Hvordan man smider de gule pletter på loftet

Loftet ved første øjekast virker ikke påtrækende overflade. Faktisk afhænger opfattelsen af ​​hele indretningen af ​​dens kvaliteter. Derfor er der pålagt visse krav på denne belægning. Så på overfladen er der ingen åbenlys fejl, som for eksempel gule pletter.

Sådanne fejl kan forekomme af forskellige årsager. En af dem er tilstedeværelsen af ​​nærliggende rør, for eksempel et VVS-system, der er modtageligt for korrosion. En anden mulighed - uagtsomheden af ​​naboerne ovenfor, som tillod oversvømmelse. Som følge heraf vises gule pletter på loftet.

Det skal bemærkes, at selv efter kittet er det ikke sandsynligt, at rustflader vil være til stede i loftet, så du må ty til mere alvorlige handlinger, som vi vil overveje yderligere.

Olie pletter kan også vises på loftet som følge af at anvende olie maling på overfladen, for eksempel at anvende et billede. Sådanne fejl elimineres ret vanskeligt. Olien absorberes alligevel godt, så selv fjernelse af lag, dobbelt putty og maling kan ikke give effekten - pletterne kan igen vises.

Valg kæmper

Der er flere måder at modstå pletter på loftet, og de vil blive diskuteret yderligere. Først skal du omhyggeligt undersøge overfladen for at bestemme årsagen til pletter. Dette vil give mulighed for en mere effektiv måde.

Modtaget gule pletter på putty (gennem), et spørgsmål til fagfolk

God eftermiddag lever vi på sidste etage, før taget blev repareret, tilsyneladende oversvømmet (de fandt det ikke, de købte en lejlighed efter). Så fjernede de det gamle tapet, primerede det med dybe penetrationsglyser, påført LR + gips i gangen, i køkkenet shitrok. Efter tørring fremkom gule pletter. Og i korridoren fra toppen, dvs. som jeg forstår det, fra de tidligere lækager, men i køkkenet lige i stedet for den gamle bankede flise.
Hvad skal du dække for ikke at vise, fordi vægge under lys tapet.
Ved reparationsskole huskes det, at de anbefales at male over maling, og naboen omkring en slags glasgips siger noget.
Fortæl mig, tak, og hvordan er det faktisk gjort korrekt?

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Ja, nøjagtigt, ikke plastered, puttyed.

Manden er tilbøjelig til at tro på, at det måske ikke engang er skimmelsvamp og svamp, men rust fra forstærkning og pletter efter lækager. Hvordan er det med dem? Tilføj et billede

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

God eftermiddag Arbejdstagerne insisterer på at holde sig fast i Rotband under begge lag af kittemask for at undgå revner. Jeg forstår, at det er nødvendigt, hvis væggene er malet, men hvorfor under den flinke tapet? Tak

God dag alle sammen! Jeg besluttede at jeg har brug for dyurpolimerny baseboard til maleri. Men jeg fandt næsten ikke nogen feedback online: (kun reklamer. Til sidst valgte jeg visuelt tre egnede modeller: Wallstyl FL1 80x12 mm Orac SX165 70x10 mm Decomaster D005.

God aften, kære elskere. Jeg havde et bestemt spørgsmål, pludselig er der nogen her, der stødte på porotherm blokke og kan fortælle. Jeg ville være meget taknemmelig for rådene. Vi planlægger at demontere og genopbygge væggen på loggiaen.

Hvorfor har nogle avatarer på forummet og andre ikke? Hvad afhænger det af?

Venligst rådgive vandtæt skum af højeste kvalitet.

Jeg beder om rådgivning: efter at have opfyldt væggene - røde pletter på væggene og strømmen?

Ifølge teknologien i den nye bygning har mesteren, efter priming Ceresid-17, gennemboret væggene med et godt kitt og loftet i to værelser. Reparation stoppet. Jeg spørger om råd, hvem står over for et sådant problem i en ny bygning (vi har Butovo Park 2b) og jo længere reparationen fortsættes?> Citeret tekst

Sandsynligvis kom rusten ind i vandet. Arbejd på, pluk pletterne, lapp det igen, hvis det ikke lukker, maling al maling med capagrund.

C2h5-OH Tak for råd, tænkte bare, hvilken slags maling og om det er muligt. Anden gang vi gik med kitt, synes det ikke at blive set, kun jeg er bange for, at senere pletter på tapetet kommer ud. Blå sulfat blev rådgivet at gå gennem væggene, som du tror, ​​jeg ved ikke dens egenskaber.

Det er bedre at samle vand fra hanen i spanden og forsvare.

Anni, jeg råder alle til at gå rundt om disse steder med primer for vanskelige pletter.

rin77 Og jordens navn er ikke tilrådeligt?

Anni skrev:
Og rådgive ikke jordens navn?

Stol på mesterhemmelig reparationssucces.

Anni, det ser ud til, at armaturet på disse steder viste sig på væggen, besluttede jeg personligt at trimme den v-formede mølle.

Serge Siberian, ja, men her på alle vægge og loft, som den "stjerneklare himmel." Måske tørrede skræftet ikke og gik straks til væggene, og der kunne være fabrikkslag i dem, jeg ved ikke engang.

I dag kom mesteren til at rådgive først for at fylde gitteret og derefter gips sådanne vægge, et eller andet sted i 550 gummimøblerne. Hvordan tror du nettet vil hjælpe ??

Anni skrev:
mesh hjælp ??

Hvis mesteren giver en garanti, kan du tage en chance. Og så har jeg en fornemmelse om, at serien "LONGER ROAD IN DUNES" begynder.

Stol på mesterhemmelig reparationssucces.

Anni, Sheltering - elite. Og hele Dulux - Made in Balashikha - i skraldespanden.

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

Arbejder, og du har ikke stødt på sådanne problemer? Vil du forstå, hvad det er? Og hvis du kunne forpligte sig til at fortsætte med at reparere væggene og loftet på 200 m2, hvor meget vil forberedelsen til wallpapering væggene og male loftet koste dig? Tak.

C2h5-OH skrev:
Mest sandsynligt steg rusten ind i vandet

Jeg vil antage tre muligheder:

 • Enderne af det forstærkende murværk i væggen på Strogino var det, hvis du husker
 • også mesh, men i beton
 • nogle gange småsten i beton giver en sådan effekt, jeg ved ikke engang, hvilke småsten

Anni skrev:
pudsede væggene med en god kitt

Og hvordan skal du gips nu, efter plastering? Det er rigtigt, de sagde, du har brug for en primer at adskille. Jeg vil anbefale nogen alkyd primer. Og ja, gitteret sparer ikke dette problem, jeg garanterer. Gipset vil redde, men i et anstændigt samfund accepteres det ikke at gips med et kit, selv med en god.
Det er mærkeligt, at du ved om slagge i beton, men er klar til at gips med en gips.

Gul pletter optrådte efter muren var kittet

Hvordan slippe af med problemet: Gule pletter optrådte, efter at væggen var kittet. Væglager udvendigt. Forberedelse til at indsætte vinylvægpapir på fleisilinovoybasis. Bliver pletterne gennem tapetet?

Ofte vises gule eller mørke pletter på væggene efter puttying, og jeg kan sige, at det afhænger af typen af ​​kittet du har valgt eller arbejderne. Selvfølgelig vil disse pletter ikke blive vist gennem vinyl tapet på en fleeceel base, men jeg vil anbefale at male muren, hvis der ikke er revner på den, og det er endda maling af god kvalitet. Det er bedre at bruge dyrt, da det vil skjule fejl i et enkelt lag. Du kan også rulle væggen op i et enkelt lag med en vandbaseret emulsion, for eksempel Lacra, før du murer. Det er billigt, men hjælper med at skjule fejl. Du kan også gå på væggen med en filmdannende primer - og overfladen bliver stærkere, og pletterne passerer ikke på tapetet.

Jeg må sige, at der ikke er noget frygteligt i dette. Ofte sker dette på grund af den forskellige tykkelse af kittens lag. Ideelt er en hvid væg kun nødvendig, hvis du forbereder den til maleri. Og hvis du lim vinyl tapet på ikke-vævet stof, så er hovedårsagen mangel på revner, tuberkler, bukser eller dråber, de vil være synlige efter limning af tapetet i form af mørke og lette områder og banker ud af det overordnede monokromatiske billede, selvom du male dem. Men hvis dette øjeblik er så pinligt, og også hvis du ikke gør det selv, for eksempel arbejder du for en kunde, der har lagt vægt på dette og gør krav, så kan du frakke det med en skummende primer, det vil skjule pletter og desuden styrke overfladen.

Først skal du kigge efter problemernes oprindelse og ikke lade dem fortsætte! Gule pletter optrådte fra rustede fyrtårne, disse er hjælpelinjer, der blev brugt, når du pletterede vægge! For ikke at gentage fejl, da gipset tørrede op, men ikke hærder, demonterer vi beacons og gipser kanalerne med det samme materiale som blev brugt! Det er værd at bemærke, at hvid og tynd tapet ikke skal bruges, uanset hvad du gør, med tiden kan pletter forekomme! Der er en løsning, selv om der ikke kan være nogen varig garanti på det - vi tilføjer maling til primeren, under tapetets farve, primet, efter at du har set på resultatet, skal du muligvis gentage det igen! Selvom vinyl og ikke-vævet stof i princippet er ret tætte materialer, kan der derfor ikke forekomme pletter, det behøver ikke at gøre noget, selv om det er bedre at være sikker! Men hvid tapet er dog ikke værd at limme!

Jeg kan sige fra min egen erfaring, at pletterne ikke skal vises, især hvis du planlægger et tæt tapet på ikke-vævet basis. Normalt forekommer pletter, fordi kittet har en anden tykkelse af applikationslaget. Men hvis du limer med tyndt papir og endda lys tapet, så anbefaler jeg at opnå en perfekt lys vægoverflade, tyndt lys tapet skinner lettere gennem alle manglerne på væggene, og alt er meget tydeligt synligt. Og ja, jeg er enig med kommentarerne om primeren, det skaber en yderligere barriere mellem væggen og tapetet og vil helt sikkert ikke tillade pletter at ødelægge dit interiør.

Pletter og striber på kitt.

God eftermiddag, kære fagfolk! Væggene er puttied med kitt. De forsøgte at fjerne de eksisterende uregelmæssigheder ved hjælp af en hud, hvorefter rosa pletter af gipsgips fremkom gennem det hvide lag. Er det muligt at forlade disse pletter, vil de ikke skinne igennem tapetet eller skal de sættes igen? Derudover på kittet mange mørke striber på niveauet, hvad skal de gøre med dem? Med venlig hilsen, Anna.

Mørke striber kan fjernes "nulevy". Det er mærkeligt, at i dette ser du problemet. Hvis du er bekymret for tapetet, så før klistermærket, primer overfladen med en imprægnerende primer (og primer overfladen, inden du vedhæfter tapetet), men med pigmenteret primer (du kan endda tynde det under dit tapet). Lad kun dine malere glemme at opløse jorden, som det er skrevet i instruktionerne, og brug en rulle med en lur på ikke mere end 6 mm. Ellers får du en appelsinskaloverflade.

Hvor nemt det er at fjerne spor af gule pletter på væggen og loftet

Fjernelse af gule pletter på loftet er ingen nem opgave, men gennemførlig. For at slippe af med disse fejl må du først bestemme årsagerne til deres udseende. Baseret på dette vil metoder til fjernelse af pletter også være forskellige. Gulte pletter på loftet kan opstå på grund af udsættelse for sod, røg, olie, samt oversvømmelsen af ​​naboer, der bor på de øverste etager. Lignende fejl i loftet kan forekomme på grund af nærliggende rustfrit rensningsrør eller VVS. Det sker, når de gule områder vises på det nyrenoverede loft. Den enkleste måde at male med sprøjte maling eller med opløsningsmiddelbaserede maling, helst bil GF primer. Hvis pletterne er mere komplekse, kan du bruge andre tip. For eksempel, hvordan man fjerner pletter monteringsskum.

Det er vigtigt, at fittings og metalforbindelser af pladerne i panelhuse er malet over. Hvis dette ikke er gjort, vil rust træde gennem kittet.

For at arbejde med pletfjernelse skal du:

 • metal trowel 7-8 mm bred;
 • skum svamp;
 • pensel;
 • chloropløsning ("hvid");
 • plast- eller metalbeholder
 • rullelejer;
 • maling bakke;
 • bedre hvid maling (således at pletten ikke blænder);
 • dyb penetrerende primer.

Primer GF 021 hjælper med at male enhver plet. Det er vigtigt at forbehandle overfladen.

Fjernelse af olieflader fra loftet

Processen med at fjerne oliepletter fra loftet er generende. Arbejdets vanskelighed ligger i, at olien trænger ind i gipset kraftigt, og derfor fjerner man endog et lag kalk, har gennemboret det og malet loftet flere gange. Over tid kan du igen se ud som oliepletter. For at fjerne oliepletter fra loftet skal du udføre en bestemt række handlinger:

 1. Vi rengør problemområdet fra støv og snavs.
 2. Vi udfører en primer olie plet.
 3. Vi forventer, at primeren tørrer.
 4. Hæld malingen ind i badet, og maling over pletten med en rulle.
 5. Plots, der er vanskelige at male med en rulle, males forsigtigt med en børste.
 6. Efter at have malet pletter i loftet med et lag maling, forventer vi, at det bliver helt tørt.
 7. Hvis en plet vises, skal du male den et par gange, indtil det helt forsvinder.
 8. Derefter er det bedre at vente et par dage, og hvis pletten ikke vises, kan du begynde at arbejde med at reparere loftet.

Fjernelse af vandpletter fra loftet

Processen med at eliminere defekter af denne type reduceres til trinene nedenfor.

 1. Brug en spatel, fjern pletter fra maling og kitt.
 2. Hæld i beholderen "Hvidhed" og, befugt svampen, behandle overfladen af ​​pletten, indtil pletten bliver lettere. Hvis svampen bliver gul, skal den udskiftes.
 3. Du skal vente på overfladen at tørre. Hvis gulningen forbliver, skal proceduren gentages.

At slippe af med gule pletter efter frisk reparation

Pletter på et nyligt malet loft kan bortskaffes ved hjælp af oliemaling. Overfladen af ​​pletten skal være dækket med flere lag. Hvis problemområdet adskiller sig fra resten af ​​loftets overflade i glans, har den en anden nuance, maling skal påføres over den blanke maling, som blev brugt til at male hele loftet. Fjern rust pletter fra loftet. For at neutralisere sådanne fejl skal du bruge vitriol primer (græs). Til fremstillingen skal 250 g sæbe, kobbersulfat, knoglelim, 40 g tørringsolie. Så forbered den vitriol primer.

 1. Kobbersulfat opløses i 1 liter vand.
 2. Bland de resulterende opløsninger. Separat opløser vi limen, hvor vi hælder den ristede sæbe og linolie.
 3. Før blandingen fortyndes med vand i et forhold på 1:10.

Du kan også bruge en koncentreret opløsning af blå vitriol (den skal være lyseblå) for at fjerne rustflader fra loftet. Med denne løsning behandler vi overfladen af ​​stedet flere gange med et interval på 2-3 timer. Som følge af forarbejdning vil overfladen have en grønlig farvetone. Efter tørring bør pletten primeres med akrylprimer eller hvid spiritusbaseret maling. Arbejdsets rækkefølge med brug af vitriol primer (travyanki).

 1. Forsigtig behandle pletten med græs.
 2. Efter at primerlaget tørrer, skal et lag af hydrofob kittet påføres området med yellowness. Dette gøres for at blokere pletten for at forhindre dens genindtrængning på overfladen.
 3. Vi forventer, at kittet tørrer (mindst en dag).
 4. Overfladen bør primeres igen ved anvendelse af en akrylprimer.
 5. Vi male overfladen med emalje og venter på fuldstændig tørring.
 6. Afslutningsvis kan den renoverede del af loftet males med maling, som var malet hele overfladen af ​​loftet.

Fjern pletter fra sod og røg fra loftet

Sot fra pejse, lys, cigaretrøg kan efterlade gule pletter i loftet. For at slippe af med disse fejl skal du følge nedenstående trin.

 1. Det er nødvendigt at rengøre området med gulning fra forurening med en tør svamp. Brug ikke en våd svamp - loftets overflade kan absorbere vand.
 2. Madlavning rengøring løsning. Bland 3,5 liter. varmt vand og 1 spiseskefulde natriumorthophosphat.
 3. Påfør opløsningen på stedet med en svamp med ensartet presning (for at beskytte dine hænder, skal du bære gummihandsker).
 4. Gentag flere gange, indtil pletten forsvinder.
 5. Hvis pletten stadig ikke er helt forsvundet, skal den primeres med GF primer.
 6. Loftet kan males.

Hvordan slippe af rust på metal gips beacons og inventar

Det sker så, at reparationen er travlt, og efter gipset er der et fyrtårn et sted, og når reparationen allerede er gennemført, opstår der sådan en gener, når der kommer en kittelse ud af den malede mur og pletter fra gipsbjælken fremkommer. Dette sker, når fyret ruster og derved hæver malingen eller danner gule pletter, der viser gennem selv gennem tapet og maling. Det er vigtigt i reparationsprocessen at fjerne maleribenerne fra væggene og loftet.

Der er to måder at slippe af med rustgipsbjørner i væggen.

 1. Træk fyret ud og luk dette sted. Arbejde med gipsbønner.
 2. Skær forsigtigt kittet for at komme til kanten, hvorved det galvaniserede lag udjævnes, hvorefter det galvaniserede lag er slidt af. Vi rengør og maler det med lak eller maling baseret på opløsningsmidlet (som f.eks. PF eller GF) efter lokal reparation, vi gendanner overfladen, vi sætter og maler over den.

Video om, hvordan man slippe af med pletter på væggene og loft med egne hænder.

Sådan fjerner du gule pletter i loftet efter oversvømmelse?

Der er en meget irriterende situation, når du efter en nylig repareret du bliver druknet af en nabo ovenpå og i loftet, selv efter at den er helt tørret op, vises pludselig gule pletter, der vokser i størrelse.

Årsagen til denne ubehagelige begivenhed er de våde gulvplader, der har tørret op til enden.

Den bedste måde at fjerne konsekvenserne af denne begivenhed er at gøre krav på en nabo ovenfra og bede ham om at eliminere konsekvenserne af en kommunal ulykke. Det sker dog, at du ikke vil forkæle relationer med dine naboer, og problemet er ikke så stort. I dette tilfælde kan du forsøge at eliminere konsekvenserne af oversvømmelsen selv på egen hånd.

Vi vil forstå, hvordan man fjerner gule pletter, rust og fnug i loftet efter oversvømmelser og lækager fra uagtsomme naboer.

Sådan fjerner du pletter efter oversvømmelsen

Så hvad skal der gøres, hvis der er pletter med yellowness i loftet efter oversvømmelsen? Når du arbejder med et vådt loft, skal du først slukke for el ved måleren. Du ved stadig ikke, hvor vandet lækkede og hvor tæt det gik omkring ledningerne.

Metode 1 - Mekanisk

Dette er den mest almindelige metode, der ikke kræver brug af kemikalier. Vi renser den gamle maling, kitt, gips med en spatel, indtil det er muligt, eller indtil de beskadigede overflader fjernes. Tør det eksponerede område af med en fugtig klud og vent lidt, indtil loftet tørrer ud. Derefter anvender vi en rulle med dyb penetration.

Tag den færdige kitt og læg en spatel på loftet. Juster overfladen og vent på, at den skal indstilles. Ved at smøre papir smider vi overfladefejl og forbereder loftet til efterbehandling. Derefter primerede den igen med den samme primer.

På slutningen maler loftet igen med en rulle eller børste. Hvis der er nogen tvivl om, at nuancerne i det gamle maleri og den nye er identiske, skal du helt male hele loftet igen. Loftet er normalt malet i 2 lag.

Hvis du bruger hvidvask, skal du anvende det i 2 lag efter forberedelse. Det er muligt at blot bløde pletten, hvis den er af lille størrelse: midten er vasket ud, primet, hvidvaskning påføres i 2 lag.

Metode 2, chlorholdige

Så oversvømmelsen stoppes, loftet er tørt. Hvordan man kan slippe af med spor af katastrofe og hvordan man fjerner de gule pletter i loftet efter en lækage?

 • hvidhed eller et andet klorholdigt middel (det kan være en ACE-blegemiddel eller endda et toiletklor-eend);
 • gummihandsker (brug gamle tøj, så hvide dråber, ved et uheld at ramme dem, ikke forkæle hjemmet);
 • 2-3 skumsvampe eller en lille skumrulle til maling;
 • kapacitet til opløsning (egnet kapacitet til maling).

Først skal du rengøre loftet fra de tidligere lag af færdigmaterialer og gips. Hæld derefter hvidheden i beholderen, læg på handsker, fugt en svamp eller rulle i opløsningen og fortsæt til forarbejdning.

Påfør svampen på pletten og sæt den i denne position i 5 sekunder. Så blottet igen og behandle igen. Gå således rundt hele området på stedet.

På det tidspunkt, hvor svampen er malet i rød farve, bør den ændres. Således skal loftet behandles, indtil pletterne maksimerer lysstyrken. Efter forarbejdning skal du vente til loftet er tørt og udføre efterbehandling.

Metode 3, for at bekæmpe rust

Det er meget sværere at klare konsekvenserne af en kommunal ulykke, hvis en lækage har ramt de rustne rør i gulvpladen, og sammen med almindelige vandroste partikler har lækket på dit loft. Hvordan fjerner man rust fra loftet efter en lækage?

For effektiv behandling af lyse røde striber vil det kræve:

 • 10% blå vitriol;
 • almindelig rød sæbe;
 • knogle lim;
 • linolie;
 • gummihandsker;
 • rulle, svamp eller børste.

For at forberede blandingen blandes med 250 g vitriol, den samme mængde sæbespåner, knoglelim og 40 g tørringsolie.

Du bør også rense gipset og male så meget som muligt til den maksimale dybde, der er muligt. Blandingen hældes i beholderen, rullen dyppes i blandingen, og hele området behandles.

Du kan let forenkle denne metode. Det vil sige at behandle det berørte område med kobbersulfat, primer, kitt og efter påfyldning male over med oliemaling. Oliemaling udgør en temmelig tæt film på loftet, igennem det går pletten ikke igen. Så, hvis loftet tidligere var malet med vandbaseret maling, maling hele overfladen med den.

Metode 4, til redning af spændeklæder

Du kan ikke rabat situationen, når loftspændinger og pletter på hovedloftet i princippet ikke betyder noget. Men hvis der var en lækage, og vandet fra strækloftet var sikkert drænet, kunne yellowness også vises på strækningen. I dette tilfælde skal du ringe til installatøren og spørg, hvad du kan male dette lærred.

Afhængigt af typen af ​​lærred kan behandles. Stofklæder kan farves op til 5, og nogle gange endda op til 10 gange. PVC-film skal forsøge at rengøre med sæbevand eller almindeligt rengøringsmiddel til retter.

I det sværeste tilfælde vil det være nødvendigt at udføre behandlingen med almindelig sodavand. Det hjælper med at rengøre lærredens 5% -opløsning, der skal påføres det malede område, vent til tørring, og skyll derefter med varmt vand. Denne procedure kan gentages flere gange, indtil stedet helt forsvinder.

Metode 5, for at gemme gipslofter

Det samme problem kan forstå ejerne af smukke god kvalitet gipsplader lofter. Desværre kan fugtskaderne på gipsvæggen være særligt stærke, fordi fugtigheden spredes ind i gipspladen. I dette tilfælde bliver gipspladen ikke kun gul, men vil svulme og deformere.

Tapping metode skal bestemme størrelsen af ​​det berørte område og forsøge at erstatte en del af arket. Ofte er du nødt til at ændre hele arket helt (hvilket selvfølgelig er en chore og ubehageligt, men stadig muligt), og derefter udføre fuldt efterbehandling.

Om gule pletter

Den nemmeste måde at løse problemet på er, hvis der er en lækage af loftet trimmet med PVC-plastpaneler, og de er tilbage med en gul patina. For at fjerne disse problemer skal du tørre PVC-panelerne med en fugtig klud.

Der er mange forskellige metoder, testet og ikke særlig godt, der beskæftiger sig med gule pletter. I nogle tilfælde kan en vandbaseret primer til maling af pletter, som sælges i byggemarkeder, hjælpe.

Nogen maler blot overfladen med vandbaseret latexmaling Beckers Nondrop. Eventuelt lakmateriale, som skaber en stærk tæt film på loftoverfladen, vil gøre.

Sådan fjernes kondens på loftet

Kondensering kan danne sig på loftet i badet, i garagen, på loggiaen og endda i stuen, hvis det er overophedet uden opvarmning. Dette er ikke et særligt godt fænomen, hvilket medfører gradvis korrosion og ødelæggelse af strukturen, som skal modvirkes.

Kondensat fremkommer normalt i dårligt ventilerede områder, og først og fremmest bør du kontrollere eller installere ventilationssystemet. Hjælper med at fjerne kondensisoleringsloft. Opvarmning kan ske med mineraluldisolering eller ekstruderet polystyrenskum.

Hvis der forekommer kondensat på loftet på en kælder eller en garage, og der er mulighed for adgang ovenfra, kan du støde gulvet med isoleret ler, savsmuld eller sprede den samme mineraluld for at isolere loftet.

Samme metode gælder for sagen, hvis kondensatet optræder på loftet af et privat hus, og oven på er et uopvarmet loft. I dette tilfælde er det nok at varme gulvet på loftet.

Skal vide

Når pletter vises på loftet, er det vigtigste at finde årsagen til deres forekomst. Fordi hvis du tror at din nabo opvarmer dig, og rent faktisk er lækagen forårsaget af gennembrud af rør i gulvdækket, vil du ikke blive hjulpet af nogen rengøring og efterbehandling, indtil repræsentanter for bolig- og serviceafdelingen reparerer rørene.

I et privat hus kan gule pletter på loftet danne på grund af lækage i taget. Så skal du også finde ud af det sted, hvorigennem vandet kommer ind og udfører vandtætningsarbejde.

På samme måde, hvis du er træt af at bekæmpe det gule sted, som konstant manifesteres som følge af lækage af rustne rør, beslutter du at lave et strækloft, det vil ikke føre til noget godt. På stedet for en lækage vil der hurtigt eller senere opstå en svamp, der har evnen til at vokse hurtigt og sprede sig.

Sandsynligvis vil ingen være tilfreds, hvis du ved, at du har et blomstrende rum bag strækloftet. Du skal stadig finde ud af årsagerne til udseendet og fjerne lækagen.

video

Se en nyttig video om, hvordan du fjerner gule pletter efter oversvømmelse på et loft dækket med vandbaseret maling:

(11 vurderinger, gennemsnit: 4.09 ud af 5)

Gule pletter på tapetet: hvordan man fjerner og hvorfor de dukkede op.

Mange mennesker klager det straks eller et stykke tid efter, at tapetet sidder fast på dem, der dannes gule pletter. De kan være i form af pletter eller have en rund form. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvad disse pletter er dannet af, og hvordan man fjerner dem fra overfladen.

Indhold:

Gule pletter i form af pletter.

Hvis der er sådanne pletter i dig, og du kan se dem umiddelbart efter limning af tapetet, er det okay. Mest sandsynligt er det rester af tapetlim. Sådanne pletter er oftest dannet ved leddene mellem tapeterne på tapet. Dette skyldes, at når mesteren begynder at presse luften ud fra under nettet, kommer lim ud med luften. Og denne lim tørrer ud og ligner en gul plet på tapetet. Meget meget sådanne pletter er synlige på det lyse tapet.

Hvis mesteren straks tørrede tapetet fra limen, så over tid vil disse gule pletter forsvinde sammen med tørringen af ​​limen. Men du regner ikke med dette meget, men straks tørre disse gule pletter med en fugtig svamp. I næsten alle tilfælde hjælper det.

Clay bør ikke være synlig på tapetet, fordi det er gennemsigtigt, når det tørres. Og det kan kun ses, når det er rigtig meget tapet.

Den gule plet, der var på kittet, optrådte på tapetet.

Hvis du, når væggene var kittede, bemærkede, at der kommer en gul plet gennem kittet, så kan den ses på tapetet. Mest sandsynligt er dette en rusten plet fra metal. Den er rund i form, hvor midten er et andet sted med mindre diameter, men mættet farve.

For det første du putter på metal, begyndte korrosionsprocessen. Derefter limede du tapetet til lim, hvilket også provokerede korrosionsprocessen. Derfor dannede baggrunden et gul sted på tapetet. Sådanne pletter er normalt dannet på papir og ikke-vævet tapet. På vinyl tapet findes sådanne pletter sjældent. Da ingen rust passerer gennem vinyllaget.

Men hvor kom metallet i væggene fra? Det kan blive efterladt i neglens væg. I de monolitiske eller panelhuse i metalets vægge er der generelt meget. Det blev brugt til at styrke betonen.

Derfor skal der før behandling af ubeskyttet metal behandles. Dette vil fjerne det rustne overtræk og male det med emalje maling. Hvis du ikke har gjort det, skal du gøre det, før du laver tapetet.

Mange gør ikke kitt i panel eller monolitiske huse. Kun tjene mindre defekter på væggene. I dette tilfælde er sandsynligheden for dannelse af rustflader endnu højere.

Fjern rustflekken fra tapetet er umuligt. Til dette skal du erstatte strimlen eller en del af tapetets tapet. For at gøre dette, blød det og rive af. Mal olie malet med en rusten plet og sæt en ny stribe på samme sted med tapet.

En gul plet, der ikke var på kittet, kan ses, men det kan ses på tapetet.

Sådanne pletter ser ud som rustfletter, men uden et rart mørkt sted i midten. Disse pletter kan skyldes, at du holder tapetet på en våd væg. Typisk dannes sådanne pletter, når væggene under tapetet er stærkt indstillede. Og de lod ikke kittet tørre godt og satte det fast på tapetets våde kittede. Argumenterer dette ved, at under tapetvæggen tørrer. Dette er ikke den rigtige tilgang til arbejdet. Da alle væggene før stikker tapet skal være tørre.

Disse pletter er mere tilbøjelige til papir og ikke-vævet tapet.

Sådanne pletter vaskes heller ikke. Alt du kan gøre er at erstatte striben tapet. Men nu er det nødvendigt at vente på, at væggene bliver helt tørre.

Hvor nemt det er at fjerne spor af gule pletter på væggen og loftet

Fjernelse af gule pletter i loftet

Fjernelse af gule pletter på loftet er ingen nem opgave, men gennemførlig. For at slippe af med disse fejl må du først bestemme årsagerne til deres udseende. Baseret på dette vil metoder til fjernelse af pletter også være forskellige. Gulte pletter på loftet kan opstå på grund af udsættelse for sod, røg, olie, samt oversvømmelsen af ​​naboer, der bor på de øverste etager. Lignende fejl i loftet kan forekomme på grund af nærliggende rustfrit rensningsrør eller VVS. Det sker, når de gule områder vises på det nyrenoverede loft. Den enkleste måde at male med sprøjte maling eller med opløsningsmiddelbaserede maling, helst bil GF primer. Hvis pletterne er mere komplekse, kan du bruge andre tip. Det er vigtigt, at fittings eller leddene i pladerne i panelhusene er malet over. Hvis dette ikke er gjort, vil rust træde gennem kittet. For at arbejde med pletfjernelse skal du:
1 metal trowel 7-8 mm bred;
2 skum svamp;
3 børste;
4 chloropløsning ("hvidhed");
5 plast- eller metalbeholder
6 ruller;
7 bakke til maling;
8 er bedre end hvid maling (således at pletten ikke blænder);
9 dyb penetrerende primer.

Fjernelse af olieflader fra loftet

Processen med at fjerne oliepletter fra loftet er generende. Arbejdets vanskelighed ligger i, at olien trænger kraftigt ind i gipset, og derfor fjerner man endog et lag kalk, fylder det og maler loftet flere gange. Over tid kan du igen se ud som olieflader. For at fjerne olieflader fra loftet skal du udføre en bestemt række handlinger.
1 Vi rengør problemområdet fra støv og snavs;
2 Udfør en oliefarveprimer;
3 Vi forventer, at primeren tørrer;
4 Hæld malingen ind i badet og maling over pletten med en rulle
5 Områder, der er vanskelige at male med en rulle, males forsigtigt med en børste;
6 Efter at have malet pletterne på loftet med et lag maling, forventer vi, at det bliver helt tørt.
7 Hvis pletten optræder, skal du male den nogle få gange, indtil den helt forsvinder;
8 Derefter er det bedre at vente et par dage, og hvis pletten ikke vises, kan du begynde arbejdet med reparation af loftet;

Fjernelse af vandpletter fra loftet

Processen med at eliminere defekter af denne type reduceres til trinene nedenfor.
1 Brug en spatel, fjern pletter fra maling og kitt;
2 Hæld i "Hvidhed" beholderen og våd svampen, behandle overfladen af ​​pletten, indtil pletten bliver lettere. Hvis svampen bliver gul, skal den udskiftes;
3 Vi må vente på overfladen at tørre. Hvis gulningen forbliver, skal proceduren gentages;
At slippe af med gule pletter efter frisk reparation

Pletter på et nyligt malet loft kan bortskaffes ved hjælp af oliemaling. Overfladen af ​​pletten skal være dækket med flere lag. Hvis problemområdet adskiller sig fra resten af ​​loftets overflade i glans, har den en anden nuance, maling skal påføres over den blanke maling, som blev brugt til at male hele loftet. Fjern rustflader fra loftet. For at neutralisere sådanne defekter skal du bruge en vitriol primer (græs). Til fremstillingen skal 250 g sæbe, kobbersulfat, knoglelim, 40 g tørringsolie. Så forbered den vitriol primer.

1 Kobbersulfat opløses i 1 liter vand;
2 Bland de resulterende opløsninger. Los opløsningen op ad hinanden, hvor vi hælder den revede sæbe og tørringsolie
3 Fortyndes blandingen med vand i et forhold på 1:10;

Du kan også bruge en koncentreret opløsning af blå vitriol (den skal være lyseblå) for at fjerne rustflader fra loftet. Med denne løsning behandler vi overfladen af ​​pletten flere gange med et interval på 2-3 timer. Som følge af forarbejdning vil overfladen have en grønlig farvetone. Efter tørring bør pletten primeres med en akrylprimer. Arbejdsets rækkefølge med brug af vitriol primer (travyanki).
1 Behandl forsigtigt pletten med græs;
2 Efter at primerlaget tørrer, anbring et lag af hydrofob kitt til området med yellowness. Dette gøres for at blokere pletten for at forhindre dens genindtrængning på overfladen;
3 Vi forventer, at kittet tørrer (mindst en dag);
4 Overfladen bør primeres igen ved anvendelse af en akrylprimer;
5 Vi male overfladen med emalje og venter på fuldstændig tørring;
6 Som konklusion kan den renoverede del af loftet males med maling, som malet hele loftets overflade;

Fjern pletter fra sod og røg fra loftet

Sot fra pejse, lys, cigaretrøg kan efterlade gule pletter i loftet. For at slippe af med disse fejl skal du følge nedenstående trin.
1 Det er nødvendigt at rengøre området med yellowness fra forurening med en tør svamp. Brug ikke en våd svamp - loftets overflade kan absorbere vand;
2 Forberedelse af en rengøringsopløsning. Bland 3,5 liter. varmt vand og 1 spiseskefulde natriumorthophosphat;
3 Påfør opløsningen på stedet med en svamp med ensartet presning (for at beskytte dine hænder, skal du bære gummihandsker);
4 Gentag flere gange, indtil pletten forsvinder;
5 Hvis pletten stadig ikke forsvinder fuldstændigt, skal den primeres med en olieprimer;
6 Loft kan males;

Mulighed for at slippe af rust på metalgipsbjælker og inventar
Det sker så, at reparationen er travlt, og efter gipset er der et fyrtårn et sted, og når reparationen allerede er gennemført, opstår der sådan en gener, når en kitt fra den malede mur kommer frem, og gipsbjørnet ryster ud af den malede væg og derved rejser maling. To måder er mulige 1. Træk fyret ud og luk dette sted; 2. Skær forsigtigt kittet for at komme til kanten, hvorpå der i færd med at udjævne væggen, som det galvaniserede lag blev slettet, rengøres og males det med lak eller maling baseret på opløsningsmidlet (som f.eks. PF eller GF) efter lokal reparation, genopretter vi det.

Fjernelse af gule pletter på væggene og loftet

Fjern gule pletter

Det er svært at argumentere for, at de gule pletter og pletter på loftet eller væggene ikke er meget behagelige for nogen. De er simpelthen ødelæggere af smukke interiører af lejligheder og kontorer. Resultatet er et spørgsmål: hvordan man kan slippe af med vand eller rustflader på loftet og vægge. Vil bare bemærke, at inden du fortsætter med rengøring af væggene eller loftet, skal du først finde årsagen til forureningen. Der kan som regel være flere af dem.

Årsager til vand og rust pletter

 • Taglækage Undersøg taget for lækager, hvis nogen, vil kræve reparationer til taget.
 • Vådt og fugtigt rum. Overdreven fugt og fugt i rummet er en frugtbar grund for udseende af rustne pletter og pletter samt svamp og skimmel på loftet og vægge. Slap af fugt i rummet.
 • Tilstedeværelsen af ​​microcracks i loftet og vægge. Fremmer spredningen af ​​fugt og overskydende kondens i rummet. Gennemfør en grundig inspektion og reparér revnerne.
 • Strømmen af ​​vandrør og spildevand. Gennemfør en grundig inspektion og fjern årsagerne til lækager.
 • Vandlækager fra naboer som følge af rørbrud, kloakproblemer og så videre.

Stain Remover Tool

 • Metal trowel (bredde 80-120 mm);
 • Svamp eller skum stykke;
 • Plast- eller jernvask;
 • Børste (bredde 30-50 mm);
 • Malerulle og kuvette (bakke);
 • Kapacitet under maling.

Fjern vand og rust pletter på loftet og vægge.

Fjern tapetet eller vask hvidvask fra den forurenede overflade, rengør kittet til gips eller gips.

 • Hvis overfladen er malet, blødgør pletten med en fugtig svamp og børste af maling og kitt med en spatel.
 • Hæld hvidheden i en plast- eller jernvask og fugt en svamp eller et stykke skumgummi i det.
 • Behandle hele den rensede overflade, klemme svampen og presse den stærkt på pletten i et stykke tid. Hvis stedet er større end en svamp, skal du behandle det i flere gange, gennemdykning efter sektion. Således suge hele pletten. Fortsæt proceduren, indtil den gule plet forsvinder eller lyser.
 • Vent, indtil den behandlede overflade er helt tør. Hvis pletten efter tørring ikke er helt lys, gentag proceduren igen.
 • Prime det behandlede område med akryl dyb penetrering primer med en rulle og børste og lad det tørre i 24 timer.
 • Mal den primede overflade med olie maling i flere lag og lad det tørre.
 • Stryk hele overfladen med en akrylprimer og lad den tørre i 24 timer.
 • Dæk overfladen med et lag af akryl kitt og tør i mindst en dag.
 • Rengør kittet med fint blødpapir (180-200), og følg forsigtigt gennem overgangspunkterne fra den nye til den gamle overflade og nyt overfladen igen.
 • Efter fuldstændig tørring skal du male det reparerede sted med den maling, der malede loftet eller væggene.
 • Gentag hele loftet eller væggen med din primære maling.
 • Hvis du beslutter dig for at anvende en anden dekorative belægning eller vægpapir, skal de to tidligere punkter ikke gøres.

Forberedelser til fjernelse af pletter fra vand og rust på loftet og vægge

I stedet for hvidhed kan du bruge følgende håndlavede løsninger. Til behandling med travyanka opløsning (vitriol primer):

 • omrør 1 liter vand 250 g kobbersulfat,
 • opløse 250 g knoglelim i 1 liter vand,
 • gnid 250 g vaskevaske på en rivejern,
 • Tilsæt sæbe og hæld 40 g linolie i opløsningen af ​​knoglelim,
 • bland de to opnåede opløsninger,
 • behandle forurening med fortyndet opløsning med vand i forholdet 1:10.

Til behandling med kobbersulfatopløsning:

 • opløs 400-500 g kobber cuparos i 5 liter vand,
 • opvarm blandingen til 70 grader
 • Våd pletterne med denne opløsning tre eller fire gange i intervaller på 2 timer, og efter tørring skal overfladen have en grønlig farvetone.

Til behandling med saltsyreopløsning:

 • varme 3% saltsyreopløsning til 40 grader
 • vaske pletter og pletter indtil de forsvinder
 • Skyl overfladen med varmt vand.

Til behandling af pasta af kridt og citron:

 • bland 2 dele kridt og 1 del citronsyre,
 • Tilsæt noget glycerin og vand til blandingen,
 • læg blandingen på den gule plet på loftet eller væggen,
 • vent ca. 30 til 40 minutter,
 • skyl med varmt vand
 • Gentag proceduren indtil maksimal forsvinden af ​​stedet.

anbefalinger

Når du træffer foranstaltninger til fjernelse af gult vand og rustfletter og striber, skal du altid huske:

 • Det vigtigste og første er fjernelsen af ​​årsagerne og betingelserne for udseendet af forurening. Hvis du ikke gør dette, vil dine bestræbelser være kortvarige og forgæves.
 • Brug af beskyttelsesudstyr til beskyttelse af øjne, åndedrætsorganer, hoved og hud i kroppen er obligatorisk.

Hvad angår loftet, kan du gå den anden vej, der ændrer taktikken radikalt:

 • rengør den snavsede overflade med en spatel
 • prime det med en dyb penetration primer,
 • lim loftet fliser eller gøre installationen af ​​et strækloft.