Typer og omkostninger ved cellulært suspenderede lofter

En af de typer af ophængte lofter er gittermetalstrukturer. Mobilophænget loft er fastgjort til bundloftfladen på specielle suspensioner. Designet giver en voluminøs loftoverflade bag, hvor du kan lægge værktøjer og installere skjult belysning. Der er flere sorter af sådanne belægninger, som hver især har visse karakteristika. Vi vil tale om funktionerne i cellulære lofter, samt uddybe det mest populære udvalg af sådanne belægninger - Grilyato lofter.

Funktioner cellulære lofter

Loftet "gitter" er lavet af aluminiumprofiler af U-formet sektion. Deres tykkelse er kun en halv millimeter. Gitterophænget konstruktion er fastgjort til bundloftet ved hjælp af en T-profil. Loftgitteret har forskellige celle dimensioner - mindste dimensioner er 1,5x1,5 cm, og de maksimale når 20 cm. Jo mindre cellestørrelser er, desto mindre gennemsigtige belægningen opnås, og jo højere koster det for sin kvadratmeter.

I lejligheder og private huse anvendes gitterlofter som dekorativt element. Hvis de limes til en solid loftoverflade uden brug af suspensioner, får du en interessant og original relief coating.

Det er vigtigt! For boliger anbefales det at anvende loftgitter med en minimumscellestørrelse. Med en kombination af gitter- og fliser belægninger opnår de et hyggeligt interiør med et originalt overflade design.

Fordele ved gitterloftbelægninger:

 1. Gitterophænget loft giver mulighed for effektiv ventilation af loftkanalen. Som følge heraf opstår der ikke kondens på bundloftet, hvilket skaber et gunstigt miljø for formdannelse.
 2. Bag loftet bremser ingeniørkommunikationen. Takket være den nemme adskillelse af de enkelte plader er der adgang til den aftalte kommunikation.
 3. Disse lofter er ideelle til værelser med skjulte brandalarmer. Røgdetektorer installeres bag en ophængt konstruktion. Når røg passerer uhindret gennem belægningens celler, aktiveres brandbeskyttelsessystemet. I dette tilfælde passerer vand frit gennem belægningens huller.
 4. Et stort udvalg af farver og teksturer giver dig mulighed for at legemliggøre de forskellige ideer fra designeren og vælge belægningen under interiørets stil og farve. Til salg er der gitter af guld og sølvfarve, og også produkter af anden farveskala. Du kan købe chrome eller matte cellulære paneler for at realisere de mest ambitiøse planer for design af loftoverfladen.
 5. I kombination med det termiske isoleringsmateriale giver belægningen mulighed for at øge rummets varme- og lydisoleringsegenskaber.

Varianter af gitterbelægninger

De mest populære er standardgitterpaneler bestående af individuelle celler af samme dimensioner. Størstedelen af ​​belægningen opnås ved anvendelse af en aluminiumsprofil med en højde på 30-50 mm og en bredde på en centimeter. Det er U-formet i tværsnit. For standardprodukter varierer cellestørrelsen fra 3x3 centimeter til 20x20 cm.

Det er vigtigt! Jo højere loftoverfladen er fra gulvet, desto større er størrelsen på de celler, der kan bruges. Ellers vil loftsbelægningen være synlig gennem en lav suspension med store åbninger.

Hængende loft "gitter" kan være lavet af paneler med et pyramideformet hul. Til fremstilling af sådanne produkter ved hjælp af en profil med et Y-formet tværsnit. Aluminiumskinnen har en højde på 30-40 millimeter, en bredde på 10 mm og en længde på 60 cm. Som et resultat opnås et loftgitter på 600x600 mm.

Hvis der findes forskellige tekniske kommunikationer i loftrummet, så er den bedste løsning i dette tilfælde at vælge en belægning med persienner. Takket være dette er det muligt ikke bare at gemme kommunikation, men til enhver tid at få adgang til at inspicere og reparere dem. Persienner er ideelle til smalle rum, fordi de giver mulighed for at justere rummets størrelse og udvide rummet.

Louvre lofter består af flere sorter af U-formet profil:

 • bærebjælken har en bredde på 10 mm, en højde på 50 mm og en længde på 240 cm;
 • Parallelt med denne skinne holder profilen med samme sektion, men 120 cm lang holder indenfor;
 • I tværretningen er profilen monteret med en bredde på 10 millimeter, en højde på 3 centimeter og en længde på 600 millimeter.

Det er vigtigt! Effekten af ​​persienner opnås ved brug af profiler af forskellige højder.

Multi-niveau gitter er en tredimensionel struktur lavet af en kombination af tre typer guider og U-formede profiler. Sådanne belægninger er meget populære blandt designere, fordi de giver mulighed for at få eksklusive og smukke overflader.

Lofter Grilyato

Dette er en gitterformet ophængt struktur med unik geometri og et stort udvalg af farveindstillinger. Sådanne lofter bruges ofte i indretning, fordi de giver mulighed for at udforme forskellige designideer og smukt dekorere loftoverfladen.

Panelerne er installeret på en speciel forbedret kasse, der giver dig mulighed for at kombinere dem med andre ophængte systemer. Grilyato lofter bruges i offentlige lokaler med højt bundlofter, f.eks. I indkøbscentre, udstillingshaller mv.

Tekniske specifikationer

Grilyato paneler er lavet af aluminium tape med en tykkelse på ikke mere end 0,5 mm. Pladerne fremstilles i fabrikken ved hjælp af varm tørring. Vægten af ​​en kvadratmeter af en sådan loftkonstruktion afhænger af cellens dimensioner såvel som profilens tykkelse og ligger inden for 2-6 kg.

Fås i følgende farvepaneler: beige, sort, krom, stål, guld, sølv og hvid. Du kan bestille fremstilling af gitter af den ønskede farve.

Fordele og ulemper

Fordele ved Grilyato loftsystemer:

 1. Suspended gitter giver dig mulighed for visuelt at sænke højden af ​​rummet.
 2. Bag et loft er det muligt at lægge forskellige ingeniørkommunikation, for at skjule bygningskonstruktioner og varmeisolerende materialer.
 3. Designet giver adgang til kommunikation bagved loftoverfladen, hvis der skal inspiceres, repareres eller udskiftes.
 4. Hele loftkonstruktionen reducerer støjniveauet i rummet.
 5. Grilyato lofter er kompatible med forskellige belysningsmuligheder - monterede og indbyggede lamper samt skjult belysning.
 6. Stort udvalg af muligheder for farver, teksturer og design.
 7. Ydermere forekommer belægningen lys og monolitisk på samme tid.
 8. Disse er universelle loftkonstruktioner, fordi de let kan kombineres med andre typer lofter.
 9. Materialet, hvorfra lofterne er lavet, er modstandsdygtig over for korrosion og andre atmosfæriske påvirkninger, som udvider anvendelsesområdet for loftkonstruktionen.
 10. Aluminium - holdbart materiale, så disse lofter varer mere end et dusin år.

Ulemperne ved Grilyato loftsystemer er deres høje omkostninger, der er forbundet med både prisen på materialet og med den innovative løsnings egenskaber. Lang og omhyggelig installation betragtes også som en ulempe ved disse loftsystemer, men det betaler næsten ubegrænset levetid.

Funktioner lofter Grilyato CL15

Det mest populære system er Grilyato CL15. Dette er et sæt komponenter, der er nødvendige til montering af loftet. Det omfatter metalgitter og T-formede profiler. Grillen selv består af en ramme lavet af L-formede lameller. Fyldning af rammen er dannet af skærende U-formede lameller.

Alle gitter er monteret i cellerne i T-15 systemet. Dette sikrer hurtig installation og evnen til hurtigt at udskifte enkelte elementer og modernisere designet af meshloftet.

Før montering startes konstruktionen af ​​den fremtidige loftsstruktur, hvor der er angivet dimensioner af cellerne, der udvikles ordninger til placering af profiler samt lægningsværktøjer. Herefter er loftet opdelt på plads. På væggene i rummet er markeret lavere niveau. På dette stadium udføres forberedelsen, pudsning og maling af bundloftfladen.

Derefter lægges ventilationssystemer og strømforsyningskabler samt andre tekniske kommunikation under bundloftet. Fortsæt derefter med at installere lagrene og styreelementerne på rammen. Efter justering af strukturen i et plan er gitterpanelerne monteret.

Suspended loft grilyato

Ved design grilyato loft er et suspenderet gitter lærred. Sådanne produkter optrådte først i Europa i 1970'erne, og siden da har de haft en stabil efterspørgsel blandt forbrugerne.

Vælg et loft grilyato efter mærke:

Design og materialer til fremstilling af grilyato lofter

Suspended lofter grilyato lavet af træ eller aluminium. Træstrukturer er imprægneret med en speciel sammensætning, som øger deres modstandsdygtighed mod fugt og andre negative ydre faktorer. Men for værelser med høj luftfugtighed anbefales det stadig at købe et aluminium grilyato loft. Det er kendetegnet ved korrosionsbestandighed og er ikke genstand for støbeformning.

Grilyato loftsgitteret kan bestå af to typer profiler:

 • Den deltoidea. Bredden af ​​sådanne profiler varierer i området 4-24 mm, højden er 40 ± 10 mm.
 • U-lignende.

Suspended loft type grilyato har firkantede celler. Deres side varierer i området fra 30-300 mm.

Vælg loftet grilyato efter celle størrelse:

Design og gennemsigtighed af grilyato lofter

Du kan købe et grilyato-loft i Moskva, hvis paneler er malet i alle nuancer af RAL-paletten. Når du vælger, skal du fokusere på indretning og dimensioner af rummet. For f.eks. Lave værelser er det bedre at købe et hvidt grilyatoloft, da det visuelt udvider de rumlige rammer. Du kan også dvæle på modeller, der er flere toner lettere end væggene.

En vigtig egenskab ved de beskrevne produkter er deres gennemsigtighed. Det påvirker også prisen på grilyato lofter. Gennemsigtighed henviser til graden af ​​synlighed af interceilrummet, som er placeret mellem gitteret og bunden. Denne parameter afhænger af cellernes dimensioner og profiletes geometri (bredde og højde).

Gennemsigtigheden bliver jo højere, desto mindre er profilstørrelsen, og jo større er cellen. Derfor varierer prisen pr. M 2 af grilyato lofter også. Den største gennemsigtighed (op til 93%) er modeller med en 30 mm profil og en celle med en side på 200 mm.

Hvordan man vælger et loft grilyato

Når du vælger, bør du ikke fokusere på prisen på grilyato-loftet, men på parametrene for det rum, hvor det vil blive installeret. For værelser med en højde på mindre end 5 m, køb en model med en celle side på ikke mere end 100 mm. Princippet er meget simpelt: jo mindre højden af ​​rummet, jo finere skal cellen være. Profilhøjden er ønskelig for at vælge maksimum. Ellers vil det være meget mærkbart interceiling rum.

Rummets område påvirker også valget af cellestørrelse. Normalt i små værelser køber de grilyato lofter i Moskva med mellemstore eller små celler. For eksempel i små forretninger eller kontorlokaler ville modellerne 75x75 eller 100x100 være passende. Versioner med en større celle er ideelle til industrielle værksteder, bilforhandlere og andre dimensionelle genstande. Farven på grilyato-lofterne, som du kan finde på vores hjemmeside, skal være i harmoni med rummets generelle farveskema.

Vælg loftet grilyato med skygge:

Omfanget af ophængte gitterlofter monteret fra moduler

Suspended lofter er tilgængelige på markedet i en lang række og mange forskellige designfunktioner. I denne artikel vil vi tale om gitterlofter, deres sorter, fordele og ulemper, lad os sige et par ord om tilrettelæggelsen af ​​belysning.

Gitterlofter er kassetype suspenderede strukturer, nogle gange kaldet raster ones. Oftest kan de findes på kontorer og på offentlige områder, i nogle tilfælde kan man se et baldakin eller visir, der er ramt af raster trim. Boliglejligheder og huse er mindre tilbøjelige til at anvende et lignende design, men overliggende kassetteflader findes i underholdnings- og detailvirksomheder, i restauranter og caféer, i fitnesscentre, puljer mv.

Mesh suspenderet visir

Et andet almindeligt navn er grilyato, som oversættes fra italiensk som et gitter. Den vigtigste funktion, der skelner grilyato fra andre suspenderede lofter er tilstedeværelsen af ​​huller i cellerne og fri luftcirkulation. Loftets cellulære struktur er dannet af identiske (firkantede eller rektangulære) elementer fremstillet af forskellige materialer. Sådanne konstruktive løsninger kan harmonisk passe ind i et hvilket som helst interiør, så kassettens cellulære lofter er blevet almindelige.

Funktioner af rasterlofter

Den største forskel mellem kassettelofter er praktisk og holdbarhed. Grilyato-systemet er robust og pålideligt. Det kan få en anden farve, installationen kan gøres nemt og hurtigt med egne hænder. Grilyato bruges i pools, bade og badeværelser.

Alle forskellige raster designs består af flere grundlæggende materialer, det er:

En anden funktion er, at det cellulære loft ikke kræver en kompleks ramme. Hvis der anvendes aluminium eller plastelementer, har de en lille specifik vægt. Og loftet under træet er også let nok til at have bøjler og støtter på væggene i form af et hjørne. Dimensionerne af et element bestemmes af antallet af celler og deres størrelse, som kan være fra 30x30 til 200x200 mm. Elementer vælges i hvert enkelt tilfælde individuelt - afhængigt af rummets højde. I de rummelige og høje haller ser bedre grove elementer ud.

Ud over standard-firkantede cellulære elementer er der moduler med forskellige celleformer:

 • rektangulær;
 • type persienner;
 • pyramideformet;
 • placeret i forskellige niveauer.

Lejer profiler i opførelsen af ​​lofter grilyato er som regel ens i højden med cellulære moduler, der danner et enkelt plan. Modulerne på grund af den cellulære struktur giver fri adgang til gulvene, hvilket kræves i henhold til brandsikkerhedsreglerne i offentlige institutioner. Dette forklarer spredningen af ​​grilyatolofter i indkøbs- og underholdningskomplekser. Hvis der ikke er behov for adgang til gulvene, kan du installere moduler med dekorativ dekoration på bagsiden.

Cellular Ceiling Modules

Fordele ved cellulære lofter

Fordelene ved rasterlofter med cellulære elementer flyder fra deres egenskaber:

 • Elegant og æstetisk udseende med en vis effekt af krumning af plads på grund af modulernes tredimensionale.
 • Hurtig og nem adgang til lofter og kommunikation placeret i loftrummet.
 • God akustik i rummet på grund af permeabiliteten af ​​loftelementer.
 • Brandsikkerhed. Da modulerne og komponenterne er lavet af ubrændbare materialer, er loftet ikke bange for brand.
 • Vandmodstand. Moduler og elementer af aluminium er ikke bange for korrosion, skimmelsvamp og svamp. Sådanne lofter installeres i rum med 100 procent luftfugtighed.
 • Økologisk renhed. Alle varer er lavet af materialer, der er sikre for helbredet.
 • Nem pleje. Moduler kan nemt fjernes, du kan vaske dem på nogen måde, og i pools eller i badene kan du vaske loftet selv med en vandstråle uden demontering.
 • Cellemoduler fremstilles i forskellige farveskalaer, som er valgt til indretningen.
 • Rammeophænget lofter kan installeres uden speciel forberedelse af gulve, og det er unødvendigt at demontere den gamle finish.
Grilyato lofter

Af hensyn til retfærdighed, lad os tale om manglerne i cellulære lofter:

 • Høj pris i forhold til lofter af andre designs.
 • Langere og mere komplekse installationsproces.

Grilyato belysning

Normalt er belysningen placeret på loftfladerne. Raster design med cellulære elementer giver dig mulighed for at indlejre lamper. Disse er specialiserede lyskilder til kassettelofter. De er 59,5x59,5 cm, hvilket gør det muligt at installere dem i stedet for et af modulerne. I et lignende modularmatur er fire 18-watt neonlamper installeret. Denne belysningsordning anvendes i standard rasteroverflader til kontorer og offentlige rum. Hvis du vil skabe et originalt interiør med interessant belysning, kan du montere belysningsarmaturerne på forplanet eller tværtimod placere dem bag en maskeflade.

Placeringen af ​​lamperne på et cellulært loft

Belysning placeret mellem overlapningen og netoverfladen vil give en ekstra effekt på grund af skyggerne skabt af loftgitteret. I interceiling rummet installation af eventuelle lamper er muligt. Det skal huskes, at belysningen forvandler rummet. Således øger et lystfarvet loft visuelt højden.

Installation af cellulær gulv

Overfladen af ​​loftet, der er dannet af rastercellemoduler, fastgøres ved hjælp af understøttende profiler. I sådanne konstruktioner betegnes profilen undertiden som "dæk". Hovedelementet er lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Modulerne suspenderes på suspensioner med et klip kaldet "eger". Alle disse dele danner rammens struktur.

For at bestemme i hvilken afstand fra loftet at hænge en rasteroverflade, skal du vide, hvilken kommunikation der skal placeres mellem hovedetagen og modulerne. Disse er flettet elektriske kabler, ventilationskanaler mv. Dimensionerne af udstyret dikterer afstanden, hvormed modulerne vil blive suspenderet.

Installation af cassettelofter er simpel. Det ligner konstruktionen af ​​designeren i henhold til vedlagte skema. Det er svært at installere bærende profiler, her hjælper en grundig indledende markering.

Efter at have fastslået den højde, hvorpå installationen af ​​den hængende overflade vil blive udført, skal du installere støtteprofilen rundt om rummets omkreds. Derefter fastgøres styrene vinkelret på lejeprofilen på suspensionerne, som er placeret ikke mere end 1 meter fra hinanden. Dette skaber en ramme i form af et gitter med celler på 60x60 cm, i hvilke cellulære kassetter vil blive indsat. Nogle gange er det nødvendigt at øge profilvejledningerne ved hjælp af specialindsatser.

Ved at installere guiderne og montere fjederrammen kan du indsætte de primære cellulære moduler.

Gitterlofter

Gitterloftet (grilyato eller cellular) er en vedhængstypende efterbehandlingsstruktur, som er fastgjort til hovedloftet med specielle fastgørelsesdele. Det spiller en overvejende dekorativ rolle, derudover supplerer det indre, der allerede er skabt i rummet.

Suspenderet loft øger visuelt størrelsen af ​​rummet, tilføjer charme til det og ikke psykologisk pres på personen. Dette er en god ide, som gradvist bliver implementeret i bygge- og designbranchen. Selv i dag har offentlige steder grilato lofter. Det er en fornøjelse at være i sådanne bygninger, da en unik aura er skabt.

Suspenderede lofter

Vores ledere er altid klar til at rådgive dig og hjælpe med udvælgelsen.

Loftet er grilyato, det er også et ophængt gitterloft.

Relativt nyt loft Grilyato - en fremragende løsning til afslutning af loftet er tæt på et gitterdesign. Produktet giver dig mulighed for at gennemføre dristige innovative ideer i forhold til designmetoden til indretning, herunder gennem kombinationen af ​​elementer og farver i loftsystemet.

Tekniske egenskaber og anvendelsesområde

Loftet af denne type er præsenteret i en ret bred vifte af farver, der findes i flere versioner af geometriske strukturer. Loftet er lavet af slidstærkt og samtidig tyndt (fra 0,32 mm til 0,5 mm) aluminiumstape.

Præfabrikerede elementer er tilgængelige med forskellige varianter af dekorative belægninger, til anvendelse som de bruger metoden til varm tørring. Produkterne er perfekt kombineret med andre typer af ophængningssystemer, herunder rack og kassette, og åbner dermed endnu flere muligheder for realisering af lyse ideer.

Fås i standardfarver:

 • hvid;
 • guld;
 • klassisk metallisk;
 • sølv;
 • børstet metallisk;
 • superhrom.

På vilje er det muligt at bestille designs i individuelle farver. Den samlede vægt af strukturen er i gennemsnit mellem to og seks kg pr. Kvadratmeter afhængig af størrelsen af ​​cellerne. Også profilens højde påvirker gitterloftets endelige vægt.

Grilyato bruges hovedsagelig i værelser med højt til loftet, selv om der er undtagelser. Typisk kan design ses i bilforhandlere, venteværelser, indkøbscentre, restauranter, hoteller mv. I stigende grad er moderne designere begyndt at prioritere loftsystemer af denne type og udarbejde huse og lejligheder.

Designerne er præsenteret i flere versioner, der hver især har sine egne egenskaber.

Standard Grilyato - designfunktioner

Et af de mest populære loft er Grilyato (foto nedenfor) -The Standard model. Visuelt er dette design baseret på nøjagtigt de samme elementer med firkantede celler, hvilket skaber effekten af ​​et volumetrisk gitter. Celler kan have forskellige størrelser, der strækker sig fra 30 × 30 mm og slutter med 200 × 200 mm.

Valget af cellestørrelser skal primært baseres på gulvpladsen. Jo større rummet og jo højere lofterne er, jo større er de celler, du kan vælge. I små lokaler vil småmaskerne være passende.

Hvad er lofter Blinds og hvad de består af

Persienner af persienner er ideelle til udformning af offentlige rum, lige fra indkøbscentre til lufthavnens bygninger og togstationer. Denne mulighed er blot at beskrive de efterfølgende to ord "effekt af persienner."

Valget af denne type konstruktion er berettiget i tilfælde af design af særligt brede lokaler, hvor det er nødvendigt at have konstant uhindret adgang til forsyningsselskaber. Systemet blev bygget på en kombination af aluminium og U-formede profiler.

Pyramidal struktur - hvad er grundlaget

En helt ikke-standardiseret tilgang til design af et rum som helhed kan påvises af enhver, der vælger et pyramidalt grilyato-type loft. Den usædvanlige struktur af strukturen giver mulighed for visuel opfattelse med effekten af ​​perspektiv.

Funktion af produktet er et volumetrisk gitter med celler i form af en pyramide.

Multi-level strukturer - implementeringsfunktioner

De, der i første omgang lægger en ikke-standardiseret og oprindelig indfaldsvinkel til indretningsdesign, bør i første omgang være særligt opmærksomme på det cellulære loft Grilyato, der er lavet på basis af U-formede aluminiumsprofiler i form af en bulkgitter.

Det er muligt at opnå effekten af ​​niveaufald på grund af kombinationen af ​​gitter af forskellige højder og guider. Visuelt er designet opdelt i moduler med udragende guider, som giver mulighed for at opnå en unik effekt.

En ekstra bonus kan være konstant adgang til forsyningsselskaber - om nødvendigt kan en del af strukturen nemt afmonteres uden at beskadige webens integritet.

Hvad er Grilyato CL15

Dette system var oprindeligt planlagt til udformning af nye, endnu ikke bestilte faciliteter, men for nylig er det blevet anvendt aktivt til udformning af lofter med lofter, der allerede er i drift og kræver udskiftning.

Kernen i designet er separate gitter med et volumen-effekt T-profilophæng. Takket være denne komponent synes loftet at være et kontinuerligt lærred uden nogen grænser.

Standardlofter CL15 er realiseret med celler på 600 × 600 mm, så du helt kan omdanne det gamle loft uden at afmontere ophængningssystemet, for at udstede en ny i perfekt udførelsesform uden fejl.

Fordele og ulemper ved gitterstrukturer

Det er nødvendigt at bestemme de vigtigste fordele ved cellulære lofter, mod hvilke ulemperne objektivt virker ubetydelige.

Så, Grilyato's slattedække, uanset konfiguration, har flere fordele. Disse skal tælles:

 • forskellige design muligheder;
 • effekt af soliditet
 • virkning af gennemsigtighed og vægtløshed
 • evne til at blive kombineret med andre typer suspensionssystemer
 • modstand mod forvitring
 • korrosionsbestandighed;
 • fugt modstand;
 • lys modstand;
 • holdbarhed;
 • lethed ved vedligeholdelse og pleje.

Ulemperne er få, men de er. Først og fremmest er dette de høje omkostninger ved konstruktion på grund af brugen af ​​dyrt aluminiumsmateriale til fremstilling af gitter. Udover installation af et design tager mere tid end installation af analoger fra laths eller patroner.

Betjening af loftsystemer - hvad man kan forvente

Hvis du vælger et grilyato-type netloft som en dekoration, skal du forstå, hvilken effekt du vil opnå i sidste ende. Udformningen af ​​en sådan plan vil tillade:

 • visuelt reducere rummet (det er passende, når du har brug for at opnå komfort ved at reducere niveauet af hovedloftet);
 • at forkaste ingeniørkommunikation uden at blokere den vigtigste adgang til dem
 • reducere støjniveauet i rummet (let at opnå ved installation af specielle isolerende og lydisolerende glasfiberplader med basisfilm);
 • indse funktionel design belysning.

Korrekt valgt belysningsudstyr vil opnå den ønskede effekt på grund af det indviklede spil af lys og skygge.

Farve- og belysningsløsninger til Grilyato

Det endelige resultat afhænger af valget af loftssystemets farvepræstationer. Undgå valgmuligheder med kombinationer af gitter i forskellige farver og nuancer til implementering af kreative designideer.

Som allerede nævnt er det muligt ikke kun at kombinere nuancer af systemer, men også at eksperimentere med en kombination af forskellige typer lofter, for eksempel Grilyato med skinne, kassette, der skaber kompositioner på flere niveauer.

Interessante ideer bør forsøges realiseres ved hjælp af armaturer til cellulære strukturer. I tilfælde af Grilyato er lamperne oftest monteret direkte i lærredets rammer, mindre ofte installeres de i celler. En eksklusiv og funktionel lærred giver dig mulighed for at lave spotlights, som det vil være muligt at lægge de korrekte accenter på bestemte områder.

Aluminiums- eller stållofter - komparativ karakteristik

Grilyatos loftstrukturer realiseres ikke kun i aluminium. Grilles er også lavet af stål i den såkaldte budgetversion. Hvilken type konstruktion er bedre, da stålet koster mindst 25% billigere? Den endelige konklusion vil først blive foretaget efter at have analyseret fordele og ulemper ved begge typer.

Korrosionsbestandighed. Aluminiumsystemer ruster ikke under drift, selv når det kommer til ekstreme forhold med høje fugtighedsniveauer. Stållofter med en sådan test vil ikke klare. De kan ikke monteres i åbne rum, badeværelser, saunaer og svømmebassiner.

Spiller en billigere stålækvivalent af aluminiumkonstruktion og med hensyn til styrkeegenskaber. Loftet lavet af stål med en tykkelse på 0,2 til 0,25 mm i forhold til et 0,4 mm gennemsnittet aluminiumsark er mere sårbart og mindre holdbart.

Med hensyn til installationen spiller vægten af ​​strukturen igen en rolle. I betragtning af den lavere selvbærende kapacitet i forhold til aluminium Grilyato er det nødvendigt at bygge flere ophængspunkter for stålloftet. Til gengæld vil dette øge de samlede omkostninger ved installationen, øge tidspunktet for implementeringen og komplicere processen som helhed.

Desuden vil installationen af ​​et stålloft i værelser med en overflod af kommunikation blive vanskeligt netop på grund af behovet for at rette adskillige suspensioner.

Det viser sig, at stål Grilyato kun er berettiget i tilfælde, hvor der ikke er nogen alvorlige krav til loftpladen, men der er et ønske om at installere strukturen af ​​denne type. For alle, der er interesseret i produktets kvalitet og holdbarhed, er det eneste rigtige valg den klassiske version - aluminium Grilyato.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at loftkonstruktioner af denne type er blevet for nylig den største trend inden for designerfinisher. Valget til Grilyato betragtes som en manifestation af god smag, bevidsthed om modeverdenen i forhold til indretning, bekræftelse af en rationel tilgang til erhvervslivet.

Installation af strukturer er tilrådeligt at bestille fra eksperterne - det vil igen bekræfte rigtigheden af ​​beslutningen. Det er fornuftigt at installere gitter alene alene, hvis der er mindst erfaring med sådant arbejde og det nødvendige værktøj.

Gitterlofter

En type ophængt loft er gitterstrukturer af kassettype. Latticed eller, som de også kaldes, anvendes rasterophængt lofter indenfor kontor-, husstands- og offentlige rum samt til ekstern arkivering af baldakiner og baldakiner. Som regel kan der være ophængt gitterlofter i kontorbygninger, indkøbs- og underholdningskomplekser, sportscentre, hoteller, restauranter, cafeterier, svømmebassiner mv.

Ofte kaldes cellelofter grilyatolofter (i italiensk "grigliato" betyder "gitter"). Cellestørrelser i et standardmodul kan være 30x30; 50x50; 60x60; 75x75; 86h86; 100x100; 120x120; 150x150 og 200x200 mm. Cellestørrelsen ved valg af en eller anden type moduler bestemmes af højden af ​​interflooroverlapningen. Jo større rummets højde er, desto større er størrelsen på den celle, du kan vælge. Ud over de såkaldte standardcellulære lofter er der: ikke-standardiserede celler (ikke firkantede, men rektangulære), "jalousie" -celler, pyramidale celler og multi-niveau celler.

Højden på de understøttende profiler svarer til højden af ​​den cellulære kassette, takket være, at hele det ophængte lofts opbygning er i samme plan. Standard profilhøjder, og derfor er gitterene 30; 32; 37; 40; 42; 47 og 50 mm.

Moduler udføres normalt ende-til-ende, det vil sige interfloor overlapning og kommunikation ses gennem cellerne. I indkøbscentre, underholdningscentre og andre offentlige steder kræver brandsikkerhedsforskrifter, at en vis procentdel af loftrummet er åbent. Det vil sige, at "gennem" moduler er gode her. Hvis der ikke er særlige krav til brandsikkerhed, kan du bruge loftsfliser med en dekorativ bagside limet på bagsiden af ​​kassetten.

materiale

Separate dele af gitterloftet er lavet af aluminium - et metal præget af en optimal kombination af høj styrke og lethed. Aluminium korroderer ikke under forhold med høj luftfugtighed, er ikke modtagelig for temperaturdeformationer, er godt bearbejdet mekanisk og samtidig modstandsdygtig over for mekaniske skader (stød, ridser osv.).

Fordelene ved cellulære lofter

 1. Takket være tredimensionel rumlig geometri skaber cellulære paneler en visuel illusion om at ændre plads.
 2. Som i andre konstruktioner af hængende lofter bevares den nemme adgang til underrummet, hvor der kan placeres tekniske kommunikationsnet: elektrisk ledningsføring, ventilationsslanger, rørledninger mv.
 3. Takket være loftets gitterstruktur forbedres rummets akustiske egenskaber.
 4. Mobilophænget loft består udelukkende af ubrændbare materialer, der ikke udsender skadelige eller farlige stoffer ved opvarmning, hvilket har ført til udbredt anvendelse i områder med øgede brandsikkerhedskrav: elevatorhuse, trappeophold, tekniske lokaler og flugtveje.
 5. Aluminiumgitter har absolut fugtighedsbestandighed. Under indflydelse af atmosfæren med høj fugtighed korroderer de ikke, de danner ikke svamp og skimmel. Kan bruges i værelser med relativ fugtighed op til 100%: svømmebassiner, saunaer, vaskerier, bryggerier, kældre.
 6. Miljøvenlighed. Suspension system elementer og aluminium celler er lavet af miljøvenlige materialer, der er sikre for både menneskers sundhed og miljøet.
 7. Hygiejne. Separate elementer i det hængende loft kan let demonteres og rengøres af akkumuleret støv med almindeligt sæbevand. Om muligt kan suspenderede aluminiumslofter endda skylles med vand under tryk uden at demontere dem.
 8. Bredt udvalg af farver. Evnen til at levere paneler af en bestemt farve til ordre.
 9. Høj stivhed af den rumlige sub-loft konstruktion. Sænket loft svækker ikke under drift.
 10. Høj refleksion, som er særlig vigtig ved beregning af den samlede lyskraft og valg af passende armaturer.
 11. Blandt andre fordele ved et cellulært loft er det muligt at skelne sin gode kompatibilitet i designrelation med andre design af hængende lofter, for eksempel gipsplader eller Armstrong.
 12. Høj montageberedskab. Modulære hævede lofter kan installeres uden demontering af gamle strukturer og uden speciel forberedelse af den eksisterende interfloor overlapning.

Udstyr til cellulært loft

Traditionelt er der i lokalet med ethvert formål hovedbelysningen loftet. Er ingen undtagelse og værelser med loftsgitter type. Den mest almindelige model af armaturet til et gitterloft er spejllyslamper til lofter. Standardstørrelsen på en cellulær kassette er 600x600 mm, og armaturets dimensioner er 595x595 mm, hvilket gør celler og armaturer udskiftelige i en ophængsramme. Strukturelt rasterarmaturer til cellulære lofter ligner armstronglofternes armaturer, forskellene findes kun i fastgørelsesmekanismen.

Modulære rasterlamper designet til installation af fire neonlamper med en kapacitet på 18 W hver. Men denne mulighed er mere egnet til kontor og administrative lokaler. Hvis du vil opnå den originale designerbelysning, kan du installere lamper, både bag gitterkonstruktionen og foran den på frontens overflade.

Lampe, der er installeret i underkapitalrummet, skyldes takets cellulære struktur, vil skabe interessante effekter af lys- og skyggespil. Til lofter af en cellulær type er alle lamper, der er beregnet til montering i et ophængt loft, egnede.

Ved valg af en lampe er det nødvendigt at overveje dets fremtidige driftsforhold. Hvis lyskilden er indbygget i loftet på en sauna, vaskeri, pool eller andet rum med høj luftfugtighed, er det nødvendigt at tage hensyn til den relevante IP-beskyttelse.

tilbehør

Hovedelementet i et ophængt loft af en cellulær type er et aluminiumsmodul 600x600 mm (standardstørrelse). Men til installationen i underrummet er der brug for hjælpekomponenter: guider og perimeter "U" -formede profiler, suspensioner, forbindelsesindsatser.

Ved projektets højde er der ved hjælp af justerbare ophængninger på trådstrenge monteret i trin på højst 1000 mm monteret perimeterlejer. Vinkelret på perimeterprofilerne er installeret yderligere lejestyringer, også ved hjælp af trækspændinger. Således dannes et net med en cellestørrelse på 600x600 mm til installation af et aluminiummodul i underrummet. Vejledningsprofilen skal ofte være "opbygget" i længden. For at gøre dette skal du bruge specielle indsætninger.

Som du kan se, er installationsteknologien til et ophængt loft lavet af cellulære moduler lige så enkelt som en børne designer. Det eneste rigtig vanskelige øjeblik er den ideelle installation af støtteprofilerne i vandret plan. For at loftet skal være strengt vandret, skal perimeterprofilerne opstilles i henhold til rummets tidligere udtænkte markering ved hjælp af et bygningsniveau. Og mellemliggende guider - på omkredsen.

Funktioner hævede lofter Grilyato og 4 design muligheder

Suspended lofter Grilyato er populære, fordi de er smukke og praktiske. I vores tid kan du se mange typer af loftslofter i salg. Deres sort er klar til at tilfredsstille enhver anmodning fra køberen. Grilyato-lofterne er i stor efterspørgsel - i oversættelse betyder det "celler". Denne type loft er ikke særlig vanskeligt i designet. Installation kan udføres både uafhængigt og med involvering af specialister. Men med selvinstallation er det vigtigt at følge instruktionerne.

Latticed lofter Grilyato: design funktioner

Gitterloftet er et ophængt gitter af aluminiumsprofiler, som er monteret på en forberedt overflade af loftet. Taket på Grilyato er mulighed for falske lofter af trellised type.

På grund af dette design opnås volumenloftfladen, som visuelt øger rummet. En fremragende belysningsmulighed for denne type loft vil være et punkt.

Loftnetdækning er der flere muligheder:

 • standard;
 • pyramideformet;
 • persienner;
 • Multilevel.

Grilyatos egenart ved loftet er, at det gør loftoverfladen mere voluminøs

Pyramidal - gitterbelægning danner et netværk af pyramider, der er målrettet en smal ende på bunden. Der er flere muligheder for størrelsen af ​​pyramidale celler. Standard - lige gitter i form af et firkantet gitter af celler. Cellernes størrelse er forskellig fra 30-30 mm til 200 * 200 mm. Aluminiumsprofiler af forskellig størrelse anvendes til grilyato-loftet.

Gardin persienner - fra navnet er det klart, at loftet som følge heraf vil være noget, der ligner vinduesgardiner. Strukturen består af parallelle profiler.

Multilevelnet - cellerne er placeret på forskellige niveauer, kan kombinere flere varianter af lofter. Kan også have forskellige farvekombinationer. Vi er også tilfredse med valget af gitterloftets farveskala: rødt, gyldent, sølv, nuancer af grønt og mange flere forskellige farver. Resultatet af gitterloftet er overfladen af ​​et tredimensionelt volumen.

Montering og montering af hævede lofter Grilyato: Gør den rigtige suspension

På grund af den enkle konstruktion af ophængte gitterlofter er deres installation ikke kun mulig for fagfolk på dette område, men også for uuddannede personer. Før installationen er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen.

For at forberede hovedloftet til installation er det nødvendigt:

 1. Rengør loftet fra den gamle lime, maling, fjern det ujævne lag af gips;
 2. Eliminér eventuelle revner ved at fylde med en kitt;
 3. Juster ujævnheder med en kitt, om nødvendigt, afslut plastering af hele loftet;
 4. Giv den ønskede farve ved at male eller hvidvask
 5. Forbered alle kommunikationer, fastgør sikkert til loftets overflade.
 6. Påfør derefter mærket omkring hovedloftets omkreds, og tag mærke til, hvor grillen skal installeres. For kvalitetsmærkning skal du bruge et niveau.

Før du fortsætter med installationen af ​​Grilyato-loftet, er det nødvendigt at udarbejde de værktøjer, der måtte være nødvendige under reparationsarbejdet i forvejen.

Det er vigtigt at overholde installationsordningen:

 • Udfør alle nødvendige beregninger;
 • Derefter fastgør starthjørnet langs hele omkredsen langs mærket;
 • Fastgør styrene med de suspensioner, der er inkluderet i det hængende lofts pakke, idet afstanden mellem dem er omkring en meter - de er fastgjort på samme niveau som suspensionerne.

Detaljer 2,4 m og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden i følgende rækkefølge: først, dele 2,4 m, derefter 1,2 m, derefter 0,6 m

Det er vigtigt! Jo større firkanterne vil blive konstrueret, desto mere grundigt er det nødvendigt at forberede hovedloftet.

I sidste ende skal du få en maskeret kasse, hvorpå hovedmodulerne efterfølgende monteres.

Suspended ceiling gitter: office option

False lofter er oftest monteret på kontorer, i forretninger, udstillingshaller, teatre mv. Hovedloftets højde skal tillade installation af en sådan struktur.

De er efterspurgte på grund af mange kvaliteter:

 • Overkommelig pris;
 • Lydisolering;
 • Muligheden for at erstatte nogle dele;
 • Installationshastighed;
 • Evnen til visuelt at forstørre rummet
 • Evne til at skjule kommunikation.

Suspended lofter Grilyato, som regel, installeret i butikker eller kontorer, fordi de giver god lydisolering og omhyggeligt skjule kommunikation på loftoverfladen

Der er et stort udvalg af typer af strukturer, men ikke alle er brugt på kontorer.

Mest egnede design:

 • Kassette lofter;
 • Racklofter;
 • Lofter Grilyato.

Oftere i kontorlokalerne kan du se præcis Grilyato-lofterne. De er ideelle til denne type lokaler. De vigtigste kriterier, når man vælger disse lofter, er grilyato-lofternes skønhed og kombinationen af ​​kontorbelysning og interiør. Utvivlsomt er denne type loft egnet til industrielle lokaler, til boliger, det er heller ikke nogen undtagelse.

Det rigtige valg af farver og former vil dekorere indretningen af ​​enhver lejlighed, komplementere den og endda hjælpe med at skjule fejl, der omdirigerer øjet til en så usædvanlig struktur i lejligheden.

Mobilophængte lofter

Et cellulært loft er en struktur med en gitterstruktur, der repræsenterer et netværk af celler. I udseende opfattes det ufrivilligt som en honningkage med åbne celler. Det er ikke tilfældigt, at der også anvendes et andet navn på denne type struktur: gitterloftet.

Der er flere muligheder for loftceller:

 • Den ovale form af cellerne er lavet i form af ovaler;
 • Firkantet form i henhold til firkanter;
 • Sekskantform - Sekskantsceller;
 • Trekantet form - trekantede celler;
 • Figured form - celler i form af forskellige former.

Der er et stort udvalg af forskellige celler til grilyato loftet, som skal vælges i henhold til design af rummet

Farven og formen til udformningen af ​​lokalerne har en lang række muligheder. Du kan vælge typen af ​​cellulært loft til enhver smag, til ethvert interiør. For eksempel kan Grilyato's cellulære loft give en flyvning af lyst til kreative mennesker, hvilket giver mulighed for at skabe næsten originale designs.

Brandslokkesystemer, ventilation, forskellige elektriske ledninger, spotlights er let installeret i det cellulære loft, hvilket er vigtigt ikke kun i kontorer. Industrielle virksomheder arbejder aktivt med cellulære lofter, både i private kontorer og i arbejdshaller. Den cellulære konstruktion vejer ikke ned og hæver ikke loftet, men tværtimod gør det som om lys "luftigt". Korrekt valgt farve vil ikke distrahere, skabe ubehag. Optimale farver - beige, hvid, sølv, grå. Men hvis du har brug for at fremhæve loftet, som en vigtig del af interiøret, understreger du sin skønhed, du kan eksperimentere med farver, vælge en farve mere iøjnefaldende, understreger betydningen af ​​tilstedeværelsen af ​​et cellulært loft i designideen.

Vedligeholdelse af et sådant loft er absolut ikke svært, det er nok at vaske det efter behov med en blød klud og et ikke-aggressivt rengøringsmiddel. Et andet meget vigtigt punkt er brandmodstanden i det cellulære loft. Det opnås ved at behandle dele af strukturen med en speciel sammensætning.

Installation Grilyato: falsk loft (video)

Til høj kvalitet indretning af ethvert værelse ideel cellulært loft Grilyato. På trods af designens enkelhed ser slutresultatet meget godt ud. En god præstation vil være en god tilføjelse i lang tid.

Loftsgitter

Gitterophænget lofter (raster) er en rationaliseringsløsning til indretning af rummet.

Gitterlofter anvendes meget til udsmykning i kontorbygninger, kontorer og indkøbscentre.

Loftgitteret i sit eget udseende er temmelig futuristisk og ikke-standard, sandsynligvis af denne grund har sådanne strukturer ikke rigtig vænnet sig i private huse og lejligheder.

Men de findes i kontorer, indkøbscentre og andre offentlige steder. Årsagen ligger i, at gitterloftene passer perfekt ind i det overordnede indre af store rum og blandt andet udfører de mange funktioner.

Hvad er et grid (raster) loft?

Latticed lofter ligner en sigte. Ved fremstilling af specielle korrosionsbestandige lameller.

Sådanne lofter er en cellulær overflade skabt af et vist antal aluminiumgitter og guider. Alle disse fragmenter er ret voluminøse og skal fastgøres sikkert til loftoverfladen ved hjælp af specialdesignede suspensioner.

Aluminiumprofil, der bruges til fremstilling af gitter, producerer flere sorter, dens højde varierer fra 30-50 mm. Det var gennem brug af profiler af forskellige højder, at det blev muligt at skabe en saerlig virkning af skyggenes fald.

På grund af dette er alle tekniske kommunikation, som finder sted i loftrummet, næsten ikke mærkbare. Derudover påvirker andre faktorer "gennemsigtigheden" af hele strukturen, for eksempel:

 1. Afstanden fra profilerne til loftets overflade.
 2. Cellernes størrelse.
 3. Det korrekte udvalg af enheder til belysning.

Jo mindre antal belysningsanordninger og jo lavere loftet er, desto mindre cellerne skal være, og jo større skal profilhøjden være. Ved hjælp af denne lille hemmelighed kan du opnå den såkaldte "well effect", som pålideligt dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation bag loftfladen.

Hvis rummet har et højt loft, kan du eksperimentere lidt med lyskilder, samtidig med at du sparer på loftet, fordi jo større cellen er, desto billigere er loftet.

De vigtigste fordele ved denne type loft

Gitterlofter har en klar fordel - det er en nem installation.

 1. Fremragende lysstyrke ydeevne.
 2. Modstandsdygtig over for kold.
 3. Holdbarhed af dekorative belægninger.
 4. Modstandsdygtig overfor fugt.
 5. Korrosionsbestandighed.
 6. Muligheden for hurtig og nem udskiftning af mislykkede hjælpeprogrammer, fordi det for demontering af enkelte enheder ikke tager mere end 1 minut. Alle stangsuspensioner er ret nemme at forstå, og en mester er ikke påkrævet til genmontering.
 7. Det er muligt at kombinere på en enkelt ophængt struktur af forskellige elementer af indretning i enhver rækkefølge.

Derfor gitteret hæmmede loft, eller som det undertiden kaldes, grilyato, er ikke kun et teknisk perfekt design, men også en ikke-vedtaget og ikke-brudt, fashionabel løsning. En række former og farver af sådanne lofter giver frugtbar grund til professionelle designere, og evnen til hurtigt at samle den giver dig mulighed for næsten øjeblikkeligt at bringe alle dine ideer til livs.

Montering af gitterloft

For at installere denne type loftsloft skal du have følgende:

 1. Guiderne er lange.
 2. Korte tværgående styringer.
 3. Suspensioner.
 4. Hjørne lister.
 5. Aluminiumprofil af forskellige størrelser og højder.
 6. Konstruktionsniveau.
 7. Blyant.
 8. Selvskærende skruer.
 9. Skruetrækker.
 10. Punch eller elektrisk boremaskine.

Installationsskemaet af det strakte loftgitter.

En lignende type systemer kan først installeres, når alle tekniske kommunikation allerede er udført og ikke modsætter sig installationen.

Først skal du lave et layout af flyet på loftet. For at gøre dette skal du lave et mærke på en af ​​væggene med en blyant. Dette mærke er det såkaldte udgangspunkt for installationsarbejdet. Et sådant punkt er valgt på en sådan måde, at den installerede struktur har evnen til fuldstændigt at overlappe de forskellige fremskrivninger, tekniske øvre kommunikationer samt overlapninger.

Ifølge anvisningerne i installationen af ​​gitterloftet skal det laves i flere faser.

Efter markeringen er trukket, skal den projiceres på de resterende vægge, og så er alle koordinaterne forbundet til hinanden. Som følge heraf skal der på overfladen af ​​væggene få en vandret linje, der går rundt helt rundt om rummet.

Langs denne linje skal du vedhæfte vejledningerne. De bør fastgøres, så profilen kan danne en improviseret hylde, der vender mod gulvfladen. Skruerne skal vælges ud fra det materiale, hvorfra væggene blev fremstillet. Den maksimale afstand mellem dem må ikke overstige 400 mm.

Når hovedguiderne har været godt sikret, skal du fortsætte med at fastgøre guidernes profiler, som senere vil danne grundlag for montering af aluminiumblokke i dem.

For den korrekte og vigtigst effektive placering af disse guider er det igen nødvendigt at udføre markeringen. Og for den mest pålidelige montering vil de være nyttige suspensioner, som er fastgjort til loftets overflade i en afstand på højst 120 mm fra hinanden.

Således samles et gitter fra guider, i hvilke såkaldte kassetter vil blive installeret efter en vis tidsperiode.

Lad os opsummere arbejdet

Det sidste stadium er installationen af ​​såkaldte kassetter af aluminiumsprofiler, udstyr til belysning af rummet og andre dekorationsfragmenter.

Så nu er det blevet klart, hvilke gitterløftede lofter er deres fordele og installationsteknologi. Installation af sådanne lofter må ikke medføre problemer.

Det er kun nødvendigt at udføre alt installationsarbejde ekstremt omhyggeligt uden hast og helst ikke alene, men i det mindste med en assistent. Du bør også omhyggeligt henvende dig til materialevalget til installation af loftet, fordi kvaliteten af ​​grilyato selv afhænger af det.