Armstrong loftfliser: design og installationsfunktioner

Suspenderede lofter er i øjeblikket den mest almindelige loftfinish. Med denne løsning kan du hurtigt og billigt indrette loftet på ethvert værelse og endda skjule kommunikation, hvilket er både nyttigt og behageligt. Armstrong loftflise, den mest populære i dag, kunne alle se det i enhver stat eller handelsinstitution.

Funktioner ved beregning

Opbevarede fliser strengt opretstående i et rum med normalt fugtighedsniveau. For at beregne det krævede antal fliser skal du først og fremmest vide deres størrelser.

Armstrong fliser har en typisk størrelse: 610x610 mm eller 610x1219 mm. Det er også nødvendigt at beregne loftets areal. Ved at dele det efter produktområdet får du den nødvendige mængde. Men det er bedre at øge det resulterende antal med et par stykker, så der er en bestand. Det næste trin er at tælle antallet af guider. For at gøre dette skal loftarealet multipliceres med en særlig faktor, afhængigt af længden af ​​guiden, og divider det resulterende nummer med profillængden.

Det sidste trin er at beregne den nødvendige mængde vægkant. Dens standardlængde er 3050 mm. Ved dette nummer fordeles loftets omkreds og får antallet af krævede kanter. Det er selvfølgelig også nødvendigt at tage hensyn til materialematerialet.

Typer af plader ophængt loft "Armstrong"

Det er ingen hemmelighed, at eventuelle monterede strukturer kan variere i design. Armstrong hævede lofttegler er ingen undtagelse. For dem kan man skelne mellem følgende forskelle:

 1. En farve, som kan vælges i ethvert nuanceområde, fra hvid til sort.
 2. Graden af ​​lyd og varmeisolering, som afhænger af fliserens materiale.
 3. Tekstur - blank, mat eller perforeret overflade.
 4. Modstandsdygtighed over for ild, hvilket indikerer materialets evne til at modstå høje temperaturer og brænding.
 5. Niveauet af fugtbestandighed, hvilket afspejler flisernes evne til at modstå fugtighedens virkninger.

Vi bør også nævne de materialer, der anvendes til fremstilling af fliser. De vælges afhængigt af rummets funktionelle formål. Udvalget af materialer er ret stort:

 1. Gipsplader fliser. Gipsplader er ideelle til at afslutte loftet på korridorer og bryggerier eller store varehuse. Fordelen ved dette materiale er dets tilgængelighed og omkostningsbesparelser på grund af lave omkostninger, samt muligheden for at producere en belægning af enhver størrelse. På trods af fordelene er ulemperne stadig til stede: Gipsvæggen er meget ustabil til fugt, hvilket begrænser brugen af ​​det til tørre rum med opvarmning.
 2. Mineraluldsflise. For koncertsale, studiorum og laboratorier foretrækker de at bruge Armstrong fliser lavet af mineraluld. Sådanne fliser modstår fugt og brænder godt. Det har også god lyd- og varmeisolering, men samtidig har den en betydelig tykkelse på 200-250 mm.
 3. Aluminium til fremstilling af fliser. Loftfliser lavet af aluminium berettiger de høje omkostninger ved deres anvendelighed. Metal korroderer ikke og reagerer ikke på næsten alle eksterne faktorer. Samtidig er det meget holdbart og miljøvenligt. Denne flise vaskes godt på alle måder, fra opløsningsmiddel til benzin. Aluminium er velegnet til lofter i badeværelset, køkkenet samt i barer eller restauranter.
 4. Glaslofter. Med et stort antal designidéer anvendes glas i vid udstrækning. Det kan være monokrom eller flerfarvet, hvilket skaber en mosaik effekt, og overfladestrukturen kan være mat eller blank. Den oprindelige løsning er at udskrive billeder på glasset. Dette loft ser meget godt ud i køkkenet eller stuen samt i underholdningscentre. Ved hjælp af forskellige lyseffekter kan du skabe enhver atmosfære.
 5. Fliser af plast. En anden billig måde at udstyre et værelse med et hængende loft er Armstrong flisebelagt paneler lavet af plast. Dette materiale påvirkes ikke af nogen fugt eller skimmel. Den eneste ulempe er ustabiliteten ved brand og frigivelse af skadelige stoffer under forbrændingen. Af denne grund skal du installere plastfliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Plader af lamineret krydsfiner er ret lys, hvilket reducerer belastningen på rammen af ​​bygningen. Et sådant loft kan males med enhver farve, du har brug for. Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, er installationen af ​​sådanne fliser bedst egnet, da krydsfiner er modstandsdygtig over for fugt. Armstrong laminerede plader er miljøvenlige, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med børn og beboelsesbygninger.
 7. Fliser fra affaldspapir. Armstrongfliser er lavet af affaldspapir, da dette er en meget overkommelig løsning. God lyd- og varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed i komprimeret papir gør det muligt at revne lofter både i kontorlokaler og i bygninger af skoler og hospitaler.

Installationsanbefalinger

Når du installerer et hængende loft fra Armstrong-fliserne, er der flere vigtige faktorer at overveje:

 1. Fugtigheden skal være under 95%, og hvis loftet allerede er monteret direkte på sidste etage under taget, kræves der et lag af vandtætning.
 2. Belastningen fra isoleringen må ikke overstige 3 kg / m2.
 3. Den optimale indendørs temperatur er 20 ° C.
 4. Bredden af ​​de ekstreme fliser skal være den samme for at opretholde symmetri.

Standardstørrelserne og et stort antal versioner tjente til en bred fordeling af Armstrong fliser. De bruges hovedsagelig i kontorlokaler, da de ophængte lofter kan demonteres til enhver tid for at ændre individuelle paneler eller tilføje lys. Også sådanne lofter er uden tvivl i deres pleje. Det vigtigste er at undgå slibemidler og pulverrensemidler, hvilket gør det muligt for taket at glæde dig i lang tid.

Armstrong loftfliser

Nedhængt loft er et af de mest populære, billige og praktiske designmuligheder for kontor-, industri- og andre lokaler. Den glatte overflade opdelt i små firkanter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert rum, skjule uregelmæssigheder, revner og andre mangler i loftet.

I dag er der mange virksomheder på byggematerialemarkedet, der producerer loftsbeklædning af forskellige funktionelle formål. En af de mest succesrige og eftertragtede er Armstrong. Armstrong loftsflise er en økonomisk, smuk og moderne løsning til ethvert kontor.

Særlige egenskaber

Hvordan er loftflisen anderledes end andre belægninger? Den første og meget vigtige fordel er, at det præfabrikerede ophængte system giver dig mulighed for smukt at dekorere selv et meget ujævnt loft for at skjule revner, chips og andre fejl.

Fordelene ved Armstrong fliser omfatter:

 • Installationshastighed (flisen er simpelthen lagt på ophængningssystemet, den kan til enhver tid fjernes og udskiftes med en ny om nødvendigt);
 • lysstyrke (1 m2 fliser vejer fra 2,7 til 8 kg afhængigt af materialet);
 • lav pris (sammenlignet med andre materialer, såsom jernbane eller hængende loft);
 • let vedligeholdelse (mineralfiberfliser kræver ikke særlig pleje, efter nogle år kan det males med vandbaseret maling eller blot erstattes med en ny);
 • ekstra lydisolering;
 • en bred vifte af plader med forskellige teksturer og rige farver;
 • brandsikkerhed;
 • muligheden for at bruge nogen lamper.

Blandt ulemperne indgår:

 • reducer loftets højde med ca. 8-10 cm;
 • lav fugtighedsbestandighedskoefficient (gælder ikke for specielle typer af plade);
 • skrøbelighed og skrøbelighed.

karakteristika

Armstrongs mest populære og billige loftfliser er lavet af mineralfiber (specielt forarbejdet stenuld). Særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå fliser med forskellige operationelle og fysisk-mekaniske egenskaber.

Plader fås med tre forskellige typer kanter:

 1. Bestyrelse (plade med glat kant, universelt egnet til forskellige typer af ophængningssystem);
 2. Tegular (plade med et trin, der anvendes til et ophængningssystem med en hyldebredde på 24 mm);
 3. Microlook (plade med et trin, kompatibel med et ophængningssystem, hvor bredden på hylden er 15 mm).

Den producerede flise har standarddimensioner på 600 * 600 mm eller 600 * 1200 mm, tykkelse - 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr. 1 m². m.

Varianter af materialer

Mineralfiber er en meget populær, men ikke det eneste materiale til at skabe Armstrong-loftfliser.

Samlinger af dette mærke omfatter en plade af følgende materialer:

 1. Gipsplader. Dette materiale er perfekt til efterbehandling af husholdningsrum og bryggerier med stort volumen. Flisen er ret demokratisk til prisen. Anbefales ikke til brug i rum med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluld. De vigtigste fordele ved pladen af ​​dette materiale er en høj lydisolering og varmeisoleringsevne. På grund af dette er pladen ofte brugt i koncertsale eller studier.
 3. Aluminium. Let, praktisk metalflise er ikke bange for vand overhovedet, så det er perfekt til overfor badeværelser eller værelser med høj luftfugtighed. Aluminiumsfliserne har høj holdbarhed, holdbarhed, æstetisk appel. Af minerne - den relativt høje pris sammenlignet med modparter fra andre materialer.
 4. Glas. Fremragende materiale til udførelsen af ​​de mest modige og originale design ideer. Glasloftet kan være frostet eller blank, solid eller brudt i små stykker af en mosaik, monofonisk eller flerfarvet. Glasfliser ser godt ud ikke kun i stuen, soveværelset eller køkkenet, men også i underholdningscentre, biografer, natklubber.
 5. Plast. PVC fliser er et billigt, praktisk og smukt materiale til udsmykning af loftet. Fordelene ved materialet indbefatter modstand mod fugt og udseendet af mug. Ulemper: høj brandfare og frigivelse af skadelige stoffer under forbrænding. Derfor anbefales det at installere sådanne fliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Fremragende mulighed for våde værelser. Fordele ved materiale: lethed, praktisk, holdbarhed. Dette materiale er let malet, loftet kan opdateres så ofte som du ønsker. Materialet er miljøvenligt og sikkert for andre.
 7. Affaldspapir. Brugt trykpapir er perfekt til opbygning af lyd- og varmeisoleringsplader til boliger, offentlige og industrielle lokaler.
 8. Wood. Fremragende varmeisolering og æstetisk appel er de vigtigste fordele ved et træloft. Forbehandling med specielle midler mod udseende af svamp og skimmel gør det muligt at bruge en sådan komfur selv i værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer).

dimensioner

Armstrong loftsfliser er tilgængelige i to hovedstørrelser: 600x600 og 600x1200 mm. Den første mulighed er meget mere populær på grund af den kendsgerning, at den rektangulære flise adskiller sig fra kvadratet med markant større brølhed.

Disse er velkendte figurer, som faktisk adskiller sig fra de faktiske (610x610 og 610x1219 mm). Tykkelsen af ​​fliserne kan variere afhængigt af materialet og dets funktionelle formål fra 8 til 25 mm.

For at bestemme den krævede mængde plade til udsmykningen af ​​loftsbeklædningen er det nødvendigt at opdele sit areal ved arealet af en plade og tilføje en lille margen til affald og skæring.

Populære modeller

Armstrong Company tilbyder et bredt og varieret udvalg af plader til boliger og industrielle lokaler. Pladen kan have forskellige størrelser, afvige i fremstillingsmateriale, egenskaber, farve, tekstur.

Arrangement af Armstrong-type lofter

Populariteten af ​​Armstrong-type-lofter er på grund af deres vellykkede konstruktion, hvilket giver mindre arbejdskraft til installationsprocessen i forhold til træ, batten, gipsplader og andre typer lofter, såvel som uforlignelig bekvemmelighed til videre drift - enhver fejlfunktion i tekniske kommunikation kan kun løses hæve det krævede antal paneler. Den samme producent har arbejdet på en bred vifte af produkter med særlige egenskaber.

Forskellige typer af plader og kassetter til loftet Armstrong

Dimensionerne af pladerne til Armstrong type kassettloft er bundet til en størrelse på 600 x 600 og for at være præcise, 595 x 595 mm og 1190 x 595 mm for ikke-standardiserede designløsninger.

Produktionen af ​​plader (kassetter) er baseret på råmaterialer fra uorganiske stoffer - ler, mineraluld, bindemidler (herunder stivelse).

Men Armstrong-loftfliser kan også laves af andre materialer, afhængigt af de egenskaber, der skal opnås som følge heraf. Og ejendommene kan være forskellige, afhængigt af kravene til afslutning af lofter i projektet eller kundens krav. Alt dette dikterer tilstedeværelsen af ​​forskellige typer plader og kassetter til Armstrong, for eksempel:

 • Armstrong plader eksisterer med forskellige mønstre og trøje teksturer;
 • med forskellige farve skalaer patroner;
 • plader med høj akustisk (lydisolering) egenskaber;
 • plader med høje ildfaste egenskaber (med en brandmodstand på op til 2 timer og derover);
 • plader med høje fugtighedsbestandige egenskaber (op til 100% fugtighed);
 • metal legering kassetter;
 • perforerede metalkassetter og specialgaller til ventilationssystemer;

Raster lys til Armstrong

Til den hurtigste installation under standardstørrelsen blev der skabt specielle rasterlamper med forskellige typer diffusorer og reflektorer.

VIGTIGT

Ved hjælp af kombinationer af placeringen af ​​rasterarmaturer og specialpaneler, kan du oprette visse design- og arkitektoniske løsninger til interiører.

Generelt er forskellige typer armaturer og den resulterende belysning, når de anvendes i Armstronglofter, genstand for en særskilt artikel. Kort omtale, at diffusoren i form af gitter passerer mere lys end frostet eller halvmattet glas. Men på glasset kan du anvende et mønster med fotoudskrivning.

Kassetter med dekorative indlæg

Kassetterne er også tilgængelige i ventilation med specielle kunstneriske og dekorative indlæg og forskellige andre ekstra funktionaliteter.

Om profiler

Armstrong loftsplader og specialkassetter er stablet på en "T" -formet profil, som igen er opdelt i bærer - T15 og T24, tværgående - T15 og T24 og en vinklet vægprofil 19 x 24, produceret, samt plader af forskellige egenskaber, farver afhængigt af kundens behov. Profiler er lavet af tyndvægget metal, som efterfølgende er dækket af specielle sammensætninger.

Afslutningsvis kan du endnu engang understrege, at valget af typen Armstrong-takkunder skal gøres i strengt afhængighed af rummets funktionelle formål. Når alt kommer til alt bliver de mulige muligheder for dette valg hver dag mere og mere.

Armstrong Loft: Tile Størrelse og 5 Karakteristiske Forskelle

Armstronglofter er gode til kontorer, uddannelsesinstitutioner og butikker. Nedhængte loftsstrukturer er den mest almindelige loftsstruktur. Med sin hjælp er det muligt at hurtigt og fuldstændigt billigt arrangere loftet i absolut ethvert rum. Den mest interessante og populære løsning anses for at være Armstrong loftsophæng. For at beregne det nødvendige antal fliser til installation, skal du være sikker på at kende deres størrelser. Ved beregning er det nødvendigt at bestemme antallet af plader, guider, fastgørelseselementer. For at beregne det nødvendige antal fliser, skal du kende loftet og derefter opdele det med størrelsen på en plade. Således er det krævede antal plader. Ved køb af materialer, der kræves til arrangeringen af ​​Armstrong-loftet, er det nødvendigt at tage hensyn til deres bestand.

Sådan vælges en plade til loftet Armstrong

Til udførelse af lofterne er pladerne meget udbredt til Armstrong-ophængt loftkonstruktion, hvilket hjælper med at give rummet et mere perfekt og æstetisk udseende.

Dette er ret praktisk, høj kvalitet og pålideligt produkt, der hjælper med at skjule:

 • Belysningssystemer;
 • Ventilationskanaler;
 • Brandslukningssystemer.

Armstrong sorte loftfliser passer godt i højteknologisk interiør

Suspended ceiling structures Armstrong er et specifikt system, der omfatter profiler og mineralplader. Som profiler anvendes en metalskinne, som er monteret rundt om loftets omkreds og til den, så er specialplader af mineraluld med standarddimensioner fastgjort. På grund af dette design er det helt muligt at montere almindelige modulære lamper i loftet.

Det er vigtigt! Nedhængt loft Armstrong er ideel til at udføre loftet på kontoret, for i det ledige rum over pladerne er det muligt at lægge ikke kun ledningerne, men også opbygningen af ​​computernetværk.

Armstrong smukke lofter: typer af plader

Armstrong ophængte loftkonstruktioner er i stor efterspørgsel, fordi de hjælper med at give rummet et smukt og sofistikeret udseende.

Armstrong loftsmonteret struktur har særpræg, nemlig:

 • skygge;
 • Graden af ​​varme og lydisolering;
 • Fugtbestandighed;
 • Texture;
 • Brandsikkerhed.

Der er en bred vifte af Armstrong-hængende loftdesigner, der varierer i den type materiale, der bruges til at gøre det.

Blandt fordelene ved Armstronglofterne bør man bemærke muligheden for at installere belysningsarmaturer i plader

Du kan nemlig vælge sådanne plader:

 • gips;
 • glas;
 • plast;
 • aluminium;
 • Fra mineraluld;
 • Fra lamineret krydsfiner.

Gipsplader loftsophæng konstruktioner er egnede til at afslutte loftet i korridoren. Den store fordel ved dette materiale betragtes som en god pris, såvel som evnen til at udføre et design af absolut enhver størrelse. På trods af alle fordele kan gips kun anvendes i tørre rum, fordi det er temmelig ustabilt ved forhold med høj luftfugtighed.

Glaslofter ser godt ud i absolut ethvert rum, uanset dets formål. De hjælper med at give rummet en unik stil og raffinement. Med denne type loft er det muligt at skabe en fantastisk, unik atmosfære i huset. Lofter af plast - den bedste og mest økonomiske måde at arrangere loftrummet på. Dette materiale er kendetegnet ved høj kvalitet, og det påvirkes ikke af fugt eller skimmel.

Armstrong Stilfuldt Falsk Loft med Heavy Filling Plader

Armstrong hævet loft er i stor efterspørgsel.

Armstrongloft med tunge fyldplader er en glimrende mulighed for store virksomheder, fordi de har gode æstetiske og operationelle kvaliteter

Det er kendetegnet ved:

 • God pris;
 • Hastighed og nem installation;
 • Muligheden for at bruge underloftrummet til lægning af kommunikation.

Armstrong fugtbestandige lofter med kraftige fyldplader fås i det bredeste udvalg. Den mest interessante og populære mulighed er Baikal-komfuret, som har et solidt og pålideligt metalfastgørelsessystem. Dette design er kendetegnet ved bekvem, nem installation, udsøgt udseende.

Suspended ceiling strukturer giver hurtig adgang til underloft plads næsten øjeblikkeligt. For at gøre dette, bare nok til at hæve fliserne på det rigtige sted. Derudover kan du i et sådant loft meget hurtigt installere belysningsarmaturer af absolut hvilken som helst type. Det er bedst at installere lysstofrør i den hængende Armstrong-loftsstruktur, da det er muligt at få den bedste kvalitetsbelysning.

Sådan udfører du Armstrong-loftet: plade-serien

Armstrong-hængende loftkonstruktioner er efterspurgt blandt kunderne og er højt værdsat for deres fremragende kvaliteter. Der er flere forskellige typer af lignende designs. Afhængig af typen af ​​konstruktion ændres dens tykkelse og andre egenskaber.

I mangel af erfaring med at installere lofter, bør du søge hjælp fra fagfolk, der vil installere dem hurtigt og effektivt.

Armstrong loftsplader er opdelt i forskellige serier, nemlig som:

I økonomiserien produceres Armstrong loftsplader, der har en god pris og fremragende præstation. Pladerne i denne serie har nogle begrænsninger på applikationen, så du bør ikke montere dem i værelser med høj fugtighed.

Armstrong-serien af ​​loftsplader har fremragende egenskaber, således at:

 • Det har flere forskellige overfladetyper;
 • Kombineret med de mest populære typer kanter;
 • Modstandsdygtigt mod høj luftfugtighed;
 • De har fremragende akustiske egenskaber;
 • Modstandsdygtig over for skader
 • Holdbar.

Ud over den standard Armstrong-hængende loftsdesignserie er der også specielle muligheder designet til at løse forskellige problemer.

Armstrong-loftet kan gøres mere fremtrædende ved at bruge specielle indsatser, som er monteret mellem pladerne

Især kan vi skelne mellem sådanne serier som:

Den akustiske serie er kendetegnet ved, at den absorberer forskellige slags støj og skaber en behagelig atmosfære i absolut ethvert rum. Den hygiejniske serie er kendetegnet ved, at den har en særlig bakteriel belægning, høj fugtmodstand og fremragende udseende. Den fugtbestandige serie er designet til brug i værelser med høj luftfugtighed.

Det er vigtigt! Til installation af fugtbestandige strukturer skal der påføres korrosionsbestandige profiler.

På grund af den fremragende kvalitet og nem installation er det meget hurtigt og nemt at udskifte en beskadiget flise, som du nemt kan gøre selv.

Armstrong hævet loft: fliser dimensioner (video)

Nedhængte lofter Armstrong er præget af fremragende kvalitet, god pris, nem installation og fremragende dekorative udsigter, så de er meget efterspurgte.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hængende loft kommer i en række forskellige stilarter, teksturer og farver. De tekniske parametre for et sådant loft bestemmes af egenskaberne af dets strukturelle komponenter, hvis standardliste omfatter et metalstativsystem monteret på væggene og loftbøjlerne, dekorative plader eller paneler og efterbehandlingstrimler til ledd af plader med strimler og vægge.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hævet loft brugbarhed

Det hængende loft tilhører modulsystemet, når loftpladerne er udskiftelige moduler, hvilket gør det nemt at udskifte dem i en monteret metalramme. I dette tilfælde er alle fejlene i den sande overflade skjult, og det ophængte loft i sig selv kræver normalt ikke maling eller nogen form for pleje. Takket være det modulære system er det muligt at montere armaturer samt strukturelle elementer i brandsluknings- og alarmsystemer i separate moduler i stedet for loftfliser. Samtidig er det stadig muligt at designe rummet ved hjælp af en kombination af forskellige plader.

Ventilations- og vandledninger, elektriske ledninger, kabler og andre tekniske kommunikation er let anbragt i mellemrummet, hvilket gør sådanne lofter særligt populære i kontorlokaler.

Enheden hævet loft Armstrong

Karakteristik af plader og paneler Armstrong

Mange typer Armstrong-loftfliser ud over standardegenskaber, såsom vaskeevne og typiske akustiske og brandsikre parametre, har særlige egenskaber, der forbedrer rummets sikkerhed og komfort.

 1. Modstandsdygtig over for mugg og bakterier. Plader forstærket med det specielle patenterede BioBlock-system har en antimikrobiel belægning, som hæmmer væksten af ​​skimmelsvampe, en ubehagelig lugt og multiplikationen af ​​bakterier.
 2. Lydisolering. Et hængende loft kan bidrage til at reducere indendørs støj ved at absorbere op til 50-70% af lyde, der når pladens overflade. Det vil også reducere støj fra andre værelser og eliminere ekko effekten. Denne ejendom kan f.eks. Bruges til udrustning af spillelokaler og videokamerum.
 3. Sagging beskyttelse. Armstrongs suspensionssystem og plader er designet til at modstå hævning i omgivelser med høj luftfugtighed. Et sådant loft er i stand til at modstå op til 70-95% fugt, forudsat at der ikke er nogen direkte kontakt mellem pladen og vand. Hvis der er lækage af rør, er det nemt at udskifte det skadede panel med en ny.
 4. Refleksion af lys. Et højreflekterende loft, som f.eks. Bygger på en metallisk belægning, vil øge belysningen af ​​rummet, hvilket gør rummet mere lys og reducerer behovet for at installere yderligere lyskilder. Lysrefleksionen af ​​nogle typer Armstrong-plader når 70-90%.
 5. Brandsikkerhed Armstronglofter med FireGuard-systemet er specielt designet til at give forbedret modstand mod skader på understøtningsstrukturen.
 6. Luftrensning. Loftsplader med Brightex-systemet fjerner 50% formaldehyd fra luften i 10 år, samtidig reducerer støj og øger niveauet af belysning i rummet.
 7. Sikkerhed. Alle dekorative og akustiske Armstronglofter opfylder de krav, der bruges til at kontrollere udledningen af ​​flygtige organiske forbindelser i luften, og er hypoallergeniske.
 8. Brugervenlighed. Det ophængte loft giver til enhver tid adgang til rør, luftkanaler, ledninger og andre hjælpeprogrammer, som adskiller det fra stræk- og gipspladelofter.
 9. Termisk isolering. Den isolerende effekt af et ophængt loft vil medvirke til at reducere omkostningerne ved opvarmning og køling af et rum. Installation af ekstra isolering i loftrummet er tilladt.

Specifikationer falsk loft Armstrong Baikal

Armstrong ophængte loftsplader er lavet af lette materialer af høj kvalitet. Fås i paneler af fem typer materialer.

 1. Mineralfiberpaneler indeholder mineralfilt og cellulosefibre. Sammensætningen omfatter også stivelse, perlit (en form for naturglas) og ler.
 2. Metalplader er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Messing, krom eller kobberbelægning påføres aluminiumpaneler.
 3. Polyvinylchlorid (PVC) paneler er modstandsdygtig overfor mugg og bakterier og er lavet af højpræparat polymerharpikser.
 4. Laminerede træfiberpaneler er kendetegnet ved høj fugtighedsbestandighed. De er lavet af biprodukter fra træforarbejdning.
 5. Glasfiberplader er lavet af miljøvenligt kompositmateriale og har høj styrke.

Armstrong dekorative plader giver dig mulighed for at skabe det nødvendige loftsdesign.

 1. TinLook mønstrede plader giver et vintage look.
 2. Glatte og teksturerede HomeStyle fliser opfrisker interiøret.
 3. Træplader er WoodHaven laminatbrædder med fyrretræ, ahorn, æble, kirsebær, bambus og askefarver.
 4. Metallaire metalplader fås i farverne stål, messing, kobber og krom stål.
 5. Til kajakloftet anvendes EasyElegance-paneler med en dækningsdybde på 1,8 eller 6,3 cm.

Dekorative plader Armstrong

Armstrong loftsplader fås i flere firkantede eller rektangulære størrelser. Plader af lille størrelse tillader fastgørelse til cement direkte til den eksisterende pladeplade. Panel-lameller har en speciel form af leddene, maskerer ophængningssystemet. Store plader er ideelle til kommerciel brug.

I gennemsnit giver en kvadratmeter PVC- eller mineralfiberplade en belastning på 2,5-3,5 kg. Metalplader kan veje op til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Tabel. Størrelser og materialer af Armstrong plader af forskellige serier.

Armstrong plade størrelse

Armstrong plade størrelse Armstrong loft er den mest almindelige type blandt hævede lofter. Plader til det er lavet blødt - mineralsk og organisk, og hårdt - fra metal og glas.

Mulige størrelser af en plade Armstrong:

 • Bredde: 600 (mm).
 • Længde: 600 (mm), 1200 (mm).
 • Tykkelse: 8 (mm), 12 (mm), 15 (mm), 24 (mm), 25 (mm).
 • Vægt pr. M2: 2,5 (kg), 2,7 (kg), 3,5 (kg), 7,5 (kg), 8 (kg).

Armstrong-plader er kendt for deres fugtighedsbestandighed (70% - 95%), lydabsorption (koefficient 0,2 - 0,5), støjreduktion (op til 35 dB), evne til at reflektere lys (op til 90%) og brandmodstand (ikke brandfarlig).

Vigtigt: For at kunne montere Armstrong-loftet korrekt, er der monteret en suspension til bæreprofiler med en tonehøjde på 1200 (mm). I dette tilfælde skal ophængningsenhederne være placeret højst 450 mm fra væggene.

Armstrong loftflise størrelse

Armstrong loftfliser: design og installationsfunktioner

Suspenderede lofter er i øjeblikket den mest almindelige loftfinish. Med denne løsning kan du hurtigt og billigt indrette loftet på ethvert værelse og endda skjule kommunikation, hvilket er både nyttigt og behageligt. Armstrong loftflise, den mest populære i dag, kunne alle se det i enhver stat eller handelsinstitution.

Funktioner ved beregning

Opbevarede fliser strengt opretstående i et rum med normalt fugtighedsniveau. For at beregne det krævede antal fliser skal du først og fremmest vide deres størrelser.

Armstrong fliser har en typisk størrelse: 610x610 mm eller 610x1219 mm. Det er også nødvendigt at beregne loftets areal. Ved at dele det efter produktområdet får du den nødvendige mængde. Men det er bedre at øge det resulterende antal med et par stykker, så der er en bestand. Det næste trin er at tælle antallet af guider. For at gøre dette skal loftarealet multipliceres med en særlig faktor, afhængigt af længden af ​​guiden, og divider det resulterende nummer med profillængden.

Det sidste trin er at beregne den nødvendige mængde vægkant. Dens standardlængde er 3050 mm. Ved dette nummer fordeles loftets omkreds og får antallet af krævede kanter. Det er selvfølgelig også nødvendigt at tage hensyn til materialematerialet.

Typer af plader ophængt loft "Armstrong"

Armstrong ophængt loftflise design

Det er ingen hemmelighed, at eventuelle monterede strukturer kan variere i design. Armstrong hævede lofttegler er ingen undtagelse. For dem kan man skelne mellem følgende forskelle:

 1. En farve, som kan vælges i ethvert nuanceområde, fra hvid til sort.
 2. Graden af ​​lyd og varmeisolering, som afhænger af fliserens materiale.
 3. Tekstur - blank, mat eller perforeret overflade.
 4. Modstandsdygtighed over for ild, hvilket indikerer materialets evne til at modstå høje temperaturer og brænding.
 5. Niveauet af fugtbestandighed, hvilket afspejler flisernes evne til at modstå fugtighedens virkninger.

Vi bør også nævne de materialer, der anvendes til fremstilling af fliser. De vælges afhængigt af rummets funktionelle formål. Udvalget af materialer er ret stort:

 1. Gipsplader fliser. Gipsplader er ideelle til at afslutte loftet på korridorer og bryggerier eller store varehuse. Fordelen ved dette materiale er dets tilgængelighed og omkostningsbesparelser på grund af lave omkostninger, samt muligheden for at producere en belægning af enhver størrelse. På trods af fordelene er ulemperne stadig til stede: Gipsvæggen er meget ustabil til fugt, hvilket begrænser brugen af ​​det til tørre rum med opvarmning.
 2. Mineraluldsflise. For koncertsale, studiorum og laboratorier foretrækker de at bruge Armstrong fliser lavet af mineraluld. Sådanne fliser modstår fugt og brænder godt. Det har også god lyd og varmeisolering. men samtidig har en betydelig tykkelse på 200-250 mm.
 3. Aluminium til fremstilling af fliser. Loftfliser lavet af aluminium berettiger de høje omkostninger ved deres anvendelighed. Metal korroderer ikke og reagerer ikke på næsten alle eksterne faktorer. Samtidig er det meget holdbart og miljøvenligt. Denne flise vaskes godt på alle måder, fra opløsningsmiddel til benzin. Aluminium er velegnet til lofter i badeværelset, køkkenet samt i barer eller restauranter.
 4. Glaslofter. Med et stort antal designidéer anvendes glas i vid udstrækning. Det kan være monokrom eller flerfarvet, hvilket skaber en mosaik effekt, og overfladestrukturen kan være mat eller blank. Den oprindelige løsning er at udskrive billeder på glasset. Dette loft ser meget godt ud i køkkenet eller stuen samt i underholdningscentre. Ved hjælp af forskellige lyseffekter kan du skabe enhver atmosfære.
 5. Fliser af plast. En anden billig måde at udstyre et værelse med et hængende loft er Armstrong flisebelagt paneler lavet af plast. Dette materiale påvirkes ikke af nogen fugt eller skimmel. Den eneste ulempe er ustabiliteten ved brand og frigivelse af skadelige stoffer under forbrændingen. Af denne grund skal du installere plastfliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Plader af lamineret krydsfiner er ret lys, hvilket reducerer belastningen på rammen af ​​bygningen. Et sådant loft kan males med enhver farve, du har brug for. Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, er installationen af ​​sådanne fliser bedst egnet, da krydsfiner er modstandsdygtig over for fugt. Armstrong laminerede plader er miljøvenlige, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med børn og beboelsesbygninger.
 7. Fliser fra affaldspapir. Armstrongfliser er lavet af affaldspapir, da dette er en meget overkommelig løsning. God lyd- og varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed i komprimeret papir gør det muligt at revne lofter både i kontorlokaler og i bygninger af skoler og hospitaler.

Installationsanbefalinger

Armstrong loftfliser installation

Når du installerer et hængende loft fra Armstrong-fliserne, er der flere vigtige faktorer at overveje:

 1. Fugtigheden skal være under 95%, og hvis loftet allerede er monteret direkte på sidste etage under taget, kræves der et lag af vandtætning.
 2. Belastningen fra isoleringen må ikke overstige 3 kg / m2.
 3. Den optimale indendørs temperatur er 20 ° C.
 4. Bredden af ​​de ekstreme fliser skal være den samme for at opretholde symmetri.

Standardstørrelserne og et stort antal versioner tjente til en bred fordeling af Armstrong fliser. De bruges hovedsagelig i kontorlokaler, da de ophængte lofter kan demonteres til enhver tid for at ændre individuelle paneler eller tilføje lys. Også sådanne lofter er uden tvivl i deres pleje. Det vigtigste er at undgå slibemidler og pulverrensemidler, hvilket gør det muligt for taket at glæde dig i lang tid.

Armstrong loftfliser - lav pris med høj kvalitet

Armstrong loftfliser

Hidtil er loftslofter blevet en af ​​de mest almindelige muligheder for at afslutte loftoverfladen.

Sådanne designs er nemme at installere, giver dig mulighed for at implementere selv de mest usædvanlige ideer om indretning.

Lamper og kommunikation er meget bekvemt placeret i det store underloftrum.

Armstrong loftsfliser er en unik løsning til enhver form for lokaler. Det er kendetegnet ved dets praktiske, lethed ved vedligeholdelse, attraktivt udseende, perfekt til hurtige og billige reparationer.

Armstrong flise muligheder og funktioner

Armstrong flise muligheder

Loftpladens dimensioner er 61x61 cm eller 61x121.9 cm. Den anden bruges mindre og mindre af den grund, at loftet på dem ikke har høj styrke.

For at bestemme det ønskede antal fliser, divider hele loftet med arealet af en flise. Det er tilrådeligt at købe et par mere.

For at beregne antallet af guider multipliceres området med loftoverfladen med en faktor, divider resultatet med profillængden.

Værdien af ​​koefficienten bestemmes afhængigt af styrets længde. Du kan finde ud af mængden af ​​vægkant ved at dividere loftets perimeter med standard kantlængde. Dens størrelse er 305 cm.

Armstrong loftflise forskel faktorer

 • Farvepaletten indeholder mange nuancer.
 • Texture. Overfladen er varieret: spejl, matte, perforeret og glans.
 • Graden af ​​modstand mod fugt, om flisen er i stand til at modstå virkningerne af fugt.
 • Lydisolering og termisk ledningsevne, som er direkte afhængig af materialet.
 • Antændelighed, hvormed man kan bedømme, hvordan materialet reagerer på forhøjede temperaturer.

Materialer anvendt i produktionen

I løbet af valget af typen af ​​plader skal styres primært af formålet med rummet. Armstrong loftfliser er tilgængelige i en bred vifte af materialer og forskellige typer af design:

Flisen fra aluminium adskiller sig praktisk. Materialet er ikke modtageligt for korrosion, holdbart, miljøvenligt. Overfladen har en reflekterende evne. Denne flise er meget uhøjtidelig at vedligeholde, det er godt rengjort med et hvilket som helst vaskemiddel. Aluminium anbefales til montering af lofter i badeværelser, køkkener, restauranter.

Aluminium Armstrong Loft

Glasloft giver store muligheder for at realisere designideer. Loftoverfladen er monokromatisk eller forskellige farver, overfladestrukturen er blank eller mat.

Armstrong Glass Ceiling

En ekstraordinær løsning er at udskrive. Ved hjælp af forskellige belysningsarmaturer kan du opnå en unik atmosfære. Dette loft er perfekt til køkken, stue, samt underholdning og indkøbscentre.

Armstrongloft med fotoudskrivning

Gipsplader er gode til efterbehandling af store områder, såsom lagerhuse, lagerhuse. Fordelene ved dette materiale indbefatter selvfølgelig dets tilgængelighed, lave omkostninger, samt muligheden for at producere belægninger af enhver størrelse.

Der er dog en væsentlig ulempe: gipsvæggen er ustabil til fugt, derfor kan den kun bruges i tørre rum med opvarmning.

Armstrong Gipsvæg Loft

Armstrongs flisebelægninger af plast er en anden mulighed for at udstyre et værelse med et lofts loft billigt. Dette materiale påvirkes ikke af fugt og råtning. Den eneste minus er brandbarhed og dannelse af stoffer, der er skadelige for mennesker i tilfælde af brand.

Armstrong plastloft

Kassetten af ​​naturligt træ er præget af fremragende varmeisolering. Under fremstillingen behandles materialet med støbeform og rotormidler og lakeret. Sådanne lofter er velegnede til brug selv i en sauna eller et bad.

Armstrong naturlige træ loft

At lave trykte papirplader er meget overkommelig. Materialet har god varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed. Det kan uden tvivl bruges til beklædning i kontorer, børnehaver og skoler.

Til fliser lavet af lamineret krydsfiner er lysstyrke karakteristisk, hvilket reducerer trykket på rammen. Den rige farve skala giver mulighed for at vælge en passende farve til ethvert værelse.

Armstrong lamineret krydsfiner loft

Stenplankens stenplade indeholder et bindemiddel, der sikrer holdbarhed og styrke. Det tolererer temperaturudsving godt, giver varmeisolering og har også gode lydabsorberende egenskaber. Materialet er modstandsdygtigt mod fugt og ild.

Armstrong stenuldsloft

Armstrong loftfliser skal opbevares udelukkende i opretstående stilling.

konklusion

Armstrong type lofter er et glimrende valg til enhver form for lokaler. De er kendetegnet ved deres lave omkostninger og praktiske egenskaber. Fliserne er nemme at installere, selv uden særlige færdigheder. På grund af flisernes standardstørrelse og de forskellige teksturer kan en række materialer anvendes i konstruktionen.

Til sidst bliver udseendet af et sådant loft kun bedre. Brugen af ​​disse loftsystemer gør det muligt at improvisere med en række farver. Det høje niveau af miljøsikkerhed, æstetik, nem installation og forbedrede lydisoleringsegenskaber gør dette byggemateriale efterspurgt og konkurrencedygtigt.

Armstrong Loft: Tile Størrelse og 5 Karakteristiske Forskelle

Armstronglofter er gode til kontorer, uddannelsesinstitutioner og butikker. Nedhængte loftsstrukturer er den mest almindelige loftsstruktur. Med sin hjælp er det muligt at hurtigt og fuldstændigt billigt arrangere loftet i absolut ethvert rum. Den mest interessante og populære løsning anses for at være Armstrong loftsophæng. For at beregne det nødvendige antal fliser til installation, skal du være sikker på at kende deres størrelser. Ved beregning er det nødvendigt at bestemme antallet af plader, guider, fastgørelseselementer. For at beregne det nødvendige antal fliser, skal du kende loftet og derefter opdele det med størrelsen på en plade. Således er det krævede antal plader. Ved køb af materialer, der kræves til arrangeringen af ​​Armstrong-loftet, er det nødvendigt at tage hensyn til deres bestand.

Sådan vælges en plade til loftet Armstrong

Til udførelse af lofterne er pladerne meget udbredt til Armstrong-ophængt loftkonstruktion, hvilket hjælper med at give rummet et mere perfekt og æstetisk udseende.

Dette er ret praktisk, høj kvalitet og pålideligt produkt, der hjælper med at skjule:

 • Belysningssystemer;
 • Ventilationskanaler;
 • Brandslukningssystemer.

Armstrong sorte loftfliser passer godt i højteknologisk interiør

Suspended ceiling structures Armstrong er et specifikt system, der omfatter profiler og mineralplader. Som profiler anvendes en metalskinne, som er monteret rundt om loftets omkreds og til den, så er specialplader af mineraluld med standarddimensioner fastgjort. På grund af dette design er det helt muligt at montere almindelige modulære lamper i loftet.

Det er vigtigt! Nedhængt loft Armstrong er ideel til at udføre loftet på kontoret, for i det ledige rum over pladerne er det muligt at lægge ikke kun ledningerne, men også opbygningen af ​​computernetværk.

Armstrong smukke lofter: typer af plader

Armstrong ophængte loftkonstruktioner er i stor efterspørgsel, fordi de hjælper med at give rummet et smukt og sofistikeret udseende.

Armstrong loftsmonteret struktur har særpræg, nemlig:

 • skygge;
 • Graden af ​​varme og lydisolering;
 • Fugtbestandighed;
 • Texture;
 • Brandsikkerhed.

Der er en bred vifte af Armstrong-hængende loftdesigner, der varierer i den type materiale, der bruges til at gøre det.

Blandt fordelene ved Armstronglofterne bør man bemærke muligheden for at installere belysningsarmaturer i plader

Du kan nemlig vælge sådanne plader:

 • gips;
 • glas;
 • plast;
 • aluminium;
 • Fra mineraluld;
 • Fra lamineret krydsfiner.

Gipsplader loftsophæng konstruktioner er egnede til at afslutte loftet i korridoren. Den store fordel ved dette materiale betragtes som en god pris, såvel som evnen til at udføre et design af absolut enhver størrelse. På trods af alle fordele kan gips kun anvendes i tørre rum, fordi det er temmelig ustabilt ved forhold med høj luftfugtighed.

Glaslofter ser godt ud i absolut ethvert rum, uanset dets formål. De hjælper med at give rummet en unik stil og raffinement. Med denne type loft er det muligt at skabe en fantastisk, unik atmosfære i huset. Lofter af plast - den bedste og mest økonomiske måde at arrangere loftrummet på. Dette materiale er kendetegnet ved høj kvalitet, og det påvirkes ikke af fugt eller skimmel.

Armstrong Stilfuldt Falsk Loft med Heavy Filling Plader

Armstrong hævet loft er i stor efterspørgsel.

Armstrongloft med tunge fyldplader er en glimrende mulighed for store virksomheder, fordi de har gode æstetiske og operationelle kvaliteter

 • God pris;
 • Hastighed og nem installation;
 • Muligheden for at bruge underloftrummet til lægning af kommunikation.

Armstrong fugtbestandige lofter med kraftige fyldplader fås i det bredeste udvalg. Den mest interessante og populære mulighed er Baikal-komfuret, som har et solidt og pålideligt metalfastgørelsessystem. Dette design er kendetegnet ved bekvem, nem installation, udsøgt udseende.

Suspended ceiling strukturer giver hurtig adgang til underloft plads næsten øjeblikkeligt. For at gøre dette, bare nok til at hæve fliserne på det rigtige sted. Derudover kan du i et sådant loft meget hurtigt installere belysningsarmaturer af absolut hvilken som helst type. Det er bedst at installere lysstofrør i den hængende Armstrong-loftsstruktur, da det er muligt at få den bedste kvalitetsbelysning.

Sådan udfører du Armstrong-loftet: plade-serien

Armstrong-hængende loftkonstruktioner er efterspurgt blandt kunderne og er højt værdsat for deres fremragende kvaliteter. Der er flere forskellige typer af lignende designs. Afhængig af typen af ​​konstruktion ændres dens tykkelse og andre egenskaber.

I mangel af erfaring med at installere lofter, bør du søge hjælp fra fagfolk, der vil installere dem hurtigt og effektivt.

Armstrong loftsplader er opdelt i forskellige serier, nemlig som:

I økonomiserien produceres Armstrong loftsplader, der har en god pris og fremragende præstation. Pladerne i denne serie har nogle begrænsninger på applikationen, så du bør ikke montere dem i værelser med høj fugtighed.

Armstrong-serien af ​​loftsplader har fremragende egenskaber, således at:

 • Det har flere forskellige overfladetyper;
 • Kombineret med de mest populære typer kanter;
 • Modstandsdygtigt mod høj luftfugtighed;
 • De har fremragende akustiske egenskaber;
 • Modstandsdygtig over for skader
 • Holdbar.

Ud over den standard Armstrong-hængende loftsdesignserie er der også specielle muligheder designet til at løse forskellige problemer.

Armstrong-loftet kan gøres mere fremtrædende ved at bruge specielle indsatser, som er monteret mellem pladerne

Især kan vi skelne mellem sådanne serier som:

Den akustiske serie er kendetegnet ved, at den absorberer forskellige slags støj og skaber en behagelig atmosfære i absolut ethvert rum. Den hygiejniske serie er kendetegnet ved, at den har en særlig bakteriel belægning, høj fugtmodstand og fremragende udseende. Den fugtbestandige serie er designet til brug i værelser med høj luftfugtighed.

Det er vigtigt! Til installation af fugtbestandige strukturer skal der påføres korrosionsbestandige profiler.

På grund af den fremragende kvalitet og nem installation er det meget hurtigt og nemt at udskifte en beskadiget flise, som du nemt kan gøre selv.

Armstrong hævet loft: fliser dimensioner (video)

Nedhængte lofter Armstrong er præget af fremragende kvalitet, god pris, nem installation og fremragende dekorative udsigter, så de er meget efterspurgte.