PVC stræklofter

Og hvilket PVC-loft vil du bestille?

Hvis vi snakker om overkommelig, høj kvalitet, holdbar og samtidig en smuk udseende, er et hængende loft for øjeblikket en af ​​de bedste løsninger. Og blandt denne gruppe af materialer i dag er kongeriget polyvinylchlorid duvaser, som besætter omkring 90% af indretningsmarkedet af denne type. Det er ikke overraskende, da PVC-stræklofter giver mulighed for blot et par timers arbejde for at få en perfekt flad, smuk, vedligeholdelsesfri og ikke tabende egenskaber i mere end ti år.

Med et minimum af ulemper har de mange fordele, som forudbestemmer efterspørgslen. Derudover er en stor fordel at PVC-lofter er forskellige - prisen er overkommelig for enhver person, der ønsker at opdatere interiøret i et hus, lejlighed eller kontor.

Du kan bestille dette produkt ved at kontakte os. Virksomheden "Nebosvod" tilbyder en bred vifte af PVC canvases, og tilbyder også et komplet udvalg af relaterede tjenester, herunder installation, fotoudskrivning og så videre. En stor erfaring og høj kvalifikation af vores herrer er en garanti for kvaliteten af ​​arbejdet og det faktum at du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

Varmevarmevåben (eksplosionssikre cylindre)

"MSD" Kina, "Pongs" Tyskland (certificerede originaler)

Find ud af din pris på loftet lige nu!

Hvis du bliver tilbudt et lærred fra et tilsyneladende kendt mærke, men til en utrolig lav pris - det er en anledning til at tænke. Mest sandsynligt er dette et lav-grade materiale, som ikke opfylder nogen standarder. Virksomheden "Nebosvod" tilbyder produkter, der adskiller sig i det optimale forhold mellem omkostninger og kvalitet. Brug online-regnemaskinen til at finde ud af lige nu et groft skøn for dit objekt.

Montering af PVC-paneler i loftet

Fra tid til anden er der behov for at reparere lofterne i lejligheden. Billig og praktisk mulighed - PVC paneler til loftet. Designet af denne type er ideelt til værelser med høj luftfugtighed (køkken, badeværelse, hall). Installation er ret simpel og det er nemt at udføre selv den person, der er langt fra konstruktion, i nærvær af et bestemt værktøj.

Omkostningerne ved at installere et falsk loft lavet af PVC-paneler med egne hænder, sammenlignet med andre former for afslutning af loftoverfladen, er betydeligt lavere. Processen med at afslutte loftet med PVC-paneler indeholder flere faser, hvoraf nogle kan fordeles yderligere i flere punkter. Lad os se nærmere på hver af dem.

Forberedende fase

Det kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer.
 2. Et udvalg af værktøjer.
 3. Overfladebehandling til installation.

Køb af nødvendige materialer

Valget af paneler er en ret alvorlig proces, da der er mange typer af disse produkter, og de varierer alt i størrelse, mønstre, tekstur. Vær særlig opmærksom på produktets bredde ved valg. Paneler med en bredde på højst 250 mm passer til værelser med et lille område. For store rum er det tilrådeligt at vælge indstillinger med en bredde på mere end 250 mm.

Det er bedre at kontakte sælgerne af en specialbutik for rådgivning, som de er godt forberedt og kan levere rådgivning af høj kvalitet om valg af materialer til montering af PVC-loft.

 1. Til installation af konstruktionen skal du have skruer med en pressevask 13 mm lang.
 2. Hvis trækloftet er lavet af træ og træblokke vil blive brugt som ramme, skal du fylde med skruer med en længde på 70 - 80 mm til montering.
 3. En dowel er egnet til betonlofter - negle af tilsvarende længde.

Barer skal have et tværsnit på mindst 30 * 30 mm.

Som loftplade i en PVC-loftkonstruktion kan du bruge en plastplade, der er specielt fremstillet til dette formål, som har en rille til montering af paneler i den. Plinten skal tages med en lille margen på ca. 1 m mere end loftets omkreds, da det under installationen skal skæres i en vinkel, og du kan begå en fejl.

Hvis du planlægger at lave en metalramme, skal du købe:

 • metalprofil 60 * 27 mm.
 • Startprofilen kaldes den som regel vejledning 27 * 28 mm
 • direkte suspension (til montering af profilen til loftet), enkelt niveau profil stik (krabbe).

værktøj

Ved arbejde med PVC lofter skal du:

 • Målebånd
 • Blyant eller tynd markør
 • Bygningsniveau
 • Bygnings hjørne
 • blonder
 • Sakse til metal
 • Mitre
 • Elektrisk stiksav eller hacksav
 • Den bulgarske med en disk ikke mere end 2 mm.
 • Percussion boremaskine eller perforator med boringsfunktion (til betonloft)
 • skruetrækker
 • Udvidelseskabel

Overfladebehandling til installation

Til installation er det nødvendigt at frigøre loftet fra alt, der kan forstyrre dets gennemførelse. Fjern de gamle lamper, lysekrone. Det er nødvendigt at bestemme på forhånd, hvor de elektriske ledninger er og markere disse steder med en markør eller blyant. Rengør overfladen mod snavs og støv.

Fremstillingsramme

Rammen kan være lavet af træstænger eller metalprofiler 60 * 27 mm. For våde rum er det tilrådeligt at bruge en metalstruktur, da den er mindre modtagelig for korrosion under påvirkning af fugt. Monteringssystemet på metalrammen er også ideel til udjævning af loftet, fordi det bruger suspensioner, der gør det muligt at sænke rammen med 3 - 4 cm.

Træstænger er ønskelige at bruge i et tørt rum og med et ret jævnt trækloft. En kombination af disse to metoder er også mulig, for der anvendes et system med metalbøjler i systemet med træstænger. Metoden er upraktisk, fordi du skal bruge stænger med et tværsnit på mindst 5 * 5 cm og ideelt glat.

Metalramme

Rammen af ​​metalprofilen skal installeres i en afstand på højst 4 cm fra trækloftet.

I det resulterende hul er det bekvemt at skjule ledningerne.

For det første er startprofilen 27 * 28 monteret på væggen rundt om loftet på en afstand på 3-4 cm, så i fremtiden kan du indsætte hovedprofilen 60 * 27 i den. Afhængig af væggens materiale er fastgørelsen lavet på skruer eller på en dowel-negle. Når du monterer på en dowel - negle, skal du bore et hul i profilen og i væggen og presse den tæt på hammeren i spidsen.

Startprofilen er monteret strengt i forhold til niveauet, startende fra et hvilket som helst hjørne af rummet og bevæger sig langs hele omkredsen. Hvis profilen er indstillet nøjagtigt, skal start- og slutpunktet konvergere og derved lukke omkredsen.

Næste trin er placeringen af ​​metalbøjler. For at gøre dette skal du markere de steder, hvor hovedprofilerne skal holdes. Til mærkning er det praktisk at bruge blonder. Hovedprofilen er monteret i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden strengt parallelt. Suspensioner skal installeres i en afstand af 80 cm fra hinanden. Suspensioner er monteret med skruer eller dykker - negle i hullerne til dette og er straks bøjet for at lette installationen af ​​hovedprofilen i dem.

Det sidste skridt er at installere hovedprofilen. Til dette skæres profilen til den ønskede længde med et hul på 5 mm på hver side, indsættes i startprofilen og fastgøres med skruer med en pressevask til suspensionerne. Niveauet styres af dets vandrette placering, såvel som strengt ligefrem placering.

Ramme af træstænger

Det er installeret analogt med metal, med den forskel, at fastgørelsen af ​​stængerne udføres ved hjælp af gennemstrømningsprocessen uden brug af suspensioner. For at flyve flyet er det tilladt at placere træflis under stængerne. Først er de ekstreme stænger installeret, og derefter fylder midten i en afstand på 40 - 60 cm fra hinanden.

Panelmontering

Først og fremmest måles loftsplinterne og vaskes i 45 graders vinkel. Deres fastgørelse er tilladt at udføre ved hjælp af 13 mm PSH skruer eller ved hjælp af flydende negle. Sokklerne er installeret langs hele omkredsen, så panelerne efterfølgende monteres passer nøjagtigt ind i deres rille.

Installation af PVC-paneler i loftet begynder med at bestemme længden af ​​emnet. For dette måles afstanden fra den ene væg til den anden, og der tages 2 cm fra denne afstand, og der trækkes en strengt vinkelret linje på panelet med en blyant og et bygningshjørne.

Derefter ved hjælp af slibeskæringen. Derefter skal du installere det første panel i rillerne i loftsplinten og skub helt ned til væggen. Som et resultat skulle det vise sig, at det første panel fra tre sider gik ind i loftsplintens riller. Først efter dette er det muligt at feste panelet til stængerne eller profilen.

Efterfølgende paneler er skåret i størrelse og installeret, så enderne er i sporene på basispladerne, og hvert næste panel blev inkluderet i den foregående lås. Det sidste panel skal skæres i længden, og derefter måles den ønskede afstand, skæres til bredden og derefter indstilles.

Du kan lære mere om installationsprocessen ved at se videobeskrivelsen af ​​processen.

Ramme for et plastisk falsk loft fra PVC-paneler: valget af materiale, installationsfaser

Flere og flere mennesker foretrækker at forbedre interiøret ved hjælp af et hængende loft. Overlapningen af ​​GKL udføres bedst i værelser med lav luftfugtighed. For at dække det hængende loft i badeværelset og køkkenet anvendes fugtighedsbestandigt materiale. Til sådanne formål er plastik bedst, da PVC-pladeets hængende loft er præget af en række positive egenskaber sammenlignet med andre finish.

Fordelene ved PVC paneler

Plast - et fælles materiale, der anvendes direkte i arrangementet. Denne tendens er ikke overraskende, da plast har følgende positive egenskaber:

 • PVC-panel er billigt i forhold til andre byggematerialer.
 • Relativ let installation.
 • Høj fugtighedsbestandighed. Plast absorberer ikke fugt.
 • Materialet bevarer sine egenskaber ved brug af rensemidler.
 • Plast klare kemikalier og uden at miste egenskaberne.
 • Ved at dække loftet med PVC-paneler kan du skjule detaljerne i loftet og forbedre udseendet af rummet.
 • God lydisolering.
 • Nem installation, der giver dig mulighed for selv at gøre arbejdet.
 • En omfattende farvepalet gør det muligt at vælge den bedste mulighed for et loftsloft.
Udsigt til plastpanelet til loftet

mangler

Ligesom ethvert byggemateriale, sammen med fordelene ved plastik har negative kvaliteter. De vigtigste ulemper er:

 • Særlig lugt. Efter installation af det ophængte loft i nogen tid duften af ​​plastik.
 • Der er mulighed for deformation ved et kraftigt temperaturfald.
 • Plastskade kan være beskadiget.
 • Plast tilhører ikke kategorien af ​​naturlige materialer, så denne type materiale anbefales ikke at blive fastgjort til loftet i boliger.

Det er vigtigt! Plast er ikke længere så prestigefyldt som på tidspunktet for dets udseende på markedet, da der er mange bedre materialer.

Varianter af materiale

Ifølge plastens egenskaber er der tre typer.

 • Hvid. Denne type omfatter umalet materiale.
 • Farve.
 • Tekstureret. Et træk af denne type er, at der påføres en speciel tekstur på overfladen, hvilket giver materialet effekten af ​​naturlighed. Denne plastik er meget dyrere. Loftet, trimmet med tekstureret plastik, ser præsentabelt og dyrt ud.

Værktøjer til installationsarbejde

For at installere loftet skal du forberede materialer og værktøjer.

 • Profil eller parallelle stænger til den fremtidige ramme.
 • Sokkel. Dens umiddelbare formål er at montere panelerne.
 • Dowel, skruer.
 • Skruetrækker.
 • Nedstryger.
 • Hjørner.

Forberedende arbejde

Før installation skal du udføre det forberedende arbejde. Følgende situationer er mulige uden dem:

 • Hvis en nybegynder i konstruktion ikke kontrollerer overfladen, kan ekstra materialer købes.
 • Hvis loftet er ujævnt, og der ikke er nogen forberedelse, er det usandsynligt, at loftet installeres korrekt.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at følge reglerne for forberedende arbejde for at undgå yderligere udgifter og for at spare tid og kræfter.

Rammontering

Trin af installationsarbejde:

 • Monter rammen (træ eller metal).
 • Vedhæft PVC-soklen skal være på kasser.
 • Monter panelerne i bundkortet og fastgør dem.

Det er vigtigt! Hvis der vælges en sammenklappelig sokkel, skal den dekorative del af baguetten fastgøres sidst, efter at panelet er fastgjort.

Enhed "skelet"

Belægning af loftet er umuligt uden at fastgøre rammen. Den bedste mulighed er en metalramme. For designet er det bedst at tage profilen ud og cd. Denne form for profil hjælper med hurtigt at oprette en ramme og justere den.

For at gøre installationen af ​​"skelet", brug metal, fordi træ ikke er så holdbart i forhold til metal. Træet er deformeret af temperatur ekstremer. Når du vælger et materiale til rammen, følges udvælgelsesreglerne, da strukturens holdbarhed afhænger af det valgte materiale.

Inden du monterer ophængsrammen på loftet, er markeringen færdig. Til disse formål anvendes et niveau. På væggen under loftet er der placeret etiketter, som indstiller styringsprofilen.

Det skal fastgøres med dykker eller skruer, afhængigt af væggenes materiale. (Monteringshøjde - 400 mm).

Det næste trin er installationen af ​​stivere. For at udføre sådanne manipuleringer skal du følge trinene:

 • Stivere lægges i styringsprofilen. Efterfølgende bliver panelerne fastgjort til dem. Ramme til at skabe vinkelret på panelernes installationsretning.

Det er vigtigt! I forvejen skal du bestemme retningen af ​​murværkene. For at gøre sømmen mindre synlige, følg installationsreglerne (panelet skal lægges langs væggen med et vindue).

 • Bearing profil cut, med fokus på dimensioner af rummet. Installationsstrinnet af en sådan profil er 500-700 mm.
 • Det er umuligt at skære loftet med PVC-paneler, hvis rammen ikke er stivnet.
 • Når rammen er monteret, er den fast. Hvis der anvendes en metalprofil, installeres det første element i en afstand på 350 mm fra væggen. Det er nødvendigt at følge denne regel strengt, da sådan en vigtig nuance giver os mulighed for at give stabilitet til rammen.

Panelmontering

Korrekt konstruktion afhænger af den direkte installation af det første ark på plastpanelet. Før du installerer panelet direkte på rammen af ​​ophængningsstrukturen, kontrolleres alle parametre omhyggeligt for at undgå fejl. For at fastgøre panelet står der med beslag eller skruer. Alle efterfølgende paneler skal fastgøres parallelt med den første.

PVC panelmontering med skruer

Montering af plastikplint, fordele og ulemper

Omhyggeligt arbejde er installationen af ​​plastrør omkring hele rummets omkreds. Nogle gange er der en splittet sokkel. Det er særegent, at den dekorative kant og den del, som panelet sættes i, leveres separat. Ved afslutningen af ​​montering af soklen er disse dele forbundet med en lås. Hvis du følger installationsreglerne, tager installationen af ​​soklen ikke meget tid og kræfter.

Det er vigtigt! Hvis der ikke er nogen erfaring med montering af soklen, er det i dette tilfælde værd at vælge en split model.

Plastloft sokliste

Materialegenskaber

Loftsplinter har deres fordele og ulemper.

Fordele ved loftsplint:

 • Installation af sokler giver mulighed for at opnå en del sofistikering i interiøret. Hvis valget faldt på skumplinten, vil det tydeligt skille sig ud mod panelernes baggrund.
 • Polyfoam har en mere negativ egenskab - porøsitet, det vil sige sådanne sokler på en eller anden måde er mudderakkumulatorer.

Plaststifter har ikke sådanne egenskaber.

 • Plastplinten er let at betjene.
 • Plastik er ikke bange for udbrændthed sammenlignet med skum.
Typer af loftsplint

mangler

Som noget materiale har plast nogle ulemper:

 • Til sammenligning kan du tage skum og PVC profiler. Skumprofilen har en bred base i sammenligning med PVC. På grund af den smalle base skjuler PVC-profilen ikke mellemrummet.
 • Installationen af ​​PVC-sokler komplicerer installationen af ​​loftpaneler.

Det er vigtigt! Hvis vægoverfladen er ujævn, bør du ikke vælge en plastikplade. Fordi han ikke kan gøre forklædning uden dannelse af synligt mærkbare revner.

Hvis der ved brug af rammen blev brugt en træbjælke, bliver installationen af ​​plastpaneler udført ved hjælp af en hæftemaskine. Ved arbejde med træskelet skal man overveje reglen: Afstanden mellem panelerne og "skeletet" må ikke være mindre end 10 cm.

Trærammeinstallation

Hvis du ikke følger reglerne, er det umuligt at installere natbelysning på loftet.

At skære loftsbeklædningen med dine egne hænder, skal du lære alle finesser af arbejdet. Denne metode til at afslutte loftet er faktisk en budgetmulighed. Fordi, hvis du selv laver et bindemiddel, har du brug for et minimum af investeringer. Det rigtige materiale vil positivt understrege indretningens individualitet og skønhed. Loftet på PFH-paneler er præget af et godt forhold mellem pris og kvalitet.

PVC hævet loft

Vil du have et loft på plastpaneler i badeværelset, gangen eller i køkkenet? Til dette formål blev et ophængt loft opfundet, både fra PVC-paneler og aluminium fra skinner.

I vores katalog, kun de mest moderne muligheder, til de mest passende priser i Moskva. Alle produktkort har en detaljeret beskrivelse med fotos og specifikationer.

Du kan enten bestille loftet ved at ringe til 8 (499) 380 - 80 - 60, og vi vil bringe det direkte til dit hjem og hente det selv.

Hængende loft lavet af PVC paneler: Fordele ved materialet, montering af understøtningsramme og produkter

PVC paneler - som en af ​​mulighederne for at afslutte loftet

I modsætning til reparationen af ​​lejligheden er det nogle gange nødvendigt at vælge mellem kvaliteten af ​​de anvendte materialer og deres omkostninger. Dette gælder især, hvis det er nødvendigt at lave reparationer på badeværelset, fordi der i dette tilfælde øges hygiejne- og vedligeholdelseskrav på de anvendte materialer.

Hvis der ikke er problemer med vægindretningen, er standardopløsningen en flise, som kan vælges ud fra dine smag og materialevalg, så er der sandsynligvis ikke noget alternativ til denne indstilling i loftindretningen (se Sådan laves et loft fra PVC-paneler : grundlæggende operationer og mulige problemer).

Fordelene ved PVC paneler

Plast, på grund af dets egenskaber, er et ideelt efterbehandling materiale til et badeværelse, det er kendetegnet ved følgende egenskaber:

 • Budgetværdi
 • Nem installation
 • Vandmodstand
 • Modstandsdygtighed over for forskellige vaskemidler, herunder aggressiv

Desuden er sådanne ophængte lofter så nemme at installere, at selv en amatør med minimale bygningsfærdigheder vil klare denne proces.

Montering af understøtningsrammen under PVC

Fordelen ved et ophængt loft er, at det giver dig mulighed for at skjule alle teknologiske kommunikationer. Så hvad er der brug for til installation af et nedhængt loft:

 • For det første har du brug for et ønske om at gøre dit badeværelse individuelt og smukt.
 • For det andet skal installationen af ​​loftet først begynde efter færdiggørelsen af ​​vægdekorationer.
 • For det tredje overveje, hvordan dette kan gøres uden ekstra omkostninger.

Faktum er, at de hængende lofter af plastpaneler, er også teknisk-teknisk design. Derfor er det meget vigtigt at overholde de teknologiske parametre samt installationskrav anbefalet af producenten. Herudover er det værd at huske på, at niveauet af det nedhængte loft skal være lavere end gulvniveauet med mindst 7-10 cm. Dette skyldes hovedsagelig størrelsen af ​​belysningsenhederne.

Rammen under det falske loft, den nemmeste måde at lave træplader på, eller en speciel profil, der er designet til montering af gipsvæg, vil forskellen være ved fastgørelsen af ​​panelerne. Hvis plastik kan syes til træet med en hæftemaskine med en forsyning af hæfteklammer, skal det kun fastgøres til metalprofilen med skruer.

Det første trin i installationen af ​​rammen rammer det horisontale niveau.

Det første trin i installationen af ​​rammen rammer det horisontale niveau. For at gøre dette skal du bestemme det laveste punkt i loftet, trække sig tilbage fra det 7-10 cm og på dette niveau begynder du at mærke på omkredsen af ​​hele rummet, hvor du planlægger at installere PVC.

Rummets kontur (nu taler vi kun om metal) rekrutteres fra UD-profilen, hvis standardstørrelse er 27/28 mm. Denne profil er en start, og strengt vandret, afhænger af, hvordan den er installeret, hvad PVC-lofter loftet vil se ud (se. Hvilke stretchlofter er bedre end stof eller PVC: tips om valg).

Tip! Til højnivellering anbefales det at bruge et laserniveau.

Derefter begynder vi installationen af ​​cd-profilen (27/60 mm). Det bliver støtte og fastgørelsessted for panelerne. Selv i et lille rum bør den første profil ikke være mere end 300 mm fra væggen. Dette sikrer fæstningen af ​​hele strukturen. De resterende cd-profiler skal monteres 60-70 cm eller mere. Størrelsen på 60 cm blev bestemt og er standard for et plader af gipsvæg, men da plastpaneler vejer meget mindre, kan installationsprocessen på CD-profilen øges uden nogen konsekvenser.

Profilen er fastgjort til loftet enten ved hjælp af direkte suspensioner eller med specielle justerbare. De består af en løkke, som er fastgjort til gulvet ved hjælp af en "hurtig samling" søm og en krog, som direkte støtter rammen. Disse to elementer vil blive tilsluttet ved hjælp af et stålbøjlebeslag.

Det giver dig mulighed for at justere niveauet af sænkning af loftet til nærmeste millimeter. For et lille rum er to sådanne fastgørelser på en profil ret nok, og i tilfælde af store størrelser er det umagen værd at montere fastgørelserne mindst 60-70 cm væk. I dette tilfælde vil det ophængte loft ikke give nogen deformation : nyttige tips til hjemmeproducenter).

Panelmontering

Hvis man ved installation af en ramme har forstået, vil de efterfølgende handlinger ikke give dig problemer.

Hele installationsprocessen kan opdeles i følgende trin:

 • Montering på UD-profilens starthjørne til plastik. Det giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i panelet, og det vil også være grundlaget for PVC-strimmel.

Montering på UD-profilens startvinkel til plastik

 • Klip plastikstrimlen 5-8 mm mindre end rummets bredde. På grund af dette er lofter, der skal monteres, stive og stabile.
 • Efter installation af det første panel skal du fastgøre det med hæfteklammer (træ drejning) eller specielle selvdrejende skruer (CD profil).

Tip! Selvskærende skruer, der anvendes til dette formål, skal være mindst 15 mm lange og skal også have en stor hætte.

 • For nem montering skal plastikbåndet være let bøjet, hvilket vil forenkle processen med at installere PVC-panelet på plads.
 • Det næste panel er monteret af samme type, og det vigtigste er at huske at kontrollere docking af strimlerne. Hvis du beslutter dig for at bruge sømløs plast af god kvalitet, så vil du i loftet ikke se en enkelt ledd.
 • Særligt vanskeligt er installationen af ​​den ekstreme strimmel. Den nemmeste måde er at montere starthjørnet på det trimmede panel, som efterfølgende passer ind i de øvrige elementer i loftet og lim starten med specielle klæbemiddelblandinger. Eller en anden mulighed er mulig, hvor strimlen er skåret allerede på samme 5-8 mm, og med lille indsats er monteret på plads.

Selv om materialevalget, hvis størrelse generelt er i konstant efterspørgsel, afhænger af et æstetisk synspunkt kun på dig. Dette materiale giver dig mulighed for at vælge ikke kun farverne, men også helt originale tekstur. Og hovedindikatorerne for brugen af ​​PVC-paneler i badeværelset kan kaldes dets modstand overfor kemisk aktive elementer.

Hovedindikatoren for brug af PVC-paneler i badeværelset - modstand over for kemisk aktive stoffer.

Hele højdepunktet er, at kun ønsket om at gøre dit badeværelse unikt, for at skabe et interessant design, vil hjælpe dig med valg af materiale. Og tror ikke, at kun råd fra venner, som måske vil være nyttigt, kan være svaret på alle spørgsmål, stole på din smag. Forestil dig, og så vil resultatet glæde dig.

Loftet på plastpaneler - trin for trin instruktioner om konstruktionen fra design til installation (110 billeder)

Moderne teknologi er gået langt. I dag kan byggemarkedet som et alternativ til de sædvanlige materialer til afslutning af loftet tilbyde PVC. Plastpaneler er billige, æstetiske, og deres installation er let at udføre med egne hænder.

Plusser plast

PVC lofter har en række fordele:

Cheapness. Prisen på PVC er lavere end for andre analoger. Lav vægt, som sparer på profiler.

Nem installation. Afslutning af loftet med plastik er simpelt, hvilket gør det muligt at lave sådanne lofter med egne hænder uden at benytte sig af specialister.

Hygiejne. Plast er ikke bange for vand, temperaturudsving, svamp og skimmel, der er ingen porer i det, hvor snavs og mikrober kunne akkumulere. PVC-paneler er nemme at rengøre, de er ikke bange for ikke-slibende rengøringsmidler. Af disse grunde er loftet af plastpaneler relevant i køkkenet, balkonen, badeværelset.

Sikkerhed. PVC paneler er lavet af samme materiale som sprøjter og madbeholdere.

Maskering af uregelmæssigheder. Rummet mellem pladerne og loftet giver dig mulighed for at skjule både overfladefejl og kommunikation eller yderligere isolering.

Holdbarhed. PVC paneler med ordentlig pleje vil tjene op til 15 år, og om nødvendigt kan de fjernes og geninstalleres.

Plastfejl

Der er dog ulemper:

Udseende. Loftsplader fremstilles normalt i klare farver, i hvid eller tæt på dem, og når man installerer billige muligheder, selvom det er korrekt installeret, vil leddene blive synlige.

Materialets skrøbelighed. Loftplader, i modsætning til vægpaneler, er mere skrøbelige, og ikke den højeste kvalitet er let beskadiget af uforsigtigt fingertryk.

Begrænsede designmuligheder. Designet af PVC-loftet er simpelt, for at gøre noget usædvanligt er svært. Reducerer højden af ​​rummet.

Efter vejning af fordele og ulemper kan du bestemme, om du vil installere plastlofter.

Varianter af plastpaneler

Markedet for plastpaneler er bredt og er repræsenteret af en række modeller. De kan klassificeres efter forskellige parametre.

Ved forbindelsestype er plastpaneler:

 • Sutur. De ligner hinanden i træpaneler;
 • problemfri. Deres karakteristiske træk - leddene efter installationen er næsten umærkelige.

Ved overfladebelægning er plastpaneler opdelt i:

Matte - rå og derfor den billigste.

Glans - belagt med en speciel lak, har gode reflekterende egenskaber. Som du kan se på de mange billeder af plastpanellofter, hjælper de visuelt med at øge rummet.

Farvet. Til fremstilling af billige modeller anvendes termofilm. I de dyrere anvendes andre teknologier (for eksempel direkte udskrivning), og tegningen i dem har en højere opløsning.

Valget af PVC paneler er meget stort. Derfor er det vigtigt at kende et par regler, der kan hjælpe dig med at vælge et kvalitetsmateriale:

 • Kvalitetspanelets form er korrekt, overfladen er lige, mønsteret (hvis det er tilfældet) er klart.
 • Stiverne i gode paneler er ikke synlige udefra.
 • Paneler skal forbinde let og uden huller.
 • Højkvalitets plastik har ikke en skarp lugt.
 • Prøv forsigtigt at trykke på panelet eller bøje - kvaliteten vil bevare deres udseende.
 • Kontroller certifikater for varer fra sælgeren.

Husk at kun højkvalitetspaneler tjener dig pålideligt og i lang tid.

Hvordan man laver et loft på plastpaneler

Installation af PVC paneler selv nonprofessionals. Men du skal omhyggeligt behandle hvert trin af arbejdet, så resultatet vil tilfredsstille dig.

Først skal du lave en tegning og beregne forbruget af materialer - de skal tages med en margen.

Beregningsregler:

 • måle alle 4 vægge: længden af ​​de modsatte vægge kan ikke matche;
 • Antallet af paneler bestemmes som følger: Opdel loftets samlede areal med et panel og multiplicere med 1,2;
 • Det trin med hvilket det er nødvendigt at montere loftprofilen og suspensionerne er 50-60 cm;
 • længden af ​​startprofilen er lig med perimeter plus 10-15 cm;
 • For at beregne, hvor meget plastprofil der kræves, er det nødvendigt at dividere længden af ​​omkredsen med 3;
 • dowels skal tage med beregning af 1 halv meter profil, skruer - 1 halv meter længde af panelet.

Alle resultater skal afrundes.

Du skal muligvis også bruge dockingprofiler.

Du skal også gøre noget forberedende arbejde:

 • Fjern helt det gamle trimloft, hvis det er nødvendigt - så ledningerne;
 • mindre defekter som revner skal sættes i gang. Det er ikke nødvendigt at justere loftet, hvis du vil bruge en suspenderet installationsmetode, ellers skal den trimmes;
 • Behandle loftet to gange med antisvampforbindelse.

Så kan du begynde at lave rammen:

Marker loftet, der måler niveauet omkring perimeteren og tegningslinjerne på væggene. Hvis du laver loftet i badeværelset, hvor der er fladt flise, kan du måle på flisernes sømme.

Læg straks lampens placering: de kan have brug for ekstra plads. Ved temperaturer over + 90 ° C brænder ikke plast, men kan deformeres, så det er bedre at købe LED- eller halogenlamper.

Skær startprofilen langs længden af ​​væggene og lav huller hver 50 cm.

Fastgør den til væggen og bor huller i fastgørelsespunkterne på de færdige mærker. Før arbejdet skal du kontrollere, om der er ledninger i boringen. Ellers risikerer du at beskadige lysnettet eller stød, eller endda få elektrisk stød.

Fastgør profilen til væggen med dykker. Skær den rigtige mængde plastikprofil. Bemærk at panelerne skal fastgøres i en ret vinkel i retning.

Indsæt plastikprofilen i styret. For lang afstand mellem bæreprofilerne får panelerne til at sænke, så det er optimalt at måle 40 cm.

Hvis profilen er længere end en og en halv meter, skal den fastgøres med metalbøjler og snoet med skruer.

Så forbered dig til installation af lamper:

 • Tilbring ledninger til steder, hvor du planlægger at installere dem. Det er bedre at forlænge ledningen med en længde og isolere ledningerne godt;
 • Derudover forstærkes guiderne på det sted, hvor lamperne vil blive installeret

Nu kan du montere panelet:

Fastgør skinnen til styringsprofilen. Du kan ikke bruge skinnen, og loftsplinten, lim den på væskepåner. Skær panelerne til vægens størrelse.

Sæt panelet i skinnen med den ene ende, bøj ​​det lidt, og sæt den anden ende i forsigtigt, tryk den mod væggen og skru den fast. På samme måde skal du montere resten af ​​panelet tæt sammen med den forrige og sørge for at de går i samme længde. Overdrive det ikke med pressetryk, ellers panelet deformeres.

Når du har nået det sted, hvor du vil installere belysningsarmaturet, skal du markere monteringspunkterne på panelerne og bore huller. Monter derefter lampen og panelet.

Det sidste panel er skåret for at matche de faktiske dimensioner af den resterende del af loftet og indsættes ligesom resten. Om nødvendigt behandler hullerne og samlingerne med akrylforsegling.

Tilslut strømforsyningen til lysarmaturerne.

Udført! Som du kan se, installation af lofter af PVC paneler på skulderen af ​​hver.

Hvordan man laver et loft på plastpaneler

Forbedring af loftets udseende er simpelt. Med alle de mange moderne finishmaterialer er der mange måder at ændre indretningen på. En af dem - installationen af ​​loftet på pvc-paneler. Det er ikke overraskende, at spørgsmålet om, hvordan man laver et loft på plastpaneler med egne hænder lyder oftere og oftere.

Denne type finish giver straks rummet et usædvanligt udseende og kan tilskrives "Eurorepair" -kursen ved relativt lave monetære omkostninger og uden tab af arbejdskvalitet.

Fordelene ved at bruge plastprodukter

Dem, der installerede et falsk loft på PVC-paneler selv, bemærker sådanne særpræg som:

 • holdbarhed;
 • God duktilitet og lydisolering;
 • Beskyttelse mod udbrænding i solen og fugtighed;
 • Let at rengøre;
 • Miljøvenlig;
 • Skjuler uregelmæssighederne i loftet effektivt
 • Gør det muligt at placere ledningerne stille under lyselementerne.

Designere anbefaler at vælge PVC-paneler af sådanne farver, så de ikke irriterer øjnene. Rolige farver øger visuelt mængden af ​​lokalerne visuelt.

Ulempen ved PVC-lofter

 1. På trods af at PVC-paneler, der udgør et ophængt loft, tåler høje temperaturer godt (op til 400 ° C), kan de ligesom alle plastmaterialer brænde. Og når den antændes, frigives en giftig gas. Af sikkerhedsmæssige grunde er det derfor nødvendigt at begrænse kraften til suspenderede og indbyggede lamper i de ophængte konstruktioner samt at undgå steder med åbne ildkilder.
 2. Materialet, som beklædningspladerne er lavet af, er plastik, som ikke kan modstå en mekanisk påvirkning, såsom en hammerstrejke. Panelerne sprænger simpelthen og taber deres udseende.
 3. Hvis der i loftet, som er planlagt at være færdig med plastikelementer, falder direkte sollys, anbefales det at opgive dette venture. Under indflydelse af direkte sollys blæser plastpaneler og bliver ubehagelige gule. Og de farvede elementer fader i solen med tiden.
 4. Nogle husejere nægter at afslutte loftet med PVC-paneler på grund af det faktum, at lokalerne erhverver ikke-boligkontorets udseende. Men det kan snarere klassificeres som psykologisk opfattelse. Og her er der tale om smag.
til indhold ↑

Beregn det krævede materiale

Før arbejdet påbegyndes, hvor loftet på PVC-paneler skal monteres, skal du vide, hvor meget og hvilket materiale der kan være brug for under arbejdet.

PVC paneler

For at kunne købe den rigtige mængde materiale korrekt skal du kende deres overordnede dimensioner. De er som regel angivet på emballagen. Paneler udstedes:

Tykkelse - fra 5 til 10 mm,

Bredde - 25 - 30 cm

Længden af ​​lærredet - 2,7 - 3 meter.

Ved beregning af antallet af PVC-paneler skal loftets overflade divideres med arealet af et panel (det er skrevet på pakken). 10-15% tilføjes til uforudsete udgifter, hvorefter du kan købe materiale til at vende mod loftet.

Metal profil

Det er sværere at bestemme antallet af profiler til montering af et hængende loft.

Det er bedst at tage et stykke papir og afspejle en storskala kopi af loftet. Parallel hjørner trækkes på papiret i trin på 60 cm. Det nødvendige profilvolumen beregnes for hele rummet. Det er nødvendigt at tage hensyn til behovet for mere stive profiler, som er monteret rundt om loftets omkreds. Antallet af skruer og dowels beregnes på samme måde.

Loftslister

De er indrammet af hele loftet omkring rummets omkreds. At kende omkredsen er det nødvendigt at dividere med 3 (længden af ​​et segment). Vi får den rigtige mængde baseboard bands. Glem ikke uforudsete udgifter i 10-15%.

Nødvendigt værktøj

I processen med selvfinishing af loftet med PVC-paneler kan man ikke undvære følgende værktøjer:

 • skruetrækker eller lavhastighedstræning;
 • boble 2 meter niveau;
 • miter box;
 • nedstryger;
 • saks til metal;
 • "Flydende negle";
 • en klud.

Skal være til rådighed til plastikskruer og skruer til dem til montering af monteringselementer. Skruepistolen skal ramme. Direkte PVC-paneler kan fastgøres til selve rammen enten med skruer med pressevasker eller med metalklip beregnet til denne type fastgørelsesarbejde.

Loft forberedelse

Før installationen startes, er det nødvendigt at forberede loftets overflade. Alt, der smuldrer eller falder ned fra overfladen (gips, gammelt hvidvaskemiddel osv.) Rengøres omhyggeligt. Så anbefales overfladen af ​​loftet at blive primet.

Efter det forberedende arbejde, fortsæt til rammens layout omkring omkredsen. Ved at placere på væggene slår en fast linje af med en blyant. Det vil tjene som en vejledning til montering af ophængningselementerne.

Denne afstand skal tage højde for rummet for skjulte ledningselementer - mindst 2 cm. Det laveste sted er valgt på loftoverfladen, og der trækkes en linje langs væggene på 2 meter. Også på niveauet overføres alle linjer til andre vægge. Laserniveauet vil være optimalt til dette trin af arbejdet.

Det er vigtigt! Det anslåede niveau af det hængende loft kan trækkes med en ledning fra en snor, der er rigt smurt med kridt.

Så begynder de at markere rammestøttestrukturerne. De er placeret vinkelret på PVC-panelerne (60 cm fra hinanden).

Typer af kasse

1. type: plastkasse

Materialet til fremstilling af U-formet profil eller sokkel er plastik af høj kvalitet. Efter den nederste grænse er trukket på væggene, er den fastgjort til væggene langs denne linje. Når du installerer i hjørnerne med en hacksav.

Profilen er fast hver 25-30 cm.

Ramme lavet af plastprofiler

2. type: tømmerramme

En træbjælke bruges som ramme. Med dykker og slagskruer er tømmeret fastgjort til loftet hver 60 cm. Til nivellering på et niveau anvendes træforing mellem træ og loft.

3. type: ramme lavet af metalelementer

Den mest almindelige type kasser under det falske loft. U-formede metalkomponenter er monteret på gulvfladen hver 60-80 cm ved hjælp af ankre, som kan opleve store belastninger på de ophængte strukturer.

Metal Profile Frame

I stedet for den formodede fastgørelse af tunge elementer (såsom en lysekrone) er der installeret yderligere broer mellem rammens understøtningselementer.

Fased installation af rammen

Vi nærmer os beskrivelsen af ​​den fasede enhed af det hængende loft på PVC paneler.

1. trin

Er markeret på væggen af ​​fastgørelsesprofilens placering. For at linjen falskloftet drejede vandret, anvendes niveau. Derefter installeres en profil langs loftets omkreds, så der ikke er huller og huller mellem væggen og profilen.

2. fase

Montering af tværgående profiler.

3. fase

Tag profilen "L" og fastgør den omkring rummets omkreds.

Start "L" profil

Hvis det er meningen at placere yderligere belysning i loftet, er elektrisk ledning færdig.

4. fase

Forberedte produkter fra PVC paneler. Layering af det første panel udføres i et hjørne til de tværgående U-formede profiler. Efterfølgende paneler indsættes i sporet af den forrige og fastgøres til rammen med selvdrejende skruer.

Erfarne håndværkere ved, hvordan man laver et pvc loft. En kniv eller en hacksav ved det første panel skæres rundt om hele kanten af ​​låsen. Materialet er let at skære.

For at panelerne skal passe tæt på hinanden, er de udstyret med en hammer til stop under installationen.

Advarsel! Færdigfremstillede strimler af PVC-paneler bør ikke bøjes med stor indsats, når de arbejder. Pladerne kan bryde!

5. etape

Installerer det sidste panel. På dette stadium kræves der særlig pleje og tålmodighed, da du sandsynligvis skal trimme i bredden. For at undgå at gå i stykker indsættes panelet forsigtigt i den modsatte vægs plank.

Som en mulighed vendes pvc-strimlen med en lås, der vender modsat side, og skæres fra siden af ​​sporet.

Skruer fastgør det sidste element.

6. trin

Monteret loftsskørt med flydende negle. Påfør lim på soklen og tryk til loftet i nogle få sekunder. Resten af ​​lim rengøres med et lap.

Advarsel! Loftplinten kan med fordel fastgøres til væggen såvel som til loftet.

Hvis soklen er sammenklappelig - installationen udføres ved en elementær indsnævring af den modsatte del. Huller er dækket med fugemasse.

Afslutning af arbejdet

På de udpegede steder i PVC-panelerne er der lavet huller til installation af belysningsenheder. Derefter installeres armaturerne selv og udstyret til dem.

Hvis installationen af ​​inventar udføres til badeværelset, er det bedre at bruge lyselementer med lav spænding (brug en strømtransducer). Så du kan beskytte dig selv og dine naboer ud over elektrisk stød i tilfælde af oversvømmelser.

PVC-plader, der er installeret som et ophængt loft i køkkenet, er helt rene fra sod og fedt med almindelige rengøringsmidler.

Beslægtede videoer

konklusion

Så nu er det muligt at sige med tillid om at lave loft fra pvc-paneler med egne hænder, under magten og til mennesker uden erfaring med at installere falske lofter.

Hvordan laver man et falskt loft på pvc paneler? (7 foto)

I dag er der mange typer loftmålinger, men den enkleste, billigste og overkommelige for enhver løsning er plating. Dette materiale tiltrækker ikke kun lav pris og fremragende kvalitet, men også det faktum, at loftet på PVC-paneler nemt kan installeres uafhængigt. Og det er slet ikke skræmmende, hvis du i øjeblikket ikke ved hvordan du gør det, i denne artikel vil vi også fortælle om installationsteknologi. Dette vil hjælpe dig med at studere i detaljer processen med fastgørelse af PVC-paneler til loftet.

Fordelene ved efterbehandling med plastpaneler

PVC paneler til loftet - en god mulighed for at afslutte lokalet, der har mange positive egenskaber, nemlig:

 • Er billig. Dette er et af de billigste billedmaterialer. I dette tilfælde tager det ikke blot hensyn til omkostningerne til panelerne selv, men også de byggematerialer, der kræves til installationen. Faktisk behøver du i dette tilfælde ikke at købe gips eller cement for at jævne overfladen, du behøver ikke at rette det overhovedet, og derfor behøver du ikke betale for specialer.
 • Let. Det er helt muligt at installere pvc loftpaneler selv - denne proces er enkel. Selvom du aldrig har gjort sådan en ting før, efter at du har læst denne artikel, bliver det klart for dig, hvad du skal gøre, og hvordan du vil forstå, at alt er virkelig simpelt.
 • Enkelhed og praktisk. Dette loft er meget nemt at vedligeholde - plast kan nemt vaskes, og i tilfælde af skader på en af ​​panelerne skal du blot udskifte det og lade resten af ​​loftet være intakt. Under en sådan hængslet struktur kan du skjule alle ledninger, sørge for isolering, om nødvendigt osv.
 • Vandmodstand. På grund af den høje modstand mod fugt, er loftet af PVC-paneler ofte installeret i badeværelset og andre rum med høj luftfugtighed. Selv hvis du oversvømmes ovenfra, og vandet bogstaveligt talt hælder fra loftet, kan du fjerne panelerne, tørre dem og geninstallere dem - de vil absolut ikke miste deres udseende!
 • Ikke falme. I mange år bevarer den oprindelige farve.
 • Æstetisk tiltalende. Plastplader passer meget organisk ind i et interiør, hvilket giver det en glans og originalitet. Denne finish skjuler alle fejl i bundloftet, og når man vælger glatte paneler, udvider den også visuelt rummet.
 • Rig farvepalet. Loftplader i dag er lavet i en bred vifte af farver. Der er både monofoniske typer og med tegninger - efterligning af en mosaik, marmor, et træ og andre fakturaer. Alt dette giver dig mulighed for at vælge panelet til ethvert interiør.

Det vigtigste - Forvirre ikke loftpanelerne med væggen, fordi de tilsyneladende ikke er meget forskellige fra hinanden.

Bemærk. Forskellen mellem disse materialer er hovedsagelig i vægt. Vægpaneler er meget tungere og udstyret med en mere stiv base. Loftsplader er lettere og mere skrøbelige, så du skal være forsigtig med dem - du kan let smøre dem.

Hvis du vælger denne type finish, får du et smukt, praktisk og pålideligt design, der ikke har en ubehagelig lugt, falmer ikke, er nem at rengøre. Derudover er moderne plastpaneler modstandsdygtige mod tænding.

Beregning af mængden af ​​materiale

Hvis du har lavet dit valg og besluttet at installere PVC-panelerne på loftet selv, så skal du beregne mængden af ​​materiale, du har brug for. For at gøre dette, har du brug for: området af rummet og størrelsen af ​​plast lameller.

Bredden på en standard lamell er 25-50 cm, afhængig af typen, den er ca. 3 m lang, dens tykkelse er fra 5 til 10 mm.

For den nøjagtige beregning af materialet skal du beregne loftets overflade og en lamell og derefter dividere den første værdi med den anden, hvilket resulterer i antallet af paneler. Til dette nummer tilføjer vi endnu 15% - dette er det krævede antal paneler.

Foruden plastik har vi brug for fastgørelsesmateriale. For ikke at fejlberegne anbefales det at tegne en omtrentlig tegning. Langs loftets omkreds er der vejledende profiler. Yderligere på tegningen angiver de placeringen af ​​loftsprofiler med en afstand på 60 cm. Diagrammet viser, hvor mange paneler der skal bruges, og hvilket område.

Antallet af skruer og dowels beregnes ud fra antallet af paneler og profiler. Ganske ofte brugt til rammen træstråle. Derefter vil du få brug for flere specielle beslag, fordi en del af skruerne kan reduceres.

Det sidste stadium bliver loftplinten - dets metriske område er lig med rummets omkreds.

Installationsfunktioner

Installation af pvc loftpaneler i badeværelset er opdelt i flere trin.

Forberedende aktiviteter

Først gør du markeringen på loftet, baseret på tegningen. Hvis overfladen er ujævn, har højdeforskelle, så er det præcis det, du kan rette med en korrekt monteret ramme. Før du samler rammen, måler du højden af ​​alle vinkler, den laveste af dem tager det ideelle. På den skal du justere alle andre vinkler. I det parallelle hjørne lave et mærke på niveauet med den laveste vinkel, forbinder ledningen to punkter. Ved hjælp af konstruktionsniveau justere linjen. Juster de resterende vinkler med samme princip.

På niveauet af det spændte reb er der monteret styrprofiler, hvortil kassen til plastik vil blive monteret. Rails skal være fastgjort til væggen med dowels. Derefter fortsæt til installationen af ​​tværgående profiler, som er fastgjort hver 50-60cm. Læg nu lednings- og ventilationsenhederne på dette trin. Alt, nu kan du gå videre til installationen af ​​plastik.

Rammen kan være fra en træbjælke eller en metalprofil. De fleste har tendens til at træ version, på grund af sin lave omkostninger og nem installation. Hvis du stopper på en træramme, så har du ikke brug for suspensioner, panelerne vil blive fastgjort til stangen med selvdrejende skruer.

Montering lameller

Først skal du skære lamellerne af den ønskede længde. Det er bedst at skære med en hacksav eller metal saks.

Det sværeste er fastgørelsen af ​​den sidste plank, det kan være nødvendigt at skære det sammen og omhyggeligt beregne afstanden.

Der er 2 muligheder for montering af den sidste lamella:

 • Stangen skæres fra siden af ​​sporet med 1 cm, indsættes med denne side ind i hulrummet af soklen og skubber stangen ind i sporet af den foregående del.
 • Den sidste bjælke indsættes i den forreste rille, rillen er skåret ud fra soklens side, og kanten fra væggen er fastgjort til profilen.

Det sidste trin er installationen af ​​loftplinten, som er limet med flydende negle. Limet, der rager udad, skal straks fjernes med en klud.

Nå, det er alt - loftet på PVC-panelerne i badeværelset er monteret!

Da dette færdigmateriale ikke er bange for fugt, bruges det også ofte til at afslutte køkkenet. Plast er let at vaske med vanlige rengøringsmidler, og i køkkenet skal det gøres ganske ofte.

Plastloft - 100 billeder af et usædvanligt design af loftet af PVC

For nylig var det svært at forestille sig, at loftet ikke blot kan dækkes med en vandemulsion, whitened eller klistret over med tapet, men også dekoreret med en mere interessant metode.

Fremskridt står dog ikke stille, så i de seneste år er der kommet en masse nye teknologier på byggematerialemarkedet, der med succes er blevet brugt til loftindretning.

Disse omfatter: spænding, glas og spejl strukturer, gipsplader lofter, samt beklædte paneler af massivt træ og plast.

Og på trods af det store udvalg er plastlofter de mest populære i øjeblikket, men de tilhører den gennemsnitlige priskategori, men deres kvalitet er meget høj.

Egenskaber af plastlofter

Til deres fremstilling anvendes polyvinylchlorid. Det er dog værd at bemærke, at der er en stor forskel mellem de paneler, der bruges til at afslutte væggene og loftet, så det er absolut ikke tilladt at erstatte dem med hinanden.

De paneler, der anvendes til loftets udsmykning, har en lettere vægt, så de ikke har den mekaniske styrke, der er nødvendig for deres brug i væggenes udsmykning.

Efter en tid begynder de at deformere, og de skal udskiftes. Hvad angår loftet på plastpladerne beregnet til væggene, vil det helt sikkert blive årsagen til den store belastning, der udøves på rammen. Dette er helt usikkert, derfor uacceptabelt.

På rammen, som blev fastgjort ved hjælp af specielle suspensioner, er der monteret en plastfolie. Det er værd at bemærke, at det er tilladt at bruge en metalprofil, selv om der er brug for rammer og laths af træ. Figurprofilen og soklen tjener som fastgørelse til plastpaneler.

Hvis du undrer dig over, hvordan man laver et plastloft, anbefaler vi at du er opmærksom på en del af installationen. Faktum er, at selv om det er muligt at anvende enkle materialer til fremstilling af selve loftet, der tilhører en lavere priskategori, vil udseendet af produktet direkte afhænge af, hvilke paneler der blev valgt.

Hvis du f.eks. Vælger en blank overflade, kan du være sikker på, at samlingernes samlinger er næsten usynlige. På samme tid har et sådant produkt et ret attraktivt udseende og ser meget originalt ud.

Men hvis du beslutter dig for at bruge matterede paneler med en række mønstre, så vil du ikke kunne maske sømmen, de ses ganske godt. Derfor, før du køber alt på forhånd, tænk igennem.

En smuk plastplade behøver ikke at være lavet af mønstrede paneler. Designerne bemærker, at det er de glatte overflader, der ser mere originale ud og passer ind i ethvert interiør.

Fordele ved et plastloft

Eksperter bemærker, at ejerne af lejlighederne, der valgte at installere denne bygning i deres hjem, altid er tilfredse med købet. Se et billede af plastloftet, som præsenteres nedenfor.

Det udvider visuelt rummets rum og gør det lettere. Desuden har loftet, dekoreret ved hjælp af plastpaneler, mange fordele:

Høj fugtighedsbestandighed - hvis du bor i en højhus, så er det mest sandsynligt, at problemet med oversvømmelsen af ​​dine naboer er kendt for dig. Plastloft kan redde dig fra behovet for at lave reparationer efter den næste oversvømmelse, fordi den har god fugtighedsbestandighed.

Brugervenlighed - efter installationen af ​​plastloftet blev du ikke blot et perfekt glat produkt, men også evnen til at rense det selv af alle slags snavs uden hjælp fra udenforstående. Du kan rense loftet med en almindelig klud og et rengøringsmiddel.

Det maskerer helt forskellige uregelmæssigheder i loftet og rørene - designerne hævder, at man ved hjælp af et plastloft ikke kun kan skjule alle uregelmæssigheder og rør, men også gøre dem til en del af interiøret.

Hvis du vælger plastloftets design, kan du ikke kun vælge glatte overflader, men også til relief, de passer meget godt ind i ethvert rum, men det ser især godt ud i værelser med højt til loftet.

Omkostningerne, der svarer til kvaliteten - selvfølgelig gælder dette design ikke for den billigste, men samtidig er prisen meget lavere end for et strækloft.

Da produktet har gode indikatorer for modstandsdygtighed mod fugt, anbefaler eksperter kraftigt at bruge loftsbeklædning med plastpaneler til at dekorere badeværelser.

Samtidig ser de ikke kun godt ud, men giver også pålidelig beskyttelse af loftet mod overdreven fugt, som hele tiden er til stede i rummet.