Hvordan slippe af med striber i loftet efter maling

Den nemmeste måde at dekorere en loftoverflade på er at male den. Der er en lang række farve sammensætninger: forskellige nuancer, tykkelse, glans osv., Så der er ingen problemer med valg af muligheder.

Men i et så simpelt spørgsmål er der nogle tricks.

Striber og pletter

Udseendet af striber efter maleri er ikke et så sjældent problem. Og forresten er denne fejl ikke altid forårsaget af manglende erfaring med rullen og forekommer undertiden endda hvor båndene selv er udelukket - når de sprøjtes fra sprøjtepistolen.

De mest almindelige årsager til en "katastrofe" er som følger.

Loftet af porøst, stærkt absorberende materiale er den mest "usynlige" årsag til strimlingsdannelse. Særligt sjusket ser malet overflade, når porøsiteten også er ujævn. I det foreliggende tilfælde sparer primeren ikke i alle tilfælde, da der skal træffes mere effektive foranstaltninger: steder med øget porøsitet primeres yderligere og i flere lag.

Farvning er kun lavet efter jorden, den primerede overflade under det skråt lys ser helt glat ud.

Overdreven tyk sammensætning - for "tung" maling kan ikke jævnt fordeles og en fuzzy rulle, ikke som en børste. Selvfølgelig er den anbefalede grad af fortynding angivet på produktemballagen, men nogle gange kræves der specielle metoder for at slippe af med streger og pletter. Derfor anbefales det at udføre en test for at observere malingens opførsel, inden man maler hele overfladen.

Den mest almindelige ordning er følgende: For det første er loftet farvet med en opløsning på 50:50 - en primer og derefter to gange med en opløsning med en konsistens af tyk creme. Hvis der er mærkbare lysoverlapninger, skal malingen fortyndes mere. Det er bedre at anvende to ekstra lag end for tykt.

Farvning er nødvendigvis vinkelret på den tidligere retning. På denne måde kan du slippe af med de bånd, der er opnået ved overlapning. Et godt resultat giver opsamling af overskydende malingrullende halvtørrulle, altid i retning fra vinduet.

Årsagen til udseendet af fejl i loftet kan endda være et dårligt værktøj - en for lang bunke eller for sjælden. Og selv den forkerte belysning, da lyset både kan understrege bump og skjule dem. På billedet - en defekt i loftet efter maling.

Hvordan slippe af med båndene

Hvis mangler efter maleri allerede eksisterer, er det for sent at beklage, at teknologien ikke overholdes. Men for at opnå et anstændigt udseende er det helt muligt.

Hvis årsagen kun var utilstrækkelig belysning, vil sandsynligvis fejlene forsvinde, når der påføres et andet lag maling med den rigtige belysning. Det anbefales at starte fra væggen overfor vinduet og altid i retning vinkelret på det sidste lag.

Hvis forskellen mellem de striber, der optrådte efter maleri, kun er i farve, det vil sige manglen er ubetydelig, og så igen giver et godt resultat ved at påføre malingen igen, men i et meget tyndt lag. Konsistensen skal være flydende.

Med uregelmæssigheder og forskellighed i tekstur kan kosmetiske teknikker ikke undgås. I dette tilfælde er det nødvendigt at grunde loftet, fortrinsvis inden primeringen, til at forsvinde overfladen igen og male igen, og iagttage alle de nødvendige anbefalinger: Fortynd malingen i en passende mængde, lak den i retning vinkelret på den forrige og fjern en del af malingen med en anden rulle.

Hvis årsagen til pletter var ufordøjelige spor af lækager eller rustet vand, vil hverken genopblussen eller farvning hjælpe her. Indtil det beskadigede materiale er fjernet, kan der ikke opnås et glat, jævnt malet loft.

Ved genarbejdning er det værd at sikre, at grunden ikke er dækket af en primer eller maling af dårlig kvalitet, til hvilket formål de primerer og maler et fragment af overfladen.

Videoen viser professionel, korrekt loftfarve.

Pletter og pletter på loftet efter maling: Hvad er årsagen og hvordan man løser det?

fra 7. december 2014

Sandsynligvis, alle, der måtte lave reparationer alene, mindst en gang imod problemet med ujævnt maleri. Han syntes at være forsøger, afhente maling og redskaber, forberede fundamentet, og resultatet var pletter og pletter, som var tydeligt synlige i lyse dagslys. Umiddelbart kommer "spare" ideen til at anvende det andet lag. Imidlertid løser dette som regel ikke problemer, men tværtimod forværrer det. Lav mindst fem lag - det giver ingen mening. Skilsmisser og pletter bliver endnu mere mærkbare. Hvad er årsagen til fejlen? Hvordan løser man situationen? Hvad er reglerne for at male loftet for at undgå pletter og pletter?

Pletter og pletter efter maling af loftet: mulige årsager

Nuancer - massen. Et negativt resultat kan være en konsekvens af en fejl eller flere på én gang. At kende de vigtigste årsager til skilsmisse i loftet, vil du helt sikkert forstå, hvad din fejl var.

1. Tyk maling. Spredning af viskos maling jævnt er meget vanskeligere end flydende maling. Det er især vigtigt at fortynde det til anvendelse af det første, grundlag.

Fabrikanter af maling anbefaler opdræt dem ikke mere end 10%. Ofte på bankerne og skrive, at malingen er helt klar til brug. Køberen mener, hvad der er skrevet og... får skilsmisse i loftet.

Så det er nødvendigt at fortynde malingen med vand! Endvidere kan mængden af ​​vand være højere end den anbefalede ti procent af producenten, men ikke mere end tyve. Du skal se på konsistensen: malingen skal forsigtigt drænes af rullen og ikke oversvømmes. For det første lag kan det være mere flydende, for det andet - lidt tykkere.

2. Langsomt arbejde. Hvis de malede områder tørrer for hurtigt, har du simpelthen ikke tid til at rulle grænserne mellem dem. Som et resultat vises bands på disse steder. De er vel mærkbare efter fuldstændig tørring. Det er nødvendigt at arbejde hurtigt og kontinuerligt for at holde malingen jævnt op, mens loftet er vådt.

3. Lang hårrulle. På glatte overflader skal du kun arbejde med korte ruller! Ellers vil det være svært at undgå uregelmæssigheder, pletter og andre problemer.

4. De banale "neprokras". Ikke taget hånd om god belysning? Har dårligt syn, men brug ikke briller og linser? Hvis det er tilfældet, så kan du simpelthen ikke bemærke, hvilke venstre ufortyndede områder. Dette sker ganske ofte.

5. Ukorrekt anvendelse. Det er uønsket at male loftet i kontinuerlige striber. På grænsen af ​​disse bands kan der forblive linjer, der ikke er forsvundet overalt. For at lære at anvende maling på loftet, læs nedenfor.

6. Dårlig forberedt base. Dette er en af ​​de hyppigste årsager. Husk på, at maling ikke skjuler overfladefejl, men tværtimod fokuserer på dem! Hvis du vil have et glat malet loft, bring det til en perfekt tilstand.

Pletter og pletter i loftet efter maling: hvordan man retter sig?

Så grundene til at regne ud. I fremtiden vil det hjælpe os med ikke at gentage fejl. Men hvad skal man gøre nu, når loftet allerede er malet og på det - forfærdelige strimler, pletter, pletter? Hvordan man tænker på det?

Den eneste sikre måde er at male hele loftet op til overfladen bliver ensartet og ru. Bare rolig, der vil ikke være meget støv og snavs, fordi kun et lag maling fjernes. Huden skal være relativt lav. Du skal arbejde temmelig omhyggeligt for ikke at skade lag af kitt.

Derefter skal du tørre loftet med en fugtig klud og revidere overfladen i lyse dagslys. Hvis loftet er glat og ensartet, kan du tage grunden op. Hvis overfladen ikke inspirerer tilliden, skal du bruge en finish, der gør det til et tyndt lag. Efter tørring - let slibning igen.

Næste trin er priming. Det er vigtigt at købe en kvalitets primer til maling. Priming er bedre flere gange - mindst to. Hver gang du skal give overfladen tørre helt.

Når loftet ser helt glat og glat ud, kan du som et spejl begynde at male.

Husk: Hvis basen med skilsmisse, pletter og uregelmæssigheder, vil alt dette være mærkbart efter maleri! Derfor skal du sørge for, at loftet er i perfekt rækkefølge, inden du optager rullen og maling. Hvis du er i tvivl, primer den igen.

Hvad skal man gøre med pletter fra gamle lækager i loftet? Disse steder kræver særlig behandling. Først skal du grundigt rengøre og vaske dem, vent til tørring. Derefter behandles med en biocid opløsning (for eksempel Fongimur). Skyl ikke af! Brug derefter en universel blokeringsprimer. Det blokerer udseendet af pletter gennem kitt og maling.

Hvordan male loftet uden pletter?

1. Lav optimal belysning. Det er bedre at male i dagslys. Alle ikke-forbrydelser bør være tydeligt synlige.

2. For en vellykket maling af loftet uden striber er det nødvendigt, at rummet var normal eller høj luftfugtighed. Pas på dette. Erfaringen viser, at det om sommeren er meget lettere at male loftet meget lettere end om vinteren, når luftfugtigheden er lav. Jo tørre luften, jo hurtigere bliver malingen tørret, hvilket gør det umuligt at rulle det ud over hele overfladen.

3. Skal være godt forberedt. Fjern alt fra gulvet for ikke at manøvrere mellem ruderne. Det tager jo tid, men arbejdet skal være hurtigt. Af samme grund foretrækker håndværkere at male loftet med en rulle med en forlængelse, snarere end at bruge en trinladder.

Hvordan male loftet uden pletter? Arbejd hurtigt og kraftigt!

4. Maling skal fortyndes med rent vand til en meget flydende konsistens.

5. Tryk ikke på rullen for hårdt. Den ribberede overflade i kuvetten er ikke til push-ups, men til ensartet fordeling af maling over pelsbeklædningen. Rullen skal altid være mættet, så dyppere det ofte i maling.

6. Tryk ikke kraftigt på rullen og begynd at male loftet. Valsen skal rulles på overfladen, ikke gnides eller presses.

7. Maling påføres ikke i striber, men i kvadrater, især hvis rummet er stort. De arbejder med W-formede (zigzag) bevægelser, jævnt fordelt maling over hele sektoren. Langt stop på en firkant bør ikke være. Vi lavede flere bevægelser, sørgede for at hele overfladen af ​​plottet blev behandlet og gik videre til næste plads. Firkantens grænse rulles ud, mens de er våde. Derfor skal arbejdet være dynamisk og kontinuerligt!

Vi starter med en zigzag og fordeler derefter malingen i en firkant med diagonale bevægelser.

Vi starter den anden plads med en zigzag og ruller straks grænsen mellem pladserne med de samme diagonale bevægelser. Fyld den anden firkant, gå til næste osv.

8. Umiddelbart efter påføring af det første lag skal omhyggeligt inspicere loftet i stærkt lys. Hvis der ikke er farver, skal du hurtigt rulle dem, mens overfladen er våd. Efter tørring er det nødvendigt at inspicere resultatet igen. Hvis malingen er dårlig, kan du prøve at anvende et andet lag. Men hvis der efter anden er problemer, skal du starte arbejdet igen, det vil sige at male og gentage det.

Hvorfor forbliver striberne efter at have malet loftet, og hvordan man kan forhindre deres udseende?

Fra forfatteren: Hej, kære læser! Efter maleriet venter du på det perfekte resultat, men dine forventninger blev ikke opfyldt? Hvorfor så? I dag vil vi finde ud af, hvorfor strimlerne forbliver efter at male loftet, hvordan man kan slippe af og forhindre deres udseende.

Hvordan fjernes strimlen i loftet og andre fejl efter maling? Vi ved alle, at den bedste måde at løse et problem på er at forhindre det i at forekomme. Derfor vil meget afhænge af korrekt forberedelse. I hvilken sammenhæng overvejes "den rigtige forberedelse" her?

Først og fremmest er det forberedelsen af ​​basen til maleri. Det skal være glat, rent, uden væsentlige fejl. Komplekset af forberedende aktiviteter bør drøftes mere detaljeret.

Overfladebehandling før maling

Nu skal vi tale om, hvordan man opnår de ønskede resultater, når man maler. Forestil dig et kompleks af forberedende aktiviteter i form af en liste:

 • rengøring af overfladen fra gammel maling eller hvidvaskning;
 • fjernelse af kitt fra sømmen (hvis nogen);
 • primer. Hovedsagelig på grund af denne procedure sikres den korrekte interaktion af maling med overfladen;
 • gips. Dette indebærer eliminering af betydelige defekter;
 • slibning / rengøring Inden du sliber, vent indtil kittet "griber" og tørrer;
 • endelig tørring. Ved en temperatur på 15-18 ° C er loftet klar til at male på en dag. Hvis du vil fremskynde denne proces, skal du bruge en industriel hårtørrer.

Hvis du skal installere et gipspladens falske loft, så kan du selvfølgelig undvære disse anbefalinger. Men dette emne er værd at overveje i en separat artikel, for nu vil vi ikke gå ind i det. Vi bemærker kun, at gipsplader gør det muligt at få et perfekt fladt loft, selv om dette design vil tage flere centimeter fra sin højde. Men maleriprocessen afspejles ikke.

Uanset loftet i din lejlighed er maleri lavet ved hjælp af samme teknologi. Men inden vi fortsætter direkte til maleriarbejdet, vil vi give dig nogle anbefalinger vedrørende valget af maling selv.

Valg af maling

På typerne af forskellige farver og deres egenskaber er der ikke noget særligt punkt i denne artikel. Vi bemærker kun, at vandbaseret maling, eller som det også kaldes "vandemulsion", passer bedst til boliger. Hvorfor præcis denne maling? Det er simpelt. Her er en liste over sine væsentlige fordele:

 • relativt lave omkostninger;
 • effekten af ​​perfekt hvidhed efter maleri. Lad os bare sige, at hvidvaskning også har en lignende virkning, men "vandemulsionen" er ikke desto mindre mere praktisk end kridt, og den er desuden mere holdbar end sin forgænger;
 • alsidighed. Sådan maling interagerer godt med beton og træ;
 • vandmodstand Overfladen malet med vandbaseret maling er modstandsdygtig over for fugt;
 • overholdelse af miljøbestemmelser. Malingen er helt sikker for menneskers og dyrs sundhed, har ikke en stærk bestemt lugt og forårsager ikke allergiske reaktioner i kroppen.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling? Det er også værd at bemærke, at arbejde med "vandbaseret" ikke kræver særlig viden eller faglige færdigheder. Det vil være nok bare at læse instruktionerne og ikke krænke dens bestemmelser. Undervisningen er virkelig vigtig, fordi der er forskellige typer emulsionsmaling, for eksempel skal nogle af dem fortyndes med vand, nogle - ikke. Eksperimentering her bør ikke være, for ikke at stille spørgsmål, såsom "hvorfor forbliver striberne?" Eller "hvorfor er malingslaget ujævnt?"

Med maling besluttede vi os; gå videre. Lad os tale om hvilke værktøjer vi har brug for at arbejde.

Nødvendige værktøjer

Det ser ud til, at intet kompliceret her. Vi har alle en ide om, hvilke værktøjer der bruges til maleri. Men alligevel lad os dvæle mere om det her, så du pludselig ikke glemmer noget. Her er en kort liste over disse værktøjer:

 • malingstank (malingbakke eller skovl);
 • to ruller - til primer og til maling;
 • pensel. Hun havde brug for at arbejde i de områder af loftet, hvor rullen ikke kryber
 • gummihandsker - her tror jeg alt er klart.

Naturligvis, når man udfører maleriarbejde, er hovedværktøjet rullen. Når du vælger det i butikken, skal du være opmærksom på kvaliteten: Hvis en bunke kommer ud af det mindst lidt, så fungerer denne mulighed ikke for os.

Forresten er skum eller velourrulle til maling heller ikke egnet. Fra skummet forbliver bobler, og velour kan ikke absorbere den nødvendige mængde maling. I sådanne tilfælde forbliver båndene på loftet.

Så vælg en rulle med en bunke med medium længde. Og for nemheds skyld under arbejdet - det skal være udstyret med det lange håndtag. Med værktøjerne sorteret ud. Nu om maleri.

Maleri arbejde

Så vi har forberedt vores loft for at anvende det første lag af maling på den. Men ikke så hurtigt! Hvis du ikke ved, hvilken primer der blev anvendt på overfladen tidligere, er det værd at gennemføre et lille eksperiment inden direkte måling.

Anvend bare vandbaseret maling på et lille område og vent et par timer. Hvis det ikke går bobler, så er alt godt, du kan male på. Sagen er, at vitriol- og alunprimerne lettere ødelægger emulsionen.

Antag, at den gamle primer opfylder alle kravene, så lad os fortsætte til følgende handlinger:

 • bland malingen;
 • Hæld det i bakken / spanden;
 • dypp rullen i sammensætningen og rul den rundt om malingen af ​​malingbakken eller på en anden overflade. Rullen skal være grundigt gennemblødt med maling. Når "nok" - du vil forstå dig selv;
 • Start med at male fra væggen, som er modsat vinduets placering. I færd med maleri "lukker vi" hver næste strimmel til den forrige med ca. 15-20 cm;
 • vent til det første lag tørrer;
 • Påfør et andet lag maling. Dens slag skal være vinkelret på det første lag;
 • se loftet fra flere vinkler;
 • Korrigér fejlene med samme rulle eller børste;
 • Nyd det udførte arbejde!

Som du kan se, er der i det væsentlige intet kompliceret. Nu kan du være sikker på, at der på dit loft ikke er nogen bands, ingen pletter eller andre fejl. Selvfølgelig, hvis du gjorde alt rigtigt.

På dette siger vi farvel, kære læser. Del et link til vores ressource i sociale netværk. Alt det bedste og vi ses snart!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Mal loftet uden defekter

Højkvalitets maling af loftet uden pletter og defekter er en teknologisk proces, der kræver overholdelse af visse regler og rækkefølge af handlinger.

Maleri loftet uden defekter er en teknologisk proces, der kræver overholdelse af visse regler og rækkefølge af handlinger.

Det virker som en simpel kendt procedure. Denne procedure, der udføres forkert, kan dog føre til pletter og andre uønskede defekter. 95% af årsagerne til mangler og pletter ligger ifølge eksperter i manglende overholdelse af arbejdsteknologien. Før du begynder arbejde, skal du lære alle maleriernes hemmeligheder, begyndende med forberedelsesfasen og inden du opnår et højkvalitetsresultat.

Forbereder loftet for maleri

Før du måler loftet, skal du dække alle revner og derefter gips.

Før maling skal der udarbejdes nogen overflade, og korrekt forberedelse ifølge eksperter er halvdelen af ​​resultatet. For det meste begynder alt renoveringsarbejde i stuen ikke at blive plettet af væggene og gulvet, lige fra loftet. For nemheds skyld er arbejdet enten udtaget til et andet rum eller dækket af en beskyttende film. Hvis du bare skal opdatere det gamle maleri, skal du sørge for, at den gamle maling holdes fast, og overfladen ikke er beskadiget og ikke har revner.

I tilfælde af manglende påvisning er der en del af arbejdet for at fjerne det. Maling er slibet, og dårligt klæbet gips fjernes. Hvis loftet tidligere var repareret og sandpapiret til perfekt stand, skal overfladen primeres. Efter start fra dette stadium skal alt arbejde udføres ved en temperatur, der er specificeret af producenten af ​​primer og maling. Primeren bør ikke være filmdannende, læs vejledningen.

Udvælgelse af materialer og værktøjer

Værktøj til maling af loftet: rulle, børste, malingbakke.

 1. Roller. Til maling kræver loftet en rulle med en lang lur. En kort lur får lidt maling, og skumgummi efterlader bobler.
 2. Maleskuffe. Det er nødvendigt for ensartet maling rullende på rullen, ellers kan det få striber på overfladen. Af samme grund anbefaler vi ikke at rulle malingsrullen direkte på loftet.
 3. Den teleskopiske forlængelse til rullen vil lette malingsprocessen, for ikke at hoppe fra afføringen til malingskonsollen og ryggen.
 4. Børsten er en rektangulær mellembredde.
 5. Paint. På grund af det faktum, at sortimentet af malingfabrikanter nu er meget stort, anbefaler vi at tage maling, hvilket tyder på, at det er beregnet til loftet. Det skal være dybt uigennemtrængeligt, så overfladerne ikke reflekterer, hvorved gipsens grovhed eller overfladen af ​​pladen udvises. Malingen skal give loftet mulighed for at "trække vejret", så vælg en vandemulsion eller akryl.

Loft maleri procedure

Det første lag af maling påføres over lysets retning fra vinduet, med tre eller fire striber overlappende.

Efter det forberedende arbejde og grundig priming af overfladen, fortsæt med at male. Malingen skal blandes grundigt i en spand og om nødvendigt fortyndes med vand. Procentdelen er angivet i brugsanvisningen på etiketten. Først måler hjørnerne og leddene i loftet med væggene omkring omkredsen med en børste. Bredden af ​​den malede strimmel skal være 3-5 cm fra leddene. Det første lag af maling påføres over lysets retning fra vinduet, med tre eller fire striber overlappende, hvorefter vi igen male malingen på en rulle og rul det i en bakke. Arbejd med en rulle glat uden jerks, med jævne mellemrum at kigge på de farvede områder fra en anden vinkel på emnet af dårligt farvede steder.

Vi forsøger at male overlappende strimler vådt på vådt for at forhindre, at strimler tørrer ud. Efter påføring af det første lag, lad malingen tørre i mindst fire timer. Påfør det andet lag i retning af lys, fra vinduet til den modsatte væg, ved hjælp af samme teknologi. Herefter inspiceres loftet for ensartede malingslag. Ved overholdelse af alle teknologiske regler og god maling er to lag normalt tilstrækkelige. Det er ikke nødvendigt at forsøge at accelerere tørringen, så indtryk af stærkt sollys eller udseendet af udkast.

Eliminering af mangler

Hvis der stadig forekommer pletter, striber og andre fejl på overfladen, skal du overveje deres årsager og retsmidler:

Hvis der efter maling blev opstillet loftsfoldene, skal du fjerne malingslaget og male igen.

 1. Der var spor, pletter og striber fra værktøjet. Årsag: Malingen spredes ikke jævnt over overfladen og påføres for tykt. For at fjerne det, skal du rengøre området med sandpapir og male hele loftet med et andet lag.
 2. Strimler og pletter ved leddene af maleri. Årsag: farvning af det tilstødende område "vådt på tørt" eller utilstrækkelig blanding af maling. For at afhjælpe situationen skal du rengøre området med papir og maling.
 3. Fejl: folder og bump. Årsag: Et tykt lag af maling. Vi bliver nødt til at rydde op, om nødvendigt, perepakovlevat, primet og malet igen.
 4. Rustne pletter efter maling. Årsagen - en mulig gammel oversvømmelse naboer. I dette tilfælde bliver alt rengjort til jorden, kittet, primet med en mat hvid alkydprimer og malet. Der er ingen anden måde at håndtere denne mangel på.
 5. Resterede pletter af ukendt oprindelse. Årsagen er ukorrekt forberedelse af basen eller konsekvenserne af den foregående finish. For at ordne, skal du vaske pletterne med syre eller alkali, tørre, derefter genopbygges og males.
 6. "Marmor vener" på overfladen. Årsagen - gips gips og dens utilstrækkelige priming. Elimineret ved slibning. Derefter - påfør en primer og maling.
 7. Pletter i form af opløselige salte. Årsagen - anvendelsen af ​​maling på den underjordiske base. Overfladen er ordentligt tørret, malet, primet med en alkydprimer og malet af teknologi.

Således, hvis du overholder alle de teknologiske faser, vil du være i stand til selvstændigt at male lofterne hjemme med høj kvalitet, samt fjerne mulige ulemper. Denne erfaring vil uden tvivl komme til nytte, når maleri virker på andre overflader, da de grundlæggende teknologiske principper har meget til fælles for forskellige malingreparationer. Vi ønsker dig succes!

Stripes i loftet efter maling. Sådan slippe du af

Indsendt af: admin · Indsendt 09/28/2015 · Opdateret 05/09/2018

Hvis du malede loftet og så et par dage senere, hvordan små striber blev dannet, eller snarere kan du se, hvor og hvordan de blev ført med en rulle eller med en børste - det er ligegyldigt. At rette op på denne situation er ganske let. For at gøre dette, skal du blot følge vores tips nedenfor, og du vil lære at slippe af med striber i loftet efter maling.

De mest almindelige årsager til striber.

De mest almindelige årsager er:

 1. Dårlig belysning. Ofte males loftet, når lyset er slukket. Hvis der endda kommer et lille dagslys ind i stuen, er der i dette tilfælde intet andet gjort, men ofte gøres sådant arbejde i mørke rum, på grund af dette ses optiske illusioner ofte, der er tydeligt synlige, når lysene er tændt. Husk at du kun skal male, når lysene er tændt.
 2. Dårlig maling, eller rulle. Ofte er årsagen til båndene dårlig kvalitet billig og tyk maling, eller bare en gammel eller billig rulle. Hvis du ikke er sikker på, at værktøjerne og værktøjerne til maling er normale, skal du udskifte dem med lignende, kun af høj kvalitet.
 3. Ingen erfaring i arbejdsrullen. Denne genstand virker underlig for mange, men det er sandt. Ofte kan mange i kombination med ikke meget højkvalitetsmaling stadig bare ikke korrekt male med en rulle. Også her forbliver ofte bands.
 4. Overfladen var dårligt forberedt. Nogle maling på en dårligt rengjort overflade, hvor små stykker tapet kan absorbere noget af malingen og efterlade mørke eller lyse striber bagved.

Løsning af problemet med, hvordan man kan slippe af med striber i loftet efter maling.

Ak, men på en hurtig måde kan det ikke gøres. Du skal gøre to tunge punkter på én gang:

 1. Identificer årsagen til båndene.
 2. Gentag overfladen.

Vi bliver nødt til at male igen, fordi problemet ikke hurtigt fjernes. Husk dog, at striberne kan dukke op på grund af en dårligt forberedt overflade, så i nogle tilfælde bliver du også nødt til at rengøre overfladen selv.

Derudover kan du som ekstraudstyr bare pokleit oven på tapetet eller lægge gips.

Og til sidst anbefaler vi dig kun en visuel video af løsningen på dit problem:

Malede loftet, forblev skilsmisse, hvordan man fikser det?

Vi bor i en lejlighed i flere måneder. Alt er klar i lang tid, tapet er gipset og så videre. I de seneste dage er der kommet mere lys ind i rummet, solen og så videre. og på loftet blev et lille lille Kosyachkov synligt, herunder støv (under reparationen blev bygherrer lidt banet ned). så var det ikke synligt. Derefter blev det malet DELUX mat hvid.

Generelt besluttede jeg at købe en primer, male og male igen den igen.

Maling købt lige sådan

Roller er sådan

For det første gik 50 50 med en primer blandet med maling, ventede et par timer, malet det med ren filtreret maling over, ventede en time mere og gik over.

Om morgenen, da dagslyset begyndte at strømme ind i stuen, spredes striberne over loftet, og hvis man står op og kigger op, alt er malet perfekt, men i en vinkel på lyset kan man se linjerne.
Billedet er svært at se, men synligt.

Spørgsmål: hvordan man retter sig? læg et lille lag, eller brug for at blive fortyndet med vand?
Jeg vil være glad for noget råd.

1. Primermaling fortyndet, hvorfor var det da? Måle deres opgaver på deres egen primer. Bland dem alligevel, at benzin nezamerzaykoy udvandet.
2. Hvor meget skal primeren tørre? Hvor meget maling? på banken skal skrives. Læs det. Vryatli "time."

 1. Du har en rulle, og for en glat overflade har du brug for en velour.
 2. Stripbredde = rullens bredde?
 1. Det er nødvendigt at primer krydsvis med en børste-maklovitsy, forsigtigt gnide primeren i overfladen. Eller ruller, efterfulgt af gnidning af samme maklovitsy. Den tidligere malede overflade er enten kun malet eller primet med en primermaling (ikke penetrerende primer).
 2. Sagen på malingen fjernes ved slibning, derefter PP1.
 3. I dit tilfælde skal du udføre trin 2 og male med latexmaling i retning fra vinduet.

Kære, tak for rådene, men desværre var det første råd efter mere end en dag, jeg kunne ikke vente så længe, ​​og i dag købte jeg en dåse med 2 liter ALPACRYL vanddispersion akrylmatte og jeg blev anbefalet at bruge en rulle af polyamid 230 mm 10 mm. Jeg vil prøve lige over, at der er et vindue til at gå over det.
Det vigtigste er at forstå, hvordan man overlapper, og hvordan man maler korrekt, som jeg forstår, er det nødvendigt, at alt skal være helt dækket af maling, et godt lag, så det viser sig uden huller.

 1. Det er nødvendigt at primer krydsvis med en børste-maklovitsy, forsigtigt gnide primeren i overfladen. Eller ruller, efterfulgt af gnidning af samme maklovitsy. Den tidligere malede overflade er enten kun malet eller primet med en primermaling (ikke penetrerende primer).
 2. Sagen på malingen fjernes ved slibning, derefter PP1.
 3. I dit tilfælde skal du udføre trin 2 og male med latexmaling i retning fra vinduet.
 1. Bør loftet primet og endda gnide primeren i overfladen. Har du prøvet det selv? Flydende primer i børsten holder ikke og vil være helt på dit hoved. Tyk primer (primermaling) vil efterlade spor af børsten, således at de tidligere skyer vil vise blomster.
 2. Og spor fra slibning fjernes ved puttying.
 3. Og hvad er denne maling ikke latex linden? Alkidkoy chtoli loftmaling eller tilbud om at male?

zalman, udover maling og rulle skal du være i stand til at arbejde med dine hænder. Det er meget svært at forklare i ord - det er bedre at spionere på mesteren en gang. Hvis du anvender maling i kontinuerlige striber (en rulle presses mod loftet og ruller op til en anden væg), så er striberne uundgåelige, fordi striberne er leddene af malestrimlerne.
10mm bunke til efterbehandling arbejde IMHO meget. 2-3 mm er den bedste.

Alexey B Toy forsøgte at male, det virker bedre, men stadig striber, købte DULUX snehvid, malet over, mens alt er fugtigt, men jeg kan ikke lide

Roller med maleriprocessen vil være mere informativ.
Se på youtube for ord maling lofter
For eksempel, "> - bemærk hvordan man kører en rulle på loftet med 1,17

DLUX snehvid er "Blændende hvid til loftet" eller "Ny blændende hvid"?

Alexey B - Ny blændende hvid. Men det er for sent, jeg vil male alt og vil ikke male mere. Det viste sig ikke særlig godt, nogle gange er der neprokaraer synlige, selvom det udelukkes, er der små sprækker på to steder på grund af det faktum at du kan se mange lag, generelt podshkuril lidt og scoring, neprokras er godt set, og hvis man ser fra bunden til toppen, så er der ingenting ikke synlig. Jeg er generelt træt af alt..

 1. Bør loftet primet og endda gnide primeren i overfladen. Har du prøvet det selv? Flydende primer i børsten holder ikke og vil være helt på dit hoved. Tyk primer (primermaling) vil efterlade spor af børsten, således at de tidligere skyer vil vise blomster.
 2. Og spor fra slibning fjernes ved puttying.
 3. Og hvad er denne maling ikke latex linden? Alkidkoy chtoli loftmaling eller tilbud om at male?

  Forsøgte det gentagne gange. Ville ikke skrive om det. Den flydende primer opbevares ikke kun på billige maklovitsah og i uhensigtsmæssige hænder uden elementær ekstraktion. Det er muligt at påføre en primer med en rulle med en obligatorisk gnidning med ethvert ark efter.
  Jeg skrev ikke om anvendelsen af ​​en "tyk primer" med en maklovitsa. Jeg er også ked af at indse, at lakkekonsulenten kun skelner primere med viskositet (tykt / flydende), idet man undlader overfladens tilstand (absorberende / ikke-absorberende) efter at have undersøgt, hvilket du skal gøre for dit valg af type primer. Af den måde er disse ikke de eneste kriterier, der karakteriserer primermaterialer. Korrekt forberedelse er nøglen til succes for ethvert malearbejde.

 1. Alkidka? Nitro? Er alt. Eller er der andre muligheder?
  IKKE LATEX-maling er mest sandsynligt en husstandsperiode, hvorunder emulsioner med et lavere indhold af bindemiddel og titaniumhvider falder sammenlignet med latex / acrylatmaling. I litteraturen og tekniske kort fra næsten alle producenter er sådanne malinger defineret som vanddispergerede. Karakteristiske egenskaber er: lave omkostninger (sammenlignet med producentens hovedområde), højhvidhed og opacitet (selvom ikke tørret farverig film ikke dækker selv en lille kontrast på overfladen), kun modstandsdygtighed over for kemisk rensning, god påfyldningsevne og vigtigst af alt - viser ikke defekter i overfladebehandling.

Kan ikke male loftet uden striber

Indsendt af den_nn, 23. september 2011 i Plasterer, stak, maleri

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, 28. august, artikel

Årsager til blænding i loftet og hvordan man kan slippe af med dem

Sandsynligvis alle, der nogensinde har gjort en uafhængig reparation, står over for problemet med ujævnt maleri. Det lader til at han forsøgte, omhyggeligt udvalgte værktøjer og maling, forberedte basen og som følge heraf - skilsmisse og pletter, og de var helt synlige i lyse dagslys. For de fleste af dem, der står over for denne effekt, kommer den "sparende" ide om at anvende det andet lag straks i tankerne. Men en sådan beslutning er normalt ikke den bedste løsning. Det vil kun blive værre. Mal mindst fem gange i træk, effekten bliver den samme. Pletter og pletter bliver kun mere synlige. Hvad er årsagen til, hvordan man måler loftet uden skilsmisse korrekt? Vores råd giver dig mulighed for at gøre dette job kvalitativt.

Pletter og pletter i loftet og hvordan man forhindrer dem i at blive vist

Så hvordan man male loftet. Dette, ligesom andre typer arbejde udført under reparationer, har sine egne finesser, så at sige, maleriernes hemmeligheder. En negativ effekt kan opstå som følge af en fejl eller flere på én gang. Efter at have gennemgået hovedårsagerne til udseendet af skilsmisser i loftet, vil du forstå, hvorfor det skete.

1. Den første grund er tyk maling.

Viskøs maling er meget sværere at fordele jævnt end væske. Det er vigtigt at fortynde det, før du anvender basislaget (første lag). Malingfabrikanter rådes til at fortynde dem med maksimalt 10%. Selvom de fleste gange på bankerne angav, at malingen er klar til brug og ikke skal fortyndes. Køberen selvfølgelig stoler på skrivningen og som følge heraf observerer skilsmisser på hans loft.

Herfra en konklusion, maling skal fortyndes med vand. Forresten kan du tage mere vand, end producenten anbefaler, men ikke mere end 20%. Det er nødvendigt at overholde konsistensen: Malen skal ikke strække som frisk honning, men forsigtigt afløb fra rullen. For første pass er det tilladt at konsistensen bliver tyndere, men i den anden lidt tykkere.

Den største ulempe ved en stærkt fortyndet maling er, at det vil tage at anvende flere lag maling, hvilket vil medføre forbruget.

2. Langsomhed i arbejdet

Når de malede områder tørrer for hurtigt, er det simpelthen fysisk umuligt at rulle grænserne mellem dem. Derfor vises der på sådanne steder og striber. Mest mærkbart bliver de efter fuldstændig tørring af overfladen. Så det er tilrådeligt ikke at tage pauser på arbejde og udrulle malingen jævnt, mens loftet er vådt.

Det er absolut nødvendigt, at loftet er ensartet primet til ensartet tørring.

3. Roller med en lang lur

Glatte overflader er bedst malet med en kortnaprulle. Ellers vil det være svært at undgå smudder, uregelmæssigheder og andre problemer. Om hvilken producent af ruller er bedre, og hvordan man vælger hårdheden af ​​rullen kan findes på hjemmesiden.

4. Trit, men sandt

"Neprokras"? Ikke forsynet med god belysning i det malede rum? Har du ringe syn, og brug ikke linser eller briller? Derefter kunne du bare ikke se, hvor de ubebyggede områder forblev. Det sker ofte nok, at malingen på et sted lægger mere, og i den anden mindre, fordi rullen allerede er uden maling og tør.

5. Forkert maleri metode

Det er ikke nødvendigt at male i faste striber. Mest sandsynligt vil linjerne forblive på grænserne af disse baner, og de vil ikke gå overalt. Hvordan man anvender maling på loftet overvejer videoen nedenfor.

6. Dårlig grundpræparation.

Dette er en af ​​de mest almindelige årsager. Bemærk at malingen ikke skjuler de mangler, der er på overfladen, men understreger dem!

Derfor, hvis du ønsker at få et glat malet loft, så tag det til den ideelle tilstand. Korrekt forberedelse af basen, kitt og slibning er nøglen til succes.

Spots og blænding på et malet loft og hvordan man løser denne situation

Så grundene til, vi fandt ud af. Vi håber, at det i fremtiden vil være muligt at undgå de fleste af dem. Men hvad skal man gøre nu, når loftet allerede er malet og dækket med uhyggelige striber, pletter, pletter? Hvordan bringes det til den ønskede tilstand?

Resterende er måske den eneste rigtige vej ud - polering, det vil sige loftet skal være skind indtil overfladen bliver ensartet og ru. Du skal ikke bekymre dig om skyer og snavs, der vil ikke være mange af dem, hvis du bruger slibemaskiner. Efter alt skal du kun fjerne et lille lag maling. Vælg huden er relativt lille. Forsøg at arbejde meget omhyggeligt for ikke at komme til lag af kitt.

Efter slibning skal overfladen tørres af med en fugtig klud og inspiceres i godt dagslys. Hvis loftet ser homogent og glat ud, så kan du fortsætte til priming. Hvis ikke, så er det bedre at bruge en finish, der giver det et tyndt lag. Så snart det tørrer, slip det let igen.

Det næste trin er priming. Det er vigtigt at få en højkvalitets primer til maling. Og det er bedre at prale mere end en gang, men flere (mindst to). Efter hver gang er det nødvendigt at vente på fuldstændig tørring af overfladen. Først efter at loftet får det perfekte udseende, bliver det glat og glat, som et spejl, kan du komme til arbejde.

Glem ikke: Hvis basen har pletter, pletter og uregelmæssigheder, så vil alle disse "artefakter" ses efter færdiggørelsen af ​​arbejdet! Derfor skal du sikre dig, at din base er fuldt forberedt, inden du begynder. Hvis du er i tvivl, genanvend dig

Wack klare pletter på loftet på grund af gamle lækager

Disse steder kræver særlig behandling. Først skal de omhyggeligt rengøres og vaskes, og derefter vente på fuldstændig tørring. Efter at være underkastet behandling med en biocid opløsning. Brug for eksempel Fongimur. Skyl ikke værktøjet under nogen omstændigheder! Umiddelbart efter dette skal du bruge en universel blokeringsprimer. Det vil hjælpe med at blokere farvningen af ​​pletter gennem kitt og maling.

Tips til, hvordan man maler loftet uden striber

Opnå optimal belysning. Det bedste resultat vil vise sig om dagen. Så vil alle "non-prokras" blive mere synlige.

 1. For god maling uden tilstedeværelse af pletter, skal du forsøge at give normal eller høj luftfugtighed. Som praksis viser, maling loftet med en rulle uden skilsmisse om sommeren er meget lettere end i vintersæsonen. I den varme årstid er fugtighedsniveauet meget lavere. På grund af dette tørrer malen hurtigere, hvilket ikke giver en god rulle over hele området.
 2. God forberedelse er påkrævet. Ryd op alt fra gulvet for ikke at "vade" gennem rubble. Unødige forhindringer vil tage tid, men du skal male hurtigt. Derfor, fagfolk, der ved, hvordan man korrekt anvender maling i loftet, foretrækker en rulle med et langt håndtag for ikke at bruge en trinladder.
 3. For at forhindre udseende af pletter i loftet, skal du arbejde kraftigt og hurtigt!
 4. Maling skal fortyndes med rent vand fra springen indtil en meget flydende konsistens er nået.
 5. Du behøver ikke at forsøge at presse rullen intensivt. Den ribberede overflade i kuvetten bruges ikke til push-ups, men for at jævnt fordele malingen over pelsen. Rullen skal være konstant mættet, så du skal dunk det oftere.
 6. Start med at male loftet, ikke skubbe rullen med kraft. Det er nødvendigt at rulle det, og ikke trykke på det og ikke gnide det. Dette vil male loftet med en rulle uden stribning.
 7. Maling skal påføres i firkanter, ikke striber. Især i tilfælde af at rummet er stort. Det er nødvendigt at arbejde med zigzag bevægelser for ensartet fordeling af maling i sektoren. Også, skal du ikke forblive i samme plads i lang tid. Stadig, med et par træk, stop. Efter at være sikker på at hele overfladen af ​​det malede område er blevet behandlet, skal du fortsætte til en anden firkant. Firkanternes grænser skal rulle ud, mens de er våde. Arbejdet skal være kontinuerligt og dynamisk!
 8. Efter påføring af det første lag maling skal du omhyggeligt inspicere loftet i godt lys. Hvis der er uberørte områder, skal du hurtigt, mens overfladen er våd, for at rulle dem. Når loftet tørrer, er det nødvendigt at kontrollere resultatet igen. Hvis malingen faldt dårligt, kan du lave et andet forsøg. Men hvis der igen er problemer, så skal du starte alt fra begyndelsen, det er, slip og pryd det flere gange.

Det er vigtigt at vide, at enhver farvning efter tørring danner nye pletter.

 • Ved brug af halvglans eller glans maling kan resultatet være uventet. Matte er mere foretrukket, og tydelige skilsmisser forbliver ikke.
 • På et snehvidt loft, i modsætning til beige eller fløde, er der mangler mere fejl. Derfor, hvis du ikke har tillid til dine evner, så tilføj en lille farve til malingen.
 • Husk at jo større overfladeareal, desto større er sandsynligheden for at opnå et tvivlsomt resultat. Derfor skal du ikke blive overrasket, da loftet i det lille soveværelse kom ud som malet, og i den store stue kan du ikke se på det uden tårer.
 • Lakkenes kvalitet er også vigtig. Du kan spare penge ved at købe vægmaling, men køb det bedste fra loftet! Han er meget mere kræsen.

Må ikke stræbe efter ideen. Malede overflader er næsten aldrig perfekte. Det vigtigste er, at i lyse lette pletter, strejker, pletter og pletter ikke skynder sig i dine øjne. Du kan kun opnå det ideelle, hvis du bruger alle slags dispensere.

Sådan repareres fejl efter maling af loftet?

Uanset hvad nogen siger, men det er svært for en nybegynder, der kun er bevæbnet med videoinstruktioner om, hvordan man maler loftet for at opnå perfektion i denne sag. Små pletter, pletter, uregelmæssigheder forkæler indtryk af et frisk renoveret værelse. Men ikke haste for at ringe til den betalte mester, så han korrigerede manglerne. Denne artikel giver løsninger på mange problemer.

Hvor meget er korrektionen af ​​fejl ved maling af loftet?

Ring!

Problem 1. Yellowness efter tørring

Beskidte gule pletter på loftet kan skyldes forskellige årsager.

Det er nødvendigt at male 2 gange prisen på arbejde fra 200 rubler. for kvartalet. m.

1. Hvis der var oversvømmelse ovenfra, vil fugt træde igennem et hvilket som helst antal lag af primer og kitt. De, som svampe, vil absorbere det, og rustne pletter vises på overfladen. Beslutningen om at bruge en speciel primer Aquastop. Det vil skabe en barrierefilm mellem fugt og efterfølgende lag. Området med pletten skal forbehandles med et antiseptisk middel til at ødelægge bakterierne for at forhindre svampens vækst.

2. Populær metode til håndtering af gule pletter efter oversvømmelse i loftet og vægge af chlorholdige lægemidler, for eksempel billig hvidhed. Hvis du fugter væggen med det, om et par minutter opløses snavset lidt. Rummet er ventileret, overfladen er fugtet igen og gentages indtil resultatet.

Problem 2. Spottet loft.

Loftet kan ses af følgende grunde:

1. Hvis rummet er røget, ser indskud af nikotin tjære ud som grå pletter, som hvis du lugter det, lugter som tobaksrøg. Når der behandles med en konventionel primer og ved påføring af en vandbaseret maling opløses nikotin og følgelig manifesterer sig. I et sådant tilfælde købes Aquastop eller lignende blokeringsmateriale. Overfladen behandles med antiseptisk og primet.

2. Fedtpletter er en følge af brugen af ​​oliemaling, som var populær for flere år siden. Hun gravede dybt ind i væggene og efterlod spor. På en sådan overflade primer falder dårligt.

For at fjerne disse pletter blandes en teskefuld ammoniak med 100 ml vand, og der tilsættes et lille rengøringsmiddel til opvasken. Denne opløsning vaskes med snavs indtil fjernet. Blanding af ammoniak kan erstattes med petroleum.

3. Overflader kan forekomme, hvis primeren eller kittet ikke blandes grundigt, eller jorden er ujævn. I dette tilfælde skal du vaske maling, re-primed, gennemboret, tørrede defekterne med et Emery-værktøj, anvende et andet lag jord og maling.

4. Hvis der er pletter i det refrakterede lys, der ligner en skygge, er det en defekt i kittet. De tjekker det som sådan: I et mørkt rum er en lommelygte rettet mod problemområdet fra bunden. Hvis pletten forsvinder betyder det, at loftet er ujævnt. Det er nødvendigt at tørre defekten grundigt med et Emery-værktøj med 240-320 gryde, kitt og derefter læg et lag jord og maling.

Problem 3. Stripes på loftet.

Zebra manifesteres oftest på grund af den forkerte sammenhæng i maling. Hvis pletter eller striber er synlige efter det første lag, er malingen ubrugelig. Det er nødvendigt at skylle og igen forberede overfladen.

1. For tyk maling falder ikke jævnt, og på det tørrede loft er det klart synlige spor af rullen eller børsten.

Maling, selvom instruktionerne er klar til brug, skal fortyndes med vand (med en primer virker opløsningen uforudsigeligt) til en konsistens, hvor dråber fra corolla falder i spanden og straks spredes uden at danne tuberkler. Roller er bedre at bruge velour med en gennemsnitlig bunke, trimmet ved kanterne.

2. For fortyndet maling tørrer hurtigere end mesteren har tid til at anvende det andet lag. Lagets kanter revet, når du anvender følgende, ændrer tekstur. Efter tørring kan foldene ses i retning af rullen. Løsning: Loftet eroderet, primet, malet efter den korrekte teknologi.

Hvis rummet er stort, er det bedre at male i flere hænder. Før arbejdet er det nødvendigt at lukke vinduerne og dørene i rummet og for at vaske gulvet, vil den øgede fugtighed ikke tillade lagene at tørre hurtigt. Det er nødvendigt at klare alt arbejde om 20-30 minutter uden røgpauser og frokostpauser. Værktøjer udarbejdes på forhånd for ikke at blive distraheret i processen.

3. Skilsmisser i loftet betyder, at malingen ikke blev omrørt korrekt. For dette er det bedre at bruge en elektrisk mixer eller boremaskine.

Problem 4. Malingen skrælner efter tørring.

Det er nødvendigt at rengøre loftet, kitt og mal 2 gange.

Pris for arbejde - fra 600 rubler. for kvartalet. m.

Hovedårsagen til peeling er dårlig behandling med en primer, for tykt et lag maling eller det er af ringe kvalitet, således at den krymper og bryder over tid. Løsning: vask malingen og primeren ud, skift igen og observere teknologien.

Hulning kan overholdes, selvom primeren ikke passer til maling. Det er nødvendigt at vælge materialer, for hvilke en type fortynder anbefales.

Alle problemer med den forberedte overflade vil blive forværret efter det første lag af maling. Derfor skal i første omgang fortyndes mere og anvendes tyndere.

Godt forberedt loft selv før maleriet ser anstændigt ud. Masters anbefaler ikke at spare tid og kræfter på primer, kitt og polering. Nogle gentager hele cyklen, indtil overfladen begynder at skinne som et spejl.