Hvordan og hvordan man maler loftet af gipsplader

Maleri er en almindelig type gipsplader efterbehandling. Hurtig, smuk, enkel - maling applikation kan karakteriseres af disse ord. Hvordan male loftet af gipsplader? Hvilken maling skal du vælge? Disse spørgsmål opstår foran hjemmesteren. Første ting først.

Forberedelse af gipsvæg til maling

Forsigtig forberedelse af gipspladerplader - et løfte om nem og høj kvalitet på dekorative belægninger. Nogle mener, at perfekt glatte plader af gips ikke kræver behandling før maling. Denne opfattelse er forkert. Det er nødvendigt at udføre flere enkle operationer, så sømmen bliver usynlige - og belægningen kan males.

Primer ansøgning

 1. Foretage en akrylprimer, der styrker gipspladen og sikrer maksimal vedhæftning af maling til overfladen.
 2. Du skal bruge en pelsrulle eller en bred børste til at male arbejde.
 3. Coat gipsvæg med to lag af forbindelse.
 4. Når det første lag er tørt, skal det andet lag vinkelret på det.

Putty af gisokartonny designs

Målet er at skjule leddene mellem arkene og de fremspringende hætter på skruerne.

 1. Den første fase: Brug en special tape, fyld sømme med en kittet forbindelse. Efter tørring påføres et tyndt andet lag, og materialet er godt nivelleret.
 2. Hovederne til selvdrejende skruer skal drukne dybere (hvis de virker stærkt) og godt dække op.
 3. Flere typer af spatler vil lette opgaven.
 4. Efter fuldstændig tørring af kittet er overfladen jordet. Finkornet eller malingsnet vil gøre.
 5. Puttede overflader kan primeres igen.

Og i denne artikel fortælles om to niveauer lofter fra gips pap.

Her http://ru-house.net/stroitelstvo/okna/plastikovye/ finder du mange nyttige artikler om plastikvinduer.

Gipsvæg maling

krav:

 • skal være miljøvenlig
 • skjule fejl, hvis nogen.

Vigtigt: Ved hjælp af specielle teksturerede ruller kan du opnå interessante effekter på gipspladestrukturer.

Hvordan male loftet af gipsplader? Populære typer af maling til efterbehandling af plader af gipsvæg: Vandbaseret og akryl.

 1. Velegnet til alle overflader. Der er endda en fugtbestandig vandbaseret maling.
 2. Giver dig mulighed for at skabe både matte og glatte overflader.
 3. Det er nemt at opnå effekten af ​​forskellige teksturer.
 4. Er ikke giftig.

De fleste typer vandemulsion sælges i hvidt. I hardwareforretningen vil specialisten hjælpe dig med at vælge den rigtige farve. Speciel installation giver dig mulighed for at forstå, hvilken farve der vil være på helt tørrede plader.

Fordele ved akrylmaling:

 • vandbaseret akryl er mindre bange for fugtighed;
 • egnet til brug i køkkenet eller badeværelset;
 • Du kan få en mat og blank overflade;
 • forårsager ikke sundhedsskader.

Oliemalinger og emaljer har tilstrækkelige beskyttelsesegenskaber, er ikke bange for fugt og mekaniske skader. Men i boligområder er deres brug upraktisk. Hovedårsagen er tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​giftige kemikalier, der kan skade sundheden.

Og her vil du læse, hvordan du limer tapet på gipsvæggen.

Hvordan male et gipsplankloft

Forbered værktøj og inventar. Du skal bruge en rulle, børste, malingbakke, nogle få rene klud.

Køb en rulle med naturlige børster. Glans sammensætning kræver en kort lur, matte mellemlang længde, den længste lur vil give dig mulighed for at skabe en anden tekstur.

Trin for trin:

 1. Mal omkredsen af ​​det ønskede område med en pensel.
 2. Gå gennem vanskelige steder.
 3. Dyp rullen helt ind i malebadet. Lad malingen flyde lidt ud.
 4. Rull rullen over overfladen kun i en retning. 3-4 rullet på en bane vil være nok.
 5. Når malingen på rullen er færdig, skal du gå over det friskmalet område. Hvis flere minutter er gået, må du ikke gøre det - du kan ødelægge alt.
 6. Hver ny side maler straks over omkredsen, på kantene og sporene, og derefter - indenfor pladsen.
 7. Det er nødvendigt at anvende sammensætningen i to eller tre lag for helt at skjule leddene af arkene og de fyldte steder.

Vær opmærksom på: at fejl er mindre iøjnefaldende, vælg en lysere tone. På en mørk baggrund er alle fejlene i fuld visning.

Nu ved du, hvordan man maler et gipsplankloft. Forbered forsigtigt gipsvægskonstruktionen, putty leddene, lak arkene, anvend 2-3 lag maling, observere intervallerne til tørring af hver af dem - og resultatet vil glæde dig.

lofter

Skal du være opmærksom, hvad ser den person, der kom ind i lokalet på? Selvfølgelig på loftet. Loftfladen er den vigtigste del af interiøret, et stort rum til realisering af design og farvefantasier. Og den bedste mulighed for deres implementering vil være brugen af ​​gipsvæg. Evnen til at skabe arkitektoniske løsninger og fantastiske konfigurationer, miljøsikkerhed og fremragende lydisolering og brandsikre egenskaber kombineret med fantastisk dekorativ belysning bestemmer gummibedømmelsen blandt andre byggematerialer.

Indholdsfortegnelse:

Valg af maling til loftet

Der er mange løsninger til udformningen af ​​gipspladens overflade. Den mest pålidelige og mest almindelige mulighed til dato er at male loftet. Teknologien til maling af gipsplankloftet har sine egne specifikke egenskaber: for eksempel er der direkte påføring af maling på gipspladerfladen forud for en hel kompleks af forberedende arbejde: primer, kitt og overfladepolering. Alle disse procedurer forfølger et fælles mål - at identificere mindre mangler og uregelmæssigheder og derefter fjerne dem. Det lykkes at klare det indledende arbejde, hvor spørgsmålet opstår: Hvilken maling passer bedst til et gipsplankloft? Tanker om oliebaseret maling kan straks fjernes.

Ifølge specialisterne i malingvirksomheden er de mest egnede maling til maling af gipsplader lofter vandbaserede og vanddispersionspræparater. Samtidig er dispersionsmaling langt bedre end emulsionen i evnen til at bevare sin oprindelige udseende og fugtresistens over lang tid, men det er ringere med hensyn til valg af farveopløsning, da den primært fremstilles i nyanser af hvidt. Producenter af samme emulsionsmaling tilbyder forbrugerne en række farvepalet - lyse, mættede farver for at skabe ethvert trendy og klassisk interiør.

Vandbaserede malings- og lakformuleringer er kendetegnet ved en høj tørrehastighed og fraværet af en vedvarende, ubehagelig lugt, de er giftfri og til sidst udgør de en holdbar ensartet film, der kan opdateres periodisk uden noget arbejdskrævende arbejde for at fjerne den tidligere coating.

I dag er markedet for byggematerialer overmættet med en enorm mængde vandbaserede farvesammensætninger. Disse er silikone, akryl, akryl med latex, silicat maling, med mineralsammensætning, af forskellige nuancer og producenter, der har deres egne fordele og begrænsninger i brug.

Maling med tilsætning af latex anses for at være den dyreste, fordi den har flere fordele, for eksempel er den brugt til at skabe en ikke-dampgennemtrængelig, resistent over for forskellige urenheder, en jævn, smuk belægning og muliggør mulighed for vådpleje baseret på vaskemidler.

Tegning 2 lag akryl latexmaling på overfladen af ​​gipsvæg hjælper dig med at blokere synlige revner, der er op til 1 millimeter tykke.

Akryl vandbaserede maling er på grund af den øgede modstandsdygtighed over for slid i vaskeprocessen den mest efterspurgte og er beregnet til anvendelse i stort set ethvert rum.

Til maling af overflader, som regelmæssigt udsættes for fugt, er den bedste løsning at anvende silikatmaling. Det beskytter pålideligt mod udseende og reproduktion af mikroorganismer og indebærer ikke yderligere anvendelse af antiseptiske midler.

De bedste egenskaber af silicat og acrylforbindelser kombineres i en silicone-maling. Dens høje elasticitet gør det muligt at blokere revner mere end 2 mm tykke. Efter påføring og tørring danner siliconefarven en vandtæt film, der på en forsvarlig måde beskytter loftoverfladen i værelser med dårlig vandtætning - køkkenværelser og badeværelser. Overfladen malet med silikone maling er modstandsdygtig over for snavs og eliminerer den ekstra anvendelse af antiseptiske tilsætningsstoffer.

Farvning af en gipspladeoverflade involverer påføring af flere lag maling i nøje overensstemmelse med instruktionerne på farvestofsammensætningen og opretholdelse af de nødvendige tørringsperioder for hvert lag. Maling af udenlandsk produktion anvendes med en speciel rulle, normalt i 2 lag, indenlandske - i 3 lag.

Derudover skal du, når du køber en vandbaseret maling, bestemme graden af ​​glans: producenterne tilbyder blanke og halvglansede, matte og halvmatte kompositioner. Deres væsentligste forskel er, at matt maling visuelt øger rummets højde, yder et væsentligt bidrag til skabelsen af ​​et harmonisk og komplet design af rummet. Det er godt at fjerne mindre fejl i gipsloftet, men det er meget tidskrævende at vedligeholde.

Den glatte maling er modstandsdygtig over for slid, den malede overflade er lettere at rengøre, men det viser alle fejl og fejl i loftoverfladen, som blev indført af mesteren i færd med at male. Professionelle rådgiver at vælge en halv-glans eller halvglans maling.

Det skal bemærkes, at emalje i fremmede lande i stigende grad anvendes til farvning af gipsloftet. Dette er et produkt af højere kvalitet, der tørrer hurtigt, er modstandsdygtigt mod fugt og har en hvid farve. Samtidig afspejles høj kvalitet i prisen - prisen på emalje er høj, og det afgør den lave popularitet på hjemmemarkedet.

Ved køb af maling skal du ikke glemme at læse etiketten, hvor producenten informerer om formålet, forbrug pr. Kvadratmeter og slidstyrke under vådrensning.

Gipsvægsmålingsteknik

Lad os forsøge at forstå teknologien og funktionerne ved at male loftet. Det er kvaliteten og holdbarheden af ​​den malet loftoverflade, der afhænger af, hvor godt malerieteknologien er blevet observeret på hvert trin, herunder under forberedelserne.

Forbereder gipsvægens overflade til maling

1. Primer sømme.

Gipskernen i gipspladen er et almindeligt gips med forskellige polymertilsætningsstoffer. Prøv at gnide et stykke gips, og for dine øjne bliver det til støv. Enhver bygherre vil fortælle dig, at udførelse af malerarbejde på en støvet overflade er upraktisk. En sådan overflade har først og fremmest brug for en primer. Du bliver nødt til at være særlig opmærksom på kvaliteten af ​​primeren af ​​leddene og de områder, hvor kerne af gipspladen er udsat.

2. Sømforsegling.

Det antages ofte, at revner på malet gips er dannet på grund af dårlig installation. Dette er imidlertid ikke helt sandt. Årsagen til krakningen af ​​gipspladerne kan være ledd af dårlig kvalitet eller krænkelse af teknologi. Det skal her bemærkes, at kvaliteten af ​​tætningssømmene er bestemt af råmaterialernes kvalitet og erfaringen fra den specialist, der udfører arbejdet.

Efter fabrikantens anvisninger skal du knæde materialet for at forsegle sømene. Til dette gøres blandingen til rent vand ved stuetemperatur og omrøres med en blander, indtil der dannes en tyk creme. Efter kogning af kitt kan du begynde at forsegle sømene.

3. Forstærknings sømme.

Sæt søm på gipspladen overfladen kræver brug af ekstra materialer, for eksempel serpyanka. Serpyanka er et specielt tape til forstærkning af sømme. Det kan limes, før du starter kittet eller efter påføring af det første lag.

Limning serpyanka, være opmærksom på følgende punkter:

 • Serpyanka skal limes nøjagtigt i midten af ​​sømmen;
 • hvis du ikke behøver at arbejde med en solid serpyanka, så limning sker med overlappende med obligatorisk tilgang af kanterne til hinanden;
 • tryk serpyanka i sømmen med kraft;
 • i tilfælde af dannelse af overskydende kitt på gipsoverfladen ved limning af serpyanka skal du sørge for at fjerne dem
 • Brug ikke en finish af kittet i stedet for serpyanka. Efterbehandling er ikke beregnet til at udføre sådant arbejde og kan føre til revnedannelse af sømmen;
 • efter påføring af det første lag af kitt med serpyanka, vent på tørring og påfør et andet lag. Dette giver dig mulighed for at få lige, pænt forseglede sømme;
 • For at forsegle sømme, er det bedre at armre dig selv med en spatel, hvis længde overstiger sømmenes bredde. Under arbejdet skal spatelen holdes på en sådan måde, at den er anbragt med kanterne på en gipsplade.

4. Putty gipsvæg før maling.

Efter afslutningen af ​​sømmen og sømningen af ​​serpyanka kan du sikkert gå videre til kittens gipsvæg. Eksperter identificerer flere efterbehandlingsmuligheder. Den mest økonomiske metode indebærer anvendelse af et enkelt lag af kitt, fugning og endelig påføring af topcoat. Resultatet er en glat og smuk overflade. Denne teknologi blev brugt af masters i mange år og var den mest tilgængelige med hensyn til præstationer og finansielle omkostninger.

Men i dag er det i stigende grad almindeligt at sætte i 3 lag. Ved afslutningen af ​​startbehandlingen slibes pladen af ​​gipsvæg, et andet lag og en ny fugemasse påføres, så glasfiberen limes, hvilket sikrer bedre vedhæftning af efterbehandling materialer og forhindrer kittet i at strække og muligvis smuldre af kittet, og endelig er overfladen kittet.

Efterbehandling kittet, i form af specielle færdigblandinger i dåser, giver dig mulighed for at få en perfekt glat overfladeglathed. Det bør anvendes med en stor trowel, og i tilfælde af små uregelmæssigheder anbefales det at gå igennem med fint sandpapir. Efter færdiggørelsen af ​​gipsloftets overflade skal du forsyne overfladen og fortsætte til mål.

Da slutresultatet afhænger af din færdighed og i mindre grad på den valgte arbejdsteknologi, skal du være yderst forsigtig og ikke haste, brug kun højkvalitetsmateriale af dokumenterede mærker.

Loftmaleriværktøjer

Til maling af gipsplankloftet skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • akryl primer; dyb penetrering primer;
 • vandmaling;
 • Kohler for vandig sammensætning. En farverig palette af farver giver dig mulighed for at male loftet i enhver farve og gøre interiøret originalt og unikt;
 • rulleskind med en kort lur. Tilstedeværelsen af ​​et langt håndtag gør værktøjet mere bekvemt. Brug ikke en skumrulle, da den danner luftbobler på overfladen, der skal males;
 • maling børste til maling svært tilgængelige steder i loftet;
 • plastbad til farvning;
 • tage sig af tøjet. Da det er svært at kalde maleri loftet et rent arbejde, læg på tøj, som du ikke har noget imod at forkæle. Glem ikke hatten.

Præcis overholdelse af teknologi - garanti for fremragende resultater.

Afkorkning af krukken med vandbaseret maling, du skal begynde at blande grundigt indholdet. Til dette kan du bruge en boremaskine med en speciel dyse. Hvis malingens konsistens er for tyk, så tilsæt lidt vand til det.

Maleriet af gipsloftet begynder med maleri af vanskelige steder og områder af krydset af loftkonstruktionen til vægge og hjørner. Brug en børste til dette. Børstebevægelser skal poked, ikke frem og tilbage. Poking-metoden vil ikke forlade yderligere striber og striber.

Derefter rulles i bakken med maling og rulles over ribbenoverfladen. Dette fjerner overskydende maling fra rullen. Ifølge teknologien til maling af loftsoverflader anvendes det første lag af maling og lakssammensætning parallelt med vinduerne. Husk: Når du anvender det første lag af maling, er det nødvendigt at "sætte" hver næste strimmel af farvesammensætning til den forrige med 10-15 cm.

Efter tørring fortsæt med farvning med det andet lag. Denne gang bør farvningen være vinkelret på det første lag, dvs. i retning fra vinduesåbningerne til det modsatte dørdesign. En sådan tværsøgning vil give en perfekt jævn og ensartet belægning.

OBS: Maling af overfladen med en rulle, mens du står med hovedet op, kan du ikke se de områder, der ikke er plettet eller farvet i dårlig kvalitet. Flyt jævnligt til side og inspicer loftet fra en anden vinkel, eller tiltrækker en assistent, som straks tager mærke til ikke-farver, vil informere dig om rettidig eliminering.

Du kan gøre dig bekendt med teknikken til at male loftet fra gipsplader ved hjælp af en airbrush gun ved at se youtube videoklipet.

Mange muligheder for at male loftet af gipsplader findes på internettet. Sortimentet af design og farve løsninger, høj kvalitet af maling og holdbarhed af den malede overflade bestemmer succesen med denne metode til loftdesign. Her er nogle billeder af et vellykket gipsplank loftmaleri:

Et par tips om farvning

1. Hvis du begyndte at male gipsplankloftet, skal du ikke afbryde processen, men anbring det første lag maling på hele overfladen. Skift ikke den rulle, som du allerede maler, da den forbeholder sit eget unikke, dekorative lag.

2. Må ikke male over bestemte områder af loftoverfladen, der er begyndt at tørre op, med det gode mål at forbedre det påførte malingscoat. Hvis du ikke følger denne regel, kan du få et loft med grimme pletter eller pletter.

3. Farvning starter altid ved loftets hjørner. Du skal bruge en lille børste til dette formål, som du forsigtigt vil manipulere for ikke at plette væggen med maling. Mal over hjørnerne omkring omkredsen, du skal lave en lille udskæring og gå på loftet med en malingsrulle. Sådan teknologi vil spare dig for at få maling på væggen.

4. Når man maler med en rulle, skal den være helt nedsænket i et malingbad og derefter fjerne overskydende på den ribbeformede overflade. Ofte uerfarne kunstnere er bange for at nedsænke rullen helt i malingen for at undgå overskuddet. I stedet forsøger de forsigtigt at dyppe malingsrullen i den ene side af malingen. Dette er den forkerte tilgang. Malingen i dette tilfælde er ikke jævnt fordelt på rullen, men kvaliteten af ​​farvning kan lide af dette.

5. Maling af loftet eliminerer kaotisk bevægelsesrulle. Flyt i en retning. Et lag maling - en retning. Det næste lag påføres vinkelret på den forrige. Hvis du planlægger at male loftet i 2 lag, så bliver det første lag horisontalt og det andet - lodret. Farver i 3 lag tyder på følgende skema: Det første lag er lodret, det andet er vandret, og det tredje er lodret igen. Overholdelse af denne rækkefølge giver dig mulighed for at opnå det bedste resultat, når du laver et loft på gipsplader. Held og lykke!

Hvordan male loftet af gipsplader?

Gipsplader er ganske populært byggemateriale. På grund af fraværet af termisk udvidelse kan de bruges til konstruktion, både indendørs og udendørs. GKL er iboende forenkling af behandlingen og muligheden for at give en anden form. Dette gjorde det muligt at skabe, ikke kun glatte takflader, men også strukturer med flere niveauer. Efter installation opstår spørgsmålet altid: hvordan man maler loftet på gipsplader og hvordan man gør det effektivt og billigt.

Egenskaber af gipsvæg

Gipsplader er paneler lavet af miljøvenligt materiale. De består af byggepap og gips med forskellige tilsætningsstoffer. Takket være disse tilsætningsstoffer kan paneler erhverve forskellige egenskaber, der kræves ved opførelse.

Til noten: Med dette unikke materiale kan du ikke kun skjule ujævnhederne af støttepladerne, men også smukt afslutte værelserne med forskellige forhold, temperatur og fugtighed.

Et af funktionerne i GCR er dets evne til at absorbere en stor mængde fugt. Denne ejendom blev oprindeligt indarbejdet i materialet, fordi takket være ham kan panelerne få den ønskede form.

Men det er netop det, der skal overvejes, når det er færdigt.

Den mest almindelige metode til færdigbehandling af gipsplader er deres farve. Succes med at male loftet på gipsplader afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​overfladebehandling.

Forberedelse af grundlaget for maleri

Overfladen bestående af plader fastgjort til rammen er ret langt fra perfekt. Der er revner i led og huller efterladt af skruer. Det forreste lag af materiale, der består af byggepapir, er ikke beregnet til påføring af maling. Før du male gipspladens loft, skal du forberede det til denne proces.

Forberedelse til maling af gipsplader belægning indbefatter de følgende trin:

 1. Primer kanter og led. Denne handling er nødvendig for at forsegle åbne arealer af ark. Derudover øger primer sømmer vedhæftningen til kittet. Påfør en primer med en børste, forsigtigt smøre alle slidser og huller. Hvis denne proces udføres to gange, vil den kun styrke materialet.
 2. Tætningsled og huller. Putty sømme og huller kan kun være, når primeren er helt tør. Anvendes til denne specielle blanding eller starter kittet. Alle huller i belægningen skal forsegles. Overskydende materiale fjernes med en spatel.
 3. Forstærkning af leddene. Denne procedure skal udføres for at forhindre forekomsten af ​​revner. Forstærkning udføres straks efter forsegling af sømme. For at gøre dette skal du bruge et specielt maske eller tape. Båndets midte bør falde sammen med sømmen. Hvis forstærkningen udføres med flere stykker tape, så er deres forbindelse overlappet.
 4. Priming hele overfladen. Efter at alle hullerne på gipspladens loftoverflade er repareret, behandles den med en flydende primer. Som et resultat af imprægnering bliver kartonet hårdt og hårdt. Ethvert materiale følger perfekt til det.
 5. Primær kittet. På dette stadium er fundamentet skabt for at skabe en flad overflade til maling af gipspladens overflade. Det første lag af gips er påført med en bred spatel. Materialet er startkittet. Indtil den er frosset, kan den være lidt ridset, for bedre vedhæftning med det næste lag.
 6. Primer lag start gips. Dette vil gøre overfladen mere holdbar og eliminere laget af bygningsstøv.
 7. Påføring af efterbehandling. Dette lag er den endelige og vil fungere som basis for færdigmaterialet. Overfladen er omhyggeligt nivelleret og tørret inden for 24 timer.
 8. Slibning og polering. At give overfladen en grad af glathed i glas opnås ved hjælp af slibemiddel og sandpapir. Når poleringen er færdig, er det nødvendigt at slippe af med skrald og støv for at udføre vådrensning indendørs.
 9. Primer alle forberedt overflade.

Mens primeren tørrer, kan du tænke på, hvordan man maler loftet på gipsplader og hvilke værktøjer der kræves til dette.

Værktøj og materialer

Maling af et loftsplankloft er ikke særlig vanskeligt og kræver ikke professionelle tjenester. Du skal vælge et godt værktøj og vælge en kvalitet, holdbar maling.

Maleri værktøjer

For en så simpel proces som maleri er der kun tre typer af inventar. Hver af dem har sine fordele og ulemper.

Dette er værktøjerne:

 1. Malebørste. Den mest enkle og overkommelige armatur. Men for at behandle et stort område er det noget ubelejligt. Brug af en børste er praktisk at male over hjørner og nicher. Det er snarere et hjælpeværktøj end det vigtigste værktøj til arbejdskraft.
 2. Roller. Denne enhed til maling af gipslofter bruges af amatører og fagfolk. Hvis du lægger et langt håndtag til rullen og udstyre det med en palle, er arbejdet meget nemmere og hurtigere. Den mest praktiske er ruller lavet af naturlig pels. De absorberer maling godt og sikrer ensartet fordeling over overfladen. Malerivideoen viser sekvensen af ​​dette værk.
 3. Sprøjte eller sprøjtepistol. Det ideelle værktøj til påføring af lakmaterialer på alle typer overflader. Brug af sprøjtepistolen males jævnt og strammer fast til kittet. Samtidig forbruges malingen meget økonomisk. Men i betragtning af de imponerende omkostninger ved dette værktøj anvendes de som regel kun af professionelle plasterere. At købe et sådant produkt til et engangsarbejde er økonomisk urentabelt.

Det må ikke glemmes, at det bliver nødvendigt at arbejde i højden. Før du måler gipspladens loft, skal du passe på stabile geiter eller trinladder.

Malvalg

Afhænger af rigtigheden af ​​valget af maling til loftet af gipsplader, ikke kun dets udseende, men også livet.

Når man vælger en maling til overfladen af ​​gipsplade, skal man sørge for følgende kvaliteter:

 • modstandsdygtighed mod fugt
 • tørringshastighed;
 • elasticitet efter tørring
 • økologisk renlighed
 • høj eller gennemsnitlig pris.

Søg ikke efter billig materiale. Det vil ikke vare længe og vil hurtigt blive værdiløs. Før du smider, er det nødvendigt at kort undersøge egenskaberne ved maling på salg.

Markedet for byggematerialer giver dette valg af loftmaling:

 1. Vanddispersion. Det tørrer hurtigt, er helt sikkert for menneskers sundhed og passer perfekt til enhver overflade. Dette færdigmateriale har god elasticitet og modstand mod mekaniske skader.
 2. Vandemulsion Et stort udvalg af farver af denne maling i pakker af forskellig kapacitet er til salg. Den tætte film dækker jævnligt overfladen og sikrer åndbarheden. Det er slidstærkt, men mindre modstandsdygtigt mod slid.
 3. Emalje. Materiale, der giver en ideel og holdbar overflade. Kræver grundig forberedelse af det grundlæggende. Prisen er meget højere end andre materialer.

Oliemaling bør undgås. Dette materiale er kortvarigt og passerer ikke luft. Beslutningen om, hvordan man maler gipsplankloftet afhænger af rumtypen og den økonomiske kapacitet af rumsejere.

Maleri gipsplankloft

Selv med øget pleje, når du arbejder, bør du træffe foranstaltninger for at beskytte dine øjne og hår mod at blive maling på dem. Det er ret vanskeligt at vaske og irritere øjens slimhinde. Har brug for at arbejde i beskyttelsesbriller og hovedbeklædning. Møbler og andre indvendige elementer skal være dækket af folie.

For at opnå et kvalitetsresultat er 2-3 lag maling tilstrækkelig. Maleri et to-niveau loft på gips begynder med hjørner og nicher. Derefter behandles første niveau. Det andet niveau er sidst malet. Hvert efterfølgende lag af maling påføres i retning vinkelret på den forrige og kun efter dens fuldstændige tørring. Dette sikrer ensartet dækning.

Hvis ejeren af ​​lokalerne af visse grunde ikke er tilfreds med resultatet, eller med tiden er hans smag ændret, er det let at rette op. Før du måler lærredet igen, skal du vaske det med sæbevand, tørre og anvende ny maling.
På billedet i artiklen kan du se mulighederne for at male loftet på gipsplader.

Instruktioner til maleri giposkartonovyh lofter på flere niveauer

Det første der fanger dit øje i det nye rum er loftet. Det er et meget vigtigt element i interiøret og giver designere et bredt rum til gennemførelse af forskellige kunstneriske ideer. En god hjælper af disse ideer er gips.

Dette materiale er miljømæssigt sikkert, har god lydisolering og brandhæmmende egenskaber. Farven på belægningen skaber en speciel atmosfære i rummet med vægt på dets individuelle dele og komplementere interiøret. Maling af to-niveau gipsplader loft skal udføres omhyggeligt og med særlig omhu.

Kom ind i det nye rum, mange opmærksom på loftet. Det er et meget vigtigt element i interiøret og giver designere en bred plads til at oversætte forskellige ideer og kunstneriske ideer til livet. En god hjælper af disse ideer er gips.

Hvad er et loft på flere niveauer af gipsplader

Ved hjælp af et gipspladeloft på flere niveauer er det ofte gjort for at afslutte værelserne. Fremstillingen af ​​et sådant design er enkelt, og du kan montere det selv, hvis du har færdigheder i montage og byggearbejde.

De vigtigste fordele ved et sådant loft er:

 1. Helt sikkert miljømæssigt og også holdbart.
 2. Skjuler fejl i hovedloftet.
 3. Inde i strukturen kan du skjule rør, ledninger, huller til ventilation.
 4. Fremragende materiale til designere.
 5. Visuelt øge rummets rum.

I lofter på flere niveauer, som i alle udformede lofter, er bunden en ramme, der er fastgjort til væggene og loftet. Desuden indbefatter en sådan ramme elementer placeret i forskellige konfigurationer og i forskellige højder.

Fra rammens materiale afhænger loftets designfunktioner. Til lofter på flere niveauer anvendes hovedsageligt metalprofiler.

Projektets designskitse skal bestå af vertikale og vandrette elementer, som gipsvæg er fastgjort på. Helvedesildsprofilen, som tjener som rammens rygrad, er fastgjort langs omkredsen.

Projektet sørger for afstanden fra loftet på niveauerne, det forventede minimum er 5 cm. Tegningen skal også give steder, hvor lamperne er placeret.

Malvalg

I dag er der mange måder at gøre gipspladens loft ser interessant og moderne ud. Måske er den mest berømte og beviste maleri.

I dag er gipsplanklofter malet, hovedsagelig ved anvendelse af vanddispersion og vandemulsionsmaterialer. I modsætning til emulsionsmaling har dispersionsmaling en lang levetid og ser godt ud og har fremragende fugtresistens.

Samtidig har emulsionsmaling et stort antal farver, der ikke kan siges om dispersionsmaling, som kun er hvid. Den vandbaserede maling tørrer ret hurtigt, og der er ingen skarp lugt.

Derudover er det giftfri, holdbar film er meget let at opdatere. Dette fremskynder maleriarbejdet, fordi der ikke er behov for at fjerne den gamle belægning. I dag tilbyder markedet for materialer til byggeri mange muligheder for sammensætninger af maling, der er vandbaserede.

 • Latex-maling er ret dyrt, men det skaber en damptæt, jævn og modstandsdygtig overflade, som er modstandsdygtig over for alle former for snavs. Desuden kan en sådan belægning vaskes med forskellige typer vaskemidler uden at forårsage skade på ham. Hvis der påføres to lag af sådan maling på gipsvæg, kan revner (op til 1 mm) være skjult;
 • akrylmaling - vaskes heller ikke ud ved vådrensning. Bruges i et bredt udvalg af værelser;
 • silikatmaling - oftest bruges det til at male lofter, der er placeret i rum med høj luftfugtighed. Som en del af denne maling er der specielle stoffer, som forhindrer forekomsten af ​​mikroorganismer. Samtidig er der ikke behov for at anvende antiseptika;
 • Silikone maling er en blanding af de bedste kvaliteter af maling som silikat og akryl. Med den kan du skjule store revner, der er større end 2 mm. Når det er tørt, danner det en vandtæt film. Dette er en meget vigtig faktor for lofter i værelser med lav vandtætning. Overfladen malet med sådan maling vaskes let af forureningen af ​​enhver type og kræver ikke behandling med antiseptiske stoffer.

To-niveau gipsplader loftmaleri teknologi

Der er nogle funktioner i maleri på flere niveauer. De påvirker direkte det operative liv og kvaliteten af ​​den malet overflade af loftet.

Derfor er du nødt til at tage seriøst hvert trin i arbejdet.

Arbejder med forberedelsen af ​​overfladen af ​​gipsvæg

 1. Primer sømme.
  Kernen i et gipsplader består af gips med polymeradditiver. Under slibning af gipsstykker dannes støv. Men maleri kan ikke udføres på overfladen med støv, så det skal primeres. Resultatet af arbejdet vil afhænge af, hvordan leddene og åbne dele af gipskernen er primet.
 2. Tætning.
  Den opfattelse, at revner på gips skyldes ukorrekt installation, er ikke helt korrekt. Sprængning kan forekomme, når sømmen er af dårlig kvalitet. Det er vigtigt at bemærke, at kittet ikke er så simpelt, som det ser ud ved første øjekast. En sådan irritation, som revner, kan være resultatet af ikke kun materialets dårlige kvalitet, men også færdighederne hos den specialist, der udførte arbejdet.
 3. Forsegling af sømme kræver ordentlig æltning, for der er en instruktion. Vandet skal ikke være koldt, men ved stuetemperatur tilsættes blandingen til det, omrøres med en blander, indtil der opnås en tyk opløsning. Efter spaltning kan du begynde at forsegle sømene.
 4. Forstærkning.
  Gipsvægssømmer behandles med andre materialer, blandt hvilke serpyanka er et bånd, der er designet til at forstærke sømmen. Der er to metoder til at holde sig fast - før starten af ​​kittet eller efter den første påføring af et lag.

Drywall kittet

Gipsvægspropning, før man måler gulvloft på flere niveauer, kan gøres på flere måder. Den mest økonomiske er muligheden, når du anvender et lag, gør det til fugemasse og påfør den endelige coating. Denne teknologi er blevet brugt i lang tid og med succes. Afslut arbejdet med efterbehandling kittet.

Efterbehandling kit kan købes færdiglavet til brug. Det giver dig mulighed for at få en flad overflade. Spatel påføres overfladen, og derefter behandles det med sandpapir. Loftet er færdigt med en primercoating, og så kan du afslutte.

Maleri loftet

Inden arbejdet med at male på flere niveauer tages i brug, må indholdet af malkebeholderen blandes grundigt med en boremaskine med den påkrævede fastgørelse. Hvis malingen er tyk, fortyndes den med vand. Farvning bør starte med de mest utilgængelige steder. For at gøre dette, ved hjælp af en børste, anvendes metoden til buttbevægelser, som ikke efterlader striber.

Dip rullen, du skal rulle den på den ribbe side for at fjerne overskydende maling fra værktøjet. Det første lag er lavet parallelt med vinduerne. Det er nødvendigt at overholde "tilgang", idet man sætter en startmaling og lakbeklædning.

Efter fuldstændig tørring påføres det andet lag maling vinkelret på den første. Overfladen skal males meget omhyggeligt, krydsbelægning - fra vindue til dør. På denne måde kan du få en glat finish.

Til dato er der et stort antal farver lofter. Men maleriets kvalitet forbliver meget vigtig, hvorpå loftets holdbarhed afhænger.

Maling af gipsplankloftet - 4 aspekter til et perfekt resultat

I dag vil jeg fortælle dig om, hvordan man maler loftet af gipsplader. Vi vil finde ud af, hvordan vi skal klare os selv og få et resultat, der ikke giver professionelle arbejde. I processen er der intet svært, hovedmålet er at vælge en kvalitativ sammensætning, fylde på de nødvendige værktøjer, og også lave det rigtige forberedelse, før du påfører malingen.

På billedet: perfekt malet loft ser fint ud

De vigtigste komponenter i farvningsteknologien

Vi vil gennemgå processen i detaljer, så du ikke kun kan udføre arbejdet, men også vælge høj kvalitet maling og et kvalitetsværktøj. Der er ingen baggrunde i arbejdet, hver nyance har indflydelse på det endelige resultat, hvorfor fejl og fejl er uacceptable.

Aspect 1 - valget af kvalitetsmaterialer

Når det kommer til maleriarbejde, kommer spørgsmålet om, hvilken maling der er bedre at male overfladen, frem i forgrunden. Lad os analysere de mest populære og populære muligheder, for tydelighed viser vi oplysningerne i form af et bord.

Akrylemulsion - den mest alsidige løsning til gipsplader

Hvis du skal male et stort område, og du vil bruge farve maling, er det bedre at købe færdiglavet sammensætning. Faktum er, at det er næsten umuligt at lave en perfekt matchende nuance med hånden, og i butikken på specialudstyret vil du forberede det ønskede volumen af ​​den ønskede farve.

I butikken kan du vælge ikke kun farven, men også intensiteten af ​​skyggen.

Du skal selv bestemme, hvad maling skal male loftet, men jeg råder dig stadig ikke til at spare og vælge en bedre mulighed. Fra min erfaring kan jeg med tillid sige, at de dyrere formuleringer og opacitet er højere, og de ligger meget bedre. Det gyldne middel er akrylkompositioner, og hvis du skal tørre loftet med en fugtig klud, kan du endda bruge silikone maling.

Før måling af gipsplankloftet skal det være meget omhyggeligt forberedt. Udseendet af strukturen afhænger direkte af dette, så denne del af arbejdet skal behandles ansvarligt.

Til arbejde kræves dette sæt materialer:

 • Flyet er nivelleret med færdiggørelse gips, jeg bruger Vetonit mærkeprodukter, KR mix er fantastisk til tørre lokaler, der koster omkring 450 rubler per 20 kg, og for våde værelser er det bedre at bruge VH-optionen, det koster lidt mere 500 rubler. Der er andre forbindelser, du skal kun vælge højkvalitetsblandinger med god feedback fra eksperter;

Vetonit er en løsning bevist af tusindvis af kommoder

 • For at styrke sømmen er det bedre at fylde dem med en speciel sammensætning "Knauf Fugen", det fastgør lakene godt og forhindrer dannelsen af ​​revner. Jeg anbefaler altid at bruge denne blanding til gipsveje led, da det er på disse steder, at problemer opstår oftest, og yderligere pålidelighed vil ikke skade. En taske med en vægt på 25 kg koster ca. 400 rubler;

"Fugen" kan bruges som et kit, og som et klæbemiddel

 • For at leddene skal bevare integriteten, selv under bygningens bevægelser, er det nødvendigt at styrke dem. Til dette formål anvendes der et specielt glasfibernet, kaldet serpyanka. Den mest anvendte variant er 45 mm bred, materialet er selvklæbende. Det forenkler processen med dets brug og giver dig mulighed for at placere gitteret jævnt og sikkert;

Gitter-serpyanka - obligatorisk attribut pålideligt loft

 • For at styrke bunden, for at forbedre vedhæftningen af ​​maling og forøge overfladenes skjulkraft, anvendes en dyb penetrationsprimer. Det er muligt at købe både en sammensætning, der er fuldstændig klar til brug, og et koncentrat, der skal fortyndes med rent varmt vand før brug i de forhold, der er foreskrevet i instruktionerne på pakken.

Akrylprimer er ideel til gipsvæg

Aspect 2 - Tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer

Lad os nu finde ud af, hvilke værktøjer du skal have til rådighed, hvis du gør arbejdet med dine egne hænder. Arbejdets kvalitet afhænger direkte af instrumentet, så dets valg skal tages ansvarligt.

Gem aldrig på værktøjet som billige børster, spatel osv. forkæle dit arbejde. Forskellen i pris er ikke stor, så det er bedre at bruge et par hundrede ekstra, men for at få en god armatur til arbejde.

Vi vil forstå, hvad vi har brug for til arbejde:

 • Malingen påføres med en rulle, du bør vælge et værktøj med en tykk bunke af mellemlang længde, det skal holdes godt på rullen. Det er bedst at konsultere eksperter for at vide, hvilke af mulighederne der er mest solgte, bygherrer styres af erfaring frem for reklame, så deres mening er meget mere pålidelig;

Kvaliteten af ​​maling på overfladen afhænger af rullen.

 • Det er umuligt at male hele overfladen med en rulle, i hvert fald vil der være steder i nærheden af ​​adjacencies til væggene og på vanskelige områder. Derfor bør en børste med en bredde på 5 til 10 cm med en tykk bunke også være til stede;
 • For at fordele malingen på rullen jævnt og fjerne overskydende, skal du have et malingbad på hånden, der er lavet på en sådan måde, at der sikres maksimal brugervenlighed. Bakken skal svare til rullens rullebredde, så det er værd at købe efter at have valgt et maleriværktøj;

Med badet bliver arbejdsgangen meget lettere.

 • Anvendelse og udjævning af kittet sker med en spatel, for uerfarne herrer anbefaler jeg dig at tage en enhed, der ikke er bredere end 30 cm, det er bekvemt for dem at arbejde. Der kræves en smal trowel til fordelingen af ​​sammensætningen på hovedværktøjet, såvel som til efterbehandling af vanskelige områder, tætning af sømme og fastgørelsespunkter. Vær opmærksom på den arbejdende del, når den køber. Den skal være helt flad, ellers kan du ikke gøre arbejdet kvalitativt.

Uden et sådant kit til at forberede loftet for maleri vil ikke fungere

 • Nivelleringen af ​​overfladen til idealet sker ved hjælp af en slibeblok, på hvilken der anvendes slibemiddel eller sandpapir. Kornmaterialer bør ikke være mindre end P100, og det er bedre at bruge P120 eller endog P150, og god tømmer gnides meget let, derfor er det ikke fornuftigt at behandle det først med en grov og derefter med et fint slibemiddel.

Aspect 3 - Proper Surface Preparation

Jeg har allerede skrevet detaljerede anmeldelser af processen med at forberede loftet for maleri, så her vil jeg fortælle dig alt om de generelle detaljer, og hvis du har brug for at forstå endnu bedre, så læs en særskilt artikel. Til udgangspunktet tager vi loftet af gipsplader, som allerede er fastgjort, men stadig ikke færdigt.

Lad os analysere trin for trin instruktioner om, hvordan man forbereder loftet på gipsplader til maling:

Ceiling forberedelse tager meget mere tid end maleri selv.

 • Først skal du kontrollere skruerne på overfladen: De skal sænkes under gipsvæggen. For at gøre dette skal du tage en skruetrækker og gå rundt i loftet og kontrollere flyet med din hånd: Hvor fastgørelsesprojektet skal du stramme det. Derefter tørres loftet af med en fugtig klud eller støvsuges, da der på arbejdspladsen opstår støv uundgåeligt på overfladen;
 • Hvis du har afskæringssteder afskåret gipsens ender, skal de være forberedt på kittet. Det gør det simpelt: en afskærmning med en dybde på 5 mm i en vinkel på 45 grader skæres med en konstruktionskniv, hvilket gør det muligt for forbindelsen at fylde leddet og gøre det meget stærkere. Derefter er det nødvendigt at påføre en primer med en børste på alle leddene i en afstand på ca. 5 cm til begge sider af leddet;

Syning gør dem meget stærkere senere

 • Når primeren er tør, og det tager normalt 1-2 timer, så kan du begynde at klæbe serpyankanettet. Processen er ganske enkel: Gitteret er lidt viklet fra rullen og limet til sømmen, så den er placeret i midten. Det er vigtigt at placere det pænt og forsigtigt, så det klæber til overfladen og stikker ikke ud i nogle områder, det skæres med en byggekniv;

Når du laver netværket, er det vigtigste at gøre alt pænt og smidigt.

 • Dernæst fremstilles Knauf Fugen-blandingen, da den er gips, det hærder meget hurtigt, så du skal lave mad i små portioner. Sammensætningen omrøres i en egnet beholder, hvorefter den påføres på leddene med en spatel på de sædvanlige samlinger af arkene, som er nødvendige for at udfylde udsparingerne, og på de beskårne er det nødvendigt at fordele sammensætningen for at lukke gitteret og niveauere planet. Skruerne i midten er forseglet med en smal trowel;

Sammensætningen påføres således, at der ikke er overskydende på overfladen.

 • Efter at sammensætningen tørrer ud, og det tager cirka en time, kan du begynde at polere de færdige områder, du behøver ikke at prøve hårdt. Det vigtigste er at fjerne alle de væsentlige uregelmæssigheder. Derefter er det nødvendigt at behandle hele flyet med en primer, hvilket vil gøre det muligt for yderligere at styrke leddene og skabe en solid base for kittet med ensartet absorption over hele området. Det er vigtigt at behandle hele loftet uden at savne en enkelt sektion;
 • Fast kittet er lavet ved hjælp af "Vetonit" sammensætning; det er ikke kun elastisk og passer godt på overfladen, men bevarer også sine egenskaber i løbet af dagen. Det er, du behøver ikke at skynde sig - spred forsigtigt kittet med et tyndt lag på overfladen. Arbejdet kræver nøjagtighed, det er vigtigt at anvende blandingen jævnt, ikke opmærksom på små strømme, så bliver de fjernet uden problemer;

Spatelen skal holdes i en vinkel på 15 grader til overfladen og ikke presses for hårdt.

 • Tørring af kittet tager ca. en til en og en halv dag, indtil overfladen er fugtig, der må ikke udføres yderligere arbejde. Når loftet er tørt, kan du begynde at male, for det er masken eller smørepapiret fastgjort på risten og overfladen behandles forsigtigt i en cirkelbevægelse i hele flyet. Det er vigtigt at opnå et perfekt resultat, da maling vil understrege alle fejlene, hvis nogen;

Slibning gør loftet perfekt glat

 • Nogle gange er efterbehandling af gipsplankloftet til maling efter polering mangler, det er ikke skræmmende, du bør sætte alle problemområder igen og glatte ud overfladen efter tørring. Derfor er det, hvis du efter arbejde har forladt den færdige kittet, er det bedre at sætte det i en lukket beholder, hvor den vil holde plastik i 3 dage.

For at kontrollere flyet og straks se alle problemerne, er den nemmeste måde at bruge en almindelig pære eller et lille søgelys. Fastgør lyskilden til loftplanet - og det vil vise alle uregelmæssigheder, hvis nogen.

Pære - den enkleste hemmelighed til det ideelle loftplan

 • Efter polering skal du fjerne støv, som vil være rigeligt på overfladen, hvis du ikke har mulighed for at arbejde med en støvsuger, så er den nemmeste måde at gå med en kost og en lidt fugtig klud. Derefter skal du anvende primeren igen for at styrke kittens lag og reducere absorptionen af ​​maling. På denne baggrund vil sammensætningen gå meget bedre.

Aspect 4 - Proper Paint Application

Jeg foretager en reservation med det samme - hvis du ikke har meget gode maleriværktøjer, så garanterer endda et perfekt fladt plan og dyre maling ikke et godt resultat.

Jeg har ofte været udsat for situationer, når folk bruger en ruller, der allerede er blevet brugt og ligger i skabet i et par år, selvom det ser godt ud, har pelsen allerede mistet sin blødhed, og det er meget vanskeligt at sikre ensartet anvendelse. Spar ikke penge på rullen og børsten, især da omkostningerne i almindelighed er små - kun et par hundrede rubler.

Lad os nu finde ud af, hvordan man måler loftet på gipsvæggen med egne hænder:

 • Til at begynde med vil jeg tale om et så vigtigt aspekt som den korrekte anvendelse af maling, det sidste lag skal altid gå i retning af naturligt lys. Men samtidig er det ikke nødvendigt at anvende alle lag på denne måde. Det er bedre at skifte retningen, så overfladen bliver skjult meget bedre og meget hurtigere. For at gøre det tydeligere er nedenstående et diagram, hvor alt vises visuelt;

Denne mulighed giver dig mulighed for bedre at skjule alle mindre fejl.

 • Først skal du forberede malingen. Under opbevaring har de enkelte komponenter tendens til at slå sig ned til bunden, så det første er at blande sammensætningen meget omhyggeligt. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje lidt vand, fordi det er grundlaget for de fleste moderne malinger. Alle anbefalinger er angivet på pakken, så sørg for at læse oplysningerne på etiketten;
 • Hvis du først beslutte hvilken farve der skal males til loftet og vil tilføje pigment, før du påfører sammensætningen, er det vigtigt at huske en simpel regel: hele mængden af ​​maling er tilberedt ad gangen, det er næsten umuligt at lave en skygge to gange. Fremgangsmåden til at give en skygge er enkel: en vis mængde farvestof hældes i malingen, hvorefter det er nødvendigt at blande sammensætningen grundigt, fortrinsvis ved anvendelse af en boremaskine og en blander;

Det er vigtigt at blande maling og pigment godt, ellers vil der være pletter på loftet

 • Arbejdet begynder med det faktum, at alle tilstødende loftet til væggene er plettet omkring lysekronen og andre vanskelige områder. Arbejdet udføres med en børste. Det er vigtigt at anvende kompositionen omhyggeligt. Hvis væggene allerede er færdige, kan du påføre et ark pap til overfladen ved krydset for beskyttelse.

Samlinger farvet mindst 5 cm.

 • Størstedelen af ​​arbejdet udføres med en rulle, hvis du anvender malingen i to lag (som oftest sker), ligger den første vinkelret på naturlyset, og det andet - langs belysningen. Sammensætningen hældes i badet, fordelt over rullen, efter at overskuddet er fjernet på gitteret, og du kan udføre arbejdet. Malingen påføres frem og tilbage med en lille overlapning af den foregående strimmel;

For nemheds skyld kan du købe et håndtag udvidelse til rullen

 • Før det andet og det efterfølgende lag påføres, skal den tidligere coating være helt tør. Du skal se på situationen, hvor mange lag der er behov for, hvis du tømmer loftet godt, så vil overfladen skjule perfekt og i to trin.

Et andet aspekt, som jeg gerne vil røre ved, er, hvordan man maler pletter på loftet. Der er situationer, hvor vandlækage forekommer i visse områder, hvilket fører til dannelse af brune striber.

Hvis du bare male dem, er det måske ikke ti lag, især hvis loftet er lyst, for at klare sådanne problemer, skal du bruge en speciel sammensætning - "Dulux Trade Stain Block Plus". Dette er en speciel jord, der er meget nem at bruge:

Denne primer er specielt designet til at fjerne pletter.

 • Det forplanede loft skal primeres, det vil ikke kun styrke basen, men også forhindre udseende af pletter fra fugt, sod, fedt, blæk osv. Sammensætningen anvendes som en normal primer, det er vigtigt ikke at gå glip af et enkelt sted;

Eliminere sådanne problemer uden en særlig sammensætning er umulig

 • Efter at jorden tørrer, anvendes maling på toppen, normalt er der to lag nok til at dække pletterne. I fremtiden kommer der intet til at komme igennem indefra, og dette er det vigtigste plus for den sammensætning, der undersøges af os.

konklusion

Kvalitativt maling loftet af gipsplader er kun muligt, hvis det er ordentligt forberedt. Processen tager meget tid, men der er intet kompliceret i det, jeg kan fortælle dig med fuld tillid, at når jeg, uden erfaring, kunne male loftet perfekt. Det tager selvfølgelig mere tid på grund af manglende erfaring, men du får en nyttig færdighed, og i fremtiden vil arbejdet blive meget hurtigere.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå de vigtige nuancer af den teknologiske proces endnu bedre, og hvis du stadig har noget uforståeligt, skriv dine spørgsmål i kommentarerne under denne anmeldelse.