Loftet blev malet med emalje.

God dag!
I køkkenet var loftet (og stadig er) malet med emalje. Fortæl mig, hvis nogen ved, hvad der kan males på toppen af ​​emaljen, undtagen emaljen selv? Jeg vil ikke rive alt videre Hovedopgaven er at opdatere hurtigt og helst ikke ildelugtende.

Du kan vandemulsion, præ-behandlede emalje midler af Tikkurilla.
Og rip off ingenting.
Det gjorde jeg bare for to år siden. Kun værktøjets navn er glemt.
Aaaaaa, jeg huskede - Maalipesu. Omkostning billigt - for en liter på ca. 180 p. Blev givet til nogen fra dette forum.

Tak for rådgivning, glad! Kigget på Yandex: Maalipesu er faktisk et vaskemiddel. Det er ikke helt klart, hvordan det virker, bortset fra at det renser og affedt. Ufortyndet anvendt? Har du også emalje på loftet? Ved påføring af vandemulsionen opstod der ingen problemer, ikke strømme, rullede ikke? Jeg plejer at lægge en rulle.

Efter påføring af Maalipezu bliver emaljen mat og grov. Det vigtigste er at følge instruktionerne, som jeg forstod.
Vandemulsion - Dyuf Supervisor. Jeg rullede ikke, jeg var selv overrasket over mig selv.
Jeg maler loftet er altid en bred flautz 3 ".
Valikom lærte ikke. Og udgiften er stor.

Tak, gå til butikken! :-)

Held og lykke!
Så fortæl mig det.

sergej_r skrev:
Maalipesu er faktisk et vaskemiddel.

Nå ja, en blanding af økologisk. opløsningsmiddel overfladeaktivt stof (butyldiglycol) med alkaliske detergenter.
Et lignende resultat kan opnås ved overfladevaskning efterfulgt af skylning med sodavand og rent vand.
For at sikre gammel maling kan du påføre en klæbemiddel primer, såsom Bindo Base.

Hvordan og hvad at male loftet - valg af farver og rækkefølgen af ​​handlinger

Det er let at male loftet, hvis du kender arbejdssekvensen, for at vælge den rigtige maling og maling udstyr. Vi vil hjælpe dig med at uddele detaljeret valget af en passende maling, de fornemme processer i den forberedende proces og teknologien til at anvende farvesammensætningen.

Til måling af loftet udover maling af høj kvalitet spiller valget af maleriværktøjer en vigtig rolle. Hovedværktøjet er rullen. For at male loftet anbefaler vi en fleecy rulle med en "pelscoat", som giver maksimal vedhæftning af maling til overfladen. Roller med en lang lur vil skabe en hård overflade med en appelsinskal effekt og med en kort en - en glat og blank base. Vi anbefaler ikke at bruge velour, skumruller. De første danner luftbobler, når de påføres, og den anden gør det ikke muligt at samle en tilstrækkelig mængde maling, hvorfor laget ikke er ensartet. Sammen med rullen, køb et teleskopgreb for nem betjening.

For at få et godt resultat er den rigtige og højkvalitetsbeholdning vigtig.

For at vælge den fleecy rulle skal du trække nappen let. Hvis det ikke smuldrer, kvalitetsmateriale, kan du købe. Ellers vil villi holde sig til den malede overflade.

Sammen med rullen har du brug for et sæt flade børster (bred og smal) med en blød børste. Vi vil male hovedfladen af ​​loftet med en rulle, og for vanskelige steder, reliefpuder og loftsplint bruger vi børster af forskellig bredde. Udover at male loftet, skal du have en bakke med et gitter til rullende maling, en spartelkniv til påføring af kitt, fint kornet lakpapir. For ikke at få snavsede tøj får vi overaller eller lægger på gamle unødvendige ting. For at beskytte dine øjne og hals skal du bruge briller og åndedrætsværn. Vi dækker gulv, radiator og møbler med film, vi limer leddene med maskeringstape. Underlag om nødvendigt aviser.

For at male loftet i lejligheden kan du bruge fire typer maling: på basis af kridt og vand, akryl, latex og akryl. Lad os starte med den enkleste maling baseret på kridt og vand. Dette er en budgetmulighed, der bruges til at male lofter, som ikke er underlagt store krav. Et sådant loft kan ikke vaskes, malingen slettes let og forbliver på hænderne. Kalk hvidkalk vil være et hjem alternativ til maling. For at forberede det skal du fortynde kridt med 1 kg tørstof pr. 2 liter vand. Tilsæt en spiseskefuld vaskesæbe og tapetpasta. For at skabe en snehvid farve med en blålig tone til den angivne mængde af opløsningen, tilsættes 5 g ultramarine (blå), hvilket også gør overfladen mere modstandsdygtig over for slid og ultraviolet stråling. At blanke loftet og bruge maling baseret på kridt og vand er kun muligt i tørre rum.

Akrylmaling anses for universel og egnet til alle belægninger.

Den anden type maling er akryl. Ud over kridt og vand består den af ​​akrylpolymerer, som giver belægningen øget holdbarhed og styrke. Akrylmaling er velegnet til alle typer belægninger, det betragtes som universelt, modstandsdygtigt over for fugt og bruges derfor også til maling i badeværelser, køkkener, bryggerier og andre våde områder.

Den tredje type maling til loftet - latex. Det er baseret på naturmateriale - latex. Malingen er ideel til at afslutte loftet i nye bygninger, hvor der er mulighed for krympning, samt lokalerne, øgede krav til holdbarhed og holdbarhed af belægningen. Hovedtræk ved latexmaling er elasticitet, som gør det muligt at strække og skjule mikrokasser. Denne maling kan sikkert male loftet i et tørt og vådt rum. Den malede overflade er nem at rengøre og vasker ikke.

Og den sidste type maling, som anbefales af eksperter til loftet, er akrylat. Det kombinerer egenskaberne af akryl og latex maling, har samtidig øget styrke, holdbarhed og elasticitet. Akrylmaling anvendes i rum med høj fugtighed og temperaturændringer. Derfor er den ideel til badeværelser, køkkener. Bredt brugt til maling af trægulve. På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​komplekse acrylsyrer beskytter malingen træet mod dannelse af svamp og skimmel, forhindrer råtning uden at forstyrre dampens permeabilitet af materialet.

Når du vælger maling, skal du også være opmærksom på producentens parametre og anbefalinger. Vær særlig opmærksom på forbruget af materiale pr. 1 m 2 for at bestemme den samlede mængde malinger pr. Område, graden af ​​uigennemsigtighed (hvide malingers evne til at dække et mørkt loft med et kontinuerligt lærred) samt slidstyrke, anvendelsesområdet. Anbefalinger i små print kan være afgørende for valg.

Glans og kedelige farver spiller en vigtig rolle. Maling af loftet med mat maling udjævner uregelmæssigheder og defekter, øger visuelt højden af ​​rummet. Sådanne overflader er imidlertid sværere at rengøre, i modsætning til glatte overtræk. Glans er mere modstandsdygtig overfor slid, men kræver mere grundig forberedelse af overfladen, værre at skjule fejlene i loftet. Konklusion: Køb halvglans eller halvglans maling med kombinerede egenskaber.

Før maleriet begynder, skal overfladen være forberedt, uanset loftdækning. Undersøg overfladen og fjern stykkerne af den gamle belægning. Processen kan forsinkes, hvis du skal slippe af med et lag gammelt vandbaseret maling. Først fjernes lagdelene af belægningen med en spatel, og fugt derefter overfladen med rigeligt vand i intervaller på 20 minutter. I løbet af denne tid vil fugtigheden mætte det gamle lag. For at fremskynde processen skal du åbne vinduerne, dørene og danne et udkast. Malingen begynder at svulme, det bliver nemt at rengøre med en spatel. Den resulterende fnug og rustfjern fungicidopløsning.

Loftet skal udjævnes før maling.

Ved at bruge niveauet kontrollerer vi dråber, studerer uregelmæssigheder og revner i loftet. Differentialer op til 2 mm glattes med kitt og meget mere - med gipsblanding. Vi gnider små revner med et kit, om nødvendigt udvider dem og fylder dem. Påfør udjævningsforbindelsen med en spatel, jævnt udjævne den på overfladen. Det er især vigtigt at skabe en glat belægning uden fejl ved brug af glansmaling.

Efter påføring af kittet eller gipsblandingen skal overfladen tørre helt og fortsætte med slibning. Til dette bruger vi finkornet sandpapir "nulevka". Fjern støv fra overfladen med en børste, kost eller støvsuger. Den forberedte overflade skal være helt tør og fri for støv for at skabe maksimal vedhæftning til primeren og maling.

Før du begynder at male må du ikke glemme grunden. Det giver bedre vedhæftning af maling til overfladen, forlænger levetiden af ​​belægningen og reducerer materialeforbruget. Den anbefalede type primer er normalt angivet af producenten. I nogle tilfælde er primeringen af ​​loftet den samme maling, fortyndet med vand. Når du forbereder blandingen, skal du følge producentens anbefalinger. Vi begynder at mætte loftet med svært tilgængelige steder med en børste og derefter gå videre til hovedfladen.

Primer nødvendig for bedre vedhæftning af maling til overfladen

I det hurtige primer loft vil du hjælpe rulle. Vi råder dig til ikke at bruge det samme maleri inventar som til maleri, for at købe et ekstra kit. Priming starter fra vinduets hjørne og bevæger sig mod den modsatte væg. Processen udføres løbende. Påfør et lag primerstrimler med en bredde på ca. 1 m overlapning. Efter tørring behandler vi mørke steder med huller eller påfør et andet lag af primer på hele overfladen. Den primerede overflade får lov til at tørre i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Hvis du beslutter dig for at male loftet med dine egne hænder uden involvering af en specialist, skal du først læse instruktionerne omhyggeligt. Hver fabrikant har sine egne finesser, som selv en erfaren mester behøver at vide for ikke at lave fejl. Nogle producenter anbefaler at fortynde malingen med vand. Så grundlaget er mindre tæt. Hvis denne anbefaling ikke findes i vejledningen, skal du gå til næste trin. Bland forsigtigt malingen med en byggemixer eller manuelt med en træspatel, så alle komponenter i blandingen kombineres og reagerer med hinanden.

Før vi male, anbefaler vi at forhøje vinduet og forhindre direkte sollys. Det er nødvendigt at lukke dørene og vinduerne tæt. Brug ikke varmeapparater, herunder bygnings- eller husholdnings hårtørrere, til hurtig tørring.

Vi begynder at anvende maling med svært tilgængelige steder. Sådanne strukturer omfatter hjørner, loftplanker, hjørner, skillevægge, dekorative bjælker osv. Til disse formål bruger vi et høstet sæt smalle og brede børster. Vi sørger for, at der ikke stikker noget til overfladen, fjern støv. Efter at dyppe børsten ind i malingen, skal du ikke glemme at klemme den og undgå smudder. Vi trykker let på børsten og gradvist øger trykket. Glem ikke at niveauere laget.

Yderligere maling af loftet udføres ved hjælp af en fleecy rulle. Hæld malingen i bakken med et net for at trykke ekstra maling, dypp rullen, rul den flere gange. Påfør først med langsgående og efter fuld farvning af loftet med parallelle striber for at skabe det mest uigennemsigtige lag uden huller. Vi holder fast til en strimmelbredde på 0,5 m, og påfør derefter overlapningen af ​​maling. Når vi maler med en rulle, slipper vi det fra loftet og gradvist øger graden af ​​presning. Når malingen spredes over overfladen, flyttes til side og evaluerer resultatet af arbejdet. Vi anvender den anden malbeklædning efter den første er helt tør.

For at gøre processen hurtigere, brug en sprøjtepistol (sprøjtepistol). Nogle støvsugere har en speciel dyse, der hjælper dig med at udføre maleriarbejde. Sprøjtepistolen sikrer en jævn fordeling af maling over overfladen uden fnug. Den optimale længde af sprøjtningen er 0,7 m. Vi anbefaler dig at holde en konstant afstand fra loftet og ikke holde sprøjten i lang tid på ét sted.

Hvordan male loftet i lejligheden - maleri teknologi

Belægning af loftet med maling er en af ​​de ældste måder at afslutte det, der bruges til snesevis, om ikke hundredvis af år. På trods af sin alder og fremkomsten af ​​nye materialer og metoder til afslutning af loftet er det stadig meget populært i dag. Dette skyldes enkelheden ved at anvende maling, dens relativt lave pris og alsidighed i applikationen. Derudover har de en omfattende palette af farver, og dette gør malingen til et meget nyttigt redskab i designernes hænder.

Funktioner maleri lofter

Jo bedre at male loftet? Hvordan gør man det? Svar på spørgsmål findes i denne artikel.

Typer af maling

Alle eksisterende malinger er klassificeret efter følgende funktioner:

De materialer, hvorfra malinger kan fremstilles, beskrives lidt nedenfor. Hvad angår skinne, er belægninger på dette grundlag opdelt i to typer: blank og mat.

Belægningen af ​​loftet, der er lavet ved hjælp af glatte maling, vil variere i glans og attraktivt udseende. Men dette er kun acceptabelt til perfekt justerede lofter - glans maling vil synliggøre selv de mindste uregelmæssigheder og defekter. Og hvis de er, er det bedre at vælge en mat maling. Det har ingen glans og er perfekt til maskering af loftets fejl, hvorfra du ikke kunne slippe af med. Du kan vælge mellemliggende valg - halvglans maling, som vil give loftet belægningen noget skinne, men det vil ikke give så stærkt sine fejl og uregelmæssigheder.

Hvad angår evnen til at vaske, er der naturligvis to typer maling - vaskbar og ikke vaskbar. Vælg mellem dem, afhængigt af om du vil vaske loftet med en svamp, klud og vaskemidler eller ej. Som regel er vaskbare maling dyrere, men de "falmer ikke" efter den første generelle rengøring.

Vandbaserede maling

Den vigtigste type maling, der bruges i vores tid til indvendige vægge og lofter - vandbaseret, også kendt som vanddispergerede maling. De består af vand, der fungerer som opløsningsmiddel, filmdannende materialer - pigmenter, hvilket giver sammensætningen evnen til at male overfladen og specielle tilsætningsstoffer, som giver maling visse egenskaber.

Vandbaserede maling er en suspension - en blanding, hvor faste bestanddele (base, pigmenter og additiver) fordeles i en væske (i dette tilfælde vand) i form af suspenderede partikler, mens de ikke opløses i vand og ikke blandes med det.

Efter påføring af sådan maling på væggen fordamper vandet, og en polymerfilm af en vis farve forbliver. Vanddispergerede maling har en række fordele, takket være de er velegnede til indretning af en lejlighed og især loftet.

 1. Høj vedhæftning, takket være, at maling "passer godt" med overfladen af ​​loftet uden dannelse af skrælning eller blæring.
 2. Ekstremt høj tørringstid - kun 1-2 timer.
 3. Ingen ubehagelige lugt under påføring og efterfølgende. Arbejder med vandbaseret maling, risikerer du ikke at få en lille forgiftning, og behovet for at vente til den ubehagelige lugt forsvinder fra værelset, nej.
 4. Belægningen af ​​en sådan maling er miljømæssigt sikker.
 5. Brugervenlighed - selv en uforberedt person, der ikke har været beskæftiget med maleriarbejde, kan anvende vandbaseret maling til loftet korrekt.

Funktioner i arbejdet med vandbaserede maling

Men dette materiale har sine ulemper. For det første er vanddispergerede maling meget krævende for temperaturen - de kan ikke arbejdes i kolde rum, og hvis rummet er mindre end + 5 ° C, så vil loftet tørre op med små revner efter tørring efter maling. For det andet bør du ikke anvende vandbaseret maling i værelser med høj luftfugtighed - det vil simpelthen ikke tørre ud, fordi vandet i dets sammensætning ikke har plads til at fordampe. Og for det tredje, inden malingen starter, er det nødvendigt at rengøre overfladen meget omhyggeligt, ellers under det nye malingslag vil der være rester af den gamle belægning og forskellige ujævnheder i loftet.

Alle vandbaserede maler er opdelt i 4 typer:

 • akryl;
 • silikat, silikone;
 • mineral;
 • polyvinylacetat.

Overvej dem alle mere detaljeret.

Akryl Loftsmaling

I sådanne malinger anvendes akrylharpikser og forskellige additiver som hovedstof, der danner filmen på loftoverfladen. Akryl er den mest populære blandt alle vandbaserede maling. Det kan dække alt overfladebeton, træ, polymerer, gips, stål og glas, mens det ligesom alle vandbaserede maling tørrer ud i løbet af få timer og udsender ikke ubehagelige lugt og skadelige stoffer.

En anden fordel ved akrylmaling er holdbarhed. Når du har dækket dit loft med det, kan du være sikker på, at det ikke vil falme med tiden og under påvirkning af solens stråler, at det ikke slides ud, flager eller smuldrer. Det skal bemærkes, at akrylmaling er dampgennemtrængelig, hvilket er særligt vigtigt for loftet, og de kan bruges i rum med høj luftfugtighed. Imidlertid er fjernelsen af ​​sådant materiale fra loftet vanskeligt, og derfor skal loftbelægningen med akrylmaling være "alvorligt og permanent". Hertil kommer, før påføring af sådan maling skal passe på at beskytte loftet fra skimmel og bakterier.

Akryl indvendig maling DALI

Vi bør også fortælle om "derivatet" af akrylmaling, som kaldes akryl. Ud over stoffer, der allerede er kendt for dig, tilsættes latexpartikler til dets sammensætning. Resultatet er et meget uhøjtideligt og slidstærkt efterbehandlingsmateriale, som ikke kun passer godt og fast i loftet, men hjælper også med at maskere små revner, sprækker og belægningsfejl, især hvis det anvendes i to lag akrylmalm. Men den største fordel ved dette materiale er, at loftet, der er malet med latexmaling, nemt kan vaskes, herunder ved ikke at bruge for stærke husholdningskemikalier.

Producenter af akrylmaling hævder, at deres produkter kan modstå hundreder, hvis ikke tusindvis af vaskecykler uden tab af lysstyrke og farvemætning. Men for alle disse fordele skal du betale, og i bogstavelig forstand er akrylmaling ret dyrt.

Silikat og silikone maling

I silicatmaling virker en blanding af flydende glas, talkum og kridt som et basismateriale. Ved tørring dannes et meget hårdt og slidstærkt lag på overfladen, der er i stand til at modstå fra femten til tyve år, selv under forholdsvis barske forhold, og i en lejlighed med mere eller mindre konstant temperatur og fugtighed vil levetiden for silikatmaling øges endnu mere.

Derudover har dette efterbehandlingsmateriale en høj dampgennemtrængelighed, som gør det muligt for små partikler af vand frit at trænge igennem det både op og ned. Som et resultat er det i et værelse med et loft malet med silicatmaling lettere at opretholde et behageligt fugtighedsniveau for en person, og belægningen vil ikke skrælle og dæmpe (selvom det ikke er ønskeligt at anvende det i for fugtige rum). Særlig opmærksomhed på silikatmaling skal udbetales til dem, der ønsker at trimme loftet i badeværelset, toilet eller i køkkenet.

Silikat plade maling

Men på grund af arten af ​​det anvendte bindemiddel er denne type belægning uelastisk og derfor tilbøjelig til revnedannelse. Dette bør tages i betragtning, og derfor er det uønsket at dække lofterne med silikatmaling i huset, hvor der er en krympning af lofterne på væggene og loftet. Det er også værd at huske, at silikatmaling ikke vil gå godt på overfladen, hvor der er rester af den gamle finish, især hvis den er lavet med organiske maling. Fordi loftet før maling arbejde skal rengøres meget omhyggeligt. Silikat er ligesom akrylmaling egnet til vask med en våd svamp og husholdningskemikalier.

Silikone maling betragtes som en nyhed, som dukkede op på markedet for byggematerialer og efterbehandling materialer ikke så længe siden. Som navnet antyder, er hovedbinderen her siliconeharpikser. Resultatet er et meget interessant materiale, der kombinerer to tilsyneladende modsatte egenskaber - hydrofobicitet og dampgennemtrængelighed. Loftet, der er malet med silikonevandbaseret maling, vil cirkulere vanddamp og ikke fremkalde fugt eller tøj i rummet, men på samme tid giver belægningen ikke høj grad af fugt for at påvirke loftet eller isoleringslaget.

Til forskel fra silicat udgør silikone malinger et ret elastisk lag, samtidig med at de bevarer sådanne fordele som holdbarhed og modstandsdygtighed over for fading. På grund af elasticiteten på loftet malet med silikone maling, vil der ikke være revner under krympningen af ​​huset. Og hvis der tidligere var nogle små revner eller mangler på det, vil malingen hjælpe med at fylde dem og maske dem.

Derudover kan silikone-maling uden problemer med den gamle loftfinish, den også bruges i to eller tre lag, opdatering af den gamle farve eller ændring af den til en ny. Ligesom andre vandbaserede belægninger er det holdbart, miljømæssigt sikkert, næsten ikke brænder, det er ikke et næringsmedium til svamp eller bakterier, har ikke en ubehagelig lugt og tørrer meget hurtigt. Det eneste negative er en meget høj pris, fordi hvis du skal bruge den, skal du beregne omkostningerne ved fremtidig efterbehandling på forhånd.

Silicone Ceiling Maling

Mineral- og polyvinylacetatmaling

De bruger cement eller slagt kalk og polyvinylacetat (bedre kendt som PVA) som basis for henholdsvis disse maling. Det første materiale er velegnet til maling af betonlofter, men samtidig er det meget kortvarigt. En maling baseret på PVA bør kun anvendes i tørre rum, da de ikke er hydrofobe.

For nemheds skyld er fordele og ulemper ved forskellige typer vandbaserede maling blevet samlet i ét bord, og efter at du har set det, kan du lave det endelige valg.

Tabel. Fordele og ulemper ved forskellige typer vandbaserede maling.

Hvordan male loftet i rummet - vælg det passende belægningsmateriale

Før eller senere kommer tiden til at opdatere overfladebelægningen i rummet, og hvilken maling er bedre at male loftet i rummet - spørgsmålet er ikke inaktivt, fordi der er mange materialer og deres egenskaber er forskellige. Lad os se en lille anmeldelse.

Vanddispergerende farvestoffer

I dag er alle måske bekendt med denne type finishmaterialer på grund af deres relativt lave omkostninger. Desuden betragtes sådanne maling som miljøvenlige af den simple grund, at deres grundlag er vand. Fordelen ved denne mulighed er mangel på skarpe lugte såvel som en ret kort tørretid. Dispergerede materialer fortyndes med vand og ikke med et acetoneopløsningsmiddel eller hvid spiritus, for sorterne er der kun tre hovedtyper: klæbemidler, polyvinylacetat og akryl. Den første type har i øjeblikket en lav popularitet, fordi dens holdbarhed er lav, vil vi senere snakke om akrylmaling. Derfor overvejer vi først muligheden baseret på GVA-komponenten.

Der er forskellige polyvinylacetat maling, både lav pris og meget dyrt. Dem, der er billigere, har lav modstand mod slid. Deres holdbarhed er et relativ koncept, for eksempel når man maler en stue, hvor vinduerne oftest er dækket af gardiner, og solens eksponering er ubetydelig, vil loftet ikke falme inden for 6-7 år. På gangen varer malingen endnu længere. I køkkenet og i badeværelset kan reparationer kræves allerede i 2-3 år, da fugtmodstand og modstandsdygtighed mod høje temperaturer efterlader meget at ønske. Dyre mærker baseret på PVA er praktisk taget ikke modtagelige for mekanisk belastning på grund af høj vedhæftning (vedhæftning, absorption). Men deres omkostninger overstiger endda de gennemsnitlige priser for akrylkompositioner.

Der er en anden form for dispersionsmaling - emulsion baseret på vand. Det adskiller sig ved at det består af forskellige polymerer, der danner grundlaget for blandingen, som bestemmer de grundlæggende egenskaber. Derudover er blandt komponenterne nødvendigvis et fyldstof, der kan bruges som kridt (den mest almindelige mulighed), cellulose eller talkum (mindst ofte). Vandige emulsionsblæk er normalt lavet hvidt, for blot at tilføje farve til dem, derfor kan zinkhvid eller titandioxid indbefattes. Og selvfølgelig er stofferne, der sikrer konsolideringen af ​​bestanddelene af bestanddelene, alkali, ether eller alkoholer. Det skal bemærkes, at hvis dispersionsbelægningen smelter ret stærkt (stærkt slid), efterlader vandemulsionen mindre mærkbare spor ved berøring.

Hvis vi taler om kridt, så er det tid til at vende tilbage til klæbemiddelsammensætninger, da det er i dem, at elementet er det vigtigste fyldstof. Klæbemidlet, som navnet antyder, er lim, oftest tømrerarbejde, mindre ofte pasta eller færdiglavet tapet. Og selvfølgelig bruges vand til at skabe løsningen. På den ene side er det det billigste materiale til efterbehandling, og adskiller sig fra den sædvanlige hvidvaskning til det bedre på grund af tilstedeværelsen af ​​lim, hvilket forhindrer flakning, afstivning og slid af belægningen. Det er dog meget dårligt tolereret kontakt med vand (de kan ikke dække loftet i køkkenet og badeværelset), og selvom det ikke pletter, har det ikke særlig plasticitet. Et let jordskælv eller blot en vibration i en bygning er nok til at forårsage revner i efterbehandlinglaget.

Emalje og olie maler som en budgetmulighed

Mange er opmærksomme på fordelene og ulemperne ved disse to typer af finishbelægninger, men vi vil kort fremhæve hovedpunkterne. Så du kender emaljen godt nok, det er normalt baseret på lak, pigment og opløsningsmiddel. Det er hun, der ofte dækkede stål- og støbejernsbade. Og det øjeblik huskes meget godt, når noget tungt falder ind i skålen, og en revne eller chip vises på en glat hvid overflade. Dette er den største ulempe ved emalje maling - høj sårbarhed over for mekaniske skader, sådanne belægninger er let ridset og ridset. Desuden puster overfladen under emaljen ikke, effekten af ​​en termos i rummet.

Mal loftet med emalje maling

Hvis vi taler om olie maling, er det let at gætte på grundlag af hvilken komponent de er lavet. Forskellige farver sættes ved at tilføje pigment. Fordelen ved materialet er, at effekten af ​​deres brug er meget smuk - loftet er glat og blankt. I dette tilfælde er vedhæftningen af ​​olie maling meget høj, de falder på ethvert grundlag og kræver sjældent pre-priming. Sådanne efterbehandlingsmaterialer har dog ekstremt skarpe lugte, der kan forblive i stuen i mere end en måned og gradvist stikker ud fra belægningen.

Akryl maling som den mest praktiske finish

Dette materiale er ikke af høj pris og kan tilskrives gennemsnitsbudgettet. Lad os gå tilbage til de vandbaserede formuleringer - akrylmaling kan tilskrives denne kategori. Vi skelner dem kun, fordi akryl selv har flere forskellige typer: styren-acryl, med tilsætning af vinyl samt vanddispersion. Forskellene mellem dem er kun i komponentsammensætningen, da de alle fortyndes med vand. Samtidig spiller manglen af ​​acetatopløsningsmidler en vigtig rolle - lugten under reparationer er ret moderat. Overfladen under akrylbelægningen trækker vejret, det vil sige i et træhus vil ikke skabe drivhuseffekt.

Akryl loft

Maling med tilsætning af vinyl anses for at være en kombineret type, der kombinerer egenskaberne ved forskellige typer materialer. Hvis du for eksempel tager en vandbaseret vinylmaling, kan dens ulempe kaldes lav dampgennemtrængelighed, og sådanne overtræk er desuden meget udsatte for forurening. Akryl har ikke sådanne ulemper og er meget fugtighedsbestandig. Desuden er det nok at påføre det med et lag for at opnå en tilstrækkelig ensartet belægning, som vil skjule mindre uregelmæssigheder på overfladen. Filmen dannet af denne maling har en vis plasticitet og sprækker ikke med forskellige vibrationer, der overføres gennem bygningens overlapning.

Latex efterbehandling materialer til nye bygninger

En anden form for maling, der betragtes som miljøvenlig - lavet på basis af latex, et naturligt stof afledt af gummiplanter (forresten er mælkebøtte en af ​​disse). Men naturlige ingredienser i dag er meget sjældne, oftest brugt syntetisk. Hvis du står over for spørgsmålet om, hvilken slags maling der er bedre at male loftet, akryl eller latex, så er det grundlæggende forkert. Faktum er, at akryl er en del af gummipartikler, og derfor giver det ingen mening at sammenligne disse materialer. Derudover annonceres i dag såkaldte akrylmaler, som ifølge sælgernes forsikringer kombinerer egenskaberne af latex- og akrylmaterialer. Men i det væsentlige er de en og samme.

Latex maling

Lad os tale om fordele og ulemper ved disse maling. Først og fremmest skal det bemærkes materialets høje plasticitet, og det opretholder også en vis grad trækbelastninger. Det vil sige, hvis en lille revne dannes i gipset, vil latexbelægningen skjule det under lidt strakt film. Snavs adskiller sig ikke ved en sådan maling, den er meget vandtæt og har ofte en blank effekt med et glansniveau på op til 60%, selv om der absolut er matte mærker. På samme tid er fordele og ulemper ekstremt høj vedhæftning. Det kan være en ulempe, hvis du begynder at reparere igen, efter at have besluttet at forny belægningen. I dette tilfælde vil det være ret svært at skrabe latexmaling fra loftet.

Silikat og silikone maling er en anden mulighed for efterbehandling

Disse to typer finishmaterialer kan også tilskrives vanddispersion. De er lavet på vandbasis, og de behøver ikke bruge acetatopløsningsmidler. I dette tilfælde er silicatmalinger opdelt i dispersionsmærker og tokomponenter. Den første mulighed er lavet med tilsætning af økologiske ingredienser, mens den anden har flydende glas som hovedbindemiddel. Den bedste ansøgning til sådanne belægninger er at anvende dem på et pudset loft. Det er dog nødvendigt at tage hensyn til ulempen ved begge typer - det fuldstændige mangel på plasticitet. To-komponent kompositioner er tilladt til reparation af lokaler med et højt fugtindhold.

Anvendelse af silikatmaling på loftet

Silikone maling er også interessant - de har tilsyneladende uforenelige kvaliteter. Blandt deres vigtigste karakteristika skal det bemærkes høj vandmodstand, selv om det ville være mere korrekt at sige - belægningens vandafvisende virkning. I dette tilfælde har finishen, som indeholder silikoneharpiks, en vis porøsitet, som skyldes, at dampe nemt fjernes fra rummet. Således når du bruger naturlige materialer, herunder træ, som lofter, får du en åndbar overflade efter at have tegnet loftet, som giver luftcirkulationen. I dette tilfælde kan du oprette ganske interessante blandinger med latex- og akrylmaling, hvilket giver nye egenskaber af belægninger.

Silikone malinger tillader sekundærmaling på toppen af ​​et eksisterende lag uden behov for at rengøre overfladen, og sådanne lag kan anvendes på ubestemt tid.

Malte loftet i Moskva

Klik på "Ring", indtast din telefon og accepter det indgående opkald

Din telefon sendes ikke til nogen (mesteren ser det ikke). Opkaldet bliver optaget. Efter arbejdet vil vi ringe til dig for at få feedback (udøveren ved det).

Godt arbejde på ordren og endda yderligere funktioner, der ikke er angivet tidligere i ordren. Jeg anbefaler entreprenøren til at arbejde.

De hjalp med køb af materiale, købte ikke noget ekstra. Arbejdet blev udført hurtigt og meget omhyggeligt.

Arbejdet blev udført af Zoe og Ahmed. Vi arbejdede harmonisk, professionelt og tydeligt. Behagelig, venlig i kommunikation, villigt besvaret mine dilettanske spørgsmål. Jeg betalte det beløb, der blev navngivet under det første møde og målinger. De gjorde alt meget hurtigere end forventet. Jeg er tilfreds med arbejdet, jeg vil anbefale det til mine venner.

Arbejdede mester Oleg, arbejdet udført med høj kvalitet.

Marina selv gjorde alt arbejdet, nemlig stak tapet i køkkenet og i lokalet. Arbejdet blev færdigt til tiden og med høj kvalitet. Behagelig i kommunikation og åben person med hvem det også er en fornøjelse at arbejde. Vi vil samarbejde yderligere.

Jeg vil bruge mesterens tjenester endnu. Jeg kunne godt lide alt meget.

Placeret en annonce til en større revision i en ny bygning på dette websted. Mange entreprenører har reageret. Alisher valgte fra anmeldelser og blev ikke forvekslet. Jeg vil gerne være sikker på at nævne Alishers høflige og professionelle indstilling. Tidligere kigget på en lejlighed med Alisher, som var i den sidste fase af færdiggørelsen af ​​reparationen. Jeg kunne godt lide kvaliteten og renheden af ​​webstedet meget (forresten tager teamet over affaldsdeponeringen, og det er ikke tilfældet for alle). Efter beregning af estimaterne blev der indgået en aftale med en liste over arbejdsklubber, deadlines, arbejdsomkostninger. Så startede straks. Jeg vil gerne bemærke, at alle værker var i fuld tid, effektivt og uden en øre af en stigning i arbejdsomkostningerne. Vurder skøn for udkastsmaterialer med det samme med Alisher at planlægge et budget. Alisher overtog køb og levering af roughing materialer. En faktura blev sendt, som skulle godkendes. Alle priser kan nu fremmes, prisen på Alisher er god. Hvis det ønskes, kan du selv beskæftige sig med køb og levering af råmaterialer. Besøg på forskellige tidspunkter og uden varsel bekræftede altid det aktive arbejde på webstedet. Alisher besøgte jævnligt webstedet og var klar over alt der foregik der. I kontrakten blev alle værker opdelt i 3 faser, og derfor blev betalingen i slutningen og vedtagelsen af ​​hvert trin, hvis noget ikke passer lidt, afsluttet hurtigt, og derefter blev næste skridt betalt. Dette er også en stor fordel ved Alisher i den organisatoriske del af hele processen. Da vi ikke havde et designprojekt, satte vi simpelthen vores og vores ægtefælle et syn på det endelige resultat. I processen besluttede vi sammen med gutterne, hvordan de bedst kunne gøre det, vi forestillede os. I sidste ende viste alt godt ud!

Vi planlagde at gøre hele lejligheden trin for trin, og hvis Gennady havde mulighed for og aftalt prisen, ville vi helt sikkert arbejde med ham. Mange tak for arbejdet. Jeg behøvede ikke at lære og forstå kraner, rør og vandfordeling.

Korrekt maling af loftet: hvordan man laver et værelse hyggeligt

Høj kvalitet og smuk maling i loftet vil gøre interiøret i rummet stilfuldt og elegant. Ved at indføre en stormig reparationsaktivitet i din lejlighed eller hus, forstår alle, at loftafslutningsarbejdet er en besværlig og kompliceret proces. Det er nødvendigt at nærme farvningsprocessen med det fulde ansvar for at undgå uønskede pletter og pletter. Anbefalinger til arbejdet vil være af samme type for alle typer lokaler. Det vigtigste, vi har brug for, er det nødvendige sæt af værktøjer og materialer.

Læg loftet korrekt med dine egne hænder

Gennemførelse af et loftmaleri i et rum indebærer en række fasede handlinger. Du skal først tage vare på forbrugsstoffer, forberede overfladen til maling og direkte påføre maling i loftet. Høje omkostninger til denne reparation vil ikke være nødvendige.

Før du begynder selve arbejdet, skal du forberede de værktøjer og materialer, vi har brug for.

Før du begynder at male loftet, skal du i forvejen ikke kun lave loftoverfladen, men også specialværktøjer til jobbet.

nemlig:

 • Særlige tøj, der ikke begrænser bevægelser og hovedbeklædning;
 • Stige for at komme til loftet;
 • Malerulle og kvaster;
 • Maskeringstape til steder, der ikke må males over;
 • Maler selv direkte.

For korrekt beregning af det krævede volumen af ​​farvestoffer, skal du vide, hvor meget loft der er. Se på bankforbruget pr. 1 kvadrat. meter, multiplicer derefter med overfladearealet.

Loft maling: hvilken type at vælge

Den afgørende rolle i at opnå det ønskede resultat er nøjagtigt det rigtige farvestof. Valget er påvirket af det materiale, hvorfra loftet er lavet, og det valgte farveskema til dekoration.

Valget af maling er en vigtig faktor, som påvirker hvordan slutresultatet ser ud. Farvestoffet består af olier, farvestoffer og en blanding af lakker, deres konsistens påvirker signifikant belægningenes lethed.

Farvenes kvalitet afhænger af slutresultatet af maleriet, så dets valg bør nås kompetent og bevidst.

Når man vælger et materiale til arbejdet, kommer det fra farvestoffets konsistens.

Tips til valg

 • Det er bedst at bruge formålet med vandbaserede maling til dette formål. Da stoffet tørrer hurtigt, har det praktisk talt ingen giftig lugt og vaskes nemt af snavsede værktøjer og overflader.
 • I det tilfælde, hvor det er nødvendigt at male plastloftet, skal du helt sikkert lave en primeroverflade. Eksperter anbefaler at bruge en klæbemiddel primer i denne situation.
 • Malerne er oftest købt til at dekorere betonloftet. Det er bedst at dække en lignende overflade med tæt emalje.
 • Hvis du vil male loftet i hvidt, kan du bruge snebolden.
 • For loftbeklædt fiberplade er det bedre at bruge imprægneringslaker.

Det blev meget populært at udføre farvningen af ​​loftet med en anden farvepalet. Hvis du længe har haft en oprindelig ide at acceptere, så vær ikke bange for at eksperimentere. Beslutningen vil gøre nyt og opfriske designen af ​​rummet.

Vi udfører det forberedende arbejde for at male loftet

For direkte at starte malingen er det nødvendigt at forberede rummet og loftet på forhånd for at påføre malingen.

For at malingen skal falde fladt og glat på overfladen, er det nødvendigt at tørre loftet grundigt af støv og rense det fra andre forurenende stoffer.

Forberedende foranstaltninger omfatter en række aktioner:

 • Forfri rummet fra unødvendige ting, dimensioner. Objekter, der er vanskelige at bære, skal du først dække.
 • Fjernelse af gammel maling er en krævende proces, men nødvendig, hvis du vil ændre farven.
 • Tør loftets overflade af støv og snavs med en tør klud. Steder hvor malingen skrælner, skal du rengøre.
 • Området med skimmel og den ramte svamp skal behandles med en alkalisk opløsning, inden man begynder at male.
 • Steder, der ikke er nødvendige for at male, holde fast med tape. Efter færdiggørelse fjernes klæbestrimlen. Maskeringstape og stencils bruges også til at få den oprindelige tegning og design, eller til at udgøre en ide, der er opstået.
 • For at male loftet jævnt skal du niveauere de ujævne områder med en primer.

Maskeringstape og stencils bruges også til at lave en original tegning eller for at skabe en ideel idé. For eksempel, så når du anvender maling for at danne en smuk dekorativ spindelvæv, kan du bruge ikke-vævet stof. Det er nemt at finde billeder på internettet, der vil inspirere originale ideer.

Den forberedende proces tager meget tid, men de indledende foranstaltninger vil gøre det muligt at male loftet med de mindste mangler.

Vælge måder at male lofter på

For at undgå dannelsen af ​​fejl og skilsmisser skal du læse instruktionerne på banken. Hvis fabrikanten angav, at det er nødvendigt at fortynde malingen med vand, før der påføres, så skal man kun tilføje 10-20% af væsken. Du kan fortynde malingen i en spand.

Det er bedst at udføre farvningstrinnene med en rulle. Når du laver arbejde, er det bedst ikke at holde værktøjet lige. Den bedste løsning - i en vinkel på 45 grader. Så vil malingen ikke dryppe på gulvet og på dig, såvel som de malede områder i loftet ses lettere. Der er en vis teknologi til at påføre maling på belægningen.

Maling i loftet skal påføres jævnt for at undgå dannelse af mørke eller lyse pletter på overfladen

Du skal følge disse regler:

 • Fugt rullen og hold den flere gange over overfladen. Sådanne bevægelser tillader malingen at blive jævnt fordelt over rullen.
 • Påfør den første frakke. Start fra venstre side af væggen overfor vinduet.
 • Flyt rullen i retningen fra venstre mod højre. Ved påføring er det vigtigt at sikre, at malingslaget påføres jævnt.
 • For at fjerne overskydende maling på en malet overflade, kan du ty til tricks: Brug en rulle uden maling for at få værktøjet til at absorbere det ekstra lag.
 • Når du maler, prøv at anvende materiale i parallelle strimler, jævnt anbringes efter hinanden. Det malede område bør ikke være for mørkt og lyse pletter.
 • Kontroller om malingen er let lagt ned ved hjælp af en retningsstrålende lysstråle.
 • Udførelse af applikationen af ​​det sidste lag af en ny rulle er lettere at opnå et ensartet design.
 • For at undgå pletter bør du undgå direkte sollys i loftet. Du må heller ikke fremskynde reparationen af ​​tørring med elektriske apparater.

Sørg for at sikre, at før farven er helt tør, er der ingen udkast i rummet.

Sådan elimineres manglen på at male loftet

Ofte ved at male loftet for første gang med egne hænder, kan du få smudder, mærker eller pletter ved udgangen. Evnen til at rette fejl er afhængig af de opnåede resultater.

Hvis den første gang det var umuligt at anvende et jævnt lag maling på overfladen, skal du genopbygge loftet og genstarte maleriet

Overvej mulige afvigelser og måder at fjerne dem på:

 • Der er pletter eller striber fra værktøjet, så for at fjerne det er det nødvendigt at rengøre området og farvetone med samme farve.
 • I tilfælde af at malingen ligger ujævnt, skal området rengøres, jævnt primet, vente på tørring og først derefter male igen.
 • Rustne pletter kan pludselig forekomme som følge af oversvømmelsen af ​​naboer ovenfra. I dette tilfælde er det nødvendigt at omhyggeligt rengøre området og dække med tæt emalje.
 • For at løse stoffets lækage kan man bruge sandpapir.
 • Hvis pletterne fremkommer som et resultat af saltreaktionen, renses området, primeres og males igen.

Hvis loftoverfladen er dårligt rengjort af støv og snavs i 2-3 dage efter maling, vises bobler ofte. For at fjerne behovet for at genoprense skæbnen skal du dække det med en primer og anvende et frisk lag maling.

Hvordan male loftet: male tricks uden skilsmisse

Korrekt malet do-it-yourself loft er ikke kun en grund til stolthed i håndværk, men også effektivt sparet økonomi. Disse tips hjælper med at male overfladen uden striber, uregelmæssigheder og lækager.

Høj kvalitet maling og praktiske værktøjer til arbejdet vil hjælpe med at male loftet og gøre det virkelig smukt og originalt.

For at få et virkelig højkvalitetsarbejde skal du:

 • Farvning starter fra det fjerneste hjørne;
 • Anvend ikke et frisk lag maling før den forrige har tørret;
 • Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet skal du male over sporene ved båndets knudepunkt;
 • Et meget vigtigt punkt er den retning, hvorpå du leder rullen: Det næstsidste lag er rettet vinkelret på vinduet, sidstnævnte er parallelt.

Male loftet (video)

Tag det igangværende arbejde med at male loftet som en slags kreativ aktivitet. Så får du et virkelig tilfredsstillende resultat, der vil medbringe glæde for dig og resten af ​​din familie i lang tid. Hvis den oprindelige idé til at dekorere dit yndlingsværelse allerede er kommet for lang tid siden - vær ikke bange for eksperimenter!

Selvmalet loft uden pletter: simpel teknologi

Uafhængigt for at opnå det ønskede resultat, når maleriet er loftet, er det ikke let, men hvis du ved, hvordan man korrekt måler lofterne, garanteres komfort og friskhed i dit hjem. Loftet er malet i flere faser. Før du måler det hvidkalkede loft, skal du fjerne kridt- eller kalkstenlaget: våd loftet rigeligt, skrabe det våde hvidvaskemiddel med en spatel eller en mejsel, vask overfladen.

Det er sværere at fjerne vandbaseret maling: Den gamle belægning er fugtet med vand to gange, lav et træk, malingen svulmer og giver ind i spatelen, niveau loftet med en kitt, sand med fint smaragdpapir, pryder overfladen. Lad loftet tørre, så kittet ikke går bagud.

Mal loftet med vandbaseret maling

Senest har mange foretrukket at blanke lofter, men hvidvaskning hurtigt mistede sit æstetiske udseende og skabt mange problemer, når de blev anvendt. Ledelse i spørgsmålet om at male loftet gik til vandbaseret maling.

Vi besluttede at denne slags dækning du kan lide og male loftet med dine egne hænder, du kan? Vælg en maling. Forbered en pensel til stødsamlinger og en smal "korrektion" børste. Tænker du på at male loftet med en rulle? Så skal du bruge en rulle med en lang lur og et grøft til maling.

Ikke alle ved, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling. Først måler hjørnerne og samlingen mellem loftet og væggene. Start fra hjørnet længst fra hoveddøren. Langs rummets omkreds skal man lave en passage med en bred pensel, så dockningspunktet og hjørnerne ikke påvirkes yderligere.

Malte rulle i tre passager. Den første - i retning af lysets stråler fra vinduet. Den anden er vinkelret på den første. Det sidste punkt mod vinduet. Flyt rullen skal være fra venstre mod højre og derefter i modsat retning. W-formede bevægelser tilladt. Sørg for, at malingen går fladt. Hvert lag af maleri skal gives 8-12 timer for at tørre.

Det er vigtigt! Undgå udkast og forsøg ikke at tørre den malede overflade med elektriske apparater.

Et logisk spørgsmål: hvordan man maler loftet med vandbaseret maling uden striber? Følg alle reglerne for maling af overfladen og sørg for at læse instruktionerne på malingen. Hvis det er nødvendigt, fortynd det strengt i henhold til "opskrift". Og hvordan man maler loftet med vandbaseret maling på hvidvaskningen? Hvidvask kan males, hvis:

 • hvidkalklaget er tyndt,
 • På hvidvaskningen er der ingen flak, revner og blærer.

I dette tilfælde vil emulsionsmaling virke som en yderligere primer, bindende stykker kridt eller kalk.

Anvend ikke et andet lag maling, indtil den første er tør - dette vil medføre ujævnheder og pletter. Bemærket efter tørring det første fejlslag? Mal hele loftet igen med mere væskemaling. Og smør ikke pletter med pletter, det vil kun beskadige den malede overflade permanent.

De grundlæggende principper for maling lofter er kendt for dig. De er anvendelige til maling lofter lavet af forskellige materialer. Du kan bruge en række farve sammensætninger, selvom de finesser er i hvert tilfælde.

Hvordan male loftet med akrylmaling

Meget afhænger af sammensætningen forberedt til maling. Tyk maling vil ikke skjule leddene mellem strimlerne af maleriet. Fortynd malingen med vand til den konsistens, som fabrikanten anbefaler, bland den med en blander.

Filmen der dækker overfladen behøver ikke blandes med flydende maling - den kan ikke opløses. Selv efter langvarig blanding vil sammensætningen med klumper vise sig. Filmen skal fjernes, filtrer den resterende maling og bland derefter.

Fugtbestandige lofter

I hver bolig er der værelser med høj luftfugtighed. Vi vil forstå, hvordan man maler loftet i badeværelset og hvordan man maler loftet i køkkenet.

Det bedste valg i disse tilfælde - vanddispersion maling. I køkkenet maler du loftet med fokus på vinduet, og i badeværelset på forberedelsesstadiet placerer du lampen, hvor det vil være efter reparationen er afsluttet. Dette er nødvendigt for at overveje alle uregelmæssigheder, fordi du ønsker at få et loft, der ville se perfekt ud med konstant belysning.

Gipsplank loftmaleri

Tal om, hvordan man maler loftet af gipsplader, specielt. Til denne sag er egnet ifølge eksperter vandbaserede og vanddispergerende maling. Der skal udvises omhyggelig opmærksomhed på primerforbindelserne i gipsplader. Ved arkivering af overfladernes søm vil der kræves yderligere materialer, for eksempel serpyanka - tape til forstærkning af sømme.

Det er vigtigt! Hvis du bruger ikke-faste dele af serpyankaen, lim dem overlapper hinanden.

Putty anvendes med en stor spatel. Derefter behandles overfladen med sandpapir, og en primer påføres. Forberedt indsatsområde. Hvordan male et gipsplankloft? Start med anlægsområderne af det hængslede loft til væggene og hjørnerne. For at gøre dette skal du bruge en børste. Mal ikke "frem og tilbage", men pokes. Denne metode vil ikke efterlade striber og striber.

Mal baggrunden

Mal til tapet vælger, afhængigt af deres type. En hvilken som helst farvningsforbindelse vil være egnet til glasvægbeklædning, til en ikke-vævet basis tapet kun vanddispersionsmaling. Før du måler tapetet i loftet, skal du slukke for rummet.

Papir og glas vægpapir er malet på den sædvanlige måde. Strukturelle ikke-vævede kan males med latexmaling på bagsiden, før de klæber til loftet. Den ikke-vævede basis af tapetet vil plette, og forsiden vil forblive hvid og skille sig ud på en farvet baggrund.

En lignende effekt opnås ved at male lakeret uvævet tapet. I dette tilfælde gør malingen mere flydende. Brug en ren klud til at tørre farvestoffet fra overfladen af ​​strukturen. Når tapetet er tørt, kan det fremspringende mønster være farvet med en anden farve af maling.

Stræklofter: maleri - ikke maleri

Det ser ud til, at produktionsteknikken i stræklofter ikke giver mulighed for deres yderligere maling, men det er muligt at male strækloftet. Sandt, kun stoffet. Og ikke mere end 5 gange, ellers kan lærredet falde under vægten af ​​maling.

Farveprocessen i sig selv er ukompliceret. Du kan skum latexmaling med gummi maling. Det er billigt og kvaliteten er ikke op til par. Ved brug af en sprøjtepistol øges omkostningerne, men resultatet er fremragende.

Loftet af PVC-film er ikke egnet til påføring af maling. Det vil efterhånden drænes fra lærredet, loftet og tabe elasticitet.

Teknik til undsætning

Den maksimale effekt ved maling af loftet kan opnås ved brug af airbrush. De er af tre typer - manuel, elektrisk og pneumatisk. Det er nemt at bruge disse enheder. Det vigtigste er at vide, hvordan man maler loftet med en airbrush.

Når man tilføjer en ekstra farve, skal malingen blandes grundigt og filtreres. Det anbefales at bruge en åndedrætsværn, fordi der i arbejdet i luften vil være partikler af farvestoffet. Før måling af sprøjtepistolens dyse, læg til side og lav en testafstamning for at frigøre den akkumulerede luft og snavs fra slangen.

Så et ensartet flow af maling, kom ned til arbejde. Før dysen til loftets overflade i en afstand af en halv meter, tryk på "start". Læg malingstrømmen vinkelret på loftet.

Fejl arbejde

Du lærte at male loftet med dine egne hænder, kendskab til mange af "loftets" finesser. Du selv selv malet dit loft, men... Det viste sig ikke helt, som vi gerne vil. Hvordan afhjælper manglerne i det malede loft? Sådan fjerner du mørke pletter?

Du kan anvende et andet tyndt lag maling eller gå i loftet med sandpapir, ryd støvet og mal den "faste" overflade. Det hjalp - det betyder at du er heldig. Spots og pletter er ikke elimineret - du bliver nødt til at starte arbejdet fra begyndelsen. Endnu en gang i praksis lærer man at male loftet uden skilsmisse.