Armstrong loft med en plade Oasis (Oasis) Board 600x600kh12mm

Prisen for 1 plade er 600x600 mm (0,36 m2).

Ophængsplade Oasis (OASIS) til Armstrong-loftet.

Opholdets egenskaber er som følger:

 • lydabsorption (koefficient - fra 0,2 til 0,45);
 • brandbeskyttelse (KM 1: G1, B1, D1, T1);
 • fugtbestandighed (op til 70%);
 • lysreflektion (80%).

Hvis du har brug for en hurtig eller lav budget reparation, passer Oasis plader perfekt. Normalt bruges de til udsmykning af offentlige lokaler.

Parametre af pladen Armstrong Oasis:

 • Edge - Board;
 • størrelse - 595x595mm;
 • tykkelse - 12 mm;
 • vægt pr. 1 kvm - 2,8 kg;
 • mængde i pakning - 20 stk. - 7,2 m2 (forsendelse i pakker og individuelt);
 • vægt på 1 pakke (20 stk) - 20,16 kg;
 • producent - Armstrong (UK).
For at beregne de nødvendige strukturelle elementer til dit loft og orden, kan du kontakte vores ledere.

Pladet loft Armstrong Oasis Board på 600х600х12 mm

Om produktet

karakteristika

beskrivelse

Vi anbefaler også

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

"Op til 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler. *

"Fra 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Loftplade Oasis bord 600x600x12 (Oasis bord) Armstrong

beskrivelse

Armstrong Concern tilbyder et suspenderet loft Oasis, som har bevist sig på det russiske marked. Det er designet til installation i kontorer, hoteller, indkøbscentre. På samme tid kan dette materiale bruges til udsmykning af boliger. Loftplade Oasis har en sandstræk til berøringsfladen i hvid, uden perforering. Til sin produktion anvendes ekstruderet mineralfiber. Om nødvendigt, inden installationen, kan materialet males i en hvilken som helst ønsket farve ved hjælp af vanddispersionsmaling. Dette giver dig mulighed for betydeligt at udvide mulighederne for dekoration af rummet. Ud fra et designsynspunkt er denne overflade perfekt kombineret med lamper med uigennemsigtige diffusorer.

Ophængt loft Oasis, de vigtigste egenskaber

Dimensionerne af Oasis-loftspladen er 600x600 mm, tykkelse - 12 mm. Kanten har en rektangulær form, i henhold til den almindeligt anerkendte klassifikation betegnes det som "bord". Materialet sælges i pakninger med 20 plader, hvis samlede areal er 7,2 kvadratmeter. Til montering af loftspaneler Oasis brugte suspension system med en bredde på 24 mm.

Mineralfiber er det mest populære materiale til fremstilling af sådanne loftsstrukturer. Ophænget i loftet, der er lavet af mineralfibre, er præget af gode akustiske og hygiejniske egenskaber samt fugtmodstand, slagfasthed og lang levetid. Det høje niveau af lysrefleksion giver dig mulighed for at oprette, når de bruger lysfyldte behagelige ydre interiører.

Øget lydisolering giver dig mulighed for at gøre værelserne mere komfortable til permanent ophold eller arbejde. Oasis-loftet er også brandsikkert, det vil sige, det brænder ikke og opretholder ikke forbrænding. Dette giver yderligere muligheder for at forbedre lokalernes sikkerhed og reducere de krav, som reguleringsmyndighederne stiller. Derudover indeholder mineralfiberen ikke giftige komponenter og er hypoallergen.

Oasis Armstrong loft

 • Oase plade til hævet loft
 • Dimensioner: 60 x 60 cm
 • Tykkelse: 12mm
 • Lydabsorptionskoefficient NRC: 0,1 - 0,2
 • Fugtresistens: RH 70%
 • Lysreflektion: 80%
 • I pakken: 20 plader / 7,20 m2

Armstrong behøver ikke introduceres til mange kunder - en standard for ekspertise, som produkter fra andre fabrikanter sammenlignes med. Oasis plader fortjente stor popularitet på grund af den behagelige æstetik, blød lys tone og alsidighed, som er relevant for alle bygninger, lokaler, stilarter og design. Enkelt ved første øjekast er produktet faktisk et højteknologisk og avanceret materiale, der er i stand til fuldt ud at opfylde de mest forskelligartede krav.

Høje niveau funktioner

Fordelene ved Armstrong Oasis over andre tilbud ligger i den højest mulige kombination af pris og kvalitet. Udseendet af panelerne har en sandy ru overflade, lavet uden perforering. Denne funktion giver dig mulighed for at forbedre belysningselementernes ydeevne, mere effektivt henvende sig til installationen af ​​belysningsenheder og spare betydeligt penge på elomkostninger. Disse paneler har også ganske god lydisoleringsevne, der vil være et mere behageligt akustisk miljø i værelserne. Materialets fugtighedsbestandighed er 70%, hvilket er mere end nok til de fleste typer af lokaler. Samtidig opvarmer produktet ikke skadelige urenheder i sig selv, der er ingen betingelser for udseende af svampe og andre uønskede elementer på grund af korrekt luftstrøm. Til fremstilling af dette materiale anvendes kun sikre og miljøvenlige komponenter af naturlig oprindelse. Loftet Armstrong Oasis har faktisk alle de nødvendige egenskaber for at sikre komfortabel drift i bygninger af enhver art. Fabrikanten garanterer en lang levetid på 15 år for disse paneler, hvor de bevarer deres højkvalitets- og æstetiske egenskaber.

Vi køber billigere, hurtigere og mere bekvem

Pris Armstrong Oasis i vores butik er en af ​​de mest rentable og overkommelige i Moskva-regionen. Direkte leverancer giver os mulighed for at behage vores kunder med de bedste priser, fremragende service og hurtig levering uden forsinkelser i Moskva og Regionen. Vores erfarne og professionelle ledere er altid klar til at hjælpe dig med udvælgelsen af ​​de nødvendige materialer. Hvis du har svært ved at foretage beregninger af det krævede antal paneler, er du velkommen til at kontakte os for hjælp. Derudover vil du blive informeret om alle spørgsmål og vil fortælle dig detaljeret om produktet af interesse. Vi anbefaler Armstrong Oasis komfur til business class værelser, kommercielle og offentlige bygninger. Dette er et praktisk og rentabelt valg, som fuldt ud vil begrunde sine omkostninger. Hav en god shopping!

Leveringstjenesten er åben hver dag, syv dage om ugen.

Anslået leveringsomkostninger for en flyvning i Moskva og Moskva-regionen:

(til indgangen uden at løfte til gulvet)

op til 300 kg - 1000 gnid.

fra 301 til 1500 kg - 25 00

fra 1500 kg - forhandles

Alle priser er ved levering inden for Moskva Ringvej.

Ved levering uden for Moskva ringvejen, tillægsgebyr på 30 rubler. til 1 km.

Levering til andre regioner i Rusland (undtagen Moskva og Moskva-regionen):

Gratis levering (inden for Moskva Ringvejen, når du køber fra 100.000 rubler til detailprisen).

Du kan bestille byggematerialer:

- hver dag via telefon fra kl. 09.00 til 19.00:

+7 (495) 215 09 88

+7 (495) 728 96 56

- send ordren i enhver form til e-mail-adressen: [email protected]

- døgnet rundt via webstedets grænseflade www.otdelka-trade.ru

Levering af byggematerialer udføres på et passende tidspunkt for kunden.

Den nøjagtige forsendelsesomkostning beregnes under checkout processen!

Loftplade ARMSTRONG OASIS 600x600x12

Fabrikant Artikel: BP 9918 M
Edge Type: Board
Pladens størrelse: 600x600mm
Pladetykkelse: 12 mm
Fugtighedsbestandighed: 90% RH
Lydabsorptionskoefficient (alfa w): 0,15.
Lyddæmpning (Dncw): 33 dB
Lysreflektion: 85%
Varmeoverførselskoefficient (lambda): 0,06
Brandfareklasse: KM1
Texture: Sandy (calcic crumb)
Mulighed for renseri: ja
Produktionsmateriale: mineralfiber
Pakning: 20 plader
Emballageområde: 7,2 kvm.

Armstrong loftsplade Oasis 600x600x12mm til Armstrong type hængende loft.
Armstrong Oasis refererer til økonomiklassetegler, selvom det ikke kan siges for dets udseende.
Overfladen af ​​pladen er en hård sandoverflade eller calcic crumb. False loft oase samling ser stilfuldt ud, hvilket er velegnet til ethvert interiør.
Tallerken Armstrong Oasis har høj ydeevne.
Omfang af Armstrong Oasis 600x600x12 loftplade: kontorer, butikslokaler, cafeterier, uddannelsesinstitutioner.

Fordele og ulemper ved loftfliser Armstrong Oasis

Armstrong-type loftsystemer behøver ikke længere en særlig præsentation - det er svært at finde nogen, der ikke har opfyldt sådanne lofter. Selv sådanne kendte løsninger kan dog afvige fra hinanden i udseende, hvis du bruger fliser af forskellige typer. En af sorterne af sådanne belægninger vil være Oasis-loftfliserne, som ofte bruges ved installation af Armstrong-type lofter.

Særlige egenskaber

Oasis plader er en økonomiklasse løsning, der optimalt kombinerer lave omkostninger og fremragende udseende. Overfladen på delene er flad, har ingen perforering, og teksten på forsiden ligner sand, for hvilken komponenterne i denne serie fik deres navn. Eksternt ligner denne type dele de dyrere "Dune" plader, der næsten fuldstændig kopierer deres udseende og adskiller sig kun i bestemte egenskaber.

Detaljer af denne sort er lavet af mineralfiber. Dette sikrer overholdelse af alle krav fra tilsynsmyndighederne. Materialerne, hvorfra disse plader fremstilles, er giftfri, udsender ikke nogen skadelige stoffer i atmosfæren og er hypoallergen.

Dimensionerne af komponenterne er standard for Armstrong systemlofter - 60 X 60 centimeter, med en tykkelse på dele på 12 millimeter. Kanten af ​​en rektangulær form af typen "bord" giver dig mulighed for at bruge dem med hængende systemer på profiler med mærket "T-24". Vægten af ​​en kvadratmeter af et sådant loft er ca. 2,8 kg.

Paneler sælges som regel i pakker - i hver af 20 stykker. Vægten af ​​en pakke er ca. 20 kg, så det er ikke nødvendigt at tiltrække en lastbil og læssere til transport. Ved lastning vil en voksen mand klare, og det er muligt at transportere kasser i bil af enhver klasse.

Pladens refleksivitet er 80%, hvilket gør det muligt at anvende dem i forbindelse med lamper med en matprismodulator. Det betyder ikke, at ovnens loftplade ikke kan bruges i forbindelse med andre typer armaturer. Det er simpelt. Denne type belysning vil være den bedste løsning med sådan lysreflektans og overfladestruktur.

Fordelene ved en sådan finish

Ud over de fordele, som Armstrong-systemet selv giver dig, har pladerne selv nogle fordele:

 • Lav vægt
 • Forsiden har ikke et udtalt mønster og en tekstur, så du kan skabe design med en ensartet, ikke altfor iøjnefaldende belægning
 • Lav pris
 • God fugtighedsbestandighed
 • Velegnet til både kontorlokaler og lejligheder
 • Universelle dimensioner af dele giver dig mulighed for nemt at udskifte en af ​​dem med en lampe, der er beregnet til installation i lignende lofter

Når den bruges på kontoret, er denne mulighed for tilbehør også god, fordi den har en forholdsvis god lydabsorptionskoefficient, som forbedrer den akustiske situation i værelserne. Derudover vil fugtmodstanden på 70% muliggøre brugen af ​​en struktur med en lignende belægning i næsten ethvert rum.

mangler

Ulemperne ved denne type loftdesign kan kun tilskrives den kendsgerning, at det ligesom enhver anden suspenderet sammensætning også tager en lille højde fra væggene. Den anden, implicitte minus er den overordnede "enkelhed" af den forreste overflade. Ikke alle vil lide det sædvanlige, "kedelige" loft uden dikkedarer. Men i budgetklassens beslutninger kan det ikke betragtes som en ulempe.

udseende

Da disse paneler er en budgetmulighed til efterbehandling, bør du ikke forvente nogen specielle lækkerier med hensyn til udseende. Men hvis du er træt af tekstur med ormehuller, som kan ses både på lofter og på væggene, så passer denne slags belægning perfekt til dig. Panelerne er glatte, med en ikke for udtalt "sand" struktur, der giver dig mulighed for at samle en struktur med en jævn og ensartet ydre overflade.

Armstrong OASIS

Loft Armstrong OASIS

Pladens størrelse: 600x600x12 I pakken: 20 stk / 7,200 m2
Pakkevægt: 20.000 kg Pakningsvolumen: 0,0864 m3
Vandmodstand: 90 Lydabsorption:
Lysreflektion: 83% Lydisolering: 0.200

Beskrivelse:


Ideel til armaturer med matdiffusor.

Armstrong Concern tilbyder et suspenderet loft Oasis, som har bevist sig på det russiske marked. Det er designet til installation i kontorer, hoteller, indkøbscentre. På samme tid kan dette materiale bruges til udsmykning af boliger. Loftplade Oasis har en sandstræk til berøringsfladen i hvid, uden perforering. Til sin produktion anvendes ekstruderet mineralfiber. Om nødvendigt, inden installationen, kan materialet males i en hvilken som helst ønsket farve ved hjælp af vanddispersionsmaling. Dette giver dig mulighed for betydeligt at udvide mulighederne for dekoration af rummet. Ud fra et designsynspunkt er denne overflade perfekt kombineret med lamper med uigennemsigtige diffusorer.

Ophængt loft Oasis, hovedtræk:


Dimensionerne af Oasis-loftspladen er 600x600 mm, tykkelse - 12 mm. Kanten har en rektangulær form, i henhold til den almindeligt anerkendte klassifikation betegnes det som "bord". Materialet sælges i pakninger med 20 plader, hvis samlede areal er 7,2 kvadratmeter. Til montering af loftspaneler Oasis brugte suspension system med en bredde på 24 mm.

Mineralfiber er det mest populære materiale til fremstilling af sådanne loftsstrukturer. Ophænget i loftet, der er lavet af mineralfibre, er præget af gode akustiske og hygiejniske egenskaber samt fugtmodstand, slagfasthed og lang levetid. Det høje niveau af lysrefleksion giver dig mulighed for at oprette, når de bruger lysfyldte behagelige ydre interiører.

Øget lydisolering giver dig mulighed for at gøre værelserne mere komfortable til permanent ophold eller arbejde. Oasis-loftet er også brandsikkert, det vil sige, det brænder ikke og opretholder ikke forbrænding. Dette giver yderligere muligheder for at forbedre lokalernes sikkerhed og reducere de krav, som reguleringsmyndighederne stiller. Derudover indeholder mineralfiberen ikke giftige komponenter og er hypoallergen.

Loft Oasis Armstrong pris 89 rubler. pcs.

Tilgængelige muligheder

Typer og omkostninger ved Armstronglofter for 1m2 med ophængt system

For individuel beregning af dine lokaler, ring til lederen +7 (495) 105-53-33

Amstrong BAIKAL
Mineralfiber 600x600x12 mm

247 RUB. M2 PLATE

350 RUB. M2 ASSEMBLY

Amstrong OASIS
Mineralfiber 600x600x12 mm

247 RUB. M2 PLATE

350 RUB. M2 ASSEMBLY

Matrix Kina
Mineralfiber 600x600x8 mm

180 RUB. M2 PLATE

280 RUB. M2 ASSEMBLY

Metallic Armstrong
Stål hvidmatte 600x600 mm

383 RUB. M2 CASSETTE

484 RUB. M2 ASSEMBLY

Lilia rockfon
Stenuld 600x600x12 mm

219 RUB. M2 PLATE

319 RUB. M2 ASSEMBLY

Armstrong Retail
Mineralfiber 600x600x12 mm

247 RUB. M2 PLATE

350 RUB. M2 ASSEMBLY

Armstrong Aluminium
Grå matte 600x600 mm

597 RUB. M2 PLATE

697 RUB. M2 ASSEMBLY

Aluminium Armstrong
Hvidmåtte 600x600 mm

444 RUB. M2 CASSETTE

544 RUB. M2 ASSEMBLY

Slab Konstruktion og Suspension System Assembly

> Installation af loftet: Fra 245 rubler. m2 Ledninger og tilslutning af lamper: 200 rubler. Point Køb

Video anmeldelse

Hvor kan man købe i Moskva?

Du kan købe lofter via en online butik eller komme til os på adressen - se nedenfor eller følg linket til kontaktpersonerne

Levering i Rusland

TC PEC og Business Lines

Advarsel: HTML understøttes ikke! Brug almindelig tekst.

False loft oase

i Rusland gratis

8 (800) 500-49-63

+7 (495) 212-05-18

+7 (985) 130-32-57

Denne email adresse er beskyttet mod spam bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vejviser

nyheder

Tjekkisk CBM Koruna laminat med en unik parketlås

Hviderussiske døre Porte Vista fra 10170 rubler

Lever gratis Tarkett floorboard

 • Hjem /
 • Lofter /
 • Armstrong lofter /
 • Armstrong
 • / False loft Armstrong komfur Oasis

9 forfærdelige problemer med laminat: årsager og løsninger

8 køkken gulve muligheder i blåt

Typer af laminatprægning

6 store fejl, der normalt gør, når man vælger gardiner

 • 1 job
 • 2 Mine ordrer
 • 3 Registrering
 • 4 udgang
 • 5 blog

Vores butik er placeret på Yandex.Market. Der kan du sætte feedback på arbejdet på webstedet, ledere, lager og kurerer. Anmeldelser kontrolleres af Yandex kvalitetskontrol. Vi sætter pris på alle vurderinger. Fortæl os, hvad du kunne lide, og hvad vi skal arbejde på.

Vi drømmer om at se 5 stjerner fra dig, men vi vil genoprette balancen på telefonen for enhver tilbagemelding. Vi overfører pengene til det angivne nummer umiddelbart efter at anmeldelsen er offentliggjort på markedet.

Nedhængt loft ARMSTRONG OASIS BOARD (OASIS BORD) 600x600x12 mm

Forsendelsesomkostninger: 1500-3200

beskrivelse

Loftplade Armstrong Oasis (bordkant), størrelse 600x600x12mm. Monteret på et T24 suspension system. Lydabsorptionskoefficient 0,15 (H). Lysreflektion - 83%, Fugtresistens - 70%, Brandsikkerhed: G1, D1, B1, T1. Den bruges i værelser med lave krav til akustik og er udstyret med central klimaanlæg (kontorer, uddannelse, sundhedspleje, handel, transport). Samlet og vægt egenskaber: kasse vægt - 20,0 kg. Antal stykker. i en kasse - 20; Antal meter i kassen - 7,20 kvm.

lofter:

Lofter ARMSTRONG Bioguard Akustisk Kort (BIOGVAR ACOUSTIC BORD)

Loft ARMSTRONG Ultima OP Tegular (Ultima Tegular) 600x600x20mm

Nedhængt loft ARMSTRONG SAHARA Microlook (SUKKER) 1200 x 600 x 15 mm

Lofter ARMSTRONG Cellio C49 Grå (CELIO C49) Til montering, komplet

Loftsplader HYGIENISK (HYDZHIN)

Paneler - Skærme Fibral Multiflex Baffle

ROCKFON fleksible væg hjørne

Loft af OWA Stukkor Board (OVA Shtukkor Bord)

Loft OWA Universal Board (OVA Schlicht Universal Board)

Loftplade "Lagune" AMF "Standard", 600x600x15 mm, kant VT-15

Nedhængt loft ARMSTRONG ULTIMA SL2 2500х300х19 mm

Loftplade lydisoleret "Akustisk" AMF 600x600x19 mm, kant VT-S * -24

Tværgående styring DX24 XH180LM (matt sort)

Transversal Guide DX24 XS60D (Metallic 06)

ECOPHON Wallpanel Panel C / Muralis lofter (ECOFON WALLPANEL)

Loftplade Yaroslav (Peresvet plante) kant Bord

Loft af OWA Luna Board kant K3 (OVA Luna Bord)

ECOPHON Sombra A / alpha-lofter (ECOFON SOMBRA)

Nedhængt loft ARMSTRONG ULTIMA db SL2 2500 x 300 x19 mm

Nedhængt loft ARMSTRONG OPTIMA Microlook 600x1200x15