Armstrong loftfliser fra 65 rubler. pcs.

Når det drejer sig om at afslutte lofterne for kontorer, indkøbscentre, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og andre offentlige institutioner, opstår problemet med at vælge et praktisk og tilgængeligt materiale. Standardplader Armstrong kombinerer høje funktionelle egenskaber ikke til skade for et praktisk og behageligt udseende.

Hvad er Armstrong loftfliser?

Armstronglofter er fremstillet på fabrikken af ​​firmaet med samme navn. I henhold til den generelt accepterede klassificering klassificeres de som suspenderet. De repræsenterer en præfabrikeret struktur bestående af plader og monteringssystem. Installationen er lavet under niveauet af udkastet til loftet, hvilket gør det muligt for dig at skjule kommunikationssystemet helt fra nysgerrige øjne. Derfor har Armstrong-lofter opnået en sådan popularitet inden for industriel konstruktion.

Til produktion af loftfliser anvendes miljøvenlig mineralfiber, som tilsættes en række bindende komponenter: gips, ler, stivelse og andre.

Hovedfunktionerne i Armstronglofterne omfatter:

 • Ifølge deres tekniske data og ydre egenskaber passer de perfekt ind i ethvert administrativt eller kontorligt rum;
 • deres installation kræver ikke specifikke færdigheder og stor erfaring, det bliver nemt og hurtigt udført selv af en nybegynder specialist;
 • Adgang til kommunikation overlapper ikke, når som helst kan du fjerne enhver komfur og indtaste rummet over loftet.
 • de er nemme at reparere, du skal blot udskifte nogle beskadigede plader med nye;
 • med dem er det meget lettere at fjerne konsekvenserne af brande, oversvømmelser og andre nødsituationer - der er som regel ikke behov for at ændre hele loftet (som f.eks. i tilfælde af GVL, som ikke kan erstattes af dele);
 • de skjuler uregelmæssigheder og mangler i udkastet
 • pladerne kan hurtigt erstattes af andre i henhold til tekstur eller farve, som omgående forvandler rummet;
 • det færdige design forbliver let sammenklappeligt, og alle elementer i det er udskiftelige;
 • de er fuldt klar til brug, de behøver ikke at blive primet, malet eller kittet;
 • De er overkommelige og ekstremt holdbare.

Standard Armstrong Plate Series

Sortimentet af produkter, der tilbydes af producenter af Armstrong-plader, er så bredt, at de adskiller flere serier. Standardkategorien indeholder følgende:

 • Baikal (Baikal) - økonomiplader, som har en hvid overflade med "ormhuller" i sin struktur. Serien er den mest populære og efterspurgte. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis (Oasis) - tilhører også økonomiklassen, mens den har en ret original grov overfladestruktur. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis Plus (Oasis Plus) - adskiller sig fra andre serier ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer af alternerende diameter, hvilket øger pladernes evne til at slukke støj. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Tatra (Tatra) - har en interessant struktur, specklede "revner". Tilgængelig med bordets kanter (Board) og Tegular (Tegular).
 • Cortega (Cortega) - ligner pladerne i Tatra-serien (Tatra). Kan også fås med bord- og tegulkanter.

Armstronglofter kendetegnes ikke kun af de anvendte serier af plader, men også af den måde, de lægges på, hvilket direkte afhænger af de ovenfor nævnte typer af kanter.

Overvej de vigtigste variationer:

 • Tegular (Tegular) - Dette er en plade med en bred kant, de skal monteres i ophængssystemer 24 mm brede.
 • Board (Board) - disse er standardplader med lige ujævne kanter, der kan monteres i systemer med bredder på både 15 og 24 mm.

Det er også muligt at møde plader med en kant af Microlook (Microlook) til ophængte systemer 15 mm brede. Men de er typisk kun for paneler fra specialserier, som vi vil beskrive i detaljer i vores næste artikel.

Baseret på dette er det ikke svært at gætte, at der kun er to typer systemer: 15 og 24 mm brede. De er tilgængelige i hvid, men om nødvendigt kan du vælge og bestille en anden ønsket skygge. Suspension kan være skjult eller synlig. Låse, der gør det muligt at fastgøre pladen, produceret i to varianter: messing og fast stemplet. Den første er af høj styrke.

Tekniske specifikationer for Armstrong Standard Plader

Der er to standardpladestørrelser: 60x60 cm og 120x60 cm.

Deres tykkelse kan variere fra 0,8 til 2,5 cm og vægt - fra 2,5 til 8 kg pr. 1 kvadratmeter, det vil sige pladerne selv er meget lette, næsten luftige.

Standardfarven på alle pladerne er hvid, men på anmodning kan de laves i andre nuancer.

Lad os se nærmere på de tekniske egenskaber ved hver serie Armstrong-loftfliser:

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

False lofter er meget populære for deres tiltrækningskraft, enkelhed og hastighed på installationen, rimelig pris. Armstrong loftfliser bruges som udsmykning i offentlige og boligområder. Oftere er sådanne loftkonstruktioner udstyret i kontorer, indkøbs- og underholdningscentre, børnehaver, skoler og hospitaler. Loftsplader monteres let i rammens celler og om nødvendigt også hurtigt demonteret. Der er mange producenter af loftfliser. De mest efterspurgte Armstrong loftfliser.

Produktspecifikationer

Armstrong loftsplader er lavet af stenuld - en mineralfiber, der behandles på en særlig måde. Sammensætningen omfatter forskellige additiver, der giver panelerne visse tekniske og operationelle egenskaber, der påvirker anvendelsesområdet.

Armstrong loftfliser har tre typer kanter:

 • Tegular er en ende med et specielt trin, der er nødvendigt til lægning på hængende profiler med en hyldebredde på 2,4 cm;
 • Kanten af ​​kanten glat, uden fremspring og trin, anses for universel og egnet til forskellige typer af ophængte strukturer;
 • Enden af ​​Microlook har også et trin, men det er designet til profiler med en 1,5 cm hylde.

Fordele og ulemper ved Armstrong plader

Armstrong loft type har følgende fordele:

 1. Hastighed og nem installation og demontering. Panelerne er simpelthen placeret på rammen af ​​understøtningsprofilerne og kan ikke fastgøres til dem, så hvis det er nødvendigt, kan du reparere eller inspicere kommunikationen gemt bag loftet, fjerne et element.
 2. Panelerne er meget lette (2,7-8 kg / m²), så hele loftkonstruktionen vejer ikke ned overlappningen. Den nøjagtige vægt afhænger af materialet.
 3. Prisen på Armstrong loftssystemer i forhold til andre hævede lofter er lille. Så starter prisen på en plade fra dollaren.
 4. Produkterne behøver ikke særlig pleje. Om nødvendigt kan de males med vandemulsion. Slidte paneler er nemme at udskifte med nye genstande.
 5. Belægningen giver yderligere lydisolering af rummet.
 6. Der er et stort sortiment af fliser med forskellig farve og tekstur, så det er nemt at vælge et produkt, der passer til stil og farve på rummet.
 7. Til fremstilling af lofter anvendes ildfaste materialer, så designet opfylder kravene til brandsikkerhed.
 8. I loftsystemerne kan du installere alle belysningsenheder - raster, indlejret punkt, monteret.
 • hele loftkonstruktionen vil reducere højden af ​​rummet med mindst 80-100 mm;
 • Standard mineraluldplader er ikke vandtætte, og efter oversvømmelse bliver materialet derfor ubrugeligt på grund af hævelse og dækket af pletter og pletter;
 • Materialet modstår ikke betydelige mekaniske belastninger og er ret skrøbelig.

Størrelser og sorter

Hvis vi taler om Armstrong-loftet, er flisens størrelse standard - der er rektangulære produkter med en størrelse på 61x121.9 cm og firkantede elementer med dimensioner på 61x61 cm. Tykkelsen afhænger af materialet og kan være fra 8 til 25 mm. Vægten af ​​et produkt varierer mellem 2,7-8 kg / m² og afhænger af det materiale, hvorfra produktet fremstilles.

Loftflise 600x600 Armstrong er mest populært, fordi rektangulære produkter er mere skrøbelige på grund af deres øgede størrelse.

Det er vigtigt! For at beregne det nødvendige antal firkantede plader til at indrette loftet i rummet, skal du dele rummet i et område med en plade (0,36 m²), det resulterende nummer afrundes.

Paneler sælges i originalemballage. Normalt i en pakke er 8-11 stykker. Afhængigt af materialerne til fremstilling af paneler er der følgende typer plader til Armstronglofter:

 1. Produkter fremstillet af gipsplader bruges til at afslutte loftoverfladen i husholdningsbrug (vaskerum og husstandsrum). De er velegnede til store værelser, fordi de er billige. Disse produkter anvendes dog ikke på steder med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluldspaneler er præget af høje termiske og lydisolerende egenskaber. Derfor bruges sådanne produkter ofte til at afslutte lofterne for koncertsale, hoteller, biblioteker og underholdningscentre.
 3. Aluminiumsfliser er ret lette, praktiske og fugtbestandige, fordi de bruges til installation i svømmebassiner, badeværelser og toiletter. Disse produkter kendetegnes af deres skønhed, holdbarhed og imponerende levetid. Men ulempen er materialets høje pris.
 4. Glasfliser giver dig mulighed for at realisere de forskellige ideer fra designere. De er glatte, matte, hvide, farver, mosaik, flerfarvede og solide farver. Disse produkter er velegnede til montering i lofter i både stuer og underholdningscentre, hoteller, biografer, kontorer, detailhandel og andre offentlige institutioner.
 5. Plastplader er en mulighed for en billig, let og praktisk loftfinish. Fordelene ved disse belægninger indbefatter materialets fugtighedsmodstand og dets modstandsdygtighed over for skimmelskader. Ulempen er, at plastprodukter understøtter forbrænding og udsender giftige stoffer under en brand. Derfor anbefales plastfliser at blive installeret i private lokaler og anvendes ikke på evakueringsruter.
 6. Plader af lamineret krydsfiner er velegnede til steder med høj luftfugtighed. Produkterne varierer i holdbarhed, praktisk og lille vægt. Paneler kan males og males mange gange, hvilket giver dig mulighed for at opdatere loftsbeklædningen efter behov. Krydsfiner er miljøvenlige og udsender ikke giftige stoffer.
 7. Paneler af presset og behandlet pulp har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber. Celluloseborde er velegnet til offentlige, beboelses- og industrilokaler.
 8. Træplader kendetegnes ved æstetisk appel og forbedrede varmeisoleringsegenskaber. Hvis produkterne behandles med speciel antiseptisk imprægnering, kan de bruges på steder med høj luftfugtighed, fordi de ikke er modtagelige for skimmel og råd.

Også på salg er specielle Armstrong belægningsserier:

 • Akustiske plader har stor støjabsorption og bruges i hoteller, filmkonsoller, biblioteker og andre steder, hvor det er vigtigt at reducere støjniveauet. De akustiske paneler af denne producent hedder Sabia, Optima og Ultima.
 • Hygiejniske plader har en speciel antibakteriel belægning og fugtisoleret overflade. Materialet kan vaskes med antiseptiske opløsninger, og dets overflade er ikke modtagelig for ødelæggelse ved rot og støbeform. Disse paneler anvendes i medicinske institutioner og fødevareindustrien virksomheder. De hedder Mylar og Biogard.
 • Fugtbestandige belægninger Keramaguard og Newton anbefales til brug på steder med høj luftfugtighed.
 • Designpaneler Grafi har en usædvanlig tekstur og farve, giver dig mulighed for at skabe i det indre af de originale og eksklusive loftsbeklædning.

Farvning og populære modeller

De mest populære er de hvide plader, som traditionelt anvendes i kontorer, uddannelses- og medicinske institutioner. De er velegnede til interiør i forskellige stilarter og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum.

Men udover de hvide paneler producerer Armstrongs firma produkter af forskellige farver. Så er træplader lavet i flere nuancer af naturligt træ, og plastfliserne har farver fra pastelpalet til rige åbne nuancer.

Aluminiumcoating er krom, guld, sølv og spejl. De er med succes kombineret med de samme produkter med en mat, hvid eller farveoverflade. Plader af en lys mættet skygge vil ideelt set henvende sig til interiører i moderne stil. Hvis et loft er installeret bag et sådant loft, bliver det en yderligere belysningskilde.

De mest populære Armstrong-paneler er:

 • I industri- og kontorlokaler anvendes Baikal-plader oftest. Panelet med en monokromatisk hvid belægning og små ormhuller ser strengt og præsentabelt ud.
 • Oaseplader har en hvid, hård overflade og er også velegnet til offentlige rum og kontorer.
 • Produkter med navnet Tatra er ens i tekstur til Baikaloverfladen, men har forbedrede støjisoleringsegenskaber. Disse plader er tilgængelige med en flad og trang kant.
 • Panelerne fra Prima serien er tilgængelige i seks forskellige overfladetekster. De er med succes kombineret med forskellige lejeprofiler, modstandsdygtig over for mekaniske skader og en imponerende levetid. Produkter fra denne serie er fugtbestandig og god lydabsorption.

Fotofliser kan påføres fliserne. Disse paneler vil være en ægte udsmykning af loftet. De er normalt placeret i den centrale del af rummet, og almindelige monokrome paneler er monteret rundt om rummet.

Suspenderet lofter Armstrong (Armstrong)

Armstrong-minerallofter er klassificeret som modulære. Komponenter til hævede lofter kan opdeles i to grupper: dele, hvorfra metalrammen er monteret, og direkte dekorative moduler (600x600 mm, 600x1200 mm).

Armstrong-loftfliser fremstilles i Det Forenede Kongerige fra presset mineraluld. De har fået popularitet over hele verden. Hovedårsagen er det gunstige forhold mellem pris og kvalitet. De har en størrelse på 600x600mm eller 600x1200mm. Lavet med forskellige kanter:

 • Board (Board), mens pladerne ligger i spidsen med ophængningssystemet;
 • Tegular (Tegular), hvor loftspladerne stikker ud fra ophængningssystemet T-24;
 • Microlook (Mikroluk) - plader med fremspring på rammen T-15.

Foto lofter Armstrong i det indre:

Kategorier Armstrong mineraluldsplader

Vores katalog præsenterer forskellige kategorier af Armstrong plader til hævede lofter. Afhængig af deres egenskaber er prisen også dannet. Men loftet på en kategori vil blive en pålidelig og smuk måde at dekorere loftet på i forskellige værelser, det være sig et hus, kontor eller hall, for eksempel et hotel.

 • "Economy" klasse - produkter med standardegenskaber ved holdbarhed, lydisolering og fugtighedsbestandighed. Monteret i værelser med normale driftsforhold. Anbefales til dekoration af kontorer og forretninger, butikker og skoler, sportscentre og hoteller;
 • funktionelle produkter opfylder de højeste tekniske standarder og er beregnet til installation i lokaler med særlige krav. Besidder høje fugtighedsbestandighed, slagfasthed, lydisolering og ting;
 • fugtisolerende - købsplader i denne kategori giver mening, hvis lofterne er installeret i svømmebassiner, vaskerier, hospitaler, på terrasser;
 • akustisk - anbefales til udsmykning af koncert- og teatersale, restauranter og klubber, industrielle faciliteter;
 • hygiejniske lofter - designet specielt til brug i mad og medicinske områder. Dækket med specielle bakteriedræbende opløsninger;
 • designer - produkter er kendetegnet ved originalt design og bruges hvor det er nødvendigt at skabe et unikt interiør.

Fordele og funktioner

For det første har produkter fremstillet af mineraluld høj hastighed for brandsikkerhed og miljøsikkerhed. Armstrong loftspaneler er holdbare, holdbare og pålidelige.

For det andet tilbyder Armstrong et bredt udvalg af mineralske loftfliser. Produkterne varierer ikke kun i tekniske egenskaber, men også i udseende (farve og tekstur).

For det tredje kan omkostningerne ved pladerne defineres som overkommelige.

Mineraluldspaneler har dog en ulempe - materialet er "bange" for vand og slibemidler. Af denne grund kan den kun rengøres med tørre svampe eller støvsuger, men da støv indsamler hovedsageligt på loftet, er rensning tilstrækkelig.

Bestil plader til et falskt loft Armstrong i vores firma (spørg vores ledere om mulige kampagner og rabatter).

Armstrong loftfliser

Armstrongs suspenderede loft er kendt selv for almindelige brugere langt fra konstruktion og dekoration. Produktet er lavet af mineralfiber og har et attraktivt udseende, anstændige egenskaber. Armstrong loftsplader er hurtigt monteret, har 100% vedligeholdelse, maskeringsfejl på gulve, kommunikation og højdeforskelle. Før installationens tilpasning er det ikke nødvendigt at demontere den eksisterende vinkel. Materialet har fordelene ved:

 • lav pris
 • hygiejne
 • miljøvenlighed
 • praktisk

Armstrong loftspaneler er velegnede til at skabe lofter til boliger, industrielle, administrative, kontor- og erhvervslokaler. Den største fordel ved Armstrong-paneler er modularitet.

Armstrong loft modifikationer

Fabrikanten fremstiller produkter med flere typer frontflader:

 • glat - helt perforeret
 • ekstra mikroperforeret - højst 1% åbent rum, åbninger med en diameter på 0,7 mm
 • mikroperforeret - åben 22% af rummet, hul diameter 1,5 mm
 • standard perforeret - 16% åbent rum, 2,5 mm huller

For Armstrong loftsfliser afhænger prisen af ​​deres type:

 • Economy klasse - Ændringer af Oasis, Cortega, Oasis +, Tatra, Bajkal er billigere, giver betydelige besparelser med store mængder lofter
 • Prima klasse - modstandsdygtig over for skader, øget akustik, fugtmotstand, dekorativ strukturering, denne kategori omfatter Prima-modeller af seks samlinger: Fine Fissured, Adria, Casa, Cirrus, Plain, Duna +
 • fugtighedsbestandige - samlinger Mylar, Newtone Residence, egnet til brug på våde områder, hyppige ændringer i mikroklimaet
 • akustiske modifikationer Neeva, Frequence har øget støjabsorption, egnet til kontorer, logistikvirksomheder, handelsgulve
 • Hygiejnisk - Bioguard produktlinje til medicinske institutioner, sundhedsafdelinger, fødevareindustrien
 • designer - samlinger af Visual, Cellio, Graphis Lineær, Cirrus Image er meget forskellige fra kontorlofter, har høj kunstnerisk værdi, bruges til at dekorere diskoteker, barer, restauranter, kontorer, understrege rigdom, institutionens smag

Loftsplader til badeværelset monteres helt enkelt som kontorlofter, men deres dekorative del er beskyttet af et lag af laminat mod skade under drift i aggressive omgivelser.

Original Armstrong plader

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong-loftfliserne er fremstillet under streng kontrol, med god grund, at de alle har CE-mærkning - overholdelse af europæiske standarder.

Armstrong hængende loftfliser er lavet af mineralfiber af højeste kvalitet, fri for fremmedlegemer, ensartet i tykkelse og helt sikkert for helbred.

Armstrong plader har flere priskategorier:

- Økonomi linje: Armstrong Bajkal, Retail og Oasis.

- Gennemsnitlig prisklasse: Almindelig, Dune, Puria, Optima, Perla.

- Designlofter: Baldakin, Metal, Madera.

Armstrong-serien omfatter specialophængte plader: til medicin, våde rum og værelser, hvor der stilles ekstraordinære brandsikkerhedskrav. Derudover giver Armstrong garanti for deres plader, hvilket bekræfter deres absolutte kvalitet. Du kan sammenligne priserne på Armstrong komfurer fra forskellige producenter her.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

Nedhængt loft - en hurtig mulighed for at placere planen. Enkelt design, ingen grund til at basere grunden, rimelig pris - ikke en komplet liste over de fordele, som loftet fliser Armstrong. Det ser trimmen pænt ud, selv kvadrater er vedligeholdelighed. Hvilke andre træk ved udseende, typer og former for frigivelse - lad os tale om dette mere detaljeret.

Fordele og ulemper

Den væsentligste kendetegnende faktor er konstruktionens hastighed. Armstrong-hængende loftfliser kræver ikke, at loftet skal færdigbehandles, og bag systemet kan du skjule alle ledninger, rørledninger og andre kommunikationselementer.

Fordelene ved fliser omfatter:

 • Installationseffektivitet: fliserne holder simpelthen inden for laths, om nødvendigt erstattes det også med en ny;
 • letvægt: 1 m2 vejer 2,7-8 kg, det hele afhænger af typen af ​​foring;
 • rimelige omkostninger i sammenligning med andre færdigvarer
 • manglende omhu: du kan male med vandbaseret maling eller erstatte elementerne helt;
 • god lydisolering;
 • bredt tekstur og farve sortiment;
 • tilgængelighed af installation af ethvert belysningssystem
 • brandsikkerhed.

Hvad angår minusserne har Armstrong få af dem ved loftet:

 • sænkning af loftets højde med 8-10 cm;
 • dårlig fugtmodstand, men ikke med valg af særlige typer varer;
 • skrøbelighed, skørhed med fysisk indvirkning.

Det er ikke nok minusser, alle er blokeret af prisen på en indretning.

Nøglefunktioner

Den krævede type loftplader er lavet på basis af mineralfiber. Råvarer er fremstillet af stenuld, som har gennemgået særlig behandling. Tilsætninger i form af polymere additiver og andre fyldstoffer beriger det endelige materiale med forskellige fysisk-mekaniske og operationelle egenskaber.

Der er tre typer kanter af det færdige produkt:

 1. Board. Disse er kvadrater med en udjævnet kant, der passer til eventuelle ophængte loftsstrukturer.
 2. Tegular. Edge med en trængt kant. Anvendes i systemer med en hyldebredde på 24 mm.
 3. Mikrolook. Kant med trækramme til loftophængede systemer med en hyldebredde på 15 mm.

Størrelser af plader

Armstrong standard loftfliser størrelser kan være 600x600 mm, 600x1200 mm. Loftflise 600x600 Armstrong 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr 1 m2. Parametrene af tykkelse og vægt afhænger af typen af ​​materiale af elementer, funktionelle formål. Afvigelser i størrelser er tilladt: 610x610 mm, 610x1219 mm. Firkantede plader anses for mere populære, rektangler er skrøbelige.

For at bestemme mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at vende mod loftet, er rummets rum (loftplanet) opdelt af indikatoren for arealet af en flise. Når du køber, bør du overveje lageret til trimning, brud på elementer (+ 5-10%). Emballagen består af 20-24 stykker fliser, mængden afhænger af produkttype.

Varianter af materialer

Mineralfiber er billigt, men ikke det eneste råmateriale, hvorfra Armstrong-lofterne er lavet, typerne af plader er forskellige:

 1. Gipsplader. Materialet er velegnet til møderum med normale eller lave fugtighedsniveauer. Materialet er ikke fugttæt, så det anbefales ikke at bruge det i badeværelser eller køkkener.
 2. Mineraluld. Fordelene ved produkter i varme- og lydisoleringsegenskaber. Sådanne Armstrong loftpaneler er monteret i koncertsale, teatre og andre rum, hvor der er behov for en akustisk effekt.
 3. Aluminium. Sterke og praktiske plader, modstandsdygtig over for vand, ild. Kan monteres i værelser med et hvilket som helst niveau af fugtighed. De høje omkostninger betaler sig med en lang levetid, fraværet af korrosion og bevarelsen af ​​æstetisk appel.
 4. Glas. Den oprindelige mulighed for indretning. På grund af dets holdbarhed, kan modstandsdygtighed mod kemiske, temperatur-, fugtighedsvirkninger, glas anvendes overalt. Materialets skrøbelighed dikterer imidlertid dets omfang. Armstrong-type glasloft kan skelnes mellem mat, glans, solid, fragmenteret, mosaik og andre.
 5. PVC plader. Billig, praktisk materiale, der er egnet til dekoration i lokaler af enhver, herunder industrielle formål. Plast er et vandtæt, brandhæmmende produkt, der tolererer temperatursvingninger godt og er ikke udsat for rotting, korrosion. Men der er en minus: med en stærk varmeplade kan smelte og frigive skadelige forbindelser i luften.
 6. Fra lamineret krydsfiner. Meget god mulighed for værelser med høj luftfugtighed. Økologisk renhed af produkter suppleres med letvægten af ​​panelerne, anvendelighed og en mellemlang levetid. Lamineret beskyttelsesfilm beskytter fragmenter mod støv, beskadigelse, mens de forbliver lette og nemme at montere / demontere.
 7. Papir. Et af de mest krævede materialer til tørre rum, hvor der kræves høj lydisolering. Trykpapir absorberer støj godt, udsender ikke og overfører ikke varme, absorberer overskydende fugt og frigiver vanddamp, hvis luften i rummet er for tør. Budget prislappen - et ekstra plus.
 8. Wood. Helt dyrt materiale med høje praktiske egenskaber: varmeisolering, støjisolering. Lamellernes æstetiske appel er også en fordel. Derudover behandles pladerne i produktionsprocessen med antiseptiske og antifungale forbindelser, der øger modstanden mod fugt, varmluft og damp, så trækvadre kan monteres i bad, sauna og andre rum med udsving i temperatur og fugtighed.

Armstrong Populære Loftsplader

Ud over materialet er lamellerne forskellige i farve, tekstur. De mest populære er de følgende modeller:

 1. Baikal. Du kan lære af det karakteristiske mønster: sorte prikker er spredt over det hvide felt i en kaotisk rækkefølge. Ofte brugt i kontorer.
 2. Oasis. Hvid plade med en grov overflade. Det ser smukt ud, men ikke egnet til støvede værelser.
 3. Tatra. Mønsteret ligner det af Baikalfliserne, men med høje niveauer af støjisolering. Fås med Edge Board, Tegular.
 4. Prima. Pris på fliser fra $ 0,2-0,5. Omkostningerne skyldes forbedret ydeevne:
 • universalitet - det er kombineret med alle typer af en kant;
 • modstand mod mekanisk skade
 • lang levetid
 • høj akustisk ydeevne;
 • fugt modstand;
 • 6 muligheder for frontoverfladen.

Produktprogrammet fortsætter med den specielle Armstrong-pladeserie:

 • akustisk (Ultima, Optima) - for at reducere støjvirkninger;
 • hygiejnisk (Biogard) med en glat overflade og antibakteriel belægning, vist til medicinske institutioner, fødevaregenstande;
 • fugtresistent (Newton);
 • designer (Grafis) - for at oprette oprindelige lofter.

Farve løsninger

Mange kunder er overraskede over at høre, at Armstrong loftsfliser ikke kun er tilgængelige i hvidt, men også i en anden farve. Hvid er favorit af kontorer, hvor det er nødvendigt at skabe plads, visuelt forøge lofter og fylde værelser med lys. Imidlertid tilbyder virksomheden en bred vifte af farvestoffer: fra creme og guld til mørkebrunt.

PVC fliser er lavet i pastelfarver, aluminiumsplader er forkromede, poleret til en spejl finish. En klar plus del i muligheden for at kombinere forskellige elementer: PVC og træ, aluminium og glas. Takpanelerne tillader også anvendelse af fotoudskrivning, mosaikdisplay. Farveløsninger i dette tilfælde vælges til smag af køberen.

Interiører fliser på badeværelset

I betragtning af mulighederne for lamelllayout er det vigtigt at bemærke: Armstrong-lofter er kombineret med alle belysningsarmaturer. Producenten tog sig af oprettelsen og produktionen af ​​specielle gitterstrukturer til indbyggede lamper.

Facing lofterne i badeværelset, bør du vælge produkter med høj fugtighedsbestandig ydeevne, i dette tilfælde vil flisen vare lang tid. Originale hængesystemer med glaspaneler, fotoudskrivning, designerberegninger. Spejlede aluminiumsfliser øger visuelt rummet, og indbyggede lys giver en god lyseffekt.

Armstrong loftfliser

Nedhængt loft er et af de mest populære, billige og praktiske designmuligheder for kontor-, industri- og andre lokaler. Den glatte overflade opdelt i små firkanter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert rum, skjule uregelmæssigheder, revner og andre mangler i loftet.

I dag er der mange virksomheder på byggematerialemarkedet, der producerer loftsbeklædning af forskellige funktionelle formål. En af de mest succesrige og eftertragtede er Armstrong. Armstrong loftsflise er en økonomisk, smuk og moderne løsning til ethvert kontor.

Særlige egenskaber

Hvordan er loftflisen anderledes end andre belægninger? Den første og meget vigtige fordel er, at det præfabrikerede ophængte system giver dig mulighed for smukt at dekorere selv et meget ujævnt loft for at skjule revner, chips og andre fejl.

Fordelene ved Armstrong fliser omfatter:

 • Installationshastighed (flisen er simpelthen lagt på ophængningssystemet, den kan til enhver tid fjernes og udskiftes med en ny om nødvendigt);
 • lysstyrke (1 m2 fliser vejer fra 2,7 til 8 kg afhængigt af materialet);
 • lav pris (sammenlignet med andre materialer, såsom jernbane eller hængende loft);
 • let vedligeholdelse (mineralfiberfliser kræver ikke særlig pleje, efter nogle år kan det males med vandbaseret maling eller blot erstattes med en ny);
 • ekstra lydisolering;
 • en bred vifte af plader med forskellige teksturer og rige farver;
 • brandsikkerhed;
 • muligheden for at bruge nogen lamper.

Blandt ulemperne indgår:

 • reducer loftets højde med ca. 8-10 cm;
 • lav fugtighedsbestandighedskoefficient (gælder ikke for specielle typer af plade);
 • skrøbelighed og skrøbelighed.

karakteristika

Armstrongs mest populære og billige loftfliser er lavet af mineralfiber (specielt forarbejdet stenuld). Særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå fliser med forskellige operationelle og fysisk-mekaniske egenskaber.

Plader fås med tre forskellige typer kanter:

 1. Bestyrelse (plade med glat kant, universelt egnet til forskellige typer af ophængningssystem);
 2. Tegular (plade med et trin, der anvendes til et ophængningssystem med en hyldebredde på 24 mm);
 3. Microlook (plade med et trin, kompatibel med et ophængningssystem, hvor bredden på hylden er 15 mm).

Den producerede flise har standarddimensioner på 600 * 600 mm eller 600 * 1200 mm, tykkelse - 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr. 1 m². m.

Varianter af materialer

Mineralfiber er en meget populær, men ikke det eneste materiale til at skabe Armstrong-loftfliser.

Samlinger af dette mærke omfatter en plade af følgende materialer:

 1. Gipsplader. Dette materiale er perfekt til efterbehandling af husholdningsrum og bryggerier med stort volumen. Flisen er ret demokratisk til prisen. Anbefales ikke til brug i rum med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluld. De vigtigste fordele ved pladen af ​​dette materiale er en høj lydisolering og varmeisoleringsevne. På grund af dette er pladen ofte brugt i koncertsale eller studier.
 3. Aluminium. Let, praktisk metalflise er ikke bange for vand overhovedet, så det er perfekt til overfor badeværelser eller værelser med høj luftfugtighed. Aluminiumsfliserne har høj holdbarhed, holdbarhed, æstetisk appel. Af minerne - den relativt høje pris sammenlignet med modparter fra andre materialer.
 4. Glas. Fremragende materiale til udførelsen af ​​de mest modige og originale design ideer. Glasloftet kan være frostet eller blank, solid eller brudt i små stykker af en mosaik, monofonisk eller flerfarvet. Glasfliser ser godt ud ikke kun i stuen, soveværelset eller køkkenet, men også i underholdningscentre, biografer, natklubber.
 5. Plast. PVC fliser er et billigt, praktisk og smukt materiale til udsmykning af loftet. Fordelene ved materialet indbefatter modstand mod fugt og udseendet af mug. Ulemper: høj brandfare og frigivelse af skadelige stoffer under forbrænding. Derfor anbefales det at installere sådanne fliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Fremragende mulighed for våde værelser. Fordele ved materiale: lethed, praktisk, holdbarhed. Dette materiale er let malet, loftet kan opdateres så ofte som du ønsker. Materialet er miljøvenligt og sikkert for andre.
 7. Affaldspapir. Brugt trykpapir er perfekt til opbygning af lyd- og varmeisoleringsplader til boliger, offentlige og industrielle lokaler.
 8. Wood. Fremragende varmeisolering og æstetisk appel er de vigtigste fordele ved et træloft. Forbehandling med specielle midler mod udseende af svamp og skimmel gør det muligt at bruge en sådan komfur selv i værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer).

dimensioner

Armstrong loftsfliser er tilgængelige i to hovedstørrelser: 600x600 og 600x1200 mm. Den første mulighed er meget mere populær på grund af den kendsgerning, at den rektangulære flise adskiller sig fra kvadratet med markant større brølhed.

Disse er velkendte figurer, som faktisk adskiller sig fra de faktiske (610x610 og 610x1219 mm). Tykkelsen af ​​fliserne kan variere afhængigt af materialet og dets funktionelle formål fra 8 til 25 mm.

For at bestemme den krævede mængde plade til udsmykningen af ​​loftsbeklædningen er det nødvendigt at opdele sit areal ved arealet af en plade og tilføje en lille margen til affald og skæring.

Populære modeller

Armstrong Company tilbyder et bredt og varieret udvalg af plader til boliger og industrielle lokaler. Pladen kan have forskellige størrelser, afvige i fremstillingsmateriale, egenskaber, farve, tekstur.

Armstrong Loft

Armstrong hævet loft den hurtigste og mest rentable løsning

Loftet er et stort åbent rum i rummet, som nødvendigvis tiltrækker opmærksomhed. For at arrangere det med smag, gavn og bekvemmelighed, ville den bedste løsning være at købe et hæftet loft. Hvad er - Armstrong type loftslofter?

Loft Baikal (aka Armstrong, navnet på producenten er blevet et husnavn for denne samling) - dette er et sæt til beklædning loftsbelagt dækket. Faktisk er det en letvægts præfabrikeret struktur lavet af en forstærket ramme og stive fibrøse eller metalplader, som er monteret på bøjler i den ønskede højde. Et sådant loft ville være ideelt til ethvert kontorlokal og er ikke mindre praktisk hjemme.

Hvad er fordelene ved Armstrong-loftet?

 • miljøvenlighed, sikkerhed. Pladerne er komprimeret papir, ofte perforeret, så dette loft giver naturlig ventilation og udsender ikke skadelige stoffer i luften.
 • tilgængelighed. Distinguished hængende loft Armstrong pris. Dette design er samlet fra enkle komponenter og kræver ikke store udgifter, og derfor er Oasis-loftet betragtes som en ideel løsning til reparationer med et beskedent budget.
 • enkelhed. Installation af et hængende loft af denne type er elementært og kræver ikke obligatorisk deltagelse af specialister. Dette design kan nemt installeres eller repareres af dig selv. Derudover monterede loftet armstrong baikal uden vanskeligheder lys, ventilation og andre elementer.

Style. Med al den beskedenhed af denne mulighed ser det ud til at være temmelig imponerende, pænt og godt vedligeholdt. Armstrong metal loftramme ser ud som en elegant finish på baggrund af behagelige fliser.

Convenience. Suspenderede lofter kan skjule underkonstruktioner, såsom ledninger og andre indlejrede systemer. Desuden er loftpladerne let fjernet, hvis det er nødvendigt, hvilket giver adgang til skjulte elementer.

Er der nogen ulempe for Armstrong-loftet?

Blandt svaghederne er der et par punkter, der simpelthen ikke kan komme til konceptet med din reparation:

 • Et sådant loft er ekstremt lineært. Dvs. huset og pladerne kan ikke tilpasses til bøjning af former, designet indebærer en rektangulær form. Et sådant spørgsmål løses ved hjælp af yderligere materialer: for eksempel kan afrundede hjørner lukkes med et bræt eller gipspladfragment.
 • Åndbar papirplader er ikke 100% vandafvisende, så denne løsning er ikke egnet til et badeværelse eller andre dampe. Men hvis du nøje overvejer valget af "grade" fliser, og dette problem kan undgås. Produkterne har passende mærkning, hvilket gør valget nemt.

Armstrong hængende loft enhed: Hvad er inkluderet?

Strukturen af ​​det hængende loft Armstrong omfatter følgende komponenter:

1. Aluminiumsprofiler til rammen med 2 eller 3 typer:

 • bærende, det vil sige guider. De skal købes i et stykke i rummets dimensioner og dække pladsen korrekt.
 • skillevæg, der er tværgående, som danner et gitter til overlappende fliser. Disse profiler svarer til pladens format og har en længde på 60 og 120 cm. Nogle gange køber de to forskellige typer af sådanne profiler: Til bunden af ​​gitteret 120 cm hver og "knuse" dem i halve lysekanter.

Reiki frigives straks med perforeringer, så de klæber fast til fastgørelsesorganerne så behageligt som muligt og forbindes med riller til hinanden. Designet er fastgjort i den ønskede højde.

2. Fastgørelsesanordninger:

 • hook hangers i flere mulige formater. Det er valgt individuelt til dit projekt, normalt kan konsulenten hjælpe med udvælgelsen.
 • skruer eller dowel-negle til styrkelse, i overensstemmelse med basismaterialets kontaktmateriale.

3. Plader. Faktisk er pladen til opførelsen af ​​et sådant loft særligt og købes med et sæt. Normalt er Armstrong loftplader taget med en lille margin for mulig udskiftning i tilfælde af behov for reparation med tiden.

Lad ud sådanne fliser af flere slags. Forskellige producenter har forskellig produktmærkning, men denne division vil være omtrent overalt:

 • Økonomi mulighed - de mest enkle pæne fliser af forskellige teksturer og farver, med perforering og uden. Den ideelle budgetløsning til ethvert kontorlokal.
 • Medium, forbedret. Disse plader har forøget fugtmodstand og styrke.
 • Specialklasse. Blandt dem er der vaskbare muligheder, der er specialiserede til industrielle lokaler, og også hygiejneplader, der er beregnet til afslutning af lofter i medicinske institutioner og i fødevareproduktion, hvor regelmæssig sanitær behandling er nødvendig.
 • Dekorativ type. I modsætning til de sædvanlige plader, der produceres i en lys skygge, fremstiller de også forskellige stiliserede løsninger: glas, metalliseret, dækket med farvet film med et mønster.

Generelt kan du nemt bestille det design du har brug for: På basis af en standard flise ved hjælp af ekstra materialer kan du opnå et unikt mønster eller en tekstur. Distinguishes such suspended ceiling pris: Armstrong oasis loft, for eksempel en af ​​de mest enkle og økonomiske muligheder, men der er også smarte spektakulære versioner. Ofte byder designerne på at lave en "ø" af blanke fliser med billedet af skyer eller en trækron: Et sådant loft ser levende ud i det offentlige rum og med designerreparationer i en lejlighed.

Armstrong hævet loft installation og omkostninger

Mange købere er interesserede i spørgsmålet om pris, når de planlægger et budget til reparationer. Lad os se, hvor meget forbrugsstoffer og penge der er behov for at installere et sådant loft.

Ved beregning af estimatet for Armstrong-lofter er prisen pr. M2 taget som basis. Det er nødvendigt at måle rummets dimensioner og beregne:

 • længden og antallet af nødvendige profiler af alle typer
 • antal plader
 • fastgørelsesvolumen

Hvordan forstår du hvor mange fastgørere du har brug for? Ved overlapning er profilstangen fastgjort for hver 50 cm for pålidelighed, og det beregner derfor antallet af dowels og selvdrejende skruer. Hvad angår suspensioner, er det nødvendigt at afklare funktionerne af en passende type, men i gennemsnit er det samme led på en halv meter.

Hvis du leder efter en mere pålidelig løsning, anbefaler eksperter Baikal. Profilstrimler i dette tilfælde er stærkere, og fliser er mere perfekte. Men loftet skelnes af Baikal-prisen, denne mulighed vil koste mere.

Uanset hvad du vælger og uanset hvordan prioriteret, vil det være nyttigt for dig at udforske det brede udvalg af Armstronglofter: fra enkle, diskrete og økonomiske muligheder til æstetisk luksuriøse og teknisk optimerede versioner. Overvej alle dine ønsker og behov vedrørende:

 • lydisolering
 • fugtighed
 • sundhed
 • design
 • budget - og lav dit valg

For at købe Armstrong ophængt loft - bare send en anmodning

Lederen af ​​vores onlinebutik House Mixes hjælper dig med at forstå mærkning og vælge den bedste mulighed med ethvert budget.