False lofter i badeværelset gør det selv: installationsanvisninger fra skibsføreren

Baggrund, hvidvaskning, maleri? For at afslutte loftet i badeværelset er alt dette ikke meget passende muligheder. Høj luftfugtighed og varm damp er en reel udfordring for enhver dekorativ belægning. Falske lofter i badeværelset kan være en praktisk og bekvem løsning på problemet.

De ser godt ud, de tjener i lang tid, og det er ikke så svært at installere en sådan struktur selv. For at gøre dette skal du vælge det relevante materiale og studere funktionerne i dets installation.

Hvorfor netop suspenderet?

Uanset hvor der er en sådan mulighed, forsøger ejerne af lejligheder og huse at sætte lige nedlagte lofter. Under konstruktioner af denne type er det bekvemt at skjule kommunikation og mangler i hovedloftet. Lignende problemer er ret typiske for badeværelser, især i lejlighedsbygninger.

Under loftet kan du forklæde ventilationskanalen, kloakrørene i lejligheden på gulvet ovenfor, elektriske ledninger mv. Derudover maskerer det hængende stof uregelmæssighederne i hovedloftet.

Det er selvfølgelig også muligt at jævn overfladen med gips, men for store forskelle i overfladehøjde er det mere hensigtsmæssigt at anvende et specielt design. Det hængende loft er ikke for kompliceret at udføre, selv begyndere kan klare installationen. Designet er normalt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger og holdbarhed.

I loftet på lærredet kan du smukt bygge lyskilder. Denne efterbehandlingsmulighed giver mange interessante muligheder for udviklingen af ​​et stilfuldt rumdesign.

Gipsvæg vs plastplader

Med hensyn til valg af materiale tilbyder byggeforretninger kun to muligheder, der passer til badeværelset: gipsplader og plastplader. Selvfølgelig, i forhold med høj luftfugtighed behøver du kun at bruge vandtæt gipsplader. Med korrekt installation og høj kvalitet er dette design langt nok. Det skal dog bemærkes, at plastik er meget bedre resistent over for virkningerne af fugtig varm luft end gipsplader, endda modstandsdygtige over for fugt.

Omkostningerne ved montering af loftet på plastpaneler eller gipsplader varierer meget lidt. Og teknologien virker i det meste. Takpanelpladerne er imidlertid et færdigt efterbehandlingslag, dvs. Efter installationen er der ikke behov for yderligere efterbehandling, du skal bare forsigtigt tørre det færdige loft fra støv og utilsigtet snavs. Men gipspladerne kræver yderligere efterbehandling. Efter installationen er det nødvendigt:

 • forsegle sømene mellem arkene
 • gipsoverfladen;
 • anvende et lag af dekorative overflader mv

Således tager det mere tid og kræfter at installere et gipsplankloft end ved arbejde med plastik. Der er endnu et vigtigt punkt: plastik - materialet er noget skrøbeligt, det er nødvendigt at håndtere panelerne meget omhyggeligt. hvis det bruges uhyggeligt eller uforsigtigt, kan der forekomme revner eller chips på panelerne, og installationen af ​​beskadigede paneler er simpelthen uacceptabel. Hvis der er opstået en sådan gener, skal du helt erstatte alle de beskadigede paneler med nye.

Gipsvæg i denne henseende er mindre krævende. Hvis der forekommer ridser eller små fordybninger på overfladen af ​​arket, er de ikke vanskelige at gemme under finishlaget, mens konstruktionens overordnede pålidelighed ikke vil blive påvirket. Således vælger du mellem gipsplader og plastik, du bør styres af dine egne præferencer: hver mulighed er god på sin egen måde.

Værktøj og materialer

Ud over PVC-paneler til installation af et loftsloft skal du bruge følgende værktøj:

 • bore (du kan erstatte stansen);
 • skarp kniv;
 • hacksav til metalarbejde;
 • fastgørelsesanordninger (skruer med pressevasker, dowels osv.);
 • målebånd;
 • markør (blyant);
 • bygning niveau.

Du vil også have brug for en speciel metal UD-profil (25x25mm) og en cd-profil (25x60mm), en startplade, suspensioner og en loftsplint.

Installationsprocedure

Hvis du vælger paneler til et plastloft, skal du bestemme deres farve og tykkelse. Farven skal overholde badeværelsens overordnede design og tykkelsen - bygningskodernes krav. Det antages, at plastik med en tykkelse på 5-10 mm passer til loftet. Oftest på badeværelset gør lofter af plastik med en tykkelse på 8 mm.

Brug ikke billig og tynd plastik 4 mm tykt til dette formål. Hvis du installerer spotlights på sådanne paneler, vil baggrundsbelysningen være synlig gennem panelet, og al kommunikation, der er gemt bag det nedhængte loft, fremhæves indefra. Det ser meget grimt ud.

Det er ikke nødvendigt at købe paneler med for tykt plast. De er designet til vægdekoration og er ret dyre, for loftet er sådanne omkostninger simpelthen unødvendige. Hertil kommer, at skæring af en sådan tykk plast vil have brug for "bulgarsk", hvilket betydeligt komplicerer arbejdet.

Trin 1: Forberedende arbejde

I starten skal du fjerne alle genstande fra badeværelset, der kan forstyrre reparationen. Hvad der ikke kan fjernes, skal beskyttes mod utilsigtet skade. Selvfølgelig skal det gamle nedhængte loft (hvis tilgængeligt) også fjernes.

Men den gamle finish af hovedloftet kan forblive uændret. Den fjernes kun i tilfælde, hvor den er væsentligt beskadiget (for ikke at falde sammen på det færdige loft) eller hvis loftet er beskadiget af svamp eller skimmelsvamp. Derefter bliver rummets hygiejnebehandling også en del af det forberedende arbejde.

Trin # 2: Ramme montering

Det er klart, at monteringen af ​​loftet på plastpaneler er vist i følgende video:

Så lad os gå igennem hele teknologien fra start til slut. Først skal du udføre markup. Med henblik herpå trækkes en vandret linje langs alle vægge ved hjælp af et bygningsniveau på niveau med det kommende loft. Ved beregning af afstanden fra hovedloftet til det hængende loft skal man tage højde for ikke kun dimensionerne af kommunikationen gemt under lærredet, men også højden af ​​armaturerne indbygget i loftet.

Belysningsenheder anbefales at blive købt på forhånd for at sikre maksimal pålidelighed af målinger. Hvis der allerede er lagt keramiske fliser på badeværelseets vægge og danner de rette vandrette striber, kan en vandret fliseledning bruges som vejledning i stedet for bygningens niveau.

Derefter kan du gå videre til installationen af ​​rammen:

 1. Skær UD-profilen i overensstemmelse med længden af ​​badeværelsens vægge.
 2. Lav huller i profilen til dowels (500 mm trin).
 3. Sæt profilen på væggen, markér stedet for fastgørelser.
 4. Bor huller i væggen til dowels.
 5. Fix profilen på væggene med dowels.
 6. Sæt guide CD-profilen i stykker i henhold til størrelsen af ​​badeværelsens længde eller bredde.
 7. Indsæt stykkets stykker i den installerede UD-profil (trin 400 mm eller derunder).
 8. Hvis profillængden overstiger 1500 mm, skal du fastgøre den med skruer på indsatsstedene.
 9. For at give ekstra stivhed, skal du rette cd-profilen ved hjælp af yderligere suspensioner.

Afstanden mellem profilskinnerne må ikke være for stor, så plastpladerne ikke sænker under deres egen vægt. Desuden er det falske loft ikke altid udstyret med spotlights. For individuelle lysekroner eller andre strukturer, der skal monteres på et loftsloft, skal du installere en separat ramme med passende størrelse.

Trin # 3: Montering af plastpaneler

Panelerne selv er ikke for vanskelige at installere. Normalt sendes de over CD-profilen. Først skal du trimme hvert panel til den passende størrelse. Derefter skal du installere en startskinne eller loftsplint, der angiver stedet for at starte installationen af ​​plastpaneler.

Det første plastpanel er indsat med den ene ende i startskinnen, og derefter, når den er let bøjet, fører den til det rigtige sted den anden ende af panelet. Det første panel trykkes lidt mod væggen, hvorefter dets position er fastgjort med skruer og en pressevasker.

På samme måde er de andre paneler installeret, den ene efter den anden. Paneler er monteret ende-til-ende eller forbundet med en særlig lås, afhængigt af deres type. Under montage bør overdreven kraft på sprød plast undgås for at forhindre utilsigtet brud på materialet. Det sidste panel skal muligvis justeres. Dens bredde justeres ved at trimme langs hele længden. Sommetider er efterbehandlingspanelet, såvel som det første, fastgjort med skruer, men det er ikke nødvendigt.

Trin # 4: Installation af spotlights

Begynd installationen af ​​spotlights bør være lige før installation af panelerne, efter det indstillede ramme design. På dette tidspunkt er det nødvendigt at lede ledningerne til hver lampe, hvis installation er planlagt.

Det anbefales at lade kablet have en god margen, da det bliver meget nemmere at afskære et ekstra stykke end at øge den manglende. Da installationen er færdig på badeværelset, er det værd at tage dobbelt isolerede ledninger. Yderligere beskyttelse vil give plastik bølgepap. Ved afslutning af arbejdet med ledningerne skal straks kontrollere dens ydeevne.

Hul til spotlights er lavet i paneler, som de er lagt. For at skære et passende hul til lampen kan du bruge en kniv. Umiddelbart efter installationen af ​​hvert panel kan installeres på plads og lampen. Men normalt har hullerne lige ført til ledningen.

Når alle paneler er installeret, skal du gå til lamperne. Hver af dem ved hjælp af terminaler forbinder ledningerne. Indsæt derefter pæren, så er belysningssystemet klar til brug.

Plastpladerne er normalt placeret parallelt med badeværelsens lange eller korte væg. En interessant designmulighed kan være den diagonale retning af plastpaneler. Imidlertid kan denne installationsmetode kræve mere tid og kræfter, da enderne af panelerne skal skæres ikke vinkelret på sin side, men i en vinkel på ca. 45 grader.

Ved hjælp af plastpaneler er det også muligt at fremstille ikke kun et regulært, men også et loft på flere niveauer. Også interessant kan være gennemførelsen af ​​ideen om montering af plastpaneler af forskellige farver eller nuancer.

Funktioner montering af loftet af gipsplader

Installeringsteknologien i badeværelset på et gipspladens falske loft består af omtrent samme trin som installation af et plastloft:

 • værelse forberedelse;
 • ramme installation;
 • installation af gipsplader;
 • efterbehandling arbejde.

Først skal guideprofilen PPN 28/27 installeres langs badeværelseets omkreds. Profilen er fastgjort med specielle dowels. Fastgørelsesafstanden fra væggen er 100 mm, hvorefter fastgørelseselementerne installeres i trin på 300 mm. Derefter installeres suspensioner i overensstemmelse med markeringen - strengt vinkelret på linjen og strengt midt i denne linje.

At fastsætte suspensionen ved hjælp af en eller to dowels. Hovedrammen er monteret på suspensionerne og fastgjort med skruer. Derefter sætte og snap særlige "krabber". Derefter slibemaskiner eller sakse til metalskærede jumpere med den ønskede længde af profilen PP 60/27. Jumperne er installeret under "krabberne", justeret og sikret med skruer.

Når der installeres gipsvægge mellem de enkelte ark, skal der være et hul på ca. 5 mm, hvilket gør det muligt at justere materialets termiske udvidelse og undgå deformation. Sømmene er forseglet med et specielt monteringsgitter og gips. Derefter bliver overfladen af ​​gipspladerne udjævnet, idet der påføres en overfladebehandling. Det viser sig en glat og glat overflade, der kan males, tapet-klistres, flisebelagt osv. Du kan også installere spotlights eller vedhæng lysekroner på gipsplankloftet. I sidstnævnte tilfælde skal du passe på en separat profil til fastgørelse af belysningsenheden.

Nogle gange bruges en træbjælke som en profil til fastgørelse af lofter. Teknologien gør det muligt at bruge denne form for design, men på badeværelset er de ikke særlig velegnede, da træet ikke tåler fugt. Du skal have en separat behandling med fugtresistent imprægnering til hvert træelement. Normalt er det lettere og mere bekvemt at arbejde med en letmetalprofil.

Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Din interiørdesign guide

Suspenderede lofter har et attraktivt udseende og høj ydeevne. Gennem deres brug kan du godt udstyre badeværelset. Med deres hjælp kan designere skabe et ægte kunstværk.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Suspenderede lofter har en række fordele. De kan skjule fejl og uregelmæssigheder, der er på overfladen. Derudover kan de bruges til at forkæle ledninger, ventilationssystemer og andre elementer i kommunikationssystemer.

Fordelene ved suspenderede lofter omfatter:

 • nem installation;
 • lang levetid
 • attraktivt udseende;
 • Mulighed for montering af forskellige typer belysning (lamper af forskellige former kan let indsættes i loftet);
 • nem demontering (mens det falske loft ikke deformeres).

Plus, hvis du afslutter loftet med fugtighedsbestandige materialer, kan du glemme reparationer i lang tid, fordi skimmel, bakterier og svampe ikke længere reproducerer.

Suspended lofter kan være ruskind, fløjl eller satin finish, så du kan nemt vælge et materiale, der passer godt ind i badeværelset. Næsten alle moderne belægninger af denne type har en støvafvisende belægning, så der er ingen særlige problemer med at passe dem. De kondenserer ikke fugt, så de bruges meget til badeværelser, saunaer og andre rum med høj luftfugtighed.

Ulemperne ved et ophængt loft

Suspenderede lofter har mange fordele, men de har deres ulemper. Først og fremmest - dette er det besatte rum. Når du installerer hævede lofter, skal du donere et brugbart område. Sådan en minus bliver især mærkbar, hvis du har en lav lejlighed eller et hus. Dette øjeblik eliminerer muligheden for at installere store massive lysekroner fra interiøret.

Installation af et hæftet loft passer ikke med store vanskeligheder, men selve proceduren tager meget tid og kræfter. Det anbefales at tage møblerne ud af rummet for ikke at plette det.

Den tredje minus er prisen. Høje priser gør sådan dækning ikke tilgængelig for alle. Men under forudsætning af køb vil det ophængte loft blive brugt i lang tid.

Varianter af hævede lofter til badeværelset

Suspenderede lofter præsenteres med forskellige variationer, så du kan vælge den mest attraktive løsning og arrangere badeværelset i overensstemmelse med individuelle præferencer. Følgende er sorterne af en sådan dækning:

 1. rack - de ændrer rummets badeværelse radikalt, med dem ser badeværelset rigt og meget hyggeligt ud;
 2. spejl - denne belægning skaber en unik atmosfære inde i rummet;
 3. fra fugtbestandig gipsvæg - kan betjenes i værelser med høj luftfugtighed uden at reducere driftspotentialet;
 4. frostet glas - stimulere til at slappe af.

Særlig opmærksomhed gives et kombineret loft, der kombinerer forskellige stilarter og materialer. Gennem sin brug kan du løse designproblemer af enhver grad af kompleksitet.

1. Rackophæng

Et sådant loft er et sæt hængende skinner (paneler). De er præget af høj mekanisk styrke, fordi de er lavet af aluminium eller stål. Installation sker ved hjælp af vinkler, striknåle og klip.

I slutningen af ​​arbejdet er der dannet et mellemlag mellem hoved- og ophængt loft, hvor det elektriske ledningsføring, vandkommunikation og andre systemer er placeret. På de steder, hvor leddene i loftet og væggene er udformet, er der installeret specielle profiler, der holder det hængende loft og dekorerer hjørnet.

Brugte lameller er også opdelt i flere typer:

 • åbne lameller (det resulterende hul på 1,5 cm er lukket med en profil her. Det anbefales ikke at bruge et sådant design i små lokaler);
 • lukkede lameller (de fastgøres så tæt som muligt til hinanden. Som følge heraf skabes effekten, at lamellerne kommer ind i den ene efter den anden. Et sådant loft ser meget imponerende ud);
 • polstret skinne (et sådant loft har meget fælles med en åben en. Samtidig er de væsentligste forskelle, at aluminiumstrimler sættes i rackgab. Ved hjælp af denne metode sikrer man et perfekt fladt loft uden defekter).

2. har et spejlet loft

Grundlaget for fremstilling af spejlhængende stof er vandafvisende glas. Som følge heraf anvendes denne variation af belægningen i vid udstrækning til at arrangere værelser med høj luftfugtighed. Dette er dog kun en af ​​de eksisterende fordele ved sådanne lofter.

Spejlede lofter øger visuelt rummet i rummet. De er skabt inde i rummet en unik atmosfære og har et stort antal forskellige modeller - et bredt udvalg af farver, teksturer og størrelser. Spejletes lofter har høj funktionalitet. Her mener vi muligheden for at kombinere dem med metal og glas.

Den lyse refleksion, der opstår ved anvendelse af en sådan belægning, bidrager til den korrekte fordeling af lys i hele rummet. Installation tager minimum tid. Der vil ikke være noget støv under installationen, fordi der ikke er behov for at rengøre loftet. Under rengøring kan spejlloftet nemt rengøres med alle tilgængelige værktøjer.

I dag kan du installere lofter med nogle ændringer: facetspejle og mønstre. Facetspejle er farvede og krøllede. Spejle i form af et logo eller logo er meget populære. Spejle med tegning er tiltrukket af det faktum, at de er lavet med en skrå af ansigtet. Takket være denne metode udgør de refrakterede stråler af lys en slags regnbue. Belysningen bliver blød og med højdepunkter.

3. Gipsplankloft

Suspenderede lofter lavet af gipsplader anvendes i badeværelset, men ikke så bredt som ovenstående. Det er mere hensigtsmæssigt at ty til anvendelse af fugtbestandig variation af materialet. Gipsplader suspenderede strukturer er gode til badeværelser. Med det kan du skabe næsten enhver form.

Sådanne lofter er nemme at vedligeholde. For at opretholde det i korrekt stand, er det nok at tørre overfladen med en svamp med et simpelt rengøringsmiddel.

Installationsproceduren for denne variation af hævede lofter har sine egne egenskaber. Før installationen behandles overfladen af ​​arkene med en særlig løsning, som øger fugtighedsbestandigheden af ​​produkterne. Huller, der vises under drift, er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Samtidig limes sømmerne med et specielt tætningsbånd, og så sættes de i stykker. På den sidste fase af arbejdet er overfladen primet og om nødvendigt påføres et lag maling.

4. Glas frostede lofter

Et sådant loft er en metalramme med glasfliser. Frostet loft er godt til badeværelset, fordi det er let at rengøre og ikke er bange for fugt. Han fandt også ansøgning i forskellige klubber og koncertsale.

Dets vigtigste fordele er:

 • Laget af akrylglas er matte loft helt sikkert for menneskekroppen;
 • På grund af lysets spredning vil badeværelset altid være godt oplyst;
 • attraktivt udseende. Lysreflektion bringer en følelse af harmoni til rummet;
 • varigheden af ​​installationen afhænger af belægningens egenskaber. Med forbehold for forekomst af et stort antal fremspring, udsparinger og dekorative elementer udføres arbejdet lidt længere.

Et ophængt loft er en god løsning til ethvert badeværelse. Det er smukt, praktisk og nemt at installere.

Installation af modulophængte lofter

Installation af forskellige variationer af lofter har egenskaber. Alle nuancer af installationen kan mestre enhver nybegynder mester. Under installationen anbefales det at overholde en bestemt teknologi til at udføre handlingen

Fase nummer 1. Rammontering

Væghjørneprofilen er monteret rundt om rummet på væggen i henhold til tidligere foretagne målinger. Monter loftet under 15-20 centimeter fra hoveddelen. Brug ankre, ekspansionsstik eller skruer til montering. Monterings trin ca. 50 cm.

Advarsel. Før montering skal du sørge for, at ledningerne i væggen ikke passerer, da du skal forsyne strømforsyningen.

Fase nummer 2. Montering af lejeskinner

Herefter installerer vi bærestænger, der kan monteres parallelt med en af ​​væggene eller i nogen vinkel. Reiki er fastgjorte kanter i væghjørneprofilen. For at undgå at falde, skal du hænge dem på specielle forårsbøjle.

Fase nummer 3. Belysning installation

Nu installerer vi specielle rasterarmaturer, som i størrelse svarer til standardmodulerne. Belysning er monteret inden loftet installeres, så intet vil blande sig under forbindelsen.

Fase nummer 4. Lægning af beklædningsplader

Nu står paneler lagt i cellerne fri for armaturer. Samtidig skal kvaliteten af ​​spændingen af ​​loftsbeklædningen overvåges.

Videoinstallation af et hængende loft lavet af plast

Installation af lofter

At montere sådanne lofter er endnu nemmere end modulære. For dem er det ikke nødvendigt at konstruere en ramme, da hele strukturen kun består af lameller. Vi vil forstå mere detaljeret.

 1. Først og fremmest monterer vi vægkanten. Det vil skjule de grimme samlinger mellem lamellerne og væggen. Hjørner kommer i forskellige farver.
 2. Bestem retningen for det fremtidige loft. Når det bestemmes, sæt derefter vinkelret på niveauet af lamellerne. Niveauet er indstillet af væghjørner. Sådanne lameller kaldes traverser eller strengere. Hver takproducent producerer specielle traverser til sine produkter.
 3. Traverser er fastgjort til loftet på samme måde som modularloftets bærestrimler - takket være fjederbøjlerne. Hvis du ikke har et hus eller en lejlighed, der er tilstrækkeligt høj, kan du krydse den til loftet uden bøjler.

 • Vi måler afstanden mellem væggene og ved hjælp af en hacksav vi forkorter lamellerne. Endene af skinnerne passer ind i væghjørnerne, og langs længden snor de sig på pladsen på traversen.
 • Når belysningen monteres, skæres de nødvendige huller i lamellerne ved hjælp af en boremaskine og dyser.
 • Afhængigt af den valgte type kan der være små huller mellem lamellerne, som om ønsket kan lukkes med specielle indlæg eller venstre for bedre ventilation af rummet.
 • Selvfølgelig har hvert loft sine egne installationsfunktioner, så det anbefales at læse instruktionerne før installationen, som beskriver detaljeret den fasede installation.

  Hvis du vælger et loft, vil du ikke kun fjerne hovedloftet, men også gøre badeværelset specielt. Hvis du vil slappe af efter en hård arbejdsdag, ligger i badet, så er det matte loft perfekt til dig. Hvis du ønsker at ændre badeværelsens design effektivt, skal du vælge et spejlet loft. Hvis du foretrækker enkelhed, skal du være opmærksom på slattedækket. Hvis du har brug for et specielt loft med en usædvanlig form, så er løsningen i dette tilfælde at installere et ophængt loft af gipsplader. Som du kan se, hav af løsninger til en række design ideer!

  Falsk loft på badeværelset

  Da badeværelsesspecifikiteten er sådan, at der ikke er behov for at installere almindelige indendørs gulve, har producenterne længe siden begyndt at sælge specielle aluminiumhæmmede lofter til badekar. For at lære mere om installationen af ​​dette system og funktionerne i sådanne suspenderede lofter i badet, læs artiklen nedenfor.

  Toppaneler til metal falsk loft i badeværelset

  Suspenderede lofter til badeværelset af aluminiumpaneler er af to typer:

  • bjælker (her rækker 80-150 mm i bredde fra væg til væg);
  • kassette eller panel (når firkantede paneler, der måler 30 til 30 eller 60 til 60 cm, placeres i et gitter, der er forberedt til dette formål fra monteringsprofiler).

  Hver type aluminiumsloft i brusebadet eller badeværelset vil have følgende egenskaber:

  • fuldstændig ubrændbarhed og immunitet mod varme
  • Sådanne lofter ruster ikke og forringes ikke af nogen mængde vand
  • på dem opdrætter formen og andre mikrober ikke;
  • de udsender ikke skadelige stoffer under påvirkning af varme og vand;
  • let at rengøre og modstandsdygtige over for snavs.

  Udformning af lofter til bad og toilet

  På trods af den tilsyneladende monotoni kan der meget gøres fra metalpanelpanelene på badeværelset.

  Det metalperforerede loft skaber fabelagtig belysning i badeværelset og forhindrer udseendet af dråber fra damp på fliserne.

  Fliser til et ophængt loft i badet kan være matte og blanke, der kan være klare og varierede muligheder uden mønster med et ornament eller sammensat fransk. Og de typer mønstre, som ejeren af ​​rummet kan lægge ud med forskellige slags lameller eller fliser er næsten uendelige.

  Priserne på aluminium hævede lofter til badeværelset

  På hjemmesiden Stroyfiks.ru kan du billigt købe aluminium lofter til et badeværelse i enhver lejlighed: længden af ​​skinner og profiler når 4 m, de er også velegnet til et lille badeværelse med toilet i en Khrusjtjov og for det mest omfattende badeværelse.

  Desuden fastsætter vi priserne på loftslofter i badeværelset: deres omkostninger på siderne på hjemmesiden er de samme som det øjeblik, det går til salg. Så vi snyder inflationen, og vi giver dig mulighed for at spare selv med god kvalitet.

  Vi vil med glæde rådgive dig om moderne vægbeklædning til bade og deres levering. Ring til os!

  Loft i badeværelset - den perfekte kombination af muligheder i det indre (105)

  Loftet i badeværelset skal være lavet af fugtsikret materiale. Faktisk er der i dette rum altid et temperaturfald, på grund af hvilken fugtighed der opstår.

  I bygningen opbevares et stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, men hvordan man træffer det rigtige valg, betragter vi artiklen.

  Anbefalinger om valg af efterbehandling materialer

  Hvordan vælger man et loft til badeværelset? Først og fremmest bemærk at materialet skal have mindst 3 kvaliteter:

  • praktiske;
  • holdbarhed;
  • æstetik.

  Rådet. Ved installation af lofter i badeværelset er det vigtigt at overholde installationsteknologien, kun i dette tilfælde vil materialet vare i mange år og vil ikke forårsage problemer.

  Følg stilen på hele rummet. Plast vægpaneler og træloft, vil se akavet.

  Farveopløsning

  Det bedste loft i badeværelset - et, der passer perfekt ind i designet af rummet. Moderne designprojekter tilbyder ikke bare farvefarven til at male loftet, men også en række mønstre, ornamenter, tegninger.

  Før du reparerer loftkonstruktioner, skal du læse nedenstående oplysninger.

  Hvis du er ejer af et lavt værelse, skal loftet i badeværelset gøres i lyse farver og gulvet i mørke. Så vil spillet af kontrast blive følt, som følge af hvilket rummet vil være visuelt højere.

  Manglen på lys kan erstattes af pastelltoner;

  At vælge en finish til at reparere loftet, læse ikke kun fordelene, men også ulemperne ved materialet;
  Maler loftet i badeværelset

  En af de enkleste muligheder, der bruges ved reparation af et badeværelse, er at male loftet. Som regel tilsættes vandbaseret maling med tilsætning af enhver farve.

  • fordele:
  • Modstandsdygtig overfor fugt
  • Tørrer hurtigt
  • Let at anvende
  • Udgør ikke revner
  • Indeholder ikke toksiner

  Rådet. En antibakteriel sammensætning skal påføres med et fikseringslag - det forhindrer dannelsen af ​​svampe.

  Hvilken emulsion skal man vælge?

  Vandtæt emulsionsmaling er opdelt i flere typer:

  • akryl;
  • Silicium;
  • Mineral.

  Akrylmaling falder let på overfladen, skjuler defekter op til 1 mm. Let at være vådt rent.

  Silikone maling er egnet til værelser med høj luftfugtighed. Kan maske dybere fejl.

  Mineral emulsion består af en cent, lime. Det kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed, men betjeningsperioden er ret kort.

  Fordelene ved vandbaseret maleri:

  • Bevarelse af badeværelsesparametre uden at reducere højden;
  • Det er muligt at kombinere alle nuancer;
  • Maleri kan udføres uafhængigt;
  • Langsigtet brug af 6-10 år.

  Kræver forudgående forberedelse af arbejdsfladen;

  Vælg emulsion skal være afhængig af rummets egenskaber og grundlæggende træning.

  Stræklofter

  Populariteten af ​​stræklofter i badeværelset erhvervet retfærdiggjort på grund af holdbarhed og pålidelighed. Installation af et design tager adskillige timer, uden at der kræves fjernelse af møbler.

  fordele:

  • Hurtig installation;
  • De kan redde lejligheden fra bugten på grund af strukturens evne til at holde vand;

  Rådet. For et lille værelse er den flade farve af det hængende loft foretrukket; blank vil sprede farven.

  • Forskellige nuancer og teksturer;
  • Tilpasset til pludselige ændringer i temperaturamplituder;
  • Tab ikke form under forhold med konstant fugtighed;
  • sikker;
  • Gør overfladen perfekt glat
  • Har lang levetid

  ulemper:

  • Høj pris;
  • Uafhængig installation er ikke mulig;
  • Stretch PVC bør ikke installeres i uopvarmede rum.

  Nedhængt loft

  Installation af et ophængt loft i badeværelset udføres ved hjælp af følgende metode:

  Basisbasen er en rammebeklædning med et efterbehandlingsmateriale. Suspended ceiling - en af ​​de mest populære og billige måder at afslutte.

  Rådet. Det anbefales ikke at lave en træramme i badeværelset, det vil vare i en ret kort periode.

  Plastpaneler

  Plastloft på badeværelset - en fælles løsning, som findes i hver 3 lejligheder.

  fordele:

  • praktiske;
  • pålidelighed;
  • holdbarhed;
  • kvalitet;
  • Mange farver;
  • Forskellige teksturer;
  • Attraktiv pris.

  Nedenfor er fotogalleriet af loftet til badeværelset, hvor du nemt kan finde en passende mulighed.

  Badeværelseslofter

  I badeværelserne arrangere rationelt lofter. Disse strukturer er gode, fordi du kan gemme bagved de mangler i overetagen, stygge kommunikationsrør og ventilationsbokse.

  Badeværelseslofter

  Typer af hæmmede lofter til badeværelset

  Da badeværelset er et lille område, er smukke, men besværlige multi-level strukturer ude af plads i det. Den optimale løsning er et enkelt-tieret loft eller med små nicher, der rager ned langs omkredsen. I dette tilfælde vil rummet i rummet virke højere og mere rummeligt. Det er vigtigt at arrangere lyspunkterne korrekt, som i tilfælde af lofter fungerer de som en indretning.

  I dette eksempel fungerer gipsvæggen som et zoningværktøj til et rummeligt badeværelse.

  De grundlæggende krav til lofter i badeværelser - fugt modstand og let at rengøre overflade. I overensstemmelse med disse kriterier skal du vælge det materiale, der vil være beklædt rammestruktur.

  • fugtresistent gipsvæg;
  • plast;
  • spændingsfilm.

  Strek lofter til badeværelse

  Der er to måder at lave et falsk loft på et badeværelse:

  • selvstændigt vælge materialet og udvikle et designskema;
  • køb klar kit fra producenten.

  Tabel. Indstillinger for hævede lofter til badeværelset.

  Do-it-yourself stretch loft: trin for trin instruktioner

  I denne artikel finder du detaljerede instruktioner til installation af et strækloft med dine egne hænder! Vi anbefaler også at læse artiklen om fordele og ulemper ved strækloftet på badeværelset.

  Rack lofter til badeværelse

  Fabrikanter af efterbehandling materialer tilbyder sæt af lamel lofter til badeværelser og toiletter. Men dimensionerne af disse strukturer er kun egnede til standardværelser.

  Rack false ceiling

  Standard sætstørrelser:

  Rack suspended ceiling layout

  Racklofter af standardstørrelser fremstilles af tre producenter: Cesal, Albes, Alconplas. På trods af identisk teknologi til installation af disse suspenderede strukturer har produkterne fra hvert firma deres egne forskelle i loftsdesign. For at gøre det nemmere at vælge, skal du vide, at der kun er to typer lamellofter: åben og lukket. De adskiller sig i tilstedeværelsen eller fraværet af afstande (slidser, mellemrum) mellem strukturens afslutningselementer (lameller). Der er ingen huller i lofterne i en lukket (gapless) type. Og den omvendte situation med åbne type strukturer.

  Monteringsplan slattedloft "Albes"

  Tekniske egenskaber ved "Albes" åben type rackloft

  Også hvad angår panelernes design har deres egne nuancer. I overensstemmelse med den geometriske form af skinnerne er der to typer af design: fransk og tysk. Den førstnævnte har mere afrundede ender, sidstnævnte kendetegnes af linjens klarhed og geometriets rigtighed. Vælg den mulighed der bedst passer til stilen i badeværelsesdesignet.

  Elementer af opførelse af hævede lofter Cesal (fransk design)

  Standardsættet indeholder flere typer af ophængningselementer:

  • efterbehandling materiale - lameller;
  • stringers - guider med hvilke hjælper danne rammen af ​​den suspenderede struktur;
  • U-formet profil - guider, der er installeret omkring rummets omkreds;
  • H-profil - efterbehandling strimler, der bruges til at forbinde skinnerne langs længden.

  Stringer til rackloft

  Kitene fra enhver fabrikant suppleres med detaljerede installationsanvisninger til disse strukturer. Takket være hende, med installationen af ​​rackloftet kan man håndtere alle. Men det er værd at overveje, at der findes mere detaljerede trinvise instruktioner, der giver dig mulighed for at gøre arbejdet så effektivt og hurtigt som muligt.

  Rack lofter til badeværelse

  Rackloft på badeværelset

  Spejlet lofter lofter til badeværelse

  Gipsplader lofter til badeværelse

  Hvis du beslutter dig for at installere en gipsvægskonstruktion, skal du først og fremmest vælge det rigtige efterbehandling materiale. For rum med høj luftfugtighed anvendes vandtæt gipsplader - GKLV.

  Gipsplankloft på badeværelset

  Typer af gipsvæg efter type af sektion

  Fabrikanter af dette materiale tegner forbrugerens opmærksomhed på, at den kun kan bruges i lokaler med høj kvalitet ventilation.

  Derfor, hvis det ikke er muligt at skabe en stabil indstrømning af frisk luft, er det nødvendigt at give gipsvæg med yderligere beskyttelse. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige maling, der danner en fugtsikker film efter tørring. Disse er sammensætninger til indvendigt arbejde, på hvis etiket der er et mærke: "fugtbestandig maling". Du kan vælge produkter fra enhver fabrikant, men de mest populære er Tex, COVER COLOR, Aquatex og Ticurilla.

  Fugtbestandig maling Tikkurila Luja Puolihimmea

  Hvad skal du installere et hæftet loft på badeværelset

  Til installation af ophængte strukturer i GKLV vil guider og loftmetalprofiler være påkrævet. Det første sæt langs væggene i rummet på det niveau, hvormed vil blive suspenderet loft. Den anden tjener som hovedrammerne.

  Gipsplade loftslayout

  De vigtigste komponenter til at skabe et rammesystem med lofter

  Hvis du planlægger at afvige væsentligt fra bundfladen, skal du have specielle tynde metalstrimler - suspensioner. Disse produkter har perforeringer placeret på begge sider af hullet i midten. Gennem dette centrale hul fastgøres suspensionerne til basisfladen, hvorefter hver af de perforerede sider er bøjet og metalprofilen indsættes mellem disse "whiskers". Alle fastgørelser udføres ved hjælp af små selvdrejende skruer SMM 3.5 / 51.

  Suspension direkte til gipsplankloft

  Installation af suspensioner

  Det største problem ved montering af suspensioner er boring af huller i bundloftet. De øverste etager i typiske lejligheder er som regel beton.

  Derfor skal arbejdet kræves for at udføre arbejdet:

  • perforator (eller bor med perforator mode);
  • skruetrækker (batteridrevne modeller foretrækkes uafhængigt af det elektriske netværk);
  • Boret udstyret med en hård legering (pobeditovaya);
  • en hammer;
  • universal plast dowel.

  Værktøj til montering af gipsplankloft

  Efter udarbejdelse af værktøjer og materialer udføres følgende typer arbejde i trin:

  • udgør suspensionsopsætningen (afstanden mellem dem må ikke overstige 40 cm);
  • lav passende mærker på badeværelset

  Layout til montering af suspensioner

  Korrektionsophæng

  Suspension mount til gipsplader loft

  Montering guider

  Når du monterer ophængte strukturer, skal du i første omgang hænge suspensioner og perimeterførere af profilen PN 28/27. Inden Mon 28/27 installeres på rummets vægge, skal du lave en markering, der bestemmer niveauet for det nye loft.

  Metalprofiler er fastgjort analogt med bøjlerne, med samme værktøj og plastdykler. Markeringslinjen skal være på niveauet af profilens nederste kant. Slats er installeret, så deres side hylder er vendt inde i rummet.

  Startprofilen er installeret omkring rummets omkreds

  Enhedsramme

  Ved konstruktion af en ramme til en ophængt struktur lavet af gipsplader skal der overholdes flere regler.

  1. Afstanden mellem rammeindlæggene må ikke overstige 50 cm.

  Lejerprofil sættes i start og fastgøres med metal skruer

  Profilkrydsninger styrkes af krabber

  Ramgipsloft: Hovedprofilerne indsættes i skinnerne og tilsluttes til suspensionerne

  Under installationen skal du bruge bygningens niveau, og kontroller regelmæssigt, om rammens nederste plan er dannet korrekt. Ledninger skal ske inden installationen af ​​suspensionerne.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Klar ramme til gipsplankloft

  Installation og efterbehandling af gipsvæg

  Skæring gipsvæg udføre med et elektrisk stiksav med en metal fil eller en skarp papirvarer kniv. Sidstnævnte er optimal til arbejde med gipsplader, men det er bedst at skære GKLV elektrisk stiksav. Under drift udledes en stor mængde gipsstøv. Dette bør tages i betragtning og udføres med konstant strøm af frisk luft.

  Ledninger skal lægges på forhånd (her anvendes fastgørelsesklemmer)

  Til fastgørelse af GKLV til rammen anvendes specielle skruer: dobbeltgarneret, oxideret, med indskæringer til razzenkovki og et forsænket hoved. Afstanden mellem fastgørelsesdele 25-40 cm.

  Fastgørelse af et plader af gipsvæg på en metalramme: styring af konturerne med et åndniveau

  Der skal være et mellemrum på 2 mm mellem arkene.

  Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet på slagtekroppen trimmer gipsplader plasteringen. Til lofter i badeværelser skal der anvendes fugtsikre kompositioner. Putty lægge med gummi eller metal pallet. Steder af ledd af klæder GKLV prelimet glasfibernet. Efter at kittet er tørret, begynder de at male overfladen, hvorefter du kan begynde at færdiggøre gipspladen med det valgte modstående materiale.

  Processen med forsegling af sømme mellem plader af gipsvæg

  SHEETROCK, universal kit (11 l)

  Gipsplankgips

  Slibning af loftet efter tømning

  Montering af et falskt loft fra plastforing

  Plastforing kan have en mat eller blank, tekstureret overflade. Glatte paneler bruges oftest til at arrangere loftet i badeværelset, da de har effekt af lysreflekterende, hvilket gør rummet mere lys og rummeligt.

  Loft af plastpaneler i badeværelset

  Værktøj og materialer til anordningen af ​​et ophængt loft lavet af plastforing:

  • metalprofil mån 28/27;
  • metal skruer;
  • værktøj til opskæring og fastgørelse af metalprofiler og GKLV (boremaskine, skruetrækker, metalskær, stiksav, skarp kniv);
  • boremaskine til beton og mursten;
  • dyvel-negle;
  • vand eller bygningsniveau;
  • målebånd og markør.

  Værktøj til montering af plastpaneler i loftet

  Typer af PVC profiler og gardinstænger

  Sekvensen for installation af det hængende loft

  Trin 1. Mærkning af væggene. Den nye loftlinie udstanses ved hjælp af et vand- eller bobleniveau, et målebånd og en markør. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.

  Tegning af loftet på plastpaneler

  Trin 2. Inverter hullerne i metalprofilen i en afstand på 25-30 cm fra hinanden. På arbejde skal du bruge en boremaskine og en boremaskine med tilhørende diameter.

  Trin 3. Fastgør plankerne PN 28/27 til væggen, så de er på markeringslinjen.

  Trin 4. Marker mærker på væggen på hullernes hul i metal.

  Trin 5. En perforator (eller en boremaskine med perforator tilstand) borer hullerne ved de tidligere nævnte punkter.

  Trin 6. Hammer i dowels.

  Trin 7. Fastgør skruen til styret metalprofil.

  Monteringsvejledningsprofiler

  Trin 8. Installer forstærkningshopperne. Hvis badeværelsens bredde overstiger 1,2 m, er det nødvendigt at installere forstærkende hoppere, som forhindrer at sænke plastforing. Antallet af hoppere afhænger af rummets størrelse og bestemmes under hensyntagen til den krævede afstand mellem dem i 55-60 cm.

  Hvordan man laver hoppere fra profilen til rammen

  • linjer af jumpers er trukket på loftet;
  • På markeringslinjerne angives punkterne for suspensionens ophæng (trin 40 cm);
  • bore huller til montering af suspensioner;
  • installere dowels;
  • suspensioner er knyttet

  Installation af direkte suspensioner

  Ramme uden hoppere

  Eksempel på at bruge hoppere

  Trin 9. Montering af en plast U-formet profil. Plast U-formet profil er fastgjort direkte til metallprofilens styringer. Brug galvaniserede skruer.

  Fastgørelse af plastprofil (trin 1)

  Fastgørelse af plastprofil (trin 2)

  Trin 10. Installation af foring. Arbejdsfaserne er angivet nedenfor.

  1. Hele længden af ​​det første panel er afskåret den del, hvor spidsen er placeret, hvilket giver docking med det næste panel.
  2. Plant en skåret ende i en U-formet profil af plast, skub lommen mod væggen.

  Montering af det første panel

  Panelet skrues til profilen

  Det andet panel bliver låst

  Det andet panel trykkes ned til stopet, så låsen klikker

  Gør et hul under lampen

  Trin 11. Installer det sidste panel. Ved konstruktion af loftslofter lavet af plastforing sker det ofte, at der ikke er plads nok til at installere hele panelet. Derfor er det skåret i analogi med færdiggørelsen af ​​den første.

  Installation af det sidste panel (trin 1)

  Montering af det sidste panel (trin 2)

  Den plastiske U-formede profil er let foldet over, og den skårne ende af vægpanelet er bragt ind i den. Installationen af ​​et hæftet loft er færdigt. Til installation af en sådan struktur i et lille rum vil tage højst 1 arbejdsdag.

  Ordningen med installation af plastpaneler på et træloft

  Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

  Som i ethvert andet rum kan loftet i badeværelset afprøves helt anderledes. Der er måder, der er dyre og spektakulære, praktiske, traditionelle, originale - det hele afhænger af boligejernes økonomiske muligheder og smag. Men når du vælger en mulighed, skal du tage højde for rummets specifikationer, ellers vil udsmykningen meget snart miste sin dekorative effekt. Lad os se nærmere på hvilket loft der er bedre at gøre i badeværelset, så det er attraktivt, pålideligt og ikke medfører problemer med rengøring.

  Hvilket loft er bedre at lave på badeværelset

  Grundloftkrav

  Badeværelset er primært karakteriseret ved høj luftfugtighed, hvilket påvirker finishets holdbarhed, styrke og æstetiske udseende. Fugt og varme bidrager til udviklingen af ​​skimmel på loftet og vægge, korrosion af metalelementer, dannelse af pletter og pletter på gulvet.

  Loftet skal være fugtighedsbestandigt

  Derfor skal loftet på badeværelset opfylde flere vigtige krav:

  • være modstandsdygtig over for fugt, let at rengøre og vaske
  • udsend ikke skadelige dampe
  • have et pænt udseende og matche indretningens stil
  • Skjulte elementer i strukturen skal være let tilgængelige.

  Loftet skal være fremstillet af sikre materialer og let at rengøre.

  Det er vigtigt, at loftet var holdbart

  Afslutningsmaterialer ud over vandmodstand skal være modstandsdygtig overfor svampe og korrosion og være holdbare nok til ikke at skulle reparere loftet hvert år.

  Loft "Starry Sky" med blå baggrundsbelysning og guld accenter

  Badeværelsespladeindstillinger

  Plastering, hvidvaskning og maling af loftoverfladen er blandt de mest budgetmæssige finish. Til de dyreste - glaspaneler med fotoprint og farvet glas, spejlet lofter. Der er mange valgmuligheder i mellemprissegmentet: plastic sidespor, lamellofter og buede strukturer lavet af vandtæt gipsplader. For at finde ud af, hvilken er den mest optimale, bør du studere fordele og ulemper ved hver type.

  Plastering og hvidvaskning

  Nu i enhver hardware butik kan du nemt finde vandtætte plastre og fyldstoffer, og til en meget rimelig pris. Med deres hjælp er det let at fjerne små uregelmæssigheder, små revner, andre fejl, for at give loftet et meget pænt udseende. Ansøgningsprocessen er let at mestre, og mange husejere foretrækker at gøre det selv, hvilket sparer på guidenes tjenester.

  Det er meget vigtigt at forberede overfladen godt, rengør alt, hvad der ikke er fastgjort, tæt på leddene mellem gulvpladerne og dybe huller. Gipset selv er påført i flere lag, som hver især omhyggeligt gnides og primeres. Til hvidvaskning brug kridt eller hydreret kalk, fortyndet i vand til den ønskede konsistens.

  Forberedelse af kridt eller limemørtel til hvidvaskning af loftet

  • Materialerne er billige og miljøvenlige;
  • arbejde kan gøres på egen hånd
  • Om nødvendigt er det let at fjerne fejl i et separat område;
  • Lime har antiseptiske egenskaber, så der er ingen skimmel på loftet.

  Loftblegning spray

  • for almindelig visning
  • forberedelse og udjævning af basen kræver en masse fysisk indsats;
  • hvidvask fra våd damp fordampes over tid og bliver gul, så du skal opdatere belægningen årligt;
  • Hvis loftet bliver sprøjtet efter tørring, vil der være grimme dryp.

  farve

  Som i tilfælde af hvidvaskning kræver overfladen af ​​loftet perfekt justering, især hvis maling med en blank skinne. Valget af maling til badeværelser er stort, næsten alle er miljøvenlige, modstandsdygtige mod fugt og slid, har en bred farvepalet. De fleste formuleringer har dampspærre og svampegenskaber, hvilket er af stor betydning for værelser som badeværelser. Det er ikke nødvendigt at lave loftet ensformigt: maling kan kombineres i farve, tegne ornamenter og mønstre, bruge forskellige stencils.

  Malte rulle loft

  • dekorative, evnen til at vise fantasi;
  • brugervenlighed;
  • overkommelige omkostninger ved materialer;
  • Maling er meget mere holdbar hvidvask;
  • arbejde kan udføres uafhængigt;
  • loftet kan vaskes.

  Maler loftet i badeværelset

  • overfladen skal være perfekt justeret
  • Over tid vil farven falme, den hvide maling bliver gul, pletter kan forekomme på belægningen;
  • i tilfælde af oversvømmelse fra ovenstående naboer vil udsmykningen være håbløst fejlfri.

  Malet loft kan vaskes

  Vandtæt tapet

  Vandtæt tapet, lim og værktøj til klæbende klud på loftet

  Denne type finish er ret sjælden på grund af dens upraktiske karakter. Til limning af tapet er loftet forberedt så forsigtigt som til maling, da der forekommer uregelmæssigheder tydeligt under et tyndt overtræk. Vandtæt vinyl tapet kan malet flere gange for at opdatere indretningen af ​​badeværelset.

  Påføring af lim til loftet med en rulle

  I hjørnerne og i nærheden af ​​væggene er det bedre at påføre lim med en børste

  Processen med at påføre lim til tapetet

  Lim tapet til loftet mere komfortabelt sammen

  Lim den anden web

  Brug sømvalsen til sømme.

  Klem luftrullen ud af tapetet på loftet

  Lad ikke udkast komme til udtryk i tørringsperioden på tapetet.

  • efterbehandling koster er relativt billigt;
  • Baggrund giver loftet et attraktivt og hyggeligt udseende.

  Vandtæt farvet tapet på loftet

  • selvklæbende tapet på loftet er meget svært, du har brug for en assistent;
  • skæring, fastgørelse og docking af klæder kræver stor omhu;
  • under tapetet støber ofte udviklingen;
  • når naboerne oversvømmes ovenfra, skal dækket fuldstændig ændres.

  Plastloft

  PVC plastloft

  Plastloft på badeværelset

  Dækker plastpaneler - en meget populær type dekoration til badeværelser. Panelerne er fastgjort til aluminiumsrammen, monteret på loftet. Rammen gemmer alle fejl i loftoverfladen, giver dig mulighed for at montere en indbygget belysning, skjule kommunikation. Panelerne er forskellige i størrelse, tykkelse, farver og tekstur, så du kan vælge en indstilling til næsten enhver indretningstilstand.

  Profil til fastgørelsespaneler fast suspension

  Profilen er fastgjort med dowels langs omkredsen af ​​rummet.

  Tilslutning af rammeprofiler

  Fastgørende loftsplint

  Panelet indsættes i baseboardet.

  Montering af PVC paneler

  Bor et hul under lampen

  Det sidste panel er savet sammen og klikker ind i sporene på basispladen og det foregående panel

  • Loftet ser meget æstetisk glædeligt og attraktivt ud;
  • Materialernes omkostninger er ikke for høje;
  • ingen grund til at jævne overfladen;
  • installation kræver ikke særlige færdigheder og kraften hos alle, der ved, hvordan man håndterer værktøjet
  • Designet er holdbart, hvis det er nødvendigt, kan du udskifte individuelle paneler med reservedele.
  • belægningen er slet ikke bange for fugt, den er ikke deformeret, det er nem at rengøre med rengøringsmidler.
  • loftet er flere centimeter lavere;
  • snavs kan akkumulere i leddene, og i mangel af normal ventilation udvikler en svamp der.

  Rackloft

  Denne mulighed har et meget stilfuldt moderne udseende. Designet er en metalramme, beklædt med smalle strimler af plast, aluminium eller tyndt stål med en korrosionsbestandig belægning. Farvelængden af ​​sådanne belægninger er meget bred, Reiki i guld, krom, med et mønster er i speciel efterspørgsel. Installationen kan være åben og lukket: i det første tilfælde er der mellemrum mellem hullerne i en bestemt bredde, i det andet tilfælde er alle elementer stødt monteret. Montering er meget enkel, alle kan mestre det.

  Spejl loftet slat

  • spektakulær udsigt, en bred vifte af farver;
  • enkel installation;
  • ingen grund til at udjævne basen
  • der er mulighed for montering af den indbyggede belysning;
  • Materialet er modstandsdygtig over for fugt, korrosion, ekstreme temperaturer, svampe;
  • let pleje
  • Om nødvendigt er det let at erstatte enkelte elementer;
  • i tilfælde af oversvømmelse ovenfra vil der ikke være nogen skade for belægningen;
  • den gennemsnitlige levetid er 30-35 år.

  Rack metal loft

  • rackloft vil koste lidt dyrere end almindelig plastik;
  • snavs kan akkumulere i sømme og led.

  Kassette loft

  Åbent profilloftlayout

  Blandt suspenderede strukturer, kassette eller modulært loft er i høj efterspørgsel. Det er en ophængt metalramme, i de celler, hvor der er lagt dekorative paneler. Til badeværelset anvendes paneler af aluminium, plexiglas, galvaniseret stål, akryl, mineral. De varierer i farve og tekstur, kan være monotont og mønstrede.

  Foto kassette loft

  • ingen grund til at jævne loftets overflade
  • rammen hylder kommunikationen perfekt, der er muligheder for indbygget belysning;
  • hvis et separat panel er beskadiget, er det let at udskifte;
  • adgang til kommunikation forbliver - det er nok bare at rejse et af modulerne;
  • panelerne giver loftet et moderne og meget attraktivt udseende.

  Kassette, en del af loftet

  • høje omkostninger;
  • suspension systemet tager mindst 15 cm plads, så det er ikke egnet til badeværelser med lave lofter.

  Loftfliser

  Loftsflise uden sømme

  Loft flise på loftet, foto

  Loftflise med et mønster

  Efterbehandling polystyren flise er også meget populært. Tile giver et hyggeligt og æstetisk attraktivt udseende, der passer til de fleste interiørtyper. For at lime fliserne, skal loftet være godt forberedt, nivelleret, gennemboret, skal du dække med en primer. Styrofoam er modstandsdygtig over for fugt og støbeform, det kan periodisk males.

  Klæbende loftfliser

  Loftflise og sokkel

  • lave omkostninger;
  • lille vægt af materiale;
  • forskellige teksturer;
  • flise er let at behandle under installationen;
  • let pleje.

  Foto polystyren loft fliser

  Ulemper: Det er nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen;

  • Skæring og sammenføjning af fliser kræver nøjagtighed og nøjagtighed;
  • materialet bryder let, så når man klæber det er umuligt at trykke hårdt på flisen;
  • snavs kan akkumulere i leddene;
  • når oversvømmet ovenfra, kan belægningen afskrække og skal ændres.

  gips gipsplader

  Gipsplankloft på badeværelset

  Gipspladekonstruktioner findes ganske ofte i badeværelser i et stort område. De er metalrammer, oftest flere niveauer, figurer, med indbygget belysning, beklædt med plader af fugtighedsbestandig gipsvæg. Fra oven er dækket anbragt og malet af vandtæt maling. Sådanne lofter på flere niveauer ser meget originale og stilfulde ud; Materialet er nemt at behandle, installation kræver ikke særlige færdigheder.

  Split-niveau gipsplankloft

  • rammen hylder helt alle fejl, ledninger, rør, der er ikke behov for grundig forberedelse af basen;
  • maling tolererer perfekt udsættelse for damp og temperaturændringer, kan vaskes og modstår udviklingen af ​​svampe;
  • loftet ser attraktivt og solidt ud.

  Smukt nedhængt loft med belysning

  • Ingen adgang til kommunikation
  • rammen tager et par centimeter plads;
  • loftets indretning er ret dyrt;
  • i tilfælde af reparation er udskiftning af en separat sektion problematisk;
  • periodisk skal loftet males for at opdatere udseendet.

  Kombinationen af ​​gipsvæg og strækloft

  Strekak

  Populariteten af ​​stretch PVC lofter vokser kun hvert år. De er kombineret med enhver stil med dekoration, afviger i et stort udvalg af farver og teksturer. Specielt spektakulære udseende lofter med fotoudskrivning og 3D-billede.

  Strekak i badeværelset

  Hvidt strækloft, emhætte monteret i midten

  • høj dekoration;
  • modstand mod fugt, temperaturændringer, kondensering ophobes ikke i loftet;
  • Når det oversvømmes, bevarer belægningen et stort volumen vand efter afløb, som igen tager sin tidligere form på.

  Strekak i badeværelset

  Strekak med fotoudskrivning

  Smukt strækloft i to niveauer

  • installationen kræver specielt udstyr og faglige færdigheder, derfor vil det ikke være muligt at lave et nedhængt loft alene;
  • en sådan finish er ret dyr i forhold til stativ og kassettelofter;
  • Filmen er let beskadiget med en skarp genstand;
  • Ingen adgang til kommunikation
  • I tilfælde af skade skal belægningen være fuldstændig udskiftet, det kan ikke repareres.

  Glasloft

  Belyset glasloft

  En sådan finish er en dyr fornøjelse, men usædvanligt spektakulær. Plader af hærdet glas kan være uigennemsigtige, spejl, farve, med billeder og farvede ruder, med indbygget belysning. Installation sker i henhold til typen af ​​kassettelofter, men rammen bruges forstærket, da glasets vægt er stor nok. Selvfølgelig skal basen også være særlig holdbar, ellers kan hele strukturen en dag falde sammen.

  Glas loft, vægmaleri

  • Loftet ser usædvanligt imponerende og originalt ud, udvider rummet visuelt;
  • glasset er ikke bange for fugt eller svamp, det kan vaskes med et hvilket som helst rengøringsmiddel;
  • Ved omhyggelig forsigtighed vil belægningen vare mere end et dusin år.
  • høje omkostninger ved materialer og installation;
  • installationen kræver nøjagtige beregninger af belastningen på basen og betydelige lønomkostninger, derfor bør den håndteres af en specialist;
  • ikke egnet til værelser med svage gulve;
  • På overfladen af ​​glasfladen er det let at forblive, så du skal passe på det mere omhyggeligt.

  Glasloft

  Hvilket loft at vælge

  Hvert af de beskrevne valgmuligheder er attraktivt på sin egen måde, men hvis du tager højde for det optimale forhold mellem omkostninger, dekoration og brugervenlighed, er plast- eller slattedækket det bedste valg. Takket være et bredt udvalg af paneler kan du finde en interessant og usædvanlig kombination af farve og tekstur, eller tværtimod vælge en diskret klassisk version. Hvis badeværelset er indrettet i højteknologisk eller loft-stil, ideel til panelet med spejlbelægning, samt krom og med metalliske farver. Dette er en fantastisk mulighed for at vise fantasi, at føle sig lidt designer.

  Rippled loft

  Montering af rackloft på badeværelset

  Montering af rackloftet er det afsluttende trin i færdiggørelsen af ​​badeværelset. Forudkast loftet skal rengøres fra støv, skrælning gips, maling, alle eksisterende revner bør broderes og forsegles med kitt. De steder, der er ramt af svampen, skal rengøres og behandles med antiseptiske midler. Afslutningsvis er overfladen dækket af en vandtæt primer med antifungale additiver for at eliminere udseendet af skimmelsvamp i fremtiden.

  Rådet. Før installationen skal du udføre ledninger til belysningsenheder og fastgøre ledningerne i loftet med dowel-negle og plastik.

  I processen skal du:

  • dekorative lameller lavet af plast eller aluminium;
  • aluminiumsprofiler;
  • stringers (bæredæk);
  • suspensioner;
  • skruer og dowels;
  • saks til metal;
  • niveau; bor med et sæt øvelser.

  Trin 1. Langs rummets omkreds på væggene tegner en flad vandret linie i en afstand på 15 cm fra den grove bund. Til mærkning er det meget bekvemt at bruge et laserniveau, men i mangel af en almindelig konstruktion vil man gøre det.

  Trin 2. På markeringslinjen skal du markere hvert 40-50 cm point for hullerne til fastgørelsesanordninger og sætte de samme mærker på profilen. Bor huller i styrene, derefter i væggene, ved hjælp af passende bor. Hulernes diameter skal være 6 mm.

  Mærkning på væggen og boring huller

  Trin 3. Ind i hullerne i væggene indsæt dykker, hammer dem flush med overfladen, applicer en profil og skru i selvlukkende skruer.

  Sæt dykker i huller

  Profilen skal placeres strengt langs linjen, afvigelserne i vandret retning vil føre til en forvrængning af strukturen. Til sammenføjning af hjørnerne skæres enderne af profilerne i en 45 graders vinkel.

  Angle docking indstilling

  Trin 4. Carrier dæk er installeret mellem to modstående vægge - strengere. Mellem strængernes ender og profilvæggen skal der være et hul på ca. 10 mm for at kompensere for termisk ekspansion. I dette tilfælde er elementerne strengt vinkelret på hinanden.

  Rådet. For at forbinde de to strengere er det nødvendigt at pålægge den ene på den anden for at justere de perforerede huller og fastgøre skruerne på begge sider.

  Trin 5. På loftet skal du mærke placeringen af ​​fastgørelsesanordningerne til strengere i en afstand på 20 cm fra væggene og ca. 0,7-1 m mellem dem. Bor huller, indsæt dowels og skru strengerne. Skruer er ikke skruet til enden, hvilket giver mulighed for at justere højden af ​​skinnerne i installationsprocessen.

  Monteringsordning af slattedlofter

  Trin 6. Fastgør den første skinne: Anbring den på startprofilen, indsæt i sporene på strengerne og tryk, indtil den klikker. Mellem spidsens ender og profilens væg skal der være huller på 5 mm.

  Reiki profil (plastik)

  Rækken er indsat i profilenden

  Skinnen snaps ind i stringer og den modsatte profil på væggen

  Montering af plastlameller

  Trin 7. På samme måde skal alle andre skinner fastgøres til lampens placering. For at lave et hul under det, markere midten af ​​udskæringen med en blyant og bor med en krone med den ønskede diameter. Dernæst indsæt lampens krop i hullet, hold det fast, fastgør panelet til strengerne, led tråden indeni og tilslut en lyspære.

  Dyser til boring

  Fremtidigt hul til lampen i skinnen

  Trin 8. På samme måde monterer de alle andre armaturer, tjekker deres arbejde, fuldfører installationen af ​​hele skinner. Hvis den sidste plank er bredere end nødvendigt, skæres den til bredden med metal saks. Materialet er ret tyndt, så det er ikke svært at skære.

  Tilsluttet armatur (eksempel på installation i loftet med spejleffekt)

  Rådet. For nemheds skyld på skinnen skal du trække en skærelinje og derefter dreje vinkelret på samme side i en afstand på 4-5 cm fra hinanden og bøj materialet lidt. Derefter er det meget nemmere og hurtigere at afskære overskuddet.

  Trin 9. Når du har sikret den sidste bjælke, skal du kontrollere lågenes vandrette position og stram skruerne i strengerne om nødvendigt. Huller mellem lamellerne gør det nemt at gøre.

  For det første er den sidste rake savet sammen installeret, efter den sidst men en sidste

  Trin 10. Nu er det fortsat at lukke hullerne med specielle indsatser, hvis de leveres af designet. De skæres til den krævede længde, indsættes mellem lamellerne, stramt presset til kliket.

  Et eksempel på en dekorativ loftsstrimmel snaps kun ind i slidserne.

  Den færdige belægning må ikke have huller og revner mellem elementerne, alle lameller skal være i samme plan. Hvis loftet går i bølger, betyder det, at du ikke har stramt fastgørelserne på strengerne. For at løse problemet skal du forsigtigt smøre indsatserne på problemområderne, dreje skruerne og returnere indsatsen på plads.