Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

moduler

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

 1. firkantet - 600 x 600 mm
 2. rektangulær - 600 x 1200 mm.

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader, der har lige kanter og Tegularplader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage elementer af ophængningssystemet 2,4 cm bredt, og for MicroLook plader med kanter i form af et smalt trin, har vi brug for plader med 1,5 bredde cm.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Mærkerne begynder med omridset af den vandrette linje, hvorpå monteringen af ​​lejeprofilen udføres. Derefter tegnes parallelle linjer på loftet, der bruges som referencepunkter til montering af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

fund

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Armstrong loftvægt 1 m2 med tilbehør

Armstrong hævet loft: beregning af komponenter og materialer.

Suspended lofter er blevet en populær løsning til at gemme kommunikation, udjævning af overfladen og installation af lys i nogen.

Ved at multiplicere området med den tilsvarende koefficient beregner vi, at der er behov for 9,45 m for de 3,7 m og 0,6 m elementer og 1,2 - 18,9 m for de kvantitative formål. 3 stk. Guiderne vil være 3,7 m. (i alt 11,1 m), 1,2 meter er nok 14 stk. (i alt 16,8 m) og 0,6 meter - 16 stk. (i alt 9,6 m).

Beregning af gipsvæg: en online regnemaskine.

Der findes metoder til nøjagtig beregning af forbruget af gipsplader med det formål at rationel og meget effektiv anvendelse af projektbudgettet. Beregning.

1658,5 / 300 = 5,52 stk.

Det nedhængte loft på Grilyato er et stilfuldt og letvægts honeycomb loftdesign.

Hængende loft Grilyato - en stilfuld og letvægts cellulær struktur i loftet. Med lofter kan du få en glat overflade uden brug af pudsning og kittens arbejde. One.

Ifølge materialerne skal du have loftsystemer i sætet - Armstrongpaneler, hjørneprofil, suspensioner, lameller, dowels.

LED lamper i et falsk loft - rentabel, smuk og moderne.

LED-lamper i et falsk loft - rentabelt, smukt og moderne Det sidste trin i reparation af loftet er installation af belysning. Korrekt design vil gøre interiøret holistisk, visuelt øge.

LED-lamper bruges i forskellige områder: i belysning af store arealer til industrielle formål, små kontorer og endog i gade lamper.

Forbrug af skruer på 1 m2 gipsvæg, profileret plade, metalfliser: hvordan man beregner korrekt.

Hvis du vil beregne det rigtige forbrug af skruer, pr. 1m2 af dit materiale, overvej funktionerne. Beregninger for gipsvæg, profileret ark og tagdækning vil være forskellige, så foretag en korrektion for detaljer eller brug en lommeregner.

Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at lave reparationer alene og dele min erfaring. I dag vil jeg fortælle om den ubehagelige historie, der skete for mig og min ven. Vi besluttede at lave reparationer med venner, men fastslog ukorrekt forbruget af selvlukkende skruer, der kræves pr. Kvadratmeter. m. GCR. Og siden vi satte landet i orden, måtte vi stoppe arbejdet og gå til den lokale butik. Jeg vil ikke tale om overbetalinger, men tabet af tid var håndgribelig. For at undgå et sådant perspektiv skal du studere reglerne og få det nødvendige antal skruer!

LED lamper til loftet af gipsplader.

De glødepærer i dag er allerede en ting fra fortiden, ledende steder bliver vundet af lysdioder af forskellige typer. LED lyser til.

LED-belysningsenheder giver mange fordele i forhold til andre typer armaturer og lamper.

Hvilket loft er bedre, materialer til hængende og niveau lofter.

Moderne renovering af værelset er ikke komplet uden at skabe det originale design, som vil være en rigtig dekoration for alle.

Det er svært at tale om priserne, fordi hvert værelse har sine egne egenskaber. Men hvis vi taler om at placere den korrekte form i størrelsen 10-15 kvadratmeter, vil installationen af ​​gipspladens konstruktion blive billigere. Dette skyldes primært, at sådanne reparationer kan udføres uafhængigt og sparer ved betaling for tjenester. Men i de tilfælde, hvor du skal lave et loft på flere planer, er det bedre at henvende dig til fagfolk.

Profil loft software 60x27 til gipsvæg - typer, installation, funktioner.

Metalprofil Knauf PP 60x27 til montering af gipsplader. Varianter af metalprofil. Montering og installation. Prisen på materialet og anvendelsesmulighederne.

Når du installerer gips, skal du helt sikkert have en profilguide PN 2 mm. PN 50 * 40 profiler bruges oftest til at skabe en solid og pålidelig rackstruktur og lintel. De er kun beregnet til installation under tape af polyurethan eller skumgummi. Hovedproduktet er galvaniseret metal.
Bygherrer hævder, at det er muligt at "glide" guideprofilerne 50 * 40 på tætningsmidlet, men oftere er sådanne metalkonstruktioner fastgjort ved hjælp af skruer, skruer eller dowels. Standard længden på profilerne 50 * 40 mm er tre meter, og der skal være en afstand på mindst en meter mellem hver selvdrejende skrue. Derfor er der normalt tre fastgørelsespunkter, der er tilstrækkelige til at fastgøre styrene fra Knauf.

GVLV - Tekniske egenskaber og brug af materialet.

GVLV - Tekniske egenskaber og anvendelse af materialet Fugtbestandige gipsfiberark er et miljøvenligt, vejrtrækningsmateriale. Høje tekniske egenskaber gør området til dets.

Ved køb af HB-plader skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​mærkning og overensstemmelsesattester.

Armstrong hævet loftvægt pr. 1 m2

Armstrongloft: designspecifikationer

Mange udenlandske varer bragt til Rusland fik deres navn takket være fremstillingsvirksomheden. Dette skete med Xerox-produkter, der gav deres navn til en hel genre af elektroniske produkter. Armstronglofterne led også en lignende skæbne.

De tekniske egenskaber ved dette loftdesign giver mulighed for installation af mineralfiberplade i underrummet.

Dette loftsystem kan monteres fra:

 • Metalprofiler
 • Trådbøjler

Udseendet af lofter af denne type skyldes det britiske firma Armstrong, som for første gang implementerede teknologien til montering af en metalramme på loftet. Snart solgte denne type af Armstrong-lofter over hele verden og fik den særlige kærlighed til ejere af kontorlokaler.

Det russiske marked er klar til at tilbyde forbrugeren en række varer i forbindelse med Armstrongs loftsystem, men for kunders bekvemmelighed henvises alle sådanne konstruktioner til:

 • Armstronglofter
 • Loftkonstruktioner som armstrong installationssystem.

Armstrong ophængte lofttyper

Det britiske selskab Armstrong var den første til at introducere et unikt modul applikationsprojekt til markedet. Der er mange materialer, der gør armstrong hævede lofter.

Tekniske egenskaber og typer af disse materialer:

 • Mineralfiber
 • polycarbonat
 • træ
 • Basalt fiber
 • aluminium
 • stål

Teksturfunktioner i lofter:

 • Med anvendelsen af ​​prægningen
 • Med perforering
 • Brug af det samme geometriske mønster
 • Med brug af forskellige dekorative elementer

Det bredeste sortiment og sortiment af farvepaletter gør det muligt at designe Armstrong-lofter, der er ideelt til forbrugere (læs også: "Suspended lofter: typer og egenskaber ved strukturer").

Tekniske egenskaber ved lofter efter anvendelsesområde:

 • Mindste dækningsareal i loftet kan være en halv kvadratmeter
 • Loftet kan dække et rum på op til tusind kvadratmeter. Dette område er tilgængeligt i de fleste stationer eller indkøbscentre.

Det unikke design giver dig mulighed for at oprette følgende Armstrong loftsdesign:

 • Helt fladt underliggende område
 • Forskellige former i tre dimensioner
 • Farverlakeret loft
 • Split loft

Disse typer af design kan anvendes overalt: i kontorer, kommunale organisationer, produktionsværksteder samt i boliger. Derudover kan du vælge designet af det hængende loft med et synligt ophængningssystem til loftet og med en skjult. Alt nødvendigt udstyr kan indbygges i loftet: belysning, lyd og video udstyr, aircondition.

Det specielle modulære design skelner mellem Armstrong-lofter fra den samlede masse.

Modulernes størrelse kan variere, men producenter forsøger at observere følgende parametre under produktionen:

 • 600x600mm eller firkantede plader
 • 600x1200mm eller rektangulære plader

Normalt overstiger tykkelsen af ​​loftkonstruktionsmodulet ikke 25 mm, og har også den mindste givne parameter i 8 mm. Baseret på dette er der ingen store vanskeligheder med at bestemme vægten af ​​Armstrong-loftet. Den mindste loftsvægt er 2,5 kg pr. M2, og maksimumet er op til 8, hvilket er en anstændig spredning. For at finde ud af hvorfor vægten på 1m2 af Armstrong-hænget loft er så forskelligt, hjælper det det materiale, som byggemodulerne er færdige med. Metal og træ gør loftet meget tyngre, mens mineral- eller basaltfibre reducerer vægten af ​​dele væsentligt.

Efter at have fundet ud af vægten af ​​Armstrong-hængende loftramme, kan du finde ud af, hvilke moduler der er direkte i form af deres egne kanter:

 • Microlook er en type modul med et smalt trin til at hænge rammerne for et hæftet loft. have en bredde på en og en halv cm.
 • Board - Modulet af denne type har glatte kanter, som er beregnet til montering på monteringstrimlerne.
 • Tegular er en type modul, der har en slatbredde 2,4 cm og har et bredt trin.

Pålideligt fjedringssystem - nøglen til succes for ethvert loft. Armstrong hævet loft er ikke en undtagelse i denne parameter.

Karakteristika ved suspensionen af ​​dette design opfylder altid alle sikkerhedsstandarder, som sikres ved fremstilling af en ramme fremstillet af metalelementer, som er:

 • Carrier profil
 • Hjørne profil
 • Kryds profil
 • Justerbar Wire Suspension

For at loftet skal ligne på de bedste billeder af verdens kontorer, er det nødvendigt at følge en simpel regel, nemlig at vælge profiler i overensstemmelse med rummets generelle farveformat.

Sådan installeres Armstrong loft type, se på videoen:

Sådan beregnes forbruget af materialer på armstrong loft type

Når forbrugeren beslutter at bruge Armstrongs loftsystem i hans lokaler, skal han korrekt beregne mængden af ​​materialer, der er brug for.

For at lette løsningen af ​​dette problem kan du markere loftet i henhold til længden og størrelsen af ​​rammerne for loftkonstruktionen. Den sporede markering giver dig mulighed for visuelt at demonstrere, hvordan loftet vil se ud, og også for at bestemme de steder, hvor profiler skal løses (læs: "Armstrong hævet loft med egne hænder: installationstrin").

Det første trin i mærkning er omridset af en vandret linje, hvorefter lejeprofilen vil blive installeret. Endvidere er det nødvendigt at bemærke flere parallelle lige linjer, som vil spille rollen som referencepunkter ved fastgørelse af tværgående profiler.

Profildesignet giver dig mulighed for at montere det med andre, takket være tilstedeværelsen af ​​et bestemt antal spor og slidser. Armstrong hævet lofthøjde afhænger stærkt af størrelsen af ​​de lamper, der skal indbygges i rammen: Jo mindre belysningsenheden er, desto tættere er konstruktionen til loftet eller omvendt.

Markeringen vil også være nødvendig for at beregne det krævede antal ophængningselementer. Ifølge producenterne er det bedre at placere dem i trin på ikke over 4,5 cm. Hertil kommer, at formen af ​​fastgørelsen indebærer en krog eller et øje, der er let forbundet med hinanden.

De vigtigste fordele ved Armstrong type lofter

Forbrugeren kan gå tabt blandt de mange tilbud på loftmarkedet. Hvorfor skulle han vælge Armstrong hævet loft.

Gost er svaret. Ifølge normerne i Den Russiske Føderation er Armstrong-hæmmede lofter en lavfarekonstruktion, der er tilladt til brug i enhver form for lokaler med følgende forbehold:

 • Temperaturen i rummet bør ikke falde under baren ved +12 grader Celsius.
 • Fugtigheden skal forblive inden for 70%, ikke mere.

Desuden er det muligt at anvende loftet under 100% luftfugtighed, men samtidig er det nødvendigt at anvende fugtighedsbestandige materialer i loftdesignet, og ophængsrammen skal behandles med en polymer for at bekæmpe korrosion.

Armstronglofterne kom til Rusland for længe siden for omkring 20 år siden. I løbet af denne periode har de vist sig at være pålidelige og overkommelige. Herudover giver Armstrong-loftets lette vægt samt dets robuste design dig mulighed for sikkert at installere dette loftsystem i ethvert rum. Læs også: "Installation af Armstrong-type lofter - designfunktioner".

Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

forbrug pr. 1m 2

multiplicere vægten på 1 mp hver profil for forbrugsfrekvenser

Den største (bærende) guide, 3700 mm lange

1200 mm lang tværstang

600 mm lang tværgående stang

Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader. der har glatte kanter såvel som Tegular plader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage fjedringssystemets elementer 2,4 cm bredt.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Markeringen starter med en vandret linje. på hvilken installation af lejeprofilen vil blive udført. Derefter trækkes parallelle linjer på loftet. bruges som referencepunkter til installation af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Typer af stræklofter og deres farver

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:

 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.
 • Typer af stræklofter

  To-farve stretchlofter - foto gennemgang af eksempler i interiøret

  To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

  Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

  Opvarmning af loftsskummet med egne hænder

  Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

  I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

  Vægmaleri på loftet - video anmeldelser og foto eksempler

  Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

  Armstrong Loft: Tekniske Specifikationer

  Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

  Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

  De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

  1. metalprofiler;
  2. wire bøjler.

  Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

  I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

  1. Armstronglofter;
  2. Loft systemer som Armstrong.

  Typer og former for lofter

  Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

  Sammensætningen består oftest af:

  1. mineralfiber;
  2. polycarbonat;
  3. basalt fiber;
  4. stål;
  5. et træ;
  6. aluminium og andre.

  Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

  1. med præget
  2. med perforering;
  3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
  4. med tilsætning af dekorative elementer.

  Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

  En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

  Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

  1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
  2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

  Armstrong system i indkøbscenteret

  Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

  1. glatte overflader;
  2. tredimensionale strukturer;
  3. farvepaneler;
  4. kompositioner på flere niveauer

  i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

  moduler

  Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

  De fås i to størrelser:

  1. 600x600mm (firkanter);
  2. 600x1200mm (rektangler).

  Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

  Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

  Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

  I dag er der 3 typer på det russiske marked:

  1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
  2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
  3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

  Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

  Suspension system

  For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

  Den er lavet af metalelementer og består af:

  1. Carrier profil;
  2. Kryds profil;
  3. Hjørne profil;
  4. Justerbare trådbøjler.

  Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

  Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

  Beregning af materialer

  Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

  Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

  1. Tegning fremtidige loft;
  2. Profil vedhæftede punkter.

  Trådfastgøringsprofiler til loftet

  For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

  Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

  Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

  Fordele ved Armstrong hæftet loft

  Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

  Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

  Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

  Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

  1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
  2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

  Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

  Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

  Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

  Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

  Ofte opstår spørgsmålet: Er det muligt at finde ud af vægten af ​​Armstrong-loftsrammen pr. 1m 2

  Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

  Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

  For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

  Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

  Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

  Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

  • sikkerhed software

  Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

  • installation af loftet

  At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

  For standard og mest almindelige loftsinstallationssystemer til Armstrong, se artiklen "Installation af Armstrong-type rasterophængt lofter" Stages of installation of suspended ceiling. "

  Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

  Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

  Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

  Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

  Suspenderede lofter af metalprofiler, loftkonstruktion - del 2

  Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) PPA-1.00.00
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271620216-001

  Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering. -245,2 Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perfo-362,55

  Hængende loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00- 03 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) PPA-1.00.00- 03
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271620216-004

  Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Stans) 191,3 Vægt 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) - 308,4

  Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00-01 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) PPA-1.00.00-01
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271620216-003

  Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Slag) -191,3 Masse 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) - 308,4

  Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00-02 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) PPA-1.00.00-02
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271620216-002

  Teknisk karakteristik Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering - 245,2 Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perforering - 362,55

  Kassettehæftet loft af aluminiumprofiler med skjult ophængt system "Rhombus" TU 5271-001-98162987-2007

  Generelle oplysninger
  Brand (type) "Rhombus"
  GOST, TU TU 5271-001-98162987-2007
  Producenter af CJSC "ASP-Engineering" (OOO "TD" Albes ")
  OKP-kode 527162

  Teknisk specifikation Malet aluminium med en tykkelse på 0,4 mm til 2,0 mm med og uden perforeringer. Malet malet stål med en tykkelse på 0,4 mm til 2,0 mm. Udvidet metalnet lavet af aluminium og galvaniseret stål med en tykkelse på 0,3 mm til 3,0 mm. Dimensioner i henhold til kundeskitser.

  Sammensætning af den indstillede Rhomb-kassette - diagonal 600x1028 mm (3,24 stk pr. 1 m²); Stringer VT-600 - diagonal op til 4000 mm (pr. 1 kvm - 1,93 p. M.); Profil galvaniseret PP 47x26 - diagonal op til 4000 mm (1 kvm - 1 pm); Galvaniseret profil ППН 27х28 - diagonal op til 4000 mm (for 1 kvm - 0,5 p. M.); Suspension anker til PP 47h26 - 800 mm diagonal (pr 1 m2 - 2,5 stykker); Suspension suspension - 800 mm diagonal (pr 1 m2 - 2,5 stykker); Connector 2-niveau til PP 47h26 (pr. 1 kvm - 5 stk.); Hjørne PL-19x24 (pr. 1 kvm - ved beregning)

  Beskrivelse En dekorativ diamantformet kassette af maleret aluminium eller galvaniseret stål har formede kanter, der danner en dekorativ rille og understreger loftets design. Kombinen VT-600 (stringer) bruges som et skjult ophængningssystem, i hvilket kassettkanterne klikker på plads fra bunden. Den efterfølgende kassette "Rhomb" installeres ende-til-ende med den forrige, hvilket gør det muligt at helt skjule fjedersystemet. Takets design med et skjult fjedringssystem og en kassette "ROMB" gør det muligt at: - om nødvendigt let fjerne en eller flere kassetter; - Skift kassettens retning i forhold til væggene.

  Stativophæng af aluminiumprofiler PPR-2.00.00 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) af PPR-2,00.00
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271610037-001

  Teknisk karakteristik Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Stans) - 189,81 Masse 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) -245.24

  Sætets sammensætning Loftet består af koldvalsede aluminiumskinner til styringer, forbindelseselementer og fjedringsdele.

  Beskrivelse Beskyttende og dekorative belægning af aluminiumsdele: anodoxid eller lakering ved anvendelse af pulverfarvestoffer baseret på polyesterharpikser.

  Stativophæng af aluminiumprofiler PPR-2.00.00-01 TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) af PPR-2.00.00-01
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
  OKP-kode 5271610037-002

  Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering) - 216,45. Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perf.) - 271,88

  Sætets sammensætning Loftet består af koldvalsede aluminiumskinner til styringer, forbindelseselementer og fjedringsdele.

  Beskrivelse Beskyttende og dekorative belægning af aluminiumsdele: anodoxid eller lakering ved anvendelse af pulverfarvestoffer baseret på polyesterharpikser.

  Hængende loft solid af HL plader på en to-tier metal ramme P-112 Knauf TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) P-112 Knauf
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Længde, mm 1 000
  Bredde, mm 1 000
  Vægt, kg 13
  Fabrikanter LLC "KNAUF Gips"
  OKP-kode 5271613001

  Tekniske egenskaber Loft fra Knauf-ark på en todelt metalramme. Vægt 1 kvm M - 13 kg. Relativ synlighed af overfladen fra lejebolaget fra 70 til 1000 mm. Levering - indstillet på 1 kvm

  Sammensætning af sættet Gipsplader KNAUF-GKL (GKLV) (1); Loftprofil 60/27 (2); Profilforlængelse 60/27 (3); To-niveau profil stik (4); Suspension suspension (5a) eller i stedet - Suspension lige for PP-profil 60/27 (5c); Selvdrejende skrue LN 9 (5d); Selvdrejende skrue LN25 (6); Ankerelement (7); Forstærkningstape (8); Hård kittet "Fugenfyuller" (9); Primer Tiefengrund (10)

  Hængende loft solid af HL-plader på en enkelt metalramme P-113 Knauf TU 5271-021-04001597-98

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) P-113 Knauf
  GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
  Længde, mm 1 000
  Bredde, mm 1 000
  Vægt, kg 13
  Fabrikanter LLC "KNAUF Gips"
  OKP-kode 5271613002

  Tekniske egenskaber Loft fra Knauf-ark på en enkelt metalramme. Vægt 1 m2 - 13 kg. Relativ synlighed af overfladen fra understøtningsgulvet fra 45 til 1000 mm. Levering - indstillet på 1 kvm

  Sammensætning af sættet Gipsplader KNAUF-GKL (GKLV) (1); Loftprofil 60/27 (2); Vejledningsprofil 28/27 (3); Profilforlængelse 60/27 (4); Connector single level (5); Suspension med klips (6a); Suspension suspension (6b) eller i stedet - Suspension lige (6c); Selvdrejende skrue LN 9 (6d); Skruen selvskærende TN 25 (7); Ankerelement (8); Dowel "K" 6/35 (9); Forstærkningstape (10); Putty "Fugenfüller" ("Uniflot") (11); Primer Tiefengrund (12)

  Rackloft fra aluminiumprofiler af den lukkede type "hollandsk" design PPR-150 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) af PPR-150 (Bard)
  GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
  Bredde, mm 150
  Fabrikanter LLC "Bard"
  Udvikler LLC "Bard"
  OKP-kode 527161

  Rackloft fra aluminiumprofiler af lukket type "italiensk" design PPR-084/1 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) af PPR-084/1 (Bard)
  GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
  Bredde, mm 84
  Fabrikanter LLC "Bard"
  Udvikler LLC "Bard"
  OKP-kode 527161

  Rackloft fra aluminiumsprofiler af den lukkede type "tysk" design PPR-083/1 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

  Generelle oplysninger
  Mærke (type) af PPR-083/1 (Bard)
  GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
  Bredde, mm 83
  Fabrikanter LLC "Bard"
  Udvikler LLC "Bard"
  OKP-kode 527161

  Suspension system forstærket til installation af designer lofter "Bandraster" TU 5271-001-98162987-2007

  Generelle oplysninger
  Brand (type) "Bandraster"
  GOST, TU TU 5271-001-98162987-2007
  Producenter af CJSC "ASP-Engineering" (OOO "TD" Albes ")
  OKP-kode 527100

  Teknisk specifikation Malet aluminium med en tykkelse på 0,7 mm til 1,5 mm med og uden perforeringer. Det malede galvaniserede stål, fra 0,5 mm til 1,5 mm tykt. Bredden af ​​en profil er 160, 200, 300 mm. Længde op til 2500 mm. Tilslutningselement "Hex" 160, 200, 300 mm.

  Beskrivelse Bandraster er et bredt system med øget stivhed. Bredden kan være forskellig fra 50 mm til 125 mm, højde 35 mm. Designet til beklædning af loftet til genstande til byggeri og rekonstruktion af bolig- og offentlige bygninger i det behandlings- og profylaktiske område samt sports- og sundheds-komplekset, skole- og førskoleinstitutionerne. Velegnet til drift i et moderat koldt klima ved en temperatur på -50 til + 50 grader. C og den maksimale overfladevarme temperatur op til + 90 grader. Med og relativ luftfugtighed til 95%.