lofter

Enhver maleri med brug af en pensel eller en rulle er ret tidskrævende, kompleks og tager meget tid. Processen med at male loftet med vandbaseret maling kan lindres med en speciel sprøjtepistol. Derudover kan den enkleste sprøjtepistol indsamles fra støvsugeren "Whirlwind", et plastik låg med en spray og en glasburk med agurker. Lad os tale om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush.

Indhold:

Fordele ved at male loftet med en airbrush

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen ved påføring af vandbaseret maling har alvorlige fordele i forhold til brugen af ​​en almindelig rulle. Overvej dem nu mere detaljeret:

 • Maleri ved loftet af lofter er først og fremmest praktiseret på grund af procedurens meget større produktivitet. Forskellen i hastighed sammenlignet med en børste og rulle - flere gange. Desuden giver en sådan enhed dig mulighed for at male et meget stort loftareal.
 • Laget af påført maling ved hjælp af sprøjtepistolen er glat og meget tynd, hvilket gør det muligt at reducere tørretiden af ​​loftet. Men hvis du stadig lægger for tykt et lag og hænger dråber, skal de bare samle en svamp.
 • Problemet med uregelmæssigheder i loftsfarve minimeres. Det er meget vanskeligt at anvende et ujævnt malingslag med sprøjtepistolen.
 • Når du bruger sprøjtepistolen, kan du glemme vanskelige områder. For en luftstråle, der bærer små sprayer af farvesammensætningen, er der simpelthen ikke vanskelige at nå frem til.
 • Maling, der påføres ved hjælp af sprøjtepistolen, flyder ikke, så du er mindre tilbøjelig til at male gulvet og andre overflader samt at plette tøj.
 • Du kan også undgå skilsmisse og striber, når du maler loftet med en airbrush, da ingen genstand rammer overfladen af ​​loftet. Malingen påvirkes udelukkende af overfladespændingens kraft.
 • Airbrushen er i stand til ikke kun at arbejde med vandbaserede maling, men også et fremragende arbejde med kitt og lak.
 • Ved hjælp af sprøjtepistolen vil du bruge meget mindre maling end ved maling med en børste eller rulle, så omkostningerne ved at male loftet med vandbaseret maling bliver lavere i dette tilfælde.

Airbrush til maling af loftet med vandig emulsionsmaling

På det moderne marked er der et bredt udvalg af forskellige sprøjtepistoler til enhver tegnebog og smag, så når du vælger et værktøj til dig selv, er hovedkriteriet kun dine personlige præferencer og det beløb du kan bruge på det.

Typer af sprøjtepistoler

Manuelle sprøjtepistoler til vandbaserede maling er de billigste og ret enkle maskiner til maling af loftet. Enheden er en slags "fiskestænger" og en pumpe. Pumpen skaber tryk i tanken, pigmentet sprøjtes med en stang. Ud over at male med vandbaseret maling, håndterer denne pistol perfekt med kridt og limemørtel. Den gennemsnitlige produktivitet af enheden når 200-225 kvadratmeter i timen.

Elektriske sprøjtepistoler, der drives af en 220 volt strømforsyning, er den mest populære type til vandbaseret maling blandt nybegyndere i maleriarbejde. For deres drift kræver det ikke brug af ekstra udstyr, som ved brug af et pneumatisk apparat. Der er flere modifikationer af den elektriske sprøjtepistol på markedet, men de mest anvendte modeller er baseret på den luftfrie maling sprøjtningsteknik.

Pneumatiske sprøjtepistoler til vandbaseret maling betragtes allerede som professionelt udstyr designet til at arbejde sammen med kompositioner. De fleste sprøjtepistoler af denne type på markedet virker på princippet om trykluft. På salgsmodeller med nedre og øverste arrangement af en tank er præsenteret. Dette skal tages i betragtning afhængigt af den type overflade, du skal male.

Det rigtige valg af sprøjtepistol

Når du vælger en kvalitet sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du gøre dig bekendt med nogle regler. Vær opmærksom på materialet i enheden. Den bedste løsning er fremstilling af aluminiumshus med tilstedeværelse af nikkel anti-korrosionsbelægning. Plastikasken, på trods af dens lavere vægt, holder dig ikke for lang, i modsætning til aluminium.

De huller, der er i låget, bør også være lavet af aluminium. Passer også som materiale til messing og rustfrit stål. Derefter skal du kontrollere kvaliteten af ​​pakningerne. Den bedste løsning, hvis de er lavet af Teflon, fordi der i sammensætningen af ​​mange malinger og lakker er et opløsningsmiddel, der kan korrodere alle pakninger af dårlig kvalitet.

Sprøjtepistoler har en anden placering af tønder. Der er ingen grundlæggende forskel i dette, om flanken er placeret under eller over. Tønder er lavet af forskellige materialer. Metal tønder er lettere at skylle, og fra nylon - vil medvirke til hurtigt at bestemme vandemulsionsforbruget, da de er mere gennemsigtige.

Når du vælger en sprøjtepistol, skal du huske, at hvis dine planer ikke gør maleri af lofter til din egen virksomhed, og du ikke forventer meget arbejde, men kun en lille reparation i dit eget hjem, bør du ikke betale for en professionel pneumatisk maskine. Dette fører jo nødvendigvis til en stigning i prisen på maling af loftet med vandbaseret maling.

Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet uden "dikkedarer", hvis omkostning er omkring 400 rubler. Men hvis du skal arbejde på en høj trinladder, skal du vælge en elektrisk sprøjtepistol, da den er mere kompakt og bekvem at bære og bruge i højden, og holder også på ryggen med et bælte, hvilket gør maleriet meget lettere.

At lave sprøjtepistol gør det selv

Airbrushen er ikke særlig svært at lave sig selv. Det vigtigste er at følge vores detaljerede plan for fremstillingen af ​​enheden, som er angivet nedenfor. For at lave en simpel forstøver er der ikke behov for at bruge på køb af specielle materialer. Forbered dig på at starte et lille stykke skum, som bruges ved udførelse af isoleringen af ​​balkonen eller som et lydisoleret materiale.

Skær skumelementet af den ønskede form ud. Elementets form er valgt, afhængigt af det skib du har valgt at male. Enhver flaske eller krukke er egnet som et skib. Samtidig skal halsen være bredere. Skæreelementet fra polyfoam skal passe tæt sammen med dens nederste del ind i beholderens hals.

Lav flere huller i skummets overflade. Og endnu bedre - bor, for når du laver huller, kan du nemt beskadige det skrøbelige skum. Et hul er lavet fra øvre side af emnet, en hul stang vil blive installeret der (tomt kasse fra en kuglepen).

Bor et andet hul vandret. Stangen er monteret i den. Når du laver et hul, der er placeret lodret, kan du bruge proppen fra flasken, som fungerer som et skib, som vægt.

Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush

Maleri af loftet vodoemulsionkoy ved hjælp af en pistol er ikke meget forskellig fra maleri til en anden overflade, men er ikke desto mindre en række af de funktioner, som du kan tjekke ved at se på videoen af ​​maleriet af loftet latex maling, og som er vigtige at overveje, hvis du er i maleri business newbie.

Forberedelse til at male loftet med en airbrush

Det er nødvendigt at starte et maleriværk først og fremmest med forberedelse af maling til tegning. I vandbaseret maling skal der tilsættes vand og blandes grundigt, hvis det kræves i instruktionerne. For at gøre dette, plejer du at bruge byggemixer eller visp til boret. Vandig emulsionsmaling korroderer ikke huden, så i mangel af mekaniske værktøjer kan du blande sammensætningen selv med dine hænder.

Derefter skal du tilføje farve, hvis du vil give malingen en vis tone. Tilsæt stoffet i små doser og bland konstant. Husk at forlade i en blanding af farvepletter er uacceptabel. Det er bedre at forberede en del maling med en margen, da det med sin mangel vil være meget svært at fange nøjagtig denne skygge.

Overvej at farvesammensætningen har en lysere og dybere skygge i flydende form end i udtørret og påført form. Som regel kan en malingskasse, der for nylig er blevet åbnet, i sig selv tørre partikler af maling og forskellige blodpropper, som kan tilstoppe i den efterfølgende dyse i sprøjtepistolen eller en lignende blodprop på dit loft.

Derfor skal malingen være helt ren og uden fremmede partikler. Til dette formål anbefales det at filtrere malingen gennem et fugtgivende tæt stof, der ikke har en hydrofob imprægnering. Det er nødvendigt at springe over den allerede fortyndede sammensætning. Filtrering vil hjælpe dig med at slippe af med klumper og blodpropper af tørret maling, samt andre affald.

Proceduren for male loftet latex maling ved hjælp af en sprøjtepistol er forskellig fra malingen med en rulle eller pensel, der hænger i luften en stor mængde af pulveriseret sammensætning, som aflejres ikke kun på loftet overflade, men også på alle overflader, herunder dit åndedrætsorganerne og øjne. Derfor skal du altid bære åndedrætsværn eller gasbind, såvel som beskyttelsesbriller, som vist på billedet om at male loftet med vandbaseret maling.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Alle ubevægelige - dæksel med plastikfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Fremgangsmåden til maling af loftspraypistolen

Maling af loftet med en airbrush kan give dig et uovertruffen resultat i forhold til brugen af ​​en børste eller rulle. Ved maling af loftet er det vigtigt, at det lag af maling, der påføres, er så ensartet og tynd som muligt. Før maling skal loftet tage sprøjtepistolens dyse til siden, da det i første omgang kan smide ud for meget.

Så snart malingen sprøjtes jævnt, kan du begynde at anvende sammensætningen til loftet. En passende afstand, der adskiller sprøjtepistolen fra loftoverfladen, er ca. 30 til 50 centimeter. Dysens optimale hastighed er 5 sekunder pr. Lineær måler. Strålen skal rettes vinkelret på den malet loftoverflade.

Mentalt opdele flyet i firkanter, der svarer til længden af ​​din arm. Du og vil male disse firkanter en efter en, først tværgående og derefter langsgående bevægelser. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du under ingen omstændigheder længe på et sted, fordi det er for tykt, og alt materiale vil dryppe ned. Farvning udføres bedst ved at overholde det samme tempo.

Det anbefales at male loftet med vandig emulsionsmaling i tre lag. Hvert lag bør kun påføres efter tørring af den forrige. I intet tilfælde må der ikke påføres et lag på den endnu ikke frosne primer eller ikke tørret farvestofsammensætning, fordi den vandbaserede maling vil falde dårligt og afskalning hurtigt nok. Og som følge heraf skal du gøre alt arbejdet på ny.

Den bedste tid til at skabe det første og tredje lag betragtes som morgen og aften, når rummet er godt oplyst, men ikke direkte sollys. Det er ikke nødvendigt at følge denne anbefaling. Det vigtigste er, at alle malingsfejl er tydeligt synlige, og lysets indfaldsvinkel skal være så tæt på konstant som muligt for dette rum.

Fejl ved måling af loftspraypistol

Men hvis du stadig har lavet fejl ved at male loftet, skal du finde ud af, hvad de er forbundet med. Hvis du ikke overholdt teknologien til at male loftet med vandbaseret maling, og det samlede dråber, indikerer dette en utilstrækkelig bevægelseshastighed for sprøjtepistolens dyse. Som vi allerede har sagt, skal overskydende maling opsamles med en svamp, og på toppen skal du lave et andet lag vandbaseret maling.

Hvis laget kom tykt ud, og malingen begyndte at skrælle, skal du tage følgende handlinger: gennembor de steder, hvor der er delaminationer, sand dem, prime og så maling igen. Husk at vente, indtil materialet er helt tørt og igen gå på loftets overflade med et lag maling for at undgå synlighed af tidligere korrektioner.

Hvis der efter maling af loftet er opstået korn eller bakker på overfladen, ligger årsagen til denne mangel i den oprindeligt forurenede maling. For at fjerne denne ulempe skal du gipsere hele loftoverfladen med emery papir. Tag et medium eller fint gruspapir. Derefter spændes din maling gennem cheesecloth og påfør et andet lag på loftet.

Således kan maling af loftet med vandbaseret maling, når du bruger sprøjtepistolen, ikke ødelægge din reparation. Du vil evigt glemme de mørke striber, skilsmisse og spor af maling på loftoverfladen. Derudover kan du opnå en perfekt ensartet overflade, som ikke kan opnås med en børste eller rulle. Hvad man skal huske om tiden til at male loftet med en malerulle.

Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

Reparation i lejligheden gør ikke uden maling. Ofte malet vægge og lofter.
Ved høje lofter eller store malerier bliver processen med at anvende farvestoffet med ruller eller børster tidskrævende og tager lang tid.
Du kan redde sprøjtepistol eller kraskoraspylitel.
Maling af loftet med en airbrush reducerer ikke kun maletiden, men giver dig også mulighed for at skabe en overflade af høj kvalitet.
Men vi skal kunne vælge den rigtige model af sprøjtepistolen.

De vigtigste fordele ved malingssprøjter til vandbaseret maling

Brugen af ​​sprøjter til vandbaseret maling reducerer markeringen af ​​farvningen markant.
Den malede overflade viser sig med et tyndt, ensartet lag.
Ved sprøjtning på overfladen er der ikke spor af pletter eller drypper.
Mindste tykkelse af det malede lag reducerer signifikant tørretiden.
Processen med at male overflader af kompleks krumning, såsom skørt, baguetter, er meget lettere.
Eksistensen af ​​forlængere gør det muligt at gøre farvning af højt placeret loftoverflade fra et gulv.
Kraskoraspyliteli er udført med et sæt udskiftelige dyser. Dyser hedder maling dyser.

Maling Sprøjtetyper

Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er opdelt i tre typer: manuel, elektrisk, pneumatisk.
Og hvad skal man vælge en sprøjtepistol til maling med vandbaserede maling?
Vanskeligheden er, at med lavt tryk er det svært at opnå fin granulær sprøjtning. Problemet er, at når der anvendes vandbaserede malinger i en lejlighed, forekommer tørring ikke så hurtigt som med maling på opløsningsmidler.
Sværheden ved valget af sprøjtepistolen er at vælge kapellet mellem det tyndere med vand og skjulingen af ​​malingen.
Hvis du sætter en dyse med større diameter, er det tilladt at anvende en tykkere sammensætning. Og hvis der ikke er nok tryk, så dannes der stort grus på overfladen, eller malingen går ikke til sprøjten. Dette er meget vigtigt, især til elektriske sprøjtepistoler.

Manuelle malingssprøjter

Forresten, et par ord om viskositet
Malingsviskositetstester
Viskositet er et videnskabeligt udtryk. Men simpelt betyder det, hvordan væsken modstår, når den flyder gennem et hul. Jo lavere viskositeten af ​​væsken er, desto hurtigere bliver farvestoffet udstødt gennem sprøjtepistolens dyse. Værdien af ​​viskositet påvirker kornets størrelse på den overflade, der skal behandles.
Viskositeten måles i sekunder med specielle instrumenter kaldet viskosimetre.

Fra de manuelle sprøjtepistoler kan man anbefale sprøjtepistol KSOM KRDP-4 018-1031.
Driftstryk 5 atm.
Tank kapacitet 2 liter.
Produktiviteten er 1,4 l / min.
Vægt 5,3 kg

Elektriske maling sprøjter


Airless sprøjte arbejder ved at skabe et højt tryk gennem enhedens hovedmontering, stempelpumpen. Et øget tryk skabes i beholderen, og dette vil sikre farvningens hastighed og høj kvalitet på den malede overflade.

Malingsaggregater
Indretningerne er sammensatte enheder, der har en håndholdt maling sprøjte, en pneumatisk drevet pumpe til levering af sprøjtemaling, varmelegemer, filtre, forbindelsesslanger, vogne.
Omkostningerne ved luftfri maling sprøjter er i området 20 tusind rubler.
Den bedste enhed er installationen af ​​firmaet Wagner Paint Crew.

I lavtryksspraypistoler er luftstrøm med tryk op til 1 atm skabt af en integreret pumpe eller kompressor.
Lavtrykssprøjtepistolen til maleri virker på 220 V vekselstrøm. Mængden af ​​en sådan enhed må ikke overstige 1,3 kg. Kraskoraspylitel pneumatisk lavtryk er afsluttet med en tank til 0,6 l. Omkostningerne ved denne type sprøjtepistol overstiger ikke 4 tusind rubler.
De bedste mærker af elektriske sprøjtepistoler er Wagner, Paint Zoom, Bosh, Balack. Decker, Elmos og andre.
De bedste er modeller af mærket Bosh: for eksempel Bosch PFS 65.
Modellen indeholder en malingssprøjte, en ekstern kompressor og slanger, der kan tilsluttes. En 0,6 liter tank er fastgjort til sprøjtepistolen fra bunden.
Kompressorkraft 280 watt.
Produktiviteten af ​​en airbrush er 130 ml / min.
Omkostningerne på omkring 6000 rubler.

Den anden model af sprøjtepistol Bosch PFS 55.
Strømforbrug 280 W
Tank kapacitet 0,6 l
Bachek er monteret under sprøjtepistolen.
Vægt 1,3 kg
Omkostningerne ved 4500 rubler

Pneumatiske malingssprøjter

  1. Ifølge HP-teknologi, hvor malingen sprøjtes med luft under tryk op til 5..7 atm og i et stort volumen. Dette er en forældet teknologi. Med en sådan spray får overfladen ikke mere end 50% maling. Men på grund af de lave omkostninger ved sprøjtepistoler er teknologien stadig i efterspørgsel.
  2. Ifølge HVLP teknologi, hvor malingen bæres af luft ved et tryk på mindre end 1 atm. og dets høje forbrug. Denne teknologi øger overførslen af ​​farvestoffet op til 70%. Sådanne sprøjtepistoler kostede mindst 1500 rubler.
  3. Ved LVLP-teknologi, hvor malingen leveres med lavtryksluft ved den mindste strømningshastighed. Denne teknologi giver dig mulighed for at overføre op til 90% af farvestoffet uden at øge arbejdshastigheden. Men prisen på sprøjtepistoler af denne teknologi kan nå 12... 15 tusind rubler.


De mest almindelige modeller af pneumatiske sprøjtepistol mærker Sata og Interpool.
Den mest populære russiske sprøjtepistol er sprøjten SO-71. Men i passet angiver ikke den specificerede sprays evne til vandbaseret maling.

Det er bedst at bruge en pneumatisk sprøjtepistol til maling af vægge og lofter.

Hvordan vælger man en sprøjtepistol til vandbaseret maling?
Ved valg af sprøjtens type og model vælges sprøjtepistolerne designet til at arbejde med vandbaserede maling.

Ved valg af sprøjter skal man være særlig opmærksom på boligens materiale. Præference gives til modeller med en aluminiumskrop belagt med et anti-korrosions nikkellag.
Men plastikets levetid er ikke stor, selv om vægten er meget mindre.
Mundstykket skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål.
Forseglinger skal være lavet af Teflon. Dette forhindrer opløsning af pakninger af pakninger.
Malingsbeholdere er lavet af både metal og gennemsigtig nylon, som giver dig mulighed for at kontrollere niveauet af maling.
Hvis du ikke er professionel, er det bedst at købe det nemmeste værktøj. Den enkleste malingssprøjte koster fra 500 rubler. Professionelle sprøjtepistoler koster mere end 3.500 rubler.

Og hvilken slags sprøjtepistol er bedre til at male loftet?
Det er muligt at male høje lofter enten fra stilladset eller fra gulvet.
Hvis du planlægger at male fra gulvet, er det bedre at bruge en håndspray i form af en fiskestang.
Men maling af loftet med vandbaseret maling med en airbrush fra stilladserne er lavet med en elektrisk sprøjtepistol, som ikke kun har let vægt, men også evnen til at arbejde selvstændigt.
Loftspraypistol giver dig mulighed for at få en høj kvalitet, ensartet og det tyndeste lag af maling.

Fremstilling af malingmateriale

Maleriarbejde begynder med forberedelsen af ​​maleri-løsningen. For at forberede en vandbaseret opløsning tilsættes vand til skønheden, blandingen blandes grundigt med en elektrisk boremaskine med en dyse. En pisk eller byggemixer bruges som en dyse.
Kohler tilsættes til en grundigt blandet opløsning. Kohler i opløsningen skal tilsættes i små portioner, konstant omrøring for at udelukke skilsmisse.
Glem ikke! Maling skal udarbejdes med en margen. Hvis du ikke har nok maling, vil det være svært at gætte med det nye farveskema.

Husk! Malingen i flydende tilstand skygge er dybere og lysere end den tørrede på overfladen.

Malingsforbruget beregnes ud fra, at op til 0,5 liter farveløsning vil blive krævet pr. 1 m² overflade.

Hvordan man bruger en paint sprayer?

Når man maler væggene i lejligheden, er det vigtigt at begynde at male fra hjørnet og fortsætte til næste hjørne uden at stoppe, så forskelle og nuancer ikke opnås.

 • Brug en malingssprøjte til at se sprøjtens hældning på overfladen, der skal males. Strålen skal rettes strengt vinkelret på malingens overflade fra en afstand på højst 70 cm til overfladen. Den anbefalede afstand er 50 cm.
 • Sprøjtepistolens bevægelser skal være ensartede, cirkulære, spirale. Prøv at holde et konstant tempo, ikke overgive de samme områder to gange.
 • Overfladebelægning med akryl og vandbaseret maling udføres nødvendigvis i to lag. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af det foregående lag.

konklusioner:

 • få maling sprøjter, i passet, hvor muligheden for at arbejde med vandbaserede maling er angivet;
 • til arbejde i højden, foretrækker elektriske maling sprøjter;
 • det er bedre at købe sprøjtepistoler i aluminiumshus;
 • Til engangsarbejde er det bedre at bruge en billig manuel airbrush, for store mængder malingarbejde uden en pneumatisk spray kan ikke gøre.

Mal væggene med en sprøjtepistol gør det selv. instruktion

Mal vægge med airbrush

indhold

Fordelene ved sprøjtepistolen
Sprøjtepistolvalg
Grundlæggende værktøjer og materialer
Video: Maler væggene med en malingssprøjte
Forberedelse til maleri vægge
Maling forberedelse
Mal vægge med airbrush

Fordelene ved sprøjtepistolen

Standardmaleriet af vægge eller loft med en rulle og børster er en meget besværlig proces. Betydeligt forbedre kvaliteten af ​​arbejdet og reducere tiden hjemme reparation tillader brugen af ​​sprøjtepistolen, især når man maler loftet.
Takket være brugen af ​​en sprøjtepistol er maleriprocessen meget hurtigere og mere bekvem, mens lag af maling falder næsten perfekt, jævnt og ensartet lag. Således vil du ikke kun forbedre kvaliteten af ​​arbejdet, men også flere gange reducere forbruget af maling og lak. Tørringstiden for malingslaget på væggene vil også falde. Enhver malingspistol kan nemt nå ud til overflader eller stukkets svært tilgængelige områder og minimerer risikoen for stribning i leddets kanter, som altid opstår ved arbejde med en rulle. Endelig kan du i sprøjten justere blandingsniveauet.

Mal væggene med vandbaseret spray maling

Sprøjtepistolvalg

De mest overkommelige og billige enheder er almindelige håndspistoler. Normalt består de af en slags tank med manuel belastning, som under tryk med trykluft injicerer maling til sprøjtning, tryk- og sugeslanger og en særlig fiskestang. En slange er nedsænket i en beholder med maling, og i slutningen af ​​den anden er en sprøjte.

Manuelle pumper er ret nemme at betjene, men deres ydeevne er lav - de er mere egnede til en lille og enkel arbejdsplads.

Håndsprøjtepistol til maling

Der er også elektriske sprøjtepistoler på markedet. De arbejder fra en standardspænding på 220 volt, meget kompakt, de kan fastgøres med en speciel rem.

Deres præstation er meget højere end håndholdte enheder, foruden prisen er meget acceptabel. Mal sådan pistoler skubbe luftløs måde ved hjælp af en elektrisk motor.

Endelig er den mest "cool" - disse pneumatiske sprøjtepistoler, der opererer på princippet om trykluft. Malingen injiceres fra en speciel tønde ved hjælp af en speciel kompressor, takket være, at dens partikler omdannes til en ejendommelig lille spredt tåge.

Modeller af pneumatiske sprøjtepistoler kan både med øvre og nedre kapacitetsrangement. Som regel anvendes pneumatik til et større volumen af ​​malings- og lakearbejder. Kvaliteten af ​​maleriet vil være bedst, men her prisen på sådanne modeller "bider."

Pneumatisk sprøjtepistol til vandig emulsionsmaling

Når du vælger et værktøj, skal du vurdere sprøjtepistolens krop. Den bedste løsning er en aluminium enhed med en blanding af en speciel anti-korrosions sammensætning, der er resistent over for opløsningsmidler. Plastspraygeværer derimod koster mindre, er lette, men deres levetid er mærkbart lavere. Prisen for maleri lokalerne vil være fra 150 rubler. pr. kvm

Åbningerne på sprøjtehætten skal være fremstillet af rustfrit stål, aluminium eller messing. Men det bedste materiale til tætningsringe er Teflon, ellers kan maling og lakforbindelser hurtigt korrodere pakningen. Med hensyn til tønder er nylonmodellerne gennemsigtige, det er let at kontrollere niveauet af den resterende maling, men metalbeholdere er lettere at rengøre.

Køb en bestemt model af sprøjtepistolen, tag dig godt i gang med dens struktur og principper for drift, læs brugsanvisningen.

Grundlæggende værktøjer og materialer:

 • sprøjtepistol;
 • maling;
 • vandtanke;
 • Kohler (hvis nødvendigt);
 • bor med blandingshoved;
 • trin-stige eller højt bord;
 • speciel målekapacitet
 • maskeringsbånd
 • polyethylen.

Video: Maler væggene med en malingssprøjte

Forberedelse til maling af vægge med airbrush

Hvis betonbasen eller det gamle gips er i god stand, skal overfladen kvalitativt slibes med slibemiddel, fjern støv og primer. Når højdeforskellen er for stor, eller den gamle gips er "tynd" - bliver du nødt til at forpleje alt eller lave en hård overflade af gipsplader med efterfølgende priming. I begge tilfælde, efter at jorden tørrer ud, skal du starte startkittet, sand det med groft sandpapir, sæt derefter kittet, sand basen med fint sandpapir og sørg for at prime væggen med børster og rulle igen. Bedre kitt til maling med forstærkning med glasfibernet. Sørg for, at der ikke er stumper af snavs eller støv på væggene.

Før maling fjernes møbler, overordnede interiørgenstande, gulve og batterier med en film på forhånd med en film, der holder maskeringsbåndet. Tilstødende overflader, radiator, vindueskarm mv. Samt steder, der ikke er genstand for maling, anbefales at blive limet med tape. Husk at bære beskyttelsesbriller, åndedrætsmaske og handsker.

Maling forberedelse

Fortynd vandbaseret maling med vand i overensstemmelse med anvisningerne i vejledningen. Bland derefter grundigt sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller dyse til boring. Hvis det er nødvendigt, male malingen til den ønskede skygge, mens du tilføjer farve, skal du bruge lidt, omhyggeligt at blande alt og undgå skilsmisse. Det skal huskes, at i fortyndet form synes flydende maling altid lidt lysere end efter tørring på en malet overflade.

Kontrollér, at der ikke er klumper, snavs eller tykke klumper af maling i lakeret, ellers kan de senere tilstoppe sprøjtepistolen eller efterlade fejl på væggen. For at undgå dette, filtrer den færdige maling gennem et tyndt stof uden hydrofob imprægnering eller gennem 3-4 lag gasbind for at rengøre sammensætningen af ​​alle fremmede partikler.

Mal vægge med airbrush

Kontroller præstationen af ​​sprøjten inden arbejdet påbegyndes. Hæld sammensætningen i beholderen til det anbefalede mærke, og blød derefter luften på det gamle bord eller avis. Ved starten af ​​dysen kan der forekomme en stor udstødning af maling, så du skal "hente" det ønskede sprayniveau, så der ikke er store sprøjt. Så snart malingen begynder at sprøjte jævnt, kan du fortsætte med at male på væggen selv.

Opdele arbejdsfladen i firkanter på ca. en meter pr. Meter - ved armlængden. Maler dine betingede kvadrater først på tværs, og derefter lodret er bølgende bevægelser ikke tilladt. Først behandle den øverste zone af væggene, så - det nederste plan. Hvis du planlægger at reparere loftet - så skal det først males.

Sprøjtepistolens optimale afstand fra overfladen er 30-40 cm (afhængigt af enhedens type og effekt). Prøv at holde dysen så vinkelret som muligt på overfladen, der skal males. Flyt sprøjtepistolen hurtigt nok, men samtidig med glatte bevægelser med en hastighed på cirka 5-6 sekunder. pr. meter. Læn dig ikke på et sted, ellers vil der være knuder og dråber, der vil strømme ned. Hvis der er overskydende maling i form af dråber, skal de forsigtigt fjernes med en svamp, og et ekstra lag maling og lak skal påføres ovenpå.

Prøv at kontrollere niveauet af maling i tanken og genpåfylde det i tide. Ellers kan luft suges ind, et lag af maling falder ujævnt.

Det anbefales at male med vandbaseret maling i tre lag. På samme tid gælder hver efterfølgende efter den sidste tørring af det foregående lag. Tillad ikke udkast i rummet og ultraviolet lys på den malede overflade under tørring.

Byggeselskabet RUSGLOBAL ønsker dig en vellykket reparation og smukke vægge!

Maling af væggene på badeværelset med malingssprøjte

Eventuelle spørgsmål? Vil du bestille?

Ring til vores kontor:

8 (812) 389 58 98

8 (911) 027 42 52

[email protected]

 • (3 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

  Hvordan maler vægge sprøjtepistol?

  Ved reparation kan det være nødvendigt at male væggene. Brug af en børste til at gøre dette kvalitativt og hurtigt er ret problematisk, og rullen giver ikke altid præcis det resultat, der er nødvendigt. Malingsforbruget i dette tilfælde kan være for stort, og hvis omkostningerne er høje, vil de samlede udgifter af midler være betydelige, hvilket ikke altid er acceptabelt. Derfor brugte hyppigere muligheden for at male væggene med en airbrush. Dette er et specielt udstyr designet til at sprøjte maling i en tæt stråle på overfladen.

  Takket være sprøjtepistolen er malingstiden og malingforbruget væsentligt reduceret.

  På samme tid viser overfladen at være perfekt farvet, der er ingen pletter, samt skarpe overgange af båndene, hvilket ikke er ualmindeligt, når man maler med en pensel. Tid til arbejde er væsentligt reduceret, og maling forbruget er minimal. Væggen er dækket af et jævnt lag, farven bliver ensartet og mættet. På bare et par timer med sådant udstyr kan du male hele husets vægge uden nogen særlig indsats. Ikke nødvendig og speciel erfaring maler, hvilket i høj grad letter arbejdet.

  Værktøj og materialer til arbejde

  For at male væggene er det nødvendigt at forberede sådant udstyr og materialer:

  • sprøjtepistol af den valgte type;
  • elektrisk boremaskine med en speciel dyse-mixer, som er nødvendig til blanding af maling;
  • beholder til maling, i hvilken det vil røre om nødvendigt at farve;
  • målekapacitet;
  • Vandbaseret maling af den valgte farve eller almindelig hvid, for hvilken der udarbejdes et specielt pigment på forhånd;
  • maskeringsbånd
  • plastikfilm til beskyttelse.

  Hvilken sprøjtepistol er egnet til maling?

  Ordningen for apparatets sprøjte.

  Pneumatiske sprøjtepistoler er professionelle værktøjer, de bruges til vandbaserede maling, men kan bruges sammen med andre former for kompositioner. Alle parametre er let indstillelige, selve apparatet arbejder på komprimeret luft. Produktiviteten er høj og op til 400 m² i timen. Med sådant udstyr er det muligt at male et stort område om dagen.

  Elektrisk sprøjtepistol til maleri bruges også ofte. Den er velegnet til vandbaserede blandinger, der drives af et netværk på 220 V. Udstyret er kompakt og let at betjene. En sådan indretning kan simpelthen male væggene selv i et stort rum. Der kræves ikke meget tid til arbejde, og resultatet er af høj kvalitet.

  Til arbejde med små områder kan du bruge en manuel sprøjtepistol, hvilket er ekstremt simpelt. Den er designet til vandbaseret maling, er en lille ballon og spray. Under arbejdet i fartøjet skabes der tryk, maling gennem sprayen falder på væggen. Det er nødvendigt at trykke på håndtaget jævnt, så farvningen er korrekt og smukt. Ud over vandbaseret maling kan du bruge vandkalk, vandkalkopløsninger. Kapaciteten er ca. 200-225 m² i timen.

  Der er ikke noget ved at arbejde med sprøjtepistolen, selv om det stadig er bedre at øve på et stykke gips eller krydsfiner, før man maler. Udstyret selv skal først samles, malingen skal være korrekt blandet, og derefter skal arbejdet begynde. Væggen kan males på tapetet, gips, du kan bruge stencils og farvetone. Det hele afhænger af, hvilken type resultat du ønsker at få.

  Forberedelse af sprøjtepistolen til arbejde

  Ordningen for beregning af mængden af ​​maling, der er nødvendig for at male rummets vægge.

  For at bruge sprøjtepistolen skal du først montere den korrekt. For at gøre dette skal du følge følgende trin:

  1. For det første er håndtaget og fastgørelsen fastgjort til udstyrets krop, og drejer til et klik. Derefter er det nødvendigt at forbinde luftslangen.
  2. Under montage er det nødvendigt at sikre, at slangerne ikke bøjes eller klemmes, da tilførslen af ​​forbindelsen vil være vanskelig.
  3. Det er nødvendigt at justere dysens position for lodret og vandret tilførsel.
  4. Justerbar regulator runde form, det giver dig mulighed for at ændre om nødvendigt trykmaling forsyning.

  Maleri tekstureret tapet

  Sprøjtepistolen kan bruges til at male smukke teksturerede tapeter for at gøre dem attraktive og dekorative. Det er vigtigt at beskytte alle overflader og stikkontakter med maskeringstape med det samme, da malingen kan beskadige dem væsentligt. Skallene fjernes forsigtigt, hvorefter hullerne er forseglede. Ledninger skal beskyttes for ikke at skade sig selv. Samme regel gælder for dør- og vinduesåbninger, bundplader, som ikke skal males.

  Når du arbejder med sprøjtepistolen, skal du bruge personlige værnemidler.

  Malingen fyldes i beholderen, hvis det er nødvendigt, er det farvet. Før arbejdet skal du lave et par teststrøg for at få en ensartet overflade af den ønskede skygge. Sprøjten holder strengt i rette vinkel. Overfladen er dækket af glatte bevægelser fra top til gulv, du kan ikke for lang tid holde det på ét sted, da de konvekse elementer nemt holder malingen på sig selv. Hjørnerne skal behandles meget omhyggeligt. Der er intet svært i dette, men især bør man være opmærksom på dem. Det er påkrævet at sikre, at der under overfladebehandling ikke er nogen uberørte områder.

  Maling på gips

  Sprøjtepistolen kan også anvendes på pudsede overflader. For at gøre dette skal du blot følge et par enkle trin:

  1. Forbered først en beholder på ca. 10 liter, klem indholdet af et rør af pigment ind i det og tilføj regelmæssig hvid maling. Blandingen blandes grundigt til en homogen konsistens.
  2. Hvis der er behov for at fortynde sammensætningen, kan du tilføje vand, og bland derefter for viskos sammensætning igen.
  3. Sprøjtehovedet er fastgjort til udstyret, det er ønskeligt at lave flere teststrøg for at bestemme graden af ​​sprøjtning. Så kan du begynde at male muren.
  4. Hold sprøjten i en afstand på 150-200 mm. Hånden er placeret nøjagtigt, skrå bevægelser er ikke tilladt.
  5. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan det bliver malede områder omkring vinduesåbninger. Det bruger et specielt maskeringstape til beskyttelse, dysen holdes bedst i en vinkel. Det er nødvendigt at flytte fra midten til hjørnerne.
  6. Det er vigtigt at gøre bevægelserne glatte og jævne. I dette tilfælde er det umuligt at skynde sig, men også at arbejde for langsomt, da malingsstriper kan danne, er det ret vanskeligt at slippe af med dem.

  Stencil Maleri

  Sprøjtepistolens dyse skal være vinkelret på overfladen, der skal males.

  Du kan sætte på væggene smukke tegninger og mønstre ved hjælp af en stencil. De kan lave egne hænder eller købe færdige. Arbejdet består i, at grundoverfladeindretningen først udføres, ofte er det maleri eller klæbende tapet, der anvender et lag af gips. Derefter reparere stencilen omhyggeligt. Dette gælder især for grove eller ujævne overflader, tekstureret tapet.

  Maleri selv kan gøres på denne måde:

  1. For det første påføres en basiscoat af enhver type, den skal være fortørret.
  2. En stencil er fastgjort til væggen. Hvis det består af flere dele, så holder de alle sammen. Billedets kanter skal presses tæt på væggen - ellers vil kvaliteten være lav.
  3. Derefter påføres pensel af den valgte farve på billedområdet. Forbruget er sat til et minimum, således at sammensætningen ikke falder under stencilens kanter. Malingen påføres i en jævn, men hurtig bevægelse.
  4. Det er nødvendigt at vente lidt tid for overfladen af ​​maling til kobling lidt, men ikke at tørre. Stencilen fjernes forsigtigt, malingen må ikke beskadiges. Når arbejdet med en stencil er færdig, kan du fortsætte med at farve andre dele. Det ville være tilrådeligt at bruge flere kopier på én gang og farvning dem på en gang.
  5. Hvis hele overfladen af ​​væggen er klar, kan den dækkes med en klar lak for at fikse billedet. I dag er der mange muligheder for sådanne lakker, herunder matte.

  Hvilke problemer kan opstå, når du bruger sprøjtepistolen?

  Vægindretning skal være af høj kvalitet, så udstyret skal kunne bruges korrekt. For eksempel at holde sprøjtepistolen fra væggen være i en afstand på 150-200 mm, så farvningen er glat og smuk.

  Hvis der kræves toner eller dekorative sprøjtninger, kan afstanden øges.

  For at sikre, at belægningen er glat, anbefales det først at træne på et stykke karton eller træ. Det er nødvendigt at justere dysen, for at opnå en flad stråle, anbring et par teststrimler i forskellige retninger. Derefter kan du begynde at arbejde.

  Når du bruger sprøjtepistolen til at male væggene, kan du støde på nogle problemer:

  1. Ved kanterne dukker ud. Dette skyldes, at luftstrømmen er for stærk. For at eliminere fejlen skal luftstrømmen gøres mindre, eller en mere viskøs sammensætning skal anvendes til tankning.
  2. Rige pletter vises på væggen under midten af ​​pletten. Dette skyldes overdreven maling. Det er nødvendigt at eksperimentelt reducere strømmen gennem dysen. Måske skal luftstrømmen gøres lidt stærkere.
  3. Efter påføring af plet af maling ser støvede ud. Dette problem opstår normalt, fordi malingenes viskositet er for høj. Dette indikerer, at det er nødvendigt at fortynde det til den konsistens, der vil være egnet til arbejde. Dette opnås også af erfaring.

  Maling af væggene med airbrush er enkel og praktisk. Overfladen er glat og af høj kvalitet. Maling forbrug er minimal, og tid til arbejde er brugt lidt. Til maling af vægge kan du bruge forskellige typer sprøjtepistoler, alle er velegnede til forskellige kompositioner. Det er vigtigt at forudindstille fakkelen, luftstrømmen, så jeten ikke kun er flad, men også korrekt dækker overfladen, der er ingen lækager og ingen spor af støv.

  Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling har mange fordele i forhold til børste og rulle. Materialet ved hjælp af enheden påføres med et tyndt ensartet lag, der sikrer tørring af overfladen på kort tid.

  Til resultatet af anvendelsen af ​​en bestemt model var vellykket, bør karakteristikaene ved en pneumatisk sprøjtepistol ikke forveksles med en elektrisk apparats ydeevneindikatorer.

  Anvendelse af vandbaseret maling med airbrush

  Vandig emulsionsmaling har et stort antal fordele, men er det muligt at gemme det når
  male forskellige overflader?

  Meget afhænger af forholdene i de lokaler, hvor reparation er nødvendig, da temperatur og fugt spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​forskellige overflader. Fortyndet vandbaseret sammensætning kan anvendes ved maling af mursten, gips, træ, beton eller metal.

  Miljøvenlig og nem at bruge vandbaseret maling er viskøs og forholdsvis klæbende.
  væske. Kvaliteten af ​​farvning og holdbarhed af en vandemulsionscoating afhænger af hvilken
  fremgangsmåde blev anvendt ved anvendelsen af ​​denne sammensætning.

  Til maling af overflader med vandbårne maling
  Baseret på forskellige typer sprøjter. For at forstå, hvilken sprøjtepistol der er bedre, er det nødvendigt at studere deres tekniske egenskaber.

  Sprøjten er en bekvem enhed, som kan laves uafhængigt. Sprøjtepistoler til husholdningsbrug og industriel brug sælges i specialbutikker. Professionelle anbefaler at købe sprøjtepistoler til en pæn og glat påføring af maling på overfladen.

  Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush giver dig mulighed for at spare en betydelig mængde materiale, der bruges til maling, hvis forbrug er signifikant reduceret. Vand fra overfladen efter påføring af vandemulsion fordampes hurtigt.

  Herefter forbliver en belægning af en polymerfilm, der kan være resistent over for mekaniske skader med korrekt påføring af maling ved hjælp af en sprøjteanordning.

  Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen til vandbaseret maling til reparation og til husholdningsbrug
  på grund af coatingens lange levetid, hvilket er ca. 15 år.

  Før måling med vandbaseret sammensætning med høj viskositet er det nødvendigt at studere teknologien for at påføre maling på overfladen af ​​en væg eller et loft.

  Typer af sprøjter til vandbårne maling

  Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger af forskellige typer afviger i kompleksitet
  design og specifikationer. Malingssammensætning med en vis viskositet, det er bedre at fortyndes med vand, hvilket vil reducere forbruget af materiale under maling.

  På trods af forskellene sprøjtepistoler, giver nogen af ​​disse enheder dig mulighed for at redde maling. Anvend vandbaseret maling kan bruge 3 typer sprøjtepistoler:

  Sprøjtepistoler med manuel drev, der har en speciel sugeslange med filter, er udstyret med en pumpe, der er designet til at suge maling i tanken.

  Under tryk når malingen dysen, og derefter sprøjter enheden materialet på overfladen.

  En god håndspray til maling af vægge og lofter har en kapacitet på op til 200 m² / t.

  Omkostningerne ved manuelle modeller kan være forskellige, da det bestemmes af kvaliteten af ​​kroppens materiale,
  såvel som antallet af dyser.

  Elektrisk drevne maling sprøjter kan have forskellige kapaciteter. De er velegnede til at anvende vandbaseret maling.

  Trykket i driftssprayet giver stoffet gennem oscillationen af ​​membranen drevet af forbindelsesstangsmekanismen.

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling er forskellig fra den manuelle maling med en højere pris. Enheden er velegnet til arbejde, ikke med alle typer vandemulsioner.

  Før du fortynder malematerialet, skal dets viskositet overvejes. Maling påføres af pneumatisk sprøjtepistol i nærværelse af trykluft, som leveres af kompressoren. Derefter blandes malingen og luften i et specielt kammer designet til dette formål.

  Den pneumatiske sprøjtepistol har en kapacitet på 400 m² / h. Dette giver dig mulighed for hurtigt at anvende maling. Vandemulsionen kan have en anden type viskositet, så det er nødvendigt at fortynde malingsammensætningen. På samme tid skal du vælge den passende diameter af sprøjtepistolens dyse.

  Sådan vælges en håndspray for vandbaseret maling

  Hvis der ikke er planlagt maling af lofter og vægge i et rum med stort areal, så til arbejde
  Du behøver ikke købe en dyr pneumatisk sprøjtepistol med en kompressor.

  Til mindre overflader egnet håndsprøjte. Denne anordning kan påføres på væggene af vandbaserede malinger med en passende viskositet.

  Fordelen ved en manuel airbrush er, at denne enhed er i stand til at arbejde i lang tid, og i tilfælde af
  brud eller slid kan nemt erstatte den gamle del med en ny. Omkostningerne er det nemmeste
  Sprøjtepistolmodellen er højst 1 tusind rubler og de mere kraftfulde professionelle modeller
  vil koste 4 tusind rubler. og mere.

  Russisk-lavede ULIG manuelle sprøjtepistoler kan male overflader
  vandbaseret maling og andre malingforbindelser, hvis tæthed er 1,3 g / cm3.

  Værktøjets krop er helt metal, hvilket eliminerer de negative virkninger af mekanisk skade. Sprøjtens frie bevægelse sikres ved tilstedeværelsen af ​​en lang slange.

  Andre typer manuelle sprøjtepistoler KRDP-4 og KRDP-3 har lignende egenskaber. De er også designet til at arbejde med vandbaserede maling, hvis viskositet uden brug af trykluft er 20 din.

  Enheden maler nemt vægge eller lofter, der har et stort område. For at udføre maleriet i en højde på 3-3,5 m, behøver du ikke installere stilladser, og i 1 time arbejde med enheden kan du male omkring 150 m² overflade.

  Før du begynder at arbejde med en håndspray, skal du smøre cylinderen og manchetterne med motorolie og derefter teste den med vand, hvilket gør det muligt at opdage en lækage. Under farvningsprocessen er det ikke nødvendigt at trække udløseren på apparatet konstant. Tilstedeværelsen af ​​en brugervenlig kugleventil giver dig mulighed for at indstille det nødvendige malforbrug.

  Valget af elektrisk sprøjtepistol til vandbaseret sammensætning

  Når du bestemmer hvilken type elektrisk sprøjtepistol der skal bruges til at male loftet med vandbaseret maling, skal du fokusere på følgende mærker, der tilbydes af ordrekataloget og forskellige specialiserede websites:

  1. Bosch.
  2. Elmos.
  3. Wagner.
  4. Mal Zoom.
  5. sort Decker.

  Til brug af vandbaserede maling, som er ret tyk, stor værdi
  Det har ikke brugt typen af ​​sprøjter, men størrelsen af ​​dysen, så det vigtige punkt er valget af dyser. Før du bruger materialet, kan du fortynde malingen til sprøjtepistolen i henhold til vejledningen.

  Hovedrollen spilles af det tryk, hvorpå farvestofsammensætningen tilføres. Hvis hullerne er små eller trykket ikke er tilstrækkeligt, vil partiklerne i malingsammensætningen sætte sig fast inde i slangen, hvilket ikke tillader, at malingen påføres med et jævnt tyndt lag.

  Jo højere trykindikatoren desto dyrere koster den elektriske enhed. dette
  Afhængighed betragtes som en ulempe ved enheden, men det bør overvejes, når den vælges.

  Berømte mærker koster mindst 6 tusind rubler, men ikke alle af dem er i stand til at klare tykke
  vandbaseret maling. Producenterne af 220 V-spændingen, diameteren af ​​dysen er indstillet således, at betjeningen af ​​enheden er så effektiv som muligt.

  Farvning ved hjælp af maling til sprøjtepistolen udføres på 2 måder:

  1. Airless.
  2. Sprøjtning ved lavt tryk.

  Den mest almindelige airless metode. Til apparatet af elektrisk maling sprøjte FIOLENT KR1-260, der arbejder med forskellige typer maling, er der tilvejebragt en sådan sprøjtemetode.

  Enheden klare arbejdet ved en positiv lufttemperatur, komponent 1-40 ° C.

  Malingsprøjten FIOLENT KR1-260 er designet til ikke kun at fungere sammen med flydende malingskompositioner, men også med tykke maling, hvis viskositet ikke overstiger 80 din.

  Maksimalt niveau
  Enhedsydelse omkring 260 ml / min. Enhedens styrke, der udgør 60 W, er tilstrækkelig til at farve det gennemsnitlige overfladeareal. Tilstedeværelsen af ​​et ergonomisk håndtag muliggør komfortabel og pålidelig fastgørelse af enheden i hænderne.

  En anden nem at bruge husholdningsapparat er Bosch PFS 2000 sprøjtepistol, der har en effekt på 440 watt. Enheden er designet til påføring af farvesammensætninger, lak eller imprægnering af overflader med olie.

  Bosch-enheden er ideel til påføring af vandbaserede maling, herunder malerisammensætninger til træ og metal. Spots, stænk og strømmer under maleriet er udelukket, da malestrømmen kan justeres.

  Sådan vælges en pneumatisk sprøjtepistol

  Pneumatisk airbrush betragtes som den mest effektive løsning ikke kun til maling
  vandbaseret maling, men også til overfladebehandling ved anvendelse af andre malingskompositioner.

  En professionel pneumatisk type sprøjte gør det muligt at behandle en overflade på ca. 400 m² inden for 1 time. Omkostningerne ved enheden overstiger prisen på enheder med manuel såvel som elektrisk drev.

  Pneumatiske malingsapplikatorer drives af en kompressor, der er under høj
  tryk komprimerer luften til yderligere blanding med malingen.

  Sprøjtning på væggene, loftet og andre overflader er lavet med forskellig effekt. Det afhænger af typen af ​​pneumatisk spray, der er egnet til brug af professionelle kommoder og begyndere.

  Før du måler loftet med vandbaseret maling, skal du teste enheden ved hjælp af vand, og kun derefter forberede malingen. Den vandige emulsionssammensætning kræver normalt fortynding med vand og grundig blanding. Dette giver dig bedre mulighed for at behandle overfladen med maling.

  Formålet med lavvolumen højtryks-lavtryksspraymaling, eller HVLP, som oversættes som "højt volumen ved lavt tryk", er forbundet med overfladebehandling af eventuelle maling- og lakssammensætninger.

  Luftpneumatisk sprøjtepistol har et højere tryk end ved indgangen til en speciel pistol. Den specielle konstruktion af enheden muliggør en økonomisk overfladebehandling med en "blød fakkel", som er kendetegnet ved et lavt niveau af misting.

  Reduced Pressure Spray Guns, eller RP, hvilket betyder "reduceret tryk",
  designet til at arbejde med ethvert lakmateriale.

  Overfladebehandling ved hjælp af sådanne sprøjtepistoler indebærer dannelsen af ​​en bred fakkel, der leverer maling i store mængder.

  Sprøjtning med korrekt fortynding af maling eliminerer tilstedeværelsen af ​​defekter og pletter. Enheden bruges med luftstrøm, som kan nå 200-430 l / min, hvilket gør det muligt at reducere tiden for overfladebehandling betydeligt. Et tyndt lag med sprøjtet finish svarer til den ekstra klasse.

  Hvordan man laver et valg

  Fokus på, hvad slags sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er af høj kvalitet, bør du gøre dig bekendt med reglerne for valg af sprøjtepistoler, og opmærksom på det materiale, som apparatets krop er lavet af.

  Det er bedst at vælge en designvariant med en aluminiumskrop, der har en nikkel anti-korrosionsbelægning.

  Anmeldelser af enheden med et plastikhus bekræfter ikke dets lange levetid på trods af den lave vægt af en sådan enhed.

  Hullerne i låget skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål. Før du vælger en enhed, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​pakningerne. Det er bedre, hvis de er lavet af Teflon, fordi de fleste maling og lakker indeholder opløsningsmiddel, hvilket fører til udryddelse af alle pakninger af dårlig kvalitet.

  Kraskoraspyliteli adskiller sig i forskellige placeringer af tanke, som kan placeres over eller under. Til fremstilling af beholdere af den ønskede størrelse ved anvendelse af forskellige materialer.

  Metal tanke er lettere at skylle, nylon kan hurtigt bestemme forbruget af vandbaseret maling, fordi de er mere gennemsigtige.

  Hvis fremtidige planer, der kræver en stor mængde arbejde, ikke er forbundet med at åbne din egen virksomhed med malerilofter, bør du ikke betale for meget, når du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling. Ellers vil hvidvaskning af loftet være meget dyrt.

  Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet til vandbaseret maling, hvis omkostning er ca. 400 rubler.

  Hvis du skal arbejde på en trinladder, bør du heller ikke fokusere på dyre sprøjtepistoler, før du smider overfladen korrekt. Professionel pneumatisk sprøjtepistol er ikke egnet til dette formål. Kompaktere og nemme at bære og bruge i højden er den elektriske sprøjtepistol.