Stofstræklofter: Nyansernes valg i spørgsmål og svar

På hvert trin i reparationsarbejdet står folk over for visse vanskeligheder. Og frem for alt - det er et konstant valgproblem: Hvad er bedre, hvad er sikrere, hvad er mere smukt? Med fremkomsten af ​​moderne stofstræklofter er mulighederne for indretning blevet mere og derfor smertefulde spørgsmål i forbindelse med valget. Lad os prøve at finde ud af, hvad der er stræklofter lavet af stof, hvilke egenskaber de har, og også fremhæve deres vigtigste fordele og ulemper.

Hvilke materialer er stof til stofstræklofter?

En af de vigtigste parametre, der bør være opmærksom på, når man vælger et strækloft er dets materiale. Stofstrækloftet er et polyesterstof imprægneret med en moderne sammensætning af polyurethan. Sammenlignet med PVC-lofter er stofmodellerne en mere holdbar løsning - vægten af ​​lærredet uden inventar er normalt 200-250 g / m². Her er det værd at bemærke forskellene i udseende - stoffloftet har en særlig matpræget tekstur (minder om vævningstråde i stoffer), hvilket giver overfladen en vis adel. Materialegenskaberne gør stoffets strækloft yderst attraktivt til mange typer lokaler.

For hvilke værelser kan væv af stof?

Anvendelsesområdet for stofklæder varierer lidt fra det, der er typisk for PVC-film. Den store bredde af lærredet på op til 5 meter og længden af ​​standardfabriksviklingen på 50 meter gør det muligt at opnå et resultat af en perfekt glat overflade i værelser op til 250 kvadratmeter - uden at det er nødvendigt at klæbe tøj, hvilket betyder - uden sømme. På grund af stoffets modstandsdygtighed til lave temperaturer kan sådanne lofter installeres i uopvarmede rum, f.eks. En kold balkon eller i landet. Antifungal imprægnering gør det muligt at montere dem i områder med høj luftfugtighed, f.eks. I badeværelser. Manglende evne til at absorbere lugt og snavsafvisende antistatisk belægning gør stofdugter til en fremragende løsning til køkkener og spisestuer. Og modstand mod høje temperaturer udvider anvendelsesområdet for stofstræklofter til bade og saunaer.

Dog skal stoflofterne opgives, hvis dine naboer fra gulvet ovenfor regelmæssigt arrangerer oversvømmelser for dig - hvis der opstår en lækage, kræves en fuldstændig udskiftning af lærredet. I så fald tænk på at installere PVC lofter: lærredet af dette materiale er meget mere plastisk og i stand til at holde vand i lang tid. For at genoprette deres udseende er det nok at dræne vandet, tørre lærredet og installere det igen.

Hvad er præstationsegenskaberne for stofstræklofter?

Blandt de vigtigste egenskaber ved stofstræklofter:

 • Miljøvenlighed. Det er almindeligt antaget, at stofstræklofter er sikrere end analoger af PVC-film. Det er baseret på, at polyvinylchlorid kan være toksisk, hvilket repræsenterer en ret alvorlig sundhedsfare. Men denne erklæring gælder kun for lavkvalitetsforfalskninger, som desværre er blevet udbredt på grund af det umulige at markere produkter. I tilfælde af et stofloft findes der ikke et sådant problem - producentens varemærke er normalt trykt på lærredets kant, så det er meget nemmere at kontrollere dens ægthed.
 • Sikkerhed. På grund af imprægnering har strækstofloftet en særlig modstand mod brænding og tænding. Sammensætningen beskytter også materialet mod dannelse af mug og mugg, hvilket er særligt vigtigt i værelser med høj luftfugtighed.
 • Holdbarhed. Ledende producenter af stofstræklofter giver garanti for deres produkter, som oftest ligger inden for 10-15 år. Men med korrekt installation og drift af produktet kan det tjene op til 30 år.
 • Styrke. Denne parameter er især vigtig, når oversvømmelse af lejligheden. Tekstilloftet kan rumme op til 100 liter vand, men... i en begrænset periode.
 • Luftgennemtrængelighed. Stoffet loftet lader i luften. Denne kendsgerning beskytter værelset mod den såkaldte "drivhuseffekt".
 • Modstand mod temperatur ekstremer. Lærredet deformeres ikke ved omgivelsestemperaturer fra -40 til +60 grader, hvilket ikke er tilfældet for PVC-film, som begynder at knække ved en hvilken som helst undertemperatur.
 • Isolering. Stretch Fabric Loft har fremragende varmeisoleringsegenskaber. Du kan også tale om lydisolering og skabe god akustik, især når du bruger specielle klæder og underlag.

Separat skal det siges, at et strækloft lavet af stof er en næsten ubegrænset mulighed for at dekorere et værelse efter din vilje.

Hvilke designbeslutninger kan implementeres?

Stoflofter har en karakteristisk, mat, lidt grov tekstur, der ligner en pudset nymalet overflade. Denne type lærred i hvid version passer perfekt ind i et klassisk interiør. På grund af evnen til at diffusere lette stof lofter kan du skabe indendørs blød og behagelig belysning, der understøtter en atmosfære af komfort.

Stofftækslet kan farves (for eksempel i D-Premium-paletten næsten 30 nuancer), gennemsigtig (til organiserende indvendig belysning), dekoreret med gnistre eller et trykt billede. Alle disse metoder tilbyder et ekstraordinært anvendelsesområde for design af rummet. Tegningen anbringes ikke kun på stoffets overflade, lærredet er som gennemblødt med maling - sådan opnår billedet dybde, lysstyrke og realisme. Men meget her afhænger af selve lærredets kvalitet, så det er nødvendigt at vælge stræklofter fra veletablerede producenter.

Hvem producerer lærred af høj kvalitet?

Et af de mest kendte mærker af stofstræklofter er D-Premium (tidligere Descor) fra den tyske producent Pongs. Tekstilens maksimale bredde kan nå 5 meter, mens stoffet har en høj grad af åndbarhed og holdbarhed. Stræklofter absorberer næsten ikke lugt. De er miljøvenlige (klasse A +). Ifølge eksperter har stoffets loftslofter D-Premium et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Hvordan installeres stræklofter i stof?

I modsætning til stræklofter lavet af PVC-film forekommer installationen af ​​vævet klud i den sædvanlige temperaturtilstand uden brug af varmepistoler. Men i hvert fald indebærer installationen af ​​et strækloft brug af en vægprofil. Der er to hovedtyper af designs:

 • Brug af en U-formet profil er en forholdsvis billig installationsmetode, som har flere ulemper. Oplevelsen af ​​installationsguiden spiller en vigtig rolle her - i tilfælde af en fejl kan lærredet deformeres, og belysningsenhederne skiftes. Dog kan nogle knive ikke monteres på denne måde (som anbefalet af fabrikanten), da en sådan forankring kan ødelægge webens integritet. Selvfølgelig, hvis driftsreglerne ikke følges, fjernes producentens garanti.
 • Installation af et strækloft med en klipprofil er en mere moderne og pålidelig løsning. Et sådant loft vil vare længere, da det indebærer materialets maksimale tætte tilpasning til væggen.

Arbejder med installation af stretchstofloft holdes i flere faser:

 1. bestemmelse af loftinstallationsniveauet
 2. markering af profilens placering
 3. installation af en profil og realkreditlån under lamper
 4. fastgørelse stof;
 5. installation af belysning og indretning.

Installationsomkostningerne afhænger af rummets egenskaber og tilstedeværelsen af ​​vanskeligheder, som installatører skal stå over for.

Hvor meget koster en nøglefærdig installation?

Prisen på strækstoflofter og deres installation afhænger af rummets størrelse, antallet af hjørner, profilen, antallet af loftlamper og individuelle installationsfunktioner (for eksempel tilstedeværelsen af ​​rør, der fører ind i loftet). Priserne angiver oftest 1 m², og i gennemsnit spænder de fra 900 til 2000 rubler. Dette er en nøglefærdig version, det vil sige at installere loftet, men uden at tage hensyn til de ekstra nuancer af dit værelse og arbejde. Udførelsen af ​​ikke-standarddesignede ideer, såsom fotoprint på stof, vil koste lidt dyrere - i gennemsnit er prisen pr. 1 m² lærred 1.500-3.500 rubler.

Ved bestilling skal du være opmærksom ikke kun på producentens garanti. Ikke mindre vigtigt er garantien for installationsarbejdet, for selv med kvalitetsmaterialer reducerer ikke-professionel installation væsentligt produktets levetid.

Hvad er fordelene ved en løsning?

Lad os ud fra ovenstående udnytte de objektive fordele ved et stofstrækloft i sammenligning med filmanaloger: åndbarhed, holdbarhed og høj modstand mod temperaturforskelle, ædle udseende.

Er der nogen ulemper?

På trods af de indlysende fordele er ulemperne med stramtæpper af stof også til stede. De kan ikke holde vand i lang tid. I tilfælde af endda små lækager af forurenet vand kan pletter på stoffet ikke elimineres.

Stoffet lofter er et godt alternativ til PVC film, et moderne, slidstærkt og alsidigt materiale. Selvfølgelig har den som enhver anden sin egen nuancer forbundet med drift og installation. Men hvis du vælger lærredet og installationsfirmaet korrekt, får du et godt resultat, der vil glæde dig i mange år.

Stræklofter

Stofstræklofter har flere vigtige fordele i forhold til deres modstykker. Sikker: Forbrænd ikke, antistatisk, og et andet godt plus - de kan males.

Over 1000 vellykkede projekter

Fabrikanter af stoflofter: Descor (D-premium), Clipso, Cerutti. Sammenligning og priser.

Læs mere om stofstræklofter

Hvis du er praktisk og samtidig er et idealistiske stofloft dit valg. Først og fremmest er deres fordel sømløs. De ændrer ikke deres proportioner og mister ikke deres egenskaber, da de frit kan benyttes i værelser, hvor temperaturen varierer fra -40 til +80 grader. Den største fordel er deres holdbarhed. Skrabe et sådant loft er meget vanskeligt. Ideel ikke kun for boliger, men også til kontorbygninger. En række farver og mønstre giver dig mulighed for at gøre et godt valg.

Fordele ved denne type loft

Købere i vores land er så vant til det faktum, at strækloftet kun kan fremstilles af film, at udseendet af stoflofter blev accepteret med wariness. Lad os prøve at prikke i, forklare hvad det er.

Til fremstilling af specielle stoffer anvendes trådene af syntetisk materiale polyester. Han er kendt for hver af os, som jakker, skjorter, T-shirts, og mange andre velkendte ting er lavet af ham. For at det klare stykke klud er tykt og stærkt, er det imprægneret med polyurethan. Dette giver overfladen de nødvendige egenskaber, hvilket gør loftet mere holdbart.

Hvad er fordelene ved en sådan belægning over en mere traditionel vinyl?

 • Miljøvenligt og sikkert materiale;
 • Fraværet af specifikke lugte, som kan have PVC-film;
 • Nem installation. Under installationen er der ikke behov for opvarmning;
 • Højstyrket imprægneret stof. Det er mange gange stærkere end filmen og er ikke bange for mekaniske skader.

På lærredet kan stofmateriale udføre fotoudskrivning på samme måde som på filmen. Overfladen er mat, falmer ikke under solen, samler ikke støv. Hvis det er nødvendigt, kan du nemt tørre loftet.

Stoflofter - et overblik over fordele og ulemper. 70 billeder af indretning

Stoflofterne har optrådt ret for nylig, men har allerede taget en ledende stilling i deres kategori.

Et helt lige loft var målet til reparation til enhver tid. Et stofstrækloft er værdsat ikke kun for dets skønhed og anvendelighed, men også for dets nemme installation. Det anses for at være et gennembrud i designverdenen.

Fordelene ved at bruge et stofloft

Holdbarhed. Det opnås ved brug af et specielt imprægneringsstof.

Skjuler fejl. Yderligere profiler, der anvendes ved montering af loftet, gør overfladen af ​​stoffet glat.

Problemfri. Fraværet af synlige sømme med en bredde på rummet op til 5 m.

Luftgennemtrængelighed. Stoffet er perfekt åndbart, på trods af tilstedeværelsen i syntetiske materialer.

Styrke. Det er svært at mekanisk beskadigelse.

Lydisolering. Det absorberer ekstern støj godt.

Modstandsdygtigt mod lave temperaturer. Tåler op til -40 grader, så du kan nemt bruge denne type lofter i værelser uden opvarmning.

Termisk isolering. På grund af brugen af ​​varmt stof holdes varmen.

Miljøvenlighed. Lavet af naturlige materialer, som beskytter mod støv.

Sikkerhed. Stoffet er imprægneret med en brandhæmmende forbindelse.

Billeder af stoflofter ser spektakulære ud, men inden du stopper og foretager et valg til fordel for disse suspenderede strukturer, bør du vurdere fordele og ulemper.

Anvendes ikke i rum med høj luftfugtighed på grund af stoffets porøse struktur.

En lille række farver.

Hvis stoffet er beskadiget, er det nødvendigt at udskifte hele lærredet.

Pleje. Brug ikke rengøringsmidler. Kun rengøring.

Fabric fabrikanter

Det bedste stofloft for hvert værelse vælges individuelt afhængigt af de tekniske egenskaber.

Tyske producenter Deskor laver lofter af ildfast og slidstærk stof i overensstemmelse med internationale standarder.

Clipsos schweiziske modeller er ikke kun kendetegnet ved slidstærk og brandsikkert stof, men har også en række fugtbestandige stoffer. Særlig vægt Sveitsiske producenter gør på de miljøvenlige materialer, der anvendes. For større åndbarhed imprægnerer de færdige produkter med specielle forbindelser.

Italienske producenter Crerutti har udviklet et eksklusivt silkestof med høje tekniske og operationelle egenskaber.

Loft design

Priskategorien for ophængte strukturer afhænger af stoffets loftsdesign.

Den billigst mulige løsning ville være almindeligt stof. Det hvide loft er en klassiker. Et sådant stofloft i interiøret vil være godt kombineret med træets design af lejligheden.

På stoffet kan du anvende et mønster, der vil skabe et eksklusivt interiør af huset.

Stofstrækloft kan malet flere gange.

Kan bestå af to niveauer kompositioner.

Starry sky design. Stofloft med speciel belysning.

Det kombinerede design af loftet findes ofte, og det er ikke overraskende, fordi du kan lave hovedmønsteret i midten og ved kanterne for at starte en solid farve.

Taket på flere plan er blevet et mesterværk af design, for i den kan du kombinere de mest dristige design ideer.

Installation af stofstrækloft

Snarere let installation af denne type spændingsstrukturer, men kræver en omhyggelig og opmærksom holdning.

 • Skitser rummets omkreds og fortsæt til installationen af ​​profiler
 • Dernæst stræk lærredet fra alle sider, indtil du får en flad overflade.
 • Derefter fastgør de dekorative elementer på profilen.
 • Fortsæt til installation af belysning.
 • Stræklofter er klar.

Stofstræklofter - et godt valg for elskere af eksklusivt design. Med dem bliver hvert hjem ikke kun hyggeligt, men også smukt.

Fabric Stretch lofter
gunstig pris for 1m 2 i Moskva

Ønsker du at bestille et loft lavet af stof? Vælg det lige her!

Ønsker du at bestille stof stræk loft til en lejlighedskøb for 1m 2? Kontakt virksomheden "Nebosvod" - vi har de mest interessante priser for materialer, installation og andre tjenester. I mere end 10 år har vi samler dåser af denne type, idet vi har opnået uvurderlig praktisk erfaring i løbet af denne tid, hvilket tillader enhver, selv den sværeste opgave, der skal løses hurtigst muligt med garanti for det højeste kvalitetsresultat. I vores sortiment finder du de bedst mulige stofstræklofter, holdbare, smukke og utroligt pålidelige - 15 gange mere holdbare i forhold til konventionelle PVC-film!

Sømløs, matteret, bredde op til 5 m 2 (certificeret original)

I gennemsnit 3-4 timer pr. Værelse (klip kold metode)

Stofstrækloft: Pris ved installation

Hvis du er i Moskva og leder efter overkommelige strækstoflofter, er du garanteret at nyde prisen for 1m2, og det gælder lige så meget for priserne for materialerne selv og prislisterne for alle de leverede ydelser. At beregne estimatet ringe til os. Vi vil stille dig nogle præciserende spørgsmål, hvorefter vi vil kunne fortælle dig, hvor meget stofindretningen af ​​loftet på dit websted vil koste. For et groft skøn kan du bruge online-regnemaskinen nedenfor.

Så dit loft kan se ud efter reparation

Vores sortiment

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af stofbaserede matstræklofter fra verdens førende producenter af denne type produkter, virksomheder:

Descor (Tyskland). Deres produkter er kendetegnet ved en perfekt flad overflade, brandmodstand, fremragende modstandsdygtighed over for udskæringer og punkteringer. Mere om Descor-lofterne

Clipso (Schweiz). Producent af premium stoffer. Produktionen adskiller sig i virkelig elitekvalitet. Nærmere om Clipso lofter

fakturaer

Overfladen reflekterer ikke og forvaler ikke farven på lærredet, uanset belysningen af ​​rummet. Matte stof undertrykker perfekt blænding og refleksioner. Ydermere er dens tekstur som almindelig gips.

Dette materiale indeholder alyupigmentnye partikler, der gnister i retningslys. Overfladen glitter med hundredvis af små "stjerner", og denne effekt bruges ofte af designere til at skabe komplekse strukturer på flere niveauer.

Vi vil fortælle dig, at det er bedre at strække loftet stof eller PVC, vi beregner omkostningerne ved materialet og installationen.

Stofstræklofter: fordele og ulemper

Hovedtræk ved denne type materiale er, at den ikke er baseret på polyvinylchloridfilm, men på polyester behandlet med polyurethan. På grund af dette er det mange gange stærkere end PVC-kolleger. Stoffets bredde kan være op til fem meter, hvilket gør det muligt at aflevere suturled, selv i lokaler, der er store nok i området. Installation sker i henhold til sikker teknologi uden brug af varmepistoler.

Generelt for at købe stræklofter lavet af stof monteret uden opvarmning, siger de følgende fordele:

 • de er helt sømløse, med en basisbredde i rulle op til 5 m;
 • deres installation er enkel og sikker - værelset behøver ikke at blive forvarmet, da kluden umiddelbart efterfyldes i profilen, så i gennemsnit tager et værelse mindre end 3-4 timer;
 • polyestermateriale imprægneret med polyurethan, er stærkt resistent over for skader og tårer - det er i stand til at modstå belastninger på op til 150 kg pr. kvadratmeter;
 • økologisk sikkert (klasse A og A +) - ikke skade sundheden;
 • brandsikre klud er fremstillet af ikke brændbare materialer;
 • forbedre lydisoleringen - i stand til at dæmpe lydvibrationer med 5 dB;
 • ikke falme og bliv ikke gul - behold det oprindelige udseende i mange år;
 • kompatibel med de fleste typer belysning;
 • se smukke og ædle.

Hvad angår ulemperne ved denne type dekorative og efterbehandling materialer, er der praktisk taget ingen. Med en stor strækning til minuserne indgår følgende faktorer:

 • fugtgennemtrængelighed - på trods af den øgede styrke og evne til at modstå trykket af et stort volumen vand, når det oversvømmes ovenfra, vil et sådant loft stadig ikke beskytte mod oversvømmelsen, da fugt vil sive igennem det;
 • umuligheden af ​​geninstallation - hvis lærredet af en eller anden grund skal fjernes, vil det ikke være muligt at installere det igen, samtidig med at den dekorative effekt bevares.

Gør-det-selv stof loft

Stoflofter ser stilfulde og rige ud. Valget af teksturer og farver i malerier, der passer til indretningen af ​​loftet, er enormt, så stoffets finish bliver mere og mere brugt i moderne reparation. Der er flere måder at afslutte loftet med en klud på, vi vil fortælle om dem i denne artikel.

Gør-det-selv stof loft

Stoflofter - hvad er de?

Afslutning af loftet med et stof kan gøres på mange måder.

Blandt dem er de mest populære:

 • stretch stof lofter;
 • draperet stof
 • klæber loftet med silke.

Typer af stof lofter

Strække stof lofter

De er lavet af en særlig klud baseret på et syntetisk stof med imprægnering af polyurethan. Vedhæftet til særlige baguetter med et klips, monteret på væggene omkring omkredsen af ​​rummet.

Stræklofter

Fordele ved strækstof lofter:

 • kræver ikke forberedelse af loftet
 • have en glat overflade
 • stærk og holdbar
 • brandsikker;
 • giver dig mulighed for at skabe et glat og glat loft.
 • Farvepaletten af ​​malerier er ikke for stor og omfatter kun grundlæggende farver og nuancer;
 • at tegne et billede på et strækloft er kun muligt efter fastgørelsen;
 • jobbet kræver installation af spændingssystemer;
 • Efter demontering skal kniven udskiftes, og det er ikke muligt at geninstallere.

Stretch stof lofter - et godt valg til dekoration i klassisk stil. De fremhæver forsigtigt og diskret indretningen af ​​væggene og interiøret uden at distrahere opmærksomheden. De bruges i stuen, kontoret og i andre rum, hvor strenge linjer og dæmpede farver er passende.

Stretch stof loft

Det anbefales ikke at bruge stræklofter lavet af klud i værelser med høj luftfugtighed: materialet samler kondensat og støv bliver hurtigt snavset. Det er også uønsket at installere dem i køkkenet - stoffets porøse struktur absorberer lugt, sod og fedt, så loftet hurtigt vil miste sin friskhed.

Vær opmærksom! Stræklofter kan laves af naturlige stoffer. Det er vigtigt at vælge et lærred af en sådan bredde for at undgå unødvendige sømme. Som regel anvendes gardinstoffer til dette formål.

Enhedstøj strækloft

Draperet stof lofter

Denne type finish muliggør brugen af ​​ethvert stof, fra glat silke til gennemskinnelig chiffon og organza. Gennem brugen af ​​forskellige teksturer kan du skabe forskellige effekter, give loftet nogle former og bøjninger.

To-lags konstruktioner er også populære, når en dygtig drapering af gennemsigtigt skinnende materiale lægges over et glat strakt lærred af tæt stof. Draperi kan dekorere hele overfladen af ​​loftet eller dets individuelle fragmenter.

Sejldugloft

Monteringsdraperede lofter kan udføres:

 • hæfteklammer eller små nelliker til træførere;
 • på tape;
 • på en træramme, som senere er fastgjort til loftet.

Fordele ved draperede stoflofter:

 • de kræver ikke dyre forberedelse af loftet
 • let at montere med dine egne hænder;
 • kluden kan nemt fjernes til rengøring eller udskiftning;
 • draperi resistent over for mekaniske skader;
 • et stort udvalg af farver, herunder dem med et mønster, og teksturer giver dig mulighed for at skabe en unik finish;
 • Endelig er det en billig, men meget effektiv måde at afslutte.

Original draperi stof

 • gardinerne sænker loftet højt, de bør ikke bruges i lejligheder med en basishøjde på mindre end 2,7 meter;
 • stoffet er et brandfarligt materiale, derfor bør der lægges særlig vægt på valg af lamper og elektriske ledninger;
 • materialet absorberer lugt, det anbefales ikke at montere det i køkkenet eller i rum med stærke lugte.

Gør-det-selv stof loft

Draperi kan strækkes i værelser, hvor komfort og en hjemlig atmosfære er passende: i soveværelset eller i stuen, stuen eller i spisestuen samt på den åbne veranda eller terrasse - der kan den monteres til sommeren og fjernes om vinteren.

Draperede lofter passer perfekt i den orientalske stil af dekoration eller "Empire", og glat strakt stof vil dekorere værelserne i stil med "land" eller "Provence". I børnehave med hjælp af stof kan du skabe en fabelagtig atmosfære ved at vælge tekstiler med magiske motiver.

Vær opmærksom! Næsten ethvert stof er velegnet til draperier. Hovedkravet er modstandsdygtighed mod sollys og evnen til at opretholde form i lang tid uden at sænke.

Hvilket stof kan bruges

Pasta loftet med en klud

Til denne færdiggørelsesmetode anvendes overvejende silkestof eller satin. Tøj limes på den forberedte overflade med stødtignende striber, som tapet. Det er vigtigt at bruge en speciel lim, der ikke efterlader pletter og ikke ændrer stoffets struktur.

Silke til at klæde loftet kan være både almindelig og trykt med et lyst mønster. Lys farver forbedrer visuelt lofterne og udvider rummet, hvilket giver det blødt lys, især i kombination med retnings- eller punktlys. Lysfarvede stoffer giver dig mulighed for at opnå originalitet og tiltrække opmærksomhed.

Pasta loftet med en klud

Fordele ved at klæde loftet med en klud:

 • denne finish ser stilfuld og rig;
 • miljøvenligt materiale, udsender ikke skadelige stoffer og bringer ikke luften i fare
 • falmer ikke med tiden;
 • sænker ikke loftet
 • Let monteret uafhængigt.
 • nødvendig tilpasning af udkastet til loft
 • klud kan ikke fjernes til vask og rengøring;
 • nøje udvalg af materiale er påkrævet.

Pasta klud kan bruges i næsten ethvert rum, fra kontor til soveværelse, det er kun vigtigt at vælge den rigtige skygge og mønster. Modtagelse af silkeindretningsdesignere bruger ofte i loftnicherne i kombination med træbjælker. Ofte kombineret med udsmykning af vægge, søjler eller dekorative indlæg.

Aftagelige gardiner på "lindens"

Vær opmærksom! Når du vælger farvet silke, er det vigtigt at overveje størrelsen og den overordnede stil i rummet. Et stort og lyst mønster udvider visuelt rummet, mens et lille trykt mønster giver det hygge. Med lave lofter er det bedre at bruge lyse pastellfarver.

Teknologien til at afslutte loftet med en klud

Først skal du tegne en skitse og bestemme metoden til fastgørelse af en stofklud, da både forberedende arbejde og færdigbehandlingsteknologien selv afhænger af det. Efter at have valgt loftets design, kan du gå videre til beregningen af ​​materialet og stoffet, samt køb af linned og tilhørende materialer.

Fastgørelsesteknologi strækker stoflofter

Tekstilloft kan bestilles fra en specialiseret virksomhed, og hvis du har værktøjer og færdigheder, skal du installere dem selv. Dette arbejde er ikke så svært, det er kun vigtigt at overholde teknologien til strækning og være forsigtig.

Shtapikovy eller ahorn (U-formet profil) til fastgørelse af strækloftet

Nødvendige materialer og værktøjer:

 • polyester eller andet egnet stof
 • Baguette guider med et klip;
 • perforator eller boremaskine, afhængigt af væggematerialet
 • måleværktøj, saks og kniv;
 • laser eller boble niveau;
 • speciel padle til at fylde lærredet i en baguette;
 • Malingsværktøjer til fjernelse af gamle overflader og forberedelse af loftet.

Arbejdsstadier og installationsteknologi er beskrevet i tabellen.

Tabel 1. Installation af stofstrækloft.

Trin 1. Forberedelse af loftet

Trin 2. Layout for hjælpelinjer

Trin 3. Installation af guider

Trin 4. Installation af platforme til lamper

Trin 5. Skæring på nettet

Trin 6. Fastgørelse af nettet

Trin 7. Trimning, efterbehandling af nettet

Trin 8. Fastgørelse af en dekorativ sokkel

Trin 9. Installation af inventar

Montering af armaturer i loftet

Video - Installation af hævede lofter

Stofstræklofter kan også monteres på træstænger installeret rundt om rummet. I dette tilfælde er stoffet fastgjort på styrene med en byggestifter, og senere er fastgørelsespunkterne lukket med en sokkel eller en dekorativ polyurethan-baguette.

Installationsteknik draperede lofter

I modsætning til glatte lofter er draperet lærred ikke nødvendigvis stramt, de kan danne bølger, folder, men hvis du samler stoffet i midten af ​​rummet - et hyggeligt telt. Du kan også montere rammen på loftet og give loftet relief og bøjninger på de rigtige steder.

Billedet viser forskellige former for draperier.

Forskellige former for draperier

Til arbejde skal du:

 • træblok 20x40 eller 40x40 mm afhængig af stoffets tyngde og vægt samt rummets størrelse;
 • bore og hardware til fastgørelse af stangen til væggene;
 • stiksave;
 • måleværktøj og niveau
 • stof af en eller flere arter
 • tyggegummi eller gardin tape, der giver dig mulighed for at lave glatte folder;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • polyuretan dekorative baguette og små negle til fastgørelse.

Beregningen af ​​stoffets størrelse til draperi er en ganske vanskelig opgave, som afhænger af form af draperi. For ikke at forveksle, er det bedre at tegne en skitse af loftet på en skala og derefter skære de formodede lærredene ud af blødt papir i samme skala, fold dem med et accordeon og spred dem ud over loftet tegningen. Jo større foldene er, jo strammere draperen. Du skal også forlade stoftilskud til vedhæftning til styrene.

Stoffer, der kan bruges i loftindretningen

Klargøringen af ​​loftet inden installation af det draperede stof udføres på samme måde som stræklofter. Hvis stoffet er valgt gennemsigtigt, og loftet har en ikke-ensartet mørk farve, er det bedre at pre-paint eller kittet lys sammensætning. Markeringen af ​​væggene under styrestængerne udfører også i overensstemmelse med ovennævnte teknologi.

Installer det draperede loft ifølge nedenstående anvisninger.

Tabel 2. Installationsteknologi draperede lofter

Stofstræklofter: hvad er de?

Hvis det tidligere var spændingsvævet oftest fremstillet af PVC-film, bliver lofter af stof nu blevet populære. For dem bruger de syntetisk materiale af speciel vævning, som er imprægneret med specielle forbindelser, der gør det slidstærkt og elastisk.

Vi har lavet et billedvalg af stofstræklofter, hvoraf der hævdes, at denne belægning anses for at være næsten universel og overgår sine filmmodeller i mange egenskaber.

Typer af stof lofter

Først og fremmest skal det bemærkes, at en sådan belægning er velegnet til rummelige værelser - materialets funktioner gør det muligt at lave et stort, sømløst stof.

Til produktion af forskellige virksomheder bruger næsten identiske materialer. Derfor er de vigtigste forskelle på hver web i bredde.

Der er tre hovedtyper:

 • Den franske producent Clipso er kendt for tekstilstriber til lofter fra 2,1 til 5,1 meter brede. Den matte lærred i det midterste prissegment er af høj kvalitet og er meget populær.
 • Den tyske producent Descor (Descor) økonomiske canvaser udmærker sig ved en budgetpris på 1 m2. Deres standardbredde er op til 5,1 meter.
 • Cerutti stof lofter tilhører premium segmentet. Til deres fremstilling anvendes et særligt polyesterstof stof, imprægneret med en vandafvisende polymersammensætning.

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om loftet for hvilket firma stoffet loft er bedre - for hvert tilfælde er der en løsning. Derfor rådfør dig med bygherrer og designere - de vil bede om den bedste mulighed for dine lokaler.

Vigtigt punkt: Hvis du kan lide den glatte tekstur, er det bedre at nægte et stofbelægning. På grund af deres sammensætning kan de ikke skinne så klart, derfor er de kun matte eller satin.

Fordele og ulemper

Fordelene og ulemperne ved stoflofter er næsten identiske med de sædvanlige PVC-materialer. Der er dog nogle nuancer: mange producenter overdriver fordelene ved deres produkter og taler om minerne.

Vi har debunked de fleste reklame myter i en separat artikel. Vi tror, ​​du vil være meget interessant at læse.

Der er dog en betydelig fordel, der er relateret til det evige spørgsmål: "Hvad er bedre at købe: Stoffets lofter eller PVC?". Af den måde gav vi også en separat artikel til en detaljeret sammenligning af disse materialer.

Så her. På grund af tekstur af stoflofter ser de mere elegant ud end film. Dette hjælper med til at gøre interiøret visuelt dyrere.

Imidlertid har de materielle egenskaber en minus - sorten er lidt lavere end den alternative type belægning.

Dette interfererer ikke med designideerne - vi vil vise dig et udvalg af fotos, der tydeligt viser, hvordan et stofloft kan dekorere værelser til forskellige formål.

I det indre af stuen

For hallen er denne mulighed næsten perfekt. Fremragende elegant tekstur, blødt spil af stoffet og en stor farve sort. Du kan vælge den rigtige type design til næsten enhver type interiør. Se eksempler fra billedet?

Universal mulighed for stuen - hvidt stofloft. I modsætning til blanke PVC-belægninger har den ikke spejlegenskaber. Derfor kan du vælge en smuk krøllet lysekrone uden frygt for en ikke så god refleksion.

Denne belægning ser ganske simpel ud, så du kan vælge smukke malet tapet på væggene. Desuden er "hvid egnet til alt" - denne regel gælder ikke kun for at vælge tøj, men også til at dekorere værelser.

Uanset hvilken stil du vælger til din hall, vil dette lærred dekorere og supplere det.

Et to-niveau stofloft dekoreret med en futuristisk lysekrone er et glimrende valg til en højteknologisk stue. Vælg nuancer, der er i harmoni med hovedindretningen.

Det er ikke nødvendigt at bruge de samme farver: det vigtigste er, at de er kombineret med hinanden. I dette eksempel installeres en brun indsats, som fungerer som et dekorativt element og gør designet komplet.

En god måde at dekorere stuen på - en klud med kunsttryk. På nogle måder svarer denne metode til udskrivning på PVC-film, men andre malinger anvendes, og teknologien er lidt anderledes.

Tegningerne ser meget naturlige ud, de er vedholdende og smukke. En god mulighed for dem, der er trætte af enkle almindelige lofter. Billedet er bedre at vælge en, der passer ind i rummets stil.

Som en mulighed kan du bestille et lærred med abstrakte mønstre - de ser godt ud i ethvert interiør. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og sørge for, at farverne er i harmoni med hinanden.

En temmelig usædvanlig metode til udsmykning af et opholdsstue er et stofstrækloft med skjult belysning. Du skal installere belysning under lærredet. Derfor er denne teknik ikke helt egnet til lave værelser - det skal sænkes, hvilket vil reducere væggenes højde lidt.

Denne teknik ser særligt imponerende ud, hvis du anvender et smukt abstrakt mønster på belægningen.

I det indre af soveværelset

Hvis du vil dekorere soveværelset på en original og elegant måde, kan du sætte lærredet, så det danner smukke stoffoldninger. Denne metode til installation har sine egne nuancer, så det er bedre at stole på fagfolk.

Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger. Ofte indrettet på en sådan måde i den klassiske stil. Men alt afhænger af materialets farve og tekstur - måske kan du harmonisk passe det ind i et moderne interiør.

Høje stoflofter adskiller sig heller ikke let installation. Det er imidlertid ubestrideligt, at deres udseende simpelthen er fantastisk. Sandt nok er de ikke egnede til alle værelser - det er svært at forestille dem i et lille soveværelse.

En mere alsidig mulighed er et enkelt niveau lærred med LED-striber rundt om omkredsen. Der er ingen grund til at opgive lysekronerne - tværtimod vil en smuk figuredampe i en sådan ramme se passende ud.

I køkkenets indre

I køkkenet anvendes disse lofter hyppigere - de er sværere at rengøre end PVC-film. Derudover kan de absorbere duften af ​​madlavning.

Men hvis dette ikke skræmmer dig eller du har købt et materiale imprægneret med en speciel beskyttende sammensætning, kan vi tilbyde dig et par interessante designmuligheder.

Dækket med mønstre ser smukt ud - det passer til et rummeligt værelse. Men hvis du reducerer mønsterets skala, kan du finde en harmonisk løsning til et lille køkken. Er du ikke sikker på din beslutning? Bestil prints til professionelle designere.

En enkel hvid eller beige lærred med spotlights ser simpel ud, men det harmonerer harmonisk næsten ethvert interiør. Derudover vil et sådant loft ikke reducere højden af ​​væggene - det er vigtigt for små lejligheder.

For at dekorere værelset, bestil dem tematiske tegninger i kunsttryk. For eksempel er et ornament fra grøntsager og frugter almindeligt, men meget smukt.

I det indre af børnehaven

Vælge et stofbelægning til et planteskole, tænk to gange. Det kan let gå i stykker under aktive spil, hvorfor det bliver nødvendigt at udskifte belægningen.

Hvis børn ikke kan lide støjende tidsfordriv eller allerede er gået i ungdomsår - skal du bare beslutte dig for designet.

En smuk indstilling er et lærred, der går ned til væggen. Sæt det på et tryk, som dit barn kan lide. For piger kan du vælge blomster eller eventyr, for drenge, sportsmotiver eller tegn i tegneserier og tegneserier er mere egnede. Det hele afhænger af smag af ejeren af ​​rummet, så det er bedst at rådføre sig med børnene, hvis du ikke vil skuffe dem.

Lyse design ser meget godt ud, men sørg for, at de vil være i harmoni med resten af ​​interiøret.

Du kan også prøve etniske motiver - især de vil blive værdsat af teenagere, som sandsynligvis ikke kan lide mutiple-inspirerede tomter. Ornamenter eller abstrakte mønstre er en universel indretning, i modsætning til billeder.

På indersiden af ​​kontoret

Som nævnt i artiklens begyndelse ser stoffet lofter dyrere ud end deres filmmodeller. Derfor bruges de ofte til at designe hjemmekontorer - især hvis forretningspartnere inviteres der, og du skal imponere dem.

Den traditionelle designmulighed er brugen af ​​geografiske mønstre. Det konceptuelle billede af en jordkloden eller et kort af jorden dekoreret i monotoner går ikke ud af mode.

Dette lærred er velegnet til den klassiske type interiør, ser elegant ud, men ikke for distraherende. Pålidelig, tidsprøvet mulighed.

Dyreprint er også velegnet til kontoret - stilfuldt og usædvanligt, de udsmykker værelset og tjener som en ekstra dekoration. Men du skal tage højde for, at en sådan dækning er meget krævende - du bliver nødt til at opgive brugen af ​​en anden indretning, da det vil distrahere opmærksomheden og gøre rummet overbelastet.

En anden interessant mulighed er at anvende en gengivelse af et klassisk billede til stoffet. Det er sværere at implementere, og prisen er usandsynligt, at den er lav. Vi anbefaler dog ikke at gemme her: Det endelige resultat afhænger af udskriftskvaliteten.

Overvej grundigt indretningen af ​​rummet: Den mindste uoverensstemmelse vil dræbe hele ideen og dreje det smukke loft til et upassende kitsch.

I det indre af badeværelset

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at bruge et stofark på et badeværelse. På den ene side har den en tendens til at opsuge vanddampen og ødelægge den. På den anden side lover moderne hydrofobe imprægneringer, at dette problem ikke opstår.

Derfor afhænger meget af fabrikanten og størrelsen af ​​rummet - i små værelser er det bedre at vælge PVC-belægninger.

For større kan du bruge både et smukt monokromatisk lærred, der er i harmoni med væggenes farve og også bestille et trykt stofloft.

Ofte brugt tegninger på maritimt tema, eller noget der er forbundet med vand. Der er dog altid mulighed for at afvige fra standarderne: hvem sagde at du ikke kan vælge en smuk eksotisk blomst som en indretning?

En usædvanlig form for spotlights kan også fungere som dekoration - for eksempel i form af almindelige eller havstjerner.

I gangen

Men til gangen passer de uden forbehold. Og strukturen og funktionerne i installationen er perfekte til både smalle små korridorer og for rummelige værelser.

Lys monofonisk lærred perfekt supplerer de usædvanlige vedhængslys, stiliseret antik. Med en lys glans ser de ikke rigtig godt ud, men den satin eller matte finish ser stilfuld og organisk ud i denne kombination.

Ønsker du et todelt design? Komplet det med skjult belysning omkring omkredsen - det vil understrege strukturen af ​​materialet og gøre loftet visuelt højere.

Vi håber du har set, at en sådan dækning er næsten universel og kan bruges i ethvert interiør i næsten alle værelser. Hvis du er begejstret for ideen om at installere en stofklud i en lejlighed eller et privat hus, foreslår vi at du sparer - lær hvordan du selv sætter det på, uden at kontakte byggefirmaer i næste afsnit.

Installationsfunktioner

Montering af et sådant lærred med egne hænder er ikke særlig vanskeligt. Det er ikke alt for forskelligt fra den teknologi, der anvendes til PVC-film. Ved at følge vores råd kan du nemt klare dig selv uden at involvere professionel hjælp, hvor prisen er meget høj.

Den nemmeste metode, hvor du skal bruge et minimum af værktøjer og en assistent - et klip.

1. Brug bygningsniveauet til at lave enkle målinger. Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke højden af ​​installationen af ​​belægningen. Husk at minimumsafstanden mellem loftet og lærredet - 2 centimeter. Hvis du vil skjule ledninger, kommunikation eller et ekstra lag af isolering, skal det øges. Overvej dette, når du designer et værelse design. Find det laveste punkt og brug byggetråden til at markere niveauet af det fremtidige loft omkring rummets omkreds.

2. Ud over selve lærredet skal du bruge penge på en speciel plastikpose med et klip til et stretch lærred.
Trim baguettes lameller i en vinkel svarende til halvdelen af ​​vinklen på rummet. Hvis du har et værelse på standardformularen, bliver det 45 grader. Du kan bruge en protractor til ikke at lave fejl. Dette er nødvendigt, således at lamellerne passer tæt sammen i væggenes sammenføjning.

3. Vedhæft en baguette til væggen, bevæger sig rundt om hele rummet. Den optimale tonehøjde er 10 centimeter. Du bliver nødt til at bore huller i døren, indsætte dowels i dem og reparere konstruktionen med skruer.

4. Sørg for, at alt er sat lige. Ellers kan loftet ske. Dette kan dog altid være berettiget af en designidee - måske kan du lide den skrånende overflade?

5. Det er på tide at starte det mest afgørende øjeblik. Stram spændevævet. På dette tidspunkt har du brug for en assistent: en person fastgør den til baguetten, og den anden holder resten.

6. Fyld stoffets strækloft i lamellerne ved hjælp af en speciel rund spatel.

Vigtigt: Prøv ikke at spare og tage det sædvanlige! Skarpe hjørner kan skære materiale og ødelægge dets udseende.

7. Lav midlertidige armaturer. Installer dem i trin på 50-60 centimeter, afvige fra et hjørne på ca. 30.

Sekvens af handlinger: For nemheds skyld er det bedre at starte installationen fra en kortere væg. Så gå til modsat, og kun så til det lange. Træk lærredet så langt som muligt og rul det mellem plankerne med en spatel. Start fra midten til hjørnerne, sikr dem sidst.
8. Når alt materiale er rullet ind i en baguette, skal du afskære overskuddet med en brevpapirkniv. Hvis du er bange for at beskadige belægningen, skal du placere en solid base under den og markere snitlinjen med en blyant.

9. Der er kun detaljer. Fjern de midlertidige monteringer og monter gulvbrættet.

Layfkhak: Hvis du ved afslutningen af ​​installationen har bemærket, at der på et loft blev dannet bølgete steder, varm dem op med hårtørrer og glat det med hænderne. Dette vil hjælpe med at justere lærredet.

Som du kan se, er ikke noget særligt vanskeligt. Hvis noget forbliver uklart, se den detaljerede video.

Vi håber, at vores anbefalinger hjælper dig med at vælge et smukt design og installere dækket selv uden hjælp fra bygherrer. Desuden bekræfter anmeldelserne på stofstræklofter, at de er værd at bruge penge og indsats.

Stofstræklofter i Moskva og Moskva

Producent: Rusland
Webbredde: 1,4 m
Pris: fra 330 s. mere

Producent: Tyskland
Webbredde: op til 5 m
Pris: fra 540 s. mere

Moderne byggematerialer til dekoration forbløffer med deres mangfoldighed, anvendelighed, skønhed og holdbarhed. Stoflofter er fremstillet af stof imprægneret med en polyurethanopløsning. Deres egenskab er, at når du installerer en stofklæde ikke kræver opvarmning. Lerret strækker sig simpelthen på profilrammen, der er monteret rundt om rummets omkreds.

At købe stofstræklofter skal være fra pålidelige og pålidelige virksomheder. Kun specialister udfører alt installationsarbejde strengt i henhold til teknologi, hvilket gør det muligt at undgå problemer i den videre drift af lofter. Når man vælger produkter, styres ikke kun efter pris, men også af materialets kvalitet, samt organisationens professionalisme og erfaring.

Udformningen af ​​sådanne lofter er meget forskelligartet, hvilket åbner store muligheder for at dekorere rummet. Stoffet giver lærredet et respektabelt udseende. Det skal bemærkes, at strækloftet lavet af stof har god lydisolering. Strikket vævemateriale giver det miljømæssige egenskaber. Omkostningerne berettiger fuldt ud kvaliteten af ​​stofstræklofterne.

Fordelene ved stofstræklofter

 • Omfattende designfunktioner (fotoudskrivning, belysning, "stjerneklar himmel" osv.).
 • Bevarelse af det oprindelige udseende (gør ikke sagen og bliv ikke gul).
 • Modstandsdygtighed over for fugt og fugt (egnet til brug på badeværelset).
 • Intet behov for særlig pleje (opsaml ikke støv, let at vaske med en fugtig klud).
 • Miljøvenlig (egnet til installation i børns værelser).
 • 10 års garanti for en klud (ved korrekt aflæsning når driftsperioden 15-20 år).
 • Brandsikkerhed (støtte ikke forbrændingsprocessen).
 • Beskyttelse mod oversvømmelse (afhængig af stoffets kvalitet kan klare op til 100 liter vand).

Hvor meget er stofstrækloft?

I firmaet "Ceiling-Alliance" for hver klient, der bor i Moskva eller Moskva-regionen, er der altid mulighed for et loft fremstillet af stof, der giver dig mulighed for billigt og smukt at dekorere interiøret.

Kontakt "Ceiling Alliance": Vores specialister er klar til at gennemføre et projekt af enhver grad af kompleksitet. Kontorer i virksomheden er ikke kun i Moskva, men også i byerne i Moskva-regionen. Du kan altid finde ud af, hvor meget et stof strækker loft med installationsomkostninger på vores hjemmeside. Vi giver vores kunder komplette oplysninger om produkter, tjenester og priser - dette er hovedprincippet i vores arbejde.

Hvis du beslutter dig for at købe stræklofter i vores firma, men du har spørgsmål om priser, skal du ringe til flerkanals telefon (495) 21-21-272.

Stoflofter: Fremstillingsmetoder stretch og dekorative

Det samme indre af rummet over tid opstår, der er et ønske om at ændre designet og gøre det ikke bare smukt og stilfuldt, men også usædvanligt, hvilket forårsager overraskelse og beundring. En af de mulige måder for en sådan usædvanlig forandring i det velkendte interiør er loftindretningen, den mest udtryksfulde og interessante variant der er loftets design med et stof med egne hænder.

Traditionelle typer loftindretning, der begynder med den antikke hvidvaskning, maler det med emaljer, tapetklistermærker og slutter med moderne stræk- og lofter, er allerede blevet kendt og giver ikke stor interesse. I øjeblikket er der mange forskellige designløsninger til finish af loftet med moderne materialer med et bredt udvalg af farver, stilfulde designs og interessante former. Den nyeste modetrends ved at afslutte loftet lavede et loft på flere niveauer med belysning. Stræklofter er også meget populære.

Strække stof lofter

Stretchloft har etableret sig som de mest optimale loftsmål, hvilket resulterer i at opnå et stilfuldt og hyggeligt interiør. Den største fordel ved denne type finish er en forholdsvis rimelig pris for hele arbejdsområdet, lethed og hastighed på installationen. Ikke den sidste rolle spilles af, at der ikke er behov for at rengøre overfladen og forberede sig på installation af loftet. Derfor forbliver rummet rent under installationen, der er ikke støv og snavs, som under arbejdet med at demontere loftet og rense det fra hvidvaskning eller tapet. Ud over alt dette tilbyder markedet for byggematerialer et stort udvalg af teksturer og farver af loftslofter. Hvis du ønsker at ændre rummets design, kan du nemt fjerne det eksisterende spændingsstof, udskifte det med et andet ønsket. Fordelene ved denne type loftindretning omfatter følgende:

 1. let pleje ham, han vasker godt og ophober ikke støv
 2. ingen revner på grund af mulig deformation eller krympning af huset
 3. ikke bange for fugt, oversvømmelse fra naboernes øvre etager
 4. udsender ikke fremmede lugt, det er helt miljøvenligt
 5. helt brandsikkert, da ikke-brændbare materialer anvendes i produktionen
 6. bevarelse af en skygge ved solskin
 7. holdbarhed og anvendelighed

Et af strækloftet er et stofloft, som i dag er blevet en af ​​de nye trends i fashionable designløsninger til loftindretning. Afslutning af loftet med en klud kan dramatisk ændre indretningen af ​​rummet.

Tekstilloftet er en porøs base imprægneret med polystyren. Som et resultat er materialet meget holdbart, og selve loftet ser smukke, æstetiske ud. Sådanne stræklofter har ingen sømme, da lærredet kan nå op til 5 meter og der ikke er behov for at anvende svejsning. Det fuldstændige fravær af sømme og giver et æstetisk udseende til den øverste overflade af rummet.

Materialet kan tjene som et naturligt stof og glasfiber eller kunstig. Når man bruger glasfiberlofter bliver de mere holdbare som følge af forbedrede ydeevneegenskaber, der kan teste og modstå udsættelse for enhver temperatur, både lav og høj.

Generelt er installationen af ​​et strækloft på stofbasis ikke anderledes end installationen af ​​PVC-ækvivalenten, så læs detaljerne i dens installation her.

Fordelene ved stoflofter

Stofmateriale er miljømæssigt sikkert og har en anden tæthed og vægt, er i stand til at modstå bakterier af forskellige typer, skader, skimmel. Disse egenskaber tillader brug i mange typer bygninger, herunder gadekonstruktioner. Stoffer af høj kvalitet giver designere mulighed for at udvide deres evner, de ser godt ud på næsten alle steder som:

 • hævede lofter i sportsfaciliteter - svømmebassiner, rekreative centre, rekreative centre
 • hævede lofter i kommercielle bygninger - supermarkeder, butikker, restauranter, natklubber, skønhedssaloner
 • efterbehandling lofter i industrielle bygninger; i lufthavne, togstationer
 • solskærme i bilforhandlere, spilkomplekser, underholdningscentre

Brug af stof til at afslutte loftet på grund af sådanne egenskaber:

 1. letvægts og materialefleksibilitet
 2. muligheden for at anvende billeder til det ved hjælp af fotoudskrivning
 3. Mulighed for nødvendig ventilation
 4. muligheden for montering i lygter af lette enheder, samt deres installation over det

Anvendelse af forskellige metoder til udsmykning af kunst kan du opnå interessante og fantastiske effekter - for at udtrykke lys og skygge i de mange folder af draperi, er det fordelagtigt at understrege det. Ved hjælp af forskellene i teksturer, forskellige typer draperier, kan du skabe et usædvanligt og unikt design af loftet, hvilket bringer en speciel smag til udsmykningen af ​​rummet. Et godt design vil også være brugen af ​​læder og smukke materialer til gardiner.

Loft dekoration klud gør det selv

Usædvanligt og nyt er altid interessant. Mandens fantasi er virkelig ubegrænset. Forestil dig et værelse, på det hvide loft, hvorfra flotte røde og marronroser spredes, skal du bare ikke tage øjnene af! Og det er ret nemt at bygge sådan skønhed, det tager 2-3 meter at dekorere loftet med en klud, afhængigt af rummets størrelse, højkvalitets stof, for eksempel tyske gardiner.

Forberedelse af loftet til afslutning af stoffet

For at klæbe stoffet og konstruktionen af ​​stofloftet, skal du følge disse trin:

 • Gips det godt og jævn over overfladen for at sikre perfekt overfladestilhed.
 • Stramt, som et lærred på en stretcher. Som et resultat kan du skjule de eksisterende uregelmæssigheder.

For at udføre disse trin skal du først rense loftets overflade fra enhver forurening, fjerne alle revner, sprækker, forsegle dem med et kit og tørre. Derefter gør slipning med sandpapir, fjern ruhed.
Der må ikke være pletter, der kan bløde gennem stoffet, de skal være belagt med et lag af nitro-emalje eller forseglet med en tynd aluminiumfolie.
Hvis der er olie maling på overfladen, skal du først skylle det med vand, til hvilket sodavand er tilsat, og tør derefter overfladen grundigt. Derefter rengøres med sandpapir.

Montering af loft: metode 1

For at installere en stof klud, skal du forberede en profil, en af ​​dens bedste typer er aluminium, den er mere holdbar og pålidelig. Vi laver stoffet i midten af ​​profilen, mens du forlader en margen - 5-6 centimeter stof skal stikke ud over profilens kanter. Med et lille skridt strammer vi lærredet og forsøger at maksimere det. Bevægelsen skal starte fra midten af ​​rummet til hjørnerne, lærredets bevægelsesretning skal forekomme i begge retninger. I bevægelsesretningen fastgør vi lærredet i en baguette, i slutningen sætter vi det i hjørnerne af profilen.

Hvis der er folder på stoffet, kan du nemt fjerne dem ved hjælp af en tørretumbler. Varm disse steder med glatte cirkulære bevægelser, mens du holder håret tørret på et segment på 20 cm fra lærredet, indstil temperaturen til 180 grader. Når installationen er afsluttet, fjerner vi de stykker, der stikker ud over profilens kanter, hvorefter det kun er at installere dekorative hætter.

Montering af loft: metode 2

En anden interessant mulighed for konstruktion af et stofstrækloft med egne hænder kan være følgende metode. Forbered træstænger, der har en sektion af hvert hjørne 2x3, kan enhver byggeværksted hurtigt lave dem. Bestil længden af ​​tømmeret 50 centimeter mere, end du skal måle, da hjørnerne af dem senere bliver genstand for arkivering. Penatex bør bruges til at behandle stængerne og opnå den ønskede skygge. Derudover skal du have et tape-tape (du kan købe i butikker til syning) og 8 metal hjørner.

Vi bygger en ramme, der vil blive suspenderet i loftet. Vi fastgør den hårde side af båndet med en speciel hæftemaskine til den del af strålen, der stikker ud efter at have limmet den på væskepåner. Bagsiden af ​​båndet skal sys rundt omkretsen til forsiden af ​​gardinet.

Den færdige ramme vil være under armaturet, hvis det ikke er transparent, er det nødvendigt at levere et armatur med høj effekt, en flad 6 lampe vil gøre. Når du vælger et tyndt eller gennemsigtigt stof, er det nok nok normal belysning.

Det er kun at suspendere den resulterende struktur fra loftet. Det vil se usædvanligt, hvis du bruger kæder og hænger en ramme på dem fra loftet, og du kan montere i loftet ved hjælp af rørholdere. Efter at skruerne er skruet ind i rammen og installeret, er strækloftet klar og ser ud som et rigtigt syn! Dette design er meget pålideligt og praktisk. I tilfælde af forvrængninger på væggene er et vigtigt punkt i processen med at montere rammen på kæderne at justere suspensionen på kædeledningen for at opnå en parallel i alle vinkler.

En stor bekvemmelighed er muligheden for nemt at fjerne strukturen fra loftet ved at fjerne kroge på den ene side af kæden. Når du har sænket rammen fra loftet, kan du nemt og hurtigt fjerne en klud fra rammen til vask, når den er snavset eller udskift den med en anden. Du skal bare fjerne stoffet fra velcroen. Dekoration af loftet med en klud kan bruges både i små værelser og i store værelser.

Når du forbereder flere stofindstillinger, kan det indre af rummet ændres meget ofte. Drapery loft stof ser meget attraktivt og imponerende, og vigtigst af alt - unik!