Forskellige loft baguettes

Loft baguetter er dem, der er fastgjort ikke til væggen, men til loftet. Hvis familien har valgt et strækloft for enheden i rummet, så er det nødvendigt at forstå klart hvilken baguette der kan bruges til klud fremstillet af stof og PVC-film. Det er nødvendigt at have en ide om, hvordan man i henhold til reglerne skal montere en dekorativ loftspose for ikke at ødelægge loftsbeklædningen.

Nedenfor vil blive betragtet som 3 hovedtyper af baguette-klemme - til harpoon, perle og kam fastgørere af loftet struktur. En dekorativ baguette og dens anvendelse vil også blive beskrevet.

Variety fastgørere

Harpoon fastgørelsesdesign kan være aluminium eller plast. Begge profiler har god fleksibilitet og kan, hvis det er nødvendigt, nøjagtigt matche konturerne på det udsmykkede loft.

Det er meget vigtigt, inden du udfører installationen, for at sikre, at hovedfladen er helt flad, da strækloftet bliver arrangeret i samme plan som armaturet-baguetten.

Harpoon fastgørelsesanordninger betragtes som de mest holdbare og holdbare af alle sorter, da låsemekanismen har udseende af en harpun, er baguetten installeret "stramt" og vil aldrig blive flyttet eller fjernet ved installation af loftdækslet. Konstruktionen af ​​en del er bevægelig som en fjeder, og når den placeres i profilsporet, kontraherer den og derefter har passeret fremspringet i sporet, åbner den igen og "griber" den fremspringende del. Loft kan om nødvendigt nemt fjernes og flyttes.

Klinovy ​​eller shtapikovy måde fastgørere relevant, da det er hurtigt og pålideligt. Loftet er fastgjort stift og tæt. Installationen udføres som følger:

 1. Dækslet foldet i halvdelen er indsat i baguettesporet, og mellem dem er en kile anbragt i form af en perle.
 2. Dernæst er et loftsstifterklæde indlejret i den tilstødende rille.
 3. Tøj derudover trykker den kil, der holder den.

Da PVC-kluden skal skæres direkte i lejligheden, påvirker den hastigheden af ​​monteringen af ​​spændingsstrukturen. Men med denne installation er der en ulempe - lærredet, der er presset med en perle, er forvrænget i stedet for fastspænding, derfor er demontering af belægninger med en sådan baguette uønsket. Brug af lærredet en anden gang er ikke æstetisk tiltalende.

Baguetter til loftet med kamfiksere er måske det nemmeste at rengøre, da de ikke behøver at være dækket af indretningsstangen, og de er løst ret nemt. Baguetter til vægge har fastgørelser af to kamme - bevægelige og stationære, og de løser strukturen.

Denne monteringsmetode har ikke god stivhed, og hvis rummets rum er mere end 20 m², bør det ikke bruges.

Hvordan man limer baguetter på loftet (video)

Baguetter som dekoration

Separat er det nødvendigt at dvæle på temaet for installation af dekorative skumbagetter, efter at spændingsvævet er blevet arrangeret. Baguette skum er en efterligning af ægte stucco gips. Før de klæber dem til loftoverfladen, skal væggene være godt nivellerede, puttied og dækket med en primer.

Vægprofiler er klistret på specialklæbemiddel. Før farvning med en egnet vandfarveemulsion er det nødvendigt at forlade et mellemrum mellem overfladerne, ca. 3 mm.

Belysning indretning kan arrangeres i en lomme mellem den vertikale overflade og designet, det kan være et bånd med LED lys. I dette tilfælde skal kløften lukkes ca. 3 cm før limning af baguetterne i loftet.

Galleri: loft baguettes (25 fotos)

Plint i køkkenet

PVC-profil, som også er egnet til montering af paneler og tjener som indretning, skjuler mellemrummet mellem væggen og panelerne. Sokkelen er arrangeret inden installation af PVC-paneler. Denne mulighed bruges i badeværelset eller i køkkenet. PVC-sokkel kan have en glat eller mønstret overflade.

Baguette til køkken eller badeværelse er monteret på skinnen på toppen af ​​beklædningen ved hjælp af hæfteklammer eller skruer, der anvendes til enheden PVC-paneler eller MDF paneler. Omtrentlig pris fra 50 rubler / stk. Når montering af kanten af ​​pladen skal indsættes i soklens spalte. Til PVC sokkel er der særlige elementer:

 • udendørs hjørne
 • indre hjørne
 • plug.

Den brede filet er lavet af følgende træarter:

Træprodukter er normalt lavet af overfladen, dekoreret med træklapbræt. Denne mulighed ser godt ud, hvis loftoverfladen er glat malet. Baguetter supplerer og skaber et interessant interiør. En galtel er fineret eller lamineret. Sådanne konstruktioner er ikke nemme at montere, øvelse er nødvendig. Montering er lavet på negle eller skruer. Det er meget vigtigt at skræddersy hjørnerne. Plinten skal skæres ved gipset med en savsås, så skal poleringen udføres. Træstrukturen skal arrangeres på en perfekt flad overflade. Omkostningerne pr. Meter produkt - ikke mere end 1000 rubler.

Plint i køkkenet - interessante ideer

Loftsplanker i køkkenet - en god løsning til et moderne interiør. For at skabe et komplet design i boligarealet er det nødvendigt at tænke over kvaliteten af ​​hvordan soklen vil se ud i interiøret. Først kan det virke, at det ikke betyder noget. Men at tro, det er forkert. Så som allerede nævnt, kalder eksperter soklen på loftet som sådan:

Ved hjælp af en korrekt udvalgt bundplade sokkel, viser det sig at fjerne samlingen, som normalt er til stede på det sted, hvor væggen og loftoverfladen møder. Hvis ejeren af ​​rummet har et ønske om at udvide rummet, så kan du vælge en basisplade med en specifikt valgt bredde. Produkterne kan fremstilles af forskellige materialer, såsom:

Polyuretanproduktet er ret pålideligt og har god fleksibilitet. Det er dette byggemateriale, som kan bruges til at dekorere de afrundede elementer af lodrette overflader. Det er godt at male med olie maling eller laminat. Relativ minus - dens betydelige vægt, på grund af hvilken installation kan være kompliceret.

Det er godt at vælge underlagsrør i polyurethanskum - de er lette, pålidelige, de er godt monteret på uformede vægge og ru overflader. Den ledende stilling blandt sub-loft strukturer er optaget af produkter fremstillet af polystyren. De er simpelthen skåret, de kan males aggressive formuleringer. Disse ydeevne kvaliteter gør det muligt at arrangere fileter i ethvert interiør, for eksempel lavet i klassisk stil eller hi-tech.

Den mest økonomiske mulighed for at dekorere loftoverfladen er design af træ. Billige produkter er fremstillet af nåletræer, og ovenpå finere de mere værdifulde træarter. For at skabe et dyrt træelement i en indretning anvendes værdifulde arter - de skaber eg eller kirsebærprodukter. Ved hjælp af fileter af forskellig bredde eller for eksempel modeller med et mønster, som tegningen er påført, er det muligt at opnå interessante resultater.

Meget brede, voluminøse fileter i interiøret passer organisk ind i et værelse med højt loft. Og mulighederne med anvendt modellering vil tilføje til raffinement og rigdom. Hvis en person ønsker at skabe et originalt design eller gøre et hjem trendy, så skal han bruge en baguette i interiøret. Hvis du arrangerer fileterne korrekt, bliver de et lyst element, eller de vil bringe sofistikeret indvendig indretning.

Sådan limes baguetten til strækloftet (video)

Baguette - en usædvanlig løsning i det indre

For at færdiggøre interiøret bruger vi ofte en enkel og interessant element - en baguette. Valget af byggematerialer er så rig, at det ikke er så svært at foretage et rationelt valg. For f.eks. Ikke-rummelige rum er en bred træsukker ideel. Det er godt at vælge et produkt fra polyurethan. Materialet gør det muligt at anvende en bred stribe af indretning på afrundede vægge.

Overfladen kan males ikke kun med vandbaseret maling, men også med oliebaserede farvestoffer. Border af sådanne byggematerialer ligner naturlig stuck. Materialet er modstandsdygtigt over for fugt, det kan rengøres med en fugtig klud, ikke falmer gennem årene.

Ulempen ved dette byggemateriale er, at det er tungt, det stiller visse vanskeligheder under installationen. Men et alternativ blev fundet - polyurethanskum. Konstruktioner fra det er nemme at montere, helt gemme hullerne.

Der er 2 muligheder for at bruge loftsfileter i indretningen: De kan laves til ordre efter ønske eller køb færdige. Når du køber en curb, skal du huske at det ændrer størrelsen af ​​rummet. Hvis værelset er standard, er det bedre at vælge baguetter med diskret stuck, der er lavet af polyurethan eller polystyren. Til store rum med højt til loftet kan du tage bulk, massive baguetter. Hvis du vælger produkter under stucco, så ser et værelse med lofter over 3 m ud som en luksuriøs højtidelig hall.

Baguetter er gode til at kombinere med stof, tapet eller flise. Samtidig kan deres farve være den mest utrolige, for eksempel er lyse, hvide eller trælignende baguetter smukt kombineret med et fashionabelt mønster. De vil bestemme konturen af ​​rummet, kan påvirke rummets proportioner.

En hvid kant limet til væggen, lavet i en mørk farve, hæver visuelt loftet. Det er godt at arrangere kantstenen 2-3 cm under loftet. Væggen over baguetten og corniceen selv skal males i samme farve som loftet. Bag kantstenen skal arrangere LED stripe. Både praktiske og æstetiske opgaver løses på denne måde.

Loft baguetter er et glimrende element til at arrangere et interessant interiør, som ikke vil miste dets relevans i mange årtier. For at klare installationen kan enhver med konstruktion færdigheder. Hvis der ikke er nogen erfaring, så hjælper fagfolk.

Valg af loftsplint: forskellige typer og deres egenskaber

Det er ofte muligt at se en situation, hvor lidt efterbehandling, som ofte forekommer i sidste fase, fuldstændig forsømmes. Så for eksempel er valget af loftsplint ikke særlig velegnet. Men dette er en vigtig detalje, der er i stand til at fremhæve rummets overordnede design. Og det forkerte valg vil føre til det faktum, at selv de smukkeste materialer vil se kedeligt ud uden nogen speciel stil. Du skal også tage højde for, at loftfiletet er et element, der er i stand til at skjule de eksisterende fejl mellem to tilstødende overflader.

Valget af materialefilet

Der er mange anbefalinger og tips om, hvordan man vælger en loftsplint. Men de koger alle sammen til det valg af materiale, der bruges til fremstilling af fileter. I øjeblikket er der mange forskellige muligheder. Der er moderne produkter fremstillet af plast, skum, polyurethan, samt produkter fra naturligt træ og gips er ikke noget fra fortiden.

Baseboardmaterialet spiller en afgørende rolle i dens valg.

Skumplast

Denne version af loftsplinten er ret populær, mens den især efterspørger efterbehandling af arbejder, der kræver minimal omkostninger.

Nogle positive egenskaber ved produktet:

 1. Lav pris. Det er faktisk en af ​​de billigste typer af produkter, der findes på det moderne marked. Det skal bemærkes, at en lille pris ikke i høj grad påvirker den endelige kvalitet. Men at vælge - du bør omhyggeligt inspicere alle detaljer for fejl.
 2. Nem installation. Arbejde kræver ikke brug af professionelle værktøjer. Den sværeste proces er beskæring, udført med en simpel klerkekniv.
 3. Lav vægt. Denne parameter skelner mellem alle moderne produkter. Men skum er førende med hensyn til denne indikator. Denne funktion giver dig mulighed for at udføre installation helt uafhængigt uden involvering af assistenter.
Skirtskum - den mest overkommelige løsning blandt lignende produkter

Tip! Meget ofte er der en kontrovers om navnet på loftplinten rigtigt? Der er trods alt så almindelige navne som baguette, filet, frise, støbning. Selvfølgelig, hvis du går ind i detaljer, så har hvert navn sine egne egenskaber, men som en generel betegnelse af loftkonstruktioner kan anvendes uden begrænsninger.

Der er også mange mangler, der er vigtige at overveje:

 • Høj brandfare. Ekstruderet polystyren, som tjener som grundlag for produktion af fileter, har en høj antændelighed. Naturligvis er placeringen af ​​elementerne ikke-kerneområder, hvor der kan opstå brand. Men denne forudsætning skal tages i betragtning, hvis ledninger vil blive placeret under basispladen såvel som belysning.
 • Lav modstand mod mekanisk belastning. Det er meget nemt at beskadige skumdele. Derfor skal du udføre alt arbejde meget omhyggeligt. Selv et let tryk efterlader spor på forsiden.
 • Dårlig interaktion med nogle klæbemidler. Komponenterne af sådanne opløsninger kan reagere med basismaterialet. Dette får ham til at spise op.
Når du vælger en skumplint, skal du tage højde for sine mange mangler

Således vælger man en loftsplint fra polyfoam, er det nødvendigt at estimere korrekt alle fordele og ulemper. Det er fantastisk til lave omkostninger dekoration, men når det bruges med dyrere materialer, vil disharmoni blive overholdt.

Polyvinylchlorid

PVC loftsplint er en mere praktisk løsning, der ikke overstiger den tidligere version i pris. Men dette produkt har sine egne egenskaber:

 1. Fuld brandsikkerhed. Materialet er ikke genstand for antændelse, hvilket udvider anvendelsesområdet. Den kan bruges i områder med høj antændelse såvel som i køkkenområdet.
 2. Modstand mod mekanisk påvirkning og UV-lys. Plaststøbninger kan modstå direkte sollys. Dette gør det muligt at installere i veloplyst rum. Produktet er heller ikke bange for mekanisk påvirkning, som giver dig mulighed for at arbejde med mindre skrubber.
 3. Fremragende fugtighedsbestandighed. Fileten påvirkes ikke af putrefaktive bakterier, der ødelægger mange materialer. Detaljer, selv ved høj fugtighed, bevarer deres form og udseende.
 4. Let at vedligeholde og installere. Faktisk er der ikke behov for komplekse manipuleringer under installationen. Efterfølgende pleje er let, fordi delene ikke absorberer snavs, lugt og støv.

Tip! PVC loftsprodukter har en meget interessant variation, der kan bruges sammen med plastpaneler. Sådanne elementer indbefatter en speciel rille, fikseringsvægsfragmenter. Det vigtigste er at gøre den rigtige docking.

Ofte anvendes PVC skørtet sammen med plastpaneler og har en speciel rille til fastgørelse af dem

Selvfølgelig er der mange flere positive kvaliteter, men der er også ulemper. De er:

 • PVC-bundkort har en ikke meget stor bredde, så skjul betydelige huller - ret problematisk.
 • Produktet kan kun installeres på en perfekt flad overflade. Hvis forberedelsen af ​​væggene ikke blev udført korrekt, vil fragmenterne understrege alle eksisterende uregelmæssigheder på grund af materialets stivhed.
 • Selvom elementerne ikke er udsat for ild - smelter de godt, så de må ikke installeres på steder af varme- eller varmeapparater.

Det er meget bekvemt, at der er aftagelige fileter af PVC, som gør det muligt at udføre skjulte fastgørelsesdele på selvlukkende skruer (denne mulighed er mere almindelig i produkter til gulvet).

polystyren

Denne type opnås ved styrenpolymerisering, som hovedsagelig anvendes til termisk isolering. Men materialets fremragende dekorative egenskaber udvidede sin rækkevidde - en polystyren loftplade udstod, som har følgende egenskaber:

 1. Et bredt udvalg af muligheder. Dette giver dig mulighed for at vælge en model, der fuldt ud overholder den overordnede plan.
 2. Evnen til at male og skjule forskellige ledninger. En sådan sokkel kan males i alle farver, og hulrummet bagved det er perfekt til at lægge tv- og internetkabler.
 3. Bløde kanter. Denne funktion giver dig mulighed for at passe alle eksisterende uregelmæssigheder, som helt gemmer fejlene. Men dette fører til det faktum, at selve delen bliver sinuous.
 4. Tilgængelighed. Prisen på materialet er lidt højere end skumproduktet, men lavere end loftplastilvalget.
På grund af sin lave omkostninger og mange fordele er polystyrenskørt ganske populært

Tip! Hvis det ønskes, kan polystyrenskørt anvendes til kantning af små halvcirkelformede fremspring. Men sådan arbejde skal udføres meget omhyggeligt, fordi produktet er meget let at beskadige.

Der tages også hensyn til negative egenskaber, der besiddes af materialet:

 • Polystyren lister stærkere skumanaloger, men beskadiges let af skarpe genstande. Derfor udføres alle beskæringsaktiviteter meget nøje.
 • Bemærk venligst, at produktet ikke har fuld brandsikkerhed. Selvom produkter ikke er kilden til spredning af ild.
 • Nogle klæbende løsninger kan beskadige materialet.
Valget af klæbemiddel til polystyrenprodukter skal laves meget omhyggeligt.

Der er en teknologi, der giver dig mulighed for at udføre fiksering af højeste kvalitet. Det ligger i, at produktets bagside er prepoleret, dette øger i høj grad vedhæftningen.

polyurethan

Dette er et moderne materiale, hvorfra man kan producere en dekorativ loftsplint, som har fremragende egenskaber. Det er faktisk en god løsning på mange problemer, især den høje pris på træoptioner og den store vægt af gipsprodukter. Polyuretanfileter har fremragende egenskaber:

 1. Høj densitet Materialet modstår enhver mekanisk belastning, hvilket gør produktet holdbart.
 2. Klar tekstur. Dette er et kendetegn ved alle polyuretandele. Alle tegninger, selv de mindste, er godt fremhævet.
 3. Bredt udvalg. En sådan sokkel passer perfekt til enhver stil. Dette giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning. Derudover er fragmenter let malet i en passende farve.
 4. Evnen til at bruge skjult belysning. Med denne funktion kan du oprindeligt arrangere værelset.

Tip! Der er en speciel type polyuretanprodukter - fleksibel sokkel. Den er lavet med tilsætning af gummi, som reflekteres godt i materialets endelige egenskaber. Galtel kan erhverve enhver krøllet form, der vil tilfredsstille selv de mest dristige designfantasier.

Den fleksible version af polyurethan bundplader er ideel til indramning af buede overflader.

Det er bemærkelsesværdigt, at materialet har et minimum af ulemper. Faktisk er de mere relaterede til produktets egenskaber. Så, ikke alle former er egnede til at arbejde med lofter, fordi fastgørelsen skal udføres på en vægoverflade, hvilket ikke altid er nok til at holde elementerne. Også inden man vælger en loftsplint skal man huske på, at selv om polyurethan er tilgængelig til køb, er det meget dyrere end skumplast- og polystyrenanaloger.

træ

Nu er det meget sværere at finde et loftsplint af træ. Et sådant materiale erstattes gradvist af polymere varianter. Selv om produktet har meget bemærkelsesværdige egenskaber:

 1. Holdbarhed og holdbarhed. Træfileter kan vare mere end ti år. Selvfølgelig er dette betydeligt mindre end forskellige syntetiske typer, men den tilgængelige tid er nok til, at materialet ikke mister sine originale kvaliteter.
 2. Fuld miljøvenlighed. Faktisk kan vi sige meget om, at moderne stoffer er helt sikre for mennesker, men de er ikke naturlige, hvilket betyder, at de altid vil forårsage negative foreninger. Derfor vil eg, fyr og andre arter - altid være i den økologiske tendens.
 3. Fantastiske æstetik. Det er vanskeligt at sammenligne polymere og naturlige varianter, fordi syntetiske materialer tager bogstaveligt talt enhver form. Men ingen kan sammenligne med den varmefølelse, der er forbundet med træprodukter.
 4. Muligheden for farvning. Alle dele reagerer godt på farvning, hold perfekt på den påførte belægning. Dette gør det muligt at omdanne interiøret uden at ændre fileterne.
En træfilet har mange fordele, men på grund af sin høje pris og lille sort er produktet ikke særlig populært.

Tip! På nuværende tidspunkt er det meget sværere at finde træprodukter, der har en bred vifte af teksturer. Dette skyldes lav efterspørgsel. Ofte er disse varer lavet til ordre.

Med imponerende fordele varierer naturlige fileter også i et stort antal ubehagelige nuancer:

 • Høj pris. Denne mulighed har de højeste omkostninger, selv grundplader lavet af billige klipper som fyr er meget dyrere end mange polymeranaloger.
 • Krav. Selvom produkterne lige nok til at passe på, men de er meget krævende af mange faktorer. Så, enhver temperatur falder og høj luftfugtighed - føre til materielle skader.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Når man sammenligner med andre muligheder, er loftsplanken fastgjort af skruer, negle, dykker. Arbejdet er ikke altid muligt at udføre selvstændigt uden yderligere assistance.

Derfor, før du vælger et sådant design, bør du overveje alle fordele og ulemper.

Gips loftsplint er en etableret løsning, der bruges i indretningen af ​​dem, der ønsker at understrege den unikke stil og visse sofistikerede. At dekorative kvaliteter er den vigtigste fordel ved materialet. Gips har fremragende plasticitet, så du kan skabe unikke mesterværker. Selvfølgelig kan de produkter, der sælges i butikkerne, ikke altid imødekomme kundernes behov, så mange producenter tilbyder tilpasset fremstilling. Med en vis erfaring - delene kan endda laves selvstændigt.

Gips sokkel har en høj pris og kompleksitet af installationen, men er en uundværlig egenskab af klassiske interiører

Desværre har disse typer loftsplinter mange ulemper:

 • Høj pris. Nogle muligheder er overlegen i pris til træfileter. Selv de enkleste produkter er meget dyrere end andre typer.
 • Skrøbelighed. Materialet er let beskadiget. En lille mekanisk handling fører til, at elementerne erhverver defekter, som ikke kan rettes.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Den store vægt af en detalje kræver arbejdeets arbejde sammen med overholdelse af den øgede nøjagtighed. For pålideligt at rette fragmenterne er det nødvendigt at anvende mere komplekse metoder.

Alt dette begrænser brugen af ​​gips til sådanne værker.

Produktområder

Det er nødvendigt at tage højde for, at loftplanker ikke kun er forskellige i det materiale, de er fremstillet af, men også inden for anvendelsesområdet. Der er visse anbefalinger, der giver mulighed for at gøre det, så den valgte version passer godt ind i rummets generelle overblik.

 1. PVC galteli. Denne mulighed er bedst i overensstemmelse med efterbehandling af plastpaneler. Derudover har mange sorter en speciel rille til hurtigere installation. Derudover er sådanne produkter en fremragende løsning til lofter.
 2. Skum. Ofte bruges til efterbehandling af strukturer, der er lavet af plader GKL. Perfekt til vægge og lofter, færdig med kitt eller gips. I dette tilfælde er det ikke lim, der anvendes til fiksering, men en fyldstofopløsning.
 3. Styrofoam. En god løsning til overflader, der er lavet af plast og gipsmaterialer. Dette vælger en mere egnet fastgørelsesmetode - til lim eller kitt.
 4. Polyurethan. Alsidige produkter, der passer til mange materialer. Det sker, at dette er den eneste mulige mulighed, når der er mange buede sektioner.
 5. Gipsplinter. Selvfølgelig er denne opfattelse mere egnet til klassiske kompositioner. Meget ofte udføres færdiggørelsen delvis, for eksempel er dele kun sat i hjørnerne. Fastgørelsen finder sted på kittet.
 6. Træprodukter. Denne mulighed bruges sjældent. Det er bedre at kombinere det med materialer fra træ for at opnå større harmoni.

Fotogalleri: Forskellige typer af loftlister i interiøret

Skørt på loftet - hvordan man vælger? (105 billeder i interiøret)

Enhver reparation skal have et færdigt udseende, som i høj grad afhænger af sådanne småblade som en sokkel på loftet, stucco eller side.

Dette er ikke en vigtig detalje, skjuler manglerne ved væggen og loftindretningens overgang, giver et komplet udseende og understreger stilen i indretningen.

Bag loftsfileterne er tråden ofte skjult, hvor sammenhængen mellem tapet og trimning af strækloftet konvergerer, hvis det ikke var muligt at gøre det omhyggeligt.

Loftsstøbning er fremstillet af forskellige materialer, og det er vigtigt at forstå dette problem for at træffe det rigtige valg.

Hvad skal der være bredden af ​​loftsplinten ved krydset af væggene

Afslutningsplader, sokkel til loftet, skumsiden, baguette, lagt på loftsplanker eller stucco - såkaldte fileter til afslutning af samlingen. Deres standardlængde varierer fra 1,5-2 m.

Farve, mønster og bredde afhænger af design og materiale. Gipsstøbning tilbydes i form af kortere lige eller figurerede segmenter. Der er baguetter fra skum fra 2 cm til 20 cm, og valget af bredde afhænger af mange faktorer.

Hvis indretningen er rig på rig indretning og dekorativ dekoration, er det bedre at vælge et loftstøbning mere beskedent for ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​pragt.

En bred sokkel med spektakulært stucco fremhæver indretningen i historiske stilarter:

 • renæssance;
 • barok;
 • rokoko;
 • Manierisme;
 • Imperium mv

En træplade baguette med gennemsnitlig bredde er passende i et studierum indrettet i en konservativ eller victoriansk stil. Strenge engelske klassikere tolererer ikke overskydende og fantasifulde detaljer.

En bred baguette er en nødvendig nødvendighed, når det er vigtigt at skjule brede fastgørelseselementer eller defekter ved forbindelsen mellem loft og vægge. Det sker, at gulvpladerne er lagt med store fejl, du skal lave en bred sokkel på et strækloft for at skjule niveauforskellene.

I tilfælde af at lejligheden i panelhuset har forskelle i væggenes højde, er det ikke nødvendigt at klæbe tapet med store mønstre, der vil afsløre disse fejl, attraktive elementer skal tilføjes i hjørnerne.

Kanterne af hævede lofter med belysningsindretninger er maskeret af brede fileter af ubrændbare materialer.

Med højt til loftet er en bred sokkel tilladt, og i lave lofter sænker klare fileter visuelt det visuelt. Det er nødvendigt at evaluere fotosokkelene i loftet bredt og smalt.

I et lille rum, hvis du ønsker at få effekten af ​​en åben himmel, skal du indsætte over væggene og loftet med det samme lyseblå tapet. Det er værd at nægte en støbning overhovedet, og at udføre en tapetgren så præcist som muligt.

Når du køber denne type finish, skal du tage højde for rummets samlede proportioner og hvordan bredden af ​​loftet baguette korrelerer med bundpladen til gulvet og andre parallelle og vinkelrette linjer i finishen.

De vigtigste materialer i loftet sokkel

Polystyrenfileter er godt kombineret med mange materialer - fra plast til teksturerede kittetyper. Det lægger stor vægt på byggemel og andre fælles løsninger. Dette materiale er fremstillet af råmaterialer under varmebehandling. Det er muligt at opnå forskellige overflade teksturer, hvilket er vigtigt at overveje, når man vælger en loftstøbning:

 • relief med et mønster;
 • glat lakfilet
 • uslebne matte.

Polystyren er lidt dyrere end polystyren, men det understøtter ikke brænding. Det er vigtigt at afmontere overflader, hvor der passeres et elektrisk ledningsnet, monteres belysningsenheder.

Men når der er en høj temperatur i flammen af ​​en brand spredning fra meget brandfarlige stoffer, vil soklen stadig brænde.

Skumfiletter er det mest overkommelige, forskellige store sortiment. Blød baguette er let at skære med en skarp kniv eller stor sakse, det er nemt at montere soklen i loftet, limen anvendes, andelen af ​​polymerer. Men skummet betragtes som brandfarligt materiale, når det brændes giver en kaustisk damp.

Blødt materiale knuses let og mister sin form under mekanisk belastning. Hvis der er tryk eller stød på overfladen, er det bedre at bruge en finish lavet af hårde materialer. En af fordelene - skummet kan males.

Polyuretanfileter, fleksible og slidstærke, anses for at være det ideelle materiale til konstruktionen af ​​krydset af vægge og loft. Denne egenskab er meget værdifuld ved udformning af afrundede overflader og ødelagte loftlinjer.

Polyurethan er fugtfast, så det bruges i et rum, hvor der er åbne beholdere med vand. For alle dens dyder skal betale dyrt. Før du klæber soklen i loftet, skal du fylde med lim til polymerer.

Gipsfileter og stucco tilhører den smukkeste loftindretning. Ofte udføres de af ægte kunstnere for hånd på en individuel bestilling, men du kan købe en færdig baguette. Gips er et formbart materiale, så du kan lave ethvert mønster, endda gentage prydningen af ​​paladsets skulptur.

Dette er et miljøvenligt materiale, uden hvilket paladsstilens udsmykning, imperiet stil, renæssancen, barok og Rococo ikke kan gøre. Ulempen er materialets skrøbelighed, sådan en baguette er uønsket i sænke bygninger og seismisk aktivitetszone.

Det er muligt at forbinde støbning og baguette detaljer til krydset af loftet og væggen kun med gipsmørtel eller med en tykk konsistens kit.

Polyvinylchlorid eller PVC fileter - en fælles finish ved krydset af vægge og loft, overkommelig og praktisk materiale. Eaves tilbydes i forskellige farvevariationer, med et mønster til enhver indretning.

Det er en slags plastik, og den laminerede overflade imiterer ethvert materiale, herunder træ eller marmor. En sådan plastikplade er let at montere i loftet med et specielt klæbemiddel. Materialet er modstandsdygtigt mod ekstreme temperaturer. Baguetten fastgjort på skruerne tjener som grundlag for fastgørelse af efterbehandlingspanelerne.

Træet bruges sjældent til loftet baguette, men det ser godt ud. Den eneste ulempe er den mærkbare led i segmenterne på grund af forskellen i træets tekstur. Dette er den dyreste finish, der bruges til et elit klassisk interiør, der bruger dyre materialer. En sådan firewall krævede brandbehandling.

Ceiling cornice farve

Den mest almindelige er den hvide farve på loftplinten, men det er ikke en forudsætning. Efter færdiggørelsen af ​​reparationen kan du vælge loftet takkanten ifølge farven på loftet eller væggene.

En fremragende løsning er den ensartede farve og bredde af loftet baguette og sokkel på gulvet, især når det er et sort og hvidt interiør.

Baguette kan hente op til loftet og gøre den generelle LED-baggrundsbelysning - en fantastisk effekt.

Valget af loftet baguette er et smagsspørgsmål, men du bør ikke gøre det som "alle andre", der erhverver en primitiv "hvid side" af skumplast, når der er det bredeste valg af finish på brølet. Vurdere designernes forslag i illustrationerne for at dekorere dit interiør med en ikke-triviel løsning.

Hvordan vælger loftet sokkel til køkkenet

adgang

Skal loftplinten til køkkenet være forskelligt fra de tilsvarende lister i andre rum? Hvorfor har vi brug for loftsplint anderledes, loft baguette i udsmykningen af ​​lejligheden? Disse og andre spørgsmål vil blive diskuteret i denne artikel.

Tre navne på loftplanker

Lad os først finde ud af, hvad der står på spil. Udsmykningselementet, som vil blive diskuteret, hedder forskelligt. Oftere hedder det en loftsplint, analogt og et spejl af et arrangement, en sokkel på et gulv. Imidlertid bemærker jeg straks, at hovedformålet med soklen på gulvet er at skjule den teknologiske kløft mellem væggen og gulvfinishen. Loftplinten, hvis det ikke bruges i installation af stræklofter, skjuler ikke noget. Desuden bør den kun fastsættes på den nivellerede vinkel, ellers vil den ikke kun skjule sig, men vil understrege ujævnhederne af loftets vinkel.

baguette

Det andet navn på det overvejede element af dekoration, dette baguette loft. Dette navn understreger dette elements dekorative funktion, hvilket reducerer, praktisk talt ikke-eksisterende, det teknologiske formål med loftsplinten.

Jeg vil foretage en reservation. Der er separate typer loftstifter, der har et teknologisk formål i loftbelysningsenheden. Om dem i andre artikler.

Jeg vil gerne huske endnu et formål med loftplinten. Dette er brugen af ​​loftplint til visuelt at ændre rummets rum. En bred baguette vil udvide rummet, men vil sænke loftet. Den figurerede baguette med langsgående flækker vil let udvide rummet.

Endnu engang taler jeg ikke om loftsplanker til stræklofter i deres artikel, deres rolle er klar og klar, for at skjule loftet til væggen, og valget af sådanne plader er ikke rig.

filet

Jeg huskede, et andet navn til loftplinten er en filet. Oversat fra det tyske sprog betyder dette arkitektoniske element en rille eller rille og er egnet til nogle loftslister.

Jeg vil konventionelt dele op på vores dekorative element efter dets formål og udseende:

 • Loftsplint. Mere refererer til det dekorative element, der gemmer det fælles strækloft og vægge. Udpeger også alle dekorative elementer til enhver form for loft;
 • Baguette. Et bredt dekorativt element i den formede profil designet til at dekorere samlingen mellem loftet og væggen.
 • Quirk. Loftstik konkav profil.

Formålet med loftsplinten

Jeg vil oplyse formålet med loftsplinten, for jeg læser ofte myter om det.

Loftsplanker kan ikke skjule uregelmæssighederne i væggen eller loftet ved krydset. Kun de der ikke har limet det kan skrive dette. Loftplinten tværtimod vil understrege alle uregelmæssigheder af væg og loft, som det vil blive limt på.

Hvis du tager en blød sokkel, sig fra skumplastik, vil den blive limet af en bølge langs en ujævn væg. Hvis du tager en hård sokkel, sig fra polystyren, vil den fungere som en slags lath (niveau), som vil understrege vægens ujævnhed.

Derfor er det vigtigt at forstå, at køber et loftplint til at skjule uregelmæssigheder, er IKKE korrekt. Loftplinten er dekorativt og ikke et teknologisk element i dekoration, som skal dekorere og ikke skjule noget. Og igen, jeg taler ikke om stræklofter og ikke om belysning.

Loftplade til køkken

Hvorfor er det vigtigt at tale om loftsplinten til køkkenet? Jeg vil forklare min mening. På trods af at moderne husholdningsapparater og nye vinduessystemer kan skabe normal og ikke høj fugtighed og temperatur i køkkenet, viser praksis, at det er nødvendigt at vælge materialer til køkkenet med forbehold af deres øget modstandsdygtighed mod fugtighed. Dette gælder også for loftsplinterne til køkkenet.

Derfor anbefaler jeg IKKE at bruge skumplank til køkkenet. Selvfølgelig vil mange ringe til dette rådgivningsforsikring.

Typer af loftsplinter

Lad os se på 3 + 2 + 3 typer loftplanker til køkkenet. Tre klassiske loftsplinter:

 • Fra skum;
 • Polystyren;
 • Polyurethan.

To nye teknologier:

Og tre originale:

 • Lavet af træ;
 • Fra metal (aluminium);
 • Stucco lavet af gips.

Loftsskum

Den billigste type bundplader. Umiddelbart mangler. Den sælges med korte stokke på 1200-1500 mm, hvilket øger antallet af led. Når skummet skæres, falder det muligvis ud af skumets kerner på grund af, hvad klippet ikke er engang. Polyfoam kollapser ved at ramme det af opløsningsmidler og de stoffer der indeholder dem. Dette komplicerer hans klæbemiddel. Desuden er skummet malet malet og kræver kittet før maling. Men bange for slibning.

Polystyren Skirting

Den bedste mulighed for loftet sokkel køkken. De er ikke meget dyre, de sælges i lange strimler, 2500 mm hver. Godt skåret på metaldug. Når du installerer, læg flade strimler, men er modtagelige for ujævne vægge, og på en ujævn overflade dannes en bølge. Kræver kittens led og hjørner før maling, sand godt.

Der er to typer polystyren bundplader.

 • Den første type er en ekstruderet polystyren bundplade med to spor til limning.
 • Den anden type, også lavet af polystyren, også med spor, men et mere voluminøst mønster og bedre sintring af granulerne. Det hedder injektion.

Hvilket er bedre, hvilket er værre, afhænger af mesteren og reklamen. I praksis er det samme og praktisk taget uadskillelige visuelt, når det skæres.

Fleksibel polyurethan bundplade

Separat kan du tildele en særlig fleksibel sokulering af polyurethan med et højt indhold af gummi. De har et specielt formål at bøje sig rundt buede overflader. De har en ulempe: installationskompleksitet. Ulempen kompenseres perfekt af uundværligheden af ​​en oval (rund, buet) væg eller søjle eller et buet ophængt loft.

Polyurethan bundplader

Dyrt opsætning af høj kvalitet soklister. Ekstruderet polyurethan holdbart (styrke 250 kg / m³), ​​hårdt, ikke-porøst materiale som træ. Ikke modtagelige for opløsningsmidler. Det ser godt ud i loftet, men er kun installeret på perfekt justerede overflader. Perfekt malet, vasker. Når der skæres på maskinen, er det ikke nødvendigt at sætte tømning.

Her vil jeg være opmærksom. Plint i køkkenet, i teorien, skal vaske. Derfor anbefaler jeg IKKE at købe køkkenplanker med et komplekst mønster i form af udskæring. Meget svært at vaske.

Sammensatte sokkler

Hårdere og tyngre, men også billigere, sokler fremstillet af kompositmaterialer. Tekstur svarer til plastik.

Duropolymer baseboard

Dette er en særdeles slidstærkt nederdel. Tæthed 400 kg / m³.

Træ baseboard

Træplanker passer til et lignende køkken. I lejlighederne er træstik på loftet sjældent, selv om nogen elsker. Det kræver flad overflade, det er svært at installere på sten- og betonvægge, det kræver beskyttelse med maling og lak.

Aluminium baseboard

Særlig aluminiumsplint vil være god, når du bruger LED-baggrundsbelysning. Kræver perfekt justerede overflader. Der er relative installationsproblemer forbundet med boring.

Gipsstik

Det er usandsynligt, at støbte gipsprodukter er et fælles element i dekorative køkkenindretninger. Derfor vil jeg ikke sige noget om dem. Jeg vil sige en ting. G-16 gips anvendes, prisen er 150-180 rubler per meter, lameller op til 2300 mm lang. Kræver specielt perfekt tilpassede vægge og lofter.

fund

Af det ovenstående konkluderer jeg (subjektivt)

 • For standardkøkkener er det bedre at bruge en loftsplint til et køkken fremstillet af polystyren, hyldehøjde 5-6-8 cm, med et glat mønster.
 • For små køkkener og meget lave lofter, brug en polystyren bundplade med en hyldehøjde på 3-4 cm.
 • Til køkkener med højt til loftet 3,0-3,20 m vil en bred baguette af polyurethan se godt ud.

efterskrift

Lad os tale om loftslister til loftslofter og belysningslofter i de følgende artikler.

Hvordan vælger loftet sokkel til køkkenet

adgang

Skal loftplinten til køkkenet være forskelligt fra de tilsvarende lister i andre rum? Hvorfor har vi brug for loftsplint anderledes, loft baguette i udsmykningen af ​​lejligheden? Disse og andre spørgsmål vil blive diskuteret i denne artikel.

Tre navne på loftplanker

Lad os først finde ud af, hvad der står på spil. Udsmykningselementet, som vil blive diskuteret, hedder forskelligt. Oftere hedder det en loftsplint, analogt og et spejl af et arrangement, en sokkel på et gulv. Imidlertid bemærker jeg straks, at hovedformålet med soklen på gulvet er at skjule den teknologiske kløft mellem væggen og gulvfinishen. Loftplinten, hvis det ikke bruges i installation af stræklofter, skjuler ikke noget. Desuden bør den kun fastsættes på den nivellerede vinkel, ellers vil den ikke kun skjule sig, men vil understrege ujævnhederne af loftets vinkel.

baguette

Det andet navn på det overvejede element af dekoration, dette baguette loft. Dette navn understreger dette elements dekorative funktion, hvilket reducerer, praktisk talt ikke-eksisterende, det teknologiske formål med loftsplinten.

Jeg vil foretage en reservation. Der er separate typer loftstifter, der har et teknologisk formål i loftbelysningsenheden. Om dem i andre artikler.

Jeg vil gerne huske endnu et formål med loftplinten. Dette er brugen af ​​loftplint til visuelt at ændre rummets rum. En bred baguette vil udvide rummet, men vil sænke loftet. Den figurerede baguette med langsgående flækker vil let udvide rummet.

Endnu engang taler jeg ikke om loftsplanker til stræklofter i deres artikel, deres rolle er klar og klar, for at skjule loftet til væggen, og valget af sådanne plader er ikke rig.

filet

Jeg huskede, et andet navn til loftplinten er en filet. Oversat fra det tyske sprog betyder dette arkitektoniske element en rille eller rille og er egnet til nogle loftslister.

Jeg vil konventionelt dele op på vores dekorative element efter dets formål og udseende:

 • Loftsplint. Mere refererer til det dekorative element, der gemmer det fælles strækloft og vægge. Udpeger også alle dekorative elementer til enhver form for loft;
 • Baguette. Et bredt dekorativt element i den formede profil designet til at dekorere samlingen mellem loftet og væggen.
 • Quirk. Loftstik konkav profil.

Formålet med loftsplinten

Jeg vil oplyse formålet med loftsplinten, for jeg læser ofte myter om det.

Loftsplanker kan ikke skjule uregelmæssighederne i væggen eller loftet ved krydset. Kun de der ikke har limet det kan skrive dette. Loftplinten tværtimod vil understrege alle uregelmæssigheder af væg og loft, som det vil blive limt på.

Hvis du tager en blød sokkel, sig fra skumplastik, vil den blive limet af en bølge langs en ujævn væg. Hvis du tager en hård sokkel, sig fra polystyren, vil den fungere som en slags lath (niveau), som vil understrege vægens ujævnhed.

Derfor er det vigtigt at forstå, at køber et loftplint til at skjule uregelmæssigheder, er IKKE korrekt. Loftplinten er dekorativt og ikke et teknologisk element i dekoration, som skal dekorere og ikke skjule noget. Og igen, jeg taler ikke om stræklofter og ikke om belysning.

Loftplade til køkken

Hvorfor er det vigtigt at tale om loftsplinten til køkkenet? Jeg vil forklare min mening. På trods af at moderne husholdningsapparater og nye vinduessystemer kan skabe normal og ikke høj fugtighed og temperatur i køkkenet, viser praksis, at det er nødvendigt at vælge materialer til køkkenet med forbehold af deres øget modstandsdygtighed mod fugtighed. Dette gælder også for loftsplinterne til køkkenet.

Derfor anbefaler jeg IKKE at bruge skumplank til køkkenet. Selvfølgelig vil mange ringe til dette rådgivningsforsikring.

Typer af loftsplinter

Lad os se på 3 + 2 + 3 typer loftplanker til køkkenet. Tre klassiske loftsplinter:

 • Fra skum;
 • Polystyren;
 • Polyurethan.

To nye teknologier:

Og tre originale:

 • Lavet af træ;
 • Fra metal (aluminium);
 • Stucco lavet af gips.

Loftsskum

Den billigste type bundplader. Umiddelbart mangler. Den sælges med korte stokke på 1200-1500 mm, hvilket øger antallet af led. Når skummet skæres, falder det muligvis ud af skumets kerner på grund af, hvad klippet ikke er engang. Polyfoam kollapser ved at ramme det af opløsningsmidler og de stoffer der indeholder dem. Dette komplicerer hans klæbemiddel. Desuden er skummet malet malet og kræver kittet før maling. Men bange for slibning.

Polystyren Skirting

Den bedste mulighed for loftet sokkel køkken. De er ikke meget dyre, de sælges i lange strimler, 2500 mm hver. Godt skåret på metaldug. Når du installerer, læg flade strimler, men er modtagelige for ujævne vægge, og på en ujævn overflade dannes en bølge. Kræver kittens led og hjørner før maling, sand godt.

Der er to typer polystyren bundplader.

 • Den første type er en ekstruderet polystyren bundplade med to spor til limning.
 • Den anden type, også lavet af polystyren, også med spor, men et mere voluminøst mønster og bedre sintring af granulerne. Det hedder injektion.

Hvilket er bedre, hvilket er værre, afhænger af mesteren og reklamen. I praksis er det samme og praktisk taget uadskillelige visuelt, når det skæres.

Fleksibel polyurethan bundplade

Separat kan du tildele en særlig fleksibel sokulering af polyurethan med et højt indhold af gummi. De har et specielt formål at bøje sig rundt buede overflader. De har en ulempe: installationskompleksitet. Ulempen kompenseres perfekt af uundværligheden af ​​en oval (rund, buet) væg eller søjle eller et buet ophængt loft.

Polyurethan bundplader

Dyrt opsætning af høj kvalitet soklister. Ekstruderet polyurethan holdbart (styrke 250 kg / m³), ​​hårdt, ikke-porøst materiale som træ. Ikke modtagelige for opløsningsmidler. Det ser godt ud i loftet, men er kun installeret på perfekt justerede overflader. Perfekt malet, vasker. Når der skæres på maskinen, er det ikke nødvendigt at sætte tømning.

Her vil jeg være opmærksom. Plint i køkkenet, i teorien, skal vaske. Derfor anbefaler jeg IKKE at købe køkkenplanker med et komplekst mønster i form af udskæring. Meget svært at vaske.

Sammensatte sokkler

Hårdere og tyngre, men også billigere, sokler fremstillet af kompositmaterialer. Tekstur svarer til plastik.

Duropolymer baseboard

Dette er en særdeles slidstærkt nederdel. Tæthed 400 kg / m³.

Træ baseboard

Træplanker passer til et lignende køkken. I lejlighederne er træstik på loftet sjældent, selv om nogen elsker. Det kræver flad overflade, det er svært at installere på sten- og betonvægge, det kræver beskyttelse med maling og lak.

Aluminium baseboard

Særlig aluminiumsplint vil være god, når du bruger LED-baggrundsbelysning. Kræver perfekt justerede overflader. Der er relative installationsproblemer forbundet med boring.

Gipsstik

Det er usandsynligt, at støbte gipsprodukter er et fælles element i dekorative køkkenindretninger. Derfor vil jeg ikke sige noget om dem. Jeg vil sige en ting. G-16 gips anvendes, prisen er 150-180 rubler per meter, lameller op til 2300 mm lang. Kræver specielt perfekt tilpassede vægge og lofter.

fund

Af det ovenstående konkluderer jeg (subjektivt)

 • For standardkøkkener er det bedre at bruge en loftsplint til et køkken fremstillet af polystyren, hyldehøjde 5-6-8 cm, med et glat mønster.
 • For små køkkener og meget lave lofter, brug en polystyren bundplade med en hyldehøjde på 3-4 cm.
 • Til køkkener med højt til loftet 3,0-3,20 m vil en bred baguette af polyurethan se godt ud.

efterskrift

Lad os tale om loftslister til loftslofter og belysningslofter i de følgende artikler.

Loftstik i interiøret (41 billeder). Valget af materiale. Indstillinger for rummelige værelser og standardlejligheder. Farve i design

Vellykkede udvalgt loftsplinter i et moderne interiør - den vellykkede gennemførelse af designet. Loftsplint kaldes også baguette, filet eller frise.

Afslutningsindustriens marked har en bred vifte af sådanne lofttilbehør, derfor er det nemt at finde den indvendige løsning, vi har brug for.

Loftet sokkel er fastgjort til ethvert loft og elegant skjuler sammenføjningen af ​​samlingen mellem væggen og loftet.

Hvis vi er interesserede i at vælge den rigtige loftsplint til visuelt at gøre rummet højere og mere rummeligt, skal du være opmærksom på bredden og skyggen. Og overflod af sokkler til salg i forskellige størrelser, former, farver og materialer vil lette vores søgning.

Valget af materiale til interiøret

Skørtet er lavet af forskellige materialer, og hver har sine egne fordele for et bestemt design, som er forårsaget af fremstillingsteknikker.

Polyuretan skørtplade

Den dyre sokkel af polyurethan stærk, fleksibel.

Designmuligheder:

 • Kun vi kan holde det på de afrundede dele af væggene.
 • Denne sokkel kan belægges med vandbaseret og olie maling, lamination kan gøres for at understrege sin helt klare lindring.
 • Moderne polyurethan loft sokkel i interiøret perfekt efterligner modellering, indviklet udsmykning og udsøgte mønstre.
 • En sådan baguette kan modstå vådrensning og vil ikke ændre sin farve efterpå.

Den eneste ulempe: vægten af ​​loftet polyurethan soklen komplicerer dets limning til væggen. Derefter kan der være et mellemrum mellem loftet og basispladen.

Hvis vi er på udkig efter, hvad der er mere loftplanker, vil producenterne tilbyde et nyt produkt - polyurethanskumplister (en slags polyurethan).

De er nemmere og mere bekvemme til installation og drift, især i rum med ujævne og ruveje eller med alvorlige deformationer, samt lukke huller.

Polystyren baseboards

Polystyren nederdel anvendes i forskellige stilarter af stucco dekoration: fra klassisk til moderne og hi-tech.

Designmuligheder:

 • Polystyren er let skåret, monteret, og bløde kanter giver optimal stram pasform.
 • Let og billigt polystyren har en lidt kornet overflade.
 • Unik funktionalitet: polystyren er let at vaske og farvetone, det er også muligt at farve det igen.
 • I disse loftbagetter er der åbningskanaler til maskering af ledningerne.

ekspanderet polystyren

Enhver, der ønsker at finde ud af, hvilken form for gulvplast polystyren skørt, anbefaler sælgere deres populære typeprodukter fra udvidet polystyren.

Særlige egenskaber

 • De er universelle: egnet til kontor og soveværelse.
 • Sort design af loftpolystyren bundplader giver dig mulighed for at vælge den mest passende indretning, for at gøre rummet til din smag og ønskede stil, for at opnå en ønsket effekt.
 • Hvis vi vil vide, hvilken slags loftsplint der er effektiv til kombination med stikkontakter og lister, kalder designerne dem kun polystyrenskum.

Skum Baguetter

Baseboard soklen er billig, let, praktisk til at klæbe den på væggen.

Særlige egenskaber

 • Høj varmeisolerende og lydsikre kvaliteter af polyfoam.
 • Ufleksibel og skør, deformeres også fra virkningerne af visse opløsningsmidler og visse typer lim.

Træfileter

Økonomisk mulighed - fyr- eller gran sokkel, og ovenover er den dækket af høj kvalitet finer af værdifulde arter.

Designere rådgive hvordan man vælger loftet træplade: det vil berige det aristokratiske interiørdesign. Kær træsokkel er lavet af holdbare arter, for eksempel fra eg, kirsebær.

Godbidder

 • Nogle af disse lister har også specielle kabelkanaler.
 • Bredden og tykkelsen af ​​disse basisplader er variabel.
 • Pålidelig fiksering: Fastgør træplinten med klap og skruer.

Interiør med baseboards

Skirting beundrer sit rige design, udsøgt efterligning af forskellige materialer (fra støbning til træ), kompleksiteten af ​​studieprofilen.

Du kan bruge standard sæt af baseboards, eller bestille individuelle, ideelt svarer til stilen i rummet og det omgivende interiør.

Anerkendte designere rådgiver, hvordan man vælger den rigtige loftsplint. Opsummer disse oplysninger.

Hovedfilen i fileterne er deres indflydelse på rummets størrelse.

Til rummelige værelser

For et stort rum og et udvalg af basisplader mere: i bredde, form, mønster.

 • En let bordplade med en bred overflade mod væggen sikrer kvaliteten af ​​installationen og holdbarheden af ​​driften, men det ser kun harmonisk ud i et højt rum.
 • I meget høje lofter vælger vi en dimensionel sokkel, så dette tilbehør ikke går tabt i det rummelige rum.
 • Plinths med tegninger under stucco vil omdanne et værelse, fra en højde på 2,8 m til hovedstuen, og de ser ikke skelnes ud fra dyre tunge stukkestøbning.

For standardlejligheder

For et lille rum er den traditionelle bordplade mere velegnet: pæne og smalle.

 • Plint med let stuck, fx fra polystyren, polyurethan ser godt ud i indretningen af ​​typiske lave værelser.
 • Skørt med overlappede paneler vil skabe storslåede medaljoner, både i romantisk og i højtidelig klassisk stil.

Farven på basisplader i indretning

Stiften kan laves en klar accent og tværtimod en elegant detalje.

Det går godt med fliser og tapet og med stoffer.

 • Hvid, "under træet" eller farvede bundplader med et klassisk eller moderne mønster kan optisk ændre proportionerne i et rum, betegne dets grænser eller harmonisk kombinere med et andet rum.
 • Loftet cornice, der arbejder i kontrast, vil understrege skønheden i loftet eller væggene.
 • Den hvide sokkel danner en let kant, der visuelt hæver loftet.

Tip! Hvis loftkanten ikke er bredere end 10 cm, er det bedre at male det hvidt eller til at passe til loftet, og det vil være bedre at lave en sokkel med større bredde for at matche vægternes farve for ikke at visuelt reducere højden af ​​rummet.

Usædvanlig designmulighed

Trendy design - sokkel til belysning.

Vi installerer cornice på væggen 10-20 cm fra loftet, og basispladen og væggen over den er dækket af samme farve som loftet. Bag en sådan takkorni udfører vi belysningen til loftet, som perfekt belyser hele rummet.

Vi var overbeviste om, at den smukke og højkvalitets sokkel løser både en praktisk og æstetisk opgave. Det er designet af loftloftets overflade, der sætter et spektakulært punkt i et trendy interiør.