Hvilket loft baguette er bedre at vælge, og hvordan man vedhæfter det til loftet

Det endelige trin i efterbehandlingsarbejdet kan kaldes til perfektion de steder, hvor loftet går ind i væggene, samt maskering af de ujævne kanter af det indsatte tapet. Løsningen på disse problemer er baguetter og baseboards, der gemmer alle fejl og gør det samlede interiør komplet.

Når du vælger baguetter og bestemmer deres nummer, skal følgende punkter tages i betragtning:

 • Dimensioner af rummet hvor installation af baguetter.
 • Materialet hvorfra væggene og loftet.
 • Materialet bruges til at lave baguetten selv.

Indsætning af baguetter kan gøres på egen hånd, afhængig af tilgængeligheden af ​​visse færdigheder og ideer om, hvad baguetterne til loftet. Før du lægger en baguette, er det nødvendigt at studere alle fordele og ulemper ved det materiale, hvorfra det er lavet. Dette vil medvirke til at fremskynde arbejdsgangen og ikke gøre blunders. Men for at arbejde med overflader, der har betydelige fejl, er det bedre at invitere en specialist.

Forskelle mellem soklen og baguetten

I betragtning af materialerne i byggemner kan du støde på koncepter som baguette og sokkel. For en simpel håndværkere er det vigtigt at vide, hvad en baguette ligner, og hvad er forskellen på produkterne.

Generelt, baguette og sokkel - dette er et og samme element i indretningen, den største forskel ligger i produktets bredde og tilstedeværelsen af ​​reliefmønsteret. Baguettens bredde kan være mere end 5 cm, til fremstilling deraf anvendes gips, træ og skum. På forsiden af ​​baguetten er præget mønster og ovaler. Til fremstilling af sokkel anvendes i de fleste tilfælde skummet, dets bredde overstiger ikke 5 cm, soklens forflade er glat uden tegninger.

Typer af baguetter på loftet

Modellerne af loftbagetter præsenteret på det moderne marked har forskellige størrelser, overfladeaflastning og farve. Det kan være et produkt af en lakonisk form eller med udskåret modellering. Derudover kan forskellige materialer anvendes til deres fremstilling, herunder en fleksibel baguette.

I de fleste tilfælde er baguetten limet fast til loftet og væggen, men ved brug af LED-belysning er produktet kun fastgjort på væggen med en lille indrykning fra loftet.

Farveafgørelsen afhænger af ejerens præferencer, baguetten kan vælges i en tone med loftet, såvel som i væggenes eller tapetens tone. Derudover kan trimme skelnes mellem vægge og loft. Under alle omstændigheder skal slutresultatet være et harmonisk interiør.

Gipsemballager er stærkt modstandsdygtige over for fugt, men de anbefales ikke at blive malet. Fastgørelse af gipsprodukter sker med alabaster.

Wooden baguettes er holdbare og miljøvenlige produkter, ved hjælp af hvilket interiøret tager et ret rigt udseende. Træet kan males, men beskyttes mod fugt. Til fastgørelse af træposuetter opnås der specielle klæbemiddelsammensætninger, men de kan fastgøres med negle eller selvdrejende skruer, idet de pletterer hætten med kitt.

Loftet baguette af polyurethan er limet med silikoneforseglingsmiddel, mens de limes, inden afslutningen af ​​væggene og loftet. Disse elementer kan maskere mindre overfladefejl. Polyurethan er modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og temperatur ekstremer. Polyurethan baguetter er gode til at dekorere LED belysning. Omkostningerne ved sådant materiale er lidt højere end for andre arter, men det har et udsøgt udseende.

Baguetter fra skum kan kaldes en ideel mulighed for overflader med betydelige defekter. Imidlertid bør de eksisterende store revner først dækkes med kitt. Fordelene ved skumplastik kan skelnes ved god fugtbestandighed, let vægt, anstændigt udseende og lave omkostninger. Skum baguette kan males, som giver dig mulighed for at bruge dem i enhver design ideer. Fastgørelse af skumprodukter sker med kitt eller speciel lim.

Plastpose er egnet til dekoration af ovale og buede strukturer, da de har god fleksibilitet. Derudover er produkterne lette, modstandsdygtige over for høj luftfugtighed og er ikke særlig dyre. Ved installation af en fleksibel baguette til loftet skal du bruge metal- eller træplader, hvor baguetterne er fastgjort med skruer.

Forberedelse til limning af baguetter

Før du begynder at klæbe baguetteloftet eller skørtet, er det nødvendigt at udføre flere forberedende aktiviteter:

 • Bestem først mængden af ​​materiale, der kræves til arbejde. Til dette formål må rummets omkreds måles. Baguetter kan være af forskellige størrelser, for at dekorere store rum anbefales det at bruge lange genstande, og i mindre rum er det bedre at holde kortere baguetter. Under alle omstændigheder købes materialet med en lille margen i tilfælde af en uventet sammenbrud eller anden ubehagelig situation. Du kan kun holde baguetter med specialværktøjer, især en blyant, en skarpt skærpet kniv og en hacksav til metal. For korrekt afskæring af hjørnerne er det nødvendigt at forberede en blok.
 • Det er muligt at klæbe baguette loftet soklen umiddelbart efter udjævning af overfladen med kitt eller gips, samt efter maling eller efterbehandling med tapet. Ved måling af loftet og baguetten samtidig skal fastgørelsesstedet behandles med en primer. I tilfælde af LED belysning foretages der yderligere markeringer, der definerer bundlinjen for limning af baguetten. Til dette måles den ønskede afstand fra loftet, og negle er hamret på hvert hjørne på dette niveau. Yderligere mellem dem trækker en snor eller et reb, og gør også mærker på en væg en blyant.
 • For bedre limning anbefales skærebagetter under arbejdet. Den korrekte snitvinkel kan laves med kroppen. I dette tilfælde er der ingen mellemrum på grænsefladen. Hvis dannelsen af ​​huller ikke kunne undgås, så kan du løse dette problem med en kitt eller dekorative indsats. Det samme element maskerer forbindelsen mellem ydre og indre hjørner.

Steg-for-trin instruktioner til selvklæbende baguetter

For hurtigere og bedre arbejde skal du følge visse instruktioner.

Pasta af baguette til polyurethan og skumloft udføres i henhold til følgende skema:

 • Arbejdet begynder ved indgangen til lokalerne. Klæbemiddelsammensætningen påføres på baguettes og leddets kanter, så påføres produktet på overfladen, klæber til de fremførte markeringer og presses tæt. Overskydende lim fjernes straks med en fugtig klud.
 • Det næste designelement måles først, overskydende del afskæres og limes derefter først. Hvis du trykker på baguetten på overfladen, skal du være forsigtig, da et stærkt punkt presser forårsager dannelsen af ​​buler.
 • Efter at have klæbet alle elementer i konstruktionen af ​​leddene tæt på kittet og lad det tørre helt. Efter denne kittet gnides med fint smaragdpapir. Færdig dekoration, om nødvendigt dækket af maling.

Montering af træsukker

At lave et loft med et træloft baguette anses for at være en ret hård proces, men det er berettiget af et luksuriøst og sofistikeret udseende. Arbejdet udføres i henhold til følgende algoritme:

 • Overflader justere.
 • Lav den korrekte markering.
 • Mål den ønskede længde af baguetten og skær elementer i kluden.
 • Til fastgørelse af lette baguetter anvendes flydende negle. Bred og tungere produkter er fastgjort med skruer, for nemheds skyld kan du få dem med lim.
 • Hver baguette måles i længden, den lige kant skæres med en hacksav, hjørnedelen skæres i kluden.
 • Fastgørelsespunkterne og leddene er dækket af kittet, de venter på, at de tørrer ud og de rengøres med fint sandpapir.
 • I nogle tilfælde monteres træbagetter med specielle hjørneelementer placeret i en afstand på ca. 40 cm. Baguetten er fastgjort direkte til dem.

Elementer til udsmykning af loftet af PVC

I værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I et badeværelse eller et køkken, anbefales det at installere en plastpladeformning. I de fleste tilfælde er sådanne elementer udstyret med en speciel rille til forbindelse til et plastpanel. Paneler bruges til at dekorere loftet eller væggene. Plast er praktisk, evnen til at opretholde den oprindelige farve og kræver ikke særlig pleje. Til skæring af baguetter fra polyvinylchlorid brug en hacksav til metal.

Installationsarbejde indebærer følgende trin:

 • Skinnerammen er fastgjort på overfladen på panelets placering.
 • Ved hjælp af skruer eller specialbeslag fastgøres baguetten og skærer kantene i kluden.
 • De resulterende huller er dækket af silikoneforseglingsmiddel.

Gipsbagetter

Gipselementer til loftets udsmykning - det er ret dyrt, tungt og meget skrøbeligt materiale. Derfor anbefales det at invitere en erfaren mester til installation.

Valget af klæbemiddelsammensætning

Lim plastic baguettes til lofter med flydende polypropylen eller akryl negle. Ved brug af denne sammensætning er der ikke behov for at holde baguetten til vedhæftning med overfladen, fiksering udføres øjeblikkeligt.

Meget ofte, som en lim til baguetter, anvendes kittet, som forbliver efter udførelse af grundlæggende reparationsarbejde. I færd med at klæbe baguetter på samme tid lukke sammen krydset af elementer, samt hullerne mellem baguette og væggen.

Specielle klæbemidler giver dig mulighed for at skabe stærke og slidstærke design, men de kan ikke bruges til skumplastiketter.

Ved anvendelse af silikoneforseglingsbagetter holder man også fast på overfladen, men en sådan klæbemiddelsammensætning er ikke genstand for maling.

Baguetter til strækloft

Fastgørelse af baguetter ved registrering af strækloftkonstruktioner udføres kun til væggen. Med deres hjælp maskerer krydset af loft og væg. Limning af baguetter til det strakte lærred er ikke tilladt, da dette kan medføre beskadigelse af lærredet.

En forudsætning for montering af baguetter med strækloft er en perfekt flad arbejdsflade. Selv den mindste fejl bliver tydelig i nærværelse af baguetter.

Fleksible baguetter

Baguetter med god fleksibilitet er gode til runde former og kurver. For at give den ønskede form baguette skum, kan du bruge følgende metoder:

 • Hak bagsiden af ​​produktet på flere steder.
 • Skær hele baguette i flere stykker og saml igen.
 • Opvarm produktet med en bygnings hårtørrer og bøj det rigtige sted. Derefter afkøles produktet i koldt vand.
 • Polyurethan baguette til lofter kan let bøjes uden brug af specialværktøj.
 • Wooden baguettes bøjes under indflydelse af damp, det dampede produkt bøjer og fastgør positionen, indtil den køler helt.

Specialister Tips og anbefalinger

Høje kvalitet loft dekoration med polyurethan loft baguette kan opnås, med forbehold af erfarne håndværkere. Især handler det om følgende:

 • Installation af en bred baguette reducerer visuelt højden af ​​rummet. En lignende effekt opnås ved montering af mørke baguetter.
 • Det anbefales ikke at installere produkter med surround relief i små rum.
 • Når du installerer baguetter i højt til loftet, skal du lave et lille indtryk fra loftet.

Baguetter til loftet: hvordan man vælger og installerer?

Når reparationen er næsten forbi, ser man på hjørnerne, hvor loftet går ind i væggene og de ujævne kanter af det hængte tapet, vil jeg nå færdiggørelsen. I dette tilfælde vil baguetter og baseboards hjælpe. De skjuler helt alle uregelmæssigheder og supplerer det overordnede interiør.

Når du vælger typen baguetter og deres nummer, skal du være opmærksom på flere nuancer:

 • rum dimensioner;
 • loft og væg materiale;
 • baguette materiale.

Hvert materiale, hvorfra baguetten er lavet, har sine egne fordele og ulemper. Du skal kende dem, så arbejdet når du limer produkter er hurtigt. Dette kræver nogle færdigheder, men alle kan mestre denne videnskab. Hvis væggene og loftet har store uregelmæssigheder, anbefales det at holde fast i masteren.

Baguette eller sokkel?

I dag på internettet kan du finde to begreber: baguette og sokkel. Spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem dem? Disse to begreber angiver stort set samme indre detaljer.

Hovedforskellen mellem de to er bredden. Baguette - et produkt med en bredde på mere end 5 cm, som er lavet af gips, træ, skum. Et andet af dets vigtigste egenskaber er relief relief mønster, ovaler. Soklen er normalt lavet af skum uden mønster, dens bredde er mindre end 5 cm.

Typer af loft baguettes

Det moderne marked er bredt, når man vælger dette produkt efter model, størrelse, materiale, topografi og farve. Det kan have en kortfattet form eller udskåret modellering. Limet tæt til loftet og væggen. Men hvis du planlægger at udføre LED-belysning, så limes den kun til væggen med et par centimeter fra loftet.

Laconic kombination betragtes som den samme tone i loftet og baguette. Men der er mange stilarter, hvor du kan vælge farve til at matche vægge eller tapet. Eller i almindelighed kan du udføre finishen, som med held vil skelne mellem vægge fra loftet. Under alle omstændigheder skal du vælge denne del af indretningen, så i sidste ende får du et harmonisk udseende af interiøret.

 • Gips er monteret på alabaster. Produktet er ikke ønskeligt at male. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 • Træ. Dette materiale er fastgjort med negle eller selvlukkende skruer, hvis hætter er maskeret med et kit, og det lægges på en speciel lim. Produktet kan males. Pas på høj luftfugtighed. Materialet er holdbart og miljøvenligt, det giver interiøret et rigt udseende.
 • Polyurethan. Når du stikker dette materiale ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel. Der vil ikke være nogen problemer med små uregelmæssigheder. Disse baguetter limes, før vægge og loft er lavet helt. Materialet er ikke bange for fugt og temperatur ekstremer. Polyuretanmateriale er den perfekte løsning, når du planlægger din LED-baggrundsbelysning. Til prisen er det lidt dyrere end de andre, men det ser mere raffineret ud.
 • Skum. Hvis uregelmæssighederne er større, så er det bedre at bruge et skumprodukt. Store huller på samme tid fyldt med et kit. Du kan vedhæfte produktet til kitt eller lim. De har god fugtighedsbestandighed. Om nødvendigt kan du male materialet. Det er lyst som i vægt og har et anstændigt udseende til en lav pris.
 • Plast. For at installere plastikpose skal du have metal eller træplader. De er vedhæftet baguettes med skruer. Materialet er letvægts, fugtbestandigt og giver mulighed for maling. På grund af sin fleksibilitet anbefales det til konstruktioner med ovale og buede linjer. For prisen på en sådan baguette er ret overkommelig.

Tre grundlæggende trin, før du klæber

 • Trin 1. Det første trin er at beregne mængden af ​​hele materialet. For at gøre dette skal du kende omkredsen af ​​det rum, som det er beregnet til. Størrelser af baguetter er forskellige. For et overordnet rum vil det være mere praktisk at tage en større længde for at danne færre samlinger. For en mindre omkreds af rummet og længden vil have mindre.

Det er bedre at købe det rigtige beløb med en lille margen. Når alt kommer til alt, har noget arbejde mangler, og der kan opstå et ulempe med arbejdsmaterialet - en sammenbrud, skade eller mangel på et meget lille stykke.

Til kvalitetsarbejde har du brug for specialværktøjer: en blyant til mærkning, en kniv med et skarpt blad, en hacksaw og metal sag samt passende lim til det anvendte materiale.

 • Trin 2. Når overfladerne allerede er beklædt med gips eller kittet, malet, dækket med tapet, er det lukningen af ​​limning. Hvis baguetten efterfølgende males med loftet, skal der påføres en primer på fastgørelsesstedet. Ellers er der ikke behov for yderligere arbejde.

Hvis du planlægger at udføre LED-belysning over basispladen, skal du lave en mærkning langs bundlinjen. For at gøre dette, hammer neglene ind i hjørnerne af rummet med den nødvendige indrykning fra loftet. Derefter mellem tilstødende søm, skal du strække ledningen langs væggen, fastgør soklestangen til ledningen og læg mærke på væggen med en blyant.

 • Trin 3. Forskær ikke materialet. Det er bedre at gøre det under arbejdet, for ikke at forveksle i størrelse. Kanten af ​​produktet, der når hjørnet, skal du skære ved hjælp af kroppen. Dette sikrer den korrekte skæringsvinkel, hvilket ikke fører til huller i leddene.

Hvis hullerne stadig er dannet, kan du forsegle dem med et kit eller skjule under dekorative indsatser. De kan maske leddene i de ydre og indre hjørner. Denne mulighed er ret passende, hvis du ikke er bange for unødvendige udgifter. To-niveau loft er bedst udført på denne måde.

Stick dig selv. Trin for trin

For at kunne klare sig så hurtigt som muligt skal du følge instruktionerne.

Polyuretan og skummateriale er fastgjort i flere faser:

 • Klistermærket skal starte fra indgangen til rummet. Ved leddene og på kanterne af loftet sokleslim er påført, soklen anbringes i henhold til markeringen på væggen og presses imod det i et stykke tid. Det er bedre at straks fjerne overskydende klæbemiddel med en fugtig klud.
 • Hver næste baguette måles, overskydende er afskåret og lignet på samme måde. Det er vigtigt at trykke produktet med din håndflade, ikke dine fingre. Ellers kan du efterlade diger på det.
 • Når alt limning er færdigt, er alt, hvad der er tilbage, at sætte leddene og lade hele strukturen tørre. Putty steder efter tørring skal tørres med fint emery papir. Derefter er baguetten belagt med maling, hvis den leveres.

træ

Med dette materiale bliver nødt til at tinker. Men den hele tidskrævende proces er berettiget af det udsøgte og luksuriøse udseende af en sådan finish.

Det er vigtigt at følge algoritmen for arbejdet:

 • Glat overflade af væggene.
 • Markup er færdig.
 • Samlinger og kanter skal måles godt, og derefter skæres af i kassen.
 • Letvægts lille baguette kan limes til de flydende negle. Men det brede og det tunge er bedre at fastgøre med skruer. Tidligere kan du gribe den med lim for at gøre det lettere at arbejde. Hvert næste stykke måles i den ønskede længde, kanten er trimmet med en hacksav, og hjørnedelen er i mousse.
 • Spidserne og hovedet af neglene er pudset med et kit. Du skal lade det tørre og derefter sandpapir.
 • Leddene skal males over med lak eller maling for at matche træets farve.

Nogle gange anvendes følgende teknologi: Særlige små træhjørner er fastgjort til væggen i en afstand på ca. 40 cm fra hinanden. Baguetten er allerede fastgjort til disse understøtninger i trinene beskrevet ovenfor.

PVC loftplade

I de fleste tilfælde anvendes dette materiale i badeværelser og køkkener, hvor der er høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en speciel rille til forbindelse med plastpaneler, som ofte sælges i sættet. Panelerne udsmykker væggene eller loftet. Plast er meget praktisk. Den bliver ikke gul over tid, let at rengøre. Installation sker først efter montering af paneler i de tilsvarende spor. Klippet PVC-baguette har brug for et hacksav til metal.

Det anbefales at udføre følgende handlinger:

 • Fastgør rammens skinne til overfladen afhængigt af, hvor panelerne er placeret.
 • Baguette er fastgjort til rammen med hæfteklammer eller skruer. Kanterne skæres i miteren med en hacksav. De huller, der dannes under installationen, er dækket af silikone.

Gips baguetter

Et sådant materiale betragtes som den dyreste og tunge, men samtidig meget skrøbelige. Det er bedre at overlade arbejdet med et sådant produkt til erfarne håndværkere.

Valg af lim

Et universelt middel til limning af en baguette kan betragtes som flydende polypropylen eller akryl negle. De retter produktet på et øjeblik. Så det er ikke nødvendigt at holde designet med dine hænder, indtil det griber.

Efter reparationsarbejde forbliver sædvanligvis kittet. Nogle herrer bruger det som et klæbemiddel til baguetter. I løbet af limning kan du straks forsegle revner og huller, der danner mellem væggen og baguetten. Men eksperter foretrækker klæbemiddelopløsningen. Han greb hurtigt og holder varen fast i lang tid. Den eneste ulempe er, at opløsningen ikke er egnet til skumpose. Silikoneforseglingsmiddel kan også bruges som et klæbemiddel. Kun her er det umuligt at male det senere.

Klistermærke med strækloft

I nærværelse af stræklofter fastgøres baguetten strengt til væggen, og lukker kun fugen mellem væggen og loftet. Ellers kan du håbløst ødelægge ikke blot udseendet af to-niveau strækloftet, men også selve lærredet. Lim har tendens til at stramme overfladen og efterlader bølger og pletter på den. Sparsomme midler til fastgørelse virker heller ikke. Den glatte overflade af banen kræver en forholdsvis aggressiv lim med god grebstyrke. Derfor er det svært at klæbe noget at strække lofter.

En anden vigtig regel ved montering af loftbagetter er, at strækloftet skal være perfekt. Ellers vil der i nærvær af baguetter være den mindste ujævnhed i lærredet, hvilket ikke bliver løst. Når alt kommer til alt, vil kittespalt mellem spændingsstof og baguette desværre ikke fungere. Derfor, hvis der ikke er 100% tillid til loftets fladhed, er det bedre at nægte limning af baguetter, ellers vil alle defekter være synlige.

De Baguette Polystyren Baseboard

Skørtloft lavet af polystyrenskum produceret af det russiske firma De Baguette. Højkvalitetsprodukter, brand- og miljøsikkerhed, fugtighedsbestandighed.

I online-butikken Lux Decor for at købe polystyren sokkel De Baguette til prisen fra producenten, fordelen ved at købe varer i vores firma:

 • hurtig og ikke dyr levering i Moskva og Moskva.
 • Gratis levering til terminalen af ​​Transportselskabet i Moskva, når de sendes til Regionerne.
 • En bred vifte af produkter er altid tilgængelig på lager.

Vores konsulenter ledere er altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +7 499 390 87 46 eller via en online konsulent direkte på webstedet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvilke typer baguetter bruges til efterbehandling? Hvordan laver man loftsplinten, og i hvilken fase af afslutningen af ​​lokalet skal det gøres? Er det muligt at bruge en baguette til montering af et skjult baggrundsbelysning? I dag skal læseren og jeg svare på disse og mange andre spørgsmål.

definere

 1. Hvad er et loft baguette, og hvilke funktioner udfører det?

Normalt er dette navnet på profilen til det dekorative design af samlingen mellem væggen og loftet. Det løser flere problemer på én gang:

 • Masker mindre defekter i afslutninger (ujævne kanter af tapetstrimler, ujævn farvning af loftets perimeter osv.);
 • I tilfælde af hævede lofter - skjuler et hul i deres samling med væggene;
 • Rid rummet med synlige vinkler. Fra psykologernes synspunkt bidrager glatte bøjninger og overgange af overflader i et beboelsesområde til afslapning og lindring af stress.

Desuden kaldes baguetten en profil til montering af strækloftet (harpun, klip eller hæfteklammer). Det er fastgjort til vægge eller endda gulve, og i de fleste tilfælde er det skjult efter strækning af lærredet (klud eller vinylfilm).

Endelig skjuler loftet baguettes til gardiner den cornice eller snor, som gardinet er hængt fra betragteren placeret i midten af ​​rummet.

materialer

 1. Hvilke materialer laver en baguette til loftet?

Deres største fordel er den lave pris. Det vigtigste, men ikke det eneste:

 • Polyfoam er let skåret;
 • Lille vægt forenkler installation af en baguette;
 • Til installation kan du bruge næsten ethvert klæbemiddel, undtagen fremstillet på basis af acetone: polystyren er opløst i det;
 • Ydersiden er skummets glatte overflade næsten ikke anderledes end meget dyrere gipslister;
 • Materialet er kompatibelt med vandbaserede maling og er let malet i den ønskede farve.

Polyurethan baguetter er lidt mindre efterspurgte - de er hårdere og tættere end skum dem. Et vægtigt argument til fordel for dette materiale er meget lavere antændelighed end polyurethanskum (polyurethan med flammehæmmende additiver tilhører G3-gruppen: flammen falder straks efter kontakt med antændelseskilden ophører).

Plastplade baguette (for at være præcis, fremstillet af PVC) er en profil til fastgørelse af cellulære vinylpaneler. Det bruges normalt i våde områder - køkkener, badeværelser og badeværelser.

Gipsstifter er et ret dyrt materiale, der er placeret som en egenskab af elit reparation. I praksis er hans eneste utvetydige fordel absolut brandsikkerhed. Resten af ​​gipset er meget ringere end konkurrerende løsninger: det er meget sværere at installere, skrøbelig og meget dårligt tolereret kontakt med vand, når de oversvømmes af naboer.

Wooden baguettes, tværtimod, fortjener al godkendelse: de giver dig mulighed for at gøre indre af værelset virkelig udsøgt. For deres fremstilling kan bruges som ædle træarter (eg, mahogni, aske), samt almindelig eller fineret fyr eller gran.

For hvad vi har brug for plastikpose til lofter - vi har allerede nævnt. Afhængigt af hvilken type fastgørelse bladet er, sørger det for en pålidelig fastgørelse af harpunet (vinylprofil, svejset rundt om filmens omkreds), perle..

Aluminiums baguette til stræklofter udfører samme funktion og adskiller sig fra dets PVC-analoge med en markant højere styrke.

montering

Vi vender nu til brug af baguette af forskellige typer, når vi afslutter rummet.

skæring

 1. Hvad og hvordan man skærer skumplinten?

Med en skarp kniv i brystet. Baguetten presses tæt på bunden og en af ​​kroppens sidevægge, og styresporene bruges til at placere kniven nøjagtigt i en vinkel på 90 eller 45 grader til soklens akse.

Hvis der ikke er nogen hånd i hånden, kan du markere snitlinjerne i hjørnet på plads:

Forresten: en polyurethan baguette er skåret med det samme værktøj.

 1. Hvordan skal man klippe en træpung?

Småhårede hacksav i miterboksen eller cirkulær med positionering af emnet.

 1. Hvordan kan jeg klippe en plastikplade?

Det er mest hensigtsmæssigt at bruge til dette formål en slibemaskine med ethvert slibeskærehjul. Klippet er rent, uden burrs og chips. Ved langvarig opskæring skal du huske at beskytte din næse og mund med en gasbindning: indånding af plaststøv er ikke så godt for dit helbred.

mount

 1. Hvornår skal du lim en baguette - før tapet eller efter?

Efter. Det vil hjælpe med at skjule de utilstrækkeligt tilpassede kanter af tilstødende bånd. Desuden vil klistermærket i loftpladen efter tapetet spare dig for at skære deres kanter langs kanten af ​​baguetten med risiko for skade.

 1. Hvordan limes tapetet, hvis baguetten allerede er fastgjort i loftet?

Forlad toppen af ​​hver strimmel med ikke-smurt lim og lav en lille overlapning på loftsplinten. Overlapningen presset af den brede spatel skæres langs kanten af ​​baguetten med en brevpapirkniv.

 1. Sådan repareres dekorative (vi lægger vægt på, ikke samling) baguette til stræklofter?

Den limes kun til væggen; samtidig er positionen på den øverste hylde placeret mest nøjagtigt i overensstemmelse med niveauet af den strakte film eller stof.

 1. Hvilken lim skum eller polyurethan skørt?

Forfatteren af ​​artiklen på forskellige tidspunkter brugt:

 • Universal lim ("Titan" og dens mange analoger). Den har en lav viskositet, men hurtigt tykkere ved kontakt med luft, så bordpladen er bedre at holde fast i følgende rækkefølge: Påfør lim, tryk på baguetten til strømmen og væggen, rive den af, pause i et minut, lim baren igen;
 • Liquid negle (akryl montering lim). De anvendes til bar punktet, med et interval på 5-10 cm;
 • Acryl kittet til indvendige applikationer. Det er lagt på hylderne på baguetten med en spatel. De overskud, der udstedes under fastgørelsen af ​​strimlerne, anvendes til at forsegle samlingerne mellem tilstødende elementer og slots på adjacencies til overfladerne af loft og væg.
 1. Hvordan laver man et træloftsokkel?

Den nemmeste måde at løse det på er at holde fast i flydende negle.

Kaptajner Bevis tyder på: Loftet og væggen skal have en holdbar belægning og være helt ren. På en støvet overflade eller limeblegning holder installationslimmen ikke godt.

Alternativ instruktion: Fastgør de trekantede stænger på væggene og loftet. Baseboardsne er spidset til dem med messing eller kobber negle uden hætter. Denne vedhæftningsmetode giver dig mulighed for at fjerne baguetten, hvis det er nødvendigt uden at beskadige det eller resten af ​​finishen.

 1. Hvordan og hvad er monteret plast loft baguette?

Som regel monteres lofter af PVC-cellulære paneler på en kasse af en tyndvægget galvaniseret profil. Plastplinten er monteret på styrprofilen langs omkredsen af ​​rummet ved hjælp af 9 mm selvskærende skruer til fastgørelse af metalplader.

Tip: Brug skruer med en boremaskine og trykbræt. De forhindrer revner i hylden baseboard og sikkert rette det.

Det sidste panel af plastloftet er monteret med et stykke sokkel, der bæres på den. Det forstyrrer fastgørelsen af ​​baguetten med selvlukkende skruer. Derfor anvendes flydende negle, universallim eller silikone til at forbinde plast og galvaniseret stål.

OBS: Det mest almindelige akrylmonteringslim er egnet til limning af overflader, hvoraf mindst den ene er porøs og har en tilstrækkelig høj absorptionsevne. For at forbinde en glat bundpladehylde med galvaniseret profil skal du bruge gummisvampspik eller højkvalitets silikoneforsegling fra en velrenommeret producent (Grover, Moment, Ceresit, etc.).

 1. Hvordan er loftbagetter installeret til gardiner?

Svaret forudsiger forudsigeligt af typen af ​​produkt. Lette skumlister og bundplader limes til loftet med lim eller kitt.

Mere slidstærke og massive plastikbagetter installeres ved hjælp af standard hardware - dowels og skruer.

 1. Hvilken lim gips baguette?

Der er flere muligheder:

 • På bygning af gips-alabaster. Den største ulempe er den hurtige indstilling: Du vil ikke have mere end 3-6 minutter at anvende og placere dekorelementet;
 • På finish gips kit. Den sætter i 40-60 minutter;
 • På det færdige akryl- eller vinylacetatsæt. Især de bedste anmeldelser fortjente en blanding af kit Shitrock APJC med hvid lim.

Og i dette tilfælde skal loftet og væggen på steder med limning med en baguette behandles med penetrerende primer på akrylbindemiddel.

 1. Hvordan laver du din egen profil til et strækloft?

Skruer med plastdykninger bruges til montering på hovedvægge. Fastgørelseshøjden må ikke overstige 15-20 centimeter.

Når du monterer en multi-level loft baguette willy-nilly, skal du vedhæfte til elementerne i rammen. I dette tilfælde forstærkes de af yderligere stiklinger eller trælån.

baggrundsbelysning

 1. Hvilke baguetter kan bruges til skjult loftsbelysning?

Og her er forskellige muligheder:

 • Skum og polyurethan bundplader med niche til LED stripe;
 • Eventuelle bundplader og lister med brede lodrette og vandrette hylder. Den lodrette hylde bruges til klistermærket på væggen med en indrykning på 5-10 cm fra loftet, og den vandrette man gemmer lysstrimlen fra betragterens øjne;
 • Endelig kan båndet klistres på strækloftens baguette, inden det monteres. Denne belysningsplan er kun kompatibel med filmlofter og har en åbenbar ulempe: Når baggrundsbelysningsbåndet fejler, skal du fjerne og strække vinyl lærredet for at erstatte det.

konklusion

Vi håber, at vi kunne svare på aktuelle spørgsmål til den værdsatte læseren. Videoen vedhæftet artiklen viser dig mere tydeligt, hvordan installationen af ​​loftet baguette kan gøres. Held og lykke!

Valg og fastgørelse af loftsplanker

Et af faser af indretning er installation af en loftsplint. Dens hovedfunktion er dekorative. Det lukker samlingen mellem loftet og væggen, hvilket gør det blødere og mere elegant. Ud over navnet på soklen kaldes denne detalje en filet, støbning eller baguette.

Soklen er lavet af forskellige materialer. I denne henseende anvendes forskellige metoder til fiksering og efterbehandling til installation.

Design og størrelse af produkter udvalgt i overensstemmelse med rummets stil. Nogle typer af soklen giver dig mulighed for at justere rumforholdene. Således kan dette dekorationselement ikke kun tjene til gavn for æstetik, men også funktionelt.

Typer af loftsplint

Nøgleforskellen mellem typer af loftsplint - materiale. Da baguetten vil være i høj højde, er der ingen særlige krav til dens styrke. Meget vigtigere er nem montering, holdbarhed og attraktivt udseende.

Typer af sokkel på materialet:

 • PVC. Produkter fra dette materiale kan efterligne forskellige teksturer, mens de adskilles med lave omkostninger. Let at rengøre og kræver ikke yderligere efterbehandling. Besidder en bred farvepalet. Overfladen er oftest glat eller med fin relief. De har en speciel rille til montering af PVC-paneler, hvilket gør dem uegnede til at dekorere vægge af anden type.
 • Polyurethan. Forholdsvis billig analog stucco. Dens fordel er simpel installation og letvægt. Efter installationen er produktet ønskeligt at male. Baguette kan monteres med en bøjning, der gør det muligt at bruge den til konstruktion af buede loftkonstruktioner.
 • Polystyren. Billig skumplint. Afviger i let vægt. Helt sprød - dette vanskeliggør installationen noget. Kræver farvning.
 • Træ. Galteli fra forskellige raser af et træ er understreget gunstigt klassisk design af rummet. Sådanne sokler er holdbare og holdbare.
 • Gips. Gipsemballager er de sværeste og dyre. Men brugen af ​​sådanne elementer i udsmykningen understreger adelens indre. Installation er bedre at betro hænderne på fagfolk, da gipsprodukter er skrøbelige og kræver dygtig håndtering.

Plintens længde, som regel 1200, 1500 eller 2000 mm. Bredden kan være den mest forskelligartede fra 2-3 cm til 15 og mere.

Klæbemidler til fileter

Specialiseret klæbemiddel til loftsplint er ikke produceret. Du kan vælge den rigtige fra rækkevidde af universelle byggematerialer. Hovedreglen ved køb - lim skal være egnet til baguettens materiale og for at sikre pålidelig adhæsion på overfladen af ​​væggene. Limens farve kan være hvid eller gennemsigtig.

Lim egnet til montering af loftslister:

 • Universal lim Titan. Polymer gennemsigtig sammensætning. Velegnet til alle typer sokler. Griber hurtigt.
 • Eco-Näset. Bruges til alle slags fileter. Giver god vedhæftning.
 • Øjeblikket for montering eller flydende negle. Polymerklæbemiddel. Griber om et par sekunder. Til påføring på overfladen af ​​soklen bliver nødt til at købe en speciel pistol til fugemasse.
 • Ler gips. Sammensætningen af ​​den tykke konsistens. Velegnet til lette nederdele.

Tunge typer af baguette, for eksempel gips eller træ, er desuden fastgjort med skruer. Så at deres hætter ikke er synlige, er overfladen pudset og malet.

Montering af loftsplinten

For at afslutte loftet med fileter skal du beregne mængden af ​​nødvendige materialer. Det er nok at kende rummets omkreds og dele det med baguettes længde. Så drej nummeret op. Den resulterende værdi er antallet af sokler i stykker.

Arbejdet vil kræve følgende værktøjer:

 • Stuslo - for at skabe vinkler
 • roulette;
 • Hacksave eller brevpapirkniv afhængig af tætheden af ​​baguetten;

For at lette arbejdet kan du købe færdige elementer til indvendige og udvendige hjørner.

Overfladebehandling

Skørt skal limes efter montering af loftet, men før de dekorative vægge. Hvis væggene allerede er klare, skal overfladen under bundpladen beskyttes mod limpletter med en kontinuerlig strimmel af maskebånd.

Væggen under bundpladen skal justeres, ellers vil slidserne være synlige fra bunden, det samme krav gælder for loftet. For at forbedre vedhæftningen skal substratet behandles med en primer.

Baguette installation

Hvis der anvendes færdige elementer til hjørner, skal installationen af ​​soklen startes med fastgørelseselementer til en af ​​dem. Derefter måles den ønskede størrelse af fileter, skæres i en ret vinkel og fastgøres på væggen.

Når du arbejder med muslinger, skal du kende nogle regler. Plinten skal installeres i mellemrummet mellem værktøjets vægge i en anden position og skære dem i en anden vinkel. Dette giver dig mulighed for at skabe glatte led i indvendige og ydre hjørner.

Hvis hjørnerne i rummet er helt glatte, så er der ingen problemer. Det er sværere, hvis de er langt fra perfekte, i så fald skal skæringsvinklen måles ved syn. For at gøre dette skal to baguetter fastgøres til væggen og mærke. Fra første gang kan kun fagfolk skabe den ønskede vinkel, derfor er det bedre at købe en baguette med en margen.

Hvis der er en kompleks lettelse på overfladen af ​​fileterne, skal du tage højde for det og lægge det i henhold til tegningen, ellers kan du ikke maske krydset med kitt eller maling.

Sådan limes soklen:

 1. Mål det ønskede fragment og skær.
 2. Påfør en tynd lim på indersiden af ​​baguetten (hvis loftet er strakt, så kun på den side, der rører væggen).
 3. Tryk fileten tæt på overfladen af ​​loft og væg, så der ikke er noget hul. Hvis plinten af ​​skum eller gips, så kan du ikke skubbe hårdt, da du kan beskadige produktet.
 4. Hold i den ønskede position: Hvis polymerlim anvendes - 30 sekunder, hvis kitt - 1-2 minutter.
 5. Fjern rester af eksponeret klæbemiddel med en blød hvid klud eller fingre.
 6. Hvis soklen er tung, skal den desuden fastgøres med skruer gennem eller med små negle langs krydset med væggen. Når limen tørrer, kan fastgørelseselementerne fjernes, og de resterende huller kan sættes på.
 7. Fyld de små huller med kitt på grund af ujævnhederne på væg- og loftfladerne.

Hvis der blev brugt en baguette af PVC eller træ, kan dens installation betragtes som komplet, det forbliver kun for at gå glip af ledgabet, der passer til skygge, kitt eller fugemasse.

Baguette Trim

Galteller af polyurethan, polystyren og gips kan være og oftest - du skal male. Dette vil skjule linjeleddene og gøre slutningen monolitisk. Det er også nødvendigt at dække træbagagen med beskyttende stoffer, hvis dette ikke er sket i produktionen.

Maling til skum bør vælges uden opløsningsmidler i sammensætningen, for eksempel egnet emulsion. Gips og polyurethan baguette kan males med enhver form for belægning.

Overfladen af ​​soklen i leddene skal rengøres med sandpapir.

For at male godt på overfladen skal fileterne primeres. Belægningen bør påføres med en lille børste over hele synlig overflade af soklen, den kan yderligere skygges med en svamp. Gentag eventuelt farvning om nødvendigt.

Sådan skæres en baguette til et led i hjørnet, hvis der ikke er spild, og også hvordan du kan klæbe soklen, hvis hjørnerne ikke er ens, se videoen.

Professionelle tips

For at soklen blandes harmonisk ind i rummet og ikke forkæler den visuelle opfattelse af rummet, skal man være opmærksom på nogle funktioner ved valg af det:

 • Baguette stor bredde vil reducere loftets højde;
 • Den samme effekt vil give produkter af en mørk skygge;
 • Hvis loftet er for højt, skal bordpladen placeres i en afstand fra den;
 • Den brede baguette med en volumetrisk relief er ikke egnet til små værelser;
 • Jo mere komplekse mønsteret på overfladen af ​​fileterne er, jo vanskeligere vil det være at gøre leddene og hjørnerne.

Installation af loftsplinten er et af de nemmeste afslutningsarbejder. Det er kun vigtigt at vælge baguettes type og størrelse samt at købe en passende klæbemiddelsammensætning for dens sammensætning og egenskaber.

Loft baguette i et moderne interiør

Brugen af ​​loftbagetter i udsmykning arbejder med at skjule nogle fejl i reparation og opnå perfektion af interiøret, hvilket giver rummet et færdigt udseende.

Væggene med vægge med loftet kan sjældent kaldes ideelle, så det dekorative design gør dem ikke skade. Baguetter kaldes undertiden loftslister. Deres væsentligste forskelle kan betragtes som bredden og tilstedeværelsen af ​​figurerede ornamenter.

Skirtboards er normalt mindre i størrelse og har en glat overflade. Selv om det ikke er så vigtigt. De er lavet af de samme materialer, teknologien i deres installation er ikke anderledes, og de og andre kan males.

Hvad er baguettes

På byggemarkedet er der to typer baguetter:

Deres forskel er, at loftet baguette har en side og top limning plan, og væggen man har kun en. Desuden kan wall baguette limes til lodrette og vandrette overflader, hjørner og led, der anvendes i form af en frise eller dekorative elementer. Loft baguette er hovedsagelig designet til at afslutte leddene i loftet med en væg. Selvom de ofte dækker de indvendige hjørner eller laver rammer til paneler og spejle, samt udforme arkitektoniske elementer og nicher til gardiner.

Baguetter og loftrør kan laves af forskellige materialer. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed for indretningen af ​​rummet.

De mest populære er:

 • plast eller polyvinylchlorid
 • skum eller polystyrenskum
 • polyurethan
 • træ
 • gips
 • aluminium

Mere om sorten af ​​baguetter

Plast loft baguette bruges til stræklofter og indramning af PVC paneler. Det er en profil bundplade med riller, som kan være hvid, i tone med loftkonstruktion eller efterligning i marmor og træ.

Den billigste i dag er dekorative skum baguetter. Men på trods af prisen har de et ret æstetisk og attraktivt udseende, der nemt passer ind i alle typer lofter - malet, indsat, suspenderet. Teknologien til montering af sådanne bundplader er ganske enkel, og du kan male dem i enhver passende farve.

Den mest populære polyurethan loft baguette. På grund af kvaliteter som styrke og fleksibilitet anvendes den ikke kun på glat, men også på krumme overflader. Det er også vigtigt, at polyurethan er meget lys. Derfor kan du kun lime soklen på den ene side - til væggen. Dette er meget bekvemt, når der arrangeres stretchkonstruktioner eller belysning.

Det er vigtigt! Nogle typer er lavet med en fortykket bund og en speciel rille designet til at lægge LED stripe.

Træplanker til lofter vil aldrig gå ud af mode. Men de ser ikke altid godt sammen med moderne materialer. Den ideelle løsning ville være deres kombination med PVC eller MDF paneler belagt "under træet" med naturlig foring, trævinduer og døre samt massive møbler. At male en baguette i dette tilfælde giver ikke mening - det vil være billigere at købe en skumplint, og at installere det er meget lettere end træ en.

Gips er et af de første materialer, der er blevet brugt til fremstilling af dekorative elementer. I dag bruges den også til indretning. Men med fremkomsten af ​​moderne materialer er gipsbagetter på loftet kun installeret for at understrege rummets betydning og vægt. Det er ret vanskeligt at arbejde med gips, og produkterne fra det viser sig tung og skrøbelig. Derudover er de dyre og bange for fugt.

Aluminiums baguetter anvendes til hævede lofter. En sådan profil er ret fleksibel og kan let gentage konturen af ​​næsten ethvert profilloft.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Frise (loftsplint, baguette) af skum.

Udover at baguetter er lavet af forskellige materialer, har de stadig en anden farve, relief og bredde.

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at en smal loftsplint visuelt løfter væggene, og selve rummet vil gøre det strengere. En bred baguette er bedre egnet til et stort rum og højt til loftet, da det "vægter" et lille rum.

Relief er valgt i overensstemmelse med stilen, indvendige detaljer, egne prioriteter, men farven skal være særlig opmærksom. Ofte i butikkerne sælger hvide baseboards. Det er ikke overraskende - de fleste af dem kan males for at matche væggene eller loftet. I dette tilfælde vil loftet tiltrække opmærksomhed. For at få det til at virke højere, skal soklen have samme farve som den. For klare kontrasterende linjer skal du vælge eller male en baguette i en farve, der er forskellig fra væggene og loftet. Men skyggen skal kombineres med den.

Hvad du behøver at vide om montering af baguetter

Afhængigt af materialet i loftet baguette er dets installation lavet på:

 • silikone lim
 • kit
 • alabast
 • selvdrejende skruer

Polyfoam og polyurethan

Fastgør skum og polyurethan loftsprodukter kan enten være lim eller silikoneforseglingsmiddel og efterbehandlingstætningen. Valget her vil afhænge af vægternes fladhed, arbejdsstad og ønsker fra ejeren af ​​rummet.

Hvis overfladen af ​​væggene er langt fra ideel, ville den bedste løsning være at fastsætte baguetten på kittet inden den endelige afslutning af væggene og loftet. I dette tilfælde vil alle slags huller blive fyldt med kittet forbindelse. Overskuddet er simpelthen fjernet med en spatel.

Hvis færdiggørelsen allerede er udført, vil baguetterne limes til loftet - video med trinvise instruktioner kan nemt findes på internettet.

træ

Oftere er træbagetter fastgjort på væggens overflade med skruer eller negle, hvis hætter er dækket med kitt. Men hvis produkterne ikke skal males efter installationen, så limes de til loftet.

Produkter fremstillet af dette materiale er monteret på alabast eller kitt. Samlinger og sprækker dækker med samme løsning.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at tage højde for, at de under deres vægt kan skrælle og falde, så det anbefales at lave yderligere fastgørere ved hjælp af selvlukkende skruer af hvidt stål.

plast

Loftplinten beregnet til PVC af paneler monteres komplet med dem. Det er fastgjort til en metal eller træ ramme - skinne, installeret under loftet. Plastic baguette er fastgjort til det med metal clips ved hjælp af en hæftemaskine eller selvdrejende skruer.

aluminium

Monteret aluminiums baguette med skruer. Hvis det ikke er muligt at fastgøre det på væggen på grund af svage gips eller skjulte ledninger af elektriske ledninger, kan installationen udføres direkte til loftet.

Sådan skæres et hjørne

Sådan skæres et hjørne

Tilpas loftsplinten på samme teknologi som gulvet. Det vigtigste her er at skære hjørnet korrekt. Der er flere måder at gøre dette på:

 1. Ofte bruges en speciel enhed. Den er lavet i form af en bakke med riller lavet af plastik, aluminium eller træ. Sporene er placeret i visse vinkler og er guider til hacksagbladet. Baguette er fastgjort i sin installation og afskåret i en vinkel på 45 grader. For at passe på plads, kan stangen trimmes med fint smørklud eller en skarp kniv, hvis der anvendes skum eller polyurethan bundplader. Men det skal gøres omhyggeligt, så materialet ikke smuldrer. Til trækonstruktion brug fil.
 2. Kroppen kan fremstilles uafhængigt i form af en bakke af tre brædder. Ved hjælp af en grader er en vinkel på 45 grader planlagt på to planker, der er vinkelret på bunden, og rillerne er savet igennem. Derefter bliver det klart, hvordan man skærer loftlister.
 3. Skuffe uden slot kan være lavet af tykt papir, bedre - fra pap. Dette mønster er forberedt, hvis vinklen ikke er helt vinkelret. Skabelonen er knyttet til hjørnet og tegner en linje langs, hvilke to produkter der skal tilsluttes. Baguetten er placeret på pap og afskåret langs den markerede lige linje.
 4. Som skabelon kan du bruge enhver improviseret overflade, for eksempel et bord skubbet til hjørnet. På loftet og væggen markerer en imaginær linje, der skal skære begge tilstødende baguetter. Ved at fokusere på risici skæres unødvendige dele og holder hacksagen strenge lodret.

Mellem to vinkler måles længden af ​​planken som følger:

 • til det indre hjørne - afstanden mellem væggene
 • for det ydre hjørne - afstanden fra hjørnet til væggen steg med baguettens bredde

Der er flere anbefalinger om, hvordan man limer baguetter til loftet. Loftplinten skal fastgøres efter montering af hjørnet af den tilstødende skinne. Kontroller, at leddets korrekthed kan være på gulvet og sætte elementerne på væggene i højre hjørne. Mest sandsynligt skal leddene rydde op.

Små huller i hjørnerne er ikke skræmmende. De er gode kitt. Undtagelsen er træ, så du skal være tålmodig med det, så samlingen ser perfekt ud. Meget ofte på salg kan du finde hjørneindsatser, især til plastposer. Deres tilstedeværelse vil spare dig for unødvendige handlinger for at passe. Vinkelret klippe strimler er simpelthen indsat i hjørnerne.

Hvordan og hvad at male loftet baguette

For ikke at plette tapet eller færdige vægge anbefales skum og polyurethan bundplader at male før den endelige vægindretning. Mal dem i væggenes eller loftets farve for at forhindre gulning, mørkning og translucens.

 • vil maskere buler og mindre ridser
 • vil give styrke og præsentation
 • vil øge fugtmodstanden
 • vil muliggøre lettere rengøring
 • dækker led og hjørner
 • vil hjælpe med at få skyggen af ​​væggene eller loftet

Træstokke er lakeret og malet med olie eller anden maling efter tømning. Til polyurethan og skum anvendes vandbaserede farvesammensætninger. Malinger i dåser vil hjælpe med at udføre maleriet hurtigere og bedre - uden pletter og pletter.

Forberedelse af en baguette til maling består i at eliminere alle defekter. Denne puttying spild huller og led. Overdreven sammensætning fjernes let med en fugtig svamp eller en blød klud. Efter at have ventet på fuld tørring er det nødvendigt at udjævne ruheder med en lille hud.

Hvis baguetten er limet på de allerede færdige vægge, er det nødvendigt at beskytte overfladen ved siden af ​​den med maskebånd eller et ark tyndt karton, plast eller en bred spatel, der tæt påføres først til bundkanten og derefter til toppen.

For ikke at skjule baguettes prægede overflade påføres malingen med en børste i et tyndt lag. Efter tørring, om nødvendigt, er den malet igen.

konklusion

Før du køber en loftsplint eller baguette, anbefales det at undersøge dens funktioner nøje. Fra udseendet og kvaliteten af ​​installationen vil afhænge af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​færdiggørelsen. Det er nødvendigt at behandle baguetteinstallationen meget ansvarligt, da enhver ændring kun bringer skuffelse.