Sådan laves et loft i badeværelset - populære muligheder, installationsanvisninger

Suspenderede lofter kan kaldes den bedste mulighed for badeværelset. Den største fordel ved sådanne strukturer er muligheden for at maskere loftets mangler, rør af forskellige forsyningsvirksomheder og ventilationssystemet.

I de fleste tilfælde har badeværelset et lille område, så det anbefales ikke at installere smukke og voluminøse strukturer her. Bedst til dette værelse er egnet enkelt-loft eller design med små nicher omkring omkredsen. Dette giver dig mulighed for at gøre rummet højere og mere rummeligt. Det er meget vigtigt at placere apparaterne korrekt til belysning af loftet i badeværelset, disse elementer virker som en ekstra indretning.

Lofter i badeværelset skal være modstandsdygtige over for konstant tilstedeværelse af fugtig luft i rummet, og overfladen skal være ret let at rengøre. Derfor skal materialet, der er beregnet til at dække rammen, opfylde disse krav.

Blandt det store antal materialer til et ophængt loft i badeværelset med egne hænder kan du vælge flere meget passende muligheder:

 • Gipsvæg med høj fugtighedsbestandighed. Et sådant loft kan kaldes universal, men ved installation i badeværelser er der behov for yderligere dækning, takket være, at materialets vandafvisende egenskaber kan forbedres. I dette tilfælde er brug af maling, tapet eller særlig fugtsikret film tilladt. Indlejret belysning kan nemt installeres i gipsvægskonstruktioner. Ved korrekt betjening og korrekt pleje kan gipspladespændingsanlægget betjenes i 10 år.
 • Plastprodukter. For at skabe en hængende struktur i badeværelset, kan du bruge clapboard, lameller eller PVC paneler. I modsætning til den tidligere version har plasten mindre vægt, så det er meget lettere og enklere at udføre installationsarbejdet ved at bruge det. Produkter fremstillet af polyvinylchlorid kan fungere fejlfrit i 15 år, da materialet fuldt ud opfylder de krav, der gælder for loftkonstruktioner i lokaler med kritisk luftfugtighed.
 • Stretched loft design hjælper også med at beslutte, hvad der kan gøres med loftet i bad og brusebad. På badeværelset kan der monteres tekstilplader eller film af polyvinylchlorid. Spændviddekonstruktionens gennemsnitlige levetid er ca. 15 år.

Loftet til badeværelset kan gøres på to måder:

 • Uafhængigt lave et projekt af et ophængt loft, i overensstemmelse med hvilke at afhente materialer.
 • Køb fabrikssæt.

Rack lofter til badeværelse

For at løse problemet, hvordan man laver loftet i rummet, hjælper fabrikken med rackloftet. Det skal dog bemærkes, at dimensionerne i dette tilfælde svarer til typiske rum:

Racklofter fra forskellige producenter laves ved hjælp af samme teknologi, men hver af dem har sine egne designfunktioner.

Når man vælger et hængende loft fra skinnerne til badeværelset, skal man huske på, at alle strukturer af denne type er opdelt i to typer:

 • Den åbne type forudsætter forekomsten af ​​huller mellem lamellerne, som er hovedelementet i hele systemet.
 • I lukkede lofter er der ingen huller mellem lamellerne.

Paneletes design gør det også muligt at skelne mellem to typer:

 • Reiki fransk type afviger afrundede ender.
 • For den tyske type er kendetegnet ved klare linjer og den korrekte form.

Det er nødvendigt at vælge en eller anden type i overensstemmelse med den generelle stil beslutning af badeværelset.

I standardpakken til opstilling af et ophængt loft i værelset gøres det selv, er der følgende elementer i strukturen:

 • Reiki.
 • Guide profiler, der giver dig mulighed for at danne rammen for den suspenderede struktur.
 • U-formet profil er nødvendig til montering omkring omkredsen af ​​badeværelset.
 • H-formede profiler er efterbehandlingstrimler, hvorved lamellerne er forbundet i længden.

Installationen af ​​fabriksindstillingen af ​​den ophængte loftkonstruktion kan endog udføres af en simpel hjemmehåndværker, da producenten som tillæg giver detaljerede installationsinstruktioner. Efter disse retningslinjer og anbefalinger kan du i et kort tidsrum samle et pålideligt og høj kvalitet falskt loft i rummet med dine egne hænder.

Gipsplader-baserede lofter i badeværelset

Mange hjemme kunstnere ved ikke, hvad man skal lave lofter på badeværelset. Under forudsætning af, at denne del er et rum med høj luftfugtighed, er det nødvendigt at nærme sig valget af efterbehandling. Den bedste mulighed kan kaldes plader af fugtbestandig gipsvæg mærket GKLV, men dens drift skal finde sted i godt ventilerede områder.

Hvis det ikke er muligt at sikre en konstant tilførsel af frisk luft, skal gipspladerne desuden behandles med et bestemt beskyttelsesmiddel. Oftest løses problemet af denne art ved hjælp af specielle farvestoffer, som ved tørring danner en vandafvisende film på overfladen. Speciel påskrift på mærket "fugtbestandig maling" hjælper med at skelne fugtfaste malinger ud fra konventionelle formuleringer.

Materialer til samling af den suspenderede struktur

Installering af et hæftet loft i badeværelset med egne hænder fra gipsplader udføres ved hjælp af guide- og loftmetalprofiler. Guider er placeret omkring rummets omkreds på et etableret niveau, takprofiler er nødvendige for at skabe en ramme.

Hvis det er hensigten at placere den ophængte struktur i stor afstand fra hovedloftet, så skal man købe hængere, der er lavet i form af specielle tynde metalstænger for at bestemme, hvordan man laver loftet i badeværelset. Hver suspension har et hul i den centrale del og perforeringer på begge sider af den. Det centrale hul anvendes til fastgørelse på bundfladen, sidene med perforering er underlagt bøjning efterfulgt af fastgørelse af metalloftprofilen.

Skruer bruges som fastgørelsesanordninger til montering af den ophængte loftsstruktur på badeværelset.

Installation af suspensioner

Den sværeste begivenhed, når du installerer hævede lofter i badeværelset, er boring af huller i loftet, da disse strukturelle elementer i de fleste tilfælde er lavet af beton. Derfor er det nødvendigt at udarbejde værktøjer designet specifikt til dette formål. Især handler det om følgende:

 • Bor med en speciel dyse eller perforator.
 • Skruetrækker med genopladeligt batteri.
 • Boremaskiner med pobeditovy tip.
 • Hammer.
 • Flere plastikknopper.

Når du har gennemført de forberedende aktiviteter, kan du fortsætte til yderligere arbejde. Især løses spørgsmålet om hvordan man laver et loft i rummet med egne hænder i følgende rækkefølge:

 • Udformning af suspensioner, mens det skal bemærkes, at den maksimale afstand mellem dem skal være 40 cm.
 • I overensstemmelse med ordningen med montering af suspensioner på loftet skal mærker.
 • Brug huller eller borer på de markerede steder. Deres dybde skal være lidt større end længden af ​​de valgte dowels.
 • Dowels indsættes i de forberedte huller og rammes med en hammer.
 • Til fastgørelse af suspensionerne anvendes skruer, som skal skrues i dykkerne. I dette tilfælde skal fikseren tages lidt mindre længde.

Monteringsvejledningsprofiler

Installation af guideprofiler til opbygning af et loft i badeværelset med egne hænder er også et afgørende øjeblik. Før de installeres på væggene omkring rummets omkreds, slår de af det niveau, hvor det er planlagt at finde det hængslede loftsystem.

Metal guide profiler er vedhæftet ved hjælp af samme teknologi og bruger de samme værktøjer som til installation af suspensioner. Den nederste kant af metalprofilen skal placeres på den linje, der bestemmer niveauet for den fremtidige struktur. Når du monterer styrprofilerne, skal du dreje sidehyllerne ind i interiøret.

Rammeindretning

Rammen af ​​det hængende loft i badeværelset med fugtisolerede gipsplader skal samles i overensstemmelse med visse regler:

 • Rackrammen skal placeres i en afstand på højst en halv meter.
 • Krydsene i loftprofilerne forbedres ved hjælp af specialelementer - krabber.
 • Alle loftsprofiler skal være på samme niveau.
 • Strømkablerne til de forsænkede belysningsindretninger skal holdes og fastgøres inden montering af rammen af ​​det ophængte loft.
 • Under arbejdet er det nødvendigt at konstant kontrollere rigtigheden af ​​dannelsen af ​​rammens nederste plan ved hjælp af bygningens niveau til dette formål.

Installation af gipsplader

Til skæring af plader af fugtbestandig gipsvæg anbefales det at anvende et elektrisk stiksav med en metalfil. Skæreprocessen ledsages af frigivelse af en stor mængde gipsstøv, så det er meget vigtigt at udføre sådanne aktiviteter på områder med god ventilation.

Fastgørelse af GKLV udføres ved hjælp af specielle skruer, som har en oxideret belægning, dobbelt tråd, indhak for razzenkovki og et hemmeligt hoved. Afstanden mellem fastgørelseselementerne skal være 25-40 cm.

Den sidste fase af installation af et ophængt loft i badeværelset fra plader af fugtighedsbestandig gipsvæg på badeværelset er forarbejdning af kit. For fejlfri drift af loftet under ekstreme forhold er det nødvendigt at anvende fugtbestandige forbindelser. Det anbefales at anvende kitt på overfladen med en gummi eller metal spatel. Samlinger af gipsplader bør limes med en tape serpyankoy. Kittens kittelag skal tørres grundigt, hvorefter man kan fortsætte med at slibe den behandlede overflade og afslutningen.

Suspenderede konstruktioner fra plastforing

For at løse problemet med hvad man skal gøre med loftet i lokalet til at tage et bad og bad, kan man bruge plastpaneler. Overfladen af ​​sådanne produkter kan være mat, glans eller struktureret. På badeværelset installerer de i de fleste tilfælde blanke strukturelementer, der har mulighed for at reflektere lys og visuelt øge rummets størrelse.

Installering af et ophængt loft i badeværelset ved hjælp af plastpaneler udføres ved hjælp af følgende værktøjer og materialer:

 • Metal loftprofiler.
 • Selvskærende skruer.
 • Bor med en dyse eller skruetrækker.
 • Sakse eller anden anordning til skæring af metal.
 • Skarp kniv eller stiksav til skæring af gipsplader.
 • Bor med pobeditovy tip.
 • Konstruktionsniveau.
 • Blyant eller markør
 • Dyvler.

Suspended loft montage teknologi ved hjælp af plastforing

For at opnå et kvalitativt resultat, når man beslutter, hvordan man laver et ophængt loft i et badeværelse, skal installationsarbejdet udføres i en bestemt rækkefølge:

 • Først gør opmærkning. For at gøre dette slår man på væggene omkring omkredsen af ​​rummet af linien af ​​det nedre niveau af det hængende loft under hensyntagen til dimensionerne af de indbyggede belysningsenheder. På dette stadium bruges en blyant, et målebånd og et bygningsniveau til arbejde.
 • Derefter bores huller i styrene af metalprofiler ved hjælp af en boremaskine eller en perforator, idet der opretholdes en stigning på 25-30 cm.
 • Profiler påføres væggen i overensstemmelse med markeringen og mærker på væggen langs hullerne i elementerne.
 • Igen tager de en boremaskine med en dyse eller en perforator, laver huller i væggen og stikket hænger ind i dem med en hammer.
 • Fix metal guider på væggene med skruer.
 • Nu skal du installere forstærkende hoppere. Et sådant behov opstår ved montering af plastpaneler i rum mere end 120 cm brede. I dette tilfælde forhindrer forstærkningsstænger plastelementerne i at falde. Når man installerer jumpers, forsøger at opretholde en afstand mellem dem på omkring en halv meter, så antallet af understøtningselementer afhænger af længden og bredden af ​​badeværelset. For korrekt installation er det nødvendigt at markere placeringen af ​​jumpers i loftet, derefter angive fastgørelsespunkterne i suspensionerne, bor huller i loftet, hamre i dowels og fastgør suspensionerne med selvdrejende skruer. Sideperforerede strimler foldes ned med en suspension, og der indføres en metalpladeprofil mellem dem. Også fastgjort med skruer.
 • Dernæst skal du installere en U-profilet plastik. Dette element er fastgjort til styrprofilerne galvaniserede skruer.
 • Nu kom installationen af ​​plastpaneler. Kanten af ​​det første element med en spids til fastgørelse af det tilstødende panel skæres langs hele længden. Endene af beklædningsgenstanden i en U-formet profil af plast og skub panelet, indtil det passer godt til væggen. Fastgør panelet på jumpers med specielle fastgørelsesdele. Lignende handlinger udføres med den næste stang og drejer spidsen på kanten ind i sporet af det foregående element.
 • I færd med at installere plastforingsmærke og skære hullerne ud for indbygget belysning.
 • Afslut installationen ved at installere det senest ophængte loftpanel. I de fleste tilfælde svarer dimensionerne af det sidste element ikke til det resterende rum. Derfor skal panelet skæres i fuld længde og måle den ønskede bredde. Til skæring af plastforing kan du bruge et elektrisk stiksav eller den sædvanlige skarpt skærede kniv. For at indsætte panelets skærekant i den U-formede plastikprofil, er det nødvendigt at dele sine kanter lidt.

Ved denne installation af et ophængt loft i badeværelset med plastforing kan betragtes som komplet.

I de fleste tilfælde installerer en simpel hjemme håndværker ophængte lofter i badeværelset med hænderne på en dag.

Strekak i badeværelset

Er badeværelset "lykkeligt" med ujævne lofter med synlige led af plader og spor af fordybning? Naboerne ovenfra hældes regelmæssigt og tvinger dem til at gøre reparationer meget oftere, end vi gerne vil? Behov for visuelt at øge højden af ​​et lille badeværelse? Alle disse problemer har en enkelt løsning - strækloft på badeværelset.

Designet, der består af en polymerbane og en bærerprofil, fastgjort langs rummets omkreds, har flere fordele i forhold til andre færdiggørelsesmetoder:

 • Installationshastigheden og fraværet af en forberedende fase af arbejdet, f.eks. Udjævningsflader, rengøring af dem fra maling eller gips, indlejring af revner mv.

Derudover beskadiger installationsprocessen ikke tilstødende vægge, og der er ikke behov for at fjerne snavs.

 • Modstandsdygtig overfor vådt miljø.
 • Hygiejne og lethed, antistatisk egenskaber.
 • Pålidelig beskyttelse mod lækage ovenfra.
 • Evnen til at skjule elektriske ledninger og andre tekniske kommunikation.
 • En række dekorative beslutninger, der tillader at bruge teknologi til interiør af enhver stil.

Holdbarheden skal også tilskrives fordelene ved stræklofter - i gennemsnit varer de mindst 15 år, idet de opretholder det oprindelige udseende og ydeevnen. Det er vigtigt at vælge et lærred af høj kvalitet, betro dets installation til specialister og derefter sikre kompetent pleje.

På trods af de åbenlyse fordele ved teknologi, tvivler nogle på, om det er muligt at lave et loft i badeværelset? Der er bekymringer for, at der kan forekomme en form mellem nettet og betonpladen, hvilket vil være vanskeligt at opdage og derfor fjernes i tide.

Tip: For at undgå sådanne problemer skal du passe på ventilationsanordningen i strækloftet under installationsfasen. De overlappende og tilstødende vægge under lærredet behandles med en antiseptisk opløsning - det er ønskeligt at gøre dette flere gange for at forbedre effekten.

Hvis formen stadig vises, demonteres strukturen, og de berørte overflader rengøres. Derefter kan kluden etableres på et tidligere sted.

De høje omkostninger ved spændingsregimenter og begrænsninger på bredden, også omtalte deres ulemper. Og alligevel er dette en af ​​de bedste typer af finish til badeværelset (se billede):

Hvilket strække loft at vælge til badeværelset

Ikke alle færdige materialer er lige så gode i det specifikke mikroklima i badeværelserne. Denne erklæring gælder for spænding af lærred. De er af to typer:

 • fra PVC film
 • på stofbasis (polyester med polyurethanimprægnering)

Den første mulighed er optimal for værelser med høj luftfugtighed, den anden er tilladt at anvende med store begrænsninger: Kun i rummelige værelser, hvor der er god naturlig ventilation.

Stretch stof loft

Denne sort er almindeligt anvendt til interiører i klassisk stil. Absolut uden glans malerier med en behagelig tekstur, tilsyneladende ikke anderledes end traditionelt gips. De kan gentagne gange males, dekoreret med fotoudskrivning eller males for hånd. Stræklofter med et mønster ser ikke værre end ægte fresker.

Plusser af stofklæder:

 • stor bredde (op til 5 m), der giver mulighed for at dække lokalerne med et blad uden yderligere tilslutninger;
 • nem installation - i modsætning til analoger af PVC, kræver det ikke hjælp fra fagfolk og specielt udstyr;
 • styrke, modstand mod mekanisk belastning;
 • immunitet mod lave eller høje temperaturer
 • luft- og dampgennemtrængelighed, således at svampen og formen ikke udvikler sig på loftet;
 • miljøvenlighed

Ulemper, hvis vi taler om badeværelset:

 • stofklæder beskytter ikke i tilfælde af oversvømmelse: med en stor mængde vand vil de ikke kun begynde at lade det komme igennem, men de vil også deformere sig uden mulighed for genopretning;
 • Et sådant loft er meget vanskeligt at rengøre fra kalk og spor af spray;
 • høj pris, som i dette tilfælde er uberettiget, fordi stoffet vil vare mindre end vinyl.

Stof stræk loft på badeværelset, foto:

False lofter i badeværelset gør det selv: installationsanvisninger fra skibsføreren

Baggrund, hvidvaskning, maleri? For at afslutte loftet i badeværelset er alt dette ikke meget passende muligheder. Høj luftfugtighed og varm damp er en reel udfordring for enhver dekorativ belægning. Falske lofter i badeværelset kan være en praktisk og bekvem løsning på problemet.

De ser godt ud, de tjener i lang tid, og det er ikke så svært at installere en sådan struktur selv. For at gøre dette skal du vælge det relevante materiale og studere funktionerne i dets installation.

Hvorfor netop suspenderet?

Uanset hvor der er en sådan mulighed, forsøger ejerne af lejligheder og huse at sætte lige nedlagte lofter. Under konstruktioner af denne type er det bekvemt at skjule kommunikation og mangler i hovedloftet. Lignende problemer er ret typiske for badeværelser, især i lejlighedsbygninger.

Under loftet kan du forklæde ventilationskanalen, kloakrørene i lejligheden på gulvet ovenfor, elektriske ledninger mv. Derudover maskerer det hængende stof uregelmæssighederne i hovedloftet.

Det er selvfølgelig også muligt at jævn overfladen med gips, men for store forskelle i overfladehøjde er det mere hensigtsmæssigt at anvende et specielt design. Det hængende loft er ikke for kompliceret at udføre, selv begyndere kan klare installationen. Designet er normalt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger og holdbarhed.

I loftet på lærredet kan du smukt bygge lyskilder. Denne efterbehandlingsmulighed giver mange interessante muligheder for udviklingen af ​​et stilfuldt rumdesign.

Gipsvæg vs plastplader

Med hensyn til valg af materiale tilbyder byggeforretninger kun to muligheder, der passer til badeværelset: gipsplader og plastplader. Selvfølgelig, i forhold med høj luftfugtighed behøver du kun at bruge vandtæt gipsplader. Med korrekt installation og høj kvalitet er dette design langt nok. Det skal dog bemærkes, at plastik er meget bedre resistent over for virkningerne af fugtig varm luft end gipsplader, endda modstandsdygtige over for fugt.

Omkostningerne ved montering af loftet på plastpaneler eller gipsplader varierer meget lidt. Og teknologien virker i det meste. Takpanelpladerne er imidlertid et færdigt efterbehandlingslag, dvs. Efter installationen er der ikke behov for yderligere efterbehandling, du skal bare forsigtigt tørre det færdige loft fra støv og utilsigtet snavs. Men gipspladerne kræver yderligere efterbehandling. Efter installationen er det nødvendigt:

 • forsegle sømene mellem arkene
 • gipsoverfladen;
 • anvende et lag af dekorative overflader mv

Således tager det mere tid og kræfter at installere et gipsplankloft end ved arbejde med plastik. Der er endnu et vigtigt punkt: plastik - materialet er noget skrøbeligt, det er nødvendigt at håndtere panelerne meget omhyggeligt. hvis det bruges uhyggeligt eller uforsigtigt, kan der forekomme revner eller chips på panelerne, og installationen af ​​beskadigede paneler er simpelthen uacceptabel. Hvis der er opstået en sådan gener, skal du helt erstatte alle de beskadigede paneler med nye.

Gipsvæg i denne henseende er mindre krævende. Hvis der forekommer ridser eller små fordybninger på overfladen af ​​arket, er de ikke vanskelige at gemme under finishlaget, mens konstruktionens overordnede pålidelighed ikke vil blive påvirket. Således vælger du mellem gipsplader og plastik, du bør styres af dine egne præferencer: hver mulighed er god på sin egen måde.

Værktøj og materialer

Ud over PVC-paneler til installation af et loftsloft skal du bruge følgende værktøj:

 • bore (du kan erstatte stansen);
 • skarp kniv;
 • hacksav til metalarbejde;
 • fastgørelsesanordninger (skruer med pressevasker, dowels osv.);
 • målebånd;
 • markør (blyant);
 • bygning niveau.

Du vil også have brug for en speciel metal UD-profil (25x25mm) og en cd-profil (25x60mm), en startplade, suspensioner og en loftsplint.

Installationsprocedure

Hvis du vælger paneler til et plastloft, skal du bestemme deres farve og tykkelse. Farven skal overholde badeværelsens overordnede design og tykkelsen - bygningskodernes krav. Det antages, at plastik med en tykkelse på 5-10 mm passer til loftet. Oftest på badeværelset gør lofter af plastik med en tykkelse på 8 mm.

Brug ikke billig og tynd plastik 4 mm tykt til dette formål. Hvis du installerer spotlights på sådanne paneler, vil baggrundsbelysningen være synlig gennem panelet, og al kommunikation, der er gemt bag det nedhængte loft, fremhæves indefra. Det ser meget grimt ud.

Det er ikke nødvendigt at købe paneler med for tykt plast. De er designet til vægdekoration og er ret dyre, for loftet er sådanne omkostninger simpelthen unødvendige. Hertil kommer, at skæring af en sådan tykk plast vil have brug for "bulgarsk", hvilket betydeligt komplicerer arbejdet.

Trin 1: Forberedende arbejde

I starten skal du fjerne alle genstande fra badeværelset, der kan forstyrre reparationen. Hvad der ikke kan fjernes, skal beskyttes mod utilsigtet skade. Selvfølgelig skal det gamle nedhængte loft (hvis tilgængeligt) også fjernes.

Men den gamle finish af hovedloftet kan forblive uændret. Den fjernes kun i tilfælde, hvor den er væsentligt beskadiget (for ikke at falde sammen på det færdige loft) eller hvis loftet er beskadiget af svamp eller skimmelsvamp. Derefter bliver rummets hygiejnebehandling også en del af det forberedende arbejde.

Trin # 2: Ramme montering

Det er klart, at monteringen af ​​loftet på plastpaneler er vist i følgende video:

Så lad os gå igennem hele teknologien fra start til slut. Først skal du udføre markup. Med henblik herpå trækkes en vandret linje langs alle vægge ved hjælp af et bygningsniveau på niveau med det kommende loft. Ved beregning af afstanden fra hovedloftet til det hængende loft skal man tage højde for ikke kun dimensionerne af kommunikationen gemt under lærredet, men også højden af ​​armaturerne indbygget i loftet.

Belysningsenheder anbefales at blive købt på forhånd for at sikre maksimal pålidelighed af målinger. Hvis der allerede er lagt keramiske fliser på badeværelseets vægge og danner de rette vandrette striber, kan en vandret fliseledning bruges som vejledning i stedet for bygningens niveau.

Derefter kan du gå videre til installationen af ​​rammen:

 1. Skær UD-profilen i overensstemmelse med længden af ​​badeværelsens vægge.
 2. Lav huller i profilen til dowels (500 mm trin).
 3. Sæt profilen på væggen, markér stedet for fastgørelser.
 4. Bor huller i væggen til dowels.
 5. Fix profilen på væggene med dowels.
 6. Sæt guide CD-profilen i stykker i henhold til størrelsen af ​​badeværelsens længde eller bredde.
 7. Indsæt stykkets stykker i den installerede UD-profil (trin 400 mm eller derunder).
 8. Hvis profillængden overstiger 1500 mm, skal du fastgøre den med skruer på indsatsstedene.
 9. For at give ekstra stivhed, skal du rette cd-profilen ved hjælp af yderligere suspensioner.

Afstanden mellem profilskinnerne må ikke være for stor, så plastpladerne ikke sænker under deres egen vægt. Desuden er det falske loft ikke altid udstyret med spotlights. For individuelle lysekroner eller andre strukturer, der skal monteres på et loftsloft, skal du installere en separat ramme med passende størrelse.

Trin # 3: Montering af plastpaneler

Panelerne selv er ikke for vanskelige at installere. Normalt sendes de over CD-profilen. Først skal du trimme hvert panel til den passende størrelse. Derefter skal du installere en startskinne eller loftsplint, der angiver stedet for at starte installationen af ​​plastpaneler.

Det første plastpanel er indsat med den ene ende i startskinnen, og derefter, når den er let bøjet, fører den til det rigtige sted den anden ende af panelet. Det første panel trykkes lidt mod væggen, hvorefter dets position er fastgjort med skruer og en pressevasker.

På samme måde er de andre paneler installeret, den ene efter den anden. Paneler er monteret ende-til-ende eller forbundet med en særlig lås, afhængigt af deres type. Under montage bør overdreven kraft på sprød plast undgås for at forhindre utilsigtet brud på materialet. Det sidste panel skal muligvis justeres. Dens bredde justeres ved at trimme langs hele længden. Sommetider er efterbehandlingspanelet, såvel som det første, fastgjort med skruer, men det er ikke nødvendigt.

Trin # 4: Installation af spotlights

Begynd installationen af ​​spotlights bør være lige før installation af panelerne, efter det indstillede ramme design. På dette tidspunkt er det nødvendigt at lede ledningerne til hver lampe, hvis installation er planlagt.

Det anbefales at lade kablet have en god margen, da det bliver meget nemmere at afskære et ekstra stykke end at øge den manglende. Da installationen er færdig på badeværelset, er det værd at tage dobbelt isolerede ledninger. Yderligere beskyttelse vil give plastik bølgepap. Ved afslutning af arbejdet med ledningerne skal straks kontrollere dens ydeevne.

Hul til spotlights er lavet i paneler, som de er lagt. For at skære et passende hul til lampen kan du bruge en kniv. Umiddelbart efter installationen af ​​hvert panel kan installeres på plads og lampen. Men normalt har hullerne lige ført til ledningen.

Når alle paneler er installeret, skal du gå til lamperne. Hver af dem ved hjælp af terminaler forbinder ledningerne. Indsæt derefter pæren, så er belysningssystemet klar til brug.

Plastpladerne er normalt placeret parallelt med badeværelsens lange eller korte væg. En interessant designmulighed kan være den diagonale retning af plastpaneler. Imidlertid kan denne installationsmetode kræve mere tid og kræfter, da enderne af panelerne skal skæres ikke vinkelret på sin side, men i en vinkel på ca. 45 grader.

Ved hjælp af plastpaneler er det også muligt at fremstille ikke kun et regulært, men også et loft på flere niveauer. Også interessant kan være gennemførelsen af ​​ideen om montering af plastpaneler af forskellige farver eller nuancer.

Funktioner montering af loftet af gipsplader

Installeringsteknologien i badeværelset på et gipspladens falske loft består af omtrent samme trin som installation af et plastloft:

 • værelse forberedelse;
 • ramme installation;
 • installation af gipsplader;
 • efterbehandling arbejde.

Først skal guideprofilen PPN 28/27 installeres langs badeværelseets omkreds. Profilen er fastgjort med specielle dowels. Fastgørelsesafstanden fra væggen er 100 mm, hvorefter fastgørelseselementerne installeres i trin på 300 mm. Derefter installeres suspensioner i overensstemmelse med markeringen - strengt vinkelret på linjen og strengt midt i denne linje.

At fastsætte suspensionen ved hjælp af en eller to dowels. Hovedrammen er monteret på suspensionerne og fastgjort med skruer. Derefter sætte og snap særlige "krabber". Derefter slibemaskiner eller sakse til metalskærede jumpere med den ønskede længde af profilen PP 60/27. Jumperne er installeret under "krabberne", justeret og sikret med skruer.

Når der installeres gipsvægge mellem de enkelte ark, skal der være et hul på ca. 5 mm, hvilket gør det muligt at justere materialets termiske udvidelse og undgå deformation. Sømmene er forseglet med et specielt monteringsgitter og gips. Derefter bliver overfladen af ​​gipspladerne udjævnet, idet der påføres en overfladebehandling. Det viser sig en glat og glat overflade, der kan males, tapet-klistres, flisebelagt osv. Du kan også installere spotlights eller vedhæng lysekroner på gipsplankloftet. I sidstnævnte tilfælde skal du passe på en separat profil til fastgørelse af belysningsenheden.

Nogle gange bruges en træbjælke som en profil til fastgørelse af lofter. Teknologien gør det muligt at bruge denne form for design, men på badeværelset er de ikke særlig velegnede, da træet ikke tåler fugt. Du skal have en separat behandling med fugtresistent imprægnering til hvert træelement. Normalt er det lettere og mere bekvemt at arbejde med en letmetalprofil.

Din interiørdesign guide

Suspenderede lofter har et attraktivt udseende og høj ydeevne. Gennem deres brug kan du godt udstyre badeværelset. Med deres hjælp kan designere skabe et ægte kunstværk.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Suspenderede lofter har en række fordele. De kan skjule fejl og uregelmæssigheder, der er på overfladen. Derudover kan de bruges til at forkæle ledninger, ventilationssystemer og andre elementer i kommunikationssystemer.

Fordelene ved suspenderede lofter omfatter:

 • nem installation;
 • lang levetid
 • attraktivt udseende;
 • Mulighed for montering af forskellige typer belysning (lamper af forskellige former kan let indsættes i loftet);
 • nem demontering (mens det falske loft ikke deformeres).

Plus, hvis du afslutter loftet med fugtighedsbestandige materialer, kan du glemme reparationer i lang tid, fordi skimmel, bakterier og svampe ikke længere reproducerer.

Suspended lofter kan være ruskind, fløjl eller satin finish, så du kan nemt vælge et materiale, der passer godt ind i badeværelset. Næsten alle moderne belægninger af denne type har en støvafvisende belægning, så der er ingen særlige problemer med at passe dem. De kondenserer ikke fugt, så de bruges meget til badeværelser, saunaer og andre rum med høj luftfugtighed.

Ulemperne ved et ophængt loft

Suspenderede lofter har mange fordele, men de har deres ulemper. Først og fremmest - dette er det besatte rum. Når du installerer hævede lofter, skal du donere et brugbart område. Sådan en minus bliver især mærkbar, hvis du har en lav lejlighed eller et hus. Dette øjeblik eliminerer muligheden for at installere store massive lysekroner fra interiøret.

Installation af et hæftet loft passer ikke med store vanskeligheder, men selve proceduren tager meget tid og kræfter. Det anbefales at tage møblerne ud af rummet for ikke at plette det.

Den tredje minus er prisen. Høje priser gør sådan dækning ikke tilgængelig for alle. Men under forudsætning af køb vil det ophængte loft blive brugt i lang tid.

Varianter af hævede lofter til badeværelset

Suspenderede lofter præsenteres med forskellige variationer, så du kan vælge den mest attraktive løsning og arrangere badeværelset i overensstemmelse med individuelle præferencer. Følgende er sorterne af en sådan dækning:

 1. rack - de ændrer rummets badeværelse radikalt, med dem ser badeværelset rigt og meget hyggeligt ud;
 2. spejl - denne belægning skaber en unik atmosfære inde i rummet;
 3. fra fugtbestandig gipsvæg - kan betjenes i værelser med høj luftfugtighed uden at reducere driftspotentialet;
 4. frostet glas - stimulere til at slappe af.

Særlig opmærksomhed gives et kombineret loft, der kombinerer forskellige stilarter og materialer. Gennem sin brug kan du løse designproblemer af enhver grad af kompleksitet.

1. Rackophæng

Et sådant loft er et sæt hængende skinner (paneler). De er præget af høj mekanisk styrke, fordi de er lavet af aluminium eller stål. Installation sker ved hjælp af vinkler, striknåle og klip.

I slutningen af ​​arbejdet er der dannet et mellemlag mellem hoved- og ophængt loft, hvor det elektriske ledningsføring, vandkommunikation og andre systemer er placeret. På de steder, hvor leddene i loftet og væggene er udformet, er der installeret specielle profiler, der holder det hængende loft og dekorerer hjørnet.

Brugte lameller er også opdelt i flere typer:

 • åbne lameller (det resulterende hul på 1,5 cm er lukket med en profil her. Det anbefales ikke at bruge et sådant design i små lokaler);
 • lukkede lameller (de fastgøres så tæt som muligt til hinanden. Som følge heraf skabes effekten, at lamellerne kommer ind i den ene efter den anden. Et sådant loft ser meget imponerende ud);
 • polstret skinne (et sådant loft har meget fælles med en åben en. Samtidig er de væsentligste forskelle, at aluminiumstrimler sættes i rackgab. Ved hjælp af denne metode sikrer man et perfekt fladt loft uden defekter).

2. har et spejlet loft

Grundlaget for fremstilling af spejlhængende stof er vandafvisende glas. Som følge heraf anvendes denne variation af belægningen i vid udstrækning til at arrangere værelser med høj luftfugtighed. Dette er dog kun en af ​​de eksisterende fordele ved sådanne lofter.

Spejlede lofter øger visuelt rummet i rummet. De er skabt inde i rummet en unik atmosfære og har et stort antal forskellige modeller - et bredt udvalg af farver, teksturer og størrelser. Spejletes lofter har høj funktionalitet. Her mener vi muligheden for at kombinere dem med metal og glas.

Den lyse refleksion, der opstår ved anvendelse af en sådan belægning, bidrager til den korrekte fordeling af lys i hele rummet. Installation tager minimum tid. Der vil ikke være noget støv under installationen, fordi der ikke er behov for at rengøre loftet. Under rengøring kan spejlloftet nemt rengøres med alle tilgængelige værktøjer.

I dag kan du installere lofter med nogle ændringer: facetspejle og mønstre. Facetspejle er farvede og krøllede. Spejle i form af et logo eller logo er meget populære. Spejle med tegning er tiltrukket af det faktum, at de er lavet med en skrå af ansigtet. Takket være denne metode udgør de refrakterede stråler af lys en slags regnbue. Belysningen bliver blød og med højdepunkter.

3. Gipsplankloft

Suspenderede lofter lavet af gipsplader anvendes i badeværelset, men ikke så bredt som ovenstående. Det er mere hensigtsmæssigt at ty til anvendelse af fugtbestandig variation af materialet. Gipsplader suspenderede strukturer er gode til badeværelser. Med det kan du skabe næsten enhver form.

Sådanne lofter er nemme at vedligeholde. For at opretholde det i korrekt stand, er det nok at tørre overfladen med en svamp med et simpelt rengøringsmiddel.

Installationsproceduren for denne variation af hævede lofter har sine egne egenskaber. Før installationen behandles overfladen af ​​arkene med en særlig løsning, som øger fugtighedsbestandigheden af ​​produkterne. Huller, der vises under drift, er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Samtidig limes sømmerne med et specielt tætningsbånd, og så sættes de i stykker. På den sidste fase af arbejdet er overfladen primet og om nødvendigt påføres et lag maling.

4. Glas frostede lofter

Et sådant loft er en metalramme med glasfliser. Frostet loft er godt til badeværelset, fordi det er let at rengøre og ikke er bange for fugt. Han fandt også ansøgning i forskellige klubber og koncertsale.

Dets vigtigste fordele er:

 • Laget af akrylglas er matte loft helt sikkert for menneskekroppen;
 • På grund af lysets spredning vil badeværelset altid være godt oplyst;
 • attraktivt udseende. Lysreflektion bringer en følelse af harmoni til rummet;
 • varigheden af ​​installationen afhænger af belægningens egenskaber. Med forbehold for forekomst af et stort antal fremspring, udsparinger og dekorative elementer udføres arbejdet lidt længere.

Et ophængt loft er en god løsning til ethvert badeværelse. Det er smukt, praktisk og nemt at installere.

Installation af modulophængte lofter

Installation af forskellige variationer af lofter har egenskaber. Alle nuancer af installationen kan mestre enhver nybegynder mester. Under installationen anbefales det at overholde en bestemt teknologi til at udføre handlingen

Fase nummer 1. Rammontering

Væghjørneprofilen er monteret rundt om rummet på væggen i henhold til tidligere foretagne målinger. Monter loftet under 15-20 centimeter fra hoveddelen. Brug ankre, ekspansionsstik eller skruer til montering. Monterings trin ca. 50 cm.

Advarsel. Før montering skal du sørge for, at ledningerne i væggen ikke passerer, da du skal forsyne strømforsyningen.

Fase nummer 2. Montering af lejeskinner

Herefter installerer vi bærestænger, der kan monteres parallelt med en af ​​væggene eller i nogen vinkel. Reiki er fastgjorte kanter i væghjørneprofilen. For at undgå at falde, skal du hænge dem på specielle forårsbøjle.

Fase nummer 3. Belysning installation

Nu installerer vi specielle rasterarmaturer, som i størrelse svarer til standardmodulerne. Belysning er monteret inden loftet installeres, så intet vil blande sig under forbindelsen.

Fase nummer 4. Lægning af beklædningsplader

Nu står paneler lagt i cellerne fri for armaturer. Samtidig skal kvaliteten af ​​spændingen af ​​loftsbeklædningen overvåges.

Videoinstallation af et hængende loft lavet af plast

Installation af lofter

At montere sådanne lofter er endnu nemmere end modulære. For dem er det ikke nødvendigt at konstruere en ramme, da hele strukturen kun består af lameller. Vi vil forstå mere detaljeret.

 1. Først og fremmest monterer vi vægkanten. Det vil skjule de grimme samlinger mellem lamellerne og væggen. Hjørner kommer i forskellige farver.
 2. Bestem retningen for det fremtidige loft. Når det bestemmes, sæt derefter vinkelret på niveauet af lamellerne. Niveauet er indstillet af væghjørner. Sådanne lameller kaldes traverser eller strengere. Hver takproducent producerer specielle traverser til sine produkter.
 3. Traverser er fastgjort til loftet på samme måde som modularloftets bærestrimler - takket være fjederbøjlerne. Hvis du ikke har et hus eller en lejlighed, der er tilstrækkeligt høj, kan du krydse den til loftet uden bøjler.

 • Vi måler afstanden mellem væggene og ved hjælp af en hacksav vi forkorter lamellerne. Endene af skinnerne passer ind i væghjørnerne, og langs længden snor de sig på pladsen på traversen.
 • Når belysningen monteres, skæres de nødvendige huller i lamellerne ved hjælp af en boremaskine og dyser.
 • Afhængigt af den valgte type kan der være små huller mellem lamellerne, som om ønsket kan lukkes med specielle indlæg eller venstre for bedre ventilation af rummet.
 • Selvfølgelig har hvert loft sine egne installationsfunktioner, så det anbefales at læse instruktionerne før installationen, som beskriver detaljeret den fasede installation.

  Hvis du vælger et loft, vil du ikke kun fjerne hovedloftet, men også gøre badeværelset specielt. Hvis du vil slappe af efter en hård arbejdsdag, ligger i badet, så er det matte loft perfekt til dig. Hvis du ønsker at ændre badeværelsens design effektivt, skal du vælge et spejlet loft. Hvis du foretrækker enkelhed, skal du være opmærksom på slattedækket. Hvis du har brug for et specielt loft med en usædvanlig form, så er løsningen i dette tilfælde at installere et ophængt loft af gipsplader. Som du kan se, hav af løsninger til en række design ideer!

  Loft i badeværelset - den perfekte kombination af muligheder i det indre (105)

  Loftet i badeværelset skal være lavet af fugtsikret materiale. Faktisk er der i dette rum altid et temperaturfald, på grund af hvilken fugtighed der opstår.

  I bygningen opbevares et stort udvalg af efterbehandling materialer til badeværelset, men hvordan man træffer det rigtige valg, betragter vi artiklen.

  Anbefalinger om valg af efterbehandling materialer

  Hvordan vælger man et loft til badeværelset? Først og fremmest bemærk at materialet skal have mindst 3 kvaliteter:

  • praktiske;
  • holdbarhed;
  • æstetik.

  Rådet. Ved installation af lofter i badeværelset er det vigtigt at overholde installationsteknologien, kun i dette tilfælde vil materialet vare i mange år og vil ikke forårsage problemer.

  Følg stilen på hele rummet. Plast vægpaneler og træloft, vil se akavet.

  Farveopløsning

  Det bedste loft i badeværelset - et, der passer perfekt ind i designet af rummet. Moderne designprojekter tilbyder ikke bare farvefarven til at male loftet, men også en række mønstre, ornamenter, tegninger.

  Før du reparerer loftkonstruktioner, skal du læse nedenstående oplysninger.

  Hvis du er ejer af et lavt værelse, skal loftet i badeværelset gøres i lyse farver og gulvet i mørke. Så vil spillet af kontrast blive følt, som følge af hvilket rummet vil være visuelt højere.

  Manglen på lys kan erstattes af pastelltoner;

  At vælge en finish til at reparere loftet, læse ikke kun fordelene, men også ulemperne ved materialet;
  Maler loftet i badeværelset

  En af de enkleste muligheder, der bruges ved reparation af et badeværelse, er at male loftet. Som regel tilsættes vandbaseret maling med tilsætning af enhver farve.

  • fordele:
  • Modstandsdygtig overfor fugt
  • Tørrer hurtigt
  • Let at anvende
  • Udgør ikke revner
  • Indeholder ikke toksiner

  Rådet. En antibakteriel sammensætning skal påføres med et fikseringslag - det forhindrer dannelsen af ​​svampe.

  Hvilken emulsion skal man vælge?

  Vandtæt emulsionsmaling er opdelt i flere typer:

  • akryl;
  • Silicium;
  • Mineral.

  Akrylmaling falder let på overfladen, skjuler defekter op til 1 mm. Let at være vådt rent.

  Silikone maling er egnet til værelser med høj luftfugtighed. Kan maske dybere fejl.

  Mineral emulsion består af en cent, lime. Det kan anvendes i værelser med høj luftfugtighed, men betjeningsperioden er ret kort.

  Fordelene ved vandbaseret maleri:

  • Bevarelse af badeværelsesparametre uden at reducere højden;
  • Det er muligt at kombinere alle nuancer;
  • Maleri kan udføres uafhængigt;
  • Langsigtet brug af 6-10 år.

  Kræver forudgående forberedelse af arbejdsfladen;

  Vælg emulsion skal være afhængig af rummets egenskaber og grundlæggende træning.

  Stræklofter

  Populariteten af ​​stræklofter i badeværelset erhvervet retfærdiggjort på grund af holdbarhed og pålidelighed. Installation af et design tager adskillige timer, uden at der kræves fjernelse af møbler.

  fordele:

  • Hurtig installation;
  • De kan redde lejligheden fra bugten på grund af strukturens evne til at holde vand;

  Rådet. For et lille værelse er den flade farve af det hængende loft foretrukket; blank vil sprede farven.

  • Forskellige nuancer og teksturer;
  • Tilpasset til pludselige ændringer i temperaturamplituder;
  • Tab ikke form under forhold med konstant fugtighed;
  • sikker;
  • Gør overfladen perfekt glat
  • Har lang levetid

  ulemper:

  • Høj pris;
  • Uafhængig installation er ikke mulig;
  • Stretch PVC bør ikke installeres i uopvarmede rum.

  Nedhængt loft

  Installation af et ophængt loft i badeværelset udføres ved hjælp af følgende metode:

  Basisbasen er en rammebeklædning med et efterbehandlingsmateriale. Suspended ceiling - en af ​​de mest populære og billige måder at afslutte.

  Rådet. Det anbefales ikke at lave en træramme i badeværelset, det vil vare i en ret kort periode.

  Plastpaneler

  Plastloft på badeværelset - en fælles løsning, som findes i hver 3 lejligheder.

  fordele:

  • praktiske;
  • pålidelighed;
  • holdbarhed;
  • kvalitet;
  • Mange farver;
  • Forskellige teksturer;
  • Attraktiv pris.

  Nedenfor er fotogalleriet af loftet til badeværelset, hvor du nemt kan finde en passende mulighed.

  Falsk loft i badeværelset - monter det selv!

  Nødvendige værktøjer og materialer

  Suspenderede lofter i rummet til modtagelse af vandbehandlinger er nu monteret ret ofte. Med det rigtige valg af materialer til udsmykning af badeværelset, vil de have fremragende fugtresistens og holdbarhed samt have et smukt udseende.

  Fordele ved ophængte strukturer til badeværelset og deres hovedtyper

  Lofter af interesse for os garanterer en perfekt flad overflade. På grund af dette kan du skjule under de hængslede strukturer eventuelle mangler af bygherrer (for eksempel buede plader). Også i rummet mellem den ophængte konstruktion og de mellemliggende overlapningsrør er elementer i ventilationssystemet, elektriske ledninger let anbragt.

  Alle disse meddelelser ødelægger normalt indretningen af ​​badeværelset. Og ophængte lofter giver en reel chance for at skabe en god atmosfære i det - uden de blanke rør og stigerør.

  Hængslede loftsstrukturer er reelle redningsmænd af lejlighedsejere på de øverste etager i lejlighedsbygninger. De beskytter deres hjem fra kulde om vinteren og fra den kvælende varme om sommeren. Det er nok for dig at lægge dine egne hænder med den mest almindelige varmeisolator (for eksempel mineraluld) bag det hængende loft i badeværelset for at sikre den optimale temperatur i den.

  Suspended ceiling design på badeværelset

  De beskrevne strukturer er desuden karakteriseret ved et bemærkelsesværdigt udseende. I de fleste tilfælde er der ingen grund til at dekorere eller male dem. Suspenderede lofter er nemme at installere med egne hænder, omsorg for dem er minimal, og de vil blive betjent for en virkelig lang tid og problemfri.

  Badeværelser er oftest monteret monteret strukturer af følgende typer:

  1. Fra plastforing.
  2. Fra gipsvæg (altid taget fugtbestandigt materiale).
  3. Rack bygninger.

  Vi vil diskutere yderligere reglerne og vanskelighederne ved at installere disse lofter med egne hænder.

  Gipspladekonstruktion - en billig type af loftslagssystem

  Sådanne lofter må udelukkende laves af fugtsikre plader. Du skal bruge følgende værktøjer - en boremaskine, et målebånd, et hulkrone, et niveau, en konstruktionskniv, en skruetrækker. Du skal også købe dowel-negle og universelle skruer, specielle loft og guide profiler, direkte suspension.

  Installation af en ophængt struktur i badeværelset med egne hænder, følg denne ordning:

  1. Bestem niveauet af loftet. Hvis du laver spotlights i det, skal du sørge for at sænke konstruktionen af ​​centimeter 10 fra gulvpladerne. Derefter bliver belysningsenhederne ikke overophedede under driften.
  2. Installer (ved hjælp af dowels) guide profil produkt på det valgte niveau. Fastgørelsesanordninger skal være placeret i en afstand af 0,5 meter fra hinanden.
  3. Monter loftprofilen. Denne procedure er enkel. Tag et par serifs på skinnen (hver 0,6 m) og fastgør loftprofilerne ved hjælp af direkte suspensioner. Det er ønskeligt at styrke strukturen yderligere ved at indstille tværstængerne. Det er vigtigt! Når du installerer profiler, skal du konstant kontrollere nøjagtigheden af ​​deres lokaliseringsniveau.
  4. Skær arkene på gipsvæggen (genkalde - nødvendigvis fugtighedsbestandige) under de nødvendige dimensioner og fortsæt til deres installation på rammen. Fastgørelse gipsvægsprodukter lavet skruer.

  Installation af suspenderet gipspladekonstruktion

  Derefter borer og krøller plads til placering af belysning. Fastgørelsesområder af alle elementer i ophængningsstrukturen i badeværelset behandles med kitt.

  Den sidste fase af arbejdet klæber loftoverfladen med tapet (de skal også være fugtighedsbestandige) eller farvningen. Du kan dog trimme loftet og andre dekorative materialer. Men angiv i forvejen, om det er muligt at bruge dem til drift i våde rum.

  Aluminium lameller er ideelle til badeværelse lofter

  Rack designs i de seneste år er blevet meget populære blandt indenlandske forbrugere. Det hængende loft på aluminiumpaneler ser luksuriøst ud, med en vis indsats kan du selv installere det, det behøver ikke maleri eller nogen anden form for yderligere efterbehandling.

  Reiki loftsstrukturer er monteret på specielle strengere, som er arrangeret i overensstemmelse med visse obligatoriske betingelser. Afstanden mellem disse styreelementer er taget omkring 120 cm, og afstanden fra den første stringer til vægfladen skal opretholdes på 40 cm. Vær opmærksom! Guide-strengere er altid monteret parallelt med hinanden. Denne betingelse skal være opfyldt uden fejl.

  Fastgørelse loftsstrimler til strengere

  Installation af snor til ophængningssystemet i badeværelset udføres ved hjælp af fjedre med en nål. Disse enheder muliggør præcis justering af guidernes højde. Hvis det ønskes, i stedet for fjedre, kan du bruge skruer af rustfrit stål (vælg hardware med maksimal længde). Derefter justeres strengens højde ved blot at dreje eller skrue i fastgøreren.

  Efter montering af rammen skal du først indsætte aluminiumspaneler. At gøre dette job er let:

  1. Trim den allerførste skinne 3-5 cm fra længden af ​​badeværelset og læg den i det påtænkte sted (bare snap det).
  2. Monter det mest ekstreme panel (det er ikke nødvendigt at skære det).
  3. Sæt alle andre aluminiumslister (de skal også laves i forhold til den faktiske længde af loftoverfladen kortere med 3-5 cm).

  Selvfølgelig har selvinstallation af lamellofter i badeværelset en række funktioner. Men vi vil ikke dykke ind i dem.

  Ophængt konstruktion fra plastforing - der er ingen plads lettere!

  Det vil være nemt for enhver håndværkere at samle et plastloft. Du skal opbevare på metal guider og bærerprofiler (de er markeret med henholdsvis ud og cd), loft baguetter og enkle værktøjer (svarende til dem, der anvendes til installation af gipsophængte strukturer).

  Loftinstallationsproceduren er som følger:

  1. Fastgør ud-profiler (guider) rundt om loftets overflade. Installationen udføres i en afstand på 4-10 cm fra gulvpladerne strengt i vandret position (uden niveau, prøv ikke engang at udføre en sådan begivenhed). Den specifikke afstand fra pladerne til plastprodukterne afhænger af den type belysningsarmaturer, som du planlægger at montere. Hvis lofterne i dit badeværelse er lave, sæt de sædvanlige lys og sænk strukturen med 4 cm. Og når du bruger spotlights, skal du vælge den maksimale afstand.
  2. Forstærkere - sæt og reparer cd-profiler. Deres installation er udført over den retning, hvor foring vil blive placeret. Afstanden mellem tilstødende profiler i dette tilfælde opretholdes i niveauet 60-80 cm.
  3. Ved de U-formede beslag fastgøres støtteprofilprodukterne til gulvpladerne. Afstanden mellem dem er 80 cm.

  Skeletet er klar. Fortsæt med installationen af ​​plastforing. Denne proces medfører ikke nogen problemer. Langs loftets omkreds placeres specielle baguetter eller en startprofil med texes (sidstnævnte er beregnet til fastgørelsesstyringer). Det anbefales at bruge baguetter, da de er udstyret med en elementær forbindelse - torn-rille. Derefter skærer du vægpanelet ind i de givne dimensioner og monterer hurtigt plastloftet. Indsamling af et sådant system er en fornøjelse!