At lave designelementer af loftfliser

Victoria Zhorova
At lave designelementer af loftfliser

For nylig blev jeg meget interesseret i produktion af elementer af en gruppe af loftfliser, der dækker dem med en blanding af gouache med hvid lim.

Denne oplevelse var nyttig for mig ved registrering af en musikhal til festlige arrangementer.

I min mesterklasse vil jeg fortælle dig produktionsteknologien.

- loftfliser (ikke-skum);

- maling pensel;

- maling blanding krukke med lim;

- flise klæbemiddel

Til at begynde med vælger jeg en tegning (farve), der passer mig.

Jeg forstørrer billedet til den ønskede størrelse. Jeg bruger metoden til tegning i cellen, der er kendt for mig siden barndommen.

Så oversætter jeg tegningen på flisen, idet der tages hensyn til de elementer, der kommer ud, hvilket skaber en slags flerlag.

Når alle elementerne er overført til flisen, skar jeg dem ud ved hjælp af en kontorkniv.

Jeg blander den rigtige maling med PVA lim i forholdet 1: 1 (om nødvendigt tilsæt noget vand). Det burde vise sig konsistensen af ​​flydende creme. Farve alle elementer.

Efter fuldstændig tørring samler jeg dem indbyrdes ved hjælp af fliserlim.

Disse elementer tjente mig fremragende design inden 1. september. Højde viste sig omkring 150 cm.

"Russisk birk". Mester klasse gør håndværk til gruppe rum design Jeg vil dele med dig mit håndværk til at dekorere gruppe rum. Til det arbejde vi har brug for: tråde af gul, grøn,.

Master klasse om at lave "Sun" fra skum loftet fliser Master klasse om at gøre solen fra skum loftfliser. Jeg præsenterer dig en mesterklasse om at gøre solen fra skum.

"Kite" fra loftet fliser - master klasse "Kite" fra loftet fliser. Master klasse. God dag, kære kolleger! Det er vinter og uden for vinduet minus otteogtyve,.

Master klasse. Gør nytårsdekorationer fra sneflakens loftflise I afventning af nytår fortsætter vi med at opfinde dekorationer til huset. Forbered dig på arbejde: loftfliser, papirvarer kniv, enkel.

Workshop om produktion af efterår blade fra loftet fliser. Fallende blade, faldende blade, gule blade flyver. Gul ahorn, gul bøg, Gul cirkel i solens himmel. Gul gård, gult hus. Hele jorden er gul rundt omkring.

Juledekoration fra loftfliserne til nytårsfliser er et glimrende materiale til kreativitet. Det er let at skære, det kan males og limes perfekt. Vurdering af kvalitet og evner.

At lave børnehavegrupper ved hjælp af loftsfliser i en børnehavegruppe skal konstant opdatere det rumlige udviklingsmiljø. Jeg har brugt loftsfliser i lang tid i mit arbejde.

Håndværk fra loftfliser. For nylig var jeg meget fascineret af fremstilling af håndværk fra loftfliser. Dette er et tyndt, let materiale, der er meget velegnet til kreativitet.

Gør en gruppe af loftfliser. Restaurering af birketræer i et naturligt hjørne. Vi engang indrettede vores gruppe med loftfliser. Tiden er gået, det er en skam at fjerne dem.

Icicles fra loftet fliser. Master klasse På tærsklen til det nye år står kreative lærere altid over for udsmykning af grupper, haller og andre værelser til en ferie. Nyt.

Hvilke håndværk kan laves fra resterne af loftfliser?

Efter reparationer i huset forbliver der normalt mange rester fra belægningsmaterialerne. Mange mennesker tænker på, hvor de kan bruges med fordel. Rester af tapet bruges til at indsætte over møbler, indvendige genstande eller til at lave et omslag til hjemmebagte bærbare computere. Og hvad kan der laves af loftplader lavet af skum? Nogle bruger dem som grundlag for håndværk med egne hænder.

Indstilling loftsflise håndværk

De enkleste versioner af produkter, der kan laves af skumpladefliser, er juletræsdekorationer eller vedhæng. Børn vil elske at tilbringe tid sammen med dig for at lave sådanne dekorationer. De gøres meget enkle:

 • På skumrester maler du de ønskede former: hjerter, stjerner, snefnug, små mennesker osv.
 • skære dem med kontorsaks;
 • Individuelle figurer er dekoreret eller indsat på dem ved hjælp af PVA lim tegninger, de syer dekorelementer.

I sammensætningen af ​​den maling, der anvendes til registrering af produkter fra skum, bør der ikke indbefattes acetone og andre aktive stoffer, der kan smelte skummet. Det er bedre at male håndværk fra loftet fliser med gouache, felt-tip penne eller olie maling.

Du kan lave et volumen juletræ til nytår, malerier om forskellige emner, huse, biler osv.

Billeder af loftfliser kan have forskellige størrelser og udføre mange funktioner, såsom postkort. De kan dekoreres i form af Valentine. For at gøre dette skal du skarpe pæne hjerter fra en flise og tegne dem med glitter, perler, dekorere det, lav de tilsvarende påskrifter med feltpidser. Du kan lave kort i form af en bog: skåret ud to identiske dele fra skum og tilslut dem med en limet bånd af dekorativt papir.

Hvis du kan tegne godt, skal du oprette et mesterværk, male et landskab, et stille liv eller noget andet på din smag på den skårne flise. Så kan du hænge billeder på væggen og vise dem til familie og venner.

En anden mulighed er at hænge billeder af dine kære på skumgrunden og dekorere det med regn, glitter, små legetøj eller ornamenter. Alt afhænger af din fantasi, i dette tilfælde er der mulighed for at vise det i det fulde omfang.

Sådan skæres en svævefly fra et loftflise

Det mest populære produkt fremstillet af skummaterialer, som er meget populært hos børn, er en glider lavet af loftfliser. Det gøres ret let, du skal bruge følgende materialer:

 • loftflise uden mønster;
 • PVA lim;
 • træskinne, bedre fyrdel 4x4 mm og en længde på 1922 cm;
 • knapper;
 • stifter;
 • tøjklemmer;
 • skabeloner;
 • markører, markører, kuglepenne;
 • kniv til kontor;
 • hud til slibning;
 • modellervoks.

Først skal du skære skabelonen. Tegninger af forskellige svævefly finder du på internettet og vælger en model til din smag. Udskrevne og skårne elementer skal limes til papen, så skal de fastgøres til fliserne, fastgøres med knapper eller stifter og skæres rundt. Derefter skæres de ud med en brevpapirkniv med et tillæg på 12 mm.

Nu behandles emnerne med sandpapir for at give glathed og glathed til overfladen af ​​vingen og stabilisatorerne af bevægelsen frem og tilbage. Slibedele skal være glatte og forsigtige for ikke at ødelægge dem.

Næste trin er limning af alle elementerne. Skinnen er belagt med hvid lim på den ene side og den anden og efterladt til at bløde. På vingen og stabilisatoren markerer midten og belæg den med lim på bunden i mellemlinjen. Derefter fikseres alle detaljer med tøjspinde, kæden er fastgjort med stifter til vingen i mellemlinjen.

Efter 68 timer kan du fjerne monteringen og justere svæveflyet. For at sætte det op, kør modellen fra dine hænder og se, hvordan det flyver. Hvis svæveflyvningen er stærkt stigende, skal du gøre din næse tungere ved at klæbe et stykke ler til det. Hvis modellen dykker skarpt, skal halen være tungere, og ler skal limes til den eller bøj stabilisatoren nedad.

Så hvis du beslutter dig for at dekorere dit loft med skumplader, husk fra resterne af materialet, at du kan oprette nyttige produkter eller lave legetøj til dine børn.

Håndværk fra loftfliser: legetøj, kort og dekorationer

Fra loftet fliser kan du lave en masse interessante ting.

I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, hvoraf de resterende oftest vi smider væk. Efter reparationen er der mange stykker skrot, der kan bruges til forskellige souvenirs og gøre nyttige ting i huset.

I de fleste mennesker er der en kreativ berøring, og især hvis du har børn, kan du lave en endeløs række interessante håndværk med dem.

Polyfoam som materiale til kunsthåndværk

Resterne af loftpladerne af skumplastik - et glimrende materiale til kreativitet. Det er let skåret med en kniv eller en saks, holdbar, tolererer meget godt farve, perfekt limet. Derfor, såvel som fra simpelt polyfoam, kan loftflise håndværkene nemt og enkelt gøres med dine egne hænder (se Skumplastikplader - Professionelt loft trimning med egne hænder).

Selvfølgelig kan du fra husholdningsskummet, som normalt er foret med husholdningsapparater, gøre mere voluminøse ting (se Skumfliser på loftet, typer og installationsanvisninger). Fordi det er tykkere. I disse tilfælde kan du endda skære en kugle eller et æg med et skarpt blad. Mere flad flise giver ikke mindre mulighed for kreativitet. Sammen med dig, lad os huske din barndom, og tænk bare på hvad der kan gøres fra resterne af almindelige loftfliser.

Håndværk fra skumplader gør det selv

Den enkleste håndværk, der kan laves af loftfliser, er vedhæng eller juletræsdekorationer.

Juledekorationer

Sådanne juledekorationer er ret enkle at lave.

Du vil have det sjovt og nyttigt at bruge tid sammen med dine børn, hvis du er involveret i at lave denne slags smykker.

 1. Ved hjælp af en kontorkniv eller simpelthen saks, er tallene skåret ud i overensstemmelse med skitsen tidligere trukket på flisen. Disse kan være hjerter, klokker, blomster, stjerner eller snefnug.
 2. Tag ikke straks op for komplekse mønstre, for en gang kan det være forenklede former. Hvis børnene er små, skal du hjælpe dem med at skære hovedpersonerne selv ud.
 3. Nu kan du ved hjælp af PVA-lim holde dig med tegninger af farvet papir, glitter, rhinestones eller perler. Du kan tegne på tegningerne tegninger.

Vær opmærksom! Husk at malingen ikke skal indeholde acetone eller andre aktive stoffer, da skummet smelter fra dem. Det er bedst at bruge gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling. Det er dog værd at bemærke, at oliemaling tørrer længe nok. Blyanter vil ikke fungere, da de kun vil skubbe gennem materialet, men ikke tegne.

Festlige, især nytårsdekorationer - vedhæng er lavet til din smag, så er der en sløjfe til hver. For eksempel, forenklede figurer af julemanden og snejomiden, snefnug og meget mere. De er derefter malet og efter tørring hængt på juletræet eller lavet en krans.

En anden ting du kan gøre fra loftet fliser - bulk juletræ til det nye år.

 1. For at gøre dette skal du tage ca. 10 stykker skum (mere), og hver cirkel er tegnet. Desuden er den første runde den største, og alle efterfølgende er mindre end hver forrige. Og så - til det mindste. Den største vil være den nederste del og den mindste - toppen.
 2. Nu udskæres fedter på hver cirkel rundt i konturen. Disse vil være grene med nåle af det fremtidige juletræ.
 3. Dernæst tager vi en ret stiv wire, den ene ende er indsat i et forberedt stykke på forhånd - et stativ, der bøjer spidsen fra bunden.
 4. Krus med fedter skal males grønt, og efter tørring stræber vi dem på en trådramme (juletræets kommende stamme). Vi starter fra bunden, det vil sige fra den største cirkel. Og så videre i orden, til toppen.

Sildben klar. Det er kun at dekorere det efter din smag og lyst.

Postkort og valentiner

Valentine flise loft.

Gratulationskort eller valentiner - her er en anden type håndlavet håndværk.

 1. Valentines skåret ud i form af hjerter, så malet til din smag.
 2. De gnistre, der anvendes på dem, vil se meget originale ud. Dette gøres meget simpelt. Det færdige hjerte efter tørring af maling på de rigtige steder er smurt med transparent lim. Bedst af alt er PVA eller papirvarer lim. Derefter, indtil det er tørt, sprinkles disse steder med fin glitter. Meget godt til dette formål passer gnistre til manicure, som sælges i butikkerne.

Postkort bedre at gøre i form af bøger. For at gøre dette skal du klippe to identiske halvdele af skum og derefter fastgøres langs den ene kant med limet papirstrimmel. Nu kan kortet åbne og lukke.

Undervisningslegetøj

Hus af skumfliser.

Bogstaver og tal - nyttigt til udviklingen af ​​dit barnhåndværk, som du kan gøre med ham fra loftfliserne. Du kan skære hele alfabetet, som for øvrigt vil være for barnet, hvis han lærer at læse og tælle. Du kan skære bogstaver til lykønskninger, for eksempel en god fødselsdag til et familiemedlem og hænge denne sætning på væggen. Det vil være en behagelig og original overraskelse.

Mere komplekse håndværk - voluminøse pyramider, huse, biler og meget mere.

Individuelle dele skæres (vægge, tag) og limes sammen allerede i færdigvaren. Til en bil skæres kropsdele og hjul ud, så limes de sammen på samme måde.

Vær opmærksom! Det er bedst at bruge tyk PVA lim til sådanne formål, da malingen på papirvarer limen efter at den er tørret, kan være ujævn.

Således kan du bygge en hel by. For at gøre dette skal du tage et stort tykt ark karton, så hold dig til hvert hegn, hus, bil og andre detaljer.

Håndværk

Smeltet relief fra loftfliser.

De slotte håndværk lavet af skumrester ser meget originale ud.

 1. Til dette er der taget en flise, der tegnes en tegning. Desuden kan du trække direkte på det (det kan gøres med en filtpen eller en heliumpen).
 2. Hvis du ikke har selvtillid som kunstner, kan du overføre den færdige tegning til basen. Til denne egnede metode til "pushing through". Det er - den færdige tegning, overlejret på skummet, cirkuleret med en blyant. Og allerede på flisen gentager du det.
 3. Derefter ved hjælp af en skarp papirvarer kniv skåret igennem, trækker ud alt unødvendigt.
 4. Efter arbejdet kan du klæbe bagsiden af ​​bålet med farvet papir.
 5. Hvis du vil hænge et billede på væggen, skal du holde en loop på bagsiden. Og du kan lave håndværk på stativet. For at gøre dette skal du klippe benet og klæbe det med et stykke papir fra bagsiden.

Som vi forstod, er dette kun en lille del af ideerne fra dem, der kan realiseres selv af dem, der ikke er stærke i kreativ aktivitet (se Polystyrenloftfliser - vælg den rigtige mulighed). Faktisk kan håndværk fra loftet fliser i massen af ​​muligheder, gøre alle. Det vigtigste er lyst og fantasi. Så vil du bruge tid til gavn for dig selv og dine kære.

Master klasse Håndværk produkt Modellerer design af MK fra loftfliser

God dag til alle!
Da jeg ikke har været i landet i lang tid, vil internettet ikke være venner med Somnoi ((kaster mig som hun ønsker))))
Men jeg håber nu, jeg vil lykkes. Mange piger stiller spørgsmål om, hvordan man bedst kan arbejde med fliser, vis hvordan jeg gør det)))

Mit værktøj: En dummy kniv, en blyant og en slags syningstøj købt i syafdelingen.

På loftet sættes påtryk af brevet og gennemboret med instrumentet.

Alt er meget klart synligt, meget godt instrumentik)))

Men jeg bruger også en blyant og også klemmer den.

For et bedre overblik passerer jeg flisen igen over flisen igen.

Og nu til lidt svært)))
Jeg forstørrer billedet til den ønskede størrelse, og det er ønskeligt at klippe det ud, hvis du ikke har tid til at klippe det, kan du pusle en anden medarbejder)))

Du ser, når blanket er skåret, er det bedre at placere det på flisen, det kommer ud økonomisk.
Jeg trykker ind med en blyant.

Skær et brødbrætkniv ud.

I en vinkel glatter jeg alt og laver riller.

Prøv at alt er fint))) sidder

Vi forlader stedet, hvor vi skal limke hætten, hvor blyanten skal passe til hætten.

Og så gør vi resten.

Og nu maler jeg alt.
Jeg skærer alle udskæringer og kanter med maling, det er ligegyldigt, om der er meget gået forbi)))

Jeg fjerner alt overskud med en fugtig, meget godt vredet klud.

Det er resultatet, nu skal alt tørre godt.

Jeg elskede byggevalsen meget, jeg fandt en meget lille skumgummervalser i butikken, og nu maler jeg kun dem.
Nu svamper jeg ikke flere gange)))

Vi limer med en varm pistol, og du kan på TITAN.

Vi sætter os på skissen.

Alle dele limes sammen.
Det viste sig to separate dele, vi vågner dem op.

Lim plakken af ​​flise af passende størrelse.
Og jeg limede en flise til nakken for holdbarhed, og du kan også bruge pap.

Alt er klar, nu pryder det stand til forældre, information om cirkelarbejde.

Jeg håber alt er tilgængeligt og forståeligt)))) held og lykke)))

Hvilken lim - Og lidt mere om lim.

End jeg male-små hemmeligheder med stor kreativitet.

Godt job! Tak Oksana Vladimirovna for sådan en detaljeret og tilgængelig master klasse!

Åh, og åh, hvilken skønhed og vidunderlig MK. Bravo!

Tak for den hjælpsomme og meget klare MK.

Som jeg med succes kiggede, er der sådan nytteværdi. Jeg gik gennem din side og virkelig kunne lide dit arbejde, tog mange ting til mig selv.

Tak, Oksanochka. Prisbillig og super nyttig MK.

SUPER. Det viste sig meget pænt. Tak for den tilgængelige MK.

Hvor koldt. Tak fordi du deler sådan grusomhed. BRAVO.

Oksanochka, jeg elsker at læse din MK. Du er talentfuld. Hun trak dit smukke efterår fra dig, tak for ideen, dekorerer væggen i spilrummet i vores klub.

Alt ser meget simpelt ud. Wow.

Interessant MK. Med din tilladelse tager jeg mig selv. Jeg så på dit arbejde - super. Jeg fandt mig selv meget nyttig og nødvendig. Tak!

Bare fantastisk. Ingen ord. Du er et geni.

Nå, tak! Så klart og meget forståeligt.

Hvor smukke, overkommelige, klare. Tak.

meget smukt! du er bare fantastisk! og fortæl mig, hvad male du male?

Hvilken god ide! Bravo!

Åh, jeg elsker det helt.

Mange tak for den detaljerede og klare MK! For nylig begyndte jeg at køre min ældste datter til børnehaven, din oplevelse vil være meget nyttig for mig! Har trukket en spargebyr!

Tak! Meget nyttigt værksted! Nu ved jeg hvordan man kan dekorere et børns værelse !!

Tak! Alt er klart selv til et barn!

Meget flot, bare ingen ord, så vi ville have en sådan knap fra haven))

Godt give! Jeg er glad! I sparegrisen tog! Super! Super!

Koldt, jeg ved ikke, om jeg vil bruge din mikron eller ej, men det kan nok komme i brug engang))

Meget nyttigt værksted! Et syværktøj kaldet "cutter".

Hvad et godt stykke arbejde! MK er bare super!

klasse. alt er tilgængeligt og forståeligt! Jeg skal bare lave en politimand!

Klasse jeg kunne godt lide det så meget. Mange tak for MK.

Og du kan spørge, hvilken slags maling du maler?

Tilføjede links ovenfor

Skat, du er som altid en stor smart pige.

Kom til mig, Yegor skal bare arrangere en gruppe)))))))))))

Wow, wow! Magiske.

Godt arbejde, stor mesterklasse. Også til børnehave gør Parovozik fra Romashkovo =) Dit detaljerede arbejde er meget godt. hjalp mig! Du er godt klaret.

Great Mk, godt arbejde.

Tak for MK, alt er tilgængeligt og forståeligt, enkelheden ved fremstilling og slutresultatet forbløffer, bravo!

Priceless master class! Dette er præcis det, jeg savnede. Mange tak. Allerede forsøgt og resultaterne er smukke

Awesome. hvordan alt er pænt Tak.

God dag. Oksana Vladimirovna, du har sådanne vidunderlige værker bare et syn. Jeg er ny til "Country of Masters" og en nybegynder vejleder. Jeg beundrer din kreativitet! Kan du venligst fortælle mig, hvordan man arrangerer modtagelsen af ​​gruppen "opfindere". Jeg ville være meget taknemmelig.

Oksana Vladimirovna, du har fantastisk arbejde, jeg lærte meget for mig selv. Tak for dit arbejde. Jeg har et meget stort spørgsmål til dig, du maler med 1 til 1 blandet farve med akryllak. Jeg tog gouache og spredte den til en flydende tilstand, men jeg kan ikke få en sådan tyk farve. Jeg er bange for, at hvis jeg tager farveskemaet, især det lille valg, vi har, vil der generelt være en gennemsigtig baggrund. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hjælp, hvad er hemmeligheden. Hvorfor, efter det første lag, kan jeg næppe se farven, eller rettere er den der, men farven på den hvide flise er synlig.

God dag, viollenka! Jeg besvarer dine spørgsmål)))

I intet tilfælde er det nødvendigt at fortynde flydende tilstand, som i dit tilfælde har du allerede bemærket og anvendt det, og du har intet at gøre. Al maling skal se ud som gruel lidt flydende. Selv når jeg bruger farver, er de alle forskellige i tæthed, ligesom vand, og der er meget gode som gruel. Hvis du bruger gouache, skal det også være tykt. Jeg råder dig, hvis du har opløst malingen og du har det, væsken lad den stå i et par dage i åben tilstand overskydende fugt at fordampe og tykkere malingen, men også at omrøre lejlighedsvis for ikke at danne en plenochka top. Men det vil være meget godt, hvis du tilføjer tyk vandemulsion for at forsegle farven for godt.

selv nogle gange får jeg den flydende jeg også jeg lider, og dækker på lag 5))) til min ønskede resultat, og jeg har altid ved hånden en gammel hårtørrer))) og malet en gang tørret, og arbejdet går hurtigere))) held og lykke til dig i dit arbejde.

Mange tak for svaret, nu er det klart, hvilken tilstand malingen skal være.

Det viser sig, at malingen går meget. Hvis du forlader det i en tyk tilstand. Okay, jeg vil prøve, ved forsøg og fejl. Og i øvrigt har du forsøgt at tilføje et farvestof til lak eller vandbaseret emulsion, som for et stof, kan du også få en god effekt?

Nej, jeg har ikke prøvet det, lederen af ​​afdelingen forsyner mig med farver))) som de forsvinder)))

Oksana Vladimirovna, jeg kunne virkelig godt lide din mesterklasse! Jeg tog mærke til mig selv, især da jeg på lærerens anmodning laver en af ​​hjørnene i min datters gruppe. Kan jeg stille dig nogle spørgsmål om "flisebelagt" teknik? Jeg har aldrig arbejdet med en flise, og kunstneren fra mig er gennemsnitlig.
1. Fortæl mig venligst, når du først tegner konturens tegning, og så resten af ​​detaljerne eller omvendt? Eller først, og så igen? Er det muligt at tegne en kontur efter at have farvet hele mønsteret med en filtpen? For eksempel har en pige med en kasket fra MK tænder nedenunder - hvad er malet med - en pensel / maling, filtpen pen, gel pen?

2. Spørgsmål om maling (i ocherdnoy igen :)) - kan bruges vodoemulsionku hvid + Colera (for toning), om der skal tilføjes en lak er det nødvendigt at ikke smøre og holde bedre? I dit andet indlæg skrev du om farveskemaet + lak eller bedre at ikke bruge vandbaseret emulsion? Eller er det bedre for begyndere at tage gouache + PVA og ikke forstyrre farver?

3. Hvordan maler du håndværk af en lille størrelse - du vil ikke tage dem med en rulle, hvis der er mange flerfarvede dele. Svamp "chpokaete", og maling med en pensel eller bare en børste? Eller alle de samme ruller gennem stencilen?

Jeg ville være meget taknemmelig for dine kommentarer, jeg vil virkelig lave smukke håndværk.

Eventuelle råd fra Masters er velkommen!

Mange tak, du lavede en håndlavet artikel om dit juletræ, jeg ved ikke, hvordan du indsætter et billede

Oksana Vladimirovna, fortæl mig, tak og skriv et billede for at holde det på loftet, hvor papiret er bedre. og hvilken lim til limning. haster, det er vigtigt - jeg arrangerer standen i gruppen d / s. Din landsmand fra Nefteyugansk)

Jeg udskriver det på simpelt kontorpapir, og hvis jeg tager en farveudskrift på en laserprinter, så blæser ikke blækket. Lim på lim blyant.

Fortæl mig venligst, hvilken størrelse pige? Hvordan indstilles størrelsen ved udskrivning?

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvem som barn gjorde ikke papirarbejde med glæde, især hvis dine forældre var med dig?

Klipp ud snefnug, foldede cockerels og skibe - en speciel chic. Så vidste de ikke, at dette værk kaldes origami. Det ser ud til at alt er tydeligt i titlen: loftet fliser - Lepi ovenpå. Og nej!

Materialet, hvorfra flisen er lavet, er skåret; bryder jævnt, hvis det er let trimmet Malede - det vil sige godt behandles. Sprang fantasi - og væk! Men mennesket er et socialt væsen, og kan ikke men dele sin viden og færdigheder med andre.

Og disse andre bærer yderligere information. Her er vi ved hjælp af en tematisk video: "Hvad kan der gøres fra loftet", vi vil gerne dele interessante ideer med dig.

Sammensætningen af ​​fliser, egnet til håndværk

Hvem efter reparation indsamlede ikke resterne af fliser, bundplader, deres stykker og trimning, lim? Og det er en skam at smide det væk - og pludselig vil det komme til nytte, men det kan pludselig aldrig komme. Måske vil vores instruktioner give dig et nyt kig på det materiale, der er blevet udarbejdet, og dine børn vil nyde kommunikationen og det kreative arbejde med dig på tærsklen til nytår.

Vi tilbyder for klarhed et par billeder, der præsenterer håndværk, lavet for hånd:

Det er nødvendigt, at børns håndværk hænger på juletræet på det mest fremtrædende sted, for det vigtigste er ikke legetøjsprisen, men betydningen af ​​fællesproduktion.

 • Loftet fra polyfoam er perfekt skåret med en kniv, en saks, den er malet og fastgjort sammen;
 • Polyfoam husholdningsemballage giver dig mulighed for at få voluminøse håndværk og forskellige gizmos;
 • Kombiner fliser af forskellig tykkelse i deres håndværk.

Gør forskellige håndværk

Lad os starte med simple håndværk, som i matematik - fra simpelt til komplekst.

Juletræ vedhæng

Nytår kommer, vi forbereder juletræ vedhæng eller legetøj:

 • Cirkel omridset af et hjerte, en klokke, en tulipan, en stjerne eller en snefnug med en blyant og med en papirkniv eller brug bare en saks til at skære dine skitser ud
 • De skal være ret enkle. Tænk på at fastsætte håndværk. Som en mulighed limes sløjfernes sløjfer til legetøjet med lim, eller huller vil blive fremstillet i håndværk og trådene vil blive strakt i dem;
 • Hjælp små børn til at klippe billeder. Udfør ikke komplekse tal for ikke at afskrække lysten hverken i dine egne børn eller i børn;
 • Loftflise, hvorfra blankerne er tilberedt, lad ham ligge i forventning;
 • Fra simpelt farvet papir, forskellige folier fra slik, glitter, rhinestones, perler, vil vi lave en hel masse dekorationer til vores tegninger.
 • Vi vedhæfter og dekorerer håndværk fra flise med PVA lim: stiklinger fra farvet papir, glitter, rhinestones, perler;
 • Du kan sidde og male alt. Gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling er mest foretrukne. Hvis der er tid til dem at tørre, vil oliemalingerne tørre i lang tid;
 • Blyanter, selv de blødeste, må ikke male, men skubbe materialeemner, det er ikke ønskeligt at male dem;
 • På juletræet er det naturligvis bedre at forberede figurerne til julemanden, snejomiden og snefnug. De distribueres enten ad gangen på forskellige steder, eller der laves kranser fra dem.

Forsigtig: For at undgå smeltning af skummet må malingsammensætningen ikke indeholde acetone eller andre aktive stoffer.

Bulk juletræ

Lydstyrket juletræ fra loftet er en original ide, og det er ret nemt at forberede:

 • Du behøver kun 10 stykker eller mere skum, og en cirkel er tegnet på hver enkelt. Princippet om dukker - fra en stor cirkel til en lille. Den store cirkel er basen, den lille er toppen og inde er en pyramide af cirkler af forskellige omkreds;
 • Vi skærer tænder på hver kontur af cirklen, efterligner grene med nåle;
 • En ret stiv wire eller en tynd metalstang er taget på juletræets stang, en bagt elektrode kan bruges, og den ene ende indsættes i stativet;
 • Krusene er malet i grønt og spændt på stangen nedenfor.

Valentine kort

Forsøgte ikke at lave dine egne kort Valentinsdag, og overraske dine kære? Det hele starter en gang for første gang - så vi vil forsøge at eksperimentere.

 • Valentinen er skåret i form af hjerter, der er villet malet, underlag er lavet af papir, glitter, folie, dekoreret, smurt med transparent lim. Glitter til manicure hældes på disse kunstneriske pletter af lim, bånd og sommerfugle limes;
 • Du kan lave et postkort i form af en bog. På den går to identiske plader af polyfoam kvadratisk eller rektangulær, fastgør kanterne med en papirstrimmel limet på begge halvdele;
 • Brev og tal for at lære at læse og tælle små børn skæres fra loftet
 • Forskellige dele til at samle pædagogiske legetøj og bygge hele byer med biler, træer, blomster;
 • Forskellige stykker sidder fast på et stort ark karton, og der er skabt et billede af byen, en sump med pest og frøer, billeder af Vasnetsov genskabes, der bliver lavet advarsler om farerne på vejene.

Volumetriske malerier

Trykte malerier fra rester af skumplader kan sammenlignes med træskæring - og det er aerobatics. En skarp kontorkniv fjerner alt unødvendigt og efterlader en tegning, der tidligere er malet med en filtpenne på en flise eller presset med en skarp blyant fra papir;

Bagsiden er enten forseglet med farvet papir, og designet på et øje er hængt på væggen, eller der er forberedt en stativ eller et ben.

OBS: Mure af skoler, gymnasier, lyceums er dekoreret med sådanne håndværk.

Modeller af huse

Du kan gøre huse af forskellig størrelse og kompleksitet fra resterne af skumplader med dine egne hænder. Separat gøre alle detaljer i huset: vægge, tag, døre, vinduer og meget mere.

 • Skåret ud af fliser indenlandske emner, møbler og husholdningsapparater.
 • Brug af kludskraber, efterligning af gardiner, polstring af møbler og andre boligtekstiler er lavet.
 • Alle dele er malet og limet med transparent lim. Processen er ret tidskrævende, men meget spændende.

Du kan oprette kopier af arkitekturmonumenter eller bare smukke bygninger. Prisen på råvarer er ubetydelig, og resultatet er imponerende.

Flyvende modeller

Mange eksemplariske popper, der ikke alene elsker at starte fly selv, men også forbereder flyvende modeller sammen med deres børn og nyder deres fly, gør håndværk fra skumplast.

De er mere pålidelige end en drage, og det er meget mere interessant at se dem flyve. Glider fra loftet er meget let, manøvrerbar, velkontrolleret, holder luftstrømmen og flyver i lang tid.

For at gøre det skal du forberede:

 • Almindelig, uden relief mønster fliser;
 • PVA lim;
 • Reiki 4x4 af fyrretræ;
 • Knapper, tøjklemmer;
 • Pins eller nåle;
 • Skabeloner, penne, markører;
 • Kontor kniv, lille hud på baren, plasticine.

Ansvarligt arbejde kræver en videnskabelig tilgang. Det er nødvendigt at tegne og lave glideskabeloner:

 • En udskrift af tegningen er limet på pap, en skabelon påføres flisen, knapperne, knapperne, stabilisatoren og kølen skal fastgøres og skæres rundt;
 • Fjern skabeloner, derefter en medicinsk skalpel eller brevpapirkniv, der tillader 1-2 mm, skåret arbejdsemnet ud;

Forsigtig: Rør ikke på arbejdsstykkets linjer, husk om godtgørelserne.

 • Vi fortsætter til behandling af emner efter at have noteret grænselinierne;
 • Bar med sandpapir, fremadrettet baglæns bevægelse, stabilisatorer og vinge fastgjort til profilen;
 • Forsøg ikke at forkæle delen, forarbejdning fører glatte bevægelser. Profilen kan gives og opvarmes jern, men dette kræver færdigheder;
 • Få detaljerne i den ønskede formular? Fortsæt med limning af PVA lim.

Forsigtig: Brug ikke limmoment, hvilket vil gøre flyet til et amorft stof, som grød.

 • Rack 18-25 centimeter på begge sider er smurt med lim og læg i 5 minutter for at opsuge træet;
 • Stabilisatoren og vingen er belagt med lim i midterlinjen, fastgørelsen sker med tøjspinde, kølen er fastgjort til vingen med samme mellemlinie;
 • 5-8 timer designet tørrer, afregner og du kan begynde at oprette modellen;
 • Glider er lanceret fra en hånd, og dens flyvende egenskaber er visuelt bestemt;

Tip: Din svævefly går stærkt op - læg et stykke ler på din næse. Dyk - plasticine skulptur på halen eller bøj stabilisatoren lidt, hvilket vil balancere designet.

Nu ved du, hvad der ellers udover beklædningen, loftfliser passer til. Selvfølgelig er det kun en lille del af det, du kan tænke på og gøre. Prøv at tilbyde dine børn at komme med håndværk selv, og deres fantasier og ønsker vil overraske dig.

Ideer til børnehave

Ideer til børnehave

Hej, kære venner! Meget ofte i børnehaver legepladser og i gårdenes hjem går forældrene selv for deres børn. Vi vil trods alt, at vores børn får det bedste. Det handler om disse forældre, at vi vil fortælle dem. De investerede meget arbejde og fantasi på legepladsen for deres børn, og efter min mening viste det sig perfekt. Lena har allerede deltaget sit arbejde med os, før Ladybug lavet af cement. Jeg tror ikke kun børn vil sætte pris på dette arbejde.
Børnene hjalp deres forældre på denne oprydningstid.

Stolene blev skåret ud af bjælkerne, og hvor lyse bordet var malet. Hvilke farverige mariehøns.

Hegnet fra den næste side er lavet et blomsterbed, sandsynligvis om sommeren vil der vokse lyse blomster.

Her er et andet blomsterbed - glem-mig-ikke. Original beslutning!

Og dette er en lille sandkasse af et gammelt dæk.

Denne cykel vil helt sikkert have mange fans.

Det er så sjovt lokomotiv lavet.

Små passagerer vil ride det med glæde!

Trappe af logs, malet i lyse farver.

Og denne arbor blev også lavet af fædrene. Det er så håndværkere!

Legeplads er ikke alt, det er hvad skønhed de gjorde i gruppen!

Dette havrigium vil bo i børnenes toiletrum.

Disse figurer blev udskåret fra loftfliser og dekoreret med lyse farver.
Meget praktisk materiale til udsmykningen af ​​badeværelset.
Sådan ser det ud trin for trin.

For at materialet ikke smuldrer, er det bedre at skære det med en kontorkniv i en vinkel.
Det er bedre at male et sådant produkt med gouache, fortynd 1: 1 med PVA lim og må ikke male hænder efter tørring.
Det er bedre at male delene separat og lim dem med fliserlim, i dette tilfælde "Titan".
Hvad er lyse fisk.

Børn vil være glade for at vaske kigger på sådan skønhed.
Godt forældre viser deres omsorg for børnene. Det vil trods alt være minderne om deres børn i fremtiden! Med deres egen styrke har de ikke kun skabt behagelige ting for babyer, men verden er blevet en smule bedre og smukkere!

Crafts skum børnehave

Håndværk fra skum og loftfliser

Bløde og smidige materialer - Polyfoam og polystyren skum (fra hvilke loftfliser er lavet) har længe været behersket af lærerne til at skabe originale håndværk, spilattributter og indretningselementer.

Afsluttede prøver af kreativitet fra kolleger, der bruger disse billige (hvilket også er meget vigtigt) materialer, samles på siderne i dette afsnit. Først og fremmest bruges polystyrenskum og polystyrenskum til at skabe tredimensionale dekorative elementer i børnehaveværelser. Med en tankevækkende tilgang til erhvervslivet og "i et spræng af inspiration" ved hjælp af produkter, der er skåret fra loftet, kan du omdanne interiøret på en grundlæggende måde, som om nogen havde brugt omkring en tryllestav!

Mange muligheder for ikke-standard brug af skum og loftfliser

Viser publikationer 1-10 af 82.
Alle sektioner | Håndværk fra skum og loftfliser

Det kollektive arbejde "Skyerne vågnede med et soligt smil" fra loftet fliserne. Master klasse

Teamwork Skyene vågnede med et solskinneligt smil fra loftfliserne. Master klasse Oblachko.

Æbler fra skum med børn i førskolealderen

Æbler fra skum med børnebørn Beskrivelse: Denne mesterklasse er designet til børn fra 5-7.

Panel dekoration med loftfliser

Det emne-rumlige udviklingsmiljø i børnehavegruppen kræver konstant opdateringer. Væg dekoration -.

Lav et mini-center "Balapan". Materialer er lavet af papir, pap, loftfliser.

Børn er livets blomster. Og i vores arbejde skal børn konstant overraske interesse. Inden du åbner mini'en.

At lave designelementer af loftfliser

For nylig har jeg været meget fascineret af fremstillingen af ​​designelementer til en gruppe af loftfliser, der dækker dem med en blanding.

Topiary baseret på en skumkugle. Master klasse

I oldtiden var der kunst af krøllede frisureplanter. Gartnere i haverne af den romerske adel skabt.

Gør en børnehave gruppe ved hjælp af loftet fliser

i børnehavegruppen er det konstant nødvendigt at opdatere det rumlige udviklingsmiljø. Jeg har brugt det i lang tid i mit arbejde.

"Kite" fra loftet fliser - master class

"Kite" fra loftet fliser. Master klasse. God dag, kære kolleger! Det er vinter og.

Nytårs skum håndværk

I dag er der mange byggematerialer og andre materialer, hvis rester kan bruges til fremstilling.

Foto rapport "Zimushka-Winter", håndværk fra skum

Før det nye år i vores børnehave blev julekonkurrence annonceret for det bedste skumfartøj. Forældre og.

Vi dekorerer huset og haven: håndværk fra skum med egne hænder

 • Tallene fra skumplastik ved dacha
 • Boligindretning
 • Håndværk fra skum til børnehave
 • Skum håndværk: hvor skal man starte?
 • Et par ord i konklusion

I landet er der altid mange unødvendige ting, der ikke kan smides væk, men anvendes med fordel. Håndværk fra skum med egne hænder kan perfekt dekorere et hus eller sommerhus. Co-creation skaber ikke kun glæde, men bringer også børn og forældre meget tæt på. En sådan aktivitet lærer børn til udholdenhed, indgyder hårdt arbejde.

Skum kan laves hele sammensætning til haven.

Tallene fra skumplastik ved dacha

Figuriner af forskellige dyr og fugle kan blive lyse, attraktive og sjove dekorationer til villaen. De kan være både flade og store. Hvis man ved indgangen til hytten bliver mødt af katten Matroskin, Onkel Fat fra tegningerne om Rangers eller simpelthen den hyggelige Ryzhik, hvis figur er lavet med egne hænder, vil dette give mange hyggelige følelser. Udover kattefigurer kan du lave en hund, en hare eller et andet dyr fra skumplast.

Eksotiske fugle på grene af træer bliver fin dekoration. Det kan være både oversøiske fugle og tyrefægtning med titmouses. Det vigtigste er, at tallene blev malet og bliver et lyst sted blandt grenene.

Skumets nemmeste håndværk er svampe.

Hvis der er en lille kunstig dam på plottet, så kan en frø eller krokodille figur placeres ved sin kant eller endda indenfor den. Og du kan gøre Thumbelina ved at placere den på et vandlilje i midten af ​​reservoiret.

Ornamenter til haven, du kan opfinde for mange. Forskellige svampe kan dukke op her: fra boletus med kantareller til fabelagtige bedstefar-toadstools. Derudover kan helt utrolige skumplastblomster blomstre i haven. Det kan være enorme mælkebøtter eller små, mousserende hvide på en grøn baggrund af blade, liljer i dalen. Små blomster i form af stjerner kan dekoreres med en solrig haveeng.

Interessant skum håndværk i haven vil være ræve, ulve og unger. Sådanne tal for naboernes børn vil blive tilfredse og overraskede og blive en kilde til stolthed hos ejerne.

Tallene for haven skal være voluminøse. Derefter kan du for eksempel lave en blomstervase på bagsiden af ​​en skildpadde, en krokodille, en gris, en pindsvin eller et andet dyr.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Boligindretning

For det nye år kan du lave simple håndværk fra skum.

I huset kan skum håndværk også være en behagelig dekoration. Specielt bruges ofte paneler til udsmykning af børneværelsens vægge. De kan holde figurfigurer fra dine yndlings tegnefilm af dit barn. Dette kunne være Luntik med sine venner Kuzey, Mila, den lille biavler og endda de skadelige Vupseni larver med Pupsen. Vælg hvad børn elsker. Og du kan lave abstrakte lyse billeder. Skønheden i sådanne paneler er, at de ofte kan ændres. Trods alt kræver deres produktion, i modsætning til figurer, især voluminøse, ikke meget arbejde fra forældre og børn.

Ved nytår er det meget nemt at lave et lille skrivebord snehvidt juletræ. En smuk udsmykning på nytårets bord vil være et par kviste dækket af hoarfrost. De er lavet af kviste af smuk form, belagt med hvid lim. Twig dyppet på alle sider i skumfliser.

En fabelagtig snedækket slot eller bare et hus vil være sværere at lave selv. Det kan tændes ved hjælp af LED strip. Dette vil yderligere skabe effekten af ​​fabulousness. Men til fremstilling af sådanne håndværk har du brug for erfaring.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Håndværk fra skum til børnehave

Du kan lave et læringsalfabet til børn fra penosplast.

Instituttet i børnehaven er også moderigtigt til at dekorere med forskellige kunsthåndværk fra skum. Normalt er disse flade tal, derfor kræver deres produktion ikke særlig viden og færdigheder. Børnehave studerende kan også være involveret i fremstillingen af ​​disse indre elementer.

I børnehaven gratuleres normalt fødselsdagen. For at gøre dette kan du lave et farverigt panel med en ramme (eller flere rammer), hvor billeder af fødselsdage vil blive placeret.

Du kan lave et bord med bogstaver eller tal fra loftsskumfliserne til at lære alfabetet. Men der kan være problemer med barnsikker vedhæftning af billeder. Almindelig for kontorer, aflange knapper med farvede hoveder til at vedhæfte billeder i børnehave anbefales ikke.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Skum håndværk: hvor skal man starte?

Til fremstilling af kunsthåndværk lavet af skum er nødvendigt:

 • skum (tæthed for forskellige produkter kan være anderledes);
 • skarp papirvarer med højkvalitets skæreblad;
 • fil og Emery papir;
 • lim;
 • kitt til udendørs brug (hvis haven figurer er lavet)
 • Malinger til interne eller eksterne værker afhængigt af hvor figuren vil være.

Som nævnt ovenfor er fremstilling af tredimensionale figurer meget vanskeligere end flade. Dette kræver betydelige færdigheder. Derfor skal du starte med enkle paneler. Til fremstilling af dem er der brug for et loftspladeskum og et hvilket som helst billede, hvorfra der skal laves en stencil til overførsel til skummet. Du skal også bruge en skarp papirmaskine. Hvis først det udskårne billede ikke har meget glatte kanter, skal uregelmæssigheder behandles med en fil eller papir.

Du kan lime dele med lim eller flydende negle.

Hvis vi taler om tal, der vil blive placeret i fri luft, er det bedre ikke at bruge lim, som opløses i vand.

Vi vælger også maling under hensyntagen til, om produktet vil være i huset eller på gaden.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Et par ord i konklusion

Mange tilsyneladende unødvendige ting skal ikke altid kastes væk. Skumplader og deres trimning, der er tilbage efter reparationen, plastflasker, forskellige strimler og knapper - alt dette i dygtige hænder kombineret med kreativ fantasi kan blive til unikke indvendige elementer.

Ford Kuga 1.6 Серенький> Logbog> Børnehåndværk

Jeg forstår ikke, hvordan man placerer strømmen i samfundet. Gør det selv. Moder, kast, hvis det er muligt.
Jeg læste for nylig Temko om opgaverne for forældre. Nogen er maleri, nogen tegner tavler og så videre. Alt går forskelligt. Men helt sikkert blev alle konfronteret med de såkaldte børnehåndværk. Det er her, når børn om aftenen rapporterer, at de skal bringe håndværk i børnehave / skole / cirkel. Teoretisk set bør børn lave håndværk, men i virkeligheden er 90% en fars problem. Børn giver opgaven, bekræfter anden halvdel. Nå, hvis du har tid... og ting.
Som regel falder toppen af ​​dekorative opgaver på nytår og efterår. Generelt kommer det nye år snart - nogen kan komme til nytte. Man vil ikke sprede sig, for ikke at producere fastende. Jeg er ligeglad med vurderinger. Det ville være godt.

Generelt forvirret i børnehavehåndværk til nytår. Jeg kunne godt lide husene. Det var ikke interessant og nemt at klæbe, jeg besluttede at skære et hus ud af en bar. I løbet af arbejdet kom ideen til at lave en variation på temaet for eventyret Bazhov - Silver Hoof. Jeg tog firkantede stænger på 2 * 2 cm og skåret det nødvendige antal stænger. I de ujævne søjler valgte jeg riller, der ville danne rammen og ikke nedbrydes. Jeg så i væggene åbninger under vinduerne og døren. Indsat ramldøren. I stedet for briller anvendte et gennemsigtigt plastiklag. Ved kanten af ​​rammen - en kantsten. Døren er en træ dør. Tegningen blev tegnet med en gel pen, dørhåndtaget er et klip fra hæftemaskinen. Basen af ​​håndværk - et stykke skum, der skærer rammen. På kanten af ​​den tapede tapet grænse. Wattle - Piletræer. Snemand - Juletræ legetøj lavet af skum. Pigens figur er plastik. Kat, hjorte, skulptureret fra ler - her forvirrede børn.
Træer er fyrretræer og bare grene. Det ser ud til alt, men jeg ønskede at gøre arbejdet gjort levende. Det var her de sædvanlige lysdioder hjalp. På det lokale radiomarked købte jeg flere versioner af LED'er, men de blinkede alle sammen. En / to / tre farver. Jo flere farver, jo bedre, men den mad du har brug for er passende. Plus nogle ledninger, en strømknap og et batteri. Batterier - piller. Sæt 4,5 stykker, rewound tape, efter at have stramt ledningerne. Ideelt lader kontakterne, men her skal du sandsynligvis lodde med syre. Jeg var i en bummer, og denne ration er ikke blevet undersøgt. Vi lodde ledningerne til LED'erne og holde dem i bunden af ​​skumbunden, så de ikke stikker ud fra oven. Det er muligt og igennem, men det er også nødvendigt at lukke ovenover med bomuldsuld. Vi placerer lysdioder i hele. Vi forbinder ledninger, batterier, knap. Sørg for at alt fungerer, dvs. LED'er, de er på et eventyr Chrysolite begynder at fungere under sneen. Tænd / sluk-knappen er placeret efter bekvemmelighed. Derudover er der et blåt LED indendørs. Tag - et ark karton. Vi smeder med lim og gnider sirup oven på skummet. Vi samler alle de små ting. Vi rapporterer til børnene og anden halvdel, at opgaven er afsluttet. Vi fotograferer, fordi sandsynligvis vil den håndlavede artikel ikke vende tilbage til dig. I børnehaven blev håndværkene bragt ud året efter, og hvad er bemærkelsesværdigt - LED'erne arbejdede! Jeg undskylder for billedet - mens kameraet på mobiltelefonen var meget svagt.

Med hensyn til Bazhovs eventyr, "skar jeg ned", hvad der syntes at være tre huse. Strålen var anderledes. Bare tømmer, otsilindrovany. Fartøjet fra den afrundede bar ser mere ægte ud. Lys i vinduet er ønskeligt, fordi Det giver livlighed til produktet. Se billedet. På taget af et af husene spredes lag af bomuldsuld - den der sælges i ruller. Plus, jeg gik på toppen med en dåse af kunstig sne - på nytårsaften ligger de normalt i hvert supermarked. Med denne behandling ser snøen på taget generelt rigtig ud. I dette billede nederst til højre - knappen på "Chrysolite".

Nu om huse på kyllingeben. Den, der blev "bundtet" med Baba Yaga, blev lavet i omkring en uge. Fældningen selv blev skåret af skumplaststænger. Pyatistenok. Malede det er sandt, meget elendig. Adresseskilt udskrives på printeren, en parabolantenn af plasticine. Katten i vinduet er et blødt legetøj. Goblin fra pinjekegler. Baba Yaga - grundlaget af plastik - noget som plasticinhærdning i luften (sjov ting, jeg må sige). Penek er en mayonnaiseburk, klistret over med toilet (pardonte) papir fugtet med vand, støbt i form af rødder, tørret og belagt med maling. Shaggy ben - faux pels. Tæer skæres med et stiksav.
Nå, hvad med ingen LED'er? De er indsat i kattens øjne (grøn) og ind i Baba Yagas øjne (hvid - jo lysere jo bedre). Blinker af sig selv. Se Baba Yaga - det var generelt noget. Selvsyning tøj. Husets tag er fyrbark. Tungt, smitte, men det kaldes "i emnet." Der var en ide på husets mur at bungle en platform med en stupa, der har et statsnummer "Я013ГА / 52", men der var allerede ingen tid. Måske implementerer nogen. Fartøjet kom ud høje, knapt trukket.

Ben-til-ben-huset blev samlet i et rekord tre timer. Min datter "huskede" behovet for håndværk klokken 22! Fucking awesome! Der var ingen tid til et komplet loghus. Jeg var nødt til at have en kollektiv gård af skum. Ben fra samme plastik, hærder i luften. Det er en skam, men det var ikke længere op til lysdioderne.

"Snowflake". Alt er enkelt - vi skar en snefnug ud af skumplast. Jo tyndere kanterne er, jo mere åben og interessant er det. Her nakosyachil - fem-stråle snefnug, og skal være seks. Jeg satte det fast på vinyltape "med diamantchips." Langs rammens omkreds placeres alle de samme "blinkende" LED'er. Tråd, batterier passer ind i bunden. Tænd / sluk-knap - bund i ramme.

Lebed. Det er endnu nemmere. Skumflise - loft. Skær skabelon-konturen af ​​kroppen med nakke og hoved i 3 eksemplarer. To udskæres under nakken og giver volumen til kroppen. Vinger - ensartede emner, limet sammen fan. Øjne - små perler, fastgjort med nåle-studs (fra pakning af en skjorte). Søernes bredder er de samme fliser. Plastplanter. Kan skæres af en plastflaske og en halv.
Noget sådan. Jeg håber, at nogen vil komme til nytte.