Loftssystemer

I dag er indretningen af ​​en moderne bygning varieret og forskelligartet. Af stor betydning i designet af rummets indre rum har et loft. I de senere år har arkitekter og bygherrer udviklet og iværksat dekorative og strukturelle løsninger til ophængte metallofter, hvilket gjorde interiøret ikke kun smukt, men også behageligt.

Fordele ved et ophængt metalloft:

 • Funktionalitet og brugervenlighed
 • Kompatibilitet med teknikudstyr
 • Nem installation og demontering

Holdbarhed og holdbarhed

Nedhængte metallofter skal sjældent udskiftes, da de er resistente over for skader under demontering og under vådrensning.

Stort udvalg af modeller og farver i loftslofter giver dig mulighed for at gennemføre forskellige designprojekter.

Brugen af ​​perforerede paneler med lydabsorberende substrat eller specielle akustiske paneler gør det muligt at optimere det akustiske miljø i rummet og skabe en behagelig atmosfære til arbejde og fritid.

Metallofter er lavet af ubrændbare materialer, som giver yderligere beskyttelse til bygningen i tilfælde af brand.

På grund af de unikke egenskaber ved metallofter kan man bruge i rum med høj luftfugtighed: svømmebassiner, badeværelser, køkkener, lobbyer, dvs. overalt hvor traditionelle byggematerialer hurtigt bliver ubrugelige.

Den øgede lysreflektans af metallofter forbedrer belysningen af ​​værelser i naturligt lys og derved undgås meromkostninger.

Advarsel! Ved brug af loftslofter i rum med høj luftfugtighed er det nødvendigt at anvende et loft med lukkede led, for at forhindre indånding af damp og vand ind i loftrummet for at give ventilation i loftrummet. Alle elementer i delsystemet Nedhængt Loft skal desuden behandles med korrosionsmaling.

lofter

Rækloftet er en ophængt struktur med en attraktiv design og nem installation. Et sådant loft kan opføres i værelser med en række formål. På grund af den fremragende holdbarhed, god fugtresistens, et rigt udvalg af farver og teksturer, vil denne løsning dekorere ethvert interiør. For nylig er racklofter fra firmaet Albes, der er lavet af en aluminiumsprofil af højeste kvalitet og har en varieret belægning, fra simpelt hvid til eksklusivt spejl, blevet mere og mere populært. I artiklen vil vi overveje fordelene ved rackloftet albes og metoden til dens installation.

Indhold:

Producentoplysninger

"Albes" er en russisk produktionsgruppe, hvis hovedaktivitet er rettet mod fremstilling af aluminium og stålfinisheringsmaterialer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og i dag forener flere forskellige virksomheder ansvarlige for produktudgivelse, dets salg og implementering.

 • Alle produkter fremstilles i henhold til koldvalseteknologi af metalplader samt ved stansning af tyndt aluminium og galvaniseret stål. Sådanne produkter anvendes i bygninger og strukturer, der stiller store krav til loftkonstruktioner.

Rack loft Albes foto

 • Det er muligt at købe varer fra industriforeningen Albes i detailforretninger, der er beliggende i Den Russiske Føderations område, i CIS-landene, og også i landene i nærheden af ​​udlandet. Producerede varer er højteknologiske materialer, der kombinerer den rige erfaring og intellektuelle viden om de bedste ingeniører i virksomheden. Derfor har virksomheden i flere år en førende position på det russiske marked for produktion af efterbehandling materialer samt deres kvalitet og en bred vifte af produkter.
 • De fremstillede produkter har bestået den nødvendige certificering og anbefales til brug i medicinske, uddannelsesmæssige, sportslige og mange andre institutioner. Derudover vandt produkterne flere gange i forskellige All-Russian-konkurrencer, og selve organisationen blev tildelt honorære diplomer og certifikater, som den bedste virksomhed til produktion af byggematerialer i Rusland.

De vigtigste egenskaber ved sladder lofter Albes

Racklofter er smalle lige parallelle paneler monteret på en speciel ramme af guider. Dette design er i stand til at løse mange funktionelle problemer og skabe et unikt rumdesign. Albes-lathene fremstilles som regel af tyndt aluminium og har en polymer belægning, hvorpå farveopløsningen afhænger. Desuden fremstilles paneler med farver, der efterligner forskellige teksturer.

anvendelsesområde

 • Loftkonstruktioner anvendes i beboelsesejendomme, i kontorbygninger og i offentlige bygninger, og de bruges også i industrielle faciliteter, medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.

dimensioner

Følgende størrelser betragtes som standard:

 • længde - 300-400 cm, aluminiumstrimler med en længde på op til 6 m kan laves på en individuel rækkefølge;
 • bredde - afhængigt af typen af ​​produkt varierer fra 25 mm til 20 cm;
 • tykkelse - fra 0,32 mm til 0,6 mm.

Konkurrencefordele

 • Stærk og holdbar konstruktion med ubegrænset levetid og praktisk taget ikke behov for udskiftning;
 • originalt design og attraktivt udseende på grund af det store udvalg af farver og tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modeller;
 • modstand mod mekaniske skader, kemikalier og anti-korrosionsbestandighed;
 • besidder lydabsorberende kvaliteter på grund af installation af et særligt substrat
 • Fremragende brandsikkerhed, da lamellerne er lavet af ubrændbare materialer;
 • øge naturlig belysning på grund af de reflekterende egenskaber;
 • øget fugtresistens, takket være, at rackloftsystemerne kan bruges selv i værelser med høj luftfugtighed (i badeværelser, i pools, saunaer osv.). Det er også tilladt at vaske og rengøre dem med et hvilket som helst rengøringsmiddel (uden slibende partikler i sammensætningen). Det er vigtigt at huske på, at ved anvendelse af galvaniserede lofter i et vådt miljø skal alle tilgængelige dele behandles med korrosionsforbindelser;
 • Miljøvenlighed af både loftsskinnerne og tilbehørene hertil
 • hygiejne, fordi metalstrukturer ikke rotner, støber, formidler bakterier og svampe og ikke udsender skadelige stoffer i miljøet;
 • hurtig og bekvem installation, som du kan klare uden behov for dyrt udstyr og højt kvalificerede specialister;
 • det er muligt at installere belysning og andre enheder direkte i lamellerne;
 • oprettelse af flerniveau og krøllede strukturer er tilladt
 • takket være profilens nøjagtigt verificerede dimensioner sikres pålideligheden og den nødvendige stivhed af strukturen, og deformationerne deformeres heller ikke under nogen belastning
 • god frostmodstand og slidstyrke, lath lofter kan installeres på uopvarmede loggier og balkoner, og de har desuden fremragende farve modstand, det vil sige de udsættes ikke for ultraviolet stråling;
 • universel anvendelse, da design af produkter passer perfekt ind i ethvert interiør og harmonisk supplerer det
 • Sikkerhed på grund af de særligt tynde aluminiumsvalsede produkter har Albes loftsladder en lav specifik vægt, og du behøver ikke bekymre dig om andres sundhed, hvis der opstår en force majeure-situation, hvor panelerne kan løsne og falde ned. I princippet er fastgørelsesteknologien så pålidelig, at det under alle normale forhold og i høj kvalitet ikke kan ske;
 • forholdsvis lave omkostninger på grund af produktionen af ​​produkter i sine egne fabrikker i Rusland.

Farveindstillinger

Suspenderede loftslofter "Albes" er lavet af aluminium eller galvaniserede plader, som er malet i fabriksforhold i produktionsfasen og desuden belagt med en polymer substans. Forsiden af ​​panelerne kan males i en ret bred vifte af farver. Blandt de mest almindelige nuancer er farver som:

 • hvide matte eller blanke indstillinger
 • metallisk - mat og sølv muligheder;
 • chrome, super chrome og super chrome suite;
 • guld og super guld;
 • beige og lys beige muligheder.

Disse farver tilhører standardfarven, såvel som de populære farver omfatter farver som sort, blå, lysegrå, kobber og crimson og en pistol.

 • Reiki kan have en overflade, der efterligner forskellige naturlige materialer, f.eks. Træ, perle eller granit tekstur samt blandede farver som: hvid perle med metal striber, en guldstrimmel på hvid baggrund, lys beige eller beige-guld streger på hvid baggrund, beige grøn eller grøn bar på en lys baggrund og så videre.
 • På anmodning af kunden kan der laves prægede paneler, der vil have en lille bølgning på overfladen eller have en mønstret perforering, samt en række lameller lavet af et specielt maske med firkantede, diamantformede og runde celler.
 • Hvis det ser ud til at designkonceptet for de foreslåede standardindstillinger ikke fungerer, kan du vælge en passende skygge fra mere end 200 farver, der er tilgængelige i RAL-farveindsamlingen (tysk farvestandard, som er blevet almindeligt accepteret). Enhver valgt farve kan bruges i en mat eller metalliseret version, samt give en lille spejl effekt. Den valgte maling påføres ved pulverlakering.

Det er vigtigt! Du bør ikke vælge en skygge i billedet på skærmen, på grund af farvegengivelsen kan farven på skærmen afvige fra den egentlige farve, så før du vælger, skal du altid se den færdige prøve førstehånds.

 • Den modsatte side af panelerne er desuden belagt med en beskyttende lak eller primet med en særlig forbindelse.
 • Takket være et rigt udvalg af farver og designstrukturer er det blevet muligt at oprette forskellige volumetriske indvendige løsninger, så man undgår inexpressive flade former.

Typer af rack paneler "Albes"

Aluminium loftsstrimler adskiller sig i profilform. Albes-selskabet tilbyder flere standardversioner af sine produkter.

Tysk design

 • Ligesom alt, der produceres i Tyskland eller har den karakteristiske "tyske", har denne type produkt en streng og kortfattet form. Disse er rektangulære lameller, hvis bredde kan være 8,5 cm, 13,5 cm og 18,5 cm.
 • At montere et sådant loft er tilladt på en åben eller lukket måde. Med en åben type er lamellerne installeret med jævne mellemrum, normalt 1,5 cm. Formede slidser findes enten i denne form eller lukkes med kontrastindlæg - dekorative layouter.
 • Lofter af lukket type monteres tæt, uden huller. Farven på panelerne selv kan være absolut nogen, muligheder med perforering (1,5 mm i diameter) eller yderligere designlindring tilbydes også.

Italiensk design

 • Denne type produkt er en lath med afrundede kanter, lavet af aluminium, og meshpaneler af udvidet metalnet betragtes også som en af ​​sorterne. Loft i italiensk design er monteret i åben og lukket type. Hvis valget blev lavet til fordel for maskeplader, er loftet kun installeret ved en åben metode med eller uden ekstra dekorative led.
 • Panelernes standardbredde er 8,4 cm, højde 1,6 cm, disse tal giver den nødvendige stivhed og pålidelighed af den installerede struktur.
 • Farveskemaet tilbydes som en klassisk såvel som specialfremstillet; desuden kan perforering (1,5 mm) eller dekorativ relief påføres overfladen.

Design Omega / Omega

 • Rackloft i denne version er kun monteret af den lukkede type, da den fremstillede aluminiumsprofil har ingen sidespor. Standardstørrelser anses for at være 5 cm, 10 cm og 15 cm brede. Ved montering af en konstruktion anbefales det at kombinere skinner med forskellig bredde på en bærerkam. Denne løsning giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt individuelt design, det er også tilladt at kombinere loftpaneler og forskellige farver.
 • Ud over standardtyperne, under varemærket "Albes", fremstilles slattedlofter af originale former, der hjælper med at dekorere loftrummet på en stilfuld og unik måde.

Buede lameller

Bøjede betegnelser kaldes lofter, der har glatte overgange og bøjninger. Ofte er et sådant system installeret i de rum, hvor der er uregelmæssigheder i lofthøjden, samt om nødvendigt omkring nogen dele, ingeniørkommunikation mv.

Desuden giver denne type paneler dig mulighed for at skabe et unikt design. Bøjede laths er lavet på basis af panelerne "italiensk design". Den resulterende bølge kan have to retninger:

 • på tværs af skinner (når der anvendes specielle buede kamme og konventionelle paneler);
 • langs skinnerne (skinner er bøjet på en særlig måde i fabrikken).

Cube rake

 • Sådanne paneler anvendes i åbne konstruktioner med eller uden yderligere layout. Aluminiumsprofilen har et rektangulært tværsnit, og under installationen opnår overfladen af ​​loftrummet en udpræget lige relief.
 • Højden af ​​en sådan skinne kan være 25 mm eller 38 mm og en bredde på 30 mm og 37,5 mm.

V-formet rake

 • Sådanne lameller er også designet til åbne strukturer, og loftet der er monteret på dem har en udtalt lindring.
 • Det adskiller sig fra den tidligere form i form af paneler, som i sektionen ligner et hjerteformet objekt eller bogstavet "V". Skinnernes højde er 40 mm, og bredden af ​​den fremspringende kant er 45 mm.

Plate rake

 • Hvert sådant panel har en flad sektion. De installeres med jævne mellemrum i lodret stilling. Plader fås i 90 mm højde og 16,5 mm i bredde.

Påkrævede komponenter

 • Skinnen er lavet af aluminiumsark og er hovedelementet i rackloftsystemet. Den kan bestå af to typer: åben (den er færdig med layoutet) og lukket (den er monteret tæt på hinanden). Om nødvendigt tilpasses længden ved hjælp af specielle forbindelseselementer;
 • Layout - aluminiumsindsatser, 16 mm brede, designet til åbent loftkonstruktion, indsat i hullerne mellem åben type lameller;
 • kam (stringer) - elementet tilhører de vigtigste dele af strukturen, paneler indsættes i denne profil. Det er et ark galvaniseret stålplade (tykkelse ikke over 0,5 mm). Det fik sit navn på grund af "rier", som er nødvendige for at fastgøre paneler ved at snappe;
 • Perimeterprofilen er en vinkelprofil, der er fastgjort omkring perimeteren og er designet til at overlappe samlingen mellem væggen og skinnen, den giver strukturen et færdigt udseende og kan bestå af flere forskellige konfigurationer, et hjørne med dimensioner på 19x24 mm betragtes som standard;
 • suspension - består af to tynde nåle, hvoraf den ene har en ring med huller til dowels, med hvilket elementet er fastgjort i gulvpladen, den anden nål har en krog på enden for at holde kammen. Mellem nålene fastgøres en fjeder, som tjener til at justere højden. Elementet kan fastgøre slattedækket i en afstand fra understøtningsstrukturen fra 12 cm til 4 m;
 • hardware er skruer og dowels, hvor hele strukturen er fast.

Eksperter anbefaler brug af forsænket spotlights i rackloftsystemet, som vil afslutte kompositionen og skabe den nødvendige komfort og hygge i rummet.

Montering af rackloft Albes

Rackloft indebærer montering på en specielt monteret ramme. Lofter "Albes" kan monteres i en lukket og åben version, for dette er produceret to typer paneler. Til en åben type installation leveres et specielt layout, som har en mindre bredde end skinnen, og kan enten være i samme farveskema med panelerne eller kan modsættes i farver.

Den første ting, der skal gøres, før man fortsætter med den direkte installation, er at købe materiale i tilstrækkelig mængde, og derfor er det nødvendigt at udføre foreløbige beregninger.

Beregning af mængden af ​​materiale

 • Til at begynde med måles omkredsen af ​​det rum, der skal indrettes. Denne parameter er nødvendig for at installere den nødvendige længde af vinkelprofilen, som er fastgjort på væggene under loftet. Du kan få den nødvendige figur ved at måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultatet med to (hvis rummet har en rektangulær eller firkantet form, hvis der er fremskrivninger og et komplekst design, så beregnes hver vægsektion separat). Det er værd at overveje, at hjørnet er til salg 3 m i længden, hvilket betyder at den resulterende tal skal deles med 3, og det bliver således klart, hvor meget profil der skal købes til et bestemt rum.
 • Den næste ting at gøre er at beregne længden af ​​dørene og deres nummer. Det skal bemærkes, at vejledningen ikke skal placeres mere end 30-40 cm fra væggen, og afstanden mellem strengerne må ikke overstige 120-150 cm (det er bedre at lave en mindre afstand, så designet bliver mere stift).
 • Combs leveres til salg i standardstørrelser på 3,8 m. Husk også at guiderne er installeret vinkelret på skinnerne, dvs. hvis du planlægger at placere panelerne lodret, er styrene fastgjort vandret og omvendt. Vi beregner den ønskede længde i meter, baseret på rummets størrelse, og den resulterende figur divideres med 3,8. Således kan du finde ud af, hvor mange kamme der skal købes. Ved beregning skal der tages højde for antallet af stik til hjælpelinjer.
 • Det mest afgørende øjeblik er beregningen af ​​det krævede antal skinner. Her afhænger alt af den valgte panelbredde, samt på installationsmetoden (lukket eller åben). For eksempel kan du tage den mest almindelige størrelse på 8,4 cm, sæt med en indsats på 1,6 cm, det vil sige den samlede bredde vil være lig med 10 cm.
 • Valget af længden af ​​loftpanelerne afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal trimmes, så hvis bredden af ​​rummet er 3 m og længden er 5 m, så kan du købe lamellerne 3 m lange og montere dem over bredden af ​​rummet. Det vil sige på et værelse med dimensioner på 3x5 m, skal du købe 50 skinner og 49 indsatser (5000/100). Indlæg er altid påkrævet en mindre, da det ikke anbefales at installere dem på kanterne.
 • Denne beregning er korrekt, hvis en af ​​siderne af rummet og længden af ​​lathen er nøjagtig den samme; hvis rummet ikke passer til panelets standarddimensioner, vil du få for meget affald, for eksempel er det ikke rationelt at købe produkter på 3 m længde Det er bedst at købe 4 m lameller og læg dem på den mindre side, skære dem i halvdelen.
 • Tilslut om nødvendigt panelerne i længden, køb specielle forbindelseselementer. Det er vigtigt, hvis der er en mulighed for at undgå en sådan docking, så det er bedre at gøre det, da lige lige lige ser lameller uden unødvendige forbindelser meget mere attraktivt ud.
 • Den sidste ting at beregne er antallet af suspensioner. Til slattede lofter er det nok at installere suspensioner i en afstand på 30-40 cm fra væggene og 120-150 cm fra hinanden. Derudover kan du finde ud af det krævede antal dowels, da der for hver bøjle er 2 dowels-negle påkrævet.

Når alle beregninger er foretaget og materialer er købt i den krævede mængde, kan du fortsætte direkte til installationen.

Arbejdsfaser

Værktøj og materialer:

 • et sæt rack "Albes" loft (paneler, guider, vinkel og suspensioner);
 • boremaskine, perforator, skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • linjal, målebånd og konstruktion niveau;
 • tang, kniv og sakse til metal;
 • dyvel-negle.
 • Da Albes aluminiumsloftloft er en ophængt struktur, kræver hovedloftpladen ikke nogen særlig behandling. Hvis denne type konstruktion er installeret i et fugtigt rum, er det muligt at behandle overfladen under det med specielle primere, som omfatter antibakterielle midler, og alle defekter og søm på overfladen skal repareres.
 • Det er vigtigt at sikre de meddelelser, der skal placeres under slattedækket for at forhindre, at de ved et uheld falder på panelet og beskadiger den installerede loftsstruktur.
 • Til at begynde med anvendes markeringer på væggene til installation af en vinkelprofil. Hvis bjerget involverer borefliser, skal markeringen gøres for ikke at falde i sømmen, ellers kan fliserne knække eller splitte. Markeringslinjen skal være langs hele omkredsen i samme plan, for dette kan du bruge bygningens niveau eller laserniveau.
 • Hvis der skal planlægges yderligere elementer mellem det hængende loft og gulvpladen, skal dette tages i betragtning ved mærkningstrinnet og forudbestilles på forhånd fra den øverste kant af væggen, hvis rummet forbliver tomt, så kan minimumsafstanden være 5 cm.
 • Ved hjælp af en perforator laves der huller i den U-formede profil, der afgår fra kanten med 5 cm, i en afstand af 50 cm fra hinanden. Derefter bores væggen selv gennem disse huller. Hjørnet er fastgjort med dowel-negle. Derefter kan du gå til markeringen for hjælpelinjer og suspensioner.
 • Suspensioner installeres i en afstand på 30-40 cm fra væggene med intervaller på 1,2-1,5 m ved hjælp af 2 dowels. Når alle suspensioner er sikkert fastgjort, er det muligt at montere en ramme af strengere, hvor loftsstrimlerne vil blive placeret. Combs suspenderes på kroge, der er tilgængelige i suspensioner og er sikkert fastholdt af dem.
 • Hvert panel er formet således, at det let passer ind i styreskinnenes spor og klikker på plads der (til et karakteristisk klik). Hvis den sidste skinne ikke passer helt, skal den trimmes og først indsættes med den skårne side i hjørneprofilen og kun derefter låses på kammen.
 • I sidste fase er loftet nivelleret i et plan ved at spænde eller løsne suspensionerne til den ønskede højde.

Tips og tricks

 • Når du planlægger montering af paneler, skal du ligge på lysretningen fra vinduet, så ledningerne af leddene skal placeres i retning fra vinduet til modsatte væg.
 • Hvis rummet er smalt, vil det tværgående arrangement af skinnerne bidrage til visuelt at udvide det.
 • Det firkantede rum ændrer proportionerne med panelernes diagonale installation.
 • For hurtigt at skære igennem de skærede elementer (lamper, kommunikation, indretning) kan du bruge en boremaskine med en dysekrone med den ønskede diameter.

Økonomiske racklofter Albes

Hvis du vil dekorere loftet med smag, men samtidig enkelt og billigt, være opmærksom på Albes produkter. En sådan suspenderet struktur kan blive et værdigt dekorativt element til en beskeden økonomisk pris. Du kan afhente og købe rackloftet Albes fra os til en overkommelig pris.

Karakteristika for skinneophæng Albes

Robuste aluminiumslofter Albes blev populære på grund af deres tekniske kvaliteter og egenskaber:

 • lamellerne er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på mere end 0,6 mm eller derover, hvilket sikrer holdbarhed og samtidig konstruktionens lethed
 • Ved at bruge Albes racklofter, kan du oprette ikke kun single-level, men endda multi-level systemer;
 • Sortimentet giver dig mulighed for at vælge en blank eller mat finish, mønstre (mat eller tryk) og beroligende farver i pastel og grå nuancer;
 • På grund af deres lave vægt er lofterne nemme at installere;
 • Dekorative belægninger og beskyttende maling af høj kvalitet og holdbarhed bruges til dekoration;
 • lameller og ophængningssystemer er miljøvenlige, men samtidig er de ikke udsatte over for ekstreme temperaturer, øget fugtighed, svamp, mug og andre eksterne påvirkninger;
 • Albes slats fås i bredder 85... 150 mm og 3 eller 4 meter lange;
 • Takket være den lysreflekterende evne øger de belysningen selv uden brug af ekstra lamper;
 • og to vigtige egenskaber - brandsikkerhed og lydisolering.

Priserne på Albes loftslofter er lave, og selvom vi i vores katalog angiver stykkostnaden for komponenter, kan du få de nødvendige oplysninger fra vores konsulenter. De vil hjælpe med at beregne det krævede antal komponenter og bestille.

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Suspenderede lofter Albes

TMT-Group samarbejder direkte med mange førende producenter af høje lofter af høj kvalitet.

En af de mest populære er produkter fra firmaet Albes. Dette er en af ​​de største indenlandske producenter, som har en temmelig omfattende erfaring på dette område og producerer loftsbeklædning og yderligere produkter til dem i et stort sortiment.

Dette mærke tager sig af sit billede, så det producerer kun produkter af høj kvalitet, der skal være fuldt certificeret og kun bruge de bedste råmaterialer til deres produktion.

De vigtigste fordele, der har vundet forbrugernes hjerter, er:

 • holdbarhed;
 • Lydisolering;
 • Fugtbestandighed;
 • Brandsikkerhed;
 • Lysrefleksion

På vores hjemmeside kan du bestille cassette eller slattedlofter hos Albes firma eller produkter fra andre producenter til overkommelige priser uden at spare på deres kvalitet. Medarbejdere i virksomheden er glade for at besvare alle dine spørgsmål.

Albes lofter - Tekniske specifikationer

Den moderne verden er meget foranderlig, så det bliver stadig vanskeligere at opfylde absolut alle de krav, som moderne mennesker har om komfort og skønhed. Derfor er Albes-lofterne så populære, fordi denne russiske producent af byggematerialer har formået at gøre dette.

Virksomheden kaldet "Albes" producerer aluminium og stålprodukter, der anvendes under udvendig eller indvendig dekoration. Ovennævnte lofter betragtes som det mest populære og velkendte produkt af dette firma.

Disse lofter ser godt ud i store værelser.

Dette loft er blandt de første, der vises på det russiske marked. I mange år er det blevet brugt ganske succesfuldt i færd med at færdiggøre offentlige og beboelsesbygninger. Sådanne suspension systemer bliver udsmykning af butikker, skoler, kontorer, hospitaler, indkøbscentre og svømmebassiner.

Rack belægning fra Albes selskab

Beskrivelse af loftsdæksel

Rackloft

Sådanne suspensionssystemer er aluminiumpaneler, som er fastgjort parallelt på en specialramme. De er lavet af specielt aluminiumsark, hvis omtrentlige tykkelse er 0,33-0,55 millimeter.

Der er en standardiseret længde for disse skinner, hvilket svarer til 3 eller 4 meter. Selvom ordren kan udstedes og seks meter paneler. Deres bredde er 25-200 millimeter.

Alle loftsplader har en polymercoating, som giver den en vis tekstur, farver og dekorative egenskaber.

Teksturer og farver

Disse lofter har et meget forskelligt farveområde. Når du bestiller disse lameller, kan du vælge en farve ved hjælp af et standard farvekort kaldet RAL.

Sortimentet af en almindelig stationær butik indeholder nødvendigvis paneler med sådanne standard teksturer og farver:

 • blank og mat hvid skygge;
 • lys beige og beige;
 • krom eller super krom, nogle gange kan du finde luksus super krom;
 • børstet metallisk;
 • super guld og guld.

Er interessant. I begrænsede mængder kan du finde sort, blå, crimson, kobber, lys grå farver og farver under træet.

Reiki kan være metalliseret eller mat finish, du kan finde en spejl effekt. Derudover påført dekorative relief eller perforering. Du kan se perforerede aluminiumsbilleder.

De vigtigste fordele ved lofter Albes

Disse loftsystemer har alle de nødvendige tekniske egenskaber, som gør dem bare vidunderlige. De har et stort udvalg af fordele, herunder:

 • Økologisk renhed af absolut alle materialer, der anvendes under fremstillingen af ​​strukturen
 • lang driftsperiode
 • enkel og bekvem installation
 • høje fugtighedsbestandighed, anti-korrosion og kemisk resistens;
 • god mekanisk styrke;
 • Du kan installere noget teknisk udstyr i rummet under loftet;
 • belægningen er meget modstandsdygtig over for fading og slid - disse lofter er nemme at rengøre;
 • du kan oprette flere niveauer og krøllede strukturer;
 • universalitet af brug
 • frostbestandighed.

Varianter af Albes loftsdæksel

Udover farver og teksturer, varierer disse taglofter ofte i profilen af ​​laths selv.

Brug af tysk design

Alle aluminium lameller har en streng form med glatte rektangulære kanter. Den omtrentlige bredde af disse produkter er 185, 135 eller 85 millimeter. Efter at loftet er installeret, har det en flad, jævn form.

Loftet med dette design er lukket eller åbent. I sidstnævnte tilfælde er lamellerne monteret med et interval på 15 millimeter og i den første tætning. Smalle slots, der forbliver efter installationen, af og til går åben eller de etablerer specialiserede dekorative layouter, der har samme farve eller kontrast.

Sommetider "tyske" paneler er perforerede eller faste.

Anvendelse af italiensk design

Aluminiums loftbeklædning, fremstillet i italiensk stil, er samlet fra specialiserede lameller med afrundede kanter. Disse paneler har en standardbredde på 84 millimeter. Lignende lofter er lukket og åben type.

Omega Design

Loftet, som har en lukket type og består af aluminiumsplader ved siden af ​​hinanden, anses for at være lavet i designet af "Omega". Listerne har en bredde på 150, 100 eller 50 millimeter, og det er muligt at skifte paneler med forskellige bredder monteret på en hovedbuss. På grund af dette er det muligt at give designet en "zest", især hvis du forsøger at kombinere ikke kun størrelsen, men også farverne.

Bøjede lofter Albes

Ved hjælp af et buet racktæksel, kan du foretage en jævn overgang, hvis rummet har små forskelle i højden. Derudover kan han nemt omgå tekniske kommunikation, der er for stærk. Og med sin hjælp kan du også skabe et meget originalt design.

Gennem installationen kan du få en buet form ved hjælp af et par metoder:

 • ved hjælp af specialiserede buede guider eller loftsbeklædning af italiensk design
 • ved hjælp af de åbne loftsbeklædning af italiensk design, som bøjes selv under produktionen.

Designer lofter

Albes producerer bath lofter, der har en ikke-standard form. Takket være dem kan du lave en meget original loftkonstruktion.

 • Det V-formede loft kan samles fra skinner med et hjerteformet tværsnit. De har en meget udtalt lindring;

V-loft eksempel

 • terningformede loftsbelægninger har et rektangulært tværsnit af lamellerne. Overfladen af ​​et sådant loft har en ret udtalt lindring, men den har en åben type, du kan bruge forskellige layouter til at skjule slidserne mellem lamellerne;

Eksempel på et terningloft

 • plader til loftet. Dette er en slags loft, hvor hver skinne har en flad sektion, og de er alle monteret lodret.

Loft fra pladeskinnerne

installation

Installationen af ​​et slattedæksel udføres ved hjælp af specialiserede guider, der kaldes kamme. De er lavet af aluminium eller galvaniseret stål. De har specialiserede udskårne tunger, der er fastgjort til basen.

Er vigtigt. Hvis du skal installere sådanne lofter i bygninger med høj luftfugtighed, skal alle stålelementer være dækket med specialkorrosionsmaling.

Kassettelofter

Suspended kassettsystem

Det vides, at Albes-selskabet også producerer klyngelofter. Sådanne suspensionssystemer er af flere typer.

åbent

Et særpræg ved disse lofter er en profil, der er synlig for alle. Sådanne paneler skal simpelthen lægges oven på cellerne. De vil blive holdt af deres egen tyngdekraft.

Åbn suspenderet kassetteplade

skjult

I dette tilfælde skal panelet fastgøres under, ved hjælp af en specialiseret stringer-skjult profil. Panelet skal indsættes med fremspringene i de korrekte riller i denne stinger, lidt forskydning og fiksering af alt på loftet.

Sådan forankring komplicerer demontering lidt, hvis der er brug for adgang til rummet over loftet, men loftdækket er meget æstetisk tiltalende. Selvom æstetik i dette tilfælde vil være et spørgsmål om rent personlig præference.

Skjult suspenderet kassetteplade

konklusion

Det er kendt, at priserne på disse loftsbeklædning ikke er for store, men med deres hjælp kan du lave meget interessante rumlige løsninger. De kan løse mange forskellige funktionelle opgaver.

Vi anbefaler også at læse!

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:


 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.

Typer af stræklofter

To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

Kassettelofter Albes: installationsfunktioner

2017/08/29

Præfabrikerede lofter i det sidste årti har grundigt presset alle andre typer loftsbeklædning. Og det er ikke en simpel hyldest til mode, men en virkelig værdig forståelse af fordelene ved hængende loftsystemer.

Kassettelofter er et af de præfabrikerede ophængte systemer, som er monteret som alle andre på aluminiumsprofiler. Loftoverfladen er dannet af tynde mineral- eller aluminiumplader. I dag anvendes to monteringsmuligheder med et åbent fjedringssystem og en skjult.

I den første udførelsesform fremhæver de synlige aluminiumslister en klar geometrisk form, og kassettloftet ser rent og elegant ud. Når monteringsordningen er lukket, er alle ophængningselementer gemt bag pladerne, og kun deres specielt behandlede kanter af de enkelte elementer giver indtryk af volumen.

På grund af materialet er hele strukturen let, hurtigt monteret. Let at bruge, da det giver dig mulighed for at åbne en del af det lukkede rum uden at fjerne et stort antal fliser.

Hvor kan jeg installere kassettelofter

De vigtigste fordele ved hængende loftsystemer skyldes de egenskaber, der anvendes til fremstilling af materialer. I kassettelofter er det metal- og mineralplader.

De er miljøvenlige, da de ikke indeholder syntetiske harpikser og andre tilsætningsstoffer, der kan frigøre skadelige stoffer, når de opvarmes. I henhold til brandsikkerhedsstandarder refererer metal til ikke-brændbare materialer. Fugtmodstanden er tæt på 100%, hvilket gør det muligt at installere lofter selv i pools.

Polerede metalfliser er belagt med et tyndt lag maling. Derfor er loftets farveskema ganske forskelligt. Navnlig kan loftspræsidiet bruges til at købe Albes-lofter, hvor der udover sølvfarverne i guld er fliser i sortimentet i farverne sort, hindbær, sort og til og med træ.

I henhold til brand- og sanitetsstandarder er kassettelofter egnede til alle lokaler. Men oftest er de monteret i kontorer, indkøb og offentlige centre. Flise med høj frostbestandighed er egnet til uopvarmede lokaler, såsom parkeringspladser, varehuse af industrielle virksomheder.

Hvorfor installeres klyngesystemer ofte i kontor- og butikslokaler?

I dag tilbyder producenter af belysningsarmaturer flere muligheder for armaturer, der er lig med størrelsen af ​​en standard loftplade. Derfor er det for de rum, hvor det er vigtigt at have et godt belysningsniveau, den mest hensigtsmæssige. Også her kan du bruge perforerede fliser, som har en lydabsorptionseffekt, som hjælper med at reducere støjniveauet i værelser med et stort antal daglige besøgende.

Tilbage til afsnittet

Visninger: 120

Suspended loft systemer er meget udbredt i boliger og offentlige bygninger. Men for at kunne designe et smukt og harmonisk interiør skal installationen af ​​hævede lofter udføres i henhold til reglerne.

Installationsordningen og prisen afhænger af dens type.

For eksempel er installationen af ​​skinnealuminium- og metallofter noget forskellig fra arrangementet af kassettestrukturer. Men generelt er strukturer af enhver art de samme faser karakteristiske.

Hovedfaser

Fastgørelsesvægs hjørneprofil - løber langs væggets omkreds i en afstand af 5-15 cm fra hovedloftet.

Fastgørelse dæk til basisoverfladen - gøres ved hjælp af skruer eller justerbare suspensioner.

Fastgørelse af langsgående og tværgående elementer af understøtningsstrukturen.

Installation af lameller, kassetter og andre typer af loftfliser.

Installation af belysning.

Til monterede konstruktioner kræver ikke forudgående forberedelse af basisfladen, hvilket reducerer arbejdstiden væsentligt. Omkostningerne ved at installere et ophængt loft afhænger af rummets rum og niveauet af kompleksiteten af ​​designet.

Montering af loftet grilyato. Sådanne lofter er et gitterdesign, der har form af individuelle celler.

Installation af gitter er udført i en færdiglavet maskeramme. Armaturer kan installeres i stedet for grill eller monteres i celler.

Montering af et kassetteloft. Suspensionssystemet kan være i form af et gitter med rektangulære eller firkantede rum (afhængigt af kassettens form).

Efter montering af rammen forbliver det kun at placere panelerne i monteringsrum. Armaturer kan installeres i stedet for loftfliser eller i huller, der skæres i kassettens overflade.

Installation af et spejlet loft.

Loftet med en lysreflekterende overflade kan være af rack eller kassette design med loftsfliser lavet af spejlklæde, glas, akryl, metal eller aluminium. Først installation af den hængslede ramme, og derefter indstille spejlet lameller eller plader.

Armstrong loftmontering.

Støttekonstruktionen forudsætter tilstedeværelse af langsgående og tværgående skinner, som er et gitter med lige kvadratiske rum. Efter montering af rammen forbliver det kun at lægge de paneler og lamper, der kan indlejres i stedet for nogen af ​​loftfliserne.

Rack loftsinstallation. Støtterammen har kun langsgående elementer, til hvilke dekorative lameller er fastgjort.

Hvert panel er fastgjort på den ene side til skinnen, der allerede er installeret, og den anden side låses fast af bærebjælken. For at lette installationen af ​​belysning er det bedre at købe paneler med huller til spotlights.

Hvor meget er installationen af ​​et loftsloft? I firmaet "VVK" arbejder specialister med design af enhver art, prisen afhænger af typen og kompleksiteten:

aluminium - fra 50 rubler per lineær meter;

Armstrong loftsinstallationsomkostninger (pris pr. 1 m2) - fra 350 rubler;

grilyato - fra 550 rubler pr 1m2;

spejl, farvet glas eller kombineret - fra 1200 rubler per 1m2.

Installationsprisen er ret overkommelig, og selve processen er tidskrævende, så det er bedre ikke at håndtere det selv.

Se prisliste for installation af lofter

Vores herrer vil udføre installationen så hurtigt som muligt.

For konsultation bedes du ringe til +7 (495) 778-08-05 eller kontakte os via tilbagemeldingsskemaet nederst på siden.

Priser til installation og installation af lofter

kvm - kvadratmeter - stykke

rm - lineær måler

Afgang specialist er tilgængelig på følgende priser:

Rack loftsinstallation

Spejl loft installation

Kassette loft installation

Kassette loft med skjult ophængt system (Stringer VT-600)

Kassette AP600AS Stringer VT-600 Hjørne PL-19-24

Kanttyper

TEGULAR Edge Cassette lofter

Suspensionssystem T-24

Metalkassette - ЕК 600/24 ​​Ophængningssystem - Т-24 Modul - 600 Type montering - Tegul

Suspenderet system T-24 og T-15

Suspended system - T-24 og T-15 Modul 300x300, 300x600, 600x600, 300x1200, 600x1200, 1200x1200 Monterings type - tegulær

Kassettelofter med en kant BOARD under det ophængte system T-15 og T-24

Modul 300x300, 300x600, 600x600, 300x1200, 600x1200, 1200x1200

Kassettlofter med kantlinie under ophængt system T-15 og T-24

Kassettelofter med VECTOR kant til T-24 hævet system

Modul 300x300, 300x600, 600x600, 300x1200, 600x1200, 1200x1200

Specifikationer for Albes suspension system

Ring, skriv! Glad for at være til hjælp for dig!

* Telefon: +7 (495) 933-61-08 (flerkanals telefon).

* Adresse: TSK "Kashirsky Dvor 1", Kashirskoye Highway 19, bld. 1, 4. sal, af.

405 (opt); 2. sal, pav. 2B-75 (detailhandel).

Alle billeder | KASSETTEANLYSNINGER

Vi rejste halvdelen af ​​byen, indtil vi fandt kassettens hængende loft Albes. Produktet var på lager og i den krævede mængde, men denne gang havde vi brug for meget, da vi fangede en stor genstand med en krævende kunde. Ifølge designidéen var det nødvendigt at lave loftet ud af kassetter med forskellige overflader. På lager afhentet alt hvad du behøver. For kunden modtog den nødvendige dokumentation og tog materialet væk. Nu bruger vi kun tjenester fra dette firma. Forældet loftsudsigt og funktionalitet i forretningshallen. Jeg havde selvfølgelig at gøre reparationen af ​​loftet. De forfærdelige gammeldags lofter var kede af rædsel, og med et gulligt udseende ønskede jeg noget usædvanligt, stilfuldt. Til lige - ah! Rummaged gennem en flok af websteder. Og hun fandt, hvad hun havde brug for - Albes 'loftloft af forbløffende guldfarve. Bare smarte! I første omgang læste jeg selvfølgelig anmeldelser om ham, folket, jeg ser ikke prise nok. Og det gemmer al kommunikation, og det er muligt at arrangere belysning med det, for eksempel installerede vi LED dagslyslamper, og jeg håber, at de vil tjene i lang tid. Generelt valgte jeg loftet på Albes og fortryder det ikke, det ser godt ud, vi har nu ikke bare et forhandlingsrum, men en succesfuld og optimistisk kontraktlig, ren glæde! Vasily Andreevich, bygherren Bestilte hævede lofter Albes, da de reparerede værelset ud for mini-udskrivningen. Isolering var nødvendig (der er altid et brus i trykkeriet) uden overbetaling. Vi valgte denne mulighed, da vi var på kontoret. Alt var på lager, leveres gratis i det rigtige beløb uden overlays. Pris ordnet helt. Monteret hurtigt og uden jambs. Jeg var bange for, at støjen ikke ville absorbere, men forgæves. Alt som anført. Nærheden til trykkeriet føles slet ikke. Jeg kontakter dette firma ikke for første gang, de plejede at arbejde tæt på en stor genstand (indkøbscenter), gutterne er pålidelige, jeg anbefaler.

Lofter til uddannelsesinstitutioner Tidligere var det almindeligt at dække lofter i skoler, institutter og andre uddannelsesinstitutioner med hvidvask eller maling, hvilket selvfølgelig var billigt. I dag kan en sådan dekoration i rummet ses mindre og mindre. Hvad er årsagen? Drømmen om Chelny-læger blev en realitet. Hvert år udvides listen over sundhedsfaciliteter i forskellige regioner i Rusland. Hvad kunne være bedre end udseendet i byen på et nyt polyklinisk eller hospital? Kun fremkomsten af ​​et moderne højteknologisk regionalt medicinsk center, udstyret med den nyeste teknologi og designet til at betjene flere byer i landet. Sorte lofter i interiøret - 8 grunde til at vælge Når der udsmykkes moderigtigt interiør bruges sort ofte. Mørke lofter er særligt populære - sorte matte og glatte overflader har et solidt og samtidig elegant udseende, gør rummet stilfuldt og præsentabelt.

Kassettelofter "Albes" er suspenderede strukturer af et russisk firma med speciale i produktion af byggematerialer til indretning og udvendig dekoration. Virksomheden fremstiller loftsfacader i en lang række designløsninger.

Loftet på kassettens firma "Albes"

materiale

Fordelene ved metalpladelofter

 • Kassetteplader af aluminium og galvaniseret stål påvirkes ikke af fugt. De bruges som hovedoverflade i svømmebassiner, badeværelser, brusere.
 • Når oversvømmelse af naboer oven på rammen er hængende lofter ikke forfærdelige konsekvenser. Sammenlignet med andre typer lofter, som Armstrong, skal bånd, der er udsat for vand, udskiftes.
 • Forudsat at loftet ikke vil blive rørt tilfældigt, sker der intet, og der er ikke behov for at købe en ny kassette.

Ophængte designkassetter

Vær opmærksom! Metal tykkelse på metalplader er 0,5 millimeter. Men i betragtning af materialets egenskaber, når det udsættes for en skarp genstand eller en alvorlig indsats, er det let at beskadige.

 • Brandsikkerhed. På grund af det faktum, at kassetterne er lavet af metal, og rammen er også metal, er designet kendetegnet ved høj brandsikkerhed. Men når de udsættes for aluminiumskassetter ved meget høje temperaturer, kan de smelte.
 • Lang levetid. Med passende pleje varer kassettens lofter meget lang tid.

Kassetter med belysning indlejret i dem

Størrelser af paneler

Loftpatroner "Albes" har de standardstørrelser, der er forbundet med sådanne strukturer:

 • 30x30 cm;
 • 30x60 cm;
 • 60x60 cm;
 • 30x120 cm;
 • 60x120 cm;
 • 120x120 cm

Populære paneler er kassetter med en størrelse på 60x60 cm, på grund af standarderne for andre loftkonstruktioner. Under disse dimensioner fremstiller lysmodulerne et stort udvalg af produkter. Udover belysning kan der også anvendes specielle paneler med varme- eller klimaanlæg og andet udstyr.

Typer af suspension systemer

Der er to typer suspenderede strukturer - åben og lukket.

Open. Et karakteristisk træk ved dette design er den synlige monteringsprofil efter at have lagt alle båndene. I dette tilfælde er installationen af ​​paneler deres lagt i cellerne i den samlede ramme.

Dens fastholdelse skyldes sin egen vægt. Der er kassetter med forskellige typer kanter til salg: Linje, bord, tegul 45 og 90. Der er også en interessant løsning til kassetter med Vector kanter, der skjuler profilen.

Låst. Sådanne strukturer er fastgjort til profilstringer.

Modulet fastgøres efter montering i monteringssporene. Dette installationsprincip komplicerer fjernelsen af ​​kassetten i tilfælde af udskiftning eller behovet for at komme til interceilrummet. Men i forhold til den åbne installationstype ser det skjulte system bedre ud.

Panelfarver

Kassetterne er hvide, beige og metalliske. Forkromede paneler og forgyldte kassetter blev også populære. Derudover er der også paneler af crimson, sort, blå.

Hvis du ønsker, kan du bestille specielle designfarver med trætekstur, "kameleon" og andre farvede pulvermalinger.

perforering

Virksomheden "Albes" har perforerede paneler repræsenteret af flere muligheder:

 • perforering udført flush;
 • perforering foretages i midten af ​​kassetten med en størrelse på 305x305 mm;
 • I hele kassetten er perforeringen lavet i form af 9 kvadratiske sektioner, der måler 95x95 mm;
 • 16x16 mm perforering i hele kassetten.

Tip! Anvendelsen af ​​facader med perforerede huller ved brug af et lydabsorberende substrat forbedrer de akustiske egenskaber hos lokalerne.

Installation af kassetter selskab "Albes"

Installation af kassetter på den ophængte konstruktion

Loftkonstruktioner af firmaet "Albes" installeres på samme måde som ophængte strukturer af denne type. Følgende arbejdstrin udføres:

 • Forberedelse af pladens overflade. Rengøring fra beskadigede lag af gips og kitt. For rum med høj luftfugtighed gør desuden behandlingen af ​​hele overfladen et specielt antiseptisk middel fra udseendet af svamp og dannelsen af ​​mug. Hvis der er installeret nogen kommunikation i nichen, skal der lægges særlig vægt på deres fiksering på overfladen.
 • Mærkning på overfladen af ​​alle vægge omkring omkredsen af ​​rummet. Den bedste løsning ville være at bruge et laserniveau eller i ekstreme tilfælde et vandniveau. Denne form for markering vil være den mest præcise. Ifølge mærkning er væggehøjde monteret.
 • Montage af suspensioner i en afstand på 120 cm fra væghjørnet langs hele rummet med et trin på 40-60 cm.
 • Installation af lejeprofiler er færdig, og deres højde er fastgjort af installerede bøjler.
 • Montering af tværgående skinner med en længde på 120 cm og derefter - skinner med en længde på 60 cm. Efter installationen kontrollerer vi de formede hjørner og størrelsen af ​​alle cellerne.
 • Modulerne placeres i de skeletformede celler.

Vær opmærksom! Ved brug af Albes-paneler i kromfarve og andre glatte overflader anbefales det at hæve handsker, da fingeraftryk vil være stærkt synlige på panelerne.

Sammenfattende er det værd at sige, at installering af et kassettype loft er den optimale løsning for værelser med høj luftfugtighed. Alt andet har de en høj brandsikkerhed. På denne måde kan du dekorere dit værelse i enhver stil med forskellige farver og nuancer.

Del med venner eller gem link

 • tv-express.ru
 • potolok-vvk.ru
 • www.potolki.ru
 • natyazhpotolki.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.