Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Loftet i soveværelset: TOP-100 billeddesign af det moderne loft

Reparationen i soveværelset skal nærmer sig meget omhyggeligt og omhyggeligt, fordi soveværelset er det rum, hvor vi bruger mest tid. Her skal du absolut overveje alt: fra reparation til møbler.

Det er især vigtigt at være opmærksom på loftets design i soveværelset - det er det vi ser at falde i søvn og vågne op. Det skal være behageligt og nyd udseendet og sæt et godt humør til hele dagen.

De vigtigste typer reparation af lofter omfatter: malet, indsat, hængslet, spænding og kombineret. Naturligvis har de deres fordele og ulemper.

Retro løsning

Siden tiderne hos vores bedsteforældre havde lofterne i alle boligområder i landet den samme løsning - et lag af gips, et lag af kitt og hvidvask. En sådan beslutning var ikke en flyvning af kreativitet. Siden da er kun de materialer, der er blevet anvendt til disse lag, ændret, men interiøret er slet ikke ændret.

Udskiftet hvidvaskning den mest dristige begyndte at bruge maleri. Dette gjorde det på en måde muligt at ændre loftsfarven i soveværelset. Men ulemperne ved denne teknologi er mange flere fordele: malingen falder og bliver snavset, kræver konstant opdatering, reparationen selv kræver grundigt forberedende arbejde.

Endelig blev lofter designet. De gav mere valg til designbeslutningen.

Lim loft

I stedet for retro-løsninger, er moderne indtil for nylig lofter klistret over med skum polystyren plader er kommet. Selv under hensyntagen til de forskellige former og mønstre af disse fliser, som tillader modellering af stucco eller sten og farvning i forskellige farver, er dette materiale og lim ikke sikkert for menneskers sundhed og forårsager kronisk forgiftning under langvarig kontakt.

Derfor er anvendelsen af ​​denne løsning ikke den bedste til at sove.

Nedhængt loft

Takket være en række designløsninger er hævede lofter i soveværelset og andre værelser blevet den mest populære løsning. Især glad for både bygherrer og "brugere" gipsplader lofter.

De tillader ikke at fokusere opmærksom på ulige lofter, undertrykke støj og gøre loftet unikt. Og på grund af kombinationen af ​​forskellige former og multi-farvet belysning kan man afsløre grænserne for fantasi.

Ulempen ved denne teknologi er brugen af ​​lofter i lave rum. På grund af dets design skjuler den 10-15 centimeter. Nogle gange bliver dette tab kritisk.

En anden god mulighed for hævede lofter er en spejloverflade, monteret på en metalramme. Dette spejl øger belysningen og som følge heraf udvider visuelt rummets grænser, bliver det mere rummeligt og voluminøst.

Strekak

En anden mulighed for at skjule fejlene i loftet og give det en funktion er at bruge et strækloft, det ses tydeligt på billedet af stræklofter i soveværelset.

Dette loft er meget let at installere og har mange farve- og teksturløsninger. Det er meget nemt at vedligeholde og er sikkert for boliger. Ligesom spejloverfladen giver den glatte tekstur af strækloftet større belysning og forbedrer rummet visuelt.

Også på lofterne kan anvendes fotoprints, der vil diversificere de visuelle aspekter. Ved anvendelse af sådanne lofter er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og performer.

Kombineret opløsning

Dette er en af ​​de mest ekstravagante måder at dekorere et soveværelse på. En god kombination på loftet - træ og gipsvæg og på vægge af bambusfibre, silke tapet.

Med denne fremgangsmåde er fantasien ikke begrænset. Det vigtigste er ikke at overdrive det og sørge for, at materialerne ikke bringer visuel cacophony ind i rummets design. De skal være i harmoni med hinanden.

Et par tips:

 • Når du bruger ophængte eller hævede lofter i soveværelset, skal du forstå, at de gemmer lodret rum.
 • Hvis du ikke har nok naturlig belysning, er det bedst at gøre uden dikkedarer.
 • Fremhævning af loftet i soveværelset skal være prikket for at give loftet ny maling.

Soveværelse dekoration

Den ideelle løsning til højt til loftet ville være stucco. Det vil give rummet et rigt udseende. Til romantik kan du hænge en baldakin. For at forbedre loftets søvn kan du bruge statiske limede eller malede stjerner og give dynamikken - for at bruge et natlys med en fremspring af den stjerneklar himmel.

Disse og andre løsninger kan ses på billedet af loftet i soveværelset på internettet.

Stræklofter i soveværelset: 60 moderne muligheder, et billede i interiøret

Stræklofter i soveværelset forkorte ikke kun reparationstiden, men hjælper også visuelt at justere rummets højde, tilføjer lys til det, skaber en hyggelig atmosfære og endda omdanner et standardrum til et usædvanligt rum, f.eks. Ved fotoudskrivning.

For at vælge de rette stræklofter i soveværelset skal du være klar over, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du har et værelse med lave lofter og et lille vindue, kan du gøre det lettere og højere ved hjælp af hvide blanke lofter.

For stort et værelse kan gøres mere behageligt og intimt, hvis man bruger matt strækstof i mørke nuancer. Multi-niveau lofter giver mulighed for at organisere rummet, for at realisere interessante lysordninger, for at skabe uventede effekter. Overvej flere muligheder.

Indstillinger for strækloft i soveværelset

Ved udformning kan hævede lofter være af tre hovedtyper:

 • enkelt niveau
 • to-niveau,
 • multi-level (tre eller flere niveauer).

Ved installation af ethvert loft er værdifulde centimeter af højden af ​​rummet "spist". Hvis loftet er enkeltniveauet, vil tabet være fem til syv centimeter, loftet på tre niveauer vil "tage væk" dobbelt så meget. Dette skal overvejes ved planlægning af reparationer.

Enkeltstræk lofter i soveværelset af enhver størrelse ser stilfulde og moderne. For små værelser og lave lofter, kan dette være den bedste løsning. Enkeltstående modeller er velegnede til alle indretningstilstande, og sammenlignes gunstigt med andre budgetpriser.

I tilfælde af at værelset er ret stort, vil to niveauer i loftsloftet bidrage til visuelt at identificere funktionelle områder, for eksempel et læsningsområde, en undersøgelse eller hovedområdet - søvn. I sådanne tilfælde kan lærredet, der ligger i forskellige højder, variere i tekstur og farve.

Komplekse strukturer på flere niveauer, herunder tre eller flere fly, bruges i store soveværelser, når de vil fremhæve et område til at sove, gør det mere intimt.

Tekstur af materialerne i stræklofter i soveværelset

Materialet til fremstilling af hævede lofter kan variere overfladens tekstur. Der er tre af dem:

Det blanke strækloft i soveværelset kaldes undertiden lak - overfladen har en meget høj refleksionskoefficient, der kan sammenlignes med et spejl - op til 90%. Et stort rum med lave lofter bliver visuelt dobbelt så højt, hvis det glatte loftsstof anvendes i dets udsmykning. Øger og lyser.

Matt stræklofter ser godt ud i soveværelset - en klassisk version, der passer til alle uden undtagelse af indretningsstil. Udvendigt er dette loft ikke anderledes end det sædvanlige, der kan laves i enhver farve.

Den reflekterende koefficient for matte overflader er lav, men de gør godt diffust lys og fordeler det jævnt rundt i rummet. Et stort plus, især for klassiske interiører - manglen på blænding, knusende opmærksomhed. Derudover er det den mest budgetmæssige mulighed for alle tilgængelige.

Sateen lofter ligner almindelig matte, men deres overflade er mere silkeagtig. Tekstur efterligner naturligt stof. Refleksionskoefficienten er højere end den matte, men samtidig blinker den ikke og interfererer ikke med at opfatte interiøret.

Måske kan kombinationen af ​​to teksturer i flerniveau stræklofter - den del, der ligger direkte over søvnområdet - være lavet af blank materiale og resten af ​​loftet - fra matte.

Farven på strækloftet i soveværelset

Når du vælger en farve, skal du følge tre grundlæggende regler:

 1. Loftets farve skal være i harmoni med resten af ​​rummets indvendige farver;
 2. Farve skal have en positiv virkning på psyken;
 3. Farven skal vælges under hensyntagen til præferencerne hos rummets ejere.

Den klassiske version er hvid. Den kombinerer perfekt med andre farver, giver en renhed, øger rummet visuelt. Men i nogle tilfælde kan hvid opfattes som for kold, ubehagelig, "officiel" farve.

Blå, grønne og lyserøde farver har en afslappende effekt og er derfor velegnede til soveværelser. Rød, orange, gule toner, især lyse, ophidser nervesystemet, så er de normalt ikke brugt i værelser designet til afslapning. Brown nuancer kan have en deprimerende virkning på psyken, såvel som sort.

Designere anbefaler at tage hensyn til effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet som helhed.

 • I et lavt soveværelse skal loftet være lys og gulvet skal være mørkt, hvilket vil "tilføje højde".
 • For højt lofter skal gøres mørke for at undgå "rumbrønd" effekten.
 • Hvis vinduerne vender mod nordsiden, foretrækkes varme farver til loftet og omvendt.
 • Små værelser kan færdiggøres i en enkelt farve, men samtidig skal skyggen skifte fra et mørkere rum til en lysere ovenpå.
 • Det er også værd at bruge relief baseboards til rumdeling.

Ud over monokromatisk farve kan du bruge stræklofter med fotoprint i soveværelset, som giver dig mulighed for at skabe eksklusive interiører og bringe de mest uventede fantasier til livs. Valget af mønstre anvendt på stoffet til strækning er næsten ubegrænset. Men det er værd at overveje, at de med tiden kan blive kede, og så skal du ændre loftet, hvilket er ret dyrt.

Soveværelse design med hævede lofter

Denne type loft kan bruges i næsten enhver stil - det er kun at vælge den rigtige type lærred. Nedenfor giver vi korrespondance af typer af lofter til forskellige stilarter.

 • Classic. Matt eller satin linned i hvid, samt ecru, elfenben, farver af fløde, mælk, kolde sne nuancer. Det er muligt at benytte både lofter på enkeltniveau og på flere niveauer, men der gives fortrinsvis monokrome varianter.
 • Moderne. Matte lærred klare farver, der passer til rækkevidden af ​​andre elementer af interiøret. Brug enkle geometriske former, når du opretter lofter på forskellige niveauer.
 • Minimalisme. Som regel, hvide matte eller blanke lofter. Kontrast til væggene er også muligt - men kun hvis rummets dimensioner tillader det.
 • Moderne. Glatte lofter, malet i forskellige farver, samt med fotoprints. Multilevel lofter er tilladt.
 • Loft. Børstet loft med fotoprints "murværk", "gamle brædder" eller "betonoverflade". Sådanne lofter er kun lavet på et enkelt niveau.
 • Ethnics. Satinlofter, der passer til indretningen, vil gøre etniske stilarter mere ekspressive. Tilladt overflod af niveauer og dekorative elementer, hvis dette kræver stil.

Belysning i soveværelset med hævede lofter

Lys er et delikat værktøj, som du kan ændre stemningen i indretningen, vise sine fordele og skjule fejlene. For nylig anses en lysordning for at være klassisk, som omfatter tre belysningslinjer: toppen, fyldlys, mellemlinjen - væglamper og "nedre" belysning, herunder gulvlamper og bordlamper. Derudover kan der være sådanne tilføjelser som belysningsmøbler, vægafsnit og endda gulvet.

Lyset vil bidrage til at ændre rummets visuelle dimensioner, gøre det større, højere, justere proportionerne. Et antal lamper på kortsiden, forlæng det visuelt. En væg, der er for smal, vises bredere, hvis du fremhæver den med lys baggrundsbelysning. Alle moderne enheder, der sikrer driften af ​​lyssystemer og skabelsen af ​​forskellige lys scenarier kan også bruges, hvis lofterne i soveværelset er strækkede.

Vigtigt: Undgå glødelamper - de udsender for meget varme og kan have en negativ effekt på PVC-film. Det er bedre at vælge LED eller energibesparende moderne lamper.

lysekrone

Klassiske lysekroner kan installeres hvor som helst i strækloftet, en betingelse - installationsstedet skal bestemmes på forhånd, inden den endelige installation.

Indbyggede lys

Spotlights, pletter - en fremragende mulighed for indlejring i loftslofter, herunder - i strækningen. Indbyggede lamper i strækloftet i soveværelset kan give et værelse eller et påklædningsområde. De bruges både til at skabe et påfyldningslys og til at fremhæve individuelle dele af et rum og at understrege opdelingen i funktionelle zoner.

LED strip

Du kan give et loft i soveværelset med belysning, for hvilket du kan montere en specialkasse rundt om hele rummet. LED-båndet i det vil skabe effekten af ​​det "skyhøje" loft, som visuelt vil øge rummets højde. Kassen kan udskiftes med en speciel polystyren cornice.

"Starry Sky"

Lysskema designet specielt til loftslofter. Huller er lavet i lærredet - fremtidige "stjerner", og i loftet er der installeret lys.

Foto stræk lofter i det indre af soveværelset

Foto 1. Over den store oval seng stræk loft sektion er lavet i form af en seng og har samme farve som dets tekstiler.

Foto 2. I dette soveværelse gjorde de uden et centralt armatur - lyse pletter blev monteret i det falske loft omkring omkredsen af ​​rummet og suppleret med vægsconces og bordlamper.

Foto 3. Fotoprint på loftet med billedet af den natskyede himmel giver dig mulighed for at skabe en romantisk stemning.

Foto 4. Det mørke blanke loft ser ud til at være højere, udover at øge rummets rum og dens dybde.

Foto 5. To-niveau loft giver dig mulighed for at accentere soveområdet og visuelt øge højden af ​​rummet.

Foto 6. Kombinationen af ​​glatte og matte fly understreger volumens spil og giver interiøret den nødvendige kompleksitet og dybde.

Foto 7. Blomster, der blomstrer på loftet, giver et strejf af romantik til den rolige atmosfære i soveværelset.

Foto 8. Vedhængslampe i midten af ​​den blanke overflade af loftet giver lys og glans.

Foto 9. Farven på hoveddelen af ​​strækloftet understøttes af farverne på soveværelsesmøbler og tekstiler.

Foto 10. To-niveau hvide loft giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.

Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Loftet i soveværelset: muligheder for materialer og design - 46 smukke billeder

Et soveværelse er et intimt sted for to, der skal udstråle en afslappende atmosfære. Loftet i soveværelset spiller en vigtig rolle. Udsmykning af forskellige dele af rummet kan ikke opdeles, alt er sammenkoblet. Vægge, gulv, loft - alle disse elementer kræver særlig opmærksomhed på deres design. I vores artikel vil vi snakke detaljeret om, hvordan man laver et smukt loftdesign i soveværelset, samt om de typer materialer deraf.

Stretch loft i soveværelset: Let at skabe, smukke i interiøret

Stretchloft i soveværelset vil reducere reparationstiden betydeligt, såvel som visuelt justere højden på soveværelset og tilføre lys til det og derved skabe en hyggelig atmosfære.

Før du begynder at lave et nedhængt loft, skal du finde ud af, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du laver reparationer i et lille soveværelse, kan du nemt øge det med det hvide og det glatte overflade af loftet. Hvis du står til rådighed et stort rum, som du gerne vil gøre mere intimt, her vil du blive hjulpet af et kedeligt loft i mørke farver.

Ved design er det ophængte loft i soveværelset opdelt i tre hovedtyper:

 • Enkelt niveau
 • duplex
 • Multi-level (tre eller flere designs)

Enkelt niveau loft i soveværelset

Et loft på et niveau er et universelt loft i soveværelset, en mulighed for et værelse af enhver størrelse, men ser stadig mere fordelagtigt ud i små værelser med lave lofter. En behagelig bonus på et loft på et niveau vil være dets budgetpris.

To-niveau loft i soveværelset

To-niveau loft i soveværelset - stræk loft i soveværelset, som du nemt kan vælge funktionelle områder af rummet. Tøj på forskellige niveauer kan variere i tekstur og farve.

Multi-niveau lofter omfatter tre eller flere fly i konstruktionen, sådanne lofter bruges, når soveværelset skal gøres mere intimt og igen at fremhæve funktionelle områder.

Materialet, der anvendes til fremstilling af hævede lofter, kan variere i tekstur, nemlig: blank, mat og satin.

Glossy stretch loft

Glansstret loft - har en høj refleksivitet. Det blanke loft i lyse farver vil udvide og gøre dobbeltværelse med lave lofter.

Matt strække loftet

Børstet loft - en klassiker, der passer til ethvert interiør. Meget godt scatters lys, jævnt fordeler det rundt i lokalet. Et andet stort plus er budgetprisen, som ikke afspejles i loftets udseende.

Satin loft

Sateen loft i soveværelset - ligner meget mat, men har stadig en mere silkeagtig overflade. Tekstur er domineret af naturstof. Det har en større refleksivitet end matte strækloft i soveværelset, men det blinker ikke.

I lofter på flere planer ville det være hensigtsmæssigt at kombinere materialer: for eksempel er hoveddelen blankt, og delen over sengen er mat.

Med hensyn til belysning stræk lofter er universelle. Her vil det være hensigtsmæssigt at se indbyggede lamper, klassiske lysekroner og endda LED-strimler, hvor det ikke er svært at montere kassen rundt om loftets omkreds.

Gipsplanklofter i soveværelset: En original og praktisk løsning

Gipsvæg er et alsidigt og praktisk materiale til loftet på et moderne soveværelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette et originalt design af loftet i soveværelset. Dette materiale er universelt med hensyn til design og vil være passende i et værelse lavet i enhver stil. Ligesom et ophængt loft i soveværelset er gipspladen opdelt i single-level, to-niveau og multi-level muligheder.

Et loft på et niveau er det enkleste design, der kan oprettes selv med egne hænder. Det eneste negative, i enkeltniveau lofter - er knaphed i design.

Fler niveauer og to niveauer lofter - sådanne lofter ser elegant og elegant, og her kan du vandre i belysning og design. Gør loftet konveks eller konkav, samt eksperimenterer med stucco, du kan visuelt reducere og forstørre rummet. Men glem ikke at overflod af elementer og niveauer visuelt overbelaster værelset.

Men inden du vælger loftets design, er det nødvendigt at lave et skøn og et projekt under hensyntagen til alle nuancer i rummet. Dernæst bør du beslutte dig for materialerne. Det er nødvendigt at vælge høj kvalitet gips. Som vil være mere eller mindre modstandsdygtig over for fugt, samt en metalprofil og fastgørelsesdele. Et vigtigt skridt er installationen af ​​rammen. Installation skal ske, når alt er klar til dette. Strengt langs markeringslinjerne placeres styringsprofiler på væggene. Yderligere mellem dem, i henhold til loftplanet i projektet, ved hjælp af specialelementer, er der installeret en understøtende loftsprofil. Der er en ligering og korrekt fastgørelse. Det andet niveau af rammen er bygget efter fuldførelsen af ​​den første. Hvis loftmaterialet er kombineret, er filmen til strækloftet installeret som en sidste udvej, når gipspladens konstruktion er klar.

Gipsvæg - et materiale i udformningen af ​​hvilke eksperimenter er kun velkomne. For eksempel vil et gipsplankloft i et soveværelse i kombination med massive træbjælker se smukke og dyre ud. Et spejl loft med en ramme ville være en god mulighed, og selvfølgelig loftet dekoreret med stucco - elegante klassikere, som med fordel kan understreges af belysning. Suspended typer af gipsplader lofter ser meget originale yderligere på dette.

Falsk loft i soveværelset - fordele og ulemper ved design

Suspended lofter, ligesom andre strukturer, har deres egne fordele og ulemper, vi forstår dem mere detaljeret.

fordele:

 • Ved korrekt installation og brug skal du give en perfekt flad overflade. Derudover skaber mange niveauer en stor æstetisk effekt.
 • Hvis arbejdet er færdigt kvalitativt, vil loftet vare meget lang tid uden behov for reparationer.
 • Det er let at se efter et sådant loft, det er nok til at vakuum det bare.
 • Og selvfølgelig er loftslofter næsten altid smukke og originale.

ulemper:

 • Hvis du har lave lofter, vil de hængende loftindstillinger gøre rummet visuelt endnu lavere og mindre, og i så fald skal du opgive den tilsigtede virksomhed.
 • Gipsvæg er bange for vand, men dette problem kan løses ved hjælp af vandtæt gipsplader.

Design loft i soveværelset: hvilken farve er bedst at vælge

Når man vælger loftets farve, er det nødvendigt at overveje tre grundlæggende regler:

 1. Loftsfarve bør kombineres med andre elementer i interiøret.
 2. Det er vigtigt, at farven har en beroligende effekt.
 3. Du skal vælge en farve baseret på dine egne præferencer.

Hvid er en klassiker, der passer til alt. Denne farve giver en følelse af renhed og øger visuelt rummet, men det er vigtigt ikke at overdrive det med en sådan farve, så rummet ikke virker koldt.

Blå, grøn og lyserød - har en beroligende effekt. Det er derfor velegnet til soveværelser. Designet af loftet i soveværelset er ikke ønskeligt at bruge farver som orange, rød og gul, det antages, at de spænder nervesystemet. Brun og sort nuancer kan skabe en deprimerende tilstand. Farvens indflydelse på opfattelsen af ​​rummet som helhed er også vigtig. Tænk på loftets design i soveværelset. Vær opmærksom på, at du ikke kun kan bruge monokromatiske farver, men også fotoudskrivning, og man skal huske på, at hvis tegningen keder sig, vil det være ret dyrt at udskifte belægningen.

I vores kollektion nedenfor kan du se designet af loftet i soveværelset på billedet, som indeholder eksempler på smukt design.

Strek lofter til soveværelset

Det tredje loft som gave!

I soveværelset bruger hver person meget af sin tid. Derfor er det vigtigt, at dette rum ikke kun opfylder dets funktion, men også ser hyggeligt og stilfuldt ud. Home Decor vil hjælpe med at løse problemet med at dekorere lokalerne. Vi designer og installerer hævede lofter til soveværelser i Moskva og i Moskva-regionen til en overkommelig pris.

Vi har arrangeret leverancer fra førende producenter af stoffer og har til vores rådighed højkvalitetsudstyr til trykning og installation af stræklofter i soveværelset. Vores medarbejdere beskæftiger kun erfarne fagfolk. De gennemgår regelmæssigt certificerings- og opfriskningskurser, så de gør deres arbejde ikke kun effektivt, men også hurtigt.

Hvad strækker lofter for soveværelset at vælge?

Streklofter til soveværelset kan være lavet af PVC-film eller specielle stofstoffer. Hvert materiale har sine fordele.

PVC-film passer perfekt ind i ethvert interiør på grund af de mange forskellige teksturer og farver. Du kan vælge et lærred med en blank, mat eller satin overflade. En mere miljøvenlig mulighed er stofbaseret stof. Det "ånder" på grund af den porøse struktur og er modstandsdygtig over for både meget lave (-40 o C) og høje (+ 70 o C) temperaturer.

Alle lofter i soveværelset ser æstetisk behageligt ud, som bekræftet af mange billeder på nettet. Konstruktionerne gør det muligt at skjule ujævnhederne i loftet, kommunikationen og revnerne, hvilket gør lokalet mere æstetisk tiltalende. Derudover giver en stor farve og tekstur sort dig mulighed for at få det originale interiør.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset

 • Tillad dig at realisere alle design ideer, fordi du kan vælge mellem forskellige farver, teksturer og design (fra flad til multi-level). Også takket være dem kan du oprette et originalt belysningssystem. Udseendet af strækloftet i soveværelset bestemmes kun af dig selv efter dine ønsker og smag;
 • i stand til at give stilhed på grund af lydisolering af høj kvalitet (akustiske stoflofter), absorbere støj fra overetagen;
 • beskytte mod oversvømmelser og lækager fra de øverste etager, holde møblerne og hele dit soveværelse;
 • gøre loftet perfekt glat, gemmer bjælker og skråninger;
 • uskadelig: opsamler ikke støv, forårsager ikke allergier og udsender ikke syntetiske lugte;
 • er en hurtig og nem måde at implementere mange indvendige ideer på.

Foto stræklofter i soveværelset

Hvordan beregnes prisen på lofter til soveværelset?

For at gøre dette skal du bruge kalkulatoren på vores hjemmeside. Det giver dig mulighed for at få en omtrentlig beregning og finde ud af, hvor meget strækloftet i soveværelset. Hvis du har brug for mere præcise tal, kan du ringe til os på +7 (495) 997-04-38 (Moskva), +7 (499) 130-40-99 (Moskva-regionen), og vores eksperter vil rådgive dig.

Du kan også bestille en gratis service "Call of the designer-measurer." Han kommer til den adresse, du angav på det fastsatte tidspunkt, viser et katalog med billeder af stræklofter i soveværelset, tag alle målene, fortæl dig det nøjagtige beløb og accepter dig med datoen for installationen af ​​strukturen.

Design loft i soveværelset: 120 foto ideer

Den afslappede atmosfære i soveværelset afhænger hovedsageligt af designet på værelset. Og her er det umuligt at adskille udsmykningen af ​​forskellige dele af rummet fra hinanden, alt er sammenkoblet. Derfor er hvert element, og denne væg, gulv og loft, et særligt forhold. For mange almindelige mennesker er et soveværelse et sted for to, der er ingen nysgerrige øjne, der er en ånd af kærlighed og intima, så designet skal nødvendigvis svare til smag præferencer, og nogle gange endda ejernes fantasier.

Bogstaveligt talt for tyve år siden var der ikke nok opmærksomhed til loftet. Dens overflade var enten hvidt eller malet med vandbaseret maling eller klistret over med tapet. I sjældne huse kunne man se stucco. I dag er der meget ændret, designudviklingen giver et stort valg med hensyn til stilstilstand, valg af færdigmateriale, såvel som til loftets farve og lyse design.

Så hvad tilbyder designere i dag, det vil sige, hvilket design af loftet i soveværelset i dag kan tilbydes til brug? Dybest set afhænger det hele af det anvendte efterbehandlingsmateriale.

 • Falske lofter af gipsplader;
 • Stræklofter;
 • malet;
 • tapetserede;
 • PVC loftfliser.

Mal og tapet

Disse muligheder for afslutning af loftoverfladen har været kendt i lang tid. Deres teknologier er udviklet til mindste detalje og bruges nu med stor succes i moderne reparationsarbejde. Den vigtigste fase i den anvendte variant er indretningen af ​​loftet, som udføres i flere faser ved hjælp af en kit.

Hvordan laver man en smuk design lejlighed i Khrusjtjov? Lær på vores hjemmeside

Det ser ud til, at brugen af ​​maling og tapet skulle gå i glemsel, men livet besluttede anderledes, fordi disse muligheder tilhører klassikerne. Og som praksis viser, er mange mennesker allerede blevet trætte af den moderne tilgang til at løse problemet med at afslutte loftoverfladen i soveværelset. Nogle gange er et almindeligt hvidt loft, understøttet af stucco, en win-win-mulighed.

Og alligevel tror professionelle designere, at kun et rent og friskmalet hvidt loft ikke altid er smukt, især i soveværelset, hvor farver skaber præcis komfort. Hvad tilbyder de? I princippet er der mange muligheder, men du bør ikke bruge lyse og mættede nuancer. Soveværelset passer til pastelfarver, beroligende, som ikke vil knuse og irritere. For eksempel sand eller ferskenfarve, creme eller beige.

Nedhængt loft

I dag er det den mest populære og populære mulighed. Ved hjælp af et ophængt loft kan du trimme loftoverfladen på en sådan måde, at han kun vil skabe komfort og fred i soveværelset. Især er det nødvendigt at bemærke fladniveau lofter med belysning eller når du skal oprette et soveværelse design med et skrånende loft. Dette vil virkelig være den vigtigste udsmykning af værelset.

I sig selv har gipsvæv tendens til at absorbere overskydende fugt og med en mangel på fugt, tværtimod at allokere det til rummet. Et sådant loft vil skabe et bestemt mikroklima, hvilket er en vigtig faktor i soveværelset. Men den største fordel ved det hængende loft er evnen til at skabe forskellige former og designs, som giver dig mulighed for at opnå den perfekte kombination med andre elementer i rummet.

Som nævnt ovenfor bør belysningen i det indhængte loft i soveværelseets design spille en af ​​de vigtigste funktioner. Og der er noget at byde på. Den mest almindelige mulighed er LED-forsænket lys, som kan distribueres til alle niveauer. Deres forbindelse er lavet i henhold til separate ordninger, som giver dig mulighed for at inkludere en gruppe lamper efter behov, hvilket skaber belysning af enten hele rummet eller dets individuelle zoner.

Med hensyn til farvedesign af det hængende loft er der ingen forskelle fra malingsmulighederne. De samme farver og nuancer. Derudover skal det bemærkes, at denne type loftdesign betragtes som den enkleste og billigste.

Design af stræklofter i soveværelset

Denne type loftindretning syntes ikke så længe siden, men vandt hurtigt folkets kærlighed og præferencer. På nuværende tidspunkt er det muligt at installere stræklofter i ethvert opholdsstue, selvom de først blev brugt til at afslutte loftet i køkkenet, badeværelset og toilettet. Det moderne byggematerialemarked tilbyder tre typer stræklofter: blankt, mat og stof.

Bemærk venligst at glatte lofter i soveværelserne ikke gælder. Hvad er der tale om? Lysreflektioner afspejles fra deres overflade, hvilket forhindrer hvile og endnu mindre søvn. Men de to andre typer er perfekte i soveværelset, især stofloftet. Generelt er stoffets finish i soveværelset meget relevant. Stoffet blødgør den generelle baggrund, gør pladsen blød, værelset hyggeligt. Med en sådan finish bliver baggrundslyden dæmpet. En bred vifte af materiale er så stort, at det er let at vælge nøjagtigt under det overordnede designkoncept.

Soveværelse design med lavt loft

Matt strækloft er ikke ringere end dets egenskaber. Lavet af polyvinylchlorid, passer perfekt ind i ethvert rum. Farven er stor, men i dag tilbyder producenterne loftslofter med offset print. Dette er generelt den ideelle loftsbelægning, hvor du på forespørgsel kan male mønstre og tegninger samt personlige billeder fra familiealbummet. Men her stiller designere restriktioner og forsøger at skabe i soveværelset et design, der ville være hyggeligt. Derfor vil en favoritblomst i loftets hjørne eller en sommerfugl blive dens udsmykning. Mange mennesker bestiller en "stjerneklar himmel", men selv det ser undertiden meget prætentiøst ud. Loftets design i soveværelset skal være mere enkelt, det bør ikke knuse og irritere.

PVC fliser i soveværelset

Dette loftfinisheringsmateriale viste sig for nylig på byggemarkedet. Besidder gode fysiske, tekniske og operationelle egenskaber, fik han ikke straks popularitet. Og i dag er det ikke ofte brugt til at trimme loftet i soveværelserne. Men der er en ting, der karakteriserer ham på den positive side. Det er enkelhed og hastighed på installationen og lav pris på materialet. Hvis du kan sige det, er det en hjemlig version af loftoverfladen.

Men det er til stede på markedet, hvilket betyder, at det er efterspurgt. Derudover skal det bemærkes, at PVC fliser normalt er hvide i farve, som er installeret til maling. Dette er en fordelagtig kvalitet, så det er let at slå loftets design i soveværelset med loftfliserne.

Sammenfattende ovenstående er det nødvendigt at drage en konklusion. For at dekorere loftet i soveværelset i dag kan du bruge forskellige materialer ved hjælp af moderne designers arbejde. Men som altid vil der blive lagt en meget vigtig indikator i forkant, det er mængden af ​​penge, der er afsat fra familiens budget til arrangementet af soveværelset selv.

Men her er det nødvendigt at lave og tilføje. Ofte afhænger valget af loftets design af, hvordan det er repræsenteret af husets ejere. Det er på grundlag af deres smag, deres præferencer, og et sted kan der være fantasier, et valg vil blive lavet. Men designeren er simpelthen forpligtet til at lede dem i den rigtige retning, hvilket betyder at han skal vise loftets design i soveværelset, som han altid skal have i sin portefølje.


design af soveværelser i klassisk stil - se billede

Stretch loft muligheder for et lille soveværelse

Soveværelset er et sted, som alle traditionelt forbinder med hvile og afslapning. Og selvfølgelig vil jeg have hende til at være smuk og hyggelig. Korrekt design hjælper med til at opnå dette - selvom rummet ikke kan prale med store dimensioner. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning - de kan både øge og "klemme" rummet endnu mere.

Vi har samlet mere end 40 billeder af stræklofter i et lille soveværelse, der viser vellykkede eksempler på at arbejde med rummet.

Generelle anbefalinger

Før du går for at se det smukke interiør, vil jeg gerne give dig nogle tip.

 1. 1. Du skal omhyggeligt måle væggenes højde - for et enkeltniveau strækloft skal du have mindst 2,5 meter, og mere komplekse strukturer kræver nogle gange 2,7-3 m. Ellers bliver rummet mærkbart lavere og som følge heraf mørkere.
 2. 2. To eller flere niveauer er måske ikke den bedste løsning i princippet. Tal med designeren, hvis et simpelt lærred virker kedeligt for dig - du skal være forsigtig.
 3. 3. Arbejde med farve - mast. Alle ved, at lys toner stiger, og mørkere tværtimod falder. Det kan være smukt beat. Det blev dog ikke gjort uden undtagelser - vi vil fortælle om dem mere detaljeret nedenfor og vise ved eksempler.
 4. 4. Overdrive det ikke med dekorationer. Overfladen af ​​dekorative elementer ser godt ud i rummelige værelser.
 5. 5. Glem ikke lyset! Han er i stand til at påvirke atmosfæren i rummet væsentligt, hvilket skaber den ønskede effekt.

Iagttagelse af disse fem enkle anbefalinger kan du nemt arrangere et stilfuldt og hyggeligt design selv i det mindste soveværelse.

Ansøgning i interiøret

Stræklofter giver et stort rum for fantasi - forskellige teksturer, en stor farvepalette, muligheden for at anvende fotoprints, komplekse designs. Lad os se, hvordan al denne mangfoldighed sættes i praksis i små spalenki.

Standardversionen er minimalistisk stil. Enkle, men højkvalitetsmøbler, pæne finishvægge og frostet lys lærred. Det er ikke nødvendigt at tage præcis hvid - beige vil også være passende. Det vigtigste er, at det kombineres med resten af ​​interiøret.

At dekorere loftet vil hjælpe en usædvanlig lysekrone med nuancer til at matche væggene - vælg en ikke for massiv, ellers vil du smøre indtrykket.

Det kombinerede loft med en blank indsats i en gipsplade er en anden populær løsning. Det er vigtigt ikke at lave niveauovergange for stærke - 5-8 centimeter er nok.

Et interessant trick: Bestil en trykt belægning, som et reflekterende tapetmønster. Dette vil tilføje originalitet og stil til dit design.

Ud over spotlights skal du bruge LED-strimmel til at belyse spændingsvævet omkring omkredsen. Sådan vælges det, læs her.

Ligesom den stjerneklare himmel, men ønsker ikke at lave hele loftet? Indsatsen hjælper dig også i dette tilfælde. Du skal blot placere det formede element med spotlights over sengen - som falder i søvn under overstrømningen af ​​stjerner, du har angivet.

Forresten, i dette tilfælde kan du uden en lysekrone - lyset fra små lamper vil være nok for dig.

Hvis soveværelset er kombineret, for eksempel med en undersøgelse, prøv at bruge et tofarvet loft til at adskille zonerne. Det ser meget flot kontrasterende finish på dette billede. Vælg nuancer, som du personligt kan lide. Men husk at for mørke farver reducere visuelt rummet.

Bemærk: effekten af ​​"stjerneklar himmel" er let at gøre på enhver baggrund, og ikke kun på nogen mørk. Hvorfor udnytter du ikke det? Så på dagtimerne får du muligheden i blide toner, og om natten føler du dig selv i det åbne rum.

Husk, vi sagde, at alle restriktioner har deres undtagelser? Glossy sort indsats hjælper dig med at slå den lille størrelse på rummet. På grund af dens tekstur, skjuler det ikke rummet - Bemærk venligst, at dette trick ikke vil fungere med matte og satin lærred.

Vælg en krøllet lysekrone, men sørg for, at hornene ikke er rettet opad - det vil dræbe to fugle med en sten. For det første undgå overophedning, der ødelægger lærredet. For det andet vil udseendet af rummet ikke lide af den grimme afspejling af lampens indside.

Vi kan lide denne mulighed, som i dette eksempel. Hvidt loft, reflekteret i lærredet, kontrasterer positivt med en sort baggrund. Vi anbefaler at prøve.

Vil du have noget mere sjovt? Vær opmærksom på vinyl klistermærker på loftet. De koster mindre end trykning, og de er let at ændre i humør.

Overvej at et lille soveværelse sandsynligvis ikke ændres til det bedre, hvis du foretrækker store tegninger: emne lærred, store billeder, fresker. Vælg små billeder, der bliver en lys farve accent - sommerfugle, blomster, stjerner.

Forresten, i dette tilfælde kan du flytte væk fra den uforanderlige regel - ikke mere end tre farver. I tilfælde af vinylbilleder tager du dristigt det lyseste - sandt, kun hvis soveværelset design er ensfarvet.

Forskellen i teksturer tjener ofte som en værdig udsmykning. Hvad med en lille skinnende blank indsats af en blid lilla skygge på en beige mat baggrund? På den ene side er en sådan modtagelse god selv for de mindste værelser. På den anden side ser det ud til at være stilfuldt og usædvanligt.

Vigtigt: Vi anbefaler at kontakte byggefirmaet og ikke selv foretage installationen. Installation af krøllede elementer kræver visse færdigheder og erfaring, så du selv risikerer at ødelægge lærredet.

Væggen og loftet kan dekoreres med et enkelt blomstermønster. I de senere år er denne teknik i stigende grad mere populær. Hvorfor vender du ikke til ham? Derudover vil maleri (eller rettere sagt dens efterligning ved hjælp af fotoudskrivning) fortynde det indre og adskille sengen fra resten af ​​møblerne. I små soveværelser hjælper sådan zoneinddeling ikke kun for at give rummet nøjagtigheden, men også for at gøre det mere visuelt.

Har du et temmelig langt, men smalt soveværelse? To-niveau strækloft hjælper med at korrigere indtrykket. Beige eksteriør med spotlights er smukt indrammet med et trykt lærred. Vælg enten abstrakte mønstre (røg, svetoperelivy osv.), Eller bare bløde skyer, belyst for at matche væggene.

Forresten, prøv at bruge skjulte lys for at skabe en mere luftig effekt. Det løfter visuelt loftet og gør billedet volumetrisk og realistisk.

En anden interessant løsning til et lille soveværelse er det flydende loft. Et todelt design med LED-strimler monteret på niveau grænsen giver dig en følelse af rummelighed. Det vigtigste er ikke at blive involveret i for mættede eller kontrasterende farver - hvide eller delikate, pastell nuancer, som du kan lide.

En satinindsats med en usædvanlig belysning, der tjener som hovedkilden til belysning, er en smuk måde at dekorere et lille rum på. Sandt nok kan installationen forårsage visse problemer. Du skal nøje overveje ledningerne.

Stoffet med foldninger bliver mere og mere populært. På den ene side ser det ud til, at dets masse er en minus. Men det er det ikke. At skabe relief på lærredet hjælper med at aflede opmærksomheden fra rummets beskedne dimensioner. Ja, og det ser meget stilfuldt ud.

Kan du lide sorte og hvide værelser? Lys indsats i en blank mørk boks - hvad du har brug for! Sandt, sørg for at du har nok højde. Ellers vil du i stedet for et smukt design få et lille rum, hvor loftet hænger over hovedet.

Som du kan se, er brugen af ​​stræklofter i et lille soveværelse en fantastisk måde at skabe et originalt interiør på og gøre rummet større. Vi håber du inspirerer vores ideer. Et udvalg af muligheder for større størrelser af soveværelser - se denne artikel.