Strækloft: fordele og ulemper

Hvis du beslutter dig for at lave et nedhængt loft, vil vi skrive ud af fordelene og ulemperne ved detaljerne. For de fleste kunder synes nivellering med gips altid billigere, og strækstof er dyrere. Prisen pr. M2 loftmagasiner er en af ​​de afgørende valgfaktorer, men glem ikke at stræklofterne ikke kun ser smukke og originale ud, men installeres også om et par timer.

Lofter behøver ikke være forberedt i flere uger, for eksempel til maling, som i tilfælde af gips, og sådanne PVC-overflader bør ikke være bange, derfor er installation af stræklofter acceptable i værelser med høj luftfugtighed: bade, køkkener og pools. Du vil ikke se på filmens loftspletter eller skimmel, det vigtigste ved bestilling er at ringe til mesterne, hvis installation ikke er en hobby, men arbejde.

Klare fordele eller ulemper ved at bruge stræklofter i henhold til kunderne

Efter at have læst anmeldelser på internettet om stræklofter (fordele og ulemper) kan du få indtryk af, at der ikke er noget bedre materiale end PVC eller sømløse stoffer til loftet. Men er det sandt, at producenten eller holdet af mestere er interesseret i at offentliggøre kun positiv information. Resultaterne af gennemgangen af ​​anmeldelser af stræklofter er vist i nedenstående tabel.

 1. Stræklofter er til tider den eneste måde at hurtigt niveauere overflader med en stor forskel på f.eks. I nybyggede lejligheder
 2. Loftet er helt fladt, hvilket er sjældent i forhold til et pudset loft.
 3. Mindste led fra basen
 4. Hurtig tør finish
 5. Unik spejlvirkning af filmdug
 6. Egnet selv for et badeværelse, fordi Der forekommer ingen kondens og form på PVC-materialet (selv på bagsiden af ​​filmen)
 7. Det beskytter loftet mod lækage, og stoffet smelter ikke og er ikke statisk, hvorfor der ikke samles støv i loftet.
 1. Efter installation af PVC lærred er der en ubehagelig lugt i rummet, hvilket er ustabilt. Hvis rummet er godt ventileret, forsvinder det efter 1,5 måneder.
 2. Den høje pris for 1m2 finish
 3. Belysning: ikke hver lysekrone eller lampe passer til et stræk lærred
 4. Sandsynligheden for brud på filmen i kontakt med skarpe genstande
 5. Reparation: I nogle tilfælde er det nødvendigt at demontere hele lærredet eller skifte det til en ny.

Hvilket firma skal overdrage installationen?

For at strække lofter serveres i lang tid, skal du overlade dine lokaler til fagfolk. Det er ret vanskeligt og endda farligt at lave et loft ud af strækmaterialet med dine egne hænder i lejligheden, da du skal bruge en gaspistol og opleve det.

Billede af lejligheden, hvor installationen af ​​PVC-strækloftet blev lavet

For at strække loftet, hvis fordele og ulemper er afhængige af kvaliteten af ​​installationen, glæder øjet i lang tid, bør du beslutte dig for installationsfirmaet. Det er fra hendes arbejde afhænger af slutresultatet af opførelsen af ​​hævede lofter.

Følgende tip vil ikke give dig mulighed for at begå en fejl og hjælpe dig med at vælge et pålideligt firma.

 1. Hvis du ikke ønsker at lave stræklofter med dine egne hænder, men for at overlade arbejdet til herrerne, skal du beslutte dig for det firma, der vil installere stræklofterne. Selv et høj kvalitet lærred kan installeres så dårligt, at fordelene ved strækloftet bliver ændret til ulemper. Tilbring tid og kig efter anmeldelser af virksomheder i din region eller brug den såkaldte. "Mund til mund".
 2. Vi råder dig til at vælge et firma, der har etableret produktion af klæder til stræklofter, eller de er officielle forhandlere af kludfabrikanten.
 3. Husk, at en lav pris for et strækloft ikke altid betyder lav kvalitet på installationen, men prisen på 1m2 af installationen skal være på niveau med lignende firmaer. Et af de vigtigste kriterier for dig skal være garantiperioden, fotogalleriet for virksomhedens bestyrelsesmedarbejderes arbejde, pålidelig positiv feedback.
 4. En erfaren mester første blade til måling af objektet, hvor loftet skal repareres. Det er godt, hvis virksomheden udvikler et indretning i flere versioner.
 5. I sidste fase skal virksomheden beregne estimatet, indgå en aftale med dig og mesteren - for at tale til dig de vigtigste punkter:
 • Udvalgt materiale (type og tekstur af lærredet, typen af ​​profil),
 • egenskaber ved pleje af spændingsoverfladen,
 • Garantiperiodens stræklofter
 • de endelige omkostninger ved installation,
 • Arbejdsbetingelser.

Stof eller PVC strækloft

Før du begynder at installere et strækloft, skal du bestemme typen af ​​materiale (PVC eller stof) og finde ud af alle sine fordele og ulemper. Hvert lærred har de karakteristiske træk, sømløse eller filmstræklofter ser anderledes ud. For at lave loftet præcis som du ønsker for et bestemt rum, lad os diskutere fordelene ved disse to typer lærred og sammenligne dem.

Spændingsoverfladens egenart er en ren installation af nettet uden "våde" processer. Den mest beskidte proces til at arrangere et strækloft er at forberede en baguette: boringshuller til dowel med en perforator. Tip: For at sikre, at finishen er rigtig ren, anbefaler vi en hammerboremaskine med indbygget støvsuger.

Karakteristisk PVC strækloft

 1. Ubegrænset web dimensioner på grund af lodning af flere ruller af PVC i en. Gennemsnitlig rullebredde 3 m)
 2. Reparere stræklofter muligt
 3. Forskellige teksturer og farver
 4. Hurtig finish
 5. Film stretch stof er lettere og billigere end stof stretch lofter
 6. Nem pleje og rengøring
 7. Materialet falmer ikke over tid
 1. Tåler ikke frysende temperaturer, så det er kun egnet til permanent opvarmede lejligheder.
 2. Loftet kan revet fra en skarp spatel eller ved at hænge rundt om hjørnet af kabinettet.
 3. Behovet for at arbejde med en varmepistol, så vi råder dig til at vælge et hold, der installerer PVC ved hjælp af en ikke-metal enhed, men en polymer-sammensat, fordi en sådan installation er den sikreste

Stretch stof loft

 1. Det tåler temperaturer op til -40 ° C, takket være, hvilke stofduge kan installeres selv i lokaler, hvor varmesystemet endnu ikke er startet
 2. Højt loft styrke
 3. Stof trækker vejret
 4. De oplagte plusstræklofter behøver ikke at opvarme en varmepistol, som vinyl
 5. Maksimal rullebredde - mere end 5 m
 6. Miljøvenlighed af stofstræklofter er bekræftet af den højeste mærkning A +
 7. Fotoprint på stofbasis
 1. Må ikke loddes, så installationen i store rum er begrænset af rullens bredde
 2. Lofter ikke reparerbare
 3. Høj pris
 4. Et stort antal fejl

fund

Stræklofter i lejligheden er bedre at gøre, efter at veje fordele og ulemper. Nogen vil gerne installere et blankt strækloft lavet af PVC-film i badeværelset for at beskytte sig mod naboer fra toppen. Mange passer til installationen af ​​stræklofter lavet af klud i køkkenet, fordi denne type loft vil vare i mange år, og farvede stoffer vil længe forblive mættede. Fordampningsspor er mindre synlige på et frostet loft, men med en kraftig hætte - det er ikke noget problem.

Hvis du kort efter installationen af ​​spændingsfladen finder et hul på den, betyder det at du er blevet repareret af skrupelløse håndværkere, eller de brugte materialer af lav kvalitet. Når du vælger et firma til at installere et strækloft, skal du være opmærksom på, at når stræklofterne er klare, vil du kun se fordele i dette.

Der er en stereotype, at filmloftet er usikkert for helbredet, fordi PVC kunstigt materiale. Dette er delvis sandt, fordi PVC canvases har sikkerhedscertifikater. Tekstilklæder betragtes som mere økologiske, selv om de har gennemgået en lignende undersøgelse. Begge typer klæder ser smukke ud på deres egen måde, samler ikke støv, installeres hurtigt og er ikke lunefuld i rengøring. Hvis naboerne på toppen konstant indeholder høj musik eller de har evig reparation, så organiserer du støjisolering under spændende lærred.

Afbildet PVC strækloft og indbyggede lys

Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration. Anvendelsen af ​​moderne efterbehandling materialer til lofter giver ikke blot et udsøgt ejendommeligt udseende, men også mulighed for at dække alle brutale defekter.

Hvis du angiver de forskellige muligheder for loftindretning, såsom hvidvaskning, vægpapirering, maling, ved hjælp af specielle suspenderede strukturer, vil vi gerne fremhæve et sådant valgdesign som hævede lofter - franske lofter.

Med fremkomsten af ​​moderne efterbehandling som strækloft har forbrugerne mange spørgsmål som miljøvenlighed og sikkerhed af materialet, holdbarhed mv. I denne artikel vil vi i detaljer undersøge stræklofterne, fordele og ulemper, kort fortælle dig, hvilke fordele og ulemper der er en stof, satin, blank og mat type, der sikrer materialet i foto- og videoinstruktionen. Det vil uden tvivl hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af det rigtige materiale til loftet.

Hurtig navigation på typen af ​​strækloft:

Kort om materialets egenskaber og egenskaber.

For at forstå, hvad plume lofter kan have, såvel som minusser, er det nødvendigt at finde ud af, hvad de er.

Streklofter er lavet af to typer materiale, det er et polyesterstof og film af polyvinylchlorid (PVC). Tykkelsen varierer i intervallet 0,1 - 0,4 mm. Udseende kan lærredet være både blank, satin og mat. Valget af udseende afhænger af din smag og fantasi, såvel som på det generelle indre af rummet. Desuden er denne film miljøvenlig, nem at installere og kan tage forskellige designformer.

Stræklofter har en række fordele end ulemper. I de følgende afsnit vil vi mere detaljeret beskrive fordelene og ulemperne ved dette efterbehandling materiale.

Stræklofter

 • Det første plus sparer tid på byggeri og reparationsarbejde, når du vil afslutte den endeløse reparation hurtigere. Sammenligning med installationen af ​​suspenderede gipspladelofter, hvis installation kan tage flere dage, og i nogle tilfælde vil det tage flere uger at fuldføre. Og det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at stræklofter ikke kræver forudgående forberedende arbejde med udjævning af overfladen, fjernelse af gamle lag af gips, hvidvaskning og maling.

Stof stretch loft - fordele og ulemper i hallen foto

Det kan også bemærkes, at der under installationen af ​​bygningen ikke er noget byggaffald og kræver ikke obligatorisk fjernelse af møbler, hvilket vil positivt karakterisere fristerne for byggeri og reparationsarbejde og ubehag for ejerne.

 • Den anden fordel ved stræklofter kan kaldes sin æstetik. Dette materiale kan skabe en ideel flad overflade, samtidig med at camouflage af bruttofejl i hovedloftet samt kommunikationsledninger til klimaanlæg, ventilationssystemer, alarmfølere, lyskabler mv.
 • For det tredje er det dens holdbarhed og pålidelighed. For mange forbrugere er dette en af ​​de vigtige faktorer. Produktets minimale garantiperiode er 10 år. Dette er ikke at sige, at stræklofterne i løbet af denne periode vil miste deres styrke, den originale tekstur og farverne på lærredet. Montering af fastgørelser og knive uden eksterne og mekaniske faktorer kan opretholde deres pålidelighed og holdbarhed i mere end 30 år.
 • Det fjerde plus er sikkerhed. Stræklofter er miljøvenlige og brandhæmmende, lugtfrie, udsender ikke giftige stoffer, må ikke rådne, er allergifremkaldende og opfylder alle internationale normer og standarder.
 • Den femte er den mangfoldighed af anvendelse af design dekoration af lofter i absolut alle værelser og værelser. Streklofter kan anvendes i børnehaven, i soveværelset (stof), i salen (satin), i køkkenet, i badeværelserne (blank), i korridorerne af polyklinikker (matte) og endda i værelser med høj luftfugtighed som en swimmingpool. Takket være sin elastiske overflade kan en dygtig specialist give noget design og form. Det vigtigste er, at uanset hvad fantasien er at begrænse kunden.
 • Den sjette er dens anvendelighed. Sådanne lofter er nemme at installere, så de er frit demonteret. Hvis det ønskes, kan det demonterede lærred spændes på loftet, mens kvaliteten ikke går tabt. I tilfælde af krympning og deformation af bygningen skrider ikke overfladen af ​​lærredet ud, brækker ikke og skaber ikke flis.
 • Den syvende plus - Streklofter har fugtbestandige, lydabsorberende og isolerende egenskaber. Selv om naboerne oversvømmede dig ovenfra, kan dukene i et sådant loft klare en belastning på op til 100 liter pr. Kvadratmeter. meter, mens der udelukkes oversvømmelse og skader på møbler og andre indvendige emner i rummet. Luftstrømmen mellem filmen og hovedloftet skaber termisk isolering.

Matte strække loft med fotoprint billede

Akkumuler heller ikke statistisk elektricitet og tiltrækker støv på overfladen. Stræklofterne korroderer ikke, må ikke danne pletter, pletter og ikke danne kondensat på deres overflade.

 • Det ottende plus er en psykologisk faktor (daglig farvebehandling). En bred palette af farver er ikke kun en tilføjelse til loftets skønhed, men også en positiv indvirkning på deres indbyggeres sundhed. For eksempel er loftet på den stjerneklare himmel allerede bevist, det hjælper med at lindre træthed og forbedre trivsel.

ulemper

 • Den største ulempe ved stræklofter er den høje pris på nettet og omkostningerne ved installationen. Men den karakteristiske holdbarhed, sikkerhed, upåklageligt udseende og mange andre fordele, med en dunkende dækning omkostninger.
 • Den næste minus - frygten for skarpe og piercing objekter. Dette gælder især PVC-stoffer. Filmen der anvendes til stræklofter er meget tynd, rengøres og vaskes, bør være en blød klud. Hvis du ved et uhell skærer gennem, kan du forsigtigt lave en plaster. Denne minus er ikke forfærdelig, hvis du følger reglerne for vedligeholdelse af stræklofter
 • Og den sidste ulempe er for høj eller lav temperatur. Det vil sige, bør ikke bruges i badet eller på balkonen. Som ved en subzero temperatur mister weberne deres elasticitet og bliver meget skrøbelige og revner. Og ved høje temperaturer kan de være temmelig deformerede, miste deres oprindelige egenskab og kan ikke geninstalleres.

Lad os nu overveje fordelene og ulemperne ved hver type, det vil sige stof, blank, mat og satin.

Fabric stretch loft fordele:

 • Perfekt modstår pludselige temperaturændringer, i ekstrem kulde og varme forbliver altid elastisk.
 • Det spiser ikke op i loftets høje højde, det vil sige, i modsætning til PVC-film, der kræver en afstand fra lærredet til bundloftet på 5 cm, stoffet er tilstrækkeligt og 1,5 cm, hvilket gør dem meget fordelagtige i værelser med små lofter.
 • Installation foregår uden forvarmning ved hjælp af specialudstyr, hvilket øger installationen væsentligt.
 • Et sådant materiale kan let gives den ønskede skygge ved at male den eller anvende et smukt mønster, mønster eller fotos, du kan lide, hvilket gør det muligt for dig ofte at ændre tapetet på væggene uden at miste farvesammensætninger.
 • Stofgrænser er helt harmløse for mennesker, da de ikke indeholder skadelige stoffer og ikke udsender toksiner.
 • Duftens bredde varierer op til 5 meter, hvilket typisk gør det muligt at installere stofspændingsstrukturer i et stort rum uden sømme.
 • Den har en højere styrke end mekanisk påvirkning i modsætning til PVC-film.

Stof strækloft: fordele og ulemper ved fotos

 • Har en begrænsning på farvefarve. Fremstillet hovedsageligt i hvide, lyse pastellfarver.
 • I modsætning til PVC-film kan stoffet ikke holde en stor mængde vand, som til sidst efter en uheldig oversvømmelse af naboer kan efterlade mærker og pletter.
 • Tørklæder er kun tilladt ved rensning, hvis der forekommer pletter på lærredet, er det næsten umuligt at rengøre dem.
 • Den høje pris for materialet.
 • I tilfælde af utilsigtet skade eller deformation kan demontering og genmontering af samme web ikke gendannes.
 • Det anbefales ikke at sætte i lejligheden, hvor folk med støvallergi lever.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

 • En af de betydelige fordele ved et sådant loft er en afspejling af objekter i rummet. Karakteristisk bliver rummet meget højere, dette gælder især for små værelser med små lofter.
 • Som en utvivlsom fordel ser det ud på glossy lofter usædvanlige lysstrukturer med kraftige lamper meget imponerende.
 • Sådanne lofter har en enorm samling af farvepaletter. Hvad gør det muligt for designere at udvikle de mest originale designprojekter.
 • Da dette produkt er fremstillet af PVC-film, når den oversvømmet lejligheden af ​​sine naboer over, har den evnen til at modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Glossy stretch ceiling foto

Blandt manglerne er udseendet af svejsesømme, i dette tilfælde er der en vej ud, hvordan man vælger sømløse produkter fra udenlandske producenter, men bemærk at omkostningerne ved sådanne produkter vil være meget højere.

En anden ulempe ved stræklofter med et blankt lærred er plejen af ​​dem. Enhver forurening på den glatte overflade vil være tydelig synlig, og vaskning uden farvning vil ikke være en nem opgave. I dette tilfælde skal du have visse færdigheder og værktøjer eller bruge specialistservice til et gebyr.

Dette kan også omfatte de høje omkostninger ved installationstjenester, da det vil være nødvendigt at desuden bruge en varmepistol.

Matt strækker lofter fordele

Fordelene ved matte lofter er, at de er lettere at følge og passe på, i modsætning til blanke. Takket være den antistatiske belægning, støder støv næsten ikke på overfladen. Matt lærred er meget billigere end glans.

Matt stræk loftfoto

Mattelofter har funktionen til at diffunde lys, visuelt stumme blænding og refleksioner. De passer perfekt ind i den klassiske stil i indretningen og skaber en atmosfære af varme og komfort i rummet. Meget ligner en højkvalitets pudset og malet overflade.

Selvom vedligeholdelse af sådanne lofter er ret simpelt, men du skal være meget forsigtig med piercing og skære genstande, da du hurtigt kan beskadige lærredet.

Et matt strækloft er meget kræsen om temperaturforhold, en betydelig afvigelse kan beskadige dens struktur, for eksempel kan et lærred på -5 grader knække.

Maksimal bredde på lærredet når op til tre meter, hvilket kræver pigge under installationen. Også her kan nævnes, at installationen kræver en varmepistol, og rummet skal være tilstrækkeligt opvarmet.

Sateen strækker lofter fordele

Satin lærred ligner meget matte, men det har en blød effekt af lysreflektion, hvilket karakteristisk gør det muligt for dem at blive udbredt i komplekse designprojekter. En ekstra fordel ved satinlofter er en bred vifte af farver og nuancer. De mest populære farver er hvide, lysegul, beige, lysegrøn, lysorange.

Satin stræklofter, fordele og ulemper ved fotos

I modsætning til matte er satinstræklofterne ikke begrænset til den klassiske stil og er meget udbredt i soveværelser, børnelokaler og stuer.

Satinlofter ophober ikke støv og hypoallergen, som gør det muligt at installere dem på hospitaler, klinikker, skoler og børnehaver.

Satin spændingsstrukturer er visuelt meget ligner stof lofter, de er kendetegnet ved, at det er lavet af PVC film. Denne effekt opnås ved at simulere vævetråde. På grund af deres struktur, de ikke falme, de kan holde meget vægt, dette er især sandt, når lejligheden er oversvømmet ovenfra.

Plus, på satinlofterne såvel som på stoffet, kan du anvende det ønskede ornament, billede, billede og foto, hvilket giver indretningen af ​​lejligheden en unik og unikhed.

 • Et sådant loft er ustabilt til ekstreme temperaturer, om vinteren i et koldt og uopvarmet rum kan det knække.
 • Tøj satin produkter er meget tynde (tykkelse, hvilket er 0,2 mm) og du skal være meget forsigtig mekanisk uden at beskadige det.
 • Udover mat og blankt lærred kræver installation af satinkonstruktion at kalde en specialist og som specielt udstyr som varmepistol.

konklusion

Baseret på de overvejede fordele og ulemper ved strækloftet kan du nu vælge det rigtige valg. Pas på, når du køber, altid brug for kvalitetscertifikater, pas på håndværk.

Strekak. Fordele og ulemper

Artikler og tip om opførelsen af ​​loftet i huset. Vi bygger loftet med egne hænder. 04.08.2018 Elever

Strek-loft, hvor vurderinger viser tilstedeværelsen af ​​både fordele og ulemper, er stadig ringere i popularitet til hævede lofter. I dag foretrækker mange designere imidlertid at bruge denne særlige efterbehandling. Lad os prøve at finde ud af, hvilke fordele der vil få ejerne af rummet med et strækloft, og hvad skal frygtes under driften.

Plusser strækloft:

 1. Overfladen af ​​loftet bliver perfekt glat uden forudgående forberedelse.
 2. Installation af det sædvanlige strækloft, med undtagelse af valgmulighederne "Starry Sky" med mange LED-lamper fra optisk fiber, tager højst tre til fire timer.
 3. Stretchloft kan genvinde form selv efter alvorlig deformation.
 4. Hvis du vedhæfter strammerlovens ramme ikke til væggen, men til gulvpladerne, vil tabet af rummets højde kun være 3-5 centimeter.
 5. Efter installation af et sådant system er der ingen snavs, pletter og dråber på væggene, du kan installere et ophængt loft efter udformningen af ​​væggene og gulvet.
 6. Valget af teksturer og nuancer er kun begrænset af den eksisterende farvepalette. Stræklofter, der viser klart alle de rigtige valgmuligheder, kan være matte og blanke, lyse gule og rige blå, marron og brune, bleggrønne og cremede, næsten alle. Stretchloft kan omdannes til en rigtig stjerneklar himmel, den kan ses på skyerne, solen, et smukt landskab eller et animeret mønster.
 7. PVC-strækloft er ikke bange for fugt - hvis du oversvømmer naboerne over, elastisk, men et stærkt loft kan klare op til 100 liter vand pr. 1 kvadratmeter. Det strækker sig lige og holder vandet inde. Opkaldet af specialister, der forsigtigt løsner en kant fra rammen, vandhugget og ved hjælp af en varmepistol igen vil strække lærredet, vil bidrage til at fjerne konsekvenserne af oversvømmelsen uden spor. Vægge og gulve vil ikke blive påvirket.
 8. Stretch loft giver dig mulighed for at udstyre system spot belysning. Installer lampen med specielle isoleringsindsatser (plader, ringe eller "briller"). Ledninger er helt skjult bag den strakte PVC film.
 9. Strækloftets vægt for et rum på 30 kvadratmeter vil kun være ca. 10 kg.
 10. Strækloft behøver ikke at blive malet og gipset. Pas på, at det regelmæssigt tørres med en fugtig svamp. Samtidig er det ofte ikke nødvendigt at gøre rengøringen - sådan belægning afviser støv.
 11. Før installation af strækloftet behøver man ikke at fjerne møbler fra rummet.
 12. Garantiværnet på strækloftet er 10-15 år.

Stræklofter - Fordele og ulemper ved stof og PVC-stoffer

Disse muligheder for at afslutte loftet kommer ind i vores liv mere og mere - de er meget hurtigt monteret, de ser smukke ud og kræver ikke overfladebehandling. Så i dag er stræklofterne på dagsordenen, de fordele og ulemper, som vi overvejer i detaljer.

Strækninger af stræklofter

Der er to materialer, hvorfra der er lavet loftslofter - det er PVC-film og vævet stof. Da disse materialer har lidt forskellige karakteristika, vil fordele og ulemper ved disse stræklofter også variere lidt, vi tager højde for dette, når de beskriver deres fordele og ulemper.

 • Flere oplysninger om typer af lofter, se materialet: Hvad er typerne af loftslofter.

Lang levetid

Dette er selvfølgelig et betydeligt plus. Normalt garanterer producenterne sådanne lofter fra 10 til 15 års tjeneste. Men faktisk har erfaringerne vist, at det faktiske levetid er meget længere. Et kvalitetsprodukt mister ikke nogen farve eller tekniske egenskaber. Til sammenligning tager vi det malede loft på gipsplader - det vil jo være nødvendigt at tynde det efter et par år, og i tilfælde af stræklofter er det kun nødvendigt fra tid til anden at rengøre overfladen.

Sikkerhed og miljøvenlighed

At dømme af, at europæiske lejligheder overalt er udstyret med sådanne lofter, udgør ikke nogen sundhedsfare. Du forstår, at der er nøje fulgt sådanne ting. Bare hvad der er galt - forbyde. Vel, at filmen er lavet af polyvinylchlorid betyder slet ikke, at det kan være skadeligt - i dag er endda børns legetøj fremstillet af PVC. Men erhverver et strækloft, men kontroller, om certifikatet opfylder europæiske standarder. Men nu er det meget nemt at løbe ind i en kinesisk falsk. Og dette er det største problem, hvorved denne fordel ved hængende lofter bliver en ulempe.

Ganske rimelig pris

I begyndelsen, da sådanne lofter kun dukkede op, var de meget dyrere. Som tiden gik, blev producenterne ret meget, og prisen på loftlofter faldt. Og nu sammenligner vi dem igen med ophængte gipslofter, får vi ofte det samlede beløb for udgifter under specifikt til spændingsstrukturer. For dem, undtagen lærredet, må der ikke købes materialer. Men for et falsk loft, bortset fra gipsplader, og profilen er nødvendig, og male med kitt.

Men: at forsøge at spare penge, falder ikke for de uærlige sælgers tricks. De giver undertiden fakes oprindeligt fra Kina for produkter af populære mærker. Og lokke kunder med ultra-lave priser, sikre dem, at de skyldes kampagner og rabatter. Derfor, hvis varerne er mistænkeligt billige, skal du kontrollere dem omhyggeligt (eller omgå dem).

Fugtighed - ikke en hindring for strækloftet

Hvis badeværelset ikke er den bedste ventilation, vil hverken maling eller tapet på loftet vare længe. Et gipspladloft bliver nødt til at opdatere ganske ofte. Men loftet på den straks strakte polyvinylchloridfilm er ikke bange for fugt, uden at det ødelægger det. Desuden vil selv nogle få spande vand spildt ovenfra af slurvede naboer modstå en sådan film. Sandt nok gælder denne fordel ikke for stofstræklofter.


PVC loft, der er fyldt med vand ovenfra, efter at have pumpet vand og udfører reparationsaktiviteter, vil i de fleste tilfælde være egnet til brug.

Pleje er let

Nå ja, hverken farvetone eller ændre elementer, du ikke har alle 15 år (dækningen varer ikke mindre end denne periode). Det vil være nok til at tørre loftoverfladen med en blød klud regelmæssigt. Der vil være forurening - brug vaskemiddel. Til PVC-lofter kan du bruge en glasrenser, men ikke den der indeholder alkohol.

Giver dig mulighed for at skjule basis- og ingeniørstrukturer

Kabling, ventilation, alarmer, brandfølere - alt dette kan sikkert dækkes under det strakte loftplan. Forresten, ikke mindre vigtigt er, at den oprindelige overflade kræver absolut ingen efterbehandling. Det kan være dækket med tapet, gammel peeling maling, eller endda hvidkalkede - for strækloftet er det ligegyldigt. Og igen: mellem film og bund kan du om nødvendigt placere en varmeisolator eller lydisolator, som også ikke kan ses fra rummet.

Forskellige produktsortiment og design muligheder

Åh ja - for dem der kigger igennem kataloger med stræklofter, sommetider tager det bare vejret. Så mange farver og nuancer, så mange teksturer, så mange former - ikke rive dine øjne væk. Nattehimlen med stjerner og klynger af planeter eller et blankt spejlet loft af dyb farve ser fantastisk ut. Silkeagtig satinoverflade eller klassisk matte passer til dem, der elsker komfort og ro. Og teksturer som ruskind, metallisk eller marmor ser rige og elegante ud.

Vigtigt: Undlad at forsømme designerens ydelser. Han vil hjælpe dig med at vælge præcis, hvad der passer bedst til dit hjem - han ved alligevel alle de love om teksturer og farver, der er kompatible.

Installation - højst 5 timer

Så hurtigt kan du ikke montere et loft. Og hvis et enkelt lærred strækkes til et niveau, vil der være tre timer nok. Vi tager højde for det faktum, at der ikke vil være snavs i installationen af ​​lofter. De kan monteres i lokalet, hvor reparationen allerede er udført, der er møbler og tapet på væggene. Det vigtigste - 0,6 meter fra væggen til fri bevægelighed mesterlov.

Men: ved installation af lofter fra PVC af en film alligevel rengøre møblerne, især dyre. Det er bedre ikke at risikere det, at arbejde med en varmepistol.

Ulempene ved stræklofter

Holdbarhed - ikke i højden

Det er desværre meget nemt at gennembore med noget skarpt en tynd film af polyvinylchlorid. Derfor skal man i værelser med sådanne lofter være forsigtige med at flytte høje møbler. Og under fejrenes fejring kan være en kork fra champagne, blomstrende skudt lodret opad. Ja, og "dart" bør ikke forkæle sig, såvel som skyde på loftet legetøj pellets. Imidlertid har kludstoffer, i modsætning til PVC, højere styrke.

Fuld tætning

Denne kvalitet er på den ene side et plus. Takket være ham kan det hængende loft redde rummet fra "oversvømmelsen". Men mange mener, at alle overflader af rummet (herunder selvfølgelig loftet) skal "trække vejret". Naturligvis i tilfælde af PVC lofter vil ikke. Med hensyn til stofstræklofter er de blottet for denne ulempe og perfekt åndbar.

Tilstedeværelse af sting

Denne ulempe er ikke så mærkbar, bortset fra at se hårdt ud (selvfølgelig, hvis loftet er af høj kvalitet). Men i et rum op til 5,1 meter bredt kan du finde et sømløst stofloft. PVC lofter uden sømme kan findes for værelser op til 3,5 meter brede. Som du kan se, vil tilstedeværelsen af ​​denne lille fejl afhænge af den anvendte type lærred og størrelsen på dit værelse.


Leddene på kedelige PVC-lofter bliver endnu mere mærkbare.

Tilstedeværelse af lugt

Et nyt strækloft kan lugte lidt, ligesom duften af ​​en ny jakke eller et par sko. Det tager flere dage - og denne lugt og spor forbliver ikke. Men hvis det ikke er tilfældet, er der grund til at tænke over det. En ubehagelig "kemisk" lugt, der ikke forsvinder i lang tid, kan indikere, at du har en falsk kvalitetsfake. Som nævnt ovenfor skal du spørge sælgeren om et certifikat før du køber det.

Monter ikke strækloftet

Desværre er det helt rigtigt. Du skal betale specialister, som vil installere. Men lad os også se efter plus her. Lad ham være nødt til at dele med den nth summen af ​​penge, men den tid det kan bruges til noget mere behageligt. Desuden tager installationen ca. tre eller fem timer. Igen, hvis du stoler på sagen til pålidelige specialister, vil du være i stand til at undgå besværet beskrevet nedenfor.

Hvad der kan ske, hvis der er monteret et ukorrekt strækloft

Collapse, svømning eller rive af nettet

Sorgmester, som ikke kan arbejde med spændingsdåser, kan få fuldstændig uventede resultater:

# 1. Slapning er en hyppig ulempe ved brug af PVC-ark. Dette betyder, at hver gang døren banker, dør døren. For at slippe af med denne effekt, skal du lave trykudligning i rummet og under loftet. Forresten ved en god mester dette. Faktisk gør fabrikanterne ingen hemmelighed herom, idet det er nødvendigt at udligne presset.

# 2. Ved installation af lofthøjde bestemmes effekt og belysningsvinkel ca., kan PVC-foliesmeltning forekomme. Men hvis du omhyggeligt studerer teknologien, kan du se, at den strengt definerer disse parametre. Prøv ikke igen med lamper, og så bliver alt godt.


Et eksempel på ukorrekt installation af baggrundslyset, hvor PVC-stoffet ikke kun smelte, men også revnet fra udsættelse for høje temperaturer.

# 3. Ved fastgørelse af loftet på gipsplader kan der forekomme rivning. Men det sker kun, hvis designet ikke forstærkes med et tøj eller en bar. Du skal bare vide, at GCR ikke kan bære en belastning på 70 kg pr. Meter (lineær).

Canvas sagging

Hvis installationen af ​​lærredet ikke er gjort kvalitativt, så kan det forsvinde. Saggy loft ser ikke meget æstetisk ud. Der kan være flere grunde til dette: dårlige kvalitets sømme, svage spændinger, dårlig viden om teknologi. Især ofte sker dette efter bugten ovenfra. Hvis du vender dig til specialister i tide, vil kundeservicen kunne returnere loftets glathed og skønhed. Du ser - et andet argument mod selvinstallation.


I dette eksempel er PVC lærred meget savet.

Funktioner stræklofter af stof og PVC film

PVC-lofter som allerede nævnt er meget ustabile til forskellige mekaniske skader. Disse er punkteringer, udskæringer, pauser fra slag. Derudover er PVC-film "panik" bange for lave temperaturer. Når den afkøles under nul, bliver den mere skrøbelig, og når frosten vokser stærkere til minus 20 grader, bliver den helt ødelagt.

Hvis du imidlertid vælger på loftet af spændingstypen af ​​stof, kan du ikke så bange for at bryde den, gennembore eller skære igennem. Stof er meget stærkere. Og hun er ikke bange for frost, og varmepistolen, når stramning af loftet ikke er nødvendigt. Og stoffet kan farves og op til ti gange. Ulemperne ved et sådant loft vil dog være:

 • Det kan ikke vaskes med rengøringsmidler, og selv bekymre sig om ham er sværere end filmens loft.
 • Dens fugtighedsbestandighed er lavere end for polyvinylchlorid. Og efter oversvømmelse er loftet ikke altid muligt at returnere det oprindelige udseende.
 • Farvepaletten sammenlignet med PVC-lofter er meget fattigere.
 • Desværre er denne type loft engangsbrug. Ved udskiftning skal det ændre hele rammen.

Stræklofter: fordele og ulemper

Spændingsflader er den mest moderne og eftertragtede loftsbelægning, hvorved interiøret i lejligheder og huse erhverver individuel stil og skønhed. Sådanne loftsbeklædninger har både plus og minus.

Det er nødvendigt at forstå alt mere detaljeret, inden du træffer dit valg.

Særlige egenskaber

Stretchbelægninger har fremragende egenskaber, der manifesteres i materialernes kvalitet, forskellige farver (især til PVC-filmdug) og antallet af designmuligheder for lejligheder og huse.

Blandt fordelene ved disse belægninger er følgende positioner:

 • Produkterne opfylder brandsikkerhedskravene.
 • malerier giver interiøret i enhver rum stil og komfort;
 • Materialet er miljøvenligt og holdbart (garanti fra 15 til 25 år);
 • Produkterne er praktiske i drift og kræver ikke arbejdskrævende omkostninger.

Den årlige kamp for det krævede marked fra producenten af ​​strækloftbelægninger med fremkomsten af ​​ny teknologi giver fremragende resultater i fremkomsten af ​​forskellige materialer af fremragende kvalitet og tekstur. En integreret del af produktionsresultaterne er deres større overkommelighed.

Installationen af ​​spændingstoftækslet i dens varighed varer fra 2 timer til 2 dage afhængigt af konfigurationens kompleksitet, antallet af loftets lofter, der skal monteres, samt formen af ​​værelset, der skal repareres.

Afhængigt af hvordan belysningen er arrangeret, er installationen af ​​stræklofter lavet i en afstand af 3 cm fra den gamle overflade, hvilket gunstigt markerer dem i forhold til suspenderede versioner, hvor enheden reducerer loftshøjden fra 10 cm og derover.

Loftet er fastgjort på en speciel ramme, der er monteret omkring rummets omkreds, og dens konfiguration afhænger af rummets konfiguration, det fladniveau af det monterede loft og andre designløsninger.

Et træk ved installationen af ​​PVC canvases opvarmer op til 60-70 grader.

Enkelheden af ​​installationen af ​​loftbeklædningen er vildledende, da der opstår forskellige problemer under installationsprocessen, så det anbefales, at arbejdet kvalitativt gøres til tro på fagfolk.

Stofstrækloftbelægninger kræver ikke et specielt temperaturregime under installationen og er derfor enklere at installere.

Alle materialer fra disse lærreder behandles specielt fra udviklingen af ​​mikrosporer og andre skadelige mikroorganismer og får derfor egenskaberne af miljøvenlige materialer, som det er muligt at arbejde både i medicinske institutioner og i institutioner med børn.

Fordele og ulemper

Det er værd at bemærke nogle positive aspekter ved brugen af ​​sådanne loftsbeklædning:

 • meget smuk;
 • lærredens størrelse er normalt begrænset til 5 m, som giver dig mulighed for at udføre arbejde med en dåse;
 • Fordelagtige fordele i forhold til traditionelle lofter i kvalitet, farve og tekstur af stof
 • Forskellige valg: med et billede, et foto tapet, et billede;
 • speciel chik i moderne design giver glans, kun muligt med PVC lofter lofter;
 • harmonisk kombineret med næsten alle materialer, når der skabes et stilfuldt indretning for ethvert rum
 • miljøvenlighed
 • visuelt udvide rummet og øge belysningen på grund af glansen;
 • praktisk i drift, da de ikke kræver særlig pleje
 • holdbar - garanti varierer fra 15 til 25 år;
 • ikke reducere højden af ​​lofterne i rummet i forhold til de suspenderede strukturer;
 • tillader dig at installere flere lag lofter med fantastiske stilarter og former, der forbløffer fantasien;
 • valg for enhver smag, farver, farver, struktur af materialet og panoramabilleder;
 • tillader ikke fugt, og i tilfælde af lejlighedsbugten bevarer en stor masse vand;
 • skjule alle byggeri mangler i lofter
 • skabe ekstra støjisolering;
 • hurtigt installeret - fra 2 timer til en dag;
 • har en overkommelig pris.

Ulemperne ved sådanne overtræk omfatter følgende elementer:

 • PVC-lofter er bedre at installere ved hjælp af eksperter på grund af de særlige forhold i deres installation;
 • i tilfælde af problemer med opvarmning i rummet bør strækfilmlofter ikke installeres på grund af følsomhed over for temperaturændringer (ikke under +5 grader og ikke over +50 grader);
 • PVC film er også følsom over for øget fugtighed (bobler og rynker dannes);
 • Produkter uden certifikat kan indeholde farvestoffer og andre giftige urenheder;
 • med en sjælden luftning i værelser med PVC lofter, kan luftudveksling blive forstyrret;
 • 1 gang om et halvt år PVC-film i nærvær af sprøjtestoffer (i badeværelset) skal vaskes;
 • Nogle af PVC-lofterne modstår ikke en stor mængde vand, der kommer under oversvømmelse, og kræver udskiftning;
 • udsat for mekanisk tryk;
 • kræver en vis professionalisme ved installation af belysning og belysningsenhed.

Nedenfor findes typer af lofter, afhængigt af materialet til fremstilling.

 • Film (PVC). Lavet ved hjælp af specialmaskiner til det valgte projekt efter måling af loftet på lokalet hos kunden. Deres produktion er lavet ved limning af stykker af PVC-film med en bredde på 1 til 5 meter. Under installationen opvarmes PVC-belægningen, som er klar til brug, til 60 grader og strækkes på den fremstillede profil.

PVC film er forskelligartet, men de mest populære er glatte, matte og satin muligheder.

Glossy stretch PVC produkter har en bred vifte af farver. De ser godt ud på grund af deres spejloverflade. Speculariteten af ​​PVC lofter øger visuelt rummets rum og dekorerer det. En sådan overflade er effektiv, når man deler rum i funktionelle zoner. Det anbefales til brug i et værelse med en lille mængde møbler.

Den uigennemsigtige klud passer ind i et hvilket som helst interiør og vil dekorere det med en ideelt glat overflade. Dette er den mest budgetmæssige og krævede mulighed, som ligner en kvalitativt pudset, perfekt glat overflade. Det passer perfekt til det klassiske indretning og skaber komfort i rummet.

Satin PVC lofter vil give rummet en højde med sin hvidhed og ensartet tekstur, hvilket forbedrer refleksionen af ​​lys fra loftet og giver det en stilfuld perlefarve. Satinloftet ligner en malet overflade med en let glans og har den reflekterende virkning af blød spekularitet. Denne mulighed på grund af sin evne til at give rumkomfort er ofte installeret i soveværelset. Den vigtige kvalitet vedrører alle fordele ved satindug: det er meget nemt at passe på. For at gøre dette skal du af og til tørre loftet med en tør klud.

 • Stof (sømløs). Den er lavet af et stof baseret på polyestergarn imprægneret med polyurethan. Dette stof svarer til stoffet i kvinders strømper - det er let, godt "ånder" og har et glimrende udseende. Farven på stoffet giver den tilsvarende polymer, med hvilken den er overtrukket i fremstillingsprocessen. Fugtbestandighed er erhvervet på grund af lakbelægningen.

Et sådant hulløst loft er let i vægt, sikkert, godt åndbart ("ånder") og ser godt ud udefra.

Ved bestilling af en sømløs stofklud frigives den med en rulle i den ønskede længde og fastgøres i den forberedte ramme uden yderligere behandling og opvarmning.

Ved installationen af ​​stofdæksel er teknikkerne enklere, og temperaturregimet for dets drift er bredere og tættere på de traditionelle muligheder.

Ifølge formularen er der følgende typer af strækloftbelægninger:

 • Fladt klare lofter i en drywall-boks - en klassiker, der gør det muligt at skjule uregelmæssigheder i gamle lofter, forskelle i højde, revner, maleri af dårlig kvalitet. Fladloft er arrangeret begge parallelt med gulvet og vippes, og forvandler rummet.
 • Multi-niveau lofter. Antallet af niveauer i det monterede loft afhænger af kundens ønsker og designernes forslag. Multi-level designs giver dig mulighed for stilfuldt opdeling af rummet i funktionelle områder og har evnen til at omdanne rummet i rummet. Mange vælger disse sorter.
 • Bøjede lofter af gipsvæg - er dannelsen af ​​et hvælvet loft med glatte overgange fra væg til loft overflade, kan buenes krumning udføres i en hvilken som helst radius. Et træk ved disse lofter er evnen til at skjule den nødvendige kommunikation i hjørnerne af buerne.

design

Skønheden og stilen i ethvert interiør bestemmer typen af ​​loft, dets design og kvaliteten af ​​ydeevnen.

Forskellige typer og materialer af stræklofter samt mulighederne for at konstruere strukturer kombinerer med næsten alle materialer giver designere enorme muligheder i implementeringen af ​​talentfulde fantasier, realiseringen af ​​ambitiøse projekter, der rammer deres skønhed.

Dygtige valg til funktionalitet og langvarig drift af stræklofter kræver kendskab til kvaliteten og de tekniske egenskaber ved hver type strækloft. Disse hemmeligheder er beskrevet nedenfor.

Hvilket er bedre?

Stræklofter bruges i følgende værelser:

 • Stue. Loftets design i stuen er så varieret og effektivt, at det vil give ethvert hjem sin egen usædvanlige personlighed. Installationen af ​​spændingsprodukter i stuen vil spare ejerne for dyre reparationer til rengøring og udjævning af gamle lofter, samtidig med at der skabes ekstra visuelt rum og øger deres højde.

Stretch-loftsbeklædning gør det muligt at æstetisk udpege stuezoner - vælg kun det materiale og design du kan lide. Stuen i stuen vil bestemme enheden af ​​stræklofter, alt fra stilfuldt fashionabelt fotoudskrivning til komplekse multi-tierede værker.

Skønheden i stuen vil blive forbedret med en uforglemmelig form og stilfuld spektakulær belysning i ensemblet med luksuriøse energibesparende lamper.

 • Køkken. De mest egnede strækloftbelægninger til køkkener, på grund af de madlavningsprocesser, der finder sted der, er PVC-filmlofter. Den afgørende farve til køkkenloft er en skygge, der er i harmoni med muren og fliserne på væggene. Et munter stemning med lyse farver eller et panel af blomstrende planter vil skabe et vidunderligt humør for husstanden.

Til køkkenet er filmoptioner meget velegnede - de samler ikke kondensatdampe, må ikke absorbere dufte af madlavning, vaskes nemt, når de er forurenet med sæbevand eller vinduesrenser.

 • Strek loft i soveværelset. Funktionen i soveværelset bestemmer rigtigt stil og farveområde i strækloftet - det er pastellfarver i et rent design eller i malerier af sarte toner. Gentle farver definerer det passende materiale til loftet - det kan være i satin eller mat finish.

Det tilsyneladende kedelige sæt toner i soveværelset kan males ved hjælp af den rigtige designløsning med et diskret design i loftet og stilfuld belysning. Designforslaget til et soveværelse loftdæksel betragtes også som et strækloft i stil med en stjerneklar himmel med små diodelamper - det vil skabe en afslappende og romantisk stemning i ethvert soveværelse.

 • Strekak i badeværelset. Loft fra PVC film er simpelthen skabt til dette værelse. Deres imprægnering fra mikroflora gør det umuligt at udvikle skimmel, hvorfra gips smuldrer i det første år efter reparation. På loftet af PVC-film vil kondensat fra fugt ikke samle sig, og den største fordel ved denne strækbelægning vil forblive dens uændrede kvalitetsudseende i mange årtier.

Med valget af farve med sin sort til design af designet i tone og stil på badeværelset er der absolut ikke noget problem. For at øge stretchloftets anvendelighed og reducere tiden til vedligeholdelse anbefales det at vælge en satin- eller matfilm i stedet for en blank. Men denne anbefaling bør ikke påvirke køberens ønske.

 • I gangen og korridoren. Ganger og korridorer i boligområder har ikke et stort område og har ofte et smalt rum og et ubehageligt udseende. Spejl PVC lofter med blank skinne omdanner det indre af dystre korridorer uden for anerkendelse, visuelt udvidelse af rummet og skabelse af effekten af ​​højde og luftighed.

Spotlights forbedrer effekten af ​​solskin og chic komfort.

Stække lofter har en enorm farve sort, som er opdelt i varme og kolde toner.

Varme farver (rød, orange, gul) bruges godt i værelser med vinduer mod nord. De vil skabe en varm atmosfære i huset og vil positivt påvirke familiemedlemmernes stemning og opmuntre dem til at være aktive. Sådanne overtræk anvendes ofte til gange.

I soveværelset, som tidligere beskrevet, er det bedre at vælge rolige toner af hvidt, blødt grønt eller blåt.

De flotte farver i den glansede finish (sort, blå, lilla) har evnen til visuelt at udvide rummet og øge dens højde.

Lysegrå tone strækloft fremhæver det raffinerede interiør og stilfulde dyre møbler.

På stræklofter af enhver art udføres enhver fotoudskrivning ved hjælp af en bredformatprinter, som giver dig mulighed for usædvanligt at dekorere lofterne i rummet med tegninger, lige fra lyse sommerfugle til berømte malerier - der er ingen grænse for designer fantasi.

Når du bestiller et billede til overfladen, skal du tage højde for den nuance, at malingen til trykning af et billede skal være af meget høj kvalitet - dette vil give et tydeligt billede af loftmønsteret i mange års service.

Med alle disse anbefalinger er det nødvendigt at tage hensyn til køberens smag og mulighederne i designet af loftoverfladen for at kombinere utrolige farver, der giver dig mulighed for at omdanne en lejlighed uden anerkendelse og forbedre familiens følelse af kærlighed til livet.

Til tekniske specifikationer. Afhængigt af materialet har ophængte lofter nogle forskelle:

 • Stoflofter er lavet af polyvinylchlorid med en tæthed på op til 230 g / m2 og en lagtykkelse på op til 0,5 mm, og filmversionerne er fremstillet af polyester efterfulgt af polyurethan. Sidstnævnte har en lidt højere densitet pr. Kvadratmeter - 230 g / m2 med en tykkere lagtykkelse - op til 0,2 mm. Tykkelsen af ​​laget af begge typer afhænger af mærke og fabrikant (i sammenligning er den maksimale tykkelse af dåserne angivet).
 • Evnen til at strække i stof malerier er 220%, og i film - 120%.
 • Lysabsorption i stofstræklofter er fra 5 til 95% i filmlofter - den maksimale værdi op til 90%.
 • Lydisoleringskoefficienten i stofklæder er 0,4, i filmdug er den næsten 1,5 gange højere og svarer til en værdi på 0,6.
 • Stoflofter har en teknisk specifikation af forstærkning ved strækning 30 N og et grænsetrykniveau på 100 kg / m2.

I filmdug er sådanne tekniske egenskaber fraværende.

 • Vandtæt stof stof 100%, og filmen - delvis.
 • Luftpermeabilitet i begge typer lærred er 100%.
 • Begge typer klud er ikke genstand for brænding (god kvalitet til brandsikkerhed).
 • Temperaturen inden for driften af ​​stofklæder er garanteret og anbefalet, er fra -5 til +50 grader, for film - fra -50 til +100 grader.

Det er nødvendigt at bestemme hvilke arter der vil se bedre ud, for eksempel i "Khrusjtjov". I dag kan ideer som træ, bølge eller du tilføje plads til perforeringen.

belysning

Belysningsindretningen i ophængte lofter er kompliceret af materialets egenskaber.

PVC-stof har utilstrækkelig styrke til at holde kabler og belysningsudstyr. Det er med andre ord umuligt at vedhæfte en lampe til PVC-stof, da det vil rive under sin vægt.

Smeltepunktet er heller ikke højt nok til at tilvejebringe de nødvendige krav til modstanden af ​​stoffet i loftet til lysindikatorernes varmeindikatorer. Dette gælder for glødelamper og halogenlamper - deres effekt må ikke overstige 40 watt og 60 watt for at sikre brandsikkerhed (lampen kan brænde gennem loftets stof).

En fremragende løsning i dette tilfælde er spot LED-lys, som har en lav varme temperatur og er installeret i specielle stik. Det anbefales at bruge udendørs type LED'er.

I loftet kan du installere en kroge til lysekronen (måske er den allerede installeret) og give loftet med belysning fra en moderne designerlysekrone med faset brug af lamper. For at gøre dette skal du forberede et hul i loftsarket for de ledninger, der skal forbindes med lysekronen og gemt under låget, som er en del af lysekronen selv.

Enheden af ​​LED-båndet til fastgørelse, hvoraf det andet niveau er oprettet, har godt anbefalet sig på stræklofter. I sammensætningen med spotlights beriger LED-strimmel belysningen med en række farver og lyszoner, som designerne helt sikkert bruger til at skabe en ekstraordinær festlig atmosfære.

Installation og udvælgelse af belysningsudstyr skal udføres ved hjælp af kvalificerede specialister, som tager hensyn til alle ønsker og vil give anbefalinger om belysningsdesign i hvert enkelt tilfælde.

Den reflekterende evne til lofter og spotbelysning af armaturer muliggør enheden af ​​zonelys, som ikke kan gøres ved brug af glødelamper. En velvalgt lysekrone vil kun færdiggøre det skabte ensemble af stykket af lys, farve og blænding med belysningsenheden i stræklofterne.

For hvert værelse i lejligheden ved hjælp af moderne belysningsudstyr anvendes en individuelt valgt teknik, som visuelt udvider rummet og præsenterer det positivt. For eksempel kan en smal og lang korridor ændres visuelt ved hjælp af lyse spotlights langs loftet, rettet lysstrøm strengt nede.

Denne teknik hjælper visuelt at forkorte korridoren og gøre den mere behagelig. I tilfælde af at korridoren er meget lille i området, skal der tvert imod lysflammen af ​​spotlights være rettet opad, hvilket vil give rummet en visuel dimension (udvide den).