjørne dekoration

Uden brug af specielle elementer i hjørnerne er loftsplinten lavet af polyurethan fastgjort efter afskæring af enderne af lamellerne i en vinkel på 45gr. For dette bruges stouslo. I begge tilfælde (når det er monteret på lim og på selvlukkende skruer), skal enderne af de to hjørneperler limes. Det er bedst at gøre dette, før du installerer soklen på plads. Samtidig er det værd at bruge limen beregnet til led af niveauer fra polyurethan. Det holder meget godt, og derfor vil vinklen på de to planker ikke falde fra hinanden. Hvordan skærer lamellerne? Ofte gøres dette ved hjælp af en almindelig brevpapirkniv.

Skær polyurethan skørt med miter æsken

Installation af gulvstiften lavet af polyurethan

Dernæst overvejer vi, hvordan du laver polyurethan sokkel gulvet. Det er også normalt monteret på en speciel lim. Lim dekorative skørt bør starte fra hjørnet af rummet. Arbejdet udføres i flere faser:

 1. Forberedelsen af ​​væggens overflade og gulvet under bundpladen. De skal grundigt rengøres og affedtes;
 2. Plankjakke med lim på bagsiden. Der er specielle riller (hylder). Sammensætningen skal anvendes på dem såvel som i enderne;

Lim påføres på bagsiden.

 1. Gulvstiften presses tæt på væggen og holdes i flere minutter. Du kan trykke den mod væggen med noget tungt;
 2. Samlinger mellem lamellerne behandles med akrylforsegling.
Tip: På steder med ujævne vægge kan gulvpolyurethan let afvige. For at det skal klæbe over hele overfladen jævnt, behøver du bare at nagle det ikke helt til stop. Efter at limen har grebet, kan de trækkes ud. Det er nødvendigt at få fat i negleplader og i hjørnerne.

Meget effektivt i interiøret ser bred sokkel gulv polyurethan. Lim det på samme teknologi. Men da det kan være ret krympet, forskyder samlingerne mellem sådanne høje planker nogle gange efter et stykke tid. I dette tilfælde skal du vente på, at kløften skal stige, det vil sige den fulde krympning af soklen. Herefter skal den gamle lim fjernes. Derefter er sømmen fyldt med klæbemiddel til led med en sprøjte. Da det danner et skum, skal det sikres, at det når det ikke kommer over overfladen med ca. 2 mm.

Bred gulv polyurethan soklen ser meget imponerende, men noget svært at installere

Polyurethan soklen kan også monteres mekanisk på skruer. I videoen nedenfor præsenteres denne proces trin for trin:

Plinth farve

Hvide nederdel er ofte designet til maling. Det er muligt at begynde at male det en dag efter klistermærket. Hvordan male polyurethan sokkel? Til loftsversionen anvendes vandbåren maling. Til udendørs - akryl eller latex, som i dette tilfælde kan overfladen vaskes i det næste.

Akrylfarvestof kan bruges til at male gulvpolyuretan bundplader

Hvordan man male en polyurethan sokkel, fandt vi ud af. Lad os nu se, hvor bedst det er at gøre det. Sokkel er normalt malet, inden den limes. Det kan dog males efter installation. Samtidig limes væggene og loftet langs lamellerne med maskeringstape. Farvning udføres i to lag. I dette tilfælde kan du bruge både en børste og en forstøver.

Malingen påføres som en spray og en børste

Som du kan se, kan plintgulv polyurethan fleksibel installeres og males uafhængigt om nødvendigt på samme måde som loftet. Det vigtigste ved at sikre, at den ikke afviger fra overfladen.

Plint til et gulv af polyurethan

Polyurethan er et moderne, forholdsvis slidstærkt og letvægtsmateriale, der har fundet anvendelse på forskellige felter. Produkter fremstillet af polyurethan er absolut ikke sundhedsfarlige, så dette materiale anvendes aktivt i moderne udsmykning af lejligheder og offentlige rum. Det mest almindelige produkt - polyurethan skørt.

Sammenlignet med træ, plast og skum, har dette materiale mange fordele:

 1. Lang levetid. Polyuretan skørt kan vare uden at miste sit udseende i op til 30 år. Det absorberer ikke lugt, er ikke udsat for et fugtigt miljø og er biologisk neutral. Selv i toilettet eller badeværelset kan det installeres uden yderligere beskyttelse.
 2. Øget modstand mod temperaturændringer. Produkter fremstillet af polyurethan kan sikkert bruges i områder, der ikke opvarmes. Det mister ikke sin form og knækker ikke. Dette er et godt materiale til udsmykning af køkkenbænk eller gulvet i nærheden af ​​el- og pejs. Det kan modstå ekstrem varme uden synlig skade.
 3. Enkelhed og nem installation. Plast og fleksible sokler kan nemt installeres på ujævne vægflader eller buede overfladefremspring. Han vil hjælpe med at forklare fejlene i væggen og gulvens led uden at passe. I dette tilfælde tager installationen ikke meget tid.
 4. Nem og hurtighed for behandling. Installation af sokler kræver ikke specielle dyre værktøjer. Polyuretan skæres let med en almindelig kniv. Overfladen kan males med enhver maling - akryl, vandemulsion, aerosol og så videre.
 5. Nem pleje. Vedligeholdelse af produkter fra polyurethan i en ren tager ikke meget tid, og selve processen er ret simpel. Overfladen reagerer ikke med kemi (rengøringsmidler og vaskemidler), er meget nem at rengøre, uden at ændre strukturen og ikke miste farve.
 6. Og selvfølgelig er en af ​​de vigtige fordele form af polyurethan sokkel. I dag tilbyder industrien køberen et stort antal former, teksturer og størrelser. At vælge den rigtige mulighed for det mest usædvanlige interiør er ikke et problem. En række produkter giver endda specielle kanaler til kabelføring, hvilket kun tilføjer funktionalitet.

Polyurethan bundplade sokkel

Gulvborde er designet til at udføre funktionen til at understrege rummets omkreds, for at skjule de små fejl, der er lavet under reparationen, og til sikkert at rette tæppe eller tæppe. Stiften lavet af polyurethan klare disse opgaver med held. Det er meget stærkere end træprodukter, kræver ikke konstant pleje og ser godt ud. Derudover sammenligner prisen fordelagtigt med andre analoger. Anmeldelser af de fleste købere om dette produkt er kun positive.

På det moderne marked er der to typer produkter - en solid version og fleksibel. Installation af begge typer er identisk. Fleksibel nederdel er ideel til udsmykning af ujævne overflader. Dette kan være en søjle, et podium, en hylde, en niche. Men under installationen er det nødvendigt at trykke det på ujævne steder, før limen tørrer. Det er bedre at male produktet før limning.

Installationsprocessen i sig selv er ikke kompliceret. Den eneste betingelse er en forberedt og ren overflade på steder til limning. Da klæbemiddelsammensætningen anvendes silikone eller polyurethanklæbemiddel. Påfør det på bagsiden og i hjørneafsnittet. Brug af selvskærende skruer eller dekorative negle er tilladt. Til maskering af fastgørere på salg er der specielle plader i forskellige farver.

Plinth installation

Med mennesker, selv den mindste reparation af gulvet eller væggene, slutter det uundgåeligt med installationen af ​​soklen. Selvom det ikke hører til hovedelementet i designet, uden det, vil reparationer i rummet se ufærdige ud. Plinten skal ikke kun svare til designstilen, men også have høje operationelle egenskaber.

Hovedanvendelsen af ​​et sådant produkt er at dekorere leddene i de tilstødende overflader af gulvet og væggene, vægge og lofter og gipsvægskoblinger. Udseende ligner gipsformatur, så det bruges til dekoration i barok, Rococo, Art Nouveau og Empire stil. Imidlertid er billedet af polyurethan relief meget klarere end på lignende produkter fra skum.

Installationsproces

Forberedende arbejde begynder med definitionen af ​​en variant af soklen. Det skal huskes, at brede modeller kan visuelt forkorte et rum. De er mere velegnede til haller og korridorer. I små værelser er det bedre at bruge en smal udgave. Før du går i butikken, skal du tælle mængden af ​​materiale, der kræves til reparation, baseret på rummets omkreds.

Det anbefales at tage materialet med en margen, fordi snitene ved hjørnerne måske ikke umiddelbart viser sig at være korrekte, og en justering vil være påkrævet. Tilpasning af skærevinklen kan tage omkring 10 centimeter. Det er ikke udelukket og en fejl i beregningerne.

Særlig forsigtighed skal tages ved transport for at undgå udsmykninger eller buer. Før installationen startes, er det nødvendigt at holde materialet i rummet i 24 timer for at tilpasse sig installationsbetingelserne. Installationen selv udføres på en flad, ren og tør overflade. Gulvbehandling i dette tilfælde skal udfyldes.

Gulvbelægninger når som regel ikke kanten af ​​væggen, og tapetet sidder fast med et lille hul fra gulvet. Her er et lille hul og lukker bundkortet. For at starte arbejdet skal du forberede en blok (et apparat til skæring), lim, en kniv, en fugemasse, en spatel, et målebånd og en blyant. Det kan være nødvendigt med fint sandpapir og maling til videre behandling.

Mærket på overfladen begynder med placeringen af ​​soklen langs væggen for at betegne de steder, hvor der vil blive skåret ned. For korrekt bestemmelse skal du stramme materialet tæt på væggen, så det tager den korrekte position. Så skal du lægge en blyant linje i vinklen på gulvet og på væggen. Udfør derefter de samme handlinger på den anden side af hjørnet. De skærende linjer, der følger af markeringen, viser den ønskede snitvinkel.

I de fleste tilfælde er denne vinkel altid 90 grader. Så med en blyant eller kniv forlader vi indsnittene på soklen til yderligere skæring. Markeringer skal anvendes fra bunden og toppen, og lav et snit præcist på markeringen. Ellers kan krydset være ujævnt.

Skæremateriale anbefales at udføres ved hjælp af en modersav med fine tænder. Så skæringspunktet vil være glat og smukt. I de fleste tilfælde brugt tømrerwort, som du præcist kan klippe i forskellige vinkler. Anmeldelser af denne billige, men meget nyttige enhed er kun positive. Billedet viser et eksempel på brug.

Skæremateriale anbefales at udføres ved hjælp af en modersav med fine tænder.

Det er vigtigt! Før du starter installationen, skal du først klippe hjørnet og derefter justere længden af ​​soklen.

Praktisk taget i alle rum er der både interne og eksterne vinkelforbindelser. Her ligger hovedproblemet og skæringen og installationen af ​​polyurethan sokkel. Men i dag er det muligt at købe tilbehør i form af hjørner, der er specielt lavet til sammenføjning af soklen i hjørnerne. Det vil i høj grad lette installationen.

stikning

Når alle de nødvendige stykker med skårne hjørner er klare, kan du starte installationen. Når du vælger et klæbemiddel, skal du være opmærksom på de forbindelser, der er markeret med et hvidt ikon. En sådan lim efterlader ikke mærker og er næsten universel. Løsningsmiddelbaseret lim bør undgås. For at redde dig selv fra udseendet af revner i leddene, brug en speciel lim. En sådan sammensætning har den virkning, at "smelte", som vil tillade fordelingen af ​​belastningen under krympning og for at undgå at bryde forbindelsen ved samlingspunktet.

Start installationen fra hjørnet. Stiften har på bagsiden specielt riller (hylder), der er fyldt med lim. Det er nødvendigt at fastgøre fugen og hyljen med lim og trykke den på væggen i 20 minutter. Dette er den tid, der kræves for lim til kobling helt. For fuldstændig tørring vil det tage en dag. Til bundpladen sidder fast og uden blæring, anbefales det at trykke det tæt på væggen og gulvet. Du kan bruge alle tilgængelige materialer.

I tilfælde af detektering af et mellemrum mellem gulvet eller væggen, kan du på dette sted klæbe med et søm. På grund af dets elastik er materialet let strammet. Når limen tørrer, trækkes neglene forsigtigt ud, og hullerne sættes og males. Det anbefales også at "negle" og leddene i de ydre hjørner.

Talende lim kan fjernes ved hjælp af en svamp dyppet i vand eller en almindelig spatel. Hvis der er huller i leddene, er de forseglet med hvidt eller farveløst silikoneforseglingsmiddel. Derefter glattes leddene og males.

Endelig finish

Plint fremstillet af polyurethan kan males. Men det er bedre at gøre denne procedure, inden installationen begynder, for yderligere at undgå risikoen for at male væggene eller gulvet. Normalt brugt akryl eller vandbaseret maling. Du kan bruge glasur - farvestoffer sammensætning, som du kan opnå effekten af ​​enhver tekstur, træ, sten, alderen metal, sten eller guld.

Ud over alt dette på salg kan du finde smukke dekorative belægninger i form af en aerosol. Ved maleri skal man tage højde for platbens og dørernes farve for at opnå et enkelt harmonisk ensemble. Men skovlens skygge skal være den samme med gulvets farve eller mørkere med en tone. Hvis væggene er dekoreret med blomstermønstre, er det bedre at anvende en glat bred basisplade uden tekstur eller mønster.

For ikke at pletter væggene og gulvet under maleri, kan du bruge maskeringsbånd eller blankt papir. Hvis installationen er planlagt efter maling, er det bedre at ty til brug af en sprøjtepistol. Det bliver hurtigere, og malingen falder mere jævnt. Ja, og du kan male i flere lag. Billedet viser selve processen.

For ikke at pletter væggene og gulvet under maleri, kan du bruge maskeringsbånd eller blankt papir.

Polyurethan er et ret slidstærkt materiale, men i ukorrekt brug eller installation kan der forekomme revner eller chips. Hvis der er revner i leddene, skal du ikke skynde dig for at lyde alarmen. Giv materialet tid til at krympe, og begynd derefter at reparere. I dette tilfælde skal du forsegle hullet ved hjælp af fælles lim. Det er tilrådeligt at fjerne rester af den gamle klæbemasse. For at forsegle små chips eller revner kan du bruge et konventionelt fugemasse. Efter tørring er forbindelsen malet over.

Gulvstiften lavet af polyurethan

Størrelse: 2000 mm x 26 mm x 110 mm

Størrelse: 2000 mm x 25 mm x 110 mm

Størrelse: 2440 mm x 16 mm x 125 mm

Størrelse: 2440 mm x 15 mm x 120 mm

Størrelse: 2440 mm x 14 mm x 102 mm

Størrelse: 2000 mm x 22 mm x 150 mm

Størrelse: 2000 mm x 22 mm x 85 mm

Størrelse: 2400 mm x 12 mm x 100 mm

Størrelse: 2440 mm x 20 mm x 100 mm

Størrelse: 2436 mm x 17 mm x 102 mm

Størrelse: 2000 mm x 15 mm x 110 mm

Størrelse: 2000 mm x 15 mm x 55 mm

Størrelse: 2400 mm x 12 mm x 100 mm

Størrelse: 2440 mm x 12 mm x 80 mm

Størrelse: 2436 mm x 13 mm x 100 mm

Størrelse: 2000 mm x 25 mm x 120 mm

Størrelse: 2000 mm x 20 mm x 80 mm

Størrelse: 2400 mm x 15 mm x 100 mm

Størrelse: 2440 mm x 18 mm x 140 mm

Størrelse: 2440 mm x 13 mm x 97 mm

Størrelse: 2000 mm x 24 mm x 160 mm

Størrelse: 20 mm x 20 mm x 80 mm

Størrelse: 2440 mm x 22 mm x 203 mm

Størrelse: 2440 mm x 15 mm x 160 mm

Størrelse: 2440 mm x 15 mm x 122 mm

Størrelse: 2000 mm x 17 mm x 70 mm

Størrelse: 20 mm x 20 mm x 80 mm

Størrelse: 2440 mm x 15 mm x 150 mm

Størrelse: 2440 mm x 18 mm x 175 mm

Størrelse: 2440 mm x 16 mm x 151 mm

Plinth polyurethan gulv - er en universel finish til gulvet, der kan skjule et stort antal kommunikationer. Sådanne produkter anvendes til gulvbelægning: korkgulve, laminat eller fliser.

Fordelene ved polyurethan gulv sokler:

 • nem installation;
 • høje modstandsdygtighed over for forskellige skader og husholdningskemikalier
 • vandafviselighed;
 • universalitet - kombineret med alle typer belægninger;
 • de maskerer alle hullerne mellem væggene og gulvet.

Således skjuler disse produkter let leddene, skjul ujævne overflader og skaber yderligere beskyttelse af leddene mod fugt. Kabelkanalens store hulrum giver dig mulighed for at skjule alle nødvendige kommunikationer. Polyuretanskirvning behøver ikke efterbehandling, men om nødvendigt kan de males eller tones. Forskel i plasticitet og tag den nødvendige form. Polyurethan er meget slidstærkt og inert til fugt og rengøringsmidler.

Det er muligt at købe soklen fra polyurethan både med levering over Moskva og til andre byer i Rusland, og med forsendelsen på egen regningstjeneste i Moskva.

Plinth gulv polyurethan

side

Indretningens online butik tilbyder et bredt udvalg fra den kendte producent af færdigvarer Perfect Plus til de gunstigste priser i Moskva.

1. Område. I online butik "DIOUL" er der en bred sokkel lavet af polyethylen med høj densitet, dekorative genstande med kabelkanal.

2. Sikkerhed. Produkterne opfylder sanitære standarder og er velegnet til børns værelser, soveværelser og andre boligarealer.

3. Muligheden for at male i enhver farve. Hvid sokkel kan males i farven svarende til designbeslutningen i det indre rum.

4. Nem pleje. For at fjerne forurenende stoffer kræves der ingen specielle formuleringer; et konventionelt rengøringsmiddel er tilstrækkeligt.

5. Modstandsdygtighed over for høj temperatur og høj luftfugtighed. Polyurethan sprækker ikke og svulmer ikke.

6. Nem installation. Væggene og gulvet er også forberedt til installation af træplinter. Polyuretanprodukter er fastgjort med specielle klæbemidler og negle.

Du kan angive detaljer og placere en ordre på vores virksomheds hjemmeside. Ring til os, vores telefonnummer i Moskva er +7 (495) 669-50-70. Vi kan købe alt hvad du behøver for arkitektonisk og indretning, eksklusive lamper og meget mere.

Rabatter op til 20% for sokkel online og via telefon!

Polyuretan sokkel til gulv

Monteringen af ​​gulvstiften fuldender installationen af ​​gulvbelægningen. Dette produkt er en dekorativ profil, der lukker temperaturfugen (kræves, når man lægger laminat), skjuler ujævnheder i krydset af gulvet til væggene, giver dig mulighed for at skjule ledningerne og give gulvet et færdigt udseende. Eksperter anbefaler at være opmærksom på polyuretanprodukter - i henhold til deres egenskaber, former og farver, nem installation, omkostninger, repræsenterer de den optimale løsning.

Eksisterende typer og egenskaber

I dag kan vi med sikkerhed sige, at polyuretanprodukter er blevet en universel løsning til reparationsarbejde på grund af forskellige former, størrelser og farver. Den tidligere anvendte trækokkel mister sin position - plastik (polyurethan) er meget lettere at installere, installationsmetoden kan vælges ud fra vægternes specificitet i rummet, det er mere overkommeligt og i udseende er det næsten ikke skelneligt fra træ.

Typer af PVC-produkter

To hovedtyper af polyurethan soklen er produceret: fleksibel med en rille til lægning af ledninger og faststof.

Den første består af to dele, hvor der hovedsagelig er en kanal til ledninger. Denne kanal er lukket af en dekorativ strimmel, den kan nemt fjernes og giver adgang til ledningerne.

Den anden (hårde) har på indersiden, som støder op til væggen, specielle riller til ledninger.

Valget er dikteret af indretningens stil. Ud over farve og form har fast ekstruderet polystyrenplanklister en glat overflade og tæt struktur, mens injektionspolystyren-versionen er mindre tæt, har en granulær struktur og et udpræget tredimensionelt mønster.

Egenskaber og størrelser

Egenskaberne ved polyurethan bestemmes af dets polymerer, på hvilke dets mekaniske egenskaber afhænger. Polyurethaner kan variere i tæthed og elasticitet, mens alle produkter fremstillet af dette materiale skelnes af:

 • Lav vægt.
 • Nem installation.
 • Modstandsdygtig over for mekaniske skader.
 • Modstand mod temperatur ekstremer og UV lys.
 • Vandmodstand.
 • Muligheden for brug i alle områder af lejligheden.
 • Muligheden for at male i enhver farve (til solide bundplader, som du kan male selv eller købe allerede malet).
 • Nem pleje. Støv på sådanne produkter er praktisk taget ikke indsamlet, du kan tage sig af dem ved hjælp af rengøringsmidler. Fleksible plastikplader tørres af med en fugtig klud.

Til prisen for polyurethanprodukter er dyrere end lignende polystyren, men dette er berettiget af deres præstationsegenskaber og større holdbarhed.

Duropolymerprodukter, der fremstilles ved højt tryk fra udvidet polystyren (skum), kendetegnes af deres specielle densitet og styrke. Duropolymerprodukter er ikke bange for nogen mekanisk skade, og der produceres også fleksible duropolymeriske sokkler.

dimensioner

Gulvstifter af PVC har en længde på 2,0-2,5 meter med en bredde på 20-25 mm og en højde på 50-60 mm for standardprodukter op til 100 mm til brede produkter. Ved brug af et bredt loftprodukt lavet af polyurethan, vil en smal gulvplade se grimt ud.

montering

Der er tre måder at installere polyuretanprodukter på. Valget af en bestemt metode afhænger af produkttype og egenskaberne af vægoverfladen.

Udvælgelse af PVC Floor Plinth

Gulv polyurethan soklen kan vælges i gulvbelægningens farve eller vælge et produkt med en skygge mellem væggen på gulvet og gulvet. Et stykke soklen kan købes i hvid og males i enhver ønsket.

For brugbare ledninger og tv-kabler skal du bruge produkter med specielle riller på indersiden eller med en kabelkanal i hoveddelen af ​​fleksible bundplader.

Sørg for, at du har nøjagtigt bestemt og talt alle de elementer, der er nødvendige til installation af fleksibel sokkel: Indvendige og ydre hjørner, venstre og højre stik, forbindelseselementer til de to søjler. De sælges separat, og det er bedre at straks tage dem med en lille margen for at spare dig selv en ekstra tur til butikken.

Montering af et stykke PVC-sokkel

For installation vil kræve:

 • Gon.
 • Roulette.
 • Blyant.
 • Tønde til skæring af produkter.
 • Kniven.
 • Lim eller dykker med skruer.

Start installationen bedre fra hjørnet af rummet. Preliminært forberedelse er ikke påkrævet. Konvergensvinklerne i rummet måles, og ved hjælp af miterboksen skæres planken i den rigtige vinkel.

Til limning af polyurethanprodukter er det bedre at bruge lim-kit af samme fabrikant, men dette er en ideel mulighed, og du kan kun bruge lim af høj kvalitet. Fabrikanter pakker det sædvanligvis i specielle patroner, som silikone.

Ved anvendelse af en pistol lim påføres på den indre overflade af produktet med flere kontinuerlige strimler (to eller tre vil være tilstrækkelige). Klæbestrimlerne skal have en sådan tykkelse, at det om muligt kan fylde hele rummet mellem bundpladen og væggen. Limen fylder leddene af de to planker af produktet, såvel som hjørneforbindelserne, men kun på den ene side.

Efter påføring af klæbemiddelet må det tørre lidt, hvorefter produktet skal presses tæt på væggen og holdes i nogen tid (tiden afhænger af egenskaberne af det klæbemiddel, der er angivet på etiketten). Overskydende lim, som vil stikke ud, når du trykker bundpladen mod væggen, fjernes med en fugtig svamp. Hvis du kan se, at limen ikke var nok, skal du tilføje den, indtil den begynder at gå udenfor. Fordelen ved kittlim er, at den ikke krymper. Dette adskiller sig fra akryllim.

Nogle håndværkere fastsætter desuden gulvpolyurethan soklen til væggen med møbler negle uden en hue. Det er også muligt at fiksere produktet på væggen ved hjælp af dykker og skruer. Fastgørelsespunkterne er derefter dekoreret med fugemasse og forbliver fuldstændig usynlige. Om nødvendigt bliver leddene og hjørnerne efter installationen behandlet igen med lim eller silikoneforsegling.

Montering af fleksibel polyurethan gulv sokkel

Installation af et sådant produkt er muligt på to måder. Den første giver mulighed for forudinstallation af skjulte fastgørelsesanordninger, der bruges som klip eller klemmer. Derefter sættes polyurethanproduktet på dem "indtil det klikker." Så du kan installere på flade vægge. Enhver krumning af væggenes installationsproces alvorligt komplicerer.

En enklere og mere populær måde er at installere ved hjælp af dykker og skruer. Slatserne er lagt ud og skåret i størrelse. I hjørnerne skæres produktet flush og indsættes i det indre eller ydre plasthjørne. Med en hældning på ca. 300 mm bores huller i en sokkel med en tynd bore, og huller til dowels bliver boret i væggen med en konventionel 6 mm boremaskine. Det er mere hensigtsmæssigt for en sådan installation at anvende en fleksibel polyurethan bundplade, der består af to dele. Den dekorative strimmel fjernes, og huller bores i kabelkanalen. Derefter er dekorationsstrimlen installeret på plads og lukker kabelkanalen med ledninger og fastgørelsesstedet til væggen. Ved brug af fleksibel sokliste i ét stykke, lukkes skruerne med stik i soklens farve.

Nogle specialister til yderligere pålidelighed tillægger også forbindelseselementerne: sidestik og hjørner. Imidlertid kan med relativt glatte vægge og højkvalitetsinstallation uden en sådan binding undlades.

Fleksibel polyurethan bundplade er uundværlig i værelser med karrevinduer og søjler. Og han er "ligeglad" til krumningen af ​​væggene. En anden fordel ved det er, at under den næste reparation og udskiftning af tapet er det ikke nødvendigt at demontere det. Den øverste fleksible kant af baren giver dig mulighed for at få det nye tapet.

Så ikke det vigtigste for reparation kan smukt gennemføre gulvbelægningen og udføre herudover mange vigtige funktioner. Det er kun vigtigt at vælge gulv polyurethan bundplade i henhold til tekstur, form og farve og installer den i henhold til enkle regler.

Polyurethan sokkel gulv. Køb dekorative sokkel til et gulv af polyurethan i Moskva.

Gulvstiften

Gulvstiften lavet af polyurethan - behagelig og æstetisk tiltalende

Installation af gulvbelægningen er færdig ved at installere bundkortet, hvilket giver gulvet et færdigt udseende, skjuler leddene, uregelmæssigheder og om nødvendigt ledninger. I mange tilfælde foretrækkes det at anvende en polyurethan bundplade. Besidder fleksibilitet, vil han være i stand til at lægge sig tæt på afrundede arkitektoniske former eller simpelthen til en ujævn mur. Der er modeller med specielle riller til ledninger. Produkter producerer forskellige bredder. Skirting gulv bred polyurethan er ofte valgt til at skabe en solid sammensætning med andre dekorative elementer. I LEPNINA1 kan du købe gulvstifter fra forskellige producenter.

Højde 2 cm

Længde 2 m

Bredde på semi2 cm

Materiale Duropolymer

Højde 2 cm

Længde 2 m

Bredde på semi2 cm

Materiale Duropolymer

Højde14,8 cm

Fleksibel modstykke

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde14,8 cm

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde 11 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde 11 cm

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde13,8 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde13,8 cm

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde 8 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde på semi2,2 cm

Materiale Duropolymer

Højde7 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde på polu1,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde10 cm

Fleksibel modstykke

Længde 2 m

Bredde på polu1,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde10 cm

Længde 2 m

Bredde på polu1,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde14 cm

Fleksibel modstykke

Længde 2 m

Bredde på polu1,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde14 cm

Længde 2 m

Bredde på polu1,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde 11 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde på semi2,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde 11 cm

Længde 2 m

Bredde på semi2,5 cm

Materiale Duropolymer

Højde 20 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde en halv cm

Materiale Duropolymer

Højde17,3 cm

Fleksibel analog

Længde 2 m

Bredde på semi4,3 cm

Materiale Duropolymer

Væghøjde83 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelsen er ca. 12 mm

MaterialLDF

Højde steny134 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi15 mm

MaterialLDF

Højde 134 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi15 mm

MaterialLDF

Højde 185 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

18 mm bred

MaterialLDF

Højde219 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi15 mm

MaterialLDF

Højde 120 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på polu20 mm

MaterialLDF

Højde 185 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi15 mm

MaterialLDF

Højde 134 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelsen er ca. 12 mm

MaterialLDF

Højde127 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi25 mm

MaterialLDF

Højde 102 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi22 mm

MaterialLDF

Højde 110 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på semi25 mm

MaterialLDF

Højde 100 mm

Fleksibel analog Net

Længde 2440 mm

Tykkelse på polu30 mm

MaterialLDF

Kommentarer og anmeldelser Tilføj en anmeldelse

En vigtig assistent i dit hjem bliver gulvstifter. De lukker kløften mellem gulvet og væggen og tillader heller ikke vand og støv at trænge ind i dette store hul. I dag er der også nogle modeller til salg, der hjælper med at skjule kablede ledninger og kabler.

Plinten er en vigtig del af indretningen og er udvalgt i overensstemmelse med designet af tagskæggene, lister og andre elementer af dekoration.

Polyuretan gulvskørt - en rimelig løsning til dit hjem

Pengene til sådanne sokkler vil være meget mindre end på træerne, men de ser ikke værre ud og kan kombineres med eventuelle belægninger. Sådanne sokkler har en række åbenlyse fordele:

 • de behøver ikke at blive malet og slibet;
 • de vil ikke blive forkælet af vand og vaskemidler;
 • God pasform til væggen;
 • må ikke rådne

En bemærkelsesværdig og vigtig fordel er, at de er meget nemme at installere.

"Fretwork fra A til Z" - dit værdige valg!

I vores butik kan du afhente og købe bundplader af forskellige højder. Også på salg er tilgængelige og fleksible modeller af basisplader, der vil give dig mulighed for at dekorere selv de halvcirkelformede vægge. En række forskellige variationer præsenteret i vores butik, en række handelsmærker giver dig plads til at vælge de bedste løsninger til din smag, der vil flaunt din vidunderlige stil og dekorere det overordnede interiør i dit hjem.

Husk, at en velvalgt basisplade ikke kun gemmer væggen og gulvet fra støv og fugt, men også effektivt fremhæver skønheden i rummet.

Vi tilbyder at købe gulv polyurethan sok i vores online shop af stucco til lave priser. Levering af dekorative polyurethan sokkel til gulvet i Moskva og Moskva regionen (Moskva-regionen).

Sådan installeres polyurethan sokkel

Enhver reparation slutter med installationen af ​​soklen, uden hvilken rummet vil have et ufærdigt udseende. Soklen tilhører ikke hovedkomponenterne i designet, men det er meget slående, hvis det ikke vælges eller installeres forkert. Det skal ikke kun matche rummets stil, men også have højpræstationsegenskaber. Polyuretan sokkel - bare sådan! I denne artikel vil vi i detaljer overveje, hvordan man limer polyurethanrør og udfører deres restaurering, hvis behovet er opstået.

Indhold:

Funktioner ved brug af polyurethan sokkel

Polyurethan sokkel er lavet af let, men holdbart materiale - polyurethanskum eller "skumplast". Det har en række fordele, der gør det skiller sig ud blandt sine jævnaldrende. Polyurethan er absolut økologisk og sikker for sundheden, derfor kan den bruges til udsmykning af alle lokaler. Materialet er meget holdbart: levetiden for polyurethanprodukter er omkring tredive år. Det forringes ikke og ændrer ikke dets udseende over tid. Chips og revner vises ikke på den under installation og brug.

Polyuretanskirvning hjælper med at skjule alle fejl og uregelmæssigheder i forbindelse med vægge med gulv eller loft, hvoraf nogle giver mulighed for at skjule elektriske ledninger og andre kommunikationer. Polyurethans højelasticitet gør det muligt at dekorere afrundede overflader og fremspring med sådanne basisplader. Dette materiale er modstandsdygtigt over for indendørs luftfugtighed, temperatur ekstremer og ultraviolette stråler.

En anden fordel ved plader af polyurethan kan kaldes et stort udvalg af farver, mønstre og teksturer. Og du kan købe en allerede malet version eller en almindelig, men så maler du selv. Overfladen er nem at rengøre og behøver ikke særlig pleje. Hvis bordpladen er dækket af støv, kan den gnides med en svamp med et hvilket som helst vaskemiddel, mens det ikke vil miste sin lysstyrke.

Ofte anvendes polyurethan sokler til at dekorere leddene af konjugerede overflader - vægge og gulve, vægge og lofter, loftsflader og gipsplader. Der er to konventionelle typer af loftplanker, der er lavet af polyurethan: glatte bundplader og produkter med et mønster. Begge beslutninger kan ikke skelnes ud fra gipsformstøbning, så det er almindeligt at bruge polyurethan bundplader, der skal bruges som en del af barok, moderne, rokoko, empire stil stilarter. Desuden ser billedet på polyurethan klarere og mere fremtrædende ud end på skumplanker.

Loftsstifter lavet af polyurethan er også opdelt i flere vinkeltyper, som dannes efter fastgørelse af basispladen. Vinklen er 30, 60 og 45 grader. Denne sondring i hjørnerne gør det muligt at vælge produktet præcist for placering mellem loft og vægge. Derudover er der specielle vinkelpolyuretansegmenter til salg, hvis hovedfunktion er at sikre forbindelsen af ​​dekorelementer i hjørnerne af rummet.

Polyurethan absorberer ikke fugt og lugt, så disse sokler er ideelle til badeværelset. Denne bundplade kan du fylde kløften mellem badeværelset og væggen, hvis badet ligger tæt på det. På samme måde vil du skabe yderligere beskyttelse mod udseendet af skimmelsvamp og svampe. Polyurethan skørt kan endda installeres i brusekabinerne som dekoration og sikkerhedsfunktioner.

Polyurethan har en meget høj modstand mod høje og lave temperaturer. Derfor er installationen af ​​polyurethan sokler mulig selv i uopvarmede rum. Polyurethan soklen fungerer perfekt på køkkenbordplader. Sådanne bundplader er som regel placeret tæt på madlavningsfladerne eller tæt på almindelige stationære plader. Ringene er placeret så tæt på polyurethan sokler, at de har en konstant temperatur effekt. Men selv en sådan temperatur er ikke forfærdelig polyurethan skørt!

Polyurethan Plinth Installationsteknologi

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastsætter polyurethanbundsplinten.

Forberedende arbejde

Til at begynde med bør du i forvejen bestemme muligheden for polyurethanlister. Husk at brede modeller visuelt forkorte rummet, så i små værelser er det bedre at bruge smalle versioner. Før du går i butikken, er det nødvendigt at beregne mængden af ​​det krævede materiale, idet du tidligere har bestemt rummets omkreds. For eksempel, hvis størrelsen af ​​rummet vil være 4 til 5 meter, vil omkredsen være lig med 20 meter.

Standardlisterlængden er 2 meter. Værdien af ​​perimeteren skal divideres med 2 - så du kan få det nødvendige antal baseboards. I vores tilfælde har du brug for 10 baseboards. Vi anbefaler dog, at du køber materiale med en margen: Kryds hjørner kan ikke vise sig med det samme, og du kan lave en fejl i beregningerne. Husk at klippe hjørnet tager omkring 10 centimeter fra hver kant af de sammenføjede basisplader. Derfor er det ekstra materiale til enhver tid nyttigt for dig.

Vær forsigtig, når du transporterer polyurethan bundplader for at forhindre bukser eller bøjninger på overfladen af ​​produktet. Inden du installerer en polyurethan sokkel, skal materialet efterlades i lejligheden i en dag. Dette gøres for at genskabe formen og tilpasningen af ​​produkterne til omgivelsestemperaturen.

Montering af sokler udføres kun på glatte, rene og tørre overflader. Afslutning af gulvet, loftet og væggene til dette punkt skal fuldføres. Gulvbelægningen når som regel ikke væggen lidt, tapetet limes heller ikke til gulvet. Dette hul og skal skjule gulvstiften af ​​polyurethan. Forbered dig på forhånd mørtelkassen, maleskiven, limen, målebåndet, fugemasse, en lille spatel, en blyant, fint kornet sandpapir og maling.

Overflademærkning

Når overfladen er helt klar til mærkning af polyurethan sokler, kan du fortsætte til sit layout. For det første skal du placere bundpladerne langs væggene, måle dem med et målebånd og markere dem på steder, hvor de bliver nødt til at blive forkortet. For korrekt udførelse af markeringen er det nødvendigt at tage et stykke af soklen og fastgør det med siderne til væggen og gulvet meget tæt, så det ikke bevæger sig og tager en ordentlig slutposition.

Derefter skal du tegne en linje i blyant nær hjørnet på væggen og gulvet, så den næste linje fra den tilstødende sokkel krydser denne linje og danner den vinkel, vi har brug for. Næsten altid er vinklen 90 grader. Derefter skal du ved hjælp af en blyant eller malingkniv efterlade en hak på basispladen for at skære den ønskede vinkel. Mærker skal placeres strengt på den markering, der er lavet på toppen og bunden af ​​polyurethan soklen. Ellers vil fugen vise sig ujævn.

Sågestik

I mange lejligheder er der ikke kun interne, men også ydre hjørner. Den største vanskelighed ved limning af polyurethan bundplader ligger i dem. Du kan købe en særlig hardware, som er et hjørne, der er fastgjort til hjørnerne af rummet. Denne mulighed for at fastsætte polyurethan bundplader er den nemmeste, fordi du ikke behøver at skære hjørnerne.

Men hvis du vil prøve din hånd, er der flere måder at skære polyurethan sokkel på. Det anbefales at lave et snit med en gips så, så det viser sig smukt og glat. I det ekstreme tilfælde kan du bruge snedkeren med et klassisk sæt stencils - vinkler 45, 60 og 90 grader.

Indsæt polyurethan skørtpladen i kassen i den position, hvor den vil stå på væggen, og skær den ønskede vinkel sikkert med markerne. Hvis materialet har en kompleks form, er det bedre at bruge en to-plan mute. Området med skæreplint skal forsigtigt slibes med fintkornet sandpapir.

Det skal bemærkes, at begyndere ofte begår en fejl - de beregner forkert længden. Som følge heraf skåret de af plintens længde og derefter selve vinklen. Så viser det sig, at længden af ​​det resulterende segment ikke er nok. Derfor er du nødt til at huske en regel: For det første er vinklen altid skåret, og kun efter det er længden af ​​soklen. Ellers ophører det købte materiale meget hurtigt, og du bliver nødt til at købe baseboard igen. Før stikkende produkter er det godt at prøve på alle hjørner af basispladen, så de passer tæt sammen.

Limeforbindelser

Når du forbereder de nødvendige stifter, kan du begynde installationen af ​​polyurethan sokkel. Når du køber lim, skal du vælge den indstilling, hvorpå farven er angivet med et hvid-hvidt tegn. Brug ikke klæbemiddelformuleringer indeholdende opløsningsmidler. For at forhindre forekomsten af ​​revner anbefaler eksperter at behandle leddene med speciel dockinglim. Ved påføring af dockinglim forekommer effekten af ​​"smeltning", hvilket giver dig mulighed for at fordele belastningen på overfladen af ​​basisplader i tilfælde af krympning. På denne måde kan du undgå risikoen for at bryde leddene i leddene.

Polyuretanskirvning begynder altid at klæbe på hjørnet af rummet. På bagsiden af ​​soklen er der specielle riller designet til lim. De hedder hylder. Du er nødt til at klæbe leddene og hylderne, og tryk let på soklen i ca. tyve minutter. Vent til limen greb. For at han skal kunne forstå, skal du give ham en dag. Hvis du vil have gulvplinten så fladt som muligt og uden fejl, anbefales det at trykke det med noget tungt, for eksempel med en pose med en tør konstruktion.

Hvis du ved limning finder et mellemrum mellem overfladen og basispladen, hvilket giver en ujævn overflade, kan du søm basispladen til en væg, men ikke til et stop. Når soklen er limet, kan neglene forsigtigt trækkes ud, og hullerne er fyldt med finkornet kit, efter at de er malet, vil de ikke være synlige overhovedet. Det anbefales også at sømme de yderste hjørner på leddene for at gøre dockingslimet godt fast.

Overskydende limrest kan fjernes med en våd svamp eller en lille spatel. Under rengøring skal spatelen ikke røre væggen eller gulvet, ellers bliver der dannet en film. Efter limning mellem bundpladerne kan der være små huller, som kan forsegles med et hvidt silikoneforseglingsmiddel. Alle leddene i soklen skal omhyggeligt forarbejdes med akrylkittet.

Afslutningsmuligheder

Polyuretan sokkel skal males. Men det er tilrådeligt at gøre dette, inden du lægger en polyurethan bundplade til at male overfladen mere kvalitativt og ikke plette væggene. For at gøre dette kan du anvende akryl- eller vandbaseret maling, samt farvesammensætninger til kunstnerisk maleri. Glasur er perfekte - farvestoffer, som du kan give tekstur til baseboards - virkningen af ​​træ, lurvet metal, sten, guld.

Derudover er der mange smukke dekorative belægninger i aerosolemballage. Skyggen af ​​gulvplinten skal være den samme som gulvet eller en tone mørkere end den. Glem ikke at tage højde for farven på døre og trimme, så der bliver et enkelt harmonisk ensemble i rummet. Hvis der er et blomsterpryd på vægge, er det bedre at installere glatte bundplader uden et mønster.

Hvis du allerede har vedhæftet soklen, så husk at de kan males tidligst en dag efter installationen. Hvis du vælger en farve dekorative belægning, er det tilrådeligt at male materialet med en vandtæt dispersionsmaling, kun i en lysere tone, inden du anvender den.

Før maleri kan du klistre over rummet omkring bordpladen med maskebånd eller glat papir i ca. 30 centimeter for ikke at male over væggene. For at afslutte de færdige polyurethan bundplader er det bedre at bruge en sprøjtepistol, der kan male overfladen mere jævnt end penslen. Belægningen kan påføres i enkelt eller flere lag, det afhænger af fabrikantens krav.

Restaurering af polyurethan sokkel

Polyurethan er et ret slidstærkt materiale, men som følge af ukorrekt installation kan det også forekomme revner i leddene. Hvis polyurethanrøringen sælges, skal du først vente på, at cracken krymper helt. Når uoverensstemmelsen i leddene ophører med at øge visuelt, bør revnen behandles med fælles lim. For at gøre dette skal du sy en søm - fjern rester af den gamle lim med en stor fil.

Derefter er det nødvendigt at udfylde den resulterende uoverensstemmelse med et dockingslim med en sprøjte. Limen reagerer med fugt, som vil strømme fra den omgivende luft og danne et skum. Hun vil med jævne mellemrum udføre, så du skal overvåge processen og slette den efter behov. Du kan også forlade limen om natten og om morgenen fjerne resterne med en maleriskniv, og slip derefter overfladen med fint kornet lakpapir.

Under dette hårde arbejde skal du sørge for, at limen ikke når frontfladen med to til tre millimeter. Men hvis dockningslimmen stadig er på forsiden af ​​produktet, skal du forsigtigt fjerne den med et opløsningsmiddel. De resulterende hulrum skal fyldes med fugemasse med en fugtet svamp. I slutningen af ​​dagen kan de færdige fuger være dækket af et lag maling.

Nu ved du, hvordan du laver polyurethan bundplader, som er en enkel, praktisk og pålidelig løsning til maskering af væggenes samlinger med loft eller gulv. Der er ingen særlige vanskeligheder ved selvinstallation af polyurethan soklen, så du kan installere det uden visse færdigheder og erfaring inden for byggeri.