Hvorfor falder det nedhængte loft under lysekronen?

I nogle tilfælde mister de hængende lofter deres perfekte udseende og begynder at sænke. Ejerne af sådanne "forkælet" lofter har et spørgsmål: hvorfor rammer det nedhængte loft under lysekronen? Hvorfor er der der, og hvad skal man gøre næste?

Faktisk er sagging mest mærkbar lige under lysekronen af ​​den grund, at lærredet, når det falder på hendes vaskemaskine.

I teorien er det muligt med let luftning at lufte: hvis luftens bevægelsesretning kommer fra åbne vinduer "trækker" stoffet nedad. For det første er det kun muligt for filmversionen (men under ingen omstændigheder for stoffet!), Og for det andet, når vinduerne er lukkede loftet "vender tilbage til sit sted".

Men hvis det er konstant - det tyder på, at problemet er alvorligt.

Hvad kunne årsagerne til sagging være?

Flere grunde, der ikke afhænger af kvaliteten af ​​loftets installation:

 • Du har en nabo oversvømmet ovenfor. Forsøg at løse problemet selv: Ring til medarbejderne hos firmaet, der gjorde installationen af ​​internettet. Glem ikke at slukke for el i lejligheden.
 • Stykker af overlap faldt fra et "ægte" loft på en strakt lærred ('kun muligt i "Stalin" eller huse af endnu tidligere konstruktion, da helvedesild blev brugt som en overlapning i dem). I dette tilfælde skal du også kontakte specialisterne.
 • Hvis væggene blev lavet dårligt, så kan overfladen begynde at falde sammen, når de fastgøres, og de afbrudte partikler falder ind i både fastgørelsessystemet og filmen. En lignende mulighed kan forekomme, når gipsplader vægge. I begge tilfælde er garantireparationen ikke berettiget.

Desværre er den mest almindelige årsag til at sænke bagved monteringsprofilens væg, forårsaget af installationsfejl (for eksempel brugen af ​​fastgørelsesdele af den forkerte størrelse). I dette tilfælde er det selskab, der har foretaget installationen, forpligtet til at rette fejlen fra medarbejderne.

Hvad er den maksimale tilladte mængde af "sagging"?

Hvis spørgsmålet om hvorfor strækloftet ligger under lysekronen, vil mesteren, der installerede loftet, sige, at det er "helt normalt" - tror ikke på det.

Der er en standard introduceret af BARRISOL - en af ​​de mest kendte virksomheder, der producerer PVC lofter, det accepteres over hele verden. Mængden af ​​sagging kan være 1% af størrelsen på lærredets diagonale. I tilfælde af overskridelse af denne 1% er udøveren derfor forpligtet til at fjerne slakken, da det netop skyldes en fejl under installationen.

Det er sandsynligt, at installatøren simpelthen ikke advarede dig om, at loftet du har er for stort, og det ville være rart at gøre det ikke fra et solidt lærred, men fra flere.

Stretch suspended ceiling, hvad er årsagen?

Jeg starter med det samme med et billede

I den normale tilstand strækkes lærredet perfekt. Fastgørelse af lysekronen går ikke glip af det.

Slackloft når 6-8 cm, eller endnu mere (målt fra niveauet af kabinettet mod væggen og i midten)
Nu vil jeg forsøge at forklare med ord:
1) Problemet er "flydende". Første gang var der en slap i loftet den 31. december. Men i et par uger trak loftet sig. I dag er her besværet igen
2) da jeg så det for første gang - skruede jeg af lysekronen (naboerne troede det var oversvømmet) - jeg følte kold luft, der kom ud af lysekronens hul - det blæste fra loftet!
3) huset er monolitisk, facadevægge af nogle blokke med skumbolde, mod mursten udenfor. Slutningen af ​​den monolitiske plade går ud og er ikke isoleret.
4) Dette problem observeres i to værelser, begge værelser overser den ene side af huset. 18. sal. I aften var en meget stærk vind.
Køkkenet går også til denne side af huset, også et ophængt loft, men der er ingen sådanne problemer (selvom køkkenområdet er mindre end området af værelserne)

Hvorfor sådan problemer kunne ske. Er der nogen der kommer på tværs af sager som at helbrede?

Det andet tilfælde + dagens vind fører til følgende tankegang: Et hul dannet mellem gadevæggen og loftet. Det blæser luft fra gaden, luften har ingen steder at gå, loftet er oppustet.

Hvorfor sænker det nedhængte loft?

Stræklofter er lavet på basis af filmråmaterialer og højstyrkevinyl. Det adskiller sig i den lille vægt, en subtilitet af en klud, giver mulighed for at udføre ideer om kompleksitet. På trods af filmens øgede styrke står mange over for forskellige problemer efter installation af et nyt loft. En af dem er sugende lærred.

Bestem årsagerne

Hvis loftet efter installationen sank med 1%, er dette ikke en defekt. I dette tilfælde skal man huske på, at det ikke kan være ideelt selv på grund af påvirkning på internettet af sin egen vægt. Jo større området i rummet er, desto stærkere er forskellene mellem niveauerne. Hvis området af lærredet er lille, vil spændingen være mindre mærkbar.

I første omgang skal du grundigt overveje alle teoretisk mulige problemer, der måtte opstå efter installation af loftet. En kompetent tilgang til erhvervslivet vil undgå dyre installation, samt spare tid.

Der er flere større fejl, der oftest opstår under installationen. Overvej de vigtigste:

Forkert installation

Det er nødvendigt at kontrollere, hvor stramt baguetten er mod væggen. Måske ligger problemet netop i dette. Hvis loftets zone er forholdsvis lille, er et hul på 2 cm tilstrækkeligt til at overveje loftet. En sådan sag kan forekomme på grund af ukorrekt installation eller brug af utilstrækkelige vægbeslag.

Ofte på grund af den uagtsomme holdning af herrerne til kvaliteten af ​​arbejdet, kan dowelsne måske ikke passe fast i vægens løse fundament. Løsningen er at bruge længere dowels eller søge efter en holdbar del af væggen.

Årsagen til sagging er ofte plaster, der falder fra en skrøbelig mur på et strakt lærred. For at løse ovenstående problem skal du kontakte eksperterne. Uden demontering i denne situation kan ikke gøre. For at fjerne gipsfragmenterne skal du fjerne en del af filmen eller hele lærredet. På anden måde kan dette problem ikke løses.

Ustabil Baguette Fastening

Det er vigtigt at huske om forstærkningen af ​​rammen af ​​strukturen på niveauet for fastgørelse af baguetten, hvis monteringen af ​​loftet er lavet til en gipspladekasse. Strækloft påvirker gipspladerne, hvoraf pladen kan bryde eller blive delvist revet fra overfladen.

Det er ikke nødvendigt at montere materialet på bunden, hvilket kan forårsage skade.

Dårligt grundlag forberedelse

Ofte står kunderne for uretfærdig forberedelse af basen. Strækloft skjuler støv, men det betyder ikke, at overfladen ikke skal rengøres fra støt og rester af gips.

Udover nivellering er det nødvendigt at styrke overfladen med en primer. Hvis dette ikke er gjort, vil stykker af gips over tid falde på strækloftets lærred.

oversvømmelser

Hvis du bor i et multi-level hus, kan årsagen til sagging være en banal vandlækage. Kør din håndflade over loftet: Hvis du føler dig tung vægt og rindende vand ved hånden, er problemet lækage. Vand kan danne en bump eller en boble. I dette tilfælde sænket loft synligt for det blotte øje.

Forsøg ikke at gennembore boblen, glatte det med improviserede midler, destillere vandet under lærredet i retning af hullet til lampen.

Størrelsen af ​​boblen afhænger af materialets tæthed.

Du kan selv forsøge at løse problemet. De-energize beboelsesrummet. Fjern lampen og prøv at estimere volumenet af væske, se inde i loftet. Brug en stige eller en stabil støtte. Hvis der er for meget væske, brug en slange. Kør den ene ende af slangen under lærredet, sænk den anden ende i den forberedte beholder.

Selvdræning garanterer ikke, at loftet vender tilbage til det originale perfekte udseende (undtagen stoffets lysdækkende loft). Du bør ikke forsøge at udjævne folderne. Det er ikke muligt at klare dig selv her: Du skal invitere specialister. Den rigtige løsning er at opvarme loftet med en varmepistol, som bruges under den indledende installation.

Trykfald og manglende tæthed

Hvis du bor i et privat hus, kan loftet sakke, og efter et stykke bliver det glat. Årsagen til dette er trykfaldet. Lerret kan svulme fra en konstant luftstrøm, som for eksempel kan komme fra et åbent vindue.

Det skal huskes, at luften ikke må cirkulere mellem hovedloftet og panelet.

Temperatur eksponering

De fleste fabrikanter hævder, at strækloftet ikke er udsat for deformation på grund af temperaturændringer. Det er desværre ikke altid tilfældet. Hvis temperaturen i rummet stiger kraftigt, kan det medføre en ret alvorlig deformation af materialet. For eksempel kan det strække sig over hele området, hvilket i sidste ende vil kræve demontering.

En mærkbar temperaturfald har ingen signifikant effekt. Den konstante lave temperatur kan dog føre til kompression og film og udbrud af revner.

Hvis der er et problem med at sænke loftet, er der flere måder ud af en ubehagelig situation.

Garanti tilfælde

Garantien fungerer kun, når du har kontaktet entreprenørens valg klogt. Anerkendte organisationer skal underskrive en aftale med dig, der angiver alle garantisager ved reparation. Sænkning af loftet er en temmelig hyppig forekomst, som virksomheden skal håndtere på egen regning. En sådan vej ud af situationen med hængende strækloft vil være den mest optimale.

Hvis du ikke har underskrevet en aftale med organisationen før byggesætningen, skal du være forberedt på, at virksomheden kan afvise garantireparationer. I dette tilfælde skal du kontakte et tredjepartsfirma eller foretage demontering af loftet med egne hænder. Bemærk venligst, at demonteringsproceduren er ret kompliceret i udførelsen, det er vigtigt at være sikker på dine evner og at slippe af med at lægge ekstremt omhyggeligt.

Uafhængig korrektion af fejl

For at løse problemet selv, skal du forstå præcis, hvordan lærredet er vedhæftet. Så skal du tænke over, hvilken slags tilbagetrækning du har brug for: helt eller delvis. Nogle gange er fuldstændig demontering valgfri, det er nok at bruge åbninger til lamper.

 • Cam mount. I dette tilfælde skal du bruge en særlig del - en bevægelig cam. Dette er et selvklip, som trækker og trækker filmen. For at adskille loftet skal du have en trowel, der bruges til at klemme den bevægelige cam og forsigtigt trække lærredet ud under den.
 • Harpoon mount. I denne form for fastgørelse kan duken kantes rundt om omkredsen. I dette tilfælde er loftet underlagt minimal risiko, når man forsøger at demontere. Det vil være nemt at trække efter at løse problemet.
 • Wedge mount. Kilen er monteret i baguettesporet med en forglidende loftsfilm. En sokkel er monteret på toppen, som bruges til indretning og forstærket kile fastspænding. At demontere loftet med denne mount er ret nemt.

Ovennævnte typer fastgørelsesanordninger overvejes i tilfælde af fuldstændig demontering.

For at fjerne små defekter i overlapningen er det værd at overveje andre metoder:

 • Indsnit. Til små stykker (højst 2 cm) kan du bruge tape eller lim. I dette tilfælde er hovedmålet at forhindre yderligere spredning af defekten. Til store udskæringer ved hjælp af glasfiber, som er ret enkle at bruge.
 • Patch. Du kan bruge plaster. Ved påføring er det nødvendigt at bruge det materiale, hvoraf filmen er lavet. Dette gøres for at undgå farvekontrast. Hvis du vil have plænen til at se pænt ud, skal du sætte den på bagsiden af ​​overfladen. Ofte er en god løsning at installere en lysarmatur på et beskadiget fragment.
 • Sammenbruddet af sømmen er en af ​​de mest ubehagelige øjeblikke, når man suger strækloftet. I sådanne tilfælde anbefales det at kontakte det firma, der installerede loftet på trods af det forholdsvis lille område af fejlen. Derfor anbefales det stærkt at henvende sig til spørgsmålet om at vælge et firma klogt, læse anmeldelser, lytte til mund til mund om kvaliteten af ​​dækningen og erfaringerne fra mestrene. Den tid, der søges efter en rigtig god organisation, vil spare dig for nerver og penge.

En vigtig rolle er spillet ved valget af ordentlig pleje af dit loft. Du behøver ikke meget handling. Du skal bruge et rengøringsmiddel og en blød svamp. Vaskemiddelet skal være forsigtigt, og under alle omstændigheder må du ikke bruge stoffer til at rengøre badeværelset og keramikens vægge (du risikerer at ridse overfladen).

Brug ikke børster, da selv den blødeste villi kan rive en bane. Når du gnider overfladen, skal du ikke trykke på loftmaterialet.

Installation af hævede lofter med deres hænder er kompliceret. På trods af de konstant forbedrede teknologier og kvaliteten af ​​de fremstillede materialer kræver installationen af ​​loftet en omhyggelig og forsigtig indstilling. Når selvinstallation altid er faren for beskadigelse af loftet, skær film, ujævnt overlappende (forskelligt i højden). Specialisternes specialisering i installationen er også vigtig.

Se nedenfor for et eksempel på stræk loft reparation.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Stræklofter: en gennemgang af årsagerne og procedurerne

Det stilfulde udseende af stræklofter gør dem til den mest populære mulighed for efterbehandling af lejligheder og private huse. Glat jævn lærred kan forvandle ethvert værelse og gøre det til et hyggeligt hjørne, hvor det er behageligt at tilbringe fritiden sammen med familie og venner. Ofte står brugerne imidlertid overfor et uventet problem: Slagende lærred.

Skal det nedhængte loft sænke? Hvad er den tilladte sag af strækloftet? Hvad kunne der være grundene til, at lærredet sank? Sådan løser du problemet uden store finansielle udgifter? Skal jeg genoprette reparationen? Lignende spørgsmål med ledsagende billeder er ikke ualmindelige på internettet. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive hvorfor strækloftet er og hvad der skal gøres for at bringe det tilbage til sit tidligere udseende.

Tilladt sagging - hvad er det?

Strukturelt er ethvert strækloft et lærred (stof eller PVC), der er fastgjort til baguetteprofilen. Profilen er monteret rundt om væggenes omkreds i en vis afstand (op til 10 cm) fra hovedloftet. Efter fastgørelsen af ​​filmen på baguetten opvarmes den af ​​en varmepistol. Ændring af temperaturtilstanden giver det ønskede spændingsniveau, på grund af hvilket overfladen af ​​loftet får sin signatur glat og jævnt udseende.

Ved første øjekast er alt simpelt og klart. Hvor kommer slacks fra?

Ligesom ethvert andet efterbehandlingsmateriale har lærredet sin egen vægt. Du kan bekræfte dette ved at samle en filmrulle, hvorfra du planlægger at lave et smukt strækloft. Da lærredet kun er fastgjort til baguetten ved kanterne og ikke understøttes af noget i midten, over tid er det under sin egen vægt.

Kvaliteten af ​​lærredet spiller praktisk taget ikke stor rolle: selv den mest elite og dyre film er ikke forsikret mod en sådan "forlegenhed".

Det skal dog bemærkes, at der er en norm for tilladt sag uanset typen af ​​film og design i stretch-stoffet. Det er ikke mere end 1% af den længste diagonal af den spændte bane.

For eksempel, hvis filmens areal er 20 kvadratmeter, bør dens tilladte sag under sin egen vægt ikke overstige 0,4 cm.

Sådan sagging er næsten ubetydelig og ødelægger ikke det samlede udseende af interiøret.

Skulle være bekymret i tilfælde af, at lærredet sænker en velmærkede boble. For at eliminere denne mangel skal du først afgøre, hvorfor det hævede loft dækker - det vil give dig mulighed for at vælge den bedste måde at løse problemet på.

Det er vigtigt! Skynd dig ikke for at gennembore eller fordybe den dannede "boble" - så du risikerer permanent at beskadige stoffet. Vi anbefaler, at du ringer til specialister, der vil finde årsagen til sagging, professionelt fjerne den og returnere loftet til dit originale udseende.

Hvorfor slap suspenderet loft?

Der er flere grunde, der fører til at sænke lærredens strækloft. Dette er en dårlig kvalitet af profilen, slap fra vandet, skrøbelige vægge, brugen af ​​en gipsvægskasse som understøtningsstruktur, fragmenter af hovedloft og luft i loftloftet.

Dårlig profilmontering

Hvis du bemærker, at lærredet på dit strækloft har sanket for 5 eller flere centimeter, skal du kontrollere den profil, som filmen er fastgjort til. Som regel svækkes spændingen, når der er dannet et mellemrum mellem monteringspladen og hovedloftet eller væggen.

Årsagen til hullets udseende er dårlig installationsprofil, lavet af en ikke-professionel. Baguetten kan også bevæge sig væk fra vægoverfladen på grund af brugen af ​​fastgørelsesmaterialer, som ikke er egnede til konstruktioner af denne type (for store eller for små ankerbolte, dowels).

Et mellemrum på 2 cm mellem monteringspladen og væggen fører til en svækkelse af spændingen og lærredet mærkbart.

Vand sagging

En af fordelene ved PVC-stof er dens vandmodstand. På trods af dets styrke har filmen en elastik, der gør det muligt for nettet at synke under tredjeparts vægt. En kvadratmeter af en web strækket over en profil kan modstå en fysisk belastning svarende til 50 kg uden deformation. Virksomheder med speciale i installation af stræklofter bruger denne ejendom som et vellykket reklameflyt.

Har dine naboer problemer med VVS? Du behøver ikke bekymre dig om beskadigede møbler og gulve! Vand, der har trængt ind i din lejlighed gennem loftet, akkumuleres i loftet mellem lofterne, ikke at kunne sive gennem lærredet. For at returnere lærredet til den tidligere elasticitet, behøver du kun at dræne vandet fra strækloftet og trække lærredet igen.

Efter at have bemærket, at din ideelt glatte lærred "pouted", forsigtigt kør din hånd i stedet for sagging. Du vil føle vandet på den karakteristiske rullende. Hvis dine hængende lofter sænker vand, skal du ikke skynde dig for at slippe af med det selv. Det er bedre at ringe til specialister og give dem mulighed for at løse dette problem.

Det er vigtigt! Hvis du finder en slap fra vandet, skal du straks slukke for det berørte område. Dette vil undgå kortslutning i tilfælde af at vand kommer i kontakt med ledningerne.

Svage vægge

Sugning af stræklofter på grund af skrøbelige vægge er ret sjældne. Dette sker, når væggene i et rum er lavet af smuldrende materiale. I processen med at bore huller til fastgørelseselementer, bryder klumper væk fra vægoverfladen. På grund af dette viser hullet sig for bredt, og fastgørelserne i det holder ikke godt.

Desuden kan ødelæggelsen af ​​væggen fortsætte efter installationen af ​​lærredet. Vægten af ​​filmen og dens spænding "pull" fastgørelseselementer, hvilket fører til adskillelse af byggematerialet og tab af hardware.

Brug en drywall-boks

Gipspladekonstruktioner er bekvemme på grund af sin perfekt flade overflade, enkel installation og lav vægt. Gipsvæg har dog en stor ulempe: det bryder let under træning. Dette bør overvejes, når man planlægger installation af et strækloft på en skillevæg eller en kasse af dette materiale.

Hvis fastgørelsespunkterne på monteringspladen til kanalen ikke forstærkes, kan vægten af ​​strækloftet og dets spænding i sidste ende føre til dannelse af revner i gipsvæggen. Derefter øges revnerne og gipsvæg bryder. Strukturens integritet er brudt som følge heraf filmfilen.

Vraget af hovedloftet

Installation af stræklofter i husene i den gamle bygning skal udføres, idet man tidligere har kontrolleret hovedloftet. Om nødvendigt skal den være yderligere primet: dette undgår at falde på lærredstykker af exfolieret gips, helvedesild eller lime.

Sugning af lærredet på grund af snavs, der brød væk fra hovedloftet, er ret let at identificere. Kør din hånd over filmen i stedet for sagging - hvis det skyldes fremmedlegemer, vil du føle det.

Luft i loftrummet

Tværtimod sænker det nedhængte loft fra luften, der cirkulerer i rummet. Dette kan forekomme konstant eller være periodisk.

I det første tilfælde er årsagen til sagning luftstrømmen, som strømmer ind i mellemrummet gennem hullerne mellem væggene og loftet eller gennem en revne i facadevæggen. Luften, der falder mellem lærredet og bundloftet, har ikke mulighed for at gå udenfor, akkumulerer og strækker filmen under lysekronen. Som et resultat dannes en mærkbar slap. Hvis du omhyggeligt fjerner lysekronen, bliver den akkumulerede luft frigivet gennem hullet.

I det andet tilfælde strækker lærredet fra luften ind gennem hullerne i loftet, men det strækkes, hvis du åbner et vindue eller en balkon. En sådan vekselvirkning forveksler ofte lejlighedsejerne, og de tillader dem ikke at fastslå årsagen til slakken.

Hvordan går loftet tilbage til det oprindelige udseende?

Uanset årsagen til lærredets afdækning er det værd at kun gøre det alene, hvis du har evnen til at arbejde med stretchlofter. Ellers risikerer du at beskadige filmen og bruge penge på køb og installation af et nyt lærred.

Livslængden af ​​PVC-film er ret stor, så løsningen på problemet med sagging bør overlades til fagfolk. Dette gør det muligt for strækloftet at returnere et stilfuldt blik uden ekstra omkostninger.

 • Hvis lærredet skyldes dårlig monteret profil, udfører mesteren demontering af lærredet med højre side. Fastgørelser fjernes, i deres sted er installeret hardware, i overensstemmelse med deres egenskaber, der er egnede til opførelse af en baguette. Herefter udføres filmspændingen.
 • Hvis lofter lofter fra vand, skal du først slukke for strømmen. Under ingen omstændigheder må du gennembryde lærredet for at dræne vandet. Under væskens vægt omkring et lille hul revner øjeblikkeligt, der ødelægger filmens udseende. Væsken kan trækkes tilbage på to måder: Tøm den gennem hullet i lærredet under armaturet, eller demonter en del af lærredet og hæld vand gennem den åbne kant. Inden du installerer filmen tilbage, skal du tørre lærredet og hovedloftet korrekt.
 • Hvis årsagen til sagging er svage vægge, så kan problemet løses ved yderligere at styrke hullerne til fastgørelsesanordninger. For at gøre dette, demonteres lærred og baguette. Afhængig af egenskaberne af det materiale, hvorfra væggene er lavet, og strækloftets størrelse, skal du bruge en kork af træ, cement, ekspansionsstik osv. Monteringsbjælken er monteret på forstærkede huller, hvorefter banen er spændt.
 • Hvis der er en sagging af lærredet fastgjort på tørvægsboksen, vil demontering af hele strukturen og styrkelsen af ​​baguettes fastgørelsespunkter hjælpe. Sektionerne af kassen med revner og chips skal erstattes med nye ark.
 • Hvis filmen strækkes af fragmenter af gammelt gips, stykker af helvedesild eller kalk, afbrudt fra bundloftet, kan du fjerne dem ved forsigtigt at fjerne strækloftet. Overfladen af ​​hovedloftet rengøres fra den gamle belægning og primeres. Du kan vende tilbage til webstedet, når primeren tørrer ordentligt.
 • Hvis det hængende loft ligger fra luften, ville den bedste løsning på problemet være at forsegle hullerne på vægge og gulvets ledd. Filmen er demonteret, og så søg efter revner. De fundne revner er forseglet med hermetiske materialer (byggeskum, cementmørtel osv.) Og får lov at tørre. Under installationen af ​​filmen anbefales det at installere en lille ventilationsgitter (eller flere), som giver luftcirkulation i interceilrummet. Til salg er der kompakte modeller, der kan placeres i hjørnerne af strækloftet eller gemme sig bag gardiner.

Endelig deler vi med dig et lille trick. For at holde strækloftet i et stort rum, der ikke er under vægt, bruger fagfolk monteringsprofiler, der opdeler rummet i flere rektangulære sektorer.

For hver sektor er et separat lærred spændt, og leddene er maskeret med et specielt smalt bånd. Ved hjælp af denne teknik kan du oprette et loft med et originalt design eller zoneinddeling et værelse uden frygt for sagging.

Problemer med ejerne af stræklofter

Stræklofterne adskiller sig i en række fordele fra andre muligheder for afslutning af lokalet, hvilket gør mange kunder opmærksom på denne mulighed. I øjeblikket er de den bedste løsning, der perfekt supplerer rummet, lavet i enhver stil. Udvalget af virksomheder, der sælger og installerer materialer, har et stort udvalg af produkter, som giver dig mulighed for at skabe det perfekte interiør, som svarer til kundernes ønsker. På grund af efterspørgslen efter produkter er produkter af forskellig kvalitet på markedet, hvilket medfører, at nogle lofter mister deres attraktive udseende nogle gange efter installationen. Hvad er årsagen: med dårlig kvalitet på lærredet, forkert installation eller måske med uhensigtsmæssig pleje af overfladen? At forstå dette vil hjælpe dette materiale, for så vil vi diskutere de faktiske problemer, som nogle ejere står over for efter at have installeret et dekorativt lærred.

Ofte stillede spørgsmål til specialister

Hver kunde ønsker at bruge pengene til at få fremragende produktkvalitet og ydeevne. Men ikke altid vores forventninger er sande. Og her taler vi ikke kun om materiale af dårlig kvalitet eller andre fejl fra fabrikanter og fagfolk, der har udført installationen af ​​loftet. Med fejl, der vil blive diskuteret yderligere, kan alle køberne stå overfor helt.

Svar på disse spørgsmål vil mange kunder høre:

 1. Hvorfor vises stød og andre mærker på strækloftet? Dette kan være en fejl under installationen. Under installationen kan det ujævne substrat holde fast i nettet. Det er let at kontrollere. Når du berører problemområdet med fingrene, kan du mærke den karakteristiske forsegling.
 2. Hvorfor vises striber på strækloftet? Dette er også en fejl hos herrene under installationen. Udseendet af bånd på lærredet indikerer overophedning eller underopvarmning. Installationsteknologien kan også brydes, fordi den matte lærred og satin skal genopfyldes i en cirkel. Kun ved at skabe spænding kan du slippe af med bølgerne, som senere bliver til karakteristiske bands.
 3. Hvorfor falder det nedhængte loft under lysekronen? Dette kan ske i værelser med et stort område. I sådanne rum anbefaler eksperter at købe mere end et stykke lærred, men at vælge flere stykker af efterbehandling.

At vælge et ansvarligt firma, der beskæftiger sig med produktion og installation af dekorative malerier, kan ejere af lokaliteter undgå sådanne problemer.

Ikke mindre presserende problem

Spekulerer på, hvorfor strækloftet knækker? Afgør årsagen til de karakteristiske lyde afhængigt af deres frekvens. Hvis knitting forekommer sjældent, så er dette en indikator for forkert overfladebehandling. Hvis der høres lyde regelmæssigt, er der sandsynligvis en fejl under installationen. Men en præcis konklusion kan kun gives af en specialist efter en inspektion af objektet.

Faktisk kan årsagerne til sådanne lyde være masse. Derfor klikker det nedhængte loft:

 • der er overtrædelser, når du installerer profilen
 • lav kvalitet installation af en klud er lavet;
 • temperaturfald observeres. Dette ses ofte i gangen, når døren til gaden åbner om vinteren;
 • der er en ændring i fugtighed i lokalet, dette er karakteristisk for køkkenet eller badeværelset;
 • luft kan komme ind i kløften mellem betonloftet og lærredet, hvilket er meget sandsynligt, når revner dannes
 • der var kakerlakker, gnavere.

Desuden kan årsagen til torsk ikke kun være i fastgørelseselementerne eller i selve lærredet. Nogle gange udsender disse lyde vægge, som profiler er knyttet til. Dette sker ofte i gamle huse.

Alle forstår, at et korrekt installeret design ikke burde gøre nogen lyde, derfor for at slippe af med problemet, skal du gøre en masse indsats. Hvis dette skyldes en krænkelse af installationsteknologien, skal du kontakte det firma, der udførte arbejdet, eller til en anden organisation, der har specialiseret sig i dette problem. Men i det andet tilfælde skal det forstås, at arbejdet skal betales fuldt ud. Husk på, at det ikke er sandsynligt, at en ikke-professionel vil klare dette problem, så det er bedst at ikke eksperimentere.

Hvis årsagen til udseendet af sådanne lyde er en skarp ændring i rumtemperaturen eller fugtighedsniveauet, skal ejerne være bekendt med funktionerne ved vedligeholdelse og drift af sådanne lofter.

Et andet problem er sagging eller stikker til loftet på lærredet.

Dette sker ofte både i lejligheder og i private huse, mens årsagen til dette fænomen i de fleste tilfælde er det samme. Hvorfor strammer loftet til loftet eller svulmer? Mange ejere af lokalerne, der står over for et lignende problem, mener, at fejlen i dette tilfælde ligger hos det firma, der gennemførte installationen. Dette er en forkert mening.

Hvert lærred kan være genstand for sådanne deformationer. I dette tilfælde sker dette ikke kun med PVC-film, men også med en stofversion, som normalt er mere strakt strakt og kan passere gennem luftmasserne.

Hvorfor slap suspenderet loft? Det er et blødt lærred, som kan ændre udseende, når det påvirkes af forskellige fænomener, f.eks. At trykke på en hånd, blæser en vind eller lækker vand.

Når problemet er præcis vinden, så viser strækloftet hvor luftmasserne styres i et bestemt rum. Her straks spørgsmålet brygger, hvor de kommer fra i stuen. Når du åbner døren til balkonen eller til landingen i rummet får en strøm af luft. Derfor er det nedhængte loft slap og derefter strakt.

Et sådant problem kan forekomme indendørs. På hvilken måde? Dette sker ofte i boliger, hvor bygningen af ​​huset er lavet dårligt, herunder hvor der er dårlig forsegling af gulvene mellem gulvene. I nutiden mellem brædderne og panelgabet får vinden.

Et lignende problem kan løses ved at forsegle hullerne, men det gøres normalt før loftet er installeret. Hvis lærredet allerede er placeret, kan du bruge specielle ventilationsgitter. Vindstrøm er en af ​​hovedårsagerne til at strække loftet.

Årsager til hævning af loftet

Problemer med hævede lofter kan virkelig være meget, og de er meget forskellige. Den primære vanskelighed, som ofte sker med denne metode til afslutning af lokalerne, er sagen af ​​et sådant design. Denne fejl opstår på grund af en række årsager. For at eliminere det skal man først bestemme, hvad der forårsagede loftet til sag, først efter det vil det være muligt at tage radikale handlinger.

Årsager til hævning af loftet

 1. Baguette begyndte at bevæge sig væk fra væggen eller fra loftet til loftet (hvis det blev holdt på det). I denne henseende er det straks efter defekten opdaget, at det er nødvendigt at kontrollere, hvor tæt dette produkt støder op til basen. Hvis rummet ikke er for stort, vil et par centimeter mellem profilen og bunden være tilstrækkelig til, at sagen bliver synlig med det blotte øje;
 2. Lavt vægstyrke. Ved installation blev huller boret i væggene på nogen måde. Overfladen kan begynde at farve eller smuldre. På dette grundlag holder dowelsne praktisk talt ikke, og dette affald kan også smuldre på selve filmen, hvilket er et strækloft;
 3. Hvis loftet var fastgjort til gipsvægskonstruktionen, kan der forekomme sag, hvis der ikke blev observeret nogen forstærkning i baguettefastgørelsens område. Hvis gipspladen ikke er sikret korrekt, vil filmspændingsstyrken begynde at påvirke den. Dette kan i sidste ende føre til brud på materialet og løsne det fra resten;

Kan loftet afhænge af temperaturen?

Fabrikanter siger, at loftet ikke bør sænke under indflydelse af temperaturfald. Men de præciserer ofte, at denne proces stadig foregår, men det er strengt i overensstemmelse med reguleringsdokumentationen og er gyldig.

Det er desværre ikke altid tilfældet. Hvis rumtemperaturen stiger ret pludseligt, så vil sankningen overholdes meget alvorligt. Desuden er der endda en mulighed for, at lærredet vil svække helt. Dette vil medføre, at loftet simpelthen taber sit attraktive udseende og skal udskiftes.

Fejl ved installation af strækloftet

Således at strækloftets design var den mest holdbare, er det ønskeligt ikke at tillade et øjeblik, hvor en luftmasse cirkulerer mellem hovedloftet og strækningen. Denne mangel vil blive forbundet direkte med installationsprocessen, det vil sige, at specialisterne ikke gjorde designet så lufttæt som muligt, og der blev dannet et udkast, og i de fleste tilfælde vil det være med temperaturfald.

Som et resultat bliver lærredet meget hurtigt ubrugeligt og skal udskiftes helt. Hertil kommer, at loftet, som allerede nævnt, skyldes rammebetingelser af dårlig kvalitet, som senere vil ligge bag væggen og skabe spænding i spændingen. Dette vil få produktet til at sænke.

DIY reparation

Hvis loftet er lavet af stofmaterialer eller PVC-film, kan du nemt slippe af med at sænke dig selv. Den nemmeste måde at fjerne en sådan defekt som lækage og ophobning af vand på loftets overflade. I dette tilfælde kan loftets integritet bevares fuldt ud. Dræn vand i dette tilfælde på to måder:

 1. Gennem hullet, hvor lampen er indsat;

For at dræne vandet gennem hullet under lampen skal du først fjerne denne lysarmatur. Derefter trækkes der en slange der og pumpes forsigtigt ud af det samlede vand. Hvis der ikke er armaturer på loftet, eller der er simpelthen en lysekrone installeret der, som i de fleste tilfælde ikke er meget let at fjerne, så er der endnu en vej ud - klik ud for kanten og lad vandet gå gennem det.

Derefter tørres filmen, som er et loft, grundigt tørret, vender tilbage og forsvares forsigtigt med en hårtørrer. Efter en lignende operation er afsluttet, vil loftet tage på sit oprindelige udseende.

På trods af al sin styrke kan strækloftet ikke modstå belastningen selv fra vand. Dette sker i to tilfælde:

 1. Der var et gennembrud varmt VVS. Som et resultat opvarmer vandet filmen, som bliver mindre elastisk med stigende temperatur;
 2. Hvis loftet har for højt en belastning - mere end en centner pr. Kvadratmeter.

Det er dog værd at bemærke, at denne metode kun vil være egnet, hvis vandet var rent. Hvis de imidlertid ikke indeholder nogen mekaniske urenheder, skal de helt fjerne lærredet, vaske det, tørre det grundigt og returnere det til dets sted. Ca. det samme kan siges om andre tilfælde af loftslag.

Tips fra erfarne håndværkere

Specialister, der er involveret i produktion og installation af lofter, anbefaler ikke at udføre reparationsarbejde i forbindelse med eliminering af mangler af forskellig art uafhængigt. Faktum er, at en person, der ikke har erfaring med at arbejde med lignende produkter, sandsynligvis ikke vil kunne foretage en kvalitetsreparation. Som følge heraf vil denne tilgang føre til, at det nedhængte loft simpelthen bliver værdiløst, og du bliver nødt til at købe et nyt lærred.

Hvad skal man gøre hvis man oversvømmede et værelse med et strækloft?

Denne form for reparationsarbejde er helt i stand til selv for en uerfaren person, som herren siger. Faktum er, at her er det kun nødvendigt at dræne vandet, hvorefter loftet får det samme attraktive udseende. Der er dog en lille undtagelse. Især hvis vand kommer på overfladen af ​​stofloftet, vil det ikke være muligt at fjerne mørke pletter selv ved fjernelse fra overfladen af ​​materialet. Faktum er, at vand trænger dybt ind i vævets struktur og forårsager mørkningen. Fjernelse af yderligere datapunkter er ikke muligt.

Alt arbejde i forbindelse med fjernelse af vand fra under loftet skal ske af to personer: Den første person skal trække lærredet og opsamle væsken i dette område, så den danner en lille pølse. Den anden på dette tidspunkt sætter i en pølse en slange af lille diameter, hvor den anden ende dirigerer ind i skovlen.

Det er meget vigtigt i dette tilfælde at fjerne konsekvenserne så hurtigt som muligt. I dette tilfælde vil luftfugtigheden under loftet meget hurtigt vende tilbage til det normale, og det vil igen ikke tillade skimmelsvamp eller svampe. Når vandet er drænet, vender loftet tilbage til stedet, og som nævnt ovenfor opvarmes forsigtigt.

Separationen af ​​baguetten sker i de fleste tilfælde på grund af ukorrekt installation af hele strukturen eller for svage vægge. Faktum er, at for stoflofter af sømløs type skal der ydes yderligere forstærkning, som ofte forsømmes af herrer. Her er det bedre ikke at forsøge at reparere defekten alene, men at ringe til mesteren, da det er nødvendigt at fjerne hele lærredet helt og installere afstandsstykker rundt om rummets omkreds, så baguetten ikke bevæger sig andre steder.

Hvad slags sagging kan fjernes, og skal det gøres uafhængigt?

I princippet, som nævnt ovenfor, er slagning af enhver art ret tilgængelig til elimination, men det vil ikke altid fungere med egne hænder.

Reparation af stræklofter er en ret følsom sag, så du bør nærme det så forsigtigt som muligt, og det er bedre at stole på fagfolk helt og holdent.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Årsager til slække spændingsloft

Fremragende dekorative egenskaber ved stræklofter kan skjule mange fejl, men i nogle tilfælde sker det, at loftet begynder at sænke. For at finde ud af hvorfor strækloftet er og hvordan man kan slippe af med konsekvenserne, skal man kende den nøjagtige årsag til problemet.

De væsentligste grunde til, at slack suspenderet loft kan kaldes:

 • dårlig installation, som følge af, at fastgørelseselementerne blev revet af
 • sammenbruddet af en del af loftet (kalk, helvedesild, stykker af loft);
 • oversvømmelsen af ​​naboer fra de øverste etager
 • ukorrekt formet ventilation, hvilket får filmen til at "blæse".

Skader på lofter på grund af dårlig installation

Lav kvalitet bør kaldes enhver installation, hvor der er eller er dannet under driften af ​​sådanne fejl som:

 • færdig afmontering af en del af bjerget fra væggen under drift (indikerer forkert valgte fastgørelsesanordninger);
 • huller mellem fastgørelseselementer og væggen (årsagerne kan være vægternes lave styrke, installation på gipsplader)
 • brud på dockingsømmer af stræklofter (tegn på brud på teknologi ved limning af stoffer)
 • Slack loftsspænding efter montering mere end 1% af længden af ​​loftets diagonale (utilstrækkeligt strækket lærred er ofte årsagen til manglen);
 • ridser og skade på stoffet i strækloftet (hovedårsagen er uagtsomhed ved arbejde).

I et af ovenstående tilfælde skal du indgive et krav til installatører og kræve udskiftning eller reparation af loftet på deres bekostning. I de fleste tilfælde vil organisationer, der værdsætter deres ry, hurtigt fjerne de problemer, der er opstået, og hvis de er umulige, vil de returnere de penge, der bruges til installation.

Loftsløshed på grund af ydre påvirkninger

Under drift kan en strækning af strækloftet dannes af årsager uafhængige af installatørerne. Ejeren bliver nødt til at undre sig over hvad man skal gøre, hvordan man fjerner konsekvenserne, samtidig med at man opretholder det dyre design og genopretter sit udseende.

Oversvømmelse naboer ovenfor

En af grundene til at svække strækloftet kan oversvømmes med vand. Lofter lavet af PVC-film, samtidig med at han akkumulerer det indkommende vand og bøjer ind i rummet, der danner en stor vandboble. Den kendsgerning, at loftet har sænket sig under vandets vægt, men samtidig er alle fastgørelser på plads, tyder på en god kvalitet på installationen.

For at eliminere en sådan slap er det umuligt at foretage punkteringer eller nedskæringer, de vil medføre ødelæggelse af loftet og behovet for at erstatte filmen fuldstændigt. For at kunne dræne vandet uden at beskadige belægningen er det nødvendigt at fjerne armaturet og gennem de dannede huller, ved hjælp af en slange, forsigtigt dræne den akkumulerede væske.

Hvis der ikke er lamper i loftet, kan du forsigtigt fjerne fjederen fra væggen tættest på boblen og dræne vandet gennem hullet. Når vandet er drænet, vil lærredet blive strakt, så du skal genoprette den flade overflade af loftet.

For at gøre dette kan du ringe installatører med en varmepistol eller forsøge at rette fejlen selv.

En almindelig husholdnings hårtørrer, der er tændt for gennemsnitskraft, kan skabe en temperatur på ca. 70 ° C. Ved denne temperatur begynder lærredet at indgå kontrakt og genvinde sin form. Der skal sørges for, at filmen ikke overophedes, da dette vil medføre ødelæggelse af loftoverfladen.

Hvis det i slutningen af ​​arbejdet ikke var muligt at genoprette loftets flade overflade, er det nødvendigt at ringe til mesterne, måske vil de kunne spænde lærredet eller tilbyde en komplet udskiftning. I dette tilfælde skal du gaffle ud, men trøst kan være sikkerheden for resten af ​​rummet.

Ved brug af stofstræklofter kan oversvømmelse føre til overflade deformation. I dette tilfælde skal du strække stoffet igen (i tilfælde af at lærredet ikke har mistet sine dekorative egenskaber) eller helt udskifte lærredet og muligvis selv fastgørelseselementerne. I modsætning til PVC-film, vil stræklofterne ikke spare på reparationer i rummet fra virkningerne af oversvømmelser.

Lægge gulve på lærredet

En anden grund til, at loftet kan være sammenbruddet af en del af loftet, skure gips, helvedesild og lime på lærredet. For at fjerne det spredte affald skal demonteres, og sæt hele lærredet eller en del af det på plads, så det er bedst at ringe til mesterne for at undgå skader på filmen.

Når lærredet demonteres, er det nødvendigt at inspicere loftet og rense det af skrøbelige elementer for at forhindre gentagen afgivelse.

Det er uønsket at udføre installation og demontering af strækloftet, da det kan skade overfladen og tabet af dekorative egenskaber.

Temperaturforskellen i rummet og over lærredens strækloft

I tilfælde af at strækloftet faller, men der ikke kommer vand eller overlappende elementer på det, kan det skyldes, at når rummet er ventileret, dannes en temperaturforskel over og under filmen. I dette tilfælde tager loftet gradvist sin form efter et stykke tid.

For at fjerne dette problem skal du ringe guiden, som har lavet installationen for at installere ventilationssystemet. Korrekt skabt ventilation giver den samme temperatur i luften rundt om filmen og forhindrer sagning, når rummet er ventileret.

I en-etages huse eller værelser, der ligger under loftet, er en loftssag mulig på grund af den lækre forsegling af loftet, som følge af hvilken luft fra loftet går ind i rummet over filmen og skaber også en temperaturforskel.

Dette problem er noget vanskeligere at løse; du skal skabe naturlig ventilation over og under lærredet og forsegle hele gulvet. Hertil kommer, at hvis luften fra loftsrummet har en lav temperatur, kan PVC-film ødelægges, hvilket vil medføre, at det skal udskiftes helt.

Under alle omstændigheder for at eliminere problemer i forbindelse med ventilation af lofter, er det bedre at ringe til mastrene, da de som regel allerede har erfaring med at eliminere sådanne problemer.

Hvorfor slap suspenderet loft: årsagerne og løsningen

Indhold:

  • Den mest almindelige årsag til at svække spændingsstof
  • Hvordan man undgår at sænke strækloftet
  • Hvad skal man gøre, hvis det hævede loft dækker: hvordan man løser problemet
  • Hvad skal man gøre, hvis det hængende loft dækker luften: fjern myten
  • Hvad skal man gøre, hvis der er slæbt loft (video)
  • Eksempler på hængende strækloft (foto problem)

Den mest almindelige årsag til at svække spændingsstof

Den mest almindelige årsag til at sænke strækloftet anses for at være fejlen fra herrerne, når man installerer og installerer materialet i loftet. Og det er sandt, for ifølge statistikker tjener de beskæftigede arbejdstageres skyld i halvdelen af ​​sagerne.

Men tross alt er installatørerne ikke altid skyldige for at materialet falder. Derudover er der mange grunde til, at dette problem kan opstå.


Den mest populære årsag til det stramme strækloft er den lave kvalitet af de materialer, der anvendes under reparationer

Blandt disse grunde:

 • svag vægstyrke
 • Materialer af lav kvalitet, der anvendes ved installationen af ​​lærredet;
 • kondensatakkumulering under PVC-film;
 • høj temperatur i rummet
 • mekanisk beskadigelse af materialet.

For at sikre højkvalitets installation af strækstof i loftet, bør du bruge tjenesterne af højt kvalificerede specialister i denne sag.

Det er også værd at købe kun højkvalitetsmaterialer i specialiserede, velprøvede butikker.

Hvordan man undgår at sænke strækloftet

Når man vælger fagfolk, der installerer lærredet, er det under alle omstændigheder ikke nødvendigt at spare penge. Det er ret logisk, at mere kvalificerede specialister vil tage flere penge til arbejde end begyndere i denne forretning. Det er klart, at det forhold, at du ansætter en topspecialist, ikke giver nogen garanti for, at installationen bliver mere succesfuld, men det er niveauet for arbejdere, der giver stor tillid.

For at undgå problemer med strækloftet er det værd at:

 • køb kun højkvalitetsmaterialer;
 • udføre installationen med fuld overensstemmelse med instruktioner og anbefalinger fra fabrikanter af materialer;
 • ansætte kun rigtige fagfolk;
 • korrekt pleje af belægningen;
 • Før du installerer, skal du ansætte en designer for at vurdere filmens og værelsetets kompatibilitet.

  Ved at overholde disse anbefalinger får du flere garantier for, at loftet ikke svækker.

  Det er ikke nødvendigt at ansætte arbejdstagere for annoncer i aviser. Oftest tilbyder butikken, hvor produktet er købt, selv tjenester til installation af materialer.

  Hvis du nægtede butikens tjenester, er det værd at kontakte specialiserede virksomheder. De kan tilbyde installation af loftet med en garanti for en vis periode, hvilket kun er et stort plus i denne forretning.

  Hvad skal man gøre, hvis det hævede loft dækker: hvordan man løser problemet

  Først og fremmest, når du bemærker at lærredet er slap, skal du fastslå årsagen til dette problem. Kun ved at have etableret denne grund præcist kan man begynde at handle.

  Typer af sagging og hvordan man fjerner dem:

  • Oversvømmelse naboer ovenfor. I dette tilfælde laves et lille snit, således at det akkumulerede vand går gennem hullet. Derefter skal loftet strække sig selv, og sandsynligvis vil hullerne, hvis det blev gjort omhyggeligt, ikke være synlige.
  • Ruptur nær baguette. I 95% af tilfældene bliver du nødt til at erstatte hele lærredet, da det ikke er sandsynligt, at det strækker sig mere.
  • Gabet og hængende loft på ethvert andet sted. Hvis hullet ikke er meget stort, så kan det limes med glasfiber tapet eller netop syet med kapron-tråde af tilsvarende farve.
  • Sagging fra lav stuetemperatur. Hvis lofterne sænkes netop af denne grund, skal du forsøge at trække lærredet eller konstant opretholde en temperatur i rummet, hvor materiale ikke siver.

  Hvis dit budget tillader det, kan du og endda ringe til en specialist for at vurdere situationen. Han vil være i stand til præcist at bestemme årsagen og give det mest effektive råd om genoprettelsen af ​​loftet.

  Det anbefales ikke at fastslå årsagen selv, da i tilfælde af en fejl risikerer du at beskadige lofterne endnu mere. Derfor vil omkostningerne stige endnu mere.

  Ved køb af materialer eller under installationen vil du sandsynligvis blive tilbudt en garanti. De fleste problemer løses netop i garantisager.

  Hvad skal man gøre, hvis det hængende loft dækker luften: fjern myten

  Der er mange myter om det faktum, at spændingsvævet kan svække på grund af den luft der akkumuleres under PVC-folien. Faktisk kan det ikke være. Faktum er, at ved montering af filmen opvarmes den af ​​en varmepistol til den ønskede temperatur, og så bliver den, da den afkøles, strammet og tvinger således simpelthen luft ud under den.

  Luften kan ikke give så stor modstandsdygtighed over for filmen, at den ikke kan sidde fast

  Således bliver det klart, at det ikke var luften, der forårsagede loftet at sakke, men snarere det modsatte - luften kom under filmen på grund af dens sagging, men det forhindrer ikke materialet i at tage sin tidligere form.

  Hvad skal man gøre, hvis der er slæbt loft (video)

  Sugende spændingsloft - dette er ikke det værste problem, der kan ske med gulvet, og det kan løses, afhængigt af situationen. Du bør ikke opgive loftet af denne type på grund af dette problem, som med andre typer af belægninger også sker alle mulige problemer. Bare følg alle regler om pleje og installation af filmen, og du behøver ikke at tænke over, hvorfor det sagged.