Er det muligt at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske af hvidvaskningen

Tidligere blev lofter oftest trimmet med hvidvask, men nu er et sådant udseende ikke en prioritet. Derfor overlapper nu hvidvaskning af andre materialer. I så fald er det muligt at male loftet efter hvidvaskning, hvis du skal male Med dette vil vi se på artiklen nedenfor.

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er signifikant forskellig fra andre arter. Det tørrer meget hurtigere. Den hurtigste tørringsmaling behøver kun to timer. Vandemulsionen vil ikke skade sundheden, i sin struktur er der ingen giftige stoffer. Du kan arbejde uden maske, det er ikke nødvendigt at lukke rummet, indtil det er helt tørt. På grund af fraværet af skadelige stoffer har malingen ingen lugt.

Efter det behøver du ikke at rømme rummet.

 • Valget af farver er ikke begrænset. Ved hjælp af farveskemaer kan du lave din egen skygge. Maling sælges hovedsagelig i hvidt.
 • Malingen er nem at anvende, det kan gøres af nogen. Vandemulsionen vil tjene dig i 15 år uden afgivelse. Samtidig er det billigt.
 • Der er ulemper ved vandemulsionen. Temperaturen under arbejdet bør ikke være lavere end 5 grader. Maleri er kun muligt i en varm sæson eller i et opvarmet rum.
 • Malingen kan ikke lide direkte mekaniske effekter, det vil gnide af med tiden, og det vil blive vasket væk fra hyppig rengøring. Hun kan ikke lide vand meget.

Typer af vandbaseret maling

Den vandige emulsion er opdelt i 4 typer af sammensætning: akryl, silicone, silicat, mineral. Nogle vil være dyrere, andre billigere. Overvej dem mere detaljeret.

Akrylmaling. Det bruges oftest, men det er derfor dyrt. Det har den højeste kvalitet sæt af egenskaber. Velegnet til maling indenfor og ud. På grund af indholdet af akryl har malingen en vandtæt parametre.

Det kan vaskes uden risiko for sletning, brug i rum med høj luftfugtighed. Det er nemmest at anvende, det absorberes ikke i overfladen. Hvis malingen indeholder latex, kan den lukke de små revner. Akrylmaling er ikke genstand for fading: solen er ikke bange for det. Samtidig er det sikkert, udsender ikke ubehagelige lugt: det er muligt at male et planteskole eller køkken.

Silicon. Malingen er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Passer mere end akryl. Silikonens struktur er meget mere elastisk end latex, og det betyder, at det kan skjule større revner. Malingen indrømmer damp, som sparer dig mod udseendet af skimmel og meldug. Du kan desuden ikke opsuge anti-svampe forbindelser. God til bad eller køkken. Beskytter snavs - behøver ikke ofte at rengøre overfladen.

Silikat. Ideel til boligindretning udenfor. Til efterbehandling indendørs vil det ikke fungere. Den kan bruges til udendørs arbejde eller i forlængelser uden opvarmning. Lang levetid og modstand mod enhver atmosfærisk fænomen gør det bedst blandt malerne til udvendig dekoration.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask

Det anbefales ikke at anvende maling på hvidvaskning. Det skal fjernes på forhånd. Maling på hvidvask er kun mulig i tilfælde af dets ideelle tilstand: hvis den ikke brækker og ikke knækker. Prøv at holde den med en ren rulle. Hvis hvidvaskningen ikke forbliver på rullen og ikke begynder at falde af, så kan du male direkte på den.

Hvis hvidvaskningen er hævet, revnet, så kan du ikke anvende maling på hvidvaskningen. Ellers vil det begynde at smuldre i processen. Malingen falder ujævnt, og dit loft vil blive håbløst beskadiget.

Hvis du planlægger at male på hvidkalklaget, så er det bare at prale loftets overflade. Herefter forsøger du igen at forstyrre overfladen, og hvis der ikke er noget smuldrende, så kom du til arbejde.

Loft forberedelse

Det første du har brug for, når du arbejder med maling - for at gøre alle møblerne. Selvfølgelig kan du dække det med en film, men der er ingen garanti for, at der ikke er huller i det, eller det vil ikke bryde. Endnu bedre, for at udholde alt. Brug handsker og en maske, når du arbejder. Lime er ikke godt for helbredet.

Hvidvask er lettere at fjerne, når det er vådt. Brug varm sæbeopløsning. Påfør det rundt om loftets omkreds. Da det bliver snavset, skift vandet. Håndter hele loftet grundigt.

Hvis du har et tyndt lag hvidvask, kan du i den gennemblødte form fjernes med en normal rulle. Fugt også det med jævne mellemrum med vand. I stedet for en rulle kan du bruge en børste. For nemheds skyld kan du bruge en sprøjtepistol og fugte loftet med det og fjerne belægningen med en svamp.

Hvis hvidvaskningen ikke fjernes på denne måde, skal du arbejde med en spatel. Skraber hvidkalk fra loftet.

En anden måde at fjerne - ved hjælp af pasta. Det er simpelthen fastgjort til whitewash og omdannes efter tørring til en film, der er lettere at skrælle af. Kleister kan laves selvstændigt. Tilsæt mel eller stivelse til kogt vand. Gradvist omrøring for at forhindre dannelsen af ​​klumper. Kold blandingen lidt og anbring til loftet med en rulle eller børste, spred det jævnt. Vent derefter til massen tørrer og danner en skorpe. Rengør det med en spatel.

Hvis dette ikke hjalp, kan du kun fjerne hvidvaskningen med en slibemaskine. At drikke vil være nok, så lukk døren og læg på en beskyttelsesdragt. Derefter skal du vaske hele rummet grundigt. Det er ønskeligt flere gange med specielle midler.

Og den mest radikale bortskaffelsesmetode er fjernelse med syre. Du skal arbejde med fuld beskyttelse: briller, maske, handsker og en dragt. Eddikesyre i små portioner, tilsættes til vandet. Vandmængden bør ikke være mere end 3% syre. Ordren er netop dette: vand, så små portioner syre, ellers vil det reagere. Bør opløsningen på loftet og fjern belægningen med en spatel eller børste. Overfladen af ​​loftet skal vaskes med sæbevand.

Efter at have fjernet hvidvaskningen, skal du kaste alle revner og huller. Prime overfladen. Primer vælger nøjagtigt under den maling, du anvender. Det er ønskeligt fra en producent.

Maleri loftet

Før du ansøger, skal du tilføje farve. Det største problem er at fortynde så meget som du skal dække, ellers vil det være meget svært at få nøjagtig samme farve.

Hæld lidt maling i målebeholderen. Indtast farven gennem sprøjten. Det er vigtigt at bruge dimensionelle beholdere, da det er for disse målinger, at du vil blive styret, når du tilføjer en farve til hovedbeholderen. Husk resultaterne og beregne, hvor meget farve du har brug for for din malingskasse. Når du har blandet dem, prøv at smøre lidt på en lille plaster og se om det er den farve du har brug for.

Vejledningen til malingen er detaljeret, hvordan og i hvilke mængder den er fortyndet. Rør malingen før påføring og tilsæt vand. Sammensætningen blandes og hældes i et maleribad. Dør penslen regelmæssigt i badet og aftør overskuddet. Så maling over hele loftet. Hvis din belægning har absorberet megen maling, skal du anvende et andet lag.

Mesterens kommentar

Er det muligt at male loftet uden at vaske hvidvaskningen - men svaret er nej. Maling på hvidvaskningen er kun mulig i ét tilfælde - hvis hvidvaskningen er i perfekt stand. Tilstedeværelsen af ​​revner og chips angiver dens deformation. I dette tilfælde er maleri ikke muligt uden forudgående rengøring af overfladen.

Hvordan male loftet, hvis det er hvidkalket: anbefalinger

Den gamle hvidvaskning synes ikke at være en stor trussel mod det efterfølgende maleri af loftet - dets lag er tyndt og endda lidt groft. Men vil malingen holde fast i hvidvaskningen, vil den nye belægning ikke skrælle med den gamle eller uafhængigt? Mange vil gerne afklare dette problem, da arbejdet med at fjerne hvidvaskningen fra loftet er besværligt. Der er muligheder, selvom de ikke er mange.

Indhold:

 • I nogle tilfælde kan hvidvask fra loftet ikke fjernes
 • Sådan fjerner du hvidvask fra loftet
 • Primering af loftet efter fjernelse af hvidvask
 • Maling af loftet efter det forberedende arbejde

I nogle tilfælde kan hvidvask fra loftet ikke fjernes

Find ud af, hvor hårdt hvidvaskningen holder på bunden. For at gøre dette må du moderere loftets overflade med en børste eller rulle den med en rulle et par gange. Stærk befugtning er ikke det værd - det vil uundgåeligt føre til flakning af den gamle finish. Hvis der ikke er blærer på loftet efter befugtning, er hvidvaskelaget holdbart.

Find ud af, hvilket materiale der blev brugt til whitening. Hvis kridt, så kan arbejdet med dens fjernelse springes over. Men at male med lime er en utaknemmelig opgave. For at bestemme materialet er simpelt: tag et stykke klud / klud, træk på overfladen og lav en lille indsats. Kalk rag snavset, efter kalk vil det forblive rent.

Men selvom der stadig er kalkholdig hvidvask på loftet, er det bedre at sænke loftet før maling (gå på med sandpapir), og hvis det er i køkkenet, skal det affedtes.

Sådan fjerner du hvidvask fra loftet

Hvidvask er den mest "vandopløselige" finish, derfor vasker vi det af med vand. Besværligt, snavset, vådt, men der er ingen anden vej ud. Trinnene til at rengøre det hvidkalkede loft er enkle.

 1. Vi fugter overfladen med varmt vand - generøst, to eller tre gange. Her kan du bruge en børste, en rulle og en airbrush (eller en anden sprinkler).
 2. Vi giver tid til whitening laget til at svulme - det vil tage 15-20 minutter.
 3. Vi rengør peeling lag med en spatel.
 4. Vi vasker af rester af hvidvaskning med en hård klud (for eksempel med et gammelt håndklæde). Gnid med en kraft, skyll jakken regelmæssigt.

Primering af loftet efter fjernelse af hvidvask

Hvis der ikke er synlige defekter på overfladen, fortsæt til dens priming. To lag dyb penetrering primer (med tidsintervaller for fuldstændig tørring af hver) er normen. Letvægtsversion - for at gøre primersammensætningen selv.

Fortynd maling, som vil male loftet, 2-3 gange med vand, tilsæt PVA lim (til 1 liter væske - 100 g lim). Jordforbindelse blander regelmæssigt hjemmelavet primer. Antallet af lag - som i tilfælde af køb.

Maling af loftet efter det forberedende arbejde

Overfladen, der skal males, er allerede ren, primet og tør.

Vi beskytter væggene med tape på de steder, hvor loftet grænser op til dem (for ikke at blive snavset).

Vi begynder at male værker fra hjørnerne (det er lettere at håndtere med en børste).

Vi maler på linjer langs væggene.

Påfør det første lag maling over rummet (hvis du overvejer retningen til vinduet).

Det andet lag af maling er vinkelret på den første.

Spørgsmålet "hvordan man maler loftet, hvis det er hvidkalket" fjernes, arbejdet er færdigt, det nyligt beskårne loft er rent, friskt og pænt.

Gendannelse af hvidkalkede lofter

Nogle gange, når man udfører reparationsarbejde, ser den gamle belægning på loftet stadig lidt ud, men der er et ønske om at give det lidt mere "præsentation". Sådan opfrisk det hvidkalkede loft, og lad os tale længere. Dette kan gøres, selv om det vil tage en lang række aktiviteter.

Generelt måler loftet efter hvidvaskning, måske kun den samme sammensætning, som blev anvendt tidligere. Hvis der blev brugt kridt, er det muligt at genoprette en sådan belægning ved simpelthen at vaske den gamle og male om det, men hvis der anvendes gips og kalk, vil der være meget mere arbejde.

Er det muligt at male direkte på det gamle hvidvaskemiddel

Nogle situationer giver mulighed for en sådan løsning. Før du male et hvidkalket loft, skal du sørge for, at den gamle hvidvaskning stadig er stærk nok og aldrig ligger bag gulvpladen. Hvis der ikke er revner eller lagre områder, kan en sådan belægning males igen.

I princippet er denne løsning velegnet til alle typer malede overflader, men det skal tages i betragtning, hvad der har malet alt før. Hvis kridt blev brugt, så skal du ikke bruge kalk - bare få grimme pletter. Det samme gælder for den modsatte version - kalk bør ikke hvide med kalkholdige sammensætninger.

Generelt er det bedre at undgå genbrug, over den gamle belægning. Selv den mest holdbare, mister den til sidst dets vedhæftningsegenskaber og kan simpelthen smuldre.

Dette gælder især, når man ikke maler med kalkholdig sammensætning eller kalk, men når man bruger færdige butiksstrukturer. Det er bedre at arbejde lidt og få et anstændigt resultat i slutningen end at forbande dig selv om dovenskab og se en flakende ny belægning.

Når man vælger at male loftet efter den forrige hvidvask, er det bedre at vælge vandbaseret maling, hvis den gamle ikke blev rengjort til jorden. Da denne type farvesammensætning bedre kombineres med en hvidkalket base.

Bestem, hvad der anvendes

Gør det enkelt - du skal holde fingeren på flyet og se på den. Hvis fingeren blev hvid, blev der brugt kridt, da det bliver meget snavset. I dette tilfælde kan du få en lille liste over værker.

Hvis belægningen ikke pletter hånden, så er det sandsynligvis, at kalk er påført, hvilket ikke tåler en simpel gentagelse. Hun kan nemt smuldre. Derfor skal den fjernes helt fra flyet.

I tilfælde, hvor der påføres en vandbaseret emulsion på overfladen, er det også nødvendigt at fjerne belægningssystemet på forhånd, hvor det begyndte at ligge bag overfladen. Dette kan gøres med en spatel og forskellige specielle formuleringer.

Fjern det gamle coatinglag

Den nemmeste måde er at male loftet efter hvidvaskning med kridt. Da det er ret nemt at fjerne kridtbelægningen, er det gennemblødt og delvist vasket af med almindeligt varmt vand. Derefter fjernes hele laget let med en konventionel trowel.

Desuden er det muligt at prime og male, men i de situationer, hvor maling eller kalk påføres overfladen, bliver det vanskeligere at fjerne det gamle lag.

Kalkplastering vil kræve en spatel, som skal fjerne alle lagre områder af belægningen. Arbejdet er ganske kedeligt, men det er umuligt at gå glip af selv små nedslagsområder - senere, når et nyt lag farvestof er påført, kan det nemt "pakke" på rullen på dette sted, gennemblødt med en primer og en ny maling.

Malingen kan forblive på overfladen, men på forhånd er det også nødvendigt at rulle det med en våd rulle og se om den ligger bag loftet. Hvis der findes sådanne områder, skal du rengøre dem med en spatel til betonpladen.

Når det gamle lag er helt fjernet, kan du begynde yderligere arbejde for at give loftet et smukt udseende.

Priming arbejde

Her skal du være opmærksom på sømme og samlinger af loftfliser. De skal først grundigt rengøres fra alle de gamle kitt og malinger. Dernæst med en børste og ikke med en rulle, er alle sådanne steder primet.

Jordplanet har også brug for priming. Ved udførelse af denne fase af arbejdet kan områder med et lagrende gammelt lag af maling eller hvidvaskning, der ikke er blevet bemærket før, afsløres på flyet. Det skal grundigt fjernes til beton og primet igen.

Forseglingsfejl

Uanset hvor meget det tidligere lag af maling er, vil manglerne i reparationen stadig findes. De bør forsegles med en kitt og derefter niveauer overfladen med et specielt gitter med et metalgitter. Derefter er der et andet primerlag på de områder, der er anbragt.

renvaske

Så vil alt afhænge af kvaliteten af ​​den tilberedte sammensætning til hvidvaskning eller om hvor god malingen skal anvendes.

Farvelagets første bevægelsesretning skal gå over lysstrømmen ind i rummet. Du skal blot sætte - langs væggen, hvor vinduet er placeret.

Den næste retning af farvning er på tværs af den første. Hvis der er mere end to passeringer til farvning, er det nødvendigt at vejlede deres retninger, så den sidste er rettet fra vinduet.

For at producere farvning med forskellige sammensætninger skal du bruge et andet værktøj. Det er bedst og enklere at bruge en sprøjtepistol, men ikke alle har en sådan enhed. Derfor foretrækker de fleste rullen.

Begynd at male, altid med hjørner og linjer langs væggene. For at gøre dette skal du bruge en smal børste. Det er mere hensigtsmæssigt for hende at svinge i hjørnerne, og langs muren påføres en strimmel maling for ikke at smøre væggene med en rulle. Derudover vil rullen forlade ujævne striber, hvor kanten simpelthen ikke passer tæt på væggen.

Det skal tage en rulle med en gennemsnitlig bunke. En lav bunke kan efterlade ublegede områder, og alt for lang tid alting maler ganske tykt. Og desuden er det sværere at arbejde med en sådan rulle.

Hvis hvidvaskningen begynder at afskalke på nogle steder, betyder det at arbejdet med rengøring af overfladen blev udført dårligt, og efter tørring af den påførte farvestofsammensætning er det nødvendigt at rengøre overfladen til beton og ompakke den.

konklusion

Tænker over, hvordan man måler loftet på hvidvask, bør det bemærkes, at en sådan løsning kun er mulig i et lille antal tilfælde. De fleste af mulighederne for arbejde giver mulighed for fuldstændig fjernelse af den gamle hvidvaskning.

Måske den bedste løsning ville være en komplet omarbejdning af hele loftet, med eliminering af eksisterende fejl og fuldstændig gentagelse.

Hvordan male hvidkalkede lofter?

Vil have det meste, undervise, tak. Vaskning, priming og maling - så? Sådan vasker du hvidvask? Og er det muligt IKKE at skylle? Tak.

Hvidvask kan være en bred spatelskrabning. På samme tid, hvis hvidvaskningen er fugtet - falder den næsten strengt ned, og det omgivende rum bliver mindre snavset, men hvis det ikke bliver vådt, går det lettere, men det spredes overalt.
I princippet kan du sandsynligvis ikke fjerne whitewash - hvis det passer godt med dig og ikke hænger sammen med tatters - at savne overfladen med en dyb penetration et par gange - det er alt, men jeg har ikke prøvet det.

Interessant, smør bare jorden med dyb penetration - så prøvede nogen?

Forresten, her på det gamle forum var der en besked fra en mand, der malet direkte på hvidvaskningen:
www.mastercity.ru/ubb_new/forum.php?show_id=301828date_lo=183

Nu sådanne standarder! - Euro. Hvis loftet er snavset, kan det i kombination med jord- og vandemulsionen ske! hoo! pletter, pletter osv. Det er bedre at rive af, trimme, prime og male, og derefter et år senere vil du klatre op til loftet. Det er bedre ikke at risikere, selvom loftet er rent, og du ved, hvor mange hvidt lag der er), men at gøre det en gang for alle.

. og så skal du dække med ikke-miljøvenlig matte nitro emalje, eller igen, rive af alt. Gå til Dez til onkel Vanya og bede ham om at rive alt fra loftet, det er ikke svært at rive af, betale ham og så skulpte!

Jeg tror, ​​at hvidvaskningen skal vaskes af eller skrabes af, kort sagt, fjernet af nogen. I sommer forsøgte jeg at prale og male direkte på en let skrubbet frakke - resultatet er negativt. Der er steder, hvor hvidvaskningen ikke bliver i loftet, og når de udsættes for disse steder med en primer eller maling, svulmer de simpelthen og falder af.

Jeg vaskede hvidvaskningen i et rum, der endnu ikke var blevet repareret. Uden dråber på gulvet, støv og snavs. Det tager en spand, et gammelt håndklæde (helst hårdt), urinerer, klemmer ud (så det ikke drypper, men det er fugtigt nok), ruller op i en lap og gnider. Håndklæbebånd fjerner godt hvidkalklaget. Efter en bevægelse bliver de tilstoppet - du skal "omforme" lommen og fortsætte. Når håndklædet er helt dækket med et hvidt lag, skal du skylles i en spand, klemme og fortsætte.

Generelt, i livet er det nødvendigt at skylle, du kan tilføje vaskepulver til vandet. En opgave, selvfølgelig. Jeg har udført mit eksperiment - uden at vaske hvidkalkningen (bare hvidvaskning, ikke vandemulsion), jeg malede lofterne i lejligheden med en simpel sovjetemulsion. Det er heller ikke sukker arbejde, jeg var nødt til at male en lille krukke to gange. Men det viste sig godt - glat hvid matfarve uden pletter og pletter. Jeg tog ved et uheld emulsionen en - så længe du maler det, er den gullig i farver, typerne af ikke-farver er gode. Efter tørring bliver den hvid.
Med venlig hilsen

P. S.
Hvad angår hr. Kharlamovs budskab - hvidvaskning svulmer og falder af, hvis du maler langsomt og bærer flere. en gang på ét sted. Hvis du maler hurtigt med fedtede slag (maksimalt to gange på ét sted) - sker det ikke.

Mange tak til respondenterne, jeg vil registrere alt

Katia o
Vi kunne ikke vinde yellowness, altid klatrer. Allerede før betonen flået de ud af den gamle hvidvaskning - alt er en ting, der bliver gul. Sælgeren i butikken rådgav: Læg loftet med hvid oliemaling, og på toppen - med vandbaseret maling. Nu er alting meget godt!

Hvis der er en vaske støvsuger ved hånden, vil der ikke være nogen store problemer med at vaske hvidvaskningen væk. Kun hænder bliver trætte

777 skrev:
Katia o
Vi kunne ikke vinde yellowness, altid klatrer. Allerede før betonen flået de ud af den gamle hvidvaskning - alt er en ting, der bliver gul. Sælgeren i butikken rådgav: Læg loftet med hvid oliemaling, og på toppen - med vandbaseret maling. Nu er alting meget godt!

så du skal sikkert lave vandtætningsplader. Yellowness er en lækage.

kolobok skrev:
Hvis der er en vaske støvsuger ved hånden, vil der ikke være nogen store problemer med at vaske hvidvaskningen væk. Kun hænder bliver trætte

Har du prøvet? Jeg har netop mødt en sådan mening mere end én gang, men da jeg prøvede det, fik jeg et ret middelmådigt resultat. Måske hvidvaskning, det blev fastholdt ?, Og når det næsten forsvinder af sig selv, så selv med en støvsuger.

Med venlig hilsen Sergey

Jeg ved ikke hvad med håndklæder, jeg måtte vaske af og hvidvask og kitt under det på basis af PVA.
Den teknologi, der gav mig følgende.
En bred børste er købt, den bruges til at fugte loftet.
I princippet kan du rulle, svampeklud osv., Men denne børste gjorde jeg hurtigere. fordi det absorberer mere og afgiver vand bedre.
Overfladen skal fugtes to gange med et interval på 5-10 minutter. I sektioner på 1-2 m2. Fugtigt stærkt, indtil hængende dråber vises.
Det viste sig sådan. befugtning af den første kvadratmeter, venter på den første og anden kvadratmeter. m. Stål hård trowel fjernet fra den første plads. m. Og så videre
Prisudgave Børste 80-100 rubler; Hård spatel omkring 100 rubler.
Held og lykke!

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Der er mange muligheder for at afslutte loftet, men hvidvaskning er den mest populære. Det er billigt og ser meget godt ud, hvis malingen er lagt korrekt. Det anbefales normalt at rengøre loftet af det gamle lag af kalk eller kridt grundigt inden du anvender en ny. Du kan dog lægge det næste lag af maling og lige oven på den gamle. Det vigtigste er at vide, hvordan man gør dette for at sikre et godt resultat. Der er ikke noget kompliceret her - med den nødvendige viden kan enhver klare det på egen hånd uden at bruge meget tid på alt det nødvendige arbejde.

Sådan blæser loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Hvordan at hvide loftet?

Du kan blanke loftet:

 • kridt;
 • kalk;
 • vandbaseret maling.

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper.

Tabel. Materialer til hvidvaskning af loftet.

Hvis du ikke vil vaske af den gamle hvidvask, skal du huske på, at du ikke kan anvende kalk på kridtet og omvendt - ellers vil malingen falde dårligt, snavsede pletter vil danne sig i loftet.

På toppen af ​​kridtet kan du sætte et nyt lag kridt eller vandbaseret maling, og lime kan belægges med den samme emulsion eller kalk. Samtidig skal man huske på, at for maling over det gamle lag af kalk eller kridt vil emalje og oliemaling ikke være egnet.

Maling af loftet oven på et lag af lime eller kridt

instrumenter

Der er tre vigtigste måder at anvende whitewash på, som du kan bruge:

Hvis du maler med en rulle, vil malingen ligge jævnt, der bliver ingen pletter, ingen pletter. For at få en god hvidvaskning ved hjælp af dette værktøj skal farvesammensætningen påføres i to lag. Ud over selve rullen skal du have en beholder til løsningen, noget til blanding og en malingbakke. Du har også brug for en lille børste til at sætte malingen på loftsafsnittene på leddene med væggene - det kan du ikke gøre med en rulle uden at blotte på væggene.

Hvidvask børste kan købes på alle byggematerialer butik. Det er billigt. Under arbejdet med en børste sprøjtes malingen stærkt, så du skal omhyggeligt beskytte møblerne i lejligheden såvel som dine øjne.

Værktøj til hvidvaskning af loftet

Ved hjælp af en spray kan hvidvask nemt påføres med et meget pænt, lige lag. I tilfælde af at malingen sprøjtes, skal du omhyggeligt sikre, at den er fri for klumper. Dens konsistens skal være mere flydende end hvidkalk, som skal påføres med en børste eller rulle.

Hvordan man vælger en maling

Hvis alt er mere eller mindre klart med kridt og lime, er valget af en passende vandemulsion en vanskeligere opgave. Der er mange sorter af disse malinger, som afviger i sammensætning og egenskaber.

 1. Polyvinylacetat vand emulsioner - den mest overkommelige.
 2. Malinger med akryladditiver er de mest populære. De er velegnede til alle overflader og er modstandsdygtige over for slid (selvom i tilfælde af loftmaling er ejendommen ikke så vigtig).
 3. Silikone vandbaseret maling passer godt over gammelt hvidvaskemiddel, selv uden at bruge en primer. Det har en høj dampgennemtrængelighed og er perfekt til maling af loftet på badeværelset eller i køkkenet. Denne type farve sammensætning vil pålideligt beskytte overfladen mod udseendet af svampe på den.
 4. Vandbaserede maling med latex har meget god modstand mod vand, de kan vaskes med vaskemidler. Til prisen er de bedre end alle andre vandemulsioner.

Den vandige emulsionsblæk koncentrerede Diola-78 (5 kg.)

For at gøre det bedste valg, læs omhyggeligt etiketten inden du køber. Det skal angive formålet med malingen, graden af ​​dens opacitet, forbruget pr. Kvadratmeter og andre parametre, der kræver opmærksomhed. Korrekt valgt vandemulsion vil gøre en snehvid og slidstærk belægning, den bliver ikke gul med tiden og er garanteret at beskytte loftet mod svampens udseende.

Maling med vandbaseret maling

For at få et godt maleri over kalk er det bedre at først dække det gamle lag med en akrylprimer. Derefter skal du kontrollere overfladen for styrke ved at forsøge at ridse den. Hvis det ikke er bruser, så kan du anvende maling.

Maling af et træloft med en spray

Men når man maler på toppen af ​​kridt, er det ikke nødvendigt at gøre dette - vandbaseret maling vil binde det godt og vil holde uden jord.

Før du begynder at arbejde, skal du forberede værelset. Det er nødvendigt at tage ud eller forsigtigt lukke med en film alle genstande, så de ikke bliver snavset med maling.

Hvis du anvender maling med pensel, skal du sætte penselstrøgene først vinkelret på vinduerne og derefter - parallelt. Hvis det sidste lag er lagt parallelt med lyskilden, vil der ikke være nogen striber synlige efter tørring.

Maleri med en rulle er en enklere og mere bekvem proces, hvor du skal udføre følgende trin:

 • hæld malingen i malkebakken;
 • dypp rullen i badet, og rul det derefter langs skråningen, fordel jævnt fordelt på overfladen og lad det dryppe af
 • læg det første lag maling vinkelret på vinduerne;
 • vent på fuldstændig tørring af sammensætningen;
 • Tilføj derefter et andet lag, der skal være parallelt med vinduets åbning;
 • Tag forsigtigt loftafsnittene på leddene sammen med væggene med en børste.

Sådan hvidner loftet

Det er endnu enklere at anvende maling fra en sprøjte - det er nok at lægge tre lige lag, det er ikke nødvendigt at følge retningen. Det vigtigste - når man anvender hver af dem, ikke at gå glip af en enkelt kvadratcentimeter af overfladen.

Kalkmaleri

Forbered en kridtløsning til maling af loftet er let; for dette:

 • 10 liter vand skal tages 5 kg kridt og 50 g trælim;
 • Konsistensen af ​​opløsningen skal være sådan, at den ikke dråber fra kniven, hvis blandingen hældes fra bladet, skal du tilføje mere kridt;
 • Du kan tilføje en blueness til sammensætningen, i dette tilfælde vil loftet være snehvidt, uden en gul farvetone.

Forberedelse af kridtopløsning til hvidvaskning af loftet

Teknologien til maling med kridt er i det væsentlige ikke anderledes end teknologien til anvendelse af vandemulsion. Vælg først en af ​​mulighederne - børste, rulle eller sprøjtepistol. Derefter skal du ikke rush og forsigtigt sørge for, at sammensætningen ligger jævnt. I dette tilfælde vil det nye loft i dit loft helt sikkert tilfredsstille dig.

Hvordan at hvide loftet?

For at finde ud af, anbefaler vi at du læser denne artikel. Du vil også være interesseret i at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling.

Maling med kalkmørtel

For at lave en opløsning af kalk til at male loftet, har du brug for:

 • Tag 2,5 kg kalk, tilsæt 100 g salt gennemblødt i vand og en lille smule blå;
 • Bland alle komponenter i blandingen, tilsæt vand til dem, så det samlede volumen er ca. 10 liter.

Kalkopløsning til hvidvaskning

De grundlæggende anvendelsesbestemmelser er de samme som for kridt og vandbaseret maling.

Vigtige punkter

Når hvidvaskning af loftet skal du tage højde for rummets specifikationer. For eksempel i badeværelset skal du bruge en speciel sammensætning, der vil være modstandsdygtig over for fugt og beskytte loftet mod udseendet af svampe. Ellers vil malingen hurtigt miste sit udseende og kan endda begynde at smuldre ret hurtigt.

Det er også vigtigt at huske om sikkerhed under maling. For at undgå blegning i øjnene, på huden og i luftvejene, skal du bruge sikkerhedsbriller, gummihandsker og åndedrætsværn. Hvis dette ikke er gjort, kan farvestoffet forårsage allergier eller endda kemiske forbrændinger.

Sådan vasker du den gamle hvidkalk fra loftet

På trods af at loftet kan males på den gamle hvidvask, vil den bedste mulighed for at opnå højkvalitetsmaling være forrensning og udjævning af overfladen. En gammel hvidkalk, der holder dårligt og skrælmer, er det nødvendigt at vaske det af. Hvis du ikke gør det, behøver du ikke at stole på et godt resultat. Hvis et lag af kalk eller kridt, som allerede er i loftet, er tyndt, jævnt og godt, vil maleri lige ovenpå det være en ganske god mulighed.

Fjernelse af gammelt hvidvask er den bedste mulighed for kvalitetsmaleri.

For at vaske af kalkhugget skal du:

 • tag en skumsvamp og fugt den i vand, så det er vådt, men dråberne dræber ikke;
 • efter det er det nødvendigt at udføre en våd svamp over loftet igen og igen, vask et lag efter det andet, mens det skal fugtes så ofte som muligt;
 • så skal du tørre loftet grundigt med en våd klud - du skal også dyppe det i vand så ofte som muligt.

Vask et lag kalk er lidt vanskeligere fordi:

 • Det første skridt er at fugte hele loftet; til dette kan du bruge sprayen;
 • Ved hjælp af en spatel eller skraber er det nødvendigt at fjerne det gennemblødte lag af kalk;
 • og endelig skal du grundigt vaske loftet med en fugtig klud eller svamp for at fjerne lime og støv fra det.

Fjernelse af det gamle hvidvaskemiddel: a - fugt loftet, b - fjern sodens belægning.

Det er bedre at arbejde på tomterne - så længe du tager den bløde kalk fra en af ​​dem, vil den anden blive mættet med fugt. Således kan du ganske hurtigt gå gennem hele loftet.

For at vaske det gamle hvidvaskemiddel, kan du også bruge specielle formuleringer.

 1. I værkstedet kan du købe en særlig vask. Det skal påføres loftet med en sprøjte. Når det tørrer, kommer der en skorpe i loftet, som skal fjernes med en skraber. Derefter skal overfladen bare vaskes med et lap.
 2. En anden mulighed er at tilsætte eddike til vandet (en stor ske til 5 liter er tilstrækkelig) og 50 ml badeskum, blandes grundigt og påføres på overfladen af ​​loftet. Efter at have ventet i 20 minutter kan den rengøres med en skraber, og skylles grundigt med en våd klud.
 3. En anden måde er at lave en pasta ved at blande vand med mel. Det skal anvendes på loftets overflade og lade det tørre, så du kan nemt fjerne hvidvaskningen.

Video - Fjern gammel hvidvask

Hvidvaskning af hænderne på professionelle håndværkere

På trods af det faktum, at det er nemt at hvidtætte loftet selv, bør du ikke se bort fra en sådan mulighed som en appel til en professionel mester.

Denne løsning er god, fordi:

 • det vil spare tid;
 • henviser til en god mester, kan du være sikker på at du får et glimrende resultat;
 • mesteren skal bruge et minimum af maling for at hvidte loftet.

På samme tid, som nævnt ovenfor, tager hvidvaskning ikke rigtig meget tid. Derfor er det først og fremmest vigtigt at kontakte mesteren for at spare tid, hvis du er en travl person og altid plejer at ansætte fagfolk til at udføre bestemte job.

I mangel af færdigheder eller tid er det bedre at overlade arbejdet til specialister.

På grund af det faktum, at mesteren vil bruge et minimum af maling, kan adgang til det koste lidt mere end at male loftet med egne hænder. Det vigtigste i denne forretning er at finde en rigtig god specialist, som i dette tilfælde vil tage lidt af sit arbejde. Det vigtigste er ikke at ansætte hackere, som som arbejder uforsigtigt kan gøre en hvidvaskning endnu værre end du ville have gjort - sådanne herrer kommer også på tværs. De tager lidt for deres arbejde, men sådanne besparelser vil koste meget i sidste ende - du bliver nødt til enten at omdanne alt eller forblive med et dårligt malet loft.

Hvidvaskning af loftet på den gamle maling - det er en enkel og billig måde at forbedre det indvendige rum på. Det er ikke altid muligt at bruge det, men hvis det foregående lag er tyndt, selv og holder godt, vil kridt-, kalk- eller vandbaseret maling, der påføres direkte på den gamle maling, forblive godt. Hvis du får ret til forretning, bliver dit nye loft meget smukt, og et sådant resultat af maleriet vil glæde dig i årevis.

Hvordan male loftet for hvidvaskning

Indtil for nylig var hvidvaskning den mest populære mulighed for loftdesign. Hun er valgt til en række positive kvaliteter. Såsom billig, enkel anvendelse og let opdatering af belægningen. Nu begyndte folk at lægge større vægt på dette problem. Den nemmeste måde at ændre hvidvaskningen på på en anden belægning er at male den. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du gør det hurtigt og korrekt.

Er det muligt at male hvidvask?

Sikker på, det er muligt, men kun i nogle tilfælde og på en bestemt måde. Hovedbetingelsen er den gode tilstand af hvidvaskningen selv. Et tyndt lag af applikation og ingen revner. I modsat fald vil hvidvaskning holde på rullen og smuldre ved maling.

Hvordan male hvidvaskning

Til at begynde med belægge hvidvaskningen med en primer med en dyb penetrationsegenskab. Vent til det er helt tørt. Så kontroller, hvor godt det er rettet. Hvis det falder let ud, er det bedre ikke at male overfladen. I dette tilfælde skal du helt rengøre loftet fra hvidvaskning. Hvis overfladen af ​​primeren viste sig pålidelig, kan den males.

Vandig emulsionsmaling på det hvidkalkede loft

Denne type maling kan anvendes på hvidvaskning uden forprøvning. Selvfølgelig, hvis kridt eller kalklag er tyndt og jævnt. Denne type maling kan være en bestemt form for primer. Hvis du anvender en anden maling på den, vil belægningen være meget pålidelig og holdbar.

Når det er bedre ikke at male loftet på hvidvaskning

 • Hvis hvidvaskningen blev installeret for længe siden.
 • Har uregelmæssigheder, hævelse.
 • Hvis du vil anvende emalje eller olie maling.

Overfladebehandling til maling

Grovhed eller hævelse, du kan forsøge at justere med en stiv børste. Påfør primer eller emulsionsmaling. Før proceduren skal du tage tæppebestandige møbler, indvendige genstande og personlige ting ud, hvis det er muligt. Dæk overfladen med film. Brug beskyttelses tøj, byggebriller, en maske. Du kan fortsætte med farvning. Til mætning gentages i flere lag.

Til maling kan du bruge enhver byggemaling undtagen olie. Maling kan være alle mulige farver og prisklasser.

Som nævnt i artiklen kan du anvende maling til hvidvaskningen. Men vi anbefaler dig for et bedre resultat at bruge tid og helt fjerne hvidvask før maling. Vi håber, at disse oplysninger vil være nyttige for dig.

Hvordan male loftet efter hvidvaskning - en guide til håndværkere hjemme

Nødvendige værktøjer

Mange hjemmearbejdere er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man måler loftet efter hvidvaskning ved hjælp af en vandbaseret emulsion, der er populær blandt indenlandske forbrugere. Vi vil behandle dette sammen.


Er det muligt at male loftoverfladen efter hvidvaskning?

For nylig blev alle problemerne med afslutning af lofterne løst ganske enkelt. De blev hvidt ved hjælp af kridt eller kalkmørtel. En sådan operation blev udført uden problemer og på en forholdsvis kort tid. Lidt senere blev det fashionabelt at male loftfliser med vandbaseret maling. Denne efterbehandling er stadig meget populær i dag. Samtidig forundrede mange husmestere bogstaveligt spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at male et tidligere hvidkalket loft. Der er et svar på det. Loftet efter hvidvaskning må loves at male. Men under visse betingelser.

Maling af loftet efter hvidvaskning

Vandbaseret maling er tilladt i tilfælde, hvor whitewash-laget er tyndt og holder godt i loftet.

I denne situation kan du sikkert male overfladen uden at fjerne det gamle finishlag. Hvis hvidvaskningen forbliver ustødigt, bliver der regelmæssigt opdrættet, vanddråber og tegn på rust er tydeligt synlige, det anbefales ikke at bruge maling til at dekorere loftet. Du skal først grundigt rengøre overfladen af ​​den gamle belægning, og først derefter bruge vandbaseret emulsion. I tilfælde hvor hvidvaskningen er et jævnt og smukt lag, der er tykkere, anbefaler eksperter at fjerne denne belægning. Hvis dette ikke er gjort, vil det smukke lag af hvidvaskning begynde at smuldre og flakke lidt efter maling med vandbaseret maling. Som følge heraf bliver hele udsmykningen ubrugelig. Og du skal genoprette loftindretningen.


Vi maler loftet med vandbaseret maling - 7 trin

Så hvis hvidvaskningen holder tæt, fortsæt med at male. Til at begynde med, rør omhyggeligt den overtagne vandbaserede emulsion. Vi bruger til dette formål en passende pind eller (som selvfølgelig er bedre) en speciel dyse på en byggemixer. Malingen bliver til tider lidt fortyndet med vand (forudsat at fabrikanten af ​​sammensætningen giver mulighed for denne mulighed).

Roller til maling af loftet

Herefter hældes den omrørte sammensætning i en beholder med en rillet side. Disse bakker koster en øre og sælges i enhver butik stroytovarov. Du har alt klar til at male loftoverfladen med vandbaseret maling. Operationen udføres som følger:

 1. Dyp paint brushen i beholderen med den forberedte forbindelse, klem (værktøjet) let på værktøjet på den rillede side.
 2. Maler to gange omkredsen af ​​loftet (områder af kanten af ​​loftet og vægfladerne).
 3. Feather den malede del med en semi-tør børste (den skal have et minimum af maling på den).
 4. Tag malerulle. Dyp det i badet og rul det så nødvendigvis over den rillede side af beholderen.
 5. Påfør et tyndt lag maling med en rulle. Instrumentets bevægelser skal rettes vinkelret på lysstrålerne, der kommer fra vinduesåbningen.
 6. Vent 7-8 timer, indtil det første lag af vandbaseret maling tørrer.
 7. Anvend det næste lag. Nu skal du male loftet parallelt med lysets stråler.

Det er al visdom at behandle hvidkalkede loftsemulsionsmaling. Bemærk at vi har resulteret i en universel metode til at male overflader. Med en anden type vandemulsion (mere på dette nedenfor), skal du nogle gange arbejde på individuelle ordninger. Den specifikke brug af maling er altid angivet i den vedhæftede vejledning. Vær ikke doven for at læse denne vigtige information.


Nyttige tips til hjemmet håndværkere for fejlfri resultater

Maling af loftoverflader kan laves ikke kun med en rulle og børste. Brug sprøjtepistolen, hvis du ved hvordan du bruger den. Også mange håndværkere er tilpasset til disse formål, gamle støvsugere, hvilket gør dem til en slags spray. Nogle mestere råder over at anvende en loftprimer, inden der påføres maling. Der er ikke noget særligt behov for dette. Vandemulsionen selv tjener som en primer. Hvorfor komplicere arbejdet? Hvis hvidvaskningen holdes dårligt i loftet, vil ingen primer gøre det mere holdbart. Det er altid nødvendigt at fjerne det gamle finishlag fra smuldrende lofter. I andre tilfælde er du velkommen til at anvende malingen uden at vaske hvidvaskningen.

Brug sprøjtepistolen til maling

Ved anvendelse af en sprøjte er det ønskeligt at anvende farvesammensætningen i tre lag. Så ligger det jævnt på overfladen. I mangel af erfaring med brugen af ​​en sprøjtepistol er det meget vanskeligt at opnå et ideelt resultat af farvning. Derfor bruger hjemmehåndværkere ofte traditionelle værktøjer - rulle og børste. Loftmaleri anbefales i åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Og vægge og gulve i rummet, hvor maleriaktiviteter udføres, skal du dække filmen. I dette tilfælde vil du ikke helt plette rummet.


På typer og egenskaber ved vandbaserede sammensætninger

Forskellige typer vandemulsion kan købes hos hardware butikker og markeder. Med hensyn til deres sammensætning er de: silikone, akryl, silikat, latex. Der er ingen grundlæggende forskelle mellem dem. De adskiller sig kun fra hinanden i de lofter, der er malet med visse sammensætninger (for eksempel latex eller akryl) kan vaskes. Derudover fungerer latexbaserede malinger godt i små huller på loftflader. Men omkostningerne ved sådanne forbindelser er meget høje.

Alle vandbaserede maling har en række fordele. De er meget praktiske, nemme at anvende med egne hænder, er allergivenlige og helt sikre for helbredet. Det er også vigtigt, at en moderne vandemulsion kan have næsten enhver farvefarve. Endelig siger vi, at de maler, der beskrives i artiklen, er opdelt i blank, mat og halvmattet. Hvis du maler den hvidkalkede overflade uden at vaske det forrige efterbehandlingslag, skal du ikke bruge en blank sammensætning. Han vil ikke være i stand til at dække alle uregelmæssigheder i loftet. Men mat maling er ideel til maling af hvidkalkede baser.

Er det muligt at male et hvidkalket loft uden at vaske hvidt vand

Fjernelse af en gammel hvidvask fra loftet er en meget besværlig opgave, der tager meget tid og kræfter. Derfor har mange ejere, når de udfører reparationer, et ønske om at male et hvidkalket loft, uden at vaske hvidt vand. Men vil malingen forblive i loftet, og skal det være lettere at arbejde for en sådan risiko?

Funktioner af vandbaseret maling

Vandig emulsionsmaling er et godt alternativ til hvidvaskning af kridt eller kalk. En af hovedfordelene er praktisk, for i modsætning til en hvidvaskningsopløsning er det ikke nødvendigt at forberede det på forhånd, da malingen sælges i en butik som færdiglavet. Derudover giver vandbaseret maling ingen allergi og er helt sikkert for helbredet. En anden fordel ved hvidvaskning er en bred vifte af farver og nuancer. Til hvidvaskning kan du bruge både blank og mat maling, som maskerer små uregelmæssigheder i loftoverfladen godt.

Malinger varierer ikke kun i en skygge, men også i sammensætning. Ofte på hylderne kan du finde fire typer vandbaseret maling:

Alle fire typer er lige så velegnede til at male loftet og afviger primært i deres værdi. Men nogle af dem har yderligere fordele.

For eksempel kan maling af loftet med latex vandig emulsionsmaling gøre det muligt at stramme små huller på overfladen, og loftet, der er malet med akryl, kan vaskes med vand.

I hvilke tilfælde er det umuligt at male loftet på hvidvask

Kalk, såvel som andre belægningsmaterialer, såsom kitt eller gips, kan danne grundlag for maling. Men i nogle tilfælde anbefales det ikke at male loftet med vandbaseret maling uden at vaske hvidvaskningen:

 • Der er dybe revner eller defekter på loftets overflade. I dette tilfælde skjuler malingen ikke kun fejlene, men gør dem også mere synlige. Derfor skal alle uregelmæssigheder repareres, inden du påfører malingen, og dette kan ikke gøres uden at fjerne hvidvaskningen.
 • Hvidvask forårsaget for tykt eller i flere lag. På grund af egenskaberne af dets sammensætning absorberer lime hvidvask meget væsker. Da malingen også har en væskekonsistens, begynder et tykt lag af kalk at absorbere det, hvilket vil føre til dannelse af revner og bobler og i sidste ende ødelæggelsen af ​​det indre lag af hvidvask.
 • Efter hvidvaskning opstod oversvømmende naboer ovenfra. I sådanne tilfælde forbliver karakteristiske pletter på overfladen af ​​loftet, nogle gange med tegn på rust. Selvom loftet er malet i flere lag, vil skyggen af ​​maling på disse steder mærkbart afvige.
 • Der er spor af mug eller mugg på loftet. Flere lag vandbaseret maling kan skjule formen i nogen tid, men de vil ikke helt ødelægge det, så i fremtiden kan udseendet af en svamp forekomme på det malede loft. I dette tilfælde må maleri kun udføres efter fuldstændig fjernelse af den gamle hvidvaskning og forarbejdning af loftet med en antifungel forbindelse.

Sådan forbereder du loftet til maleri

Inden du tager en endelig beslutning om at anvende vandbaseret maling over hvidvask, skal du omhyggeligt inspicere den gamle belægning og sørge for, at den opfylder følgende betingelser:

 • Loftet er hvidkalket med lime, ikke kridt. Hvis du løber fingeren over overfladen, vil kridtet efterlade mærkbare hvide mærker på det, i modsætning til kalk, hvilket efterlader næsten ingen mærker.
 • Belægningen påføres i et tyndt lag. Hvis der er lag eller "patches" på loftet, er det bedre at nægte at male på hvidvask.
 • Overfladen af ​​loftet er fladt, uden blærer og revner.
 • Farve hvidvask ensartet, uden pletter og blackouts.

Hvis alle betingelser er opfyldt, kan malingen påføres hvidvaskningen, men før det skal loftets overflade være primet. Dette kan gøres både med en færdig primer og med en opløsning af vandbaseret maling blandet med vand i et forhold på 5 til 1. Malingen kan kun påføres, når primeren er helt tørret eller ikke mindre end en dag efter færdiggørelsen af ​​det forberedende arbejde.

Sådan male hvidkalkede loft

Den nøjagtige metode til påføring af vandbaseret maling på loftets overflade afhænger af malingskompositionen og angives som regel af fabrikanten på emballagen. Hvis der ikke er nogen specifikke anvisninger, kan du male loftet på hvidvask på en universel måde, der passer til alle typer:

 • Dør børsten i en beholder med maling, tryk let og klæb kanterne af loftet omkring omkredsen ved krydset med væggene.
 • At skygge den malede overflade med en næsten tør børste.
 • Påfør det første lag maling med en rulle med et tyndt lag over hele overfladen. Loftet er malet med glatte striber parallelt med vinduet, der lyser rummet.

Når det første lag er helt tørt, skal du anvende det næste lag og holde strimlen med en rulle vinkelret på den forrige. Hvis malingen udføres med en sprøjtepistol eller sprøjtepistol, er overfladen glattere, og malingen er mindre. Lagene er dog tyndere end ved brug af en rulle, så det er nødvendigt at anvende mindst et ekstra lag.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på den gamle hvidvask

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvask: anbefalinger fra eksperter

Selvmaleri loftet vil betydeligt spare din familie budget, men for dette skal du lære nogle vigtige regler. Maleri loftet med vandbaseret maling er ikke så let som det kan synes ved første øjekast. Først skal du gøre sig bekendt med farvningsteknologien samt de trin, de nødvendige værktøjer til reparation, materialerne for at vælge den mest egnede.

For at skylle loftet uden farvning, skal du korrekt forberede overfladen. For at fjerne den gamle maling, hvis den slibes, samt at fjerne uregelmæssigheder og potholes og primet. Hjørne dele af rummet er farvet med en børste, som kun er halvdypet i sammensætningen. Malingen presses ud og påføres i 3 cm strimler. Maleri resten af ​​loftet udføres ved hjælp af en sprøjtepistol eller rulle, som kun afhænger af personlige præferencer.

Til måling af loftet skal du købe de nødvendige værktøjer og forsigtigt forberede overfladen.

Masters bruger primært ruller, men når man anvender dem, skal der tages hensyn til nogle punkter:

 1. Valsen dyppes ikke i maling, men rulles over en specielt forberedt overflade, så sammensætningen er jævnt fordelt gennem instrumentet.
 2. Malingen påføres i et tyndt og jævnt lag, som hjælper med at undgå striber, pletter og folder.
 3. Stripes bør placeres langs rummet.
 4. For at kontrollere ansøgningens ensartethed er det nødvendigt at undersøge loftsbeklædningen fra forskellige retninger.

Det er vigtigt! Ved maling af loftet skal der ikke være udkast i rummet, og det er nødvendigt at opretholde den optimale stuetemperatur, så maling hurtigt tørrer og ikke svulmer.

Det er strengt forbudt at udføre farvning ved temperaturer under nul. For at kunne spare på malingen, og samtidig lave en ensartet belægning, skal du bruge en sprøjtepistol.

Airbrush til hvidvaskning af loftet

For at bruge sprøjtepistolen med egne hænder, behøver du ikke have særlig træning, da det er tilstrækkeligt at filtrere malingen grundigt nok til at forhindre processen i at stoppe på grund af klumper i sprøjtepistolen.

Det er vigtigt! Når du køber en sprøjtepistol, skal du tage højde for det materiale, som du skal arbejde, samt dimensioner af rummet, hvilket primært vil påvirke kostprisen ved værktøjet.

Til "sigtning" er malingen egnet:

 • Metal eller capron sigte;
 • Gaze eller nylonstrømpe.

Hvis sammensætningen filtreres flere gange, vil det øge sandsynligheden for ensartet afsætning. I starten kan en sådan proces virke lidt kompliceret, men der er ikke noget at bekymre sig om, da det er let nok til at tilpasse sig det. Derudover er det nødvendigt at tage højde for det faktum, at jo større viskositeten af ​​farvesammensætningen er, desto mere intensiv sprøjtningen vil udføres, vil for højt tryk i sprøjtepistolen imidlertid påvirke kvaliteten af ​​den nye loftsbelægning negativt.

Moderne sprøjtepistoler er blevet meget bedre end deres forfædre, da de kan justere strålens længde og sprøjtningsretningen. Den ideelle mulighed for at male loftet kan være en stråle med en længde på højst 50 cm.

Hvilket er bedre: hvidvaskning eller maling af loftet

Og i hvidvaskning og maling har loftet sine fordele, som skal læses, før du går til butikken for materialet. Er det bedre at male eller male? Indtil for nylig var der blandt mesterne meget kontroverser om, hvordan man bedst kunne trimme loftet, hvilke kompositioner der skulle bruges på grundlag af hvad de skulle være og endda hvad de skulle anvende.

Den største fordel ved hvidvaskning af loftet er dens lave omkostninger, men den største ulempe er naturligvis skrøbelighed

På trods af at hvidvaskningen er et færdiggørende materiale fra fortiden, har det mange positive aspekter:

 1. Omkostningerne ved hvidvaskning er betydeligt lave, hvilket er perfekt til økonomiske reparationer.
 2. Det er meget nemt at arbejde med det, i modsætning til en vandbaseret maling, for eksempel er det muligt at anvende sammensætningen med en lidt ikke-konstruktiv kost.
 3. Hygroskopisk. Denne funktion forhindrer akkumulering af fugt i rummet.

Desværre er der også ulemper, uden hvilke du ikke kan undvære.

 • Den skrøbelighed, der bliver synlig ved dannelsen af ​​revner;
 • Minimum slidstyrke, og for at være mere præcis, er det simpelthen ikke.

Naturligvis gør næsten hver reparation ikke uden vandbaseret maling, både til loftet og til væggene.

At blanke på denne måde skal du se alle de positive aspekter af sammensætningen:

 1. Du kan få en perfekt glat og næsten spejlbelægning.
 2. Holdbarhed.
 3. Hvis du bruger en blank maling, er den perfekt til værelser med høj luftfugtighed.
 4. Hurtig tørring hastighed.
 5. Der kræves ingen årlig dækningsopdatering.

Der er et sådant materiale og ulemper, men de er ikke så betydningsfulde:

 1. Højkvalitets vandbaseret sammensætning er ret dyr, fordi den indeholder de bedste komponenter, takket være, at du kan skabe et utroligt lærred.
 2. Før maling er det nødvendigt at udføre komplekst forberedelse for at reducere sandsynligheden for omkostninger næsten til nul.

Sådant materiale skal håndteres med ekstrem forsigtighed og forsigtighed, så der ikke er pletter, rynker, dråber og drypper. Før du anvender, skal du rette loftet, rengøre, polere, prime, og kun derefter anvende sammensætningen.

Det antages, at primeren skal påføres under enhver sammensætning, da det forbedrer adhæsionen af ​​materialet og farvestoffet, og forbedrer også dets holdbarhed og eliminerer dannelsen af ​​mug.

Maling af loftet på hvidvaskning

Faktisk er det hvidkalkede loft et lærred med en kridtbelægning. Det er naturligvis umuligt at simpelthen sætte kridt på komfuret, og derfor opløses det i vand og påføres, så at sige, rå. Den tørrede lærred er et lag af fastkalk og ikke mere. Hvis du forsøger at finde ud af mere detaljeret, kan du sammenligne hvidvaskningen med indskriften på skolens tavle.

Hvis du vil lave en kvalitetsreparation af loftet, er det bedre at fjerne den gamle hvidvask

Det skal bemærkes, at et sådant lærred:

 • flosse;
 • Kan vaskes;
 • knække;
 • Når den påføres på den vandbaserede maling, begynder den at rulle og holde sig til værktøjet til maling.

Hvis du anvender maling på hvidvaskning, vil du ikke kunne udelukke skilsmisse og dryp. Hvordan er man i denne situation? Det er nødvendigt at hvidte loftet, vaske væk den tidligere sammensætning. For at gøre dette er der taget en rulle med en stor bunke, og kridtet vaskes af med almindeligt vand, som skal ændres, når det er forurenet. Vaskeprocessen består i, at når kridtet bliver fugtet, begynder rullen næsten at strippe den fra loftet. Med andre ord, rulle på overfladen af ​​rummet renser rullen det fra kridtlaget. Hvis hvidvaskningen påføres i flere lag, og der er synlige fejl, er det meget bedre at bruge en spatel og en husholdningsvandspray.

Først skal du enten rense rummet fra møblerne eller dække alt sammen med en film, da det vil være langt fra nemt at rengøre møbler og tæpper af en sådan sammensætning.

Sådan korrekt bløde loftet med vandbaseret maling (video)

Det er svært at fjerne hvidvaskningen, som tilsættes, og lim og bluing, hvilket gøres for at øge belægningens styrke og holdbarhed. For at håndtere dette bliver der brug for slibeværktøj, såvel som blødgøring. Efter rengøring af loftet og fuldstændig fjernelse af kalk er det nødvendigt at sætte sprækker, reparere defekter, slibe og male. Den korrekte tilgang til enhver reparation får kun et positivt resultat. Det er ikke nødvendigt at skynde sig - det vil kun forværre indtryk af den resulterende skabelse. Nyd din reparation!

Opmærksomhed, kun i dag!

Hvordan male loftet med vandbaseret maling på hvidvaskning | Landespørgsmål

Enhver person, der har gjort reparationer mindst en gang i sit liv, forstår, at maleri loftet er en af ​​de sværeste processer. Og samtidig er det interessant for alle at vide, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling på hvidvask, så det ville være af høj kvalitet, loftet ville ikke blive smurt, og malingen ville ikke falde meget på gulvet, da det kunne skade egoet.

Så at male loftet med vandbaseret maling består af flere faser

Den allerførste og en af ​​de vigtigste dele af arbejdet med at male denne type maling. Du skal tage en slags klud og gå forsigtigt hen over hele loftet for at fjerne forskellige unødvendige elementer - for eksempel et web, en slags snavs, måske nogle slags insekter.

Hvis en del af loftet falder ned, er det nødvendigt at skrabe det af ellers efter maling med vandbaseret maling, vil der ikke være æstetisk udseende.

- Juster loftet. Når du har gjort disse operationer, skal du begynde processen med at udjævne loftet.

For det første skal du forsegle en række revner og revner, hvis der selvfølgelig er sådanne i loftet. Gør det lidt større, før du udfører denne proces - det skal gøres så, at kittet helt kan lukke dette eller dette hul. For at nive loftet, er det nødvendigt at forsigtigt sande egoet med sandpapir.

- Den vigtigste fase af maleriet. Først vil det være nødvendigt at forberede de nødvendige materialer, nemlig dette bør være: en pensel og en smal børste, en langhår pelsrulle, en slags skib, i hvilken det vil være nødvendigt at hælde maling.

Når alle disse værktøjer er klar, kan du begynde, o nødt til at holde følgende principper:

1) Start maleri er altid nødvendigt fra stedet ved krydset mellem loftet og væggen.

Det fjerneste hjørne - det vil sige, hjørnet overfor hoveddøren skal males først. Nu skal du tage den pensel, der er mindre, og gå langs hele rummets omkreds, hvilket gør en stribe ca. 4-6 centimeter bred.

Dette skal gøres, så du kan roligt male med en rulle (det er meget bredere) og er ikke bange for, at noget af maling vil falde på loftet.

2) Efter det skal du tage en rulle og begynde at lave hovedmålingen af ​​væggene i et bestemt rum.

Når man maler vægge med vandbaseret maling, er det vigtigt at huske at du skal male væggene 3 gange og gøre det som følger - for første gang skal du male parallelt med lysets stråler vinkelret på lysets stråler - du skal male den anden gang og i vinduets retning i rummet sendes en tredje sidste maletid.

3) Det vigtigste er også at huske at hvis malet for første gang - så næste gang du skal male først efter maling er tørret. Det skal tørre helt over hele overfladen.

Afhængig af lufttemperaturen, rumfugtigheden og andre faktorer tørrer malet ca. 9-12 timer.

- Teknologiske aspekter ved maleri:

1) Hvis rullen er fugtet i badet med maling, skal det gøres på en sådan måde, at malingen fordeles jævnt over hele overfladen af ​​rullen.

2) Rullen skal flyttes i forskellige retninger - det vil sige for eksempel først fra venstre mod højre - så omvendt. Du kan også flytte rullen fra top til bund og derefter fra bund til top.

3) kvaliteten af ​​det udførte arbejde kan kontrolleres ved hjælp af lys, for dette skal du blot stå op, så den del af overfladen, som du malede solens stråler, faldt godt.

4) før det sidste maleri er det ønskeligt at ændre rullen

5) Efter alt arbejdet skal du lade stuen tørre i ca. 12 timer, mens du sørger for, at der ikke er udkast. Og i hvert fald er det ikke ønskeligt at tillade indledning af direkte sollys.

Og også du kan se videoen maleriet loftet med dine egne hænder

Hvordan man ansøger maling på hvidvaskning og om det overhovedet kan gøres?

Den første ting vi starter med reparationer med er loftet trim. Det er langt fra tilfældigt, at de starter fra dette område, hvilket gør det muligt for os at undgå forurening af det friske gulvbelægning i fremtiden og gøre malingen let uden frygt for farvning eller ødelæggelse af noget. På dette stadium har mange imidlertid mulighed for at vælge mellem lime og farvning, da hver af disse efterbehandlingsmuligheder har sine fordele og ulemper.

Afslutning af loftet er et af de første trin i reparationen.

Mange, der udfører reparationsarbejde med egne hænder, foretrækker at opdatere det blegede loft med lime, fordi de ikke ved, at det kan males. Faktisk er dekoration med maling ikke en stor ting, hvis du har en perfekt flad overflade uden ridser, hulrum og chips.

Hvis du beslutter dig for at male på den eksisterende hvidvask, skal du tage højde for et vigtigt punkt - når du påfører maling, kan hvidvaskning falde af og holde dig til rullen. Hvis dette ikke sker øjeblikkeligt, begynder malingen at "stramme" det hvidkalkede lag, hvilket resulterer i, at et stort stykke maling kan falde sammen med hvidvaskning.

Hvis whitewash-laget er tyndt og holder det godt, kan du opdatere det ved hjælp af vandbaserede maling, der ikke kræver kædenes specielle forberedelse. Sådanne "kosmetik" vil dog ikke skjule små revner eller ridser, men tværtimod vil forbedre effekten af ​​ujævnheder.

Forbereder loftet for maleri

For at opnå den bedste kvalitet og lang levetid anbefales det stærkt, at du, inden du maler med enhver form for maling, fjerner det hvidkalkede lag så meget som muligt og udfører arbejde for at fjerne mindre uregelmæssigheder, fordybninger eller ridser. Denne proces er ikke så kompliceret som det kan synes ved første øjekast.

Loftet, som enhver anden overflade, skal være forberedt før maling.

Til overfladebehandling af høj kvalitet kan du bruge to grundlæggende metoder:

 • våd behandling;
 • tør behandling.

Tør loftrensning

Når rensning ofte bruger værktøjer som:

 • slibemaskine med slibeskive
 • elektrisk boremaskine med børstebånd
 • slibemaskine;
 • sandpapir.

Rensningsprocessen udføres ret hurtigt, men den har flere betydelige ulemper, som det bruges ekstremt sjældent til.

Renseri er hurtig men problematisk

 1. Den største ulempe er en stor mængde støv. Hvis arbejdet kun udføres i ét rum, skal værelset være forsigtigt isoleret, samtidig med at der sikres god ventilation.
 2. Denne metode er sundhedsskadelig. Du skal bruge personlige værnemidler i form af åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Video om, hvordan man fjerner hvidvask fra loftet:

Ved våd behandling er støvet meget mindre, og selve metoden er meget sikrere, men det tager længere tid.

Til arbejde skal du:

Før måling på hvidvask, fjernes dets hovedlag så meget som muligt ved at væde overfladen af ​​loftet ved hjælp af en konventionel rulle eller sprøjtedyse. Du skal fugte et lille område af denne størrelse, som du kan klare, indtil det er helt tørt. Efter påføring af skyllevæsken skal du vente lidt over en halv time og fortsætte med at fjerne det forrige lag med en spatel.

Vædning mere end du kan klare før tørring anbefales ikke.

For maksimal effektivitet kan du tilføje et par spiseskefulde af flydende sæbe og 5-6 spsk med almindelig sodavand, hvilket vil øge hastigheden på kalkdeacidering og lette fjernelsen. Prøv at anvende opløsningen med et rigt lag, da kalk absorberer det stærkt, og jo mere det absorberer, desto mere effektivt bliver overfladespændingen.

Ikke alle områder af overfladen kan straks behandles. I sådanne tilfælde må du ikke dvæle på dem, men fortsæt med at arbejde videre, du skal vende tilbage til disse områder efter at have behandlet hele overfladen og fjern dem med sandpapir eller en børste på metal. Før du måler på hvidvaskning, prøv ikke at bruge meget skarpe genstande i form af en mejsel eller mejsel, der kan efterlade ridser på overfladen, når du fjerner dens grundlag. Dette er især vigtigt, hvis der er et udjævningslag af efterbehandlingstæt under kalk.

Overflade maleri

Når loftet er klar til maling, er det nødvendigt at forberede alle værktøjer og forbrugsvarer til høj kvalitet og hurtigt maleri på forhånd. For at gøre dette skal du:

 • efterbehandling kittet;
 • spatel;
 • primer;
 • maling;
 • ruller med en lille eller medium bunke;
 • Hjørne børste;
 • sikkerhedsbriller og handsker.

Du skal bruge visse værktøjer til at male loftet.

Hvis der er ridser eller riller på overfladen, skal de være dækket med en kitt og efter tørring udslettet med nødpapir. Derefter skal loftet behandles med en primer og efterlades i 12-15 timer for at afslutte tørringen. Anvend endelig maling til loftet ved hjælp af en rulle eller børste. Malingen anvendes normalt i to lag, mens det sidste lag påføres fra vinduet i modsat væggen. Til farve hjørner og svært tilgængelige steder bruger vi en børste, så er hovedområdet dækket af en rulle eller sprøjtepistol.

Mal dig selv eller ansæt en specialist?

Når du har de nødvendige værktøjer, forbrugsstoffer og tilstrækkelig fritid, vil du selv kunne udføre reparationer, og du vil allerede vide, hvordan du maler ved hvidvaskning alene uden involvering af tredjeparts specialister. Men fagfolk vil gøre det meget hurtigere og bedre, du skal kun betale for deres arbejde.

Er det muligt at male på hvidvask vandbaseret maling

På trods af det faktum, at hvidvaskning i dag med en overflod af efterbehandlingsmaterialer på markedet anvendes meget sjældnere, kan den stadig findes ret ofte i lokalerne. Og under reparationen af ​​sådanne lokaler rejser det ofte spørgsmålet om, hvorvidt vandbaseret maling kan påføres hvidvaskningen uden at fjerne kalk fra væggen.

Emulsionsmaling på hvidt kalk - er det værd at anvende

Maling vægge, vi skal passe på at skabe den bedste kvalitet vedhæftning af malingen til overfladen. Derfor bør hvidvaskning, der klart ikke fremmer sådan vedhæftning, ifølge reglerne fjernes.

Eksperter anbefaler ikke at udføre sådan farvning, da hvidvaskning simpelthen skal skrælle fra væggen og forblive på rullen. Den eneste undtagelse er, at whitewash-laget er meget tyndt og holder meget fast.

Maling på hvidvaskning - brug en primer

Som vi sagde ovenfor, har malingen et godt greb på væggen. Ellers begynder det at falde af, hvis ikke umiddelbart, så netop efter en kort periode. For at sikre sådan vedhæftning er nødvendig primer, som påføres til hvidvaskeslaget. Når primeren er tør, skal du kontrollere lagets styrke ved lidt ridser overfladen. Hvis hvidvasket med primer forbliver stærk, kan maleri udføres.

Malvalg

Mange spørger om det er muligt at anvende vandbaseret maling på hvidvaskningen? Faktisk er dette færdigmateriale den eneste passende måde at male sådan en problematisk overflade på. Desuden kræver en sådan maling ikke anvendelse af en primer, der selv har den sidstnævnte funktion. Men igen er det nødvendigt at fastslå styrken af ​​whitewash-laget.

Hvis du planlægger at anvende olie maling eller emalje på hvidvaskning, er det bedre at afholde sig fra dette trin, da resultatet vil være beklageligt.

Når man ikke må male: hvordan man rengør væggene eller loftet på det gamle hvidvaskemiddel

Eksperter anbefaler ikke at male uden først at fjerne hvidvaskningen. Og så er den ideelle løsning i dette tilfælde at fjerne laget af denne whitewash. Der er ingen enkelt master klasse her, og det hele afhænger af tykkelsen af ​​dette lag og hvor fast det holder:

 • Tyndt lag Trods dens tyndhed er det ikke let at fjerne det. En betydelig indvirkning vil være påkrævet, og kværnen kan give den;
 • Den gennemsnitlige tykkelse af laget. Hvis det var han, der fik dig, så holder den så hvidt, sandsynligvis også godt. Det er dog stadig lettere at hente det op og rive det væk fra væggen. Vi bruger en rulle med en god bunke, der rigtig væder væggene eller loftet med det;
 • Tykke frakke. Som regel holdes et lignende lag hvidvaskning meget middelmådigt, derfor kan det i de fleste tilfælde fjernes med en sædvanlig spatel, idet den tidligere har fugtet den.

Nogle værktøjer til fjernelse af hvidvask

 • Indsæt. Denne metode gør det muligt at gemme væggen eller loftet ikke kun fra hvidvaskning, men også fra støv og snavs;
 • Sæbevand. Opløsningen fremstilles som følger: 2 spiseskefulde ristet sæbe og 5 skeer sodavand tages til 10 liter vand. Det er nødvendigt at tørre et lag hvidvask med denne opløsning, indtil sidstnævnte forsvinder fuldstændigt;
 • Remover for tapet. Påfør en vask på overfladen af ​​whitewash og lad et stykke tid gå. Derefter kan du arbejde med en spatel og rense væggen.

Husets ydervæg er hvidkalket. Kan jeg anvende en primer?

Det kan endda være nødvendigt. Maleriet, som er under påvirkning af mange naturlige faktorer, tæmmer trods alt store pres og vil ikke vare længe. Primeren, hvis vi taler om specielle frontmodeller, er ideel til dette.

Hvis du stadig skal male

Denne udgang bør kun anvendes, hvis hvidvaskningen påføres så tynd som muligt. Der anvendes ingen anden maling, undtagen vandbaseret maling. Alternativt kan du re-whitewash, men med tilføjelse af farve for at give væggene den ønskede farve.