Hvordan man laver et loft i rummet

Et af de mest populære efterbehandling materialer i dag er gips. Med sin hjælp er der skabt alle former for ornamenter, arkitektoniske elementer, hjørner, profildele samt originale systemer til hævede lofter. Producenterne begynder at producere muligheder for gipsplader, som er ideelle til loftindretning. Normalt er elementets størrelse 60x60 cm. Takket være denne parameter kan du bruge ophængte systemer, som bruges til alle typer af lofter. I denne artikel vil vi se på, hvordan du laver et loft i dit værelse.

Falsk loft på værelset


For nylig begyndte mange mennesker at skabe ophængte lofter i værelser.


Der er fordele ved en sådan dækning - det er en reduktion i rummets højde lige op til 3 centimeter, samt muligheden for at skabe belysning. Derudover får du et glat loft, og det er især vigtigt, fordi problemet med ujævnheder påvirker mange overflader i huse.

Loftsbøjler


Det skal bemærkes, at de plastik paneler er gode ved det faktum, at materialet er helt udsat for fugt og vand, så de ikke forstyrrer overleve og tjene dig i lang tid.

Falsk loft i soveværelset

Hvis vi taler om soveværelset, er fordelene ved et gipspladens falske loft generelt ubestridelige. Materialet kombinerer trods alt praktisk, høj funktionalitet og æstetisk appel, hvilket er vigtigt for enhver moderne person.

Håndlavet False Ceiling


Efter at have besluttet at lave dit eget loft, skal du klart beregne din egen fysiske indsats.


Du skal bruge disse værktøjer: målebånd, blyant, sav, hammer, boremaskine på beton eller sten, Chopyk og skruer og niveau.

 1. I første fase skal du udarbejde layout og beregning af materialet. Det er nødvendigt at gøre dette ansvarligt for ikke at gøre den mindste fejltagelse.
 2. I anden fase vil du købe materiale, for dette skal du bruge beregningerne. Når du kommer til hardwarebutikken, skal du være opmærksom på længden af ​​fremtidens materiale. Især hvis det er et element i metalrammen, fordi det er bedst, hvis alle repræsentanter for strukturen er faste. Dette gør det muligt for rammen at få ekstra styrke. Vælg længden af ​​materialet tæt på længden af ​​dit værelse, så kan du spare penge.
 3. I tredje fase afslutter du det endelige layout og begynder at bygge rammen.
 4. Det endelige, fjerde etape står overfor og efterbehandling.

Hvor meget er et ophængt loft?


De dyreste lofter er repræsentanter med en kompleks geometrisk form. Når alt kommer til alt, vil de udøvende kunstnere i løbet af deres installation fastsætte prisen ikke pr. Kvadratmeter samt varigheden af ​​reparationsarbejdet. I deres design er der mange detaljer, der kræver en individuel tilgang og opmærksom behandling. De vil også kræve en stor mængde materialer, mens brugen af ​​affaldet ikke vil være muligt.

Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning. Undgå at undervurdere denne del af rummet, fordi den øverste partition kan være en klar accent i rummet, hvilket skaber en interessant sammensætning. Især hvis det er ophængt lofter - en moderne løsning, der forbløffer med en række forskellige designmuligheder.

Hvad er det?

Som navnet antyder, er et ophængt loft en struktur, der er suspenderet fra hovedpartitionen. Gør det af praktiske eller dekorative formål, som fastlagt medlem kan være fremstillet af forskellige materialer, har interessante ikke-standard former, farver og mønstre.

Hvis vi taler om tekniske aspekter, er det hængende loft et rammesystem, som er monteret på basen ved hjælp af suspensioner. Rammer har ofte form af et metalgitter, efter at fastgørelseselementerne vender mod paneler - moduler eller registre.

Suspended konstruktion er egnet til enhver form for lokaler, det vigtigste er at vælge den bedste løsning.

Gipsvægge - en billig, alsidigt materiale, der har en bred variation af former: lige eller bølgede linjer, glatte kurver, krøllet detalje. Sammensætningen er latterligt enkel og indeholder - to ark tykt karton med et gipslag mellem dem.

Kassette-type lofter passer perfekt ind i det moderne interiør. De repræsenterer en slags moduler, der er knyttet til rammen i en given rækkefølge. Derudover kan hvert element i strukturen variere i farve eller overflade, hvilket giver en uendelig række dekorative løsninger. Det eneste negative er den høje pris, som betaler sig med fremragende egenskaber.

Racklofter er velegnet til store rum. Som navnet antyder består de af laths, og i færdig form ligner de en overfladebeklædning med klapbræt. Derudover er de holdbare og pålidelige.

Stræklofter indtager en ledende stilling blandt alle muligheder. De repræsenterer et lærred strækket på en ramme (fra PVC film, stof), som er skåret præcist i henhold til rummets standarder. De kan være matte eller blanke, mønstrede eller monofoniske - du kan tænke på noget.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Derfor anbefales det at tage hensyn til dem, hvis de:

- Renoveret værelse har et ujævnt loft. For eksempel er dette et gammelt hus, hvis udsmykning ikke er i den mest nøjagtige tilstand. Og i stedet for at bruge en masse indsats for at udjævne fejlene, er det ikke bedre at skjule dem? Suspended strukturer håndterer perfekt denne opgave. Derudover vil de hjælpe med at skjule ingeniørkommunikation.

- Designplanen indebærer en original dekorativ løsning i loftets design. Ved hjælp af en suspenderet partition kan du oprette komplekse krøllede eller multi-level kortfattede kompositioner, der belyser forfatterens ethvert indfald.

- Det er nødvendigt at forbedre levevilkårene i lokalet. Suspended lofter har yderligere funktioner, herunder: lyd og varmeisolering, samt fugt modstand. Installation med de krævede egenskaber vil bevare stabile i stuetemperatur, beskytte mod udefra kommende lyde eller ikke passere vand, hvis naboerne ovenfor glemt at slukke for vandhanen.

Suspended konstruktion vil være en fremragende ramme for installation af et komplekst belysningssystem. Derudover er det let at rengøre, og det er nemt at udskifte modulære varer i tilfælde af skade uden at omarbejde hele belægningen.

Desværre er denne type finish ikke egnet til hvert værelse. Små rum vil blive endnu mindre på grund af det falske loft, som vil skære ned højden af ​​væggene i mindst 15-20 cm - og ingen visuel fup er ikke udjævne effekten.

For at være sikker på holdbarhed og styrke af materialer, skal du vælge muligheder med høj ydeevne - og de er normalt dyre. Men hvis du ikke er hæmmet af disse grunde, vil et ophængt loft være en god udsmykning for ethvert rum - det være sig et køkken eller en børnehave.

Suspenderet lofter - foto

Kompetent ind i loftet indvendigt - ikke en nem opgave. Men vi håber, at vores råd og foto-ideer vil skubbe dig til en vellykket løsning!

Falsk loft i køkkenet

De særlige forhold i køkkenet tvinger mig til at udforme loftet omhyggeligt. Dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer, der påvirker finishen negativt. Det er nødvendigt at dvæle på materialet med succes imod en sådan indvirkning.

Ikke underligt suspenderede lofter er den mest populære type belægning. Dens største fordel i køkkenet er, at det er let at passe på overfladen. Nok til at holde en fugtig klud for at fjerne fedt dråber.

Spændings- eller kassettekonstruktioner har høj fugtbestandighed, hvilket er meget vigtigt for madlavningsområdet. Derudover giver de dig mulighed for at skabe et unikt design, der "glorifies" skønheden af ​​glatte linjer, understreger den installerede lys sammensætning.

Fantastiske glatte overflader, der afspejler rummet og giver indvendig dybde fantastisk i et moderne køkken. Tegning i midten af ​​loftet vil være en klar accent.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Sådan laves et loft i badeværelset - populære muligheder, installationsanvisninger

Suspenderede lofter kan kaldes den bedste mulighed for badeværelset. Den største fordel ved sådanne strukturer er muligheden for at maskere loftets mangler, rør af forskellige forsyningsvirksomheder og ventilationssystemet.

I de fleste tilfælde har badeværelset et lille område, så det anbefales ikke at installere smukke og voluminøse strukturer her. Bedst til dette værelse er egnet enkelt-loft eller design med små nicher omkring omkredsen. Dette giver dig mulighed for at gøre rummet højere og mere rummeligt. Det er meget vigtigt at placere apparaterne korrekt til belysning af loftet i badeværelset, disse elementer virker som en ekstra indretning.

Lofter i badeværelset skal være modstandsdygtige over for konstant tilstedeværelse af fugtig luft i rummet, og overfladen skal være ret let at rengøre. Derfor skal materialet, der er beregnet til at dække rammen, opfylde disse krav.

Blandt det store antal materialer til et ophængt loft i badeværelset med egne hænder kan du vælge flere meget passende muligheder:

 • Gipsvæg med høj fugtighedsbestandighed. Et sådant loft kan kaldes universal, men ved installation i badeværelser er der behov for yderligere dækning, takket være, at materialets vandafvisende egenskaber kan forbedres. I dette tilfælde er brug af maling, tapet eller særlig fugtsikret film tilladt. Indlejret belysning kan nemt installeres i gipsvægskonstruktioner. Ved korrekt betjening og korrekt pleje kan gipspladespændingsanlægget betjenes i 10 år.
 • Plastprodukter. For at skabe en hængende struktur i badeværelset, kan du bruge clapboard, lameller eller PVC paneler. I modsætning til den tidligere version har plasten mindre vægt, så det er meget lettere og enklere at udføre installationsarbejdet ved at bruge det. Produkter fremstillet af polyvinylchlorid kan fungere fejlfrit i 15 år, da materialet fuldt ud opfylder de krav, der gælder for loftkonstruktioner i lokaler med kritisk luftfugtighed.
 • Stretched loft design hjælper også med at beslutte, hvad der kan gøres med loftet i bad og brusebad. På badeværelset kan der monteres tekstilplader eller film af polyvinylchlorid. Spændviddekonstruktionens gennemsnitlige levetid er ca. 15 år.

Loftet til badeværelset kan gøres på to måder:

 • Uafhængigt lave et projekt af et ophængt loft, i overensstemmelse med hvilke at afhente materialer.
 • Køb fabrikssæt.

Rack lofter til badeværelse

For at løse problemet, hvordan man laver loftet i rummet, hjælper fabrikken med rackloftet. Det skal dog bemærkes, at dimensionerne i dette tilfælde svarer til typiske rum:

Racklofter fra forskellige producenter laves ved hjælp af samme teknologi, men hver af dem har sine egne designfunktioner.

Når man vælger et hængende loft fra skinnerne til badeværelset, skal man huske på, at alle strukturer af denne type er opdelt i to typer:

 • Den åbne type forudsætter forekomsten af ​​huller mellem lamellerne, som er hovedelementet i hele systemet.
 • I lukkede lofter er der ingen huller mellem lamellerne.

Paneletes design gør det også muligt at skelne mellem to typer:

 • Reiki fransk type afviger afrundede ender.
 • For den tyske type er kendetegnet ved klare linjer og den korrekte form.

Det er nødvendigt at vælge en eller anden type i overensstemmelse med den generelle stil beslutning af badeværelset.

I standardpakken til opstilling af et ophængt loft i værelset gøres det selv, er der følgende elementer i strukturen:

 • Reiki.
 • Guide profiler, der giver dig mulighed for at danne rammen for den suspenderede struktur.
 • U-formet profil er nødvendig til montering omkring omkredsen af ​​badeværelset.
 • H-formede profiler er efterbehandlingstrimler, hvorved lamellerne er forbundet i længden.

Installationen af ​​fabriksindstillingen af ​​den ophængte loftkonstruktion kan endog udføres af en simpel hjemmehåndværker, da producenten som tillæg giver detaljerede installationsinstruktioner. Efter disse retningslinjer og anbefalinger kan du i et kort tidsrum samle et pålideligt og høj kvalitet falskt loft i rummet med dine egne hænder.

Gipsplader-baserede lofter i badeværelset

Mange hjemme kunstnere ved ikke, hvad man skal lave lofter på badeværelset. Under forudsætning af, at denne del er et rum med høj luftfugtighed, er det nødvendigt at nærme sig valget af efterbehandling. Den bedste mulighed kan kaldes plader af fugtbestandig gipsvæg mærket GKLV, men dens drift skal finde sted i godt ventilerede områder.

Hvis det ikke er muligt at sikre en konstant tilførsel af frisk luft, skal gipspladerne desuden behandles med et bestemt beskyttelsesmiddel. Oftest løses problemet af denne art ved hjælp af specielle farvestoffer, som ved tørring danner en vandafvisende film på overfladen. Speciel påskrift på mærket "fugtbestandig maling" hjælper med at skelne fugtfaste malinger ud fra konventionelle formuleringer.

Materialer til samling af den suspenderede struktur

Installering af et hæftet loft i badeværelset med egne hænder fra gipsplader udføres ved hjælp af guide- og loftmetalprofiler. Guider er placeret omkring rummets omkreds på et etableret niveau, takprofiler er nødvendige for at skabe en ramme.

Hvis det er hensigten at placere den ophængte struktur i stor afstand fra hovedloftet, så skal man købe hængere, der er lavet i form af specielle tynde metalstænger for at bestemme, hvordan man laver loftet i badeværelset. Hver suspension har et hul i den centrale del og perforeringer på begge sider af den. Det centrale hul anvendes til fastgørelse på bundfladen, sidene med perforering er underlagt bøjning efterfulgt af fastgørelse af metalloftprofilen.

Skruer bruges som fastgørelsesanordninger til montering af den ophængte loftsstruktur på badeværelset.

Installation af suspensioner

Den sværeste begivenhed, når du installerer hævede lofter i badeværelset, er boring af huller i loftet, da disse strukturelle elementer i de fleste tilfælde er lavet af beton. Derfor er det nødvendigt at udarbejde værktøjer designet specifikt til dette formål. Især handler det om følgende:

 • Bor med en speciel dyse eller perforator.
 • Skruetrækker med genopladeligt batteri.
 • Boremaskiner med pobeditovy tip.
 • Hammer.
 • Flere plastikknopper.

Når du har gennemført de forberedende aktiviteter, kan du fortsætte til yderligere arbejde. Især løses spørgsmålet om hvordan man laver et loft i rummet med egne hænder i følgende rækkefølge:

 • Udformning af suspensioner, mens det skal bemærkes, at den maksimale afstand mellem dem skal være 40 cm.
 • I overensstemmelse med ordningen med montering af suspensioner på loftet skal mærker.
 • Brug huller eller borer på de markerede steder. Deres dybde skal være lidt større end længden af ​​de valgte dowels.
 • Dowels indsættes i de forberedte huller og rammes med en hammer.
 • Til fastgørelse af suspensionerne anvendes skruer, som skal skrues i dykkerne. I dette tilfælde skal fikseren tages lidt mindre længde.

Monteringsvejledningsprofiler

Installation af guideprofiler til opbygning af et loft i badeværelset med egne hænder er også et afgørende øjeblik. Før de installeres på væggene omkring rummets omkreds, slår de af det niveau, hvor det er planlagt at finde det hængslede loftsystem.

Metal guide profiler er vedhæftet ved hjælp af samme teknologi og bruger de samme værktøjer som til installation af suspensioner. Den nederste kant af metalprofilen skal placeres på den linje, der bestemmer niveauet for den fremtidige struktur. Når du monterer styrprofilerne, skal du dreje sidehyllerne ind i interiøret.

Rammeindretning

Rammen af ​​det hængende loft i badeværelset med fugtisolerede gipsplader skal samles i overensstemmelse med visse regler:

 • Rackrammen skal placeres i en afstand på højst en halv meter.
 • Krydsene i loftprofilerne forbedres ved hjælp af specialelementer - krabber.
 • Alle loftsprofiler skal være på samme niveau.
 • Strømkablerne til de forsænkede belysningsindretninger skal holdes og fastgøres inden montering af rammen af ​​det ophængte loft.
 • Under arbejdet er det nødvendigt at konstant kontrollere rigtigheden af ​​dannelsen af ​​rammens nederste plan ved hjælp af bygningens niveau til dette formål.

Installation af gipsplader

Til skæring af plader af fugtbestandig gipsvæg anbefales det at anvende et elektrisk stiksav med en metalfil. Skæreprocessen ledsages af frigivelse af en stor mængde gipsstøv, så det er meget vigtigt at udføre sådanne aktiviteter på områder med god ventilation.

Fastgørelse af GKLV udføres ved hjælp af specielle skruer, som har en oxideret belægning, dobbelt tråd, indhak for razzenkovki og et hemmeligt hoved. Afstanden mellem fastgørelseselementerne skal være 25-40 cm.

Den sidste fase af installation af et ophængt loft i badeværelset fra plader af fugtighedsbestandig gipsvæg på badeværelset er forarbejdning af kit. For fejlfri drift af loftet under ekstreme forhold er det nødvendigt at anvende fugtbestandige forbindelser. Det anbefales at anvende kitt på overfladen med en gummi eller metal spatel. Samlinger af gipsplader bør limes med en tape serpyankoy. Kittens kittelag skal tørres grundigt, hvorefter man kan fortsætte med at slibe den behandlede overflade og afslutningen.

Suspenderede konstruktioner fra plastforing

For at løse problemet med hvad man skal gøre med loftet i lokalet til at tage et bad og bad, kan man bruge plastpaneler. Overfladen af ​​sådanne produkter kan være mat, glans eller struktureret. På badeværelset installerer de i de fleste tilfælde blanke strukturelementer, der har mulighed for at reflektere lys og visuelt øge rummets størrelse.

Installering af et ophængt loft i badeværelset ved hjælp af plastpaneler udføres ved hjælp af følgende værktøjer og materialer:

 • Metal loftprofiler.
 • Selvskærende skruer.
 • Bor med en dyse eller skruetrækker.
 • Sakse eller anden anordning til skæring af metal.
 • Skarp kniv eller stiksav til skæring af gipsplader.
 • Bor med pobeditovy tip.
 • Konstruktionsniveau.
 • Blyant eller markør
 • Dyvler.

Suspended loft montage teknologi ved hjælp af plastforing

For at opnå et kvalitativt resultat, når man beslutter, hvordan man laver et ophængt loft i et badeværelse, skal installationsarbejdet udføres i en bestemt rækkefølge:

 • Først gør opmærkning. For at gøre dette slår man på væggene omkring omkredsen af ​​rummet af linien af ​​det nedre niveau af det hængende loft under hensyntagen til dimensionerne af de indbyggede belysningsenheder. På dette stadium bruges en blyant, et målebånd og et bygningsniveau til arbejde.
 • Derefter bores huller i styrene af metalprofiler ved hjælp af en boremaskine eller en perforator, idet der opretholdes en stigning på 25-30 cm.
 • Profiler påføres væggen i overensstemmelse med markeringen og mærker på væggen langs hullerne i elementerne.
 • Igen tager de en boremaskine med en dyse eller en perforator, laver huller i væggen og stikket hænger ind i dem med en hammer.
 • Fix metal guider på væggene med skruer.
 • Nu skal du installere forstærkende hoppere. Et sådant behov opstår ved montering af plastpaneler i rum mere end 120 cm brede. I dette tilfælde forhindrer forstærkningsstænger plastelementerne i at falde. Når man installerer jumpers, forsøger at opretholde en afstand mellem dem på omkring en halv meter, så antallet af understøtningselementer afhænger af længden og bredden af ​​badeværelset. For korrekt installation er det nødvendigt at markere placeringen af ​​jumpers i loftet, derefter angive fastgørelsespunkterne i suspensionerne, bor huller i loftet, hamre i dowels og fastgør suspensionerne med selvdrejende skruer. Sideperforerede strimler foldes ned med en suspension, og der indføres en metalpladeprofil mellem dem. Også fastgjort med skruer.
 • Dernæst skal du installere en U-profilet plastik. Dette element er fastgjort til styrprofilerne galvaniserede skruer.
 • Nu kom installationen af ​​plastpaneler. Kanten af ​​det første element med en spids til fastgørelse af det tilstødende panel skæres langs hele længden. Endene af beklædningsgenstanden i en U-formet profil af plast og skub panelet, indtil det passer godt til væggen. Fastgør panelet på jumpers med specielle fastgørelsesdele. Lignende handlinger udføres med den næste stang og drejer spidsen på kanten ind i sporet af det foregående element.
 • I færd med at installere plastforingsmærke og skære hullerne ud for indbygget belysning.
 • Afslut installationen ved at installere det senest ophængte loftpanel. I de fleste tilfælde svarer dimensionerne af det sidste element ikke til det resterende rum. Derfor skal panelet skæres i fuld længde og måle den ønskede bredde. Til skæring af plastforing kan du bruge et elektrisk stiksav eller den sædvanlige skarpt skærede kniv. For at indsætte panelets skærekant i den U-formede plastikprofil, er det nødvendigt at dele sine kanter lidt.

Ved denne installation af et ophængt loft i badeværelset med plastforing kan betragtes som komplet.

I de fleste tilfælde installerer en simpel hjemme håndværker ophængte lofter i badeværelset med hænderne på en dag.

Falske lofter i børnenes værelse

Forældre nærmer sig reparationen af ​​børnenes værelse med særligt ansvar og kærlighed. Et af de vigtige elementer i rummet er loftet. Moderne teknologier gør det muligt at gøre det ikke bare perfekt, men at skabe et ægte kunstværk.

I øjeblikket er en af ​​de populære tendenser installation af hævede lofter.

Særlige egenskaber

Et ophængt loft er en struktur, der består af en metalramme og et materiale, der er fastgjort til det, der tjener som et dæksel.

 • Tillad dig at skjule alle overfladens mangler, helt dækker dem.
 • Udfør lydisoleringsfunktion, der giver et behageligt ophold i rummet.
 • Forhindre spredningen af ​​kold luftstrøm og derved tilvejebringe varmeisoleringsbeskyttelse.
 • Takets design giver dig mulighed for at skjule under forskellige snorer, kabler, rør, hvilket gør udseendet af rummet mere æstetisk.
 • Sortimentet af moderne materialer giver mulighed for at gøre reparationen af ​​loftet til en kreativ proces.
 • False lofter giver mulighed for at installere på dem lamper, herunder LED, som giver dig mulighed for at gøre designet af rummet endnu mere originalt og reducere energikostnaderne.

Ifølge niveauet af designets kompleksitet er ophængte lofter opdelt i enkeltniveau og to niveauer.

 • Enkeltstående konstruktioner betragtes som de enkleste i udførelse og mest budget. Med deres hjælp kan du let efterligne et almindeligt malet loft eller omdanne et baldakin til et kunstnerisk billede ved at male det. Også en god dekoration af loftet vil være stucco.
 • To-tierstrukturer er mere komplekse i udførelse og koster derfor mere. Et sådant loft kan visuelt ændre størrelsen af ​​et rum, opdele det i zoner. Brugen af ​​et multi-level design gør det i størst mulig grad muligt at udføre enhver designidee.

Materialer, deres fordele og ulemper

Til hængende lofter passer en lang række materialer.

paneler

Præference for dette loft giver nem installation og efterfølgende enkel vedligeholdelse. Derudover er det en af ​​de mest økonomiske muligheder. De mest populære er paneler af træ og plast.

 • Fordele. Designet giver dig mulighed for at tilføje lydisolering og varmeisolering. Panelet på panelerne er vandtæt, miljøvenligt, slidstærkt, giver dig mulighed for at indlejre belysningsenheder.
 • Ulemper. Denne type baldakin har en begrænset form, der ikke tillader at gennemføre mange design ideer. Desuden er den designet til små mellemrum, da paneler vil se enkle ud i store rum. Panelerne til en billig pris ser passende ud, så det er bedre at vælge dyrere.

Den oprindelige løsning kan bruges - en blanding af paneler og gipsvæg.

gips gipsplader

Denne type baldakin i nyere tid er ved at blive populær, fordi den giver mulighed for at realisere de mest dristige kunstneriske fantasier.

 • Fordele. I gips er der ingen giftige stoffer, det er lugtfri, brandfast, er et åndbart materiale, absorberer overskydende fugt og fordamper det, hvis luften er tør. Derudover kan et loft på flere niveauer være lavet af gipsvæg, giver det nogen form.
 • Ulemper. Gipsvæg "spiser" det meste af rummet, reducerer rummets højde. På grund af materialets skrøbelighed er materialet kompliceret ved dets transport og drift. Det er ikke vandtæt, og efter flere års drift kan der forekomme revner i arkets samlinger.

For at forhindre revner, lim overfladen med specielt glas tapet og male dem.

Armstrong type suspenderet loft

Denne type baldakin er blevet populær på grund af dens lave omkostninger og hastighed på installationen.

 • Fordele. Det er et miljøvenligt materiale med lydisolering og varmeisolerende egenskaber, høj slidstyrke. Derudover udfører plader af mineralfibre en reflekterende funktion, som giver dig mulighed for at spare på elektricitet, visuelt øge størrelsen på rummet.
 • Ulemper. Det er kun egnet til lejligheder med højt til loftet, da det optager næsten en fjerdedel af loftet, ikke har vandmodstand, giver rummet en kontorstil, er ikke praktisk til implementering af et diagonalt design.

Farve løsninger

Forældre kan forestille sig kreative ideer på loftet i børnehaven, nogle gange det mest ekstraordinære.

Det anbefales ikke at bruge farveskemaet, der traditionelt karakteriserer et barns køn og kolde farver i designet af et barns rum. Det er bedre at bruge lyserøde og blå farver i kombination med andre farver.

Til loftet i pigens rum er de bedste muligheder for farve løsninger kombinationer af hvid, beige, lysegrå med lilla og violette farver.

Til loftet i drengens værelse vil kombinationer af hvid og grå med turkis, blåbær, ultramarine, smaragdgrøn og khaki være optimal.

Alsidige farver kan være en kombination af lyse farver med citron, havtorn, koral, skovgrøn farve, lime.

Original design

Moderne materialer og teknologier giver mulighed for at realisere ethvert design. Den eneste betingelse - jo mere komplekse designet er, desto mere vil det koste forældre.

En af mulighederne for det originale design af et baldakin i børnehaven kan være et tema for naturen. Børn elsker naturen og alt der er forbundet med det. Så i loftet kan du skildre solen, skyer med fugle, en regnbue, stjerner, plads. Ud over naturlige fænomener kan du på skurde skildre dyr eller for eksempel et akvarium med fisk eller tropiske sommerfugle.

En anden designmulighed er et billede af et tegn eller en hel plot fra en tegneserie, som et barn elsker.

For drenge kan baldakinen laves med et mandligt tema, der viser biler, fly, skibe. Piger som blomster, prinsesser på loftet.

En universel mulighed kan være loftet, som viser et gentagende mønster. Det kan være geometriske former, striber, polka dots, speck og meget mere.

Tips til valg

Når du vælger typen af ​​ophængt loft i børnehaven, skal du overveje følgende kriterier:

 • Materiale. For nylig er naturlige materialer relevante: træ, gips, metal, glas.
 • Brandsikkerhed. Da baldaksmaterialet er beregnet til en stue, er det især vigtigt at være opmærksom på brandets modstandsdygtighed. Lofter af gips, metal og glas har denne ejendom.
 • Miljøvenlighed. I det valgte materiale bør der ikke være skadelige og giftige stoffer. Materialets sammensætning skal være så simpelt som muligt. At rengøre materialer omfatter træ, glas, metal, gips.
 • Slidstyrke. Gipsloftet overfører roligt temperaturændringen, men er bange for vand. Metalloftet mister sine egenskaber, når temperaturen ændres og er modtagelig for korrosion på grund af fugt. Men mest af alt tolererer loftet på træ ikke klimaændringer. Og bedst af alt tolererer temperaturændringer og fugtglas.
 • Funktionalitet. Der skal tages hensyn til installationens kompleksitet, varmeisolerende, lydisolerede, lysreflekterende egenskaber samt materialets og designets egnethed til implementering af designløsninger.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.