Installation Grilyato

En af de moderne suspenderede strukturer er grilyato-loftet, dets installation kan udføres uafhængigt, og derfor kan denne mulighed betragtes som en prioritet ved afslutning af en lejlighed eller et lille kontor.

I artiklen vil vi forsøge at beskrive detaljeret konstruktionen og typerne af Grilyato lofter, samt give instruktioner til deres installation.

Konstruktion og variationer

Enhedslayout

Hidtil har takhussystemer en temmelig stor popularitet blandt mesterne og blandt slutbrugerne. Faktisk ud over at lette installationen dækker et hæftet loft loftet og gemmer alle dens mangler.
De vigtigste detaljer er vist på billedet.

Bag suspension systemet kan du skjule kommunikation: ledninger, ventilationskanaler mv.

Former, der er typiske for grilyato-loftet, ses i kontorer, indkøbscentre og nogle gange i beboelsesbygninger. Derfor skal du forstå sit design og studere teknologien i sin installation for hånd.

Grilyatos cellulære loft er et ophængt system af gitterplader.

 • Grundlaget for ophængningssystemet er volumetriske gitter fremstillet af aluminium eller træplader.
 • Gitterene er samlet fra indbyrdes forbundne strimler af en speciel profil.

Konfigurationsindstillinger

Markedet for suspenderede strukturer er omfattende, Grilyato lofter er tilgængelige i flere versioner. Den vigtigste strukturelle funktion er loftprofilenheden.

 • I de fleste modeller er profilen lavet af hærdet aluminium ved kold dannelse. Den U-formede profil giver høje mekaniske egenskaber.
 • Gitterdelens standardbredde er 10 mm, og højden varierer fra 30 til 50 mm.

Hvad angår gitterets størrelse, er de meget forskellige: Grilyato 50x50 loftet er den mest populære, men der er også variationer med celler fra 30x30 mm til 200x200 mm.

Jo større cellestørrelse, desto højere er gennemsigtigheden af ​​loftet. Derfor skal installationen udelukkende udføres på det forberedte loft og i loftet, hvis der er tale om grove lofter i Grilyato, ellers vil alle mangler være synlige.

Hovedtyper

Der er også flere typer af loftkonstruktioner.

 • Standardmodellen er et fladt fjedringssystem, der er monteret parallelt med gulvet på samme niveau. Dette er den billigste sort, der anvendes i langt de fleste arkitektoniske løsninger.
 • Pyramidal modifikation er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​celler af en speciel form. Installationen af ​​et sådant ophængningssystem gør det muligt at visuelt forøge højden af ​​rummet på grund af perspektivets virkning. To typer Y-formede profiler bruges til at danne et pyramide system (de kaldes "mor" og "far" i byggeslang). Udseendet af pyramidale celler
 • Grilyato persienner - en god løsning til afslutning af loftet i stedet for lægning af kommunikation. Brugen af ​​en sådan profil letter adgangen til lofter og ledninger og rør, der løber gennem dem. Effekten af ​​persienner opnås ved at anvende profilsystemer med forskellige højder (som regel 30 og 50 mm).
 • Multi-niveau lofter er monteret fra profiler af forskellige højder. En klar adskillelse af sektionerne skaber den nødvendige designeffekt, så flere niveauer er monteret hovedsageligt i bolig- og kontorlokaler.

Mange er interesserede i et sådant aspekt som farve af suspensionsmoduler. På den ene side er den primære farveindstilling for de fleste producenter hvid grilyato, grå og sorte lofter lidt mindre almindelige. Men hvis du ønsker (og selvfølgelig, mod et ekstra gebyr) er det muligt at male panelerne i enhver farve. De dyreste er de forkromede paneler, guld og metal.

Installationsteknik

Loft forberedelse

Som vi bemærkede ovenfor, skulle installationen af ​​Grilyato udføres på det forberedte loft.

 • Fra gulvpladerne fjernes restene af den gamle finish.
 • Udfør om nødvendigt reparationer, især sammenføjning og tætning af revner.
 • Juster overlapningen, hvid den eller mal den med indvendig maling.
 • Forbered de meddelelser, der vil blive lagt til suspension systemet.
 • En markering er lavet omkring rummets omkreds, hvilket markerer det niveau, hvor Grilyato-grillen monteres. Dette kan gøres ved hjælp af et laser- eller vandniveau.

Hvis den indbyggede belysning er planlagt, så forbinder vi de ledninger, som armaturerne installeret i Grilyato-nettet bliver tilsluttet.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte direkte til installationen.

Installation af ophængningssystemet

Rammeinstallation
I de fleste tilfælde udføres installeringen af ​​hængende arrays af medarbejdere i firmaet, hvorfra du købte loftet. Hvis du selv vil gøre installationen, skal du omhyggeligt studere monteringsordningen og følge anvisningerne nøje.

 • Rummets længde og bredde er divideret med 2,4 m for at beregne antallet af guider. Som regel prøver guiderne at montere parallelt med væggen, hvis længde er divideret med 2,4 med den mindste rest - på den måde kan du minimere antallet af rester.
 • På markeringen på væggene langs hele omkredsen er starthjørnet monteret. For at fastgøre det skal du bruge dykker med en plasthylster med en diameter på mindst 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen og sikret med låseskruer.
 • Dernæst fortsæt til installationen af ​​styreskinner. Til deres vedhæftning anvendes tråd- eller trådsuspensioner (som regel er de inkluderet). Suspension er fastgjort i loftet ved hjælp af en paraply stik. Suspension pitch - højst 1 m.
 • Alle guider skal fastsættes på samme niveau. Til fastgøring skal du blot sætte dem ind i hængekrogen. For forbindelsen mellem dem skal du bruge specielle forbindelseselementer.
 • Monteringsrækkefølgen på skinnerne er som følger: Først monteres delene 2,4 m, så 1,2 m, så 0,6 m. Delene 2,4 og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden. Samlingsplanen afhænger af størrelsen af ​​cellerne.
 • Paneler, der ikke passer til størrelsen, skal du skære med saks til metal (1 skinne, demonteret).

Artikel i emnet: installering af et hængende loft Armstrong.
Som følge heraf skal en kasse med en celle på 600x600 mm suspenderet fra loftet og sikret langs omkredsen, opnås. I det stabler hovedmodulerne.
Grilyato loft: installationsskema af de vigtigste guider og grilles

 • Grilyato gitter er samlet fra profiler af den tilsvarende konfiguration. De leveres i en demonteret form, så du skal indsamle celler fra "fædre" og "mødre" i en.
 • Det færdige modul løftes og indsættes i cellen fra styrene.
 • I de tidligere valgte celler installeres specielle lamper til loftet Grilyato. Hver lampe er forbundet til netværket og fastgjort med mindst to suspensioner.

Grilyato lampe LED i metal kuffert

Fra det første forsøg vil det være svært at finde ud af det, men det er nok at mestre teknologien en gang, og senere vil det være muligt at samle sådanne systemer meget hurtigt. Vi anbefaler at se installationsteknologien på video:

Fordele og ulemper

Lofter af denne type har både fordele og ulemper.

 • Hvis du vil øge rummets højde visuelt, vil Grilyato gøre - grillen vil skabe et perspektiv og "hæve" loftet.
 • En række konfigurationsindstillinger giver dig mulighed for at eksperimentere med designet.
 • Pålidelig suspension giver liggende kommunikation.
 • Udformningen af ​​de bærende profiler skaber effekten af ​​et kontinuerligt loft, og gitteret selv giver lys og elegance til designet.
 • Om nødvendigt kan du kombinere Grilyato med andre lofter af tilsvarende design.
 • Suspensionssystemets profiler er yderst modstandsdygtige over for driftsbelastninger og vejrforhold.
 • Både træ og aluminium modeller er ret dyre.
 • Installation tager også meget tid uden erfaring, og du skal omhyggeligt studere instruktionerne, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Hvis det nedhængte loft på Grilyato vælges som hovedindretning af loftet, skal installationen udføres i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig giver funktionerne i enheden af ​​hoveddelene ikke plads til forkerte handlinger, men jo bedre forsamlingen er afsluttet, jo længere vil loftet vare.

Installationsanvisninger suspenderet loft af aluminiumsprofiler med egne hænder. Typer af lamper, foto montage i køkkenet og badeværelset.

Installationsvejledning for hængende kassetteplade. Tips til valg. Billeder af lofter fra forskellige producenter: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

Hvad er Armstrongs hængende loft system består af, efterbehandling muligheder. Monteringsfaser Armstrong system: montering af rammen, suspensioner og lægning af fliser.

Grilyato lofter: ordning og udstyr, installation, komponenter, omkostninger

Loftet grilyato er en type suspenderet kassette raster loft. Dens essens, "højdepunktet" er i næsten fuldstændig permeabilitet af interceilrummet for luftstrøm, hvilket udelukker dannelsen af ​​en kombineret cyklus gaspude der. Derudover har raster- og slattedempende lofter gode lydisolerende egenskaber: hvis størrelsen på deres celler er mindre end halvdelen af ​​lydbølgen, afspejles lyden som om den fra en fast overflade og vandrer mellem bunden og falske lofter stopper meget. Dette tillader i nogle tilfælde uden ekstra lydisolering, som i sig selv kan akkumulere skadelige dampe og et par brændbare væsker.

I begyndelsen blev der anvendt et dampgennemtrængeligt loft med lydisolerende egenskaber i industrielle lokaler, da det var nødvendigt at skjule kommunikation under bundloftet, forhindre brandfare og forringelse af hygiejne- og hygiejniske forhold. Indtil nu er de bedste grilyato lofter lavet af virksomheder specialiseret i produktion af brandsikre bygningskonstruktioner. Den globale afmatning af økonomien bidrog til deres udbredt anvendelse til en vis grad: Fabrikanter indså, at de ikke kunne overleve uden en hård kamp for forbrugeren. Designerne fik opgaven at "farve" tidligere rent utilitaristiske produkter. En god designer føler altid fint materiale, og de æstetiske mesteres bestræbelser på at give dekorative kvaliteter til slattede og rasterlofter kan ikke kaldes frugtløse, se fig. Navnet grilyato, synes det, er allerede på samvittigheden af ​​marketingfolk, det er forbundet med noget velsmagende: grillet kød, stegt i chokolade. Desuden, med en vis mængde fantasi, er loftbeklædningen ligner grillristen og slikene i kassen.

Hvordan virker grilyato?

Loftet grilyato er generelt ligner Armstrong-lofter, se næste. Fig. Vi har brug for det igen og igen. En understøtningsramme af kant L-formede profiler er monteret langs konturen af ​​et rum i en bestemt højde. Herefter samles lastrammen fra langsgående leje, tværgående understøtning og mellemliggende forbindelsesprofiler, med det resultat at et gitter med celler af standardstørrelse 600x600 mm er dannet. Men de passer ikke fast plader, og installeres såkaldte. Grilyato gitter - paneler monteret på forhånd fra tynde vægprofiler med en celle på 30x30, 40x40, 50x50, 75x75, 100x100, 150x150 eller 200x200 mm. Ifølge tværsnit af strømrammeprofilerne er den også suspenderet fra bundloftet af standardbøjlerne; Mere om montering af grilyato se nedenfor.

Enhedstak grilyato

Teknisk set skelnes grilyato og armstronglofter primært af metoderne til trimning af ufuldstændige paneler og lamper. Konventionelle rasterbelysningsapparater installeres på den sædvanlige måde, i de tomme åbninger, der er tilbage til dem, pos. 1 på den næste Fig., Samt stikkontakter af luftkanaler, fordamper af klimaanlæg, dynamikken i lydsystemer til lofter, etc. Men spotlights til Armstronglofter og stræklofter er ikke egnede til grilyato, de vil ikke holde sig der. I grilyato-grillene er der indstillet specielle spotlights (i oversættelse - samme punktbelysning), hvorunder åbningerne, pos. 2.

Lamper til grilyato lofter

Bemærk: I lofter af grilyato er det muligt at installere loftsmonterede belysninger, som gør det muligt at opnå attraktive lyseffekter og mønstre, pos. 3 og 4. Men i dette tilfælde er de loftsmonterede lyskilder kun fastgjort til bundloftet - grilyato-designet er ikke designet til yderligere belastninger af denne art.

Hvad er der galt her?

Helt almindelig misforståelse er forbundet med grilyato lofter.

Den første ting, der er særlig vigtigt: de skaber bare ikke yderligere brandrisiko i rummet. I sig selv er grilyato ikke brandhæmmende og ikke brandhæmmende. Brandsikre strukturer skal modstå et ophold i tændingscentrumet i en bestemt tid uden sammenbrud. Flammebestandige skal desuden have en styrke, fysisk og kemisk modstand, efter at være i en flamme. Grilyato er lavet af aluminium, som mister sin styrke ved +140, og smelter ved +660 grader Celsius.

Den anden ting, der er bekræftet i mange kilder, for at sige det mildt, er ikke fuldt ud forstående for essensen af ​​sagen, det er at loftet grilyato giver fri adgang til kommunikation. Det er virkelig muligt at skubbe en hånd med et værktøj i et hul på 200x200 eller 150x150 mm, men vi behøver ikke at tale om kvaliteten af ​​installationen / reparationen af ​​rør eller ledninger, men det er bedre ikke at stifte om TB.

Grilyato giver en inspektion af loftrummet uden at adskille loftet. En specialist fra en stige eller stillads på hjul, der belyser sig med en lommelygte, inspicerer gennem det op til 30-45 m spor per time. Og hvis loftet var Armstrong, ville det for den samme være nødvendigt at inddrage en brigade af arbejdere i en halv dag for at demontere og samle belægningen igen. Hvad dette betyder for omkostningerne ved arbejde i et produktionsmiljø, selvfølgelig. Og det egentlige arbejde i grilyatoens loftloftrum udføres på den sædvanlige måde efter demontering af panelerne i serviceområdet.

Hvad vil grilyato koste?

Fra workshops og hangarer kom grilyato lofterne primært til store og høje offentlige rum. Ikke desto mindre er der blandt private bygninger og værelser der grilyato er passende og endda nødvendigt, se i slutningen. Hvor dyrt er han?

Prisen for 1 m² færdiglavet grilyato svinger i et meget bredt område, 10 eller flere gange. Helt begrundet og med samme kvalitet af arbejdet. For eksempel lover producenter og store grossister med deres egne installationsafdelinger og køretøjer et nøglefærdigt grilyato-loft på 250-280 og endda 210-220 rubler / kvm. m. Men - læs detaljerne om betingelserne; undertiden falder mellem linjerne. Et team af erfarne installatører samler op til 200 kvadratmeter. m grilyato per time. Hvis gittercellen er 75x75 mm (dvs. 100x100 eller mere), og loftudstyret er standard, er der under åbningerne 600x600. Og hvis du skal sy en snoede korridor på 10 kvadrater, med hjørner udad, en niche og 3-4 spotlights? Må ikke gøre. Meget nødvendigt? Nå, lad os tælle... hvad er højden på det eksisterende loft? 2.7? Så cellen er 40x40... godt, 22.000-23.000 i alt eller 2200-2300 pr. Kvadrat. Hvorfor? Og gutterne derefter 4 timer for at komme til næste objekt, og så slutningen af ​​skiftet, forsvinder dagen. Og lønomkostningerne til trimning af kantgitterne svulmer til 1 / 2-2 / 3 i alt.

Masters-individer tilbyder installation af et grilyato loft fra master materiale på 500-750 rubler per m². Først og fremmest udvider vi prisen eller spørger telefonisk: Er priserne gældende for sådanne og sådanne lokaler? Inkluderer prisen små åbninger til lamper? Hvor meget og hvad? Og også - udbulende hjørner, nicher, strøgkurver? Som følge heraf koster installationen dobbelt så meget pr. Gennemsnitlig lejlighed, og efter målinger på stedet bliver det som regel ikke billigere.

Køb et kit og monter dig selv? Her er undervandsstenen - afhængigheden af ​​priser på cellens størrelse. Med dens fald øges den nødvendige mængde metal pr. Arealareal med en firkant samt produktionsomkostningerne til metalforarbejdning. Hvis profilen for cellen er 150x150 ved 300 rubler per kvadrat. m er relativt let at finde, så 75x75 billigere 1300 rubler. pr. kvadrat er fundet med stor vanskelighed. En sådan pris er allerede mere eller mindre acceptabel for et gennemsnitligt budget, hvis du virkelig vil have en grilyato, men hvordan man monterer den? For at gøre dette skal du kende mere om grilyato lofterne.

Leje strukturer

Nu har vi brug for ris igen. med loftets anordning (duplikeret til højre). Designet af grilyato-loftet kan være alt-montage (hoveddelen af ​​figuren) eller fribære. I det første skæres strømprofilerne igennem og grilyato gitterene indsættes i dem "med en lås". Allroundgrilyato er stærkere, og i denne skaber dens største fordel udseendet af en ensartet struktureret overflade, siden Bredden af ​​strøm- og gitterprofilerne er den samme. Det er dyrere, installation og adgang til loftrummet er svært: installation / fjernelse af grillategaller i hele loftet kræver en vis indsats og dygtighed. Tykkelsen af ​​aluminiumgitterprofilerne - 0,32-0,4 mm; Skubbe / udstødning af grillen kan blive beskadiget uden erfaring.

I cantileverlofter bruger grilyato kraftprofiler med et tværsnit i form af et omvendt T-indløb A i fig. Gitterne i maskerammerne er simpelthen stablet, ligesom armstrongpladerne. Fritstående grilyato billigere end hele forsamlingen ca. med 12-15% og tillader om nødvendigt at gøre noget bag loftet uden at risikere at knuse paneler. Men hylder T vil være synlige i form af separatorer af hovedcellerne 600x600, som i Armstrong. Ved design er dette ikke altid acceptabelt.

Typer af gitter

Aluminiumsprofiler til grilyatolofter fås i farvet (budgetversion), lakeret med kemisk resistent lak, ikke-fading, anodiseret eller trykt med andre materialer trykt på andre materialer. Ifølge indretningen af ​​indsatte gitter er grilyato lofterne opdelt i:

 • Standard - den nemmeste at arbejde og billig, gennemsnitlig ydeevne.
 • Pyramide, eller pyramide - ca. 30% dyrere end standard, vanskeligere at installere, men mere funktionel og æstetisk.
 • Persienner - med celler af langstrakt form. Ikke billigere end standard dem. metal på profiler krævede tykkere. Hovedsageligt beregnet til funktionel brug.
 • Multi-level - med disse er der en fair forvirring, se nedenfor.

standard

Standard grilyato gitter er rekrutteret fra U-formede sektioner. Mere præcist er sektionen i form af en omvendt P, pos. 1 og 1a i fig. For at sikre, at standardloftet ikke vises gennem grillgitteret, skal siden af ​​sin celle ikke være mere end 2-3% af bundloftets højde, hvis dens værdi er op til 3 m. Standardgallatlydene undertrykkes kun fra top til bund med 6-10 dB ( 2-3 gange).

Typer af grillato grills

Pyramiden

Den afkortede pyramide er i dette tilfælde kun en imaginær fyldning af grilyato-cellerne, pos. 2. Den mest gitterprofil Y-formet, pos. 2a. Loftloftets synlighed er meget lavere (pos. 3b), så siden af ​​pyramidalgrilyato-cellen kan være 7-8% eller mere af bundloftets højde. Støjreduktion fra top til bund med 14-18 dB (5-8 gange) og fra bund til top med 8-12 dB (2,5-4 gange). Installation kræver dygtighed og opmærksomhed, så man ikke ved et uheld bøjer hylder Y.

Bemærk: Synlighed og omkostninger ved grilyato-loftet med lige store rektangulære celler fra den U-formede profil (se fig. Til højre) er omtrent det samme som pyramidalets, men samlingens særlige kvalifikation kræver ikke.

blinde

Grilyato-persienner i store haller giver dig mulighed for visuelt at organisere rummet godt og diskret. For eksempel i pos. 3a send på vej til døren, især da der ikke er tegn til at hænge der. Til teknisk funktionelle grilyato-persienner (pos. 3b) kan du for eksempel skjule store luftkanaler, som giver et kraftigt flow ved lavt tryk. Ved et bord i en cafe med en sådan forsynings- og udsugningsventilation kan en ikke-ryger tale stille med en ryger. Endelig er funktionaliteten af ​​grilyato-persienner muligvis æstetisk dekorative. at efterligne træplankloft. Grilyato koster "under skinnen" er næppe billigere end eg, men loftet vil være ubrændbart og ikke råtne.

flere niveauer

Igen har vi brug for ris. med planen af ​​loftet grilyato. Se nedskæringerne øverst på farsprofilerne? Yderligere bærere kan indsættes i dem, og de følgende sektioner kan samles med et opadgående skift. Men denne teknologi bruges ganske sjældent: For at danne en hylde af velmærket højde har du brug for en masse materiale og arbejde. Montering af grilyatolofter på flere niveauer udføres ofte ved hjælp af en kombination af teknologier:

 1. De samler en ramme for et gipsfladens loft ifølge baseteknologien for det, fra C- og U-galvaniserede profiler;
 2. Gipsplader beklædte lodrette overflader - sidevægge;
 3. I horisontale åbninger monteres grillatelejer;
 4. I åbningerne af de bærende rammer sætter gitteret og loftet udstyr.

Bemærk: Generelt, i teknisk jargon (officielt vedtaget i mange lande) "papa" - en del med en pin eller et fremspring, som går ind i konjugatbrønden, et hul, en rille eller et indsnit af en del - "mama". Og her synes begge detaljer at være "mødre", kun den øverste "mor" er bilateral.

En anden forvirring

Ordet "grilyato" kan betragtes som et mesterværk af reklame, før det lyder godt, bliver husket og forbundet. Det er ikke overraskende, at under falske lofter er der ikke dårlige lofter, men strukturelt, teknologisk og i forhold til de operationelle egenskaber i loftet er grilyato ikke relateret. For eksempel i pos. 1 billede - Stretchloft med understøtende dekorativt gitter. Det vil ikke lade panelet sakke, men med grilyato er der kun en ekstern lighed. Eller sige, rammeløs suspenderet loftsloft på bøjede metalprofiler, pos. 2. Til fælles med loftet grilyato har han kun det faktum, at begge er aluminium. Et gipsplade med flere niveauer med spændingsindsatser, pos. 3, udnytter bare skamløs den almindelige meme.

Prøver af suspenderede lofter ikke grilyato, tilbydes som grilyato

Grilyato gør det selv

Selvmontering af grillataket udgør ingen uoverstigelige vanskeligheder, se for eksempel. populær video nedenfor.

Video: installation af loftet grilyato 60 * 60 cm

Det er kun nødvendigt at huske, at grilyato ikke er Armstrong, som for eksempel tolererer temmelig grove krænkelser af teknologi. udskiftning, for at reducere højden af ​​interceilrummet, regelmæssige suspensioner med trådsløjfer. Grillatgitterne er tungere end Armstrongs plader og mere skrøbelige, så rammen skal fastgøres til bundloftet "til fulde". Et andet vigtigt punkt - trim elementerne i gitterene, du behøver kun profilskærer; sløvede krydsede ender kan så ikke skjule. Generelt ser installationsvejledningen til loftet grilyato sig selv ud, her har vi igen brug for ris. med ordningen (igen duplikeret til højre):

 • Beregn loftet, se nedenfor.
 • Forbered bundloftet: Rengør, imprægner med en dyb penetrationsprimer, farvelægningen i den valgte profil eller i mørket, hvis rummet er lavt.
 • Lav i hjørnerne af rummærket til installationskanten, slå af segmenterne mellem dem med en ledning og kontroller de vandrette linjer med et niveau. Juster om nødvendigt med den laveste vinkel. Takets minimale højde er 200 mm.
 • Sæt kantprofil. Fastgørelsesanordninger - skruer fra 4,2x60 med en hældning på 300-600 mm afhængigt af vægmaterialet. Til træ og beton kan pitchen være længere; for svage materialer er der mindre behov. I stenvæggene er fastgørelsesanordninger anbragt i plastdykninger.

Enhedstak grilyato

Lejerprofiler (pos. 1) er anbragt langs rummets lange vægge, parallelt med den korte væg, de forbindes med støtteprofiler (pos. 2) og sættes i mellem pos. 3.

 • Under montage, ifølge specifikationen for dette sæt (som standard - efter 2-3 spændinger på 60 cm hver) monteres suspensioner, pos. 4. Hver suspension er fastgjort til bundloftet med en 6x80 selvdrejningsskrue i en propylenlanger. Umiddelbart, mens ca. med suspensioner sættes rammen ind i horisonten.
 • Endelig udsættes rammen vandret, og åbningerne 600x600 under udstyret understøttes af mindst to suspensioner hver i hjørnerne, der er placeret diagonalt.
 • Hvis der i loftrummet er kommunikation, der er mindre end 5 cm op fra rammen, samler de grillatgitter under dem på plads øverst og giver elementerne skråt. Små åbninger til lamper mv. er ikke tilladt her.
 • Saml en ufuldstændig gitter, tilpasse på plads og sæt også separat.
 • Desuden monteres en efter en og sætter komplette gitter med små åbninger.
 • Saml og sæt resten af ​​det fulde gitter på plads, pos. 5 og 6.
 • Og hvor mange vil være?

  Før installationen og før købet skal grilyato-loftet beregnes nøjagtigt for at undgå for stort forbrug af dyrt materiale og arbejdskraft siden Værelser med sider, der er nøjagtigt mange gange 60 cm, er sjældne. På dette stadium er det vigtigste at distribuere gitterene til trimning korrekt, så beregningen af ​​grilyato-loftet begynder med udviklingen af ​​udformningen af ​​faste og trimmet gitter. Nomenklaturen og antallet af monteringsstøtteprofiler bestemmes af designet af det valgte loft og trimningsskemaet.

  Overvej eksemplet på et værelse 4x5 m og et loft med en celle på 100x100 mm. Hvis loftet er monteret, er det nødvendigt at skære grillene, som vist til venstre i fig. Segmenter på 10 og 20 cm placeres et antal gange på 60 cm, og affaldsmaterialet vil være minimal. Og i den aksiale række af gitterene vil raster og spotlights let komme frem.

  Layoutet af de skårne griller i grilyato lofter

  Men hvis du tager et billigere loft, kan ordningen ikke passere. For det første vil der på grund af de særlige egenskaber af menneskesyn, smalle kantede celler, adskilt af en T-profildelingsstrimmel fra hovedfeltet, fremstå mere end andre, og loftet vil miste udseendet af en enkelt overflade. For det andet vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at samle de gitter, der ikke er fastgjort ved kanterne, i smalle åbninger uden defekter (og de er meget godt synlige på lofterne af grilyato). Derfor skal loftet skære som i højre side af fig. Men så okay. 20% af materialet vil gå i spil, fordi Resterne af 10 og 20 cm kan ikke justeres her. Og der er problemer med lamperne: På rummets akse kommer nu T-profilen, som ikke kan halveres.

  Bemærk: I andre tilfælde, så udviklingen af ​​trimmeringsordningen ikke bliver til en uendeligt smertefuld procedure, bør du følge reglen: Den smaleste af de trimmede plader skal placeres langs væggen tættest i mange til 60 cm.

  Om kolonner

  Stroking loftet søjler grilyato

  En anden, ikke så hyppig i almindelige stuer, men et skadeligt problem er loftet, der omgår grilyato af runde søjler. På grund af de særegne af visuel opfattelse, på grænsen af ​​runden og vinklen, vil snitkantenes snitkanter simpelthen fange øjet, pos. 1 i fig. til højre. Denne effekt kan reduceres ved at lade et mellemrum mellem kolonnen og det suspenderede raster / slattedækk være mindre end siden af ​​gittercellen. For at forhindre bundloftet på dette sted fra afstøbning, er det bedre at bruge specielle grænser for kolonner med en konisk eller halvkugleformet klokke, pos. 2.

  Og hvor er det?

  Efter læsning af artiklen kan læseren måske tro, at loftsstedet er grilyato i store offentlige og industrielle lokaler med højt til loftet. Generelt gælder dette, men i private bygninger er der steder, hvor grilyato-loftet vil gavne.

  I sidstnævnte tilfælde vil grilyato-loftet hjælpe og fuldføre en fuld zoneinddeling af en lang, smal og kedelig korridorhal. Nøgleelementet her er buen, men grilyato vil perfekt supplere hallens design til synlighedspunktet. I dette tilfælde vil grilyato-standarden være bedre egnet til den sektion, der er tættest på indgangen, og for buegulvene orienteret langs gangen.

  Det andet sted kan uden et falsk loft, men hvis det er der, så kun grilyato. Af samme grunde som i værksteder, hvor der anvendes brændbare væsker: stedet er en veludstyret garage eller f.eks. En auto mekaniker-individuel værksted.

  Hvad angår badeværelset og toilet, er grilyato naturligvis fugtfast. Men kondensat falder på det, som det gør på ethvert metal. Ikke rent destillat, men med støvpartikler fanget fra luften. Fra denne farve grilyato falder til sidst og farves. I almindelighed er der under loftet på fællesarealer dækdræn på øverste etage eller vandrør, så har du brug for et grilyato-loft, der kan støttes frit, så gitteret nemt kan fjernes til rengøring. Ellers er det bedre at overveje muligheden for en fugtbestandig vaskbar bundplade.

  Bemærk: I køkkenet kan loftet grilyato ikke anbefales entydigt. Køkkenbørnene, der uundgåeligt sætter sig på det, kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

  I stuer er loftet grilyato ikke obligatorisk, men det er ikke kontraindiceret. Æstetiske begrænsninger på ham på sådanne steder pålægger deres lille højde, som følge af hvilket et ufrivilligt blik på loftet i en ret stejl vinkel er muligt. Til grilyato i lejligheden lignede et fuldt udbygget modul i indretningen, det skal suppleres med faste indlæg og / eller indramning langs konturen. Så kan grilyato-loftet dekorere rummet ikke kun med moderne lakoniske designstile, men også med traditionelle som rustikke, land, koloniale, imperium, se fig.

  Grilyato lofter

  • matteret
  • blank
  • klud
  • satin
  • SLR
  • flere niveauer
  • baggrundsbelyst
  • sømløs
  • buet
  • skyhøje
  • Med fotoudskrivning
  • "Starry Sky"
  • farvet
  • økonomi
  • Premium
  • metal
  • aluminium
  • SLR
  • Loft fra MDF
  • Gipsplankloft
  • Polyuretanloft
  • træ

  Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

  Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

  Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

  Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

  Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

  Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

  Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

  Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

  Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

  Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

  Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

  Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

  Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

  Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

  Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

  Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

  Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

  Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

  "Grilyato" fra italiensk oversætter som "celle" - et sådant loft er et aluminiumgitter af U-formede profiler, der bruges til at designe høje og rummelige værelser.

  Anvendelse af hævet loft Grilyato

  Let aluminiumskonstruktion er fantastisk til rummelige værelser og højt til loftet, så det bruges oftest i indkøbscentre, biografer, bilforretninger, hoteller, togstationer, caféer, kontorer mv. Dens futuristiske udseende giver den indvendige modernitet, som supplerer stilen "Hi-Tech" og "Loft", skaber en uformel atmosfære. Derudover er det et meget praktisk design, som letter adgang til kommunikations- og belysningsenheder, kræver ikke nogen pleje, er ikke bange for nogen miljømæssige faktorer.

  Typer af lofter Grilyato

  • For den mest effektive maskering af lofter og kommunikation er et standardophængt loft med en celle side på 3 eller 4 cm egnet.
  • En konstruktion med elementer på 5x5 cm i størrelse vil være mere gennemsigtig, men prisen på 1 m 2 af Grilyato-loftet med en sådan karakteristik er meget mere behagelig, og for høje værelser kan du sikkert vælge celler med en side på 10-15 cm.
  • Du kan oprette en stilfuld volumeneffekt og reducere gennemsigtigheden ved at indstille ikke Y, men Y-formede aluminiumsprofiler ("pyramide"). Også til dette formål, brug modulære gitter af forskellig højde.
  • "Blinds" er et gitter med rektangulære celler, der ser meget imponerende ud og giver dig mulighed for at skjule store luftkanaler. Det vælges ofte som en efterligning af et slattedække, der passer ind i "Country" stilen.
  • Aluminiumsgitteret kan have en beskyttende belægningsfarve - krom, forgyldning, hvid, sort, sølv eller males i enhver farve efter kundens ønske.

  Fordele ved et falskt loft Grilyato

  Den største fordel ved dette system er fri adgang til loftet til loftet, som opfylder kravene til brandsikkerhed og forbedrer rummets hygiejneindikatorer, eksklusive udseendet af skimmelsvamp og svampe.

  • På trods af dens "luftighed" har designet støjisolerende egenskaber uden at distrahere besøgende med arbejdet i ventilationssystemet.
  • Inspektion af loftrummet uden demontering reducerer signifikant den tid, der er nødvendig for at reparere ledninger og anden kommunikation.
  • Aluminium er modstandsdygtig overfor ultraviolet stråling, dannelse af korrosion, fugt og andre eksterne påvirkninger.
  • Når du installerer Grilyato-loftet, kan du oprette et belysningssystem ved hjælp af spot- og raster-armaturer, der indeholder kreative designideer eller til zonering.
  • Fastgørelse på en suspenderet struktur og en standard sektionsstørrelse gør det muligt at kombinere grillen med mineralplader (Armstrong), lath, kassettelofter.

  Ulemperne ved systemet inkluderer prisen for 1 m 2 af det nedhængte loft Grilyato, som er berettiget af maksimal holdbarhed og omhyggeligt montagearbejde samt rengørings kompleksitet, hvorfor installationen i madlavningssteder og medicinske institutioner ikke anbefales.

  Montering af lofter Grilyato

  På trods af designets tilsyneladende enkelhed kræver samlingen en høj grad af professionalisme. Eventuelt ujævnt trimmet gitterelement bliver slående og ødelægger det samlede indtryk af interiøret. Pænt mødt arbejde ser virkelig ud til "dyrt" og forårsager beundring, så vores firma beskæftiger kun professionelle højtstående fagfolk på deres område, der perfekt kan fuldføre installationen:

  1. Lofter skal være forberedt: Fjern den gamle finish eller rengør, dække hullerne og leddene, niveau og mal overfladen, forberede kommunikationen.
  2. Baseret på målerens data oprettes der et plan for det fremtidige loft, og der foretages en mærkning ved hjælp af et laserniveau og et koordineret belysningssystem.
  3. Derefter fastgøres vægkroge, alle nødvendige suspensioner i henhold til beregningerne (for en profil 0,6 m - 1-2 suspensioner, 1,2 m - 2-3 stk. Osv.) Og zoner med ekstra belastning.
  4. Ved ophængskroge fastgøres rammekonstruktioner: ved første leje, så kort og mellemliggende ved hjælp af forbindelsesdetaljer.
  5. Samtidig samles dekorative gitter, hvilket som følge heraf er fastgjort i rammesektionerne efter installation af lamper.

  Omkostningerne ved loftet Grilyato

  For at skabe grillen anvendes aluminium med en tykkelse på 0,32 til 0,5 mm med en slatbredde fra 5 til 24 mm og en højde på 30 til 50 mm. Prisen på materialet afhænger af alle disse indikatorer, og vigtigst af alt, størrelsen af ​​cellen. Mængden af ​​arbejde, materialer og komponenter afhænger af rummet, antallet af hjørner, funktionelle åbninger. Alle disse punkter diskuteres ved en gratis foreløbig konsultation, som kan bestilles på nummer 7 (495) 132-40-40. Omkostningerne ved installation af 1 m 2 af grilyato loftet, som er angivet i kontrakten, ændres ikke længere, så du kan nøjagtigt beregne omkostningerne ved reparationer.

  Vi er klar til at gennemføre alle dine modige designløsninger eller tilbyde dine egne. Ved hjælp af moderne højkvalitetsmaterialer og professionelt arbejde får du et moderne stilfuld interiør, der opfylder standarderne for brandsikkerhed og smag hos dine kunder. Stol på "Billedhistorie", og du vil helt sikkert ikke fortryde deres valg, fordi vi kun vil give dig:

  • skabelse af individuelt design
  • personlig leder for arbejdstiden
  • evnen til at følge installationen online fra skærmen på smartphone;
  • garanti op til 25 år
  • privilegier til faste kunder.

  Efterlad en anmodning om tilbagevenden, vi vil kontakte dig og komme i gang i morgen!

  Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

  Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

  1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

  1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

  1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

  1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

  1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

  1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

  2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

  2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

  2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

  2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

  2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

  2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

  2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

  2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

  2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

  2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

  2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

  2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

  3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

  3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

  3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

  3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

  3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

  4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

  4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

  4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

  4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

  4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

  4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

  4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

  4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

  4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

  4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

  5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

  5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

  5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

  5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

  6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

  6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

  7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

  7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

  7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

  7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.