Montering af et ophængt loft Grilyato: montageskema af en cellulær suspenderet struktur

En af de moderne suspenderede strukturer er grilyato-loftet, dets installation kan udføres uafhængigt, og derfor kan denne mulighed betragtes som en prioritet ved afslutning af en lejlighed eller et lille kontor.

I artiklen vil vi forsøge at beskrive detaljeret konstruktionen og typerne af Grilyato lofter, samt give instruktioner til deres installation.

Konstruktion og variationer

Enhedslayout

Hidtil har takhussystemer en temmelig stor popularitet blandt mesterne og blandt slutbrugerne. Faktisk ud over at lette installationen dækker et hæftet loft loftet og gemmer alle dens mangler.
De vigtigste detaljer er vist på billedet.

Bag suspension systemet kan du skjule kommunikation: ledninger, ventilationskanaler mv.

Former, der er typiske for grilyato-loftet, ses i kontorer, indkøbscentre og nogle gange i beboelsesbygninger. Derfor skal du forstå sit design og studere teknologien i sin installation for hånd.

Grilyatos cellulære loft er et ophængt system af gitterplader.

 • Grundlaget for ophængningssystemet er volumetriske gitter fremstillet af aluminium eller træplader.
 • Gitterene er samlet fra indbyrdes forbundne strimler af en speciel profil.

Konfigurationsindstillinger

Markedet for suspenderede strukturer er omfattende, Grilyato lofter er tilgængelige i flere versioner. Den vigtigste strukturelle funktion er loftprofilenheden.

 • I de fleste modeller er profilen lavet af hærdet aluminium ved kold dannelse. Den U-formede profil giver høje mekaniske egenskaber.
 • Gitterdelens standardbredde er 10 mm, og højden varierer fra 30 til 50 mm.

Hvad angår gitterets størrelse, er de meget forskellige: Grilyato 50x50 loftet er den mest populære, men der er også variationer med celler fra 30x30 mm til 200x200 mm.

Jo større cellestørrelse, desto højere er gennemsigtigheden af ​​loftet. Derfor skal installationen udelukkende udføres på det forberedte loft og i loftet, hvis der er tale om grove lofter i Grilyato, ellers vil alle mangler være synlige.

Hovedtyper

Der er også flere typer af loftkonstruktioner.

 • Standardmodellen er et fladt fjedringssystem, der er monteret parallelt med gulvet på samme niveau. Dette er den billigste sort, der anvendes i langt de fleste arkitektoniske løsninger.
 • Pyramidal modifikation er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​celler af en speciel form. Installationen af ​​et sådant ophængningssystem gør det muligt at visuelt forøge højden af ​​rummet på grund af perspektivets virkning. To typer Y-formede profiler bruges til at danne et pyramide system (de kaldes "mor" og "far" i byggeslang). Udseendet af pyramidale celler
 • Grilyato persienner - en god løsning til afslutning af loftet i stedet for lægning af kommunikation. Brugen af ​​en sådan profil letter adgangen til lofter og ledninger og rør, der løber gennem dem. Effekten af ​​persienner opnås ved at anvende profilsystemer med forskellige højder (som regel 30 og 50 mm).
 • Multi-niveau lofter er monteret fra profiler af forskellige højder. En klar adskillelse af sektionerne skaber den nødvendige designeffekt, så flere niveauer er monteret hovedsageligt i bolig- og kontorlokaler.

Mange er interesserede i et sådant aspekt som farve af suspensionsmoduler. På den ene side er den primære farveindstilling for de fleste producenter hvid grilyato, grå og sorte lofter lidt mindre almindelige. Men hvis du ønsker (og selvfølgelig, mod et ekstra gebyr) er det muligt at male panelerne i enhver farve. De dyreste er de forkromede paneler, guld og metal.

Installationsteknik

Loft forberedelse

Som vi bemærkede ovenfor, skulle installationen af ​​Grilyato udføres på det forberedte loft.

 • Fra gulvpladerne fjernes restene af den gamle finish.
 • Udfør om nødvendigt reparationer, især sammenføjning og tætning af revner.
 • Juster overlapningen, hvid den eller mal den med indvendig maling.
 • Forbered de meddelelser, der vil blive lagt til suspension systemet.
 • En markering er lavet omkring rummets omkreds, hvilket markerer det niveau, hvor Grilyato-grillen monteres. Dette kan gøres ved hjælp af et laser- eller vandniveau.

Hvis den indbyggede belysning er planlagt, så forbinder vi de ledninger, som armaturerne installeret i Grilyato-nettet bliver tilsluttet.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte direkte til installationen.

Installation af ophængningssystemet

Rammeinstallation
I de fleste tilfælde udføres installeringen af ​​hængende arrays af medarbejdere i firmaet, hvorfra du købte loftet. Hvis du selv vil gøre installationen, skal du omhyggeligt studere monteringsordningen og følge anvisningerne nøje.

 • Rummets længde og bredde er divideret med 2,4 m for at beregne antallet af guider. Som regel prøver guiderne at montere parallelt med væggen, hvis længde er divideret med 2,4 med den mindste rest - på den måde kan du minimere antallet af rester.
 • På markeringen på væggene langs hele omkredsen er starthjørnet monteret. For at fastgøre det skal du bruge dykker med en plasthylster med en diameter på mindst 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen og sikret med låseskruer.
 • Dernæst fortsæt til installationen af ​​styreskinner. Til deres vedhæftning anvendes tråd- eller trådsuspensioner (som regel er de inkluderet). Suspension er fastgjort i loftet ved hjælp af en paraply stik. Suspension pitch - højst 1 m.
 • Alle guider skal fastsættes på samme niveau. Til fastgøring skal du blot sætte dem ind i hængekrogen. For forbindelsen mellem dem skal du bruge specielle forbindelseselementer.
 • Monteringsrækkefølgen på skinnerne er som følger: Først monteres delene 2,4 m, så 1,2 m, så 0,6 m. Delene 2,4 og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden. Samlingsplanen afhænger af størrelsen af ​​cellerne.
 • Paneler, der ikke passer til størrelsen, skal du skære med saks til metal (1 skinne, demonteret).

Artikel i emnet: installering af et hængende loft Armstrong.
Som følge heraf skal en kasse med en celle på 600x600 mm suspenderet fra loftet og sikret langs omkredsen, opnås. I det stabler hovedmodulerne.
Grilyato loft: installationsskema af de vigtigste guider og grilles

 • Grilyato gitter er samlet fra profiler af den tilsvarende konfiguration. De leveres i en demonteret form, så du skal indsamle celler fra "fædre" og "mødre" i en.
 • Det færdige modul løftes og indsættes i cellen fra styrene.
 • I de tidligere valgte celler installeres specielle lamper til loftet Grilyato. Hver lampe er forbundet til netværket og fastgjort med mindst to suspensioner.

Grilyato lampe LED i metal kuffert

Fra det første forsøg vil det være svært at finde ud af det, men det er nok at mestre teknologien en gang, og senere vil det være muligt at samle sådanne systemer meget hurtigt. Vi anbefaler at se installationsteknologien på video:

Fordele og ulemper

Lofter af denne type har både fordele og ulemper.

 • Hvis du vil øge rummets højde visuelt, vil Grilyato gøre - grillen vil skabe et perspektiv og "hæve" loftet.
 • En række konfigurationsindstillinger giver dig mulighed for at eksperimentere med designet.
 • Pålidelig suspension giver liggende kommunikation.
 • Udformningen af ​​de bærende profiler skaber effekten af ​​et kontinuerligt loft, og gitteret selv giver lys og elegance til designet.
 • Om nødvendigt kan du kombinere Grilyato med andre lofter af tilsvarende design.
 • Suspensionssystemets profiler er yderst modstandsdygtige over for driftsbelastninger og vejrforhold.
 • Både træ og aluminium modeller er ret dyre.
 • Installation tager også meget tid uden erfaring, og du skal omhyggeligt studere instruktionerne, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Hvis det nedhængte loft på Grilyato vælges som hovedindretning af loftet, skal installationen udføres i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig giver funktionerne i enheden af ​​hoveddelene ikke plads til forkerte handlinger, men jo bedre forsamlingen er afsluttet, jo længere vil loftet vare.

Installationsanvisninger suspenderet loft af aluminiumsprofiler med egne hænder. Typer af lamper, foto montage i køkkenet og badeværelset.

Installationsvejledning for hængende kassetteplade. Tips til valg. Billeder af lofter fra forskellige producenter: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

Hvad er Armstrongs hængende loft system består af, efterbehandling muligheder. Monteringsfaser Armstrong system: montering af rammen, suspensioner og lægning af fliser.

Grilyato lofter - komponenter og udseendet af et suspenderet cellulært loft

D-Stroy-fabrikken fremstiller og leverer komponenter til montering af hævede lofter Grilyato:

 • leje guide,
 • mellemliggende guide, grill Griliato,
 • justerbar suspension
 • forbindelseselementer til guider.

! Processen med at installere hævede lofter Grilyutto simpel. Men samtidig kan du installere loftet i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og tilpasse dem til de mest dristige designprojekter.

Grilyato lofter dekorere værelserne hvor du har brug for en masse lys og luft.
De bruges med succes i forretningcentre, kontorer, call centre. Hvor i en hal er afdelingen placeret i flere dusin steder eller endda flere afdelinger er placeret.
I banker, togstationer og lufthavne, butikker og indkøbscentre reducerer de visuelt effekten af ​​for højt til loftet, skjuler teknologiske elementer og ledninger i loftet og samtidig forstyrrer ikke adgangen til dem, når der er brug for hurtige reparationer.

Udvendigt ser det cellulære loft ud som en enkelt monolitisk struktur - solid og pålidelig.
Samtidig er disse designs helt ukomplicerede til installation og letvægt.
En kvadratmeter loftgitter vejer kun 2-6 pund!

Hvad er loftets elementer? Hvad mere præcist består loftgitteret af?

En kvadratmeter afhængt gitterloft består af et meget enkelt sæt af dele. Disse omfatter:

 • bærebjælken, hyppigere kaldes den "bærebjælke"
 • mellemliggende bar - "mellemliggende guide"
 • grill griliato (far + mor);
 • justerbar ophængning (for at justere det ønskede højdepunkt, tryk kun på foråret);
 • forbindelseselementer til guider.

vinkel
omkreds 19x24
Materiale: aluminium 0,4 mm
FARVE:

 • Matt hvid
 • Metallisk 907
 • Metallisk 906
 • sort
 • RAL farver

stik
guider PG
Materiale: aluminium 0,4 mm
FARVE:

 • Matt hvid
 • Metallisk 907
 • Metallisk 906
 • sort
 • RAL farver

Suspension Grilyato
amplitude 0,05-0,95 m,
forår + 2 nåle 0,5 m

amplitude 0,05-1,45 m,
forår + 2 nåle 1 m og 0,5 m

amplitude 0,05-1,95 m,
forår + 2 nåle 1 m

amplitude 0,05 - 2,45 m,
forår + 2 nåle 1,5 m og 1 m

amplitude 0,05-2,9 m,
forår + 2 nåle 1,5 m

Alt dette er let pakket og leveret til destinationen.

Grilyato er alsidig og kan bruges i forskellige forhold.
Ved hjælp af hjælpelinjer er der skabt et firkantigt gitter, hvori nettet installeres.
På trods af at nettet består af identiske firkanter, passer loftet let ind i værelser med forskellige strukturelle træk, figurerede elementer.
Det er for nylig blevet fashionabelt at kombinere grilyuttolofter med forskellige typer lofter for uventede virkninger og realiseringen af ​​de mest dristige ideer. Det er muligt at passe loftet under en buet eller formet væg med almindelig saks til metal.
De standardcellulære grilyato armaturer kan også medtages i sættet med et suspenderet cellulært loft, der er installeret i stedet for en enkelt "far + mor" grill og er fastgjort til loftet med separate grillbøjler eller direkte til skinnerne.

lofter

På grund af mangfoldighed, med loftets konstruktion, vil installationen af ​​loftet Grilyato være en glimrende løsning. Grilyato loftet er anderledes, fordi det giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder i hovedloftet uden nogen særlig indsats. På typerne, teknologi og installation af loftet Grilyato taler i denne artikel.

Indholdsfortegnelse:

Det generelle koncept og enheden af ​​loftet Grilyato

Loftet Grilyato ligner et trelliseret element fastgjort til hovedloftet. Celler er skabt ved at krydse en aluminiumsprofil, der består af et gitter og en opsætning. Særlige suspensioner gør det muligt at fastsætte denne struktur på hovedloftet.

Aluminiumsprofilen anvendes hovedsagelig, som har form af et bogstav U, profiltykkelsen er 0,5-1 cm, og højden er 3-5 cm.

Ved brug af profiler, der har forskellige højder, opnås effekten af ​​et faldende loft. Det viser sig således at opnå en smuk visuel effekt og skjule alle overhead kommunikation.

Gennemsigtigheden af ​​loftet Grilyato afhænger af:

 • cellestørrelse, som er fra 3x3 til 20x20 cm,
 • mængder af lys
 • afstanden mellem loftet og profilen.

Hvis loftets højde er ret lav, skal du vælge en lille cellestørrelse, en stor profilhøjde og en masse loftsbelysning.

De vigtigste fordele ved installationen af ​​loftet Grilyato:

 • Grilyatos loft skjuler fuldstændig alle kommunikationer: Elektrisk ledningsføring, ventilation, og dermed udfører en dekorativ funktion;
 • Grilyato-loftet giver dig mulighed for at reducere det støjniveau, der produceres af ventilationssystemet.
 • høj holdbarhed af aluminiumkonstruktion: moderne lofter Grilyato lavet af høj kvalitet aluminium, som ikke mister farve, har korrosion og koldt resistente kvaliteter, modstandsdygtig over for ultraviolet stråling og fugtighed;
 • i tilfælde af beskadigelse af en bestemt del af loftet kræver Grilyato, udskiftning eller restaurering af loftet ikke store økonomiske og fysiske omkostninger;
 • Grilyato-loftet er perfekt kombineret med andre typer loftsmål, så brugen af ​​Grilyato-loftet vil være en fremragende designløsning til ethvert interiørdesign;
 • Ved fremstilling af lofter Grilyato fabrikanter bruger ikke giftige produkter, så sådanne strukturer er sikre for menneskers sundhed;
 • Grilyatos lofter gør det nemt at komme til mellemrummet til teknisk arbejde;
 • Grilyatos lofter skjuler brandbeskyttelsessystemet helt, og selvom systemet fungerer, vil vandet ikke beskadige aluminiumsprofilen på grund af den specielle korrosionsbehandling.

Loft Grilyato foto:

Anvendelsesområde for Grilyato lofter

Grilyato lofter er installeret i disse værelser, hvor først og fremmest det praktiske loft er påkrævet. Disse er steder som:

 • cafeer,
 • restauranter,
 • kontorlokaler
 • butikker,
 • butikker,
 • teatre,
 • lufthavne,
 • togstationer
 • indkøbscentre
 • industrielle lokaler
 • boligkvarter.

Grilyato-loftet giver holdbarhed og pålidelighed i brug, så det bruges oftest som et element i design af industri- eller butikslokaler.

Men i boliger, hvor loftventilationssystemet er brugt - installationen af ​​grilyato-loftet er den bedste løsning.

Grilyato-loftet er en god løsning til praktiske mennesker, der elsker diskretheden og enkelheden i udformningen af ​​lokalerne.

De vigtigste typer af loft Grilyato

Afhængigt af den farve, i hvilken aluminiumprofilen er malet, er lofterne af Grilyato:

 • hvid
 • sølv,
 • forgyldt,
 • krom,
 • blå,
 • kobber,
 • metal og andre.

Suspended ceiling foto Grilyato:

Afhængigt af profilplaceringsmetoden skelnes der følgende:

 • Grilyato standard cellulære lofter,
 • lofter Grilyato pyramideform
 • louvered lofter
 • Fler niveauer lofter Grilyato.

Grilyatos standardlofter har de sædvanlige firkantceller, som kun er forskellige i størrelse og består af en U-formet aluminiumprofil.

Pyramidal loftet Grilyato, vil give loftet en ekstraordinær form og originale visuelle effekt. For enhedens pyramide-loft bruger Grilyato en Y-formet profil. Dette loft ser godt ud i guld, krom farve eller træ dekoration.

Grilyato loft i form af persienner er en stor mulighed for et værelse med begrænset plads, såsom en korridor. Loftet i form af persienner, er i stand til at give hurtig og nem adgang til hovedloftet. Derfor er Grilyatos lofter i form af persienner installeret på steder, hvor kommunikationer holdes i loftet over loftet. Grilyato's louvered lofter består af lige og tværgående aluminiumsprofiler, lavet i form af bogstavet U.

Grilyatos lofter på flere planer bruges til at udforme ekstraordinære designløsninger og består af almindelige U-formede aluminiumsprofiler, som er anbragt på forskellige afstande fra hovedloftet.

Grilyato Loft - omkostningerne ved køb og installation arbejde

Lofter Grilyato installationspris: fra 3 til 6 $ pr 1 m². På suspenderede lofter Grilyato prisen afhænger af sådanne faktorer:

 • celle størrelse;
 • området af hovedloftet
 • profil farve;
 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbelægning;
 • kvaliteten af ​​materialet
 • loft land;
 • kompleksiteten af ​​kombinationerne
 • mængden af ​​belysning;
 • type loft Grilyato.

På grilyato-loftet bestemmes omkostningerne ved installation først og fremmest af typen af ​​loft: Jo mere komplekse cellerne og profilen er, desto højere er installationen. For et standardophæng til grilyato er installationen $ 4 pr. 1 m². Når du installerer et hævet loft Grilyato, vil prisen på et loft på flere niveauer være meget dyrere end standarden. Installation af et loft på flere niveauer er ca. $ 6-7 pr. 1 m².

Montering af loftet Grilyato

Konstruktionen af ​​loftet Grilyato omfatter guider og blokke af aluminiumsprofil. Fastgørelsesguider opstår i loftet, og så skal du forbinde guiderne ved at installere en aluminiumsprofil.

Loftet Grilyato består af:

 • hovedguider,
 • korte ekstra syninger
 • suspensioner,
 • hjørne lister
 • aluminiumsprofil, forskellig i størrelse og højde.

Disse er de vigtigste elementer, designet til at samle en række forskellige design Grilyato loft.

Før du samler Grilyato-loftet, skal du udfylde alt kommunikationsarbejde relateret til loftet og bestemme antallet af inventar, der vil være til stede i loftet.

Instruktioner til montering af loftet Grilyato:

1. Brug et niveau og en blyant til at markere loftet. Vælg en væg, som markerer startpunktet for yderligere installationsarbejde.

2. Når du vælger et udgangspunkt, skal du sørge for, at Grilyato-loftet er fastgjort til hovedloftet, gemmer al kommunikation og uregelmæssigheder.

3. Når du vælger et mærke, skal du lave tre mærker på andre vægge, hvorigennem linjen, der forbinder rummets omkreds, vil passere. Under fastgørelsen af ​​væghjørnerne er højden af ​​det fremtidige Grilyato-loft fastgjort. Monter hjørnerne med skruer og dowels.

4. Fastgør skinnerne langs forbindelsesledningen. Efter fastgørelsen af ​​guiderne vil loftet have form af vedhæftede hylder. Forsiden af ​​den modtagne hylde skal vende nedad.

5. Afhængig af det materiale, hvor hovedloftet er lavet, skal du vælge skruer, som vil rette strukturen godt. Afstanden mellem skruerne må ikke overstige 45 cm.

6. Efter montering og fastgørelse af hovedstyrene, fortsæt til markeringen for at installere styringsprofilen.

7. For at sikre profilen skal du foretage en markering, afhængigt af cellestørrelsen, og fortsæt derefter for at installere profilen.

8. Profilen er fastgjort til skinnerne og loftet med suspensioner. Den maksimale afstand mellem suspension fixering er 1,2 m.

9. Systemet, hvor cellerne installeres senere, er samlet.

Installationsteknik Loft Grilyato

Længden af ​​lejeskinnerne kan være 180 eller 240 cm. Efter at have anerkendt bredden og længden af ​​loftet, bør du vælge den bedste måde at installere guiden på. Fordel længden og bredden af ​​rummet ved hjælp af længden af ​​føringen for at undgå et stort materialeforbrug.

Efter at have installeret placeringen af ​​bøjlerne og guiderne, bor huller for at rette dem.

Bestem placeringen af ​​lyskilderne og bor hullerne.

For at bestemme og beregne antallet af suspensioner, når du installerer belysning, skal du udføre en række handlinger:

 • en lampe kræver installation af to eller tre hængsler;
 • For at fastgøre styrene skal der laves fire til fire suspensioner afhængigt af længden af ​​loftet: Hvis længden af ​​føringen er 240 cm, skal du bruge fire suspensioner, hvis: - 120 cm, derefter tre, og hvis længden af ​​føringen ikke overstiger 60 cm, skal du kun rette en eller to suspensioner.

Installation af hovedguiderne er lavet fra de længste skinner til kort. Tilslutning af guiderne er lavet ved hjælp af specielle forbindelseselementer.

Når rammen er monteret, skal armaturerne installeres. Lamperne skal monteres på suspensioner.

Når aluminiumrammen er installeret, skal du kontrollere loftets fladhed ved hjælp af et niveau og derefter tilslutte og tjekke belysningen.

Installation af belysning til loftet Grilyato

For at belyse lofterne Grilyato installere raster-type lamper, som er den mest bekvemme type belysning til sådanne lofter.

Lethed og harmoni ved brugen af ​​disse lamper giver deres størrelse, hvilket er helt i overensstemmelse med størrelsen af ​​loftcellerne Grilyato.

Tilstedeværelsen af ​​GB-mærkning på armaturet angiver det faktum, at armaturet er beregnet til at blive installeret i cellerne i grilyato-loftet.

Montering af lamper på loftet Grilyato lavet på en hvilken som helst højde, afhængigt af placeringen af ​​celler. Fittings er fastgjort direkte på suspensionerne. Når du vælger en forkromet eller metallisk profilfarve, øger loftet visuelt rummet, takket være god refleksion af lys.

Installation af armaturer udføres i en hvilken som helst celle i loftet, så organisationen af ​​hoved- eller zonelys er ikke et problem.

Til Grilyato-loftet anvendes også andre typer armaturer, for eksempel punkt, fluorescerende, halogen eller LED. Lamperne er forsænket eller suspenderet. Valget af armatur afhænger af bygningens type, loftets funktionalitet, aluminiumprofilens farve og det overordnede indretning.

Suspension monteret til grilyato Albes 1 m

Om produktet

karakteristika

beskrivelse

Vi anbefaler også

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

"Op til 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler. *

"Fra 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Uafhængig installation af grilyato lofter

Grilyato loftsæt omfatter:

U-formede lejestyringer 1,8 m lange; 1,2 m; 0,6 m;

U-formede elementer i gitteret - elementet "mor", elementet "far";

Perimeter profil (hjørne) 19x24 mm;

Montering af et ophængt loft Grilyato. anbefalinger

Lagerstyringen C180 er fastgjort med mellemføreren C120 eller C60 og suspenderet til designhøjden ved hjælp af fjederhængere med et trin på højst 1000 mm.

Styret C60 er fastgjort til midten af ​​føringen C120.

Særlige detaljer (forbindelseselement) fastgør lejestyrene C180 langs længden af ​​hinanden.

Resultatet skal være et ophængningssystem i form af firkanter, der måler 600x600mm.

I det resulterende loftdesign installerer grillene.

Grilyato's grillmontering udføres på objektet fra "mor" og "far" profiler.

Den specielle beskæring af profiler (i henhold til cellernes størrelse) gør det muligt for dem at være stift forbundet med hinanden i henhold til de fastsatte størrelser af cellerne.

Sådan installeres loftet Grilyato - trin for trin guide

Ved registrering af loftrummet anvendes forskellige muligheder, blandt hvilke det er muligt at skelne Grilyato-loftet. I dette tilfælde er det muligt at skjule loftets mangler uden at gøre en særlig indsats for dette.

Beskrivelse og enhedsdesign

Grilyato-loftet udføres i form af et gitter, som er fastgjort på hovedplanet. Grilles og aluminiumsprofilguider bruges til at oprette celler. Fastgørelse af loftgitteret udføres ved hjælp af særlige suspensioner.

Grundlaget for grilyato-loftet er en U-formet aluminiumsprofil, hvis vægge har en tykkelse på højst 10 mm og en højde på ca. 50 cm. Ved anvendelse af profiler af forskellig højde fremkommer virkningen af ​​et faldende loft, og det bliver muligt at skjule eventuelle kommunikationssystemer.

Et af kendetegnene ved et cellulært suspenderet loft er gennemsigtighed, hvilket afhænger af følgende faktorer:

 • Cellernes størrelse, minimumsværdien er 3 * 3 cm og maksimum - 20 * 20 cm.
 • Mængden af ​​lys.
 • Afstanden mellem hovedplanet og ophængningsstrukturen.

Med lave lofter i rummet er der præference for småcellestørrelser, høj profilhøjde og maksimal loftsbelysning.

Grilyato lofter har et stort antal forebyggende øjeblikke:

 • Evne til at skjule forskellige kommunikationssystemer, herunder lednings- og ventilationselementer.
 • Evnen til at reducere støjniveauet fra ventilationssystemet.
 • Holdbarhed af aluminium konstruktion elementer. Til fremstilling af lofter har Grilyato brugt aluminium af høj kvalitet, der bevarer farve i lang tid, modstandsdygtig over for høj luftfugtighed, korrosion, lav temperatur og ultraviolette stråler.
 • Udskiftning eller reparation af beskadigede områder uden demontering i denne struktur og betydelige omkostninger.
 • Kombination med forskellige typer loftindretning, hvilket gør det muligt at realisere enhver designbeslutning.
 • Sikkerhed for menneskers liv og sundhed sikres ved, at der ikke er giftige stoffer i sammensætningen af ​​grilyatolofterne.
 • Uhindret teknisk arbejde i loftrummet.
 • Brandbeskyttelsessystemet kan skjules bag Grilyato-loftet, og når det udløses, forbliver aluminiumprofilen intakt på grund af anti-korrosionsbelægningen.

Anvendelsesområde

Sådanne konstruktioner anbefales at blive brugt i lokaler, hvor loftet skal være så praktisk som muligt. Denne kategori omfatter handels- og restaurationsvirksomheder, jernbanestationer og lufthavne, industrilokaler og boliger. Slidstærkt og pålideligt loft Grilyato kan bruges til at designe alle de anførte objekter.

For boliger kan denne mulighed kaldes den bedste løsning på grund af muligheden for at installere et loftventilationssystem. Derudover er Grilyato lofter velegnet til folk, der foretrækker simpel og diskret indretning.

Typer af lofter Grilyato

Når man beslutter, hvordan man monterer grilyatolofter, er det vigtigt at vide, at aluminiumsprofilen kan males i forskellige farver. Afhængig af dette skelnes der mellem følgende typer lofter:

 • Hvid og blå.
 • Kobber og krom.
 • Sølv og forgyldt.

Placeringsmetoden bestemmer følgende typer lofter:

 • Standard design med firkantede celler. Hovedelementerne i sådanne lofter er en U-formet aluminiumsprofil. Hovedforskellen er størrelsen af ​​cellerne.
 • Lofts pyramideform. Originalitet og usædvanlig form skaber en særlig effekt. Som hovedelement bruges Y-formet profil. Den mest egnede farveopløsning i dette tilfælde: guld, krom eller under et træ.
 • I form af persienner. Denne løsning er velegnet til værelser, hvis rum er begrænset af vægge eller skillevægge. Designet gør det muligt hurtigt og hurtigt at trænge ind i rummet mellem lofterne, så det anbefales at installere loftet i form af persienner, når der placeres kommunikation over loftet. Grundlaget for loftet i form af persienner er U-formede lige og tværgående aluminiumsprofiler.
 • Fler niveau loft. Denne mulighed bruges til at skabe et ikke-standardinteriør og udførelsen af ​​ekstraordinære designerfantasier. Multi-level strukturer er skabt af U-formede aluminiumsprofiler ved at placere dem på forskellige afstande fra hovedplanet.

Prissætningspolitik

Omkostningerne ved byggeri er bestemt af flere faktorer:

 • Grilyato loftsdimensioner
 • Størrelser af celler.
 • Farveopløsning.
 • Materialets kvalitet.
 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbeskyttelse.
 • Loft fabrikant.
 • Designets kompleksitet.
 • Udsigt til loftet.

Installationsarbejder er forskellige, det afhænger også af kompleksiteten af ​​designet. For eksempel vil installering af et standardophængt loft, Grilyato, koste meget mindre for forbrugeren end lignende arbejde med et loft på flere niveauer. Et loft med mere komplekse celler og en profil koster også mere.

Installationen af ​​loftet Grilyato

Hovedelementerne i loftet Grilyato er guider og blokke af aluminiumsprofil. For det første er guiderne fastgjort på hovedplanet, så forbindes de ved hjælp af blokke.

Generelt består den hængende loft type Grilyato af følgende elementer:

 • Guider af to typer - de vigtigste og korte yderligere.
 • Suspensioner.
 • Hjørne lister.
 • Aluminiumsprofil af forskellige højder og størrelser.

Umiddelbart inden montering af loftet Grilyato udføre grundlæggende kommunikationsarbejde og tælle antallet af loftlys.

Montering af det hængende loftgitter udføres i overensstemmelse med følgende instruktioner:

 • Lav et loft markering, ved hjælp af et niveau og en blyant eller markør. På en af ​​væggene markeres niveauet for placeringen af ​​den ophængte struktur, som tages som grundlag for yderligere installationsarbejde.
 • Ved bestemmelse af niveauet er det nødvendigt at tage hensyn til de passerende kommunikationer, så den suspenderede struktur skjuler alle ledninger og defekter.
 • I overensstemmelse med det første mærke sættes passende mærker på de tre andre vægge og tegner en linje, der forbinder rummets omkreds. Vægskruer fastgør højden på den ophængte konstruktion med skruer.
 • På forbindelseslinjen er hovedprofilerne fastgjort; i slutningen af ​​installationen har de form af vedhæftede hylder, hvis forside vender nedad.
 • Fastgørelseselementer vælges afhængigt af det materiale, der anvendes til fremstilling af hovedloftet. Trinet mellem fastgørelsesanordninger må ikke være mere end 45 cm.
 • Udfør nu markeringen, hvorefter styringsprofilen skal installeres. Her er cellestørrelsen taget som basis.
 • For at rette guideprofilen anvendes suspensioner, placeres i 1,2 meter trin.

Den direkte installation af Grilyato udføres ifølge følgende teknologi:

 • Bestem profilens optimale placering. Takket være dette er længden og bredden af ​​loftet divideret med profilens standardstørrelse 180 eller 240 cm. Derfor kan et stort forbrug af materiale undgås.
 • Derefter bor huller til montering guider.
 • Så er det nødvendigt at bestemme de steder, hvor lyskilderne vil blive placeret. Huller er også lavet her med en boremaskine.

Det er meget vigtigt at beregne antallet af suspensioner korrekt ved installation af Grilyato-loftet, så følgende data tages som basis:

 • For en lyskilde skal du installere to eller tre suspensioner.
 • En profil med en længde på op til 0,6 meter er fastgjort af en suspension, hvis længden er 1,2 meter, så er der brug for tre suspensioner, og der kræves en længde på 2,4 meter, der er mindst fire suspensioner.

Ved installation af guider anbefales det at overholde følgende regel: først arbejder de med lange elementer, så med korte lameller. For forbindelsen er det bedst at købe specielle forbindelseselementer.

Belysningsenheder installeres på den monterede ramme, de fastgøres ved hjælp af suspensioner.

På det afsluttende trin skal du kontrollere evnen til den installerede struktur ved hjælp af bygningens niveau til dette formål. Hvis der ikke er store afvigelser, skal armaturerne kobles til strømforsyningsnetværket og kontrollere deres drift.

Belysningsinstallationsregler

Belysning af grilyatolofterne udføres ved at installere raster-type lamper. Denne mulighed anses for at være den mest egnede til denne type konstruktion.

Armaturerne er lette, og på grund af sammenfaldet af cellestørrelserne i loftet og armaturet passer enhederne harmonisk ind i loftets rum.

Ved valg af belysningsudstyr til lofter skal Grilyato være opmærksom på mærkning af lampen. Hvis den har bogstaverne GB, er enheden beregnet til installation af det nedhængte loft Grilyato.

Det er muligt at installere lyskilder på lignende strukturer i enhver højde under hensyntagen til placeringen af ​​celler. Fastgørelsen udføres ved hjælp af suspensioner. Profilen af ​​krom eller metallisk farve afspejler lys godt, derfor kan man ved hjælp af sådanne elementer visuelt forøge rummet i rummet.

Ved bestemmelsen af ​​belysningsanlæggets placering på grilyato-loftet er organisationen af ​​hoved- og zonelyset taget som basis. Oftest opstår der ikke vanskeligheder på dette stadium, da lampen kan installeres i en hvilken som helst celle i den ophængte struktur.

Når du installerer loftet Grilyato, kan du købe forskellige typer lamper. Belysningsenheder kan være spot, LED, halogen og fluorescerende. Desuden kan forsænket eller suspenderet lyskilder anvendes. Ved valg af armaturtype tages der hensyn til bygningstypen, funktionaliteten af ​​loftrummet, farven på aluminiumsprofiler og rummets overordnede design.

Suspension Grilyato d = 2mm 0.5m, Albes

Suspension Grilyato d = 2mm 0.5m, Albes, pris

til alle farver og størrelser af grilto celler

** Der gives oplysninger om fortrolighed, alle data er hentet fra kataloger og tekniske referencebøger fra fabrikanter. Ikke et offentligt tilbud. Tjek venligst priser hos ledere.

karakteristika

 • Materiale - stål
 • Længde - 500 mm
 • Mængden i pakken (stk.) - 100 stk.

beskrivelse

Suspensioner monteret, flyttes fra hinanden op til 500 mm (to 300-300 mm eger og en fjederplade medfølger). D = 2 mm, designet til hængende ikke tunge strukturer, ideel til Grilyato-loftet, da det cellulære loft er monteret af aluminiumsprofiler, der har en lav vægt.

Dette produkt tilhører kategorien - Profil og komponenter

Og også du kan se andre produkter fra kataloget:

I forbindelse med væksten i euroen er råvarepriserne på råvarer steget, prisen på aluminiumsplade, der produceres af Albes, stiger. Stigningen vil påvirke rackloftet, kassetten, grilyato og ventilerede facader af aluminiumprofil. Nye priser træder i kraft den 4. september 2018.

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Loft Grilyato (Griliato)

Hvad er loftet grilyato

Til dato er stadig mere og mere popularitet en ny type loft, der blev kaldt grilyato - oversat fra italiensk Grigliato - "gitter". Derfor er denne unikke designløsning forskelligt kaldt et gitter eller et cellulært loft.

Loftet grilyato er lavet af gitter, hvorfra en suspenderet struktur er skabt. Takket være dette ser loftet ud til at være en regelmæssig geometrisk form, det gør ikke sagen og skaber god ventilation i både store og små værelser.

I dag er Grilyato lavet af aluminium og stål, og hvis du i fremtiden ønsker at undgå sænkning og korrosion, er det nødvendigt at tage højde for, hvilket materiale loftet er lavet af. Vi skrev om det i detaljer i artiklen "Stål eller aluminium". Det er også vigtigt at vide, at cellestørrelserne er af forskellig størrelse: 50x50 mm, 60x60 mm, 75x75 mm, 86x86 mm, 100x100 mm, 120x120 mm, 150x150 mm og 200x200 mm. Når man vælger en celle, skal man tage højde for, at størrelsen betragtes langs akserne, derfor vil den indre huldel være mindre. På Grilyato økonomi og standard vil den være mindre med 10 mm, og på grilyato DL15 og GL15, hvor basen er 15 mm, er den 15 mm mindre. Cellernes højde er 30 mm, 40 mm og 50 mm.

Omfang af lofter Grilyato

Den aktive udvikling af Grilyato er forbundet med dets funktionelle funktioner, nem installation og evnen til at implementere designbeslutninger. Til dato er Grilyato et af de mest populære nedhængte lofter, som finder sin anvendelse i udformningen af ​​forskellige interiører på sådanne genstande som:

 • Shopping og forretning centre
 • Sportsfaciliteter
 • Uddannelsesinstitutioner
 • Transportinfrastrukturobjekter
 • Lufthavne
 • Medicinske institutioner
 • Fitnesscentre
 • Boliger og tekniske lokaler i private huse (enhver ejendom)

Og også i design af forskellige interiører. Den aktive udvikling af Grilyato-loftet er forbundet med dets funktionelle funktioner, nem installation og evnen til at implementere designløsninger.

Fordele og fordele ved grilyato lofter

Grilyatos loft er perfekt kombineret med andre typer lofter: - Gips med pap, kassette, rack, Armstronglofter, harmonisk kombineret med forsænket eller suspenderet LED-belysning. Også ikke ubetydelig fordel ved loftet Grilyato er en bekvem placering af ingeniør- og brandsystemer i rummet bag det nedhængte loft. På ethvert tidspunkt kan du hæve gitteret og komme til det rigtige sted for kommunikation og derefter bare sænke gitteret til det samme sted.

Standardstørrelser af celler i et loft Grilyato

Typer af loft Grilyato

Loftet grilyato er en økonomi økonomi overalt fortolket forskelligt, i de fleste tilfælde er det en celle med en metal tykkelse på 0,27 mm og en celle højde på 30 mm. Og et sted er det som Grilyato-standarden - metal tykkelse er 0,32 mm og cellehøjden er 40 mm. Desuden er nogle producenter af grilyato økonomiklasset loft udstyret med en forstærket ramme på 1,2 m og 2,4 m tykke skinner 0,4 mm tykke, hvilket gør det muligt at undgå loftet sagging.

Suspended loft design Grilyato Economy, Standard, persienner

Grilyato's design er et indbygget modul eller på en anden måde et gitter på 600x600 mm, der er samlet fra 0,6m og 0,6m profiler, der forbinder vinkelret på hinanden og danner celler. Modulerne er monteret i en ramme af styreskinner. I stedet for modulet er det muligt at installere en lampe til Grilyato i standardstørrelsen 588x588 (600x600) mm.

Elements Grilyato bruges i konstruktionen af ​​loftet

U-formede lejestyringer 2,4 m lange; 1,2 m; 0,6 m

P-formede gitterelementer - element "Mom" element "Papa"

Komponenter til loftet Grilyato

Justerbar suspension (fra 0,05 til 2,95 m)

Materiale - stål
Nålens diameter - 2 mm
Spidsernes længde - 0,25 m, 0,5 m, 1 m, 1,5 m

Suspensionen består af 2 eger og en fjeder og kan indstilles i amplitude fra 0,05 m til 2,95 m. Hele suspensionstrukturen, herunder lys, er fastgjort til suspensionerne.

PG-kobling

Materiale - aluminium
Tykkelse - 0,4 mm
Farve - Aluminium

Perimetervinkel L = 19x24x3000 mm

Materiale - aluminium
Tykkelse - 0,4 mm
Dimensioner - 19x24x3000 mm
Standardfarver er hvidmatte, metallisk sølv, metallisk matte, sort, beige.

Perimetervinkel (aluminium hjørne) bruges til at skære et ophængt loft omkring omkredsen. Farven er matchet med farven på hele strukturen.

Udformningen af ​​det nedhængte loft Grilyato DL-15

Konstruktionen af ​​Grilyato DL-15 er et indbygget modul med dimensioner på 600x600 mm, monteret fra 0,6 m 0,6 m og 0,6 m L-profil, der er forbundet vinkelret på hinanden, form celler, fra alle sider L-profil.

De resulterende gitter kan desuden monteres på to måder:

1. På samme måde er Grilyato en økonomi og standard med brug af vejledninger 0,6; 1,2 og 2,4 meter;

Elements Grilyato bruges i installationen med brug af hjælpelinjer 0,6; 1,2 og 2,4 meter er ens, som for installationen Grilyato økonomi og standard er det:

 • P-formede lejestyringer med en længde på 2,4; 1,2 og 0,6 m.
 • P-formede gitterelementer - element "Mom" element "Papa"
 • Justerbar suspension (fra 0,05 til 2,95 m)
 • Perimetervinkel L = 3000 mm

2. Brug af delsystemet T-15 profil, der også bruges til montering af Armstrong-lofttype.

Elementer Grilyato DL-15, der anvendes i installationen ved brug af T-15 profil

T-15 profillængde på 0,6; 1,2 og 3,6 m;

Tykkelse - 0,3 mm
Materiale - galvaniseret stål
Farve - ligner farven på loftet

P-formede gitterelementer - element "Mom" element "Papa"

L-formet profil

Justerbar suspension (fra 0,05 til 2,95 m)

Materiale - stål
Nålens diameter - 2 mm
Spidsernes længde - 0,25 m, 0,5 m, 1 m, 1,5 m

Suspensionen består af 2 eger og en fjeder og kan indstilles i amplitude fra 0,05 m til 2,95 m. Hele suspensionstrukturen, herunder lys, er fastgjort til suspensionerne.

Perimetervinkel L = 3000 mm

Materiale - aluminium
Tykkelse - 0,4 mm
Dimensioner - 19x24x3000 mm
Farve - ligner det valgte loft.

Perimetervinkel (aluminium hjørne) bruges til at skære et ophængt loft omkring omkredsen. Farven er matchet med farven på hele strukturen.

I et eller andet tilfælde er det visuelt, at designet ser ud til at være en enkelt helhed og ser rig, stilfuld og harmonisk ud.

Montering af loftet Grilyato

Hængende loftet grilyato dig selv, især hvis det er et lille værelse (kontor, cafe, korridor), er ret simpelt. For at gøre dette skal du bruge: et loftpakke (guider 240 cm og 60 cm eller 120 cm (afhænger af det valgte net), moder og farelementer, der forbinder PG-elementer, suspensioner og omkreds (L-formet hjørne) - normalt i god stand Sælgere alt dette er inkluderet i kittet. Også til installationen har du brug for en dowel negle, sakse til metal, målebånd, perforator, niveau (helst laser).

For visuelt at se teknologien til at samle et cellulært loft, kan du se en video-tutorial, der præsenterer, hvordan man monterer et cellulært loft Grilyato.

For at montere grilyato-loftet begynder vi med måling af rummet. Til beskrivelsen tager vi det rektangulære rum af den korrekte geometri.

1. Vi måler væggene for at finde området af længde A og B, vi multiplicerer (A + B) x 2 vi får rummets omkreds - vi har brug for det til at forstå omkreds hjørnet.

2. Vi bestemmer lamperne, hvilke og i hvilken mængde vi installerer dem. Grilyato-sælgere tilbyder standardarmaturer af samme mærke, der anvendes til andre hævede lofter. De er præsenteret i form af en regelmæssig geometrisk form, er meget bekvemme at installere, lave omkostninger og er ikke bange for spændingsudsving. Bemærk venligst, at lamperne fremstillet til Armstrong type loft, 595x595 mm i størrelse, passer ikke ind i Grilyato. Standardstørrelsen af ​​lampen Grilyato er 588x588 mm. Men der er mange indbyggede og indlejrede lamper i forskellige størrelser, former og strøm. Du kan kende dig til nogle her.

Hvis der er en ordning, bliver vi bekendt med det - det er nødvendigt for os at forstå, hvordan guiderne i vores loft vil blive placeret i fremtiden.

Af alt dette konkluderer vi - er det muligt at installere undgå installation af yderligere strukturer til montering af suspensioner. Baseret på erfaring er der næsten altid på loftet (loft) luftkanaler, elektriske pletter og alle former for kommunikation, der forhindrer enkel montering af bøjler, hvilket indebærer installation af yderligere strukturer.

3. Det næste trin bestemmes med højden af ​​det fremtidige loft, hvorefter vi måler afstanden mellem loftet og det monterede loft for at bestemme længden af ​​suspensionerne.

Som følge af ovenstående modtog vi data om:

 • den nødvendige mængde materiale til montering af loftet
 • nummer og konfiguration af belysningsenheder
 • forbrugsstoffer kræves til installationsarbejde.


At have en række af de ovennævnte og ikke komplicerede handlinger går direkte til installationen af ​​loftet.

1. Installationsprocessen begynder med montering af den L-formede (perimetriske) vinkel omkring rummets omkreds. For at gøre dette sætter vi laserniveauet i en forudbestemt højde, hvilket giver r på væggen, som vi løser hjørnet på.

2. Det næste skridt er at markere pladsen til montering af suspensionerne for lange guider (240 cm). Her skal man huske på, at hvis der er en ordning for indretning af lamper, er guiderne installeret i henhold til denne ordning. Hvis opgaven er at arrangere lamperne symmetrisk med hensyn til væggene, beregnes en lige afstand fra væggene. Hvis der ikke er armaturer på loftet, eller hvis armaturerne ikke er "bundet" til loftrammen, f.eks. På dæk eller kabler, beregnes styringen af ​​styrene med det mindste materialeforbrug.

3. Når vi har markeret guidernes placering, er laserniveauet indstillet i henhold til disse mærker, hvilket giver en lodret linie på loftet. I overensstemmelse med denne linje er suspensioner monteret med et anbefalet trin på 80 cm mellem dem. Således fik vi et fast hjørne omkring perimeteren på væggene og suspensioner over hele området i loftet (afhængigt af størrelsen af ​​Grilyato-cellen, er trin mellem styrene 60 eller 120 cm.).

4. Hængende hængsler (240 cm) hænges derefter på de monterede bøjler og fastgøres sammen med korte tværgående styringer (120 eller 60 cm afhængigt af den valgte grilyato-celle).
Installation af lange guider er også ønskeligt at udføre under laserniveauet, hvilket giver en vandret linje. Guiderne er justeret med justerbare bøjler.

Vi har en monteret loftsramme, der ligger strengt langs horisonten.

5. Vi går videre og fortsætter til samlingen af ​​kassetter (grids) bestående af to elementer - "Mom" og "Dad", for det forbinder vi dem vinkelret på hinanden.

6. Efter at have samlet grillene fylder vi vores ramme sammen med dem, hvilket giver plads til lamperne.

Når rammen er fyldt med kassetter (gitter), får loftet vægt og bliver mindre mobilt.

7. Gå videre til næste trin - trimme korte guider og kassetter til væggene. De korte guider skæres i henhold til afstanden fra den første / sidste lange vejledning og væggen. Skær dem til det L-formede (parametriske) hjørne. På samme måde skærer vi kassetten (gitter). Derefter justere om nødvendigt de horisontale og lodrette linjer i loftet og fastgør dem til væggene.

8. Lamperne installeres på steder, der er specielt efterladt til dem, og om nødvendigt (fortrinsvis) er der fastsat yderligere suspensioner.

På denne installation af loftet er afsluttet. Loftet anses for at være korrekt fremstillet, forudsat at alle linjerne er langsgående, tværgående og vandrette, lige og i samme plan. For at loftet skal fungere så længe som muligt, skal du følge anvisningerne nøje.

Læs installationsmanualen for hver type loft Grilyato her.

Download loftinstallationsprogrammet Grilyato:

Og hvis du ikke har tid nok, og du vil overlade installationen af ​​Grilyato lofter til professionelle, bedes du kontakte vores firma på telefon 8 495 532-85-76 eller efterlade en anmodning, og vores specialister kontakter dig så hurtigt som muligt for at diskutere detaljerne.