Stativ til multimedieprojektorer

Rack universal til bærbar computer og en projektor

Tabel til multimedieprojektorer Gigant (foldning, to overflader, farve grå), bordvægt 10 kg

stå for multimedie projektorer Projektionsbord (80-125cm, grå, 25kg) på hjul

Projektionsbord til projektorer (85-125cm, grå, 10 / 5kg) på hjul, 13 kg

Projektionsbord til projektorer (90-120cm, grå, 25 / 15kg) på hjul

Projektionstabel til alle projektorer. Hyldejustering: op til 15 °. Hylde med skinne for at forhindre projektoren i at glide. Højdejustering: 80-125 cm

Bord Mobilt fastfoldeligt stabilt bord med bordplade 65x45 cm og bundhylde 42x45 cm. Justerbar højde 79-140 cm.

To-plan mobilt bord til projektor og bærbar computer, hvid, 13 kg, på hjul, hylder 88 / 125cm høj, maksimal vægt på udstyr på top / bundhylder 10 / 5kg

Bord Justerbar højde mobilbord. På hjul med tre hylder og skuffe. Riller til opbevaring af penne, viskelæder mv. Indbygget kabelmanager. Belægning pr. Hylde op til 10 kg. Størrelse 500x330x635 mm, vægt 16,6 kg, plast, farve sort

Stativ til multimedieprojektorer

Ved udførelse af rapporter, præsentationer, en særlig stativ, vil en mobil universel bord være en uundværlig assistent. De er velegnede til at rumme multimediefremvisningsudstyr, højttalere, lyd- og videoudstyr og er ideelle til et konferencerum.

Gulvstander til projektor-1

Dette produkt kan laves specielt til din størrelse. Det kan udstyres med ekstra tilbehør eller tværtimod udelukkelse af nogle komponenter. Du kan vælge farve og i nogle tilfælde valg af materiale. Flere detaljer kan fås hos vores ledere. Vi er i kontakt!

Køb gulvstativ til projektor-1

Vi kan alle! Det er ikke muligt at fotografere alle eksisterende muligheder for denne model. Takket være vores egen produktion kan vi dog:

 • fjern / tilføj hylde
 • lav en anden størrelse
 • ændre farven på en vare
 • lav et individuelt projekt til din ide
Bare ring / email os!

Hvorfor Allegre?

 • egen produktion
 • derfor kvalitetsskabe, stativer og beslag,
 • og selvfølgelig lave priser
 • snesevis af positive anmeldelser på markedet
 • hurtig levering, herunder weekender
 • sender til regionerne
 • mange betalingsmetoder
 • evnen til straks at bestille montage / installation
 • Vi leverer langt ud over Moskvas ringvej
 • forskellige muligheder for samarbejde

Hvordan bestiller man?

I nærheden af ​​prisen har hver vare et "i indkøbskurv" ikon. Klik på den, og en liste over produkter, du allerede har afsat, vises. Klik på linket "Checkout" og udfyld felterne i ordresedlen. Og du kan bare ringe til os

Hvordan betaler man?

Du kan betale kureren, og du kan e-penge eller kreditkort. Betaling sker inden levering her, men vær venlig at advare os på forhånd om den valgte betalingsmåde! For organisationer kan vi fakturere til betaling via bankoverførsel.

Projektorstativ

Gulvstandard til projektor Allegri NPP-4

Metalrammen fås i tre farver:

Sort moire (matt appelsinskal effekt)

Aluminiummetal med lak (dobbelt polymerbelægning)

Sort glans med lak (dobbelt polymere dækning)

Hjul med låsemekanisme (+ ekstra 800 rubler.)

Afsendt unassembled. Alle beslag i sættet.

Mobilstand under projektoren Allegri NPP-4 har:

1. Højdejustering.

2. Tiltjustering.

3. En hylde til en bærbar computer.

Gulv står under projektoren, med højdejustering.

Metalrammen fås i tre farver: sort, sølv, hvid.

Hjul med låsemekanisme tillæg 600 rubler.

Hylde 450x400 tillæg 800 rubler.

Afsendt unassembled.

Online butik TeleHD.ru officielle forhandler af Allegri.

Gulv står for projektoren.

Metalrammen fås i tre farver:

Sort moire (matt appelsinskal effekt).

Aluminiummetal med lak (dobbelt polymerbelægning).

Sort glans med lak (dobbelt polymere dækning).

Montage og montage til projektorer

Montage til projektorer

Konsol til projektoren er en mount, der er designet til at fastgøre projektoren i en bestemt position med mulighed for mikrojustering, hvilket sikrer bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​brugen af ​​teknologi. Du kan købe disse nyttige tilbehør i vores butik til en overkommelig pris: Produkter fra forskellige producenter med garanti er til salg.

Typer af projektormonteringer

Vi har præsenteret loftsbeslag til montering af projektorer med forskellig vægt: Der er små monteringer og strukturer, der tåler alvorlige belastninger.

Kataloget indeholder mørke grå, hvide, sølv modeller, valget afhænger af designet af dit udstyr. I mange produkter er det muligt at justere afstanden fra loftet til projektoren, og nogle armaturer kan ikke kun fastgøres på loftet, men også på væggen. Konstruktionerne er udstyret med en teleskopstang af høj kvalitet, du kan vælge fester med forskellig hældningsvinkel.

I vores butik kan du købe en beslag til projektoren til en overkommelig pris, de nøjagtige priser afhænger af producenten og tilbehørets egenskaber.

Produkterne er garanteret, hvilket du ikke kan betvivle pålideligheden og holdbarheden af ​​disse enheder. For at købe beslag med levering, ring til os via telefon og angiv modelens nøjagtige navn. I tilfælde af vanskeligheder vil vores konsulenter altid hjælpe dig.

Projektorstativ (stand + stativ)

Projektorens stand er designet til at installere en projektor, bærbar computer eller andet udstyr i hjemmet, på kontoret, i huset osv. Det er let og hurtigt at installere, kompakt, har en justerbar højde fra 810 mm til 2100 mm.

Den øverste platform (stand) til projektoren er lavet af stål, har en speciel anti-slip belægning (pude) og et bælte til fastgørelse af projektoren eller en anden enhed.

Stativet er fastgjort til stativet med en 1 / 4-3 / 8 adapterskrue, der fastgøres sikkert til stativet og derved opretholder stabilitet og stabilitet under drift.

Projektorstativet er 34 cm langt og 24 cm bredt, velegnet til enhver projektormodel eller 7 "-15" tomme notesbøger mv.

Specifikationer:

 • Front:
 • højde: min. 810 mm, maks. 2100 mm;
 • tre-sektion med bekvem og pålidelig klemmer;
 • væskeniveau til præcis fiksering af udstyr i vandret position
 • maksimal belastning-5 kg;
 • stå (øverste platform):
 • Materiale: Koldvalset stålplade;
 • størrelse: 340mmx240mmx15mm;
 • har en anti-slip matte, bælte-klemme;
 • overgangsskrue-1 / 4-1 / 8;
 • kompatibel med alle modeller af projektorer samt 7-12 tommer bærbare computere.

Justerbar højde på stativet til projektoren giver dig mulighed for at se videoer med børn

Eller deles af hele familien

Projektorstativet stiller sikkert og sikkert din projektor til behagelig og bekvem visning. Den er installeret på ethvert sted (hjemme, på kontoret osv.), Det er let og hurtigt monteret, tager ikke meget plads (når den er samlet, 81 cm).

Projektorbeslag

Beslag til projektoren giver en fremragende mulighed for at placere din projektor på en sådan måde, at den optimale billedstørrelse og den bedste synsvinkel opnås. Du vil være i stand til fuldt ud at integrere projektoren i dit hjemmemiljø, frigøre plads og bare optimere rummet rundt.

For at opnå den optimale billedstørrelse og placere projektionsenheden korrekt, anvendes en beslag til projektoren. Med det vil du være i stand til at udstyre dit hjemmiljø bedst og optimere det omgivende rum.

Vi tilbyder dig en universel loftmontering til projektionsudstyr fra førende producenter. Beslagets funktioner inkluderer justerbare vippe- og drejfunktioner. Enheden kan modstå store belastninger. Praktisk design giver nem installation.

Takket være den elegante og funktionelle projektorbøjle kan du oprette et harmonisk rumdesign. Dele, der anvendes i konfigurationen, tillader at opnå en lav friktionskoefficient, hvilket giver en jævn bevægelsesvirkning. Fastgørelsessystemet sikrer pålideligheden af ​​projektionsenheden.

Projektorstativ

1 850 og 1 400 Р

AV2HDMI konverter. Fra tv-modtager til HDMI-tv; fra et videokamera med en 3RCA stik på HDMI. 3RCA til HDMI-adapteren kræver ingen softwareinstallation. Der er en opløsnings switch fra 720p til 1080p. Strømforsyning er ikke inkluderet.

VGA til RCA Converter (S-Video) Premier 5-980

1 480 og 1 320 Р

VGA-RCA konverter konverterer analogt VGA signal til komposit (RCA "tulip") eller S-videosignal, som giver dig mulighed for at forbinde enheder med VGA-udgang til dit tv. VGA S-videoadapteren kræver 5V strøm. Komplet med VGA RCA adapter.

RCA-VGA Premier 5-981 Converter

1 550 Р 1 290 Р

En tulip-til-VGA-adapter konverterer et komposit RCA- eller S-video-videosignal til et analogt VGA-signal, som gør det muligt at tilslutte en spillekonsol, videobåndoptager eller analog videokamera til skærmen. Strøm 5 V.

Converter Adapter fra HDMI til AV (3 RCA) HDMI2AV

1 500 Р 1 050 Р

Converter-adapter fra HDMI til AV (3 RCA) HDMI2AV til tilslutning af et Apple TV, tablet eller bærbar pc til et tv med AV-indgang til 3 tulipaner. Der kræves ingen yderligere softwareinstallation. Strøm 5 V. Inkluderet USB-kabel - miniUSB.

Omformer fra 3RCA (tulipaner) til HDMI Premier 5-985

1 550 Р 1 160 Р

AV2HDMI konverter. Input: video og lyd tulipaner (3RCA), Output: HDMI. For at forbinde konsollen til skærmen eller tv'et. Eller en video / dvd-afspiller til et tv / skærm. Strøm 5 V. Adapteren fra 3RCA til HDMI har et kabel medfølger.

Converter Adapter fra AV (3RCA) til HDMI AV2HDMI

1 390 og 1 160 Р

Omformer adapter fra AV (3RCA) til HDMI. Fra modtager til HDMI modtager; Fra et videokamera med en 3RCA HDMI-stik; Der kræves ingen softwareinstallation. Der er en opløsnings switch fra 720p til 1080p.

VGA Converter -> RCA / SVIDEO

1 980 og 1 320 Р

Denne enhed konverterer et analogt VGA-signal til et komposit (RCA "tulip") eller S-videosignal, som giver dig mulighed for at forbinde enheder med VGA-udgang til et tv. Strøm 5 V.

Projektorstativ

Montager, borde og understøtninger til projektorer - Køb monteringer, borde og står for projektorer i online-butikken Digitalshop.ru - Vælg og bestil Mounts, borde og...

PRODUCT

SØG

TILMELD TIL NYHEDER

Hurtig produktsøgning

Projektionsudstyr> Projektortilbehør> Fastgørelsesanordninger, borde og projektorstativer

Wall mount ScreenMedia PRB-12 13-100cm, op til 10kg

Med muligheden for at finjustere billedet +/- 4 grader, vertikalt og +/- 25 grader, vandret Drejningsvinkel 360 grader Justering af længde 13-100 cm Kabelkanal Indlæs op til 10 kg

Vægmontering Digis DSM-14 89-15.2cm, sølv

Korrekt udvalgte tilbehør til multimedieprojektorer giver dig mulighed for at springe ind i verden med fantastiske video og betagende spil, der glemmer de umiddelbare problemer. Højkvalitets kontrolpaneler,

Vægmontering HAMA 00084422, op til 15 kg, hvid

Hama H-84422 Beslag til projektor, fullmotion (vippe, sving), max belastning 15 kg, hvid

Mount Digis DSM-2L

Loftmontering Digis DSM-2L loftbeslag med justerbar tilt +/- 15 grader, rullende +/- 4 grader, roter op til 360 grader. Højdejustering 85-120 cm (12 cm uden bar).

Universal loftmontering Kromax PROJECTOR-300 grå

Beslag til projektorer. Egenskaber - Tilt 30 grader, drej 360 grader. Funktioner - Justerbar afstand fra loftet til projektoren 650-1000 mm. Maksimal belastning 10 kg.

Loftmontering ARM Media PROJECTOR-4 sølv

Produktinformation. Muligheden for at dreje - ja. Muligheden for at vippe - ja. Maksimal belastning, kg - 10. Afstand fra væggen, mm. - 150-400 Farven er sølv.

Mount Digis DSM-2

Korrekt udvalgte tilbehør til multimedieprojektorer giver dig mulighed for at springe ind i verden med fantastiske video og betagende spil, der glemmer de umiddelbare problemer. Højkvalitets kontrolpaneler,

Loftmontering Tuarex CORSA-2007 Sort, op til 15 kg

Type - Fastgørelse til en videoprojektor. Modellen er CORSA-2007. Maksimal belastning - 15 kg. Dimensioner - Højdejustering, mm 1100-1970. Farven er sort. Komplet sæt - tilbehør til installation,

Loftmontering Tuarex CORSA-2002 Grå, op til 15 kg

Type - loft. Formål - montering til projektoren. Maksimal belastning - 15 kg. Højdejustering - 322-422 mm. Tiltjustering - 15?. Drej justering - 360?. Kabelkanal - er.

Loftmontering Kromax Projektor-100, Grå (KRM2F3-02G)

Pålidelig loftsmontering til videoprojektorer med praktisk tilt og drejejustering. Justerbar afstand fra loftet til projektoren 470-670 mm. Muligheden for at lægge

Universal loft mount ScreenMedia PRB-2L, 43-65cm

Type - Loftbeslag. Justering af billedet lodret - +/- 4 grader. Juster billedet vandret - +/- 25 grader. Drejevinkel - 360 grader. Højdejustering - 43-65

Loftsmontering Wize WPC-S, 61-94cm, sølv (bundet bar, montering i loft og projektor)

Universal loft kit Wize WPC-S, bestående af montering, bom 61-96 cm og en platform til loftet for projektoren. Vinklen +/- 15 ° og roterende +/- 15 ° funktioner giver dig mulighed for at indstille den optimale vinkel

Ceiling mount Wize WPB-S, 43-64cm, sølv (medfølger stang, montering til loft og projektor)

Funktioner loftsmontering. Udnævnelse - Til projektorer. Maks. lastens vægt, kg - op til 12. Hældningsvinkel, ° - +/- 15. Drej, ° - +/- 15. Rotation, ° - 180. Farve - Sølv.

Ceiling mount Wize WPA-S, 35-46cm, sølv (medfølger stang, montering i loftet og projektor)

Universal loft kit størrelse WPA-S, bestående af montering, 35-46 cm stang og platform til loftet for projektoren. Det har hældningsfunktionerne +/- 15 °, rotation +/- 15 ° og 180 ° rotation.

Loftsmontering Wize PR18A-S, 30-46cm, sølv (bundtet bar, montering i loft og projektor)

Universal loftmonteringssæt Wize Pro, bestående af monteringsbjælke 30 - 46 cm og platformen til loftet til projektoren. Det har hældningsfunktionerne +/- 25 °, rotation +/- 6 ° og rotation 360 °.

Svært at vælge? Spørg ICQ konsulenter eller still et spørgsmål på forummet.

Stativ til projektorer

Notebook laptop Den største fordel ved kortfokus teknologi er manglen på skygger på projektionen. Mobilstand med fastgørelsesanordninger til en interaktiv projektor og en stand til en bærbar computer løser ikke kun løsningen af ​​et lille rum, men tillader det også.

Elektroniske systemer (elisys.ru)

Alt metal står til projektoren XGIMI H1 Nemt at installere og konfigurere, reparer projektoren med fire metal skruer. Pålidelig fastgørelse, hurtig installation på gulv eller hængende stativ. Stå for projektoren XGIMI H1, ideelt set komme op.

Stativer og beslag til projektoren (15)

 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • 2 platforme.
 • Lavet af metal.
 • Justerbar højde (fra 80 til 120 cm) og vippevinkel.
 • 360 graders rotation.
 • Flytter let på fire ruller. Til stabiliteten af ​​stativet er 2 ruller blokeret.
 • Platformernes størrelse er 38 × 43 cm.
 • Maksimal lastvægt - 20 kg.
 • Tiltvinkel: + 30 / -30 grader.
 • Rotation: 360 grader.
 • Afstanden fra loftet til projektoren: 155 mm.
 • Kabelkanal.
 • Fastgørelses tilbehør - inkluderet.
 • Maksimal lastvægt - 23 kg.
 • Tiltvinkel: + 25 / -25 grader.
 • Rotation: 360 grader.
 • Justerbar afstand fra loftet: 460 - 610 mm.
 • Kabelkanal.
 • Fastgørelses tilbehør - inkluderet.
 • Salg Skynd dig til at købe de varer du har brug for til lave priser, mængden er begrænset!
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter
 • sammenligne
 • Til favoritter

I moderne offentlige institutioner bruger private virksomheder og hjemme ofte projektorer. Derfor er at købe en beslag til projektoren en nødvendighed, ikke et indfald. Uden vedhæftning er det næsten umuligt at bruge det.

Vælg et permanent sted

Før du køber, skal du tænke på, hvor du planlægger at bruge enheden. Hvis du har valgt et bestemt rum, og ikke har planer om at flytte enheden andetsteds, er det bedst at købe et loftbeslag til projektoren.

Bemærk, at så snart du bestemmer den permanente placering for instrumentet, skal du tænke på at skjule de ekstra ledninger fra nysgerrige øjne. Dette bør gøres for ikke at ødelægge udseendet på rummet og sikre sikkerhed.

Dette er den bedste måde at installere, især for hjem og skole. Hjemme er det ikke sandsynligt, at katte og hunde kommer til en sådan beslag, og i uddannelsesinstitutioner vil ikke alle børn hoppe til projektorhylderne. Så du vil være i stand til permanent at holde udstyret sikkert og forsvarligt.

Muligheden for at transportere enheden

Men hvis du køber en sådan beslag til en kromax projektor, vil du helt fratage produktet af mobilitet. På den anden side kan du i tilfælde af nødsituation fjerne projektoren fra hylden og tage den til et andet sted. For at gøre dette skal du bruge et andet sæt ledninger til at bruge udstyret på forskellige steder. Nogle er komfortable.

I online butikskataloget Magazin kan du købe en beslag til projektorvæggen, loftet, gulv og væg-loft mærker som: Arm Media (Arm Media), Classic Solution (Classic Solyushin), Kromax (Kromax), Lumien (Lumen), Nobo (Project), Projecta, Project Wize.

Køb et loft eller vægmonteret projektorbeslag er en garanti for enhedssikkerhed, strukturens holdbarhed og sikkerheden af ​​dine midler. Du behøver ikke bruge ekstra penge på en ny enhed, hvis den gamle falder. Hvis den hvide beslag til projektoren er upålidelig, falder enheden i stykker. Derfor er det bedre at invitere en professionel til montering af beslaget.