Er det muligt at male strækloft? Lad os finde ud af det.

Mange har undret sig mere end en gang om det er muligt at male et strækloft, i hvilket fald, hvordan og hvilken maling er egnet til belægning? Når man er færdig med rummet, foretrækker mange stræklofterne. De fik deres popularitet på grund af holdbarhed, pålidelighed, hurtig og nem installation. Stort udvalg af farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge lærredet, der vil understrege stilen på rummet. Ved hjælp af korrekt valgt overfladedesign ændres lokalet, det bliver mere smukt og hyggeligt.

På trods af, at elastisk lærred med korrekt installation og pleje vil vare mere end 20 år, med tiden bliver de kedelige og mister deres oprindelige tiltrækningskraft.

Er det muligt at male film og stof stræklofter?

På grund af det store udvalg af farver og teksturer (satin, mat og glans) film belægning anses for at være den mest populære. Basen af ​​lærredet er polyvinylchlorid. Farven på filmen fastgjort til dens fremstilling. Det er umuligt at male filmen efter installationen, da belægningen ikke har evnen til at absorbere og holde det påførte farvestof. Med andre ord vil malingen ikke holde sig til overfladen.

For at filmbelægningen kan se interessant i mange år, kan du i løbet af produktionen af ​​lærredet anvende et billede, der passer indvendigt (billedudskrivning). Du kan vælge et billede fra kataloget, der tilbydes af kunden eller foreslå din egen version.

Til noten: Sammenlignet med filmen kan stoffet ikke prale af et stort udvalg af farver. Derfor, hvis du f.eks. Har brug for en mørk gul nuance, som ikke er i den foreslåede farvepalet, kan stofstrækloftet bruges under malingen.

Maling til strækloft

Til farvning af stofoverfladen skal du have akrylmaling, rulle, spray. Det skal bemærkes, at det er muligt at male en klud højst 5-6 gange. Faktum er, at mængden af ​​paint sags lærred.

Som filmoverfladen på stoffet kan anvendes fotoudskrivning. Tegning er mulig at vælge noget, det vigtigste er, at det er i harmoni med rummets design. For eksempel er for nylig den "stjerneklare himmel", blomster og landskaber populære.

Tekstilloftet ligner meget lærredet, som kunstneren maler på. Derfor kan du omdanne til en professionel kunstner, så han kan male et landskab eller et andet billede, du kan lide på lærredet.

anbefalinger

Først og fremmest er det værd at bemærke, at selvmalet stræklofter kun kan være stof. Dog ikke mere end seks gange, da lærredet skyldes vægten af ​​malingen. Hvis rummet er stort, anbefales det ikke at belægge over tre gange.

For ikke at beskadige lærredet, når du anvender et farvestof på det, skal du overlade arbejdet til fagfolk. Hvis maleri udføres uafhængigt, er det bedre at bruge en sprøjte end en rulle.

Korrekt pleje

At dække i mange år var attraktivt, kræver konstant pleje. Børster med hård børste, skarpe og gennemborede genstande under vask kan ikke anvendes. Ammoniak og alkaliske opløsninger er også forbudt. Opløsningsmidler er også forbudt.

Bedst egnede midler designet til at passe til strækloftet. Sprøjtesprayer er også velegnede. Du kan bruge de tilgængelige værktøjer, der er i arsenalet af enhver værtinde - dette er vaskepulver og vaskesæbe.

Sæbe, pulver skal fortyndes i varmt vand. Fjern derefter spindelvæv og støv med en tør klud. Så skal du gå til den våde rengøring af belægningen. For at undgå pletter efter vask, er det nødvendigt at tørre med offensive bevægelser, ikke cirkulære.

Glansoverfladen anbefales til at tørre med en flydende opløsning (vand + ammoniak) til glans.

Våd rengøring er tilstrækkelig til at holde hver sjette måned.

Mal det nedhængte loft med egne hænder (13 billeder)

Maleriarbejde er tidskrævende, især loftet, ledsaget af betydelig forurening af boliger. Derfor udvikles og forbedres forskellige alternative teknologier til konstruktion af loftoverflader konstant, herunder loftslofter, der produceres i mange sorter. Prisklassen for denne type loftsbeklædning er bred, og det høje niveau af dets kunstneriske ydeevne og den relative lethed af installationen bestemmer popularitet hos forbrugerne.

Det spændende stofs teoretiske holdbarhed erklæres af fabrikanterne om 5, 10 og flere år, men i praksis er situationen tvetydig. Strækloft kan bevares fysiske egenskaber i den angivne periode, men på grund af lokalernes natur kan den miste æstetik - blive gul fra tobaksrøg eller blive irreversibel forurenet af en anden grund (pletter på stoffet efter lækage fra lækage), dette er især mærkbart monofonisk film.

Den optimale måde ud af denne situation er at erstatte lærredet med en ny, men i nogle tilfælde bruges en anden metode til at vende loftbeklædningen til attraktivitet - maleriets lofter.

Typer af lofter på materialetilberedning

Kappe til at strække loftet kan opdeles i 2 grupper i henhold til fremstillingsmaterialet:

 • fra PVC (polyvinylchloridfilm);
 • stof.

Duftene af disse grupper adskiller sig fra hinanden ikke kun af de numeriske værdier af egenskaberne med samme navn, men også grundlæggende.

Et eksempel på forskellen i værdier. Den specifikke vægt af strækloftet lavet af polyvinylchloridfilm varierer fra 180 til 320 g / m² med en banetykkelse på 0,15 til 0,35 mm, og en kvadratmeter stofmateriale vejer typisk 200 g og har en tykkelse på 0,25 mm.

De vigtigste forskelle på grund af strukturen af ​​materialer. Stretch stretch lofter er fremstillet af PVC film og stof - fra strikstof (polyester) imprægneret med polyurethan. Det vil sige, at begge materialer er fremstillet af polymerer, og navnet på gruppen "stof" er betinget. Men i et tilfælde anvendes polyvinylchlorid i form af en film og i den anden imprægnering, og det er metoden til at anvende PVC-komponenten, der forårsager forskellen i strukturen og som følge heraf skelets fysiske egenskaber.

Begrundelse for uegnet PVC-film til maling

Er det muligt at male Membrane stræklofter, hvad sker der med PVC-folien efter maling? Anvendelsen af ​​vanddispersionsammensætninger til maling er ineffektiv - maling vil ikke klæbe til overfladen af ​​strækloftet, og efter tørring vil det smuldre.

Konsekvenserne af brugen af ​​syntetiske maling og lakker, når man maler hele overfladen af ​​det dekorative hus, bliver endnu mere beklageligt. Under gunstige omstændigheder vil den ustyrede film sænke under vægten af ​​de påførte lag af maling, hvis hårdhed efter tørring ikke vil tillade det at rette sig. I værste fald korroderer malingsammensætningen skallen, og den vil krybe væk under påvirkning af den eksisterende trækkraft.

Film kan præsenteres med et andet liv ved at anvende airbrush tegninger. Men hvis ejeren af ​​boligen selv ikke ejer denne kunst, vil omkostningerne ved tjenester til en sådan udsmykning af loftet overstige prisen på det nye lærred.

Muligheden for at male tøjets stræklofter

Polyester lærred, som er grundlaget for et stofstrækloft, efter at være imprægneret på begge sider med en polymer forbindelse, mister ikke sin funktion som en forstærkning. Skalens lave elastik er i denne sag en fordel - ved at påføre flere lag maling på overfladen forårsager det ikke at dukker i stoffet.

Overfladen af ​​vævskaller, på grund af specifikationerne i fremstillingsteknologien, kan ikke være blank - kun matte. Denne tekstur er sværere at rydde op fra forurening, men det giver den bedste adhæsion af maling og lakforbindelser med en base.

Med det rigtige valg af maling kan stofstræklofter males mere end én gang, hvilket er, hvad deres oprindelige tilstand disponerer over - et hvidt lærred, på hvilket en monokromatisk farveskema eller kunstnerisk tegning anvendes afhængigt af modellen ved hjælp af fotoudskrivning eller hånd.

Teknologi maleri spænding loftbeklædning

Så stræklofter lavet af PVC film kan ikke males, stofklæder - du kan. Overvej teknologien og nuancerne af denne type arbejde.

Valget af materiale og værktøj

Under hensyntagen til fremstillingsmaterialets art anvendes vandbaserede sammensætninger til at male tæpper. Det optimale valg af farvemateriale vil være en latex sortiment af akrylkompositioner, som har tilstrækkelig viskositet til den strakte skal og vedhæftning til basen.

Men den sædvanlige vandbaserede maling er også velegnet, men af ​​god kvalitet - et eller to lag skal være nok til en højkvalitets belægning. Normalt købt materiale er hvidt, som derefter er tonet af computeradditiv af det valgte pigment.

Punktet er ikke, at stoflofter ifølge leverandørerne "trækker vejret", og brugen af ​​malingformuleringer baseret på organiske eller nitrocellulose opløsningsmidler vil tilstoppe porerne i materialet - alle stræklofter er vandtætte og kan ikke "trække vejret". Men sådanne malinger kan svække og endda helt opløse strukturen på lærredet og desuden både film og polyester lærred.

Det er ikke nødvendigt at bruge dyre modeller af pneumatiske sprøjtepistoler parret med en kompressor til reparation af billegemer til farvning af en stofklud. Den manuelle elektriske version af dette værktøj, der kan købes til selvmaleri arbejde hjemme, er ret egnet - det er enkelt, praktisk og holdbart.

Forberedende arbejde

Før måling af strækloftet er det nødvendigt at vaske det - fjern støv og olieagtige aflejringer fra overfladen. Dette gøres med milde husholdningsvaskemidler med flannel eller skumgummi.

Da loftet derefter skal males, er det bedre at frigøre rummet fra møblerne - det bør ikke forstyrre malerens frie bevægelse med airbrushen for en jævn anvendelse af lag af maling.

Vægge, gulve og vinduer, om nødvendigt beskytte arkene af polyethylen, fastgjort med tape. Før maleri, vinduer og døre skal lukkes, må solens direkte stråler ikke falde på den malede overflade. Afhængig af loftets højde kan det være nødvendigt at bygge et gulv langs rummets længde for at påføre malingsstrimler på lærredet med en kontinuerlig sprøjte af en forstøver, uden pauser.

Maling strækloftet

Efter at have lavet malingen som angivet i instruktionerne, hældes sammensætningen i sprøjtepistolen og fortsættes til maling.

Det er vigtigt! Arbejder med en sprøjtepistol bør udføres i overalls og ved brug af åndedrætsværn, personlige værnemidler.

Det første lag påføres over lysets stråler, det andet - langs dem, og den sidste bevægelse af sprøjtepistolen skal rettes og afsluttes rundt om i verden (fra vinduet).

Malingstrimler anbringes på bunden med en overlapning på 10-15 cm i bredden over det foregående overlag. På et vådt lag skal hver strimmel påføres ad gangen uden at slukke for sprøjtepistolen. Tiden mellem udførelsen af ​​lagene opretholdes i overensstemmelse med instruktionerne til brug af malematerialet.

Tørret strækloft bør forekomme uden udkast og desuden øge temperaturen i rummet.

Talende om hvor mange gange du kan male stoffet loftet, kan du kun betingelsesmæssigt - det afhænger af lakmaterialets opacitet, tykkelsen af ​​lagene, malingens specifikke vægt, farvematerialernes kompatibilitet. Det antages, at det gennemsnitlige antal mulige farver er fem.

konklusion

Kostprisen for stofstræklofter er en og en halv til to gange højere end filmdugene, og derfor vælger man stoffet, naturligvis betyder det muligheden for at male det. Dette er ikke tilladt i undtagelsestilfælde, men en normal procedure under driften af ​​dette materiale. Derfor afgørelsen af ​​spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male stof et strækloft med det rigtige valg af lakemateriale og værktøj indeholder ikke risiko, og arbejdet er ret tilgængeligt for uafhængig udførelse.

Kan jeg male et ophængt loft, og hvordan gør man det selv?

I dag er ophængte lofter meget populære. Dette skyldes den praktiske og elegance af malerierne, der pryder boliger og offentlige rum. En række nyttige funktioner gør dem moderne og udbredte. Designere skaber med deres hjælp spektakulære interiører i forskellige stilarter. Moderne teknologier gør det muligt at skabe et ægte kunstværk på loftet ved hjælp af maleri. Dette rejser spørgsmålet, er det muligt at male strækloftet med dine egne hænder? Her vil vi tale om dette i denne artikel.

At male eller ikke male

Udsmykningen af ​​værelser og især lofter har altid været særlig opmærksom. De blev dekoreret med malerier, støbtformer og mosaikker. Moderne interiør er dekoreret med hængende paneler af forskellige former og farver. Udvalget af forslag er enormt, og der er praktisk taget ingen grænser for designdesign. Og det faktum, at overhead skal være hvidt, er længe blevet glemt.

Ønsket om at give et hjem eller kontor originalitet og uforglemmelige resultater resulterer i skabelsen af ​​spektakulære interiører med suspenderede strukturer. Som du ved, strækket lærred lavet enten fra PVC-film eller fra et specielt polyesterstof. Så kan farven på kluden kun udføres, hvis spændematerialet på stofbasis.

Det er ikke tilladt at male overflader lavet af PVC film. Dette skyldes det faktum, at filmbanens tykkelse er 0,05-0,4 mm, vejer fra 270 til 325 gram pr. Kvadratmeter. Hvis du maler PVC-folien, bliver den deformeret og vil miste dens egenskaber - elasticitet og modstand mod ændringer i fugt og temperatur. Herefter bliver filmen ubrugelig.

Det anbefales at male paneler lavet af stoffer. Et stort plus af stoflofter er, at deres farve kan ændres eller påføres med lakbeklædning. Du kan omdanne strækloftet med dine egne hænder, det er tilladt at gøre dette op til 5-6 gange. Dette skyldes det faktum, at det forrige lag af maling ikke kan fjernes, og de akkumulerende lag gradvist øger vægten af ​​lærredet, hvilket fører til sagging.

Akrylmaling

Farveområdet er stort - vandbaseret, akryl, olie, men ikke alle er velegnede til maling af loftmalerier. Det anbefales, at man vælger at være opmærksom på producenten og foretrækker kendte mærker. Må ikke spare, købe billig maling, der er en chance for at løbe ind i problemer og ikke få det ønskede resultat.

Spændingsoverfladen er godt malet med akryl og vandbaserede farvestoffer. Dette gøres med en spray. Før du maler dine egne hænder skal du dække møblerne, væggene og gulvet, forberede alt hvad du behøver:

 • maling i overensstemmelse med forbruget pr 1 m 2 angivet i instruktionerne;
 • sprøjtepistol;
 • klud til at fjerne stænk fra væggene;
 • trappestige.

Farven selv består i at påføre 2-3 lag maling for at opnå en ensartet og ensartet farvetone. Det første lag påføres i en hvilken som helst retning, og de næste lag sprøjtes, idet sprøjtepistolen vinkelret på det foregående lag efter det tørres. Lag pålægger små striber langs loftslængden. Det sidste lag anvendes i retning fra vinduerne.

Afhængigt af kvaliteten og densiteten af ​​stoffet, du maler, er antallet af lag valgt. Hvis du skal male et strækloft, husk ulemperne ved denne metode:

 • at få en jævn belægning af maling ved hjælp af en sprøjtepistol er vanskelig;
 • sandsynligheden for forekomsten af ​​skilsmisse er høj;
 • dårlig kvalitet farve vil give et dårligt resultat;
 • lærredet taber sin oprindelige elasticitet;
 • skal dække miljøet fra sprøjten.
Farvefladespændinger med en spray

Latex maling

Velegnet til maling af stretchstoflofter og latexmalinger. Sammensætningen af ​​hvid farve fremstilles, og ved hjælp af farvning er det muligt at opnå den ønskede skygge. Hvis du maler med egne hænder, skal du vælge den ønskede farve, når du køber maling, og sælgere på specialudstyr vil blande det. Latex maling dækker stoffet i 1-2 lag ved hjælp af en lang bunke rulle. Latex maling er viskøs, og en tekstureret rulle kan give lærredet et uventet og originalt udseende. Forbrugssammensætning - en liter pr. 7-10 meter fra loftet. Ved påføring af det første lag maling får lov at fortyndes med 20% med vand.

Hvordan male et strækloft?

God tid på dagen, kontakt Roman Kazak.

I dag vil vi forsøge at finde ud af om det er muligt at male stræklofter eller stadig ikke.

Stræklofter er opdelt i 2 typer:

 1. PVC stræklofter
 2. Strække stof lofter

Overvej begge situationer:

Situation 1 - stræklofter lavet af PVC.

Stræklofter af PVC har 3 typer teksturer (lak, mat, satin) og et stort udvalg af farver i mere end 150 forskellige nuancer.

Takets hovedkomposition er polyvinylchlorid med tilsætning af forskellige farvestoffer, sådanne lofter kan ikke males, maling vil dræne fra loftets overflade.

Du kan ikke male PVC-lofterne selv

Den eneste måde at give loftet en anden farve på er evnen til at anvende fotoudskrivning under produktionen.

Situation 2 - Stoffets lofter.

Stoffets lofter er repræsenteret af 3 producenter (Cherutti, Clipso, Descor).

Alle producenter har et meget begrænset udvalg af farver. Hvad hvis du vil have et lysegrønt loft, men denne farve er det ikke. Afgangen er enkel, loftet kan males.

Stoflofter kan males med akrylmaling.

Det er muligt at male et stofloft både en spray og rullen. Antallet af farvningstimer er begrænset til 1 faktum, lærredet fra vægten af ​​den påførte maling 100-250g / m2, desto mindre er området, desto flere gange er det muligt at male lærredet. Hvis vi taler i figurer, er det muligt at male noget stofloft 5-7 gange uden at tænke på at sænke lærredet.

Korrekt farvestof strækloft

På stofstrækloftet er det muligt at anvende en fotoudskrivning ved fremstilling af loftet.

Højdepunktet i strækloftet Cherutti er den faktiske lighed med lærredet, som kunstneren maler om, hvis du vil have et kunstværk lige hjemme, så kan du invitere kunstneren til at male et billede i loftet. Jeg tror, ​​at nogen vil blive overrasket over at se et sådant værk over hans hoved.

Hvordan male stoffet loftet

Strækkonstruktioner er et emne, der forårsager talrige spørgsmål og modstridende svar, når du får adgang til internettet, og det er her alle moderne mennesker får deres information. Til at begynde med er spændingsdugene en færdig finish, der ikke kræver yderligere behandling, herunder maling.

Ikke desto mindre svaret på spørgsmålet: "Er det muligt at male et stof strækloft?" - ja! Det skal dog straks understreges: Kun tekstil sømløse materialer kan udsættes for farvning, dette gælder ikke for PVC-film, de kan ikke farves!

Vinylservietter fås i en række nuancer og i flere teksturer, så du kan vælge den ønskede farve. De er meget tynde og lette (tykkelse 0,05 - 0,35 mm, vægt 280 - 320 g / m), såvel som elastisk, derfor strækker de sig godt og holder deres form.

Farvning vil føre til tab af elasticitet, loftet vil ikke være i stand til at reagere mere på lufttemperaturen i rummet, for at strække og formindske, uoprettelig deformation vil forekomme, vil filmen blive uegnet.

Men stoffet strækker loftet til maleri tilpasset. Tekstilstof er næsten ikke strækket og afhænger ikke af temperaturændringer. Det kan dog kun males med vandbaserede formuleringer. Olie og emalje maling lukker stoffets porer, og lærredet vil miste alle sine positive egenskaber.

Maleri stoffet loft: tip forums

Der er eksperter, der deler deres faglige hemmeligheder på fora, og der kan du finde oplevelsen hos ejere af stræklofter. Vi indsamlede sådanne udsagn for at bekræfte den korrekte og afvise fejl.

"Det sømløse loft skal males med akrylmaling (enhver vandbaseret kvalitet vil gøre) med en sprøjtepistol, en rulle som et alternativ." Tabius

"Stoffer, så vidt jeg ved, er ikke malet med akryl, men med latex og kun med en sprøjtepistol. Loftsstoffer kan males ikke mere end 5 gange, og dem der dekorere væggene - otte. Hvert efterfølgende maleri øger belastningen på rammen, så loftet vil sænke fra overvægt. "Master G

"Mal, hvad er praktisk, selv med en pulver, selv med en rulle. Hvor kom tallene 5, 8 fra - fra loftet? ))) Pun! Antallet af malingfabrikanter er ikke begrænset. Fra tynde lag af maling øges lærredens vægt lidt, så lærredet kan ikke sakke fra 10 lag. "Joker

"Der er lidt information om maleri malerier. Jeg vil dele min erfaring. To år senere blev stofloftene gule, især i køkkenet (jeg bebrejder ikke producenterne, retten ryger i lejligheden). Malet velour ruller selv.

Jeg startede fra køkkenet, jeg tog Tikkurils latexmaling, jeg var nødt til at anvende fire lag, mens jeg blokerede yellowness. Derfor købte Kaparol resten af ​​lejligheden og for to gange blokerede den, viste malekonsumtionen sig for lille, og loftet var nyt. " Marina L.

Maleri stof stretch loft

Vi opsummerer de modtagne oplysninger. Latex, silikone, akrylmaling er en dispersion af vandbaserede polymerer. De har forskellige omkostninger, skaber et mat eller blankt udseende af loftet, der passer til badeværelser, køkkener og stuer.

Højkvalitets vandbaserede maling må ikke fratage det sømløse stof af miljøvenlighed og "vejrtrækning" evne. Overfladen af ​​loftet forbliver holdbar æstetik, det kan blive udsat for våd og kemisk rensning.

Efter at have kendskab til malingens egenskaber, kan du vælge det mest egnede i dit tilfælde. Med hensyn til antallet af lag af maling - er det teoretisk muligt at producere op til 10 malerier. Men hvorfor?

Hvis du kan lide at male loftet regelmæssigt, skal du niveauere det med gips eller kitt og male så meget som du vil. Skønhed i tekstillofter er, at de ikke behøver at blive malet, de bevarer deres udseende i et halvt århundrede.

Hvis maleri er tvunget, som i eksemplet med en ryger, er du velkommen til at genudsmøre loftet uden frygt for, at det vil sænke. Afhængigt af anvendelsesmetoden, dens tykkelse og sammensætning øger et lag maling vægten af ​​en kvadratmeter lærred med kun 100 til 250 gram.

Det vil sige, fem farver giver kun 0,5-1,55 kg pr. Kvadratmeter af loftet. For rammen og stofkluden er en ubetydelig belastning.

Sådan males stofstrækloft

Hvis du ikke kunne vælge den ønskede farve fra Mos Silling-sortimentet af stofstoffer, er der tre måder at ændre udseendet på et strækstofstof. Dette fotoudskrivning, kunstmaleri for hånd og maleri.

Ideelt set er det nødvendigt at bruge sprøjtepistolen til farvning af stoffet. Dette minimerer maling forbrug og lagtykkelse samt belastningen i loftet. Ved beregning af mængden af ​​maling tages altid med en margen. Hvis der ikke er nok maling, er det næsten umuligt at genvalg en identisk skygge.

Før maling, dække (hvis det ikke kan tages ud) møbler, døre, vinduer, vægge og gulve, fjerne loftet lys. Lim væggenes og loftets ledd med maskeringstape for ikke at ødelægge væggenes udsmykning.

Farvning udføres fra lyskilden (det vil sige vinduet) med striber for hele længden af ​​rummet. Hver stribe skal gå med en overlapning på den forrige. Efterfølgende lag påføres efter et par timer vinkelret på hinanden.

Hvis du stadig beslutter at male loftet med en rulle, skal du ikke bruge skumgummi. De er ubelejligt at arbejde, malingen vil flyde, og bobler vises i loftet. Tag en rulle med en bredde på 25-30 cm med en "pelscoat" uden sømme og en gennemsnitlig bunke.

Du skal også have en bakke til maling, så den er jævnt fordelt over rullen og ikke strømmer ned, og en børste (5-7 cm bredere) for at fjerne overskyddet langs rullens kanter og male loftet tæt på leddene med væggene og rundt om rørene, hvis de går ind i loftet.

konklusion

Før du beslutter dig for at male loftet, tænk: Har du styrken til at gøre dette arbejde, og er det værd at sandpapiret? For at opnå ensartet farve selv ved hjælp af en airbrush er det ganske svært - der kan være pletter og udeladelser, og loftet viser sig at være ufuldstændigt. Hvis du forstår det maleri, er et stretch stofloft problematisk, det er bedre at stole på eksperter.

Hvordan man maler stofstrækloftet og hvordan man vælger maling

Enhver dækning over tid forværres, den skal fornyes. Derfor er lejlighedsejendommene ved miste af æstetik af mesterene ringere til mesterne, overtræk kluden og ikke klar over, at stoffet kan farves. Processen er ikke kompliceret, den gøres for hånden uden betydelige finansielle omkostninger. Vi vil forstå, hvordan man maler stoffets stretchloft, og i færd med at dekorere foringen.

Vælg farven på loftet

Umiddelbart bemærker vi, at det er stofloftet, der er egnet til maling, ikke alle forbindelser påføres filmen, og den glatte overflade har ikke en ordentlig vedhæftning. Valget af farve påvirker rummets overordnede stil, så følgende faktorer er vigtige i valget af farver:

 • Formålet med rummet
 • generel stil på rummet
 • højden af ​​væggene, rummet i rummet
 • værts præferencer;
 • nuancer af møbler polstring, farven på væggene, tilstedeværelsen af ​​lyse accenter af interiøret.

Nu lidt om farve design:

 1. Hvid - universel. Det kombineres med enhver farvebeslutning af et interiør. Du kan skabe en rolig atmosfære i pastellfarver eller farve det med lyse farver og accenter.
 2. Grå er en farve, der matcher indretningen af ​​de røde, blå og sorte spektra. Også den grå farvetone kombineres med en sort, lilla interiør.
 3. Beige, creme spektret kan visuelt udvide rummet, fylde det med komfort, hygge og ro. Farveskemaet er godt kombineret med enhver indretning og blødgør aggressive farver.
 4. Det oransje loft er en løsning for modige mennesker. At blive betragtet som ganske aggressiv, skaber samtidig en følelse af glæde, og den kan blødgøres med varme farver af det mælkefulde, kaffe, grå spektrum, men ikke med kolde nuancer af indretning.
 5. Gul er farven på glæde, men det er farligt ved overdreven mætning af tone.
 6. Rød anbefales at bruge målt, som indsatser, ornamenter, tilføjelser. Det røde loft vil "skubbe" på psyken, det vil stjæle højderne selv i rummelige værelser.
 7. Pink, blå maling til strækstoflofter anvendes i stilistiske løsninger "Provence", "Classic", "Classic-Nuovo". Og tror ikke, at lyserød er farven for piger, lidt mere hvide og skumagtige rosa lofter vil være en udsøgt tilføjelse til soveværelset, køkkenet, spisepladserne. Blå - en universel skygge: lidt mere blå - du får et elegant design i klassisk stil, hvid - rummet bliver fyldt med renhed og friskhed.
 8. Den blå farve er udsøgt, men kræver en præcis justering af skyggen. For eksempel er "kongeblå" egnet til kontorer, værelser med massive møbler, men lyse nuancer er gode i indretning kun med indlæg. "Blå storme" er bedre tilbage til daredevils, men "blå himmel" vil se perfekt ud i soveværelset, stuen.
 9. Lyseblå nuancer er meget sikrere end gule, røde og passer perfekt ind i decors af enhver stilistisk retning.
 10. Grøn - en taknemmelig og frugtbar skygge, der er relevant for udsmykningen af ​​husets lokaler. Takket være en bred vifte af løsninger kan du finere lofterne i huset kun grønne, men varierende nuancer. Indretningen vil være ensartet i farvespektret, men forskelligt i farvet design.

Disse farver kan ændres, kombineret, men man bør overveje: Malen skal ikke have en tone, der er radikalt forskellig fra stoffets farve, selvfølgelig, hvis stoffet ikke er hvidt. Helt loftet omhygges i en anden farve, hvilket forårsager et lag maling, vil ikke fungere, men hvert efterfølgende lag vil vægte rækken af ​​klud.

Det er vigtigt! Tekstilloftet kan males op til 8-10 gange, forrensning af de tidlige lag. Men problemet er, at ikke alt maling kommer ud af stoffet og øger belastningen. Derfor, inden du begynder at male tøjets strækloft, er det nødvendigt at huske mesterens råd om det anbefalede antal maling.

Er det muligt at male stræklofter?

Stræklofter i de seneste år er blevet en populær løsning, når man udfører reparationer. Det skyldes praktiske, nemme installation og visuel appel af belægningen.

I et forsøg på at vælge et individuelt interiør for et rum, tænker mange mennesker om at male et strækloft er tilladt. Teknisk set er dette reelt, men du skal kende nuancerne. Specielt reagerer stoflofter godt på farvning, men filmbelægninger bliver ubrugelige.

Typer af stræklofter

Spændbelægninger til lofter kan opdeles i 2 typer:

 • polyvinylchlorid (forkortet PVC);
 • stof.

Der er både rent kvantitative og grundlæggende forskelle mellem disse typer af belægninger. For eksempel kan den specifikke vægt af et materiale fra PVC-film variere fra 180 til 320 gram pr. Kvadratmeter, og lofttykkelsen er 0,15 til 0,35 millimeter. Kvadratmeteret af et stofloft vejer i gennemsnit 200 gram og har en tykkelse på 0,25 millimeter.

Mere væsentlig forskel i materialernes struktur. Ligesom film fremstilles stofbelægninger af polymerer. Navnet "stof" er betinget, da polyvinylchlorid anvendes som basis for sådanne overtræk. I stofmaterialer anvendes PVC imidlertid ikke som en film, men som en imprægnering.

Filmen strækker sig, når den opvarmes, og når den når en bestemt temperatur (65 grader), ligner gummi. I modsætning til filmen passerer stoffet frit ilt. Dette giver dig mulighed for at opretholde et gunstigt mikroklima indendørs.

Ifølge sin struktur er belægningen opdelt i 3 typer:

 1. Matt. Karakteriseret af maksimal densitet og holdbarhed. Kunne opretholde farveegenskaber, uanset hvilken type belysning i rummet. Matte overflader er oftest hvide og bruges til efterligning af hvidkalkede eller pudsede lofter. Mattbelægninger er mest overkommelige.
 2. Glossy. Belægninger af denne type er forskellige dekorative og tilstrækkelig styrke. Glansede lofter forsvinder ikke fra sollys. Manglen på glans er, at selv de mindste fejl er tydelige.
 3. Satin. De betragtes som en mellemliggende mulighed mellem glatte og matte belægninger. Sateen lofter er såkaldte på grund af den særlige struktur af lærredet, der ligner stof. Satincoating er på mange måder ligner matte, men satin er præget af højere styrke, afviser støv og kondenserer ikke fugt.

Er det muligt at male et strækloft

Skal jeg male et spændedæksel? Det hele afhænger af den type strækloft.

PVC og maleri

Polyvinylchloridfilm er holdbare og elastiske. Som et resultat af opvarmning strækkes filmen med ca. 20-25%. Efter afkøling rettes filmen, og dens styrke opretholdes.

Strømegenskaberne kan dog ikke kaldes omfattende: Materialet er ikke revet under vandets vægt, men er nemt gennemboret af en mere eller mindre skarp genstand. Denne egenskab skyldes manglen på forstærkningselementer.

Maling af PVC-folien giver ikke et positivt resultat. Hvis du maler PVC med vanddispersionsmaling, vil du ikke være i stand til at give pålidelig vedhæftning (vedhæftning af materialer), hvilket vil medføre udslip af malingslaget.

Anvendelsen af ​​syntetisk maling vil medføre, at belægningen bliver tungere. Da PVC-lofter ikke forstærkes, vil materialet sænke. Tilbage til den oprindelige position af loftet virker ikke på grund af tørring af malingslaget. Desuden korroderer syntetisk maling filmen, der danner huller i belægningen.

Det anbefales ikke at male PVC lofter, men at behandle dem ved hjælp af airbrushing. Priserne for sådanne tjenester er høje og kan overstige omkostningerne til lofterne selv.

Maleri stof lofter

I hjertet af stoffet strækker loft polyester, imprægneret på begge sider med en polymer. Polymerkomponenten - det forstærkende element. Materialets elastik er tabt. I dette tilfælde er dette en fordel, da selv en flerskiktsoverflade ikke svækker.

Af tekniske grunde er stoffets belægning ikke blank, men altid frostet. En sådan overflade er vanskeligere at rense fra snavs. Der er dog en vigtig fordel - fremragende vedhæftning med maling og lak.

Maleri teknologi

Arbejdsprocessen består af forberedende arbejde og direkte påføring af maling på et nedhængt loft. Det er nødvendigt at vælge de rigtige værktøjer og materialer til jobbet.

Materialer og værktøjer

Til maling af stoflofter ved hjælp af sammensætninger baseret på vand. Den bedste malversion er latex. Giver viskositeten af ​​belægningen (hvilket er vigtigt for strakt stof), klæber godt til overfladen. Hvis der ikke er latexmaling, vil en vandig emulsion af høj kvalitet fungere. De mest almindelige farver til maling er hvide maling, som om nødvendigt er tonet.

Ikke egnet til maling lofter formuleringer baseret på organisk eller nitrocellulose. Problemet her er ikke overlapningen af ​​porer i basismaterialet, da ethvert strækloft er en luftimpermeabel skal. Organisk materiale er ikke egnet til en anden grund: den bryder stoffets struktur og svækker materialets stivhed.

Som et arbejdsredskab er det bedre at bruge en sprøjtepistol frem for en rulle: Sådan behandles overfladen mere delikat, og malingen fordeles så jævnt som muligt. Der findes mange forskellige modeller af sprøjter på markedet. Det er ikke nødvendigt at købe dyre pneumatiske sprøjtepistoler, og manuel ændring er meget passende.

Forberedende arbejde

Først skal du rengøre overfladen fra støv, oliefletter og andre forurenende stoffer. Dette bør gøres med sarte vaskemidler. Svampen skal være blød, lavet af skumgummi (flannel stof vil gøre).

For ikke at blive snavset under arbejdet skal rummet frigøres fra møbler og husholdningsapparater. Udenlandske overflader anbefales at dække med plastfolie eller ark af tykt papir.

Udkast bør undgås indendørs, så dørene til rummet skal lukkes, indtil malingen er helt tør. Direkte sollys på en friskmalet overflade er ikke tilladt (vinduer skal gardineres).

Hvis rummet har højt til loftet, skal du have gulv. Malingen fordeles over hele længden af ​​rummet uden at bryde strålen. Ellers vil det ikke være muligt at opnå ensartet dækning.

maleri

Maling fremstillet efter producentens anvisninger. Derefter udfylder sprøjtepistolens sammensætning og fortsæt til maling.

Vær opmærksom! Malerarbejde udføres i særligt tøj og ved brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn).

Normal belægningstykkelse opnås ved to lag malingmateriale. Dette giver dig mulighed for at skjule den gamle baggrund, giver ensartet dækning og farvedybde. Tilladt og et større antal lag: deres specifikke nummer bestemmes af malens skjulkraft, tykkelsen af ​​hvert lag, den specifikke vægt af malingsammensætningen, typen af ​​materiale, der skal males.

Tip! Det anbefales at udføre forsøgsfarve. Dette vil gøre det muligt at bestemme det nødvendige tryk og bredden af ​​strålen.

Det første lag af maling er rettet vinkelret på lysets stråler, og det andet - parallelt. Sprøjtets endelige bevægelse er rettet mod verden (det vil sige fra vinduet).

Maling påføres i strimler på en sådan måde, at det overlapper det forrige lag med 10-15 centimeter. Hver strimmel skal påføres samtidigt, uden at slukke for sprøjtepistolen. Det næste lag påføres efter tørring af den forrige. Anbefalede datoer er angivet i producentens anvisninger.

Vedligeholdelsesanvisninger

Nogle nyttige anbefalinger vedrørende maleri og pleje af et malet strækloft:

 1. Gentagning er tilladt ikke mere end 5-6 gange, da lærredet gradvist strækkes under vægten af ​​lakmaterialet, bliver ubrugeligt. Hvis området af lærredet er stort, er det maksimale antal pletter 3.
 2. Når du plejer belægningen, skal børsterne afstå med en hård bunke. Vask ikke det hængende loft med nogen skarpe anordninger.
 3. Opløsningsmidler, alkalier og vaskemidler indeholdende ammoniak er ikke egnede til vedligeholdelse af et malet strækloft.
 4. Til rengøring af stræklofter fremstilles der specielle vaskemidler. Velprøvede sprayer til rengøring af spejle.
 5. Hvis der ikke er specialiserede kemikalier, vil almindelig vaskesæbe fortyndet i varmt vand gøre. Såbsammensætningen anvendes til at dække progressiv, men ikke i en cirkulær bevægelse. Dette undgår streaks på overfladen.
 6. Til glansoverfladen glanses, skal den behandles med en opløsning af ammoniak (vand og ammoniak).
 7. Undlad at udføre vådrensning for ofte for ikke at beskadige malingslaget. En procedure i en 6-måneders periode er nok.

Stoffovertræk er meget dyrere end film. Normalt taler vi om en halv til to prisforskelle. Maling af et stofmateriale er ikke usædvanligt - det er en standardprocedure for lofter af denne type. Selv en begyndermester vil kunne klare arbejdet, hvis han viser omhu og følger vejledningen.

Maling til stræklofter

Det eneste der ændres hvert år er en stigning i rækkevidden af ​​finish.

Stræklofter er den ideelle løsning til enhver form for design i et kontor eller lejlighed. Glem at loftet skal være helt hvidt. Tross alt tilbyder moderne trends mange originale kombinationer af farver og nuancer. Hvis du vil give en lejlighed, et kontor eller et hvilket som helst andet originalitet og eksklusivitet, så gør du det rigtige valg i foretrukne strækloft.

I dag er der ikke mere praktisk, smuk, original måde at dekorere et værelse på end at bruge stræklofter. De blev hurtigt moden og fortsætter med at være efterspurgte.

Fordelene ved stræklofter:

 • de skjuler godt alle uregelmæssigheder og ruhed af loftoverfladen;
 • de maskerer kommunikationskabler, forskellige rør mv.
 • modstandsdygtig over for fugt, fedt, sod osv.
 • modstå tryk på ca. 1000 liter vand.

På grund af dets fordele og tekniske egenskaber fandt stræklofterne hurtigt deres sted blandt andre materialer til lofter.

En vigtig fordel ved sådanne lofter er muligheden for yderligere maling eller påføring af et laklag, hvilket giver lofterne forskellige nuancer.

I dette tilfælde skal du bruge latexmaling ved maling af lofter. For at opnå den ønskede farve, såvel som tonalitet, brug farver designet til sådanne maling. Det er nemt at påføre en sådan maling ved hjælp af skumgummervalsen i 1-2 grundige lag. Hvis du vil dekorere forskellige indsatser, skal du have akrylmaling. Det er praktisk nok til at male et sådant loft med en sprøjtepistol. Et sådant loft kan males flere gange. Bemærk at ved hvert efterfølgende maleri øges vægten af ​​et sådant loft, og det kan føre til uønsket sagging.

Maling til hævede lofter skal overvejende være latexindhold. Sådanne malinger har en større viskositet. Også ved hjælp af forskellige teksturer vil de hængende lofter give den ønskede tone til ethvert rum. De kan enten være matte, satin, gennemsigtige eller glansfulde, samt pearlescent.

Der er mange farver til loftslofter fra forskellige producenter. Maling fra Belinka vil altid give dit interiør det ønskede udseende i et farveskema. En af de fremragende muligheder for at vælge høj kvalitet maling kan være Belinka latex maling til indvendige vægge samt lofter, der er designet til at beskytte overflader og dekorative møbler i rummet. Denne maling er lavet i hvid farve og giver mulighed for selvstændigt at blande farverne om nødvendigt ved hjælp af farveskemaer. Så du kan altid få den ønskede farve på dit interiør. Maling kan være med en mat tekstur eller halvmattet. Ved anvendelse af denne maling skal du bruge 1 liter på 7-9 m2, når den anvendes i 2 grundige lag.

Før du direkte måler dit loft, skal du først forberede det, vaske det med almindeligt vand med nogle tilføjelser af rengøringsprodukter. Og malingen selv inden påføring skal blandes grundigt. For den første frakke kan Belinka latex fortyndes med vand op til 20%.

Det skal også bemærkes, at pletter på malede overflader kan fjernes med en blød klud eller almindelige rengøringsmidler. Glansbelægninger er bedst at rengøre. Ved hjælp af Belinka latex maling opnår du altid de ønskede farver samt nuancer i din design beslutning.

Stofstræklofter - er det muligt at male?

Jeg hørte, at stofstræklofterne kan males. Jeg beder om råd, er det så? Lige nu har jeg et strækloft. Jeg vil gerne male det igen. Er det muligt at gøre dette? Hvilken slags maling (special?)? Hvad skal man male - rulle, sprøjtepistol eller noget andet? Jeg vil være glad for noget råd. På internettet fandt jeg ikke noget.

Med venlig hilsen
Alex

2deifobo kan males. De gør det kun med akrylbaserede maling og altid gennem en pistol. Materialet, der er fastgjort til loftet, kan males op til fem gange, hvilket er otte gange på væggen. Overvej at med hvert maleri stiger tyngden af ​​stoffet, og det fører til sagging.

Tak for svaret.

Admin skrev:
2deifobo kan males. De gør det kun med akrylbaserede maling og altid gennem en pistol. Materialet, der er fastgjort til loftet, kan males op til fem gange, hvilket er otte gange på væggen. Overvej at med hvert maleri stiger tyngden af ​​stoffet, og det fører til sagging.

Så vidt jeg ved, er stoffet ikke malet med akrylmaling, fordi De anvendes f.eks. til plast- og latexmalinger, som har en højere viskositet.
Du kan male som pulvikom og rulle.
Antallet af farver generelt er ikke begrænset overalt, og ingen af ​​producenterne af sådanne data giver.
Hvorfor kan loftet males 5 gange og væggen 8 gange? hvor kommer disse data fra?
Ved hver maleri vil der ikke opstå eller øge slap, fordi vægten af ​​malingslaget er meget mindre end lærredets masse. Cherutti stoflofter, for eksempel et snorfastgørelsessystem, dvs. kluden fastgøres i en profil ved hjælp af en speciel ledning. Der er ligegyldigt hvor mange lag maling påføres. Du kan endda hænge dig selv på lærredet og det falder ikke ud af profilen.