Sådan tilberedes loftet under loftet

En af de ofte citerede argumenter til fordel for elastiske lofter er skjulingen af ​​alle fejl og uregelmæssigheder i gulvet uden omkostningerne ved at eliminere dem. Fagfolk, der arbejder med dette materiale, ved, at dette kun er delvist sandt, og du skal stadig forberede loftet til et nedhængt loft.

Hvad kan du spare, og hvilket arbejde skal der gøres?

Større mangler forårsaget af utilstrækkelig loftsforberedelse

Lerret dækker ikke blot alle manglerne i loftet, men gør det også umuligt at fjerne dem uden problemer efter installationen. Fejl, der krænker udseendet og undertiden integriteten af ​​strækloftet, nogle få:

 • I området dannet af et ikke-ventileret rum, er der i nærvær af fugt en intensiv vækst af svampe, der er sundhedsfarlige.
 • Faldende lag af gips eller hvidvaskning forårsager deformation af overfladen.
 • Tilstedeværelsen af ​​revner mellem pladerne fører til dannelsen af ​​træk, hvilket forårsager signifikante vibrationer i lærredet.

For at eliminere årsagerne til de angivne mangler og forberede loftet, inden du installerer strækloftet.

Rengøring af loftoverfladen

Fjernelse af det gamle lag af hvidvask er nødvendigt i nærvær af peeling og for at forhindre dannelsen af ​​mug. Et kvalitativt hvidkalkede loft kan undgås - kalk selv er et fremragende antiseptisk middel til bekæmpelse af svampe. Men kridtbelægningen forhindrer ikke væksten af ​​"vegetation". Tapet fast på loftet er også bedre at fjerne - de er en god yngleplads til udvikling af skimmel. Der er 3 måder at rengøre whitewash fra loftet.

Sløre loftet med en våd klud eller svamp og bruges til fjernelse af et tyndt lag hvidtvasket. Processen er tidskrævende, tager tid og tålmodighed. For-fugtning af loftet med en forstøver vil hjælpe med at fremskynde processen. Regelmæssige vandforandringer og hyppig skylning af klude vil også øge produktiviteten. Uklarhed slutter, når betonstrukturen tydeligt fremstår på loftet.

Fjernelse af hvidvaskningen med en spatel begynder også med fugtning af overfladen med en sprøjtepistol eller en malingsrulle. Vand skal vådvaskes til loftet, uden at kridtet bliver deacidificeret. Derfor fugtes et tykt hvidt lag i flere gange, og får derefter lov til at ryste lidt.

Ideelt set bør kridtet let falde bag loftet, men ikke holde fast i spatelen. Skrabning af hvidvask er mere bekvemt at udføre en smal spatel med en bladbredde på 5-8 cm - og overfladen rengøres jævnt, og hånden bliver mindre træt. Ved at holde en skål i arbejdsområdet med din fri hånd, kan du minimere tiden på den efterfølgende rengøring af rummet.

Brug af kemiske forbindelser giver dig mulighed for at forberede loftet med den højeste kvalitet. Dette afsnit indeholder en simpel sæbeopløsning: 3-4 spiseskefulde vaskevaske opløses i en spand varmt vand og derefter tilsættes 5 spiseskefulde sodavand. Som en mulighed: sæbe erstattes med flere hætter af shampoo og sodavand - med eddike.

Mindst tid og kræfter tager arbejde med færdige kemiske rengøringsmidler til rengøring af bygningsforurening. ALFA-20-koncentrat, der anvendes af rengøringsvirksomheder, er designet til at fjerne lime- og cementforurenende stoffer. Det anbefales som et glimrende værktøj til neddypning af lime-hvide limer, der er dårligt gennemtrængelige for fugt. Til kridtbelægninger egnet sammensætning af Probel, fortyndet med vand i forholdet 1/10 eller derover.

Specialiserede koncentrater Metylan og Quelyd Dissoucol bruges både til at fjerne tyk kridt på overfladen og for at fjerne tapetet. Sammensætningen trænger let ind i kridt, opløses pasta, universal og vinyl tapetlim. En 250 ml væskeflaske er tilstrækkelig til at fremstille 1-1,5 opløsningspande. Alle disse forbindelser er helt sikre og kan anvendes i værelser med dårlig ventilation.

Tip! Hvis sammensætningen af ​​hvidvask er ukendt, er det nok at holde fingeren på loftets overflade. Kalk hvidvask er tilbage på det hvide mærke på huden. Slakket kalk efter tørring ligner kridt, men det er slet ikke taget. Olie maling og hvidvaskning baseret på klæbende binding er heller ikke taget i hånden, men har en blank overflade.

Behandling og styrkelse af loftets overflade

Efter at du har fjernet gipset eller tapetet, er alle skjulte overlapningsfejl synlige. Med spørgsmålet om, om loftet skal justeres, er alt klart - mulige uregelmæssigheder påvirker ikke lærredets spænding. Hovedvægten skal lægges på leddene mellem gulvpladerne, og på gipslofterne skal man også fjerne gipsets slæbende områder. Gipsloft er ikke påkrævet.

Erfaringen viser, at selv en fastmonteret løsning kan falde ud med mindre deformationer af overlapningen som følge af krympning af bygningen og jorden bevægelser. Derudover kan du ikke være sikker på højkvalitetsforsegling af sømmen, som ikke tillader udkast. Fyldnings- og kittesømme vil tage tid, men garanteret at redde fra mange problemer. Den anbefalede arbejdssekvens er som følger.

De broderer lofts- og vægsømme, idet den resterende opløsning fjernes fra pladens sideflader til en dybde på 3-7 cm (afhængig af sømmen og tilstanden af ​​påfyldningsopløsningen). For nemheds skyld kan du bruge en borestans.

Indersiden af ​​sømmen er rengjort af støv og fugtet. For tætning af samlinger med en bredde på mere end 30 mm er det mere rationelt at bruge monteringsskum. Det fylder nemt et rum med betydeligt volumen og har høje klæbende kvaliteter. Efter indstilling forbliver sammensætningen skåret med en kniv, der danner en lille depression for den efterfølgende kit.

Smalle slots kan fyldes med skum, polyethylenskum eller tætninger af andre materialer. Til pålidelig fastgørelse af tætningskablet behandles sømens vægge med en dybt gennemtrængende primer, og forseglingen er "plantet" på et fugtsikret tætningsmiddel. Rummet nedenunder er fyldt med en opløsning af cement NTS, og man må ikke glemme rusten ned til en dybde på 2-5 mm under putten.

På dette tidspunkt er det tid til at afgøre, om der skal primer loftet for at beskytte mod skimmel. Imprægner overfladen af ​​betonen med universal fungicide primere, for eksempel akryl primer af dyb penetration "Miners", akryl Luja Tikkurila primer eller latex sammensætning med stærk antibakteriel virkning MILKILL. Forbindelserne har lav toksicitet, men man bør ikke glemme sikkerhedsforanstaltningerne - arbejde skal ske i beskyttelsesbriller, handsker og åndedrætsværn, samt for at sikre korrekt ventilation af rummet, indtil primeren er helt tør.

Advarsel! Hvis loftet og væggene allerede har områder ramt af svampen, bør du ikke begrænse dig til fjernelse af plak. Derefter skal loftet behandles med en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. Ceresit CT 99, og først derefter skal der laves en primer.

For at lukke sømme er ethvert kit med resterende elasticitet, designet til mulige pladeforskydninger, velegnet, for eksempel specielt designet til dette formål Semin Fibrelastic. Dens fiberfibre tillader ikke materialet at knække, selv med betydelige deformationer. Efter en dag kan du gå til den endelige kitt i sømområdet.

Skal jeg sætte sømmen udenfor? Selvfølgelig og slet ikke til kosmetiske formål. Det yderste lag er det sidste niveau af beskyttelse fra træk og chipping af sømmen. Kittet påføres et lidt større område end bredden af ​​den anvendte serpyanka (mindst 20 cm). Malingsgitteret påføres det friskpåførte lag og er stryges med en spatel langs sømmen for pålidelig limning. Efterbehandlingslaget påføres efter delvis tørring af sømmen, da overfladen ikke skal syes i dette tilfælde.

Installation af ventilation og ledninger

Ved afslutningen af ​​plasterarbejder slutter præparatet under strækloftet ikke. Det er nødvendigt fuldt ud at fuldføre det skjulte arbejde - så i bygningen kaldes installationen af ​​elementer, adgang, som vil være umulig efter færdiggørelsen af ​​reparationen. Dette omfatter installation af ekstra fastgørelsesanordninger til lofter på flere plan, ventilationskanaler og elektriske ledninger.

Trælegeringselementer er præimpregneret med en antiseptisk sammensætning og sikret i overensstemmelse med projektet. Etablering af gipspladekonstruktioner, suspensioner og monteringsprofiler har med beregning af fastgørelse til dem og gipsvæg og baguette strækloft. I det tilfælde, hvor dette ikke er muligt, fastgøres en yderligere profil under skruerne på baguetten på bagsiden af ​​arket.

Hvis der er ventilation i rummet, forsøger de at skjule kanalerne bag lærredet, men alle ventilationsanordningerne skal gå ud over loftet. På ventilationskanalerne placeret over loftfilmens niveau er knæ eller korrugeringer installeret for at lede luften ind i rummet. Til massive ventilationsgitter og ventilatorer er monteringsplatforme til fastgørelse til loftpladerne.

Installation af elektriske ledninger begynder med mærkning af lampens placering og installation af stativ. Det anbefales at sætte basisringen på det forventede niveau i loftet med fokus på baguetterne. Ledningerne er lagt i bølgede beskyttelsesrør, fastgjort til loftet med plastikklip.

Trådmarginalen på armaturforbindelsespunkterne skal være mindst 15-20 cm. Kontrollér ledningsforbindelserne i fordelingsbokse, der ligger over niveauet af strækloftet, inden du installerer nettet.

For fuldt ud at forberede loftet under strækloftet, skal du bruge en masse tid og kræfter. Men belønningen for punktlighed og flid vil være en lang tjeneste for filmbelægning, ikke overskygget af ubehagelige overraskelser.

Forberedelse af loftet inden installation af strækloftet

Stræklofter dukkede op i Europa i det sidste århundrede, men blev populære i vores hjemland. Æstetisk udseende og mange fordele har lavet loftslofter en af ​​de bedste typer loftindretning. Men som du ved, skal overfladen sættes i orden før en finish. I artiklen vil vi analysere: hvorfra består forberedelsen af ​​hovedloftet før installationen af ​​spændingsstrukturen.

Funktioner af strækloftet

Ved valg af materialer til afslutning af loftet spredes øjnene. Fra et stort udvalg er det svært at finde en ting. Blandt alle stræklofter står ud for deres udseende. Forskellige versioner og evnen til at interagere med andre materialer gør suspenderede lofter blandt de smukkeste. Tøj vil skjule alle fejl og ledninger. Farve skalaen af ​​lærredet repræsenterer hele rækken af ​​farver.

Strammestoffet er let at installere. Et hitch når man installerer det ved brug af en varmepistol, ved ikke alle, hvordan man skal arbejde med det, og ikke alle har det. Men hvis du ved hvordan det virker, kan du selv installere lærredet. Der er praktisk taget ingen byggepladser i arbejdet, men det er stadig værd at dække eller tage ud af møblerne. Værelset vil varme op til 60 grader, så alle apparater, der måtte opstå som følge af opvarmning, skal fjernes.

Stræklofter har længere levetid end lofter i et andet design. Garantien på dem er 10-15 år. Men med den rette pleje vil de leve meget længere.

Mange når de finder ud af, at lærredet er lavet af PVC, bliver de spurgt om dets sikkerhed. Tøjet er harmløst, de kan etableres i børnepasningsfaciliteter. Sammensætningen kan dog omfatte et giftigt stof - phenol. Det reagerer kun med miljøet efter intens opvarmning. I normal tilstand er phenol ikke farlig, og den indeholder den mindste tilladelige mængde.

Ofte strækker lofter er installeret af dem, der står over for at oversvømme lejligheden. Laget kan klare op til 100 liter vand pr. 1 kvm. I dette tilfælde kan den senere bruges yderligere. Men prøv ikke at reparere det selv, kluden kan blive beskadiget. Det er bedre at stole på eksperterne.

På trods af overflod af fordele er der ved loftet og ulemperne. Men deres fordele overlapper hinanden.

Prisen på lærredet efterlader meget at ønske. Kvaliteten afhænger af prisen. Billige klud er lavet af sundhedsskadelige bestanddele.

Spændingsmaterialet er bange for mekaniske effekter. Derfor, hvis du skal installere dem i børnehaven, så skal du se børnens spil. At have kæledyr kan også være en alvorlig udfordring for dine lofter.

Lofter er ikke bange for fugt, men de er bange for lave og høje temperaturer. Deres drift er kun mulig ved temperaturer fra 5 til 50 grader.

Typer af stræklofter

Stræklofterne varierer i materiale og overflade. Udover PVC-stoffet, hvis egenskaber er beskrevet ovenfor, er de også fremstillet af stof. Vævet stof installeres ved koldmetoden, når den strammes, bliver pistolen ikke brugt. Det er bange for fugt, men det er helt økologisk. Men det er ikke værd at installere det i køkkenet. Det absorberer godt de omgivende lugt. Dens temperatur driftstilstand tillader installation i uopvarmede værelser.

Efter type overfladelofter er opdelt i blank, mat og satin.

Glossy. Forskelligt i glans, vil sådanne lofter være synlige på en gang. Men de er synlige skilsmisser, så rengøringen skal tage lidt tid en gang om ugen. En søm er synlig på den glatte overflade ved svejsning af to dåser, så de er mindre ofte installeret i værelser større end 20 m².

Glans er en god mulighed for smalle værelser med en lille mængde naturligt lys. De udvider rummet og 90% afspejler lys fra overfladen.

Matt. Berøvet af reflekterende virkning, så de er lettere at passe på. For prisen på uigennemsigtig lærred billigere glans. Det er ikke nødvendigt at installere det i køkkenet, fede pletter er vanskelige at fjerne fra ru klud. Men de passer godt i soveværelset, giver ro og vil ikke tiltrække opmærksomhed.

Satin. Den gyldne betyder mellem de to muligheder ovenfor. Satin stof efterligner stoffet, men er lavet af PVC. Det afspejler ikke lyset helt, men absorberer det heller ikke. Velegnet til alle værelser. Lærredet ændrer farve afhængigt af belysningen, den virkelige farve kan kun ses med naturligt lys.

Det er ofte installeret i børnenes værelser, da de er trygge og fotoprint er placeret på deres overflade, så kan du skabe et unikt tema interiør til børn.

Overfladebehandling før installation

Mange før du installerer strukturer, der dækker loftet helt, skal du ikke forberede det overhovedet. Styret af det faktum, at det ikke er synligt. Men det er en misforståelse. Loftet er ikke så synligt som andre overflader, men det betyder ikke, at gamle materialer eller skimmel ikke kan hældes ud af det. Dette vedrører lærredet.

Alt der hælder fra loftet kan beskadige det. Når du har startet, er det bedre at gøre det af høj kvalitet. Der er ikke behov for at udføre et så komplekst arbejde som udjævning, men det er nødvendigt at fjerne alt snavs fra overfladen. Sådan forbereder du plads til installation af lofter:

 1. Fjern gamle trimematerialer.
 2. Fjern alle pletter, fedt, svamp, skimmel.
 3. Seal revner og revner.
 4. Primet loftet.
 5. Gør arbejde med ledningerne.

Tag alle ting og møbler ud inden du begynder arbejde. Hvis det er svært at gøre, så kan du dække alt sammen med en film. Affaldshåndtering er en beskidt proces, så det er værd at passe på at beskytte dine hænder og ansigt. Brug handsker og åndedrætsværn.

I processen kan du have brug for: gips, kitt, primer, rulle, varm sæbeopløsning, maling remover, spatel.

For at fjerne hvidvaskningen med en varm sæbeopløsning. De skal fugte loftet voldsomt. Da det bliver snavset, skift vandet. Derefter kan spatelen fjerne rester. Hvis hvidvaskning stadig ikke er skrubbet, brug løsninger med mere aggressive stoffer i sammensætningen.

Maling kan fjernes med en særlig løsning, der kan købes hos en hardware butik. Det er ret giftigt, så arbejde i en maske. Det kan fjernes og den gamle gammeldags måde - med en hammer. Men der er risiko for at beskadige overfladen.

Tapet kan fjernes, samt hvidvaskning med sæbeopløsning. Våd tapet rive lettere ud. Brug en spatel eller kniv. Hvis du havde en plastikplade installeret, så har du brug for samme trowel for at fjerne den. Men for at slippe af med keramiske fliser er det ikke så nemt. Har brug for en boremaskine og en hammer.

Og hvis den hængende struktur blev hængt før, skal du først fjerne dækslet og derefter fjerne rammen.

Når du har fjernet det gamle cover, skal du slippe af med pletter, hvis der er nogen. Fedt kan fjernes med petroleum eller sæbevand med ammoniak. Mold kan fjernes med eddike, hvidhed eller bagepulver. Udover folkemægler i butikkerne kan du købe specielle formuleringer for at fjerne pletter af enhver art.

Tør loftet med varmt vand over hele overfladen for at fjerne støv og snavs. Sørg for at behandle overfladen af ​​jordens sammensætning. Det bør være vandtæt og med svampeffekt, det er bedst at bruge akryl, dyb penetration. Så dine lofter vil ikke være bange for en mug og vil ikke ødelægge en klud. Primeren påføres med en rulle med en lang lur. På vanskelige steder skal du anvende en primer med en børste.

Afhængigt af overfladens overflade behandles loftet i flere lag. Beton absorberer fugt meget godt, så primeren skal påføres i 2-3 lag. Efter tørring skal du kontrollere overfladen, den skal være glat. Ellers skal du anvende et andet lag. Hvert nyt lag anvendes først efter fuldstændig tørring af den forrige. Hvis overfladen er klæbrig betyder det, at primeren endnu ikke er tørret.

Efter priming er det nødvendigt at reparere revner. Ikke alle fejl kan ses straks. Hold ham forsigtigt på loftet. Hvis der er huller et sted, skal de først rengøres af snavs og støv. Dette vil øge adhæsionen af ​​kittet. Tæt alle huller med et kit.

Fra meget store revner kan du bruge monteringsskum. Og fra den lille passive silikoneforsegling.

Den sidste fase af forberedelsen af ​​loftet for strækloftet arbejder med ledninger. Sluk rummet og fjern alle lys. Markér placeringen af ​​den nye placering i loftet og led ledningerne der. Strækstoffet er bange for opvarmning, så brug lysekroner med lamper på højst 60 watt. Afstanden til dem skal være over 40 cm. Lyse lamper skal være forsynet med tætte nuancer. Ideel til loftslofter er spotlights. De passer til designet og vil ikke opvarme materialet.

Ekspert kommentarer

Stretch lofter giver en bred vifte af farver, materialer, typer af dækning. De kan installeres i ethvert rum. Når du vælger et design, husk at glatte og lyse overflader hjælper med at øge rummet i små værelser. For større rum er det bedre at bruge mørke, mættede farver. Tilstedeværelsen af ​​dele fylder rummet, så multi-level design med et billede passer ikke i værelser med lave lofter.

Spændingsmaterialet kan kombineres med andre typer materialer. Især effektivt vil de se med gipspladedesign. Du kan lege med farverne og opdele rummet med krøllede linjer. Hyppig brug af to teksturer - mat og blank.

Stræklofter

For at reparere huset var en succes, skal du forsigtigt forberede sig på det. Strekak er en af ​​de vigtigste strukturer, den strækkes på en fast profil rundt om rummet - en baguette. Men før du installerer lærredet skal du også udføre en række forberedende arbejder. Og hvilken slags forberedelse af loftet der skal udføres, lad os nu finde ud af det.

Indhold:

Strækninger af stræklofter

Strekak er en ideel løsning til installation i nye bygninger. I nye bygninger begynder krympningen med tiden, og der opstår revner på loftets overflade, hvilket uundgåeligt fører til yderligere udgifter til reparation af lokaler. Der vil aldrig være sådanne revner på stræklofter.

Hvis du oversvømmes med naboer fra øverste etage, selvom de hælder et par tønder vand, der "løber af" til loftet til dig, så skal du ikke bekymre dig. Loftet er meget slidstærkt - en meter firkantet lærred tåler op til 200 liter. Derfor vil det holde vandet uden at springe på samme tid og pålideligt beskytte din ejendom mod vandets skadelige virkninger. Og for at fjerne det, skal du bare rense vandet fra lærredet og rense det. Efter returinstallationen vil strækloftet let tage det oprindelige udseende.

Når du installerer strækloftet, kan du planlægge belysningssystemet ved at placere alle loftslysene på et bekvemt sted, mens strækloftet hjælper med at skjule ledninger og kommunikation. Derudover kan stræklofter installeres i rum med øget fugtighed, da de ikke er et gunstigt miljø for udvikling af bakterier og svampe.

Fordelen ved moderne spændingsdukker er, at strukturerne er i stand til at modstå angreb af ild. De indeholder ikke giftige urenheder, måler ikke og bliver ikke gule med tiden. Takket være de høje styrkeegenskaber vil loftet ikke blive beskadiget af et kastet legetøj eller champagnekork. Også stræklofter kan monteres på 30 millimeter under loftet i rummet, hvilket er en betydelig fordel i forhold til et ophængt loft.

Stræklofter giver ubegrænsede muligheder for design. Glans af disse lærred giver loftoverfladen en ekstraordinær spejloverflade, der øger rummets rum visuelt. Matte produkter belyser den klassiske stil i loftet, det ligner på nogle måder traditionel hvidvaskning, men det ser mere moderne ud, men samtidig strengt og fastholdt. Stretchlofter "metallic" er designet til at gøre en radikal omdannelse i interiøret.

Stræklofter gør det muligt at udføre mønsteret på ethvert emne. Tegninger kan påføres på hele overfladen eller i fragmenter. Skyet himmel, stjernebilleder og stjerner, billeder af fantastiske helte og alt, hvad sjælen ønsker.

Forberedelse til at installere strækstof

Ved korrekt forberedelse til installation af et strækloft elimineres risikoen for at sænke stoffet, når temperaturændringer ændres, ingen kondensation dannes, og lugt spises ikke. Det er vigtigt at installere spændingsarket sidst, efter at alt færdiggørelsen er færdig - forberedelse af el, loft, vægniveauering, installation af døre og vinduer. Så vi vil begynde forberedelsen til installation af en spændestik.

Rumudsætning

Møbler, personlige genstande, apparater og kuplanter skal fjernes fra lokalerne forud for installationen af ​​loftet. Også værd at fjerne fra væg væg frysere og malerier. Værelset skal være så gratis som muligt, så installationen af ​​spændingsarket er hurtigere, da møblerne kan forstyrre arbejdet. Det er også nødvendigt at undgå utilsigtet skade på spændevævet.

Hvis nogle møbler sæt ikke kan fjernes, skal de flyttes til midten af ​​rummet og dækkes af plastikfolie. Glideskab besluttede at installere, før du installerede et sådant loft. På samme tid skal du installere på kabinets overflade en speciel stang til fastgørelse af nettet.

Stræklofter anbefales at blive installeret, før der monteres sarte gulvbelægninger. I nærværelse af et godt laminat eller parket skal det dog være dækket, for eksempel med et tykt pap, for at undgå risikoen for skader af stigerne under arbejdet. Risikoen er bestemt lille, men det er bedre at være sikker.

Forbereder bunden af ​​loftet

Tre aspekter af forberedelsen af ​​loftet til strækloftet er kendetegnende: kontrol af leddene på loftoverfladen med væggene, eliminering af alle fejl og forarbejdning af loftet med en fastgørelsesforbindelse. Forberedelse af bunden til installation af et strækloft kræver ikke maling eller udjævning, fordi dens overflade vil blive gemt sammen med alle uregelmæssigheder og defekter, såvel som spor fra at blive oversvømmet af naboer. Dette giver dig mulighed for at spare penge på køb af loftniveauer.

Men selvom konstruktionen af ​​strækloftet giver dig mulighed for at skjule forskellige mangler på den gamle overflade, foretrækker mange ejere stadig omhyggeligt at forberede monteringsfladen. Det er absolut ikke nødvendigt, da spændingsmaterialet er uigennemtrængeligt. Men hvis du fjerner krummende kitt eller maling, og også dækker bundloftet med en primer, kan du yderligere undgå risikoen for beskadigelse af stoffet.

Elektrikere uddannelse

Før du begynder at installere loftet, skal du også bestemme belysningsenhederne og deres højde og købe dem på forhånd. Din sikkerhed og bekvemmelighed ved at bruge belysningsudstyr i slutningen af ​​arbejdet vil afhænge af korrektheden af ​​arbejdet med at forberede loftet under strækloftet og elene. Som følge af arbejdet med belysningsanordninger er en stærk opvarmning, er det nødvendigt at anvende glødelamper med en effekt på højst 60 W, halogenlamper - 35 W.

Det er muligt at bruge energibesparende og LED-lamper af enhver strøm, fordi lamper af denne type næsten ikke opvarmes. Men når du køber sidstnævnte, er det værd at vælge enheder med varm luminescens, fordi kulden kan mørke rummet. Også på dette stadium skal du markere på loftet installationsstedet for lamper og lysekroner for at sikre ledningerne og derefter kontrollere deres ydeevne.

Ud over at kontrollere kvaliteten af ​​elektriske ledninger er det nødvendigt at afklare placeringen af ​​ventilationssystemet og forskellige metalelementer, der vil blive gemt bag loftfladen, da adgang til dem efterfølgende uden demontering af nettet vil være umuligt.

Vægoverfladebehandling

Hvis rummet endnu ikke er blevet repareret, er det umagen værd at forberede væggene til fremtidig efterbehandling på forhånd, fjerne gammel maling og tapet fra dem samt andre støvede værker. Efter installationen af ​​strækloftet er de uønskede: Bygningsstøvet kan klare sig i loftet. Så kan du begynde at markere loftet. Men tapetet skal limes efter installationen af ​​spændingsvævet for at beskytte dem mod forurening under installation af profilen.

Forberedelse til installation af væggrænser er afhængig af hvilken slags belægning du planlægger at bruge i fremtiden. Hvis du holder på tapet, er det nok at fjerne det gamle efterbehandlinglag. Men under den efterfølgende anvendelse af en tør gipsblanding eller flydende tapet anbefales det at rengøre væggene til gips, betonplade eller murværk. Du skal også fjerne alle skruer og negle, brodere revner.

Eliminer alle overfladefejl med gips, cementmørtel eller alabaster. Dæk de dybeste revner med gips først, og derefter i flere faser med gipsblanding. Det efterfølgende lag påføres først, efter at det foregående lag er tørret. Store revner er normalt smurt med cement-sand mørtel i forholdet 1: 3 eller tørt gips. Derefter sat på toppen af ​​gasbindingen gennemblødt med hvid lim, og zashpatlyuyte hele området.

Når afskaffelsen af ​​væggen er afsluttet, er det nødvendigt at fortsætte til en integreret stop, der gør det muligt at fjerne de små fejl, der er tilbage, og for at give flyet ensartethed. Putty kan være af to typer: klar og tør. I den første skal man blot tilføje lidt vand, og den sidste skal fortyndes i proportioner, som er angivet på etiketten, blandes grundigt, indtil der opnås en homogen blanding, som ligner konsistens, ikke flydende creme. Til dette formål er det ønskeligt at anvende en blander.

Kittet skal være lodret eller vandret med en bred trowel i en vinkel på vægoverfladen, jo større er vinkelen, jo tyndere det påførte lag vil være. Vinklen for udjævning af uregelmæssigheder skal være 30 grader eller mere. For at massen ikke tykes, skal den periodisk omrøres med en smal spatel. Når det første lag tørrer, skal du tørre med en speciel slibende float efter en dag til at male fint sandpapir.

Derefter kræver overfladen en endelige primer med specielle forbindelser, som kan styrke overfladen og fjerne støv, som i videoen om forberedelsen af ​​loftet. Der er mange sorter af sådanne materialer, der udfører forskellige funktioner. For eksempel primere, der er beregnet til at styrke basen, forbedre vedhæftning, reducere absorption, er isolerende eller anti-korrosion.

Primer løsning, i ekstreme tilfælde kan du lave dine egne hænder. For at gøre dette, har du brug for et pund af snekkerben lim, 100 gram kobbersulfat og et stykke vaske sæbe. I kogende vand hældes, gradvist omrøring, vitriol, lim og revet sæbe. Kog blandingen i 20 - 30 minutter, træk derefter gennem en fin sigte og afkøles. Primeren påføres i et tyndt lag ved hjælp af en almindelig svingbørste. Den tørrede overflade anses for klar til efterfølgende efterbehandling.

ansøgning markup

Efter klargøring af overfladen til stræklofter er lærredet monteret på en aluminium- eller plastikprofil, som normalt er fastgjort på bundloftet eller vægge med dug-selvdrejende skruer. Det følgende arbejde med forberedelse til installation af stræklofter er mærkning og beregning af strukturens nederste punkt, hvorfra installationen af ​​profilen, som er beregnet til fastgørelse af nettet, begynder. Det anbefales at trække sig tilbage fra bunden med ca. 6 centimeter. Dette vil være den meget minimale højde af spændingsstrukturen.

Hvis lofterne er på flere niveauer, skal du markere installationen separat for hvert niveau, samtidig med at rummets geometri holdes nøje. Dette øjeblik er en af ​​de mest ansvarlige og komplekse processer i forberedelsesfasen. Ved installation af et loft på flere niveauer øges afstanden fra bunden afhængigt af form og antal niveauer.

Der er selvfølgelig grænser for brugen af ​​stræklofter, temperaturtærsklen er fra 0 til plus 50 grader. Desuden skal rummet lukkes for at undgå temperaturændringer, som skal være mindst 10 grader Celsius ved installation af et strækloft.

Således kræver ophængte lofter ikke for grundig indledende overfladebehandling. Lerret kan installeres på det gamle loft med fejl og uregelmæssigheder, som alle vil være helt usynlige. Men hvis du ønsker det, kan du først justere og male eller hvidkalkede loftet, forberede el og armaturer, niveauer væggene og derefter installere den ophængte struktur.

Forberedelse af loftet for stræklofter: trin og anbefalinger

Når du udarbejder en liste over reparationsarbejde i en lejlighed eller et andet rum, skal du ikke glemme et så vigtigt punkt som at forberede loftet for stræklofter. Hvis deres arbejdsflade ikke behandles ordentligt, vil stræklofterne begynde at sænke meget hurtigt, og den samlede levetid vil blive reduceret flere gange.

Selv novice masters ved, at udseendet af stræklofter og varigheden af ​​deres brug indtil næste reparation, er direkte afhængige af kvaliteten af ​​det forberedende arbejde.

I denne artikel finder du en masse nyttige oplysninger om, hvad du skal gøre, før du installerer hævede lofter, samt mulige vanskeligheder, der opstår i forbindelse med udførelsen af ​​disse værker.

De største fordele ved stræklofter

Mange samler stræklofter, især ikke tænker på deres funktionalitet.

De styres af to faktorer - det er moderigtigt og smukt. Men praksis har vist, at stræklofter ikke kun er et element af indretning, men hjælper med at løse mange alvorlige problemer.

Først og fremmest bidrager hævede lofter til omdannelsen af ​​det indre af rummet, hvilket gør det mere behageligt og originalt. For at bekræfte dette skal du tage et par billeder inden reparationen og lignende billeder efter disse værker.

Hvis du har købt en lejlighed i et nyt hus, skal du endda installere stræklofter. Dette skyldes det faktum, at bygningen over tid vil sænke, og dette vil føre til dannelse af revner i hovedloftet, som kan skjules ved hjælp af strakt lærred.

Installation af stræklofter giver dig mulighed for at skabe et unikt system til belysning af lokalet, hvor lampene placeres næsten hvor som helst. Du får mulighed for at skjule det elektriske kabel, hvilket er ret svært at gøre (og undertiden urealistisk) uden at installere stræklofter.

En talentfuld designer ved hjælp af stræklofter kan gøre et standardværelse til et unikt værelse.

Selvom du ikke har penge til at købe dyre materialer, løser det originale design dette problem.

Ud over de listede fordele ved stræklofter er det nødvendigt at fremhæve deres følgende nyttige egenskaber:

 1. 1. De modstår vægten af ​​et stort volumen vand (hvis naboer oversvømmes ovenfra, behøver du ikke foretage dyre reparationer).
 2. 2. Under drift bevarer lofterne deres farve, må ikke dimme og ikke blive gule, når de udsættes for sollys.
 3. 3. Efter installation af disse lofter kan du lave et maleri på dem.
 4. 4. De er helt sikre for menneskers sundhed (emitter ikke giftige og giftige stoffer).

En tilstrækkelig stor liste over fordelene ved stræklofterne skal overbevise alle tvivlende læsere om behovet for at installere dem.

Hvad skal du gøre, før du begynder at arbejde med installation af hævede lofter

Selvom du ved, hvordan du forbereder loftet for et strækloft, vil du helt sikkert være interesseret i de anbefalede anbefalinger, som i praksis har gentagne gange vist deres effektivitet.

Værelset

Det er nødvendigt at starte disse værker med forberedelse af rummet. Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne alle ting, møbler og husholdningsapparater fra rummet.

Hvis der er tunge frysere, der er vanskelige at flytte til et andet rum, skal du placere dem i midten af ​​rummet og omhyggeligt dække med en tyk film.

I et tomt rum til at arbejde meget lettere. Du vil ikke blive forstyrret ved at placere en stepladder på det rigtige sted, du får adgang til ethvert punkt i loftet.

Hvis der efter installation af lofter er der ingen planer om at erstatte gulvet, så dække det med tykt karton for ikke at beskadige overfladen.

Der er tre faser af forberedende arbejde til efterfølgende installation af nedlagte lofter:

 • Det kontrolleres, hvordan loftet er forbundet med væggene.
 • Alle uregelmæssigheder og andre fejl er elimineret.
 • Den påføres loftsfastgørelsessammensætningen.

Mange erfarne eksperter hævder, at der ikke er noget ved at spilde tid og kræfter på at gøre en perfekt glat overflade.

Hovedargumentet - alle fejl og uregelmæssigheder skjuler stræklofter. Men på den anden side, hvis du ikke udfører et grundigt feje af loftet, så falder der efter et bestemt stykke tid, kitt, støv, maling osv. På lærredet.

Ledninger til belysning

Et andet vigtigt punkt i det forberedende arbejde er det elektriske kabel til belysningsenheder.

På dette stadium skal du oprette et sikkert og pålideligt rumbelysningssystem.

Hvis du ikke har erfaring med elektricitet eller er i tvivl om, at du vil gøre alt rigtigt, skal du kontakte specialisterne på dette aktivitetsområde.

Når du beskæftiger dig med belysningsproblemer, skal du huske på, at almindelige højeffektpærer bliver meget varme, og det kan forårsage skade på falske lofter. Det er bedst at installere belysningsenheder, der kræver lysdioder eller energibesparende lamper.

Nogle "eksperter" reducerer løsningen på spørgsmålet om, hvordan man forbereder loftet for et strækloft, kun til montering af elektriske lamper, men det er en stor fejltagelse.

Udover at forberede belysningssystemet er det nødvendigt at være opmærksom på ventilation og andre vigtige elementer, hvor adgangen lukkes efter installationen af ​​strækloftet.

Væg forberedelse

Hvis du optager væggene efter installation af strækloftet, så vil en del af byggestøvet simpelthen slå sig ned på dem, og du bliver nødt til at tilbringe en anden dag for at vaske loftet.

På baggrund af ovenstående oplysninger kan vi konkludere, at næste fase af forberedelsen er implementeringen af ​​alle de "støvede" procedurer.

Det er nødvendigt at rengøre murene af gammel maling, gips mv. Og så fjerne revner og andre fejl ved hjælp af gips, kitt og cementmørtel (en del af cement til tre dele sand).

Eksperter anbefaler at afslutte væggene i flere faser, idet man overholder reglen: hvert efterfølgende lag af opløsningen påføres kun efter den forrige tørring.

For at forbedre kvaliteten af ​​det udførte arbejde kan man bruge gasbind, der er imprægneret med lim (fast mellem to lag af gips).

Jeg bruger et kit, det sidste lag påføres på overfladen af ​​alle væggene. Dermed eliminerer du de steder, der skiller sig ud over den generelle baggrund.

For at udføre disse værker skal du:

 • Spatler (2-3 stykker af forskellige størrelser).
 • Cement, sand, kitt og lim.
 • Primer.
 • Tanker til fremstilling af opløsningen.
 • Gaze og tør klud.
 • Bor eller "mølle" med de passende dyser.
 • Mixer.
 • Sandpapir.
 • Hammer.

I nogle tilfælde kan yderligere værktøjer bruges, alt afhænger af den specifikke situation.

Når det sidste lag af gips tørrer, kan du begynde at anvende en primer.

Dette materiale bruges til at styrke overfladen af ​​væggene og beskytte dem mod støv, snavs og fra virkningerne af andre eksterne faktorer. Det moderne byggematerialemarked tilbyder et bredt udvalg af primere.

Nogle er mere fokuserede på udførelsen af ​​beskyttende funktioner, andre er pålidelige isolatorer eller har anti-korrosionsegenskaber.

Hvis du ikke har mulighed for at købe en primer på en hardware butik, gør det selv.

Følgende komponenter er nødvendige for dette:

 • Tøjvask - 1 stk.
 • Joiner's knoglelim - 500 g
 • Kobbersulfat - 100 g

De listede ingredienser hældes i kogende vand og koge i det i cirka en halv time (sørg for at røre det hele). Den resulterende blanding skal filtreres og derefter afkøles. Primeren påføres væggene med et tyndt lag under anvendelse af en konventionel børste.

Markering under profilen

For at installere stræklofter er der forberedt et loft med henblik på at bestemme det laveste punkt i strukturen og mærkning for en plast- eller aluminiumprofil. Det er på det vil holde hele strukturen.

Vær opmærksom på, at profilen kan monteres både på bundloftet og på væggene.

Valget af fixeringsmetode afhænger af forskellige faktorer. For eksempel er det nogle gange nemmere at bore huller til dowels i vægge end i holdbare betonlofter med jernbeslag.

Det er også nødvendigt at tage højde for vægten af ​​hævede lofter: Letvægtsstrukturer kan fastgøres på hovedloftet og tungt, det er bedre at styrke væggene.

Masters-fagfolk anbefaler at indstille en minimumshøjde på spændingsstrukturerne på seks centimeter fra hovedloftet.

Der bør lægges særlig vægt på lofter på flere niveauer. De er monteret på trinprincippet, det vil sige, hvert efterfølgende niveau bliver lavere end det forrige (tæller fra hovedloftet). Når du laver layouter til stræklofter på flere niveauer, skal du nøje kontrollere hvert trin af arbejdet.

Praksis viser, at selv erfarne fagfolk, mens de laver layouter til flere niveauer, kan man lave fejl. Derfor er det bedre for begyndere at starte med de enkleste muligheder for forberedende arbejde, som omfatter mærkning.

Anbefalinger fra specialister

Næsten alle producenter af stretchlofter samt erfarne fagfolk, der professionelt beskæftiger sig med deres installation, hævder, at de fremlagte designs kan betjenes i temperaturområdet fra 0 til 50 grader.

Vigtigt punkt! Husk, at når du installerer installationen af ​​stræklofter, bør du ikke tillade pludselige temperaturændringer i rummet. Installationen af ​​de præsenterede strukturer kan udføres, når termometeret viser ikke mindre end plus 10 grader.

Kør aldrig straks efter det forberedende arbejde for at påbegynde installationen af ​​hævede lofter.

Tænk nøje på så vigtige ting som damp, støj og vandtætning. Måske giver det mening at gøre alt arbejdet i komplekset, som giver dig mulighed for at spare en anstændig sum penge.

Hvis du har besluttet dig for valg af stræklofter, skal du søge efter loftsplinter, som skal harmoniseres med hinanden. Især er dette spørgsmål relevant i det tilfælde, hvor der er dannet et grimt led mellem det nye loft og væggen.

En detaljeret analyse af det præsenterede emne viste, at forberedelsen af ​​loftet for et strækloft ikke er en super-kompleks opgave. Kør det kan næsten enhver voksen mand. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere ovenstående oplysninger og i færd med at forberede loftet til at følge disse anbefalinger.

Forberedelse af loftet for stræklofter: finesser, hemmeligheder, tips

Strekak - et vigtigt design i rummet, som giver dig mulighed for at løse flere problemer på én gang. Blandt dem - camouflage af et uhøjtideligt bundloft, perfekt udjævning af overfladen og skabelsen af ​​et unikt design i rummet.

Men for at realisere målene er det vigtigt at nærme sig udførelsen af ​​arbejdet korrekt - at forberede loftet, væggene og gulvet samt udføre en række andre aktiviteter. Hvilket arbejde skal der gøres i forberedelsesprocessen?

Skal jeg forberede overfladen inden installationen? Disse og en række andre spørgsmål vil blive diskuteret i detaljer.

Skal jeg lave loftet?

Et af de vigtigste spørgsmål, der bliver stillet inden installationen af ​​spændingsstrukturen, vedrører det forberedende arbejde. Det er ikke altid klart, om det er fornuftigt at bruge tid på at forberede væggene, loftkonstruktionen eller gulvet, inden man arbejder med fastgørelse af PVC-folien.

På den ene side taler vi om færdigbehandling, som ikke kræver forberedende foranstaltninger, og på den anden side rummets design og overfladen selv kan skjule mange ubehagelige overraskelser.

Masters med erfaring sikrer, at forberedelsen af ​​loftet foran stræklofterne er obligatorisk. Hovedvægten skal lægges til krydset med vægge, gulve (især når det kommer til nye bygninger).

Hvis der er små åbninger, der fører til gaden eller andre rum, skal de lukkes. Det er endnu bedre at behandle loftbelægningen selv med en primeropløsning for at forhindre, at kittens stykker falder af overfladen.

Hvad angår tapet, er det ikke nødvendigt at fjerne dem fra overfladen i tilfælde af deres pålidelige fiksering. Flere detaljer om forberedelsen af ​​loftet vil blive diskuteret nedenfor. På dette tidspunkt er det nok for dig at vide, at sådan arbejde skal udføres.

Video: Forberedelse af loftet for strækloft

Forbereder installation af strækloftet

Uanset på værelset skal det placeres i orden, inden installationen udføres. Det eneste spørgsmål er hvordan, hvad og i hvilken rækkefølge at gøre.

Her er alarmen til forberedelse af værelserne:

1. Hvis rummet har produkter af tynd plast, skal de beskyttes mod overophedning og deformation (f.eks. Hjørnerne på vinduerne). Her er det nok at lave et stykke maskebånd på overfladen, og efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal du fjerne det. Hvad angår vindueskonstruktionerne selv, behøver de ikke at være beskyttet særskilt.

2. Møbler, samt store genstande, som vil forstyrre installationsarbejdet, skal flyttes ud af rummet eller i det mindste flyttes væk fra væggens overflade. Det er vanskeligere med dimensionelle møbler - det skal bundet ned til den centrale del af rummet, og et ark skal være dækket ovenfra. På samme tid skal du sørge for, at den stramme "bunke" ikke forstyrrer installationen af ​​hovedlyskilden i midten af ​​rummet.

3. På trods af den sammenlignende renhed af arbejdet er det ønskeligt at dække gulve med cellofan eller stof. For at forhindre, at materialet glider, kan det fastgøres med tape på kanterne. Dette garanterer tidsbesparelser til efterfølgende rengøring. I dette tilfælde vil støvet i rummet være mindre. Hvis gulvet er parket eller laminat, så er sådan fremsyn endnu mere relevant. Ellers kan støv forårsage mikroskramninger.

4. Dekorelementer, der er fastgjort til væggene, det er ønskeligt at fjerne og transportere til et andet rum. Bemærk venligst at adgangen til væggene skal være gratis.
5. Fjern apparater fra rummet, der kan blive beskadiget, hvis de udsættes for høje temperaturer. Her taler vi om videobåndoptagere, hjemmebiograf, tv, musikcenter og andet udstyr.

6. Overvej at værkplanter ikke kan overleve installationsarbejdet, så de skal foregå.
7. Før installationen er det nødvendigt at bestemme placeringen af ​​ledningerne for ikke at beskadige det ved et uheld ved at fastgøre gardinstængerne. Det samme krav gælder for ventilation og andre kommunikationssystemer. Opgaven med at oplyse løgne om ejeren, fordi repræsentanter for installationsholdet af sådanne finesser måske ikke ved.

8. Antallet og placeringen af ​​lyskilderne skal planlægges på forhånd og specificeres af parterne - installatørerne og kunden.

9. Bundloftet skal behandles for at forhindre, at gipset falder eller stykker af tapet. Hvis loftet er flisebelagt, skal det fjernes før installation.

10. Før installationen er det ønskeligt at afslutte arbejdet i rummet. Ellers skal alle elementer "dockes" til det allerede installerede loft (for mange forårsager det vanskeligheder).

11. Hvis arbejdet udføres selvstændigt, er det værd at studere videoer eller billeder af forberedelse af loftet for stræklofter, hvorefter det bliver lettere at udføre arbejdet.

Stræklofter. Forberedelse af rummet. Tips

Forbereder loftet for strækloft

Den næste fase af arbejdet er forberedelsen af ​​loftoverfladen. Vi nævnte ovenfor, at før du installerer spændingsstrukturen, er det nødvendigt at rengøre overfladen, behandle den med en primer og fjerne alle fremmede elementer (fx fliser).

Men det er kun "toppen af ​​isbjerget."

Forberedende aktiviteter omfatter:

 • Kontrol af leddene overlapper med rummets vægge
 • eliminering af eksisterende mangler
 • overfladebehandling med bindingsforbindelse.

Eksperter hævder, at installationen af ​​spændingsstrukturen skal udføres sidst (efter at have tilpasset væggene, installere vinduer og døre).

Det er forbudt at udføre støvet arbejde efter installationen af ​​loftet, da dette vil medføre overfladeforurening. Desuden er det rum, hvor installationen udføres, nødvendigt at lukke hermetisk for at forhindre ændringer i temperaturen.

For at forenkle opgaven er det værd at studere videoen om forberedelsen af ​​loftet for stræklofter, hvor alle værker gennemgås trin for trin:

 • processen med at fjerne maling eller kittet (hvis den blev påført på bundloftet)
 • overfladebelægning med en primer (pålideligt beskytter PVC-film mod beskadigelse i tilfælde af utilsigtet nedgang i visse elementer);
 • forberedelse af den elektriske del (belysning) og en kasse med gipsplader;
 • loft mærkning.

Korrektheden af ​​det udførte arbejde afhænger af:

 • korrekt placering af loftet struktur
 • æstetisk udseende efter færdiggørelsen af ​​arbejdet
 • film liv ressource.

Hvis alt er gjort korrekt, så er installationen afsluttet:

 • Sænkning af loftkonstruktionen i tilfælde af temperaturændring;
 • ingen skadelige lugtformer
 • ingen kondens på overfladen.

Husk samtidig at PVC-lofter kan betjenes ved temperaturer fra 0 til + 500 grader Celsius.

Den næste fase af arbejdet er installationen af ​​den elektriske del. Her er det værd at starte med at vælge belysningsarmaturer, samt at bestemme et passende sted til installation.

Flere faktorer afhænger af kvaliteten af ​​det elektriske installationsarbejde udført:

 • driftssikkerhed og reduceret risiko for kortslutning
 • Det er bekvemt at udskifte belysningsudstyr i fremtiden (i tilfælde af udbrændthed).

Når du vælger belysningsudstyr, skal du være opmærksom på, at PVC-folien ikke tåler overophedning og kan smelte på grund af forhøjet temperatur. I den henseende bør maksimal effekt af de brugte pærer ikke være mere end 60 watt.

Hvis halogener anvendes, må deres effekt ikke overstige 40 watt.

Den bedste løsning er brugen af ​​energibesparende eller LED-lamper, for hvilke strømgrænsen ikke er relevant på grund af manglende opvarmning.

Et særskilt spørgsmål - valget af typen af ​​glød. Det anbefales som regel at købe kilder til varmt lys, fordi den kolde skygge kan ødelægge selv det mest omhyggelige design og gøre værelset ubehageligt.

Installation af belysningsenheder foregår i flere faser:

 • Marker det sted, hvor lyskilderne vil blive installeret;
 • Bestil ledningerne og sørg for, at det færdige design er i drift;
 • bestemme den nøjagtige placering af lyskilderne. Dette er vigtigt, fordi højden af ​​filmen også afhænger af placeringen af ​​højden.

Næste trin er forberedelsen af ​​gipspladestrukturen. Dette omfatter også arbejdet med montering af de elementer, hvori PVC-folien vil blive monteret.

Designet er en profil installeret i et vandret plan. Afstanden fra den øverste del af nicheen til den monterede spændingsstruktur er fra 15 centimeter eller mere.

Fra den korrekte installation af gipsstrukturer afhænger:

 • loft levetid
 • udseende;
 • fastgørelsers pålidelighed.

Den sidste fase af forberedelsen - markering af loftet for efterfølgende installation. Her er sekvensen af ​​værker som følger:

 • sæt mærker på hjørnerne (brug et laserniveau til arbejde);
 • Forbind de punkterede punkter med hinanden. Resultatet af arbejdet skal være en vandret linje omkring omkredsen. For at skabe en glat linje, brug en speciel ledning;
 • måle afstanden mellem linjen og overlapningen
 • måle den ønskede afstand fra nedenstående sætpunkt. Dette vil være det øverste niveau af PVC-folien installeret;
 • måle højden af ​​det "trængte" område. Ved markering er det muligt at bedømme, hvor den nederste del vil blive placeret;
 • måle afstanden fra hovedlinjen til sætpunkterne;
 • forbinde punkterne, som giver dig mulighed for at få to parallelle hovedlinjer lige linjer;
 • Hvis loftet er flertallet, skal du markere de andre niveauer på samme måde.

Strækloft i badeværelset Forberedelse til installation

Forberedelse af vægge til stræklofter

Ikke mindre vigtigt punkt, som mange mennesker glemmer - er forberedelsen af ​​vægge til stræklofter. Hvis reparationen i lokalet endnu ikke er udført, skal væggens overflade være forberedt til videre arbejde. Den første ting at begynde med er fjernelse af gammelt tapet, maling og andre efterbehandling materialer. Det er ikke tilrådeligt at gøre dette arbejde efter montering af PVC-folien, fordi støv vil slå sig ned på overfladen.

Yderligere forberedelse afhænger af hvilken type finish der skal anvendes.

Så hvis du i fremtiden planlægger at lim tapet, så skal du fjerne det gamle lag af finish.

For at anvende væske tapet er det tilrådeligt at rense vægge med mursten, beton eller gips.

Også inspicere overfladen for det faktum, at negle stikker ud af det eller tilstedeværelsen af ​​revner.
Sådanne problemer bør fastsættes på forhånd.

Fjernelse af fejl fra overfladen er tilladt ved hjælp af cement sammensætning eller gips. Hvis skaden er dyb, er det tilrådeligt at bruge gips til deres efterbehandling, hvorefter det er umagen værd at gå gennem "finish" kittet.

Hvis revnerne er meget store, er det nødvendigt at ælte cementcementet. Efter behandling af problemområdet, blød et stykke gasbind, hold det til det beskadigede område og behandl overfladen med kitt.

Efter færdiggørelsen af ​​det "hårde" kosmetiske arbejde kan du gå videre til den kosmetiske "del", som kræver efterbehandling af kittet. Efter at laget har tørret, arbejder væggen med en slibende float, og i sluttrinnet skal du male.

Det sidste trin er overfladebehandling med en primer, som eliminerer udseendet af støv i rummet og dets aflejring på PVC-overfladen. Når du vælger, bemærk at primeren kan have et andet formål - isolering, anti-korrosion, reducerende absorption og andre.