Typer af loftfliser Armstrong

I udsmykningen af ​​forskellige lokaler i den kommercielle plan og ofte - i boliger og lejligheder brugte loftsystemer, kaldet Armstrong. Dette design har mange fordele, hvoraf den ene er muligheden for at vælge muligheden for dækning. Takket være dens universelle dimensioner er det muligt at installere alle eksisterende typer af plader i næsten ethvert loft i Armstrong-typen.

Kategori "Økonomi"

Denne samling af dekorative dele er designet til at blive installeret i standard rammer og har en minimal pris. Men lave omkostninger giver ikke den bedste ydeevne. Vandbestandigheden af ​​sådanne belægninger er lav og på steder med høj luftfugtighed anbefales det ikke at bruge dem. Denne klasse omfatter belægninger med følgende navne:

 • "Baikal" - hvide paneler med en overflade, hvor der er et karakteristisk mønster i form af "ormhuller". De har kun en kant valg - bestyrelsen og er den billigste af alle plade samlinger.
 • "Oasis" - elementer med en ru yderside. Tilgængelig i hvid er forbindelsen også en - bestyrelsen.
 • "Oasis Plus" - adskiller sig fra den simple version ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer på overfladen af ​​elementerne. Bedre modstår uønsket støj.
 • "Tatra" - en speciel version af panelerne med forbedret støjisoleringsevne. Overfladen er dækket af et mærkeligt mønster i form af små revner. Hem to - Board og Tugular.
 • "Norma" er et specielt panel med en perforeret overflade, der muliggør bedre undertrykkelse af uønsket støj.

"Prima"

Dette er en dyrere samling. Imidlertid adskiller det sig ikke for meget fra sine billigere modparter. De vigtigste forskelle i detaljerne i denne kategori er forbedret ydeevne. Sådanne fliser, der er monteret i et loft af Armstrong-typen, har følgende parametre:

 • Øget fugtresistens, der giver mulighed for at montere en lignende belægning i rum med fugtighed på 95%.
 • Tre muligheder for mulige kanter.
 • Forbedret støjreduktion.
 • Højere styrke sammenlignet med billige serier.
 • Seks forskellige muligheder på ydersiden.
 • Bredere farveskala.

Særlige modeller

Elementer, der er udviklet til at løse specifikke problemer, falder ind under denne kategori. For eksempel forbedret lydisolering eller øget styrke. Der er følgende muligheder for særlige belægninger:

 • Acoustic. Disse er produkter beregnet til installation i lokaler, hvor støjniveauet skal sænkes ret stærkt. Sådanne plader er særligt populære i kontorer, hvor der er brug for et ekstremt samlet arbejdsmiljø.
 • Hygiejniske samlinger "Bioguard" og "Mylar". Disse dele blev designet til installation i fødevareindustrien og til installation på hospitaler. Bakterier udvikler sig ikke på overfladen af ​​sådanne dekorative elementer.
 • Vandtæt. De, som navnet antyder, anvendes på steder med højt fugtindhold. Detaljer i denne kategori falder under navnet Keramaguard og Newton.
 • Design muligheder. Dette er en speciel kategori med en enestående konstruktion af komponenternes yderside og en temmelig høj pris. Bruges til at skabe unikke loftsstrukturer.

kanter

Et af de vigtige elementer i ethvert system af en sådan plan er kanten af ​​delene. Forskellige typer af plader, der er monteret i Armstronglofter, kan have en anden form af denne del af pladen, og dette bestemmer, hvordan strukturens udvendige plan vil se efter installationen. Der er tre hovedmuligheder:

 • Tegular (Tegular)
 • Board (bestyrelsen)
 • Mikroluk (Microlook)

Figuren nedenfor viser, hvad deres væsentligste forskel er - forskellige typer ledd kan bruges til at opnå forskellige teksturer og mønstre på flyet.

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Armstrong loftfliser specifikationer og typer

Den bedste løsning til at oprette et loft i et kontor, butik, skole eller andre store lokaler er Armstrong-loftet. Populariteten af ​​disse mineralplader i dag skyldes deres fremragende tekniske egenskaber, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Kort beskrivelse

Dette modulære loft har en række positive egenskaber. Blandt dem er følgende tekniske:

 • brandhæmmende egenskaber;
 • i stand til at modstå virkningerne af fugt
 • den lille vægt af panelerne adskiller sig i god fleksibilitet;
 • god lydisolering egenskaber;
 • Takket være et vellykket design kan lamper og lamper i forskellige størrelser samt ventilationsgitter installeres i loftet.
 • kræver ikke ekstra maling eller anden form for finish
 • evnen til at zone rummet
 • fremragende varmeisoleringsegenskaber, hvilket reducerer omkostningerne ved opvarmning af lokalet;
 • mulighed for montering på et stort område uden brug af specielle understøtninger eller skillevægge.

Fordele ved Armstrong loftsplader med hensyn til operationelle og økonomiske egenskaber:

 • nem demontering og montering på grund af panelernes bekvemme størrelse;
 • nem installation, hvilket gør det muligt at placere sig under ventilationssystemets plader, VVS og elektricitet;
 • Miljøvenlighed af alle anvendte materialer
 • evnen til at skjule alle uregelmæssigheder og andre fejl i loftet
 • små fysiske omkostninger til at passe ham
 • høj lysreflektans;
 • en bred vifte af paneler, forskellig i farve, tekstur og belægning;
 • plader af høj kvalitet, der har en lang holdbarhed;
 • lav pris.

På trods af den brede vifte af fordele har Armstronglofterne nogle ulemper, som bør være kendt, før de køber et sådant system. Overvej de negative egenskaber ved disse paneler:

 • På steder med hyppige udsving i temperatur eller luftfugtighed kan farven på loftpanelerne ændre sig;
 • manglende evne til at modstå stød og andre mekaniske belastninger;
 • kan ikke holde vand i tilfælde af oversvømmelse af værelset fra øverste etage eller tag, selvom de er fugtighedsbestandige.

anvendelsesområde

På grund af tilstedeværelsen af ​​alle ovennævnte fordele kan de overvejede loftspaneler installeres:

 • på hospitaler (hygiejniske eller funktionelle modeller);
 • fitnesscentre, klubber, biografer (akustiske);
 • pools, badeværelser (fugtsikker);
 • kontorer, skoler, butikker (økonomiklassepaneler) og mange andre værelser.

Desuden kan de installeres i enhver del af et landhus eller lejlighed (endda et børnerum), fordi det materiale, hvor Armstrong-loftet er lavet, er helt sikkert for menneskers sundhed. Når du planlægger at gøre dit hjem helt unikt, bør du bruge designpanelpaneler.

Panelegenskaber

materiale

Pladerne er lavet af mineralfibre, der består af to hovedkomponenter:

Derudover skelnes perlit, gips, stivelse, latex, affaldspapir, som tidligere behandles, som tilsætningsstoffer. Et særligt sted her tilhører latex. Dens mængde påvirker Armstrongs evne til at modstå fugt (de må monteres i rum med fugtighed op til 99%).

For at give panelerne et passende attraktivt udseende, er de overdækket udenfor med et specielt dekorationsmiddel.

Mineralfiber kan bestå af to typer:

 • hårdt - det bliver så ved at tilføje cellulosepaneler til hovedkomponenterne. Lofter af sådant materiale bliver mere modstandsdygtige over for stød;
 • blød.

Farver og teksturer

Standard for dette loft er hvidt. Men afhængigt af indretningens indretning og køberens ønsker kan du købe plader af guld, sort, skinnende, grå og andre nuancer.

Fakturaer er:

 • glatte overflader (mest populære);
 • perforeret;
 • præget;
 • gitter;
 • ru;
 • dekorative.

Ved at bruge paneler med flere forskellige teksturer i ét rum til at dekorere loftet eller kombinere farverne med hinanden, vil du altid være i stand til at gøre rummet unikt og ikke ligner andre.

Kanttyper

Praktisk installation af loftpaneler er tilvejebragt af tilstedeværelsen af ​​specielle kanter. De er af tre typer:

 • Microlook - ikke meget bredt trin, som gør det muligt at installere sådanne mineralplader i ophængte systemer, hvis bredde ikke overstiger 15 mm;
 • Tegular - Træd med en bredere kant end den foregående model. Monteret i systemer op til 24 mm brede;
 • Board - disse plader har en glat kant og er velegnet til systemer, hvis bredde er 24 mm.

Dimensionerne af pladerne kan være 60x60 cm eller 60x120 cm.

Vægt varierer fra 2,7 til 8 kg pr. 1 m 2.

Tykkelse - fra 8 mm til 25 mm.

Andre tekniske egenskaber ved Armstrong loftpaneler:

 • brandmodstand - antændes ikke;
 • støjreduktion er op til 35 dB;
 • støjreduktion op til 0,65;
 • fugtbestandighed op til 99%;
 • lysrefleksion op til 85%;
 • profil type: synligt eller skjult system;

I dette tilfælde er slottemodellerne:

 • messing (har høj styrke);
 • fuldt stemplet.

Monteringsteknologi

For kompetent udførelse af alt arbejde vil de nødvendige operationer være konsekvent som følger:

 • installation af al kommunikation, som vil blive placeret under panelerne.
 • Ved hjælp af et laserniveau udføres en vandret markering af overfladen.
 • Ved hjælp af skruer med dowels langs de udførte linjer fastgøres hjørneprofilerne i en afstand på mindst 15 cm fra loftet.
 • måle længden af ​​loftet med et målebånd og bestemme dens center (for det symmetriske arrangement af alle paneler).
 • I forhold til den opnåede indikator trækkes linjer i en afstand på 120 cm fra hinanden på hele området af basen.
 • Suspensionerne er monteret på dem (de er skruet i dykkerne), afstanden mellem dem er 90 cm.
 • efter at alle suspensioner er sat på dem, sætter transportprofilen.
 • Brug sommerfugle på suspensioner, kontroller den korrekte placering af hele strukturen.
 • installation af tværprofiler.
 • På de steder, hvor lamperne er placeret, skal du installere nogle få suspensioner.
 • installation af ventilationspaneler og lamper.
 • Armstrong loftpanel installation.

Hele sæt loftpaneler Armstrong kan købes til en pris fra 190 rubler. for 1 m 2.

Efter at have overvejet alle de tekniske egenskaber ved Armstrong-loftspaneler, kan det konkluderes, at et sådant system ville være en glimrende løsning for at skabe en virkelig smuk, praktisk og sikker for sundhedstak.

En praktisk installation af Armstrong loftfliser vises i videoen:

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hængende loft kommer i en række forskellige stilarter, teksturer og farver. De tekniske parametre for et sådant loft bestemmes af egenskaberne af dets strukturelle komponenter, hvis standardliste omfatter et metalstativsystem monteret på væggene og loftbøjlerne, dekorative plader eller paneler og efterbehandlingstrimler til ledd af plader med strimler og vægge.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hævet loft brugbarhed

Det hængende loft tilhører modulsystemet, når loftpladerne er udskiftelige moduler, hvilket gør det nemt at udskifte dem i en monteret metalramme. I dette tilfælde er alle fejlene i den sande overflade skjult, og det ophængte loft i sig selv kræver normalt ikke maling eller nogen form for pleje. Takket være det modulære system er det muligt at montere armaturer samt strukturelle elementer i brandsluknings- og alarmsystemer i separate moduler i stedet for loftfliser. Samtidig er det stadig muligt at designe rummet ved hjælp af en kombination af forskellige plader.

Ventilations- og vandledninger, elektriske ledninger, kabler og andre tekniske kommunikation er let anbragt i mellemrummet, hvilket gør sådanne lofter særligt populære i kontorlokaler.

Enheden hævet loft Armstrong

Karakteristik af plader og paneler Armstrong

Mange typer Armstrong-loftfliser ud over standardegenskaber, såsom vaskeevne og typiske akustiske og brandsikre parametre, har særlige egenskaber, der forbedrer rummets sikkerhed og komfort.

 1. Modstandsdygtig over for mugg og bakterier. Plader forstærket med det specielle patenterede BioBlock-system har en antimikrobiel belægning, som hæmmer væksten af ​​skimmelsvampe, en ubehagelig lugt og multiplikationen af ​​bakterier.
 2. Lydisolering. Et hængende loft kan bidrage til at reducere indendørs støj ved at absorbere op til 50-70% af lyde, der når pladens overflade. Det vil også reducere støj fra andre værelser og eliminere ekko effekten. Denne ejendom kan f.eks. Bruges til udrustning af spillelokaler og videokamerum.
 3. Sagging beskyttelse. Armstrongs suspensionssystem og plader er designet til at modstå hævning i omgivelser med høj luftfugtighed. Et sådant loft er i stand til at modstå op til 70-95% fugt, forudsat at der ikke er nogen direkte kontakt mellem pladen og vand. Hvis der er lækage af rør, er det nemt at udskifte det skadede panel med en ny.
 4. Refleksion af lys. Et højreflekterende loft, som f.eks. Bygger på en metallisk belægning, vil øge belysningen af ​​rummet, hvilket gør rummet mere lys og reducerer behovet for at installere yderligere lyskilder. Lysrefleksionen af ​​nogle typer Armstrong-plader når 70-90%.
 5. Brandsikkerhed Armstronglofter med FireGuard-systemet er specielt designet til at give forbedret modstand mod skader på understøtningsstrukturen.
 6. Luftrensning. Loftsplader med Brightex-systemet fjerner 50% formaldehyd fra luften i 10 år, samtidig reducerer støj og øger niveauet af belysning i rummet.
 7. Sikkerhed. Alle dekorative og akustiske Armstronglofter opfylder de krav, der bruges til at kontrollere udledningen af ​​flygtige organiske forbindelser i luften, og er hypoallergeniske.
 8. Brugervenlighed. Det ophængte loft giver til enhver tid adgang til rør, luftkanaler, ledninger og andre hjælpeprogrammer, som adskiller det fra stræk- og gipspladelofter.
 9. Termisk isolering. Den isolerende effekt af et ophængt loft vil medvirke til at reducere omkostningerne ved opvarmning og køling af et rum. Installation af ekstra isolering i loftrummet er tilladt.

Specifikationer falsk loft Armstrong Baikal

Armstrong ophængte loftsplader er lavet af lette materialer af høj kvalitet. Fås i paneler af fem typer materialer.

 1. Mineralfiberpaneler indeholder mineralfilt og cellulosefibre. Sammensætningen omfatter også stivelse, perlit (en form for naturglas) og ler.
 2. Metalplader er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Messing, krom eller kobberbelægning påføres aluminiumpaneler.
 3. Polyvinylchlorid (PVC) paneler er modstandsdygtig overfor mugg og bakterier og er lavet af højpræparat polymerharpikser.
 4. Laminerede træfiberpaneler er kendetegnet ved høj fugtighedsbestandighed. De er lavet af biprodukter fra træforarbejdning.
 5. Glasfiberplader er lavet af miljøvenligt kompositmateriale og har høj styrke.

Armstrong dekorative plader giver dig mulighed for at skabe det nødvendige loftsdesign.

 1. TinLook mønstrede plader giver et vintage look.
 2. Glatte og teksturerede HomeStyle fliser opfrisker interiøret.
 3. Træplader er WoodHaven laminatbrædder med fyrretræ, ahorn, æble, kirsebær, bambus og askefarver.
 4. Metallaire metalplader fås i farverne stål, messing, kobber og krom stål.
 5. Til kajakloftet anvendes EasyElegance-paneler med en dækningsdybde på 1,8 eller 6,3 cm.

Dekorative plader Armstrong

Armstrong loftsplader fås i flere firkantede eller rektangulære størrelser. Plader af lille størrelse tillader fastgørelse til cement direkte til den eksisterende pladeplade. Panel-lameller har en speciel form af leddene, maskerer ophængningssystemet. Store plader er ideelle til kommerciel brug.

I gennemsnit giver en kvadratmeter PVC- eller mineralfiberplade en belastning på 2,5-3,5 kg. Metalplader kan veje op til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Tabel. Størrelser og materialer af Armstrong plader af forskellige serier.

Armstrongloft: typer og størrelser af plader

Et pænt og smukt loft gør hele lokalet tiltalende. I denne henseende, når man reparerer det, er han, der lægger særlig vægt på - loftet skal ikke kun harmonisk passe ind i det omkringliggende rum, men også vare lang tid. Afslutningen af ​​lofter er dog normalt forbundet med visse vanskeligheder - du skal håndtere revner og ubehagelige sømme, niveauforskelle, virkningerne af lækager og iøjnefaldende kommunikation.

Hvis du har mindst noget fra denne liste, og du skal rette loftet hurtigt, anbefaler vi at tænke på at vælge en Armstrong-suspenderet struktur.

Hvad er det?

Moderne producenter af lofter af denne type stiller målet som "amerikansk design innovation", men det er bestemt ikke tilfældet. Fliserne-cellulære strukturer er blevet brugt meget i Sovjetunionen og Europa siden omkring midten af ​​60'erne af det sidste århundrede. Sandt i industrielle lokaler, og ikke i private huse eller lejligheder.

Moderne teknologi har gjort det muligt at producere loftfliser fra materialer, der er egnede til alle lokaler i overensstemmelse med alle kendetegn - fra et lille køkken til afslutning af et kontor eller skolerum. Derfor kan vi i dag med sikkerhed sige, at finishen af ​​Armstrong-typen tilhører måske den mest universelle gulvfinish.

Designet ser ud som et system af profiler, der danner kvadratiske eller rektangulære celler. Cellerne er plader og lamper, og profilerne selv er fastgjort til loftbaseret med suspensioner. Suspension system vil med succes skjule uregelmæssigheder, ledninger eller ventilation, beskytte mod støj (i dette tilfælde er plader med særlige egenskaber valgt), vil gøre det muligt at varme rummet.

Installation af sådanne strukturer udføres hurtigt og kræver ikke særlig forberedende arbejde. Profiler og plader er relativt billige (selvfølgelig, hvis vi ikke taler om eksklusiv designudvikling). Før vi begynder reparationsarbejder, anbefaler vi dog at konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at vurdere loftet baseret på følgende kriterier: om det vil modstå den ekstra belastning og hvilken; om det er nødvendigt at fjerne gamle gips og reparere revner Hvilke byggematerialer er overlappninger lavet af. De færdige materialer, der vælges af dig, afhænger af dette, såvel som den relevante vægt af profilen, størrelsen på dowels og så videre.

Produktionen af ​​loftpaneler i de seneste år udvikler sig særligt hurtigt. En bred vifte af innovative materialer og deres unikke egenskaber, en overflod af farvevariationer og teksturer, evnen til at fremhæve loftet indefra - alt dette giver dig mulighed for at vælge den indstilling, der bedst supplerer interiøret og passer dig.

Suspended fliser design har mange fordele, vi snakker om dem lidt senere. Den største fordel, som du skal nævne - loftets "fuldstændighed". Dette betyder, at du vil præsentere loftets konstruktion allerede inden installationen, og efter arbejdet er der ikke behov for yderligere montage eller farvetone.

værdighed

Overvej de vigtigste fordele ved Armstrongs suspenderede strukturer:

 • Rummets størrelse er ligegyldigt - Armstrong kan installeres i både små og meget store rum.
 • Loftsfliser er meget lette for det meste, hvorved unødig belastning på strømningsbasis undgås.
 • Kun Armstrong vil bedst skjule alvorlige fejl i lofter.
 • Armstrong er uundværlig, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation - det vil med succes "dække" forskellige kabler, ledninger og udstødning. Hvis kommunikationen skal repareres, er det desuden tilstrækkeligt, at du fjerner det nødvendige antal fliser uden at forstyrre hele loftkonstruktionen.
 • Skader på et trimelement vil ikke medføre, at hele konstruktionen skal demonteres - det er nemt at udskifte loftpladen.
 • Montering og montering af Armstrongloftet kræver ikke nogen speciel viden og evner hos nogen hjemmehåndværkere. Der kræves heller ikke specielle værktøjer - det sædvanlige byggemateriale vil gøre.
 • Materialerne til fremstilling af loftsfliser er meget forskellige. Du kan nemt finde det bedste forhold i form af pris / kvalitet.
 • Teksturerne og farverne på efterbehandlingspanelerne er meget forskellige, og udvælgelsen af ​​overflader, der passer til indretningsstilen, er ikke svært.
 • I rummet mellem hovedloftet og hængende kan du lægge isolering og kombinere smukke overflader og isolering - ideel til værelser på landehuse.
 • Om nødvendigt kan du vælge paneler med gode lydisoleringskvaliteter - derfor er Armstrong ofte monteret i klubber og optagestudier.
 • De fleste moderne finishpaneler er velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed.
 • Moderne efterbehandling materialer ikke tiltrækker støv og om nødvendigt er nemme at rengøre og vaske.
 • Alle efterbehandlingskanaler er specielt certificerede og sikre for mennesker. De udsender ikke nogen skadelige stoffer, og den ubetydelige lugtkarakteristik af en ny plast forsvinder inden for en eller to dage.
 • Efterbehandling paneler er ikke modtagelige for temperaturændringer, ikke sammenbrud og ændrer ikke farve under påvirkning af ultraviolet stråling.

Der er klynger og nogle ulemper:

 • Armstrong-finish er ikke egnet til alle stilarter af interiør. For f.eks. Klassisk interiør er det bedre at vælge et enkelt matte strækloft.
 • I hjemmet kan det se "rustikke". For at undgå dette skal du bruge de originale teksturer af panelerne og en spektakulær belysning.

Jo billigere loftflise, jo mindre er dets levetid. Også billige muligheder er normalt ikke fugttætte.

 • Desværre kan loftsfliser af lav kvalitet ændre farve, når de udsættes for sollys eller begynder at smuldre ud fra udsættelse for varme eller kulde.
 • Loftet kan beskadiges af et uheldigt slag eller ridser (børns pistoler og slingshots, legetøjshelikoptere og fly, en uhensigtsmæssig champagnekork eller et uhyggeligt smidt objekt).
 • Suspended konstruktion vil uundgåeligt "spise" 15-25 centimeter rumhøjde.
 • Desværre vil konstruktionen ikke give mulighed for at udføre nogle krøllede figurer - kun lige linjer eller diagonaler.

Tekniske specifikationer

Ceiling suspended structures anvendes over hele verden, så du kan altid bede sælgeren om overensstemmelsescertifikater med generelt accepterede standarder.

Standardspecifikationer for en Armstrong sele omfatter:

 • Størrelsen på en flise er fra 600 kvadratmeter. mm, der er også til salg fliser på 1200 x 600 mm.
 • Flisetykkelsen ligger mellem 0,8 og 2,5 centimeter.
 • Vægten af ​​en kvadratmeter konstruktion afhænger af vægten af ​​efterbehandling materialer og kan variere fra 2,5 kg til 8.
 • Afhængigt af egenskaberne ved finishmaterialet varierer fugtmodstanden i loftet fra 70 til 100%.
 • Armstrongs design gennemgår speciel certificering (du kan stille de relevante dokumenter fra sælgeren eller producenten) og har en høj grad af miljøvenlighed, så disse lofter er helt sikre for mennesker. Disse strukturer er godkendt til installation i børns pædagogiske og medicinske institutioner, hvilket angiver deres høje kvalitet.
 • Refleksivitet er op til 90%, dvs. alle Armstronglofter har god lysrefleksion.
 • Lydabsorptionskoefficienterne afhænger af pladens materialer og varierer fra 0,2 til 0,5.
 • Armstrong har en lav grad af brandbarhed. Dette er et brandhæmmende loft, da de fleste af de materialer, som pladerne er fremstillet af, er ubrændbare. På grund af mangfoldigheden af ​​materialer kan brandegenskaberne også være forskellige og bestemmes af en indikator kaldet "brandmodstands grænsen" (det er den tid, materialet står op til ilden).
 • Ifølge GOST er Armstrong-systemer design af en lavfareklasse og kan anvendes i lokaler med forskellige formål.
 • Hvis loftspladerne udsættes for yderligere behandling med specielle forbindelser (dette gøres indefra), så kan de modstå korrosion og fugt i lang tid. Loftplader med tre kanter: "Microlook", "Tegular", "Board" er til salg, da strimlerne i ophængningssystemet kan have forskellige bredder og forskellige former (lige lige kanter eller kanter af "trin").

De væsentligste forskelle i hævede lofter er forskelle i materialet i finishpladerne. Fabrikantens certifikater skal angive deres vigtigste tekniske egenskaber. I dag på salg kan du finde flere typer design som Armstrong.

 • Taket i økonomiklassen indebærer billige og enkle materialer - mineral-organiske plader, der er ret tynde og skrøbelige, bruges som loftsmål. Deres produktion bruger ikke vandtæt materiale, så enhver lækage eller for høj fugt vil beskadige finishen. Men økonomiklassedesignerne har deres fordele, såsom en bred vifte af sortiment, en bred palette af farver og selve vægten af ​​pladerne selv.
 • De særlige egenskaber ved fugtisolerede loftsplader gør det muligt at anvende et kassetteloft i svømmebassiner, badeværelser og saunaer, på loggier og uopvarmede verandaer.
 • Farve- og gitterpaneler, muligheder med unikke ornamenter og belysning - designprojektet giver mulighed for at realisere dine vildeste drømme. Sandt nok vil omkostningerne ved dette design være lidt højere end standardversionen af ​​Armstrong.

Armstrong loftfliser

Armstrongs suspenderede loft er kendt selv for almindelige brugere langt fra konstruktion og dekoration. Produktet er lavet af mineralfiber og har et attraktivt udseende, anstændige egenskaber. Armstrong loftsplader er hurtigt monteret, har 100% vedligeholdelse, maskeringsfejl på gulve, kommunikation og højdeforskelle. Før installationens tilpasning er det ikke nødvendigt at demontere den eksisterende vinkel. Materialet har fordelene ved:

 • lav pris
 • hygiejne
 • miljøvenlighed
 • praktisk

Armstrong loftspaneler er velegnede til at skabe lofter til boliger, industrielle, administrative, kontor- og erhvervslokaler. Den største fordel ved Armstrong-paneler er modularitet.

Armstrong loft modifikationer

Fabrikanten fremstiller produkter med flere typer frontflader:

 • glat - helt perforeret
 • ekstra mikroperforeret - højst 1% åbent rum, åbninger med en diameter på 0,7 mm
 • mikroperforeret - åben 22% af rummet, hul diameter 1,5 mm
 • standard perforeret - 16% åbent rum, 2,5 mm huller

For Armstrong loftsfliser afhænger prisen af ​​deres type:

 • Economy klasse - Ændringer af Oasis, Cortega, Oasis +, Tatra, Bajkal er billigere, giver betydelige besparelser med store mængder lofter
 • Prima klasse - modstandsdygtig over for skader, øget akustik, fugtmotstand, dekorativ strukturering, denne kategori omfatter Prima-modeller af seks samlinger: Fine Fissured, Adria, Casa, Cirrus, Plain, Duna +
 • fugtighedsbestandige - samlinger Mylar, Newtone Residence, egnet til brug på våde områder, hyppige ændringer i mikroklimaet
 • akustiske modifikationer Neeva, Frequence har øget støjabsorption, egnet til kontorer, logistikvirksomheder, handelsgulve
 • Hygiejnisk - Bioguard produktlinje til medicinske institutioner, sundhedsafdelinger, fødevareindustrien
 • designer - samlinger af Visual, Cellio, Graphis Lineær, Cirrus Image er meget forskellige fra kontorlofter, har høj kunstnerisk værdi, bruges til at dekorere diskoteker, barer, restauranter, kontorer, understrege rigdom, institutionens smag

Loftsplader til badeværelset monteres helt enkelt som kontorlofter, men deres dekorative del er beskyttet af et lag af laminat mod skade under drift i aggressive omgivelser.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

False lofter er meget populære for deres tiltrækningskraft, enkelhed og hastighed på installationen, rimelig pris. Armstrong loftfliser bruges som udsmykning i offentlige og boligområder. Oftere er sådanne loftkonstruktioner udstyret i kontorer, indkøbs- og underholdningscentre, børnehaver, skoler og hospitaler. Loftsplader monteres let i rammens celler og om nødvendigt også hurtigt demonteret. Der er mange producenter af loftfliser. De mest efterspurgte Armstrong loftfliser.

Produktspecifikationer

Armstrong loftsplader er lavet af stenuld - en mineralfiber, der behandles på en særlig måde. Sammensætningen omfatter forskellige additiver, der giver panelerne visse tekniske og operationelle egenskaber, der påvirker anvendelsesområdet.

Armstrong loftfliser har tre typer kanter:

 • Tegular er en ende med et specielt trin, der er nødvendigt til lægning på hængende profiler med en hyldebredde på 2,4 cm;
 • Kanten af ​​kanten glat, uden fremspring og trin, anses for universel og egnet til forskellige typer af ophængte strukturer;
 • Enden af ​​Microlook har også et trin, men det er designet til profiler med en 1,5 cm hylde.

Fordele og ulemper ved Armstrong plader

Armstrong loft type har følgende fordele:

 1. Hastighed og nem installation og demontering. Panelerne er simpelthen placeret på rammen af ​​understøtningsprofilerne og kan ikke fastgøres til dem, så hvis det er nødvendigt, kan du reparere eller inspicere kommunikationen gemt bag loftet, fjerne et element.
 2. Panelerne er meget lette (2,7-8 kg / m²), så hele loftkonstruktionen vejer ikke ned overlappningen. Den nøjagtige vægt afhænger af materialet.
 3. Prisen på Armstrong loftssystemer i forhold til andre hævede lofter er lille. Så starter prisen på en plade fra dollaren.
 4. Produkterne behøver ikke særlig pleje. Om nødvendigt kan de males med vandemulsion. Slidte paneler er nemme at udskifte med nye genstande.
 5. Belægningen giver yderligere lydisolering af rummet.
 6. Der er et stort sortiment af fliser med forskellig farve og tekstur, så det er nemt at vælge et produkt, der passer til stil og farve på rummet.
 7. Til fremstilling af lofter anvendes ildfaste materialer, så designet opfylder kravene til brandsikkerhed.
 8. I loftsystemerne kan du installere alle belysningsenheder - raster, indlejret punkt, monteret.
 • hele loftkonstruktionen vil reducere højden af ​​rummet med mindst 80-100 mm;
 • Standard mineraluldplader er ikke vandtætte, og efter oversvømmelse bliver materialet derfor ubrugeligt på grund af hævelse og dækket af pletter og pletter;
 • Materialet modstår ikke betydelige mekaniske belastninger og er ret skrøbelig.

Størrelser og sorter

Hvis vi taler om Armstrong-loftet, er flisens størrelse standard - der er rektangulære produkter med en størrelse på 61x121.9 cm og firkantede elementer med dimensioner på 61x61 cm. Tykkelsen afhænger af materialet og kan være fra 8 til 25 mm. Vægten af ​​et produkt varierer mellem 2,7-8 kg / m² og afhænger af det materiale, hvorfra produktet fremstilles.

Loftflise 600x600 Armstrong er mest populært, fordi rektangulære produkter er mere skrøbelige på grund af deres øgede størrelse.

Det er vigtigt! For at beregne det nødvendige antal firkantede plader til at indrette loftet i rummet, skal du dele rummet i et område med en plade (0,36 m²), det resulterende nummer afrundes.

Paneler sælges i originalemballage. Normalt i en pakke er 8-11 stykker. Afhængigt af materialerne til fremstilling af paneler er der følgende typer plader til Armstronglofter:

 1. Produkter fremstillet af gipsplader bruges til at afslutte loftoverfladen i husholdningsbrug (vaskerum og husstandsrum). De er velegnede til store værelser, fordi de er billige. Disse produkter anvendes dog ikke på steder med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluldspaneler er præget af høje termiske og lydisolerende egenskaber. Derfor bruges sådanne produkter ofte til at afslutte lofterne for koncertsale, hoteller, biblioteker og underholdningscentre.
 3. Aluminiumsfliser er ret lette, praktiske og fugtbestandige, fordi de bruges til installation i svømmebassiner, badeværelser og toiletter. Disse produkter kendetegnes af deres skønhed, holdbarhed og imponerende levetid. Men ulempen er materialets høje pris.
 4. Glasfliser giver dig mulighed for at realisere de forskellige ideer fra designere. De er glatte, matte, hvide, farver, mosaik, flerfarvede og solide farver. Disse produkter er velegnede til montering i lofter i både stuer og underholdningscentre, hoteller, biografer, kontorer, detailhandel og andre offentlige institutioner.
 5. Plastplader er en mulighed for en billig, let og praktisk loftfinish. Fordelene ved disse belægninger indbefatter materialets fugtighedsmodstand og dets modstandsdygtighed over for skimmelskader. Ulempen er, at plastprodukter understøtter forbrænding og udsender giftige stoffer under en brand. Derfor anbefales plastfliser at blive installeret i private lokaler og anvendes ikke på evakueringsruter.
 6. Plader af lamineret krydsfiner er velegnede til steder med høj luftfugtighed. Produkterne varierer i holdbarhed, praktisk og lille vægt. Paneler kan males og males mange gange, hvilket giver dig mulighed for at opdatere loftsbeklædningen efter behov. Krydsfiner er miljøvenlige og udsender ikke giftige stoffer.
 7. Paneler af presset og behandlet pulp har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber. Celluloseborde er velegnet til offentlige, beboelses- og industrilokaler.
 8. Træplader kendetegnes ved æstetisk appel og forbedrede varmeisoleringsegenskaber. Hvis produkterne behandles med speciel antiseptisk imprægnering, kan de bruges på steder med høj luftfugtighed, fordi de ikke er modtagelige for skimmel og råd.

Også på salg er specielle Armstrong belægningsserier:

 • Akustiske plader har stor støjabsorption og bruges i hoteller, filmkonsoller, biblioteker og andre steder, hvor det er vigtigt at reducere støjniveauet. De akustiske paneler af denne producent hedder Sabia, Optima og Ultima.
 • Hygiejniske plader har en speciel antibakteriel belægning og fugtisoleret overflade. Materialet kan vaskes med antiseptiske opløsninger, og dets overflade er ikke modtagelig for ødelæggelse ved rot og støbeform. Disse paneler anvendes i medicinske institutioner og fødevareindustrien virksomheder. De hedder Mylar og Biogard.
 • Fugtbestandige belægninger Keramaguard og Newton anbefales til brug på steder med høj luftfugtighed.
 • Designpaneler Grafi har en usædvanlig tekstur og farve, giver dig mulighed for at skabe i det indre af de originale og eksklusive loftsbeklædning.

Farvning og populære modeller

De mest populære er de hvide plader, som traditionelt anvendes i kontorer, uddannelses- og medicinske institutioner. De er velegnede til interiør i forskellige stilarter og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum.

Men udover de hvide paneler producerer Armstrongs firma produkter af forskellige farver. Så er træplader lavet i flere nuancer af naturligt træ, og plastfliserne har farver fra pastelpalet til rige åbne nuancer.

Aluminiumcoating er krom, guld, sølv og spejl. De er med succes kombineret med de samme produkter med en mat, hvid eller farveoverflade. Plader af en lys mættet skygge vil ideelt set henvende sig til interiører i moderne stil. Hvis et loft er installeret bag et sådant loft, bliver det en yderligere belysningskilde.

De mest populære Armstrong-paneler er:

 • I industri- og kontorlokaler anvendes Baikal-plader oftest. Panelet med en monokromatisk hvid belægning og små ormhuller ser strengt og præsentabelt ud.
 • Oaseplader har en hvid, hård overflade og er også velegnet til offentlige rum og kontorer.
 • Produkter med navnet Tatra er ens i tekstur til Baikaloverfladen, men har forbedrede støjisoleringsegenskaber. Disse plader er tilgængelige med en flad og trang kant.
 • Panelerne fra Prima serien er tilgængelige i seks forskellige overfladetekster. De er med succes kombineret med forskellige lejeprofiler, modstandsdygtig over for mekaniske skader og en imponerende levetid. Produkter fra denne serie er fugtbestandig og god lydabsorption.

Fotofliser kan påføres fliserne. Disse paneler vil være en ægte udsmykning af loftet. De er normalt placeret i den centrale del af rummet, og almindelige monokrome paneler er monteret rundt om rummet.

Original Armstrong plader

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong-loftfliserne er fremstillet under streng kontrol, med god grund, at de alle har CE-mærkning - overholdelse af europæiske standarder.

Armstrong hængende loftfliser er lavet af mineralfiber af højeste kvalitet, fri for fremmedlegemer, ensartet i tykkelse og helt sikkert for helbred.

Armstrong plader har flere priskategorier:

- Økonomi linje: Armstrong Bajkal, Retail og Oasis.

- Gennemsnitlig prisklasse: Almindelig, Dune, Puria, Optima, Perla.

- Designlofter: Baldakin, Metal, Madera.

Armstrong-serien omfatter specialophængte plader: til medicin, våde rum og værelser, hvor der stilles ekstraordinære brandsikkerhedskrav. Derudover giver Armstrong garanti for deres plader, hvilket bekræfter deres absolutte kvalitet. Du kan sammenligne priserne på Armstrong komfurer fra forskellige producenter her.