Sådan monteres et slattet metalloft - teori og praksis

Byggematerialer og færdigvarer er repræsenteret på byggemarkedet med et ret stort sortiment, derfor er det meget vanskeligt for en simpel hjemme håndværker at træffe det rigtige valg. En af de moderne måder at afslutte loftrummet på i rummet er et batten metalloft. Fordelen ved dette design kan kaldes en kombination af smukt udseende og stor funktionalitet.

design

Rackloft er en ophængt ramme, hvorpå der er monteret smalle metalplader. For at fastsætte rammen i loftet anvendes særlige suspensioner, der ligger i en bestemt afstand.

Takket være dette design er der dannet ledig plads mellem bundloftet og den ophængte struktur, hvor du kan skjule ledninger og rør af forskellige kommunikationssystemer.

Beskrivelse af hovedelementerne

Hovedelementerne i de detaljerede designs er lange og smalle aluminium- eller stålpaneler af forskellig bredde.

En af de følgende typer af dekorative belægninger kan påføres metallet i et battenloft:

 • Sprøjtning af aluminium.
 • Pulver maling.
 • Polymermaterialer.
 • Laminatlag.

Hver type belægning bestemmer slamens farve og dens tekstur.

Desuden er panelerne kendetegnet ved eksterne egenskaber:

 • De kan have afrundede kanter.
 • Sideribben kan også have en kompleks form.
 • Panelernes kanter kan være rektangulære.

Skinnernes overflade kan være af følgende typer:

 • Monolitisk glat.
 • Perforeret.

Den anden version af metalloftet gør det muligt for luften at trænge ind i loftet i loftet, hvilket giver tilstrækkelig ventilation. Derudover kan perforeringen på loftets overflade fungere som en ekstra indretning.

Skinnernes standardbredde har et forholdsvis bredt område, fra 2,5 til 40 cm, hvilket gør det muligt at skabe et individuelt interiør. Længden af ​​panelet kan være 3-4 meter, men om nødvendigt øges lamellerne ved hjælp af specielle forbindelseselementer. De kendte dimensioner af loftrummet giver dig mulighed for nemt at beregne det nødvendige antal elementer i rackloftet.

Suspended ceiling design features

Til fastgørelse af stål- eller aluminiumslister installeres en metalramme, der består af suspensioner og bærende dæk i form af kamme, strengere og traverser med udskårne riller. Aluminium eller galvaniseret stål kan bruges til at lave dæk. For at justere lejedækene er det nødvendigt at bruge byggeniveau.

Fastgørelsen af ​​hovedelementerne i det suspenderede metalstativloft udføres direkte til dækene, hvor de smutter ind i specielle riller. Øverst på dækket er et hul gennem hvilket monteringsbeslagene til ophængninger.

Du kan også indsamle slattedlofter uden dæk, og disse designs skelnes af deres enkelhed. I dette tilfælde er installationen af ​​suspensioner stadig nødvendig, for dette kan du bruge ekspansionsdykler eller skruer. Brugen af ​​ankerbolte i dette tilfælde ville være uhensigtsmæssigt, da designet er let. Derudover forventes heller ikke en stor belastning på reolloftet. Under arbejdet er det vigtigt at følge de vedhæftede instruktioner, vigtigst af alt, være tålmodig og have lidt fritid.

Metalplade lofter kan være af to typer:

 • Design af åben type. I dette tilfælde er panelerne monteret på understøttede dæk med en bestemt stigning, resultatet er en overflade med små spalter. Hvis det er nødvendigt, er hullerne mellem lamellerne fyldt med mellemliggende layouter, hvilket giver mulighed for at opnå en fast overflade.
 • Systemer af lukket type involverer installation af paneler med en tæt pasform til hinanden uden dannelse af huller.

Brug af hævede lofter

Før du udfører installationsarbejde, bør du studere begrænsningerne for brugen af ​​loftet på metalplader. Vi taler især om stålkonstruktionselementer, der ikke anbefales at installeres i rum med høj luftfugtighed og utilstrækkelig ventilation.

Som for aluminium lameller, loftet med sådanne elementer til at fungere fejlfrit under de sværeste forhold. Rack aluminium lofter er velegnede til montering på balkoner og loggier, i badeværelser og andre rum med høj luftfugtighed. De høje omkostninger ved aluminiumkonstruktion kompenseres af en ret lang levetid.

Bag et aluminium eller galvaniseret stålplade loft kan du skjule næsten ethvert kommunikationssystem.

I værelser med lofter, hvis højde er mindre end 5 meter anbefales det at installere et loft på metalplader af lukket type eller åben type med obligatorisk brug af dekorative layouter. Ellers vil skjulte kommunikationer være tilgængelige for blikket og kan ødelægge loftets udseende.

Installationen af ​​reolloftet skal ledsages af yderligere lydisolering.

Farveskemaet af hævede lofter kan være helt anderledes, men overflader i følgende farver har stor efterspørgsel:

DIY samling

Installation af slattedoftaket kræver ingen specielle forberedende foranstaltninger, men der skal gøres noget. Generelt foregår fremstillingsprocessen som følger:

 • Bundloftet er rengjort af det gamle efterbehandlingsmateriale, idet der lægges særlig vægt på svage eksfolierende steder. I dette tilfælde bør du ikke håbe, at en robust konstruktion vil skjule og holde alle fejlene.
 • Den rensede overflade er dækket af et lag af primer, især det gælder rum med høj luftfugtighed, der anvendes også antiseptisk sammensætning. Sådanne aktiviteter vil minimere risikoen for dannelse af svampe og skimmel, som formere sig i en fugtig miljø uden ordentlig ventilation.

I næste fase er de nødvendige værktøjer og materialer forberedt til arbejde. I færd med at installere et metalophængt loft med lameller, kan du have brug for følgende:

 • Skruetrækker og konstruktionsniveau.
 • Den bulgarske og enheden til metalskæring.
 • Skruer og plastdykler.

Derudover er det nødvendigt at forberede materialet til montering af loftet på skinnerne, her taler vi om følgende:

 • Guider og loftsprofiler.
 • Med dæk, traverse, kam.
 • Loftssuspensioner.
 • Reiki af en vis længde og bredde.

Dernæst fortsæt til montering og montering af rammen til stålpladeplade, da dette udfører følgende trin:

 • Bestem det niveau, hvor rackloftet skal placeres, og foretag den rette markering. Linjen skal løbe langs hele omkredsen af ​​rummet. En stor hjælp i dette arbejde er laserniveauet, hvilket fremskynder markeringslinjer flere gange. Hvis du ikke kan få et sådant værktøj, skal du bruge den sædvanlige ledning og bygningsniveau. Med deres hjælp slå vandrette mærker på væggene.
 • Ifølge markeringen på væggen er der fastgjort profiler. Standardelementer har en længde på 3 meter, men om nødvendigt skæres profilen let til den ønskede størrelse ved hjælp af saks til metal eller mølle. Dernæst opretholde et trin på 0,5-0,6 meter, installer og reparer loftprofilen.
 • På vægguiderne strækker de en streng eller en linje i flere rækker. På disse linjer udfører de installation af suspensioner, hvor afstanden ikke må overstige 1 meter. Ekstrem suspension anbefales at placeres i en afstand på højst 0,3 meter fra væggen.
 • Installation af loftdæk udføres på samme niveau, med samme højde vil de faste skinner frit komme ind i styringsprofilerne på væggene. Til montering af dæk i en ret vinkel til suspensionslinien strækker de flere rækker af fiskelinie. Efter installationen kan alle elementerne i rammen betragtes som klar.

På helt flade lofter, hvor der ikke er forskellige højdeforskelle eller skråninger, kan du montere dæk uden suspensioner, og fastgør dem direkte på bundloftet.

Rack mount

Når du har færdigmonteret rammens montage til det hængende loft på metalplader, kan du begynde at installere de grundlæggende elementer i form af smalle lange skinner. På hver traverse er der specielle slidsede tunger, der gør det muligt at fastgøre loftpanelerne uden store vanskeligheder, bare snap dem.

For hurtigt og effektivt at installere metalskinnen i det hængende loft skal du udføre alle handlinger i en bestemt rækkefølge:

 • Først og fremmest er installationen af ​​det ekstreme panel udført, det skal understøttes af begge sider på styringsprofilen.
 • På samme måde skal du installere det andet panel.
 • Det tredje panel er monteret fra den modsatte kant umiddelbart i tredje række.
 • Yderligere handlinger involverer at fylde rummet mellem den anden skinne fra den ene kant og den tredje skinne fra den anden kant.
 • I slutningen fylder rummet tilbage til to skinner nær væggen. I dette tilfælde skal kanten af ​​den sidste skinne frit indgår i styringsprofilen.
 • Om nødvendigt kan det ekstreme panel skæres til bredden. Denne situation opstår ofte ved montering af skinner. For at gøre dette kan du bruge en skarp kniv og to eller tre gange for at holde dem langs snitlinjen. Ved gentagen bøjning og ubøjning af panelet langs denne linje brydes materialet.

Det sidste trin i installationen af ​​rackloftkonstruktionen er installation og tilslutning af belysningsenheder. Huller til lamper kan nemt skæres med en skarp kniv.

Overholdelse af rækkefølgen af ​​handlinger i installationen af ​​rack metalloftet giver dig mulighed for at skabe en glat, smuk og slidstærk konstruktion, der vil glæde øjnene for dem, der er til stede i rummet.

Typer af metalophæng og lofter pr. M2

Blandt overflod af finishmaterialer har metalloftsystemer en særlig position, fordi de har mange fordele. Metalloft bruges i offentlige og boligområder. Det udsmykker selv steder med høj luftfugtighed. Det moderne og originale udseende på loftoverfladen kombineres med interiører i forskellige stilarter. Der er flere typer metallofter. Alle har deres egne egenskaber, fordele og ulemper.

Fordelene ved metallofter og ulemper

Metalophænget lofter er succesfuldt kombineret med indretningen af ​​værelser, indrettet i højteknologisk stil eller en anden moderne stil. Loftoverfladen er smuk og praktisk.

Derudover har metalpanellofter mange andre fordele:

 1. Aluminium og stålbelægninger absorberer ikke forurening og lugt, er nemme at rengøre og er fugtbestandige, så de kan installeres på steder med høj luftfugtighed og dem, der er særlig forurenede overflader, f.eks. I køkkenet.
 2. Produkterne har holdbarhed, modstandsdygtighed over for mekanisk belastning, således at beskadige et sådant loft ved uforsigtig håndtering vil ikke fungere.
 3. Metalplader er ikke modtagelige for brænding, understøtter det ikke og må ikke udledes giftige stoffer under en brand, hvorfor sådanne loftsystemer må anvendes på flugtveje og i lokaler, der har strenge brandsikkerhedskrav.
 4. Materialet beskadiger ikke formen og andre mikroorganismer, hvilket gør det muligt at anvende det i medicinske institutioner og restaurationsvirksomheder.
 5. Der er mange paneler til salg, der adskiller sig i form, størrelse, farve og overfladestruktur, så du kan altid vælge det rigtige produkt. Hvis du kombinerer lameller eller bånd af forskellige farver, størrelser eller teksturer på samme loft, kan du oprette en unik og smuk loftsbeklædning.
 6. Billeder påføres på overfladen af ​​metalloftet. Belægninger er matte, glatte, perforerede. Nylige produkter har gode lydisoleringsegenskaber og tillader ventilation i loftrummet.
 7. Nogle typer af suspenderede metalsystemer er lokalt reparerbare. Det er om nødvendigt at fjerne et panel eller en kassette og erstatte den med et nyt element.
 8. Metalliske belægninger afspejler lys godt, hvilket sparer på el.
 9. Materialet bevarer dets egenskaber i hele levetiden. Metalcoating er meget holdbar.

Derudover har alle metalpladekonstruktioner alle fordelene ved suspenderede systemer:

 • de skjuler ingeniørkommunikation og basisoverfladefejl;
 • kræver ikke grundig forberedelse af basen
 • egnet til installation af indbygget belysning og skjult belysning;
 • nem at montere og demontere (om nødvendigt kan komponenter i det adskilte loft bruges til at samle belægningen i et nyt rum);
 • give hurtig adgang til tekniske kommunikation skjult bag loftet.

Ulemper ved sådanne loft systemer lidt, men de er. Den største ulempe er, at strukturen er installeret i en vis afstand fra bundloftet, derfor reduceres rummets højde. Derfor er sådanne belægninger ikke egnede til installation i lave rum. Den anden ulempe i prisen på materialet er, at i sammenligning med suspenderede gipsplader er metalprodukter dyrere.

Typer af metallofter

Der er følgende typer metallofter:

 • kassette;
 • stativ og tandhjul
 • panel;
 • cellulære.

Overvej funktionerne for hver art mere detaljeret.

pinion

Denne loftsstruktur er samlet fra lange strimler (lameller). Afhængig af designerens ide er sådanne lofter enkeltniveau og multi-niveau med buede, krøllede og lige overgange mellem tier. Takket være lægning af lameller i forskellige retninger og brugen af ​​elementer af forskellige bredder, farver og teksturer skabes et bestemt overflademønster. En særlig buet kant bruges til at dække skinnerne mellem dem. Loftet omfatter lister, specielle traverser, suspensioner, guideprofiler og hjørneelementer.

Rack hængende metalloft har følgende tekniske egenskaber:

 1. Reiki har en glat (mat eller blank), bølgepap eller perforeret overflade.
 2. Til fremstilling af belægning anvendes aluminium emaljeret tape, der er dækket med to lag af høj kvalitet lak.
 3. Loftoverfladen er samlet fra individuelle skinner med en bredde på 8 til 30 cm og en længde på 2-6 m. Ved montering af et åbent lathække anvendes dekorative indsatser mellem lamellerne. Deres bredde er 15-20 millimeter.
 4. Loftsplader har en anden belægning - krom, guld og sølv, hvid, farve, spejl, polymer, træfiner.

Det er vigtigt! Rackloftkonstruktioner er af to typer - åbne og lukkede. I det første tilfælde lukkes mellemrumene mellem lamellerne med dekorative indlæg, i det andet tilfælde udføres montagen af ​​panelerne sammen til led uden indsatser.

Fordelene ved slattede loftsystemer omfatter deres lave vægt, et stort sortiment af farver og teksturer, belægningens holdbarhed og muligheden for at arrangere en multi-level struktur. Ulempen ved stativdækslet er, at udskiftning af et element ikke virker, du bliver nødt til at adskille hele dækslet. Af samme grund er adgang til loftrummet svært.

Kassette

Metalkassette lofter er samlet fra elementer i kvadratisk og rektangulær konfiguration med givne dimensioner og præcis geometri. Belægningerne er dekoreret med glas og plastindsatser såvel som perforeringer. I loftet er der specielle armaturer og huller til installation af belysningsenheder. Kassettens tykkelse varierer indenfor 0,6 mm, og dimensionerne er 60x60 cm. Kassens kanter er bøjet på alle sider.

Takket være en kombination af kassetter af forskellige farver og teksturer er det muligt at diversificere belægningen og opnå forskellige designvariationer. Montering af kassetter udføres ved hjælp af en sammenklapning, der muliggør hurtig udskiftning og rengøring af individuelle kassetter. Den samme teknologi giver hurtig adgang til det loftmonterede rum med det formål at inspicere og reparere ingeniørkommunikation.

Alle suspenderede strukturer refererer til den åbne type. Der er forskellige typer kassetter - volumetrisk og flad. Den mest populære er metalbåndet Albes. Til fremstilling af kassetter anvendes stål med en tykkelse på 0,45-0,7 millimeter eller aluminium med en tykkelse på 0,4-0,8 millimeter med en polymer eller metalcoating. Et standard, smalt og bredt ophængningssystem bruges til at samle rammen.

Fordele ved kassette loft systemer:

 • et stort udvalg af belægningsfarver;
 • enkelhed og hastighed ved montering og demontering (om nødvendigt kan en kassette nemt udskiftes med et nyt element);
 • under bestillingen laver kassetter af enhver størrelse;
 • design er egnet til montering på store områder;
 • kassettsystemer kombineres med andre ophængte loftkonstruktioner.

Rektangulær (panel)

En af sorterne af slattede lofter er design af rektangulære paneler. Hovedforskellen mellem disse systemer er i form og størrelse på dækpladerne. Desuden har lamellerne en forbindelseskant med kun to langsgående ender og paneler - med alle fire. Til fremstilling af paneler anvendes aluminium med en tykkelse på op til 0,7 mm eller stål med en tykkelse på op til 1 mm med en antikorrosionsbelægning. Aluminiumsprodukter er lette.

Tykkelsen af ​​de rektangulære paneler når 0,7-1 mm. Til salg er der produkter med akustisk lægning. Mellem elementerne er forbundet via en speciel lås. Hele strukturen er ophængt på støtteprofilen.

Det er vigtigt! I modsætning til konventionelle lamellofter i panelsystemer kan du hurtigt udskifte et element uden at adskille hele belægningen.

Fordelene ved rektangulære lofter:

 • coatingens høj holdbarhed tillader flere montering og demontering;
 • tilladt installation på krumme guider for at opnå buede overflader;
 • lukket og åbent ledninger er tilladt.

honeycomb

Cellular lofter er kendetegnet ved, at de er lavet af gitterelementer, så man kan ikke lave en solid døv belægning. Installering af sådanne loftsystemer udføres i rum, hvor fri luftcirkulation i loftrummet er vigtig. Typisk er cellulære strukturer monteret i svømmebassiner, sportshuse, kommercielle virksomheder eller lagerhuse.

Det er vigtigt! I huse og lejligheder bruges cellulære belægninger til at skabe en bestemt indretning til loftoverfladen.

Omfanget af metallofter

Metal loft strukturer er monteret i offentlige og forskellige institutioner (klinikker, skoler, hoteller, restauranter, koncertsale, kommercielle virksomheder osv.). Desuden er de ofte brugt i design af lokaler industrielle virksomheder.

Belægninger af aluminiumelementer er installeret på bolig- og offentlige steder, og stålpaneler, strimler og kassetter anvendes hovedsageligt i industri-, bolig- og lagerlokaler.

Derudover bør man huske på, at aluminiumprodukter er modstandsdygtige over for fugt og derfor egnet til montering i områder med høj luftfugtighed. Stålelementer uden korrosionsbeskyttelse er modtagelige for korrosion, derfor bruges de kun under normale luftfugtighedsforhold.

Omkostningerne ved hver type loft

Hvad angår prisen på kassetteloftet, vil omkostningerne ved at købe pladerne være som følger:

 • hvidt loftspanel størrelse 60x60 cm - $ 2,2-3,7 per stykke;
 • farvede loftsplader med samme dimensioner - $ 2,4-3,8;
 • Trætekstureret belægning - 2,7 dollar pr. vare;
 • perforerede bånd er 10% dyrere;
 • guld eller spejl belægning - $ 6,5-7 stykke.

For en kvadratmeter dækker rackloft bliver nødt til at fastsætte 6,7-16,6 $. For at beregne omkostningerne, under hensyntagen til komponenterne, øges omkostningerne med 20%. Ca. det samme vil koste panelet loft konstruktion.

Satserne for cellulære belægninger er som følger:

 • for den dyreste plade med en cellestørrelse på 30x30 mm skal du betale $ 23 / m²;
 • det billigste panel har celler 200x200 mm og koster $ 3,7 / m²;
 • prisen på farvede produkter bør forhøjes med 10%
 • træbelagte plader koster 20% mere.

Som du kan se, er metalbeklædninger brugt aktivt både i offentlige og industrielle lokaler og i almindelige lejligheder. Takket være det kompetente udvalg af teksturer og farver på belægningen er det muligt at oprette metalliserede overflader, der passer til interiører i moderne stilarter.

Ophængt metal loftplade: typer, funktioner, producenter

Metalophængt lofter er fremstillet af holdbart stålplader eller aluminiumlegeringer. På grund af ekstern forarbejdning af materialet med zink og polymerpulver eller anode malinger, lav vægt og fleksibilitet har sådanne udformninger fordelene ved nem montering og montagehastighed.

Tekniske egenskaber som fordele

Det metalophængede loft er fremstillet i form af et monteringsmodul bestående af fastgørelseselementer og dekorative ydre belægninger i form af en kassette eller bånd.

Parametrene for disse elementer har strenge proportioner og styres under produktionen: Afvigelser fra normerne i mindre detaljer, såsom en suspension, fører til ustabilitet af hele strukturen.

Loftkonstruktion med lath paneler

Udvalget af størrelser af modulære elementer er begrænset. På trods af dette har metalophænget loft en bred vifte af farver og tekstur, som bruges til at opnå designkombinationer. De vigtigste tekniske egenskaber omfatter:

 • Høj modstand mod fugt, ild, frost, korrosion og mindre ydre skader (ridser);
 • Installeret på et ujævnt loft
 • Holdbarhed og nem pleje
 • plasticitet;
 • Bredt udvalg;
 • Evnen til at moderere lysrefleksion
 • Letvægts - bruges til installation i store lokaler - detailhandel, kontor, fabrik, mens belastningen på det indfødte loft er minimal;
 • Vedligeholdelse - demontering af strukturen eller individuelle fragmenter;
 • Modstand mod absorption af lugt;
 • Installation i værelser med lave lofter;
 • Lydisoleringsegenskaber og nem adgang til vedligeholdelse.

På trods af en række lignende egenskaber har metalloftet særpræg, der afhænger af materialet og typen af ​​forarbejdning i fremstillingen af ​​et eksternt element til strukturel beklædning.

Metalophæng i loftet

Modulære hævede lofter

Det dekorative rackophængsmodul er lavet af emaljeret aluminiumlegering belagt med høj kvalitet lak. Elementernes overflade har en glat, perforeret eller bølget tekstur. Slangens minimale længde er 1,5 m, maksimum er over 6-8 meter. Bredden af ​​rektangulære lameller danner 2 typer moduler:

 • 8-12 cm - standard;
 • 5-2 cm - smalle moduler.
Komponenter rackloft

Rammen for et slattedæksel er et sæt af 5 obligatoriske elementer:

 • Metalplader;
 • Dekorativ profil til lukkede huller;
 • Særlig monteringsskinne (lamella) til fastgørelse af panelerne til profil og suspensioner;
 • Hjørne profil;
 • Justerbar fjederanker type.

Hvad parametrene afhænger af

Parametrene og antallet af nødvendige elementer under stativrammen er valgt fra fabrikken og afhænger af rummets parametre og kundens krav. Derfor kan profilen til lukning af revner i sættet muligvis ikke leveres, hvis der er valgt et åbent rammesystem til installation, hvor alle fastgørelsesfragmenter er mærkbare. Et sådant system bruges ofte til badeværelser, hvor det er nødvendigt at øge ventilationsniveauet. Det lukkede rammesystem er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en dekorativ profil, der kommer i samme farveskema med paneler eller kontraster med dem.

Rack design er ikke kun praktisk, men også meget attraktiv.

Ved fremstilling af lath elementet udsættes for farvning med polymerharpikser, har derfor en holdbar farve og en bred palade af nuancer, som udføres på fabrikken. Farvningsteknologien gør det muligt at kombinere eksterne dekorative elementer med materialer af forskellig struktur: et spejl, forkromet belægning mv.

Endvidere adskiller lath elementet i form af kanterne:

 • Direkte (tysk modul) er til stede i mærker Agger, Geipel, Ceiling Group, etc.;
 • Med afrundede kanter (italiensk), som præsenteres i en samling af pr-v Luxalon.
Loft i form af sætningskassetter

Kassettefunktioner

Grundlaget for den modulære kassettehængende struktur er kassetter - firkantede komponentelementer af galvaniseret stål, der er fremstillet med dimensioner på 300x300, 600x600 eller 600x1200 mm og tykkelse fra 0,4 til 0,8 mm.

Et karakteristisk træk er at lægge teknologi, hvor elementer ikke er fastgjort til loftet med bøjlerne, men placeres i færdige metalceller fra guide og tværgående profiler uden at bruge forskellige fastgørelsesdele og holde deres position i loftet under deres egen vægt.

Forskellige glatte og perforerede kassetter. Den første er installeret i loftet af private huse, den anden er at foretrække til installation i medicinske, skole-, sports- og kontorlokaler. De normaliserer mikroklimaet og skaber en uhindret bevægelse af luftmasser fra loftet til gulvet, hvilket reducerer risikoen for fugt og korrosion og øger også lydisoleringen i rummet på grund af dannelsen af ​​en luftpude i interceilrummet.

Hvad der ellers vil supplere designet

Ikke kun kassetter - komponenter i loftet. Til udsmykning og overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er der udviklet specielle belysningsanordninger - raster- og LED-LED-lamper, ventilationsgitter, udgange til infrarøde varmeapparater og andre elementer. De har en firkantet eller rektangulær form med dimensioner, der er identiske med beklædningselementerne.

Kassette monteringsskema

Populære mærker, der producerer kassetter og tilhørende udstyr til hævede lofter, omfatter:

 • Caveen - metallofter er udstyret med klimaanlæg, har mulighed for at forbinde musikalsk udstyr, hvilket gør dem præference for installation i biografer, optagestudier mv.
 • Cesal - har en modstandsdygtig overflade på slid og reagenser, let at desinficere, designet til installation i medicinske institutioner.

Installationsfunktioner

Rackpanelet eller kassettecellens hængende loft installeres med minimal fysisk indsats. Hovedbetingelsen for dens pålidelige fastgørelse er den korrekte beregning af rummets parametre og materialets layout i overensstemmelse med de opnåede resultater. Du kan finde ud af, hvordan installationen af ​​sådanne lofter finder sted fra forberedelsesfasen til tilslutning af baggrundslyset i videoen nedenfor.

Udover de beskrevne anvisninger udføres der arbejde på isolering og lydisolering af sådanne lofter, f.eks. Ved limning af glasfiber eller montering af mineraluld. Separat for dem er udvalgte lys. Det anbefales at skære huller til armaturer, efter at elementet er installeret midlertidigt på rammen for at markere stedet for ledningsudgangen. Til disse formål skal du bruge kronen på metallet med samme diameter som den tilsigtede lampe.

Det er nødvendigt at overvåge disse parameters overholdelse med ansvar, ellers vil spotlyset løst passe til kassen, og det attraktive udseende med en monolitisk metalcoating vil blive forringet.

Metal loft? Utroligt! Overrask dine naboer og slægtninge

Laconic, stilfuldt, praktisk!

Metal loft? Jeg ville ikke tro det for 10 år siden, da skumfliser var på mode. I dag er denne vidunderlige opfindelse grundigt inkluderet ikke kun i industribygninger, men også i beboelsesbygninger. Rack metal loft er en alsidig, æstetisk, holdbar og relativt billig løsning. I denne artikel vil jeg afsløre for dig dens struktur, fordele, typer.

Således kan du afveje fordele og ulemper samt navigere i butikken, når du vælger det optimale kit.

Her besluttede designerne ikke at skjule bundloftet, men at dekorere det med sådanne tier af metalplader til guld og spotlights

Og dette er et sandt arbejde med moderne kunst!

Designer loft lavet af ikke-standard aluminium paneler

Detaljeret analyse af metalkonstruktionen

Dette design er ret simpelt. Den består af kun to dele - rammen og metalskinnerne fastgjort til den. For at få et tydeligere billede af disse lofter, lad os se nærmere på hver enkelt del.

Efter installationen er der dannet noget mellem de vigtigste og dekorative lofter. Det er meget bekvemt at bruge det til at rumme alle mulige ubehagelige og uinteressante ting som elektriske ledninger, klimaanlæg, indbyggede lys osv.

Se, hvor meget plads der er på lager. Men der er altid noget at gemme sig under loftet!

Galvaniseret eller aluminiumsramme

Skemaet af loftet på metalpladerne

Rammen er et bæredæk (også kaldet traverser, kamme, strengere), som er fastgjort til loftpladen ved hjælp af specielle suspensioner. Suspensionerne selv fastgøres til bunden med ekspansionsdykler eller selvdrejende skruer.

På dæk er der formede riller, skåret i en vis afstand fra hinanden og beregnet til en bestemt type skinner. Således monteres skinnepanelerne på dækket ved at snappe ind i disse slidser.

Diagrammet kan overveje hele princippet om installation.

Fordelene ved suspension systemet er indlysende:

 • For det første gør det let ved materialer at bruge et minimum af fastgørelseselementer i installationen, hvilket i høj grad forenkler og fremskynder hele processen.
 • For det andet kan den færdige metalkonstruktion let demonteres og genmonteres manuelt. Enig, det er praktisk at overhale, udskifte beskadigede dele eller fejlfinding af kommunikation og armaturer, der er gemt inde i stativstrukturen.

Rack metallofter er lavet af mange producenter. Deres produkter er forskellige i størrelse og profil af skinnerne, såvel som formen af ​​rammerne. Vælg derfor et færdigt sæt af et firma, og prøv ikke at samle et design fra et udvalg af dele fra forskellige producenter.

Strukturelle elementer: bærehjul, vægprofil, inter-rider indsats, suspension

Metal skinne paneler

Aluminium Standard Panel

Selvfølgelig er der ingen metal lameller, de kaldes bare det. Faktisk er disse temmelig lange smalle paneler af galvaniseret stål eller aluminiumlegering:

 • Standardlængden af ​​sådanne lameller er 3-4 meter;
 • Bredden varierer fra 2,5 til 40 centimeter.

Hvis du kender det nøjagtige areal af loftet i rummet, skal du nemt beregne det nødvendige antal paneler. For det meste skal til dockning af paneler langs længden af ​​sættet gå specielle dele.

Ved køb af metalplader er det vigtigt at overveje de betingelser, hvor de vil blive brugt! Stålplader er udsat for korrosion, derfor er det bedre at montere dem i tørre rum med god ventilation. Men aluminium laths modstår høj luftfugtighed og temperaturfald. De kan dekorere loftet i køkkenet, i badeværelset, i poolen og endda på den udendørs veranda / balkon. Prisen på aluminiumsprodukter er højere, men det er bedre at betale en gang end at bruge penge på reparationer.

På samme loft kan du kombinere lamellerne med forskellige længder og farver, og installer dem også i modsatte retninger

Hvem sagde at træ og metal i samme indre er uforenelige?

Design "chip" - adskillelsen af ​​bølgen

Reiki paneler kommer i mange former. Tag et kig på bordet for at se, hvad forskellene er:

Racklofter af aluminiumpaneler

Rackloft består af et ophængningssystem og metalplader. Designet er fastgjort til loftet med specielle klemme - striknåle. Væglederne er forseglet med W- eller V-lignende hjørner. Mellem loftet og stativkonstruktionen er der plads til elektrisk og ventilationskommunikation, ventilation og andet udstyr.

Materialer fremstilling og design af loftslofter

De grundlæggende materialer til fremstilling af lamellofter er stål og aluminium. For at forøge produktets holdbarhed og korrosionsegenskaber lamineres, belægges med anodiseret aluminium eller pulverfarvestof.

Overfladen på skinnerne kan være blank, mat, spejl. Også på salg er loftpaneler, hvis udseende efterligner forskellige materialer (for eksempel træ). I dag kan du købe i Moskva rackloft næsten enhver skygge. Men de mest populære er de hvide, sorte og grå, metalliserede og beige modeller.

Vælg et slattedak med skygge:

Hvad er nedlagte lofter

Ved konstruktion er stænger af stål og aluminium af to typer:

 1. Open. Mellem loftspanelerne er der langsgående huller, som er fyldt med specielle indsatser. Dette design giver dig mulighed for at kombinere i loftet 2 eller flere nuancer.
 2. Lukket. Reiki passer tæt på hinanden, der er ingen kløft mellem dem.

Standardlængden af ​​lamellerne er 3 ± 1 m. Nogle virksomheder fremstiller modeller med en længde på op til 6 m. Dette er nok til udsmykning af almindelige værelser, og til store haller anvendes specielle stik af metalplader. Denne løsning giver dig mulighed for at lave et glat monolitisk lærred.

For at matche panelerne var af høj kvalitet, er det tilrådeligt at købe lath lofter af dokumenterede producenter. Sådanne produkter har høj precision geometri, der giver dig mulighed for at udføre deres perfekte match. Skinnernes bredde er 3-40 cm.

Vigtigste fordele ved nedhængte lofter

 • Modstand mod negative eksterne faktorer. Racklofter modstår kontakt med vand og åben ild, korroder ikke. De er i stand til at opretholde deres attraktivitet i lang tid selv under ugunstige driftsforhold.
 • Sikkerhed. Til fremstilling af lofter anvendes harmløse miljøvenlige materialer, så designet udsender ikke nogen skadelige forbindelser.
 • Dekorative. Til salg er der rackdesign af alsidige nuancer og farvekombinationer. Varierer og overfladetekstur. På samme tid på rackloftprisen er det meget overkommeligt. Der er få løsninger på byggematerialemarkedet, der kombinerer så høje dekorative kvaliteter med overkommelighed.
 • Praktisk i installation og drift. Preliminær forberedelse af basen er ikke nødvendig. Tilstedeværelsen af ​​interceiling plads giver dig mulighed for at skjule alle kommunikation og ekstraudstyr. Metalpladelofter er lette at rengøre og rengøre. Om nødvendigt kan de behandles med desinfektorer uden frygt for at loftet bliver ubrugeligt.

Vælg rackloft efter mærke:

Anvendelsesområde for hævede lofter

På grund af dets egenskaber er stativstrukturer en universel løsning, som kan bruges i forskellige lokaler. På grund af de fremragende dekorative egenskaber og evnen til at vælge / kombinere forskellige nuancer, installeres sådanne systemer ofte i kommercielle, kontor- og erhvervslokaler. På grund af den øgede modstand mod fugt- og korrosionsbestandighed er det muligt at bestille et loftloft på badeværelset. Og modstanden mod flamens virkninger gør det muligt for dem at blive brugt på specielt vigtige genstande, hvor der stilles strenge krav til brandsikkerhed.

Vælg et slattedloft på brugsstedet:

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Rack false ceiling

Rack metalophænget loft er uundværligt i tilfælde, hvor du har brug for en simpel men sofistikeret løsning til afslutning af loftoverfladen. Det er efterspurgt efter nem installation, miljøvenlighed og æstetik.

Stål- og aluminiumhæmmede lofter anvendes med succes ikke kun i lejligheder, men også inden for industri, uddannelse, detailhandel, underholdning og andre offentlige institutioner.

Generel præstation

Rackpaneler er lavet af stålperforerede plader eller aluminiumplader. De fås i forskellige størrelser. Alle lameller behandles med en polymersammensætning, som forbedrer ydeevnen, med tilsætning af pulverfarver.

 • lamelletykkelse - op til 0,6 millimeter;
 • længde - fra 3 til 4 meter tilbyder mange producenter skræddersyede loftsbeklædning fra 6 meter i længde og mere;
 • bredden af ​​skinnerne varierer fra 5 til 30 cm;

Hovedfarverne - hvid, beige, metallisk, sølv og guld - kan være både matte og blanke. Et ubegrænset udvalg af yderligere nuancer gør det muligt at skabe usædvanlige interiører. Valg af tone udføres i henhold til RAL-tabellen.

Rack suspended metal ceiling - design løsninger

Omega

Det kløftige blad er lavet af aluminium, stød- og spalteskinner. Modellerne varierer i breddelameller, for eksempel 0,5; 1,0; 1,5 cm og mere.

Rackloft åben type

Tysk design

Representerer aluminiumplader med rektangulære kanter. Takket være de klare og pæne former af konstruktionen er det muligt at skabe en perfekt flad overflade, og de forskellige størrelser af lamellerne giver mulighed for at opnå et ønsket resultat.

Loftene i tysk / italiensk design er monteret som åbne (mellemrummene er dækket af dekorative indlæg af forskellig skygge) og lukket type (hullerne er trimmet med indsatser af samme farve).

Italiensk design

Det sker perforeret med en relief-dekorative overflade. Består af aluminium / mesh lameller (i den anden version er kun åben type monteret).

S - design

Udvider mulighederne for at afslutte loftrummet. Fremragende egenskaber svarer til et højt europæisk niveau. Omkostningerne er ret overkommelige. Det adskiller sig kun fra Omega med sin lavere profilhøjde.

For at gøre overgangen mellem forskellige højder af loftet glat, anvendes radiuslameller. Krumlinjet overlap giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør, kompatibelt med belysningssystemer.

Plate rake (canadisk design)

Den er lavet af højkvalitets galvaniseret stål, har tosidet maleri, for eksempel hvid / sort, metallisk / sort.

Cuboid (skandinavisk) design

Sortimentet af profilstørrelser og nuancer giver mulighed for at kombinere forskellige modifikationer på det generelle fastgørelsessystem af åben type.

Til installation af belysningssystemer kan du bruge gitterdelere.

V-formet skinne

Tiltrukket af aflastningen af ​​lærredets sidste loft.

Fordele og ulemper

Uden overdrivelse kan man sige, at der er mange fordele ved jernbanestål og aluminiumslofter:

 1. Funktionalitet. Anvendelsen af ​​rack PP er tilladt i lokaler af enhver destination. Installation er enkel, udføres hurtigt, kræver ikke særlig træning.
 2. Holdbarhed. Aluminium og stållegering er pålidelige og holdbare. Derfor er produkter fra dem i stand til lang levetid. Loftene er dækket af en speciel beskyttende belægning, ikke warp, rust ikke og er meget modstandsdygtige over for forskellige atmosfæriske fænomener. Tab ikke de oprindelige egenskaber på omkring 25 år.
 3. Mange modeller og måder at kombinere dem med. Loft er tilgængeligt i forskellige formater, farver og farver. Standardbredden kan variere fra 30 til 400 mm.
 4. Miljøvenlighed. Panelerne er lavet af miljøvenlige komponenter, de er harmløse, giftfri, selv når de opvarmes.
 5. Hygiejne. De opsamler ikke støv i sig selv, de er resistente over for udseende og reproduktion af mikroorganismer. Suspenderet aluminiumsklaploft er let at rengøre med varmt vand og ikke-slibende rengøringsmidler.
 6. Fugt og vandmodstand. Racklofter suspenderet af aluminiumsprofiler modstår fuldt ud en høj procentdel af fugt. Af denne grund er det tilladt at installere dem i "fugtige" lokaler - køkkener, brusere, puljer, saunaer mv. Og er ikke modtagelige for direkte indtrængning af væske og damp.
 7. Brandsikkerhed. Metal er taget som basis, det tændes ikke spontant, opretholder ikke forbrænding.
 8. Kompatibilitet med forskellige klimatiske og belysningsudstyr. Fastgørelsessystemet giver dig mulighed for at placere tekniske netværk i loftrummet, skjule klimaanlægget / hætte, installer alle typer belysning.
 9. Støjisolerende og reflekterende egenskaber, nem installation / demontering.

Den største ulempe ved slået lofter - som reducerer rummets højde - kan tilskrives ikke kun dem, men også til eventuelle suspenderede strukturer.

Loftet af den lukkede type kan ikke kaldes vedligeholdeligt - hvis du skal udskifte en enkelt lamell, skal du adskille hele lærredet.

Hvad skal man vælge?

Bestemme hvilken slags metalstativ at udstyre loftet - aluminium eller stål, du skal vide et par nuancer. Aluminium er korrosionsbestandigt, har en længere levetid uden tab af æstetik.

For stål er skinnen selv beskyttet mod rust, hvilket ikke er tilfældet med rammen. Derfor, for badeværelset stål loft - ikke det bedste valg. Men sådanne strukturer er mere holdbare end aluminium.

Installation af et slattedæksel

Loftoverfladen behøver ikke yderligere behandling, hvilket sparer tid væsentligt. Den egentlige installation af det hængende rackloft kan udføres uden at have begrænset viden.

Det første skridt er markeringen. En ramme er rejst på den - åben, kombineret eller lukket. På den er monteret den valgte type paneler.

Et smalt rum kan udvides visuelt ved at placere lamellerne på tværs. I et firkantet rum optimalt diagonalt arrangement af panelerne. Under alle omstændigheder bør de fælles linjer være på den modsatte side af vinduet.

Racked metal false ceiling - dette er en billig, hurtig installation og et spektakulært resultat. Forskellige designs og nuancer giver en glimrende mulighed for at skabe helt unikke designs, der skjuler manglerne i underloftrummet og omdanner interiøret.

Enheden af ​​loftet af metalpanelerne i loftet

Rack metalloft har et smukt udseende og stor funktionalitet. For øjeblikket er byggematerialemarkedet repræsenteret af en bred vifte af alle former for modeller, det er ofte, at det ofte gør det svært at vælge en simpel mand på gaden.

Rackloft er meget nemt at installere. Så hvis reparationen er færdig med egne hænder, kan racktækket installeres uden hjælp fra kvalificerede specialister.

Sammensætningen af ​​design, formål og typer af slattedlofter

Rack loftsinstallationsskema

Rack loftsophængt type indbefatter en ophængt struktur og fastgjort til den en smal metalplade. Vedhæng af ophængningssystemet leveres af specielle bøjler placeret på bestemte afstande.

I kløften mellem bundloftet og det nye nedhængte loft er det meget nemt at skjule elektriske ledninger og ingeniørkommunikation. Alle designelementer i et ophængt loft kræver særlig opmærksomhed. Klart at forestille sig designfunktionerne, vil det ikke være svært at foretage installation af egne hænder.

Dimensioner af lath paneler og typer af deres dækning

Lister til metalloft er ret lange og smalle paneler af aluminium eller stål. De har følgende typer dekorative belægninger:

 • laminat;
 • pulverlakering;
 • polymerlag;
 • aluminium belægning.

Fra belægningen afhænger skinnens struktur og farve. Reiki kan have forskellig bredde og materiale til udførelse.

Rackloft kan bruges til enheder af mere komplekse strukturer, der understreger det indvendige rum.

Ifølge eksterne tegn er lath paneler opdelt i:

 • paneler med afrundede kanter;
 • paneler med rektangulære kanter;
 • paneler med en kompleks form af sideribben.

Ifølge dens tekstur er lathplader af metal inddelt i:

 • glat, med en monolitisk overflade (undtagen sømme);
 • perforeret (til ventilation eller yderligere dekoration).

Rackpanelets længde er normalt 3-4 m. Hvis længden af ​​skinnen er utilstrækkelig, forlænges den ved hjælp af specielle forbindelseselementer. Bredden af ​​panelet ligger fra 25-400 mm, denne mangfoldighed vil gøre det muligt at realisere næsten enhver ide.

Således ved at kende det nøjagtige areal af loftet er det let at beregne det krævede antal skinner.

Suspension system design

Ved hjælp af specielle riller er lamellerne monteret på dækket.

Fastgørelsesrammer fremstillet på en metalramme, som omfatter ophæng og lejedæk (kamme, strengere, tværs) med udskårne riller. Tilpasningen af ​​de bærende dæk udføres ved hjælp af konstruktionsniveauet.

Reiki er monteret på dækket og snapper ind i specielle slots.

Gennem hullerne i den øverste del af dækket monteres kroge til suspensioner. Faktisk kan lamellerne installeres uden brug af en bus. Derfor er disse lofter og skelnes af deres enkelhed. Det vil kun tage den vedlagte instruktion, tålmodighed og lidt tid.

Det er dog nødvendigt at montere suspensionerne. Dette kan gøres med afstandsdykler eller skruer (afhængig af bundloftets materiale).

Leje dæk kan være lavet af aluminium eller galvaniseret.

Bemærk. Ankerbolte vil ikke være nødvendige, da vægten af ​​hele systemet er lille, og den bærende konstruktion ikke oplever store belastninger.

Konstruktioner af metalloftlofter

Ordningen i rackloftet lukkede.

Der er to typer konstruktion af metalloftlofter:

En åben type indebærer montering af panelerne på et bærehjul med mindre huller. Hvis der er planlagt et kontinuerligt loft, bruges mellemliggende layouter til at fylde hullerne og skabe en solid overflade.

Når systemet er lukket, monteres panelerne uden huller og passer tæt sammen.

Omfang og funktionalitet af hævede lofter

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt at sørge for, at ophængningssystemet kan bruges i et bestemt rum: Du kan ikke bruge ståldele i værelser med høj luftfugtighed og dårlig ventilation.

Racklofter kan bruges både i køkkenet og i stuen, da de er æstetiske og modstandsdygtige mod fugt og temperaturændringer.

Hvis panelerne i rackloftet er lavet af aluminium, er selv de sværeste forhold ikke forfærdelige for loftet. Lofter af denne type kan nemt installeres i badeværelser og på balkoner. Bygningskostnaden er ret høj, men det er mere end det lange levetid værd.

Fordelen ved åbne tavle lofter er evnen til at skjule næsten alle tekniske kommunikation i rummet over det hængende loft.

Rådet. Hvis lofthøjden er mindre end 5 meter, er det nødvendigt at bruge dekorative layouter. Ellers kan tekniske kommunikation ses, hvilket selvfølgelig vil forstyrre det æstetiske udseende af hele rummet.

Når du installerer et rack og tandhjulssystem, skal du passe på loftets lydabsorberende funktioner.

Bemærk. Anvendelsen af ​​perforerede paneler til køkkenloftet er uacceptabelt. Intensiv drift af pladen bidrager til hurtig lukning af perforationerne på lamellerne.

Mulige farver af slattedlofter.

Rackloft kan udføres i enhver farve, men praksis viser, at følgende farver er i største efterspørgsel:

Trin af installation af loftloftet

For at montere metalstativloftet er der ikke behov for særlig træning.

For det første er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Alt basismateriale fjernes fra bundloftet. Nogle udelader dette øjeblik, idet de tror, ​​at alle fejlene forsvinder bag suspensionsystemet, og selve designet er stærkt og vil overleve nogen fald.

I rum med høj luftfugtighed inden installation af slattestrukturen skal loftet behandles med en primer med et antiseptisk middel.

I tilfælde hvor installationen udføres i rum med høj luftfugtighed, er det nødvendigt at forbehandle det gamle loft med en primer med antiseptika eller anden klorholdig forbindelse. Designet af affjedringstypen rammer trods alt ventilation under loftet og høj luftfugtighed bidrager til udseendet af svampe. Sådan behandling vil forhindre udseende af svampe eller lindre eksisterende.

At arbejde med oprettelsen af ​​et metal rackloft vil have brug for følgende værktøjer og materialer:

 • loftpaneler;
 • suspensioner;
 • guide profiler;
 • bærende dæk (traverse);
 • skruer;
 • plast dowels;
 • ledning til maleri arbejde
 • fiskeri linje
 • konstruktion eller laser niveau
 • skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • Punch;
 • Bulgarsk eller sakse til skæring af metal.
 • Rådet. Brug ikke træ chopik i fugtige værelser.

Udformningen af ​​rammerne for rackloftet af metal

Installationsskema og detaljer om loftloftet

 1. Installationen af ​​rammen skal begynde med udjævning og mærkning. Fald ned fra bundloftet med ca. 20 cm ved hjælp af en ledning til maling og bygningsniveau, slå af vandrette mærker. Selvfølgelig, hvis der er et laserniveau til rådighed, vil arbejdet med markeringsflader gå meget hurtigere.
 2. Montering af styringsprofil på væggen. Langs omkredsen af ​​hele loftet på væggene er monteret styringsprofiler. Vejledende profil har normalt en længde på 3 m, men efter behov er det nemt at skære det med saks til skæring af metal. Også til skæring af profilen perfekt egnet kværn, udstyret med en cirkelformet skive. Dens anvendelse vil bidrage til at undgå bøjning (deformation) af profilen under skæringen.
 3. Installationen af ​​styringsprofilen er lavet i trin på 0,5 - 0,6 m. Nøjagtigheden af ​​installationen kontrolleres ved hjælp af et niveau. Der er ikke behov for at justere profilen til vinklen med pedantisk nøjagtighed. Den resulterende overlap vil forsvinde under loftet lameller.
 4. Vinkelret på skinnerne på styrprofilens niveau strækker de flere rækker af fiskelinie.
 5. Langs de anstrengte linjer på samme niveau gør installationen af ​​lofthængere. Suspensionernes monteringstrin skal ligge i intervallet 100-120 cm, men ikke mere. Afstanden fra den yderste ophæng til væggen skal være ca. 30 cm.
 6. På samme højde som hele strukturen installeres traverser. Dette er nødvendigt, så metalskinnerne, som er fastgjort på tværbjælkerne, kommer frit ind i styringsprofilen, der er fastgjort på væggen.
 7. Vinkelret på suspensionslinien strækkes fiskelinjen igen, og montering af traversen udføres. Rammen er klar.

Bemærk. Hvis loftet har en perfekt flad overflade uden forskelle eller hældninger, er det muligt at fastsætte traversen direkte til det eksisterende loft uden brug af suspensioner.

Panelinstallation

Efter færdiggørelsen af ​​installationen af ​​traverser, fortsæt til installationen af ​​loftpaneler. Traverses er udstyret med specialskårne tunger, hvorved aluminiumspladerne er fastgjort og let låst.

For mere bekvem installation af rackpanelerne er det bedre at holde sig til den korrekte sekvens.

I begyndelsen er ekstremskinnen monteret. Det er nødvendigt, at dets to sider er afhængige af styringsprofilen. På samme måde er det andet panel monteret i nærheden. Installationen af ​​det tredje panel, mærkeligt nok, er lavet fra den modsatte side straks til tredje række. Reiki fylder afstanden mellem det andet panel på den ene kant og det tredje panel på modsat. Derefter er der plads til to skinner. Fyld det op. Det er nødvendigt, at kanten af ​​det sidste panel hviler på styringsprofilen.

Ofte viser det sig, at den sidste rake ikke er egnet på grund af at den er for bred. I sådanne tilfælde skal det skæres i længden. For at trimme panelet til loftet, skal du bruge en skarp kniv flere gange langs skærelinien. Derefter bøjes panelet langs denne linje i modsatte retninger, indtil det går i stykker.

Den endelige berøring er installationen af ​​belysningsenheder. Det er ret simpelt. Huller kan laves med en almindelig kniv.

Hvis alt er gjort korrekt og omhyggeligt, vil lath metalloftet ikke kun være glat og smukt, men vil også tjene beboerne i meget lang tid.