Suspenderede lofter (+80 billeder)

Tænker gennem indretningen, husker mange mennesker lofterne som en sidste udvej eller betaler ikke nok opmærksomhed på dette problem ved at vælge den enkleste løsning. Undgå at undervurdere denne del af rummet, fordi den øverste partition kan være en klar accent i rummet, hvilket skaber en interessant sammensætning. Især hvis det er ophængt lofter - en moderne løsning, der forbløffer med en række forskellige designmuligheder.

Hvad er det?

Som navnet antyder, er et ophængt loft en struktur, der er suspenderet fra hovedpartitionen. Gør det af praktiske eller dekorative formål, som fastlagt medlem kan være fremstillet af forskellige materialer, har interessante ikke-standard former, farver og mønstre.

Hvis vi taler om tekniske aspekter, er det hængende loft et rammesystem, som er monteret på basen ved hjælp af suspensioner. Rammer har ofte form af et metalgitter, efter at fastgørelseselementerne vender mod paneler - moduler eller registre.

Suspended konstruktion er egnet til enhver form for lokaler, det vigtigste er at vælge den bedste løsning.

Gipsvægge - en billig, alsidigt materiale, der har en bred variation af former: lige eller bølgede linjer, glatte kurver, krøllet detalje. Sammensætningen er latterligt enkel og indeholder - to ark tykt karton med et gipslag mellem dem.

Kassette-type lofter passer perfekt ind i det moderne interiør. De repræsenterer en slags moduler, der er knyttet til rammen i en given rækkefølge. Derudover kan hvert element i strukturen variere i farve eller overflade, hvilket giver en uendelig række dekorative løsninger. Det eneste negative er den høje pris, som betaler sig med fremragende egenskaber.

Racklofter er velegnet til store rum. Som navnet antyder består de af laths, og i færdig form ligner de en overfladebeklædning med klapbræt. Derudover er de holdbare og pålidelige.

Stræklofter indtager en ledende stilling blandt alle muligheder. De repræsenterer et lærred strækket på en ramme (fra PVC film, stof), som er skåret præcist i henhold til rummets standarder. De kan være matte eller blanke, mønstrede eller monofoniske - du kan tænke på noget.

Fordele og ulemper ved nedhængte lofter

Derfor anbefales det at tage hensyn til dem, hvis de:

- Renoveret værelse har et ujævnt loft. For eksempel er dette et gammelt hus, hvis udsmykning ikke er i den mest nøjagtige tilstand. Og i stedet for at bruge en masse indsats for at udjævne fejlene, er det ikke bedre at skjule dem? Suspended strukturer håndterer perfekt denne opgave. Derudover vil de hjælpe med at skjule ingeniørkommunikation.

- Designplanen indebærer en original dekorativ løsning i loftets design. Ved hjælp af en suspenderet partition kan du oprette komplekse krøllede eller multi-level kortfattede kompositioner, der belyser forfatterens ethvert indfald.

- Det er nødvendigt at forbedre levevilkårene i lokalet. Suspended lofter har yderligere funktioner, herunder: lyd og varmeisolering, samt fugt modstand. Installation med de krævede egenskaber vil bevare stabile i stuetemperatur, beskytte mod udefra kommende lyde eller ikke passere vand, hvis naboerne ovenfor glemt at slukke for vandhanen.

Suspended konstruktion vil være en fremragende ramme for installation af et komplekst belysningssystem. Derudover er det let at rengøre, og det er nemt at udskifte modulære varer i tilfælde af skade uden at omarbejde hele belægningen.

Desværre er denne type finish ikke egnet til hvert værelse. Små rum vil blive endnu mindre på grund af det falske loft, som vil skære ned højden af ​​væggene i mindst 15-20 cm - og ingen visuel fup er ikke udjævne effekten.

For at være sikker på holdbarhed og styrke af materialer, skal du vælge muligheder med høj ydeevne - og de er normalt dyre. Men hvis du ikke er hæmmet af disse grunde, vil et ophængt loft være en god udsmykning for ethvert rum - det være sig et køkken eller en børnehave.

Suspenderet lofter - foto

Kompetent ind i loftet indvendigt - ikke en nem opgave. Men vi håber, at vores råd og foto-ideer vil skubbe dig til en vellykket løsning!

Falsk loft i køkkenet

De særlige forhold i køkkenet tvinger mig til at udforme loftet omhyggeligt. Dette rum er kendetegnet ved høj luftfugtighed og hyppige temperaturændringer, der påvirker finishen negativt. Det er nødvendigt at dvæle på materialet med succes imod en sådan indvirkning.

Ikke underligt suspenderede lofter er den mest populære type belægning. Dens største fordel i køkkenet er, at det er let at passe på overfladen. Nok til at holde en fugtig klud for at fjerne fedt dråber.

Spændings- eller kassettekonstruktioner har høj fugtbestandighed, hvilket er meget vigtigt for madlavningsområdet. Derudover giver de dig mulighed for at skabe et unikt design, der "glorifies" skønheden af ​​glatte linjer, understreger den installerede lys sammensætning.

Fantastiske glatte overflader, der afspejler rummet og giver indvendig dybde fantastisk i et moderne køkken. Tegning i midten af ​​loftet vil være en klar accent.

Loft design (150 billeder)

I denne artikel finder du mange interessante takdesign ideer med billeder og beskrivelser. Find ud af hvorfor du ikke kan bruge gips overalt, og hvordan stræklofter hjælper dig med at undgå oversvømmelse fra dine naboer!

Beslutter at begynde en reparation, er du nødt til at vælge en farvepalet af rummet, skal du vælge en måde at afslutte vægge, loft og gulv, finde den bedste kombination af funktionalitet, æstetik og, selvfølgelig, pris. Hvis du undersøge mulighederne for moderne finish, kan du gemme broderparten af ​​familiens budget, som er velkendt, som uplanlagte ændringer kan føre til enormt spild af dårlig ledelse.

Valg af loftdesign

Enhver reparation begynder fra loftet, på dens afslutning, design og konstruktion i høj grad afhænger indvendige rum som en helhed. Indtil dato har mulighederne for at afslutte loftet meget mange. De vælges ud fra ejerens præferencer, formålet med værelset og selvfølgelig prisen. Når et presserende behov for at spare vælges klassiske budgetmæssige finish - maleri og kalkning, indpakningspapir eller plader af polystyrenskum. Forholdsvis billige, men også mere praktiske og æstetiske er nedhængte lofter. Og, selvfølgelig, når spørgsmålet om reparationsomkostninger er ikke så akut, kunne valget falde på eliten stretch lofter.

Lad os forsøge at beskrive i detaljer hver type finish for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Maling og hvidvaskning af loftet

En af de ældste, besværlige og beskidte måder, der kræver en perfekt flad loftsoverflade med pæne led af loftfliser. Alle husker, hvor meget whitening skal vaskes fra gulvet og møblerne efter maling eller hvidvaskning af loftet. Derudover er det ret vanskeligt at opnå en ideel monokromatisk overflade uden striber ved hjælp af kridtopløsning eller loftmaling.

På den anden side var farve og hvidvaskning - og var den mest budgetmæssige reparationsmulighed. Og det må indrømmes, at et kvalitativt rekonstrueret malet loft ser ret pænt og æstetisk glædeligt ud. Plus, efter eget skøn kan du tynde den hvide farve i andre nuancer.

Pasta loftet tapet

Dette er en mindre "snavset" og tidskrævende måde end hvidvaskning, men lige så billig, især sammen med hængende og spændingssystemer. Design muligheder - et stort udvalg, fra kombinationer af baggrunde af forskellige mønstre til deres farve i enhver farve.

Hvis du bruger specielt tapet til loftet (helst væske tapet), vil de beholde deres oprindelige udseende i lang tid. Det anbefales ikke at bruge dem i badeværelset eller i køkkenet. Desuden er loftet tapet usandsynligt at udjævne loftets uregelmæssigheder, så overfladen der skal limes skal være så flad som muligt.

Pasta ark af polystyren skum

Denne mulighed ligner meget efterbehandling af vægpapir, så vi vil ikke blive dårligt på det i lang tid. Det eneste, i modsætning til tapet, er loftfliser fremstillet af udvidet polystyren i stand til at modstå fugt og udjævne små fejl i loftets overflade.

Plastic trim

En god mulighed for at afslutte loftet er PVC-paneler. De er holdbare, holdbare, har god lydisolering og er modstandsdygtig overfor fugt og høje temperaturer. Sidstnævnte tillader deres brug med LED- og halogen spotlights. PVC-paneler maskerer perfekt det ujævne loft, rør og ledninger. Generelt er det et budget alternativ til dyrere podshivnym og hævede lofter.

Gipsplader lofter

Dette er et alsidigt og billigt loftmontering, der giver dig mulighed for at bringe alle slags designideer til livs, for at skjule overfladefejl, ujævnhed, belysning, ledninger osv.

Måske den eneste ulempe ved gips, i sin frygt for fugt, så det er ikke egnet til et badeværelse. Ellers gipsvæg - næsten perfekt efterbehandling materiale.

 • Skæring af nogen, endog ubehandlet overflade
 • Evnen til at skjule ledninger, rør, loftled og andre uregelmæssigheder;
 • At få en helt flad og glat overflade;
 • Oprettelse af et loft på flere niveauer;
 • Gennemført integreret belysningssystem;
 • Fremragende varmeisolering og evnen til at opretholde et mikroklima i rummet;
 • sikkerhed;
 • Varmebestandighed og brandhæmmende
 • Lav pris sammenlignet med lofter.

I modsætning til tidligere færdiggørelsesmetoder skal du tinker med installationen af ​​gipsvægspaneler - installer rammen, installer pladerne og udfør den efterfølgende dekorative efterbehandling. Afhængig af loftets ujævnheder og mængden af ​​skjulte ledninger og kommunikation kan du miste 5-10 cm i højden. På den anden side er disse mindre ulemper, fordi du får et smukt, billigt, perfekt lige loft på det design, du kan lide.

Hvis du er interesseret i gipsplader lofter, skal du læse vores artikel om det!

nedhængt loft

Ud over de førnævnte gipspladelofter kan loftslofter laves af fiberplader og MDF. Det er slidstærk, sikker, fugtbestandig finish, en enorm farve og struktureret mangfoldighed.

MDF og fiberplader kan efterligne træ, fliser, rå murværk eller natursten. Overfladen på pladerne er let malet med emalje og olie maling, klistret over med en film, dekoreret med lameller og andre elementer, hvorved der skabes en efterligning af bjælkerne. Et sådant hemmingloft giver dig mulighed for at skabe "effekten af ​​et dyrt loft" og belyser mange interessante designløsninger.

Suspenderede lofter

Den mest populære type loft af den gennemsnitlige pris kategori. Et ophængt loft er et design, når forskellige finishmaterialer er fastgjort til en træ- eller metalramme. Med det kan du nemt skjule alle fejl og uregelmæssigheder i loftet, ledninger og kommunikation, du kan foretage et klimaanlæg, installere indbyggede lys.

 • Kassettelofter - Slidstærk, slidstærk, fugtisoleret og brandsikkert stål eller aluminiumsplader (kassetter), der ofte bruges i offentlige rum - restauranter, hoteller, kontorer, lægefaciliteter mv.
 • Armstrong-type lofter er en budget mulighed for efterbehandling, der er bredt spredt både for administrative lokaler og hjem værelser. Disse er nemme at installere, billige æstetiske plader af ekstruderet mineralfiber, som har termisk isolering, brandmodstand og øget lysreflektans, hvilket gør det muligt at spare penge på belysning.
 • Racklofter er meget holdbare, slagfaste, fugttætte og brandsikkert metalloft. Det kræver ikke delikat pleje, rotter ikke, opsamler ikke snavs og støv.
 • Spejllofter - giver dig mulighed for at skabe et rigt, rummeligt og stilfuldt design med masser af lys og dybde.

Stræklofter

Den nyeste type lofter - elite moderne mode stretch lofter. Ud over det faktum, at denne type design ser meget dyr og stilfuld ud, er det også en ret praktisk måde at afslutte loftet på.

 • Stræklofter skaber en helt perfekt overflade, skjul rummets asymmetriske former, dækker alle uregelmæssigheder og kommunikation;
 • Stræklofter beholder betydelig vægt, hvis du beslutter at oversvømme naboerne;
 • Materialet passerer ikke fugt, hvilket tillader dets anvendelse i alle værelser uden undtagelse.
 • Et meget stort udvalg af design - fra valg af farve eller tekstur (mat, glans eller satin) til anvendelse af fotoudskrivning, gnistre, smykker og andre ting.

Desværre vil installation af stræklofter uden ulemper ikke gøre:

 • Dette er den dyreste type finish;
 • De kan kun installeres af fagfolk ved hjælp af specialudstyr (gaspistol);
 • Lerret er bange for mekaniske skader, skarpe genstande, der nemt punkteres.

Stræklofter er ikke installeret i kolde rum uden opvarmning eller med temperaturer under +5, de mister deres teknologiske egenskaber.

Vælg et loft design afhængigt af værelset

Nu kender du funktionerne i hver type finish, og du kan vælge.

Men husk at valget af materiale til afslutning af loftet stærkt afhænger af stedet. Du kan ikke indsætte tapet med loftet i badeværelset, og håber at i en måned vil loftets udseende forblive i sin oprindelige form. Mest sandsynligt vil dit tapet blive skilt, hvis det ikke skales af.

I stuen

Loftet i stuen skal være glat, æstetisk, svarende til det samlede indre af rummet. Af alle ovenstående muligheder passer næsten alle sammen.

Ønsker moderne og dyrt - ophængt loft. Et lille rum i rummet, der skal udbygges, er et spejlhængende loft. Begrænset reparationsbudget - Gipsloft. Og den mest budgetmæssige løsning er vægpapir, forudsat at du har en helt flad loftsoverflade.

Måske ikke en passende mulighed for en stue ville være et suspenderet kassette loft eller plast trim paneler. De er mere egnede til administrative lokaler, kontorer eller medicinske institutioner, men det er usandsynligt, at de giver din stue mere stil og komfort. Selvom det selvfølgelig er et spørgsmål om præference.

I soveværelset

Valget af loftet i soveværelset er ikke meget forskelligt fra valget af loftet i stuen. Hovedkravet er, at han ikke bør fokusere for meget på sig selv og nødt til at hvile.

Ikke den bedste løsning i soveværelset ville være et spejlet loft. Han fokuserer også opmærksomhed på sig selv, tillader ikke at slappe af, især i betragtning af at i soveværelset i den udsatte stilling vil dine øjne konstant hvile på ham. Af denne grund er det ikke nødvendigt at installere et metalstativloft der. Hvis du ønsker at udvide og uddybe rummet visuelt, er det bedst at bruge den glatte overflade af strækloftet.

Meget godt i soveværelset ser gipsvæg, MDF paneler, tekstureret loftfliser, lofter.

For et barns værelse kan du forkæle en hel flyvning af fantasi og dristige løsninger som farverige illustrationer, tegneseriehimmel, stjerner osv.

På de andre finesser af design af børns værelser læses her.

I køkkenet

Køkkenet er et sted med konstant fordampning, temperaturændringer og specielle hygiejniske krav. Køkkenloftet skal derfor være fugttæt, brandsikkert, miljøvenligt og let at rengøre. Hvidvaskning og maling af loftet i køkkenet samt vægpapir er langt væk, på grund af dets skrøbelighed. På sådanne lofter fremstår pletter hurtigt, pletter, de falder af, skræl, og på grund af den store ophobning af damp bliver de et glimrende medium til reproduktion af svampe.

Hvis der er et spørgsmål om pris, er det bedre at bruge laminerede polystyrenfliser eller relativt billige PVC-paneler.

Med store uregelmæssigheder vil de bedste løsninger være gips, suspenderede eller stræklofter.

Til badeværelset

Badeværelse krav er de samme som for køkkenet. På grund af det store antal dampe er risikoen for ophobning af svampe og patogene bakterier, at behovet for regelmæssig rengøring af overflader, gipspladerlofter, lofter dækket af tapet eller færdig med spånplader og spånplader uden særlig imprægnering ikke passer ind i badeværelset.

Få mennesker kan prale af et stort område af badeværelset, så suspenderede slattede og spejlede lofter ville være en ideel mulighed for at udvide rummet og tilføje mere lys og skinne.

Plus, de er meget lette at passe på, de er perfekt rengjort fra skilsmisse og plak.

Et strækloft, som også er ideelt til et badeværelse, kan være et dyrere alternativ.

I tabellen kan du se de endelige anbefalinger for hvert værelse.

Valg af loft i en lejlighed - sammenligning, priser, fordele og ulemper ved hver

I dag vil jeg fortælle dig om alle typer lofter, der kan laves i lejligheden. For nemheds skyld begynder jeg med den billigste løsning og vil flytte til dyrere. Nå, lad os gå.

PVC loft

Loftet på PVC-paneler passer til en balkon, badeværelse eller bryggers. Anvendelse i køkkenet eller i stuerne er ikke udelukket, selv om det er yderst sjældent. Installation er mulig både på kassen og uden den. For det første er der monteret en særlig monteringsplade omkring rummets omkreds. Det har riller i hvilke PVC-paneler er indsat, samt en montering til loftplinten.

Hvert panel har en rillelås, hvorigennem de er fastgjort sammen, hvilket skaber en flad overflade uden huller. Ved krydset er selvfølgelig bandet synligt - det kan ikke undgås.

 • bredde fra 10 til 50 cm - standard 25 cm;
 • længde fra 2,4 til 3 m - under rækkefølgen op til 6 m;
 • tykkelsen er fra 5 til 12 mm.
 • hurtig installation;
 • lav pris;
 • en række farver og mønstre.
 • plast lugt i solen;
 • varmeforvrængning;
 • fra lav temperatur revne.

Det billigste hvide PVC-panel koster 125 rubler / kvm. Installation af 350 rubler / kvm. Arbejdet er ikke kompliceret, og det kan nemt gøres selvstændigt.

Skumfliser

Skumpladefliser limes direkte på bunden af ​​loftet, uden at batten er monteret. Dette er en budget løsning finish, som er egnet til alle lokaler, herunder badeværelset.

Fliserne varierer i form og tykkelse. Det kan være rektangulært, firkantet, diamantformet og sekskantet. Der er en sømløs flise, hvor rækken er arrangeret på en sådan måde at overlapper samlingerne og danner en monolitisk overflade. Tykkelsen afhænger af produktionsmetode:

 • 2,5-3 mm - ekstruderet;
 • 7-8 mm - presset eller stemplet, komprimeret af en presse;
 • op til 14 mm - sprøjtestøbt i forme.

Skumfliserne er fremstillet med forskellige mønstre. Farven er for det meste hvid, men der er andre nuancer. Efter limning til loftet er det ønskeligt at dække fliserne med vandbaseret maling.

Af fordelene kan jeg bemærke den nemme installation, lyd og varmeisolerende effekt, lave omkostninger. Samtidig giver udseendet af flisen straks sin billighed - det ser ikke meget ud. Hertil kommer, at skummet muligvis bliver gult, hvis det sidder fast på køkkenloftet. I badeværelset danner det skimmel, hvilket er umuligt at fjerne.

 • fliser fra 175 rubler / kvm;
 • lim 25 rubler / kvm;
 • arbejde på at holde 140 rubler / kvm

Normalt er sådanne fliser limet på egen hånd, derfor er den minimale endelige pris på materialer 200 rubler pr. M2.

MDF paneler

MDF bord er komprimerede træflis, over hvilke der påføres en beskyttende belægning. Det ligner et laminat. Passer til alle lokaler, men oftere bruges den i boligområder. Selvom jeg mødte smukke interiører i soveværelser, hvor der var MDF paneler i loftet.

Typer af MDF paneler:

 • Skjult eller fineret - naturligt træ anvendes;
 • lamineret - PVC film anvendes;
 • malet.
 • på kassen med en byggestifter eller konventionelle skruer;
 • ved kasse eller uden det, ved hjælp af klemmer (specielle monteringer);
 • lim - hvis arbejdsfladen er helt glat.
 • ikke bange for temperaturændringer;
 • brænder;
 • imprægneret med antiseptika - form er ikke dannet;
 • Lamineret og malet absorberer ikke fugt - kan bruges i badeværelset;
 • uhøjtidelig i tjeneste
 • nem at installere.

Minimumsprisen er 325 rub / kvm. Arbejde 340 rubler / kvm.

Stræklofter

Stræklofter - den mest populære type finish, fordi Det er hurtigt, billigt og smukt. Det er muligt at lave lofter i en tre-værelses lejlighed om dagen. Det er blankt, kedeligt, af nogen nuancer. Kan anvendes på lærredet af ethvert mønster.

Loftet "stjerneklar himmel" ser smukt ud.

Typer af strækloft:

 • PVC er den billigste og derfor mest almindelige;
 • stof - dyrere i udseende adskiller sig ikke fra stoffet.
 • langs omkredsen er der en vægkant (laserniveau). Minimumsafstand 5 cm fra bunden;
 • i sporene af kantene med en speciel spatel er lærredet fastgjort
 • lærredet opvarmes af en gasvarmepistol, hvilket gør det strækket.
 • hurtigt monteret;
 • stort udvalg af materialer og farver;
 • installation af indbyggede lys;
 • øget lækagebeskyttelse, men kun hvis der ikke er spotlights eller lysekroner.

Ikke et paradis for oversvømmelse af naboer, fordi der er et hul mellem væggen og vægkanten.

 • fading eller gulning (hvis hvid);
 • sandsynligheden for mangler (hvis der falder stykker gips eller snavs falder, forbliver mørke pletter, kan skæres under drift);
 • kan stinke (det stinker selv godt i nogle dage efter installationen).

Jeg anbefaler stærkt at arbejde kun med pålidelige entreprenører. Undgå en dags firmaer, så i tilfælde af problemer vil der være nogen til at klage. Og problemer kan være, tro mig.

Jeg kender flere tilfælde, da der ved installation af stræklimarbejdere sendte en varmepistol til plastruderne og de smeltede.

Sjældent, men stadig sker, eksploderer gasflasker. Forestil dig konsekvenserne af en sådan eksplosion!

Sådanne tilfælde er kun mulige om vinteren. Masters, fylder cylinderen på en tankstation for biler, blæser den til maksimum for at vare længere. Og ifølge reglerne skal du blæse ballonen med 30%, ikke mere. Når ballonen kommer fra en kold gade til et varmt rum og begynder at arbejde, stiger temperaturen i rummet til 60-70 grader. Gas, henholdsvis udvider og BAM.

Operation Tips:

 • hvis du blev oversvømmet med naboer og loftet sagged med en boble - ring til de kontorer, der er involveret i installationen. Uafhængigt eliminere konsekvenserne vil ikke fungere. Det er ekstremt vigtigt, at fugt ikke forbliver på filmen, på grund af dette kan forskellige bugs hænge der. På en eller anden måde afmonterede de det gamle strækloft og fandt der mange insektkroppe;
 • vask filmen med specielle midler, ellers forbliver pletter;
 • Hvis lærredet er revet, skal du binde et dobbeltsidet tape i stedet for skæret og lime på det en slags dekorativ vittighed (sommerfugl eller blomst). På samme måde kan du dekorere de sædvanlige patches.
 • billig kinesisk PVC film med installation koster 550 rubler per kvadratmeter;
 • installation af lysekroner 500 rubler;
 • installation af en spotlight 400 rubler / stk;
 • omgå rørledningen (varmeledning, ventilation, aircondition osv.) 150 rubler / stk.

Modulære hævede lofter

Til denne kategori indbefatter jeg alle typer lofter, som du skal samle en honningkage ramme til. Denne ramme tjener som grundlag for firkantede paneler, normalt 60x60 cm, eller inventar af samme størrelse. Det beskadigede emne kan til enhver tid udskiftes, hvilket er meget praktisk. Dette omfatter:

Deres forskel ligger i den type profil, der anvendes til rammen, og selvfølgelig fliser. Sådanne lofter anvendes hovedsageligt til kontorer, men deres brug i en lejlighed er helt acceptabelt. Det hele afhænger af, hvordan designeren vil slå denne løsning i det indre.

Rammen er fastgjort til styret langs omkredsen såvel som til overlapningen ved hjælp af suspensioner. Suspensionens længde kan indstilles til at justere rammen.

 • farveforskel;
 • hurtig at montere
 • evnen til at montere dig selv
 • evnen til at erstatte enkelte emner
 • skjuler kommunikation.
 • skjuler pladsen på grund af suspensioner (mindst 15-20 cm).

Armstrong

Mineralfiberplader anvendes. Overfladen af ​​flisen kan være glat, groft, med et ormhulsmønster, perforeret. Panelerne har også forskellige kanter, som bestemmer udseendet af den ydre (forreste) overflade efter installationen. Panelerne absorberer lyden godt.

Prisen er 650 rubler per kvadratmeter (materialer 300 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

kassette

Kassettepanelet lavet af aluminium eller galvaniseret stål lægges på rammen på samme måde som den klassiske Armstrong.

Prisen er 790 rubler per kvadratmeter (materialer 450 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

grilyato

Også kaldet et gitterloft. I en profil er der specielle nedskæringer, i hvilke det trelliserede panel er indsat.

Prisen er 940 rubler per kvadratmeter (materialer 600 rubler per kvadratmeter og arbejde 340 rubler per kvadratmeter).

baffel

Loft med høj akustisk beskyttelse. Metalplader har en indsats lavet af mineraluld. Henviser til designer lofter, og derfor er dyrt
.

Prisen er 1140 rubler / kvm (materialer 800 rubler / kvm og arbejde 340 rubler / kvm).

Loft fra foring

I dag er loftet på vægpanelet ekstremt sjældent. Dette er snarere en historie, men der er stadig folk der stadig kan lide denne type finish. Til beklædning skal du lave en kasse af træstænger. Foring er fyldt på dem med små negle. Jeg tror ikke, jeg vil fortælle dig noget nyt om hende.

Prisen er 1010 rubler per kvadratmeter (materialer 610 rubler per kvadratmeter - lind, arbejde 400 rubler per kvadratmeter).

Gipsplankophæng

Velegnet til tørre og våde områder, vigtigst af alt, at vælge den rigtige gipsvæg (vandtæt eller ej). Personligt kan jeg godt lide gipsplankloftet, men der er mange problemer med det, og det er heller ikke meget billigt.

Du kan lave multi-level designs med lige og buede linjer, isolere, sætte støjisolering, installer indbyggede lys eller LED-baggrundsbelysning. Med det er der ingen problemer under driften. Det knæk ikke, ret stærk, perfekt glat - nogle fordele.

Gips kan snoet på en træ eller metal kasse samt lige på et hårdt træloft.

 • forskellige designløsninger;
 • installation af indbyggede spotlights;
 • muligheden for at bruge støjisolering
 • lukker engineering kommunikation;
 • pålidelige og ikke et problem.
 • gemmer plads
 • relativt lang og besværlig installation (det handler om nøglefærdigt arbejde);
 • meget støv under installationen (kitt / fugemasse).

Prisen er 1452 rubler / m. firkantet uden kasser.

Materialer 252 rubler / m. kvadrat:

 • fugtbestandigt gipsplader 106 gnid / kvm;
 • Skruerne 11 gnides. (med en hastighed på 24 stk / m²);
 • 45 rubler / kvm - 2 lag kitt (start / finish);
 • 90 gnid / kvm - vandbaseret maling 2 lag.

Arbejd 1200 rubler / kvm:

 • installation af et loft på et niveau 500 rubler / sq.m;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

Rack aluminium loft

Velegnet til badeværelse, entre, køkken. Med den rigtige tilgang kan du bruge hvor som helst.

Reiki er monteret på specielle strips-kam, de snap der. Disse kamme kan monteres på kassen eller lige til trækloftet, det vil sige installation er mulig uden en markant reduktion i lofthøjdernes højde.

Der er to typer rackloft:

 • med et hul - der er en afstand mellem lamellerne. Dekorative strimler kan indsættes i denne afstand
 • ingen mellemrum - ingen indrykning mellem lamellerne.
 • installation af indbyggede lys;
 • vandtæt - hvis naboerne er oversvømmet, er det ligeglad, vandet passerer gennem skinnen, tørrede det med klude og alting;
 • mange farver og teksturer;
 • skjuler kommunikation;
 • mulighed for lydisolering.
 • patina vises;
 • risikoen for beskadigelse af kantningen (bøjning) under installationen, det vil sige færdigheder er nødvendige for installationen;
 • plads er reduceret, hvis spotlights er installeret eller varme og støjisolering er lagt ned.

Prisen er 1550 rubler / kvm (materialer 650 rubler / kvm og installation fra 900 rubler / kvm).

Plastered loft

Før indførelsen af ​​moderne finishmaterialer til loftet var plastering den eneste anstændige løsning. På den gamle måde anbefaler mange stadig at lave pudsede lofter, de siger at de er miljøvenlige og ikke skjule pladsen. Jeg anbefaler dig ikke at gøre dette. Ærligt, jeg er en modstander af pudsede lofter. For de samme penge er det bedre at dreje gips.

 • skjuler ikke plads
 • dampgennemtrængelige, miljøvenlige.
 • lang installation
 • meget snavs og støv under installationen;
 • kompleksiteten af ​​gennemførelsen af ​​designbeslutninger
 • Arbejdets kvalitet afhænger i høj grad af kunstnerens kvalifikationer og materialernes kvalitet - en stor risiko for at banke jambene.

Helt ærligt er det yderst sjældent at se det perfekte pudsede loft uden jambs. Normale penge er normalt taget til sådan arbejde - dette er ikke en gennemsnitlig takst. Ja, og mesteren på normal dag med ild finder du ikke.

Men jeg fik skoene - næsten alle. Plastered loft kan lide at knække - en kendsgerning. Og nogle gange sker det, nogle nedomaster slår et sådant lag af gips og kitt, at han simpelthen forsvinder under hans vægt. Sidste gang klienten omarbejdede loftet i badeværelset efter den "velkendte mester", som nogen havde rådgivet ham der. Kendte situation? Så faldt loftet i seks måneder. Laget var lille, men problemer med vedhæftning.

Prisen er 1600 gnid / kvm. Dette forudsætter at loftet i starten er relativt fladt, uden forskelle på 10 cm.

 • 115 gnid / m2 M gipsnivellering gips Knauf;
 • 45 gnid / kvm - 2 lag kittet;
 • 90 gnid / sq.m vandbåret maling 2 lag.
 • pudsning fra 500 gnid / kvm;
 • putty til maling 400 gnid / sq.m;
 • slibning 150 rubler / kvm;
 • maleri i 2 lag 300 rubler / kvm.

3d loftpaneler

Disse er designlofter. Jeg vil ikke tale meget om dem, da metoderne til installation og materialer varierer meget - afhængigt af konceptet designer. Dybest set er de lavet til ordre. Her er nogle eksempler for dig at forstå.

Falsk loft til lejligheden og huset

Her finder du smukke, praktiske og billige hævede lofter til en lejlighed, hus eller sommerhus. De opfylder kravene til sikkerhed og praktisk og er fremragende til hurtigt og nemt at implementere design ideer. Beregn det krævede antal komponenter og bestil en bestilling for at hjælpe vores konsulenter.

Fordele og ulemper med hævede lofter i lejligheden

Fordele ved nedhængte lofter til design af lejligheder, huse og villaer:

 • miljøvenlighed. Plader bør ikke udløse skadelige stoffer. Produkter, der præsenteres hos os, har de nødvendige certifikater og opfylder kravene til miljøsikkerhed;
 • brandsikkerhed;
 • lydisolering for at give større stilhed og reducere fremmed støj i lejligheden;
 • Til badeværelset eller køkkenet skal lofter modstå større fugt og snavs.

Normalt tager kassettens loft ca. 15 cm af lofthøjden, og stativet kan monteres næsten ved selve lejetaket. Men nogle designs (f.eks. Det franske design fra Cesal, tager kun 4 cm højde) passer til alle lokaler, selv med meget lave lofter, især da de blanke overflader gør det muligt at visuelt hæve loftet.

Bestil et ophængt loft i en lejlighed med os!

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Moderne lofter

Det moderne loft er et fuldt udbygget element, centrum og accent af indretningen af ​​rummet. Moderne teknologier giver plads til ejerne af lejligheden og er i stand til at gøre loftet til et ægte stykke designkunst. I øjeblikket er der mange materialer, der giver dig mulighed for at arrangere loftet i overensstemmelse med deres smag og til en rimelig pris for forskellige kategorier af befolkningen.

Grundlæggende regler for loftdesign

Valget af loftdækning er direkte afhængig af rummets tekniske karakteristika og dets funktionelle formål. Når du vælger en indretning til loftdesign, skal du overholde følgende regler.

 1. I lave værelser skal loftet vælges i lyse farver. Materialet skal have en reflekterende effekt. En sådan teknik vil skabe et indtryk af dybde og udvidelse af rummet. Dybdebelysning kan opnås ved at anvende et blankt materiale til loftet, hvor rummet vil blive afspejlet.

Suspended ceiling design

Usædvanligt loft

Moderne to-niveau stretch loft

Design lejlighed i en moderne stil

Ceiling trim grupper

Alle materialer til loftindretning kan opdeles i to typer:

 • simpelt, anvendt på bunden af ​​loftet selv;
 • kompleks, ved hjælp af yderligere strukturer til installation af belægningen.

Når man bruger den første gruppe af materialer, er valg af herrer lille. Belægningen påføres overfladen eller limes til den. I andet tilfælde er sorten af ​​finish meget. Det bruger forskellige materialer og metoder til deres vedhæftning til loftet med evnen til at skabe multi-tiered strukturer af forskellige former. En yderligere udsmykning af sådanne lofter er en række lys.

Soveværelse design i orientalsk stil

Enkle loftsdæksler

Hvis rummet er for lavt til loftet, vil det mest egnede til designet være enkle måder at efterbehandle direkte på loftfliserne. Før påføring af en sådan belægning skal loftet være forberedt, da eventuelle uregelmæssigheder vil være tydelige og ødelægge udseendet af den påførte belægning. Selv under et tykt lag af maling eller hvidvask, vil alle revner og riller på loftet blive synlige. Omhyggelig forberedelse af belægningen forhindrer flakning af maling eller hvidvaskning fra overfladen.

Maling eller hvidvaskning

Traditionelle og retfærdige budgetmuligheder afsluttes. Det udføres af specielle sammensætninger - akryl eller vandbaseret maling med tilsætning af forskellige farver. Ulempen ved denne finish er forureningen af ​​rummet under drift, da malingen sprøjtes og spildes under påføringen.

Pink malet loft

For lige anvendelse skal du have nogle færdigheder, da grimme striber og striber kan danne sig. Så arbejdet efter tørring bliver nødt til at gøre om. Ideelt er maling eller hvidvask på loftet påført i to lag, der arbejder med en børste eller rulle i forskellige retninger. Et simpelt malet loft, dekoreret på omkredsen med plastik, gips eller trækorn, ser pæne og stilfulde ud, mens fremstillingen bliver helt dyr.

Loft maleri ordning

Rulleens retning, når man maler loftet

Hvis du bevæger dig væk fra det traditionelle målmalede eller blegede loft, kan du sætte det på en række tegninger og mønstre. Dette gøres ved hjælp af en speciel stencil, som kan laves uafhængigt eller købes på specialiserede forretninger. Tegning kan påføres over hele overfladen, omkredsen, hjørnerne eller omkring lysekronen. Sådanne dekorationer vil give et simpelt loft originalitet.

Tip! Ujævnt loft er bedre at dække med matt maling, da det blanke vil afsløre selv de mindste fejl i belægningen. Til maling er det bedre at bruge en rulle, fordi penslen skaber grimme striber, der vil drastisk skille sig ud, når de tørres.

Temaet for billedet vil fremhæve rummets funktion.

 1. Køkkenet skildrer stadig liv fra fødevarer og blomster, frugter.
 2. På badeværelset - havskaller, en bølge, en flod, et vandfald.
 3. Planteskolen er dekoreret med tegninger af tegneserie- og eventyrkarakterer, legetøj.
 4. For stuen passer til billeder af blomster, fugle, dyr
 5. For ethvert rum relevante geometriske og abstrakte kompositioner.

Loftmaleri med airbrush

Stencil tegning med minimal kunstneriske færdigheder kan anvendes til loftet selv. Et passende mønster udskrives på printeren, overføres til et tykt pap og udskæres. Klar stencil tæt presset til loftet, fastgjort med tape og dækket af maling med pensel eller rulle.

Tegning billedet på loftet ved hjælp af en stencil

Stencil tegning på loftet

Tip! For at anvende maling til loftet ved hjælp af en stencil, er det praktisk at bruge en svamp.

Stencil tegning

Hvordan male loftet i lejligheden - maleri teknologi

I denne artikel finder du detaljerede instruktioner om at male loftet og tip om valg af den rigtige maling! Vi anbefaler også at læse om, hvordan man blæser loftet.

Decoupage og stucco

Prægede elementer fastgjort til et bleget eller malet loft vil give det raffinement og originalitet. Færdiglavede dekorationer af polyurethanskum, skumplast, træ, gips af forskellige former er bredt repræsenteret i detailkæder.

Stucco på loftet

Gips stuck på loftet

Kompetent lignende styk dekorerer ikke kun lofter, men gør dem også højere

Ved hjælp af stucco elementer kan du lave en roset til en lysekrone eller perimeter dekoration. Forskellige lister vil hjælpe med at adskille rumområderne.

Typer af loftstik

Elementer af decoupage og stucco fastgjort til den malede eller blegede overflade med lim. De kan males for at matche hele loftet eller i kontrastfarver. Strukturelementerne dækket med gylden maling ser imponerende ud. Mest af alt er de velegnet til klassisk interiør.

Monteringsvejledning til gipslister på loftet i billeder

Stucco på loftet

Traditionelt er stucco på loftet lavet af gips. Komplekse stuccoelementer støbes ved anvendelse af forme og er fastgjort til overfladen efter størkning. Enkle dele kan laves lokalt ved hjælp af en skabelon. Mere detaljeret - her.

Ceiling Baggrund

Den bedste mulighed for loftet er glasvægspapir, som er præget af høj styrke og miljøvenlighed. Et bredt udvalg af teksturer og farver i wallpapers giver dig mulighed for at realisere mange design ideer indendørs. En interessant mulighed er en kombination af klisterpapir med strukturer lavet af gipsplader.

Baggrund på loftet

Modetrends: mønstret tapet på loftet

Ulempen ved sådanne lofter er deres skrøbelighed, fordi de hurtigt falmer, bliver beskidte. Som en mulighed - du kan bruge tapet til maling, så belægningen kan opdateres flere gange uden en komplet udskiftning. Den gennemsnitlige levetid for et sådant loft er 5 år.

Glasfiber til maling

Flydende tapet på loftet

Innovation i materialer til afslutning af lofterne er flydende tapet. De består af lim med indførelsen af ​​cellulosekerner, farvestoffer og forskellige dekorative additiver. Sammensætningen anbringes direkte på overfladen af ​​loftfliserne. Efterfølgende eksfolierer ikke, i modsætning til den rullede tapet.

Sådan limes tapet på loftet

Anvendelse af flydende tapet på loftet

Loftfliser

Tile - den mest acceptable variant af den oprindelige og selvinstallation af loftbelægning. Den moderne industri tilbyder en bred vifte af loftplader af forskellige materialer og teksturer.

Keramiske fliser på loftet

 1. Spejl - med en speciel belægning på overfladen.
 2. Lamineret - med efterbehandling under stof, træ, sten, keramik. Sådanne fliser kan være glatte og dekorative prægede.
 3. Trykt - lavet i form af simple eller figurer.
 4. Cast - fra udvidet polystyren.

Sømløse skumfliser på loftet

Spejlfliser i loftet

Loftfliser i køkkenet

Fliser er billige og nemme at installere. Fastgøres direkte til loftpladen med en speciel lim. Flisen er praktisk og holdbar, nem at rengøre. Valget af teksturer af loftfliser er ret varieret, det kan være glat og med konvekse mønstre. Ulempen ved flisen er dens ustabilitet til høje temperaturer.

Sådan limes fliser på loftet

For at arbejdet skal udføres kvalitativt, er det ikke nok at vælge en smuk og egnet flise, du har også brug for en række værktøjer og materialer til lægning, hvis valg er også en god ide, så du ikke behøver at omsætte eller genindstille alt. Læs mere i denne artikel.

gips

Samtidig udjævning og udsmykning taket vil hjælpe med at anvende dekorative gips på den. Der er muligheder for gips af forskellige nuancer af marmor, granit, perlemor. Dekorative gips kan let påføres overfladen uden forudgående justering, reducerer ikke loftets højde.

Venetian gips køkken loft

Korrekt udvalgt dekorativt gips i loftet hjælper med at give indre af rummet en unik stil og elegance.

Ulempen ved denne mulighed er risikoen for revnedannelse under bygningens krympning og pludselige ændringer i temperatur og fugtighed. Derudover kræver anvendelsen af ​​gips brug af faglige færdigheder, så du må muligvis bruge tjenester fra mastere og betale for deres arbejde.

Tekstur af dekorative gips til loftet

Sofistikeret loftsdesign

Denne type finish omfatter alle muligheder, der kræver installation af ekstra rammer til installation af loftsbeklædning. Sådanne konstruktioner vil blive bedre kaldt loftsystemer, da de omfatter rammen, belægningsmaterialet og belysningselementerne. Det er ikke nemt at installere loftet på egen hånd, da det kræver brug af specielle teknologier og specialværktøjer.

Loftsystemer er mest efterspurgte i det moderne design af loftet, fordi de skaber mange muligheder for at oversætte idéer fra designere.

Efter type monteringsloft er opdelinger inddelt i:

Suspenderede lofter

Udformningen af ​​hævede lofter består af metalskinner fastgjort til loftets overflade, hvorpå belægningerne på belægningen er monteret. Ark er paneler, kassetter, lameller, moduler af celler, MDF eller spånplader med en anden belægning.

Eksempel loftslayout

Gipsplankloft

Suspenderet loft kan være fast og bestå af store plader, der helt dækker overfladen. Ark skæres i overensstemmelse med rummets størrelse og form og fastgøres til skinnes hængende system.

Ved hjælp af arkmateriale er der skabt flerniveaustrukturer med forskellige belysningsvarianter. Mellem hovedloftet og ophængt er der plads, hvor du kan skjule forskellige ventilationsrør, ledninger mv.

Belægningen af ​​forskellige moduler er monteret på samme måde, men i modsætning til den tidligere version er den samlet fra små elementer.

Moderne kassette loft

Moduler kan være af følgende typer:

Materialet til fremstilling af moduler er gipsvæg, plastik, glas, spejle, træ, metal.

Cassette Ceiling Caveen

Utroligt smukke rack Art Nouveau loft

Falsk loft Grilyato i lejligheden

Fordelen ved denne mulighed er evnen til at erstatte enhver del i tilfælde af skade. Der er også mulighed for fuldstændig udskiftning af belægningen med andre moduler ved hjælp af den færdige ramme. En sådan metode reducerer omkostningerne ved reparationsstrøm, hvis det er nødvendigt.

Armstrong hævet loft

Armstrong loftinstallation

Afhængigt loft gør det selv

Når du kommer fra navnet, kan du straks forstå, at et hængende loft er et specielt design, der lægger sig til loftet og udfører forskellige funktioner, for det meste dekorative, selvfølgelig. Læs mere om installation her.

nedhængt loft

Lavet af gipsvæg, spånplader, fiberplade, MDF, monteret på beklædningen. Denne billige mulighed vil bidrage til at legitimere forskellige ideer fra designere, samt skjule ujævnheden af ​​belægningen og lægge ledninger, rør osv. Inde. Det falske loft kan være på flere niveauer. Når det bruges til arkivering af udskårne dæk, kan du gøre rummet til et kunstværk.

Opvarmet loft enhed

Suspended kaisson loft

Skåret loft giver rummet lyshed, luftighed. Hvis de placeres under sådanne dæklampe, skaber en spektakulær skyggeeffekt, hvilket giver rummet et mysterium, intimitet.

Stræklofter

Stretch Loft - Dette er et specielt lærred, monteret på en ramme, der er monteret rundt om rummet. En særlig ramme er fastgjort til væggene omkring omkredsen, så lærredet strækkes på den. Teknologi installation ligner spændingen af ​​malerier til malerier på en ramme.

Phased installation af hævede lofter

Materiale til hængende loft er der følgende typer:

 • PVC film;
 • polyesterstof.

Materialet er kendetegnet ved en række forskellige farver og muligheder for anvendelse på lærredstegningerne. Streklofter giver dig mulighed for at kombinere forskellige farver for at opdele rummet i zoner, anvende fotografiske mønstre og forskellige mønstre til lærredet.

Fotoprint på strækloftet

En af de mest moderne muligheder er et gennemskinneligt loft med belysning af forskellige farver placeret indeni. Gennemsigtigt loft giver dig mulighed for at give dybden af ​​overfladen for at skabe indtryk af et vindue i loftet.

Gennemsigtig loft skaber frostet glas effekt

Multi-niveau hævet loft

Det giver dig mulighed for at lave forskellige lige og buede former i loftet og kombinere forskellige teksturer og farver i finishen. Effektivt komplementere de forskellige niveauer af forskellige belysningsmuligheder. Mønstre og mønstre kan indarbejdes i dele af et sådant loft.

Multi-niveau hævet loft

Multi-level stretch lofter

For sådanne strukturer er tilstrækkelig stor størrelse og højde af rummet nødvendige. Men selv et ikke-meget højt forudsat multi-level loft er i stand til at "trække ud" på grund af dybdeffekten.

Stretched buet lofter

Hvordan man laver stræklofter

De særlige egenskaber ved fremstilling af strækloftet er først og fremmest interessante for dem, der planlægger at udføre reparationer og forny loftsbeklædningen. For at vælge det rigtige lærred skal du vide om dets sorter og produktionsmetoder samt installationsteknologien.

Kunstnerisk loft

Det er skabt ved hjælp af kunstmaleri eller fotoudskrivning på stof. Dette er en mulighed for at give værelset en unik og speciel smuk, da der absolut kan bruges et billede på materialet, afhængigt af rummets stil og ejerens smag.

Kunst loftmaleri

Kunstlisten anvendes mest på stræklofter. Til dette formål anvendes en klud, hvor billedet er forudpåført. Dette er en af ​​de dyreste typer af loftsbeklædning, da sådan udsmykning er eksklusiv, og ikke hver mester kan udføre det.

Stræklofter med fotoudskrivning

3D loft

Den mest moderne type dekoration - hængende loft med et 3D-mønster. Til tegningen anvendes geometriske figurer med baggrundsbelysning og forskellige billeder. På loftet er der skabt billeder af en overskyet stjernehimmel, makrobilleder af blomster og dyr sættes på og abstrakte tegninger bestående af geometriske former anvendes.

Stræklofter med 3D fotoudskrivning

Ved hjælp af 3D-billeder ændres formen af ​​loftet faktisk, og der opstår usædvanlige effekter. Wave-lignende mønstre bidrager til visuelt at udvide smalle og lange værelser, tregner og kegler i midten af ​​loftet for at fremhæve lampens skønhed og "hæve" loftet, buede mønstre giver loftdybden.

Stretchloft med meget realistisk 3D-udskrivning

Sammenligningsegenskaber ved loftbelægninger

Ethvert loft har sine fordele og ulemper. Efter at have analyseret dem kan du vælge den mest egnede indstilling, der giver dig mulighed for at opretholde kvaliteten og det attraktive udseende af det skabte interiør.

Tabel. Fordele og ulemper ved moderne typer lofter.