Fordele og ulemper ved nedhængte lofter i huset

Hvert materiale har fordele og ulemper; i lyset af dette er det forkert at karakterisere stræklofter som ideelle. Selvom deres ulemper er mindre, vil nogle ikke installere hævede lofter, fordi de er usunde. Lad os forsøge at overveje alle nuancer mere detaljeret.

De vigtigste fordele og ulemper ved stofstræklofter

Loft er et vigtigt element i indretningen, som helt kan omdanne det indre af rummet. Der er ganske få sorter af stræklofter på markedet, og de har alle deres egenskaber. Dybest set er de opdelt i stof og PVC.

Stofloft er dyrere og ser mere elegant og mere attraktivt ud. Fake af dette materiale er næsten umuligt og råmaterialerne til det er af høj kvalitet og opfylder alle standarder.

Ifølge forbrugsrevisioner har stræklofterne stort set ingen fejl, og de vigtigste problemer er relateret til problemer i pleje, muligheden for misfarvning og absorption af lugt. Men sådanne belægninger er miljøvenlige, lugter ikke og opsamler ikke støv.

Har PVC-lofter

Forresten er disse egenskaber også typiske for PVC-belægninger. Det antages, at sådanne lofter er miljøvenlige, og duften er til stede i flere timer efter installationen. I modsætning til stoffet udføres deres installation ved hjælp af en bygnings hårtørrer, der undertiden er yderst ubelejligt.

Desværre kan du falske sådanne lofter, så du bør omhyggeligt studere etiketterne, når du køber varer.

Sammenligningsanalyse af to typer

Formen af ​​stræklofter kan varieres: fladt, konisk, buet, bølget mv. Designere er glade for at præsentere for forbrugerne nye interessante løsninger. Derfor skaber muligheden for et stort udvalg efterspørgslen.

Fordelene og ulemperne ved stof- og PVC-stræklofter er nemmere at identificere ved at sammenligne de tekniske parametre for disse to typer:

Brug af denne type finish er en god måde at omdanne interiøret næsten uden for anerkendelse.

Ifølge fabrikanterne har suspenderede lofter et minimum af ulemper og maksimale fordele, men det er ikke tilfældet med forbrugernes vurderinger.

Strekak

En af de vigtigste og mest udtalte minusser af alle stræklofter kaldes normalt deres betydelige pris.

Ofte er der et problem med lufttrykket på et sted over strækloftet. Det kan vokse og efter nogen tid få dækket til at falde sammen, når en dør eller et vindue åbnes. Ofte er det typisk for PVC lofter. Det er praktisk taget umuligt at forudse en sådan situation på forhånd.

En anden væsentlig ulempe er, at stræklofterne er ret skrøbelige og skrøbelige. Ifølge installatørernes anmeldelser er installationen af ​​lærredet en temmelig besværlig proces og kræver maksimal nøjagtighed, fordi det er på grund af sådanne mangler som skrøbelighed og skørhed, at strækloftet skal ændres. Derfor er det med en mangel på erfaring bedre at ansætte arbejdstagere for at etablere dækning.

Fortsat at bemærke ulemperne, det bør nævnes og omhyggeligt valg af lamper på strækloftet. Ved installation af belægningen er det nødvendigt at vælge lamper med lav effekt, ellers kan der opstå ubehagelige gule pletter omkring de installerede belysningsenheder. Loftet skal vælges med god varmeisolering og korrekt installeret, så den ikke kommer i kontakt med belægningen.

Ifølge forbrugeranmeldelser opstår de fleste problemer og spørgsmål, når man installerer stræklofter i køkkenet, hvoraf de vigtigste ulemper er følgende:

 • farveændring under indflydelse af fordampning af fugt og anvendelse af gaskomfurer;
 • lav åndbarhed
 • kondens.

Dette gælder hovedsageligt for stofstræklofter.

Beskadig straks lofter for helbred

Da materialet ikke er naturligt, opstår der ofte spørgsmål om dets virkning på den menneskelige krop. Som producenterne understreger, er de vigtigste lofter af høj kvalitet miljøvenlighed, og de giver ingen sundhedsskader. For at forstå dette mere detaljeret er det nødvendigt at se nærmere på råmaterialernes kvalitet og grundlæggende egenskaber.

Det handler mere om PVC-lommer, der er strammet på specielle profiler fastgjort langs rummets omkreds. Profilerne selv fortjener ikke opmærksomhed, men PVC belægning er af interesse. Efter at have studeret filmens sammensætning kan du minimere skaden fra stræklofter til sundhed.

Så omfatter sammensætningen sådanne stoffer:

 • toluen;
 • phenol i små doser;
 • chlor;
 • tungmetaller som cadmium.

Alt dette i små mængder kan udledes i luften i det rum, hvor denne type loft er monteret. Hvis derudover at tilføje tilstedeværelsen af ​​høje temperaturer og fraværet af luftgennemtrængelighed, så kan du forestille dig, hvilken forgiftet cocktail der er til stede i rummet. Dette gælder især for loftslofter, der er installeret i køkkenet. En af nuancerne er tilstedeværelsen af ​​en gaskomfur og en søjle, for her er fejlene tydeligst, og vi kan trygt sige, at PVC-belægninger kan være sundhedsskadelige.

Det er værd at overveje, hvordan luftpermeabilitet og høje temperaturer påvirker kroppen, og hvad konsekvenserne kan være.

Høje temperaturer

Næsten overalt er der information, der anbefales at montere strækloftet i poolen og saunaen, i bad og dampbad, som praktisk taget ingen kondenseringsformer på belægningen og som følge heraf svamp og skimmel. Men af ​​en eller anden grund er det ignoreret, at i værelser med høje temperaturer frigives giftige stoffer flere gange mere. Så du kan forestille dig at ved at komme til saunaen eller badet for helbred, kan du få forgiftning med cadmium eller klor, som er en del af PVC-stoffet.

lufttæthed

En af ulemperne ved sådanne stræklofter er begrænset åndbarhed. Som følge heraf er luften i det rum, hvor en sådan belægning er monteret tung og fyldt med giftige dampe. Dette forklarer ofte hovedpine uden nogen åbenbar grund.

Desuden er en af ​​ulemperne ved hængende lofter ifølge forbrugerne en særlig ubehagelig lugt, som ifølge producenterne varer i flere timer efter installationen. Men hvis rummet ikke er ventileret - kan du let kvælte fra denne luftblanding.

Fabrikantens stræklofter hævder, at indholdet af skadelige stoffer er inden for grund, og materialet er miljøvenligt, fordi muligheden for, at de vil forårsage skade - den mest minimal. Men alt er ikke så klart. Der er trods alt mange fejl i PVC-lofter, og ikke alle sælgere har kvalitetscertifikater.

Derfor, hvis strækloftet sælges til en relativt lav pris, er det værd at overveje. Det kan godt være den sædvanlige polyethylen, der sælges, for eksempel til prisen på franske lofter. Alt dette drejer sig især om PVC-dåv.

Fordelene ved stræklofter er selvfølgelig indlysende, men når man beslutter at installere dem, bør man overveje ulemperne, hvoraf den ene er sundhedsskadelig.

Flere oplysninger om ulemperne ved stræklofter, hvoraf den ene er sundhedsskadelig, kan ses i videoen:

Stræklofter: fordele og ulemper

Alle husker sandsynligvis de dage, da reparationer i lejligheden ikke gik uden at kalkede loftet. Men disse tider er væk. Nu tilbyder markedet en bred vifte af moderne materialer til dekoration. Anvendelsen af ​​moderne efterbehandling materialer til lofter giver ikke blot et udsøgt ejendommeligt udseende, men også mulighed for at dække alle brutale defekter.

Hvis du angiver de forskellige muligheder for loftindretning, såsom hvidvaskning, vægpapirering, maling, ved hjælp af specielle suspenderede strukturer, vil vi gerne fremhæve et sådant valgdesign som hævede lofter - franske lofter.

Med fremkomsten af ​​moderne efterbehandling som strækloft har forbrugerne mange spørgsmål som miljøvenlighed og sikkerhed af materialet, holdbarhed mv. I denne artikel vil vi i detaljer undersøge stræklofterne, fordele og ulemper, kort fortælle dig, hvilke fordele og ulemper der er en stof, satin, blank og mat type, der sikrer materialet i foto- og videoinstruktionen. Det vil uden tvivl hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af det rigtige materiale til loftet.

Hurtig navigation på typen af ​​strækloft:

Kort om materialets egenskaber og egenskaber.

For at forstå, hvad plume lofter kan have, såvel som minusser, er det nødvendigt at finde ud af, hvad de er.

Streklofter er lavet af to typer materiale, det er et polyesterstof og film af polyvinylchlorid (PVC). Tykkelsen varierer i intervallet 0,1 - 0,4 mm. Udseende kan lærredet være både blank, satin og mat. Valget af udseende afhænger af din smag og fantasi, såvel som på det generelle indre af rummet. Desuden er denne film miljøvenlig, nem at installere og kan tage forskellige designformer.

Stræklofter har en række fordele end ulemper. I de følgende afsnit vil vi mere detaljeret beskrive fordelene og ulemperne ved dette efterbehandling materiale.

Stræklofter

 • Det første plus sparer tid på byggeri og reparationsarbejde, når du vil afslutte den endeløse reparation hurtigere. Sammenligning med installationen af ​​suspenderede gipspladelofter, hvis installation kan tage flere dage, og i nogle tilfælde vil det tage flere uger at fuldføre. Og det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at stræklofter ikke kræver forudgående forberedende arbejde med udjævning af overfladen, fjernelse af gamle lag af gips, hvidvaskning og maling.

Stof stretch loft - fordele og ulemper i hallen foto

Det kan også bemærkes, at der under installationen af ​​bygningen ikke er noget byggaffald og kræver ikke obligatorisk fjernelse af møbler, hvilket vil positivt karakterisere fristerne for byggeri og reparationsarbejde og ubehag for ejerne.

 • Den anden fordel ved stræklofter kan kaldes sin æstetik. Dette materiale kan skabe en ideel flad overflade, samtidig med at camouflage af bruttofejl i hovedloftet samt kommunikationsledninger til klimaanlæg, ventilationssystemer, alarmfølere, lyskabler mv.
 • For det tredje er det dens holdbarhed og pålidelighed. For mange forbrugere er dette en af ​​de vigtige faktorer. Produktets minimale garantiperiode er 10 år. Dette er ikke at sige, at stræklofterne i løbet af denne periode vil miste deres styrke, den originale tekstur og farverne på lærredet. Montering af fastgørelser og knive uden eksterne og mekaniske faktorer kan opretholde deres pålidelighed og holdbarhed i mere end 30 år.
 • Det fjerde plus er sikkerhed. Stræklofter er miljøvenlige og brandhæmmende, lugtfrie, udsender ikke giftige stoffer, må ikke rådne, er allergifremkaldende og opfylder alle internationale normer og standarder.
 • Den femte er den mangfoldighed af anvendelse af design dekoration af lofter i absolut alle værelser og værelser. Streklofter kan anvendes i børnehaven, i soveværelset (stof), i salen (satin), i køkkenet, i badeværelserne (blank), i korridorerne af polyklinikker (matte) og endda i værelser med høj luftfugtighed som en swimmingpool. Takket være sin elastiske overflade kan en dygtig specialist give noget design og form. Det vigtigste er, at uanset hvad fantasien er at begrænse kunden.
 • Den sjette er dens anvendelighed. Sådanne lofter er nemme at installere, så de er frit demonteret. Hvis det ønskes, kan det demonterede lærred spændes på loftet, mens kvaliteten ikke går tabt. I tilfælde af krympning og deformation af bygningen skrider ikke overfladen af ​​lærredet ud, brækker ikke og skaber ikke flis.
 • Den syvende plus - Streklofter har fugtbestandige, lydabsorberende og isolerende egenskaber. Selv om naboerne oversvømmede dig ovenfra, kan dukene i et sådant loft klare en belastning på op til 100 liter pr. Kvadratmeter. meter, mens der udelukkes oversvømmelse og skader på møbler og andre indvendige emner i rummet. Luftstrømmen mellem filmen og hovedloftet skaber termisk isolering.

Matte strække loft med fotoprint billede

Akkumuler heller ikke statistisk elektricitet og tiltrækker støv på overfladen. Stræklofterne korroderer ikke, må ikke danne pletter, pletter og ikke danne kondensat på deres overflade.

 • Det ottende plus er en psykologisk faktor (daglig farvebehandling). En bred palette af farver er ikke kun en tilføjelse til loftets skønhed, men også en positiv indvirkning på deres indbyggeres sundhed. For eksempel er loftet på den stjerneklare himmel allerede bevist, det hjælper med at lindre træthed og forbedre trivsel.

ulemper

 • Den største ulempe ved stræklofter er den høje pris på nettet og omkostningerne ved installationen. Men den karakteristiske holdbarhed, sikkerhed, upåklageligt udseende og mange andre fordele, med en dunkende dækning omkostninger.
 • Den næste minus - frygten for skarpe og piercing objekter. Dette gælder især PVC-stoffer. Filmen der anvendes til stræklofter er meget tynd, rengøres og vaskes, bør være en blød klud. Hvis du ved et uhell skærer gennem, kan du forsigtigt lave en plaster. Denne minus er ikke forfærdelig, hvis du følger reglerne for vedligeholdelse af stræklofter
 • Og den sidste ulempe er for høj eller lav temperatur. Det vil sige, bør ikke bruges i badet eller på balkonen. Som ved en subzero temperatur mister weberne deres elasticitet og bliver meget skrøbelige og revner. Og ved høje temperaturer kan de være temmelig deformerede, miste deres oprindelige egenskab og kan ikke geninstalleres.

Lad os nu overveje fordelene og ulemperne ved hver type, det vil sige stof, blank, mat og satin.

Fabric stretch loft fordele:

 • Perfekt modstår pludselige temperaturændringer, i ekstrem kulde og varme forbliver altid elastisk.
 • Det spiser ikke op i loftets høje højde, det vil sige, i modsætning til PVC-film, der kræver en afstand fra lærredet til bundloftet på 5 cm, stoffet er tilstrækkeligt og 1,5 cm, hvilket gør dem meget fordelagtige i værelser med små lofter.
 • Installation foregår uden forvarmning ved hjælp af specialudstyr, hvilket øger installationen væsentligt.
 • Et sådant materiale kan let gives den ønskede skygge ved at male den eller anvende et smukt mønster, mønster eller fotos, du kan lide, hvilket gør det muligt for dig ofte at ændre tapetet på væggene uden at miste farvesammensætninger.
 • Stofgrænser er helt harmløse for mennesker, da de ikke indeholder skadelige stoffer og ikke udsender toksiner.
 • Duftens bredde varierer op til 5 meter, hvilket typisk gør det muligt at installere stofspændingsstrukturer i et stort rum uden sømme.
 • Den har en højere styrke end mekanisk påvirkning i modsætning til PVC-film.

Stof strækloft: fordele og ulemper ved fotos

 • Har en begrænsning på farvefarve. Fremstillet hovedsageligt i hvide, lyse pastellfarver.
 • I modsætning til PVC-film kan stoffet ikke holde en stor mængde vand, som til sidst efter en uheldig oversvømmelse af naboer kan efterlade mærker og pletter.
 • Tørklæder er kun tilladt ved rensning, hvis der forekommer pletter på lærredet, er det næsten umuligt at rengøre dem.
 • Den høje pris for materialet.
 • I tilfælde af utilsigtet skade eller deformation kan demontering og genmontering af samme web ikke gendannes.
 • Det anbefales ikke at sætte i lejligheden, hvor folk med støvallergi lever.

Glossy stretch lofter fordele og ulemper

 • En af de betydelige fordele ved et sådant loft er en afspejling af objekter i rummet. Karakteristisk bliver rummet meget højere, dette gælder især for små værelser med små lofter.
 • Som en utvivlsom fordel ser det ud på glossy lofter usædvanlige lysstrukturer med kraftige lamper meget imponerende.
 • Sådanne lofter har en enorm samling af farvepaletter. Hvad gør det muligt for designere at udvikle de mest originale designprojekter.
 • Da dette produkt er fremstillet af PVC-film, når den oversvømmet lejligheden af ​​sine naboer over, har den evnen til at modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter.

Glossy stretch ceiling foto

Blandt manglerne er udseendet af svejsesømme, i dette tilfælde er der en vej ud, hvordan man vælger sømløse produkter fra udenlandske producenter, men bemærk at omkostningerne ved sådanne produkter vil være meget højere.

En anden ulempe ved stræklofter med et blankt lærred er plejen af ​​dem. Enhver forurening på den glatte overflade vil være tydelig synlig, og vaskning uden farvning vil ikke være en nem opgave. I dette tilfælde skal du have visse færdigheder og værktøjer eller bruge specialistservice til et gebyr.

Dette kan også omfatte de høje omkostninger ved installationstjenester, da det vil være nødvendigt at desuden bruge en varmepistol.

Matt strækker lofter fordele

Fordelene ved matte lofter er, at de er lettere at følge og passe på, i modsætning til blanke. Takket være den antistatiske belægning, støder støv næsten ikke på overfladen. Matt lærred er meget billigere end glans.

Matt stræk loftfoto

Mattelofter har funktionen til at diffunde lys, visuelt stumme blænding og refleksioner. De passer perfekt ind i den klassiske stil i indretningen og skaber en atmosfære af varme og komfort i rummet. Meget ligner en højkvalitets pudset og malet overflade.

Selvom vedligeholdelse af sådanne lofter er ret simpelt, men du skal være meget forsigtig med piercing og skære genstande, da du hurtigt kan beskadige lærredet.

Et matt strækloft er meget kræsen om temperaturforhold, en betydelig afvigelse kan beskadige dens struktur, for eksempel kan et lærred på -5 grader knække.

Maksimal bredde på lærredet når op til tre meter, hvilket kræver pigge under installationen. Også her kan nævnes, at installationen kræver en varmepistol, og rummet skal være tilstrækkeligt opvarmet.

Sateen strækker lofter fordele

Satin lærred ligner meget matte, men det har en blød effekt af lysreflektion, hvilket karakteristisk gør det muligt for dem at blive udbredt i komplekse designprojekter. En ekstra fordel ved satinlofter er en bred vifte af farver og nuancer. De mest populære farver er hvide, lysegul, beige, lysegrøn, lysorange.

Satin stræklofter, fordele og ulemper ved fotos

I modsætning til matte er satinstræklofterne ikke begrænset til den klassiske stil og er meget udbredt i soveværelser, børnelokaler og stuer.

Satinlofter ophober ikke støv og hypoallergen, som gør det muligt at installere dem på hospitaler, klinikker, skoler og børnehaver.

Satin spændingsstrukturer er visuelt meget ligner stof lofter, de er kendetegnet ved, at det er lavet af PVC film. Denne effekt opnås ved at simulere vævetråde. På grund af deres struktur, de ikke falme, de kan holde meget vægt, dette er især sandt, når lejligheden er oversvømmet ovenfra.

Plus, på satinlofterne såvel som på stoffet, kan du anvende det ønskede ornament, billede, billede og foto, hvilket giver indretningen af ​​lejligheden en unik og unikhed.

 • Et sådant loft er ustabilt til ekstreme temperaturer, om vinteren i et koldt og uopvarmet rum kan det knække.
 • Tøj satin produkter er meget tynde (tykkelse, hvilket er 0,2 mm) og du skal være meget forsigtig mekanisk uden at beskadige det.
 • Udover mat og blankt lærred kræver installation af satinkonstruktion at kalde en specialist og som specielt udstyr som varmepistol.

konklusion

Baseret på de overvejede fordele og ulemper ved strækloftet kan du nu vælge det rigtige valg. Pas på, når du køber, altid brug for kvalitetscertifikater, pas på håndværk.

Stræklofter i et træhus: fordele og ulemper

Mange ejere af træhuse og hytter tænker på moderne indretning. Atmosfæren i en træbygning er altid fyldt med enestående komfort og varme. Men uanset hvor godt træet er færdigt, vil enhver boligejer ændre sig.

Ved hjælp af færdige materialer kan du drastisk ændre indretningen og designet af rummet. Moderne belægninger er holdbare og nemme at vedligeholde. Men før du vælger et bestemt materiale, skal du finde ud af, om det passer til færdiggørelse af en træbygning.

Så det er med de nuværende populære stræklofter. Glans eller mat lærred passer naturligvis perfekt og dekorere det indre af ethvert rum, men inden du installerer lofter i et træhus, skal du forstå nogle af de komplicerede.

Materiale fordele

I moderne lejligheder har denne type loftindretning længe været kendt og populær. Strækstofet gemmer helt og holdent alle fejl og uregelmæssigheder i loftet.

Til træhuse kan du også vælge en sådan belægning under hensyntagen til alle fordele og ulemper ved denne finish.

 • Installation af et strækloft vil ikke medføre store vanskeligheder. Installation tager ikke meget tid. Specielle profiler er fastgjort på loftet i loftet er meget lettere end i lejligheder på en betonbase, så installationsprocessen kan udføres hurtigst muligt.
 • Strækloftet maskerer perfekt forskellige kommunikationer: ledninger, luftkanaler og så videre.
 • Forskellige lysarmaturer er bygget lige ind i loftet.
 • Suspenderet dæksel beskytter værelset på en forsvarlig måde mod fugtets lækage.
 • Denne finish kræver ikke ekstra pleje. Nogle gange er det nok at tørre dækslet med en fugtig klud.
 • Loftet stof er næsten ikke deformeret under krympning af væggene i rummet.
 • Installation af belægningen kan begynde umiddelbart efter opførelsen af ​​huset.
 • Denne type finish har ikke brug for hyppige reparationer, det er holdbart.
 • Omkostningerne ved dækning er temmelig overkommelige.
 • En bred vifte af designmuligheder.

mangler

Det kan siges, at denne belægning har absolut ingen negative kvaliteter. Men hvis vi betragter det som en mulighed for at afslutte et træhus, så er det værd at bemærke nogle nuancer.

 • Denne dekorative loftsbeklædning er egnet til værelser med konstant lufttemperatur over nul. Stræklofter mister deres egenskaber, bliver sprøde, revner under påvirkning af temperaturer under nul.
 • Manglende overholdelse af de nødvendige krav til installation af loftsbeklædning, øget fugtighed i rummet, taglækage og så videre fører til dannelse af mug og mugg bag strækloftet.
 • Dekorative loftsbelægning neutraliserer hele levepunktet i et træhus. Selv om dette kan siges om næsten alle moderne efterbehandling materialer.
 • Installation af strækloft bliver meget mere kompliceret, hvis husets vægge er lavet af massive, runde logs. Særlig profil til installation af belægningen skal fastgøres på en plan overflade.

Stræklofter i hallen med lys og uden, hvordan man vælger? - Idéer + Designbilleder: Fordele og ulemper

Stræklofter i hallen med egne hænder, Idéer + Billeder i artiklen! Stuen er et sted ikke kun til rekreation, men også til at samle gæster. Derfor skal du i færd med at reparere i planlægningsfasen beregne alle detaljer. Vælg hvilket strækloft i hallen du trækker.

I vores artikel fortæller vi mulighederne for stuenes lofter og kan selv vælge den rigtige løsning.

Egenskaber og egenskaber ved moderne stræklofter i hallen

Til dato tilbyder mange installationsselskaber ophængte lofter til udformningen af ​​en bred vifte af typer og teksturer. Derfor, inden du vælger et loft, skal du tjekke prøverne og vælge den der passer dig. Derudover er der lofter og flere niveauer.

ADVARSEL! Hvis højden af ​​dit loft ikke overstiger 2,5 m, så skal du ikke vælge fladens højtryk i hallen, fordi de reducerer visuelt det allerede lille rum. Det er bedre at give preference til single-level modeller.

Multi-level stretch lofter i hallen udføres sammen med belysning. For eksempel over området af polstrede møbler.

Fordele og ulemper ved smukke stræklofter i hallen

værdighed

Stræklofterne viste sig for nylig for nylig, men lykkedes allerede at etablere sig godt. Overvej deres fordele mere detaljeret:

 • - højt fugtighedsbestandighed, dvs. PVC loft er ikke bange for fugt og vand;
 • - Under strækloftet kan du gemme al kommunikation, og derudover er der ingen ujævnheder på bunden af ​​gulvpladerne;
 • - den mindste tid brugt til installation og forberedelse af loftets bund

mangler

Men der er ulemper. Det vigtigste er manglen på beskyttelse mod skarpe genstande, dvs. PVC-loftet kan let ridse, rykke eller rive. Og i forbindelse med omlægning af møbler skal du være forsigtig og forsigtig. Ulemperne indbefatter også en ubehagelig lugt under installationen og de første 3-4 dage efter det. Men efter en uge vil det ødelægge, og alt bliver fint. For nogle er dette en minus, men nogen opmærker slet ikke på det.

Vigtigste materialer til fremstilling

Så du ved allerede hvilken model af loft at vælge, nu er det stadig at beslutte om materialet. Alle loftsbelægninger kan opdeles i stof og film. Alle har deres egne egenskaber og egenskaber. For eksempel kan filmbelægninger opdeles i mat og glans.

HJÆLP! På grund af den acceptable pris er filmdugter bestilt oftere end stof.

Hvis loftet strækkes i et stort rum, vil leddene af de to baner være lidt synlige. Men denne sag vil spare dig tegninger stræklofter til hallen.

Stoffer er også populære, selv om deres pris er for høj. Fordelene omfatter fravær af sømme. Og ulemperne - dårligt farveområde og intolerance over for et fugtigt miljø. Sådanne klæder vil være velegnet til børnehaven, et soveværelse eller i hallen.

Typer af stræklofter til hallen

Der er tre hovedtyper af lærred:

 1. - Matte lofter. Universal look og pasform i ethvert interiør. Desuden ser overfladen af ​​loftet glat og glat ud, som om det lige var blevet plasteret. Dette loft bruges til at fokusere på vægge eller møbler. Det uigennemsigtige strækloft ser ud som et billede;
 2. - Glatte lofter. Dette loft afspejler objekter i rummet. På grund af dette bliver rummet visuelt større. Dette loft er egnet til et moderne interiør. Den store fordel ved disse lærred i en bred vifte af farver;
 3. - Satinlofter. Det kan siges, at disse lofter består af fordelene ved de ovenfor beskrevne dåser. Navngivet som loftet på grund af dets udseende. Lerret ser ud som et stof, og den glansede skinne afspejler lyset, der spredes rundt i rummet. Ulemperne omfatter den høje pris.

Loftsfarver

Farven afhænger af lærredets stil. For eksempel, hvis væggene i rummet er lyse, er det bedre at vælge et matte loft i sengens farver. Glossy stretch lofter i hallen tværtimod, du kan hente lyse og originale.

For nylig bestilte de i stigende grad tofarvede stretchlofter med fotoudskrivning. For eksempel i børnehaven kan du lave et blankt loft med tegnene på dine yndlings tegnefilm.

Form af stræklofter i hallen

For det oprindelige design af rummet skal du vælge den passende form af loftet. Disse kan være:

 • - Klassisk formular. Dens værdighed i prostata og muligheden for brug for ethvert værelse. Overfladen af ​​lærredet er glat og jævnt uden forskellige yderligere detaljer og elementer. Denne formular skjuler fuldstændigt elektriske kommunikationer og uregelmæssigheder i loftet.
 • - lagdelt form Det bruges til at fremhæve områder inden for samme rum. Det originale design vil se ud fra den forskellige tekstur af loftmalerier. For eksempel strække to niveauer lofter i hallen af ​​matte og blankt lærred.
 • - Dome form. Et sådant loft vil helt sikkert tiltrække gæsternes opmærksomhed. Og denne form passer til enhver indvendig lejlighed. Som ekstra elementer kan du bruge lamper.
 • - Formen af ​​buen. Hvis du har lyst til at ændre rummets form, er det muligt at gøre loftet jævnt over væggene, det vil sige som en bue. Et værelse med et sådant loft vil se meget blødere ud. Tillad installationen af ​​loftet til fagfolk, fordi dette design er ret kompliceret og kræver passende beregninger.

Design muligheder

Stræklofter producerer et bredt udvalg af designs. For et klassisk værelse ville et matte loft være det bedste, og for et moderne interiør skal du vælge en blank.

Surprise familie og venner kan strække loftet med fotoudskrivning. Tegning til lærredet, du kan vælge din egen eller bruge professionelle tjenester.

Lamper på loftet i hallen

Placeringen af ​​lamperne på strækloftet i hallen kan være både i centrum og i et dedikeret område. Vi har identificeret to typer af inventar:

Derudover kan du i tillæg til den centrale lysekrone tilføje en skjult belysning, som er placeret i næsen af ​​corniceen.

VIGTIGT! For en anden type baggrundsbelysning, lav din switch, det er ret praktisk. Du kan justere lyset, gøre det lysere eller mere intimt.

Nyttige tips

Vælge hævede lofter med belysning i hallen, lyt til råd fra sælgere og eksperter.

Vi bragte flere vigtige punkter, vær sikker på at læse dem, før du køber stræklofter:

 • - Farve og form af lærredet skal svare til rummets stil
 • - I værelser med højt til loftet vil flertallede lofter være den bedste mulighed;
 • - Til små værelser egnede enkeltloft
 • - Farven på lærredet skal matche farven på en hvilken som helst del fra indretningen.
 • - Undlad at installere og bede ikke om at installere velkendt loft. Forlad arbejdet til fagfolk.

På dette er alle tipene forbi. Vi håber, at du har lært mange nye ting fra vores artikel.

Strækloft: fordele og ulemper

Hvis du beslutter dig for at lave et nedhængt loft, vil vi skrive ud af fordelene og ulemperne ved detaljerne. For de fleste kunder synes nivellering med gips altid billigere, og strækstof er dyrere. Prisen pr. M2 loftmagasiner er en af ​​de afgørende valgfaktorer, men glem ikke at stræklofterne ikke kun ser smukke og originale ud, men installeres også om et par timer.

Lofter behøver ikke være forberedt i flere uger, for eksempel til maling, som i tilfælde af gips, og sådanne PVC-overflader bør ikke være bange, derfor er installation af stræklofter acceptable i værelser med høj luftfugtighed: bade, køkkener og pools. Du vil ikke se på filmens loftspletter eller skimmel, det vigtigste ved bestilling er at ringe til mesterne, hvis installation ikke er en hobby, men arbejde.

Klare fordele eller ulemper ved at bruge stræklofter i henhold til kunderne

Efter at have læst anmeldelser på internettet om stræklofter (fordele og ulemper) kan du få indtryk af, at der ikke er noget bedre materiale end PVC eller sømløse stoffer til loftet. Men er det sandt, at producenten eller holdet af mestere er interesseret i at offentliggøre kun positiv information. Resultaterne af gennemgangen af ​​anmeldelser af stræklofter er vist i nedenstående tabel.

 1. Stræklofter er til tider den eneste måde at hurtigt niveauere overflader med en stor forskel på f.eks. I nybyggede lejligheder
 2. Loftet er helt fladt, hvilket er sjældent i forhold til et pudset loft.
 3. Mindste led fra basen
 4. Hurtig tør finish
 5. Unik spejlvirkning af filmdug
 6. Egnet selv for et badeværelse, fordi Der forekommer ingen kondens og form på PVC-materialet (selv på bagsiden af ​​filmen)
 7. Det beskytter loftet mod lækage, og stoffet smelter ikke og er ikke statisk, hvorfor der ikke samles støv i loftet.
 1. Efter installation af PVC lærred er der en ubehagelig lugt i rummet, hvilket er ustabilt. Hvis rummet er godt ventileret, forsvinder det efter 1,5 måneder.
 2. Den høje pris for 1m2 finish
 3. Belysning: ikke hver lysekrone eller lampe passer til et stræk lærred
 4. Sandsynligheden for brud på filmen i kontakt med skarpe genstande
 5. Reparation: I nogle tilfælde er det nødvendigt at demontere hele lærredet eller skifte det til en ny.

Hvilket firma skal overdrage installationen?

For at strække lofter serveres i lang tid, skal du overlade dine lokaler til fagfolk. Det er ret vanskeligt og endda farligt at lave et loft ud af strækmaterialet med dine egne hænder i lejligheden, da du skal bruge en gaspistol og opleve det.

Billede af lejligheden, hvor installationen af ​​PVC-strækloftet blev lavet

For at strække loftet, hvis fordele og ulemper er afhængige af kvaliteten af ​​installationen, glæder øjet i lang tid, bør du beslutte dig for installationsfirmaet. Det er fra hendes arbejde afhænger af slutresultatet af opførelsen af ​​hævede lofter.

Følgende tip vil ikke give dig mulighed for at begå en fejl og hjælpe dig med at vælge et pålideligt firma.

 1. Hvis du ikke ønsker at lave stræklofter med dine egne hænder, men for at overlade arbejdet til herrerne, skal du beslutte dig for det firma, der vil installere stræklofterne. Selv et høj kvalitet lærred kan installeres så dårligt, at fordelene ved strækloftet bliver ændret til ulemper. Tilbring tid og kig efter anmeldelser af virksomheder i din region eller brug den såkaldte. "Mund til mund".
 2. Vi råder dig til at vælge et firma, der har etableret produktion af klæder til stræklofter, eller de er officielle forhandlere af kludfabrikanten.
 3. Husk, at en lav pris for et strækloft ikke altid betyder lav kvalitet på installationen, men prisen på 1m2 af installationen skal være på niveau med lignende firmaer. Et af de vigtigste kriterier for dig skal være garantiperioden, fotogalleriet for virksomhedens bestyrelsesmedarbejderes arbejde, pålidelig positiv feedback.
 4. En erfaren mester første blade til måling af objektet, hvor loftet skal repareres. Det er godt, hvis virksomheden udvikler et indretning i flere versioner.
 5. I sidste fase skal virksomheden beregne estimatet, indgå en aftale med dig og mesteren - for at tale til dig de vigtigste punkter:
 • Udvalgt materiale (type og tekstur af lærredet, typen af ​​profil),
 • egenskaber ved pleje af spændingsoverfladen,
 • Garantiperiodens stræklofter
 • de endelige omkostninger ved installation,
 • Arbejdsbetingelser.

Stof eller PVC strækloft

Før du begynder at installere et strækloft, skal du bestemme typen af ​​materiale (PVC eller stof) og finde ud af alle sine fordele og ulemper. Hvert lærred har de karakteristiske træk, sømløse eller filmstræklofter ser anderledes ud. For at lave loftet præcis som du ønsker for et bestemt rum, lad os diskutere fordelene ved disse to typer lærred og sammenligne dem.

Spændingsoverfladens egenart er en ren installation af nettet uden "våde" processer. Den mest beskidte proces til at arrangere et strækloft er at forberede en baguette: boringshuller til dowel med en perforator. Tip: For at sikre, at finishen er rigtig ren, anbefaler vi en hammerboremaskine med indbygget støvsuger.

Karakteristisk PVC strækloft

 1. Ubegrænset web dimensioner på grund af lodning af flere ruller af PVC i en. Gennemsnitlig rullebredde 3 m)
 2. Reparere stræklofter muligt
 3. Forskellige teksturer og farver
 4. Hurtig finish
 5. Film stretch stof er lettere og billigere end stof stretch lofter
 6. Nem pleje og rengøring
 7. Materialet falmer ikke over tid
 1. Tåler ikke frysende temperaturer, så det er kun egnet til permanent opvarmede lejligheder.
 2. Loftet kan revet fra en skarp spatel eller ved at hænge rundt om hjørnet af kabinettet.
 3. Behovet for at arbejde med en varmepistol, så vi råder dig til at vælge et hold, der installerer PVC ved hjælp af en ikke-metal enhed, men en polymer-sammensat, fordi en sådan installation er den sikreste

Stretch stof loft

 1. Det tåler temperaturer op til -40 ° C, takket være, hvilke stofduge kan installeres selv i lokaler, hvor varmesystemet endnu ikke er startet
 2. Højt loft styrke
 3. Stof trækker vejret
 4. De oplagte plusstræklofter behøver ikke at opvarme en varmepistol, som vinyl
 5. Maksimal rullebredde - mere end 5 m
 6. Miljøvenlighed af stofstræklofter er bekræftet af den højeste mærkning A +
 7. Fotoprint på stofbasis
 1. Må ikke loddes, så installationen i store rum er begrænset af rullens bredde
 2. Lofter ikke reparerbare
 3. Høj pris
 4. Et stort antal fejl

fund

Stræklofter i lejligheden er bedre at gøre, efter at veje fordele og ulemper. Nogen vil gerne installere et blankt strækloft lavet af PVC-film i badeværelset for at beskytte sig mod naboer fra toppen. Mange passer til installationen af ​​stræklofter lavet af klud i køkkenet, fordi denne type loft vil vare i mange år, og farvede stoffer vil længe forblive mættede. Fordampningsspor er mindre synlige på et frostet loft, men med en kraftig hætte - det er ikke noget problem.

Hvis du kort efter installationen af ​​spændingsfladen finder et hul på den, betyder det at du er blevet repareret af skrupelløse håndværkere, eller de brugte materialer af lav kvalitet. Når du vælger et firma til at installere et strækloft, skal du være opmærksom på, at når stræklofterne er klare, vil du kun se fordele i dette.

Der er en stereotype, at filmloftet er usikkert for helbredet, fordi PVC kunstigt materiale. Dette er delvis sandt, fordi PVC canvases har sikkerhedscertifikater. Tekstilklæder betragtes som mere økologiske, selv om de har gennemgået en lignende undersøgelse. Begge typer klæder ser smukke ud på deres egen måde, samler ikke støv, installeres hurtigt og er ikke lunefuld i rengøring. Hvis naboerne på toppen konstant indeholder høj musik eller de har evig reparation, så organiserer du støjisolering under spændende lærred.

Afbildet PVC strækloft og indbyggede lys

Fordele og ulemper ved stræklofter

Årsagen til den voksende popularitet af denne lovende måde at færdiggøre lejligheder på er, at fordelene ved stræklofter opvejer deres ulemper.

De største fordele ved stræklofter

De er praktiske, holdbare, ikke bange for fugt og temperaturændringer. De er nemme at rengøre (de har støv og snavsafvisende egenskaber), de får ikke skimmel.

Stræklofter er i stand til at skjule eventuelle fejl i hovedloftet, og deres installation kræver ingen speciel forberedelse (kitt, plastering osv.). Installationen i sig selv er forholdsvis enkel, selvom der i nogle tilfælde kræves en licens til dens gennemførelse (brug af varmepistoler).

De kan beskytte et rum fra en massiv bugt ovenfra: de tåler tryk op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter. meter overflade.

Artiklen "Typer af stræklofter" fortæller dig om forskellen mellem stofstræklofter fra film, blank - fra satin og matte

Installationsmanualen til strækloftet er tilgængelig på vores hjemmeside og venter på, at hjemmesterne skal henvende sig til det.

Udformningen af ​​stræklofter er afsat til en analytisk gennemgang, der er offentliggjort på linket: http://remontspravka.com/design-stretch-ceil

Brandsikker. Under brandets virkninger antændes ikke, men smelter kun.

Du kan vælge mærke af lærred med forbedrede lydisoleringsegenskaber, bakteriedræbende osv.

Har høj dekorative egenskaber. For eksempel tilbyder en række virksomheder til fotoudskrivning på et filmloft at vælge et billede fra et katalog på 20 millioner billeder!

Strekak med fotoudskrivning

På grund af kombinationen af ​​egenskaber er stræklofterne velegnede til ethvert værelse i et boligområde - fra stuen til køkkenet, badeværelset og toilet.

Ryger om de høje omkostninger for hævede lofter er overdrevet. Hvis vi tager højde for alle omkostningerne ved at forberede loftet, udjævning, montering af drejebænke eller ophængningssystem, er omkostningerne til strækloftet ret sammenlignelige med prisen på gipsplade eller kassette.

Men ligesom solen ikke er uden pletter, er det også strækloftene.

Strekak

Lav styrke. Vi vil ikke fortælle korkens legende fra champagne, der gennemboret loftet, flyttede fra forum til forum, men der var reelle tilfælde af skade fra knive af legetøjshelikoptere og andre børneforlystelser. Afskaffelsen af ​​problemet og andre lignende ulemper er ifølge brugen af ​​ejerne af stræklofter i brugen af ​​stoflofter i børnenes værelser. De er meget stærkere end de film, der dominerer markedet.

Ulemper ved stræklofter i køkkenet. Regulatorer fra foraene bemærker, at stræklofterne i køkkenet "absorberer" lugten og så kan du ikke slippe af med det i lang tid. I højeste grad er denne ulempe indbygget i stoflofter. Derfor skal der først i køkkenet anvendes strækfilmlofter. Og for det andet at give ventilation af tagloftet. Dette vil gøre det muligt for dig at slippe af med lugt hurtigere, og det vil øge levetiden i loftet uden at sænke.

Instruktionen "Sådan repareres et nedhængt loft?" Vil fjerne mange ulemper i din ide om stræklofter og tilføje mange fordele til dem.

Hvordan vælger man belysning til et strækloft? Råd fra vores eksperter hjælper dig med at skabe farverige kompositioner i dine ildsteder.

Af samme grund anbefales tøjlofter ikke til brug på toilettet. På principperne om valg af loft til badeværelset læs artiklen på vores hjemmeside "Design af strækloftet i badeværelset: hvordan man vælger?"

Ulempene ved stræklofter i lejligheden er især tydelige, når de er monteret med krumme håndtag af hårde arbejdere. Det enkleste eksempel: PVC-loftets spænding sammen med dens vægt skaber i vægmonteringen en indsats på ca. 70 kg pr. Lineær meter. En sådan indvirkning kan let snappe dowels, hvis de er tilstoppede i det gamle gips. Og endda bringe gipspladens forside ned, hvis baguetten skrues lige til den.

Vejen ud igen er enkel: en baguette (monteringsprofil) skal fastgøres direkte til væggen, helst med forankringsbolte.

Ulempen ved stræklofter lavet af PVC er deres dårlige kompatibilitet med varmeapparater. Inklusiv glødelamper. I denne sammenhæng er strømmen af ​​lamperne monteret eller suspenderet gennem filmloftet begrænset til 35 watt. Ellers taket omkring dem sags, eller endda smeltet.

Derfor er det i værelser med rig belysning nødvendigt at bruge enten stofstræklofter, der er mere tolerante over for opvarmning eller bruge LED'er og andre lyskilder, der ikke udsender varme.

"Folk, pas på! - Vi citerer ikke Fuchek, men World of Repair forum. "Tro ikke på dit helbred for tvivlsomme organisationer!" - Som anmeldelserne om ulemperne ved stræklofter viser, vil alle konstruktivt og tekstmæssige fordele og ulemper ved stræklofter mere end blokeres af entreprenører, der under alle omstændigheder har forpligtet sig til at lægge lofter og endda "venstre". Så den hvide lugt der opstod i lejligheden efter installationen af ​​lofterne gav ikke længere tid til forfatteren af ​​ovenstående citat. Og keder sig ved at høre de formaninger, der "gradvist forsvinder", vendte personen til et andet firma. Og han fandt ud af, at han i stedet for et rent-opdrættet belgisk loft blev smuttet i kinesisk samling under samme mærke.

Det er en skam, hvis det "venstre" strækloft kan skelnes fra virksomheden først efter installationen!

Så den vigtigste anbefaling er at købe stræklofter kun fra producenter eller deres certificerede repræsentanter, der har en juridisk adresse i din by. I det mindste kan de findes senere!