Nøjagtighed installation rack loft

Forskellige materialer til efterbehandling lofter er fantastisk i det moderne marked. De adskiller sig betydeligt fra hinanden ved hjælp af egenskaber, fordele og ulemper, pris. Du kan vælge den mest budgetmæssige løsning til efterbehandling: hvidvask, lim med skumplast eller omvendt bruge en stor mængde på moderne 3D-kompositioner. Denne artikel beskriver den oprindelige måde at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Udseendet af slattedlofter er udpeget ret for nylig, men de har allerede vundet mange russers kærlighed. Forklaringen på dette er deres høj styrke, enkle drift, holdbarhed, hvilket gør installationen af ​​lofter tilgængelig for alle.

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • fugtmodstand, der giver dig mulighed for at installere dem i badeværelset, badet, vasken, køkkenet, hvor ofte der er høj luftfugtighed;
 • På grund af brugen af ​​ikke-brændbare materialer som belægning er lofter beskyttet mod ild;
 • Sparer elektrisk energi: da overfladelaget af lamellofter afspejler lys, er det derfor muligt at anvende belysning med lavere effekt;
 • miljøvenlige materialer, derfor frigives ingen farlige stoffer i miljøet;
 • simpel pleje af lofter. Til rengøring er det tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud;
 • styrken af ​​de anvendte materialer, så de er egnede til udendørs applikationer;
 • nem installation;
 • æstetiske lofter
 • holdbarhed - levetiden er op til 50 år, og garantiperioden er kun 20 år;
 • det er muligt at udskifte beskadigede områder uden at fjerne demonteringsdelene;
 • falsk loft ser attraktivt og stilfuldt ud.

Det skal bemærkes, at stativstrukturen er en ophængt struktur. Dette gør det muligt at justere loftets overflade uden brug af specielle sammensætninger, for eksempel gips.

Også under et sådant loft kan du nemt skjule hjemledningerne, og dette er et vigtigt øjeblik.

Der er praktisk taget ingen ulemper i stativstrukturer. Disse omfatter kun det faktum, at reparationer ikke gøres på en meget praktisk måde. Hvis et panel mislykkes under drift, skal hele belægningen adskilles for at erstatte defekten. En anden ulempe: Når du installerer en slaty suspenderet struktur i ethvert rum, vil dens højde falde lidt. Dette er en uoverensstemmende minus, hvis du ikke placerer ingen tekniske enheder under strukturen.

Enhedsdesign

Udformningen af ​​et ophængt aluminiums loft giver dig mulighed for sikkert at fastgøre enheden og rette den på loftfliserne.

Loftet består af følgende hovedkomponenter:

 • Metallegeringsskinne er en frontoverflade. Skinnens fjedrende design bidrager til dannelsen af ​​forbindelser, der er holdbare og pålidelige;
 • Kam (traverse, stringer) ligner en bøjet kanal profil med tænder. Små elementer i remmen passerer gennem rillen, og kammen er fastgjort til fjederfjedrene gennem profilen. Den er lavet af aluminium og stål, 1,5 mm tykt;
 • Interstitiel indsats bruges til at forsegle lamellerne. Det er valgt i overensstemmelse med skinnen eller med en kontrasterende ydeevne, takket være muligheden for at anvende designarbejde under designet har vist sig;
 • Hjørne træprofil bruges til at designe loftet omkring omkredsen. I længden er det ikke altid muligt at afskære skinnen nøjagtigt, og nogle gange er det stadig muligt at trimme dele i bredden. For at skjule uregelmæssigheder og unøjagtigheder anvendes indretning ofte, det er fastgjort på væggen.

Korrekt installation omfatter udformning af rummet og bestemmelse af belysningen. Suspension installation afhænger direkte af belysningsenhedens højde. Oftest er den suspenderede overflade et par centimeter lavere end de anvendte belysningsarmaturer.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer til installation af loftpaneler. Her spilles den vigtige rolle ved den korrekte beregning af længden af ​​hver skinne, hvormed belægningen vil blive monteret. Normalt tilbyder producenterne produkter på 3 og 4 meter. For at dække lofterne i et lille rum er en 3 m lang skinne perfekt. I dette tilfælde vil reparationsarbejdet blive udført med et minimum af affald.

For et værelse med en stor omkreds anvendes lameller med en længde på 4 m. Ved at lave en rumplan på forhånd kan du bestemme det ønskede antal og længden af ​​dele.

Beregningen af ​​det hængende loft indbefatter måling af rummets omkreds, hvilket svarer til hele længden af ​​profilen.

Trin for trin installationsvejledning

Efter alle beregninger og erhvervelse af de nødvendige materialer til montering af loftet skal væbnes:

 • konstruktion kniv;
 • en hammer;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • niveau;
 • sakse, hacksaw;
 • en blyant
 • målebånd, kvadratisk.

Derudover de nødvendige dowels, tøj, beskyttelsesbriller og handsker.

Til montering af stativet med egne hænder skal du lave et loftslayout. For at gøre dette skal du blot tegne omkredsen til profiloverfladen. Hvis loftet er vandret, er det nødvendigt at markere linjen vandret. Her vil blive installeret kam.

Til installation af komplekse multi-level strukturer udføres beregninger mere kompliceret. I dette tilfælde anvendes et laserniveau i stedet for et målebånd. Sandsynligheden for at lave en fejl her er udelukket.

Monteringsteknik:

 • skære metaldelene i de nødvendige nedskæringer;
 • Bor huller i profilbelægningen, hvis der ikke er nogen klare huller på profilen til fastgørelse af produktet.

Der skal også fastgøres huller i væggen. Til dette nyttige bor, slag. Fastgør derefter skruerne i 45 grader vinkler til de ydre hjørner og stød - på indersiden.

Guider er installeret på væggen, hvilket angiver placeringen af ​​den fremtidige ophængte struktur. Den skal være lavere med 20 cm fra den gamle. Linjer skal være vandrette; laserniveauer anvendes til dette. Profiler vil blive monteret langs disse linjer.

Monter suspensionen med dykker i de forborede huller. I dette tilfælde skal du sørge for at kontrollere den korrekte placering af styredelene ved hjælp af niveauet. Derefter kan du begynde at montere paneler. Til dette skal du konsekvent skære en vis størrelse skinne.

Et målebånd bør nævnes områder af lejedæk.

Det første mærke skal være i en afstand af 30 cm fra væggen selv, og resten skal være parallelt med hinanden hver 90 cm.

Dækmontering:

 • Intervallet mellem dem bør ikke være mere end 1 meter, og de er sat 90 grader vinkel på skinnen;
 • Brug af en skruetrækker dæk skal skrues til suspensionen. For den perfekte ensartethed af designet bør forsøge ikke at tillade den mindste fejl;
 • Hjørneprofilen og dækket skal være i en afstand på 10 mm. I så fald kan dæket være kortere end den angivne værdi, og du kan blot tilføje det og fastgøre suspensionen i det efterfølgende dæk.

I begyndelsen af ​​arbejdet fjernes en beskyttende film fra hver skinne og afskæres afhængigt af loftets størrelse. Længden skal være 10 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bøje og montere panelet på hjørneprofilen, derefter rette det og stik det på dækkens holdere. Den anden skinne er installeret ved siden af ​​den forrige, og den tredje ligger modsat. Forklaringen på dette er, at den første række af længden er meget mindre end resten, og du bliver nødt til at reparere lamellerne. Dette problem opstår ganske ofte. Det er muligt at justere dækets højde ved at ændre dybden af ​​skruer. Hvis bredden i enden af ​​skinnen ikke passer, så kan den simpelthen skæres med en kniv. Derefter skal du skære skinnen fastgør træstangen, et stykke hjørneprofil.

Efter montering af et par paneler skal du installere yderligere profildele (mellemliggende). I fremtiden vil det ikke være svært at indsamle detaljerne. Det største problem opstår, når du fastgør det mest ekstreme panel. Det skal installeres meget tæt. For at gøre dette holder vi os ved et lille trick: det er nødvendigt at fastsætte et par træstænger mellem endeskinnen og væggen. Dette sikrer tilstrækkelig tæthed. Stakes kan være gemt under soklen.

Montering af et hæftet loft med egne hænder forårsager ikke stor indsats, hvis dette ikke er arbejdet med en kompleks konfiguration. Så skal du overlade installationen af ​​konstruktionen til erfarne og dygtige specialister.

belysning

At montere belysningsenheder er det mest omhyggelige arbejde. Før du begynder alt arbejde, bør du overveje placeringen af ​​alle lamper, lamper og andre enheder afhængigt af det ønskede belysningsniveau i rummet.

Som et vedhæng belysningsudstyr vil være en glimrende mulighed:

 • LED lamper. De vil belyse indretningens individuelle detaljer samt skabe en atmosfære af komfort og modernitet;
 • Lysstofrør vil skabe belysning i klassisk stil;
 • Små lamper vil skabe en varm og hjemlig atmosfære på værelset.

Montage og omkostninger ved hængende skinne loft aluminium

Suspended loftbelægninger er meget populære, fordi de har mange fordele. De skjuler grundfejl og ingeniørkommunikation, kræver ikke grundforberedelse, monteres hurtigt og giver mulighed for en jævn og jævn overflade. Der er flere sorter af sådanne belægninger. Hvert hængende loft har sine egne egenskaber, fordele og ulemper, og er også monteret i henhold til en bestemt teknologi. Vi vil tale om slattedak.

Fordele og ulemper med slattedlofter

Aluminiumophænget loft har følgende fordele:

 1. Metallskinnen er præget af mekanisk styrke, holdbarhed, korrosions- og temperaturændring, derfor kan sådanne strukturer installeres både inde i lokalerne med våde processer og udendørs.
 2. Rackloft har alle fordelene ved ophængningssystemer, som vi diskuterede i starten af ​​artiklen.
 3. Montering af hele strukturen er let med egne hænder, hvis du følger installationsteknologien. Det samme gælder for demontering. Stativsystemet kan gentagne gange monteres og demonteres, transporteres til et andet sted.
 4. Belægningen kan betjenes med enhver belysningsindretning.
 5. På grund af det store udvalg af designmuligheder, farver og teksturer i skinnerne, vælger hver forbruger produktet til sin smag under hensyntagen til indretningens stil.
 6. På grund af aluminiums særlige egenskaber kan loftet vaskes med vaskemidler.
 7. Rackloftets levetid er 20 år eller mere.
 8. Suspended rackloft kan være enkelt eller multi-level med glatte overgange mellem tier og buede overflader.
 9. Måske systemet med åben og lukket type. I det første tilfælde forbliver der huller mellem panelerne, hvilket giver ventilation af loftrummet.
 10. Ved montering af stativtæppet kan du spare på belysning på grund af god overfladerefleksivitet. I denne henseende kan du bruge lavt strømforsyningsudstyr.

Hvis installationen af ​​skinnesystemet foregår i et lavt rum, er det værd at huske, at den nye loftsoverflade vil falde med mindst 50 mm. Men for at gøre loftet visuelt højere, er det nok at bruge spejlglansbelægninger.

Den største ulempe ved sådanne loftsystemer er umuligheden af ​​lokal reparation og udskiftning af et element, samt vanskelig adgang til rummet bag loftet, hvor der lægges kommunikation. For at komme til loftet på loftet eller udskifte et panel, skal du fjerne en del af finishen til dette sted.

Pris rack montering

Den præcise pris på slattedækket afhænger af panelernes dimensioner, deres farver, dekorationsmuligheder og overfladestruktur. Kvadratmeteren af ​​de billigste skinner vil koste $ 6,7. De dyreste produkter med guld, krom, spejl eller sølvoverflade. De kostede $ 16,7 pr. Kvadrat.

Priserne er kun beregnet til reiki. For at købe de nødvendige komponenter skal du tilføje 20 procent til dækningens omkostninger. Hvis installationen af ​​stativoverfladen vil blive udført af fagfolk, så skal arbejdet betale ca. $ 8 pr. Kvadrat.

Tekniske egenskaber ved skinnesophængssystemerne

Loftsplader er lavet af folie af aluminium. Tykkelsen af ​​materialet er 0,4 mm. Listerne har afrundede langsgående kanter, som de kan snappe ind i låsen af ​​holderen. Længden på en slat er 300-400 cm, men under ordren kan du lave 6 meter elementer. Bredden på en del er 250-300 mm.

Det er vigtigt! I rummet, hvor ventilation af loftrummet er vigtigt, anvendes perforerede strimler.

Alle racksystemer er opdelt i to typer:

 1. De åbne er kun lavet af skinner, der er monteret på en bestemt lige afstand fra hinanden.
 2. Lukkede systemer leveres med indlægssnit og uden disse dele. I sidstnævnte tilfælde placeres panelerne tæt på hinanden, så overfladen af ​​loftet er solid og glat. Dæksler med indsatser er også faste, men dekorative elementer udsmykner og diversificerer overfladen. Brug normalt indsatser i en kontrasterende farve eller tekstur, der adskiller sig fra lamellerne.

Enheden rack design med lamper

Hele konstruktionen af ​​stativtæppet består af aluminiumbelægningen selv og understøtningselementerne. Desuden skal varmeisoleringsmaterialet fastgøres (hvis du planlægger at isolere eller lydisolere rummet), inden du fastsætter rammebelægningen på bundloftets overflade.

Yderligere på suspensionerne er loftsdæk eller snor fastgjort til hovedoverfladen. Aluminium lameller er hængt på specielle dæklåse. Desuden skæres hullerne til belysningsindretningerne under skinnerne, og installationen og tilslutningen af ​​lamperne sker efter samlingen af ​​hele belægningen.

Monteringsteknologi

Ofte anvendte slattedlofter med interstitiale indsatser. De ser originale ud og giver meget plads til udførelsen af ​​forskellige muligheder for design af loftoverfladen. Derfor overvejer installationens rækkefølge eksemplet på montering af stativkonstruktionen af ​​den lukkede type med indsatser.

Beregning af de nødvendige materialer

Antallet af krævede materialer og komponenter beregnes som følger:

 • Den samlede længde af vægprofilerne findes omkring rummets omkreds (værdien er afrundet op til hele elementet);
 • For at beregne antallet af strengere skal du tegne et loftsskema på skalaen og tegne linjer på tværs af rummets bredde med en tonehøjde på 1200 mm og derefter beregne den totale længde af disse linjer og dividere med længden af ​​et element;

Advarsel! Glem ikke, at strengerne er monteret vinkelret på loftskinnerne.

 • Justerbare suspensioner installeres langs loftsdækets monteringslinje (da installationstrinnet for suspensionerne er 1,2 m, deler vi den samlede længde af strengerne med dette nummer og finder antallet af suspensioner);
 • Det er bekvemt at beregne antallet af loftsplader og inter-rimindsatser ved at udvide dem på rumlayoutet (under hensyntagen til bredden af ​​hvert element).

Værktøjer, du skal arbejde

Aluminiumsladdet loftsloft monteres ved hjælp af følgende værktøjer:

 • skruetrækker;
 • linje;
 • Punch;
 • en blyant
 • dykker og skruer;
 • bore;
 • laser og bygning niveau;
 • maling ledning;
 • stigen;
 • målebånd;
 • saks til skæring af metal;
 • dyse til boring af store huller til belysning;
 • tråd;
 • lyskilder;
 • tang.

Værelseslayout

For at udføre markeringen finder vi højden af ​​sænkning af loftoverfladen under hensyntagen til fladheden af ​​bunden, indlejrede apparater og ingeniørkommunikation. Vi udsætter denne værdi ned fra den laveste vinkel i rummet.

Mærket overføres til de resterende vinkler ved hjælp af en laser måleindretning. Derefter forbindes alle punkter i hjørnerne af langsgående linjer på væggene. Til arbejde bruger vi en maleri ledning. Vi anvender markeringer for strengere i loftet med en tonehøjde på 1,2 m. Vi markerer fastgørelsespunkterne for suspensionerne i disse retninger.

Komponenter til stativbelægning

Aluminium rackloft kan ikke monteres uden brug af nødvendige komponenter:

 1. Loftsdæk med låsespor til fastgørelse af skinnerne kaldes også stringers, holdere eller kam.
 2. Galvaniserede bøjler med højdejusterbare traverser. De er fastgjort til basisoverfladen. Under strengere fastgjort til suspensioner. Ved at justere højden på traversen kan holderen installeres i samme plan.
 3. Aluminium lameller er det vigtigste modstående materiale. De kommer med forskellige typer af belægninger eller perforeringer.
 4. Mellemliggende indsatser lukker mellemrummene mellem lamellerne installeret i en vis afstand fra hinanden. Faktisk er det et dekorativt element, uden hvilket du kan gøre.
 5. Omkreds hjørnet er monteret på væggene i rummet og lukker krydset af slutningen af ​​strimlerne med væggene.

Rammontering

Montering af understøtningsrammen udføres i denne rækkefølge:

 • Et omkreds hjørne er fastgjort til væggene ved påført mærkning. Fastgørelsesanordninger monteres i trin på 0,5 m. Imidlertid monteres ekstreme fastgørelsesanordninger fra væggene i en afstand på højst 50 mm. For at løse profilen ved hjælp af dykker og skruer.
 • Vi fastsætter justerbare suspensioner på loftoverfladen. Disse elementer er fastgjort til et par dowel-negle. Derudover installeres ekstreme suspensioner fra væggene ikke længere end 30 cm, og stigningen af ​​mellemelementerne er 1,2 m.
 • Strengeforkortelserne forkortes eller forøges ved bredden af ​​rummet og fastgøres på spidsens krog. Endene af loftdækket bør ikke nå væggene. De er lavet 0,5-1 cm kortere for at kompensere for udvidelsen af ​​materialet.
 • Vi justerer højden af ​​traversen, så strengerne er placeret i samme vandret plan.

Montering af aluminiumskinner

Reiki forkortes langs længden af ​​rummet. Længden af ​​et panel skal være 0,5 cm mindre end afstanden mellem de modsatte vægge. Fjern beskyttelsesfilmen fra produktet. Enderne af planten i sporet af vægprofilen. For at gøre det nemmere at gøre uden at bøje produktet, skal du udvide det diagonalt. Længde siderne af skinnen snap sig ind i låse af loft holderen.

Det sidste panel er skåret i længde og bredde. For at afskære en lang metalstrimmel skal du trække en linje og lave tværsnitsskæringer fra kanten, der vil blive skåret. Derefter skærer sagen delen ved at markere. Vi forbereder det forberedte produkt i væghjørnet med afskåret side og klap hele kanten ind i holderens lås.

Det er vigtigt! Montering af internagleindsatser udføres efter installation af alle loftsstrimler. De dekorative indlæg er bøjede ind i væghjørnerne, tæt pressede og snappet mellem lamellerne.

Valg af højde på loftet af metal lameller

Den mindste afstand, som rackbundet falder til, består af loftholderens højde og tykkelsen af ​​finishen. Med en glat base vil overfladen falde mindst 50 mm. I dette tilfælde er loftholderet fastgjort direkte til bundloftet uden strammer.

Men hvis du planlægger at lægge ingeniørkommunikation, er fundamentet ikke engang, eller du skal installere forsænket belysning, så installeres strengere på bøjler. I dette tilfælde vil sænkning af loftoverfladen være betydelig. Den nøjagtige værdi afhænger af lys- og kommunikationsenhedernes dimensioner.

For at gøre installationen af ​​rackloftet gør det selv hurtigt, vil videoinstruktionen i slutningen af ​​artiklen hjælpe dig med at forstå processen i arbejdet klart:

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Aluminium rackloft

Rackloft er en af ​​de mest populære typer af lofter. Konstruktivt består den af ​​metalpaneler (battens), som er fastgjort på et ophængningssystem, der er fastgjort til lofterne ved hjælp af eger. Aluminiumsloftet er fordelagtigt adskilt fra analoger fra andre materialer ved letvægt, den øgede korrosionsbestandighed. Det er brandsikkert, egnet til installation i våde områder. Det er også vigtigt, at prisen for aluminiumsloftloft er lav på grund af tilgængeligheden af ​​materialer til fremstilling.

Hvad er aluminiumhæmmede lofter

Der er aluminium lofter lukket og åben type. I de første lameller er de tæt knyttet til hinanden, og for det andet er der mellemrum mellem panelerne, der er fyldt med specielle indsatser. Det åbne drejebelagt aluminiums loft giver mulighed for at kombinere elementer i forskellige farver.

Skyggepaletten af ​​sådanne produkter er ret bred og kan omfatte næsten alle farverne på RAL bordet. Farven er fastgjort til produktet ved pulverbelægning, som påføres metallet. De mest populære lakeret hvide lofter, fordi de er en universel klassisk løsning. Også i efterspørgslen blandt brugere er gyldne, metalliske, sorte modeller.

Produktets overflade kan være uigennemsigtig, krom (spejl), blank. Aluminiumsloftlofter er tilgængelige i følgende designs:

 • Italiensk. Det har afrundede kanter og glatte former, hvilket gør den velegnet til næsten alle typer værelser.
 • Tysk. Panelerne har vedvarende rektangulære former, der giver dig mulighed for at arrangere loftet i et forretningsstil. Det er tilrådeligt at købe aluminiumstativ af denne type til kontorer, lobbyen i administrative bygninger og andre lignende lokaler. På siderne af skinnerne er der små riller, som øger styrken af ​​strukturen.
 • Omega. Reiki passer tæt på hinanden uden huller og danner en glat overflade uden sømme. Designmængden af ​​loftmalerier er tilvejebragt af en kombination af paneler af forskellige bredder og / eller nuancer.

Suspended loft med aluminium lameller

Tekniske lokaler er vanskelige at sætte i orden: Også modstridende krav skal kombineres i efterbehandling materialer. De skal være praktiske og smukke, men de bør ikke være bange for vand, høj luftfugtighed. Og det er også meget ønskeligt, at de simpelthen er monteret og billigt. Du må indrømme, at det ikke er nemt at finde et materiale, der passer til disse krav. En af mulighederne - aluminium rack loft. Hvis du har brug for at opdatere loftet i badeværelset, toilet, korridor, på balkonen eller i køkkenet, skal du kigge på dette system.

Rack loft enhed og dens typer

Som ethvert suspenderet system monteres aluminiumspladens loft under niveauet af overlapning, fordi indledningsloftets indledende tilstand ikke betyder noget. Den består af et suspensionssystem, hvortil profilbærerne er knyttet. Disse profiler har specielle forsænkninger til fastgørelse af aluminiumspåner, der danner loftets forside.

Rack false ceiling - en af ​​mulighederne for billig reparation

Udseendet af aluminiumstaket afhænger af typen af ​​lameller. De er lavet af tyndvægget aluminium, derefter malet, dækket med et beskyttende lag af lak. Farve - hvilken som helst af RAL-paletten. Den mest almindelige er hvid og dens nuancer er beige. De er normalt på lager, andre farver er på bestilling. Når du vælger en farve, kan du også vælge den type overflade - matte, halvglans, blank.

Aluminium rackloft: enhed

Reiki kan have forskellige bredder og former. Bredde - fra 90 mm til 200 mm. Plankens forflade kan være flad (tysk og russisk), afrundet (italiensk). Der er også trekantede sektioner, men de bruges sjældent i lejligheder. Vi bør også nævne de perforerede strimler. De er gode til ventilation, men udsigten er for officiel til en lejlighed eller et hus.

Former til aluminiumophæng

Som montering er aluminiumophænget:

 • Outdoor. I dette tilfælde er lamellerne monteret, så der mellem dem er der en vis afstand. Gabet kan lukkes med en speciel slidset profil (oftest er den af ​​en anden farve).
 • Lukket. Båndene er fastgjort tæt på hinanden.

Det ligner et slattedempende loft

Den mest almindelige open source. Gabet er dækket af strimler af forskellig farve, men du kan hente det samme. Der er en anden mulighed - med bestyrelsen. Når du bruger dem, lukkes hullerne straks. I private huse og lejligheder er omfanget af sådanne lofter et badeværelse, toilet og køkken.

Systemkomponenter

Aluminium lath loft består af:

 • Vægprofil. Kan være L-formet eller U-formet. Match i tone med slats eller slotted profil.
 • Stringer (bæreprofil). Det er en profil lavet af rustfrit stål eller galvaniseret stål med specielle riller til fastgørelse af lamellerne. Passer til bredden af ​​lamellerne.

Elementer af det hængende loft

 • Bøjler. Suspensioner kan anvendes til loftslofter. Den mest populære med to studs, da de er billige, nemme at installere og giver dig mulighed for hurtigt at justere højden. I stedet for suspensioner kan du bruge en lang skrue (hvis loftet er hæmmet med en plank eller gulvet er træ) eller dowel-negle (installeret i beton). Denne indstilling giver dig mulighed for at "vælge" en minimumshøjde fra rummet, tilslut selv lukke.

  Suspensioner kan være nogen

 • Aluminiumsplader af udvalgte bredde og form. Metaldykkelse fra 0,3 mm til 0,6 mm. For at installere et fladt loft i køkkenet eller i badeværelset, vil selv de tyndere gøre - på grund af stivere vil det ikke komme i små rum.
 • Slotted profil (indsats) - Luk afstanden mellem lamellerne. Installeret efter at lamellerne er fastgjort, fastholdes af den formede kant
 • Det er muligt at montere et aluminium rackloft i badeværelset eller køkkenet om et par timer. Alt er enkelt, de mest komplekse operationer - installation af fastgørelseselementer, skæreplader og profiler i segmenter af den ønskede længde.

  Ud over disse komponenter bliver nødt til at tage sig af belysning. Oftest brugte spotlights. Under dem i lamellerne skår hullerne. Du kan også bruge lysekroner, men du skal tænke på monteringen selv.

  Former for udgivelse og pris

  Der er to former for produktion af aluminiumpladelofter: alle komponenter enkeltvis eller i et sæt. Sættet er designet til specifikke størrelser, sættet indeholder alt hvad du behøver. Der kan ikke være suspensioner, da loftets højde kan være anderledes. Hvis du vil lave et metal falskt loft i et typisk badeværelse eller køkken, er det helt muligt at finde det sæt, du har brug for. Ulempen ved denne løsning er et lille udvalg af farver.

  Hvis du køber komponenter til rackloftet selv, er valget meget bredere. Længdenes standardlængde er 6 m, men fire og fem meter kommer på tværs. Prisen afhænger af båndets bredde, profilens art, tykkelsen af ​​metallængden og farven. Den billigste er hvide flade. De koster fra 45 rubler per lineær meter (med en bredde på 100 mm). Pris malet "under træet" - fra 100 rubler / m med en bredde på 100 mm. Den dyreste - krom. For dem vil det være nødvendigt at give 260 rubler / m og mere (med samme bredde).

  De resterende komponenter kostede en hel del:

  • guider - 150-180 rubler til 4 m;
  • indsæt - fra 56 til 360 rubler til 4 m;

  Generelt, hvis du har brug for en måde til hurtigt og billigt at fastsætte loftet i badeværelset eller køkkenet - har du brug for et aluminiumpladeloft.

  Installationsværktøjer

  For at installere et metal rackloft, skal du bruge enkle værktøjer:

  • Bor med et sæt øvelser og en smule til at skære huller til installation af spotlights.
  • Saks til metal- eller vinkelslibere med en lille diamantskive - skåret lameller og profil.
  • Skruetrækker eller skruetrækker.
  • Vandstand eller niveau - til at markere niveauet for det hængende loft.
  • Markør eller blyant. På flisen er det bedre at tegne med en mørk filtpen. Det er bedre set og lettere at slette. På malede vægge er det bedre at bruge en simpel blyant eller hvidt kridt.
  • Roulette.

  Rack loftmetal - et godt valg til badeværelse eller køkken

  Nogle få præciseringer af værktøjet. Boremaskiner skal installere dowels henholdsvis, vælg størrelse. Hvis væggene er flisebelagt, har vi brug for øvelser på flisen. Når hullerne er lavet i keramik, skal borren ændres - til den, der er beregnet til arbejde på beton.

  Kronen er ikke et must-have værktøj, men det er lettere at arbejde med. Hvis kronen ikke er den rigtige størrelse, kan du klippe hullet med saks til metal: Først lav et lille hul i midten, og skær derefter den ønskede størrelse i en spiral.

  Installationsproces

  Først skal du bestemme niveauet for loftet. Hvis der ikke er andre begrænsninger, tager de hensyn til højden af ​​de indbyggede armaturer, der skal installeres: armaturhøjde + 3-5 cm. Derefter begynder den egentlige installation.

  Montering af vægprofil

  Vi begynder at montere aluminium rackloft med markeringer på væggene - vi er nødt til at tegne en linje langs, hvor vi justerer lamellerne. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en laserplanbygger (niveau), hvis den ikke er der, skal du overføre mærket med vandstand.

  På den planlagte linje er det nødvendigt at fastgøre vægprofilen. Der er to typer - L-formet og U-formet. Det er lettere at arbejde med den første, og når du installerer den anden, bliver det muligt at fastgøre stringer tæt med foringerne. Så valget er dit.

  Nogle øjeblikke med montering af profiler og guider

  Vægprofil skæres i stykker af ønsket længde - bredden og længden af ​​toilet, bad eller køkken. Klippestykket påføres på den drevne linje, på den bemærker vi placeringen af ​​fastgørelsesanordningen. Vi sætter en dowel på kanterne, så - efter 40-50 cm. Hvis der er flise på væggene, skal fastgøreren være i midten, så vi fokuserer mere på dette end på afstanden.

  I planken markerer vi hullerne ved mærker, igen sætter vi profilen på plads. Denne gang gennem hullerne blev der markeret på væggen. Bor, monter plastikskiver. De skal være flush med væggen. For ikke at beskadige fliserne ved blokering, er det muligt at hamre i dybden gennem træbjælken. Efter installation af dowels skal du fastgøre vægprofilen. Corners er omhyggeligt trimmet. Du kan gøre det ved 45 °, eller du kan gøre det omhyggeligt under de lige linjer.

  Samlingstrengere

  Strenge (guider) er monteret, så deres kanter går ind i den installerede vægprofil. I længden er de 1 cm kortere end afstanden mellem væggene - så de ikke gnider eller knuser. Vægprofilen bærer ingen belastning. Al vægt vil blive overtaget af suspensioner og stringers.

  Steget mellem guiderne er ikke mere end 1,2 m, installationen af ​​suspensioner er 30 cm fra væggen, mellem suspensions er 120 cm. I profilen fylder vi stringer, tager det valgte system af suspensioner, installerer dem gennem den valgte afstand.

  Varianter af montering af skinnen til loftet

  Nogle metoder til montering af springer til loftet er vist i figuren ovenfor. Suspensionen er muligvis ikke den eneste - en du vælger. Den første mulighed er egnet, hvis du skal sænke loftet til en betydelig højde. I dette tilfælde justeres højden med en fjeder. I andet og tredje tilfælde justeres højden ved at skrue eller skrue skruen eller dyklen af. Det er klart, at justeringsgrænsen vil være meget mindre, men afhænger af længden af ​​skruen (du kan vælge en lang).

  Hvis guiden er monteret i en U-formet vægprofil, skal en lille del af den øverste hylde skæres ud på den og bøje den opad. Ellers vil stringer simpelthen ikke. Når du bruger den L-formede profil, er der ikke noget sådant problem.

  Montering af stringer i den U-formede profil

  Installerede guider skal være omtrent på samme niveau. Hvis der anvendes en fjeder til justering, er det nødvendigt at udsætte flyet på dette stadium, hvis der er skruer eller dykker - det er muligt efter montering af skinnerne. Flyet styres af boblekonstruktionens niveau eller niveau.

  Rackinstallation

  Endvidere begynder vi faktisk at samle aluminiumspladetak. Vi frigiver strimlerne fra beskyttelsesfilmen (den kan være hvid eller gennemsigtig, og så kan den overses), skæres i stykker af ønsket længde. Længden er 0,5-0,8 cm mindre end afstanden mellem væggene. At skære mange lameller på én gang er ikke det værd - værelser med perfekt geometri findes sjældent. 2-3-4 stykker kan skæres ad gangen.

  Du kan skære med saks til metal- eller diamantskive på kværnen. Hvis du arbejder med saks, skal du skære stangen langs mærket fra kanterne, holde noget skarp langs snitlinjen, bøje langs denne linje. Rækken bryder normalt. Men samtidig er kanten ikke så glat. Det vil være, selvom det skæres med saks eller kværn.

  Vi samler aluminium rack loft; rack installation

  Den første skinne er normalt placeret ved døren modsat indgangen. I den ene ende bringes den ind i vægprofilen, lidt udfoldet, og den anden er tændt på den anden. Flyt til installationsstedet. Samtidig skal den være let trukket ned, så at rillerne på strengerne ikke klæber. Ved at sætte sædet på plads, presses baren op, indtil den klikker - fligene på linjen går ind i skårene på skinnen. Vi kontrollerer alle forbindelser. På samme måde sætter vi de andre lameller, kun den sidste linje skal normalt skæres. Du kan tegne en linje langs, lave snit vinkelret på den og skære den i stykker. Det er nemmere.

  Når alle lameller er installeret, kan du kontrollere loftets plan (hvis du ikke gjorde det, når du monterer skinnerne og bruger lange skruer). Dette gøres med en skruetrækker, skubbet ind i mellemrummet mellem lamellerne - stram skruerne. Den sidste fase af installation af aluminium rackloft - installation af indsatser (slids profil). Den skæres i stykker af samme længde som lamellerne, og kanterne omdannes til en nærvægsprofil. Så fører en kant til rillen. Samtidig klæber dens fremspring indsats til kanten af ​​stangen. Den anden kant trykkes simpelthen, indtil den klikker. Vi kontrollerer forbindelsen langs hele længden, hvor det er nødvendigt - vi reparerer det.

  Rackloft fra aluminiumformen - enheden og installationen

  I betragtning af emnet af nedhængte lofter er det nødvendigt at berøre begrebet ophængte lofter som helhed. Navnet taler for sig selv: De er suspenderet fra basen indskudt fra den.

  På grund af deres dekorative funktion kaldes også slatted lofter loftslofter. Deres popularitet er baseret på en række fordele, som nogle gange er afgørende:

  • hurtig og nem montering
  • ingen grund til at forberede grunde
  • lethed at løse problemet med belysning;
  • Mulighed for skjult installation af kommunikation
  • ubegrænset valg af designløsninger;
  • tilgængelighed på grund af det bredeste udvalg af muligheder.

  Ulemperne kan henføres til forekomsten af ​​mellemrum mellem det falske loft og bundbunden, hvilket reducerer lofternes højde i rummet.

  Fordele ved hængende lofter

  Rack - loft monteret fra skinner, lange smalle paneler. Det er en fejl at antage, at et sådant loft kun er monteret af metalplader. Faktisk er følgende typer populære:

  • lining;
  • vægpaneler (PVC, MDF);
  • metalstrimler - aluminium, som regel.

  Hver af mulighederne er værd at overveje. Men aluminiumsloftlofter er mest interessante. Lad os stoppe med dem.

  Fordele ved aluminiumpladelofter:

  • nem installation;
  • fugt modstand;
  • brandsikkerhed;
  • modstand mod kemiske og bakterielle påvirkninger;
  • vedligeholdelse;
  • styrke;
  • tilgængelighed;
  • eksklusivt design.

  Billede af aluminiumsophæng hængende loft.

  Montering af aluminiumsophæng

  Designet af slattedlofter indebærer brug af flere elementer:

  1. Aluminiumspaneler (lameller) med en bredde på 40 til 400 mm og en længde på 3 til 6 meter.
  2. Indlæg (smalle lameller, 16 mm brede).
  3. Bearing profil (dæk, stringer, kam, 4 m lang).
  4. Suspensioner (justerbar fjeder eller universal).
  5. End fringing (væg hjørne eller U-formet profil).

  Typer og typer

  Panelerne har forskellige bredder, er forskellige i farve, tekstur, designfunktioner: der er åben type og lukket. Dette refererer til forskelle i deres form.

  Åbne paneler, med standardmontage, danner mellem hinanden mellemrum 16 mm brede, i hvilke en smal indsats skal indsættes. Hvis indsatsen ikke er monteret, forbliver gennemslidserne, og panelerne bliver ikke fastgjort stift.

  Lukkede skinner antager installation med eller uden indsats. Og deres form forårsager alternativ montering, da hver næste kant overlapper med den forrige.

  Fordel en anden type lamellofter - gabsløs, monteret uden indsatser. Faktisk kan du samle alle paneler uden huller. Fordi det ikke afhænger af deres form, men på karrieredækets egenskaber.

  Mere om elementerne i konstruktion,

  Dækbærer

  Lejerprofilen er en stiv stålstruktur. Den har en V eller H-form, i den øverste del der er åbninger til hængernes kroge. På bunden - placeret spids klemmer. Panelerne snap på dem. Den type loft der samles afhænger af placeringen af ​​piggerne og afstanden mellem dem.

  Ved køb af et rackloft er det vigtigt at være opmærksom på strengernes specifikationer. De skal svare til de valgte paneler og typen af ​​samling (med et hul eller en mellemrum). Normalt involverer afstanden mellem piggerne installation af paneler af en vis bredde med et hul under dekorative indsats.

  suspensioner

  Kammen er fastgjort med suspensioner eller direkte til bundloftet. Valget skyldes højden af ​​lofterne i rummet. Hvis denne parameter giver dig mulighed for at "stjæle" 10-20 cm, anvendes en justerbar suspension.

  Euro bøjler er ofte inkluderet i levering af slattedlofter.

  Dette fastgørelseselement består af to stålspidser arrangeret parallelt. Ovenfor er der en bøjning i form af en ring under skruen, fra bunden - en krog indsat i bærehjulsdækket. Egerne er forbundet med en C-formet plade (fjeder), hvis spænding løser justeringen. En sådan suspension er praktisk ved montering og justering, men det kræver en stor plads mellem bunden og det hængende loft.

  Universal loftophæng - perforeret rustfrit stålbånd.

  Universalophæng giver dig mulighed for at montere et falskt loft i en afstand på 5 - 10 cm fra loftet. Dens ulempe er behovet for at fastgøre profilen til suspensionen, hvilket komplicerer justeringen. Men hvis det ikke er første gang, at mesteren holder en skruetrækker i hænderne, er det ikke noget problem.

  kantning

  Det vigtigste designelement er kantkanten. Den bærer ikke belastningen og udfører en dekorativ funktion. Hele den visuelle effekt består af dette element. Når alt kommer til alt, ser øjnene først kant, kryds og hjørner.

  Valget mellem væghjørnet og P-profilen er ret simpelt - en erfaren mester vil anbefale profilen. Det er svært alene og tilføjer stivhed til hele loftkonstruktionen. Imidlertid omfatter levering ofte enkle hjørner, de er billigere.

  P-profilen er uundværlig, hvor det er umuligt at røre væggene igen. For eksempel kan en flise ligge med hulrum. Det betyder, at boring og boring vil medføre, at fliserne splittes.

  I de fleste tilfælde bruger væghørnet. Men glatte vægge - en sjældenhed, og aluminiumshornet gentager deres krumning hårdt. Det vil sige, at det danner huller, der ikke kan rettes. Disse huller vil være mellem væggen og hjørnet og mellem lamellerne og hjørnet. Men nogle gange viser det sig at bøje hjørnet og reducere hullet. Men håbet er ikke det værd. Det er bedre at kontrollere, hvordan buede væggene er, og at fortsætte med dette under køb af materialet og dets installation. Under alle omstændigheder er den u-formede profil monteret mere tæt på panelerne, hvilket eliminerer unødige huller.

  Installationen af ​​aluminium rackloft

  Samlingen af ​​svækkede lofter kan opdeles i to faser:

  • ramme installation;
  • installation af paneler.

  Væghjørne

  Første fase begynder med installation af et væghjørne eller U-profil. Først skal du afvise udtænkt lofthøjdebyggeri omkring omkredsen. Hvis rummet er af anstændigt størrelse, vil det være bekvemt at anvende et laser- eller hydraulisk niveau.

  Tip: Mange bruger til dette formål en lys markør, uden at tænke på at det bliver slettet. Og ikke det faktum, at det kan gøres. Det er bedre at tegne en let prikket linje med en simpel blyant.

  At slå den perimeter du har brug for til at måle vægternes mål med et målebånd og skrive direkte på dem. Det anbefales at specificere dem til nærmeste millimeter. Afskærning af de nødvendige stykker af væghjørnet, de skal stå i hjørnerne. I de ydre hjørner er kantene forbundet i 45 graders vinkel.

  Foto af det installerede væghør.

  Det vigtigste er, at der ikke er nogen overlapning, da det vil tilføje huller mellem hjørnet og panelerne. Dette betyder, at det er nødvendigt at trække bredden af ​​et hjørne eller en profil fra hver signeret størrelse - 20 eller 25 mm.

  Kanten skæres som regel med simple metal saks. Men du skal være forsigtig med ikke at skubbe kanterne op. De kan rettes med tang eller en hammer, men spor vil sandsynligvis forblive. Ud over saks, kan dette arbejde udføres "mølle". Imidlertid er malingen på kanterne af produktet sandsynligvis svag fra opvarmning.

  Tip: I en pæn, men ikke enkel måde er det at bruge en hacksav.

  Derefter skal der på hullets overflade, som presses mod væggen, bores huller, ca. hver 50 cm. Med profilen på plads markeres hullerne med en blyant på væggen og bor huller med en diameter på 5-6 mm under dyvelen.

  Tip: Montering af kantene til væggene, foret med fliser, du kan prøve at skrue skruen ind i sømmen. Nogle gange er det den eneste måde at undgå spaltning af fliser og fremskynde processen.

  Under arbejdet er det vigtigt at være opmærksom på væggens krumning på grundlag af hvilke og placere dowels. Tiltrækning af et hjørne i hulrummen, det vil være muligt at undgå forekomsten af ​​huller mellem kanten og væggen. Hjørnet sandsynligvis på samme tid vil blive bøjet og danner huller mellem sig selv og lamellerne. Det er muligt at gøre absolut ingen huller, hvis væggene er lige. Ellers skal du kigge efter en "midterste".

  Dækbærer

  Når du har fastgjort kantene (hjørne), skal du sætte dæktøjet fast. Den er installeret vinkelret på skinnerne, skåret med metal saks eller med en kværn - æstetik spiller ikke en rolle her. Placeringen af ​​piggerne på stringer er vigtig. At skære stringer er nødvendig, så det første panel falder tydeligt på disse pigge.

  Efter at have forberedt stykker af et dæk af passende længde, lægges de på et væghjørne, idet de har indsat en pakning 10 mm tykk. Hvis der anvendes en P-profil, placeres stringer på sin øverste hylde.

  Montering af lejetøj.

  Lejeprofil skal placeres, afvige 30 cm fra sidevæggene. Afstanden mellem profilerne må ikke overstige 100 - 110 cm for at undgå at sænke loftet.

  Bærerdækket fastgøres ved hjælp af suspensioner, hvor afstanden ikke må overstige 1 m. Suspensionernes frekvens bestemmes på grundlag af strukturens opnåede stivhed.

  I store værelser er strengen brugt til at kontrollere loftets fladhed, i små rum gøres det simpelthen ved øjen, da støtteprofilen er ret stiv i sig selv og bør ikke sænke.

  Montering af rammen er det nødvendigt at løse problemet med belysning og distribuere ledningerne. Installation af armaturer produceret sammen med installation af paneler.

  Montering af skinner og armaturer

  Panelerne skæres altid lidt mindre end vægernes længde for nem installation. Gør denne operation med en saks eller slibemaskine meget omhyggeligt. Hver bøjning vil helt sikkert føre til udseende af unødige revner. Fastgørelse af skinnerne er nemmere end at demontere dem, så det er bedre ikke at forveksle overalt.

  Montering af lamperplade.

  Efter at have nået den første spotlight, er det nødvendigt at skære et hul til det på panelet.

  Tip: Det er mere bekvemt at gøre, mens hun ligger på gulvet. Til dette formål egnet til træbor. Ved valg af den ønskede diameter bores hullet ved lave hastigheder på boret. I dette tilfælde skal du være forsigtig, når du har passeret metalen, kan borren fange den og bøje den.

  Det sidste panel skal som regel klippes i længderetningen. Dette kan gøres med en simpel brevpapirkniv, stivningsribber vil ikke blande sig. Efter at have brugt dem flere gange på skinnen, er det bare perelamyvayut. Den er indsat uden problemer. Men du skal tage højde for det faktum, at kanten af ​​panelet ikke er fastgjort af noget. Derfor kan du på toppen af ​​det indsætte en strimmel af materiale med en tykkelse på 10 mm, for eksempel gipsvæg.

  Rackloft på badeværelset.

  Når du planlægger et suspenderet rackloft, er det vigtigt at forstå nogle af dens funktioner:

  • aluminium er et blødt metal, kræver omhyggelig behandling;
  • ujævne vægge kan ødelægge loftets udseende, så det ville være godt at justere dem først;
  • aluminium lath loft fast ikke stramt. Og det betyder at vedhæftning af tilbehør til det er uønsket.

  Relaterede artikler:

  Hvordan laver man tegning tapet på væggen selv? Artiklen beskriver trinene til overførsel af billedet på væggen ved hjælp af et ark papir, glas og lommelygte.

  Artiklen beskriver og viser på billedet alle stadier af selvproduktion af papir, tapeter, proportioner, nuancer og subtiliteter i flydende papir.

  Vi vil vise detaljeret og tydeligt, hvordan man limer bambus tapeter på egen hånd, gør den korrekte markering og omgå de opståede forhindringer uden tab.

  Et eksempel på at montere et strækloft med dine egne hænder ved hjælp af harpun.

  Instruktioner til montering af kasser af gipsplader, tip, detaljer om eksemplet på montering af kasser af gipsplader på loftet med lys.