Stretch loft uden soklen - i detaljer om fordele og ulemper

Monterede stræklofter, men resultatet er mærkbart anderledes end den dekorative wow-effekt, som allerede har formået at fremstå a priori i din fantasi?

Lad være med at bebrejde Krivorukov-mestere eller markedsførere, fordi de for at komme til livet, for at billedet, som det skal siges, skal færdiggøres til færdiggørelsen af ​​loftplinten. Hvad er det, der er bedre at foretrække i et bestemt rum, og hvordan man bedst kan udføre installationen, og hvad der skal diskuteres i dag, om hvilke typer loftsplinter der er til loftet? For nemheds skyld og større klarhed vil vores detaljerede analyse give 50 billeder - så du absolut ikke har nogen spørgsmål og tvivl!

Til reference: Loftplint kaldes også ofte filet og det bruges primært til at give den strakte lærred et komplet dekorativt udtryk.

Også dette element i loftkonstruktionen løser med succes nogle andre opgaver:

 • skjuler kløften mellem PVC-folien og væggene;
 • supplerer rummets indre originalitet
 • fungerer som placeringen af ​​LED-båndet til tilrettelæggelse af yderligere belysning.

Det er den funktionelle mangfoldighed, der adskiller loftlister fra almindelige billige. plastikhætter, Faktisk arbejder de kun på maskering af lærredens samlinger med vægoverflader.

Ordet "billigt" lød i forhold til alternativet, og på dette tidspunkt er det nødvendigt at fokusere på: installation af loftsplinter, uanset hvilke typer de er - det er altid en ekstra omkostning. Intet kan gøres ved det: sådan er prisen betalt for dit ønske om at se dit indre færdigt og smukt. Og hvis det er naturligt at anerkende dette ønske fra din side, så er det ikke mindre naturligt at bruge på en implementering af et vist beløb fra familiebudgettet.

Nuancerne ved at vælge en eller anden type loftplanker er direkte afhængige af:

 1. løsning af indvendige opgaver
 2. funktioner i vægkonstruktioner i rummet
 3. egenskaber ved det materiale, der anvendes til fremstilling af sokkel
 4. passende form, bredde og farve af varen.

Hvad angår det sidste punkt, bør du oftest være opmærksom på:

 • vægt - for tunge elementer kan komme ud, da fastgørelsen på væggen kun er lavet med lim;
 • fleksibilitet - til helt sikker, selv på den ikke meget fladt vægoverflade.

Grundlaget for opdeling i typer loftplanker er det basismateriale, der anvendes til deres fremstilling.

Lad os overveje dem mere detaljeret og være opmærksom ikke kun på objektive fordele, men også på mindre objektive ulemper.

Polyfoam (udvidet polystyren)

På grund af sin lave omkostninger, den mest almindelige løsning for reparationer med et meget begrænset budget. Udover den lave pris har den en beskeden vægt, hvilket betyder, at det er muligt at vælge en absolut billig lim til installation.

Blandt andre fordele:

 • nem installation;
 • duktilitet ved beskæring
 • rige udtryksfulde muligheder
 • muligheden for imiteret stucco.

Denne type sokler til hævede lofter betragtes som budget, hvilket betyder, at det ikke var uden dets minusser:

 1. næsten nul fleksibilitet
 2. modstridende "relationer" med nogle monteringsklæbemidler;
 3. mulig deformation af formen
 4. alvorlig brud
 5. skrøbelighed.

På trods af en sådan imponerende (negativ, naturligt) liste over fejl har mange ejere med held integreret sådanne skumplinter i indretningen af ​​deres lokaler.

Se selv ved at se på nogle billeder med muligheder fra moderne interiør.

polyurethan

Bemærkelsesværdigt dyrere og tungt materiale anvendte ikke mindre end det ovennævnte skum i kombination med stræklofter. Det er bemærkelsesværdigt, at det er netop den høje pris og den faste tyngdekraft, der bestemmer den endelige vægt af elementet, som kan tilføjes til manglerne ved denne type loftsplinter. For resten er der ingen klager over polyurethan:

 • fleksible;
 • holdbar;
 • holdbar;
 • elementær installation;
 • lethed overfladebehandling;
 • modstandsdygtighed mod kemiske forbindelser.

Det er polyurethan loft sokler til stræk loft strukturer, der er meget brugt til at afslutte de vanskeligste områder: skarpe hjørner, afrundede elementer.

Lad os se på, hvordan det ser ud i formatet af moderne indretningsmuligheder med hævede lofter.

Polyvinylchlorid

Forholdsvis billigt materiale med en lang række farvevariationer:

Den lave vægt og seriøse driftsegenskaber gør det muligt at vælge præcist polyurethanfileter til stræklofter, men med nogle forbehold:

 • Kun egnet til glatte vægge;
 • har ingen fleksibilitet
 • modtagelige for ultraviolette stråler;
 • svært at skære.

For at forberede fragmenter af polyurethan-loftfileter til hævede lofter, skal du have en hacksaw og en vis grad af tålmodighed og nøjagtighed fra din side.

I mellemtiden er mange ejere ikke bange for udsigten til kompleks installation. Det er jo blandt alle typer bundplader de polyvinylchlorid-stoffer, der giver det mest effektive æstetiske resultat på grund af et mere subtilt udvalg af baguettes farve, tekstur og form.

En omhyggelig analyse af de foreslåede billeder bekræfter denne tankegang.

Også ved registrering af interiører er der også nogle andre typer af loftfileter til stræklofter:

 1. træ;
 2. gips;
 3. ikke-lineær;
 4. til skjult baggrundsbelysning.

Sandsynligheden for at mødes med de første to er dog meget lille på grund af de objektive mangler ved træ og gips som basismaterialer til fremstilling af sådanne monteringselementer.

Træstøtter findes oftest udelukkende i form af vægge af tømmer og gipskonstruktioner - i tilfælde af løsning af indvendig opgave at organisere en støbt cornice lige under strækloftet.

Ikke-lineære områder er bedst færdige med specielle flex-bundplader med høj elasticitet. Sådanne krøllede elementer koster mange penge og spredes ikke bredt. Hvem ved, måske er deres tid fremad?

Men bundpladerne med en speciel hylde til LED-strimlen - er allerede en velkendt virkelighed. De kan laves af forskellige materialer og er bedst egnet til de tilfælde, hvor du vil mætte rummet med ekstra volumen, atmosfære og lyshed.

I alle andre tilfælde er der kun tre typer loftsplinter, som vi har valgt, for at efterbehandle stræklofter.

Hvilken sokkel er bedre at vælge?

Det hele afhænger af, hvilken slags værelse du har på dagsordenen. Hvis køkkenrummet eller badeværelset, det vil sige rummet med høj luftfugtighed, er det bedre at foretrække de dyrere muligheder for polyurethan og PVC. For et roligere soveværelse eller korridor kommer helt forskellige kriterier ud på toppen: farvekonsonance med interiøret, lofthøjden og det samlede areal af rummet.

Vigtigt råd til alle, der stadig spekulerer på, hvilken type loftfileter til stræklofter at foretrække, og hvordan du kan påvirke den samlede opfattelse af rummet i dit værelse:

 • soklerne matchet med den udstrakte lærreds farve øger visuelt rummet som helhed
 • vægmalet baseboards skabe illusion af højere lofter

konklusion

Loftloven til stræklofter, de typer, som vi har undersøgt ovenfor, kan udføre i en række farve- og teksturløsninger, men adskiller sig i virkeligheden hovedsageligt ved dens præstationsegenskaber. Hvis du vil gemme, skal du vælge indstillinger fra skum eller PVC og indstille dem korrekt i opholdsrummet, der er modelleret af dig (læs mere om installation af loftsplader og PVC-indlæg).. Husk, at nøglen til en vellykket afslutning er ikke mængden af ​​materielle investeringer, men et kompetent valg af indvendige kombinationer. I dette tilfælde behøver du ikke at fortryde de kvalificerede specialisters lave kvalifikationer, og den endelige visuelle sammensætning af strækloftet vil kun glæde øjet.

Hvordan vælges en sokkel til et strækloft?

Hidtil er ophængte lofter den mest foretrukne finish. De har en attraktiv og rig design. Med deres hjælp kan du lave smukke mønstre med en gipspladekasse.

En vigtig rolle i den smukke belægning spilles af ordentligt udvalgte basisplader.

Hvad er det for?

Loftplinten er en vigtig detalje, som er en integreret del af et smukt og pænt strækloft. Sådanne elementer udfører flere opgaver, som adskiller dem fra almindelige stik mellem loftet og loftet:

 • Listerne maskerer hullerne mellem spændingsfilmen eller stoffet og overfladen af ​​væggene.
 • Takket være disse elementer ser interiøret meget mere nøjagtigt og mere æstetisk ud, og loftets overfladefinish tager et komplet udseende.
 • Ved hjælp af korrekt udvalgte basisplader kan du understrege en eller anden stil på det eksisterende interiør.
 • Ved hjælp af lister kan du installere yderligere belysningsenheder, såsom LED-bånd i forskellige farver.

Særlige egenskaber

I butikkerne er der i dag loftsplanker af forskellige farver og designdesign. Det kan være enkle muligheder med et kortfattet udseende, og snarere originale produkter, der ligner en luksuriøs baguette.

På trods af deres lille størrelse og upåklagelige egenskaber er disse detaljer de sidste detaljer af interiøret, så det er bedre ikke at forlade et strækloft uden dem.

De særegne loftplanker er deres fleksible struktur. Disse dele er som regel fremstillet af lette og smidige materialer - PVC, skumplast og polyurethanskum. Lidt mindre almindelige er "hårde" versioner af træ eller gips. De er egnede i tilfælde, hvor væggene i rummet er lavet af træ.

Fans af luksuriøse og pompøse interiører vil helt sikkert lide smukke lister med stucco. Sådanne eksemplarer nyder misundelsesværdig popularitet, da de har et dyrt udseende, der passer til eklektisk og dekorativ interiør. Sokler med stuck er imidlertid forskellige fra komplekse installationer.

Et andet træk ved loftplinterne er deres evne til at skjule små uregelmæssigheder i baserne. Derfor er disse elementer forskellige fleksibilitet, ellers kan mange fejl med deres hjælp ikke skjules.

Et kendetegn ved lamellerne til hævede lofter er deres lave vægt. De burde ikke være tunge. Ellers vil disse dele ikke pålideligt holde sig til overfladen af ​​de gulve, som de er fastgjort til.

Skirting boards er multifunktionelle. De justerer ikke kun visuelt overfladerne af baserne og gør interiøret komplet, men tillader også installation af diskret belysningsarmaturer. Som regel for denne udvalgte populære LED-strimmel, som kan gøre situationen mere komfortabel og gæstfri.

Det er værd at bemærke, at disse vigtige elementer ikke kun er forskellige i stil og farve, men også i form. For eksempel kan det være runde og krøllede kopier. Sådanne produkter er ideelle til lokaler af ikke-standardplanlægning.

Oftest er basispladerne af sådanne usædvanlige former lavet af mere fleksible og fleksible materialer, der ikke er bange for bøjninger.

Der er flere sorter af loftfileter, som har deres egen karakteristiske egenskaber. Lad os se nærmere på de mest attraktive og stilfulde muligheder.

Til skjult baggrundsbelysning

Ved hjælp af en sådan smuk kant kan du skabe en interessant effekt af et hævet loft. Ved hjælp af en lignende design teknik, vil interiøret være i stand til at give et strejf af lys og luftighed.

Hertil kommer, at bundplader med skjult belysning gør lokalet mere attraktivt, da de giver det ekstra volumen, hvis du bruger LED-striber med passende farver.

Tape med LED-pærer i indersiden af ​​basispladerne. Som regel har de en særlig "hylde" til sådanne formål. Desuden suppleres den del af kanten, der vender mod loftet, ofte med en folie bestående af et specielt reflekterende materiale. Denne detalje forstærker belysningen og giver den også en unik dybde.

Disse volumetriske strimler har ekstra plads til montering af spotlights. Hvis du ikke fandt en passende mulighed for belysning i butikken, er det tilladt at fastsætte en simpel kantsten. Den skal installeres under monteringsspændet.

Det er dog værd at overveje, at støbeformen skal have en passende bredde til den fremtidige installation af LED stripen.

buet

Som nævnt ovenfor er krøllede kantiner gode løsninger, hvis layoutet af dit hjem er langt fra standarden. Derudover kan de bruges, hvis dit loft er på flere niveauer, for i sådanne tilfælde vil den typiske sokkel absolut ikke fungere.

Krøllede muligheder er mere fleksible. Imidlertid er sådanne varer meget dyrere end standardartikler. Du bør ikke kigge efter et højkvalitets og billigt alternativ til sådanne kugler, da det simpelthen ikke eksisterer.

Med mønstre

På udkig efter interessante og smukke muligheder skal du være opmærksom på de originale bundkort med mønstre. Sådanne detaljer vil tjene som en lysende accent af interiøret. De kan bruges i forskellige stilistiske retninger: fra elegant moderne til fancy barok eller rococo.

Baguetter med tredimensionale mønstre ser meget mere interessant og lysere ud end typiske glatte versioner. De adskiller sig fra traditionelle baseboards i en mere kompleks installation.

Mikroplintus

Hvis væggene i rummet er helt glatte, kan det hængende loft suppleres med specielle mikroplinter. Sådanne dele er egnede til at gemme grimme monterings sømme, som er placeret omkring omkredsen af ​​det tilgængelige område.

Mikro sokkler kan nemt installeres og lige så nemt demonteres. Disse muligheder er billige og har også små størrelser.

Hvis du vil fokusere på loftet, passer disse elementer næppe. Til disse formål er det bedre at bruge baguette eller krøllede grænser.

Forskellige baseboards og typer af vedhæftede filer. Der er:

 • harpun (bedste);
 • shtapikovye;
 • kile fastgørelsesanordninger.

materialer

Grænser for spændbeklædninger adskiller sig ikke kun i deres struktur og design, men også i de råmaterialer, de er fremstillet af. I dag i butikkerne findes der forskellige typer bundplader. Lad os overveje mere detaljerede karakteristika ved de mest almindelige sorter.

Skumplast

Hvis du vil spare på køb af lister til ophængte lofter, er skummetoderne - det er det du har brug for. Sådanne produkter installeres meget nemt og hurtigt. Selv en uerfaren hjemmester, der aldrig har stødt på noget som dette, kan nemt klare dette arbejde.

Det er værd at bemærke letheden af ​​lister af skum, hvilket væsentligt letter deres installation.

Du bør dog ikke glemme, at sådanne bundplader er meget skrøbelige, så du skal arbejde meget forsigtigt med dem. Det er ikke svært at bryde en sådan detalje, og det er usandsynligt, at det skal repareres.

Håndter skumplintene med yderste omhu, især når det kommer til strimler med en smal sektion. Disse muligheder kan ikke tabes, knækkes eller limes til væggene uden at markere klare mærker.

Den sidste installationsregel er forklaret ved, at efter den direkte installation vil det være meget vanskeligt at afskale skumdelen. Som regel bryder listerne lige så hurtigt uden mulighed for genopretning.

Det er værd at overveje, at et sådant materiale som skum smelter ved kontakt med kemiske midler. Derfor skal du købe en speciel lim, for at støbeformen ikke lider under støbeformen på vægge.

Som regel findes hvide skumlister i butikker, men du kan finde flere originale kopier af pastellfarver. For eksempel kan det være lyserødt, lysegrøn, lyseblå eller sandet.

Det er ikke nødvendigt at kigge efter en bestemt nuance i detailforretningerne - det er nemmere at få en simpel hvid version og male den i den farve du ønsker. Til dette anbefales det at bruge akrylmaling af høj kvalitet.

polyurethan

Polyurethan soklen overgår skum eller plastik muligheder på mange måder. Produkter fremstillet af polyurethan har en fleksibel struktur, der ikke påvirker deres styrkeegenskaber. Sådanne muligheder kan behandles sikkert, selvom væggene i rummet har en ujævn overflade eller mærkbare fejl i plastering.

Det er værd at bemærke, at egenskaberne af polyurethans tæthed og fleksibilitet i forskellige tilfælde varierer fra parametrene af gummiprodukter til de tekniske parametre for stiv plast. Fleksible nederdele lavet af polyurethan er også tilladt i tilfælde, når det drejer sig om design af ikke-standardformularer. For eksempel kan det være elegant afrundet eller buet bund.

Smukke baguetter lavet af polyurethan i deres udvikling bruges af mange boligindretninger.

Med disse lister kan du effektivt dekorere situationen og gøre opmærksom på strækloftet. Derudover er indramning af kopier fremragende løsninger til zoneinddeling eller komplementvæggener.

Polyurethan lister er kendetegnet ved deres mangfoldighed. I butikkerne er der både smalle og brede muligheder, der består af flere niveauer (2-3 som regel). Overfladerne af polyurethanfileter er ikke kun glatte, men også dekoreret med prægede ornamenter af forskellige emner.

Et punkt bør tages i betragtning: Hvis strækloftet er dekoreret med flerfarvede indlæg eller er kendetegnet ved et komplekst kombineret design, er det ønskeligt at bruge klare og enkle bundplader, der fremhæver skønhed og elegance af mønstrene.

På trods af polyurethans praktiske og pålidelighed har den sine egne svagheder:

 • Den første ting at bemærke er den høje pris for polyurethan bundplader. De er meget dyrere end plast eller skum kopier.
 • Polyuretanskum lister er tungere, så de anbefales ikke at blive fastgjort til upålidelige baser. Så på tapetet vil disse elementer ikke holde meget tæt, og efter et stykke tid kan de falde helt af.
 • PVC- eller polystyrenstrimler kan limes til gulvene, færdig med flizelin eller vinyl, og polyuretanprodukter kan kun fastgøres på gulvfladen. De mest pålidelige og holdbare fastgørelsesdele i dette tilfælde er specielle hjælpelinjer.

Polyvinylchlorid

Trims af dette materiale er et fremragende alternativ til skumprodukter. De er billige, har en stærk, men uelastisk struktur. Eksperter anbefaler at bruge lignende dele i udsmykningen af ​​stræklofter, der har en firkantet eller rektangulær form. Dette skyldes, at listerne af polyvinylchlorid ikke kan udsættes for bøjning, på grund af dette kan de bryde.

I butikkerne i dag kan du finde bundplader af dette materiale, der varierer i forskellige bredder og farver. De mest populære og attraktive produkter efterligner metal eller træ. Overflader med lignende imitationer opnås ved at anvende specielle malingbelægninger.

Hvis du bruger enkle hvide PVC-planker i indretningen, kan du over tid blive forstyrret af udseende af yellowness på dem. Sådanne fejl opstår oftest i tilfælde af at listerne er installeret i køkkenet eller i direkte sollys.

Polyvinylchlorid er også et ret skrøbeligt materiale, så du skal være forsigtig med sådanne detaljer, især i skæreprocessen. Til dette anbefales det at bruge en almindelig brevpapir (eller konstruktion) kniv. Hvis behandlingen kræver en stor del, så er det værd at skære det med en hacksav.

Elementer fremstillet af PVC-plast har mange forskelle fra modeller af skum eller polyurethan. De har et mindre volumen, da de er lavet på en helt anden måde. Plaststrimler lægges således, at der dannes en trekantet kasse, hvor de to sider og fanen spiller rollen som fikseringsmidler, og den tredje facet er dekorativ. I midten har sådanne strukturer en hul plads, derfor har de en lille vægt.

De vigtigste fordele ved sådanne sokler er rimelig pris og nem installation. Imidlertid er der i modsætning til fordelene en væsentlig ulempe: PVC-lister kan ikke prale af et præsentabelt design. I starten ser de sammenfattende og pæne ud, men med tiden vises der grimt yellowness på deres overflade, hvilket negativt påvirker udseendet af produkter.

Plastplanker bruges oftest til udsmykning af værelser i landhuse eller kontorer. Til indretning af stuer er de dårligt velegnede.

gummi

Gummi lister, der indeholder gummi, er de blødeste muligheder, der er gode til at tilføje et strækloft. Lignende produkter kan bruges til både standard og krøllede og afrundede baser, da de er kendetegnet ved en fleksibel struktur.

De indeholder silikone komponenter, så de er ret bøjelige og plastik.

Plint til strækloft: 80 billed ideer

Når loftet afsluttes med en spændingsfilm, forbliver der et mellemrum på 7-8 mm mellem væggen og lærredet. For at skjule dette ikke for æstetiske detaljer i interiøret anvendes der specielle baseboards (baguettes), som er repræsenteret på markedet i et stort sortiment. Hvordan man vælger en sokkel til et strækloft, vil det blive beskrevet nedenfor, og mange billeder vil hjælpe med at orientere sig i de dekorative kvaliteter af sine forskellige typer.

Typer af nederdel til strækloft

Fabrikanter af loftsfilmen anbefales at lukke leddene omkring omkredsen af ​​gummieret støbning (maskebånd). Dette er en slags fleksibel stik, der er fastgjort til metalprofilen ved hjælp af en T-, F- eller L-formet rille. Disse bånd er tilgængelige i et stort antal farver, men som regel har de en simpel glat tekstur.

Elastiske fileter

Nem at installere og fjerne manuelt uden ekstra værktøj og lim. Enkel installation, herunder langs ovale eller bølgede linjer, er den største fordel ved smalle gummiindsatser. Men hvad angår dekorative egenskaber, er de noget dårligere end mere voluminøse sokkler fremstillet af skumplast, plast og polyurethan, hvilket skaber en interessant overgang mellem loftets og vægernes planer.

Plast cornice

På grund af sin stivhed er den kun egnet til værelser med perfekt fladvægge. Ellers understreger han kun alle fejlene. Skirtboard af denne type bruges hovedsagelig i værelser med høj luftfugtighed og kommer ofte med plastpaneler til vægge. De er fastgjort med skruer eller skruer til loftets lejeprofil. Dette er en billig og praktisk mulighed for badeværelset eller køkkenet, hvor skummet hurtigt kan blive gult, og polyurethanprodukter vil blive overdreven luksus.

Border fra polyfoam

Den mest budgetmæssige måde at forsegle leddene på loftet. Materialets lave vægt gør det meget lettere at fastgøre - køb kun en speciel lim, der ikke indeholder opløsningsmidler og lim elementerne til den øverste del af væggene. Overfladen i kontakt med filmen skal forblive ren. Efter tørring kan skumfrieser anbringes på steder med udskæringer og males med vandbaseret maling - så de er mere præcise.

Polyurethan Skørt

De adskiller sig fra loftstrimlen med større bredde og mangel på indvendige fastgørelseselementer, men er på ingen måde dårligere end dem i elasticitet. En betydelig vægt af gummistrimler komplicerer processen med at fastgøre dem på væggene - du skal bruge den stærkeste lim, flydende negle eller endda skruer. På toppen af ​​tapetet kan sådanne fileter ikke holde, hvilket efterlader sin karakter på rummets design som helhed. Samtidig imiterer polyurethanbagetterne de bedste luksuriøse gipslister, gentager den unikke tekstur af dyre træarter og formidler realistisk glitter af forgyldning.

Træ taggrunde

I kombination med ophængte lofter anvendes sjældent. For det første er de vanskelige at vedhæfte kun til væggene uden at røre PVC-folien, og overfladens krumning letter ikke opgaven. For det andet er naturmaterialet over tid uundgåeligt deformeret - krymper, bøjninger og revner. Denne type finish er velegnet til landinteriør, og spændingsvævet i dette tilfælde skal være mat og bedre, hvis det ikke er PVC-film, men stof.

Dekorativ snor

Dette er ikke ligefrem en sokkel, men det bruges ganske ofte til at forsegle kløften mellem strækloftet og væggene. Interessante vævninger af garn af 2-4 farver, ofte med skinnende metalindsatser, ser bare fantastisk ud blandt værelsernees klassiske, orientalske og rustikke motiver.

Du kan købe et smukt reb af den ønskede diameter (optimalt 10-12 mm) i en hvilken som helst butik af gardiner eller symaterialer, og så forbliver det kun at "skubbe" det med en spatel ind i hullet og lim det med en varmepistol ved foldene.

Bagbelysning Skirting

LED-belysning omkring omkredsen af ​​strækloftet er en vigtig egenskab af de fleste moderne interiører. Dette er en ganske spektakulær teknik, der giver dig mulighed for visuelt at forøge højden på rummet og gøre den lettere. Lyset i lyset er som regel valgt i hvidt med en glat tekstur og er kun fastgjort, efter at belysningsbåndet er limet til lærredet. Dioder kan vælge enhver skygge, der er også muligheder med iriserende farver og forskellige driftsformer (som juletræer).

Den mest almindelige type baguette med baggrundsbelysning er polyurethan, med det mest præsentative udseende. Materialet i loftplinten betyder dog ikke meget - det vigtigste er at holde det fast på væggen lige under belysningsstrimlen. Og alligevel er der specielle modeller til skjult belysning - de giver en forsænkning til montering af en diode tape eller en neon tube, hvilket er meget praktisk, når du opretter den perfekte reparation.

Hvordan vælger man en loftsplint?

Ved første øjekast ser det ud til at designet af perimeterloftet ikke har stor indflydelse på designet. Men denne opfattelse er forkert - ved krydset mellem de vandrette og vertikale planer passerer den visuelle kant af rummet, hvilket betyder, at det simpelthen er nødvendigt at skabe en anstændig ramme der. Den loftmonterede baguette kan sammenlignes med rammen, uden hvilken selv det smukkeste billede ser ufærdigt ud. I dette tilfælde er det kunstneriske mesterværk det indre, under hvilket rammen skal vælges.

I henhold til den generelle regel, jo højere og mere rummelige rummet, jo bredere og mere mærkbare skal listerne være. Samtidig er det nødvendigt at holde balancen, vælge glatte elementer til rigt dekoreret vægge og lofter og luksuriøse stucco lister til monofoniske. Det er godt, hvis farverne, billederne eller mønstrene af baguetter ekko med lodrette linjer - kolonner, buer, portaler, vægpaneler.

Hvide polyurethan sokler med udsøgte krøller, der ligner alabaster dekorationer af gamle haller er velegnede til forskellige variationer af den klassiske stil. Gilding er passende, men ikke solid, men i form af tynde elementer på en hvid mat baggrund.

Hvis du vælger en diskret engelsk stil, der er forbundet med kontorer, biblioteker og gæsteværelser, anbefales det at bruge tagskægget med mahognyens struktur, lakeret. Det kan være en efterligning af udskæring, guldindsatser - det vigtigste er, at alle sammen ligner en rig salon i slutningen af ​​XIX - begyndelsen af ​​XX århundrede.

Selv om strækloftet er mere undtagelsen end reglen i etniske og bydesigner, kan dens matte eller stofoptioner langs omkredsen suppleres med træbaseboards eller polymerimitation af tilgængelige arter - fyr, aske, alder mv.

Enkle hvide indlæg er optimale til de fleste moderne tendenser, som minimalisme, højteknologi, loft. I Provence og Skandinavisk stil er loftet baguettes fraværende som sådan, men hvidt dekorative træ eller polyurethan bjælker kan findes.

Plint til stræklofter - foto

Du kan se mulighederne for at bruge planker til stræklofter i forskellige typer af interiører i vores fotogalleri. Det indeholder en masse interessante ideer, der er belagt af talentfulde designere og håndværkere rundt om i verden. Blandt de viste eksempler kan du nemt vælge en passende ramme til ethvert værelse med loft på PVC-film.

Loftplade til stræklofter: typer

Installation af et strækloft er ikke slutningen af ​​arbejdet med dets design. For at loftet skal få et færdigt og smukkere udseende, er det nødvendigt at tilføje stifter til dets design, eller som de hyppigere kaldes bygherrer og reparatører, fileter. Baseboards vil hjælpe med at skjule de fejl, der blev lavet under installationen af ​​loftet, samt væsentligt dekorere rummet og give det et færdigt udseende. Lad os tale om hvordan man vælger fileterne og hvad de er.

Loftplade til stræklofter

Hvorfor har vi brug for fileter?

Galtel- eller loftplinten er et af elementerne i yderligere efterbehandling af rummet. Galtel kaldes også baguette, frise, deco-plintus, støbning. Brug af loftsplint gør det muligt for håndværkere at nå bestemte mål.

 1. Afslutning af interiøret. Loftstik er et vigtigt plus i designet af ethvert værelse. Et stort udvalg af former og størrelser giver dig mulighed for at vælge en bestemt stil og farve på fileter til en bestemt stil, som perfekt supplerer rummets design.
 2. Evnen til at skjule fejlene under reparationen. Ja, hvis installationen af ​​loftet blev lavet dårligt af virksomheden, så kan du kræve udskiftning eller ændring. Men hvis ejeren af ​​lejligheden lavede loftsfladerne selv og lavede nogle fejl under installationen, kan nogle af dem blive gemt ved hjælp af basispladen.
 3. Installation af belysning langs væggene. Det utvivlsomme plus af monteringsfileter er muligheden for at designe yderligere rumbelysning langs lodrette overflader.

Galteli til strækloft

De vigtigste fordele ved brug af loftfileter som plads til montering af inventar er:

 • ingen grund til at bygge en ekstra kasse til lyspærer;
 • økonomiske besparelser (ingen grund til at købe gips)
 • ingen grund til at købe camouflage tape, da alle hullerne til installation af lamper vil blive gemt takket være soklen.

Og selvfølgelig vil loftfileter gøre rummet elegant, stilfuldt og hyggeligt. Dette gælder især for de værelser, der er indrettet i græsk stil, barok, classicisme, rokoko og så videre.

Typer af loftsplint

Loftplinten kan være fremstillet af forskellige materialer, der afviger hinanden i fysiske egenskaber, herunder holdbarhed og levetid og omkostninger. Selvfølgelig kommer de i en række farver og absolut nogen form. Beskrivelse af hovedtyperne af lister, der fremgår af nedenstående tabel.

Tabel. Fælles typer af loft lister.

Der er andre typer materialer, hvorfra loftfileterne er lavet (for eksempel lamineret MDF, gips osv.). Men de forekommer sjældent i detailforretninger, at vi ikke vil fokusere på dem.

Alle de beskrevne materialer med korrekt drift er helt sikre for mennesker. De kan bruges i lokaler med ethvert formål, selv i børnehaven.

Et par ord om valg af tekstur af loftsplinten. Det er ikke nødvendigt at fastsætte brede og frugtfulde fileter i et lille køkken - de vil se latterligt ud og forkæle hele udseendet på et lille hyggeligt værelse. På toilettet, køkken, korridor og andre små værelser, glatte lister ser fordelagtigt ud, helst uden komplicerede mønstre og ikke for brede. Undtagelsen er indretningens specielle stil, som kræver installation af bare sådanne modeller.

Sokkelen bør ikke passe til det strakte lærred - et mellemrum på 3-5 mm er tilbage

Typisk afhænger bredden og højden af ​​fileter på loftets højde. Jo højere det er og jo mere rummelige rummet er, de bredere og mere udførlige loftslister kan være.

I nogle tilfælde, når du laver et værelse, kan kontrastspil blive relevant. En lys bundplade adskiller visuelt loftet og væggene, som nogle gange (med visse kombinationer af farver) kan visuelt forbedre skønheden i vægbeklædningen og selve loftets udseende.

Dekorativ indsats

Det var til stræklofter, at en smart person opfandt et specielt dekorativt indlæg. Som regel installeres det straks af virksomheder, der beskæftiger sig med installation af stræklofter. Den vigtigste opgave med dekorative indsats er at skjule kløften mellem væg og loft. Det er valgt i overensstemmelse med fastgørelsessystemet på strækloftet.

Dekorativ indsats til strækloft

Dekorative hætter er meget fleksible og holdbare. De kan have absolut nogen farve og vælges normalt for at matche loftet.

Hvordan vælger du fileter?

Vælg et loft soklen skal være på forberedelsesstadiet til reparation. Valget vil afhænge af farven på loftet og tapet, det samlede udseende af rummet og andre faktorer. Selvfølgelig spiller budgettet til reparationer også en stor rolle.

Når du vælger loftfyldstoffer, skal du overveje følgende faktorer:

 • interiør design;
 • farveoverfladebehandlinger og loftsbeklædning;
 • Formålet med brugen af ​​loftsplint
 • omkostningerne ved fileter selv og materialer til deres installation
 • vægt og fleksibilitet af loftsplinten.

Brugen af ​​den samme sokkel, når du afslutter loftet og gulvet

Ved at vælge fileter til et strækloft anbefales det at overholde flere regler for at undgå fejl og ikke bruge penge forgæves.

 1. Hvis du vælger skumplinten, skal du vurdere dens kvalitet. Klippet skal være glat, ensartet og glat.
 2. Hvis du ikke ved, hvilken støbning der passer til dig, så tag den type, der er lettere og billigere.
 3. Galteller limes ikke til lofterne selv, kun til væggene. Derfor er det bedre at gøre et valg til fordel for støbeformen, som har en bredere del, der støder op til væggen.
 4. Når du vælger en limstop på den, der passer til en bestemt type fileter.

Loftstikbredde

Montering af loftsplinter

Hvor begynder installationen af ​​loftfileter? Selvfølgelig, ligesom ethvert arbejde, med forberedelsen af ​​det nødvendige materiale, udstyr og værktøjer.

Til selvstændigt og uden hjælp fra professionelle håndværkere installerer loftrør, skal du:

 • simpel blyant
 • målebånd til måling;
 • samling kniv;
 • miter box;
 • sandpapir;
 • spatel;
 • stigen;
 • en klud til at tørre overskydende lim;
 • klæbemiddel til støbning;
 • sokkel sig i den nødvendige mængde til et bestemt rum
 • hjørneindsatser til loftfileter.

Bemærk, at lette loftsfileter kan limes til både tapet og væggene selv. Selvfølgelig er den anden mulighed at foretrække, som i tilfælde af udskiftning af tapet med ny sokkel, kan den forblive på væggen og vil ikke komme ud af dem. Men polyurethan fleksible lister fastgøres straks til en ren overflade, ellers under vægten falder vægdækslet efter et stykke tid.

Værktøj og materialer

Loftplinten limes, når strækloftet er monteret. Hvis det gøres anderledes, kan du bare ikke forsigtigt vedhæfte lærredet. Derudover er det let at begå en fejl med den ønskede højde af fileten, hvilket kan resultere i grimme huller.

Montering af loftsplinten er enkel. Det eneste, som fyldstoffer kræver, er nøjagtighed og opmærksomhed samt målepræcision. Hvis du laver en fejl, skal du omlægge alt arbejdet og det ødelagte materiale - bare smide det væk, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

Så det er på tide at begynde at installere loftsplinterne. Overvej installationen af ​​lette versioner af fileter.

Limning af loftsplinten

Trin 1. Først skal du kontrollere leddene i hver støbning. De skal være helt flade, så der ikke er nogen huller eller revner. Om nødvendigt trim dem, så de er tæt forbundet. Du kan let fjerne uregelmæssighederne med sandpapir.

Trin 2. At lim fileter starter fra hjørnerne af rummet. Kanten af ​​basispladerne selv kan skæres i en vis vinkel for at slutte sig til dem eller bruge specielle hjørneindsatser. Den anden mulighed er at foretrække. For at trimme soklen, kan du bruge stuslo.

Trin 3. Hvis du selv skærer soklen, skal du inden limning fastgøre filetene på væggen og sørge for, at samlingerne passer sammen.

Trin 4. Nu, ved hjælp af en enkelt filet og en blyant, markér grænsen langs, hvorpå de skal limes. Lav små mærker lige på væggen. Dette er kun for din bekvemmelighed.

Trin 5. Tag limen og anbring den i overensstemmelse med instruktionerne på bagsiden af ​​soklen. Samtidig med at de to loftsfileter forbindes, bør deres kanter også forsigtigt smøres med lim.

Trin 6. Pas på: Klæbemateriale bør kun anvendes på den side, der holder fast i væggen. Soklen er ikke limet til loftet. For at beskytte loftdækslet kan du lukke det med klæbende film i varigheden af ​​reparationen. Hvis limen kommer på overfladen, garanterer ingen, at det bliver let og uden konsekvenser.

Trin 7. Tryk filetene fast mod væggen. Hvor på overfladen er der bump, skal du lægge mere arbejde. Hvis det er nødvendigt, og hvis tapet endnu ikke er blevet indsat, kan du bruge tape til midlertidigt at rette bundkortet. Efter at limen er helt tørret, bliver klæbebåndet forsigtigt skrællet af fileterne og væggen.

Trin 8. Således er loftsplinten limet til alle hjørner af rummet. Først efter dette skal du tilføje de resterende tomme mellemrum.

Trin 9. Brug et målebånd til måling af de resterende ledige områder. Om nødvendigt skal du trimme loftsplinten til den ønskede længde.

Trin 10. Hvis der, når man trykker på bordpladen, fremkommer ekstra lim fra under den, skal dens (lim) forsigtigt udslettes med en klud uden smøring og forsøger ikke at jorda selve fileten.

Tip: Sokkel direkte på væggen kan fastgøres og ved hjælp af en sædvanlig kittet, hvorved også nogle gange skjulte mikrokasser og små huller er skjult. Til montering af soklen kan du bruge og tætningsmiddel.

Hvis du klæber soklen direkte på en tynd væg, skal du først forberede overfladen. Husk at vaske det, så zashpatlyuyte alle uregelmæssigheder og huller. Ved installation af bundpladerne med kittet anvendes det ikke kun på listerne selv, men også til væggen. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med en lille smal trowel.

Tidligere sagde vi, at du kan bruge en miter boks og en kniv til at trimme bundkortet i en vis vinkel. Dette er et meget bekvemt værktøj, lavet i form af en lille bakke med specielle riller. Det giver dig mulighed for meget præcist at skære fileten i en vinkel på 90 eller 45 grader.

Afmontering af loftsplinten

Det er meget nemt at bruge stuslom. Soklen er anbragt i bakken, og derefter skæres ved hjælp af en kniv til det sted, hvor der vil være en ledd. Nedskæringerne skal være højre og venstre. Forresten er det værd at huske, at fileten inden limning skal kombineres efter mønsteret, hvis der er en på den. Dette er nødvendigt for ikke at ødelægge udseendet af loftet og basispladerne.

Skære hjørnerne af basispladen med en tuslom

Pas på loftsplinter og lofter

Hverken lofter eller bundplader kræver særlig opmærksomhed. Men lejlighedsvis rådes de til at tørre med en særlig agent, eller i det mindste børste støvet med en blød klud. Hvis en lille del af loftsplinten blev beskadiget, er det nødvendigt at udføre en simpel reparation - at lime den afmonterede del med lim. I tilfælde af betydelig skade kan du erstatte en af ​​fileterne, men på betingelse af at du finder den nøjagtige samme i butikken.

Sådan vasker du stræktappen?

Svaret på spørgsmålet findes i denne artikel. Du vil også være interesseret i at kende soklen på loftet (hjørner).

Brug af loftsplint er ikke nødvendigt til reparationer, men det er virkelig i stand til betydeligt at dekorere rummet. Med lidt arbejde og tid, får du et smukt indrettet og stilfuldt loft indrammet i en pæn ramme af loftfileter.

Plinths for stretch lofter: sorter og indretning

Skørt eller fileter (på tysk betyder "hak") til hængende lofter er et ubetydeligt, men meget vigtigt møbel. Stiften maskerer fastgørelsesledene perfekt og er også et dekorativt element, hvorved loftet og hele rummet ser smukt ud og har et perfekt, færdigt udseende.

tid

Monteret loftsfilet meget hurtigt og praktisk taget uden snavs, som nødvendigvis ledsager enhver reparation. Galteli hjælper med hurtigt og effektivt at undgå problemer, der opstår ved løsning af indvendige problemer. Faktisk er dette deres forskel fra alle slags stik, der er indsat i det eksisterende led mellem væggen og loftet og gemmer det lidt.

For alle modeller, der tilbyder byggeforretninger, kan du anvende en række egenskaber og formål.

Ofte spørger købere hvorfor disse udgravninger er nødvendige. Selvfølgelig kan du undvære dem, men så vil designen af ​​rummet ikke være helt færdig. Når du installerer loftet kan der laves fejl, der med succes skjuler afsatsen. Den store fordel ved fileter kan betragtes som muligheden for at bruge rumbelysningen med små hylder til LED-tape.

For en klassisk stil indstilles en bred takkornise, der perfekt følger skitsen af ​​stukkegods, perfekt, og i stuen, der er designet i højteknologisk stil, vil smalle, strenge fileter til indramning af et strækstof se godt ud. Når man vælger et mønster på baguetter, må man ikke glemme, at vanskeligheden ved at montere hjørnerne afhænger af kompleksiteten af ​​mønstrene på modellerne. Glat filet er nem at installere uden at blive distraheret af detaljerne.

arter

Loftslister varierer i de typer, form og materialer, de er fremstillet af. Husk at huske ikke, at hver sokkel er egnet til montering af loftplade. Hvis du vælger den forkerte model, kan konsekvenserne være meget alvorlige og uoprettelige - designet kan falde fra hinanden, eller lærredet og fremspringet kan ikke kombineres med hinanden.

I dag udbredes skumprodukter, polyurethanfileter og dekorative elementer af plast. Afslutte plasthjørner reducerer tiden for størrelsen af ​​sokler. Ud over disse er der også stik, samt stik. Modellerne af modeller omfatter fleksible, bløde, stive og elastiske produkter.

Skum skum er fremstillet af ekstruderet polystyren skum. Lim til et sådant fremspring skal vælges meget omhyggeligt, da opløsningsmidlerne, som er en del af dette klæbemiddel, kan beskadige strimlens tekstur. Et af funktionerne i dette produkt er maleri af soklen og i alle farver og nuancer.

Der er versioner af dette materiale i form af glatte, præget og multi-tierede modeller. De nyeste muligheder er de mest populære og er involveret i moderne interiør.

Flerfarvede gummipilletter hører også til listerne - de spiller rollen som indsættelse i leddene i loftet. Den mest anvendte til reparation af farver i hvide, røde, blå og brune nuancer. Installation af disse lister kan nemt laves af enhver dygtig ejer uden at ty til hjælp udefra.

Sortene af polyurethan er krumme lister, de kaldes også flashstifter. De er uundværlige i situationer, hvor du ønsker at lave et loft på flere niveauer, der afviger i krumning. Selvfølgelig er denne formning meget dyrere end andre produkter, og det er ikke den eneste ulempe - tungt materiale kan sænke under sin egen vægt over tid, så du skal være opmærksom på dette. Desuden tager installationen af ​​sådanne komplekse lofttempler meget længere tid, men resultatet berettiger sig selv. Ellers er disse elementer praktiske og nemme at bruge.

Dekomaster er den mest populære kombinerede type filet. Det kan være både fleksibelt og slidstærkt og derfor egnet til indendørs arbejde.

materialer

På nuværende tidspunkt er mængden og kvaliteten af ​​materialer, hvorfra basisplader og lister er lavet, utvivlsomt meget bedre og bedre end i den seneste tid. Med enkle og overkommelige materialer kan du opnå gode resultater.

De mest populære materialer til produktion af tagskinner, som anvendes i spændingsstrukturer, er:

Træ og gipsfileter er næsten ikke brugt på grund af montering af monteringskomplekser. Og alligevel udgjorde forskellige segmenter af befolkningen sådanne baseboards. Priserne på træstiften af ​​gran og mahogni varierer mellem hinanden, da de afviger i kvalitet. Træ betragtes som et dyrt materiale, som aristokrater foretrækker at erhverve, da træmodeller giver rummet et raffineret og pompøst udseende.

Forbrugerne foretrækker disse skørtmønstre af praktisk og holdbarhed til enkle skørt. I betragtning af at sådanne baguetter også ser æstetisk glædeligt ud, er de enkle og nemme at rengøre og superstabile til flere skader.

For at understrege sofistikationen og personligheden af ​​stilen i deres hjem bruger nogle brugere stucco og gips. Ikke kun basisplader er lavet af plastgips, men kunstværker.

Styrker og svagheder

Skumplinternes tiltrækningskraft består af budgetomkostningerne, ubegrænset valg af designløsninger og nem installation. De kan nemt gentage stucco og gipselementer. På grund af manglende fleksibilitet, effekten af ​​temperaturfald eller ukorrekt udvælgelse af lim, bryder produktet let og ændrer sin form. Produkter fra skum bøjer ikke, hvilket gør installationen meget kompliceret. Men med utilstrækkelig bøjning af loftfladen kan en sådan model af soklen godt passe.

Nogle læger anbefaler at male materialet umiddelbart inden montering, samt efter installation. Til sådanne fileter skal du kun købe speciel lim. Glem ikke om brandfaren, da dette produkt er et af de brændbare materialer. Polyuretanmodellerne er meget fleksible, holdbare og slidstærke, må ikke absorbere fugt overhovedet og er varmebestandige, de er ikke bange for mekaniske skader, men de er tunge og ikke så billige som andre typer produkter. Gummi er tilføjet til nogle af deres sorter for at opnå visse former.

Holdbarheden af ​​sådanne produkter er mange år. Disse modeller kan være af enhver farve, forskellige typer mønstre og prægninger eller være helt glatte. De limes normalt kun på væggene, mens andre typer må monteres på tapetet. Deres længde i færdig form er omkring to meter. Lav dem ved injektion. PVC sokkel med let installation og billig pris kan nemt brydes og dårligt tolerere sollys, men har et stort udvalg af farver. Godt efterligne sten, træ og andre materialer. Med en lille vægt er det muligt at udføre installationen selvstændigt.

Høj styrke er noteret, hvilket forhindrer skade på produktet. Prisen er fastsat mellem budgettet og vejen og er samtidig overkommelig. På grund af at produktet ikke bøjer, er det ikke muligt at arbejde på ujævne områder. Materialebehandling udføres med en hacksav, mens du skal arbejde forsigtigt og langsomt. Materiale af træ er nu yderst sjældent på grund af dets dårlige anvendelighed, fordi det er svært at fastgøre, fordi det er et tungt materiale, og det klæber ikke godt til at klæbe. Derfor er det nødvendigt at erhverve yderligere værktøjer til montering.

Træet er genstand for forfald og formudbredelse som følge af temperaturændringer. Men ved hjælp af flere lag lak kan sådanne problemer elimineres. Massive træprodukter vil give komfort og identitet. Hvis du vælger et materiale fra dyrt træ, bliver interiøret fyldt med romantikens ånd, der er forbundet med Provence. Et alternativ til træprodukter er gipsplint, som vil bidrage til at skabe et individuelt design af hjemmet. Materialet er ret miljøvenligt og holdbart. For at færdiggøre ensemblet af gipsstrukturer kan du hente stikkontakter og bjælker i sættet. Ulempen ved fakturaen er dens høje omkostninger og mangel på holdbarhed under installationen.

Indretningsmuligheder

For at udføre indviklede og originale projekter har producenter udviklet en række specialdesignede bundplader, der understøtter spændingsfladernes popularitet. Nogle gange sker det, at det i arbejdet er nødvendigt at visuelt forstørre loftet, for at give det en vis lethed og vægtløshed. I dette tilfælde spiller små elementer af indretningen en vigtig rolle: Belysning, som er monteret på bundkortet ved hjælp af hylder og huller. Nogle typer af sokkel har en reflekterende tekstur, som signifikant øger dækningen af ​​hele rummet.

Ved fastgørelse af loftet baguettes mellem væggen og loftet er der en lille afstand, til påfyldning af hvilke indsatser og stik anvendes, som er indretning muligheder. Uden hætter ser plinten ikke så godt ud, fordi disse små elementer rent faktisk glatter alle hjørner, hvilket har en meget positiv effekt på menneskets opfattelse. En række farvede elementer i indretningen giver dig mulighed for at vælge stik, der passer til loftet, og dets elasticitet og styrke forenkler deres installation.

Dekorativ kant på lamellerne hjælper med at fastgøre indsatsen. Til dette er der monteret en lille filet på det fremspring, der er tilvejebragt i konstruktionen, og der er også et spændingsdragt, der er meget praktisk og praktisk. For at passe skal det dekorative element bearbejdes i hjørnerne, skære overskydende, hvilket betyder, at en sådan indsats let kan demonteres, og om nødvendigt vil den blive installeret på samme sted. Det er kun muligt at montere en sådan indsats med en flad overflade, ellers vil alle fejl i væggene være synlige. Med udholdenhed af disse forhold vil det se mere interessant og mere end imponerende.

Har lidt erfaring med at fastgøre en sådan kantsten, kan du udføre dette arbejde uden at tiltrække specialister og derved reducere omkostningerne til materialer og arbejde generelt.

Hvilken er bedre at vælge?

Hvilke slags modeller stadig vælger, afhænger kun af fantasien og evnen til at lytte til dig selv og dine ønsker. Vær altid opmærksom på formålet med rum- og temperaturforhold. Køkkenbagetter er valgt fra materialer, der simpelthen rengøres og ikke ændrer deres farve over tid, det vil sige, bliver ikke gule.

Skirtboards på en limbase kan have en ikke-smal overflade fra 30 til 50 mm. Ved montering af soklen på profilen må bredden af ​​den del, der grænser op til overfladen, ikke overstige 25 mm. Kvalitetskørt skal være både holdbart, fleksibelt, billigt og ikke overvægtigt loftdesignet.

Som regel, når monteringsprofilen er installeret, har fabrikanten allerede sørget for montering af baguetten, og denne mulighed er uden tvivl det bedste. Sådanne muligheder er inkluderet i sæt af spændingsstofsystemer, hvorved indkøb af materialer bliver meget billigere, og fleksibel og elastisk polyurethan er en god bonus for købet. Ved installation af LED-båndet skal der tages højde for et vigtigt punkt: Installationen skal ske i en afstand på 7 til 10 cm fra loftet, så loftet kan tændes rundt om hele omkredsen. Hele båndinstallationen kan tage højst en dag.

Hvis ejeren ikke har besluttet hvilken type produkt du skal vælge, skal du købe den, der er lettere og mere overkommelig. Da fileten ikke limes til loftet, er det bedst at bruge materialet med en stor del, som passer til væggen. Det er altid nødvendigt at vælge et produkt til fordel for produktive materialer.

Monteringsfunktioner

Før du begynder at installere skærmen til loftet, er det vigtigt at bestemme højden på planken og tekstur. Antallet af produkter er valgt ud fra rummet i rummet. Med alt dette er det vigtigt at forstå, at den smalle version ser neater ud som hele strukturen, fordi spændingsfladerne visuelt skjuler højden, og rummet ser lille og trangt ud.

Umiddelbart inden fastgørelsen af ​​fileterne skal du passe på byggeværktøjerne. Du skal bruge et målebånd til måling af modulerne, en monteringskniv, en spidskniv til påføring af kittet, en simpel byggepenneliste, en miterkasse med en hacksav til metal, farvningstråde for at kontrollere materialets og væskens korrekte placering samt en trappelad og ren klude.

Før væggene føjes til strækvasken, skal væggene rengøres af snavs og støv, nivelleres, forsigtigt lægges med en primer og tørres grundigt. Det er tilladt at holde på tapetet kun en skumfilet, mens du under polyuretanversionen skal lave en væg. De samme regler gælder for malede overflader. På grund af produktets tykkelse kan papiret måske ikke modstå, og strukturen vil flyve af, før den kan tages.

Loftposuetter til strækstoffer er fortrinsvis malet med vanddispersionsmalinger og blandinger baseret på latex og akryl. Produkterne vil se smukke og æstetiske ud. Hvis loftfiletet skal males, skal dette ske lige før modellen er limet til spændingsstrukturen. Med andre ord skal loftet være dækket med plastfolie, så maling pletter ikke ødelægger loftet.

Der er to muligheder for fastgørelse af lamellerne. Den første måde - produkterne limes til en ubelagt overflade, uden tapet, den anden - at klæbe direkte på tapetet. Til limning ved brug af gummi lim "Titan" eller monteringslim "Liquid negle". Den anden mulighed er bedre, da fremspringet ikke behøver at blive understøttet, og at vente på, at limet skal indstilles. Desuden er fordelene ved flydende negle soliditet ved påfyldning af leddene samt muligheden for at tilpasse væggene i forhold til loftet for ikke at gentage vægens ujævne kontur med fremspring.

Du kan begynde at vedhæfte materialet helt fra alle vinkler, men først, ved hjælp af en hammer og en kniv, skal du skære hjørner og prøve på væggen. Efter montering påføres klæbemidlet på stangen og presses tæt mod overfladen. Derefter limes de øvrige strimler på samme måde. Samlingerne mellem dem er fyldt med rester af lim, og overskydningen fjernes forsigtigt med en ren klud. Hele processen tager ikke meget tid og udføres på kort tid.

Nyttige tips

Ved montering af loftfyldstoffer skal du overholde nogle regler:

 • For en god placering af fremspringet med væggen skal overfladen rengøres fra støv og primeres. Inden dekoration af væggen med tapet er de mest pålidelige, når de har fastgjort soklen, da den bedst monteres på væggen end på en papirbase. Hvis væggen dog behandles med vandbaseret okker, er det bedre at tage denne handling inden limning af materialet, altid venter på, at malingen tørrer og derefter primerblandingen ved samlingspunktet.
 • Når du køber en sokkel, er det tilrådeligt at tage højde for konfigurationen og stilen af ​​strækloftindretningen. Strikning og montering af planken i hjørnerne uden erhvervserfaring er en besværlig proces. For ikke at ødelægge materialet og ikke blive skuffet, bør du overlade dette arbejde til herrene.
 • Hvis køb af en mere lignende farve og tekstur af soklen ikke blev fundet, så skal den males. Sådan arbejde udføres, før det limes til væggen, ellers kan du ved et uheld ødelægge lærredet og strukturen med maling. Lim skal vælges i henhold til typen af ​​basisplader, da ikke alle klæbende sammensætninger er egnede.
 • Det er uønsket at købe brede lister, for deres gode æstetiske udseende behøver du et stort rum og højt til loftet. Det er også værd at bemærke, at de materialer, som disse fileter er lavet af, er normalt tunge, og installationen vil helt sikkert være kedelig.

Under hensyntagen til alle de foreslåede forslag, bør du altid have din egen mening og ikke være bange for at prøve - så vil alt fungere. Uanset hvilket formål dette uundværlige dekorative element er beregnet til, om ejeren simpelthen vil skjule uregelmæssigheder og pletter eller ændre indretningen af ​​rummet, bliver loftplinten til hævede lofter utvivlsomt det meget "højdepunkt", der så ofte mangler.

Gennemgang af soklen til strækloftet, se følgende video.