Hvordan male loftet uden pletter, strimler og uregelmæssigheder

Maleri loftet - den mest velkendte måde at reparere det på. Men langt fra det nemmeste: For at opnå et godt resultat skal du bruge lang tid og tage højde for nogle finesser. Emnet i vores artikel er, hvordan man maler loftet uden striber og andre defekter.

Vores mål er det perfekte loft. Materiale - vandbaseret maling. Lad os lære at anvende det korrekt.

Overfladebehandling

Før du åbner en dåse af maling, er det nødvendigt at forberede rummet og loftet selv (se I hvilken farve til at male loftet: designmuligheder).

Forberedelse af værelset vil blive reduceret til fjernelse af hvad der kan udføres og dækker resten. Et ideelt materiale til beskyttelse mod maling drypper er plastfolie. Men med forberedelsen af ​​loftets overflade vil der være meget mere:

 • Lad os begynde med fjernelse af peeling gips. Desuden, hvis loftet er påvirket af en svamp - skal alle mørkede gipsplader rengøres til betonbunden. Til denne operation vil vi arm med en stålspatel.

Ved overhalning fjerner den ofte alt gammelt gips fra væggene og loftet.

Tip: Brug en sprøjtepistol eller rulle, våd loftet på de rigtige steder. Støv vil være meget mindre, og gipset vil afvige lettere.

 • Alle områder, der er ramt af svampen, behandles med en antiseptisk primer. Hvis rummet er fugtigt, er det bedre at spille det sikkert og behandle hele loftet for det, fordelen ved omkostningerne ved penge og tid er lille.

Af den måde kan enhver væske, der indeholder chlor, bruges til at ødelægge svampen. For eksempel, det indenlandske vaskemiddel Hvid. Men i modsætning til en speciel primer vil den ikke give langsigtet beskyttelse mod skimmelsvamp (se svamp i loftet: kamp og advarsel).

 • Efter at loftet er tørt, kommer den gennemtrængende primer tid. Det vil styrke overfladen og forbedre båndet med hendes kit (se Sådan sætter du et gipsplankloft med dine egne hænder).
 • Alle uregelmæssigheder grundigt kitt at starte kittet. Efter tørring er den poleret med et groft slibende net. Du kan gøre det manuelt; Maskinen vil dog fremskynde proceduren mange gange.

Slibning af loftet med hånden er muligt, men meget trættende.

 • Det næste trin er den endelige plastering af hele overfladen. Det er bedre at anvende i to tynde lag som muligt med fuldstændig tørring af hver; værktøj - bred ståltræffel. Derefter - fint slibning med fint mesh eller sandpapir.
 • Efter dette trin genopbygges overfladen (se om loftet skal primeres før maling: forskellige typer overflader). Desuden vil den maksimale overfladestyrke og bedre malinghæftning reducere forbruget. Tvivl ikke på de økonomiske forudsætninger for denne operation: Primer er meget billigere end højkvalitetsmaling.

Overfladen er i perfekt stand og er helt klar til maling. Imidlertid vises strimlen, når maleri vises, ikke kun på grund af uregelmæssighederne på overfladen.

maleri

Værktøj og materialer

 • Roller. Vi har brug for en lang lur. En kort vil ikke få nok maling; skumvalsen vil give bobler.
 • Maleskuffe. Det giver dig mulighed for jævnt at mætte malingsrullen. Derudover kræver maleri uden striber obligatorisk rullning af rullen. Og det er helt umuligt at gøre dette på loftet.

Lakken giver mulighed for at rulle rullen uden at snavle andre overflader.

 • Paint. Det bedste valg er en akryl-silikone vandbaseret maling. Hun er ikke bange for fugt og giver dig mulighed for at vaske loftet næsten et ubegrænset antal gange.

Bemærk venligst: De fleste producenter anbefaler at fortynde malingen med vand til 10 procent volumen før brug. Glem ikke at læse instruktionerne.

Højdepunkter

Så, sandhedens øjeblik. Loftet er udarbejdet, alle beskidte genstande er blevet fjernet fra rummet, malingen er åbnet, skilt og hældt i malkebakken. Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden skilsmisse?

 • Loftet er malet i mindst to lag. Derudover skal hvert lag være så tyndt som muligt. Dette indebærer selvfølgelig en meget klar konsistens af maling.
 • Lag anvendes vinkelret på hinanden. Det er ønskeligt, at det sidste lag ligger i retning fra vinduet. Selv hvis der er mindre uregelmæssigheder, vil de være placeret parallelt med solens stråler og vil være mindre mærkbare.

Laglayout skal være sådan her.

 • Hele rummet er malet i et trin. Ingen pause til frokost og røg pauser. Hvis malingen på den malede del af loftet har tid til at tørre, så vil der, hvor frisk maling falder på den, en tilstrømning være mærkbar.
 • Den enkleste måde at kontrollere ensartetheden af ​​farve er at tage et par skridt væk fra, hvor du male. I rette vinkler er kvaliteten af ​​malingsanvendelsen vanskelig at anslå, og under skrå er det meget lettere.
 • Hvis du bemærker et område, der ikke var malet, når du anvender det første lag, når malingslaget allerede er begyndt at tørre ud - prøv ikke at tynde loftet. Du vil kun gøre det værre. Årsagen er allerede nævnt: Der vil være overskydende lagring af maling over tørringen.

Den rigtige beslutning er at vente til det første lag er helt tørt og derefter anvende den anden. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje og male det tredje lag, fordelene ved maling forbrug vil være minimal.

 • Hvad skal man gøre hvis striber vises på loftet på grund af en fejl? Tinting områder med et tyndt lag af maling er ubrugelig fordi? Alas, kun polering overfladen med sin re-painting vil hjælpe.

Vent til det sidste lag af maling er helt tørt, tag dig selv med en sander - og i kamp. Når du genbruger malingen, får du et meget stærkt incitament til ikke at gentage de fejl, der er lavet.

konklusion

Glem ikke, at da farvning af loftet uden striber er langt fra den eneste måde, og som du kan se, ikke er den nemmeste, kan det konkluderes, at til tider skaber en suspenderet struktur meget mindre tid og kræfter.

Dette vedrører primært situationer, hvor overlapningen har store forskelle i højden eller langt fra vandret. Succeser i reparation!

Mal loftet uden pletter: simple hemmeligheder

Anbefalinger om, hvordan man måler loftet uden striber, vil være omtrent det samme for ethvert rum. For at gøre dette skal du købe de nødvendige værktøjer og materialer, forberede overfladen til maling og faktisk male.

Nu udgør vi en liste over, hvad der er brug for, og køb hvad der er brug for i hardwareforretningen.

Kompetent overfladebehandling - det første skridt til succes

 1. trappestige
 2. bækken
 3. arbejdstøj
 4. hovedklæde
 5. sikkerhedsbriller
 6. vulst
 7. pensel
 8. maskeringstape
 9. og selvfølgelig maling (sædvanligvis med en hastighed på 300 g pr. 1 m2 m overflade)

Nu skal du forberede værelset, hvor arbejdet skal udføres. Tag møbler og udstyr ud eller i det mindste dække alt sammen med en film.

Tør loftet af med en tør, ren klud, og ryd den gamle peeling-maling ud. De steder, der er ramt af skimmelsvamp eller svamp, skal behandles med en alkalisk opløsning.

Steder, der ikke er underlagt maleri, lim med maskebånd.

Forsæt overfladerne med en særlig blanding. Akryl primer er perfekt til dette. (Vi anbefaler at læse om den fulde cyklus for at forberede loftet til maleri).

Hemmeligheder til at male loftet uden pletter

 • Læg loftet i et enkelt lag ved hjælp af en bred rulle ved hjælp af fortyndet vanddispersionsmaling. I slutningen af ​​arbejdet vil små fejl blive tydeligt synlige. De skal males meget omhyggeligt.
 • Læg nu loftet uden pletter. For at gøre dette skal du tage ufortyndet maling og male med en børste eller rulle for at påføre sit første lag på overfladen. Du skal male fra væggene til midten af ​​rummet. Malingstrimlerne skal overlappe lidt, med den første strimmel så tæt som muligt på væggen. Det skal være en halv meter bred og en meter lang.
 • Det er meget vigtigt at observere den rigtige retning af malingslagene. Det næstsidste lag er bedst rettet vinkelret på vinduet, og det sidste er parallelt. Det anbefales at tage en ny rulle med en lille eller mellemlang længde af bunken til påføring af det sidste lag. Skumruller er ikke egnede til dette.
 • For nøjagtigt at male loftet uden pletter, er det nødvendigt at sætte pause mellem at anvende separate lag maling og vente, indtil det foregående lag er helt tørt, ellers kan malingen blive sløv og overfladen bliver ikke så glat som vi gerne vil.
 • I slutningen af ​​arbejdet er farvede led af enkelte bands. Gærningen er færdig, der er ingen skilsmisse.

Video: Maleri loftet uden striber og striber

Læs om alle nuancer af selvmalet loft i et separat materiale.

Ja, jeg besluttede at opfriske loftet i køkkenet, før der var hvidvask, det var helt sort med gas. Det samme problem som Oleg Ivanovich, når man anvender vandbaseret emulsion, starter kittet på samme sted, kittet er godt, frisk, jeg forstår ikke noget, det blev primet 2 gange, det fik lov til at tørre i 12 timer.
Hvis jeg vidste, at lægge maling skal være 2-3 gange, ville ikke være forbundet med dette eventyr. Jeg vil hellere have klæbet loftet fliser...

Jeg har det samme affald, monteret LED-strimlen i loftet af de fattige. Malede 3 lag stadig synlige led. Rådgive dig for at løse dette problem?

Lysene blev monteret i nicherne, og nu når jeg maler loftet, så er alle skilsmisserne synlige, det er bedre at ikke arbejde. Rådgive en god metode.

Oleg, jeg tror, ​​du bare ikke malet før kittet. Dette er den oprindelige grund. Og ikke danserens æg...

Oleg Ivanovich, er det nødvendigt at prale mindst to lag med en god primer. Derefter vil der ikke blive kittet på en rulle.

Jeg havde et problem under maleriet, som næsten slap af mit ønske om at fortsætte med at reparere. Overfladen blev pudset, primet. Da jeg passerede med en pelsrulle, begyndte små pletter af kitt at skrælle af. Når malingen er tørret, begyndte han at putte disse områder igen. Mal derefter igen. Exfoliate andre områder. Ifølge eksperter var årsagen højst sandsynlig forældet i lageret.

hvis et rum er 15 firkanter, så vil enhver idiot male, og hvis 45 og endda to vinduer, peberrod vil du male fra en vis vinkel, og striber vil blive synlige, og malen skal fortyndes ikke med 5-10%, men ved 30 eller endog 50%, så der rådgiver det første lag på tværs af den anden parallelle til vinduet er alt nonsens, er det nødvendigt at male i en retning parallelt med lyset, hovedmalingen skal strække sig, så den ikke har tid til at tørre, mens du male et enkelt fly

Da jeg var en deltidslejlighedsreparatør, malet jeg med vandbaseret maling. Og alt viste sig fantastisk.
Men da jeg reparerede mig selv, fungerede det ikke. Malingen gik ujævnt. Og vi polerede det 3 eller 4 gange og malet. Hvorfor skete dette?
En butikskonsulent råde mig til en universalvals til olie og emulsion. Det betyder, at de første emulsioner kan arbejdes med olie. Men jeg tog det specifikt til emulsionen. Det viste sig dårligt. Og du skal tage en rulle fra naturligt garn. Ikke syntetiske eller pels fra hvad der er uforståeligt, men hvad ville være lange naturlige tråde.
Vi skal tage en god maling. Og når du male, kan du ikke afbryde. Det er nødvendigt at køre langsomt, men uden afbrydelser. Bare for dunk kan rullen i malingen afbrydes i 5-10 sekunder. Men ikke længere. Nå måske 25 sekunder. Og så tørrer den. Og det viser sig kløften.
Det første lag, jeg fortyder normalt maling med vand. Malere råder og tilføjer lidt vand i det andet lag.
1 - rulle af naturlige fibre.
2- god maling.
3 - kontinuitet

Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden skilsmisse?

Reparation af loftet, eller rettere farvning, er en ret arbejdskrævende proces. Det er jo ikke så nemt at male hele overfladen ideelt og jævnt, at der ikke var skilsmisse eller forskellige uregelmæssigheder på det. Og nogle gange vil de gerne lave et smukt og glat loft på egen hånd uden hjælp fra fagfolk.

Men ikke alt er så dårligt, du skal bare vide farvningsteknologien. Derudover kan i dette tilfælde ikke uden specialværktøj og passende maling. Men alt i orden. Så lad os se, hvordan man maler loftet jævnt og uden skilsmisse.

Hemmeligheder til at male loftet uden striber, striber og uregelmæssigheder

For at perfekt og jævnt male overfladen uden striber, striber, pletter og uregelmæssigheder, skal du kende nogle af nuancerne. Men først skal du foretage et grundigt forberedelse af rummet, som bliver farvet. Og også vælge maling.

Højkvalitets maleri med vandbaseret maling - hvordan man laver

Så inden du begynder at male, er loftet at beskæftige sig med farvestoffet. Hvad det skal være, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber:

 1. Producent. Det er vigtigt at købe maling, der allerede har bevist sig og nyder stor succes blandt forbrugerne. Disse omfatter - CAPAROL, DUFA, CERESIT, TIKKURILA. Men de er dyre, men de retfærdiggør deres værdi. De billigere produkter omfatter ŻNIEŻKA;
 2. Type maling. Vandbaserede maler er opdelt i tre typer - til vægge, lofter og gulve. Deres forskel ligger i, at gulv og vægge betragtes som bedre og varer længere. Men for lofterne er ikke så holdbare og er ikke designet til hyppig vask, aftørring og rengøring. Men tror ikke, at malinger til gulve og vægge ikke er egnede til loftoverflader. Hvis lofterne skal vaskes og rengøres konstant, er det bedst at bruge vægmaling;
 3. Malingsstruktur Strukturen af ​​dette værktøj kan være mat og blankt. Hvis forberedende forberedelse ikke er planlagt, er det bedre at bruge et matværktøj, det vil skjule alle uregelmæssigheder. Men det blanke tvert imod vil understrege alle manglerne, så før maleri er denne type værktøj bedre til at forberede loftet;
 4. Farve. Her kan du vælge efter din smag. Dybest set er vandbaserede malinger tilgængelige i hvid. En anden farve kan gives til dem af pigmenter og specielle farvestoffer.

Arbejde på det hvidkalkede loft

Når malingen er valgt, er det nødvendigt at forsigtigt forberede overfladen af ​​loftet. Hvis den har en hvidvask, skal den rengøres, men det skal gøres korrekt. Det vigtigste ved at gøre alt i faser.

Loftrensning

Loftet skal rengøres i henhold til følgende regler og anbefalinger:

 • Hvis der er revner eller uregelmæssigheder i loftet, hvis hvidvaskning eller gammel maling flytter væk fra overfladen, skal alt rengøres med en spatel, og overskydende skal fjernes;
 • Alle defekter, uregelmæssigheder, revner skal udtages, forarbejdes med sandpapir og primerblanding;
 • Hvis loftet er jævnt og der ikke er fejl eller revner på det, så kan det simpelthen behandles med en primer;
 • For at fjerne hvidvaskningen fra overfladen er det nødvendigt at vaske det og vente, indtil væsken absorberes. Derefter fjernes alle med en spatel og tørres af med en fugtig svamp;
 • Alle møbler skal dækkes med en film eller et papir, så der ikke falder yderligere maling dråber på dem;
 • Det er ønskeligt at lukke alle vægge og gulve med folie.

Farvning regler

Før du begynder at male, skal du på forhånd udarbejde de værktøjer, du har brug for:

 1. Malte rulle. Et værktøj med en længde på 18 cm til 25 cm passer bedst. Det er ønskeligt, at lurven skal være mellemlang - ikke for lang og ikke for kort;
 2. Malkuvette med rynket bund
 3. Emery papir til slibning overfladen;
 4. Metal spatel;
 5. Maskering tape;
 6. Cellofanfilm;
 7. Beskyttelsesbriller.

Glem ikke følgende anbefalinger:

 • Før du begynder at male loftet, behandle hele overfladen med en primer;
 • Hvis du pludselig skal gøre loftet farvet, skal der under forberedelsen af ​​farvet maling respekteres proportionerne. Det er nødvendigt at nøjagtigt beregne den nødvendige mængde maling og fortynd farvestoffet eller pigmentet i det. Hvis proportionerne ikke er nøjagtigt opfyldt, så med efterfølgende forberedelse kan du begå en fejl med en skygge, og derfor kan farven på malingen vise sig helt anderledes. Derfor er det bedste at gøre med bestanden;
 • Det er nødvendigt at anvende maling i flere lag. Hvis det kun anvendes i et lag, så vil alle uregelmæssigheder og skilsmisser være synlige. Den maksimale glatte effekt opnås kun fra det andet eller tredje lag;
 • Til maling kan du bruge sprøjtepistolen. Denne enhed er let og nem at bruge, og farvningen bliver endda næsten første gang. Dette værktøj er imidlertid meget dyrt;
 • Den bedste mulighed for maleri er en rulle. Med det kan du jævnt male hele overfladen. Men ved hjælp af det er det umuligt at male sømme eller sømme. Til dette passer en lille pensel.

Maleri - faser

Overvej nu reglerne for lige farvning og uden striber:

 • Først og fremmest forbereder vi malingen, den bør omrøres godt indtil glat
 • For at male det første lag i malingen skal du tilføje en lille mængde vand;
 • Husk at farvning skal ske fra vinduerne og ind i lokalet. Farvning bør også laves af to lag - en på tværs af dagslys, den anden langs;
 • Derefter dypper vi rullen ind i kuvetten og ruller den flere gange, så den bliver mættet med maling;
 • Under farvningen skal bevægelserne være selvsikre og endda uden jerks og gær;
 • Sørg for, at rullen ikke tørrer maling ud, ellers vil der være streger og striber;
 • Efter det første lag af farvning er færdig, lad det være i 8-12 timer for helt at tørre laget;
 • Da laget tørrer, kan du begynde at male det andet lag. Arbejde skal starte fra det fjerne hjørne, og malingen skal være vinkelret på det foregående lag.

Hvilken maling at vælge

Under køb af maling har mange et spørgsmål om hvilken maling der bedst anvendes til maling af lofter, eller rettere, hvilken fabrikant er den bedste. Lad os lave en lille sammenlignende gennemgang af producenter af vandbaserede maling.

Oversigt over de top 10 maling fabrikanter og deres sammenligning

Mal "Snowball" - den polske producents maling. Dette værktøj er ganske populært og har stor efterspørgsel blandt mange byggere og forbrugere.

Hun har følgende egenskaber:

 • God sikkerhed;
 • Lang levetid;
 • Perfekt dækning af hele overfladen;
 • God dampgennemtrængelighed.

Akryl og vandbaserede produkter er tilgængelige for lofter. Velegnet til beton, træ, gipsplader og pudsede overflader. Der er også specielle blandinger med primeradditiver, der perfekt male over led og søm. Omkostningerne ved maling selskab "Snowball" er anderledes. Den mest budgetmulighed vil koste fra 980 rubler pr. 10 liter;

Dulux maling. Disse produkter har en god struktur: de er ikke viskøse, de påføres hurtigt og jævnt. Derudover har de ikke skarpe ubehagelige lugte og har en hurtig tørring.

Det har følgende fordele:

 • Høj sikkerhed;
 • Nem og enkel applikation;
 • Hurtig tørring;
 • Du kan yderligere rengøre loftet fra snavs;
 • Lang levetid;
 • Ensartet dækning af hele overfladen.

Udgifterne til maling til 5 liter er 800 rubler.

Mal "tikkurila". Dette værktøj er velegnet til alle overflader - beton, træ, gipsplader, gips. Den påføres i et ret tyndt lag og skjuler helt alle fejl. Det beskytter også perfekt mod skimmel og fugt, og det er derfor velegnet til maling på badeværelset. Tørrer hurtigt om 8 timer og har ikke en ubehagelig lugt.

Omkostningerne ved maling til 5 liter starter fra 700 rubler og derover;

Mal "Tex". Disse midler produceres i Rusland. De er velegnede til overflader - til træ, beton, gipsvæg, hvidvask, gips og så videre. Det har ikke stærke lugte, har ingen skadelig virkning på sundheden og har høj sikkerhed. Velegnet til tørre og våde områder.

Malkostnaden starter fra 1300 rubler til 9 liter;

Mal "Kaparol." Dette værktøj er et af de bedste, og har en masse positiv feedback.

Det har følgende fordele:

 • Høj dampgennemtrængelighed;
 • Der er ingen opløsningsmidler i sammensætningen;
 • Let at anvende
 • Lang levetid;
 • Modstandsdygtighed over for slid.

Omkostningerne ved dette værktøj er høje, prisen på 10 liter af midlerne er 2500 rubler.

"Halo" - dette værktøj er velegnet til tørre overflader. Maler perfekt træ, beton, gipsvæg, pudsede overflader. Det påføres hurtigt, spredes let og tørrer hurtigt. Har ikke skarpe og ubehagelige lugte.

Omkostninger pr. 1 liter fra 70 rubler;

"DUFA" er ideel til maling af loftsflader. Dette værktøj ligner jævnt og efterlader ikke pletter, pletter. Sortimentet af disse malinger er meget stort, her kan du finde blank, mat maling samt farve. Arbejde med dem er nemt og enkelt. Velegnet til træ, beton, mursten, gipsvæg og så videre.

Omkostningerne starter fra 200 rubler pr. 1 liter;

«Luxens». Dette produkt fås i hvid med en mat finish. Velegnet til lofter, vægge og pilaf. Holder perfekt på et træ, beton, gipspap og gips. Tørrer hurtigt og har ikke en ubehagelig lugt. Kun egnet til tørre værelser.

Omkostningerne på 10 liter er 600 rubler;

CERESIT er den bedste silicatmaling til loftoverflader. Disse værktøjer er primært beregnet til facadefundamente, men kan bruges til indretning. De passer godt på mineralplaster. Omkostningerne til 15 liter er 3300 rubler;

"Expert". Det har en god struktur, efter at have malet lofterne ser perfekt hvid og glat ud. Det har også hurtig tørring, taber ikke farve over tid, har ingen lugt og er velegnet til alle overflader. Kostprisen ved 14 kg er 850 rubler.

Anmeldelser af vandbaserede maling til loftet

At male lofter bør næres meget nøje, fordi det er en meget vanskelig proces. Hvis du afviger fra reglerne, så i sidste ende kan du ødelægge hele overfladen. Glem også om farveværktøjerne, det afhænger af dem af det videre liv og typen af ​​lofter.

Hvordan male loftet med vandbåren maling uden striber

Loftindretning er det første skridt i renovering af en lejlighed eller et privat hus. Processen er ret besværlig og kræver mere erfaring og dygtighed end vægbeklædning. Oftest bruges overfladen af ​​malinger. Anvendelsen af ​​dette materiale kræver ikke særlig erfaring eller specialværktøjer, og lakmaterialer er også billige sammenlignet med gips- eller spændingsstrukturer. Næste vil blive overvejet, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling uden skilsmisse.

Udvælgelse af materialer og værktøjer

Denne fase betragtes som den vigtigste. Kvaliteten og holdbarheden af ​​den fremtidige overflade afhænger af korrekt valg af værktøj og forbrugsstoffer. Det er vigtigt at shoppe i store kædehypermarkeder eller i brandede butikker; der er mange fake på markedet.

Nødvendigt værktøj

 • Det vigtigste farveværktøj, der bruges til at arbejde med vandbaseret emulsion, er en rulle. For at afslutte loftet er det bedre at vælge et produkt med et medium pelscoat - så malingen ikke splatter på siderne, men samtidig vil bundens farve overlappe uden pletter og pletter. Højden på cylinderen til hurtigere arbejde skal være 18-25 cm.
 • Derefter skal du samle en eller to børster til at male hjørner eller vanskelige steder, f.eks. Bag ventilationskanaler eller rør. En børste med en bredde på højst 8 cm er bedst. Du kan også bruge en vinkelrulle. Skal købe en beholder til maling, kan den kaldes et maleri bad eller bakke samt en kuvette. Den flade del af beholderens bund skal være rillet, så det er bekvemt at presse overskydende maling ud af værktøjet.

At male loftet med vandbaseret maling kræver ikke mange værktøjer.

 • Derudover skal du købe sandpapir med fint korn, maskebånd (egnet og almindeligt tape) og plastfolie. Det anbefales at tage sig af tilgængeligheden af ​​arbejdstøj, handsker, hovedbeklædning og briller. For at male overfladen med vandbaseret maling, er det nødvendigt at forberede en kraftig lampe og en stang til at hæve den til loftet.
 • Hvis du har en stige ved hånden, kan du bruge den, men du bør ikke specifikt købe den. Du kan købe et teleskoprør til rulle- eller brugstabellerne, skabe og andre møbler som stativ. Alle små indvendige genstande skal fjernes fra rummet og gulvene og de store møbler for at lukke filmen.

  Ved maling er loftet mere bekvemt at bruge geder, da de er bredere og mere stabile end trinladderen

 • Hvordan man vælger maling

  Følgende typer af materialer kan anvendes til maling af lofter med vandbaseret maling med egne hænder:

  1. Polyvinylacetatformuleringer. Den billigste type maling. Overflader dækket af denne maling kan ikke fugtes med vand.
  2. Latex. Betragtes som en af ​​højeste kvalitet. Med deres hjælp kan du få en stærk og holdbar belægning. Prisen på materialer er også ret høj.
  3. Akryl. Den mest almindelige type. Afvig i en god kombination af pris og kvalitet.
  4. Silikat. Sammensætninger med tilsætning af flydende glas anvendes oftest til maling af sten eller pudsede belægninger. Kan bruges både indenfor og udenfor lokalerne.
  5. Silikone. Har god dækkekraft, dampmodstand og lang levetid, men for høje omkostninger gør dem mindre populære end akrylmaling.
  Akrylforbindelser betragtes som den stærkeste, den billigste er PVA, for nye bygninger er det nødvendigt at tage latex, universalkrylat er egnet overalt, men de er dyre.

  Når du vælger et farvestof, skal du lytte til sælgerens råd, men det anbefales også at læse etiketten omhyggeligt. På den angiver fabrikanten følgende oplysninger:

  1. Type arbejde. Dette kan være internt eller eksternt arbejde på basis af forskellige materialer.
  2. Mal forbrug. Baseret på denne indikator kan du stort set beregne den samlede mængde materiale, men det er bedre at tilføje 10%.
  3. Skjulkraft. Fra denne indikator afhænger af antallet af lag, der kræves for fuldstændig overlapning af den gamle farve.
  4. Modstandsdygtighed over for slid eller fugt. Materialet kan kun være egnet til tørre driftsbetingelser i fravær af mekaniske belastninger. Lidt dyrere - maler, der modstår mekanisk stress. De efterfølges af materialer, der efter tørring ikke opløses med vand, og de dyreste er snavsafvisende maling.
  Alle vandbaserede malinger er hvide, farven tilføjes senere, men hele volumen skal tones, ellers vil der være pletter

  Det er også vigtigt at overveje den type færdige belægning:

  • Matt. Dårlig vaskbar, men visuelt øge lofterne og maske mindre defekter.
  • Glossy. Mere modstandsdygtig over for slid og nem at rengøre, men skjuler ikke fejl.
  • Semi-mat. Kompromis mellem de to ovennævnte typer.

  Forberedende arbejde

  Før du måler loftet med dine egne hænder, skal du fjerne den gamle belægning fra den. Den nemmeste måde at slippe af med whitewash. For at gøre dette, fugter loftet med vand fra en sprøjteflaske, lad det gå en halv time og gentag proceduren. Så tag en spatel og skrabe af hvidvaskningen. I sidste ende behøver du bare at vaske loftet med en svamp og lad det tørre.

  Fjernelse af maling

  Hårdere ting er med maling. For at gøre dette skal du først behandle overfladen med en spatel eller smørepapir for at fjerne skrælfragmenter, så fugter loftet fugtigt med vand og lader det ligge et stykke tid. Som følge heraf vil malingen svulme og svulme, hvorefter den simpelthen fjernes med en almindelig spatel. Ofte er det nødvendigt at gentage proceduren flere gange.

  Den gamle belægning vaskes eller skrabes af med en spatel.

  Stain fjernelse

  For at fjerne snavs og rust skal du bruge en 5% opløsning af kobbersulfat. For at gøre dette skal væsken påføres kluden og tørre overfladen. Hvis der er spor, skal du bruge en af ​​følgende muligheder:

  • 2% saltsyreopløsning (det er vigtigt at bruge personlige værnemidler, når de arbejder med dette middel);
  • en opløsning af 1 del tørringsolie og 20 dele kalk;
  • tykt limbaseret produkt med tilsat vand og denatureret alkohol.

  Disse forbindelser skal anbringes i loftet og efterlades i 15 minutter, derefter skylles med vand. I de fleste tilfælde er det nok at gentage proceduren to gange.

  Ikke alle pletter vaskes fra første løb, så du bør prøve igen mindst et par gange.

  Loftniveau

  Når alle pletter er blevet fjernet, er det nødvendigt at sænke loftet igen med sandpapir for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder, og så børstes støvet af det. Derefter skal du vente 1-2 dage for overfladen at tørre helt. Dette er nødvendigt for at kontrollere, om pletterne vises igen. Hvis belægningen er klar, kan du begynde at putte.

  At sætte loftet uden erfaring er en ganske vanskelig opgave, så det er tilrådeligt at invitere fagfolk til sådanne værker

  Brug normalt standard finish kittet til interiør arbejde. Materialet sælges i færdig form, så du skal bare pakke beholderen og skrive lidt materiale på spatelen. Brug et værktøj til at strække sammensætningen over overfladen, så laget er ensartet. Således skal du trimme hele loftet og lade det tørre igen (tørretiden er angivet af producenten på pakken).

  Lidt mindre til udjævning, brug et materiale baseret på olie og lim. Denne kittet påføres med en rulle eller børste. Før du arbejder med det, er det vigtigt at forsegle alle større mangler med en cement-sand mørtel.

  polstring

  Denne procedure er nødvendig, så maling absorberes bedre i loftet. Materialet påføres med en rulle eller børste. Under arbejdet er det vigtigt at sikre, at primeren dækker hele overfladen. Det første lag efterlades at tørre, og sæt derefter det andet.

  Ved udvælgelse af primeren skal malingstypen overvejes, da afvisning kan forekomme.

  Loftmaleri

  Maleri loftet med dine egne hænder udføres ved hjælp af to redskaber: en rulle og en sprøjtepistol. Du kan få brug for ekstra værktøjer, såsom børster, men det meste af arbejdet udføres af disse produkter.

  Mal med rulle og pensel

  For at male lofterne med vandbaseret maling skal du gøre følgende:

  1. Åbn dåsen og bland maling grundigt. Om nødvendigt fortyndes sammensætningen med vand (ikke mere end 10% af den samlede masse).
  2. Hæld forsigtigt sammensætningen i malkebakken, dip børsten ind i malingen, tryk den på den rillede overflade, og mal derefter hjørnerne og kanterne.
  3. Næste skal du starte hovedarbejdet. Til dette dyppes også rullen ind i materialet og presses.

  Der er et specielt bølgeplads til spinding af rullen i malkebakken.

 • Du skal begynde at male fra vinduet og gradvist flytte dybere ind i rummet, vinkelret på solens stråleretning.
 • Derefter skal du lade loftet tørre og derefter anvende et andet lag maling, men allerede parallelt med strålingsretningen. Således bliver hele området malet uden huller.
 • Når det andet lag er tørret, er det nødvendigt at visuelt undersøge det malede loft for tilstedeværelsen af ​​bobler. Hvis nogen, skal de fjernes med en emery klud.
 • Tip! Det er bedre at arbejde om morgenen og efter frokost, så strålerne falder optimalt.

  Enhver maling påføres på loftet i tværsnit, mindst 2 gange

  Farver med sprøjtepistolen

  Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush kræver mindre tid og kræfter. Algoritmen er som følger:

  1. Hæld malingen i apparatets beholder og tilslut den.
  2. Pus dysen sidelæns på et ark af krydsfiner eller enhver anden unødvendig overflade. Tryk på knappen og vent 2-3 sekunder. Dette er nødvendigt, så sprayen er blevet ensartet.
  3. Rør dysen vinkelret på loftet, hold den i en afstand på 30-50 cm, tryk derefter på aftrækkeren og træk en strimmel. Du skal flytte med en hastighed på 5 sekunder pr. 1 meter.
  4. Efter at have malet hele overfladen skal du gentage proceduren og flytte dysen over de påførte striber.
  5. Vent på, at malingen tørrer og anbring en anden og en tredje frakke på samme måde.
  Brug af en sprøjtepistol er meget hurtigere og lettere, men her er det vigtigt at anvende maling korrekt.

  Almindelige fejl ved brug af sprøjtepistolen

  Hvis dysen af ​​apparatet bevæges for langsomt, så maler dråber form på loftet. For at løse problemet skal du fjerne dråberne med en svamp og anvende et nyt lag af materiale. Hvis laget er for tykt, kan belægningen afskalke nogle steder. Dette område skal puttied, dækkes med en primer og derefter males igen. Ved brug af snavset maling på overfladen kan der forekomme små bump. I dette tilfælde skal du male loftet med smaragdpapir og derefter male det igen.

  Ekspertrådgivning

  Nu, hvordan man korrekt maler loftet med vandbaseret maling, ifølge eksperter:

  • Hvis der i løbet af arbejdet blev krænket rækkefølgen af ​​strimler, vil lyset blive afspejlet forskelligt fra forskellige dele af overfladen, som følge heraf vil mørke pletter være synlige. I dette tilfælde skal du vente til loftet er helt tørt og derefter anvende et nyt lag materiale under hensyntagen til solens strålings retning. Hvis det ikke hjælper, skal du fjerne dækslet og gøre det hele igen.
  • Når du tømmer lofterne på gipsvæg, må du ikke fortynde malingen med vand. En stor væskekoncentration kan medføre, at papirlaget af materialet siver op, som følge heraf bliver overfladen ubrugelig. Hvis overfladen tidligere var pudset, er det bedre at bruge sprøjtepistolen, men kun under forudsætning af præ-priming. I nogle tilfælde kan den gamle maling belægning ikke fjernes, bare tør den med fint korn sandpapir.

  Til arbejde på gipsvæg er det tilrådeligt kun at bruge højkvalitetsfabrikmaling baseret på akryl eller latex

 • Efter hvert lag har tørret, er det nødvendigt at inspicere overfladen. Umiddelbart efter farvning er pletter og pletter ikke synlige, så du skal vente. De følgende lag bør anvendes særligt omhyggeligt på stedet for defekter. Overskydende maling på belægningen kan fjernes ved at rulle hele området med en tørrulle, men det kan gøres inden materialet tørrer.
 • Maleri lofterne med vandbaserede strukturer kan udføres uafhængigt, selvom du ikke har erfaring med at male. Det er vigtigt at følge ovenstående anbefalinger og ikke at skynde sig. Lad efterbehandlingsarbejdet blive forsinket, men resultatet vil være af høj kvalitet. Glem ikke også anbefalingerne fra fabrikanterne af materialet.

  Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden skilsmisse?

  Blandt de forskellige finishmaterialer til loftet er i første omgang den velkendte vandemulsion - demokratisk til en pris, der ikke kræver særlige færdigheder i arbejdet og elegant og stramt i design.

  Fordele og ulemper ved hvidvaskning

  Maling af loftet med vandbaseret maling har sine fordele og ulemper. Fordelene er:

  • ingen ubehagelig stank
  • duften af ​​fugt efter udluftning forsvinder;
  • hvidvaskede komponenter er ikke-giftige;
  • teknologisk i arbejde (bare fortynd, omrør, farvetone og anvende);
  • evnen til at få nogen farve efter tilføjelse af farveskemaer
  • det vaskes let af fra en krop, tøj, et gulv;
  • kan gøres af ikke-professionelle - hvidvask af loftet med vandbaseret maling er muligt;
  • lave omkostninger ved efterbehandling
  • kombineret med forskellige typer og typer af interiør.
  • manglende evne til at tolerere lave temperaturer - under påvirkning af frost kan overfladen af ​​malingen knække;
  • store lønomkostninger ved at forberede loftet for hvidvaskning;
  • den malede overflade bliver hurtigt snavset og mister sit oprindelige udseende.

  Forberedelse til maleri

  Hvidvaskning af loftet på den gamle maling eller tapet er muligt, hvilket er grunden til mange gør. Resultatet af en sådan beslutning vil dog være synlig den næste dag: den hvide hvide overflade af loftet med en anden struktur af den påførte maling fanger straks øjet og eliminerer hele virkningen af ​​reparationen.

  Til et mat eller blankt loft så æstetisk glædeligt, må det først være forberedt på maleri. Efterhånden er hele forberedelsesprocessen som følger:

  • vægge, gulve, vinduer og døre er beskyttet mod støv med plastfolie;
  • Tidligere efterbehandling materialer (maling, tapet, flise) fjernes;
  • loftoverfladen repareres og om nødvendigt styrkes med glasfiber;
  • loftet er primet og derefter spatteret.

  Værktøj og materialer

  Før du starter arbejde, skal du købe på forhånd:

  • primer til maleri ("Knauf", "Miners", "Optimist" eller "Ceresit");
  • hvid vandbaseret hvidvaskning (taget et parti - mulige nuancer i farvetoner);
  • maskebånd (crepe);
  • kuvette;
  • konstruktion tape;
  • 5-8 cm bred børste til maling på svært tilgængelige steder;
  • en lille børste (med hjælp er malingen rettet i hjørnerne og i nærheden af ​​varmeledningerne);
  • sæt maling ruller.

  Ved store mængder malearbejde kan du bruge en sprøjtepistol med en kompressor eller en sprøjtepistol med en sprøjtepistol. Derudover skal du:

  • polyethylenfilm til beskyttelse af vægge, gulve og møbler fra malingstænk;
  • konstruktion tape;
  • stigen;
  • elektrisk boremaskine eller skruetrækker;
  • kapacitet til blanding af maling
  • gamle tøj med en hat og briller.

  Udvælgelse og forberedelse af vandbaseret maling

  Ekstern opfattelse og levetid hvidvask er afhængig af typen af ​​vandbaseret emulsion. For kun 20-30 år siden var valget begrænset kun til farven. I dag kan du købe det under alle driftsforhold.

  Vandbaserede maling til loftet er dispergeret vandemulsion fra vand, farvepigmenter og uopløselige små partikler af polymere materialer i suspension, der danner en tynd polymerfilm på en malet overflade efter afdampning af opløsningsmidlet (tørring af malingslaget). Sammensætningen kan også tilsættes forskellige urenheder, der ændrer malens egenskaber.

  Afhængigt af additiverne kan vandemulsion være.

  1. Ved hygroskopicitetsniveauet:

  • til tørre værelser (soveværelse, hal, børnerum);
  • våd (korridor, gang)
  • med et højt fugtindhold (badeværelse, køkken, toilet).

  2. Grader af glans:

  • matt (rummet ser visuelt ud af et større volumen, men de mindste malingsfejl er synlige på det, det er svært at rengøre det);
  • halvblank;
  • glans (alle defekter er synlige, men det vasker godt);
  • halvblank.

  Den bedste løsning er en halvglans eller halvglans overflade.

  3. Pleje muligheder:

  • uegnet til vådrensning (rengøres med en støvsuger eller en tør klud);
  • uudslettelig (kan vaskes uden brug af specialværktøj);
  • vaskbar (modstå behandling med detergentsammensætninger).

  Afhængig af de uopløselige partikler er vandemulsionen:

  Mineral whitewashing - den billigste type maling produkter. Det er lavet på basis af cement eller lime. Den har god vedhæftning med beton, mursten, gipsplader, træ og andre materialer.

  Samtidig har det en række ulemper - hygroskopicitet, som ikke tillader maling i vådrum, manglende evne til at rengøre med en våd metode og en kort levetid - hvilket medførte et kraftigt fald i dens popularitet.

  Akrylbaseret vandemulsion er den mest populære maling på byggematerialemarkedet. Her er den mest optimale kombination af pris og kvalitet, at den har en lang levetid, lavt forbrug pr. 1 m 2 af den malede overflade (god skjulkraft), evnen til at stramme mikrosprækker op til 1 mm bred, kan rengøres med en fugtig klud.

  Når de påføres i 3 lag, er større fejl gemt, for eksempel slots op til 2 mm brede. Tilstedeværelsen af ​​akrylharpikser i maling gør det muligt for den malede overflade at modstå væsentlig mekanisk belastning og en stor temperatur- og fugtighedsfald.

  Ulempen er dannelsen af ​​et damptæt lag, som ikke tillader at male en dårligt tørret overflade.

  Grundlaget for silicatmaling er flydende glas. Dens lave popularitet til en lav pris og lang levetid (20 år eller mere) skyldes den lave fugtighedsbestandighed af malede overflader (det er umuligt at male badeværelser, køkkener, korridorer).

  Silikone farvestof består af vand, farvestoffer og silikoneharpikser. Dette er den seneste præstation af byggebranchen. Det er præget af vandmodstand, elasticitet, modstand mod mekaniske og naturlige påvirkninger, lang levetid, høj æstetiske egenskaber mv.

  Samtidig svarer den højeste pris blandt lignende maling til produktets høje kvalitet.

  De vigtigste egenskaber ved vandbaseret hvidvask er tabuleret.

  Hvordan male en rulle

  Maleri med egne kræfter udføres hovedsagelig med malingsruller. Købet af en sprøjtepistol eller kompressor til små malede områder er upraktisk set ud fra et økonomisk synspunkt.

  På hylderne på bygningsbutikker finder du en række ruller:

  • Faux pels med en kort, mellemlang og lang bunke;
  • skumgummi;
  • velour.

  Mange uerfarne reparatører bryr sig ikke om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en rulle og køber de billigste sæt. Men der er hemmeligheder her:

  • Velour-rulle absorberer dårligt vandbaseret maling - efterbehandling er forsinket i tide på grund af langsom farvning;
  • skumgummi efterlader små bobler på loftet;
  • Faux pels med en kort lur er stærkt sprøjtet med meget små partikler af maling.

  Derfor skal loftet males med en ruller med mellemlang og lang lur, fremstillet af kunstig pels. I dette tilfælde bør villi sidde godt (ikke klatre ud af basen, når du træk), sømmen skal gå diagonalt og ikke skille sig ud.

  polstring

  Maling af loftet med vandbaseret maling kræver, at det forbehandles med en primer. De fleste ejere af lejligheder, der udfører disse værker uafhængigt, hopper over dette trin og anvender malingslaget direkte på kittet eller bunden af ​​gulvet, analogt med væggen.

  Efter at have fået en lidt anden kvalitet, kan de ikke forstå, at fysiske kræfter på væggen og loftet manifesteres helt anderledes. Hvis væggen ikke er primet under maling, vil dens vedhæftning til den malede overflade stadig være tilstrækkelig til lang service. På loftet har malingen tendens til at falde under påvirkning af dens vægt, der danner bobler, pletter og revner under tørring.

  Anvendelse af jorden tillader:

  • forbedre vedhæftningen mellem loft og lakmateriale;
  • reducere maling forbrug;
  • styrke overfladen af ​​overlapningen;
  • Beskyt loftet fra forskellige svampe og skimmel;
  • øge pålideligheden og holdbarheden af ​​den behandlede overflade.

  Primeren skal vælges under bunden af ​​den hvide: akrylprimeren er egnet til akryl, til silikat - silikat mv. Primeren påføres på loftet uden kittet med en børste i 2-3 lag, mens opløsningen skal gnides ind i overfladen af ​​overlapningen. På kitt kan primeres med en rulle - der er nok 2 pass.

  Det er muligt at prale loftet med maling fortyndet med vand i forholdet 1: 2. Dette er meget værre end en speciel primer, men meget bedre end slet ingen jord.

  Farveinstruktioner

  Hvordan male loftet med vandbaseret maling? Der er ikke noget svært i denne proces. Du skal kun følge nogle få enkle regler.

  • Maling begynder efter at primeren er helt tør. Hvis du bryder reglen - vil malingen bare ikke holde sig på loftet.
  • Med 2 passager påføres det første lag af malingbelægning over lysfløjen fra vinduet. Det andet er parallelt med lyset (se diagrammet).
  Maleri skema i 2 lag.

  Hvis du planlægger at ty til 3 lag hvidvask, sættes det 1. lag maling fra vinduet vinkelret på sit plan, den anden er over det første lag, den tredje er også som den første parallelt med lyset, men værker begynder ved den fjerne mur og førte til vinduet, hvilket tydeligt ses i diagrammet.

  Skemaet med maleri i 3 lag.

  • Hvert efterfølgende lag påføres på en fuldstændigt tørret overflade - mindst 12 timer.
  • Det er bedre at arbejde om aftenen - solens stråler (ultraviolet) på en tør maling er tilbage med mørke pletter. Når du arbejder i løbet af dagen, skal vinduet lukkes med en film eller klud.
  • Udkast fører til udseende af pletter på grund af ujævn tørring af malingslaget. Det samme sker, når du tørrer loftet med elvarmer.
  • Anvendelse af et lag maling skal være inden for tidsintervallet på 15-20 minutter. Derfor er brud og røgbrud ikke tilladt.
  • Hvert lag maling skal påføres med en ny rulle. Forsøg på at vaske det under en strøm af koldt vand vil ikke give mulighed for at opnå hvidkalkning af høj kvalitet (de vaskede ejere smider ikke den vaskede rulle ud - det kan være nyttigt at arbejde med olie maling).

  Whitewash rulle

  Du kan blanke loftet med en rulle, sprøjtepistol og børste. Hver teknologi har sine egne egenskaber. Hvordan blæser loftet med vandbaseret maling uden striber ved hjælp af en rulle? Bare følg den teknologi, der er udviklet gennem årene:

  • Dæk loftet sammen med vægge omkring omkredsen med maskeringstape.
  • Beskyt tapet, møbler og gulv fra malingssprøjter med plastfolie.
  • Forbered malingen til arbejde. Dette kan være en simpel omrøring eller fortynding med vand til den ønskede konsistens. Sådan udfører du dette trin af arbejdet (fortyndet eller simpelthen omrørt), kan du læse i instruktionerne på pakken.

  Til reference: Malere med erfaring rådgiver for 1. lag for at fortynde vandemulsionen lidt mere end hvad der er skrevet i instruktionerne.

  Blanding gøres bedst med en mixer. Hvis der forekommer små korn på overfladen af ​​malingen under driften, skal emulsionen rengøres. For at gøre dette er det nødvendigt at spænde gennem gasbind, foldet i 3 lag.

  • Brug en bred børste til at male over grænsen mellem loftet og væggen samt de steder, der er utilgængelige for rullen (tæt på rørene). Bredden på gangen er 8-10 cm. For at vandemulsionen skal ligge jævnt, dyppes penslen ind i den med 1/3, hvorefter den presses på kankens kant for at fjerne overskydende. Hvis dette ikke er gjort, begynder malingen nødvendigvis at dryppe ned og strømme ned på børstehåndtaget. Samtidig er en stor mængde maling vanskelig at gnide ind i et tyndt lag på loftets overflade.
  • Hæld hvidvasket i en kuvette (du kan bruge et bassin med et rent stykke olieklæde, hardboard eller linoleum spredt ud side om side) og sug rullen rundt om hele omkredsen. For at gøre dette dyppes den ind i malingen og rulles over kuvettens ribbeoverflade (olieklud, linoleum osv.), Indtil hele overfladen er gennemblødt jævnt med en vandemulsion. Hvis du overskrider denne operation, er dårligt malede pletter, der er usynlige, når de bliver våde, dannet i loftet (fagfolk kalder dem "ikke-farver").
  • Våd del af rullen og forsigtigt trykke den på kanterne af badet for at fordele malingen over hele overfladen af ​​bunken. For at male må du starte fra hjørnet i henhold til ordningen. Bredden af ​​strimlen - højst 50 cm. Maleringen skal gå i retning af rullen. Strimlerne påføres med en overlapning på 5-10 cm. Rullehåndtaget skal vinkle til loftoverfladen på 45 grader - når rullen ligger over hovedet forsvinder kontrollen af ​​stramme pasform til overfladen, der skal males langs hele rullen.
  • Kvalitetskontrol skal udføres enten af ​​lysstrålen fra lommelygten eller ved at ændre malerens synsvinkel, som han skal se på det malede område fra siden. Malingssejl fjernes med en rulle udviklet - nap vil absorbere overskydende vandbaseret emulsion. Spor af rullen når overlapning rengøres med en tør (udviklet) rulle W-formede bevægelser i løbet af maleriet.

  Under arbejdet, som farvematerialet indtages, skal trykket på rullen øges. For at starte det andet lag kan det være tidligst 12 timer, indtil malingen er helt tør.

  Airbrush maleri

  Arbejde med sprøjtepistolen giver ikke kun et glimrende resultat af malingen, men giver også tilfredshed med selve processen - det er nemt og behageligt. Til højkvalitets maleri er det nødvendigt:

  1. Fortynd vandemulsionen. Hvad er acceptabelt for rullen og børsten passer ikke til sprøjtepistolen - blandingen skal være mere sjælden;
  2. Sæt malingen - små partikler tæpper ofte dysen. Under reparationen tørrer de malede områder op. Fortsættelse af arbejdet er umuligt uden frisk maling på det allerede tørrede, som følge heraf grænserne vil være tydeligt synlige. For at fjerne dem skal du vente, indtil det påførte lag er helt tørt og tørre synlige defekter med fint lakpapir. Det andet lag vil skjule fejl i arbejdet;
  3. Juster malingsforsyningen, for hvilken man skal male en unødvendig genstand i 20-30 sekunder - første gang sprøjtepistolen smider ud meget farvestof;
  4. Farvning begynder efter stabilisering af malingstrømmen. Dysen holdes i en afstand på ca. en halv meter fra loftet. Flyt med en hastighed på 1 m om 5 sekunder. Dysens hældning skal være konstant, fortrinsvis vinkelret på overfladen, der skal males;
  5. Det er nødvendigt at male med områder: først, i en retning og derefter på tværs af dem, og fortsæt til næste plads. Tempoet er glat. En let forsinkelse vil føre til et tykt lag af maling, som bliver nødt til at røre rundt i lang tid. Det er bedre at undermaling end at male igen - de efterfølgende lag lukker "under-paint";
  6. Det bedste resultat opnås ved påføring af 3 lag hvidvask.

  Pensel maleri

  Nostalgisk i gamle tider maler loftet med en børste. Her, hvor mange prøver ikke, vil resultatet af efterbehandling blive meget værre: udtværinger og pletter er synlige. Samtidig øges malingforbruget: noget vil dryppe på gulvet, noget vil forblive i et tykkere lag af maling.

  Teknologien er anvendelig i bryggerier, garager, værksteder. Til enighed om en pensel er det nødvendigt at tage højde for arbejdstiden - det vil være 3-4 gange mere.

  Sådan undgår du skilsmisser

  Hovedpine hos enhver maler - udseendet af skilsmisse. Dette problem er især akut for nybegyndere at male. Hvordan male loftet med vandbaseret maling uden skilsmisse? Først skal du følge maleriets proces. For det andet overholde følgende tips:

  • fjern alle varmeapparater (dette gælder især for belysning i loftet), afbryd batterierne eller pakk dem op under arbejdet;
  • forhindre udkast
  • opretholde konstant kontrol over malingens kvalitet eller ved hjælp af lys eller flytte til side, ændre synsvinklen
  • ikke afbryde arbejdet med røgpauser og pusterum
  • Må ikke male direkte over dit hoved;
  • Gå ikke fra sted til sted.

  Overensstemmelse med teknologien gør det muligt for en nybegynder at få en perfekt malet loftsoverflade.