Armstrong Suspension System. Rammer, perimeter dekoration, tilbehør og fastgørelsesdele

Armstrong loftramme er et omfattende sæt af elementer i suspension systemet, som tillader installation af loft systemer i overensstemmelse med lovkrav.

Loftsrammer Armstrong.

Armstrong-loftsystem er fundamentet der sikrer sikkerheden ved hele loftdesignet.

Armstrong rammer er specielt designet til at udføre de grundlæggende funktioner i loftet, når du bruger Armstrong loftfliser. Estimeret belastning på suspensionssystemet blev opnået som et resultat af laboratorietests

Armstrong Suspension Systems

Spyd er en økonomisk udgave af et galvaniseret stålophængssystem med anti-korrosionsmaling. Til plader højst 14 mm tykke

Prelude er en universel ramme for et loft med en bredde på 15, 24 og 35 mm (T15, T24, T35) og forskellige typer forbindelseslås.

 • Prelude TL - hook-on butt joint
 • Prelude XL - låsende led overlappende
 • Prelude TLX - kroglås, nittet til skinnenes krop.

SILHOUETTE 15 XL - designer vedhængssystem med slids

System S - jordskælvsikkert system til hævede lofter

DGS - system til gipspladelofter

Bandraster er et system med brede profiler til brug i værelser med kontorskillevægge.

Armstrong Suspended Ceiling System

På loftet på loftet er et af de mest populære Armstrongs loftsystem. Dette skyldes dets fremragende tekniske og designmæssige egenskaber. Sådanne lofter opfylder fuldt ud de moderne krav til sikkerhed og æstetik.

Armstrong aluminiumsophængssystem er konstrueret som et monteringsmodul, der omfatter en metalramme og Armstrong mineralfiberpaneler. Det letter ekstremt og accelererer installationen.

Fordele ved Armstrong-lofter

 • lethed og fleksibilitet;
 • små dimensioner af pladerne, hvilket er praktisk til installation;
 • der er ikke behov for maleri eller nogen anden dekorativ finish;
 • høj lydisolering egenskaber;
 • fugt modstand;
 • evnen til at installere loftlamper af forskellige modifikationer
 • god varmeisolering;
 • brandsikkerhed (Armstronglofter er lavet af ubrændbare materialer);
 • evnen til at gemme sig bag de hængende plader kommunikationslinjer, ventilation.

Det er også vigtigt, at prisen for Armstrongs loftsystem er ret rimeligt. På produkter gives garantien fra 10 år til livslang (afhængig af model). Denne fabrikant producerer hængende loftssystemer og til private lejligheder eller huse og til store detail-, kontor-, industrilokaler, uddannelses- og medicinske institutioner.

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Armstronglofter

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Armstrong-hængende loft er en konstruktion af aluminiumskinner og en flise fastgjort på den: mineralfiberkassetter. Fastgørelse udføres til overlapning med euro suspension.

Hvor Armstronglofter anvendes

Kassettdesignet er værdsat for sin enkle installation, det ledige rum over loftet til lægning af kommunikation, simpel reparation af belysningsudstyr og evnen til at udskifte et beskadiget element. Alle disse faktorer gør Armstrong-systemet til loftet for første valg til kontorer, uddannelses- og administrative institutioner, handelshaller, caféer og så videre.

Armstrong loft typer

Når du vælger et rammeophæng, skal du være opmærksom på designfunktionerne for harmonisk at supplere stilen på dit værelse og egenskaberne af mineralplader, som kan være:

 • vandtæt, egnet til svømmebassiner og andre steder med høj luftfugtighed, hvis tilladte værdier kan nå 95%;
 • lydisolerede, akustiske, de er uundværlige i kontorbygninger, til kreative og sportslige sektioner;
 • hygiejnisk, som har en speciel belægning, der forhindrer loftet i at klæbe fedt, damp og bakterier, hvilket er vigtigt for mad og lægehjælp.

For at skabe en stram forretningsmæssig atmosfære vælger man oftest det klassiske hvide loft Armstrong, hvor prisen pr. 1 m2 er den mest demokratiske. Samtidig er designere af "Image Story" klar til at tilbyde eksklusive designmuligheder ved hjælp af mosaikker, spejlfliser, fotoprint og mønstre.

Parametre og egenskaber

Standard kassettstørrelsen er 60x60 cm, 120x60 cm plader kan også bruges. Tykkelsen varierer fra 0,8 til 2,5 cm, og deres vægt er fra 3 til 8 kg pr 1 m2. Armstrong loftinstallation kan laves i lokaler af enhver form og størrelse på en valgt højde, hvilket gør det muligt at justere mængden af ​​plads til forsyninger og alarmer. Fordelene ved systemet omfatter også:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftet i form af uregelmæssigheder og utilsigtet udseende
 • hurtig og nem installation på grund af simpel design og professionalisme i Image Story-teamet;
 • praktisk og billig reparation, som er forbundet med udskiftning af kun beskadigede fliser uden at det berører resten og med nem adgang til elektrisk ledningsføring, ventilation og anden kommunikation;
 • høj reflektivitet (83%) vil spare på yderligere belysningsenheder og skabe et præsentabelt interiør;
 • lydisoleringsegenskaber (0,55 NRC, lyddæmpning - 34 dB) uden brug af ekstra materialer og strukturer, hvilket er vigtigt for kontorbygninger;
 • termisk ledningsevne (0,056 W / m * ºі) fliser vil spare på opvarmning område, og den lille vægt af samlingen gør materialet uundværligt til store rum;
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af mineralplader, holdbarhed, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger (ikke-brændbart materiale) og nem omhu for at opretholde renlighed;
 • evnen til at skabe et klassisk kontorinteriør med en minimumspris og et luksuriøst premium design med eksklusive fliser og mosaikker.

Loftmontering

Hvis du beslutter dig for at købe et Armstrong-hængende loft, skal du vælge velkendte eksperter, mestere i dit håndværk, så det valgte design vil tjene dig i mange år og behage øjet med upåklageligt udseende. Ellers risikerer du at få effekten af ​​uforsigtig billig reparation på grund af ujævn vejledning og ukorrekt fastsatte plader, hvilket negativt påvirker kundens loyalitet.

 1. Designeren fra "Image Story" hjælper dig med at vælge den type flise, afhængigt af rummets egenskaber og den indvendige stil.
 2. Ifølge måleren beregner vi det nøjagtige antal fliser, guider og komponenter i systemet.
 3. Før Brigadens ankomst skal bringes til loftet og om muligt rette alle nødvendige kommunikationer.
 4. I betragtning af den valgte højde af loftet markerer installatørerne laserniveauet og indstiller vægvinklen.
 5. Derefter er guiderprofiler installeret og på dem med en hældning på højst 1,2 m fastgørelse i form af suspensioner til Armstrongloftet, bestående af en bar og en krog.
 6. Langs- og tværgående profiler, henholdsvis 1,2 og 0,6 m lange, vil skabe et gitter af celler af den krævede størrelse til indsættelse af fliser.
 7. Under installationen er armaturerne også installeret: klassiske eller rasterformede celler.

Omkostninger til

Prisen på 1m2 hævet loft Armstrong afhænger kun af den valgte type flise (økonomi eller præmie) og gulvplads samt type installation - klassisk eller diagonal. Antallet af hjørner og funktionelle åbninger til rør og armaturer påvirker direkte monteringsfunktionerne. Ved at kende loftets omkreds kan vi nemt beregne antallet af fliser, der bærer, langsgående og tværgående skinner, suspensioner og andre komponenter ved hjælp af Armstrong loftsberegningsberegner. Omkostningerne afhænger også af typer armaturer, ventilationsgitter og dekorative elementer - vi indleder individuelt løsningen af ​​problemer i hvert enkelt tilfælde.

Vi gør alt for at bevare de ledende stillinger i installationen af ​​lofter i Moskva, vi værdsætter vores ry og tillid hos vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste service og upåklagelig kvalitet af materialer og installation:

 1. Montering af loftet er muligt den næste dag efter behandling.
 2. Arbejd kun under kontrakten i strengt etablerede tidsrammer.
 3. Personlig leder i alle faser af samarbejdet.
 4. Visuel rapport på skærmen på din gadget, online udsendelse fra objektet.
 5. Garanti op til 25 år.

Ring til os på +7 (495) 132-40-40 eller send en anmodning om høring på hjemmesiden, betro reparationen til fagfolk og tag din virksomhed til et nyt niveau i dag!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.

False lofter Armstrong

Hidtil er Armstrong-hæmmede lofter en af ​​de mest populære typer loftbeklædning til efterbehandling af offentlige rum. Armstrong type lofter kan ofte findes i hoteller og kontorer, udstillings- og handelshaller, sanatorier og hospitaler, universiteter og skoler.

Nedhængt loft Armstrong består af et ophængt system og plader, som regel rektangulære, som fås i flere standardstørrelser 600x600 og 600x1200 mm. Suspensionssystemet er en metalramme fremstillet af t-skinner, som er fastgjort til udkastet på suspensionerne, suspensionerne regulerer afstanden fra loftet til loftet. Ved krydset af væggen og rammen anvendes et specielt metalhjørne 19x19 eller 19x24 mm. (vægkantning) giver vinklen det tætteste sammenføjning af loftfliserne til en vertikal overflade.

SALG AF AFSLUTTE BELØB -20%

Eksempler på vores arbejde:

design

Armstrong ophængt loft består af et ophængt system og plader af standardstørrelser af forskellige materialer baseret på rummets behov.
Suspension system af sådanne lofter er samlet i form af en ramme med celler fra T-formede styringer.
Armstrong guider bærer (3,7 m.) Og tværgående (0,6 og 1,2 m.), De er knyttet til hovedloftet for suspensioner.
Loftsplader leveres i standardstørrelser, normalt 600x600 og 1200x600 mm.

Plader fremstilles afhængigt af formålet med ansøgningen:

 • Universal. Kan bruges til udformning af lokaler til ethvert formål. De har fremragende hygiejniske og akustiske egenskaber, slagfasthed, fugtbestandighed, lang levetid;
 • Vandtæt. Den ideelle løsning til efterbehandling værelser med temperaturændringer, med høj luftfugtighed - disse kan være industrielle lokaler, vaskerier, saunaer, svømmebassiner. Pladens højdensitet sikrer Armstrongs æstetiske og funktionelle egenskaber, selv ved højeste luftfugtighed - op til 95%;
 • Hygiejnisk. Installeret i områder med høje hygiejniske krav - det kan f.eks. Være fødevareindustrien eller sundhedsfaciliteter. Overfladen af ​​pladerne af sådanne lofter er dækket af en særlig sammensætning, der forhindrer udviklingen af ​​bakterier. Hygiejniske lofter er også præget af øget modstand mod klor, fedt, fugt;
 • Acoustic. Installeret i lokalerne, hvis der er behov for at beskytte mod indtrængen af ​​lyde, støj, både indenfor og uden for rummet. Det er en ideel løsning til lydisolering i vandparker og svømmebassiner, spilrum og fitnesscentre, butikker og skoleklasser, konferencelokaler og foredragshaller;
 • Design. De giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt interiør. De er populære, når de udsmykker restauranter, kontorer, handelshaller, hotelhaller. Et bredt udvalg af strukturer af mineralplader, rige farver fjerner næsten alle begrænsninger af designer fantasi - enhver ide kan bringes til liv;
 • Omkostningseffektiv: En fantastisk løsning til dem, der ønsker at installere høj kvalitet, attraktive lofter i stuen til en overkommelig pris. Økonomiske lofter har tilstrækkelig holdbarhed, styrke, lydabsorption, fugtighedsbestandighed. Armstrong loftsplader er præsenteret i forskellige versioner, som giver dig mulighed for at vælge design af loftet, der passer mest organisk ind i det eksisterende interiør.

Armstrong Loftfordel

Fremragende ydeevne er brandsikkerhed, fugtmodstand, fremragende lysrefleksion, fremragende lydisolering, miljøvenlighed, hypoallergen.

Fordelagtigt og bekvemt at bruge, er det værd at bemærke sådanne fordele som den hurtige installation af Armstrong-loftet selv for store installationsmængder, muligheden for hurtigt at få adgang til eller udskifte individuelle loftelementer uden at skulle afmontere hele strukturen. Ønsker også at notere de lave priser for disse produkter, der sammenligner med andre typer af belægninger.

Armstrong-hængende loft skjuler alle meddelelser, der er installeret i loftet, samtidig med at der er fri adgang til loftrummet, så du hurtigt og nemt kan vedligeholde brandslukningssystemer, klimasystemer, klimaanlæg, lamper og meget mere.

Armstrong type loft slynge, profiler - priser

Populære produkter

Alle produkter i kategori Hængesystem til Armstrong type loftsprofiler

* Nogle nedhængte lofter, loftlamper og komponenter kan bestilles i detailsalg for et beløb på mindre end 20.000,00 rubler. I dette tilfælde angives muligheden for forsendelse, adresse på lageret og detailprisen fra telefon- og e-mail-ledere. Ved bestilling af en type produkt mere end 500.000,00 rubler. Der er specielle priser.
** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

Armstrong loftophængssystem, undergruppe profiler

beskrivelse

Der er flere typer ophængningssystemer - T-24, T-15, mindre almindelige T-35, samt forskellige design (såsom Armstrong Silhouette eller Albes STRUNA). Men hver fabrikant af T-15 og T-24-systemer er yderligere opdelt i flere grupper. For eksempel er det i Armstrong Trulok Javelin og Prelude, i Abes er det Norma, Euro, Click Prim osv. I denne produktgruppe er prisen angivet for individuelle guider, suspensioner og andre komponenter samt sæt af nogle ophængningssystemer.
På webstedet podvesnoi.ru kan du købe et ophængt system til loftet til lave priser

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Armstrong Suspension System

Den internationale verdensberømte fabrikant Armstrong er blevet berømt for sine holdbare loftfliser. Imidlertid etablerede han pålideligt sig som producent af rammer. Armstrongs bekvemme ophængningssystem indeholder T-formede metalprofiler, suspensioner, hjørneprofiler, der fastgør konstruktionen til loftet. Plader er installeret på denne ramme.

Armstrong Suspension System: næsten nem installation

Armstrongs suspension systemfamilie indeholder en bred vifte af løsninger: 15-24 mm bred. Der er 35 mm design muligheder, skjult og ikke tilbehør og langspanningsprodukter. Alle åbner ubegrænset pladsindretning. Standardplader er kompatible med alle moduler, Armstrong-hængende systemer kan fremstilles i ikke-standardstørrelser.

Armstrong indeholder en stor lyn af fastgørelsesdele, der omfatter overheaddele, bøjler, tilbehør, færdige løsninger.

Til det mest krævende: Armstrong design suspension system

Armstrongs valg af designdesign suppleres med en ny attraktiv Sihouette-løsning. Dens karakteristiske træk er efterligningen af ​​loftets monolitiske overflade. Produktet er designet til at skabe lofter i flere niveauer, når det kombineres med gipsvæg.

Suspensionssystemet omfatter en stålramme dannet af en T-profil 24 mm bred (T24 / 29), som er monteret i et kvadrat eller rektangel. Udenfor har guideprofilen en æstetisk hvid belægning, som anvendes af producenten og ikke mister sit udseende over tid. Dette Armstrong-system bruges til at installere mineral- og glasfiberplader.

 • Carrier profil
 • T profil
 • Væghjørne
 • Hjørne lister
 • suspensioner

Bearing profil og guider

Styreskinnerne i Armstrong T-24 seleanlæg over hele længden indeholder vertikale spalter til fastgørelse af tværgående strimler til dem. Produktets længde - 600, 1200, 3700 mm.

T-profilen er lavet af anodiseret aluminium, hvilket sikrer konstruktionens nemhed og dets korrosionsegenskaber.

Væghjørnet giver loftet et færdigt udseende og er også lavet af aluminium. Metalet behandles med en beskyttende primer for at sikre korrosion, hvorefter emaljen påføres den. Det malede lag er modstandsdygtigt over for slid og udfører ikke blot en æstetisk funktion, men også en beskyttende.

Hjørne lister ("brudt linje", F-profil, foring) - udbredt tilbehør til udformningen af ​​omkredsen. Kombineret med Prelude 15-24 mm, Bandraster og T 35.

Rammen er monteret på specielle stålbøjler ved hjælp af låse på skinnerne.

Suspension justerer loftets højde, skjuler uregelmæssigheder og kan være af forskellige design. Den mest populære er suspensionen af ​​stænger og fjederklip.

 • Seismisk
 • Prelude
 • Korrosion
 • Til rene værelser
 • Til metalloft

Seismisk - et sæt komponenter og monteringsmetoder til potentielt farlige områder for at forbedre loftets seismiske modstand.

Prelude - stålprofil 15-24 mm bred.

Anticorrosive - en profil og laths fra 15 mm bred.

Til rene værelser - aluminiumsprofil med en bredde på 24 mm.

Til metalloftet - profiler og lameller med en bredde på 15 mm.

Alt hvad du behøver til reparation kan købes i vores butik. Levering i Moskva og Moskva.

Armstronglofter monteret på kontoret passer ind i det officielle design af rummet.

Armstronglofter anvendes i vid udstrækning i designløsninger ved design af haller af indkøbscentre. Modulbelysning skaber accentbelysning på enhver del af rummet.

Bestil Armstrong-hængende loft er optimalt til værelser med irrationelt højt til loftet, hvor sådanne systemer kan reducere rummets opvarmede rummængde betydeligt.

Armstrong-lofter er også aktivt brugt i interiøret på banegårde og lufthavne for at skabe et roligt og afbalanceret design. Evnen til at variere forskellige typer af paneler og skabe multi-level suspension systemer giver plads til design løsninger.

Lydisoleringsegenskaberne på panelerne og den gode akustik i rummet bruges i design af klasseværelser til uddannelsesinstitutioner og skaber en behagelig atmosfære for underviseren.

Armstrong loftsfordele

Den unikke brugervenlighed og anstændige udseende bestemmer den brede popularitet af Armstrong-lofter. Ikke-arbejdsplads under loftet anvendes aktivt til lægning af kommunikation. Valget af farve og materiale på panelerne, lav pris og alsidighed gør det muligt at installere i områder med forskellige hældninger af aktivitet. At købe Armstronglofter er at drage fordel af mange fordele. Blandt dem bør fremhæves:

- hurtig og nem installation, giver dig mulighed for at arbejde i et rum på ca. 30-50 m2 på en arbejdsdag;

- evnen til hurtigt at erstatte et eller flere af det tainted panel. For eksempel: på grund af lækage

- muligheden for at ændre design af lokaler uden at ændre understøtningsrammen;

- fremragende interfloor lydisolering;

- Armstrong reflekterende overflade af panelerne øger den samlede belysning af rummet;

- Panelets varmeisoleringsegenskaber gør det muligt at spare på opvarmning;

- brug af hulrum bag det hævede loft for hurtig installation af kontorkommunikation;

- brug af loftceller til armaturer, ventilation, branddetektorer mv.

Standardmaterialet i panelerne er ekstruderet mineralfiber. Panelerne er malede hvide og mindre ofte i en anden farve. Armstronglofter kan bestilles i dyrere versioner, der bruger metal eller træ. Andre eksklusive muligheder er mulige.

Ulemperne ved Armstrong-systemer inkluderer tabet af lofthøjden på 20-25 cm.

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Armstrong-suspenderede systemer: salg fra et lager i Moskva

Armstrong er førende inden for produktion af lofter, der leveres til Rusland. Loftkonstruktionen består normalt af loftfliser og et ophængningssystem. For større pålidelighed anbefales det at anvende suspensionssystemer og plader fra samme fabrikant, når konstruktionen monteres.

Armstrongs suspension system består af grundlæggende T-formede styringer, tværgående styringer og strukturelle fastgørelsespunkter til vægge. Produkterne fra denne producent er af exceptionel pålidelighed, kvalitet og holdbarhed.

Armstrong Suspension System

Armstrong sele - kendetegnene ved dette kabel system er lethed, nem montering og moderne design.

Anvendes som et kabelsystem til glas (glashylder). Systemets grundlag er et stålkabel med en diameter på 2 mm, hvorpå det ved hjælp af forskellige elementer er muligt at fastholde hylder, displayetuier og dekorative strukturer. Elementerne i kabelsystemet gør det muligt at fastgøre strukturer i den ønskede vinkel, hvilket åbner yderligere muligheder for at bruge systemet, for eksempel som informationsskilte og reklame viser.

Anvendelsen af ​​kabelsystemer som kommercielt udstyr gør det indre af butikken lyst og luftigt og giver rummet ekstra volumen.

Armstrong Suspension Systems

Suspended systemer er den vigtigste strukturelle komponent i moderne suspenderede lofter. De omfatter: guider (hoved, tværgående, lange, korte), suspensioner og lister.

Designfunktioner af fjedringssystemer

Selvfølgelig er de vigtigste guider de bærende elementer i et sådant system. Hvad angår de tværgående guider, spiller de en mindre rolle. De er monteret mellem hovedguiderne og danner moduler af forskellig størrelse. Elementer kan installeres både overlappende og ende-til-ende.

Støbegods - lameller, der er bøjet i en ret vinkel. De kan være både komplekse og enkle former. Den komplekse form kaldes også trinvist. De er monteret på et niveau med et falskt loft omkring rummets omkreds. Er de endelige elementer, der anvendes i loftmontering.

Som nævnt ovenfor er der et andet vigtigt element, der anvendes til installation af en loftsoverflade. Ved hjælp af suspensioner kan du justere højden i forhold til ophængningsfladen fra begyndelsen. Dette giver dig mulighed for at dække alle uregelmæssigheder i loftet, samt skabe forskellige niveauer.

Systemer, der anvendes til opstilling af hævede lofter, har flere måder at forbinde. Korsskinnerne kan fastgøres til hovedet med en snaplås. Der er en anden metode til fastgørelse - på princippet om krog.

Fordelingen af ​​suspension systemet i kategorier afhænger også af den visuelle effekt, der opstår hos mennesker efter installation af paneler.

Allokér installationssystemer:

 1. skjult
 2. halvt skjult
 3. synlig struktur

Det er værd at bemærke, at skjulte systemer kan være både ikke-flytbare og flytbare. Med andre ord, det nødvendige modul kan til enhver tid nemt demonteres.

Udvælgelse af Armstrong-loftssystemer

Som regel producerer moderne producenter primært hvide suspenderede systemer. Selvom de synlige elementer kan have en farvemætning, og de kan også males i guld, krom og så videre.

I moderne loftslofter kan du nemt installere teknisk udstyr. Dette kan omfatte branddetektorer, alarmer, lys og ventilationsgitter. Det er værd at bemærke, at når indlejring skal bruge en ekstra støtte. I dette tilfælde vil belastningen ikke kun falde på pladen. Hvis det forsænkede element er let, kan det monteres direkte på ophængningssystemets strukturelle elementer. Vi taler om belysningsudstyr, hvis vægt ikke overstiger mærket på 3 kg. Til belysning af belysning kan du bruge punkt, raster, vedhæng, sollys samt lyskasseformede kanaler.

Når man vælger et ophængningssystem, er det meget vigtigt at vælge et kvalitetssystem, i produktionen hvor kun de tilsvarende legeringer blev brugt, er der stivningsribber af tilstrækkelig tykkelse. Derudover udføres kvalitetskontrol ved fremstilling af et kvalitetsproduktsystem i hvert trin. Påkrævede belastningstest indikerer systemets pålidelighed. En sådan ramme vil aldrig krølle, og vil heller ikke ændre sin geometri. De mest populære i dag er Albes suspension systemer.