Hvilken slags suspension er bedre at bruge loftets typer og egenskaber ved fastgørelsen

Suspensioner er et af elementerne i hængende loftkonstruktioner. Med deres hjælp skabes nye, fashionable og så nye lofter som muligt. Derudover dannes der fri plads ved anvendelse af suspensioner mellem de vigtigste og dekorative lofter, hvor termisk isolering og støjisolering, kommunikationssystemledninger og ventilationsrør er perfekt maskeret.

Hvis loftets overflade ikke overstiger 3 cm i højden, er der mulighed for direkte suspensioner, hvilket skaber den mindste afstand mellem loftet og rammen af ​​det hængslede system. I alle andre tilfælde anbefales det at bruge bøjler med et klip.

Justerbar ophæng

Konventionelle suspensioner er ståltråd med et tværsnit på 3-6 mm. Den ene ende er fastgjort til rammen af ​​det hængslede system, den anden ende er fastgjort på hovedloftet. I dette tilfælde svarer afstanden mellem hoved- og ophængt loft til ledningens længde. Sådanne suspensioner giver dig mulighed for selv at vælge niveauet for det hævede loft, baseret på designidéen eller andre overvejelser.

Derudover giver det uafhængige valg af ledningens længde dig mulighed for at justere loftets højde på forskellige steder, så der skabes buede, skrånende og kuploftak.

Forskellige typer af suspensioner justerbar type

Moderne justerbare suspensioner er opdelt i to typer:

 • Stænger eller trådbøjler er præget af fleksibilitet, hvilket begrænser deres brug lidt. Sådanne elementer bruges til at oprette loftssystemer i boliger.
 • Nonius suspensioner er kendetegnet ved stivhed og øgede bæreegenskaber.

Anti-vibrations loftshængere

Suspensioner af denne type er tilgængelige i flere typer, alt afhænger af typen af ​​understøttende struktur. Der er flere funktioner, der er forbundet med vibrationsdæmpning suspensioner:

 • Alle dele af elementet, lavet af metal, behandlet højkvalitets anti-korrosionssammensætning og kan modstå tunge belastninger.
 • Til fremstilling af sådanne suspensioner anvendes mikroporøs polyurethanelastomer, der er specielt designet til at absorbere vibrations- og lydvibrationer.
 • Høj effektivitet bemærkes, når der anvendes vibrationsisolerende suspensioner i de høje og lave frekvensområder, hvilket fjederspændinger ikke kan prale af.
 • Med en frekvens på 20 Hz og en optimal belastning annulleres vibrationen op til 90 procent. Derudover bevarelsen af ​​vibroakustiske egenskaber i 10 år.

Anvendelsen af ​​vibrationsisolerende suspensioner

Hovedanvendelsen af ​​sådanne elementer er installationen af ​​lydisolerede fjedringssystemer.

Suspension PP2

Galvaniseret stål 1,5-2 mm tykt bruges til fremstilling af metalbøjler. Dog kan skræddersyede suspensioner have en anden belægning. Produkterne er karakteriseret ved deres evne til at modstå belastninger på op til 45 kg. PP2 bøjler er en endelt profil lavet ved hjælp af specialbøjningsudstyr. Dette giver dig mulighed for at udføre installationsarbejde på kort tid, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed.

Suspension parentes

Direkte loftbøjler til gipsvæg består af ryglæn og perforerede hylder. Ryglænsophænget er fastgjort til bundfladen, hylderne er designet til montering af specielle profiler af gipsvægskonstruktion. Ved anvendelse af direkte suspensioner må afstanden mellem hovedloftet og rammen af ​​den ophængte konstruktion ikke overstige 12 cm, hvilket i tilfælde af forkortede suspensioner reduceres til 7,5 cm.

Sådan repareres loftophænget

Alle typer af suspensioner, herunder suspensioner til stræklofter, er beregnet til at fastgøre en profil til hovedloftet.

Montering af uregulerede suspensioner

For at fastsætte loftet ureguleret suspension, udfør følgende trin:

 • Inden der fastgøres suspensioner til loftet, laver de huller til ankre, adheres til markeringen af ​​ophængningssystemet og fastgør suspensionen.
 • Bøj ned de perforerede hylder og kontroller fastgørelsens styrke, nippe med lidt indsats.
 • Dernæst placeres profilen mellem hylderne af suspensionen og unbend dem, hvilket bringes til en vinkel på 90 grader.
 • Ved hjælp af en spændet ledning fastgøres niveauet af rammen på ophængningssystemet og bores gennem profilen på begge sider. Derefter fastgøres hele strukturen med selvdrejende skruer. De frie kanter af suspensionen til loftet kan bøjes til siderne, så de ikke forstyrrer arkinstallationsprocessen.

Installation af justerbare suspensioner

Justerbare suspensioner installeres som følger:

 • Huller til ankre er lavet i loftet og speciel trækkraft til loftet er fastgjort i loftet.
 • Derefter indføres loftsprofilen i styrene på de modsatte vægge.
 • På trykket sættes suspensioner og indsættes dem i profilen.
 • Ved at flytte gimbal over suspensionen, kan du nemt justere suspensionens højde.
 • Vælg det ønskede niveau, fastgør suspensionen.

anvendelsesområde

I lamellofter er installationen som følger:

 • Den ene side af ophænget er fastgjort på hovedloftet med en dowel-negle.
 • Den anden side indsættes i hullet i rammens specielle indgreb. Strenderne er nivelleret ved anvendelse af en suspension suspension plade.

Ved installation af skrå lofter ved hjælp af suspensioner, dannes den ønskede hældning. Arbejdet indebærer følgende handlinger:

 • I enden af ​​to snorre er bygningsniveauet lagt og nivelleret.
 • Lignende handlinger sker i de andre ender af strengerne.

Suspensioner i gipsplankloftkonstruktioner

Justerbare bøjler til gipspladerammen anvendes i tilfælde, hvor loftsophænget er af utilstrækkelig længde, eller der er behov for at installere et udjævningsloft.

Sådanne situationer opstår oftest, når den ophængte struktur er for langt fra hovedloftet, hvilket bestemmes af tekniske eller designmæssige overvejelser.

Suspenderet loft monteret på suspensioner ved hjælp af forskellige suspensioner, herunder lige og stangelementer, såvel som nonius suspensioner. Meget ofte gør hjemmeværkerne suspensioner af den ønskede længde af profilskraberne og bøjer den med bogstavet G.

Korrekt udvalgte suspensioner giver en pålidelig, holdbar og høj kvalitet konstruktion.

Gipspladerbøjler: sorter og deres egenskaber

Gipsvæg - et populært byggemateriale, der giver dig mulighed for at skabe komplekse strukturer. Som regel er gipspladerne fastgjort til understøtningen, som er samlet fra yderligere elementer. En af de vigtigste dele, hvorfra monteringen af ​​gipsvæggen monteres, er en suspension. Forskellige typer af suspensioner giver dig mulighed for at realisere den planlagte reparationsplan så meget som muligt og opnå et godt resultat. Derudover giver mange af dem yderligere styrke til strukturen, hvilket forbedrer sikkerheden og modstanden mod deformation af rammerne for fastgørelse af gipsplader.

tid

Suspensioner bruges til at samle rammen i tilfælde, hvor overfladen der skal syes med plader af gipsplader, har højdeforskelle eller andre uregelmæssigheder. Hangers giver dig mulighed for at skabe en pålidelig fastgørelse af profilen og guiderne for arkene. Stramme og hængende lofter, vægkonstruktioner med kompleks geometri kan ikke installeres uden særlige ophængningssystemer. For hvert tilfælde skal du anvende en bestemt type produkt.

Suspensioner giver dig mulighed for at skabe plads bag væggen eller under loftet, hvor kommunikation som elektriske ledninger kan skjules. Også i det dannede rum kan indbyggede skaller indbyggede lamper og lysekroner.

Suspension til gipsplader (gipsplader) er traditionelt lavet af galvaniseret stål, som har fremragende korrosionsegenskaber, hvilket betyder, at den ikke er bange for fugt og temperaturændringer og vil fungere, hvis den er korrekt installeret i 5 eller flere år. Du bør vide, at jo større tykkelsen af ​​suspensionen er, desto større belastning kan den modstå.

Advarsel! Hvis reparationen er planlagt til at blive udført uafhængigt, er det nødvendigt at følge anbefalingerne for at vælge typen af ​​suspension til bestemte opgaver. Manglende overholdelse af disse regler kan føre til ubehagelige konsekvenser (for eksempel styrken af ​​en struktur eller dens geometri kan blive væsentligt svækket).

Det samme gælder for hyrede herrer: det er vigtigt, at de følger disse regler.

Typer og deres egenskaber

Afhængig af formål og anvendelsesområde er suspensioner for gipspladestrukturer opdelt i:

lige

Denne suspension er den mest populære af alle sorter, der anvendes til installation af gipsplader. Det er en simpel galvaniseret stålplade. Dens utvivlsomme fordel er, at dens form kan ændres i arbejdsprocessen og give et uformet udseende. Denne fastgørelse kan modstå en belastning på op til 40 kg.

Kan bruges til:

 • skabe en ramme for det efterfølgende gipsplader gipsplank af loftet med en ujævn overflade;
 • montering af en ramme til vægge eller loft
 • forud planlægning af enhver overflade.

Direkte suspension er let fastgjort til beton, mursten og stenoverflader, digteren kan bruges i forskellige områder.

anker

Hængende med et klip anvendes til fastsættelse af falske lofter af gipsplader. Takket være disse elementer kan du oprette den nødvendige størrelse af rummet over loftet, det vil sige, du kan justere højden af ​​den samlede struktur. Dette er muligt på grund af brugen af ​​trådstød. På den ene side af en sådan suspension er en forankring, og på den anden side - en klemme. Højdejustering udføres af flydende ophængselementer.

vernier

Påkrævet for at give strukturen ekstra stivhed. Den består af den nederste del, repræsenteret af en klemme eller et fastgørelsesorgan med huller til skruer. Normalt er der mange fastgørelseshuller, det er nødvendigt for nemme at fastgøre på det rigtige sted. Monteringsbeslaget (klemme) er nødvendigt for at holde ophængningen i den ønskede position.

sommerfugl

Dette er en speciel suspension, der har u-formede og buede kanter, der snap ind i profilen og giver dig mulighed for at skabe den mest pålidelige fastgørelse.

Vibrerende bøjler

Anvendes til lydisolering. Udformningen af ​​denne del indeholder et fjederelement, som forhindrer transmissionen af ​​lydbølger fra overlappende. Kan modstå belastninger fra 15 til 50 kg. Den bruges både til beklædning af gipsplader og loftet.

Krabber bruges også til at forbinde strukturer - specielle fastgørelsesanordninger til cd-strukturer. Det giver dig mulighed for at montere en stærk ramme på kortest mulig tid. Krabber anvendes ikke kun til hævede lofter, men også til at skabe en metalramme af vægge, som efterfølgende er beklædt med gipsplader. Disse fastgørelsesdele er meget holdbare og kan modstå betydelige belastninger og forhindre deformation.

dimensioner

Valg af den rigtige type suspension afhænger af størrelse, såvel som til hvilke formål det er nødvendigt. Rette linjer har dimensioner på 12,5x6x3 cm, så hvis der er planlagt en grandiøs konstruktion af store dimensioner med en kompleks geometri, er det usandsynligt, at at bruge denne type fastgørelseselementer til at opnå et tilfredsstillende resultat. I sådanne situationer er det berettiget at anvende suspensioner med et klip, hvis længde er fra 0,5 til 1 m.

Aflange suspensioner, som er tilgængelige hos nogle producenter, kan også bruges, eller det er muligt at udvide den eksisterende suspension med egne hænder. Til dette er et element skruet til den anden med bolte (normalt er to nok).

På hvilken afstand at sætte?

Det er også vigtigt at beregne antallet af nødvendige suspensioner. Denne værdi afhænger direkte af den belastning, den er i stand til at modstå, idet der tages hensyn til det faktum, at en gipsplader med dimensioner på 1200x2500 cm har en vægt på 22 kg.

Suspension kan modstå følgende belastninger:

 • lige linje - ca. 40 kg;
 • anker - op til 25 kg
 • nonius - op til 40 kg;
 • vibrationsbeslag - fra 12 til 50 kg;
 • sommerfugl - ca. 40 kg.

Således er vibro-suspensionen i stand til at modstå den største belastning, så de vil have brug for færre og flere ankre. Baseret på den tilladte belastning er det muligt at forstå, på hvilken afstand fra hinanden, kan suspensionerne placeres og hvor mange der skal bruges.

Det er vigtigt at tage hensyn til anbefalingerne om placeringen af ​​profiler og suspensioner samt tilladte led. Afstanden mellem profilerne er 60 cm, og afstanden fra væggene er 30 cm. Frontindrykket er op til 1 m.

Sådan fastgøres?

For at installere konstruktionen til vægbeklædning af GKL-loftet skal være så bekvem og korrekt som mulig, skal alle materialer og værktøjer udarbejdes på forhånd.

Du skal bruge:

 • profiler;
 • suspensioner;
 • dyvel skruer;
 • metal skruer (frø);
 • bore;
 • Punch;
 • lang regel (mindst 2 m);
 • reb eller ledning;
 • konstruktion plummet.

Installationsteknologi omfatter sekventielle trin.

 1. Mærkning af arbejdsfladen. For at gøre dette er der på lofterne eller væggen markerede linjer fastgørelsesstyringer. Det er vigtigt at overveje, at fastgørelseslinjen skal være lavere end alle uregelmæssigheder (hvis den berører loftet). For dette er det praktisk at bruge reglen.
 2. Gennem profilen trykt til væggen med en perforator, hulles der huller i væggen. Derefter skrues skruerne ind i dem med en boremaskine.
 3. Suspension mount. De installeres langs profilernes akser. Hver suspension er fastgjort med to dowel-skruer. De kan skrues både i midten af ​​suspensionen og ved dets kanter.
 4. Hver profil er trimmet til den ønskede længde. Derefter skal de indsættes i styrene og fastgøres i en vandret position (for loftet) eller lodret (til væggene).

Profilhængere

Nyttige oplysninger om gipsplade

Til montering af rammebestandige konstruktioner til loftbunden anvendes profilhængere til gipsvæg.

Typer og funktioner ved installation af profilhænger til gipsvæg

Suspensioner til gipsvæg, som du kan købe i vores online butik, er opdelt i to typer:

 1. Ankerbøjler til gipsvæg har en bevægelig stang, som gør det nemt at justere strukturen i forhold til bunden. Holderen til gipsvægsprofilen indsættes i profilen, og trykket føres gennem hullerne i foråret og fastgøres til udkastet med et anker.
 2. Direkte bøjler til gipsvæg er fastgjort direkte til loftet. Før installationen skal stangen bøjes i U-form. Profilen sættes ind mellem de bøjede ben og fastgøres med skruer. Prisen på sådanne bøjler til gipsvæg er minimal, hvilket gør dem mest anvendte.

Andre typer af gipsvægge

Ud over suspensioner for gipsvæg tilbyder vores byggeværksted alle typer fastgørelsesanordninger fra disse fabrikanter:

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Gipsplader

Indsendt 07/31/2017 i Byggematerialekategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Enhver, der planlægger at lave reparationer i en lejlighed på egen hånd, skal på et bestemt tidspunkt tænke over materialevalg. En af de mest hensigtsmæssige, efter vores mening, er gipsvæg. Den bruges til forskellige formål, fra opvarmning og udjævning af vægge, der slutter med installation af et ophængt loft.

Under arbejdet med ham er det værd at tænke på et så vigtigt øjeblik som loftshængere til gips.

Hvad er en gipsvægsophæng og hvad er det for?

Ofte er overfladen, på hvilken gipsvæg skal monteres, ikke helt flad. Derfor er vedhæftning af ark til dem ikke særlig praktisk og anbefales ikke. For at justere væggene eller loftet, brug rammer, hovedsagelig fra en metalprofil. For at rette profilen og hjælpelinjerne til gips, skal du anvende suspensioner.

Ved hjælp af suspensioner kan du skabe et mellemrum mellem væg eller loft og konstruktion af gipsplader. Dette kan være nødvendigt for at skjule ledninger, kontakter, lamper eller bare skabe et luksuriøst loftsdesign.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage.jpg "alt = "hvad er suspensions for gipsvæg" width = "600" height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl- na-provolochnoy-tyage.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage-300x225.jpg 300w, https: // remontcap. ru / wp-indhold / uploads / 2017/07 / podves-dlya-gkl-na-provolochnoy-tyage-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/podves-dlya -gkl-na-provolochnoy-tyage-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Typer af suspensioner og deres egenskaber

Afhængig af opgaven anvendes strukturens masse, anvendelsesbetingelserne, forskellige typer suspensioner:

 • Direkte suspension
 • Med en ledning
 • Ankerophæng
 • Nonius suspension
 • Vibropodves

Direkte suspension

Den mest populære type suspension er direkte. Når den køber, vil den ligne en simpel plade. Men direkte i færd med at arbejde kan du ændre sin form som du vil, og dette vil allerede være en fuldvandet uformet suspension til gips.

Det er værd at bemærke, at det er i stand til at modstå en stor belastning (op til 40 kg). Derfor kan den monteres ikke så ofte: efter 60-70 centimeter.

Men du bør ikke bruge nylon dowels med det, da de kan falde ud. Den bedste løsning - galvaniseret. Direkte ophængning vil være ideel til byboere, der bor i præfabrikerede huse, da det helt absorberer støj.

Et andet plus er en lejlighedskøbspris. Den spænder fra 3 til 5 rubler til en suspension.

Installation er som følger:

 1. Vi bor et hul med en langstrakt form. Dette vil give mulighed for at justere alt på et plan
 2. Indsæt dowel.
 3. Vi fastgør vores produkt.

Vigtigt: For loftet er det bedre at bruge en metal dowel - plast under vægten med tiden "stretch".

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-1024x681.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 620 "height =" 412 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-1024x681.jpg 1024w, https: / /remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2-300x200.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/i-2.jpg 1200w "størrelser = "(maks bredde: 620px) 100vw, 620px" />

Gipspladespænding

Det sker, at et falsk loft skal sænkes med en værdi på 0,5 meter. Det kan skyldes forskellige grunde:

 • Montering af et loft på flere niveauer
 • Lægge kommunikation
 • Ventilation boks, som skal være skjult

Brug derefter suspensionen med en ledning eller, som det også kaldes, en glidende suspension. Denne bøjle består af en fjeder, der ligner en sommerfugl, og to stålstænger indsættes i en fjeder. Tykkelsen er normalt 4 mm.

Denne type suspension er velegnet til et loft på flere plan, da det er meget let at justere i højden - tryk bare på sommerfuglen.

Disse suspensioner er i stand til at modstå en belastning på op til 25 kg. Frekvens - hver 60-70 cm i et standard design. Med et loft på flere niveauer bør der foretages en reduktion afhængig af arkets vægt.

Pris: fra 4 til 15 rubler. Alt afhænger af tykkelsen af ​​stængerne.

Tip: Det er nemt at beregne vægten af ​​gipsplader - standard, 1200x2500 i størrelse og 9,5 mm tyk, vejer 22 kg. Den samme vægt kan modstå en suspension.

Installation er som følger:

 1. Borehul
 2. Fastgør med metal dowel eller forankre den ende, som sløjfen er placeret
 3. I den anden ende ved hjælp af tang på krogen hænge profil.

Dette er en klassisk loftmontering til gipsvæg, men på trods af dette mener eksperter ikke, at det er tilstrækkeligt pålideligt. Stiv fastgørelse med en fjeder er umulig, derfor kan strukturen glide med tiden under påvirkning af en belastning. Der er ingen mulighed for at justere på grund af utilgængelighed.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4.jpg "alt =" hvad er bøjler til gipsvæg "width =" 463 "height =" 347 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4.jpg 463w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/5fdb51ee7f8207c9aae22bb42e0e27d4-70x53.jpg 70w "størrelser =" (max bredde: 463px) 100vw, 463px "/>

Ankerophæng

Mere pålidelig og sikker suspension er med et klip, også kaldet anker. Det bruges oftest som en suspension for loftprofilen. Med ankerophænget kan du nemt justere rammens højde, men må ikke bruges i bygninger med lave lofter.

Prisen når 20 rubler, men det er det værd - det er den mest bekvemme suspension for GCR. Blandt ulemperne er der det faktum, at i forhold til de tidligere versioner har ankerophænget til gipsvæg en lavere belastning end en lige eller glidende.

Den mest pålidelige type suspensioner - er ikke bange for fugt, korrosion og vil ikke forringes på grund af en skarp temperaturændring.

Installation af justerbare suspensioner:

 1. Bor et ankerhul;
 2. Traction fastgjort til loftet;
 3. Profil - i guider;
 4. Nu sætter vi på suspensionen;
 5. Indsæt profilen i suspensionen;
 6. tilpasse;
 7. Vi løser.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 700 "height =" 519 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/1568001_0x0-300x222.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/1568001_0x0-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Nonius suspension

Den består af to dele, som er forbundet med skruer, som gør det muligt at justere længden af ​​suspensionen. Den øverste del er fastgjort direkte til loftet, jo lavere - til profilen selv.

Det er en forstærket version og kan modstå op til 40 kg. Dette er ideelt, hvis du arbejder uden assistenter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius.jpg "alt =" hvad er suspensions for gipsvæg "width =" 500 "height =" 192 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/07/76324049_w640_h640_nonius-300x115.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Gipspladspjæld

Denne type bør overvejes særskilt fra andre. Vibropoder anvendes, hvor lydisolering er påkrævet, det vil sige undertrykning af lydbølger. Til dette formål er der et specielt isolerende element. Det tillader ikke lydvibrationer fra loftet, der skal overføres til profilen.

Afhængigt af materialet og typen er vibropodvoden i stand til at modstå belastninger i området fra 12 til 56 kg. Den bruges til vægbeklædning, loft.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600.jpg " alt = "hvad er suspensions for gipsvæg" width = "600" height = "600" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro- SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-150x1ctr. https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads /2017/07/SoundGuard-Vibro-SIDE-P-vybroizolyatsionnoe-kreplenie-600x600-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Ved hjælp af sådanne forskellige typer af bøjler til gipsvæg, korrekt valg og kombination af dem, vil du selv med dine egne hænder kunne varme eller niveauere væggene eller loftet med minimal tid og kræfter.

Størrelser af suspensioner og hvad de påvirker

Den mest populære suspension er direkte, det er værd at bruge, hvis du vælger at justere eller isolere væggen eller loftet. Da dens dimensioner er 12,5 x 6 x 3 cm. Det maksimale, du kan gøre, er at skjule ledningerne mellem det ægte loft og gipsloftet.

Hvis du ønsker at legemliggøre en elegant designerfiktion i dit hjem eller skjule noget mere voluminøst (ventilationskasse), skal du bruge en fjederophæng til gipsvæg (også kendt som wire pull).

Ledningens tykkelse er 0,5 eller 1 meter. Dette giver dig mulighed for at gennemføre de mest dristige designplaner.

Hvor mange suspensioner har du brug for

Før du begynder, skal du beregne mængden af ​​materiale, såvel som suspensionerne selv. Først beregner du massens struktur: rammen og arkene selv. Baseret på den tilladte belastning af forskellige typer suspensioner, beregne deres nummer.

Et standardark (1200x2500 cm og en tykkelse på 9,5 mm) har en vægt på 22 kg.

Tilladt belastning på suspensionsformer:

 • Direkte - op til 40 kg
 • Glidende op til 25 kg
 • Anker - op til 25 kg
 • Nonius - op til 40
 • Vibrerende støtte - 12-56 kg

Tip: Hvis lofterne er tæt nok på gipsvæggen, er det tilrådeligt at klæbe det med et specielt designet kitt eller ved at blande gipsen fortyndet i vand med 2% knoglelim.

Hvordan kan jeg forlænge den direkte suspension til gips

Du har allerede set det størrelse og længde spørgsmål. Men hvad skal man gøre, hvis man bruger en suspension med en ledning eller en anden upraktisk, og den lige har ikke den ønskede længde? Derefter kan du forlænge den direkte suspension selv: Du skal tage del af den anden og fastgør med to bolte på hver side til den første.

Ceiling suspension for gipsvæg konstruktioner - 4 varianter af produkter og deres vigtigste funktioner

Gipsvæg gør det muligt at lave lofter af enhver kompleksitet, hvorfor denne type materialer er så populær i private og i industrielle bygninger. Men for at opbygge en pålidelig konstruktion kan man ikke undvære særlige fastgørelsesanordninger, og hovedelementet er suspensioner for loftet. De kan have forskellige konfigurationer og afvige i egenskaber og design, og i dag vil jeg tale om de typer af produkter, der bruges mest og er de mest populære i dag.

På billedet: Takket være suspensionerne kan du oprette loftsstrukturer af enhver kompleksitet.

Typer af suspensioner og deres beskrivelse

Nu vil jeg snakke detaljeret om hver type produkt og beskrive dens fordele. Du skal blot læse oplysningerne og vælge den løsning, der passer bedst til dit loft. Alle muligheder er testet i reelle forhold og har vist deres pålidelighed.

Type 1 - direkte suspension

Dette er den mest almindelige og populære mulighed, som bruges i næsten alle strukturer af gipsplader. Produktet har følgende funktioner:

Her er den klassiske version af direkte suspensioner.

 • Den samlede længde af produkterne er 300 mm, og bredden er 30 mm. Denne konfiguration er ikke tilfældig og er specielt designet til profilen til gipsvæg 60x27 mm;
 • Produkterne er fremstillet af galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,4 til 1 mm. Fra mig selv vil jeg sige, at du skal vælge muligheder fra stål med en tykkelse på 0,6 mm, da de har høj stivhed og pålideligt holder strukturen. Vær også opmærksom på kvaliteten af ​​galvanisering - på overfladen skal der ikke være ubehandlede områder og andre fejl;
 • Hvis du skal rette strukturen i en stor afstand fra loftet, kan du bruge aflange suspensioner. Der er specielle muligheder, der kan have en længde på op til 520 mm. De er oftest lavet på bestilling og har en ret høj pris, men hvis du har brug for at sænke loftet betydeligt, kan du bruge denne løsning.

Særlige opsætningsmuligheder giver dig mulighed for at montere rammen på en stor afstand fra bunden

 • Suspensioner er fastgjort gennem to huller i midten, og elementerne er fastgjort til profilen ved hjælp af selvdrejende skruer. Alt er ret simpelt og på samme tid meget pålideligt, det vigtigste er at finde knuderne korrekt og sikkert rette dem. Afstanden mellem suspensionerne i loftet må ikke være mere end 600 mm, det er med en sådan stigning, at de er placeret oftest;

Arbejdet udføres simpelthen, så suspensionerne er så populære blandt dem, der gør arbejdet med egne hænder.

Sammenfattende alt ovenfor kan vi konkludere, at denne mulighed er perfekt til standard situationer, når du ikke behøver at sænke strukturen for meget, og loftet ikke er særlig komplekst.

En anden stor fordel er den overkommelige pris, standardoptionerne koster fra 5 til 8 rubler afhængigt af producenten og tykkelsen af ​​det metal, hvorfra suspensionen er lavet.

Type 2 - ankerophæng til PP profil

Hvis du har brug for en justerbar suspension til loftet, kan denne indstilling være til nytte. Det er meget forskelligt fra ovenstående valgmulighed:

Strukturen består af disse komponenter.

 • Produktets hovedelement er fastgørelsesdelen, hvorpå der er riller, så den er indsat i fremspringene i hovedprofilen og fastholdes sikkert i dem uden nogen fiksering. I fjederens øverste del er der et fjederklips til studen, hvilket gør det muligt at justere monteringspositionen, når du komprimerer pladerne, kan du flytte ophænget op og ned, og når du slipper dem, vil de sikkert låse på det ønskede sted;

På grund af konstruktionens form holder suspensionen pålideligt uden skruer.

 • Den anden komponent - suspension, det er et produkt af ståltråd med en diameter på 4 mm med øje i overdelen til fastgørelse af elementet på loftet. Træk indsættes i klemmen og er placeret på det ønskede niveau. Produktets længde kan variere i området fra 350 til 1500 mm. Du skal vælge en bestemt mulighed baseret på objektets egenskaber;

Det er meget nemt at montere strukturen.

 • Produkterne skal være af stål med en tykkelse på mindst 0,7 mm, deres konfiguration kan variere fra forskellige producenter. Personligt bruger jeg produkter fra mærkerne Knauf og Metalist, de har bevist sig på den positive side;

Her ser ankerophænget fra Metalist-planten ud

 • Prisen på produktet består af to dele: Suspensionens pris (ca. 11-13 rubler) og prisen på trækkraft (den vælges individuelt og koster afhængig af længden fra 5 til 20 rubler). Som du kan se, er denne mulighed dyrere end den forrige, men det er heller ikke den dyreste;
 • Fastgørelse ved hjælp af disse suspensioner foretages som følger: Til at begynde med er markeringen af ​​elementernes placering lavet, de er placeret langs profilen i en afstand af 60 cm fra hinanden. Så skal du bore huller med en diameter på 6 mm og en dybde på 50 mm. Et specielt 6x60 loftsanker indsættes i hullerne, som er et fastgørelsesanlæg med et øje til suspension suspension;

Det ligner et loftanker

 • Når ankrene er installeret, hænges stængerne med bøjler i dem, hvorefter de sættes ind i profilerne, og loftsophængets stativ justeres til det ønskede niveau. Resultatet er omtrent strukturen som vist på billedet, det er vigtigt at sætte alt på niveau.

Hængende loftkonstruktioner af denne type er ret pålidelige, hver suspension kan klare ca. 20 kg

Type 3 - loft vibrerende bøjler

Denne type produkt som en vibropod til loftet har en række funktioner:

Denne indstilling bruges, hvor du skal øge lydisoleringspræstationen.

 • Produkterne er designet til at reducere støj i rummet, og designet er altid til stede vibrationsisoleringselement, som kan have en række konfigurationer;
 • Udgifterne til suspensioner af denne type er meget høje, så du bør ikke bruge dem unødigt;
 • For at opnå det bedste resultat er det ikke nok at bruge kun suspensioner, det er nødvendigt at isolere rammen og rummet under strukturen.

For den største effektivitet skal vibrerende bøjler anvendes i kombination med andre materialer.

Lad os håndtere de vigtigste versioner af produkter, jeg vil opdele dem alle sammen i 4 typer, selv om jeg tror, ​​at du kan finde mange andre muligheder, der er mindre kendt på markedet.

Her er de vigtigste typer af vibro-bøjler.

Det vil sige, at monteringen er indsat i profilens riller, men for pålidelighed er der sideskinner under skruerne, og forbindelsen til loftet er lavet gennem en stud. Omkostningerne er ca. 350 rubler

Sådanne fastgørelsesanordninger og vibrationer dæmpes godt, og belastningerne modstår høje

Den enkleste løsning er nok for den private sektor, den er velegnet til levevilkår og koster flere gange mindre end resten.

Type 4 vernier suspension

Denne mulighed er mindst kendt for både udviklere og professionelle fagfolk, i mellemtiden med hjælp kan du meget sikkert rette komplekse loftstrukturer. Produktet består af følgende dele:

Her er den samlede produkt

 • Den nederste del er nødvendig for at fastgøre strukturen på profilen, den kan laves i form af en klemme og kan være en fastgørelse med fremspring under sporene i profilen. I den øvre del er der mange huller, der er nødvendige for at eksponere strukturen i den ønskede position;

Den nederste del er nødvendig til montering på profilen

 • Den øverste del er nødvendig for at fastgøre nonius suspensionen på loftet, til dette formål blev der lavet et øje. Selve elementet er en bar med mange huller for præcist at indstille loftkonstruktionens niveau. Længden kan variere, oftest varierer den fra 400 mm til en meter;

Sådan ser toppen ud.

 • Det tredje vigtige element er låsene eller monteringsbeslaget. Disse produkter er nødvendige for at sikre hele strukturen i en bestemt position. Deres design kan være forskelligt afhængigt af producenten.

Konsollen er nødvendig for at fastsætte vernier suspensionen

Hvad angår arbejdsprocessen, er vejledningen til brug af denne indstilling som følger:

Installationsordningen er ikke kompliceret

 • Først skal du markere placeringen af ​​bjerget i loftet, de er arrangeret i trin på 60 cm langs hver profil;
 • Dernæst er det nødvendigt at bore hullerne for at passe på dowels, hvorefter den øverste del af hængeren tages, dens øje er bøjet, og dette element er fastgjort til loftet;
 • Så skal du indsætte den nederste del i profilen, indstille loftets niveau og rette strukturen med en eller to beslag. Resultatet af arbejdet er vist på billedet nedenfor, alt er enkelt og pålideligt;

Sådan konstrueres konstruktionen

 • I nærværelse af fastgørende øjne snoet selvdrejende skruer, det skal kun ske, når loftrammen er helt eksponeret.

Bygningskostnaden består af tre komponenter: den nederste del vil koste 30-35 rubler, den øverste del afhænger af længden vil koste 25-50 rubler, og klipet koster omkring 10 rubler. Et element klare vægt op til 40 kg.

konklusion

Valget af den optimale type suspensioner giver dig mulighed for at opbygge en loftsstruktur af enhver kompleksitet. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af de nuancer, der er beskrevet ovenfor, hvis du stadig har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne nedenfor.

KNAUF-direkte suspension

Længde i monteret stilling 120 mm, tykkelse 0,9 mm, pakket i 100 stk. i pakken. Suspensionens designbelastning er 40 kg.

Læs mere

ansøgning

Designet til montering af loftsprofiler til understøtningsstrukturer. Den er fastgjort på basisbasis med et ankerelement (armeret beton loft) eller dowel (væg). PP 60x27 loftsprofilen er fastgjort til suspensionen med LN type skruer.

Tekniske specifikationer

Længde i monteret stilling 120 mm, tykkelse 0,9 mm, pakket i 100 stk. i pakken. Suspensionens designbelastning er 40 kg.

Direkte suspension til gipsplader og med byrde: Fabrik og hjemmelavet

Gipspladerne er et vigtigt element i mange gipspladkonstruktioner. Disse produkter anvendes til pålidelig fiksering af profiler på lejeoverfladen, når de udjævner vægge med gipsplader og gipsplader, til lægning af isoleringsmaterialer, hvilket skaber enkle og multi-niveau lofter. Fås i flere typer suspensioner, som adskiller sig fra hinanden og anvendes i forskellige situationer.

Direkte suspension

Direkte suspension til gipsvæg, der har form af en metalplade af galvaniseret stål med perforeringer og skær, er den mest almindelige type produkt. På trods af sin lille tykkelse (0,6-0,8 mm) er den ret holdbar. Forstærkede beslag med en tykkelse på 1 mm og en længde på 0,2 m til 0,5 m anvendes også til udjævning af sammenklappede vægge med stor forskel, når der lægges kommunikation bag falske vægge eller med en stor tykkelse af isolering.

Separat kan vi nævne vibropodvesdy suppleret med et elastisk element af gummi, hvilket eliminerer kontakten af ​​basen og profilen og derved reducerer transmissionen af ​​strukturel støj på rammen betydeligt. Anvendes, når højkvalitets lydisoleringsdesign er påkrævet.

Assemblers splitter ofte sammen korte suspensioner, og for at øge den bæreevne, de er vedhæftet oftere. Men prisnedsættelsen er ikke nået.

 • Suspensioner til gipspaneler er fastgjort til væg eller loft på dykker eller skruer i 2 eller 3 steder, hvorefter de bøjer og tager en U-form. Fæstetype afhænger af materialets overflade.
 • Profilen er monteret på suspensioner med små metalskruer med en flad brede hætte ("bugs"). Som et resultat er der dannet et lille rum under rammen, hvor kommunikation er lagt, varme- eller støjisolering, ledninger, stikkontakter, kontakter og lamper monteret.

Suspensions giver dig mulighed for at skabe et hul på op til 12 cm og kortere produkter - ikke mere end 7,5 cm.

For vægge afhænger afstanden af ​​tykkelsen af ​​isoleringspanelerne eller lydisoleringen, som er ca. 5 cm. På loftet kan de også bruges, men der skal man også tage højde for dimensionerne af de indbyggede armaturer. For dem er der en margen på op til 10-12,5 cm, der ikke kun er forbundet med deres dimensioner, men også med behovet for at fjerne den genererede varme, fx fra halogenlamper.

mount

Bor huller til fastgørelseselementer i væg eller loft.

Det er vigtigt! Til loftet er kun metaldug eller ankre egnede, da plastikene trækkes ud under en konstant belastning.

 • Beslagene er fastgjort til væg eller loft, hvorefter siderne er bøjet i en ret vinkel.
 • Derefter sættes profiler i samme plan og niveau.
 • Højttalere "ører" bøjes til siderne.

Ved lave lofter er det tilrådeligt at lime arkene til loftet med et særligt kitt eller en blanding af 2% knoglelim fortynet med vand.

Suspension med

Nogle gange er det nødvendigt at sænke loftet med op til 0,5 m. Der kan være flere grunde:

 • liggende kommunikation;
 • installation af ventilationskanalen;
 • installation af et loft på flere niveauer.

I disse tilfælde anvendes trådbøjler. Uden dem er det svært at lave, når man opretter strukturer med flere niveauer. Enheden er en fjeder i form af en sommerfugl, i hvilken 2 stålstænger 4 mm tykke er indsat.

Til installation i loftet bores 1 hul og fastgør ledningen i ankeret eller metalpladen. Til dette gøres en sløjfe i den ene ende af ledningen. En profil er ophængt fra bunden til stangen til krogen, som skal presses med tang.

Placeringen af ​​suspensionens placering afhænger af belastningen: hver af dem overstiger ikke 25 kg. Det er nemt at beregne vægten af ​​strukturen: Et standard 9,5 kg tykt gipsplader med dimensioner på 1200 x 2500 mm vejer 22 kg. Det samme modstår et standardanker.

Profilhøjden kan justeres. For at gøre dette skal du klikke på sommerfuglen. Når den frigives, holder den stængerne fast.

Eksperter mener, at dette design ikke er pålideligt nok. At holde strukturen med to buede hylder skaber ikke en stiv fjeder: fjedrene glider fra lasten. Det er umuligt at justere gipspladekonstruktionen på grund af manglende adgang til fikseringerne. En mere perfekt mulighed - ankerophæng med et klip og en pod.

Hjemmelavede suspensioner

Du kan lave en hjemmelavet suspension af loftguideprofilen. For at gøre dette skal du tage et stykke og skære sidekanter. Derefter folder den i en vinkel på 900, hvorefter en overlap skærer igennem og danner et hårdt hjørne, der kaldes en boot. En del af den er fastgjort til loftet eller væggen og den anden til profilen.

En anden mulighed er at skære og bøje det i en U-form, og fastgør sålen til loftet, og ørerne - til profilen. Designet giver dig mulighed for at have en ramme i stor afstand fra loftet.

En anden konstruktion opnås, hvis du skærer en del af rygprofilen på loftprofilen langs kanterne, og bøj derefter siderne og fastgør dem på loftet. Den nederste del er fastgjort til profilen.

Hvor mange suspensioner har jeg brug for?

Antallet af suspensioner afhænger af deres bæreevne, hvilket er 25 kg pr. 1 stk. til almindelig og 40 kg - til forstærket. Afstanden mellem profilerne er 60 cm. I så fald skal afstanden fra hver væg være 300 mm. Frontindrykket langs profilens længde er fra 0,7 til 1 m. Her kan du allerede vælge antallet af suspensioner i henhold til deres bæreevne.

konklusion

Monteringen af ​​rammen til gipsvæg er forenklet, når der anvendes suspensioner. Den mest populære er direkte suspension, som er velegnet til vægge og lofter. Afhængig af lofternes kompleksitet anvendes forskellige hængende anordninger på stænger med fjedre eller håndlavet tilbehør fra resterne af loftprofilen.

Suspension til gipsvæg til lave priser med levering

Suspension til gipsvæg: egenskaber, typer, fremstillingsmateriale

For sikker fastgørelse af metalprofiler på væggen eller loftet bruger de bøjler til gips. Suspensionernes størrelser kan variere afhængigt af ansøgningen. Standardstørrelser af direkte bøjler til gipsvæg er 125x60x30 mm, deres tykkelse varierer fra 0,6 til 0,9 mm.

Direkte suspension er en U-formet metalplade med huller, som er monteret i loftet med dykker eller skruer. Lige loftsophæng til gipsvæg tåler belastninger på op til 15 kg.

Suspensioner på ledningen, der anvendes i anordningen af ​​komplekse strukturer af gipsplader. Denne fastgørelse er udstyret med en justerbar trådstang, på den ene side der er et stålklips til montering af støtteprofiler. På den modsatte side er der en sløjfe til forankring af elementet til overfladen.

Ankerhænger med klemme bruges til at montere den hængende loftsramme på understøtningsbasis. Sådanne suspensioner modstår belastninger på op til 25 kg.

Online butik "Master Tibot" tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter til reparation og byggearbejde. Her kan du købe direkte suspension til gipsvæg med levering i Moskva og Moskva. Prisen på de udvalgte produkter vil behageligt overraske dig. Checkout og find ud af de endelige omkostninger ved varerne kan findes på vores officielle hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller bestiller en suspension til gips, ring tlf. +7 (495) 210-10-26, vores medarbejdere vil give dig kvalificeret assistance.

Sådan monteres suspensioner for profilen til loftet

Rammehængere

Perfekt glat loft - er det ikke drømmen om næsten alle ejere af ejendomme? Dens design spiller en vigtig rolle i det samlede indre af lejligheden. En professionel tilgang til valg af loftets design og kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil medvirke til at gøre det mest elegante og originale selv det enkleste rum med hensyn til indretning.

Den mest relevante og acceptabel i dag er lofter lavet af gipsplader. Deres høje popularitet forklares først og fremmest af den lave pris, enkelhed og bekvemmelighed af installationen og upåklageligheden af ​​den resulterende overflade.

Guidet af trinvise vejledninger og anbefalinger fra fagfolk, kan alle lave et sådant loft. Spørgsmålet opstår naturligvis: hvor skal man begynde, hvordan man vælger de rigtige materialer og komponenter, og hvordan man fastgør gipsvæggen til loftet. Nogle gange kan kun specialister besvare disse spørgsmål kompetent og professionelt. Faktum er, at fastsættelse af gipsvæg på en eksisterende ramme ikke vil være vanskelig. Den primære opgave er at skabe et solidt og pålideligt fundament, ellers vil loftet tjene dig i en kort tid og snart sagen, krakket i leddene.

For at samle metalrammen i det hængende loft skal følgende komponenter være påkrævet:

Typer af profiler til gips

 • guider;
 • suspensionselementer;
 • elementer til at slutte sig til profilen og guiderne.

Hovedelementet i metalrammen for hængende gipsplanklofter er vejledninger. Strukturelt er styrene en U-formede sektion af forskellige længder og tykkelser af galvaniseret stål.

Suspensioner bruges til at fastgøre rammen til bundfladen og gøre den stiv. Hver producent kan som regel tilbyde flere typer suspensioner. Deres vigtigste opgave - uanset designfunktionerne til at modstå vægtbelastningen fra loftet.

Direkte suspensioner

Det nemmeste at bruge ved montering af rammen til hovedloftet er direkte suspensioner. Afhængigt af det materiale, fra hvilket lejefladen er lavet, kan der fastgøres direkte suspensioner med forankringselementer, dykker-negle eller ved hjælp af skruer. Direkte suspensioner anvendes som regel i tilfælde, hvor det er nødvendigt at sikre den minimale afstand mellem bunden og monterede overflader - ca. 10 cm. Overlapningsfejl i dette tilfælde må ikke overstige 3 cm.

Suspension lige til CD-60 - 125 mm

Suspensioner med clips, hvis design giver dig mulighed for hurtigt at justere højden af ​​fastgørelsen af ​​hovedprofilen, er velprøvet og efterspurgt.

Suspensioner af denne type anbefales ikke til brug i værelser med lave lofter, hvis højde ikke overstiger 2,5 m. Med dimensioner på 100x58x42 mm reducerer de allerede det lille boligareal, hvilket gør loftet endnu lavere. En anden ulempe ved suspensioner af denne type er de lavt tilladelige værdier af designbelastninger, numerisk lavere end to gange de tilsvarende indikatorer for direkte suspensioner.

Justerbare suspensioner

I dag er der på forbrugermarkedet af byggematerialer to typer af justerbare suspensioner: nonius suspensions og rod (wire) suspensions.

 • Nonius suspensions giver dig mulighed for hurtigt at ændre niveauet af installationen af ​​loftets ramme i forhold til basen direkte under installationsarbejdet. Højdejustering udføres ved at ændre længden af ​​suspensionens øverste komponent i området fra 200 til 1000 mm. Suspensioner af denne type er konstrueret til belastninger i størrelsesordenen 40 kg.
 • Stangsuspensioner, på trods af manglende stivhed, anvendes meget i boliger. De er ståltråd fra 3 til 6 mm i diameter. Ved montering af rammen af ​​det hængende loft er den ene ende af ledningen fastgjort i metalværket og den anden i bundfladen. Afstanden mellem overfladerne i dette tilfælde svarer til trådens længde. Regulering af længden af ​​stangophænget, du kan justere højden på det monterede hængende loft.

Anti-vibrations suspensioner

Suspensioner af denne type er blevet en slags innovativ løsning på problemer med henblik på at reducere støj- og vibrationsniveauer i alle typer boligområder. Afhængig af typen af ​​understøtningsstrukturer er der udviklet flere typer af vibrationsisolerende suspensioner. Deres karakteristiske egenskaber:

 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbelægning på alle metal suspension elementer.
 • Materialet anvendt til fremstilling af vibrationsisolerende suspensioner er en mikroporøs polyurethanelastomer, der er karakteriseret ved en høj evne til at absorbere støj og vibrationer. Sådanne suspensioner er især i stand til at absorbere op til 90% af vibrationer med en frekvens på ca. 20 Hz.
 • Garantiperioden for deres drift er 10 år.

Den næste opgave er at korrekt samle og forbinde sektionerne af profilen i separate elementer i rammen. Ved installation af et gipsloft skal profilen i rammen forlænges, sammenføjes og monteres i en ret vinkel. Til disse formål er der specielle extenders og single-level krabber til gipsvæg. Du har ikke problemer med hvordan du korrekt forbinder guiderne tværs i samme plan, hvis du har krabber til hånden. Profil sektioner indsættes med enderne ind i krabbernes riller, snappes ind og skrues til den.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at formålet med denne artikel ikke var at besvare mange spørgsmål af interesse, for eksempel hvordan man fikser gipsvæggen eller installerer en hængende loftramme. Hovedopgaven var at give omfattende information om de vigtigste elementer i rammen, især - elementerne i suspensioner. Vi håber, at materialet, der støttes af faglighed og professionalisme, vil give i det mindste et skridt tættere på virkeligheden og skabe et pletfri loft - grundlaget for yderligere kreative ideer og designfund.