Hvilken slags suspension er bedre at bruge loftets typer og egenskaber ved fastgørelsen

Suspensioner er et af elementerne i hængende loftkonstruktioner. Med deres hjælp skabes nye, fashionable og så nye lofter som muligt. Derudover dannes der fri plads ved anvendelse af suspensioner mellem de vigtigste og dekorative lofter, hvor termisk isolering og støjisolering, kommunikationssystemledninger og ventilationsrør er perfekt maskeret.

Hvis loftets overflade ikke overstiger 3 cm i højden, er der mulighed for direkte suspensioner, hvilket skaber den mindste afstand mellem loftet og rammen af ​​det hængslede system. I alle andre tilfælde anbefales det at bruge bøjler med et klip.

Justerbar ophæng

Konventionelle suspensioner er ståltråd med et tværsnit på 3-6 mm. Den ene ende er fastgjort til rammen af ​​det hængslede system, den anden ende er fastgjort på hovedloftet. I dette tilfælde svarer afstanden mellem hoved- og ophængt loft til ledningens længde. Sådanne suspensioner giver dig mulighed for selv at vælge niveauet for det hævede loft, baseret på designidéen eller andre overvejelser.

Derudover giver det uafhængige valg af ledningens længde dig mulighed for at justere loftets højde på forskellige steder, så der skabes buede, skrånende og kuploftak.

Forskellige typer af suspensioner justerbar type

Moderne justerbare suspensioner er opdelt i to typer:

 • Stænger eller trådbøjler er præget af fleksibilitet, hvilket begrænser deres brug lidt. Sådanne elementer bruges til at oprette loftssystemer i boliger.
 • Nonius suspensioner er kendetegnet ved stivhed og øgede bæreegenskaber.

Anti-vibrations loftshængere

Suspensioner af denne type er tilgængelige i flere typer, alt afhænger af typen af ​​understøttende struktur. Der er flere funktioner, der er forbundet med vibrationsdæmpning suspensioner:

 • Alle dele af elementet, lavet af metal, behandlet højkvalitets anti-korrosionssammensætning og kan modstå tunge belastninger.
 • Til fremstilling af sådanne suspensioner anvendes mikroporøs polyurethanelastomer, der er specielt designet til at absorbere vibrations- og lydvibrationer.
 • Høj effektivitet bemærkes, når der anvendes vibrationsisolerende suspensioner i de høje og lave frekvensområder, hvilket fjederspændinger ikke kan prale af.
 • Med en frekvens på 20 Hz og en optimal belastning annulleres vibrationen op til 90 procent. Derudover bevarelsen af ​​vibroakustiske egenskaber i 10 år.

Anvendelsen af ​​vibrationsisolerende suspensioner

Hovedanvendelsen af ​​sådanne elementer er installationen af ​​lydisolerede fjedringssystemer.

Suspension PP2

Galvaniseret stål 1,5-2 mm tykt bruges til fremstilling af metalbøjler. Dog kan skræddersyede suspensioner have en anden belægning. Produkterne er karakteriseret ved deres evne til at modstå belastninger på op til 45 kg. PP2 bøjler er en endelt profil lavet ved hjælp af specialbøjningsudstyr. Dette giver dig mulighed for at udføre installationsarbejde på kort tid, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed.

Suspension parentes

Direkte loftbøjler til gipsvæg består af ryglæn og perforerede hylder. Ryglænsophænget er fastgjort til bundfladen, hylderne er designet til montering af specielle profiler af gipsvægskonstruktion. Ved anvendelse af direkte suspensioner må afstanden mellem hovedloftet og rammen af ​​den ophængte konstruktion ikke overstige 12 cm, hvilket i tilfælde af forkortede suspensioner reduceres til 7,5 cm.

Sådan repareres loftophænget

Alle typer af suspensioner, herunder suspensioner til stræklofter, er beregnet til at fastgøre en profil til hovedloftet.

Montering af uregulerede suspensioner

For at fastsætte loftet ureguleret suspension, udfør følgende trin:

 • Inden der fastgøres suspensioner til loftet, laver de huller til ankre, adheres til markeringen af ​​ophængningssystemet og fastgør suspensionen.
 • Bøj ned de perforerede hylder og kontroller fastgørelsens styrke, nippe med lidt indsats.
 • Dernæst placeres profilen mellem hylderne af suspensionen og unbend dem, hvilket bringes til en vinkel på 90 grader.
 • Ved hjælp af en spændet ledning fastgøres niveauet af rammen på ophængningssystemet og bores gennem profilen på begge sider. Derefter fastgøres hele strukturen med selvdrejende skruer. De frie kanter af suspensionen til loftet kan bøjes til siderne, så de ikke forstyrrer arkinstallationsprocessen.

Installation af justerbare suspensioner

Justerbare suspensioner installeres som følger:

 • Huller til ankre er lavet i loftet og speciel trækkraft til loftet er fastgjort i loftet.
 • Derefter indføres loftsprofilen i styrene på de modsatte vægge.
 • På trykket sættes suspensioner og indsættes dem i profilen.
 • Ved at flytte gimbal over suspensionen, kan du nemt justere suspensionens højde.
 • Vælg det ønskede niveau, fastgør suspensionen.

anvendelsesområde

I lamellofter er installationen som følger:

 • Den ene side af ophænget er fastgjort på hovedloftet med en dowel-negle.
 • Den anden side indsættes i hullet i rammens specielle indgreb. Strenderne er nivelleret ved anvendelse af en suspension suspension plade.

Ved installation af skrå lofter ved hjælp af suspensioner, dannes den ønskede hældning. Arbejdet indebærer følgende handlinger:

 • I enden af ​​to snorre er bygningsniveauet lagt og nivelleret.
 • Lignende handlinger sker i de andre ender af strengerne.

Suspensioner i gipsplankloftkonstruktioner

Justerbare bøjler til gipspladerammen anvendes i tilfælde, hvor loftsophænget er af utilstrækkelig længde, eller der er behov for at installere et udjævningsloft.

Sådanne situationer opstår oftest, når den ophængte struktur er for langt fra hovedloftet, hvilket bestemmes af tekniske eller designmæssige overvejelser.

Suspenderet loft monteret på suspensioner ved hjælp af forskellige suspensioner, herunder lige og stangelementer, såvel som nonius suspensioner. Meget ofte gør hjemmeværkerne suspensioner af den ønskede længde af profilskraberne og bøjer den med bogstavet G.

Korrekt udvalgte suspensioner giver en pålidelig, holdbar og høj kvalitet konstruktion.

Ceiling suspension for gipsvæg konstruktioner - 4 varianter af produkter og deres vigtigste funktioner

Gipsvæg gør det muligt at lave lofter af enhver kompleksitet, hvorfor denne type materialer er så populær i private og i industrielle bygninger. Men for at opbygge en pålidelig konstruktion kan man ikke undvære særlige fastgørelsesanordninger, og hovedelementet er suspensioner for loftet. De kan have forskellige konfigurationer og afvige i egenskaber og design, og i dag vil jeg tale om de typer af produkter, der bruges mest og er de mest populære i dag.

På billedet: Takket være suspensionerne kan du oprette loftsstrukturer af enhver kompleksitet.

Typer af suspensioner og deres beskrivelse

Nu vil jeg snakke detaljeret om hver type produkt og beskrive dens fordele. Du skal blot læse oplysningerne og vælge den løsning, der passer bedst til dit loft. Alle muligheder er testet i reelle forhold og har vist deres pålidelighed.

Type 1 - direkte suspension

Dette er den mest almindelige og populære mulighed, som bruges i næsten alle strukturer af gipsplader. Produktet har følgende funktioner:

Her er den klassiske version af direkte suspensioner.

 • Den samlede længde af produkterne er 300 mm, og bredden er 30 mm. Denne konfiguration er ikke tilfældig og er specielt designet til profilen til gipsvæg 60x27 mm;
 • Produkterne er fremstillet af galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,4 til 1 mm. Fra mig selv vil jeg sige, at du skal vælge muligheder fra stål med en tykkelse på 0,6 mm, da de har høj stivhed og pålideligt holder strukturen. Vær også opmærksom på kvaliteten af ​​galvanisering - på overfladen skal der ikke være ubehandlede områder og andre fejl;
 • Hvis du skal rette strukturen i en stor afstand fra loftet, kan du bruge aflange suspensioner. Der er specielle muligheder, der kan have en længde på op til 520 mm. De er oftest lavet på bestilling og har en ret høj pris, men hvis du har brug for at sænke loftet betydeligt, kan du bruge denne løsning.

Særlige opsætningsmuligheder giver dig mulighed for at montere rammen på en stor afstand fra bunden

 • Suspensioner er fastgjort gennem to huller i midten, og elementerne er fastgjort til profilen ved hjælp af selvdrejende skruer. Alt er ret simpelt og på samme tid meget pålideligt, det vigtigste er at finde knuderne korrekt og sikkert rette dem. Afstanden mellem suspensionerne i loftet må ikke være mere end 600 mm, det er med en sådan stigning, at de er placeret oftest;

Arbejdet udføres simpelthen, så suspensionerne er så populære blandt dem, der gør arbejdet med egne hænder.

Sammenfattende alt ovenfor kan vi konkludere, at denne mulighed er perfekt til standard situationer, når du ikke behøver at sænke strukturen for meget, og loftet ikke er særlig komplekst.

En anden stor fordel er den overkommelige pris, standardoptionerne koster fra 5 til 8 rubler afhængigt af producenten og tykkelsen af ​​det metal, hvorfra suspensionen er lavet.

Type 2 - ankerophæng til PP profil

Hvis du har brug for en justerbar suspension til loftet, kan denne indstilling være til nytte. Det er meget forskelligt fra ovenstående valgmulighed:

Strukturen består af disse komponenter.

 • Produktets hovedelement er fastgørelsesdelen, hvorpå der er riller, så den er indsat i fremspringene i hovedprofilen og fastholdes sikkert i dem uden nogen fiksering. I fjederens øverste del er der et fjederklips til studen, hvilket gør det muligt at justere monteringspositionen, når du komprimerer pladerne, kan du flytte ophænget op og ned, og når du slipper dem, vil de sikkert låse på det ønskede sted;

På grund af konstruktionens form holder suspensionen pålideligt uden skruer.

 • Den anden komponent - suspension, det er et produkt af ståltråd med en diameter på 4 mm med øje i overdelen til fastgørelse af elementet på loftet. Træk indsættes i klemmen og er placeret på det ønskede niveau. Produktets længde kan variere i området fra 350 til 1500 mm. Du skal vælge en bestemt mulighed baseret på objektets egenskaber;

Det er meget nemt at montere strukturen.

 • Produkterne skal være af stål med en tykkelse på mindst 0,7 mm, deres konfiguration kan variere fra forskellige producenter. Personligt bruger jeg produkter fra mærkerne Knauf og Metalist, de har bevist sig på den positive side;

Her ser ankerophænget fra Metalist-planten ud

 • Prisen på produktet består af to dele: Suspensionens pris (ca. 11-13 rubler) og prisen på trækkraft (den vælges individuelt og koster afhængig af længden fra 5 til 20 rubler). Som du kan se, er denne mulighed dyrere end den forrige, men det er heller ikke den dyreste;
 • Fastgørelse ved hjælp af disse suspensioner foretages som følger: Til at begynde med er markeringen af ​​elementernes placering lavet, de er placeret langs profilen i en afstand af 60 cm fra hinanden. Så skal du bore huller med en diameter på 6 mm og en dybde på 50 mm. Et specielt 6x60 loftsanker indsættes i hullerne, som er et fastgørelsesanlæg med et øje til suspension suspension;

Det ligner et loftanker

 • Når ankrene er installeret, hænges stængerne med bøjler i dem, hvorefter de sættes ind i profilerne, og loftsophængets stativ justeres til det ønskede niveau. Resultatet er omtrent strukturen som vist på billedet, det er vigtigt at sætte alt på niveau.

Hængende loftkonstruktioner af denne type er ret pålidelige, hver suspension kan klare ca. 20 kg

Type 3 - loft vibrerende bøjler

Denne type produkt som en vibropod til loftet har en række funktioner:

Denne indstilling bruges, hvor du skal øge lydisoleringspræstationen.

 • Produkterne er designet til at reducere støj i rummet, og designet er altid til stede vibrationsisoleringselement, som kan have en række konfigurationer;
 • Udgifterne til suspensioner af denne type er meget høje, så du bør ikke bruge dem unødigt;
 • For at opnå det bedste resultat er det ikke nok at bruge kun suspensioner, det er nødvendigt at isolere rammen og rummet under strukturen.

For den største effektivitet skal vibrerende bøjler anvendes i kombination med andre materialer.

Lad os håndtere de vigtigste versioner af produkter, jeg vil opdele dem alle sammen i 4 typer, selv om jeg tror, ​​at du kan finde mange andre muligheder, der er mindre kendt på markedet.

Her er de vigtigste typer af vibro-bøjler.

Det vil sige, at monteringen er indsat i profilens riller, men for pålidelighed er der sideskinner under skruerne, og forbindelsen til loftet er lavet gennem en stud. Omkostningerne er ca. 350 rubler

Sådanne fastgørelsesanordninger og vibrationer dæmpes godt, og belastningerne modstår høje

Den enkleste løsning er nok for den private sektor, den er velegnet til levevilkår og koster flere gange mindre end resten.

Type 4 vernier suspension

Denne mulighed er mindst kendt for både udviklere og professionelle fagfolk, i mellemtiden med hjælp kan du meget sikkert rette komplekse loftstrukturer. Produktet består af følgende dele:

Her er den samlede produkt

 • Den nederste del er nødvendig for at fastgøre strukturen på profilen, den kan laves i form af en klemme og kan være en fastgørelse med fremspring under sporene i profilen. I den øvre del er der mange huller, der er nødvendige for at eksponere strukturen i den ønskede position;

Den nederste del er nødvendig til montering på profilen

 • Den øverste del er nødvendig for at fastgøre nonius suspensionen på loftet, til dette formål blev der lavet et øje. Selve elementet er en bar med mange huller for præcist at indstille loftkonstruktionens niveau. Længden kan variere, oftest varierer den fra 400 mm til en meter;

Sådan ser toppen ud.

 • Det tredje vigtige element er låsene eller monteringsbeslaget. Disse produkter er nødvendige for at sikre hele strukturen i en bestemt position. Deres design kan være forskelligt afhængigt af producenten.

Konsollen er nødvendig for at fastsætte vernier suspensionen

Hvad angår arbejdsprocessen, er vejledningen til brug af denne indstilling som følger:

Installationsordningen er ikke kompliceret

 • Først skal du markere placeringen af ​​bjerget i loftet, de er arrangeret i trin på 60 cm langs hver profil;
 • Dernæst er det nødvendigt at bore hullerne for at passe på dowels, hvorefter den øverste del af hængeren tages, dens øje er bøjet, og dette element er fastgjort til loftet;
 • Så skal du indsætte den nederste del i profilen, indstille loftets niveau og rette strukturen med en eller to beslag. Resultatet af arbejdet er vist på billedet nedenfor, alt er enkelt og pålideligt;

Sådan konstrueres konstruktionen

 • I nærværelse af fastgørende øjne snoet selvdrejende skruer, det skal kun ske, når loftrammen er helt eksponeret.

Bygningskostnaden består af tre komponenter: den nederste del vil koste 30-35 rubler, den øverste del afhænger af længden vil koste 25-50 rubler, og klipet koster omkring 10 rubler. Et element klare vægt op til 40 kg.

konklusion

Valget af den optimale type suspensioner giver dig mulighed for at opbygge en loftsstruktur af enhver kompleksitet. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af de nuancer, der er beskrevet ovenfor, hvis du stadig har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne nedenfor.

Suspensioner til loftet: valgfuldhedens subtilitet

Det hængslede loft er en hurtig og optimal måde at gøre loftoverfladen smuk, funktionel og sikker. Designet af stræklofter blev først opfundet tilbage i de tidspunkter, hvor det først var nødvendigt at afslutte loftfladerne i kontorer og handelsrum. Opløsningen af ​​opgaven skal være enkel og naturlig, at påtage sig minimumsudgifterne for materialer, samtidig med at man sikrer den ydre præsentation af rummet.

Det var da, at designet blev opfundet, hvilket indebærer at vedhæfte rammen til "basen" - bundloftet ved hjælp af suspensioner. Disse elementer giver stabilitet af fastgørelse og fladhed af overfladen. Der er flere hovedtyper af suspensioner: justerbar, anti-vibration, PP2 suspension og ophængsbeslag.

Justerbar loftshæng: fordele og typer

Konventionel suspension er en ståltråd med en diameter på fra 3 til 6 mm. Den ene ende af ledningen fastgjort til rammen af ​​det hængende loft, den anden - til overfladen af ​​bunden. Således er højden på det frie rum mellem loftet, der skal installeres, og bunden bliver lig med længden af ​​denne ledning. Takket være denne ejendom kan du under installationen sænke loftet til det ønskede niveau. Desuden er det ved hjælp af justerbare suspensioner, at det er muligt at installere hældende og kuplede lofter: Ved installation af højden af ​​suspensionerne installeres de på forskellige niveauer over hele overfladen af ​​bunden.

Suspensioner til loftet giver dig mulighed for at rette rammens struktur på det niveau, der er egnet til placering

Med hensyn til mangfoldigheden af ​​markedet for byggematerialer kan du finde to typer justerbare suspensioner:

 • Tråd, eller stang. Den særprægede kvalitet af en sådan suspension er dens fleksibilitet, hvilket gør det praktisk til installation i boligområder.
 • Nonius suspension Dette er en hård type suspension, der er berømt for sin holdbarhed og evne til at modstå tunge belastninger.

Stop dit valg på en justerbar suspension, hvis du ikke er sikker på at bestemme højden mellem bunden og det hængende loft.

Euro suspension for hævet loft: skjuler fejl under rammen

Euro-Hang er kendetegnet ved sin alsidighed, så det er muligt at bruge denne type fastgørelse ved installation af forskellige typer af lofter. Oftest bruges de i tilfælde, hvor det installerede loft er i en større afstand på 150 mm fra bunden. Suspensionen er fastgjort i bundbundet ved hjælp af et træk med et øje, og ved hjælp af et træk med en krog suspenderes det hængende loft. Traction-forbindelsesfjederdel, så du senere kan justere rammens højde.

Universal euro suspension er en fantastisk mulighed for at skjule alle de fejl og pletter i loftet overfladen

Denne type suspension har ubestridelige fordele:

 • Kræver ikke stor indsats under installation og udskiftning;
 • Bruges til at installere skrå og kuperede lofter
 • Kan rumme op til 10 kg.

Ved hjælp af euro suspension kan du øge afstanden fra bunden til det ophængte loft op til en halv meter, hvilket gør det muligt at skjule kommunikation og ujævnheder.

Dowel til et falskt loft: plast, metal og "Birbach"

Fastgørelser af enhver form for suspensioner til bundloftet bærer dowels. De vigtigste egenskaber ved dette monteringsmateriale er materiale og størrelse. Afhængigt af basen anbefales det at bruge en af ​​de tre hovedtyper af dowels.

For korrekt og sikkert at rette ophængene i loftet er det vigtigt at have kvalitetsdowels.

Når du installerer et hæftet loft, skal du bruge:

 • Plast dykker;
 • Metal dowels;
 • Dowel "Birbach".

Så til fastgørelse af suspensioner til en betonbase er det sædvanligt at anvende plastikdykler med en metalkerne, 6x60mm i størrelse. Umiddelbart efter at suspensionen er installeret på denne måde, er det nødvendigt at lægge en vis belastning på suspensionen for at undgå at ændre rammens form efter installationen. Nogle installatorteknologier anbefaler ikke at bruge enten capron eller plastdyk. I sådanne tilfælde skal suspensionerne monteres på specielle dowels "Birbach". Dowels af denne type anvendes som regel til selvinstallation af et hævet loft og kun i tilfælde, hvor basismaterialet ikke har hulrum i sin struktur.

Ved markering af væggen til den efterfølgende kørsel i dowels vil det hjælpe med at bruge et langt, lige niveau.

Træk for suspensionen af ​​loftet: funktioner og typer

Forskellige typer af suspensioner svarer til forskellige typer trækkraft. Når du vælger typen af ​​suspension, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan trykket er fastgjort, at notere dets længde og muligheden for justering.

Hvis du selv ønsker at installere det hængende loft, uden at bede om hjælp fra specialister, skal du vælge hurtigmonterede bøjler

Der er tre typer suspensioner, hvor stødprøven udfører fundamentalt forskellige funktioner:

 • anker;
 • kombineret;
 • Hurtigt monteret.

I tilfælde af en ankerophæng har stødkraften en justerbar længde fra 125 til 1500 mm, hvorved man kan vælge det bedst mulige indvendige loftrum. Traktionen er fastgjort til ophængningen ved hjælp af huller i ekspansionspladen. I den kombinerede suspension, som i den hurtigmonterede version, sker fastgørelsen på en lignende måde.

Den mest bekvemme til selvinstallation er hurtigmonterede suspensioner.

Suspended ceiling længde: hvordan man ikke skal forveksles

Når du installerer et hængende loft, skal du først og fremmest tænke på, hvor stor du vil gøre afstanden fra loftet til bunden. Afhængig af dette bestemmes længden af ​​suspensionerne. I tilfælde af standard, uregulerede suspensioner er længden ca. 12 cm. Mindre almindelige er forkortet op til 75 mm varianter.

Før montage af loftet påbegyndes reparation, er det nødvendigt at måle højden og længden af ​​den hængslede loftsstruktur

Når du vælger følgende typer af suspensioner, er det vigtigt at beregne deres længde på forhånd, fordi designet ikke tillader at ændre det senere:

 • PP2 suspension;
 • Suspensionskonsol;
 • Anti-vibrations suspension;

Hvis du ikke kan bestemme den ønskede hastighed, skal du være opmærksom på de justerbare suspensioner, hvorved du kan vælge den højde, der passer dig allerede under installationen.

Suspended ceiling og suspension højde: Vælg den optimale

Det er meget vigtigt at på forhånd bestemme den optimale højde af suspensionen af ​​det fremtidige loft. Fokus primært på det udstyr, du planlægger at placere mellem loftet og dets ramme.

Ved at måle loftets størrelse er det vigtigt at overveje størrelsen af ​​det udstyr, der skal placeres mellem hovedrammen og loftet

Dybest set er scatteringen af ​​suspensionens højde som følger:

 • Forkortet - 75 mm;
 • Standard - 120-150 mm;
 • Med mulighed for at justere trækkraft - op til 500 mm.

Som regel er der mindst 15 cm ledig plads mellem bunden og det hængende loft. Men hvis du har besluttet at placere skjulte kommunikationer under loftet, så skal deres højde tages i betragtning. For eksempel være opmærksom på euro bøjler, med hjælp som du kan øge afstanden mellem bunden og det hængende loft til en halv meter.

Husk at installationen af ​​et ophængt loft begynder med rummet. I tilfælde af forkert valg af suspensionens højde er der risiko for problemer med den efterfølgende installation.

Montering loft suspension: metoder og tricks

Monteringsfunktionerne ved suspensionerne af det installerede loft afhænger først og fremmest af hvilke af de tre hovedstrukturer du valgte. Hvert af designerne har sine egne karakteristika, som skal studeres og overvejes inden installationen.

Før du afslutter installationen af ​​det hængslede loft, skal du i forvejen udarbejde de belysningsenheder og ledninger, du planlægger at skjule

De mest typiske designs af loftslofter:

Før installationen er det nødvendigt at forberede kablet, ventilationen og alt andet udstyr i forvejen, som efter installationen er i rummet mellem loftet og rammen, der skal installeres. Det er meget vigtigt at overveje højden på det monterede udstyr! Hvis loftet er installeret i et meget lille rum, for eksempel værdighed. knudepunkt, kan du sikkert uden suspensioner, vedhæfte rammen kun til væggene. I andre tilfælde er montering af suspensioner en obligatorisk komponent i installationen af ​​et ophængt loft. Suspensioner er fastgjort til bundloftet med dowels, der passer til dit eget basismateriale.

Loftet skal installeres af mindst to personer. Løft rammebladene op alene kan være livstruende.

Montering af et gipsplader med ophængt loft (video)

Det anbefales at henvende sig til valg og installation af et loftsloft med stort ansvar. Hvis du selv skal gøre installationen, skal du læse så mange af de tilgængelige oplysninger og manualer som muligt, og følg især omhyggeligt sikkerhedsforskrifterne. Ved valg af suspensioner for fremtidige lofter, styres af muligheder med justerbar højde. Prøv at forblive på en af ​​de mest typiske og bekvemme at fastgøre strukturer.

Ceiling suspension. Justerbar, vibrationssikker, PP2, ophængningsbeslag. Montering og applikation

Populære hævede lofter er fastgjort til en stiv ramme med suspensioner. Loft suspensioner vil give et nyt, trendy og som lige loft som muligt. Og inden i rammen kan du placere et lag varme- og lydisolerings-, kommunikations- og ventilationsrør.

På grund af den store masse af det hængende loft monterer vi profilfastgørelser med specielle suspensioner af forskellige typer.

Direkte suspension er gældende med en minimumsafstand mellem det gamle loft og rammen - op til 10 cm, hvis bundens rude ikke er mere end 3 cm. I alle andre tilfælde er en suspension med et klips nødvendigt.

Der er brug for en speciel stand til SPT-loftsophænget til montering af ophængskonsolerne på loftet. Fastgøring udført med 2 monteringsvinkler.

Justerbare suspensioner

Den sædvanlige suspension er ståltråd med en diameter på 3 til 6 mm. Det er bundet til rammen af ​​loftet, der skal installeres i den ene ende, og det andet fastgøres det til bundloftet. Dette betyder, at afstanden fra det falske loft til bundloftet er lig med længden af ​​denne ledning. Dette gør det muligt for os at sænke de nedhængte lofter nøjagtigt på det niveau, der kræves af design eller andre grunde.

Vi kan også med succes justere loftets højde på forskellige steder: den ubegrænsede længde af sådanne suspensioner hjælper med at lave buede, tilbøjelige og kuperede lofter.

Suspensionen er universel, justerbar: med den ene side indsættes den i profilen, og med den anden side fastgøres den til bolten, som den bevæger sig frit og er ordentligt fast.

Typer af justerbare suspensioner

Moderne produktion af byggevarer tilbyder 2 typer af sådanne suspensioner:

 • stangtråd, selv om dens fleksibilitet begrænser applikationen, er den bekvem for ophængte lofter i boliger;
 • nonius suspension, stiv og med større bæreevne.

Anti-vibrations suspensioner

En anti-kollisionsophæng til et nedhængt loft er en ny teknologisk præstation, der reducerer niveauet af støj og vibrationer.

Afhængig af typerne af understøttende strukturer fremstilles forskellige typer af sådanne suspensioner.

Særlige egenskaber

 • Alle metaldele af suspensioner har højkvalitets anti-korrosionsbelægning og modstår øget belastning på suspensionen.
 • Lavet af et unikt materiale - mikroporøs polyurethanelastomer, designet specielt til lyd- og vibrationsisolering.
 • Disse vibrationsisolatorer er effektive i områder med både lave og høje frekvenser, i modsætning til deres forårsmodeller.
 • Under optimal belastning ved en frekvens på 20 Hz reducerer de vibrationer med 90%. Vibroakustiske egenskaber ved sådanne suspensioner er stabile i 10 år.

anvendelsesområde

Anti-vibrationssuspensioner til loftet anvendes ved montering af lydsikrede suspenderede strukturer.

PP2 suspension

Særligt galvaniseret ophængsgrænse pp2 bruges, når du sætter på loftet.

Funktioner og formål

 • Denne suspension er lavet af galvaniseret stål 1,5-2,0 mm tykt. Men under ordren gør andre typer af belægninger.
 • Den maksimale belastning er 45 kg.
 • Hvert produkt er en endel profil lavet på arkbøjningsudstyr, der sikrer høj kvalitet, nem og pålidelig installation.

Suspensionskonsol

Dette er en speciel plade fastgjort til loftet med 2 ankre.

Særlige egenskaber

 • Direkte suspension består af en ryglæn, der er fastgjort til loftet, og perforerede hylder, på hvilke specielle profiler til gipsbelægning er monteret.
 • Afstanden fra bundloftet til profilen er kun 12 cm.
 • Der er forkortede suspensioner - deres længde er kun 75 mm.

Suspension mount

Alle suspensioner til et loftsloft fastgør profilen til bundloftet.

Installation af ureguleret suspension

Fastgørelse af direkte suspensioner for lejeprofil af enhver længde.

 • Vi bor i loftet efter hullets mærkning for ankre og fastgør suspensionerne.
 • Så bøjer vi ned på hver side af den faste suspension.
 • Så for at teste pålideligheden med en vis indsats for at trække dem.

Vær opmærksom! Ikke strammet suspensioner for et nedhængt loft kan svigte lidt, og revner vises i loftet.

 • Vi monterer i de direkte profiler.
 • Udvid suspensionens sider til en vinkel på 90 grader.
 • Indstil det ønskede niveau af profilspændet ledning.
 • Vi borer profilen på begge sider af suspensionen, og fastgør den derefter med skruer.
 • Fold de udragende kanter af suspensionen, så de ikke forstyrrer installationen af ​​arket.

Montering af justerbar ophæng

Stangbøjler giver dig mulighed for at sænke rammen.

 • Vi bor huller i loftet for ankeret.
 • Vi fastgør et specielt krav til loftet.
 • Monter loftprofilen i styrene på modsatte vægge.
 • Vi sætter suspensionen på trækkraften.
 • Indsæt suspensionen i profilen.
 • Vi fastsætter det ønskede profilniveau ved at flytte suspensionen langs denne kaution.
 • Fastgør suspensionen.

Suspension ansøgning

Suspension i hævede lofter

Suspension installation i hævede lofter

 • Suspension en side med dowel-negle fastgjort til bundloftet.
 • I den anden ende går vi præcist ind i indgreb med rammens specielle stringer: den har fabriksfremstillede specielle huller.

Tip! Tilpasningen af ​​disse strengere sker ved simpelthen at flytte suspensionens eksisterende fjederplade.

Suspensioner til montering af skrånende lofter

Den særlige fastgørelse af suspensionen til loftet danner sin skråning.

Vi laver sådanne tilbøjelige lofter ved simpel forlængelse af suspensioner:

 • Bygningsniveau sat på enden af ​​2 strengere;
 • justere til horisonten
 • Flyt niveauet til de andre ender af disse strengere, tilpasse det til horisonten, men lidt over eller under de to første ender.

Suspensioner i gipsplader lofter

Suspensioner til installation af lofter på flere niveauer

 • Suspensioner er bekvemme ved montering af store kasser, når længden af ​​den L-formede direkte suspension ikke er tilstrækkelig, samt ved installation af gulvbelægning.
 • Dette er særligt nødvendigt i tilfælde af at nye lofter skal placeres i stor afstand fra bundloftet af tekniske eller designmæssige årsager.
 • Fremstillingsteknologi af suspenderet gipsloft eller gipskanal indebærer anvendelse af ikke kun direkte suspensioner, men også stang, nonius suspensioner er også acceptable.

Tip! Du kan trimme en trimprofil, bøje den med bogstavet G - og vi får suspensionen af ​​den ønskede længde. Det vil overstige klare suspensioner på lejernes evne og stivhed.

At bringe rammen til horisonten er bedre ikke hjemmelavet og fabriks direkte suspensioner. Korrekt valgt suspension for loftet sikrer pålideligheden og kvaliteten af ​​designet, samt forlænger dets driftstid.

Suspension til hævet loft 1 m i Moskva

Det er beregnet til fastgørelse af rammen af ​​det hængende loft til understøtningsbasis. Består af to monteringsnåle og en klemme, der forbinder dem. Nålens tykkelse 3 mm. Giver dig mulighed for at sænke loftet maksimalt 1 m. Sammensætning: stål. Emballage: 100 stk. Producent: Rusland.

Det er beregnet til fastgørelse af rammen af ​​det hængende loft til understøtningsbasis. Består af to monteringsnåle og en klemme, der forbinder dem. Nålens tykkelse 3 mm. Giver dig mulighed for at sænke loftet til maksimalt 1,5 m. Sammensætning: stål. Emballage: 100 stk. Producent: Rusland.

Designet til at skabe en hængende loftramme med en fordelt belastning på ikke mere end 8,5 kg / kvm. Profilens yderste del er malet hvid og har en bredde på 24 mm og en højde på 38 mm. Sammensætning: galvaniseret stål. Pakning: 60 stk. Fabrikant: "Armstrong", Fr.

Pris for 1 stk. Suspension (længde 1 m) giver dig mulighed for at justere sænkningshøjden på den hængende loftsstruktur fra 8 cm til maks. 100 cm. Suspensionsparametre 1 meter til hængende lofter: Størrelse: Maks. Længde 1000 mm (1 meter); Materiale - Stål.

Designet til at oprette en hængende loftramme. Den yderste del af profilen er malet hvid og har en bredde på 15 mm, højde 10 mm. Sammensætning: galvaniseret stål. Pakning: 60 stk. Fabrikant: "Armstrong", Frankrig.

Pris for 1 stk. Suspension (længde 2 m) giver dig mulighed for at justere sænkningshøjden på den hængende loftsstruktur fra 8 cm til maks. 200 cm. Suspensionsparametre 2 meter til hængende lofter: Størrelse: Maks. Længde 2000 mm (2 meter); Materiale - Stål.

Sættet af suspensioner "Alpha-V" er lavet af kvalitetsstål af høj kvalitet. Består af: krog, løkke og forår. Sættet tjener til at hænge hovedprofilerne på den hængende loftsramme til støtteloftet. Resultatet er et hængende loft system i.

Designet til at oprette en hængende loftramme med en fordelt belastning på ikke mere end 7,5 kg / kvm. Den yderste del af profilen er malet hvid og har en bredde på 24 mm, højde 25 mm. Sammensætning: galvaniseret stål, polymercoating. Pakning: 60 stk. Produktivitet.

Suspension til loftloft 0,5 m. Kan justeres

Pris for 1 stk. Suspension (længde 0,5 m) giver dig mulighed for at justere sænkningshøjden på den hængende loftsstruktur fra 8 cm til maks. 50 cm. Suspensionsparametre 0,5 meter til hængende lofter: Størrelse: Maks. Længde 500 mm (0,5 meter); Materiale - Stål.

Pris for 1 stk. Omkostninger til kassetteloftet Albes Hvidmatte perforeret d = 1,5 mm (aluminium, patrontykkelse 0,32 mm) pr. 1 m2: undtagen ophængningssystemet - 475 rubler; med et hvidt suspenderet system T-24 Albes-E Economy - 543 rubler / m2; med hvidt hængende system T-24 Albes.

Pris for 1 stk. Ramme 1,2m hvid Albes Norma (Norma) til hængende loft Armstrong. Parametrene for guiden 1,2m suspenderet system T-24 Albes Norma: Størrelse: Længde - 1200 mm (1,2 meter), bredde - 24 mm, højde - 25 mm (T-24/25); Bæreevne - op til 7,5 kg / m2; Materiale.

Karakteristika Ansøgningsfastgørelser til hængende loft Længde 2 m. 2000 mm Sæt og materiale Stål, 2 fjedre og en sommerfugl Land Rusland

Loftet Plain panel - har en hvid glat overflade. Pladen er lavet af ekstruderet mineralfiber. Disse loftsfliser giver et højt niveau af lysrefleksion i lokaler med opadrettet lys og indirekte belysning. Den bruges med en suspenderet si.

Sådan monteres suspensioner for profilen til loftet

Rammehængere

Perfekt glat loft - er det ikke drømmen om næsten alle ejere af ejendomme? Dens design spiller en vigtig rolle i det samlede indre af lejligheden. En professionel tilgang til valg af loftets design og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil medvirke til at gøre det mest elegante og originale selv det enkleste rum med hensyn til indretning.

Den mest relevante og acceptabel i dag er lofter lavet af gipsplader. Deres høje popularitet forklares først og fremmest af den lave pris, enkelhed og bekvemmelighed af installationen og upåklageligheden af ​​den resulterende overflade.

Guidet af trinvise vejledninger og anbefalinger fra fagfolk, kan alle lave et sådant loft. Spørgsmålet opstår naturligvis: hvor skal man begynde, hvordan man vælger de rigtige materialer og komponenter, og hvordan man fastgør gipsvæggen til loftet. Nogle gange kan kun specialister besvare disse spørgsmål kompetent og professionelt. Faktum er, at fastsættelse af gipsvæg på en eksisterende ramme ikke vil være vanskelig. Den primære opgave er at skabe et solidt og pålideligt fundament, ellers vil loftet tjene dig i en kort tid og snart sagen, krakket i leddene.

For at samle metalrammen i det hængende loft skal følgende komponenter være påkrævet:

Typer af profiler til gips

 • guider;
 • suspensionselementer;
 • elementer til at slutte sig til profilen og guiderne.

Hovedelementet i metalrammen for hængende gipsplanklofter er vejledninger. Strukturelt er styrene en U-formede sektion af forskellige længder og tykkelser af galvaniseret stål.

Suspensioner bruges til at fastgøre rammen til bundfladen og gøre den stiv. Hver producent kan som regel tilbyde flere typer suspensioner. Deres vigtigste opgave - uanset designfunktionerne til at modstå vægtbelastningen fra loftet.

Direkte suspensioner

Det nemmeste at bruge ved montering af rammen til hovedloftet er direkte suspensioner. Afhængigt af det materiale, fra hvilket lejefladen er lavet, kan der fastgøres direkte suspensioner med forankringselementer, dykker-negle eller ved hjælp af skruer. Direkte suspensioner anvendes som regel i tilfælde, hvor det er nødvendigt at sikre den minimale afstand mellem bunden og monterede overflader - ca. 10 cm. Overlapningsfejl i dette tilfælde må ikke overstige 3 cm.

Suspension lige til CD-60 - 125 mm

Suspensioner med clips, hvis design giver dig mulighed for hurtigt at justere højden af ​​fastgørelsen af ​​hovedprofilen, er velprøvet og efterspurgt.

Suspensioner af denne type anbefales ikke til brug i værelser med lave lofter, hvis højde ikke overstiger 2,5 m. Med dimensioner på 100x58x42 mm reducerer de allerede det lille boligareal, hvilket gør loftet endnu lavere. En anden ulempe ved suspensioner af denne type er de lavt tilladelige værdier af designbelastninger, numerisk lavere end to gange de tilsvarende indikatorer for direkte suspensioner.

Justerbare suspensioner

I dag er der på forbrugermarkedet af byggematerialer to typer af justerbare suspensioner: nonius suspensions og rod (wire) suspensions.

 • Nonius suspensions giver dig mulighed for hurtigt at ændre niveauet af installationen af ​​loftets ramme i forhold til basen direkte under installationsarbejdet. Højdejustering udføres ved at ændre længden af ​​suspensionens øverste komponent i området fra 200 til 1000 mm. Suspensioner af denne type er konstrueret til belastninger i størrelsesordenen 40 kg.
 • Stangsuspensioner, på trods af manglende stivhed, anvendes meget i boliger. De er ståltråd fra 3 til 6 mm i diameter. Ved montering af rammen af ​​det hængende loft er den ene ende af ledningen fastgjort i metalværket og den anden i bundfladen. Afstanden mellem overfladerne i dette tilfælde svarer til trådens længde. Regulering af længden af ​​stangophænget, du kan justere højden på det monterede hængende loft.

Anti-vibrations suspensioner

Suspensioner af denne type er blevet en slags innovativ løsning på problemer med henblik på at reducere støj- og vibrationsniveauer i alle typer boligområder. Afhængig af typen af ​​understøtningsstrukturer er der udviklet flere typer af vibrationsisolerende suspensioner. Deres karakteristiske egenskaber:

 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbelægning på alle metal suspension elementer.
 • Materialet anvendt til fremstilling af vibrationsisolerende suspensioner er en mikroporøs polyurethanelastomer, der er karakteriseret ved en høj evne til at absorbere støj og vibrationer. Sådanne suspensioner er især i stand til at absorbere op til 90% af vibrationer med en frekvens på ca. 20 Hz.
 • Garantiperioden for deres drift er 10 år.

Den næste opgave er at korrekt samle og forbinde sektionerne af profilen i separate elementer i rammen. Ved installation af et gipsloft skal profilen i rammen forlænges, sammenføjes og monteres i en ret vinkel. Til disse formål er der specielle extenders og single-level krabber til gipsvæg. Du har ikke problemer med hvordan du korrekt forbinder guiderne tværs i samme plan, hvis du har krabber til hånden. Profil sektioner indsættes med enderne ind i krabbernes riller, snappes ind og skrues til den.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at formålet med denne artikel ikke var at besvare mange spørgsmål af interesse, for eksempel hvordan man fikser gipsvæggen eller installerer en hængende loftramme. Hovedopgaven var at give omfattende information om de vigtigste elementer i rammen, især - elementerne i suspensioner. Vi håber, at materialet, der støttes af faglighed og professionalisme, vil give i det mindste et skridt tættere på virkeligheden og skabe et pletfri loft - grundlaget for yderligere kreative ideer og designfund.

http://opotolkax.com/wp-content/uploads/2016/06/potolochnye-podvesy-min.jpg 480 640 admin http://opotolkax.com/wp-content/uploads/2016/04/image-min. png admin 2016-07-14 23:57:17 2016-07-14 23:57:17 Sådan monteres suspensionerne for profilen til loftet

Montering gips. fejl

Gipsvægfastgørelse

Den hyppigste type konstruktion til fastgørelse af gipsvæg til loftet er П113. På et grundlag, som vi tidligere betragtede en profil startende PN 28 * 27 og software 60 * 27.

Det ser ud som et simpelt loft, men mere og mere ofte udføres det med fejl og krænkelser af teknologi. Som et resultat er der revner på loftet af gipsplader og andre problemer.

Hvilke øjeblikke skal være opmærksomme på, når du installerer gipsvæg med egne hænder på loftet eller når du accepterer arbejde fra reparationsbesætninger.

Et par ord om accept af loftet på gipsplader. At acceptere loftets design skal fases:

 • Korrekt montering af ramme til gipsplader
 • Overholdelse af projektet (eller ideer) om lavstrøm og strømforsyning.
 • Hvis det lydisolerede materiale lægges, så styres dette trin også.
 • Tætheden af ​​tætningen ledes gipsvæg.

Hvad skal man visuelt være opmærksom på, før man forsegler med kitt:

 • Hvorvidt gipsplader er sikkert fastgjort til rammen.
 • Skruer bør ikke skubbe gennem pap. Det er rigtigt, hvis uddybet ikke mere end 1 mm.
 • Der bør ikke være revner, revet karton, blærer og flager, slået ned hjørner

Vi vender tilbage til det grundlæggende ved fastgørelse af gips.

Montering gips. Direkte suspension. Installationsfejl

Til fastgørelse af direkte suspensioner til understøtningsbasis, fremhæver udvikleren klart i dokumentationen, at ankermetalankeret anvendes. Billeder af nedenstående tabel.

Specielt til denne gennemgang gennemførte jeg et eksperiment.

Sikret den direkte suspension med nylon dowels

Husk hvad gipsvæg har størrelse og vægt. nu er det ikke svært at forstå, at det med tiden vil klemme eller sømme ud. Dette vil føre til sagging af rammen og udseendet af revner på loftet på gipsvæggen.

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at fastsætte dem med kosmetik, og du bliver nødt til at fastsætte rammerne for gips.

Det er også værd at bemærke siden af ​​brandsikkerhed med en tilsyneladende ubetydelig krænkelse af teknologi og brugen af ​​fastgørelsesdele, der ikke er designet til dette websted.

I tilfælde af brand vil nylonpluggen smelte og neglen lastet med vægten af ​​gipsvæg flyve ud af den, hvilket vil føre til ødelæggelse af rammen og sammenbruddet af loftet.

Lad ikke nonprofessionals installere og fastgøre gipsvæg i din lejlighed. Forsigtigt og gradvist tage arbejde. Og hvis du gør en lejlighed renovering med dine egne hænder, læs Remontofil, er der stadig mange hemmeligheder foran. For eksempel gipsfiberark til gulvet. Hvad er det, og hvordan man udfører installationen korrekt.

Seneste indlæg

Profilhængere: sorter, monteringsmetoder

Moderne metoder til færdiggørelse af vægge og lofter kræver oprettelse af en ramme fra en metalprofil. For at gøre strukturen stiv og pålidelig fast, er det nødvendigt at anvende suspensioner. De forbinder profilen og hovedloftet eller væggen. De bestemmer rammens bæreevne.

Suspension lige

Disse er specielle metalplader med perforeringer og skær. De er tynde, lette at bøje, men samtidig holdbare. Ved fremstilling af galvaniseret stål anvendes.

Direkte til væg eller loft fastgørelsesanordninger er knyttet. Så monterer de profilen på dem ved hjælp af specielle metalskruer. Resultatet er et lille mellemrum mellem loftet og væggen og deres dekoration. Her kan du placere al kommunikation, mens de ikke ses og ødelægge designet. Også dette rum kan bruges til at lægge et ekstra lag varme- eller støjisolering. Omslaget må holdes maksimalt 12 cm fra væg eller loft. Der er også forkortede lige suspensioner, i så fald vil afstanden ikke overstige 7,5 cm.

Direkte suspensioner til en profil anvendes normalt i bolig- og boligområder, når det er nødvendigt at sænke loftet lidt eller flytte væggene. For eksempel til udjævning, gipsplader efterbehandling eller ægisolering.

Ifølge markeringen bores huller til ankre i vægge eller loft. Der er modeller af suspensioner, hvor i midten er der kun 1 hul, er der fra 2. Den anden mulighed er mere pålidelig. Montering i loftet skal kun ske ved brug af metalfastgørere. Nylonpropper kan trækkes ud under belastning. Profilbøjlerne er skruet på vægge eller loft.

Sidene er bøjet ned i 90 ° vinkel. For at kontrollere pålidelighedens pålidelighed kan du trække suspensionerne ned, de må ikke falde uden for deres pladser. Indstil derefter profiler i den ønskede højde. Hvis suspensionerne har "ører", det vil sige en ekstra længde af siderne, skal de bøjes i modsat retning, så de ser indad og ikke forstyrrer pletteringsprocessen.

Suspension med

Sådanne fastgørelsesanordninger i almindelige lejligheder anvendes ikke. Trådbøjler er designet til konstruktioner med en betydelig lofthøjde. For eksempel kan de ses i indkøbscentre, industrielle lokaler, festlokaler.

Traction er en ledning med en diameter på 4 mm. I den ene ende har den en løkke (øje), som bruges til at fastgøre suspensionen til bunden med en ankerbolt. Mindre ofte til disse formål brug skruer. Den anden ende af ledningen er fastgjort i klipset. I dette tilfælde kan suspensionerne for profilen have en længde på 50 og 100 cm. Hvis mindre er nødvendigt, er overskuddet afskåret. På denne måde kan du få enhver højde, du har brug for.

Denne type suspensioner bruges til at arbejde med en cd-profil. Det bruges til at samle rammen under det hængslede loft. Bæreevnen på 1 suspension er 25 kg. Profilen er også fastgjort med klemmer.

Rod suspension

Dette er en solid ståltråd, men i modsætning til den tidligere type er der stadig en fjeder, der forbinder de øvre og nedre dele. Du kan justere længden med stor præcision. Derfor er en sådan suspension særligt populær ved installation af hævede lofter. Det giver dig mulighed for at oprette flerniveau, skrå og kuppelformede strukturer.

Nonius suspension

Forstærket version, der kan bære en stor belastning - op til 40 kg. Dens design er ret simpelt. Det er en kanal med perforerede hylder. Suspensionen består af øvre og nedre dele, som er forbundet med klemmer. På den første er der en fastgørelse til loft bjælker, på den anden - en lås til profil installation.

På grund af det sammensatte design giver nonius-suspensionen dig mulighed for at ændre og vælge den ønskede højde. På det ønskede niveau er begge dele forbundet med en klemme. Hul er placeret ganske ofte, så du kan vælge længden med stor nøjagtighed. Dette er en meget pålidelig suspension for profilen. Prisen for dem vil naturligvis være noget højere. Så en del af nonius suspensionen (øvre eller nedre) koster fra 20 rubler og mere.

De bruges i industrielle virksomheder og i butikker, indkøbscentre, biografhaller og andre dimensionelle lokaler. I boligområder benyttes sjældent, fordi taket på grund af designfunktionerne sænkes straks over en lang afstand.

Sådan monteres suspensioner for profilen

Den generelle opbygning af suspensioner med justerbar længde er ens for alle typer. Indstil først toppen eller trækkraften. Det er fastgjort til loftet med ankre. Derefter er profilen monteret. Suspensioner for profilen er installeret på trækkraften og indsat i profilen. Først efter en sådan foreløbig fastgørelse er valget af ledningens længde og den endelige fiksering af strukturen.

Hjemmelavet suspension

Sommetider af en eller anden grund er fabrikssuspensionerne for profilen ikke egnet eller ikke opfyldt. I dette tilfælde kan du selv gøre fastgørelseselementerne. Det er nødvendigt at tage et stykke profil af den ønskede længde og bøje den i form af bogstavet "G". Bygherrer kaldes også "støvler". Bæreevne og stivhed af en sådan "hjemmelavet" er ikke ringere end fabriksprodukter.

Hvad siger næsens form om din personlighed? Mange eksperter mener, at man ved at se på næsen kan sige meget om en persons personlighed. Derfor skal du på det første møde være opmærksom på en fremmeds næse.

De 15 symptomer på kræft, som kvinder oftest ignorerer. Mange tegn på kræft ligner symptomerne på andre sygdomme eller tilstande, så de bliver ofte ignoreret. Vær opmærksom på din krop. Hvis du bemærker.

Gør det aldrig i kirken! Hvis du ikke er sikker på, om du opfører sig korrekt i en kirke eller ej, så gør du nok ikke den rigtige ting. Her er en forfærdelig liste.

Det viser sig, at undertiden endog den højeste herlighed i fiasko, som det er tilfældet med disse berømtheder.

13 tegn på, at du har den bedste mand Mænd er virkelig gode mennesker. Sikke en skam, at gode ægtefæller ikke vokser på træer. Hvis din anden halvdel gør disse 13 ting, så kan du med.

9 berømte kvinder, der blev forelsket i kvinder Viser interesse ikke i det modsatte køn er ikke usædvanligt. Du kan næppe overraske eller ryste nogen, hvis du tilstår.