Karakteriserer de akustiske produkter "AKMIGRAN" og "AKMINIT"

AKMIGRAN. Kode "OKP 576255" - Akustiske plader af mineralsk bomuld på stivelsesbinder af typen "Akmigran"

GOST 23499-79 "Materialer og produkter, lydabsorberende og lydisolerende. Klassificering og generelle tekniske krav.

Akmigran mineraluldpladerne er lydabsorbenter lavet af granuleret mineraluld med stivelsesbinder ved støbning og efterfølgende tørring af produkter. Det er netop den nøje overholdelse af produktionsteknologien, der garanterer de nødvendige akustiske parametre.

Akustiske plader "Akmigran" er produkter med fuld fabriksberedskab med en stiv struktur.

Acuminit mineralplader "Akminit" ligner "Akmigran" med hensyn til fremstillingsteknologi og egenskaber. I modsætning til sidstnævnte er Akminit-plader støbt af en blanding med større luftfugtighed, som når 400% (halvvåd metode) ved at komprimere den på et transportbånd med pressevalser, idet noget vand presses ud.

Mineraluld er granuleret og korn med en størrelse på 2-15 mm og en vægt på ca. 100 kg / m2 opnås. Et bindemiddel bestående af stivelse og kaolin hældes med koldt vand og brygges i en blander, hvor blandingen opvarmes til 85-90 ° C. Derefter tilsættes en lille mængde borsyre eller borax til bindemidlet, som er massestabilisatorer. Fremstilling af en blanding af granuleret bomuld og pasta bindemiddel, taget i forholdet 1: 3 efter vægt, fremstilles i en skrueblander.

Den halvtørre blanding dannes af to transportbånd, der bevæger sig med forskellige hastigheder. Dette giver dig mulighed for at få produkter med små revner, hvilket øger deres lydabsorberende egenskaber. Tørring udføres ved en temperatur på 140 ° C i 16-18 timer. Derefter bliver produkterne poleret, skåret og malet.

Aftagning af pladerne efter tørring udføres ved forskellige metoder. For at sikre en hård overflade behandles plader med slibende materialer, huller bores, tænder med stumpe kanter presses ind i pladens overflade, hvilket fører til dannelse af revner.

En semi-våd metode til fremstilling af plader er noget vanskeligere i den forstand at styre støbeprocessen end en halvtørre, men samtidig har den flere fordele. Produkter opnås med noget større styrke (Rgdg til 1,5 MPa). Lavere bindemiddelforbrug, kortere tørretid, produkter, der er mindre udsatte for vædning.

Dimensionerne af pladerne "Akmigran" - 600x600x20 mm. Deres gennemsnitlige tæthed er 350-400 kg / m_, lydabsorptionskoefficienten er 0,7-0,9. Pladerne er lavt hygroskopisk og ikke brændbart materiale.

Den gennemsnitlige tæthed af Akminit er 350-400 kg / m3. Lydabsorptionskoefficient på 0,4-0,8 i området 200-2000 Hz. Fås i skiveform.

Mulige teksturer: striberet, perforeret, kaotisk.

Mineraluld frostglas

Pladerne er konstrueret til beklædning af lofter og vægge (ikke under 1,8 m fra gulvfladen) i offentlige og industrielle bygninger med en relativ luftfugtighed på ikke over 70%. Placeringen af ​​lydabsorberende produkter med den største effekt giver mulighed for fuldstændig dækning af loftet med akustiske paneler og paneler. Hvis kun delvis dækning er mulig, er det tilrådeligt at placere panelerne tættere på væggene, hvor lydens energitæthed er størst. Overfladen af ​​loftet over lydkilden skal også lukkes.

I høje og smalle rum er det normalt ikke nok kun loftfliser, og hvis støjkilden er placeret tæt på væggen, skal overfladen bagved også være dækket af et akustisk panel. Følsom over for mekaniske stresspaneler placeres i de øverste dele ved siden af ​​loftet.

Forskel Akmigran og Armstrong

GKL eller GVL - hvilket er bedre at købe til reparation.

GKL eller GVL - som er bedre at købe til reparation For at skabe det perfekte interiør, skal du arbejde hårdt på forberedelsesstedet. Ofte er det nødvendigt at niveauere væggene eller skabe.

Gipsfiberark har bred anvendelse til forbedring af lokaler til forskellige formål. Den bruges til både lofter, og til understøtningsflader og forskellige omslutningsstrukturer. Fysiske egenskaber tillader det at blive brugt i værelser med høj luftfugtighed, utilstrækkelig opvarmning, i lokaler, der kræver forbedring af lydisoleringen. Den kan bruges både i vægbeklædning, bygningskomponenter, montering af lofter og på gulvisolering.

Hvilken gipsvæg er bedre: Volma eller Knauf - sammenligning og anmeldelser.

Hvilken gipsvæg er bedre: Knauf eller Volma. Sammenligning af materialer, egenskaber, anmeldelser, anmeldelser, nyttige billeder og videoer. Tips om hvordan man vælger gipsplader til efterbehandling.

Gipsplader "VOLMA" er lavet med en tynd kant, takket være, at ledsamlingen efter at have udført kittens arbejde bliver usynlig. Formen af ​​enderne er rektangulær, overfladen af ​​arket er helt fladt.

Armstrong hævet loft: fordele og egenskaber.

Trods det faktum, at navnet på vores hævede lofter Armstrong er blevet et husnavn for vores forbruger, er det umuligt at endda alt mineral.

Armstrong farvet loft

Forskellen mellem fliser og porcelæn.

Flise - kaldet keramiske fliser i livet. Det er et solidt materiale, der anvendes i bolig- og boligområder. På grund af mangfoldigheden.

Flisen er ideel til vægge i badeværelset, den kan bruges som køkkenforklæde. Du bør ikke sætte fliser på gulvet på grund af dets utilstrækkelige styrke. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du bruge en matte flise, idet glans slides hurtigt og taber sit oprindelige udseende, og når det bliver vådt bliver det meget glat, og du risikerer skade. På grund af lav vægt er fliser egnet til påføring på gipsvæg.

Konstruktioner af gipsplader - teknologisk produktionsrækkefølge.

Strukturer lavet af gipsplader - teknologisk produktionsrækkefølge. Gipsplader som byggemateriale skelnes af sådanne egenskaber som unikhed og alsidighed. Udfør.

 • Loft gipsplader;
 • Væggips;
 • Monteret loft GCR i to lag.

Knauf (Knauf) og Volma Gypsum tunge-og-rille plader - hvis tunge højderyg er bedre.

Knauf (Knauf) og Volma Gypsum tunge-og-rille plader - hvis tungen og rillen er bedre I dag anvendes højteknologiske og moderne materialer, som tidligere anvendes, ofte til reparationer og konstruktion.

 • længde 900 mm;
 • bredde 300 mm;
 • tykkelse 80 mm.

Det nedhængte loft på Grilyato er et stilfuldt og letvægts honeycomb loftdesign.

Hængende loft Grilyato - en stilfuld og letvægts cellulær struktur i loftet. Med lofter kan du få en glat overflade uden brug af pudsning og kittens arbejde. One.

Det er meget vigtigt at lave et installationsdiagram, fordi det med hjælp er meget nemmere at udføre arbejdet.

GVLV - Tekniske egenskaber og brug af materialet.

GVLV - Tekniske egenskaber og anvendelse af materialet Fugtbestandige gipsfiberark er et miljøvenligt, vejrtrækningsmateriale. Høje tekniske egenskaber gør området til dets.

GVLV ark (vægt - fra 39 til 43 kg) er en nyhed inden for reparation, som er udviklet som et alternativ til gipsvæg, men uden sine svage sider. Forstærkning af fluffmasse forbedrer materialets tekniske egenskaber og gør det mere foretrukket at forme gulve eller vægge.

Gipsplader ark - Magma - til efterbehandling arbejde: udvælgelseskriterier.

Magma gipsplader til efterbehandling: Udvælgelseskriterier Efter at have skåret gipspladerne kan du se to kartonlag, mellem hvilke der er et gipslag.

Plader "Akminit" og "Akmigran"

Plader "Akminit" og "Akmigran"

Plader af udvidet polystyren indenlandsk produktion "Akminit" og "Akmigran" er beregnet til brug i boliger.

Fås i kvadratiske plader med dimensioner på 300 x 300, 600 x 600 og 900 x 900 mm med en tykkelse på 20 mm. Den glatte overflade, let konstruktion, rektangulær form gør disse fliser meget bekvemme til efterbehandling af lofter i alle boliger.

Forsiden af ​​pladerne kan være glat og mat, porøs og med en anden tekstur (til jutevævning, kork osv.), Med alt dette nødvendigvis ensfarvet.

Lignende kapitler fra andre bøger

PLANERING AF CHIMPEN

STRÆNING AF PLATERNES PLATTER Efter savning er det nødvendigt at forsigtigt justere og glatte alle kanterne af pladen. Dette opnås ved planning. Ved planering af kanterne skal pladen fastgøres lodret. Vissen alene er ikke nok til dette, da pladerne har

Køkken komfurer

Kogeplader Kogeplader eller køkkenfoci anvendes i vid udstrækning til madlavning, varmevand, opvarmning af værelser, dampende husdyrfoder, tørringssvampe og diverse produkter, tørretøj osv. Slanger på op til 750 kg er placeret på stærke trægulve. ved

Spånplader (spånplade)

Chipboard (Chipboard) I øjeblikket er det det mest populære materiale. De vigtigste fordele ved spånplader - lave omkostninger og nem behandling. Chipboard er lavet af pressede store træflis med tilsætning af termohærdende som bindemiddel.

Gipsplader

Mineral Fiberplader

Mineralfiberplader Mineralfiberplader er loft- eller vægbelægninger ca. 2 cm tykke, fremstillet af glasfiber eller glasuld med tilsætning af et bindemiddel. Dette er et materiale med de mindste porer, takket være deres

Akustiske plader

Akustiske plader Akustiske plader har en lydabsorberende egenskab, fordi de er lavet af blødt og sprøjt glasfiber i struktur og tilstedeværelsen af ​​mikroperforering i pladerne (mange små huller, der absorberer

Hygiejniske plader

Hygiejniske plader Hygiejniske plader er mest velegnede til brug i børne- og medicinsk-medicinske institutioner. Disse plader har en særlig belægning af vinyl antimikrobiel film, som om nødvendigt kan vaskes med en strøm af vand under høj

Vandtætte plader

Vådtætte plader Der opnås vandtætte plader til montering af et loftsloft i rum med høj (100%) fugtighed. I det materiale, som pladerne fremstilles, tilsættes særlige stoffer indeholdende silicium, hvilket giver dem høj fugtighedsbestandighed.

Eksklusive plader

Eksklusive plader Exclusive plader er produkter med højkvalitets coatings, med et bredt farvespektrum, en række forskellige teksturer og reliefs. Gruppen af ​​eksklusive loftfliser omfatter mere end 15 typer. På anmodning fra køberen er medarbejderne i virksomheden

Udvidede polystyren plader

Plader af udvidet polystyren Dekorative fliser af polystyren betragtes som det mest praktiske og billige materiale til loftets overflade. Ved hjælp af det sædvanlige sæt værktøjer kan du hurtigt og præcist omdanne loftet i ethvert rum. Når du arbejder med

Afslutning af loftet med Akminit og Akmigran plader og dekorative gipsplader

Loftsbehandling med "Akminit" og "Akmigran" plader og dekorative gipsplader

Akmigran

Akmigran - vendende materiale i form af fliser på 300x250x20mm. Normalt hvidt, har en porøs ansigtsoverflade af forskellige teksturer. Den er lavet af granuleret mineraluld og asbestfibre med stivelse som bindemiddel. Lær Akmigran presning.

"Granulering af mineraluld" udføres ved at bryde bomuldsulden i strimler efterfulgt af rullning i granuler. Ved brud på bomuldsuld på strimler anvendes en lodret granulator. Granulatoren er en cylinder med en konisk udvidelse i den øvre del. På granulatorens centrale skaft er der knive og knive til at bryde og sømme mineraluld. Granulatoren har en åbning til ilægning af mineraluld i den øvre del og en spalte til udgang af granuler i den nedre del. Granulerne opnås som følger: Mineraluld er fodret til den øvre del af rørgranulatorens krop, hvor den er revet i adskilte stykker med en kniv.

Skraberen dråber dem ind i den cylindriske del af kroppen, hvor de bevæger sig i en spiral langs væggene og rulles ind i pellets. Regulering af graden af ​​rullning af granulerne udføres ved tryk på de nedre granuler ved de overliggende lag af knust mineraluld, det vil sige ved at ændre hastigheden for påfyldning og udgang af granulerne.

Under granuleringen adskilles en del af perlerne gennem de delvis perforerede vægge og bunden i en opsamlingsbeholder for perlerne. Det granulerede materiale gennem en slids med en justerbar ventil går ind i den mekaniske sigte, hvor der er en yderligere sigtning af perlerne.

Granulering af mineraluld i en vertikal rørgranulator har en række egenskaber, der adskiller denne metode fra eksisterende, som omfatter:
# granulering bomuldsuld med forskellig fiberdiameter og forskellig stivhed;
# Produktion af granuler af forskellig densitet og størrelser, som opnås ved fælles justering af materialetilførselshastigheden og størrelsen af ​​udløbet;
# mangel på en enhed til præ-fluffing eller skæring i stykker af mineral tæppe. Granulatoren kan behandle to typer mineraluld - klumpet og i plader.

Ændringen i størrelsen og densiteten af ​​granulerne giver dig mulighed for at justere de fysisk-mekaniske og akustiske egenskaber ved produkterne. Brugen af ​​granulat giver en struktur med to-modal porøsitet: små porer - inde i mineraluldkorn, store porer - mellem granulerne. Påfør granuleret mineraluld med en granulstørrelse på 5,12 mm og en bulkdensitet på 100. 150 kg / m3.

Tilstedeværelsen af ​​perler i små mængder i dekorative akustiske materialer er tilladt og forårsager ikke skade, men deres overdrevne mængde gør produkterne tungere, mens poleringspladerne, værktøjet og tekstureret overflade forringes.

Der er ikke behov for at fjerne perlerne fra granulerne, og tilstedeværelsen af ​​granuler i form af ikke-rullede klumper gør det muligt for dem at blive imprægneret med et bindemiddel hurtigere og mere effektivt.

Baseret på dette blev der anvendt en mekanisk sigte i industrianlægget til screening af kronerne, hvilket gør det muligt at adskille et for stort antal perler, medens granulernes fraktionskomposition holdes tilbage. Den mekaniske sigte installeres direkte ved granulatorns udgangsslids. Den består af en metalramme med et gitter (cellestørrelse 2,5-3 mm) og en drive shaking sigte med en frekvens på op til 100 tæller / min.

"Fremstilling af stivelsesbinder" omfatter følgende teknologiske operationer: opnåelse af en suspension af stivelse i koldt vand; Fremstilling af stivelse-kaolin suspension koge stivelse-kaolinbindemiddel ved en temperatur på 85.90 ° C; konsistent introduktion af additiver, der forbedrer produktets ydeevneegenskaber. Disse additiver introduceres i form af emulsioner (paraffin) eller opløsninger (borsyre) med konstant blanding af bindemidlet. Varme leveres fra elektriske varmeovne. Kontinuiteten i processen og pålideligheden i driften af ​​en sådan anordning gør det muligt at nægte store tanke beregnet til periodisk brygning af stivelse.

"Forberedelse af støbematerialet" er mætningen af ​​mineraluldkorn med en bindemiddelopløsning. Varigheden af ​​processen bestemmes hovedsagelig af tre faktorer: granulernes egenskaber, bindemidlets egenskaber, blandingsmetoden. Hovedkravene til støbemassen er bestemmelsen efter støbning og tørring af de færdige produkters høje fysisk-mekaniske og akustiske egenskaber. Dette kan opnås, hvis granulaterne er jævnt og i tilstrækkelige mængder imprægneret med en bindemiddelopløsning, og massen har den plasticitet, der er nødvendig for støbebetingelserne og holder bindemidlet uden dets adskillelse. Den fraktionerede sammensætning og densitet af mineraluldgranuler, bindemidlets koncentration og varigheden af ​​blanding har en signifikant indflydelse på opfyldelsen af ​​disse betingelser. Graden af ​​mætning af granulerne med bindemiddelopløsningen bestemmes primært af opholdstiden for granulerne i blanderen. På basis af eksperimentelt arbejde blev det konstateret, at mætningstiden for granulater (med γnas = 130-150 kg / m3 med en fibertykkelse på 6-8 mikrometer og en betinget viskositet af bindemiddelopløsningen på 60-80 sekunder) ved hjælp af mekaniske blandere reduceres til 1 minut og også koncentrationen af ​​stivelsespasta. Typisk strækker støbeformens fugtighed sig fra 230. 250%. Til fremstilling af støbematerialet anvendes der oftest padleblandere med kontinuerlig handling, som gør det muligt at justere alle ovennævnte betingelser.

For at regulere materialets bevægelseshastighed er knivene ikke stift fastgjort på akslen, hvilket gør det muligt at indstille dem i en given vinkel.

Tvungen blanding og evnen til at styre opholdstiden for granulaterne i blanderen tilvejebringer en homogen og godt imprægneret med en bindemiddelopløsning af støbematerialet.

"Støbeprocessen" består af en ensartet fordeling af volumenmængden af ​​støbeformen og fremstillingen af ​​materiale med den krævede densitet. Et yderligere krav til dannelsen af ​​Akmigran plader er at opnå en brudt tekstureret overflade på råmateriale. En sådan overflade kan tilvejebringes ved en anordning bestående af en tragt med fodring og formning af massen ved hjælp af et system af båndtransportører. Valget af denne indretning bestemmes af dets brede muligheder for at styre støbeparametre: støbematerialets strømningshastighed, forskellen i formetransportørernes hastigheder, størrelsen af ​​det specifikke tryk og dets fordeling over støbeformens område. Regulering af massetilførslen udføres ved at ændre bredden af ​​spalten mellem fødetransportøren 2 og formetransportøren 4, og densiteten af ​​det støbte materiale styres ved at skifte mellemrummet mellem transportørerne 3 og 4 med justeringsskruerne. De giver dig også mulighed for at ændre mængden af ​​tryk på støbningsområdet, hvilket også giver mulighed for regulering af intensiteten og dybden af ​​hullerne på overfladen af ​​produkterne.

"Tørring af præformerne" på et stivelsesbinder består i at omdanne kolloidale stivelsesopløsninger til en fast tilstand med fjernelse af overskydende vand. Tørring foregår i tørrekamre med konvektiv opvarmning af materialet til et restfugtindhold på 1%. Tørretiden afhænger af indholdets oprindelige fugtindhold varierer inden for 16-24 timer, den maksimale kølemiddeltemperatur er 160-1700 ° C.

Den konvektive metode til tørring gør det muligt at undgå ubehagelige fænomener, der ledsager tørringen, for at reducere skrothastigheden. Sådanne fænomener indbefatter svejseplader med afvigelser fra tørringsformer. Vridningen af ​​pladerne kan også elimineres ved brug af paller med perforerede bund og faste sider. Diameteren af ​​perforeringen er 5 mm og en stigning på 10 mm. Brug af faste sider gør det muligt at forhindre fugtinddampning gennem produktens ender.

Tørret billet "acclimatize" i butikken i 20-24 timer for at lindre stress, der opstår under tørring.

"De vigtigste færdiggørelser" er slibning, maling, opnåelse af tekstur, skæreemner til de angivne dimensioner. Slibeprodukter gør det muligt at rette mange fejl ved støbning og tørring (ujævn emballering af masse, krumning, forvrængning) inden for acceptable grænser. Hertil kommer, at slibning giver et færdigt udseende til produktets overflade, giver den samme tykkelse over hele området af pladen mv.

Hovedkravet for slibemaskinen er at sikre den specificerede tykkelse af produkter med en glat for- og bagside. Til dette formål blev et tosidet slibesystem vedtaget, hvor den translatoriske bevægelse af produktet tillader at opnå en kalibreret plade.

Ulempen er det hurtige slid på slibematerialet, som under yderligere arbejde fører til afvigelser i produkttykkelsen. Specielt hurtig slitage kommer på det øgede indhold af perlerne i produkterne.

Efter slibning, skærekanter, skærespidser på pladerne, dannelse af monteringssporet, afskærmning.

En af de sværeste finishprocesser i produktionen af ​​dekorative og akustiske materialer er maleri. Maleriets art bestemmer produktets udseende, dets akustiske egenskaber, påvirker styrken og holdbarheden.

Fremgangsmåden til påføring af maling på plader bestemmes oftalmisk af typen af ​​tekstur og viskositet af farvesammensætningen. Luftfri sprøjtning er den mest pålidelige i drift, selv når man bruger maling med høj viskositet (50-80 sek.). Samtidig forbliver et stort antal små porer åbne.

Betjeningen af ​​indretningen til luftfri sprøjtning er som følger. Dyserne placeret på oket udfører svingende bevægelser i et plan parallelt med pladen. Som følge heraf er overfladen af ​​pladen ensartet dækket med et tyndt lag maling. Halvdelen af ​​malingen påføres straks, produktet tørres, derefter udføres sekundærmaleriet og tørres igen.

Den mest acceptable fremgangsmåde til tørring af pladerne efter maling tørrer med infrarøde gasbrændere og en luftgasblanding med en varmebærertemperatur på 90-100 ° C. Tørringen af ​​malte plader afsluttes fuldstændigt inden for 10 minutter.

Plader er "pakket" i bølgepapkasser. Plader skal lægges fladt på to fødder. Mellem pladerne lægge indpakningspapir mellem fødderne af pladerne af pap. Når pakningsplader med dimensioner på 250 × 250 × 20 og 300 × 250 × 20 mm mellem de to hovedfødder ligger fladt, lægges en ekstra stak plader på kanten.

Flise på loftet: typer og funktioner ved installationen

I artiklen opregner vi hovedtyperne af fliser på loftet: fra hvilke materialer er det lavet, hvad der har fordele og ulemper, og hvordan det er monteret.

Sådanne lofter er normalt forbundet med kontoret. Men intet forhindrer at lave et flisebelagt loft og hjemme.

Typer af flisebelagt loft

Lad os først forstå, hvad der er fliselofter på installationsmetoden.

Under klistermærket

Disse lofter var meget populære i vores land omkring 15-20 år siden.

 • Klæbemiddelfliser af klæbende PVC er den enkleste måde at klare mindre overfladefejl på fra loftet uden større reparationer. Efter overfladebehandling med primer kan fliser limes selv på hvidvask.
 • Billigiteten af ​​sådanne reparationer er ringere end den samme hvidkalk kalk.
 • Reparationer ved hjælp af klæbende loftfliser kan udføres af en nybegynder, der ikke har nogen byggeri erfaring.

Sådan sættes en sådan flise på loftet:

 • Loftet er trimmet fra overfladen (se Sådan rengøres loftet fra hvidvaskning: effektive muligheder) og peeling gips eller behandlet med penetrerende primer.
 • En flise af polystyren eller polystyrenskum limes til overfladen med universel lim. Som regel hvid. Kanten af ​​fliserne kan være parallelle med væggene eller placeret diagonalt.
 • Hvis det er nødvendigt, anvendes fliser af fliser til loft og vægge til loftplint - også lavet af skum eller polystyren.

En simpel og billig måde at reparere loftet ved hjælp af skumfliser går ud af mode.

Nu er takfliserne under klistermærket svigtende, hvilket giver mulighed for at suspendere og hæve lofter.

Hvad er ulemperne med dette design? Hvorfor falder hendes popularitet?

 • Overfladen af ​​skum og polystyren samler støv, sod og fedt. Og hvis det er nemt at pudse støvet med en fugtig klud, er fedtet med sod næsten ikke vasket.

Bemærk: Polystyrenfliser med beskyttelsesfilm er fri for denne ulempe. Overfladen er nem at rengøre med et vaske- middel, undtagen slibemidler.

 • Loftet som helhed har et ikke meget præsentabelt udseende. Synlige sømme mellem pladerne. Strække eller gipsplader lofter ser meget bedre ud.
 • Endelig kan et sådant loft kun dække små overfladefejl. Desværre går bygherrer ofte bag et loft med en forskel i højden mellem pladerne på få centimeter. Klistermærker tynde fliser understreger kun disse fejl.

suspenderet

Men på denne slags loft lejer vi.

Hvad er dens funktioner?

 • Plader i loftet limes ikke. De er stablet på en speciel gitterramme, en smule fra loftet.

Flisen er simpelthen placeret oven på rammen.

 • I så fald kan afstanden mellem loftet og fliserne bruges til at skjule VVS-, lednings-, ventilations- og klimaanlæg.
 • Væsentlige højdeforskelle og overfladefejl vil også blive skjult. Før øjnene forbliver kun ideelt fladt overflade af loftet.
 • Den modulære konstruktion og lægning af flisen uden fastgørelse betyder, at en vilkårlig sektion kan repareres med lille blod uden involvering af bygherrer.

Det mest typiske eksempel på problemer, som et loft kan undergå, er, hvis vandet spildes på fliserne gennem loftet. Hvis flisen er limet, betyder det at du bliver nødt til at rive en del af loftsbeklædningen, putte overfladen og genlimme de allerede nye fliser.

Her fjerner vi simpelthen fliser med spor af pletter fra gitteret og sætter nye på deres plads.

For et malet loft betyder oversvømmelser også større reparationer.

 • Den største ulempe ved disse fliselofter er den samme som for alle de vigtigste ophængte strukturer. Værelset bliver lavere med 5 - 25 centimeter. Hvis det er tilfældet - i Khrusjtjov og Brezhnevka er det værd at tænke to gange før de bor på et sådant loft.

Typer af fliser til hævede lofter

Lofter kan variere ikke kun ved deres vedhæftningsmetode, men også ved selve flisens type.

Hvilke materialer kan bruges, når du opretter fliser til lofter?

Hvornår er det rimeligt at bruge dem?

 • Pladebeklædning med Akmigran eller Akminit plader anvendes, når det er nødvendigt at sikre brandsikkerhed og minimal hygroskopiskhed af loftet. Bunden af ​​pladerne er granuleret mineraluld og asbestfibre. Som bindemiddel anvendes kaolin - ildfaste ler.

Produktionsteknologien giver en vis mængde mikrokasser i materialet; Takket være dem er lydabsorptionen af ​​disse loftfliser forbedret.

Disse fliser kombinerer brandmodstand og lav hygroskopicitet.

 • Klædningen af ​​lofterne med АГШТ pladerne er først og fremmest nødvendigt for at øge lydisoleringen af ​​loftet og give den bedste akustik uden refleksioner af akustiske vibrationer.

Materialet er efterspurgt i teatre, koncertsale og konservatorier; basisplader - perforeret gipsmasse med et substrat af stof. Plader AGSh adskiller sig kun fra AGShT i fravær af dette substrat.

 • Plast dekorative fliser til loftet (normalt translucent akryl) giver illusionen af ​​dybden, hvilket gør rummet visuelt meget højere. Det kan skjule baggrundsbelysningssystemet, hvilket giver et diffust lys.

Gennemsigtig akrylfliser giver dig mulighed for at fremhæve loftet ovenpå.

Derudover er plastpladerne ikke bange for oversvømmelse: de vasker simpelthen med sæbevand, og udseendet vender tilbage til dets oprindelige.

Bemærk venligst: PVC-vægpaneler er i denne forstand ikke ringere end dem; mens de er meget billigere.

 • Træ dekorative fliser er meget dyrere end tidligere materialer. Derudover er dens præstationsegenskaber mærkbart værre: træet er bange for fugt, det brænder og nedbrydes. Efter behandling med antiseptiske forbindelser og lakering vil nogle af fejlene imidlertid blive glemt.

Enig, dette loft ser meget imponerende ud.

Den største fordel ved træloftfliser er dens fantastiske udseende. Derudover slukker korkfliser helt lyde, i det mindste ikke ringere i AGSH-pladerne.

 • Spejlglasflise. Det er det mest visuelt ekspanderende rum, men kræver en meget seriøs holdning til rammens styrke. En stor vægt og skarpe kanter af fliserne kan forårsage problemer, når det falder.
 • Metal. Det er holdbart og ikke bange for vand; men lydisolering giver ikke.

Aluminium loftsplader: næsten evigt materiale, der lader gennem alle lyde.

Funktioner ved installation af hængelofter

Hvad skal du være opmærksom på, når du installerer loftet (især rammen)?

 • Når man installerer hævede lofter, kan det bruges som en speciel profil af galvaniseret eller aluminium og træbeklædning. Det er dog umuligt at bruge træ i badeværelser og køkkener: Fugtighedssvingninger vil uundgåeligt føre til deformation.
 • Hvis du har et fladt loft, der sidder fast med brædder eller OSB - kan du uden profil. Flisen er simpelthen fastgjort til loftet med en bred spids skinne. Selvfølgelig vil erstatning af fliser i dette tilfælde være noget vanskeligere end i den klassiske version.
 • Hvis rammen bruges, er det bedre at orientere med sin suspension, ikke af afstanden fra loftet, men af ​​niveauet.

Loftet kan være ujævnt. Fokus på niveauet.

 • For at fastgøre rammen bør du ikke bruge wood chopik skruer. Brug kun plastdykler: de er ikke bange for udsving i temperatur og fugtighed, de falder ikke ud af hullerne om nogle år.
 • Det er ønskeligt at fastgøre profiler med en afstand på højst en meter mellem fastgørelsespunkterne.

konklusion

Installation af et flisebelagt loft er mere end simpelt og kan udføres selv af en person med minimal konstruktion færdigheder (se Tegl på loftet: typer og funktioner ved installationen). Du behøver kun et sæt simple værktøjer og en lille tro på dig selv. Held og lykke med reparationen!

Akmigran

Akmigran - linjen af ​​modstående materialer relateret til hængende og væg loft systemer, som havde særlig popularitet i Sovjetunionen. Det er et hvidfarvet mineralpanel baseret på granuleret bomuld med brug af forskellige bindemidler, som har en øget lydabsorptionskoefficient. Indtil midten af ​​det 20. århundrede var de vigtigste anvendelsesområder for disse materialer stats-, industri- og kontorlokaler. I det væsentlige, er identisk med Akmigran loft moderne loft typen Armstrong, men har en mere kompleks og bekostelig fastgørelsessystem, at med fremkomsten af ​​de nyeste på hjemmemarkedet af efterbehandling materialer, har ført til tabet af en konkurrencefordel. Til montering af Akmigran lofter blev fikseret til bunden af ​​ståldragere, der blev anbragt træ støtteskinner, og passer så metalskinner, hvor plante paneler selv. Et sådant system tog lang tid, og i øvrigt blev dens afvikling vanskelig, især i store lokaler.

Lofter Akmigran produceret i Krasnogorsk, hvor en af ​​de førende russiske virksomheder af den bekymring Knauf nu huse specialiseret herunder i produktion af akustiske væg og loft paneler på grundlag af GCR. I dette tilfælde udføres lofter i overensstemmelse med principperne for arbejde med gipsplader, hvor der skabes en metalkappe, hvor lydabsorberende paneler er mekanisk monteret.

I dag er produktionen af ​​Akmigran-lofter ophørt, og de er blevet erstattet af mere omkostningseffektive og miljøvenlige produkter, der kan opdeles i følgende typer:

Plader akmigran dette

Akmigran-plader er fliser af granulat eller glasuld med tilsætning af stivelse og uld, som er kendetegnet ved høj lydabsorberende evne. Akmigran lavet ved at trykke. Mineraluld granuleret, forarbejdet til partikler med en diameter på 2-15 mm. Derefter fremstilles bindemiddelopløsningen fra koldt vand, stivelse og hvidt ler. Alle komponenter blandes grundigt og opvarmes til en temperatur på 85-90 ° C.

En stabilisator, borax eller borsyre placeres i bindemiddelopløsningen. Til blandingen tilsættes granuleret mineraluld. Efter støbning opnås fliserne. De er dækket af microcracks. Dette er dog ikke en defekt. Tværtimod øger revner lydisolerende egenskaber hos accretive. Pladerne tørres i 16-18 timer ved en temperatur på 140 ° C. I sidste fase er de jordet, skåret i fliser med dimensioner på 300 x 250 mm, 300 x 300 mm, 600 x 600 mm, 800 x x 250 mm og 20 mm tykke. Fliserne er malede hvidt. Overfladen er porøs. Teglens tekstur kan rives, rives eller revnes. Akmigran anvendes til beklædningsrum med høj støjniveau.

Relaterede materialer

Sådan lægges keramiske fliser (fliser) på væggen. Video, foto

Pladetype Akmigran loftsbeklædning

Materialer til konstruktion af lofter opfundet ganske meget, og ikke alle er velorienterede blandt de mange forskellige navne. F.eks. Vil udtrykket "mod loftet med plader af typen akmigran" sige lille til de uinitierede, men det er en meget interessant og funktionel finish.

Hvad er disse plader

Paneler, kaldet acmigran plader, er en speciel slags fliser lavet af en blanding af mineraluld, asbestfibre og ler. Under produktion dannes mange mikrokasser på overfladen af ​​sådanne paneler, hvilket ikke er en defekt. Tværtimod øger det funktionaliteten af ​​sådanne belægninger, da tilstedeværelsen af ​​mikrokaster øger materialets lydisoleringskvaliteter. Sommetider har overfladen en mikroperforation.

Installationen af ​​dækelementerne udføres på rammerne for alle Armstronglofter, der i vid udstrækning forener denne løsning. Som med alle materialer, der er bestemt til montering på sådanne grunde akmigran paneler er en mulighed afslutter mere egnet til at dekorere loftet i kontoret eller butiksareal, men dette udelukker ikke muligheden for deres anvendelse til udsmykning af lejligheder eller private huse.

Fordelene ved løsningen

En af fordelene ved at bruge en sådan finish er at øge loftsstrukturens lydisoleringskarakteristika, samt at øge brandmodstanden. Asbestfibre modstår perfekt til brænding, og produktstrukturen forbedrer akustisk komfort i rummet.

Den nemme installation giver mulighed for at installere strukturen alene uden involvering af eksterne eksperter. På samme tid, der vender mod loftet med plader af typen Akmigran, udføres meget hurtigt - til installation af dækket i et rum er en dag eller endnu mindre nok.

Derudover kan du ved at installere dele af belægningen give dem den ønskede form ved blot at afskære de overskydende dele. For at gøre dette har du brug for en almindelig hacksav. Ved arbejde er det nødvendigt at bruge en standard åndedrætsværn for at forhindre støv og savsmuld i at komme ind i luftvejene.

Materialet, der tjener som grundlag for fremstilling af sådanne dele, tåler helt fugt. Derfor kan belægninger anvendes i værelser af enhver art. Naturligvis er det bedre at bruge andre materialer, der er mere modstandsdygtige over for fugt, til bestemte rum, der omfatter badeværelser og lignende steder i huset.

Hvid farve på en belægning bliver samtidig en fordel og mangel. Fordelene er den alsidige farve - den er perfekt til ethvert interiør, og ulempen er, at hvid er næsten den eneste mulige. Ved den enkelte bestilling er det muligt at male paneler i enhver skygge.

mangler

Ulemperne, der er karakteristiske for denne type dekoration, kan kun henføres til behovet for at reducere rummets højde på grund af den obligatoriske konstruktion af rammebasen. Ellers er der ingen væsentlige ulemper ved denne metode til afslutning af lofterne. Det forfærdelige ord "asbest", der anvendes i beskrivelsen af ​​panelernes sammensætning, vil ikke være minus, da produktionsteknologien eliminerer muligheden for efterfølgende adskillelse af asbestfibre fra materialet.

Konstruktion samling

Hovedpunktet i installationsarbejdet er udviklingen af ​​en ordning eller tegning af det fremtidige loft. Det er nødvendigt at undgå irriterende fejl i de resterende stadier af sammensætningen. Det er nødvendigt at levere alle armaturerne og nøjagtigt bestemme deres installationsanlæg, da det vil være nødvendigt at lægge elektriske ledninger på forhånd for at forbinde dem.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen begynder installationen af ​​rammebasen. Den består af to dele: kraft, der bærer hele mekanisk belastning og dekorative, som tjener til at fastsætte de eksterne elementer af sammensætningen. Den første er kraftenheden, og derefter den dekorative.

Lejer dele i form af suspensioner er monteret på loftet med dowels, og de er forbundet med dekorative profiler, der tjener som forankring til paneler. I form ligner disse profiler skinner, mellem hvilke belægningens elementer er indsat.

Det er meget nemt at samle strukturen og endda en uerfaret person kan gøre det. Den sidste fase af arbejdet vil være installation af lamper og de nødvendige dekorative dele, hvis de er til rådighed i designet.

Kapitel 4. INSTALLATION AFSLUTNING AF AFSLUTTE BELØB AF INDUSTRIELLE PRODUKTIONSPLADER

Afhængigt af det funktionelle formål med installation og ansigtsbehandling af hængelofter er der forskellige pladematerialer tilgængelige, der adskiller sig i udseende, form, størrelse, farve og tekstur, hvis valg er dikteret af behovet for at skabe dekorative, akustiske, belysning, ventilation, brandhæmmende eller andre funktioner. I dette tilfælde bruger du oftest følgende typer af plader.

• Plader af typen "Akmigran" og "Akminit" har høj akustisk karakter

kimi, dekorative og flammehæmmende egenskaber. De er lavet

syntetisk granuleret mineraluld eller sammenbrud

bindemiddel med vandafvisende, antiseptisk og andet

m tilsætningsstoffer med dimensioner 300X300X20 og 300X250X20 mm. tilladelige

lineære afvigelser ± 0,5 mm. Pladernes forside skal

at være glat, uden vyscherbin af hjørner og kanter; krumning er ikke tilladt

mere end 1 mm. De er malet og har en hård tekstur med åben

slidslignende hulrum end ligner den behandlede teksturs konsistens

indfødt sten travertin. Langs pladens omkreds er forsynet med riller overtrukket med paraffin for at lette glidning langs rammens længderetninger under installationen. Disse plader leveres i en papkasse komplet med plastik nøgler med dimensioner på 100X20X15 mm, aluminium guider og fastgørelsesdele.

• Perforerede plader af akustisk gips rulles ud af gipsdej og belagt med pap på begge sider. De er produceret i to kvaliteter: AGSh (uden det underliggende lag) og AGShT (med det underliggende lag af tekstilmateriale) med dimensioner på 500X500 mm og tykkelse på 8,5 mm. Perforeringshullerne er runde og besidder et område på 12. 16%, har en diameter på 8,10 mm. Burrs, chipped kanter og hjørner er ikke tilladt på pladerne. Efter transport opbevares de papirfyldte plader i et tørt, opvarmet rum.

• Gipsplader af typen "Moskva", "Melodi", "Argun" mv. Repræsenterer gipsprodukter i æggene forstærket i deres masse med hakket glasfiber og langs omkreds og sider - med en PVC-ledning. Gipsskærmen af ​​disse plader behandles med en hydrofob sammensætning for at øge fugtbestandigheden under hensyntagen til strukturelle og dekorative overvejelser. Der er over 20 typer tegninger. Deres firkantede form med en side på 600 mm og en tykkelse på 55 mm, med undtagelse af plader "Melodi", hvis tykkelse er 38 mm. Døre af disse plader af halv størrelse 600X300 mm produceres også. Perforering af plader udføres gennem og igennem til en dybde på ikke mere end 10 mm'i og et areal inden for 6,30%. Så er der på pladerne "Moskva" firkantede riller på 40x40 mm i størrelse anbragt i rækker; plader "melodi" har skiftende huller med forskellige diametre 12. 24 mm; Argun-plader fremstilles med huller med en diameter på 14 mm. Skaller med en diameter på mere end 2 mm, skader på hjørner og kanter, grus er uacceptable på overflader af råplader. Krumningen af ​​den forreste overflade må ikke overstige 3 mm.

Ved brug af plader til dekorative akustiske lofter limes bagsiden af ​​skærmen med crepepapir. Et lag mineraluld eller en glasfibermåtte lægges på papiret, dækker det med folie og limer det derefter til siderne af pladen. Dekorative brandsikre plader monteret uden fyldstoffer.

Når der afsendes fra fabrikken, er pladerne pakket ind. i papir og stablet i trækasser.

• Aluminiumspaneler og lameller bruges også i vid udstrækning til ophængning af lofter. Aluminiumspaneler er en stemplet boksekonstruktion med dimensioner på 499X499X45 / 16 mm, udført med eller uden perforeringer. Listerne er fremstillet på en koldvalset måde fra et rullet aluminiumstape 6000 i længden, 129 mm i bredden og 15 mm i højden. På fabrikken er paneler, laths og dele af deres vedhæng dækket af beskyttende og dekorative emalje og leveret til byggepladsen i en speciel beholder.

• Akustiske plader af mineraluld er fremstillet ved imprægnering af mineraluld med et syntetisk bindemiddel med efterfølgende behandling i særlige kamre og påføring af et beskyttende dekorativt lag>. De fremstilles i størrelser 500X500X20 mm med tolerancer på højst ± 1,5 mm af tre karakterer: PA / O - akustiske plader med huller på 4,2 mm i diameter og 12 mm dyb, og besidder et areal på 8% af pladens samlede areal. PA / S - akustiske plader standard; PA / D - akustiske akustiske plader. De leveres til forbrugeren indpakket i papir. Pladerne er malet med vandbaseret maling B-27 og som et effektivt lydabsorberende materiale bruges de til at oprette falske lofter i teater- og koncertsale, radiostudioer og andre rum med stor støjbelastning.

Mineral flise

Mineralfliser, ellers akustiske produkter af mineraluld - Lydabsorberende efterbehandling, der anvendes til beklædning af lofter og vægge i forskellige lokaler. Mineraluldsprodukter omfatter "Akmigran", "Acminit", akustiske mineraluldplader (WBP) og også akustiske paneler med dekorative belægninger.

Akustisk mineraluld "Akmigran" er lydabsorberende fliser, der er lavet af granuleret mineral eller glasuld med tilsætning af stivelse og ler ved presning. I begyndelsen granuleres granulat for at opnå partikler på 2-15 mm i størrelse. Et bindemiddel fremstilles af stivelse, kaolin (hvid ler) og koldt vand, der blandes grundigt og opvarmes til 85-90 ° C.

Nogle borsyre eller borax sættes til denne forbindelse som en stabilisator. Derefter blandes granulerede råmaterialer og bindemiddel og udsættes for støbning. Egenskaber ved den teknologiske proces giver mulighed for at opnå produkter med små revner, der øger deres lydabsorberende egenskaber. Pladerne tørres ved 140 ° C i 16-18 timer, derefter poleres, skæres og males.

Materialet er kendetegnet ved lav hygroskopicitet, hvor det kan betjenes med en fugtighed på op til 70%. En anden fordel ved "Akmigrana" er, at dette materiale er ubrændbart. Akmigran fremstilles i form af hvide fliser med dimensioner på 300 x 250, 300 x 300 600 x 600, 800 x 250 mm med en tykkelse på 20 mm. Akmigrana's porøse overflade kan have en anden tekstur - spidset, rillet, rillet. Ofte bruges "Akmigran" til beklædning af offentlige rum, præget af øget støjniveau, såsom teater lobbyer, koncertsale mv.

Akuminit mineralplader "Akminit" ligner meget på "Akmigran" - både i produktionsteknologi og i deres egenskaber. Den væsentligste forskel er, at der i fremstillingen af ​​"Akminit" anvendes en vådere blanding.

Metoden anvendt til fremstilling af Akminit er noget mere kompliceret end den, der anvendes til Akmigrana, men produkterne er stærkere, mindre bindemiddelkomponenter forbruges, tørretiden er kortere, og fliserne er mindre modtagelige for forvrængning. 1

Derudover tillader denne metode at opnå mere dekorative teksturer, som også er karakteriseret ved en højere lydabsorptionskapacitet. Efter tørring behandles fliserne af "Akminit" på forskellige måder for at opnå en eller anden tekstur af produktet - der anvendes slibemidler, huller bores, specielle afstivede tænder presses ind i overfladen osv.

Fig. 2. Fakturaer "Akmigrana"

Akustiske mineraluldplader (FPM) er en anden form for mineralfliser, hvoraf deres egenskab er, at der under fremstillingen af ​​deres fremstilling anvendes støvdannelse som ved fremstilling af fiberplader. I MVP-plader fordeles bindemiddelkomponenterne jævnt, hvilket bidrager til en højere bøjningsstyrke af materialet. Behandling af tørrede plader til opnåelse af en eller anden tekstur udføres som ved fremstillingen af ​​Akminit.

Til mineralfliser kan tilskrives og akustiske paneler med dekorative belægninger, der er designet til beklædning af lofter og vægge. Sådanne paneler fremstilles af en række udenlandske firmaer, især Ragos (Finland). Råmaterialet til fremstilling af sådanne paneler er mineraluld med en gennemsnitlig densitet på 80 kg / m3 og en varmeledningsevne på 0,041 W / mK. Derudover anvendes glasfiberbelægninger, der adskiller sig i struktur, farve osv.

Parmitex-paneler kan variere inden for 10 nuancer af grå-hvide toner. Disse paneler er fastgjort ved hjælp af T-, U- og Z-formede profiler, eller limet med speciel limparmitex. Til installation af hævede lofter anbefales det at bruge

Fysisk-mekaniske egenskaber ved mineral-lydabsorberende plader