Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning. Undgå at undervurdere denne del af rummet, fordi den øverste partition kan være en klar accent i rummet, hvilket skaber en interessant sammensætning. Især hvis det er ophængt lofter - en moderne løsning, der forbløffer med en række forskellige designmuligheder.

Hvad er det?

Som navnet antyder, er et ophængt loft en struktur, der er suspenderet fra hovedpartitionen. Gør det af praktiske eller dekorative formål, som fastlagt medlem kan være fremstillet af forskellige materialer, har interessante ikke-standard former, farver og mønstre.

Hvis vi taler om tekniske aspekter, er det hængende loft et rammesystem, som er monteret på basen ved hjælp af suspensioner. Rammer har ofte form af et metalgitter, efter at fastgørelseselementerne vender mod paneler - moduler eller registre.

Suspended konstruktion er egnet til enhver form for lokaler, det vigtigste er at vælge den bedste løsning.

Gipsvægge - en billig, alsidigt materiale, der har en bred variation af former: lige eller bølgede linjer, glatte kurver, krøllet detalje. Sammensætningen er latterligt enkel og indeholder - to ark tykt karton med et gipslag mellem dem.

Kassette-type lofter passer perfekt ind i det moderne interiør. De repræsenterer en slags moduler, der er knyttet til rammen i en given rækkefølge. Derudover kan hvert element i strukturen variere i farve eller overflade, hvilket giver en uendelig række dekorative løsninger. Det eneste negative er den høje pris, som betaler sig med fremragende egenskaber.

Racklofter er velegnet til store rum. Som navnet antyder består de af laths, og i færdig form ligner de en overfladebeklædning med klapbræt. Derudover er de holdbare og pålidelige.

Stræklofter indtager en ledende stilling blandt alle muligheder. De repræsenterer et lærred strækket på en ramme (fra PVC film, stof), som er skåret præcist i henhold til rummets standarder. De kan være matte eller blanke, mønstrede eller monofoniske - du kan tænke på noget.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Derfor anbefales det at tage hensyn til dem, hvis de:

- Renoveret værelse har et ujævnt loft. For eksempel er dette et gammelt hus, hvis udsmykning ikke er i den mest nøjagtige tilstand. Og i stedet for at bruge en masse indsats for at udjævne fejlene, er det ikke bedre at skjule dem? Suspended strukturer håndterer perfekt denne opgave. Derudover vil de hjælpe med at skjule ingeniørkommunikation.

- Designplanen indebærer en original dekorativ løsning i loftets design. Ved hjælp af en suspenderet partition kan du oprette komplekse krøllede eller multi-level kortfattede kompositioner, der belyser forfatterens ethvert indfald.

- Det er nødvendigt at forbedre levevilkårene i lokalet. Suspended lofter har yderligere funktioner, herunder: lyd og varmeisolering, samt fugt modstand. Installation med de krævede egenskaber vil bevare stabile i stuetemperatur, beskytte mod udefra kommende lyde eller ikke passere vand, hvis naboerne ovenfor glemt at slukke for vandhanen.

Suspended konstruktion vil være en fremragende ramme for installation af et komplekst belysningssystem. Derudover er det let at rengøre, og det er nemt at udskifte modulære varer i tilfælde af skade uden at omarbejde hele belægningen.

Desværre er denne type finish ikke egnet til hvert værelse. Små rum vil blive endnu mindre på grund af det falske loft, som vil skære ned højden af ​​væggene i mindst 15-20 cm - og ingen visuel fup er ikke udjævne effekten.

For at være sikker på holdbarhed og styrke af materialer, skal du vælge muligheder med høj ydeevne - og de er normalt dyre. Men hvis du ikke er hæmmet af disse grunde, vil et ophængt loft være en god udsmykning for ethvert rum - det være sig et køkken eller en børnehave.

Suspenderet lofter - foto

Kompetent ind i loftet indvendigt - ikke en nem opgave. Men vi håber, at vores råd og foto-ideer vil skubbe dig til en vellykket løsning!

Falsk loft i køkkenet

De særlige forhold i køkkenet tvinger mig til at udforme loftet omhyggeligt. Dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer, der påvirker finishen negativt. Det er nødvendigt at dvæle på materialet med succes imod en sådan indvirkning.

Ikke underligt suspenderede lofter er den mest populære type belægning. Dens største fordel i køkkenet er, at det er let at passe på overfladen. Nok til at holde en fugtig klud for at fjerne fedt dråber.

Spændings- eller kassettekonstruktioner har høj fugtbestandighed, hvilket er meget vigtigt for madlavningsområdet. Derudover giver de dig mulighed for at skabe et unikt design, der "glorifies" skønheden af ​​glatte linjer, understreger den installerede lys sammensætning.

Fantastiske glatte overflader, der afspejler rummet og giver indvendig dybde fantastisk i et moderne køkken. Tegning i midten af ​​loftet vil være en klar accent.

Lofter fra gipsvæg (175 billeder)

Hvad er den første ting du bemærker, når du går ind i et værelse?

Det er uden tvivl et loft.

Rigtigt hvidt loft har længe været irrelevant og kaster oprigtigt kedsomhed. Et loft på flere niveauer af gipsplader er en fantastisk løsning.

Vi har forberedt for jer alt, hvad du har brug for til at bestemme designen af ​​et sådant design. Og også vælge placeringen af ​​den indbyggede baggrundsbelysning.

175 billeder af loftsplanklofter til soveværelse, stue og køkken. Detaljeret hjælp til at vælge loftet for et lille værelse. Laconiske og praktiske infographics om valg af design stil.

Gipslofterne kommer i alle former, farver, design og passer nemt ind i enhver stil i rummet, det være sig klassisk eller moderne. Proponenter af et simpelt interiør kan begrænse en sammensætning på et niveau, og for dem, der ønsker at skabe noget unikt og kreativt, tilbyder markedet flere muligheder for design til gipsplanklofter.

Duplex gipsplader lofter

To-niveau lofter giver rummet ekstra volumen og giver dig mulighed for at ændre formen på rummet bogstaveligt efter anerkendelse, hvilket gør interiøret rig og elegant. Den kompleksitet og quirkiness af loftet struktur afhænger kun af din fantasi! Sådanne lofter er primært slående og riveting opmærksomhed fra gæster!

Pludselig højdeændringer eller glatte fleksible linjer, indbyggede lamper eller usædvanlige farver i udsmykningen - Alle disse indretningers indretning kan realiseres ved hjælp af gips. Takets geometri giver dig mulighed for at skabe enhver form: vinkler, kurver, buede og brudte linjer. Afhængigt af indretningen af ​​rummet kan lofterne også dekoreres med maleri eller stucco.

Ved hjælp af højdeforskelle og korrekt belysning kan de bruges som en ekstra teknik til zoneinddeling pladsrum. Og du kan kun understrege individuelle indvendige genstande, som du vil være særlig opmærksom på: en seng, en bar tæller, et bord.

To niveauer lofter vil se godt ud i børnehaven. Gipsvæg giver dig mulighed for at bygge på loftet alle tal: en blomst, solen, et fremmed skib, en fodbold.

Belysning design på gipsplader lofter

Designlampens hovedfunktion er sandsynligvis ikke engang belysning, men skaber et særligt humør og en behagelig atmosfære i rummet. Dens designmuligheder er enorme, men de mest populære er LED'er og LED-strimler. De giver blød ensartet belysning, der visuelt øger loftets dybde og skaber den såkaldte "hover" effekt. Ved at kombinere modeller af forskellige farver af lys og former, kan du oprette dit eget unikke design.

Typer af designbelysning:

standard. Dette lys er enkelt i design: for det er ret enkle loftdæk til lamper og standardhængende lamper.

målrettet. Velegnet til zoneinddeling, som adskiller visuelt forskellige dele af rummet fra hinanden. I stedet for aktiv tidsforbrug kan lyset gøres mere lyst, og i afslapningszonen - dæmpede toner og blødt lys.

Dekorative. Lyse kontrastfarver eller et blidt lys med moduleringer: En gennemtænkt belysning i harmoni med rummets møbler og indretningselementer vil bidrage til at skabe den stemning og festlige stemning, du har brug for i indretningen.

Gipspladerloft til køkkenet: valget af design

I konstruktionen af ​​loftet i køkkenet bruger ofte de rigtige geometriske former. Det runde layout er godt at fremhæve midten af ​​rummet, og rektangulære lofter juster perfekt formen på rummet. For et smalt køkken anbefales f.eks. En firkantet form, som visuelt udvider væggene. For køkkenet kan du hente og bølgeformede former af usædvanlige og bizarre konfigurationer, der starter med de sædvanlige ovaler og slutter med ufattelige zigzags.

Advarsel! I køkkenet med lave lofter kan ikke placeres komplekse strukturer: Vælg en eller to enkle figurer! Ved design af loftets form skal du altid matche indretningens dimensioner med rummets højde, så alt ser harmonisk ud.

Designer lofter lavet af gipsplader, ikke kun radikalt forvandle indretningen af ​​køkkenet, men også godt fra et praktisk synspunkt. Gipsvæg har stor fugtighedsbestandighed, fremragende lydisolering og brandsikker beskyttelse, som vil give dig skønhed og vellykket drift af køkkenet i mange år.

Loft design i et lille køkken

Lofter fra gipsvæg anbefales kun at placeres i køkkenet med højt til loftet eller over gennemsnittet, da de fjerner højden på rummet og afspejler lyset dårligt. For et lille køkken med lave lofter, kan du lave en to-tier struktur eller blot placere en lille takhugger rundt omkretsen: Dette vil hjælpe visuelt "løfte" loftet og gøre rummet mere luftigt og frit. Du kan eksperimentere med farve og tænke over et andet farveskema for hvert niveau.

En interessant designteknik - det såkaldte "skyhøje" loft. Effekten af ​​at svæve loftet opnås ved at montere det andet niveau i midten uden synlige sidevægge. LED'erne er placeret inde i dette design, så de er usynlige, og kun deres lys er synligt.

Husk at armaturerne indbygget i loftet skal fordeles jævnt fordelt over hele køkkenområdet for at alle funktionsområder skal tændes.

Interessante løsninger til køkkenet på 10 kvadratmeter

Loftet i køkken-stuen: kompetent zoneinddeling

Hvilke øjeblikke skal overvejes, når man vælger loftets design for et så usædvanligt rum som en kombineret køkken-stue?

Som vi allerede har nævnt, er det vigtigt at sørge for en funktionel opdeling i zoner: arbejde (køkken) og hvilested (spisestue). Grænserne mellem værelserne kan skabes ved hjælp af loftets usædvanlige arkitektur, der bygger forskellige geometriske former eller skillelinjer. For at forbedre effekten vil det hjælpe dekorativt belysning og brugen af ​​forskellige materialer, når loftet bliver færdigt i køkkenet og stuen.

Opdel i zoner, ikke kun loftet, men også væggene og gulvet. Spil med designet, duplikere de forskellige elementer, understreger den overordnede stil! Dette design gør dit køkken usædvanligt, moderigtigt, og det vil være meget mere interessant at se end standard loftmaling i hvidt.

Hvordan man sætter loftet i soveværelset?

I indretningen af ​​soveværelser er bølgede linjer og uregelmæssige former mest populære blandt designpanelstrukturer: der er ingen begrænsninger her! Enhver af dine dekorationsideer, det være sig en asymmetrisk finish, flertallede friser, medaljoner, buer, søjler og kupler - alt dette vil være relevant og perfekt passe ind i soveværelset!

Flerfladens lofter udgør som regel direkte over sengen. Undgå lyse og iøjnefaldende farver: design skal være afslappende! Loftet af varmt lys og dæmpede toner vil bedst gøre denne opgave.

Design til et lille soveværelse

Udvælgelse af det rigtige farveskema vil bidrage til at berige det indre af et lille rum og gøre det mere rummeligt. Traditionelt er lofterne i soveværelset malet hvidt. Men du kan komme op med noget mere interessant: for eksempel vil det bløde blå hængende loft ligne en åben himmel. En anden usædvanlig mulighed for soveværelset er at male midten af ​​loftet med en dyb varm farve (for eksempel burgunder), og udfør en planlagt overgang til vægplanlægningen af ​​væggene ved hjælp af linjer fra midten.

Brugen af ​​glatte overflader hjælper med at udvide små værelser. men det er ikke tilfældet! I soveværelset vil den lyse glans kun distrahere, så det er bedre at give præference til matte lofter.

Undgå komplekse former og strukturer på flere niveauer: Jumble af forskellige elementer begrænser visuelt rummet. En sådan dekoration er kun tilladt, hvis det er nødvendigt at afgrænse rummets funktionelle zoner eller lægge vægt på ethvert designelement.

Juster det smalle soveværelse

Desværre er firkantede eller smalle soveværelser i en lejlighed langt fra ualmindeligt! Hovedtræk ved et sådant soveværelse er højt til loftet, men denne højde kan let justeres ved hjælp af farve. For en visuel stigning i højden er blegetoner egnede, og mørke farver hjælper toppen til at "sænke". Hvis du maler væggene to nuancer mørkere end loftet - det vil også gøre det lavere. Husk at lofterne på gulvet og gulvet altid skal være anderledes!

Vær ikke bange for at eksperimentere og følg fri til at bruge de originale farver til loftet på et smalt soveværelse, såsom lyse farver af pink, lilla, orange, kaffe.

Sørg for at installere en række spotlights i loftet. En stor mængde lys i rummet vil skabe illusionen af ​​et rummeligt frit rum.

Det oprindelige design til soveværelset 12-14 kvadratmeter

Kreativt i børnenes soveværelse

Gipspladens loft er en god mulighed for at realisere alle dine originale kreative ideer i børnehaven.

Ud over det utrolige design af loftet, som også er let at bygge selv, har det også andre synlige fordele:

 • Enkelt og multi-niveau lofter kan kombinere lysekroner og armaturer og indbygget belysning, som vil give tilstrækkelig mængde lys i rummet og hjælpe med at opdele det i zoner. Udover centrallys i børnehaven skal der være til stede yderligere lamper med forskellig lysintensitet i rummet. Studieområdet bør være bedst oplyst, soveområdet skal gøres mørkere, og i midten af ​​rummet, hvor der er meget lys på ethvert tidspunkt af dagen, skal du have plads til spil.
 • Ved hjælp af gips kan du skabe interessante lofter og lamper i form af forskellige figurer som en sommerfugl, en blomst, et fly, fugle, der kan opfindes alt efter barnets interesser.

Individuelle loftsdesign kan også laves ved hjælp af håndmalede. Denne metode er stadig lidt kendt og ikke almindelig, men det giver dig mulighed for at realisere ethvert ønske om dit barn og gøre pladsen til ham virkelig speciel og kære.

 • Valget af et arsenal til reparation i et børns soveværelse skal altid kontaktes med særligt ansvar. Drywall henviser også til naturlige og miljøvenlige materialer, så du ikke kan bekymre dig om barnets helbred.

Loftdesign Tips i stuen

Til design af loftet i stuen anbefaler designere at bruge konstruktioner af geometrisk regelmæssige former: disse vil være alle slags cirkler eller figurer, der fremhæver indramningen af ​​rummets bundloft.

Gipslofter hjælper dig med at løse problemet med zonering af hallen i flere zoner. Spotlights og forskellige indlæg vil skabe en særlig atmosfære og vil være det endelige tryk, når du opretter et unikt rumdesign.

Projektet af dit loft skal organisk passe ind i selve stilens design. For eksempel i et landlig stue vil et blankt loft se ud i det mindste underligt, denne mulighed er mere egnet til højteknologiske eller moderne.

Registrering af hallen i Khrusjtjov

Hall i Khrusjtjov - dette er normalt et værelse med et lille område med lofter op til 2,5 meter høj og næsten ingen lydisolering. Derfor er det nødvendigt at vælge sådanne designløsninger, der hjælper med at forbedre disse funktioner til det bedre ved planlægning af rum og lofter.

Sig nej til en stor lysekrone, der kun bruser op i stuen og gør det visuelt lavere. Den bedste mulighed er et lille hængende loft med indbygget spotbelysning: diffust belysning vil visuelt øge rummet. I ophængningsstrukturen kan du lægge støjisolering, som giver den nødvendige lydbeskyttelse.

En anden interessant design beslutning er at kombinere gips og blanke lofter, der afspejler lys og visuelt "løfte" loftoverfladen.

Vælg farver i en varm palette. Og hvis du laver loftet og væggene i samme farve, så ser grænserne af rummet ud til at blive sløret, og det vil også skabe illusionen af ​​et stort rum.

Rummelig stue på 20 kvadratmeter. m.

Ved første øjekast kan rummet være stort, men dets visuelle og faktiske størrelse afhænger i vid udstrækning af lofterne. Hvis de er lave, bør du ikke konstruere komplekse to- eller flerniveaustrukturer, som visuelt reducerer stuen: Et niveau vil være nok. For et lavt loft vælger du toner, der bliver lysere end væggene eller limer tapetet med en strimmel, der visuelt "løfter" loftet.

For at belyse et stort rum anbefales det at bruge gipsvægskonstruktioner med spotlights indbygget i dem, der har funktionen zonal justerbar belysning. Derefter kan du om nødvendigt justere mængden af ​​lys i hver del af rummet. F.eks. Kun to lyspærer over kabinettet eller tre lamper over sengen.

Master loftet på gipsplader gør det selv

I tilstedeværelsen af ​​selv de mindste færdigheder vil installation af gips ikke være en vanskelig opgave for dig. Det er kun nødvendigt at kende nogle af funktionerne i gipspladerne og hvad de skal gøre med dem, hvordan man designer alt og med succes skjuler alle ulemperne ved afslutningen under loftet. Alt dette vil vi nu fortælle.

Først og fremmest skal du oprette en oversigt over dine værktøjer og om nødvendigt købe de manglende værktøjer og materialer, som for eksempel suspensioner, skruer, profiler og dug-negle. Profilen har en størrelse på mindst 4 meter, for ikke at imødekomme behovet for deres tilslutning.

 • Rammens første niveau er altid monteret på samme måde. Før gipsvæggen bliver til et fuldt udviklet design, skal du installere et enkelt enkeltniveau loft. For at gøre dette gør vi markeringer på loftet ved hjælp af et laserniveau og i en afstand på 10 centimeter fra hovedloftet placeres en vægprofil.
 • Indrykningsstørrelsen afhænger af, hvordan lamperne og teknikerne er placeret i loftet. For at indstille rammen jævnt skal du bruge laserniveauet igen.
 • Fastgør langsgående profiler, placer dem i en afstand på ca. 500-600 mm. Profilens størrelse er normalt fast, så når du installerer loftet i et stort rum, skal de splejses sammen med hjælp fra specialværktøjer.
 • Over loftprofilen gør suspensioner. Sikre dem med et anker eller ved hjælp af dowel-negle. Fastgør guider til suspensioner, og fastgør dem med skruer.

Alle disse handlinger kræver fra dig ekstrem koncentration og nøjagtighed i målinger. Nu da hovedrammen er lavet, opstår spørgsmålet igen: hvordan kan vi selv udforme gipspladen?

 • Først udfører elektrisk ledningsføring, ventilation, kommunikation, så alle ledninger gemmer sig under loftet, før arkene er placeret. Du kan lave åbninger til installation af belysning både før og efter installationen.
 • Hvis dit værelse ikke er nøjagtigt flade vægge, kan det danne slørede led, når du lægger plader af gipsplader. Derfor, før du tinker loftet og begynder at lægge ark ud, skal du forkorte lidt pladserne på disse led med væggen eller hjørnet af rummet, så dit ark vil ligge smukt og omhyggeligt. Først skal du tage og behandle alle plader med en speciel primer for at give dem en god vandtætning.
 • Efterlad afstanden fra et par millimeter fra loftet til væggen, så gipspladerne kan "ånde" frit og ikke deformere efterfølgende under påvirkning af høje temperaturer.
 • Begynd at fastgøre arkene langs de støtteprofiler, der nøje overholder den forskudte rækkefølge: Det første ark skal fastgøres i forhold til væggen og den næste - fra den langsgående profil, der kommer først.
 • Installationsfasen er forbi! Nu skal du lave huller til fastgørelseslamper, lægning af rør og anden kommunikation.
 • Placering af lofter skal først startes, efter at den første snavs er færdiggjort. Brug den, som vil trænge dybt ind i leddene: Dette vil bidrage til at gøre gipsvæggen mere robust og samtidig behandle arkene selv, hvilket forhindrer udseendet af skimmel, mikroorganismer og andre svampe i loftet.
 • Installationen af ​​gipspladerne er komplet, det er kun at tilføje dem forskellige dekorationer og dekorative elementer.

For at gøre processen mere forståelig anbefaler vi også, at du gør dig bekendt med videoen om installation af gipspladens lofter.

Læs også vores artikel om hævede lofter.

Nuværende tendenser i nedhængte lofter

indhold

God dag til alle selvlærte designere! I dag vil jeg fortælle dig en historie, der bekræfter det gamle ordsprog: der er en velsignelse i forklædning.

Sen om aftenen kom min tante. Alt i tårer og på randen af ​​hysteri. Hun vendte tilbage fra landhuset og fandt en lejlighed i fuldstændig uorden - naboerne oversvømmede ovenfra. Næsten før daggry var jeg nødt til at konsolere en dårlig tante, og om morgenen gik vi for at kigge efter reparationsfolk.

- Du ville aldrig have besluttet en større revision, hvis det ikke var for denne hændelse - det var mit hovedargument. - Så lad os ankomme spørgsmålet ansvarligt, vi vil gøre alt på samvittigheden!

Typer og funktioner af et ophængt loft

Det første blev det besluttet at være opmærksom på de nedlagte lofter. Umiddelbart huskede jeg levende billeder fra talrige internetressourcer af designer temaer. Tanten troede naivt, at de blev udført udelukkende fra en særlig film. Vi var nødt til at lytte til et helt foredrag af designeren med henblik på uddannelse.

Faktisk ophængt lofter udfører flere funktioner:

 • oprindelige element i værelse indretningen,
 • metode til maskering af uregelmæssigheder i loftet
 • visuelt rumudvidelsesværktøj
 • beskyttelse mod ekstern støj, dvs. lydisolering.

Moderne byggebranchen tilbyder flere typer lofter. Som regel er disse ret komplicerede strukturer, hvor installationen drejer sig om at vende sig til specialister. Du skal være enig, du kan næsten ikke rette sådan skønhed alene og selv udføre det elektriske ledninger indeni.

Gipsplankloft - rum til designløsninger

Det mest almindelige materiale, der anvendes ved montering af lofter, er gipsplader. Det er relativt billigt, æstetisk tiltalende og pålideligt. Plus - plads til design eksperimenter, fra dette materiale kan du udføre et loft på flere niveauer, som helt forvandler hele interiøret. Ved hjælp af individuelle elementer kan du skabe effekten af ​​zoneinddeling, hvilket er særligt vigtigt i små områder.

At installere falske lofter fra gips er ret svært. Imidlertid passer denne type indretning helt perfekt til enhver stil i det samlede rumdesign. Trenden i de seneste år er en romantisk højdepunkt gemt inde i en gipspladskonstruktion. Sådan belysning skaber en følelse af komfort, du kan eksperimentere med farve, vælge forskellige nuancer fra dagslysets lyse effekt til det bløde dæmpet blåt.

Nye tendenser i loftdesign

Der lægges særlig vægt på et sådant emne som hængende lofter i køkkenet. Her er skønhed naturligvis ikke mindre vigtig end i andre værelser. Alligevel kommer bekvemmeligheden af ​​drift og muligheden for højkvalitetsrensning frem. Hvis du kommer til køkkenet bare for at spise, giver det ingen mening at tænke på materialerne - vælg hvad du vil. Men hvis du ofte laver mad, er det værd at overveje. Støv og fedt deponeres ikke kun på møbler, men også på loftet - det skal helt sikkert tages i betragtning. I moderne køkkener bruger designerne følgende materialer til at afslutte loftet:

 • plast,
 • laminatgulve
 • forstærket gips,
 • aluminium eller stål
 • træ og fiberplader.

Desuden ser sådanne mønstre bare smukke ud, selv om det ved første øjekast ser ud til at de er for massive. For eksempel vil et højteknologisk køkken perfekt suppleres med en sådan loftindretning.

Og for den klassiske version af indretningen vil et sådant stilfuldt tilbud gøre.

Designet bruger flere hævede lofter:

Hvis monotonien keder sig...

Valget af materialer er meget bredt, og beslutningen skal træffes på baggrund af rummets design generelt. For eksempel i stuen, udstyret i retro stil, er det tilladt at kombinere flere typer dekoration - at kombinere moderne plast og vintage træ.

I den rummelige hal med en falsk pejs til brug af miljøvenligt materiale - træ eller dets efterligning i form af pressede fliser

Du kan dekorere loftslofter i hallway-fotoet fra dit hjemarkiv. Dette er en relativt ny trend - billedudskrivning på film, der er limet til et allerede monteret glas eller aluminiumsloft. Mønsteret kan være absolut noget - fra romantiske blomsterprinter til lyse øjeblikke fra dit liv.

Efter at have lært en masse nyt og interessant om udformningen af ​​hævede lofter, gik min tante og jeg til caféen for at tænke på konceptet reparation. Og personligt kunne jeg virkelig godt lide ideen om fotoudskrivning. Jeg venter, pludselig vil naboerne oversvømme mig. Der skal være en grund til en større revision!

Smukke lofter - 120 billeder af de mest interessante designmuligheder

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge et design til et nyt loft, hvilket materiale der er bedre at bruge, samt du vil lære mange interessante og nyttige ting.

Inden reparationsarbejdet påbegyndes, skal du vælge farveskema i rummet, afslutte alle overflader og ikke glemme omkostningerne, fordi du sammenligner dem i forskellige butikker, du kan spare mange penge.

Loft muligheder

Selvom du beslutter dig for at lave kosmetiske reparationer, vil det helt sikkert starte fra loftet, og det endelige resultat vil afhænge af det. I øjeblikket er der mange typer smukke loftsdesign.

Hans valg afhænger af ejernes ønsker, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Budgetloftet kan simpelthen være malet eller hvidkalket eller dækket af tapet eller skumplader. Den gennemsnitlige pris er et nedhængt loft, og den mest elegante og dyre er et smukt strækloft.

Vi vil forsøge at fortælle mere detaljeret om hver af dem. Nedenfor er forskellige billeder af smukke lofter.

Malet eller hvidkalkede loft

De er blandt de allerførste, besværlige og ret brandede, fordi mange ved, hvor svært det er at vaske alt rundt efter hvidvaskning. Det er stadig ikke meget nemt at gøre hele overfladen helt flad og glat.

Men hvis du ser på prisen, så er dette den billigst mulige reparationsmulighed. Og man kan ikke være enig i, at det endelige resultat ser rent og behageligt ud. Desuden kan lysfarven blive tonet.

Baggrund på loftet

Dette er ikke så markant som den tidligere type reparation, så det samme budget, hvis vi sammenligner det med de andre. Baggrunde i loftet kan sidde fast i forskellige udgaver i farve og mønster.

Specielt designet væske tapet, de holder lang tid det oprindelige udseende, men badet og køkkenet til dem er kontraindiceret. Den eneste ulempe ved denne efterbehandlingsmetode kan være loftets ujævnhed, det vil skabe ulejlighed ved lime.

Styrofoamplader på loftet

De ligner den tidligere metode. Forskellene er i materialet og pladernes evne til at udjævne loftets uregelmæssigheder. Og de er mere modstandsdygtige over for fugt.

Plastpaneler

PVC-paneler er en god mulighed for loftet, fordi de har mange fordele: holdbarhed, holdbarhed, lydisolering, fugtmodstand og varmebestandighed. Dette gør det muligt at bruge LED- og halogenlamper. Panelerne glatter ud ujævne overflader, og de er ikke så dyre.

Gipsplader lofter

Dette er et af budgettet og universelle måder at afslutte. Kun der er en stor ulempe, dette materiale er bange for fugt, så det er ikke acceptabelt for et bad.

Fordele:

 • Velegnet til en lang række overflader;
 • Skjuler alle fejlene;
 • Giver et glat og glat resultat
 • Kan skabe et loft på flere niveauer;
 • Involver indlejrede systemer;
 • Varmeisoleringsmateriale;
 • sikker;
 • Varmebestandigt;
 • Nok budget.

Før installationen skal du lave en ramme, og derefter installere paneler. En af de ulemper er et lille tab i højden. Men takket være dette vil der være et glimrende og smukt loft på værelset.

nedhængt loft

De er lavet af DWH og MDF, meget holdbare og sikre, mens de ikke er bange for fugt. Resultatet bliver det smukkeste loft.

Suspenderede lofter

Dette er en meget populær måde at færdiggøre og med en gennemsnitlig prispolitik. De er monteret på en indbygget ramme. Suspenderede lofter skjuler alle unødvendige fejl. Der er følgende typer:

 • Kassettelofter - meget nem at bruge, bruges på offentlige steder.
 • Armstrong type er en billig mulighed for dota og andre lokaler.
 • Racklofter - lige så nem at vedligeholde, holdbare.
 • Spejllofter - Visuelt udvid rummet, øg lysflowet.

Smukt loft design kan opnås på grund af den suspenderede udsigt.

Strekak

Disse er fashionable lofter. De ser meget elegante og elegante ud.

 • De gemmer alle mulige fejl;
 • Hold en stor nok vægt, hvis du pludselig oversvømmes;
 • Har et varieret design.

Og selvfølgelig er ulemperne:

 • Høj pris;
 • De installerer dem ikke selv;
 • Let beskadiget af skarpe instrumenter.

Lofter til bestemte værelser

Stue

For dette rum vil de fleste arter passe, de vil skabe den nødvendige hygge og komfort.

For et lille område er et spejl et passende, det billigste er tapet, og tværtimod er det stræk.

soveværelse

Her som i stuen vil nogen af ​​mulighederne gøre, kun for at det ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv.

køkken

Her er det nødvendigt at tage hensyn til konstant fordampning og temperaturændring. De mest succesfulde materialer vil være PVC og polystyren fliser, samt suspenderede og suspenderede lofter.

badeværelse

Her er det som i køkkenet vigtigt at tage højde for alle eksterne faktorer, og derfor er de mest egnede dem suspenderede rack og spejl. Og selvfølgelig spændingen.

Moderne præferencer

Anbefalinger fra eksperter, når man opretter et smukt loft:

 • Lys farver udvider rummet, så du vælger et mønster, gør ikke værelset smagfuldt, men læg det på en lille overflade.
 • Multi-niveau lofter hjælper med at opdele rummet i zoner.
 • Glatte og spejlflader vil skabe en 3D-effekt.
 • Visuelt øge højden på gipspladens loftslys nuancer.
 • Loftene foret med træ vil skabe et naturligt og behageligt interiør.
 • Glatte vægge i badet ser godt ud med et matteret loft.

Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig, når du vælger det rigtige udseende og smukke design af loftet.

Typer af moderne loftslofter og de bedste designløsninger på billedet

I den moderne verden er det sket, at når reparationer udføres i en lejlighed eller et hus, vil mindst et rum have hævet lofter. Og for det er der mange grunde, hvis hovedpunkt måske er et æstetisk udseende. Mange ville være enige om, at de sædvanlige hvidkalkede lofter ikke har plads i et moderne interiør. Derfor opdaterer flere og flere mennesker deres gamle pudsede lofter med nye.

Moderne teknologier, der bruges til oprettelsen af ​​sådanne strukturer, giver enhver mulighed for at ønske sig noget af deres indretningsdesign, selv de mest skøre designideer.

Særlige egenskaber

Disse strukturer er skabt "på toppen" af de vigtigste betong gulv i rummet. Eventuelle suspenderede og spændingsstrukturer er monteret på rammen. På trods af uregelmæssigheder og andre æstetiske ulemper ved "bund" loftet kan du ved hjælp af hængende indstillinger skabe perfekte glatte overflader.

Materialet, der anvendes til hævede lofter, anvendes hovedsageligt i gips. Der er dog andre muligheder: På basis af en PVC-film eller en stofklud, og også modeller fra plast- eller aluminiumslister er populære. Alle disse muligheder giver praktisk ubegrænsede muligheder for design. Med deres hjælp kan du lege med farver og teksturer, oprette flertallede strukturer, installere loftlamper.

Desuden er installationen af ​​hævede lofter i modsætning til traditionel hvidvask meget hurtigere, rent og pænt. For at opfriske dit værelse behøver du ikke længere at rengøre eller sikkert lukke alle møblerne i det. Faglærte håndværkere vil udføre alt det nødvendige arbejde uden ulejligheden for indbyggerne i lejligheden.

fordele

De vigtigste fordele ved disse moderne lofter omfatter:

 • En mulighed for at jævne og glatte overfladefejl i konstruktion eller tidligere reparationer.
 • Åbningen af ​​de bredeste muligheder for design af rummet.
 • Glatte modeller giver dig mulighed for visuelt at øge størrelsen af ​​rummet.
 • Muligheden for at installere moderne loftlamper.
 • Ekstra lydisoleringslag.
 • Nogle indstillinger er fugtbestandige.

Smukt design af gipspladerlofter og stræklofter (40)

Gipsvæg på det moderne byggemarked er en af ​​de mest populære til væg- og loftindretning. Brugen af ​​gipsvæg i skabelsen af ​​eksklusive designprojekter er slående i deres bredde, du kan lave lofter:

 • enhver form
 • konfigurationer;
 • farver og nuancer.

Hvis der er et ønske om selvstændigt at skabe et design af gipslofter i din egen lejlighed, kan du se mange fotos af færdige lofter i sociale netværk. Med et så omfattende katalog, skal du sørge for at få et egnet eksempel til dig selv.

Fordele og ulemper ved gips

Hvidt loft i dag ser irrelevant og monotont ud. Sammensætning af gipsvæg og velbygget belysning for at fylde rummet med hygge og originalitet. Det er bedre ikke at eksperimentere, hvis der ikke er noget ønske om kreativitet. I dag kan du nemt finde et tilstrækkeligt antal steder med adresser på virksomheder om opførelsen af ​​loftrummet. De kan tilbyde design af gipsplader lofter, samt deres smukke billeder og design til dig at se. Kvalificerede specialister vil med glæde rådgive en potentiel kunde på alle spørgsmål, udvikle et projekt, bringe det til liv.

Gipsplader er præget af flere fordele i forhold til andre byggematerialer:

 • tiltrækker med en glat overflade;
 • giver dig mulighed for at skjule de fejl, der er gjort under konstruktionen;
 • materiel renlighed og miljøsikkerhed;
 • lethed, enkel installation;
 • luftindtrængning i loftrummet;
 • langvarig brugstid
 • lydisolering.

Hvor mange niveauer i loftet

Udvikle muligheder for at skabe ekstraordinære overflader, glem ikke teknikkerne til fremstilling af flere niveauer i ét rum, som vil variere i nuancer, afstand til gulvet, belysningsenhed. Skelneflader:

 1. Enkelt niveau
 2. duplex;
 3. Multilevel.

Enkelt rum er en nem løsning, der sparer hovedfamiliebudgettet. Når du opretter et loft på to niveauer, går fordelene ved denne mulighed uden tvivl.

Et kompetent udført flerniveau loft kan ligestilles med kunstværker, dets originalitet og individualitet er ubestridelige. På grund af den rigtigt valgte og placeret på de rigtige steder armaturer, kan du skabe effekten af ​​"vægtløshed og skyhøjde. Fremragende resultater opnås ved samtidig brug af sådanne og stræklofter.

Design af gipsloft - foto

Yderligere 40 billeder af designet af gipsplanklofter:

Fordelene ved PVC lofter

Materialet til fremstilling af udvalgte PVC-film, spændingsprincippet, som på rammestrukturen er baseret på dette materiales termiske egenskaber: sammentrækning på grund af opvarmning. Strukturen af ​​udformningen af ​​stræklofter omfatter:

 • PVC film;
 • ramme lameller;
 • hætter fra indretningen;
 • maskeringsbånd
 • belysning.

Under varmeaktiviteten bliver filmen blød og fleksibel, så du kan skabe de mest usædvanlige former. Efter afkøling til stuetemperatur kontraherer materialet, strækker sig som en tromle. Talrige virksomheder til fremstilling af strækstofkonstruktioner tilbyder tilbud om at se kataloger af tidligere gennemført succesfulde værker, men er klar til at overveje den mest usædvanlige rækkefølge på kundens anmodning.

En række PVC lofter

Stræklofterne ser anderledes ud på grund af de karakteristiske træk ved materialets tekstur. Udviklet flere grundlæggende typer:

 1. Lak overflader - perfekt reflektere lys, præget af brilliance;
 2. Matt overflader - loftet reflekterer ikke, men absorberer lys; det tiltrækker i det indre af officielle lokaler;
 3. Sateeffekt - den granulære overflade på lakbelægningen skaber et individuelt design af rummet;
 4. Den perforerede overflade demonstrerer skabelsen af ​​nattehimmelens virkning, når hovedbelysningen er slukket for kærester af romantik;
 5. Den metalliske effekt af guld eller sølv ser godt ud med ethvert interiør.

Farve skalaen af ​​PVC er præget af en række. Ud over kontrasterende og talrige nuancer er farveopløsningen lavet ved hjælp af bredformatudskrivning - der tegnes en tegning af flere nuancer ved hjælp af en printer.

Video - loftdesign diasshow

konklusion

Stretched eller suspenderede lofter bliver populære. Denne teknologi giver mulighed for visuelt at fjerne problemerne med lofter, skjule ingeniørkommunikation og elektriske netværk om nødvendigt på kortest mulig tid uden problemer med at få adgang til dem. Oprettelsen af ​​et sådant loft på forhånd garanterer indretningen af ​​det indre af et bolig- eller kontorlokal.

Stræklofter (150 billeder)

Stræklofter er meget populære på grund af dets mange fordele: lang levetid, nem installation, vandmodstand, nem vedligeholdelse. De er meget æstetiske. For at bekræfte dette, skal du bare se på strækloftfotoet.

Typer af stræklofter

Omkostningerne ved lofter afhænger af det materiale, de er lavet af. Dette er enten PVC eller specielt stof. PVC-produkter er opdelt i tre kategorier:

 • Glossy. Forskelligt i et usædvanligt udseende, vandtæthed, sikkerhed, plasticitet, modstandsdygtighed overfor en mug og svampe;
 • Matt. Mere som et loft med hvidvask. Velegnet til indretning med klassisk stil. Forskellig i modstand mod fugt, tæthed, demokratiske omkostninger, en række modeller;
 • Satin. Har en let glans.
 • Stoffets lofter er holdbare, modstandsdygtige over for lave temperaturer, skader. Samtidig er de vanskelige at rengøre, med installationen er der ingen mulighed for at udføre en konstruktion på flere niveauer.

stilarter

Du kan se et billede af stilarter af stræklofter med forskellige variationer lidt lavere, og vi tilbyder mere end 150 muligheder for billedlofter. Også skelne mellem følgende stilarter af lofter:

 • Højteknologisk (blankt PVC-loft, malet under metal);
 • Classic (satinlofter);
 • Moderne (frostet loft uden unødvendige detaljer);
 • Fusion (kreative muligheder med et ikke-standardmønster og farver);
 • Etnisk (lofter brun, sandfarve);
 • Minimalisme (monofonisk loft, i farve, der passer til det overordnede indretning).

Du kan også vælge stræklofter med et foto. Fotoudskrivningen gør det muligt at anvende tegninger til et dække.

Lofter kan installeres:

 1. I soveværelset. Det ser godt ud blid tone: bagt mælk, fersken, lys turkis. Du bør ikke afhente lyse modeller, da de vil forstyrre søvn;
 2. I stuen ser produkter på flere niveauer godt ud. Farver kan være meget forskellige, afhængigt af indretningen af ​​stuen;
 3. I køkkenet. Du bør ikke vælge hvid farve her, fordi al forurening er tydeligt synlig på den. Velegnet produkter beige nuancer.

Strækbelysning

Ved installation af lofter er det vigtigt at overveje belysning. Belysning vil hjælpe med at udføre zonering, visuelt udvide rummet.

Til belysning kan anvendes ledede strimler, forsænket lys. Udsigtet kiggede vendte lamper rundt omkretsen.

Installation og vedligeholdelse

Loftet er monteret, efter at alle større reparationer er afsluttet. Tidligere kan du ikke installere det, fordi det vil være alt støv og snavs. I tilfælde af at reparationer stadig er i gang, anbefales det at midlertidigt demontere PVC-loftet og dække alt sammen med en film, hvis det er en stofvare.

Loftet skal rengøres fra tid til anden med en tør klud. Den polske vil hjælpe med at genskabe tidligere glans. Når stoffet loftsrensning er lavet meget sjældent, kun med mærkbare pletter. For at gøre dette skal du bruge en svag sæbeopløsning.

Hvordan og på hvilken slags hængende loft kan du sætte billeder: foto eksempler

I dag er ophængte lofter udbredt. Deres popularitet skyldes den praktiske og æstetiske udseende, der pryder hjemmet eller det offentlige rum. Ved hjælp af ophængte lofter skaber en række effekter. Selv simple design bliver til et kunstværk, hvis det anvendes til overfladetegningen. Og moderne teknologier tillader brug af fotoudskrivning på et stræk lærred af ethvert arbejde.

De vigtigste fordele ved ophængte lofter

I sammenligning med den traditionelle metode til plastering stræk eller gipsplader lofter er nemmere og hurtigere at installere. Se billede.

Fordele ved stræklofter:

 • Ingen støv og snavs under installationen;
 • Materialerne i arbejdet er ikke tungt og nemme at transportere;
 • Konstruktioner er hurtigt monteret;
 • Tillade at indbygge lamper og at stille ekstra støjisolering;
 • De gemmer loftets mangler - revner, uregelmæssigheder mv.
 • Lav et fladt plan
 • Har en bred vifte af farver og design.
Oprindelig løsning

Lofter på 2-3 niveauer giver rige muligheder for designere i enheden af ​​de originale loftsformer, et eksempel på billedet nedenfor

Producenter tilbyder på markedet af byggematerialer forskellige designs: Stræk PVC-film og tekstiler, gipsplader, metal og mineralplader. Stretch interessant fordi de tillader at gøre på lærred fotoudskrivning.

Kombinationen af ​​gipsvæg og strækstof med fotoprint

Metoderne til installation af lofter er blevet udarbejdet, producenterne tilbyder flowdiagrammer, der angiver den krævede mængde materialer, og videoinstruktioner er publiceret på internettet. Multi-level strukturer vil dekorere ethvert rum, som på billedet

Lofter ser spektakulære ud med velorganiseret belysning

Denne mulighed skyldes udformningen: bag gipsvæggen eller lærredet trækkes alle elektriske ledninger ind i en hvilken som helst del af rummet, og belysningsindretningerne er skjult bag tagene. På billedet gipspladedesign i et lille rum.

Design i et lille rum

Fotoprint på lærred

Stræklofter er lavet af polyvinylchloridstof eller specielle stoffer. De bærer lækager ovenfra og holder en stor masse vand. Men også interessant ved at de tillader at udføre forskellige mønstre på overfladen.

Fotoprint på lærred

Fotokvaliteten er høj, hvilket skaber en følelse af ægte tilstedeværelse. Teknologisk niveau giver dig mulighed for at indtaste et billede i ethvert interiør.

Klassisk stil og matchende print

Dug med en mat eller blank tekstur er produceret, så du vil helt sikkert vælge det rigtige materiale, så det valgte billede ser mere effektivt ut.

Glossy stretch lærred med fotoudskrivning

Det særegne af billedet på loftet er, at det er i stand til at ændre opfattelsen af ​​rummet, selv et lavt rum vil visuelt udvide billedudskrivningen.

Himmelen ved hjælp af fotoudskrivning øger rummet

Dekorer dit hjem med fotoudskrivning, overvej følgende nuancer:

 • Belysning af rummet og dens størrelse;
 • Glatte og matte overflader ser anderledes ud, den første udvider visuelt rummet, og det andet skaber ikke blænding;
 • Farveskemaet på billedet spiller også en rolle: En mørk baggrund vil skabe en følelse af "klemning" i et lavt rum;
Spændingsdesign til høje haller
 • Fotoprint skal supplere og harmonisere med interiøret;
Farvens harmoni af mønster og vægge
 • For et lille værelse passer et enkelt billede i hjørnet, og det vil bringe originalitet i designet;
Originalt fotoprint på stræklået
 • Forskellige teksturer af materialet påvirker det overførte billede på forskellige måder; det anbefales at se på billedvalgene på lignende materialer, før du vælger plottet.
Tredimensionelt rum
 • Maleriets plot er vigtigt, det anbefales at vælge temaer til formålet med rummet. Abstrakte scener passer til enhver stil, fresker eller reproduktioner vil supplere det klassiske interiør, og i eventyr er helte passende.
Løsning i børnenes værelse

Stencil mønstre

En god løsning er at dekorere det hængende loft med et mønster eller mønster. Men ikke alle har kunstneriske evner. Der er en vej ud - at lave et mønster på stencilen. For at gøre dette skal du bruge en tyk pap og udskære det kopierede ornament med en skarp kniv. Malingen påføres med en svamp, så den ikke lækker under stencilen. Loftsindretning er opdelt i etaper:

 • vi vælger et ornament og laver en stencil;
 • forberede gulvfladen;
 • vi sætter billedet;
 • dække ornamentet med et beskyttende lag.
ornament

Sådan udsmykning vil gøre lokalet mere behageligt og give individualitet til interiøret. Vælg et tema billede hjælp mapper eller billeder på internettet. Det er vigtigt, at temaerne for mønstre og tone kombineres med indretningen og farveskemaet i rummet.

Ornament, som en fortsættelse af væggene

Loft maleri af dig selv

Hvis du alligevel har kunstnerisk talent og beslutter at dekorere loftet med dine egne tegninger, så skal følgende trin udføres.

 1. Forbered værktøj og materialer: spande, spatler, børster, børster, primer og kitt.
 2. Dæk gulvet og væggene med polyethylen.
 3. Fjern det gamle gips og påfør primer, uregelmæssigheder og revner til at dække med gips og sand.
 4. Dæk med et lag af færdigspartel til et jævnt glat loft og anbring en akryl primer - grundlaget for billedets anvendelse.
 5. Forbered en skitse på papir. Til tegning af billedet i loftet skal du have en stige, børster, paletter og akrylmaling.
 6. Overfør skitsen til loftet, hvis det er nødvendigt, øg skalaen, det er praktisk at bruge projektoren. Cirkel hovedkonturerne med en blyant eller kul.
 7. Farver billedet.
 8. Påfør en beskyttende belægning, efter at billedet er helt tørt, akryllak er egnet til dette.
Foto - maleri på loftet

At lave et loftmaleri er ikke så svært, hvis du har evnen til at tegne. Med tålmodighed og nøjagtighed vil interiøret få en zest.

Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

Typer af gipsplader lofter

Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

 • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
 • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
 • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
 • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
 • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

Skandinavisk interiør

Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

I det indre af landet

Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

I det etniske interiør

For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

Interiøret er hi-tech

Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

I det indre loft

Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

I det indre af art deco

I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

I vintage interiør

Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

I det indre af "Moderne"

Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

I det klassiske interiør

Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!