Finesser ved påføring af vandemulsion på hvidvaskning

Hvidvaskning af lofter og vægge - den billigste type indretning. Til ham udvej, når de vil spare på reparationer. Hvidvaskning i moderne lejligheder er sjældent, da en sådan finish har mange ulemper. Det bedste alternativ til lime- eller kalkopløsning er vandbaseret maling. Efter at have besluttet at opdatere rummets design, kan der være et spørgsmål om, om det er tilladt at anvende vandbaseret maling på hvidvaskningen.

Fjerner jeg den gamle hvidvask?

Uanset om det gamle lag af kalk eller kalkholdig sammensætning skal fjernes, før der påføres vandbaseret maling, afhænger af den indledende tilstand af finishen.

Under ingen omstændigheder kan det gamle lag overlades, hvis:

 • Opløsningen blev påført i flere lag. Påføringen af ​​vandemulsionen vil have en negativ virkning på den tykke coating. Ligegyldigt hvor godt laget holder, når det udsættes for fugt, vil det svulme op og begynde at skrælle gradvist sammen med en ny finish.
 • Sprækker, hævelser eller andre defekter er synlige på væggen. Hvis du maler på en sådan finish, vil reparationen ikke være holdbar. Efter 1-2 måneder vil den nye belægning "falde af" med de gamle stykker.

For at få et godt resultat med det samme, tag ikke risici. Det er bedre at bruge tid og energi på fjernelse af whitewash end at betale for køb af nye efterbehandling materialer til en ny renovering i lejligheden.

Overfladebehandling

Så når du visuelt inspicerer væggen, har du bestemt, at den gamle belægning skal fjernes.

For at udføre det forberedende arbejde, fortsæt som følger:

 • Fjern ikke-pålidelige områder fra overfladen. Sådan arbejde er praktisk at producere med en byggespatel eller skraber. Fjern kun de områder, der er let "bag" væggen. Hvis laget er tyndt, kan du bruge en rulle eller børste til at fjerne det.
 • Sug uforstyrrede lime lag med varmt, sæbevand. Dette er den mest effektive metode til at lette hvidvaskning. Damp væggen med en blød, fugtig klud for at fjerne dækslet. Behandl overfladen, indtil kridt eller kalk begynder at "flytte væk".
 • Fjern resterende lag med en spatel.
 • Når væggen er tør, forsegl revnerne med en kitt og niveauer bunden.
 • Overtræk overfladen med en primer.

Alle disse værker (undtagen sidste fase) kan dog undgås, hvis laget var tyndt under visuel inspektion, og der er ikke nogen revner eller oppustede områder på overfladen.

Hvis du beslutter dig for at forlade hvidvaskning, skal du ikke forsømme primeren. Dette er et af de vigtigste stadier i processen, som skal tages ansvarligt. Eksperter anbefaler at erhverve jordformuleringer med dyb penetration på acrylbasis. Ved hjælp af en primer styrker du overfladen og reducerer dens absorberende egenskaber. Anvendelse af kvalitetsforbindelser fra dokumenterede producenter, er det muligt at reducere maling forbrug.

Værktøj og materialer

For at male væggene eller loftet med vandbaseret maling skal du:

 1. Vandemulsion. Enhver form for sammensætning vil gøre: akryl, silikat, mineral. Det vigtigste er at vælge sammensætningen i overensstemmelse med typen af ​​rum. For eksempel er det uhensigtsmæssigt at bruge maling med dårlig vandmodstand i badeværelser eller toiletter. Til efterbehandling af soveværelser eller stuer passer til enhver mulighed.
 2. Kohler. Det anbefales at ælte straks så meget maling som det kræves til overfladebehandling, da efterfølgende maling gør det svært at få præcis den samme nuance.
 3. Malerulle og børste til påføring af maling på overfladen.
 4. Kapacitet (kuvette).

Hvis du ønsker det, kan du bruge sprøjtepistolen (hvis du ved hvordan du bruger den).

Hvis der ikke er nogen erfaring med at bruge sprøjten, er det bedre at arbejde "på den gamle måde" med en børste og en rulle.

Ellers er der store risici for at producere ujævn maling af væggene eller loftet.

Maleri teknologi

Så efter at du har forberedt væggen til maling og dens komplette tørring, kan du komme til arbejde. Åben krukken med sammensætningen og bland det grundigt. For at gøre dette kan du bruge en pind eller en byggemixer med specialiseret dyse. Hvis det er nødvendigt, kan malingen males med farve eller fortyndes med vand til den ønskede konsistens.

Efter tilberedning af malingen hældes opløsningen i kuvetten og males:

 1. Dør børsten ind i emulsionen, og smør lidt overskydende maling ud på beholderens rillede del.
 2. Trim hjørner, nicher og andre "vanskelige at nå" områder.
 3. Mal overfladen med en rulle eller sprøjtepistol. Det er vigtigt at sikre, at malingen går jævnt. Hvis du mærker fnug, skal du straks slippe af med dem.
 4. Vent 6-8 timer for at malingen tørrer og anbring det næste lag analogt med den forrige.

Nogle typer af maling kræver anvendelse i henhold til en speciel ordning. Som regel gives oplysninger om metoden til anvendelse af sammensætningen af ​​producenten på emballagen eller på et særskilt instruktionsark. For at undgå fejl, før du maler vægge, læs disse oplysninger.

Fælles Hjemmelavede Fejl

Maling af vægge eller lofter med vandbaseret maling er et job, for hvilket det er nødvendigt at udføre et sæt regler korrekt. Resultatet kan være skuffende på grund af de forkerte værktøjer eller det forkerte tidspunkt at anvende lagene. For at gøre en god genopretning, bør du lære om de fælles fejl i "hjemmehåndværkere" og undgå dem, når de maler.

Hyppige "savner" omfatter:

 • Maleri uforberedte vægge. På den uvaskede og ubeskyttede kalkbase er der ofte støv, bunke fra børsten fra tidligere hvidvask, fede pletter og andre defekter. Under malingslaget vil alle fejlene "manifestere sig", hvilket ikke på bedste måde vil påvirke vægernes æstetik. Vi bliver nødt til enten at lægge op med en dårlig finish, eller slippe af med maling og forberede overfladen i henhold til "alle reglerne".
 • Fejl ved valg af værktøj. Forkert børste eller rulle kan forårsage ujævn farvning af overfladen. Til resultatet var perfekt, anbefaler bygherrer at bruge en rulle med en lang bunke (6-7 mm) ved påføring af basislaget. Ved genfarvning anbefales det at bruge en korthårsvals (1,5 mm). Han "vil hjælpe" til økonomisk at bruge sammensætningen og vil ikke forlade smudges.
 • Tegning kaotiske penselstrøg. Hvis du anvender sammensætningen lodret, så i vandret position, skal du ikke forvente en ensartet farvning af overfladen. Ved tørring er risikoen for udtværing høj. For at udføre en højkvalitets kosmetisk reparation, vælg en retning - på denne måde vil malingen falde jævnt over hele bunden.

Hvordan male hvidkalkede vægge, og i hvilke tilfælde kan du gøre det

På trods af det faktum, at hvidvaskning i dag med en overflod af efterbehandlingsmaterialer på markedet anvendes meget sjældnere, kan den stadig findes ret ofte i lokalerne. Og under reparationen af ​​sådanne lokaler rejser det ofte spørgsmålet om, hvorvidt vandbaseret maling kan påføres hvidvaskningen uden at fjerne kalk fra væggen.

Emulsionsmaling på hvidt kalk - er det værd at anvende

Maling vægge, vi skal passe på at skabe den bedste kvalitet vedhæftning af malingen til overfladen. Derfor bør hvidvaskning, der klart ikke fremmer sådan vedhæftning, ifølge reglerne fjernes.

Eksperter anbefaler ikke at udføre sådan farvning, da hvidvaskning simpelthen skal skrælle fra væggen og forblive på rullen. Den eneste undtagelse er, at whitewash-laget er meget tyndt og holder meget fast.

Maling på hvidvaskning - brug en primer

Som vi sagde ovenfor, har malingen et godt greb på væggen. Ellers begynder det at falde af, hvis ikke umiddelbart, så netop efter en kort periode. For at sikre sådan vedhæftning er nødvendig primer, som påføres til hvidvaskeslaget. Når primeren er tør, skal du kontrollere lagets styrke ved lidt ridser overfladen. Hvis hvidvasket med primer forbliver stærk, kan maleri udføres.

Malvalg

Mange spørger om det er muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvaskningen? Faktisk er dette færdigmateriale den eneste passende måde at male sådan en problematisk overflade på. Desuden kræver en sådan maling ikke anvendelse af en primer, der selv har den sidstnævnte funktion. Men igen er det nødvendigt at fastslå styrken af ​​whitewash-laget.

Hvis du planlægger at anvende olie maling eller emalje på hvidvaskning, er det bedre at afholde sig fra dette trin, da resultatet vil være beklageligt.

Når man ikke må male: hvordan man rengør væggene eller loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Eksperter anbefaler ikke at male uden først at fjerne hvidvaskningen. Og så er den ideelle løsning i dette tilfælde at fjerne laget af denne whitewash. Der er ingen enkelt master klasse her, og det hele afhænger af tykkelsen af ​​dette lag og hvor fast det holder:

 • Tyndt lag Trods dens tyndhed er det ikke let at fjerne det. En betydelig indvirkning vil være påkrævet, og kværnen kan give den;
 • Den gennemsnitlige tykkelse af laget. Hvis det var han, der fik dig, så holder den så hvidt, sandsynligvis også godt. Det er dog stadig lettere at hente det op og rive det væk fra væggen. Vi bruger en rulle med en god bunke, der rigtig væder væggene eller loftet med det;
 • Tykke frakke. Som regel holdes et lignende lag hvidvaskning meget middelmådigt, derfor kan det i de fleste tilfælde fjernes med en sædvanlig spatel, idet den tidligere har fugtet den.

Nogle værktøjer til fjernelse af hvidvask

 • Indsæt. Denne metode gør det muligt at gemme væggen eller loftet ikke kun fra hvidvaskning, men også fra støv og snavs;
 • Sæbevand. Opløsningen fremstilles som følger: 2 spiseskefulde ristet sæbe og 5 skeer sodavand tages til 10 liter vand. Det er nødvendigt at tørre et lag hvidvask med denne opløsning, indtil sidstnævnte forsvinder fuldstændigt;
 • Remover for tapet. Påfør en vask på overfladen af ​​whitewash og lad et stykke tid gå. Derefter kan du arbejde med en spatel og rense væggen.

Husets ydervæg er hvidkalket. Kan jeg anvende en primer?

Det kan endda være nødvendigt. Maleriet, som er under påvirkning af mange naturlige faktorer, tæmmer trods alt store pres og vil ikke vare længe. Primeren, hvis vi taler om specielle frontmodeller, er ideel til dette.

Hvis du stadig skal male

Denne udgang bør kun anvendes, hvis hvidvaskningen påføres så tynd som muligt. Der anvendes ingen anden maling, undtagen vandbaseret maling. Alternativt kan du re-whitewash, men med tilføjelse af farve for at give væggene den ønskede farve.

Er det muligt at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske af hvidvaskningen

Tidligere blev lofter oftest trimmet med hvidvask, men nu er et sådant udseende ikke en prioritet. Derfor overlapper nu hvidvaskning af andre materialer. I så fald er det muligt at male loftet efter hvidvaskning, hvis du skal male Med dette vil vi se på artiklen nedenfor.

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er signifikant forskellig fra andre arter. Det tørrer meget hurtigere. Den hurtigste tørringsmaling behøver kun to timer. Vandemulsionen vil ikke skade sundheden, i sin struktur er der ingen giftige stoffer. Du kan arbejde uden maske, det er ikke nødvendigt at lukke rummet, indtil det er helt tørt. På grund af fraværet af skadelige stoffer har malingen ingen lugt.

Efter det behøver du ikke at rømme rummet.

 • Valget af farver er ikke begrænset. Ved hjælp af farveskemaer kan du lave din egen skygge. Maling sælges hovedsagelig i hvidt.
 • Malingen er nem at anvende, det kan gøres af nogen. Vandemulsionen vil tjene dig i 15 år uden afgivelse. Samtidig er det billigt.
 • Der er ulemper ved vandemulsionen. Temperaturen under arbejdet bør ikke være lavere end 5 grader. Maleri er kun muligt i en varm sæson eller i et opvarmet rum.
 • Malingen kan ikke lide direkte mekaniske effekter, det vil gnide af med tiden, og det vil blive vasket væk fra hyppig rengøring. Hun kan ikke lide vand meget.

Typer af vandbaseret maling

Den vandige emulsion er opdelt i 4 typer af sammensætning: akryl, silicone, silicat, mineral. Nogle vil være dyrere, andre billigere. Overvej dem mere detaljeret.

Akrylmaling. Det bruges oftest, men det er derfor dyrt. Det har den højeste kvalitet sæt af egenskaber. Velegnet til maling indenfor og ud. På grund af indholdet af akryl har malingen en vandtæt parametre.

Det kan vaskes uden risiko for sletning, brug i rum med høj luftfugtighed. Det er nemmest at anvende, det absorberes ikke i overfladen. Hvis malingen indeholder latex, kan den lukke de små revner. Akrylmaling er ikke genstand for fading: solen er ikke bange for det. Samtidig er det sikkert, udsender ikke ubehagelige lugt: det er muligt at male et planteskole eller køkken.

Silicon. Malingen er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Passer mere end akryl. Silikonens struktur er meget mere elastisk end latex, og det betyder, at det kan skjule større revner. Malingen indrømmer damp, som sparer dig mod udseendet af skimmel og meldug. Du kan desuden ikke opsuge anti-svampe forbindelser. God til bad eller køkken. Beskytter snavs - behøver ikke ofte at rengøre overfladen.

Silikat. Ideel til boligindretning udenfor. Til efterbehandling indendørs vil det ikke fungere. Den kan bruges til udendørs arbejde eller i forlængelser uden opvarmning. Lang levetid og modstand mod enhver atmosfærisk fænomen gør det bedst blandt malerne til udvendig dekoration.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask

Det anbefales ikke at anvende maling på hvidvaskning. Det skal fjernes på forhånd. Maling på hvidvask er kun mulig i tilfælde af dets ideelle tilstand: hvis den ikke brækker og ikke knækker. Prøv at holde den med en ren rulle. Hvis hvidvaskningen ikke forbliver på rullen og ikke begynder at falde af, så kan du male direkte på den.

Hvis hvidvaskningen er hævet, revnet, så kan du ikke anvende maling på hvidvaskningen. Ellers vil det begynde at smuldre i processen. Malingen falder ujævnt, og dit loft vil blive håbløst beskadiget.

Hvis du planlægger at male på hvidkalklaget, så er det bare at prale loftets overflade. Herefter forsøger du igen at forstyrre overfladen, og hvis der ikke er noget smuldrende, så kom du til arbejde.

Loft forberedelse

Det første du har brug for, når du arbejder med maling - for at gøre alle møblerne. Selvfølgelig kan du dække det med en film, men der er ingen garanti for, at der ikke er huller i det, eller det vil ikke bryde. Endnu bedre, for at udholde alt. Brug handsker og en maske, når du arbejder. Lime er ikke godt for helbredet.

Hvidvask er lettere at fjerne, når det er vådt. Brug varm sæbeopløsning. Påfør det rundt om loftets omkreds. Da det bliver snavset, skift vandet. Håndter hele loftet grundigt.

Hvis du har et tyndt lag hvidvask, kan du i den gennemblødte form fjernes med en normal rulle. Fugt også det med jævne mellemrum med vand. I stedet for en rulle kan du bruge en børste. For nemheds skyld kan du bruge en sprøjtepistol og fugte loftet med det og fjerne belægningen med en svamp.

Hvis hvidvaskningen ikke fjernes på denne måde, skal du arbejde med en spatel. Skraber hvidkalk fra loftet.

En anden måde at fjerne - ved hjælp af pasta. Det er simpelthen fastgjort til whitewash og omdannes efter tørring til en film, der er lettere at skrælle af. Kleister kan laves selvstændigt. Tilsæt mel eller stivelse til kogt vand. Gradvist omrøring for at forhindre dannelsen af ​​klumper. Kold blandingen lidt og anbring til loftet med en rulle eller børste, spred det jævnt. Vent derefter til massen tørrer og danner en skorpe. Rengør det med en spatel.

Hvis dette ikke hjalp, kan du kun fjerne hvidvaskningen med en slibemaskine. At drikke vil være nok, så lukk døren og læg på en beskyttelsesdragt. Derefter skal du vaske hele rummet grundigt. Det er ønskeligt flere gange med specielle midler.

Og den mest radikale bortskaffelsesmetode er fjernelse med syre. Du skal arbejde med fuld beskyttelse: briller, maske, handsker og en dragt. Eddikesyre i små portioner, tilsættes til vandet. Vandmængden bør ikke være mere end 3% syre. Ordren er netop dette: vand, så små portioner syre, ellers vil det reagere. Bør opløsningen på loftet og fjern belægningen med en spatel eller børste. Overfladen af ​​loftet skal vaskes med sæbevand.

Efter at have fjernet hvidvaskningen, skal du kaste alle revner og huller. Prime overfladen. Primer vælger nøjagtigt under den maling, du anvender. Det er ønskeligt fra en producent.

Maleri loftet

Før du ansøger, skal du tilføje farve. Det største problem er at fortynde så meget som du skal dække, ellers vil det være meget svært at få nøjagtig samme farve.

Hæld lidt maling i målebeholderen. Indtast farven gennem sprøjten. Det er vigtigt at bruge dimensionelle beholdere, da det er for disse målinger, at du vil blive styret, når du tilføjer en farve til hovedbeholderen. Husk resultaterne og beregne, hvor meget farve du har brug for for din malingskasse. Når du har blandet dem, prøv at smøre lidt på en lille plaster og se om det er den farve du har brug for.

Vejledningen til malingen er detaljeret, hvordan og i hvilke mængder den er fortyndet. Rør malingen før påføring og tilsæt vand. Sammensætningen blandes og hældes i et maleribad. Dør penslen regelmæssigt i badet og aftør overskuddet. Så maling over hele loftet. Hvis din belægning har absorberet megen maling, skal du anvende et andet lag.

Mesterens kommentar

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvaskningen - men svaret er nej. Maling på hvidvaskningen er kun mulig i ét tilfælde - hvis hvidvaskningen er i perfekt stand. Tilstedeværelsen af ​​revner og chips angiver dens deformation. I dette tilfælde er maleri ikke muligt uden forudgående rengøring af overfladen.

Maling af loftet på hvidvaskning

På loftet og stucco grænsen cretaceous hvidvask. Det er nødvendigt at male vandemulsionen igen. Jeg troede, at hvidvaskningen skulle vaskes af, men mesteren sagde, at der nu er nye primere med dyb penetration, som kan anvendes direkte på hvidvaskningen og derefter straks males. Er det sandt? Hvilken primer er bedre at bruge til dette?

Du kan tage en chance og tro på mesteren. Men jeg vil ikke stærkt stole på primeren ", som den er skrevet på."

hvidvask skal fjernes og overfladen vaskes ud. ellers vil alt falde.

Hvis din mester lykkes med at gøre dette, og malen ikke vindes på en rulle. Jeg tror, ​​at mange erfarne herrer fra dette websted vil tage hatten til ham

Ja, så skal denne mester patentere denne teknologi. )))))

Hvidvask skal rengøres (afvaskes). Derefter skal overfladen primeres, ellers risikerer man.

vaske af og opfinde ikke noget.

mesteren siger at han kan vaske loftet, men med gips lister - problemet

Fortynd PVA klæbestoffer med vand og påfør med en rulle til overfladen, lad den tørre i 12 timer.

.. Er det sådan? Nej det er det ikke Hvis du ikke vil have problemer, skal du afvaskes. Du har helt korrekt sagt, bedre vask.

Hvis stucco gips er mesteren rigtig! Og det er bedre at vaske loftet! På bekostning af PVA lim, som Oleg skrev, gode råd!

Selvfølgelig er du nødt til at vaske ikke risikoen værd

Sørg for at skylle, og herrerne for den velfortjente hvile

Anton Ingen primer passerer gennem lime på hundrede procent. Føreren kender teorien og ønsker at sætte den i praksis, men det er ikke altid sammenfaldende. Malingen forbliver på rullen med lime. Klar til at eksperimentere. lyt til mesteren.

Hej Anton! Dit spørgsmål angiver ikke hvilket materiale befugtning af loftet er lavet af (gipslag?). Det afhænger af hvilket teknologisk kort du skal udføre arbejde. Der er erfaring med at reparere sådanne lofter i den gamle fond: for eksempel for nylig på Furshtatskaya og Kirillovskaya. Den gamle stuccoformning (i bygninger fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede) er meget høj kvalitet og stærk, den er let afvasket med lime og kalkholdig hvidvask fra det (pensel + svamp). Imprægneringer, lige kvalitetstyper af ESKARO, holder sig ikke til hvidvask + kommer i kemikalier. reaktion med en sådan base, og der er en yellowness, skilsmisse. Det er ikke nødvendigt at vaske af fly, det er bedre at rengøre med en spatel, der tidligere har fugtet overfladen fra vandingsanlægget, meget mindre snavs. Og så bare en primer, så det første lag af kitt på et 2x2 polymergitter. Hvis der er mulighed for at nægte at arbejde med en rulle, er det bedre at male fra en elektropulator Held og lykke

Og du vil lave et forsøg med mesteren, male det på en lille del, der er blevet rengjort og ikke rengjort, og maling og jord er finsk.

Hej Anton! Gør det ikke! Obligatorisk at vaske hvidvask fra loftet. Du kan forsigtigt male et fretwork med en børste, og måske sker der ikke noget, men loftet bliver værre. Du vasker alt bedre til beton, og lad det gøre sit arbejde normalt og ikke røre ved stukket. Held og lykke til dig.

tapet 24.000 rubler, flise 28000, laminat12000, sokkel 50 rubler. Epaulet (hvis plastik) starter som du siger.

Er det muligt at male et hvidkalket loft uden at vaske hvidt vand

Fjernelse af en gammel hvidvask fra loftet er en meget besværlig opgave, der tager meget tid og kræfter. Derfor har mange ejere, når de udfører reparationer, et ønske om at male et hvidkalket loft, uden at vaske hvidt vand. Men vil malingen forblive i loftet, og skal det være lettere at arbejde for en sådan risiko?

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er et godt alternativ til hvidvaskning af kridt eller kalk. En af hovedfordelene er praktisk, for i modsætning til en hvidvaskningsopløsning er det ikke nødvendigt at forberede det på forhånd, da malingen sælges i en butik som færdiglavet. Derudover giver vandbaseret maling ingen allergi og er helt sikkert for helbredet. En anden fordel ved hvidvaskning er en bred vifte af farver og nuancer. Til hvidvaskning kan du bruge både blank og mat maling, som maskerer små uregelmæssigheder i loftoverfladen godt.

Malinger varierer ikke kun i en skygge, men også i sammensætning. Ofte på hylderne kan du finde fire typer vandbaseret maling:

Alle fire typer er lige så velegnede til at male loftet og afviger primært i deres værdi. Men nogle af dem har yderligere fordele.

For eksempel kan maling af loftet med latex vandig emulsionsmaling gøre det muligt at stramme små huller på overfladen, og loftet, der er malet med akryl, kan vaskes med vand.

I hvilke tilfælde er det umuligt at male loftet på hvidvask

Kalk, såvel som andre belægningsmaterialer, såsom kitt eller gips, kan danne grundlag for maling. Men i nogle tilfælde anbefales det ikke at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske hvidvaskningen:

 • Der er dybe revner eller defekter på loftets overflade. I dette tilfælde skjuler malingen ikke kun fejlene, men gør dem også mere synlige. Derfor skal alle uregelmæssigheder repareres, inden du påfører malingen, og dette kan ikke gøres uden at fjerne hvidvaskningen.
 • Hvidvask forårsaget for tykt eller i flere lag. På grund af egenskaberne af dets sammensætning absorberer lime hvidvask meget væsker. Da malingen også har en væskekonsistens, begynder et tykt lag af kalk at absorbere det, hvilket vil føre til dannelse af revner og bobler og i sidste ende ødelæggelsen af ​​det indre lag af hvidvask.
 • Efter hvidvaskning opstod oversvømmende naboer ovenfra. I sådanne tilfælde forbliver karakteristiske pletter på overfladen af ​​loftet, nogle gange med tegn på rust. Selvom loftet er malet i flere lag, vil skyggen af ​​maling på disse steder mærkbart afvige.
 • Der er spor af mug eller mugg på loftet. Flere lag vandbaseret maling kan skjule formen i nogen tid, men de vil ikke helt ødelægge det, så i fremtiden kan udseendet af en svamp forekomme på det malede loft. I dette tilfælde må maleri kun udføres efter fuldstændig fjernelse af den gamle hvidvaskning og forarbejdning af loftet med en antifungel forbindelse.

Sådan forbereder du loftet til maleri

Inden du tager en endelig beslutning om at anvende vandbaseret maling over hvidvask, skal du omhyggeligt inspicere den gamle belægning og sørge for, at den opfylder følgende betingelser:

 • Loftet er hvidkalket med lime, ikke kridt. Hvis du løber fingeren over overfladen, vil kridtet efterlade mærkbare hvide mærker på det, i modsætning til kalk, hvilket efterlader næsten ingen mærker.
 • Belægningen påføres i et tyndt lag. Hvis der er lag eller "patches" på loftet, er det bedre at nægte at male på hvidvask.
 • Overfladen af ​​loftet er fladt, uden blærer og revner.
 • Farve hvidvask ensartet, uden pletter og blackouts.

Hvis alle betingelser er opfyldt, kan malingen påføres hvidvaskningen, men før det skal loftets overflade være primet. Dette kan gøres både med en færdig primer og med en opløsning af vandbaseret maling blandet med vand i et forhold på 5 til 1. Malingen kan kun påføres, når primeren er helt tørret eller ikke mindre end en dag efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde.

Sådan male hvidkalkede loft

Den nøjagtige metode til påføring af vandbaseret maling på loftets overflade afhænger af malingskompositionen og angives som regel af fabrikanten på emballagen. Hvis der ikke er nogen specifikke anvisninger, kan du male loftet på hvidvask på en universel måde, der passer til alle typer:

 • Dør børsten i en beholder med maling, tryk let og klæb kanterne af loftet omkring omkredsen ved krydset med væggene.
 • At skygge den malede overflade med en næsten tør børste.
 • Påfør det første lag maling med en rulle med et tyndt lag over hele overfladen. Loftet er malet med glatte striber parallelt med vinduet, der lyser rummet.

Når det første lag er helt tørt, skal du anvende det næste lag og holde strimlen med en rulle vinkelret på den forrige. Hvis malingen udføres med en sprøjtepistol eller sprøjtepistol, er overfladen glattere, og malingen er mindre. Lagene er dog tyndere end ved brug af en rulle, så det er nødvendigt at anvende mindst et ekstra lag.

Hvordan male loftet efter hvidvaskning - en guide til håndværkere hjemme

Nødvendige værktøjer

Mange hjemmearbejdere er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man måler loftet efter hvidvaskning ved hjælp af en vandbaseret emulsion, der er populær blandt indenlandske forbrugere. Vi vil behandle dette sammen.


Er det muligt at male loftoverfladen efter hvidvaskning?

For nylig blev alle problemerne med afslutning af lofterne løst ganske enkelt. De blev hvidt ved hjælp af kridt eller kalkmørtel. En sådan operation blev udført uden problemer og på en forholdsvis kort tid. Lidt senere blev det fashionabelt at male loftfliser med vandbaseret maling. Denne efterbehandling er stadig meget populær i dag. Samtidig forundrede mange husmestere bogstaveligt spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male et tidligere hvidkalket loft. Der er et svar på det. Loftet efter hvidvaskning må loves at male. Men under visse betingelser.

Maling af loftet efter hvidvaskning

Vandbaseret maling er tilladt i tilfælde, hvor whitewash-laget er tyndt og holder godt i loftet.

I denne situation kan du sikkert male overfladen uden at fjerne det gamle finishlag. Hvis hvidvaskningen forbliver ustødigt, bliver der regelmæssigt opdrættet, vanddråber og tegn på rust er tydeligt synlige, det anbefales ikke at bruge maling til at dekorere loftet. Du skal først grundigt rengøre overfladen af ​​den gamle belægning, og først derefter bruge vandbaseret emulsion. I tilfælde hvor hvidvaskningen er et jævnt og smukt lag, der er tykkere, anbefaler eksperter at fjerne denne belægning. Hvis dette ikke er gjort, vil det smukke lag af hvidvaskning begynde at smuldre og flakke lidt efter maling med vandbaseret maling. Som følge heraf bliver hele udsmykningen ubrugelig. Og du skal genoprette loftindretningen.


Vi maler loftet med vandbaseret maling - 7 trin

Så hvis hvidvaskningen holder tæt, fortsæt med at male. Til at begynde med, rør omhyggeligt den overtagne vandbaserede emulsion. Vi bruger til dette formål en passende pind eller (som selvfølgelig er bedre) en speciel dyse på en byggemixer. Malingen bliver til tider lidt fortyndet med vand (forudsat at fabrikanten af ​​sammensætningen giver mulighed for denne mulighed).

Roller til maling af loftet

Herefter hældes den omrørte sammensætning i en beholder med en rillet side. Disse bakker koster en øre og sælges i enhver butik stroytovarov. Du har alt klar til at male loftoverfladen med vandbaseret maling. Operationen udføres som følger:

 1. Dyp paint brushen i beholderen med den forberedte forbindelse, klem (værktøjet) let på værktøjet på den rillede side.
 2. Maler to gange omkredsen af ​​loftet (områder af kanten af ​​loftet og vægfladerne).
 3. Feather den malede del med en semi-tør børste (den skal have et minimum af maling på den).
 4. Tag malerulle. Dyp det i badet og rul det så nødvendigvis over den rillede side af beholderen.
 5. Påfør et tyndt lag maling med en rulle. Instrumentets bevægelser skal rettes vinkelret på lysstrålerne, der kommer fra vinduesåbningen.
 6. Vent 7-8 timer, indtil det første lag af vandbaseret maling tørrer.
 7. Anvend det næste lag. Nu skal du male loftet parallelt med lysets stråler.

Det er al visdom at behandle hvidkalkede loftsemulsionsmaling. Bemærk at vi har resulteret i en universel metode til at male overflader. Med en anden type vandemulsion (mere på dette nedenfor), skal du nogle gange arbejde på individuelle ordninger. Den specifikke brug af maling er altid angivet i den vedhæftede vejledning. Vær ikke doven for at læse denne vigtige information.


Nyttige tips til hjemmet håndværkere for fejlfri resultater

Maling af loftoverflader kan laves ikke kun med en rulle og børste. Brug sprøjtepistolen, hvis du ved hvordan du bruger den. Også mange håndværkere er tilpasset til disse formål, gamle støvsugere, hvilket gør dem til en slags spray. Nogle mestere råder over at anvende en loftprimer, inden der påføres maling. Der er ikke noget særligt behov for dette. Vandemulsionen selv tjener som en primer. Hvorfor komplicere arbejdet? Hvis hvidvaskningen holdes dårligt i loftet, vil ingen primer gøre det mere holdbart. Det er altid nødvendigt at fjerne det gamle finishlag fra smuldrende lofter. I andre tilfælde er du velkommen til at anvende malingen uden at vaske hvidvaskningen.

Brug sprøjtepistolen til maling

Ved anvendelse af en sprøjte er det ønskeligt at anvende farvesammensætningen i tre lag. Så ligger det jævnt på overfladen. I mangel af erfaring med brugen af ​​en sprøjtepistol er det meget vanskeligt at opnå et ideelt resultat af farvning. Derfor bruger hjemmehåndværkere ofte traditionelle værktøjer - rulle og børste. Loftmaleri anbefales i åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Og vægge og gulve i rummet, hvor maleriaktiviteter udføres, skal du dække filmen. I dette tilfælde vil du ikke helt plette rummet.


På typer og egenskaber ved vandbaserede sammensætninger

Forskellige typer vandemulsion kan købes hos hardware butikker og markeder. Med hensyn til deres sammensætning er de: silikone, akryl, silikat, latex. Der er ingen grundlæggende forskelle mellem dem. De adskiller sig kun fra hinanden i de lofter, der er malet med visse sammensætninger (for eksempel latex eller akryl) kan vaskes. Derudover fungerer latexbaserede malinger godt i små huller på loftflader. Men omkostningerne ved sådanne forbindelser er meget høje.

Alle vandbaserede maling har en række fordele. De er meget praktiske, nemme at anvende med egne hænder, er allergivenlige og helt sikre for helbredet. Det er også vigtigt, at en moderne vandemulsion kan have næsten enhver farvefarve. Endelig siger vi, at de maler, der beskrives i artiklen, er opdelt i blank, mat og halvmattet. Hvis du maler den hvidkalkede overflade uden at vaske det forrige efterbehandlingslag, skal du ikke bruge en blank sammensætning. Han vil ikke være i stand til at dække alle uregelmæssigheder i loftet. Men mat maling er ideel til maling af hvidkalkede baser.

Hvordan male på hvidvask

Men da vi alle vil holde op med tiderne, og foretrækker malede overflader, bliver spørgsmålet: Er det muligt at male på hvidvask? Hvordan og hvad skal man gøre? Du kan straks svare det, ja, men der er nogle nuancer. Overvej dem mere detaljeret.

Er det muligt at male på hvidvask

Maling, men uønsket, men mulig. Og kun i de tilfælde, hvis:

 1. Der er et meget tyndt lag af hvidvask;
 2. Det holder godt, knækker ikke og smuldrer ikke.

Ellers vil det, når det bliver malet, fjernes med rulle. Og til sidst får vi en dårligt malet og uæstetisk overflade.

Hvordan male på hvidvask

Før påføring af malingsoverfladen er belagt med en dyb penetrationsprimer. Derefter får hun tid til at tørre helt. Og derefter foretage en test på muligheden for farvning, ridser overfladen. Hvis det nemt ødelægges og fjernes, er det bedre ikke at risikere det og ikke male det. I dette tilfælde kan du ikke undvære en fuldstændig rensning af overfladen fra kridtet. Nå, hvis den primerede overflade har bestået testen, så kan du sikkert gå videre til maleriet.

Vandbaseret maling til hvidvaskning

Hvis vandbaseret maling er valgt som malingen til maling af overfladen, så kan du uden primer. Denne type maling selv vil virke som en primer, binde og sikkert fastsætte kritstykker.

Hvis et lag af kridt eller kalk er tyndt, holder tæt og ikke har blærer og revner, vil den vandbaserede maling, der påføres den, vare i mange år.

Når det er bedre ikke at male loftet og hvidvaskevæggene

Det anbefales stærkt ikke at anvende maling på kridt eller kalk, hvis:

 1. Der er et tykt lag af hvidvask med revner og oppustede områder;
 2. Hvis du planlægger at anvende olie maling eller emalje.

For ikke at risikere og som følge heraf ikke at få et dårligt resultat, er det bedre ikke at spare tid og kræfter, men at straks fjerne et lag kridt eller kalk. Så bliver resultatet meget bedre og vil vare i mange år.

Hvordan man ansøger maling på hvidvaskning. Måder at forberede loftet eller væggene til malingsanvendelse

Hvis det ikke er muligt at male loftet eller væggene på det gamle gulv, skal du rengøre det. Dette kan gøres afhængigt af tykkelsen, det påførte lag og kvaliteten.

Men i hvert fald den første ting du skal passe på alle møbler i rummet. Den skal lukkes med film og tape for at undgå skader.

Et lille lag kan fjernes med en fleecy rulle. Det er nødvendigt at vaske og rengøre loftet, lejlighedsvis skylning. Du kan også bruge en børste til dette formål.

Hvis laget er tykt, men ikke holder meget godt, kan det fjernes med en spatel, der tidligere er fugtet. Så skal du kaste alle revner og niveauere overfladen. Og først da kan du male og prale det og forberede sig på at anvende maling.

Og det sidste tilfælde: Kalk er påført med et tyndt lag, der holder godt. Ofte sker dette, hvis lim tilsættes til mørtel for styrke. Det skal fjernes med en slibemaskine.

Sørg for at overflade, inden du påfører maling, skal primeres. For at gøre dette kan du bruge en speciel primer, linolie eller tapetlim. Valget skal laves afhængigt af den maling, der vil blive anvendt senere.

Efter alt forberedende arbejde på loftet og vægge er færdige, kan du fortsætte med at male. Dette kan gøres med en rulle, bred børste eller sprøjtepistol. Anvendelse af det sidste behov for at anvende maling i tre lag, hvilket giver hver til at tørre.

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Sendt den 06/30/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Enhver, der startede reparationer, skulle huske, at en smuk top vil fremhæve alle fordelene ved et værelse. Whitening har altid været den mest populære måde at dekorere ved reparation. Derfor er mange mennesker interesseret i at hvide eller male et hvidkalket loft med vandbaseret maling, kridt eller lime hvert år.

I henhold til reglerne, skal du vaske det gamle materiale, før du opdaterer loftet, malet hvidvask. Først derefter pålægge en ny hvid. Men få mennesker tror, ​​at det er helt muligt at anvende ny maling på den gamle belægning uden at vaske den af. Men for at tilfredsstille resultatet, skal du vide, hvordan man maler loftet uden at vaske det gamle hvidvaskemiddel væk.

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvask

Da det ikke altid er muligt at male det hvidkalkede loft uden at vaske hvidvaskningen, overveje, hvornår dette er tilladt, og hvordan. Det er umuligt at hvidte loftet med hvidvask over den gamle, hvis:

 • Der er revner
 • Overflade ujævn
 • Der er pletter, rust eller skimmel
 • Det forrige lag af hvidvask er meget tykt
 • Der er opsvulmede områder

I disse tilfælde er det nødvendigt at skylle det gamle lag (helt eller delvis). Det er muligt ikke at rive den gamle belægning fuldstændigt ud, og kun rengøre de afgrænsede områder (for yderligere detaljer, se næste kapitel). Det er muligt at male eller male loftet over hvidvaskningen, hvis:

 • Den tidligere coating er ret tynd
 • Ingen revner
 • Intet bruser

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-12.jpg "alt =" hvordan man male et hvidkalket loft uden at vaske væk hvidvask "width =" 700 "height =" 522 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-12.jpg 700w, https: // remontcap.ru / wp-indhold / uploads / 2017/06 / 1-12-300x224.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-12-174x131.jpg 174w, https : //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-12-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Nu om hvad du kan male loftet efter hvidvaskning. Det er meget vigtigt at kende typen af ​​dækning, før du starter. Kridt dækker ikke kalk og vice versa. De gør ikke hvide med vandbaseret maling med kridt og lime - loftet bliver gul uanset antallet af lag. Kalk og kridt anbefales ikke at anvende emalje og olie maling.

For værelser med høj luftfugtighed skal du bruge en speciel sammensætning til loftet. Det beskytter belægningen mod svampe, misfarvning og hurtig udslip.

Forberedelse til afslutning af hvidkalkede lofter

Før du begynder at arbejde, er det vigtigt at tænke på deres egen beskyttelse. Arbejdet skal bruge:

 • briller
 • Gummihandsker på hånden
 • respirator

Det er nødvendigt, at ingen af ​​husstandene skal have en allergi over for den nye coating.

Vi tager møbler ud af stuen og lukker gulvet med plastfolie for ikke at plette det. Døre og vinduer bør holdes lukket, ellers er skilsmissens udseende muligt efter loftet tørrer.

Hvis det gamle lag er blevet afskallet, er det nødvendigt at skrabe det på disse steder med en spatel og derefter reparere det med kalkholdige kittetyper (hvis loftet er kalket) eller kalkmørtel med PVA-lim indblandet i det (hvis det er dækket af kalk). Vi behandler også chips og revner i loftet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-smyt-pobelku-s-potolka-.jpg "alt =" hvordan man maler loftet med hvidvaskning "width =" 1000 "height =" 750 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-smyt-pobelku-s -potolka-.jpg 1000w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-smyt-pobelku-s-potolka--300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp -content / uploads / 2017/06 / kak-smyt-pobelku-s-potolka - 174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/kak-smyt-pobelku-s -potolka - 70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

Hvis loftet er glat, tørres det af med en klud, før det fjernes for at fjerne støv. Det gulede loft kan behandles med "Belize", hvilket forårsager det enten med en klud eller med en rulle.

For at den nye belægning skal lægge sig bedre, anbefales det at prime det med en akrylprimer med dyb penetration. Skrab derefter overfladen, hvis den ikke falder - du kan male. Men i tilfælde af anvendelse af vandbaseret maling på kridt er primeren valgfri, da den vandbaserede maling selv vil binde den gamle hvidvask og holde det godt.

Sådan blæser loftet uden at vaske af den gamle hvidvask

Overvej hvordan man hvidvaskede loftet på det gamle hvidvaskemiddel. For at gøre belægningen længere, kan du tilføje trælim til sammensætningen. Så laget bliver mere holdbart, og udseendet vil være meget længere glædeligt for øjet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/4_k-min1.jpg "alt =" hvordan man opdaterer loftet malet med hvidvask "bredde = "900" højde = "686" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/4_k-min1.jpg 900w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/4_k-min1-300x229.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/4_k-min1-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 900px) 100vw, 900px "/>

Hvordan male loftet efter kalk hvidvask? Bedst af alt - den samme kalk. For at forberede morteren, tag:

 • To og et halvt kilo kalk
 • 10 gram salt, der tidligere var gennemblødt i vand
 • Lidt blå

Bland alt og tilsæt vand. Slutproduktets volumen er ca. 10 liter.

Hvordan male loftet med hvidvaskende kridt? Krit opløsning kan fremstilles uafhængigt. Ingredienser:

 • 10 liter vand
 • 5 kg kridt
 • 50 gram trælim

Konsistensen skal være sådan, at opløsningen ikke drypper fra kniven. Hvis løsningen løber, skal du tilføje mere kridt. Hvis du er bange for, at overfladen vil have en gul farvetone, skal du tilføje lidt blå.

Teknologien til at anvende kridt-, lime- og vandbaseret maling er omtrent det samme. Det vigtigste er at sikre, at toget ligger fladt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka-vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-1.jpg " alt = "hvordan man hvidter loftet hvidvaskende over det gamle" width = "620" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka -vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-1.jpg 620w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka-vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-1-300x194.jpg 300W "størrelser =" (maksimal bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Hvis du arbejder med en rulle og en børste, skal du først lave streger vinkelret på vinduerne og derefter parallelle. Dette er gjort, så båndene ikke er synlige i lyset ved slutningen af ​​arbejdet.

Hvordan male loftet, vask ikke den gamle whitewash, rulle? Rullen giver mulighed for at opnå meget nøjagtig tegning. Sammensætningen skal anvendes to gange. Der kræves yderligere værktøjer: en beholder til fortynding af opløsningen, en maleskuffe, en børste (til behandling af led). Ulemperne omfatter evnen til at plette væggene. Ved hvidvaskning skal du overholde følgende algoritme:

 1. Hæld malingen i en specialbakke;
 2. Sænk rullen ind i beholderen og rul ned ad skråningen. Derfor bliver malingen fordelt på rullen jævnt;
 3. Maling vinkelret på vinduerne;
 4. Vent til det er tørt;
 5. Farve anden gang parallelt med vinduet;
 6. Håndtag leddene med væggen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka-vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-3.jpg " alt = "end du kan male loftet efter hvidvaskning" width = "620" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka -vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-3.jpg 620w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/pokraska-potolka-vodoemulsionnoy-kraskoy-po-pobelke-3-300x194.jpg 300W "størrelser =" (maksimal bredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Men hvis du vælger maleri med airbrush, skal du gentage processen med hvidblegning mindst tre gange: laget, som sprøjtepistolen giver, er meget tyndt. Hvis du modstår den rigtige konsistens (mere væske) og sikrer, at der ikke er nogen klumper, vil applikationen være let, og resultatet vil behage.

Du kan også gøre maling eller hvidvaskning med en børste. Det er billigt og bredt tilgængeligt. Minus - stærk sprøjt, når det påføres.

Uanset hvilket værktøj der vælges, kan det næste lag kun anvendes, efter at den forrige er helt tør.

Opdatering af værelset er ikke let. Men hvis du nærmer dig dette problem klogt, så kan du selv gøre dette arbejde. Og spørgsmålet om, hvordan man blæser loftet, uden at vaske hvidvaskningen, vil ikke være en hindring for opgraderingen.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på den gamle hvidvask

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask: anbefalinger fra eksperter

Selvmaleri loftet vil betydeligt spare din familie budget, men for dette skal du lære nogle vigtige regler. Maleri loftet med vandbaseret maling er ikke så let som det kan synes ved første øjekast. Først skal du gøre sig bekendt med farvningsteknologien samt de trin, de nødvendige værktøjer til reparation, materialerne for at vælge den mest egnede.

For at skylle loftet uden farvning, skal du korrekt forberede overfladen. For at fjerne den gamle maling, hvis den slibes, samt at fjerne uregelmæssigheder og potholes og primet. Hjørne dele af rummet er farvet med en børste, som kun er halvdypet i sammensætningen. Malingen presses ud og påføres i 3 cm strimler. Maleri resten af ​​loftet udføres ved hjælp af en sprøjtepistol eller rulle, som kun afhænger af personlige præferencer.

Til måling af loftet skal du købe de nødvendige værktøjer og forsigtigt forberede overfladen.

Masters bruger primært ruller, men når man anvender dem, skal der tages hensyn til nogle punkter:

 1. Valsen dyppes ikke i maling, men rulles over en specielt forberedt overflade, så sammensætningen er jævnt fordelt gennem instrumentet.
 2. Malingen påføres i et tyndt og jævnt lag, som hjælper med at undgå striber, pletter og folder.
 3. Stripes bør placeres langs rummet.
 4. For at kontrollere ansøgningens ensartethed er det nødvendigt at undersøge loftsbeklædningen fra forskellige retninger.

Det er vigtigt! Ved maling af loftet skal der ikke være udkast i rummet, og det er nødvendigt at opretholde den optimale stuetemperatur, så maling hurtigt tørrer og ikke svulmer.

Det er strengt forbudt at udføre farvning ved temperaturer under nul. For at kunne spare på malingen, og samtidig lave en ensartet belægning, skal du bruge en sprøjtepistol.

Airbrush til hvidvaskning af loftet

For at bruge sprøjtepistolen med egne hænder, behøver du ikke have særlig træning, da det er tilstrækkeligt at filtrere malingen grundigt nok til at forhindre processen i at stoppe på grund af klumper i sprøjtepistolen.

Det er vigtigt! Når du køber en sprøjtepistol, skal du tage højde for det materiale, som du skal arbejde, samt dimensioner af rummet, hvilket primært vil påvirke kostprisen ved værktøjet.

Til "sigtning" er malingen egnet:

 • Metal eller capron sigte;
 • Gaze eller nylonstrømpe.

Hvis sammensætningen filtreres flere gange, vil det øge sandsynligheden for ensartet afsætning. I starten kan en sådan proces virke lidt kompliceret, men der er ikke noget at bekymre sig om, da det er let nok til at tilpasse sig det. Derudover er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at jo større viskositeten af ​​farvesammensætningen er, desto mere intensiv sprøjtningen vil udføres, vil for højt tryk i sprøjtepistolen imidlertid påvirke kvaliteten af ​​den nye loftsbelægning negativt.

Moderne sprøjtepistoler er blevet meget bedre end deres forfædre, da de kan justere strålens længde og sprøjtningsretningen. Den ideelle mulighed for at male loftet kan være en stråle med en længde på højst 50 cm.

Hvilket er bedre: hvidvaskning eller maling af loftet

Og i hvidvaskning og maling har loftet sine fordele, som skal læses, før du går til butikken for materialet. Er det bedre at male eller male? Indtil for nylig var der blandt mesterne meget kontroverser om, hvordan man bedst kunne trimme loftet, hvilke kompositioner der skulle bruges på grundlag af hvad de skulle være og endda hvad de skulle anvende.

Den største fordel ved hvidvaskning af loftet er dens lave omkostninger, men den største ulempe er naturligvis skrøbelighed

På trods af at hvidvaskningen er et færdiggørende materiale fra fortiden, har det mange positive aspekter:

 1. Omkostningerne ved hvidvaskning er betydeligt lave, hvilket er perfekt til økonomiske reparationer.
 2. Det er meget nemt at arbejde med det, i modsætning til en vandbaseret maling, for eksempel er det muligt at anvende sammensætningen med en lidt ikke-konstruktiv kost.
 3. Hygroskopisk. Denne funktion forhindrer akkumulering af fugt i rummet.

Desværre er der også ulemper, uden hvilke du ikke kan undvære.

 • Den skrøbelighed, der bliver synlig ved dannelsen af ​​revner;
 • Minimum slidstyrke, og for at være mere præcis, er det simpelthen ikke.

Naturligvis gør næsten hver reparation ikke uden vandbaseret maling, både til loftet og til væggene.

At blanke på denne måde skal du se alle de positive aspekter af sammensætningen:

 1. Du kan få en perfekt glat og næsten spejlbelægning.
 2. Holdbarhed.
 3. Hvis du bruger en blank maling, er den perfekt til værelser med høj luftfugtighed.
 4. Hurtig tørring hastighed.
 5. Der kræves ingen årlig dækningsopdatering.

Der er et sådant materiale og ulemper, men de er ikke så betydningsfulde:

 1. Højkvalitets vandbaseret sammensætning er ret dyr, fordi den indeholder de bedste komponenter, takket være, at du kan skabe et utroligt lærred.
 2. Før maling er det nødvendigt at udføre komplekst forberedelse for at reducere sandsynligheden for omkostninger næsten til nul.

Sådant materiale skal håndteres med ekstrem forsigtighed og forsigtighed, så der ikke er pletter, rynker, dråber og drypper. Før du anvender, skal du rette loftet, rengøre, polere, prime, og kun derefter anvende sammensætningen.

Det antages, at primeren skal påføres under enhver sammensætning, da det forbedrer adhæsionen af ​​materialet og farvestoffet, og forbedrer også dets holdbarhed og eliminerer dannelsen af ​​mug.

Maling af loftet på hvidvaskning

Faktisk er det hvidkalkede loft et lærred med en kridtbelægning. Det er naturligvis umuligt at simpelthen sætte kridt på komfuret, og derfor opløses det i vand og påføres, så at sige, rå. Den tørrede lærred er et lag af fastkalk og ikke mere. Hvis du forsøger at finde ud af mere detaljeret, kan du sammenligne hvidvaskningen med indskriften på skolens tavle.

Hvis du vil lave en kvalitetsreparation af loftet, er det bedre at fjerne den gamle hvidvask

Det skal bemærkes, at et sådant lærred:

 • flosse;
 • Kan vaskes;
 • knække;
 • Når den påføres på den vandbaserede maling, begynder den at rulle og holde sig til værktøjet til maling.

Hvis du anvender maling på hvidvaskning, vil du ikke kunne udelukke skilsmisse og dryp. Hvordan er man i denne situation? Det er nødvendigt at hvidte loftet, vaske væk den tidligere sammensætning. For at gøre dette er der taget en rulle med en stor bunke, og kridtet vaskes af med almindeligt vand, som skal ændres, når det er forurenet. Vaskeprocessen består i, at når kridtet bliver fugtet, begynder rullen næsten at strippe den fra loftet. Med andre ord, rulle på overfladen af ​​rummet renser rullen det fra kridtlaget. Hvis hvidvaskningen påføres i flere lag, og der er synlige fejl, er det meget bedre at bruge en spatel og en husholdningsvandspray.

Først skal du enten rense rummet fra møblerne eller dække alt sammen med en film, da det vil være langt fra nemt at rengøre møbler og tæpper af en sådan sammensætning.

Sådan korrekt bløde loftet med vandbaseret maling (video)

Det er svært at fjerne hvidvaskningen, som tilsættes, og lim og bluing, hvilket gøres for at øge belægningens styrke og holdbarhed. For at håndtere dette bliver der brug for slibeværktøj, såvel som blødgøring. Efter rengøring af loftet og fuldstændig fjernelse af kalk er det nødvendigt at sætte sprækker, reparere defekter, slibe og male. Den korrekte tilgang til enhver reparation får kun et positivt resultat. Det er ikke nødvendigt at skynde sig - det vil kun forværre indtryk af den resulterende skabelse. Nyd din reparation!

Opmærksomhed, kun i dag!

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning | Landespørgsmål

Enhver person, der har gjort reparationer mindst en gang i sit liv, forstår, at maleri loftet er en af ​​de sværeste processer. Og samtidig er det interessant for alle at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling på hvidvask, så det ville være af høj kvalitet, loftet ville ikke blive smurt, og malingen ville ikke falde meget på gulvet, da det kunne skade egoet.

Så at male loftet med vandbaseret maling består af flere faser

Den allerførste og en af ​​de vigtigste dele af arbejdet med at male denne type maling. Du skal tage en slags klud og gå forsigtigt hen over hele loftet for at fjerne forskellige unødvendige elementer - for eksempel et web, en slags snavs, måske nogle slags insekter.

Hvis en del af loftet falder ned, er det nødvendigt at skrabe det af ellers efter maling med vandbaseret maling, vil der ikke være æstetisk udseende.

- Juster loftet. Når du har gjort disse operationer, skal du begynde processen med at udjævne loftet.

For det første skal du forsegle en række revner og revner, hvis der selvfølgelig er sådanne i loftet. Gør det lidt større, før du udfører denne proces - det skal gøres så, at kittet helt kan lukke dette eller dette hul. For at nive loftet, er det nødvendigt at forsigtigt sande egoet med sandpapir.

- Den vigtigste fase af maleriet. Først vil det være nødvendigt at forberede de nødvendige materialer, nemlig dette bør være: en pensel og en smal børste, en langhår pelsrulle, en slags skib, i hvilken det vil være nødvendigt at hælde maling.

Når alle disse værktøjer er klar, kan du begynde, o nødt til at holde følgende principper:

1) Start maleri er altid nødvendigt fra stedet ved krydset mellem loftet og væggen.

Det fjerneste hjørne - det vil sige, hjørnet overfor hoveddøren skal males først. Nu skal du tage den pensel, der er mindre, og gå langs hele rummets omkreds, hvilket gør en stribe ca. 4-6 centimeter bred.

Dette skal gøres, så du kan roligt male med en rulle (det er meget bredere) og er ikke bange for, at noget af maling vil falde på loftet.

2) Efter det skal du tage en rulle og begynde at lave hovedmålingen af ​​væggene i et bestemt rum.

Når man maler vægge med vandbaseret maling, er det vigtigt at huske at du skal male væggene 3 gange og gøre det som følger - for første gang skal du male parallelt med lysets stråler vinkelret på lysets stråler - du skal male den anden gang og i vinduets retning i rummet sendes en tredje sidste maletid.

3) Det vigtigste er også at huske at hvis malet for første gang - så næste gang du skal male først efter maling er tørret. Det skal tørre helt over hele overfladen.

Afhængig af lufttemperaturen, rumfugtigheden og andre faktorer tørrer malet ca. 9-12 timer.

- Teknologiske aspekter ved maleri:

1) Hvis rullen er fugtet i badet med maling, skal det gøres på en sådan måde, at malingen fordeles jævnt over hele overfladen af ​​rullen.

2) Rullen skal flyttes i forskellige retninger - det vil sige for eksempel først fra venstre mod højre - så omvendt. Du kan også flytte rullen fra top til bund og derefter fra bund til top.

3) kvaliteten af ​​det udførte arbejde kan kontrolleres ved hjælp af lys, for dette skal du blot stå op, så den del af overfladen, som du malede solens stråler, faldt godt.

4) før det sidste maleri er det ønskeligt at ændre rullen

5) Efter alt arbejdet skal du lade stuen tørre i ca. 12 timer, mens du sørger for, at der ikke er udkast. Og i hvert fald er det ikke ønskeligt at tillade indledning af direkte sollys.

Og også du kan se videoen maleriet loftet med dine egne hænder

Hvordan man ansøger maling på hvidvaskning og om det overhovedet kan gøres?

Den første ting vi starter med reparationer med er loftet trim. Det er langt fra tilfældigt, at de starter fra dette område, hvilket gør det muligt for os at undgå forurening af det friske gulvbelægning i fremtiden og gøre malingen let uden frygt for farvning eller ødelæggelse af noget. På dette stadium har mange imidlertid mulighed for at vælge mellem lime og farvning, da hver af disse efterbehandlingsmuligheder har sine fordele og ulemper.

Afslutning af loftet er et af de første trin i reparationen.

Mange, der udfører reparationsarbejde med egne hænder, foretrækker at opdatere det blegede loft med lime, fordi de ikke ved, at det kan males. Faktisk er dekoration med maling ikke en stor ting, hvis du har en perfekt flad overflade uden ridser, hulrum og chips.

Hvis du beslutter dig for at male på den eksisterende hvidvask, skal du tage højde for et vigtigt punkt - når du påfører maling, kan hvidvaskning falde af og holde dig til rullen. Hvis dette ikke sker øjeblikkeligt, begynder malingen at "stramme" det hvidkalkede lag, hvilket resulterer i, at et stort stykke maling kan falde sammen med hvidvaskning.

Hvis whitewash-laget er tyndt og holder det godt, kan du opdatere det ved hjælp af vandbaserede maling, der ikke kræver kædenes specielle forberedelse. Sådanne "kosmetik" vil dog ikke skjule små revner eller ridser, men tværtimod vil forbedre effekten af ​​ujævnheder.

Forbereder loftet for maleri

For at opnå den bedste kvalitet og lang levetid anbefales det stærkt, at du, inden du maler med enhver form for maling, fjerner det hvidkalkede lag så meget som muligt og udfører arbejde for at fjerne mindre uregelmæssigheder, fordybninger eller ridser. Denne proces er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast.

Loftet, som enhver anden overflade, skal være forberedt før maling.

Til overfladebehandling af høj kvalitet kan du bruge to grundlæggende metoder:

 • våd behandling;
 • tør behandling.

Tør loftrensning

Når rensning ofte bruger værktøjer som:

 • slibemaskine med slibeskive
 • elektrisk boremaskine med børstebånd
 • slibemaskine;
 • sandpapir.

Rensningsprocessen udføres ret hurtigt, men den har flere betydelige ulemper, som det bruges ekstremt sjældent til.

Renseri er hurtig men problematisk

 1. Den største ulempe er en stor mængde støv. Hvis arbejdet kun udføres i ét rum, skal værelset være forsigtigt isoleret, samtidig med at der sikres god ventilation.
 2. Denne metode er sundhedsskadelig. Du skal bruge personlige værnemidler i form af åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Video om, hvordan man fjerner hvidvask fra loftet:

Ved våd behandling er støvet meget mindre, og selve metoden er meget sikrere, men det tager længere tid.

Til arbejde skal du:

Før måling på hvidvask, fjernes dets hovedlag så meget som muligt ved at væde overfladen af ​​loftet ved hjælp af en konventionel rulle eller sprøjtedyse. Du skal fugte et lille område af denne størrelse, som du kan klare, indtil det er helt tørt. Efter påføring af skyllevæsken skal du vente lidt over en halv time og fortsætte med at fjerne det forrige lag med en spatel.

Vædning mere end du kan klare før tørring anbefales ikke.

For maksimal effektivitet kan du tilføje et par spiseskefulde af flydende sæbe og 5-6 spsk med almindelig sodavand, hvilket vil øge hastigheden på kalkdeacidering og lette fjernelsen. Prøv at anvende opløsningen med et rigt lag, da kalk absorberer det stærkt, og jo mere det absorberer, desto mere effektivt bliver overfladespændingen.

Ikke alle områder af overfladen kan straks behandles. I sådanne tilfælde må du ikke dvæle på dem, men fortsæt med at arbejde videre, du skal vende tilbage til disse områder efter at have behandlet hele overfladen og fjern dem med sandpapir eller en børste på metal. Før du måler på hvidvaskning, prøv ikke at bruge meget skarpe genstande i form af en mejsel eller mejsel, der kan efterlade ridser på overfladen, når du fjerner dens grundlag. Dette er især vigtigt, hvis der er et udjævningslag af efterbehandlingstæt under kalk.

Overflade maleri

Når loftet er klar til maling, er det nødvendigt at forberede alle værktøjer og forbrugsvarer til høj kvalitet og hurtigt maleri på forhånd. For at gøre dette skal du:

 • efterbehandling kittet;
 • spatel;
 • primer;
 • maling;
 • ruller med en lille eller medium bunke;
 • Hjørne børste;
 • sikkerhedsbriller og handsker.

Du skal bruge visse værktøjer til at male loftet.

Hvis der er ridser eller riller på overfladen, skal de være dækket med en kitt og efter tørring udslettet med nødpapir. Derefter skal loftet behandles med en primer og efterlades i 12-15 timer for at afslutte tørringen. Anvend endelig maling til loftet ved hjælp af en rulle eller børste. Malingen anvendes normalt i to lag, mens det sidste lag påføres fra vinduet i modsat væggen. Til farve hjørner og svært tilgængelige steder bruger vi en børste, så er hovedområdet dækket af en rulle eller sprøjtepistol.

Mal dig selv eller ansæt en specialist?

Når du har de nødvendige værktøjer, forbrugsstoffer og tilstrækkelig fritid, vil du selv kunne udføre reparationer, og du vil allerede vide, hvordan du maler ved hvidvaskning alene uden involvering af tredjeparts specialister. Men fagfolk vil gøre det meget hurtigere og bedre, du skal kun betale for deres arbejde.

Er det muligt at male på hvidvask vandbaseret maling

På trods af det faktum, at hvidvaskning i dag med en overflod af efterbehandlingsmaterialer på markedet anvendes meget sjældnere, kan den stadig findes ret ofte i lokalerne. Og under reparationen af ​​sådanne lokaler rejser det ofte spørgsmålet om, hvorvidt vandbaseret maling kan påføres hvidvaskningen uden at fjerne kalk fra væggen.

Emulsionsmaling på hvidt kalk - er det værd at anvende

Maling vægge, vi skal passe på at skabe den bedste kvalitet vedhæftning af malingen til overfladen. Derfor bør hvidvaskning, der klart ikke fremmer sådan vedhæftning, ifølge reglerne fjernes.

Eksperter anbefaler ikke at udføre sådan farvning, da hvidvaskning simpelthen skal skrælle fra væggen og forblive på rullen. Den eneste undtagelse er, at whitewash-laget er meget tyndt og holder meget fast.

Maling på hvidvaskning - brug en primer

Som vi sagde ovenfor, har malingen et godt greb på væggen. Ellers begynder det at falde af, hvis ikke umiddelbart, så netop efter en kort periode. For at sikre sådan vedhæftning er nødvendig primer, som påføres til hvidvaskeslaget. Når primeren er tør, skal du kontrollere lagets styrke ved lidt ridser overfladen. Hvis hvidvasket med primer forbliver stærk, kan maleri udføres.

Malvalg

Mange spørger om det er muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvaskningen? Faktisk er dette færdigmateriale den eneste passende måde at male sådan en problematisk overflade på. Desuden kræver en sådan maling ikke anvendelse af en primer, der selv har den sidstnævnte funktion. Men igen er det nødvendigt at fastslå styrken af ​​whitewash-laget.

Hvis du planlægger at anvende olie maling eller emalje på hvidvaskning, er det bedre at afholde sig fra dette trin, da resultatet vil være beklageligt.

Når man ikke må male: hvordan man rengør væggene eller loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Eksperter anbefaler ikke at male uden først at fjerne hvidvaskningen. Og så er den ideelle løsning i dette tilfælde at fjerne laget af denne whitewash. Der er ingen enkelt master klasse her, og det hele afhænger af tykkelsen af ​​dette lag og hvor fast det holder:

 • Tyndt lag Trods dens tyndhed er det ikke let at fjerne det. En betydelig indvirkning vil være påkrævet, og kværnen kan give den;
 • Den gennemsnitlige tykkelse af laget. Hvis det var han, der fik dig, så holder den så hvidt, sandsynligvis også godt. Det er dog stadig lettere at hente det op og rive det væk fra væggen. Vi bruger en rulle med en god bunke, der rigtig væder væggene eller loftet med det;
 • Tykke frakke. Som regel holdes et lignende lag hvidvaskning meget middelmådigt, derfor kan det i de fleste tilfælde fjernes med en sædvanlig spatel, idet den tidligere har fugtet den.

Nogle værktøjer til fjernelse af hvidvask

 • Indsæt. Denne metode gør det muligt at gemme væggen eller loftet ikke kun fra hvidvaskning, men også fra støv og snavs;
 • Sæbevand. Opløsningen fremstilles som følger: 2 spiseskefulde ristet sæbe og 5 skeer sodavand tages til 10 liter vand. Det er nødvendigt at tørre et lag hvidvask med denne opløsning, indtil sidstnævnte forsvinder fuldstændigt;
 • Remover for tapet. Påfør en vask på overfladen af ​​whitewash og lad et stykke tid gå. Derefter kan du arbejde med en spatel og rense væggen.

Husets ydervæg er hvidkalket. Kan jeg anvende en primer?

Det kan endda være nødvendigt. Maleriet, som er under påvirkning af mange naturlige faktorer, tæmmer trods alt store pres og vil ikke vare længe. Primeren, hvis vi taler om specielle frontmodeller, er ideel til dette.

Hvis du stadig skal male

Denne udgang bør kun anvendes, hvis hvidvaskningen påføres så tynd som muligt. Der anvendes ingen anden maling, undtagen vandbaseret maling. Alternativt kan du re-whitewash, men med tilføjelse af farve for at give væggene den ønskede farve.